Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Mikhal lakhelye

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Mikhal lakhelye

  on Vas. Május 08 2016, 18:09

  First topic message reminder :

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jan. 28 2017, 21:57

  Mikhal - Luke

  Ahogy elnézem, akkor egyelőre ennyi, többet nem tudunk tenni a tojásért, a többi rajta múlik. Remélem, hogy még él ott bent és nem nyírtam ki sem a rohanással, sem egyébbel, azt azért nem szeretném.
  Mihalra pillantok, hát ez nem hangzik valami jól.
  -Azt tudnám, hogy ez miért normális? Miért jó így?
  Persze démonokról beszélünk, szóval lehet benne valami, nem fognak itt pesztrálni senkit sem. Ami miatt talán nem okoz nagy változást az az, hogy ha azt nézem, a nevelő szüleimmel sem alkottunk családot igazán, szóval így... bólintok.
  -Vagyis akkor végül is kurvára szarik arra, van egy kölyke. Értem.
  Van benne valami. Ha azt nézem, apám eddig is el volt nélkülem, én akartam megtalálni. A kérdés az, mit vett volna el tőlem, ha most nem lép le? Oké, hátra hagyott egy tojást... aztán mit csinálok vele? Nézegetem ha kikelt meg megsétáltatom? Vicces.
  -Köszönöm. Nem tudom hová vinni, nálam kihűl, ez biztos. Sem ilyen acél dobozom, sem ilyen meleg helyem. Maximum a kandallóba tudnám tenni, de ott is félő, hogy nem elég meleg egy idő után. Mehetünk.
  Ha hazaviszem vissza, akkor tuti kinyírom szerencsétlent. Oké, a hullámat megkérhetem, figyeljen rá, csak hát na, annyi fám sincsen, hogy mindig rendes tűz legyen.
  Felsóhajtok, persze, felmehetünk, azzal sem tudom siettetni a kikelést, ha nézem, pedig szeretném.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Jan. 29 2017, 14:41
  Luke

  és

  Mikhal
  -Démonokról beszélünk Luke...Persze érthető, hogy neked miért furcsa ez az egész, hiszen emberek neveltek a 15 éved alatt...Körülöttünk, soha nincsenek normális dolgok...Pont azért amit magunkban...-rá mutatok a mellkasára a vérre célozva de ahogy közelebb kerülök Lukehoz megint el kapnak a suttogások és iszonyat erősen vág be a fejfájás. Mi a....Reflexből a fejemhez kapok, össze szorítom a szemeim és a számat még levegőt se veszek ahogy csak a suttogást hallom a fejemben és erősen Lukera mutogatnak...Halvány emlékeket hoznak magukkal belső lidérceim főleg azokat a képeket mikor Németországban találkoztam...az öcsémmel. Úgy égett bele az a találkozás az agyamba mintha egy bélyeget nyomtak volna a tarkómba. Vitaly akkor megmenekült és életem 1. nagy hibája volt mikor hagytam elmenekülni...De mi köze ehhez Lukenak..? Egyre halkul a suttogás a fejemben és lassan vissza nyerem a vezetést mire mélyet szusszanok elengedve a fejemet és kinyitva szemeim. Luciusra nézek és nyelek egyet.-Láttad...-mondom halkan ahogy nézem őt kék szemeimmel és ellépek párat ahogy el is fordulok, és újra meg újra végig futtatom az agyamba a nem rég látottakat.-Láttad őt Luke...-mondom halkan ahogy egyenlőre próbálom lehiggasztani felkavarodott, zavart elmémet.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Jan. 29 2017, 17:30

  Mihal - Luke

  -Oké. Akkor jobb lett volna, ha meg sem ismerem az apámat. Reménykedtem abban, ő más.
  Bólintok, igen, nekem ez furcsa, hiszen a társaimnál meg láttam a tök normális apa-fia viszonyokat és ilyesmiket.
  Akkor azt hittem, hogy nekem azért más, mert nevelő szüleim vannak és nem a saját gyerekük vagyok. Örültem apámnak, reméltem, most majd más lesz, de nem. A démonok ezek szerint ilyenek... ez van.
  -Igen?
  Mikhalra nézek, ugyanis félbe hagyta a mondatot, és lövésem sincs, mit akart kihozni belőle. Azaz sejtem. Mivel félig démon ivadék vagyok, logikusan örököltem valamit, vagyis kizárt dolog, hogy normális kapcsolatot tudjunk kialakítani. Világos, de az, hogy Mikhalnak éppen mi baja, na az nem. Láttam... aha, de kit? Aztán leesik.
  -Láttam? Kit láttam? Vitalyt? Igen, láttam. Halál jó arc, nem tudom, mi bajod van vele. Apám azt mondta, nekünk kell egy csapatban dolgoznunk. Nem, szerintem nektek. Már ha nem akarod megölni őt is, ahogy mindenkit.
  Amit nem értek még mindig, hogy egymásról hogy a fenébe nem szereztek tudomást eddig? Ráadásul Mikhal érkezett később, mert Vitaly itt van már két éve. Ezt nem vágom.
  Azért hátrébb lépek, nem mintha számítana, de Mikhalnál sosem lehet tudni mikor gőzöl be. Baj, hogy találkoztam a testvérével?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Jan. 31 2017, 21:58
  Luke

  és

  Mikhal
  Együtt dolgozni az öcsémmel. Szeretem az élénk fantáziáját olyan dolgokra képes amikre másé nem....-Tudod...mikor legutóbb találkoztam az öcsémmel 27 éves voltam. Valószínűleg ő is. Talán csak pár hónap van köztünk. És tudod csak 2 órát töltöttünk egymás társaságában. De...majdnem megöltem....És Tudod kurva nehezen találok színpatikus alanyokat magam körül....És ő... apám egyik legnagyobb hibája...-mondom ahogy Lukeről leveszem a tekintetemet. Mélyet szusszanok majd elmegyek mellette, mielőtt valóban dühös leszek és valóban bántom, de legfőképpen bevágom a kazánba. Lehunyom a szemeim ahogy mélyet szusszanok és elindulok fel a lépcsőn. Probléma, probléma hátán nem elég, hogy Malcolm lelépet, itt hagyta ezt a szerencsétlent egy tojással egyre rosszabbak a látomásaim és még valahol a közelben kódorog az a szenny. Bele nyúlok a zsebembe és megállva a lépcső előtt veszem ki a cigit majd ajkaim közé véve gyújtok rá és fújom ki a füstöt ahogy elindulok fel fele.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Feb. 01 2017, 02:43

  Mikhal - Lucius

  Szerintem halál jó ötletet adtam. ha egy vérből valók, akkor sokkal jobban megértik egymást meló közben is, nem? Nekünk nem jött össze, nem tudom, apám miben reménykedett, miért hitte, hogy majd mi. Képtelen volt felfogni, utáljuk egymást, pedig érthetően elmondtam.
  -Deee... akkor nem is ismered szinte. Miből gondolod, hogy apád tévedett vele? Oké, te mindenkit meg akarsz ölni szinte azonnal, ezt tudom, de tényleg nem értelek. Ha megismernéd úgy igazán, lehet, változna a véleményed, nem gondolod? Vagy apád miatt haragszol rá?
  Ezt most nem teljesen értem. ha csak két órát beszéltek egymással, akkor miért alakult ki benne ilyen ellenszenv? Vitaly szerintem jó fej, igaz, ő sokkal nyitottabbnak tűnt mint Mikhal. Mikhal olyan magának való, magányos harcos típus, Vitaly meg nem. Lehet ez az oka sima gyűlöletnek is? A franc tudja.
  Ahogy Mikhal elhalad mellettem azért felé fordulok, mert nála sosem lehet tudni, milyen passzban van éppen, és nem óhajtok a kazánban kikötni a tojglim mellett.
  Inkább elindulok utána, remélem a kis dög ott bent még él, és majd tényleg kikel, de hogy fogok kibírni 4.5 hónapot? Azt még nem tudom.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Feb. 01 2017, 18:25
  Luke

  és

  Mikhal

  Ahogy nem sokkal megjelenik a lépcsőnél csak lehunyom a szemeim és megemelem a kezem.-Csak hallgass el, ne szólj egy szót se.-mondom halkan.-...Mielőtt megnyúzlak...-suttogom halkan ahogy ismét a cigibe szívok és fel megyek a lépcsőn. " óra ismeretség alatt több is kiderülhet a másikról...főleg, hogy nem csak egyszerű halandók vagyunk de hát ő akkor még hol volt? persze, hogy azt gondolja nem ismerem az öcsémet. Nem ismerem? Tudom, ki az anyja, tudom, hol született, kivel nevelkedett, merre járt szinte nyomon volt követve bármerre járt Oroszországban. Utána pedig nagy vonalakban tudtam merre járt....De minek is részletezzem ezt a dolgot. Tudom, magamról veszélyes vagyok az öcsémre, és ő is rám. Nem találkozhatok vele mert vagy én ölöm meg őt vagy ő engem, hogy védje magát. A könyvtárba megyek, ahol újabb polcot rohanok le és veszek le pár könyvet. Sárkányok, tojások és minden amit gyűjtöttem róluk. Nem sok de valami. Mind csak azért érdekeltek mert hüllők, de miután repülnek meg tüzet okádnak meg nagyok engem már kevésbé érdekeltek. Lerakom őket egy asztalra.[color=#006666]-Tessék út mutató a tojásodhoz. És ha még él a bébi akkor hozzá.-mondom ahogy ismét a cigibe szívok, kifújom ajkaim között a füstöt és rá tekintek kék szemeimmel Lukera.[i]-A többi meg rajtad múlik mit jegyzel meg a dologból...-mondom ahogy szusszanok.-Hol láttad utoljára?-kérdezem ahogy leveszem a könyvekről a kezemet és egész testemben Lucius felé fordítom ahogy a cigi füstöt kiengedem magamból.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Feb. 01 2017, 21:10

  Mikhal - Lucius

  -Hihetetlenül zsémbes vagy.
  Fújtatok egyet és kivételesen befogom, na de nem azért, mert Mikhal mondta, hanem azért, mert Vitalyt akarom védeni. Látták egymást 70 éve, és akkor azt akarja mondani, hogy az apja legnagyobb tévedése. Tényleg elgondolkodom azon, létezik olyan, akit Mikhal saját magán kívül szeret? Most nem a bábjaira gondolod, de komolyan?
  Néha az az érzésem, hogy ő akkor érezné jól magát, ha senki más nem lenne a világon, csak ő. Na mindegy.
  Meglep, hogy a könyvtárba megy, de követem, és kíváncsian nézem, mit tesz le az asztalra.
  -Köszi. Remélem, nem pusztult el.
  Azt még nem tudom, mihez kezdek egy sárkánnyal, azt sem, hogy a fészkes fenébe fogom "tárolni", de még ennek is örülni tudok, mármint a jegyzeteknek. Gondolhatja, hogy el fogom olvasni mindent.
  -Meg akarod keresni? New Yorkban az egyik parkban.
  Kimerítő választ nem adok, de a lényeget elmondom. Azt már nem teszem hozzá, hogy az öccse előbb volt itt mint ő maga, de semmi baj.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Feb. 01 2017, 21:39
  Luke

  és

  Mikhal  Park...Ezzel már leszűkítette a körömet. Elmosolyodom majd a csikket az asztalon pihenő hamutálban elnyomom.-Köszönöm.-mondom ki majd rá tekintek.-A továbbiakban maradhatsz még ha akarsz, és olvashatsz vagy nézegetheted a tojásodat...-mondom ahogy a könyveket ott hagyom az asztalon.-Ha van kérdésed azt tartogasd a következő találkozásra vagy nem is tudom. Amikor legközelebb ide jössz.-mondom ahogy kilépek a helyiségből mellette és elindulok vissza a szobámba, hogy valami civil normális ruhát veszek magamra.-Nekem dolgom van...-mondom ahogy nem is megyek messzire és be is megyek nyugvó helyemre ahol kitárom a szekrényt elő veszek egy futó nadrágot, sport cipőt és egy csukjás pulóvert...Eszembe jut az esős idő és a tündérrel való találkozás...Nem is szórakozok át vedlek ezekbe a ruhákba.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Feb. 02 2017, 17:20

  Mikhal - Lucius

  Bólintok, gondolom, hogy miért mosolyog. A kérdés az, melyik parkban fogja kezdeni a keresést és merre. Azon viszont én szórakozom jól, hogy sejtése nem volt arról, hogy az öccse rég itt van, míg ő jött utána végül is. Ez olyan... olyan vicces.
  -Most meg akarod keresni, ugye? Nem fogod tudni megölni, ha azt tervezed. Segítséget kértem Mikhal. Daryltől.
  Ez van. Igen, addig nem jöttem ide, míg Daryllal nem kötöttünk üzletet. Lehet, most nekem fog esni, engem fog megverni, de mindegy, vállalom.
  -Inkább adj egy esélyt neki, kettőtöknek. Vele együtt tudnál dolgozni, míg velem nem.
  Ez a véleményem. Aztán itt be is fejeztem, összeszedem a könyveket, lesz mit átolvasnom, megjegyeznem és társai. Kérdezni nem kérdezek, majd összeírok mindent, és legközelebb.
  Az az érzésem, hogy ha Mikhal eddig nem utált teljesen, hát majd most, de Vitaly szerintem tényleg jó arc, ő pedig nem ölhet meg mindenkit, mert éppen úgy tetszik.
  Mivel magamra hagy, tényleg csak összepakolok és indulok is kifelé elköszönve Frankotól.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Feb. 02 2017, 17:58
  Luke

  és

  Mikhal
  Nagyon nem lepet meg a dologgal, sőt. Legalább nem unatkozok. Az se érdekel ha az apját szítja rám. és még én bújok más seggébe...Nem érdekel kit hív rám vagy kivel védi meg az öcsémet. Bár nem is akarom megölni csak ő még mindig kurva nagy fantáziával rendelkezik. végre el megy innen én pedig ugyan így tehetek csak éppen nem ott távozok ahol Lucius. Nem érdekel az sem honnan van, az apja sehol egy maga maradt ugyan úgy mint én. Az se érdekel kikkel haverkodik és mit csinál...van elég dolog nála amit tőlem kapott és az segít nekem...Ott a tüze..annak segítségével bárhol megtalálom ha akarom. Ott a zombija szörnye, én teremtettem még ha Lukenak is engedelmeskedik. És most itt a sárkánya....azt is megtudom fertőzni ha el jön az ideje...Hátul megyek ki az épültből és futásnak eredek. Magamban széles mosoly húzódik az arcomon és azon gondolkodok mit fogok egyszer mondani az öcsémnek ha találkozunk. Elsőnek biztos beverem az orrát. A nélkül nem élet az élet...

  (Köszönöm a játékot)  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Márc. 14 2017, 21:36

  [Május]

  Mikhal - Luke

  Olyan szinten striguláztam a napokat, hogy csak na, azaz többet voltam Mikhalnál mint bárhol máshol. Nem akartam lecsúszni a kikelésről, bár fogalmam sincs, hogy az a szerencsétlen él-e még, vagy sem, egészséges lesz vagy sem, és nem okozott semmi károsodást benne amíg átcipeltem a fél városon.
  Minden létező órát beállítottam, hogy amint lehet, már rongyoljak is vissza a tojás mellé, és ez most sem volt másként, egy termosz kávéval indultam útnak, és annyira siettem, hogy kivételesen teleportáltam.
  Azt nem mondanám, hogy sikerül gyönyörűen landolnom, de legalább a kávém a termoszban marad, én viszont az ajtónak esek. Nesze neked csengetés. Azon drukkolok, hogy Franko legalább addig ne nyissa ki az ajtót, míg fel nem állok, mert akkor konkrétan bezuhanok, de amint nyílik köszönés után már rohanok is Mikhalhoz.
  -Mikhaaaaal, szia! Kikelt? Elkezdte? Megvan még? Hol van? Azaz hogy van? Ma kell megjönnie, már neki, nem nekem.
  Izgatottan várom, hogy végre lássam, így azzal sem nagyon foglalkozom, félig érthetetlen amit mondok.
  Azt meg meg sem kérdeztem még, mi lesz? Azzal, hogy fater lelépett és itt hagyott csapot papot, sok dolog változik. Komolyan úgy érzem magam megint, mint valami lepasszolt tárgy ami mégsem kell, de nem garanciális... szóval... lehet, ő is így érzi?
  Nem tudom, de most a sárkány érdekel elsősorban, utána jöhet minden más.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Márc. 16 2017, 18:18
  Luke

  és

  Mikhal  Az irodámban vagyok és a papírokat olvasom. ha minden rendben fog zajlani lassan a képek össze fognak állni. Az öcsémmel való beszélgetések, kissé könnyítettek a dolgokon, és szépen rakosgattam össze a dolgokat amíg erre a döntésre jutottam. Amanda pedig egyre többet mutat fel nekem ahogy ő is elvárja az erőm felhozatalát. Úgy érzem nagyon is el kél majd a szövetségbe. Ahogy Vitaly is....mint cambionok...így hogy külön voltunk, szerintem nehezebb a dolgoknak esni. És úgy gondolom, Lukenak is a tanulása érdekében több vele való társa is elkél. Na meg a védelmünk. Egyenként könnyű zsákmányok vagyunk ezt elismerem a 101 évemmel nem vagyok egy nagy falat, de ez róluk is elmondható...Főleg Lukeról...15 évesen még a bilin csücsül jószerivel. És lehet sokat fejlődött azóta és most a sárkánya....igen. Ma megkapja a sárkányát is. Idővel hatalmasabb hatalom lesz a kezében mint amit kinéznek belőle...Aztán meghallom a nagy csörtetést felfele én pedig szusszanva állok fel letéve a papírt amin mindent össze foglaltam. Ahogy beront Luke rá tekintek és végig hallgatva csak megemelem a mutató ujjamat és ajkaim elé teszem, jelezve maradjon csendben. Csend. Ez bármilyen élet születésénél elengedhetetlen dolog...El lépek mellette, és kifele indulok a kazánhoz. A terráriumok segítségét hívtam fel a tojás további melengetésére. És a kígyók...a kígyók nagyon is sokat segítettek. A hüllők tudják, hogy egy csoportba tartozó társaikat, milyen hőfokon melegítsék. Volt, hogy a tojásból nem látszott semmi, úgy körbe fonták. Most pedig egymagában a neki kialakított fészekben csücsül. Megállok A lépcső aljában és előre engedem Luket, mint tulajdonos, őt lássa elsőnek a kis szörnyeteg. Ahogy leér, a folyamat nagyon lassan zajlik. Amikor mozgolódást vélek felfedezni, a terrárium üveg tetejét leveszem és a földre rakom. A kígyók szét csúsznak de nem veszélyesek ránk. Az asztal másik oldalán állok meg, hogy ne legyek semmi látókörében. Aztán a kikelés szépen apránként megtörténik. A lökdösés aztán a héj megrepedése, és az aprócska orr ami elsőnek levegőhöz jut, majd lendületet véve durran le a tojás a sárkányról, persze a meleg magzat lé is fröccsen vele. Nah ezért is kell néha távol állni...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Márc. 16 2017, 20:08

  Mikhal - Luke

  Türelmetlen vagyok, tényleg az, így szinte rárontok Mikhalra, mert hát ma van a nap, számoltam, és tutira nem számoltam el, leellenőriztem vagy ezerszer. Ma fog megszületni a sárkányom. Vajon milyen lesz? Meg mekkora?
  Még kérdeznék, de Mikhal meg csendre int és indul a kazánházba, ahová annyira rohanok utána, hogy majdnem beelőzöm, azaz belé rongyolok.
  -Jójójójóóóó, tudom, csend.
  Mondom én, és az sem tűnik fel, hogy egyedül én beszélek, amint nyílik az ajtó, szinte ugrálok a lépcsőfokokon, és ahogy szabad az út, máris a fészeknél vagyok. Elsőre semmit nem látok a kígyóktól, csak annyit, hogy tojásformát vesznek fel. Akkor még él, megnyugszom ettől féltem, hogy kinyírtam akkor amikor idehoztam.
  Türelmetlenül várok egészen addig, amíg nem látom a mozgolódást meg a kígyók elsiklását, és ahogy Mikhal leemeli a terrárium tetejét, legszívesebben bemásznék mellé.
  Nem tudom mennyi idő telik el, de amikor megjelenik a kis orra, már azon gondolkodom, hogy mekkora lesz? Nem tűnik túl nagynak, de erősnek igen, mert szinte lelöki végre a héjat, és úgy beterít, ahogy kell.
  Mégsem bánom, egyszerűen cuki, kicsi, nagyon kicsi, de halál édes.
  -De pici. Most már meg lehet fogni?
  Jól festünk, én nézem a kis sárkányt, ő meg engem. Lehet tőle félni? Kizárt. De hogy volt ekkora tojása? Mindegy, a lényeg, hogy kint van és él, és miniatűr. Még. Na ó, azért mindennel együtt van úgy 20 cm is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Márc. 16 2017, 21:08
  Luke

  és

  Mikhal
  Figyelem a robbanás pillanatát és ahogy a kis ujjnyi teremtés ott ficánkol fogok egy rongyot és közelebb lépek, majd oda nyújtom Luciusnak.-Törölgesd le, egy kicsit.-mondom ahogy az asztalhoz érek.-Óvatosan, fogd meg, mert könnyen eltörheted a csontját. A hasa alatt nyúlj be és a fejét töröld meg, hogy a nyálka ne tömítse el az orrát.-mondom magyarázva. Ahogy sikerül neki, segítek bebugyolálni, mert azért itt hideg van neki...A kígyóim elő merészkednek, és mind kíváncsiskodva surrannak az asztal felé.- Etessük meg..-mondom ahogy elindulok felfele, rábízva Lukera a kisállat cipelését és ahogy felérnek a konyhához megyek vele. Elő veszek húst amivel a szörnyeimet is etetni szoktam majd apró cafatokat vágok.-Tedd le.-mondom az asztal felé intve és ahogy leengedi, oda megyek és lassan ki szedem a rongyból.-Megnézzük táplálkozás rendben van-e.-mondom és leteszek egy kis cafat húst mire a kis szörny rá is kap és mohón befalja. Fogakkal születnek idővel nagyobb korára fogváltáson esik keresztül. Újabb falattal jutalmazom, ő pedig meg is eszi engedelmesen.-Tessék.-nyújtom Lukenak, hogy etesse, hiszen idővel ezeket mind ő fogja elvégezni.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Márc. 16 2017, 22:05

  Mikhal - Lucius

  Az, hogy tiszta trutyi vagyok az most egy cseppet sem zavar, azaz de, viszont sokkal fontosabb az az apróság, akiről még azt sem tudom elhinni, hogy egyszer akkora hatalmas monstrum lesz. Márpedig de. Legalábbis a képek alapján.
  -Oké. Olyan törékeny, meg sem merem fogni. Komcsi.
  Úgy nyúlok szerencsétlenhez mint egy hímes tojáshoz, féltem magamtól. Óvatosan kezdem törölgetni, hogy megszabaduljon a nyákos akármitől, és vigyázok, nehogy leessen véletlenül.
  Nagyobbra számítottam, az az igazság, nem egy ilyen icipici... gyíkra.
  Egy kis pokrócot is viszek, nehogy megfázzon, és bólogatva robogok Mikhal után a konyhába. Lassan leteszem, úgy figyelem, mert egyébként halál édes szerintem.
  -Húst fogunk adni neki? Az tuti jó ötlet? Hát most kelt ki.
  Ahogy bezabálja... meglepődök, erről sejtelmem sem volt. Azt olvastam, hogy igen, húsevők, na de ez itt még két perces sincs, és máris befalta a cafatját.
  -Tehát akkor ilyen apró darabokkal kell etetnem. Értem. Mennyire gyakran? Te láttál már ilyen pici sárkányt?
  Óvatosan nyújtom felé a kis darabot, de rá is rabol.... legközelebb az ujjamat viszi. Majd szerzek kesztyűt vagy valamit.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Márc. 17 2017, 22:06
  Luke

  és

  Mikhal
  Figyelem kék szemeimmel ahogy megeteti a kis szörnyet az pedig mohón falja a falatokat. Elvigyorodom Luke kérdésein.-Igen ehet ilyen korba már húst. Valóban az lenne normális ha anyatejet kapna....De sajnos sárkány tejet nem tartok magamnál.-mondom ahogy rá tekintek.-A hús is jó neki...legalább már szívós lesz.-mondom ahogy vágok még pár kis cafatot.[color=#006666]-Nem kell neki még sok, az elején. Szép apránként kell növelni az adagját.-felelem.[i]-Most még úgy is enni, aludni és felfedezni fog...Amíg kicsi, ha szeretnéd lehet a kígyókkal. A sárkányoknak jót tesz a társaság. Kezelhetőbbek miatta nagy korukban...Bár a szabad levegő tesz neki a legjobbat.-Azt se tudom, hogy fogjuk mi ezt repülésre kényszeríteni. De lehet magától fog szárnyra kelni ez a kis szörny.-Hát ilyen csöppöt én is most látok először.-Vallom meg Lukenak ahogy halványan elmosolyodom.-Még...40 évesen láttam egyet. Az orosz hegyekben voltam....Fekete volt, és hatalmas jószág...Lehet szabad volt, vagy valakié...sajnos úgy nagy közelségem nem volt vele. Aztán még egy alkalmam volt egy boszorkánymester sárkányához, de az már idős jószág volt.-mesélem ahogy lerakom a cafatokat és hagyom, hogy Luke etesse a kis dögöt.-Egyenlőre elég lesz neki...-egyenesedek fel.-Kiskorában sokat fog aludni de ahogy nő egyre kisebb lesz az alvás igénye.-minden érdekességet megjegyeztem a könyvekből, de kitudja milyen meglepetéseket fog okozni....Soha nem neveltem sárkányt csak kígyókat. Van azért különbség még ha rokonok is...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Márc. 17 2017, 23:03

  Mikhal - Lucius

  -Anyatejet? Aztán hol a lótúróba lehet olyat beszerezni? Más tej nem jó? Kecske vagy ilyesmi?
  Jó, hát logikusnak tűnik, hogy tej kellene neki, de egy sárkányt se ismerek, azt se tudom, olyat hol lehet találni.
  -Azt látom, hogy befalta. Nem is gondoltam, hogy már simán rág. De jóóó.
  Igazi kis zabagép, tényleg fal, alig kerül elé, már nincs is belőle semmi.
  -Igen? Igaz, ismerkedik a világgal. A kígyókkal jól el lesz. Aztán... aztán nem tudom. Szerinted hova lehet vinni majd reptetni? Ugye azt nem kell neki megmutatni?
  Nagyon édes egyébként, és most még olyan kis barátságosnak tűnik. Óvatosan simogatom meg és adok neki még egy pici cafatot, aztán arra figyelek, le ne essen, mert máris érdeklődve totyog körbe.
  -Tényleg? Belegondolok, hogy majd mekkora lesz... gyorsan fog nőni, asszem.
  Sajnos a könyvben nem találtam arról semmit, milyen a növekedési folyamatuk, bár a képek alapján már igen méretes lesz a mostanihoz képest.
  -Azt tudom, hogy nagyon intelligensek. A boszorkánymester sárkánya milyen volt? Házsártos vagy barátságos?
  Még néhány falatot adok a kicsinek, aztán inkább kézbe veszem és még megtörölgetem. Aztán hirtelen Mikhalra nézek... mi van ha egyszer csak nekiáll tüzet prüszkölni? Márpedig fog, ez biztos.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Márc. 19 2017, 10:10
  Luke

  és

  Mikhal  -Szerintem a tejet most felejts el a tejet. Más állati tej, kitudja hogy hat rá, vagy a fejlődésére. Ne akard már most megölni.-Mondom ahogy kicsit fanyarul elhúzom a számat.-Ahogy olvastam, elvileg a fejlődése során ahogy felébred az éhsége idővel magától akar majd vadászni. Gondolom a repülés neki szükséges ahhoz, hogy vadásszon.-Nem nagyon tudom elképzelni, hogy rejtőzni tudna a földön. Túl nagyok és látványosak ahhoz. A sárkányok az égbe valók nem a földre.-Egyenlőre hagyjuk rá a szárnyalás kérdést, ha valóban nem jön rá magától, akkor jobban bele ások ebbe a dologba.-túrok hajamba Lukéra nézve és a kis dögöt, ahogy császkálni kezd az asztalon. A járás már egész jól megy neki, csak néha hagyja el a mancsait és borul fel. Egyenlőre nem félelmetes és tekintély parancsoló. Csak aranyos. Ahogy felém jön, óvatosan megfogom és megfordítom, hogy másfele menjen. Lukehoz már bóklászik is vissza.-Talán 3 nap, és ki kell tenni az udvarra...-mondom válaszképpen a gyors fejlődésre. Az a szerencse, hogy az egész házam egy burokkal le van fedve, minden emberfeletti előtt, vagy halandó előtt....Bár lesznek határok amiket meg kell tanítani ennek a kis szörnynek. Bár a kígyókkal lehet könnyebben meglehet értetni vele dolgokat. Mert való igaz intelligens jószágok.-Nem tudom Luke. Akkor még...Túl fiatalnak számítottam. Nem mehettem közel hozzá, de ahogy mesteremet láttam vele foglalkozni vele eléggé barátságos volt. Az idegenekkel úgy emlékszem nem volt olyan....Nagyon is különbséget tudnak tenni köztünk. Azért nem is voltam ott veled a kikelésnél, hogy csak téged lásson elsőnek...Hogy te gondoskodsz róla, az is sokat számít.-nézek Lukera.-Meg kell tanulnod, hogy mostantól az ő élete tőled függ...És ha ő megnő....akkor viszonozni fogja mind azt amit érte teszel.-Ez egy alap szövetség varázslények és boszorkányok között. Vagy bármelyikünk között...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Márc. 19 2017, 23:56

  Mikhal - Lucius

  -Biztos? Ja, igaz. Nem tudom, egy könyvben sem találtam olyat, hogy mit kell nekik adni kicsinek. Mintha... mintha sosem lennének kicsik. Nem akarom.
  Azért én is olvasgattam ám, de egy csomó mindenre nem kaptam vagy találtam választ. A kecsketejet találtam meg egy egészen más könyvben, hogy az nagyon tápláló tud lenni, de ezek szerint nem jó.
  -Magától? Akkor jó, de az, hogy hova viszem vadászni, az rejtély. Biztos, de arra meg neki kell rájönnie, én nem vagyok Ikarosz.
  Ebbe bele se gondoltam. Mégis hogy mutatom meg egy pici sárkánynak, hogyan kell repülni? Én lezuhanok, ő meg követ? Meg mire fog vadászni? Legfőképp hol?
  -Remélem, ez ösztönös lesz nála.
  Nézem a picit, ahogy bóklászik és bukdácsol, hát irtó cuki, és még mindig nem tudok betelni azzal, mennyire csöpp. Néha fel kell segíteni még de tök ügyesen sétálgat.
  -Nézd, máris jön hozzám.
  Sosem volt semmiféle állatom, most meg van egy sárkányom. Nem gondoltam, hogy ez tényleg így megy, hogy engem látott először, és akkor hozzám ragaszkodik automatikusan.
  Ahogy odaér, kicsit felveszem, remélve nem most kezdi el gyakorolni a tűzokádás rejtelmeit.
  -Olyan rövid idő? Akkor mekkora lesz egy hónap múlva? Te jó ég.
  Egyáltalán itt el lehet? Azt mégsem várhatom Mikhaltól, hogy őrizze, de Darylhoz meg nem tudom vinni, mert nem fog beférni a lakásba.
  -Ja, így értem. Azt tudom, hogy intelligensek nagyon, meg imádják ami csillog, gyűjtögetnek, de azt is olvastam, hogy ilyen sziklás barlangban élnek. Akkor ez tényleg működik, hogy engem látott meg elsőnek, és akkor én vagyok neki most a biztonság?
  Kicsit azért megrémülök, mert nagyon nagy felelősség, és nem akarom elszúrni. Bólogatok, persze, hogy figyelek rá, amit tudok, megteszem, nem ő tehet róla, hogy rám hagyták.
  -Azon kívül van ötleted, hogy hogyan tovább? Tudod... apám...
  Pillantok fel a kicsiről, akinek még neve sincs, de érdekel Mikhal válasza. Ha úgy veszem, apám őt is eldobta, igaz, ő sokkal idősebb tőlem, szóval egyedül is boldogul.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Márc. 23 2017, 23:10
  Luke

  és

  Mikhal
  Csendben hallgatom őt és hátat fordítok neki elgondolkodva ahogy csípőmet az asztalnak támasztom.-Sok tervem van a jövőre nézve Luke...Most, hogy apád elment az egyetlen gyógyszerem is elveszett...Ezért hamar megoldást kell találnom mielőtt végleg megőrülök.-mondom ahogy össze fonom magam előtt kezeim.-Egyenlőre, szeretném, ha a sárkányod nevelésével foglalkoznánk....-pillantok hátra rá.-És miután meg lesz a megfelelő mérte, vagy már nem fogunk vele bírni a házon belül. Teret fogunk ugrani...De előtte keresni fogok neki egy megfelelő helyet.-mondom ahogy ismét magam elé tekintek.-A másik pedig...-megfordulok, és lassan megkerülve az asztalt megyek Luke mellé.-Szövetséget fogok alkotni idővel. És azt akarom, hogy te is benne legyél Luke. Az elmondásaid alapján folyton mindenhonnan kidobtak téged...Ugyan velem nem indult a legfényesebben a kapcsolatod és valljuk be, én is de ugyan úgy te is tettél rá egy lapáttal..És nem szánalomból veszlek be mielőtt megkérdeznéd. Sokkal fontosabb vagy mint azt te hiszed....csak gyerek vagy. És most hirtelen mindenki felnőttet akar belőled...vagy sárkány lovast, esetleg boszorkánymestert...De remélem te nem felejtetted el, hogy TE mi akarsz lenni?-kérdezem ahogy szemeibe nézek kék íriszeimmel. Nem várok a kérdésemre választ csak figyelem őt ahogy a kezében el van a kis vadállata.-Ha elfáradt akkor vidd le nyugodtan...A kígyók nem fogják bántani, és még melegben is tartják.-lépek el tőle és elindulok ki a helyiségből.-És Luke...-állok meg az ajtóban és rá pillantok vissza fordulva.-Felejsd el az apádat. Bármit mondott, adott neked. Egyedül a véred közös vele....de ő soha nem lesz veled itt már. Nem lesz segítségedre és nem lesz soha többé közel hozzánk. Legfeljebb ha a pokol légiói és az égbolt leszakad egymásra..-mondom ahogy le pillantok kezemre amivel a félfát fogom.-Ezt vésd jól az eszedbe.-mondom ki halkan, majd ismét rá tekintek. Kilépek az ajtón és elindulok, a könyvtáramba, vissza, hogy azt a kis időt arra fordítsam, hogyan találhatnék magamnak gyógyszert....

  (Köszönöm a játékot! Smile )
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Márc. 24 2017, 18:20

  Mikhal - Lucius

  Muszáj vagyok megkérdezni, most tényleg mi lesz, hiszen apám lelépett, eltűnt, érthető volt a leveléből, nem fog visszajönni már.
  -Gyógyszered? Milyen gyógyszer? Abban tudok segíteni?
  Nem is tudtam, hogy Mikhalnak gyógyszer kell. Mi a baja? Skizofrén? Vagy valami más? Mindegy.
  -Oké, az úgy is egész napos program lesz nekem. Sokszor fog enni, meg ilyesmi.
  Bólintok, ahogy a kicsit figyelem, már most nagyon élénk, bár még nem igazán találja az egyensúlyát. Tényleg nem tudom, milyen ütemben fog nőni, de ha már 3 hét múlva kertben kell lennie, akkor marha gyorsan. Ez egyelőre olyan elképzelhetetlennek tűnik, hiszen elfér a tenyeremben. Belőle lesz hatalmas sárkány? Durva.
  -Szövetséget? Milyet? Én? De én kicsi vagyok hozzátok, nem? Ja, az így volt. Nincs is normális tanárom, ha úgy veszem. Tudom, tudom, csak azt nem, hogy mi tulajdonképpen miért utáltuk egymást.
  Felkapom a fejemet a szövetség szó hallatán, mégis hogyan képzeli el? Kikkel? Szeretné, ha benne lennék? Az meglep, mert hát... szóval mi utáltuk egymást, vagy nem? Bár tényleg nem tudom az okát, azt sem, mikor alakult így.
  -Nem, dehogy felejtettem. Odáig jutottam, hogy több dolog érdekel, de előbb tudnom kellene, mi az erősségem.
  Hiába van sejtésem már, az még kevés, lehet, lesz olyan terület, ami sokkal jobban fekszik majd nekem. A kis sárkányra nézek ahogy elhelyezkedik a kezemben és elalszik egy pillanat alatt. Végül is, fárasztó dolog lehet a tojástörés.
  -Viintas Hahnu. Ez lesz a neve. Ragyogó Álom. Vajon sima vagy tündér? Ezt még nem tudom.
  Jelentem be úgy mellékesen. Ez sárkányos név az biztos, olvastam hasonlókról, és ez úgy... úgy illik hozzá. Bólintok, jobb lesz ha tényleg leviszem őt, mert hiába érzi jól magát a tenyeremben, de nem tudom olyan melegen tartani, mint a kígyók. Erre is ki fogok találni valamit, majd szerzek olyan plüsst, amivel az elárvult piciket takargatják.
  -Igen? Oké. Mást úgy sem tehetek. Marha voltam, hogy elhittem, ha megtalálom, majd akkor talán érdeklem is.
  Mikhalra nézek, és még akkor is az ajtót is figyelem, amikor az becsukódik. Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem miközben ismét a már alvó kis sárkányra pillantok. Én sosem fogom őt elhagyni, ahogy velem tették.
  Végül elindulok kifelé, hogy levigyem a kicsit a kígyók közé. Óvatosan teszem be, és meglepődök azon, hogy rögtön körbeölelik. Most van pár órám, mielőtt újra éhes lesz, addig előkészítem a kis cafatokat, aztán ott fekszem le a "fészek" mellett.

  //Köszönöm én is. :-) //  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Május 28 2017, 21:20
  Szövetség

  és

  Testvériség  Nyugalom van...csend és béke...Mélyet fújok ahogy a kis gyertyát nézem zöld szemeimmel amiben most pupillám tű egyenes mint a kígyóké. Az apró fény sugár vörösként izzik látó szögemben. Valahol a sötétben pedig érzem a hang hullámokat, a testhőt, és a mozgást amit a kis rágcsáló ad ki magából. Patkány....A siklás hangját csak én érzem ahogy lassan halad a fekete ördög anakondám....Csak a hirtelen lecsapást hallom, és a halk vinnyogást majd a csont törést. A áldozat halott. Lassan elhagyja a mozgás ereje, a testhő lassan elhalványul és a kígyóm szépen egészben lenyeli. Lassan hozzám csúszik és ölembe hajtja fejét én pedig lassan simogatni kezdem ahogy finoman körém csavarodik. Legutóbb Damienen csúszott végig ez a kedves kis jószág....még tartozok egy vallomással Vitalynak, hogy majdnem megetettem a kígyómmal a barátját....Vagy nem kéne tudnia róla....Kitudja...Remélhetőleg ma eljön, és Luke, is képes lesz egy kicsit magára hagyni a házi állatját. Már hatalmasat nőt a sárkánya. Lassan ki kell engedni az udvarra a többi dög közé. De ha megeszi komolyan szájkosarat tetetek rá...Lassan fel kelek és mélyet fújok de ahogy kék mivoltomra vissza váltanék mély szúrás vág belém, és térdre rogyva kapok a mellkasomhoz. A bőröm égni kezd, és egyre vadabb, képsorok esnek az agyamba, mindet ismerem már de újra és újra megégetnek, elveszik az erőm, és mindenhol én vagyok az apám helyében. Még mindig egy egy fájdalmas hörgést ki erőszakol belőlem, de nem kiabálok. Azt már nem. Az elején ordítottam és olyan mintha egy napot végig szenvedtem volna. Előre bukok és a kövezeten támasztom meg a fejem ahogy hátamon megnyílik a bőröm és lassan kezd leválni új friss forró bőrömről. Olyan mintha égetnének...Egyre erősebb rajtam apám férge, és mint a lepra úgy rohan le újra meg újra. Ki kell találnom valamit nagyon gyorsan....Ahogy vége zihálva nyitom ki a szemeim és tépem le magamról a maradék bőrömet amint levetkőzök és zihálva ülök le meztelenül a kőre. Felhúzom a lábaim és rá támasztom a fejemet és össze húzom magamat. Mikhal...szedd össze magad. Van egy kép ami kedves....ami ilyen kor kellemes....Anyámat látom. homályos, de ott érzem magamon az érintését. Ő nem Mikhalnak hívott.....Kopognak és Franko nyit be és a fény beszűrődik az ajtón mire felnézek hunyorogva.-Uram...lassan ide érkezik a testvére...-mondja de tudja mi történt....Lassan beljebb lépked és tiszta ruhákat tesz le nekem, amik rajtam voltak a bőrömmel együtt szedi össze. Kérdés nélkül magamra hagy én meg lassan felöltözök és lépek ki a szobából utánam az anakondámmal. Az irodám felé megyek..Ott várom meg a fiúkat.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Május 29 2017, 18:37

  Mikhal - Vitaly- Lucius

  Hirtelen meg nem mondanám, mikor láttam utoljára Mikhalt, ugyanis amióta kikelt a sárkányom, el sem mozdultam mellőle, csak és kizárólag vele foglalkoztam. Hatalmasat nőtt, az elején még cipeltem magammal ágyba is, hogy szoros legyen a kapcsolatunk, de most már nem fér be, vagy ha ő ott van, akkor én nem.
  Most van az első alkalom, hogy elmozdulok a kicsi mellől, de csak azért, mert Franko jelezte, hogy Mikhal látni akar és Vitaly is jön.
  Egészen megszoktam már a bábokat, nem az az első, hogy halálra rémülök, ha arra ébredek, valamelyik felettem áll, bár lehet, ez most már az van, mert nem tartok attól, hogy Mikhal minden egyes pillanatban meg akar ölni.
  Szép lassan összeszedem magam és elindulok Mikhal irodája felé, de rendes vagyok, mert megvártam Frankot, odavezessen, mielőtt valamelyik rám veti magát, ahogyan a kocsiban is tette, mondván bántani akarom a górét.
  -Szia! Hú de szarul nézel ki. Beteg vagy?
  Na, hát Mikhal sincs olyan jó színben, tuti bekapott valamit, vagy tudom is én mi baja van. Ezek után azon se csodálkoznék, hogy azért hívott volna minket össze, mert éppen a halálán van és végrendeletet akar írni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Május 29 2017, 21:30

  Luke & Mikhal & Vitaly


  Két nap. Ennyi idő telt el a legutóbbi találkozás óta a bátyámmal. Abban egyeztünk meg, hogy ennyi idő múlva keresem fel, és kötjük meg a kis szövetséget, amiről a múltkor beszéltünk. Tehát most itt vagyok. A kártya alapján amit kaptam, megkerestem a címet, és el is találtam a megfelelő házhoz. Kívülről nem igazán tudtam volna megmondani, hogy jó helyen járok-e, de éreztem Mikhal közelségét, ahogy az ajtóhoz sétáltam, így semmi kétségem sem maradt afelől, hogy ott vagyok, ahol lennem kell. Egy kissé ideges voltam, még mindig nem egészen tudtam, mit várjak ettől az egésztől, és egyébként is… ennyi idő után végre igazánfelvenni a kapcsolatot a testvéremmel nem volt egy kis dolog. Vettem egy mély levegőt, ahogy felemeltem a kezem, és megnyomtam a csengőt. Hallottam, hogy működött a jelzés, így csak álltam ott, és vártam, hogy valaki beengedjen. Nem sokkal később egy fura alak jelent meg az ajtóban. Embernek tűnt, de mégis egyértelmű volt, hogy valami teljesen mással állok szemben. Egy báb. Elmondtam, hogy miért vagyok itt, de a férfi (vagy bármi is volt az igazából) nem szólt semmit, csupán a fejével intett, hogy kövessem, és elindult befelé. Nyeltem egyet, és utána indultam, fel egy lépcsőn, végig a folyosón, míg meg nem álltunk egy ajtó előtt. Újabb intés, ezúttal arra utalóan, hogy megérkeztünk, és hogy talán illene kopognom. Szóval a bátyámnak van egy lakáj bábja, aki nem áll szóba a vendégekkel (és talán senki mással, fogalmam sincs) és csupán ajtótól ajtóig kalauzolja az embert. Mondjuk a semminél ez is több. Még vetettem egy pillantást a szerzetre, majd összeszedtem magam, és határozottan bekopogtam az újabb ajtón...
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Május 29 2017, 22:22
  Szövetség

  és

  Testvériség  Lassan lötykölöm a wiskhyt amit kitöltöttem magamnak pohárba a székemben ülve és a homlokomat dörgölöm lassan. Az ajtó nyílik és elsőnek Luke jelenik meg. Milyen ügyes vagy...-Mondhatjuk így is...-mondom halkan ahogy bele iszok az italomba és mélyet fújok. Ma még mondani fogom nekik. Tudom Luke nem hiszem, hogy nagyon tudna segíteni, nem mintha akarna nekem. De talán Vitaly tud valami ötletet adni ami még nekem nem jutott eszembe. -De ne izgulj, még nem szabadulsz meg tőlem.-vigyorodom el félig majd hallom a kopogást és megszólalok.-Fáradj be öcsém!-mondom majd ahogy nyílik a tölgyfa ajtó vigyoromból mosoly lesz. Ahogy ide ér ő is az asztalhoz hellyel kínálom őket és amint élnek vele lerakom a poharamat és kihúzva a fiókom egy fekete pergamentet veszek elő. Fehér írás van rajta, erős mágia védi amit már Luke is érezhet...-Örülök, hogy mindketten ide fáradtatok, és megtiszteltek a jelenlétetekkel....Vitaly neked már elmeséltem az itt lét célját..-pillantok öcsémre, majd Lukera nézek.-Lucius...mondtam neked még a sárkányod születésénél, hogy szeretnék egy cambion szövetséget. És szeretném, ha bele tartoznál. Tudod apád eltűnésével, és minden támogató kéz elvesztésével te is egyedül maradtál és én is. 100 évemmel kevés vagyok,akkor te mit mondj a 15 éveddel?...Arra szeretnék kilyukadni, hogy nem csak tőlem tanulhatsz, hanem Vitaly is a segítségedre lehet, ugyan akkor te is tudsz minket segíteni ha arról van szó, védelmet nyújtunk egymásnak, közösen állunk ellen a bajnak. Nehéz elképzelés, főleg hogy mindkettőtökkel voltak ellentéteim, de pont ezért tudom, hogy ti nagyon jól kijöttök egymással, és én is félre téve dolgaimat nagyon is beismerem egyedül nem jutok egyről a kettőre. Szeretném, ha a szövetségeseim lennétek...Ha külső segítségek nélkül, közös erőből fejlődnénk magasabb vonalakba....-mondom ahogy figyelem Luciust és várom a reakciót és a kérdéseket.-Hidd el neked is jobb lenne így..
  Ajánlott tartalom

  Re: Mikhal lakhelye


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:20