Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Mikhal lakhelye

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Mikhal lakhelye

  on Vas. Május 08 2016, 18:09

  First topic message reminder :

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jún. 11 2016, 17:25

  Mikhal - Luke

  -Jaaa, és akkor ő még nem a tökéletes báb, csak végül is megmentetted? Értem. Alku? Mármint tudták, hogy te a hülye érdekeiknek fontos dolgot meg tudod csinálni, és belementek ebbe? ezek nem normálisak. Mégis ki az a barom, aki annyira el akar érni valamit, hogy simán felajánlja magát ilyesmire? Katonák? Tehát simán ölnek, ha akarod? De... hát furák, szóval kimennek, és látszik, hogy nem olyanok, mint a többiek. Hogyan?
  Bizarr ez az egész, mert azt még értem, hogy idős embert választott elsőre, de a többieket nem. Mi visz rá valakit ilyesmire? Ez annyira... annyira durva. Az meg pláne, hogy állítólag katonák. Na ez az, ami olyan elképzelhetetlenül hangzik, hogy csak na.
  Követem Mikhalt, a szobákban semmiféle furcsát nem látok, sima szobák, de az sem lepne már meg, ha kiderülne, mindegyiknek van valami funkciója. A berendezése annyira nem köt le, ez nem az én stílusom.
  -Mert? Ezt akkor sem értem. Miért fontos? Ha nincs varrat, akkor nem működik, vagy mi? Vagy ez az egész egy olyan rituálé része amiben meghatározott varratszámnak kell lennie? És mindig meg kell újítani?
  Nem tudom, tulajdonképpen itt vannak a hullák, amiket foltozni kell, legalábbis Frankót tuti, és ennek akkor tutira oka van. Az egyelőre kérdés, hogy én ilyesmivel meg tudnék-e birkózni? A képeket is megfigyelem, azok sem tűnnek átlagosnak, de ki festette őket? Mindegy, ez most mellékes.
  -Jó, de ott van, látom, persze, hogy érdekel, miért van ott, és miért kell, ez tök logikus.
  Megvonom a vállam, ez mekkora hülyeség. Ne kérdezzek, ha egyszerűen látványosak a varrások. Hát én nem vagyok közömbös, aki nem veszi észre, vagy úgy tesz mintha nem látná.

  Újabb helyiség, de megnyugszom, ez ebédlőnek tűnik, de arról nem volt szó, hogy itt lesz egy olyan fiatal fiú is. Hát neki milyen kívánsága lehetett, hogy üzletet kötött Mikhallal? Vagy ő is beteg volt? Ez egyre abszurdabb, de tényleg, meg lehet ezt szokni?
  Titkolni sem tudom a döbbenetemet, mert ha már a két "felnőttön" már túltettem magam, azért a kisfiú mellbevágó.
  Bólintok, de valahová Mikhal mellé ülök, az a tuti, akkor látom a bábokat. Ami fura, tényleg úgy viselkednek, mint egy normális ember, kivéve a többit, ami nem nevezhető annak.
  -Sejtem, nem úgy festesz, mint aki éhezne.
  Elmosolyodok, az illatok isteniek, szóval lehet benne valami, és végül is miért ne? Mikhal sem halt bele, szóval akkor nem főzhet rosszul, tényleg nem.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Jún. 13 2016, 21:10
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Ők, nem tudtak semmit Lucius...Ők úgy gondolták, hogy olyan helyzetbe kerültek, nincs más lehetőségük, mint ez. Persze azt akkor még egyikük sem tudta milyen módon fognak szolgálni engem. Ép ez benne a...vicces. Úgy gondolod, hogy ez csak egy egyszerű üzlet közben pedig nem. Bele mész mert már más lehetőséget nem látsz, és úgy érzed nem is olyan nagy áldozat ez az egész...pedig...amint látod, az életüket adták el. Vannak fontos dolgok az életben tudod? Valaki annyira fontosnak találja, hogy a saját életét is eladja érte valamilyen formában. Legyen az egy családtag, egy személy akit annyira szeretünk, hogy a saját életünket dobjuk el érte. Hidd el sok ilyen ember van. És nem csak ember. Sokunk bír ezzel a haszontalan, ostoba érzésekkel... -mondom ahogy előre dőlök a székben és az asztalra könyökölve támasztom meg államat mindkettő kezemmel. Ez alatt Franko megjelenik, szénsavas vízzel és egy vörös borral. Tanulva a dologból, hogy a bálon nem ivott alkoholt most sem kínálom meg, vagy ha akar kér és kap. Ez már egy jól bevált módszer nálam...

  Franko kibontja az üveget és tölt nekem, majd a palackot is és Luciusnak is tölt..-Igen katonák. Igen ha arról van szó, vagy ha azt parancsolom, esetleg ők úgy látják veszélyben vagyok gondolkodás nélkül megvédenek, és ölnek értem. Mert ez az ő dolguk. A toborzás, a védelem, és a gyilkolás. Meg ezek az apró ellátások...-mondom halkan ahogy az itthoni dolgokra célzok.-Ha nagyon akarják a varratokat eltudják fedni...Olyan mintha bele ivódna a bőrükbe. És akkor abból nem is látsz semmit.-Mondom ahogy Frankot figyelem aki lassú, határozott léptekkel jön az asztalhoz és teszi le elsőnek a levest.-Scsí leves uram, a régi idők kedvéért.-erre csak fél mosoly csúszik arcomra majd biccentek köszönet képen. Emelem kezem, Lucius felé, hogy merjen elsőnek és ahogy megteszi magam is így teszek.-Erő leves, ez után a kis "harc" után jót fog tenni.-mondom ahogy lassan enni kezdek és kék szemeimet leveszem róla majd bele kortyolok a boromba és lerakva finoman az üveg poharat mondom ki oroszul a "Jó étvágyat." majd lassan enni kezdek. A varratokhoz fűzött szavait pedig figyelmen kívül hagyom, és inkább arra ösztönzöm, hogy egyen. Néha a csend is csodásan áll neki...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jún. 18 2016, 21:31

  Mikhal - Luke

  Döbbenten hallgatom Mikhalt, nem is gondoltam volna, hogy úgy kötöttek szerződést, hogy azt sem tudták, mire vállalkoznak igazából. Milyen kilátástalan helyzet az, ami erre veszi rá az embert? Szerintem nem akarom megtudni.
  -Ha tudják, akkor nagy valószínűséggel nem mennek bele, ugye? Ezzel az a baj, hogy önfeláldozásnak hiszik, holott nem más, mint a saját érdekük, egójuk kiszolgálása.
  Azt még megértem talán, ha valaki öreg és beteg, így "ajánlja" fel magát úgymond kísérletezésre, de azt nem, hogy eldobja az életét, hogy azt higgye nemes cselekedet hajtott végre.
  Az ásványvizet megköszönöm Frankonak, így nem is tűnik annyira ijesztőnek, sőt, már-már emberi, ha nem hangzott volna el, hogy nem is sima izé... báb.
  -De mégis hogyan? Oké, azt értem, hogy a legjobb sereg nem az erőteljes férfiakból álló, hanem gyerek, öreg és nő csapata, mert belőlük senki nem nézi ki, deeeee... szóval igazából belőlük sem nézem ki, már erőben, hogy bármit is tehetnének, főleg így, varratokkal. Jaaaaa, hogy ezt el tudják tüntetni? De kemééény. Akkor klassz.
  Az úgy másként hangzik ám, hogy simán rejtik azokat az izéket, mert akkor tényleg beolvadnak a tömegbe, mégis furcsa. Mennyi erőt kaphattak, hogy erre képesek legyenek? Hogyan zajlik egy ilyen dolog? Hogy lesz valaki báb? Mármint a végeredményt látom, de maga a folyamat érdekelne szike nélkül. Az uncsi. De mi a szerepe a varratoknak? Erre érdekes módon nem kapok választ, szóval ez titok?
  -Köszönöm. Jó étvágyat!
  Sosem ettem ilyen levest, de ha Mikhal megeszi, akkor olyan rossz nem lehet. Óvatosan szedek azért, maximum ha annyira finom, akkor repetázok.
  -Miért nem válaszolsz? Ennyire zártkörű és titkos, hogy miért kellenek a varratok? Sejtem, hogy szerepük van, sejtem, hogy ebben lehet a mágikus erő, nem csak úgy oda kerülnek, mert miért ne... vagy más oka van?
  Lehet, nem kellene feszegetnem a kérdést, de akkor mondja azt, hogy nem mondja el, nem mondhatja el, kicsi vagyok hozzá, vagy valami. Megértem azt is, de persze, hogy nem hagy nyugodni, főleg azok után, hogy ezt simán el is tudják tüntetni. egyszer szeretném érteni a működését, akkora baj ez?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Jún. 19 2016, 19:33
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Lucius! -hangom, hirtelen kemény, de higgadt, és mégis rideg ahogy egy pillanatra meg áll a kezemben a kanál.-Szükségük van a varratokra. A többi pedig ne érdekeljen. Egyél, és ne feszegesd a témát amire elsőre amúgy sem válaszolnak. Illetlenség, és idő után idegesítő. Gyermek vagy, és még nem tudsz róluk semmit. Magadat alig ismered. Miután magadat elrendezted utána kezdj mások után szaglászni. Ők szolgák, szép testbe zárt szörnyek. A szörnyeket pedig nem szabad hergelni... -mondom halkan és folytatom a leves kanalazását ahogy tekintetemet nem emelem rá, és magam elé tartom tekintetemet.-Egyél, hogy erősödj! Mára eleget kérdeztél, ebben a témában.-mondom, újra a megszokott hangnemben ahogy rá pillantok kék szemeimmel.

  Néha annyira túl buzgó és kíváncsi. Tudom egy gyerek éppen ezért kell neki megmutatni meddig mehet. Tudom egyenlőre nem árthat nekem mert az ereje még sehol nincsen. De ha túl sok dologba avatom be, fontos dolgokat tanulhat meg és idővel ha valóban olyan okos és a sors úgy hozza, hogy ellenfelek leszünk vagy éppen valami oknál fogva egymás útjába kerülünk felhasználhat pár tőlem megszerzett információt. Talán ő még ennek a súlyát nem érzi, és nem is törődik vele csak tanulni szeretne, de egyenlőre azt tanulja meg ami saját magát érinti. Ne a bábjaimat vegye nagyító alá. Ha egyszer valóban érdekelni fogja, és foglalkozni is akar bábokkal, maga utána néz bár kötve hiszem, hogy pont ő embereket fog boncolgatni, és feltámasztani.

  Azt hogy az erőt nem nézi ki belőlük, nem lep meg. Sokan alá becsülik bábjaimat. De ahogy mondtam neki ők szörnyek és a varratok alatt több rejlik mint azt bárki hinné. Talán ép a legrosszabb rémálom egyik képzelt szörnye, vagy egy olyan lény amit mindenki megvet. Mind olyan szörnyek akiket én élesztettem újjá és zártam őket fegyverbe. Amint befejezzük a levest, megjelenik Joseph és össze szedi a tányérokat. Profin csinálja még ha csak egy fejjel magasabb az asztalnál. Figyelem legkisebb és legfiatalabb bábom ahogy elviszi a már piszkos tányérokat majd eltűnik az ebédlő másik végében az ajtó rejtekében. Hátra dőlök a széken, ahogy kezembe veszem borom majd bele kortyolok és újra Luciusra pillantok.-Hogy ízlett a leves?-kérdezem, egy halvány mosoly kíséretében.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Júl. 03 2016, 21:29

  Mikhal - Luke

  Mikhal felcsattan én meg megvonom a vállam. Ennyire kényes terület lenne? Hát jó, de legalább közölte, hogy ne kérdezősködjek, mert ezt eddig marha nehéz volt kimondani, hát persze.
  -Szerintem meg az az illetlenség, hogy ha kérdeznek, nincs válasz. Meg lehet mondani, hogy ne érdeklődjek, meg lehet mondani, hogy nincs hozzá közöm, senki nem hal bele, még te sem.
  Egyszer tényleg ez lesz a vesztem, hogy visszaszólok és valaki lever. Akkor is idegesít, hogy érdeklődök és úgy tesznek, mintha meg se szólaltam volna, és ennek hangot adok, akár tetszik, akár nem. Az sem érdekel, hogy az apám mennyire kedveli Mikhalt, ez szerintem akkor is bunkóság és kész. A fene hergeli a bábjait, ő ideges nem ők és nem is én.
  A leves furcsa, sosem ettem ilyet, de nem rossz, lehet, meg tudnám szokni, csak most az újdonság erejével hatott.
  Ami kezd idegesíteni az az, hogy mindenki titkolózik. emlékszem arra, mit mondott Dylan, Mikhal is tökre úgy tesz, mintha tartani kellene tőlem. Mi a fene van bennem, ami miatt ennyire óvatosak? Jobb lesz ha odafigyelek magamra, és tényleg minden apróságot megjegyzek, mert ki tudja, mikor veszem hasznát. Előbb viszont találjam meg a saját területemet, azt, amiben a legjobb lehetek.
  Nézem ahogy a fiú elviszi a tányérokat, aztán pillantok Mikhalra.
  -Őszintén? Elsőre furcsának találtam, nem szoktam ilyen ízekhez, viszont mégis jó.
  Tovább gondolkodom... ha nem bízhatok senkiben, akkor mégis kihez forduljak? Magnus befogadott és tanít, de mi van ha Dylannek van igaza vele kapcsolatban és ez szívatás? Dylan is magyarázott egy csomót, sok dolgot hamarabb megértettem így, de mi van akkor, ha ő is átver? Bár akkor miért mondott volna el ennyi mindent? És itt van az apám meg Mikhal. Mikhal titkolózik, mintha tényleg igazolná Dylan feltevését, miszerint Magnus mégis azért fogadott magához, mert esetleg ász vagyok, csak még nem tudok róla, lévén erőm az még nem sok.
  Jó lenne tudni, annyira jó lenne, hogy mi az igazság...


  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Júl. 11 2016, 21:49
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Sok mindenre nem fogsz egyből választ kapni. Hiába kérdezel. Általában az aki sokat csipog idővel elveszti a csőrét, és bevarrják a száját. Nem kellemes végig nézni akkor vajon milyen lehet ha át is érzed? -Kék szemeimet rá emelem, ahogy halkan szusszanok és újra a borba kortyolok.-Azt is meg kell tanulnod, ha nem válaszolnak, akkor magadnak kell választ keresned, nem pedig várni a sült galambra. Szerinted én segítséggel jutottam el odáig ahol most vagyok?-Kérdezem halkan majd lerakom a poharat az asztalra amint újra kinyílik az ajtó és megjelenik komornyikom a második fogással. Krokett, rántott sajt, és csirke, majonéz, vagy kechuppal. Kinek mi az ízlése...Lerakja a jól megtömött tányérokat majd vissza megy a konyhába nyíló ajtóhoz és becsukja maga után. Ketten maradunk. Lassan megemelem a kést meg a villát majd ismét "Jó étvágyat" kívánok és enni kezdek.-Remélem megfelelő az étek számodra. Valami ilyesmit kéne legalább 4 napon keresztül elfogyasztanod, miközben edzésekre jársz. Hidd el gyorsabban megerősödnél mint azt gondolnád.-mondom ahogy vágok egy falatot és lassan ajkaim közé emelem.

  Rá nézek ismét. Gondolatok gyötrik, ami jó is és nem jó is. Át gondolja a dolgokat, de születhetnek saját agy szüleményei ami csak még jobban bele kavarja a dolgokba. Túl sok warlock társaságában van, és mindegyikünk mást mond neki, nem tudja össze illeszteni a képet. Bár az ő döntése, de egy tanulónak legfeljebb egy tanárja lehet, de nem fogok ebbe bele kötni, magának kell eldöntenie és kibontani a dolgokat a helyükből. A csend helyet foglal közöttünk és néha a villa hangját vagy a kését hallom kezemben esetleg az övét. Lassan eszek, komótosan, temérdek idővel előttem. Mégis valami engem is érdekel ezek után. Miért érdekelte ennyire a bábok? Hiszen nem vonzza az a világ amiben én élek. Sőt szerintem egyenesen kirohanna belőle, hiszen számára ez még nem "normális". Kitudja számára mi lesz a normális...Lehet csak tanulni akar, vagy csak a kíváncsiságának szomját akarta oltani, nem tudom, de most kicsit gondolkodtatóba ejtet, ez a kölyök...megint.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Júl. 16 2016, 20:04

  Mikhal - Luke

  -Szar? Nem tom, de ha meg nem kérdezek, akkor sosem tanulok.
  Megvonom a vállamat, hát itt semmi sem jó. Ha kérdezek, az a baj, ha nem kérdezek, az a baj, és akkor tudjak mindent, tanuljak meg mindent. Ez tök jó, tényleg, de van aki normális egyáltalán ebben a csapatban?
  -Megkeresem majd, de abba senki nem hal bele, ha azt mondja, nem válaszolok, vagy ilyesmi. Azt nem mondtam, csak olyan irreális elvárásaitok vannak, hogy lesek, mert azt sem tudom mit akartok.
  És tényleg nem tudom, mit várnak tőlem. Azt is értem már, van egy feladat, oldjam meg, de ha elképzelésem sincs a hogyanról, akkor marha nehezen fog menni, hiába próbálkozom, mert abból tényleg csak próbálkozás lesz, nem áttörés.
  A második fogásra elmosolyodok, a csirkét is szeretem, a sajtot meg pláne. Jól is néz ki, nem kicsit. Jó étvágyat kívánok kívánok, és kíváncsian kóstolom meg, vajon hogyan sikerült.
  -Eddig ritkán ehettem ilyet mert az olaj nem jó, vagyis nem így, szóval... de finom. Nagyon finom. Igen?
  Azt se tudom, mikor ettem utoljára egyszerre ennyit, de most még jól is esik, ami azt jelenti, tényleg elfáradtam. Bólintok, ha ezt kell majd ennem, akkor ezt fogom enni, bár lehet, ennek Magnus nem fog túlzottan örülni, de hát na.
  A kajával foglalom el magam, de közben megállás nélkül agyalok. Mi az én stílusom? Melyik áll hozzám a legközelebb, és mi van, ha több érdekel? Melyik az én utam?
  Eddig olyan érzésem van, mintha mindenkiéből akadna egy szelet ami érdekel, amit meg akarok tanulni, és majd egyszer összegyúrni talán. Azt viszont valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy csak és kizárólag például gyilkoljak és bábokat gyártsak, mert a szikés gyilkolászás snassz. Valami különlegeset keresek, valami olyanra vágyok, ami csak az enyém lesz, amolyan védjegy.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Júl. 18 2016, 11:16
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Olyan kérdéseket kéne feltenned ami neked is hasznos lehet. Nem hiszem, hogy neked a varratok fontosak lennének, legfeljebb akkor ha véletlen téged is két felé szednek és más életlehetőséged nem lehet.-mondom ahogy egy újabb falatot veszek a számba. Egy pillanatra elképzelem, és egy apró mosoly szalad arcomra majd le pillantok a tányérom tartalmára és folytatom az evészetet.-Leesel? Akkor mássz vissza vagy maradj a legalján.-mondom ahogy rá pillantok kék szemeimmel.-Az elvárásokra nem most azonnal kell cselekedned vagy válaszolnod. Kaptál könyveket, lesz pár edzésed, és még kitudja hány, mert másoktól is tanulsz, nem csak én adok neked tanácsokat mások is, és akkor ott az apád. Úgy játszik a világokkal, mint a biliárd asztalon pihenő golyókkal. Tanulhatsz tőle is...Többet is mint amit akarsz.-nyúlok a poharamért, és kortyolok a borba.-Több lakozik benned mint az ép elmével fel lehet fogni. Olyan erők lehetnek, amiről mindenki csak álmodik. És a tüzed...városokat rombolhatsz porig egy rossz mozdulattal. Minden idővel a kezedbe lesz adva...csak ügyesnek kell lenni azoknak is akik tanítanak téged...Mert amilyen a tanuló olyan lehet a tanító.

  Lerakom az üres poharamat majd folytatom az étkezést innentől már csöndben, várva még válaszait vagy pedig kérdéseit esetleg valami frappáns reagálást mint amit mindig is szokott. Komornyikom újra megjelenik az ajtó rejtekéből, és tölt nekem a vörös borból.-Desszertet kívánnak még enni uram?-fel pillantok majd Luciusra nézek.-Fagyis citrom torta.-mondom.-Kérsz még ha meg bírsz vele birkózni még ez után vele? Vagy majd kiderül...-nézem, mert lehet ezzel jól fog lakni.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Júl. 18 2016, 23:24

  Mikhal - Luke

  -Most komoly? Akkor egész nap az edzésekről beszélgetnék. Baj, ha érdekel valami? De azért találjam meg, miben vagyok jó, annyira de annyira jó fejek vagytok. Honnan tudjam mi a hasznos, ha azt se tudom, merre menjek? Tényleg, mivel ez is egy lehetőség, akkor megmutatod, hogy kell varrni?
  Hihetetlen, megint le vagyok oltva. Ez akkor valami szuper titkos izé lesz, ha ennyire nem akar róla beszélni Mikhal sem. Nem akarom én ellopni tőle meg semmi ilyesmi, csak szerettem volna tudni. Kíváncsi vagyok, ennyi az egész.
  Amit mond arra viszont felfigyelek. Tényleg, ha nem tudok varrni és engem szabdalnak, akkor mi van? Na ugye, hogy máris fontosak azok a varratok.
  -Téged vágtak már ketté?
  Kérdezem csak úgy, mert ha már felhozta a témát, tutira van tapasztalata benne, mert vigyorog. Bár lehet, ő szokott másokat és azért, mint azt a nőt is. Na az csúnya munka volt, olyan túl egyszerű meg minden.
  -Jó. Szeretek tanulni, mindenkitől tudok, mindenki mond olyat, amit használhatok. Tök ciki... nem is ismerem az apámat, semmit nem tudok róla szinte, már azon kívül most már, hogy micsoda.
  Tényleg többektől tanulok, ott van Magnus, Dylan is, Airgid is, de mindenkitől mást. Élvezem, még ha fárasztó is. az, hogy Mikhal többet tud az apámról mint én, érthető, csak zavar.
  -Csak tudjam felszínre hozni, ha ott van bennem, akkor jöjjön elő. A tűz az megy, eddig is felgyújtottam ezt-azt.
  Elvigyorodok, mert hát na. Egyszer majd biztos megértem, mi az az erő és mekkora, de az sem most lesz. Gyújtani azt tudok, rombolni eddig is ment, és azt is érzem, hogy az amit Mikhal adott, sokkal erősebbé tette mindezt. Vajon meddig tudom fejleszteni?
  -Az amit tőled kaptam... az meddig tolható ki? Sejtem, hogy sokkal nagyobb erővel rendelkezik, mintha csak úgy alapból jönne.
  Rákérdezek, már a múltkor is akartam, csak akkor nem jött össze. Mivel tudom majd összekapcsolni?
  Gyorsan eltüntetem a tányéromon lévőt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire éhes vagyok. Tudok enni, de ennyit? És mégis olyan érzés, mintha még csak most kezdtem volna. Az édességre elvigyorodok és bólintok.
  -Szerintem olyan ember nincs, aki a nasinak ne tartalékolna valamennyi helyet.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Júl. 19 2016, 16:39
  Lucius

  és ©

  Mikhal  A varratok....Hogyan kell varrni...Meg áll a kezemben az evőeszköz és lerakom a tányérra, és a bort veszem magamhoz. Franko oda lép, hogy elviheti-e a tányérom én pedig csak aprót biccentek és hagyom had vigye el a tányéromat. Megvárom míg Lucius is is befejezi majd ahogy lerakja a villát és a kést újra megjelenik Franko, és elviszi a tányérját és hoz még egy palack vizet majd Joseph jelenik meg a desszerttel, de csak Luciusnak hozott. nem vagyok nagy édesség kedvelő...Lerakja az asztalra és már fordulna, hogy kövesse komornyikomat mikor fel emelem szabad kezem és megáll. Rám emeli üveges tekintetét én pedig csak nézem a bort ami a poharamba kavarog.-Vedd le a ruháidat. -utasítom legkisebb bábom mire engedelmesen, minden kétség nélkül köti ki fekete zakóját, majd veszi le az ingét mire megint megemelem kezeimet és meg áll a vetkőzésben.-Egészen derekáig apró cafat bőrökből áll össze, és a nadrág felett derekán, alhasán és csípőjén egy kör varrás ami össze tartja alsó testével.

  Ismét a borba kortyolok, és Luciusra nézek.-Nevezhetném őket, egy választó falnak azzal amit magukban tartanak. A csont a bőr és az izmok ezek mint bennük van de belső szervek semmi, mégis életben maradnak.-mondom ahogy lerakom a poharamat.-Ő volt a legnehezebb munkám, hogy felkeljen az asztalról. Pedig fiatal erős test mégis...csak gyerek.-mondom ahogy fel kelek, és kezemmel mutatom, hogy Joseph fordítson hátat mire engedelmeskedik.-A varratok erősek. Ez olyan mint a rossz és a jó viszonya. Egymás nélkül a kettő nincs. Nincs varrat, nincs test.-Felé fordítom tekintetem. -Mégis van bennük valami még ami életben tartja őket, csak nem olyan tartósan mint a varratok. Legelőször mikor még otthon éltem és a kezdetek elején voltam...annyi idős lehettem mint te.-mondom halkan.-Magamon kísérleteztem. Nem kaptam segítséget és nem használhattam testeket még...az állatok meg már kevesek voltak. Emberi szövet kellett.-Tekintetem Josephre vándorol aki még mindig meredten néz maga elé, és türelmesen vár következő utasításomra.-Magamnak is szereztem sebeket, és varratokat. Nem keveset, de a démoni vér sajnos mindig kilökte ezeket. Muszáj volt emberi testet használnom. Persze idővel ez fejlődött és most már egy démon testéből és emberi testet össze keverve is tudok alkalmazni, és elrejteni bennük ezt azt.-Halkan szusszanok és az asztalnak döntöm a csípőm össze fonom magam előtt a karjaim és biccentek Josephnek vissza öltözhet és távozhat.-Ők a kísérleteim alanyai. Akikből szolgák lettek.-Becsukódik bábom után az ajtó én pedig Luciusra nézek.-A varratok megvarrása nem olyan egyszerű. Talán egyszer megmutatom neked, de egyenlőre...örülj, hogy nem varrom össze a karjaidon a sebeket. Nem lennél olyan nyugodt ezekkel a testedben...-vigyorodom el ahogy rá nézek majd a tűzről való kérdésre elgondolkodva nézek ismét magam elé.

  -Nos a fekete tűz...erősebbé tesz, növeli a kitartást, és gyorsabb leszel. De gyengíti a védelmet és inkább közelharcban ajánlatos ha úgy vesszük. De egyenlőre a te esetedben, csak egy folyamatosan égő láng ami fájdalmasabb és nehezebb az eloltása. De...ha határaira vagy kíváncsi, akkor ahogy mondtam idővel egy New York méretű várost is fel tudnál vele égetni...Bár igazából ez idővel tőled függ, hogy életben tartod így a lángodat vagy újra kivörösödik...Apád vére van benned, lehet az idővel változtat az ajándékomon.-mondom ahogy szemeim sarkából rá nézek.-Oh..és egy valamit elfelejtettem mondani múltkor...Ha ügyes leszel, idővel mérgezővé is válhat a füstje, másokra. Persze rád és rám nem hat..de kitudja manapság mindenkinek annyi csoda ereje van lehet senkire nem lesz hatással.-Közben megiszom a maradék boromat.-Ciki? Az apád. Semmit nem tudott rólad ami egyenesen meglepő, és számára is teljesen idegen vagy még ha a vére is vagy. Az apák már csak ilyenek. Van egy fia? Van egy örökös akivel szórakozhat és amit megteremt később a kezébe adjon. Bár kitudja Háborúnak milyen tervei vannak veled.-rántom meg a vállaimat.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Júl. 20 2016, 23:44

  Mikhal - Luke

  Már kezdek belenyugodni, hogy saját magamon kell majd kísérleteznem, hogyan is kell két öltést úgy megcsinálni, hogy az tartson is, amikor Franko elviszi a tányéromat amit megköszönök, és Joseph hoz nasit amit szintén.
  Épp kérdezni akarom Mikhalt, ő miért nem eszik, mikor legnagyobb meglepetésemre félig választ kapok a kérdésemre amit erőltettem.
  A fiatal báb teste csupa izé, azaz varrat, vagy olyan puzzle, nem tudom semmihez sem hasonlítani. Érdekesen festenek, és ugyan azt sejtem, hogy nem fogom megtudni, miért kell ennyi rájuk, de legalább némileg megértem ezt az egészet.
  -Vagyis a varrat tarja bent, illetve fel az állatot, azt a katonát amit teremtettél. ha ez felszívódik, akkor megfordul az egész, és előjön az. Ugye? Attól, hogy Jospeh gyerek, még lehet a legerősebb is majd, vagy ugyanúgy számít, hogy fiatal? Egyáltalán itt számít az, hogy milyen idős a test?
  Ez is egy érdekes dolog, mert meg nem tudnám mondani, melyikük lehet az, akit elnevezhetnék kamikázénak.
  -Oké, az nekem is logikus, hogy kell egy test, hogy legyen varrat, máskülönben nem lesz báb. Jó, tudom, a pluszt nem árulod el, nem is kell, egyszer majd rájövök. Magadon kísérleteztél? Szuper, épp akartam kérdezni, hogy nincs tűd és cérnád? Mert akkor kipróbálom, hogy tudom magamat megvarrni, ha gond van. Ööööö... de ha nem sikerül, kérhetek segítséget?
  Bólintok, aztán széles vigyor terül el a képemen. Épp arra gondoltam, hogy elkezdem saját magamat szabdalni és varrogatni, aztán meglátjuk, mire jutok. És egyből el is megy a kedvem, amikor kiderül, hogy apám miatt nagy valószínűséggel ki is lökné a szervezetem az összeset. Hát jó, de így hogy gyakoroljak, ha valaki ketté akar szelni? Ne már, hogy nincs rá semmi.
  -Figyu, csinálsz nekem egy ilyen izét? Úgy is van sebem.
  Korszakalkotó ötleteim vannak, hát de nem? Erre kiderül, hogy az sem jó, de most miért?
  -Miért nem? Ha működik emberi és démoni testben is, akkor... jó, akkor csak tűt és cérnát szeretnék.
  Velem lehet alkudozni, azaz kénytelen vagyok, de tényleg semmi varróeszközöm nincs, Magnushoz meg ha beállítok ezzel, szerintem kinyiffant.
  A tüzemre érkezett válaszon elgondolkodok. egyvalamit nem értek, de tényleg nem.
  -Miért adtad nekem akkor? Tudtad, hogy láttam, megöltél valakit, és ennek ellenére kaptam egy ilyet. Láttad a szennyeződéseimet amiket még nem tudtam eltüntetni és a nyomokból simán levágtad, hogy a tűz az enyém? Pusztítani tudok, az ment eddig is, és az a vicces, hogy akkor még nem sejtettem, én okozom őket, és mégis élveztem. Tetszik a fekete, más, mint a többieké, nem akarok rajta változtatni.
  Megölhetett volna ott és nem tette meg, pedig biztosra vettem, azért indult felém. Én azt tettem volna ha engem kérdez, elvégre kell a fenének szemtanú. Hm... lehet mégis hozok valamit ebből a gyilkolási vágyból? Nem, az kizárt, vagy nem tudom, de az biztos, hogy az már döfi, mikor holtakat keltenek életre. Na az igen.
  Dylan megmutatta, mennyi szennyeződés van rajtam, milyen könnyedén ki lehet szúrni, meg érezni a nyomokat, lehet Mikhal is innen tudta. Most, hogy kezdem elkülöníteni, ki mivel foglalkozik, és ezt azok alapján megpróbálni beazonosítani, hogy jellegzetes jeleket keresek, egészen más.
  -Mérgezővé? És akkor mondjuk azt így lehet kombinálni a te kígyós cuccoddal? Vagy valami hasonlóval? Apám mit akar, azt nem tudom, tényleg nem, de annyira megnyugodtam, hogy nem egy aktakukac típusú fickó állt meg előttem...
  Felkapom a fejemet, ez a mérgezős dolog jól hangzik. Kezdek rádöbbenni, hogy ez és a halott testek mozgatása mintha kicsit jobban érdekelne, mint normális esetben kellene, de hát na, ez már olyan szint nekem, ami szerintem hatalmas tudást igényel.
  Apám említésére elvigyorodok, hát belehaltam volna, ha valamilyen nyeszlett hapsi táborozik le és közli velem, őt keresem. Az más kérdés, hogy rögtön láttam egy második gyilkosságot, de hát na. Azt hiszem kezdem megszokni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Júl. 22 2016, 20:41
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Nem rossz elmélet, és van is benne igazság de mégsem. A szörnyet amit hordoznak magukban nem a varrat tartja vissza, ugyanis akkor engedik ki mikor akarják, de általában parancsra, teszik meg. A varratok soha nem szívódnak fel..Ha eltűnnek a test hasztalan lesz. És igen számít mennyire fiatalok. Jelenleg Joseph a leggyengébb közülük. Általában az a legerősebb amelyik a legidősebb.-Szusszanok ahogy hátra pillantok majd töltök magamnak bort a pohárba és megemelve kortyolok bele.-Ez nem csak egy cérna Lucius. Ebből a dologból amivel össze tartom a testeket csak a démonoknak van. Nevezhetném, pokoli fonalaknak, vagy ördög varratok. Sok féle neve van de nem csak egy egyszerű cérna. Erősebb minden a láncnál, és gyémántot lehetne vele szeletelni akkor is feszes és éles maradna.-mondom ahogy el veszem ajkaimtól a poharat és lerakom az asztalra.-Tudod amilyen egyszerűnek látszik sokkal nehezebb annál. De szerintem egyenlőre ha valóban gyakorolni akarod ezt, maradj a rendes cérnánál és tűnél. Egyenlőre...és ha valóban meg tetszik ez a kis...varrogatás akkor besegíthetek neked egy kicsit.-mondom nagylelkűen ahogy rá emelem kék íriszeimet és elvigyorodom.

  Valóban jó lenne meg varrni kicsit Háború kölykét de nem is tudom. Valószínűleg ahogy mondtam a teste kilökné a varratot.
  -Talán...majd ha úgy látom, hogy alkalmas vagy rá.-felelem ahogy ismét magam elé tekintek elmerengve.-De egyenlőre gyakorolj magadon.Hogy miért?-elgondolkodom. Akkor úgy láttam, idővel ha fejlődik, sokkal több hasznot tudok kihúzni majd a dolgokból, hogy adományozok neki egy apró kis ajándékot fekete kígyóim egyikéből. És ebben most sem kételkedem, hogy idővel fel használhassam, pár öncélra...Elmosolyodom.-Úgy gondoltam, ha dobok az erődön, talán gyorsabb fejlődésbe kapcsolsz. Meg aztán, mindenkinek kell egy kis különleges még, bár lehet idővel az erőd ahogy megnövekszik magadtól is tudsz majd plusz dolgokat de ha még az ajándékomat is kombinálod az erőddel, talán több is kisülhet mint ahogy azt tervezed.-felelem ahogy rá pillantok mosolyogva.

  -A kígyó az teljesen más. Idővel te is tudsz valami formát adni az aurádnak. Nekem a totem állatom, és amúgy is kedvelem a hüllőket.-vigyorodom el.-De ha nagyon akarod akkor igen...neked is lehetnek kígyóid.-ecsetelem ahogy leveszem róla tekintetem és ismét a boromba kortyolok, kicsit ízlelgetve ajkaim között a finom évjárat ízletes zamatát majd lenyelem és lerakva a poharat ismét rá nézek.-Háború kölyke vagy. Aligha egy olyan személy állított volna eléd. Csak benne van a nevében...Háború kenyere inkább a szórakozás mint a komor, sablon férfi. A bálban is hogy élvezte az utálkozó levegőt, miközben boldogan kortyolgatta a pezsgőt és járt kelt a gyűlölköző fajok között. Csak most se értem nekünk mi dolgunk volt ott...Rajtad látszott, egyáltalán nem vagy oda való és te se voltál valami hű de boldog.-gondolkodom el. És amit a fülembe súgott akkor....Még most is fortyogni kezd bennem az őrület, hogy nekem ott bárkivel is szövetséget kellene kötnöm, csak azért hogy ne köpjenek a levesembe. Nem fogok minden nagyobb erőnek be puncsolni, hogy ne rúgják szét a terveimet. De...egyenlőre még senkivel nincs probléma...    avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Júl. 22 2016, 21:41

  Mikhal - Luke

  -Általában? Volt már olyan, hogy magától megindult bármelyik is? Mert akkor ezek szerint képesek rá. És volt már olyan, hogy a báb a teremtője ellen fordult? És ha a varratok nem szívódnak fel, hogyan érik el, hogy amikor kell, ne is látszódjon rajtuk? Jaaa, és ha a kor számít, tehát akkor ha jól értem a jelek szerint Franko a legerősebb közülük, Joseph erősödhet még? Mivel izé... nem öregszik. Ugye.
  Rengeteg kérdésem van, de az tényleg foglalkoztat, hogy mi van akkor, ha egy báb saját akaratból mégis megindul? Meg a többi... ha rajtuk működik, akkor a warlockoknál is lehetséges? Ezzel egyáltalán kísérletezett már valaki?
  -Oké, szóval nem egyszerű cérna, tehát nekem is jó, lévén van bennem ilyen cucc, démon vér. Ez erősebbé tehetne, vagy nem? Gondoltam, ha magamat ilyennel varrom meg, akkor hátha, vagy valami.
  Elvigyorodok, azt hiszem most jutottam el oda, hogy kiderül, ugyanolyan elmeháborodott és beteg vagyok, mint mindenki ebből a bagázsból. Na de hülye lennék, ha nem akarnám magamat tápolni úgy, hogy használok néhány dolgot, ami esetleg bevált.
  -Oké, de rendes tűm és cérnám nincs. Ha Magnustól kérek, akkor lehet, nem örül majd nekem, bár az is lehet, már a szeme se rebbenne.
  Most hangzott el, hogy ilyen bolti cérna nem jó, de azért azzal varrogassam magam. Akkor meg minek? Feleslegesen szerencsétlenkedek vele, ráadásul tényleg vannak sebeim, és akad köztük olyan, ami tényleg varrásra szorul.
  -Jó, most az majd kiderül, de nézd, ez itt átázott, szóval szeretném összefércelni magam, ha lehet.
  Megemelem a karomat, ahol bizony a rögtönzött kötésem úgy döntött, nem hajlandó tovább ellátni a feladatát, azaz cserére szorulna, de az asztalterítőt mégsem használhatom. Vagy kapok valami kapcsot, akármit, nekem mindegy.
  -Ezt is értem, csak az lepett meg, hogy nem megöltél, hanem segítettél is. Tudod, ha én csinálok ilyet, akkor asszem ez nem így végződik. Fejlődgetek, azt nem tudom, hogy lassan vagy gyorsan, senki nem mond semmit, de van olyan is, amit egészen másként értelmeztem, mert az utasítás valakinek egyértelmű volt, mit takar, nekem meg nem. Valamit tutira ki fogok találni, valami olyat ami csak az enyém.
  Hát na, én ott tényleg azt hittem, kinyír engem is, és tessék, nem tette meg. Az persze óriási volt, hogy kiderült, be akart mutatni az apámnak, akiről nem tudta, hogy az apám és én sem.
  Tanulok folyamatosan gyakorolok is, csak nem megy minden egyszerre, bármennyire is szeretném. Azt meg megtanultam, hogy ha nem erős az alap, akkor kártyavárként omlik össze, és akkor adtam a szarnak egy pofont.
  Mi lesz a sajátosságom, az jó kérdés, még nem tudom, ötleteim vannak, aztán kiderül, melyik kivitelezhető és melyik nem.
  -Totemállatod? Olyanom még nincs, azaz nem találkoztunk, de ha lesz... hű, alig várom. Annyira buli, ahogyan meghosszabbítja az ember kezét, az tök látványos.
  Az nagyon tetszett, tényleg, az olyan különleges volt, olyan, amit nem lát az ember minden nap és sosem felejti el. Míg egy ilyen kaszabolós öldöklős az nem jó. Eleve ott kezdődik a gond, hogy hangos, és azt utálom.
  -Az lehet, de ezt akkor még nem tudtam. Láttad, hogy megállt egy ilyen fickó, na akkor bennem is megállt az ütő egy pillanatra. Ja, a bál? Na azt én sem. Egyáltalán nem illettem oda. Semmi közöm az ilyen hazug világhoz ami ott volt. Egymás szemébe mosolyognak és közben alig várják, hogy egy kanál vízbe is belefojtsák. Nem szeretem az ilyen képmutató cuccokat. Mégis mit kellett volna ott csinálnom? Jó, beszélgetnem, azt vágom, csak izé...
  Fogalmam sincs, mi volt apám célja ezzel az egésszel. Nem érdekel a politika meg az ilyen kötelező estés cuccos. Azt se tudom ki kicsoda szinte, hát hol érdekel, ki mit mond le, vagy vesz fel. Ez egyelőre nagyon távol áll tőlem. Viszont akkor is azt mondom, én festettem ott a legjobban és kész.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Júl. 24 2016, 11:40
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Az én szolgáimnak nincs tudatuk, ergó nincs mivel ellenem forduljanak. Csak teszik a dolgukat amire meg lettek alkotva. És lehet, hogy te úgy látod, vagy a halandó szem azt látja nincsenek varratok. De...minden a helyén van. Minden apró részlet, és ha a részleteket nem figyeljük ki...-megrántom a vállam befejezve a választ.-Lehettek olyan esetek mikor az alkotó ellen fordul saját teremtménye. De azok az érzelmi szállak. Ha nagyon megszeretjük azt amit alkotunk, engedünk olykor a láncokon és ezt kihasználják. Mind kihasználja előbb utóbb. Én ezért vettem el legelsőnek az lelket, és az öntudatot. Ők csak testek, akikben annyi van, hogy megvédjék a gazdájukat és mellette maradjanak amíg csak élnek.-kezére pillantok amit fel mutat majd kiegyenesedek.-Gyere.-mondom ahogy elindulok a terem másik végében pihenő ajtó felé. Kinyitom az ajtót és belépek rajta. A szoba, kisebb kórháznak is elmehetne. A komolyabb sérüléseket itt látom el magamon ha arról van szó.Az asztal felé intek.-Ülj fel.-mondom az utasítást miközben egy üveges szekrényhez lépek és elő veszek egy kisebb fiolát, egy horgony szerű tűt és egy vastagabb cérnát is.

  -Nem is kell kérned mástól. Tudod van a pénz és a trafik boltok, esetleg a varró üzletek. Nem kell nagy pénzeket kidobnod, hogy gyakorolj. Vagy ebben a korban a csóróság a menő, és a másoktól való kéregetés?-kérdezem ahogy egy tálcára pakolok majd oda lépek hozzá, és egy kisebb ollót is magamhoz veszek majd szépen elkezdem felvágni az átázott kötést.-A varrás nem tesz erősebbé, csak segít gyógyulni. Nem lesznek szuper képességeid meg energiád. A szövet amit használok csak elzárja a szörnyeket és életben tartja a bábjaim erősebbek nem lesznek tőle. És te sem leszel az...-mondom ahogy szépen elvagdosom a kötést a karján majd szét nyitva nézem a mély sebet majd a kis fiolát kibontva keveset egy vatta pamacsra töltök. Lassan elkezdem felitatni az alvadt vért és és a seb körül végig kenem. -Ha megöltelek volna, a világ nem vesztett volna semmit, Háború nem tudja meg, hogy van egy fia nekem meg most lenne egy warlock testem amin kísérletezhetnék tovább. Igazad van egy hülye döntés volt, hogy akkor nem öltelek meg.-mondom teljesen nyugodtan ahogy a pamacsot a tálcára dobom, és elengedve a karját fogom a tűt majd egyszerű mozdulattal húzom át a lukon a cérnát, és vágom el megfelelő hosszúságra, és mellé szépen el is mosolyodom irányába.-Most hagyhatnám, hogy elvérezz, meg minden, de ez már hülyeség lenne, és óvatlanság mert Háború hamar rá jönne én csináltam. Ez a nagy szerencséd, hogy az ő fia vagy.-mondom ahogy ismét megfogom a karját és már gyakorlott mozdulatokkal állok neki a sebének.-Okos fiú vagy elvileg majd kitalálsz magadnak valamit.-mondom végül.-A totemállatot nem te választod Lucius. Az se biztos, hogy lesz neked ilyened...-mondom ahogy szusszanok.-És nem meghosszabított karok, azok kígyók.-felelem.-A bálba apád gondolom azért vitt, hogy lásd ilyen is van, sőt sok ilyenbe lesz még részed és a politikába, idővel neked is érdekeid lesznek ha valóban el akarsz valami nagyot érni és a nagyok közé kerülni. Sajnos nem csak móka és kacagás az egész...-mondom ahogy lassan össze húzom karján a bőrt a varratokkal.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Júl. 24 2016, 18:43

  Mikhal - Lucius

  -Jaaaa, aha. Szóval már az elején kiküszöbölöd annak a lehetőségét, hogy egyszer csak téged nézzenek ellenségnek. Értem. A varratot is értem, ez olyan mint a füleim, amit más nem lát már, de azért ott van. Oké, okééééé, majd figyelem a részleteket.
  Apró vigyorral nyugtázom a választ, aztán elgondolkodom azon, hogyan lehetne mindezt tökéletesíteni. Ahogy szegény Franko is kinéz, hát rám a frászt hozta.
  -Hogyan lehet érzelmet táplálni egy báb iránt? De tényleg? Ne mááár. A büszkeség az más, de érzelem? Mégis mit szeret benne valaki? És akkor ezt most nem értem. Az oké, hogy az alkotó érzelmet táplál, azaz nem oké, mert az beteg, de legyen. Ez itt egy test, egy báb, az mégis hogyan képes érzelemre? A lelke kell ehhez, akkor tök logikus, hogy az kihal belőle, nem? Vagy de?
  Az azért már aberráció nekem is, ha valaki teremtőként érez valamit egy ilyen izé iránt, na de fordítva is. Tökre olyan, mintha egy guminőbe lenne szerelmes.
  Közben a kezemet mutatom, mert hát na, az sem fest túl jól, bár maximum betekerem a pólómba, hazáig kibírja, de Mikhal érti a célzást, így ennyit a kajáról amit gyorsan még belapátolok, és máris megyek utána.
  -De klassz, na ilyenem majd nekem is lesz. Hé, az nem menő hanem művészet, egyenesen művészet, hogy a nincsből is preferálj valamit, jó? Csak ne szóld le, ehhez is tehetség kell na meg pofa. Nekem mindkettő van.
  Azt meg nem gondoltam, hogy tényleg sima mezei cérna is jó rá, hát az előbb azt mondta, azt ki fogja lökni a szervezetem. Akkor meg minek szerencsétlenkedjek olyasvalamivel, ami felesleges munka?
  -Kár, most gondold el, egy ilyen varrat felturbóz. Vagy valami extrát dob. Mint például a pókembernek a pókfonál, érted? Vagy méreg kilövellése bőr alól, vagy valami, akármi.
  Ez milyen már. Használunk mágiát és akkor semmi plusz? Erre is ki kell találni majd valamit. Tényleg, ha bőr alá ültetek ilyen mérges fiolát, azt tudom alkalmazni?
  Közben Mikhal felszerelését nézem, ez tök menő, tiszta műtő.
  -Na látod? Hát erről beszélek, még mindig nem értem, miért nem tetted meg? Semeddig nem tartott volna, de kihagytad a lehetőséget. Erre szokták mondani, hogy késő bánat?
  Pimasz vagyok, persze, hogy az. Adva van egy bérgyilkos, aki hátra hagyta a szemtanút... mert... passz. Az a legjobb, hogy ő sem tudja miért, na de én sem, és nem is fogom megtudni, ha ő sem érti saját magát. Akkor mégis hogy várják el, hogy én meg értsek másokat? Kész káosz.
  -Ahaaaa, de akkor legalább tarts oda egy vödröt, amibe belefolyik a vérem, hogy ne legyen tiszta dzsuva minden. Jó, ezt már ott elszúrtad a parkban, és lehet, szerencsés vagyok, sőt, tuti, de akkor valamit láttál bennem, háháhá.
  Úgy egyébként tök jól érzem magam, csak fáj a sebem, így meg nem arra figyelek. Aztán addig pofázok, míg Mikhal belém vágja az összes szikéjét.
  -Na, okosnak még nem tituláltak, de köszi, ki fogok találni valamit, igen. Most már izgatja a fantáziámat. Jó, akkor majd megtaláljuk egymást. Szerintem lesz, mert mindenkinek van, aki mágiát használ, ezt meg tudom. Az más kérdés, hogy valaki figyelmen kívül hagyja, és ezért nem tud róla.
  Ez a varrás dolog tényleg nem kellemes, sőt, rosszabb mint a vágás, de azért erőteljesen figyelek, hogy legközelebb én is meg tudjam majd csinálni.
  Alig várom, hogy belefussak a totemállatomba, tényleg, de ha egy nyúl lesz, én kifekszem, az biztos.
  -Akkor kígyók, de olyan volt mintha a karjaid lennének, vagy csápok. De nem akarok ilyen bált, ez annyira gáz volt. Kelleni fog ilyen bájvigyort gyakorolni? Apám, hát mibe csöppentem?
  Bólintok, akkor legyenek kígyók, nekem mindenhogy jó, de akkor is király volt a látvány. Az, hogy szükséges lesz bálokra járnom cseppet sem villanyoz fel, sőt, már el is ment a kedvem az egésztől olyannyira, hogy sziszegni sincs kedvem, ahogy egy-egy öltés után Mikhal összehúzza a bőrt.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Júl. 26 2016, 11:28
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -A bábok nem is képesek érzelemre Lucius, de vannak olyanok akik csak azért fordulna fekete mágiához, hogy vissza hozzanak egy szerettüket, és általában ha láttál már egy pár idióta halandót vagy, olvastál az ő írásaikból, esetleg hallottál már ilyenről, sokszor egy család tagjuk vagy egy szerelmesüket, esetleg a kutyájukat hozzák vissza. Csak sokan lelkeket is akarnak, hogy minden olyan legyen mint régen. A test még csak csak, hogy sikerülhet számukra, de a fekete mágia megkívánja, hogy egy lélekért cserébe, adnod is kell, ezért szokott általában az lenni, hogy a halandók besülnek, és csak őket is elnyeli saját mágiájuk...És igen vannak olyanok akik már a testtel is megelégednek. Ez ugyan olyan mint a nekrofilia csak itt járkálnak a testek...Mert vannak ilyen identitásúak is. 100 évem alatt kimondhatom, találkoztam már egy pár ilyennel...-mondom ahogy végig kezére koncentrálok, és szépen össze illesztem bőrét egyenes szép öltésekkel ahogy újra át szúrom bőrén a tűt és át a másikon.-Én se művészetet nem látok ebben se tehetséget. Csak annyit, hogy annyid sincsen mint képességed.-felelem, ahogy rá pillantok kék szemeimmel majd vissza a sebére.-Ugye tudod, hogy én arra a szövetre céloztam ami a bábjaimban vannak nem a rendes cérnára.-mondom megjegyezve miközben újabb öltést teszek karján.-Nem, semmi szuper képesség, nem vagy kitalált hős, warlock vagy és abból kell megélned amit megteremtesz magadnak. Nem vagy se falon mászó 8 lábú se repülő bőregér meg ilyesmi. Egy démon fél kölyke vagy, és az a démon se változik denevérré akár mennyire vágysz rá.-Érdekes lenne, ha Malcolm falon mászna, és taknyot lőne a kezéből...

  -Valószínűleg, hozzá hasonló képességeid lesznek, csak negyed erővel mint neki...Persze nem azt jelenti, hogy neked nem lehet más képességeid, de ne ilyen ostobaságokban gondolkozz, mert a végén se okosnak, se kölyöknek, hanem egy ostoba taknyosnak tituálnak, és ki nem nézik belőled, hogy te vagy Háború kölyke...-mondom ahogy rá nézek.-És ne kekeckedj. Lehet, hogy én nem öllek meg, de mások megteszik, és nagy ívben tesznek rá, hogy ki is vagy. Egy porszem a sok közül...Én csak azért nem teszem most már meg, mert rontanék csak magamnak, és nekem most szükségem van apád támogatására. Még egy darabig...-lassan befejezem az öltéseket, és meghúzom kicsit erősebben a cérnát, had zsibbadjon be a karja, majd elvágom a szövetet és felkelve, lépek újra a vitrines szekrényhez veszek ki új kötést és vissza lépve hozzá, kezdem bekötni a sebét.-Abba csöppentél, ami a háttérben folyik. Szörnyek közé, világiak közé, és sok olyanba fogsz még, ami eltünteti belőled ezt a 14 évet.-amint befejezem az erős kötést karján, fel tekintek rá.-Pihentesd, most egy darabig, bár ha gyorsan regenerálódsz, két nap múlva kiszedheted a varratok, és lehetőleg ne gyere vissza úgy, hogy begyulladt, mert elfelejteted, mert nem fogom kiszedni neked. Nem vagyok az orvosod...-kelek fel és pakolom össze a tálcát majd mosom le a tűt és az ollót majd mindent szépen helyére pakolok. A véres pamacsok közül kiveszek egyet, és az összes többit kidobom, azt az egyet pedig a tálcán hagyom.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Júl. 30 2016, 21:32

  Mikhal - Luke

  -Ez mekkora hülyeség. Feltámasztasz egy halottat és érzelmeket táplálsz felé? De banyek, nekem undorom lenne attól is, hogy megérintsem, nem hogy szeressem vagy ilyesmi. Mármint érted? Beteg, hát hogy lehet egy hullával kefélni? Mármint testtel, olyannal ami nem él? Aberrált barmok..
  Még a hideg is kiráz a gondolatától, hogy egy holttestre úgy tekintsek, mint szerettemre, családtagomra, vagy hasonlóra. Egyszerűen kizártnak tartom. Lehet azért, mert sosem volt normális családom, de akkor meg szerencsésnek érzem magam. Elképzeltem, ahogy egy szerelmet akarok visszahozni. Hát fúj már.
  Azért sem sziszegek, bár azért marhára kellemetlen ahogy döfködnek egy tűvel, de túl fogom élni. A sebem sokkal jobban fáj, most már a környéke is, de nem mindegy?
  -Szerintem meg az. Aki erre képes, az élelmes és a jég hátán is megél. És hidd el, hogy akad nekem is, több, mint képességem, bár ha fordítva gondolod, az nekem csak jó, mert akkor tényleg sokra fogom vinni. Tuti.
  Vitázok Mikhallal, mi az, hogy nincs tehetségem? Mi az, hogy nekem nincs művészi vénám? Há' dehogy nincs. Olyan szép tüzet tudok gyújtani, hogy csak na.
  Bár ha állítja, hogy a képességeim jobbak, akkor örülök, mert lehet, tényleg tartani kell majd tőlem? Ezek után biztos, mert neki fogok feküdni, és fejlesztem.
  -Jó, akkor majd kérek egy darabot Frankotól.
  Jegyzem meg cinikusan és elhúzom a számat. Semmi szuper izé, ez így gáz.
  -Tuti? Vagy csak nem tudunk róla? Mert nem mindegy ám, nagyon nem.
  Oké, annak idején is ezt hallgattam, hogy tutira ördögtől származok vagy ilyesmi, de ezt a nevelő szüleim mondták. Erre végül is kiderül, hogy nem is beszéltek akkora hülyeséget.
  -Na, ez a gáz. Adva van egy démoni apa, és akkor szinte szart se örökölsz. Most vagy az ő spermája volt fáradt, vagy nem tudom. eddig azt se tudtam, ő az apám, lényegében nem okozna meglepetést magamnak sem, ha nem tartom magam a fiának. Vagy de?
  Nem tudom, mit örököltem tőle, de a külsejét tutira nem. Én jóképű vagyok, ő nem. Ő baromi erős, én nem. Én tudok futni, ő nem. Szóval ennyit a genetikáról. Tutira anyámtól kaptam mindent, még azt is amit nem kellett volna.
  -Jó, te már elbuktad, hogy kinyírj, szar ügy, hát gondoltál volna rá előbb. Porszem ja, még az, tudom. Várjak 200 évet és majd akkor... de kurvaaaa messze van. Most múltam 14.
  Vigyorogni kezdek, hát nem tehetek róla, hogy én is megöltem volna magam, de Mikhal nem tette meg. A 200 évtől meg elborzadok, röpke 186-ot kell még élnem addig. Ez nevetséges. Tényleg az.
  -Aztán miért kell a támogatása? Elpusztítani úgy sem fogod tudni.
  Megvonom a vállamat, ez már az ő dolga. Az utolsó öltés szorosra sikeredik, hát szép lesz ez, már most nem érzem a karomat. A kötésnek viszont örülök.
  -Ajánlom neki, mert akkor fejlődni akarok, de biztos alapokkal. Oké, köszi. Kibányászom majd, alig várom. Ollóm akad. Meg csipesz is.
  Mibe csöppentem, azt már kezdem érteni, és ebben kell megtanulnom lavírozni. Márpedig meg fogok, ha most ez kell, ez lesz. A varratok kiszedésére bólintok, majd elpepecselek vele, csak nem lesz korai.
  Látom, hogy egy vatta megmarad, a kérdés az, Mikhal mire akarja használni? elvégre a vérem van rajta, én meg el akartam kunyizni az összeset, azt is ami a tálcán maradt.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Júl. 30 2016, 22:08
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -A pénz igazából csak a halandókra hat. Vagy egy pár olyan földön túli lényre aki, emberi életet akar élni...-mondom ahogy felé fordulok, és az ajtó felé mutatok, hogy a lábai jók, szóval ki fáradhat.-Ha valóban olyan nagy erejű lesz a képességed mint ahogy azt ítélik Malcolm vére miatta, többet fogsz érni mint egy arany rúd.-Nézek rá ahogy becsukom magam után az ajtót, és megdörgölöm kicsit tarkómat.-Művészet. Ez ugyan olyan, hogy beszélhetnék neked az üvöltő emberekről, hogy milyen csodálatosak ahogy lógó bőrrel, már kivágott testrészekkel, vagy megcsonkítottan sírnak az asztalon. Mert irtózol tőlük, és nem is látod benne a művészetet. és én se látom abban, hogy mennyire csóró vagy, és hogy ki fordíthatod a zsebeid, csak semmit találunk benne...A másik meg ha nagyon szuper erőket akarsz majd alkotsz magadnak.-Vigyorgok rá ahogy kék szemeimet rajta tartom, és elindulok ki az étkezőből, a folyosóra.

  -Azon nem kell izgulnod, ha később is de valami ki fog jönni belőled amit Malcolmtól örököltél, és Ha valóban szorgalmas kisdiák leszel rá lelsz. De minden tőled fog függeni.-Rántom meg a vállam, ahogy kinyitom az ajtót, majd kiengedem, és elé vágva megyek a lépcső felé.-Az idő gyorsan telik ha hasznosan eltöltjük Lucius. Te szépen gyakorolsz, tanulsz mindenkitől akitől akarsz és akkor észre veszed, hogy hoppá te már 100 éves vagy.-mondom ahogy megemelem kezeimet, hogy "ez így van, ez ellen nem tudsz tenni."-Az idő türelemre int. Sokkal többet tanít mint amit te gondolsz pedig néma tanár és kevesen értik meg a nyelvét.-felem megfordulva ahogy vissza vezetem a dolgozó szobámba és az itt hagyott cuccaira mutatok, mellette a táskára amibe valószínűleg Franko pakolta be a könyveket miket neki adtam tanulás céljából.-Elpusztítani?-felhorkantok és elnevetem magam.-Háború egyetlen ellenfele Béke aki nem más mint a testvére. Ha Béke nem jön rá Malcolm gyengéjére a világ, végig veszélyben lesz.-mondom egyszerűen, és halkan szusszanok.- A támogatása nekem kell, ahogy neki is kell az enyém. De úgy érzem ehhez semmi közöd és addig örülj neki...-mondom ahogy hideg íriszeimet rajta tartom majd megropogtatom nyakamat és karjaimat.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Aug. 22 2016, 20:18

  Mikhal - Lucius

  -Na jó, de aki nem e-világi és úgy rohangál emberi testben az tökre érthető. Szerintem. Vagy nem? Kell egy test amit használ, na de az a másik fele... Na fene, pedig úgy megnéztem volna, ahogy kicipelsz... bocs, nem is bírnál el.
  Elhúzom a számat kétszer is, először azért, mert megint eszembe jut egy hulla, akit egy ember idült vigyorral a képén ölelget, másodszor meg azért, mert sétálhatok a saját lábamon. Persze ugratom Mikhalt, de ahogy megismertem, előbb vágna ki az ajtón mint kivigyen. Olyan kedves.
  -Csak úgy mondom, hogy az aranynak az értéke erőteljesen csökkenőben van, szóval ha arany rúdhoz leszek hasonlítva, hát az szart nem fog érni.
  Elvigyorodok, mert na, szép is lesz, ha tényleg odáig süllyedek vagy jutok. Szeretném megmutatni, hogy igenis sokkal több van bennem mint amit páran hisznek csak azért, mert kölyök vagyok.
  -Ááááááálj. Ha addig mondtad volna, hogy megcsonkítottan, és nem tetted volna bele a sírnak szót, akkor tényleg művészi látványnak nevezném. Na de azt nem tudom annak, ha közben megsüketülök. Hangos, zajos, nem jó. Az ordítást utálom, érzékeny a hallásom, tudod? A zsebemet hagyjuk, az is művészet, hogy megélj.
  A szuper erőkre bólogatok, lesz nekem olyan ám, tuti lesz, csak még nem tudom micsoda.
  -Kíváncsian várom, tényleg, mert egyelőre semmiféle hasonlóságot nem látok magam és az apám között. Na mármost ha anyámat örököltem, akkor maximum egy adag drog fog kicsorogni még, ha jól sejtem.
  Valami kijön... mást akartam mondani, de megkíméltem tőle Mikhalt, jobb ez így. Az pedig, hogy most végül is mit örököltem azt majd megtudom. Tudom, türelem meg ilyesmi.
  -Ahaaaa, hipp és hopp, hát persze. Mondod te, de hidd el, ez egy 14 éves gyereknek felfoghatatlan még, vágod? 14-et éltem nem 50-et, nem 40-et, hogy elhiggyem.
  -Még valaki elkezdi nekem ecsetelni a türelmet, kiakadok. Mindenki ezzel traktál. Ez valami varázsszó csak még nem tudok róla, mert rosszul hangsúlyozom?
  Röhögni kezdek, de így van, eddig akárkivel beszéltem aki tőlem jóval idősebb -na azt nem nehéz-, hát mindenkinek ez volt az első szava. Tuti van mögötte valami, csak nem árulják el.
  Összeszedem az összes cuccot, és lehet nem nézi ki belőlem, simán elbírom.
  -Abban mi a jó? Kiirtod a rosszat, akkor felborul az egyensúly. A világ meg maga miatt van veszélyben, nem apám az oka.
  Megvonom a vállam, sosem értettem ezt a csak az a jó, ha minden jó szisztémát. Ez szerintem baromság.
  -Oké, használjátok egymást akkor kölcsönösen, de haaaaa.... ártani akarsz neki, akkor már én is ott leszek.
  Mondom úgy mellékesen, mert mégis kivel tartsak össze ha nem az öregemmel? Na ugye?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Szept. 07 2016, 18:36
  Lucius

  és ©

  Mikhal  Az utolsó mondatára csak homlokomat ráncolom. Fekete szemeimet, az ő barna szemeibe emelem, és ez amolyan "te most engem fenyegetsz?" fej ahogy nézek rá.-Mire te eljutsz arra a szintre...-mondom.-Jelenleg sehol nem vagy. Van tüzed amivel cigiket tudnál gyújtogatni jó pénzért az is legalább 50 év mire abból meggazdagszol. Szóval akkor kezdj engem figyelmeztetni, mikor már eléred azt az 50 éves kort vagy esetleg leszel annyira idős mint én addig is, csak csöndben forgasd a szemeid mint ahogy a tinik szokták.-mondom ahogy elindulok, le a lépcsőn ahol fel vezettem, és ami egyenesen arra utal, hogy most szépen menjen a dolgára amerre lát.

  Miért ártanék az apjának? Egyenlőre szükségem van rá, ennyi az egész. Még...majd valahogy alakulnak a dolgok. A legutóbbi báli húzásával, eléggé megpiszkált Háború, amit nem is vagyok hajlandó elfogadni. Van benne igazság de 100 év alatt ezt mind magam értem el, nem fogom hagyni, hogy minden vérszityulázó, vagy kutya kölyök bele harapjon a terveimbe. Túlságosan gyereknek vagyok titúálva mikor ez itt mögöttem csak 14 éves....Hát nem...én ezt nem hagyom. Halkan szusszanok ahogy leballagok a lépcsőn, majd kinyitom előtte, és kiengedem magam előtt.-Akkor várlak legközelebb, a megbeszélt idő pontra.-mondom ahogy megállok váram ajtajában és nézek rá kék hideg szemeimmel.-Ha esetleg még nem leszek itthon, Franko be fog engedni, és a nappaliban megtudsz várni.-mondom egyszerűen.- Vagy itt kint a ház előtt is várakozhatsz ahogy majd érezni fogod.-mondom és elindulok, tovább le a kapu elé, hogy ott is kiengedjem.-Örültem a látogatásnak Lucius. Remélem többszöri vendégem leszel.-mosolygok rá, ahogy ki megy a kapun.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Szept. 21 2016, 20:17

  Mikhal - Lucius

  -Azért sem. Úgy döntöttem, hogy sokkal hamarabb fogok fejlődni mint ti tettétek.
  Ennyi a válaszom csupán Mikhalnak, és ehhez most tartom magam. Mivel még élek és senki nem nyírt ki, akkor az nekem azt jelenti, hogy igenis van bennem ráció. Szóval, ha ebből indulok ki, akkor meg igenis jobbnak kell lennem náluk. Tudom, hogy Mikhal is lebecsül, nem lát bennem semmiféle veszélyforrást, lévén sokkal fiatalabb vagyok, azaz full kezdő, de innen szép nyerni és én nyerni fogok.
  Nagyon nem kell biztatni, hogy kifelé menjek, azt teszem, néha pihenni is kell, nem? De. Mikhal is ezt mondta, szóval akkor mára vége.
  Egy szót sem szólok a maradék úton, inkább arra koncentrálok, hogy ugráljak a lépcsőfokokon, mert az vicces... nekem. Így ugrálok ki az ajtón is, vigyorogva, csak ott fordulok meg.
  -Köszi szépen és oksa, itt leszek. Ha meg Franko lesz itt, akkor ő. Lassan megszokom.
  Vagy nem, de azért érdekesnek találom, az biztos.
  -Én is, csak meg ne unj.
  Elköszönök és el is viharzok, úgy ahogy jöttem, futva, egészen hazáig, azaz Magnusig. Aztán majd győzzem rendszerezni a könyveket is, de érdekelnek na, nem lesz teher.

  //Köszöntem a játékot! :-)))/  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Pént. Nov. 04 2016, 23:18

  Mikhal - Luke

  Most mi a fenének megyek Mikhalhoz? Nem tudom, mert éppen az a véleményem róla, hogy egy pöcs, mert simán ott hagyott a hullával, és az sem érdekelte, hogy jutok haza. Na meg az sem foglalkoztatta, hogy éhes vagyok, tehát gyenge, meg el is fáradtam, én meg úgy álltam ott a rogyadozó, félig oszlott és akkor már megint bűzlő testtel, hogy öröm volt nézni.
  Hívhattam Christ, hogy gáz van, segítsen, és ez az, amit nem akartam megtenni. Akkor nem.
  Viszont édes a bosszú, ezért elneveztem a hullámat Mikhalnak, és szerintem hasonlítanak is egymásra.
  Vigyorogva érek a házhoz és tenyerelek rá a csengőre direkt, hogy hallja, megjöttem. Tök mindeg ki nyit ajtót, de persze Franko az, akinek köszönök, és már megyek is arrafelé, ahol Mikhalt sejtem.
  Edzés van vagy mi a szösz. Hálás lehet azért, mert nem nyomtam fel, hanem szépen befogtam egyelőre, azaz csak annyit árultam el, hogy vele mentem hullát lopni. Az is elég volt, Chris úgy is kedveli. Magnusnak pedig üzentem, hogy szereztem egy hullát, hogy tudjon róla, haza már nem egyedül érkezem majd, hanem társasággal.
  -Szia! Ne lazsálj, edzés van, te mondtad, akkor hajrá!
  Idő van, haladni szeretnék, nem csúszhatunk, hát fő erény a pontosság, vagy nem? Haragszom rá, azért vagyok ilyen, de ezt neki nem kell tudnia. Arról meg pláne kussolok, hogy én voltam a Pokolban és Daryl haláli arc.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 00:22
  Luke

  és ©

  Mikhal  A zsákomnak már annyi, mikor fel hangzik a csengő és halkan szusszanok, ahogy össze szorítom kezeimet a kötés alatt, majd fel nézek. Csak a lámpa fénye ami bevilágítja a krétával megrajzolt köröket, amiket Lukenak készítettem el. Néhol egy egy kisebb gyertya a sarkokat jelképezve a pályán. Készültem neki, az alapokkal, de minden esetre talán az energia növelést fogom vele gyakorolni. Fel állok, és lassan végig sétálok a gyertyák mellett ahogy sejtem, hogy berongyol a váramba, és indul is le ide. Reméljük, most nem hoz, semmit fentről magával...Ahogy leér, és egyből mondja amit mondani akar, csak szembe fordulok vele a körök közepében.-Én is örülök, hogy látlak.-mondom, ahogy nézem kék szemeimmel, majd szusszanok egyet.-Vedd le a cipődet, és a felsődet.-mondom az utasításokat.

  -Mennyit olvastál eddig a könyvekből amit adtam neked?-kérdezem ahogy figyelem, cselekszi mind azt amit kértem.Csak csendben figyelem, majd megemelem az egyik kezemet, és magamhoz intem.-Állj be a helyemre.-Amint közelebb ér, kiállok a kör közepéről, és ő ahogy helyet foglal, lassan el kezdek körbe sétálni körülötte.-Ez itt amit felvázoltam neked, ezek itt, az aurák határai. Persze, ennél tovább is érnek, de a te tanuló fázisodban még az aurád, valahol, a legutolsó kör határa felett lehet.-teszem rá a lábamat a legkisebb körre.-És ez dícséretes, hogy ilyen kis erőből, fel állítottál egy hullát, és képes voltál mozgatni, minimális segítséggel..-mondom ahogy lassan járkálok a körök mentén.-Ma azt fogod velem megtanulni, hogyan tudsz energiát termelni, saját magadtól. Nem csak külső segítségek, evés, alvás, stb...A tüzedet, általában mindig az regenerálta, hogy megijedtél valamitől, a fel nem használt energiáidat vetted arra, hogy védd magad a veszély ellen. Ezeket az energiákat fogjuk megkeresni a testeben, és fejleszteni. Egy helyre tömöríteni...az aurád magjába illeszteni, és abba minél több erő fog így gyülekezni, így növekedni fog az energiád.-mondom ahogy szemben vele meg állok.-Töröld ki az agyadból, minden gondolatodat, és képzeld el, ahogy megint minden ég körülötted. Nem kezdesz fáradni mint általában, csak érzed a tüzed melegét, annak erejét, a saját erődet...-mondom halkan ahogy figyelem, majd megint mozogni kezdek.-Képzeld el, hogy a tűzöd kőrjén kívül valaki van, és meg akar ölni...védd magad a tűzzel...és ha elfáradsz vesztesz.-mondom halkan.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 01:05

  Mikhal - Luke

  Számítok arra, hogy Mikhal megint szemétkedni fog, megint beszól, aztán harmadszorra majd fenyegetőzik, hogy így megöl, meg úgy megöl, meg ide ás, meg oda ás. Nem lepődnék meg, az utóbbi időben ezt csinálja folyton, mert idegesítem, persze hullát lopni menjek vele, hogy valaki ásson is, hogyne.
  Amint leérek, persze köszönök, mert nem vagyok én bunkó, de hogy örülnék annak, hogy látom? Neeeeem, szó sincs róla.
  Az viszont, hogy most tök normális, kérdéseket vet fel bennem. Most vagy skizofrén, vagy skizofrénszociopszichopata együttesen. Utóbbira tippelek, mert most elnyomja az idióta énjét, meg azt a szociopatát is, és egyenesen csak pszichopatának tűnik. Vagy nem tudom.
  -Biztos? Utána majd megkapom, hogy satnya vagyok?
  Azért nekilátok a vetkőzésnek, és már várom, mikor szól be, mert nincs 80-as karom.
  -3 könyvet kivégeztem, tovább nem jutottam, mert most Chrisnél tanyázok, és oda nem cipeltem el őket. Azaz csak tanyáztam, mert miattad kivágott. De ne aggódj, nem maradok itt. Találtam egy tök jó helyet addig is, míg Magnus vissza nem jön. A hullámat is ott hagytam, de lehet, rátalálnak, mert még mindig büdös, és mágiát is használok.
  Még szerencse, mert minden más ment a levesbe. A hátizsákom, a ruháim, a futószerkóm és minden, ami abban volt. Legalább a könyvek megmenekültek, az is jó, nem? Persze eszem ágában sincs Mikhalnál maradni, van egy csatornarendszer, oda becuccoltam szépen, nekem ott is jó.
  Amit Christől kaptam ruhákat mindent becsomagoltam és szépen letettem a háza elé némi készpénzzel a kajáért, amit ott ettem, meg a vízhasználatért és egyebekért.
  Nem fogadom el egyiket sem, ez alamizsna, főleg azok után, hogy a hullámmal együtt kidobott, azaz ahogyan kidobott.
  A csatornában találtam tiszta folyó vizet, inkább mosok minden nap és vizesen veszem fel, az sem érdekel ha megfázok.
  Senkitől semmit nem fogadok el soha többé, nem leszek lesajnált kölyök. Most már egyre többször fordul meg a fejemben, hogy Magnus is tényleg kidobott, csak meg akart tőlem szabadulni.
  Akkor majd megkeresem Darylt, ő jó fej és lepaktálok vele már most.

  Mikhalra nézek egy pillanatra. Menjek a helyére? Aztán a földet nézem, szép körök, no meg a gyertyák. Akkor itt rituális kivégzés lesz, érzem, csak lesz előtte valami hadova is.
  -Így kell elképzelni? Oké. Mi? Most megdicsértél? Engem?
  Jegyzem amit mond meg mutogat, de az, hogy elhagyja a száját olyan, hogy valamit jól csináltam, na azon teljesen ledöbbenek. Gyanakodva nézek rá, mit tervez vajon?
  -Azt tudom, de akkor a javamra tudom fordítani Tök jó.
  Ez eddig tetszik, ilyet nem csináltam még, de valami olyasmit tudok elképzelni, mint az ő kígyói, amiket irányít, és oda fókuszálja ahová kell. Az logikus, hogy akkor sokkal erősebb.
  -Oksa.
  Értem a gondolatmenetet, ez is nagy szó. Ha az egész körülöttem lévő tüzet az ellen az egy ember ellen fordítom, azaz azt akarom, hogy oda menjen mind és rá, akkor sikerrel járok. Persze a kivitelezés sokkal nehezebb mint azt gondolná az ember, mert sok helyről kell összeszednem az összes tüzet ami körben van.
  nekilátok a feladatnak, tényleg meg akarom csinálni, de aki a körön kívül van jelenleg, az pont Mikhal, és ezt most el kell felejtenem.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 18:49
  Lucius

  és ©

  Mikhal  Persze miattam. Egyszerűen csak egy egy szemét, faszkalappal volt össze zárva. Inkább örülne, hogy megszabadult tőle...körülötte lépkedek.-Akár mennyire, is hihetetlen számodra, a dícséret, szükséges, ahhoz, hogy fejlődjünk. A kívülről, pozitív meglátást kapunk, az már egy újabb löket a cél felé, és biztosabbak leszünk abban, hogy jól csináljuk amit csinálunk..-mondom ahogy figyelem, hogy kezd bele, a koncentrációba. Kék szemeim végig őt figyelik. Való igaz, nem az alkata miatt fognak félni tőle, de tőlem se azért. Én se vagyok annyira izmos, de ő mégis csont. Fel lehet hozni. Pont ezért kihívás....-Csukd le a szemedet...éld bele magad, hogy valóban a tűzben állsz.-Pár percet hagyok neki, hogy valóban bele merüljön a feladatba, és ahogy ismét körbe jártam, most mögötte állok meg.

  -Arra kérlek, ha készen állsz jelezd egy fej biccentéssel, és most a látásodat hanyagold. Próbáld oda koncentrálni a tüzed erejét, és aurád energiáját ahol, magad körül neszt esetleg valami érintést érzel a testeden. Most egyenlőre ez a funkció lassú lesz, de gyorsulni fog, és ha nem vigyázol meg is haraphat az ellenfeled...-Suttogom halkan.Amint meg adja a biccentést kezeimet, hátam mögé rejtem, majd aurám mozogni kezd, és nem sokkal lassan elcsúszik mellettem egy fehér kígyó, zöld szemeit Luciusra szegezve. Lassan mozog, és hangtalanul, nyelve folyamatosan mintákat vesz a levegőből, és lassan elindul Lucius felé. A kis minimális kör aminél meg áll a hüllő. Nem tér be az aurájába, csak megemeli fejét és emelkedni kezd, egészen a fiú csípőjéig, majd halk szisszenő hangot hallat. Aztán amint reagál valamit rá a kígyó vissza ereszkedik a földre, és elindul más irányba. Most egyenesen szembe áll meg vele, és újra megemeli a testét. Az egészben az a legnehezebb, ami közte van. A kíméletlen csend, ami a hirtelen zaj előtt be áll...feszültséget okoz a testben és azt akarom, hogy ezt győzze le..A kígyó most ismét megemelve fejét hasához érinti egy pillanatra a nyelvét majd vissza ereszkedik, és ismét odébb áll. Ezt még párszor eljátssza vele, aztán, gyorsul a mozgása a hüllőnek is, és rövidebbek lesznek, a csend pillanati. Többször, hozzá érinti testét, halk hangot hallat magából, és ahogy nézem Lucius testét az energiái kezdenek izzani. Ez megmosolyogtat. Olyan energiák bújnak meg benne, és ezeket nem csak egy pillanatra lehet használni...többet is ki fog tudni hozni belőlük, és ez egyre biztosabbá válik.
  Ajánlott tartalom

  Re: Mikhal lakhelye


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:20