Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Mikhal lakhelye

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Mikhal lakhelye

  on Vas. Május 08 2016, 18:09

  First topic message reminder :

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 20:59

  Mikhal - Lucius

  Elgondolkodom Mikhal szavain, valami nem stimmel. Én gyűlölöm, ő gyűlöl és ki tudna nyírni, erre meg dicsér. Miért? Mit tervez már megint?
  -Nem vagy az a dicsérgetős típus. Utállak, te utálsz, és most meg itt jó pofizol. Hát persze, majd pont elhiszem.
  Bizalmatlanul méregetem Mikhalt, tényleg, nem tudok hinni neki, tutira ki akar csinálni, csak nem mondja meg.
  Majd hülye lettem volna ide jönni, jó nekem a csatorna is, hagyjanak békén.
  -Aha, jó.
  Azt elképzelni, hogy körülöttem minden lángol, na azt nem nehéz, az reflexből megy.
  Bólintok, kezdjük, aztán majd kiderül, mi sül ki belőle. értem, mit akar kihozni az egészből, mint valami akció filmben, oda lövöldözzek, ahol van valami, ami engem akar. Remélem, nem mindenhonnan fog jönni.
  Igyekszem figyelni, biztos valami jellegzetes dolog lesz, amit nem lehet eltéveszteni, hacsak nem akar megszívatni, de most éppen a normális énje van előtérben, a kérdés, hogy meddig. Megint bólintok, most már érdekel, mi jön, és figyelni kezdek.
  A marha nagy csend segítség, még azt is sikerül kiszúrnom, hogy valami csúszik a padlón mellém. A sziszegés azonban egyértelmű, és próbálom eltalálni a dögöt, lehetőleg nem magamat.
  Valószínű, hogy nem találtam el, mert megint csúszást hallok, de most előttem van valahol. Megint sziszeg, ami segítség, így ismét igyekszem becélozni, és arrafelé "tüzelni". Gondolom megint mellé, de nem baj, előbb vagy utóbb sikerül.
  Érzem, hogy gyorsul az az izé, most már meg is érint és ennek nem igazán örülök, ennyire még nem tudok felgyorsulni, sajnálom. Jobb híján én mindenhová tüzet akarok, mert nem tudom követni, hová megy a dög, de kezd dühíteni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 21:23
  Luke

  és ©

  Mikhal  -Az utálat nem jelent semmit! Ne vond bele az érzelmeket! A tanító, ha rühelli is azt akit tanít igazságosnak kell lennie vele szemben, és akár mennyire is engedném rád az összes dögöt, meg kell hogy dícsérjelek mert most is legalább dolgoztatod az aurádat. Engedelmes vagy...még ha idegesítő is.-mondom ahogy én is mozogni kezdek, a kígyó meg egyre gyorsabb és a lépteim halk nesze a csúszással is keveredik. Igen utáljuk egymást...de nem leszek olyan hogy csak mert utálom, össze vissza szívatom. Nem érek vele sokat legfeljebb még jobban utálni fog és egyszer csak meg lep valamivel. Nekem pedig nem kellenek a meglepetések...A kígyó egyre gyorsabb és aurája kezd szélesedni, mozgolódik, megmozdítja az, hogy a kígyó bosszantja.

  A tűz golyók egyre nagyobbak, többet öl bele. Látom is hol vannak elbújva energia pontjai. Csak lassan lépkedem körülötte. Sok mindent tanultam a világháborúban. Láttam ilyent meg olyat is...tudom hogy ha valakit fejlesztünk érzelmek nélkül kell tanítanunk. Az edző pályán kívül kell hagynia a felém érzett gyűlöletét, utána úgy mocskolhat rám ahogy akar de a körökön belül csak arra koncentráljon amit tanítok. Ne arra, hogy ki tanítja. A kígyó hirtelen kihasználja, és alkarjába harap. Kiengedve éles szem fogait mélyednek bőrébe, és a kis ragadó fogak amik a szemfogak mögött helyeszkednek el bőrébe mélyednek. Csak most érezheti nem egy kis példányt engedtem neki. Az állat már nyomulna rá hogy ledöntse, de meg állok, és várok, hogy vagy meggyújtja vagy nekem kell le szednem róla. Reménykedem hogy kirobbannak az energiái, egybe tartja az erőt ami kirobban belőle és megperzseli a hüllőmet. Kék szemeimet végig futtatom rajta, és sejtem most kiengedi magából azt, hogy a kígyó felbosszantotta. Valóban bele támasztanak az energiák az aurájában, és hopp máris minden egy helyre csődült, azonnal dolgozik a teste hogy védje magát. És ez jó. Nagyon is jó. Pláne én élvezem, mert még szerzek tőle vért...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 22:31

  Mikhal - Luke

  -Ó, dehogynem Mikhal, dehogynem jelent. A hullámat is rólad neveztem el. Az utálat és a gyűlölet sokkal nagyobb energiákat mozgat meg. Te is idegesítő vagy, csak úgy mondom.
  Jó, van amivel nem tudok vitatkozni, mert ha most mindenen balhézunk akkor megette a fene az egészet. Most már azt is értékelnem kell, hogy annak ellenére, ott hagyott a fenébe, és ki akar nyírni, legalább nem hajít el úgy, mint mindenki más.
  Mi dolgozik meg mi nem azt nem tudom, örülök ha a tüzemmel a egyáltalán eltalálom a dögöt, mert most már idegesít.
  Főleg, hogy egyre gyorsabban mozog, és nem tudom felvenni a ritmusát, hiába akarom, képtelen vagyok követni.
  A harapását akkor is érezném ha nem akarnám, egyszerűen beleakaszkodik a karomba és nem enged el. Hirtelen tör elő belőlem valami olyan energia, ami engem is meglep, egyszerűen kirobban, de ahogy megugrok, nem a kígyót találom el, hanem a földet.
  Nem így akartam, de most marad a birkózás, mert le akarom magamról szedni, mert nem enged és tépi az alkaromat. Azaz szerintem már én tépem, mert rángatom, de nem érdekel, csak szabaduljak tőle.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 22:59
  Luke

  és ©

  Mikhal  Ó persze te idegesítő kis dög...A hulládat....Igen a hulládat. hirtelen indulok meg felé, ahogy a kígyó lefoglalja és miután pontosan mellette állok meg az állat elengedi hirtelen és vissza csúszik hátrálva, véres fogait mutatva tátott szájával, és ahogy a lendületem lábaimból fel fut a karomba, akkorát lekeverek Lucius mellkasán, hogy az én ujjaim is reccsenek, a mellkasi csontján..Persze a lendület tovább megy rajta és elesik, nekem meg a kezem zsibbadni kezd. Na most vagy eltörtem az valamelyik ujjamat rajta vagy az egész kézfejem meghúzódott. Még mindig ökölben tartom a kezemet és figyelem kék szemeimmel ahogy levegőhöz jut hirtelen, és ott fetreng vérző karjából csík húzódik a földön.-Kelj fel!-rivallok rá ahogy nézem, és ahogy fel áll...le kell nyugodnom...nem, nem megy!

  Gyűlölöm, és mindig csak kihoz a sodromból, és folyton az agyamra jár lovagolni, és tudja jól, nem vagyok türelmes fajta! Kurvára jól esett még ha csak 14 éves, és nem mintha sokat tudna tenni egy ilyen ellen. De talán...ha most fel húztam igenis fog valamit tenni.-Kelj fel...-mondom nyugodtabban.-És gyűlölj...-mondom ki halkan ahogy figyelem. Ahogy egyre utál engem egyre több energia szabadul fel a testében. Ha kiengedi minden bent maradt haragját...kirobban az ereje. Hát ez kell ide...Igaz, fogalma sincs sok harc mozdulatról...-Ez az alap állás.-mondom ki ahogy fel veszek egy kisebb terpeszt, és leengedem a testem súlyát. Az aurája ki fogja hozni a reflexeit, ha minden igaz, Idővel nekem is segítettek...-Minden erőd alulról hozod fel...és most rajtad múlik sikerül megütnöd vagy nem...-mondom ahogy arcomra, egy elég gonosz, és direkt idegesítő mosoly ül ki, ahogy szemeibe nézek és fel emelem a kezeimet, hogy védekezzek ha esetleg nekem ugrik.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 05 2016, 23:37

  Mikhal - Lucius

  Azzal a rohadt döggel szenvedek, mert nem enged, és nem is kicsi, van ereje, de sehogy nem tudom leszedni, hiába tépem azzal sem foglalkozva, hogy én hány darabra tépem, vagy ő mennyit szed ki belőlem.
  Arra így már nem tudok figyelni, hogy Mikhal is felém jön, csak akkor, amikor már irtózatos erővel mellkason vág. A földön terülök el, hát ez meghülyült teljesen. Olyan fájdalmat érzek, hogy tuti eltörte a szegycsontom, tuti, hogy tuti.
  -Teljesen elmentek neked otthonról? Rám szabadítod a dögöt, oké, rendben van, de még te is? Tudtam, hogy készülsz valamire, tudtam.
  Keljek fel, hát persze, most nem kell erre biztatni, s bár nehezen megy elsőre, de végül felpattanok. Hát én megverem, tényleg megverem.
  Foglalkozik a fene az alapállással, persze megjegyzem, de most Mikhalt akarom megverni, mert megőrült. Próbálom használni azt a tüzet amit a jó előbb tanultam, és úgy indulok meg felé, hogy most 6 igásló sem állít meg.
  Ezerrel megyek neki, gyomron akarom vágni és fejbe, közben tűzzel is eltalálni, valamelyik összejön, tudom, hogy összejön, mert úgy robban ki az energia belőlem, ahogyan még sosem. Nem érdekel, hogy eltaláltam vagy sem, bár szerintem igen, mert fáj a kezem, de az sem, hogy mije kap lángra.
  -Állat vagy. Meg akartál ölniiiiii˘
  Már ordítok és eszem ágában sincs megállni. Pépet akarok belőle csinálni, akárhogyan is, de azt.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 00:00
  Luke

  és ©

  Mikhal  Megindul mint valami hatalmas monstrum, és szélesebb lesz az arcomon a vigyor. Ütni is akar, tüzet is akar, és tudom hogy valamit nem tudok elkerülni de pont ez a szép a dologban. Nekem jön, és az ütéstől elhajolok, majd a lángoló kezével pikkelyemre fog, mire megsüti a fekete pikkelyeket a karomon, mire össze szorítom a fogaimat, de nem habozok, szabd kezemmel oldalába vágok, majd lángoló kezébe fogok, még ha éget is és szemeibe nézek ahogy a tűznek feszülök. Nehezebb vagyok, mert ő lép hátra, mire elvigyorodom, és szemfogaim olyan mintha megnőttek volna. Kígyó...találkozik tekintetünk, majd meglendítem a fejem és megfejelem, mire el is taszítom, és én is hátra lépek.

  A kezem füstöl, megégetett a kis szaros...-Készülj fel rá, hogy mindig meg akarlak ölni...-sziszegem, ahogy figyelem, és megindulok, felé gyorsabban és ahogy oda is érek, hasba vágom és ha nem védte magát össze görnyed, mire rá vágok ököllel a hátára és megint a földön van.-Megint te vagy lent...-mondom gúnyosan ahogy ellépek tőle, és lassan megfordulok ahogy lépek párat hátra várva, hogy ismét fel álljon. Ha megteszi megint neki lendülök, és folyamatosan támadni kezdem, hogy hátráljon.-Mindent meg fogsz tanulni, amit én át adok, és meg foglak erősíteni, és közben...-falig hajszolom, és végül torkon ragadva nyomom neki.-Meg foglak törni...te kis dög....-szemeim színe zöld lett, és a pikkelyek nyakához nyomódnak kezemen, de elengedem és hátra lépek tőle.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 00:36

  Mikhal - Lucius

  Annyira feldühített azzal, hogy mellkason vágott és nem is kicsit, nem ám jelzés értékűen, nem, mert neki el kell törnie azt is, mert tutira az történt annyira fáj, hogy nem gondolkodok, csak neki megyek mint a meszes.
  Mindent bevetek egyszerre ami létezik, amit tudok, még ha az kevés is.
  A tüzem eléri, tudom, hogy égeti, és nem is akarom, hogy kialudjon, egyszerűen meg akarom sütni, és az sem tántorít el, hogy az oldalamba vág, a kezemet fogja, de na, az már igen, hogy még le is fejel. Hát ez mi már?
  -eddig is mindig meg akartál ölni, mi ebben a meglepő?
  Utána meg hasba vág és hátba. Oké, ha így játszunk, akkor így.
  Felállok a földről, most már dühből tolom felé a tüzemet, akkor is, ha a falig kényszerít és a torkomra fog. Az az a pont, amikor megint robbanást érzek, és olyan erővel érkezik a gömböm, amit tudom, hogy nem tud elkerülni.
  Jobb esetben talán megnézném, mi van vele, de most köhögök, mert meg akart fojtani.
  -Nem fogsz megtörni Mikhal, sohaaaa.
  Ismét köhögök, de legalább ordítottam egy sort, és egyetlen egy dolog az amire figyelni tudok, hogy a tüzemet folyamatosan toljam. Mondtam én, hogy jó dolog a gyűlölet, erőt ad.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 01:09
  Luke

  és ©

  Mikhal  -Mindenki megtörhető. Csak kérdéses mi. A test...vagy az akarat.-mondom ahogy figyelem, és robban. Csak annyit tudok, hogy a karjaimat arcom elé emeljem, és hátrébb lökődöm, és pár méterrel arrébb leszek tőle. Halkan szuszogok ahogy fel nézek karjaim felett. Kis nyomoronc, utolsó kis senki....A pikkelyeim égnek, valószínű, foltos leszek pár helyen miatta de cseppet sem zavar. Leengedem a karjaimat, és figyelem ahogy lángban tartja magát. Szinte már körülötte izzik a levegő. Oh igen...ez kell ide...gyere csak kis dög.

  Megindulok, megint felé, és olyan gyorsan kerülök, hozzá közel, hogy követni nem tud már. oldalról lököm el a faltól, és előre lököm tovább a súlyommal, hogy a mellkasára essen, majd át fordítom, ahogy megállok fölötte.-Olyan kis elszánt vagy. Mint egy fiatal, harcos...Látványos küzdelem...ami célszerűtlen...-suttogom ahogy nézek le rá kék szemeimmel.-Lángolsz a haragtól, és ott van az elszántság benned. Ott van a győzelem utáni vágy. A lángok fel csapnak benned...de mindent el lehet oltani...ha nincs levegő...-mondom ahogy lábamat megemelve lépek mellkasára, és test súlyomat rá támasztom, lefele nyomva őt, így nem csak fájdalmat okozok, de nincs levegő...Minden erejét a tűzbe dobja, de semmi esély, ha elveszem tőle az élethez való jelenséget...-És tudod...szeretem nézni mikor az akarat tönkre teszi a testet. Hidd el...ismerem milyen jó érzés. Mikor a fájdalom beléd hasít.-jobban rá nyomom a súlyomat.-Küzdesz, mert nem akarod feladni. Tudod, hogy itt már nem lesz meg de nem vagy hajlandó azért sem feladni...Soha...és még fel kelsz, és küzdeni fogsz. Mert fel fogsz kelni ezek után is...mert tudod, hogy nincs más esélyed...Mindenkiben lerombolnak valamit Lucius. tanuld meg...soha nem lesz olyan aki segíteni akarna téged...mindenki legfeljebb saját hasznot akarna húzni belőled, és csak lerombolna. Ahogy én is ép...-mondom ahogy elvigyorodom majd leveszem róla a súlyomat de a lábamat nem, csak kapjon levegőt.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 01:29

  Mikhal - Lucius

  -Az nem érdekel, az újjáépíthető. A lelket sosem töröd meg.
  Most olyan marha magabiztos vagyok, hogy csak na, még akkor is ha tulajdonképpen összevertek félig. Hát fáj, kurvára fáj, már a fejem is vérzik, a mellkasom felrobbant, de annyira gyűlölöm Mikhalt, hogy esküszöm már csak az visz előre.
  Azt nem tudom, miért utálom, de utálom, kész. A tüzem eltalálja, megégeti elég rendesen, és ezen elvigyorodok, mert én is tudok mocsok lenni, ahogy ő.
  -Nem vagy sérthetetlen te sem.
  Elégtételt érzek, hatalmas baszott nagy elégtételt mindenért, amit tett velem, már ma. Még attól sem tudok megijedni, hogy hirtelen elindul felém és esélyem sincs kitérni előle.
  Már megint a földön kötök ki, lassan meg fogom szeretni, vagy fel sem kelek, de nem elég, hogy odataszít, még át is fordít és rálép a mellkasomra. Oda, ahol eltörte a szegycsontomat.
  -Rohadj meg!
  Érzem ahogy kiszorítja belőlem a levegőt, és nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb, a fájdalom, vagy az, hogy nem kapok oxigént. Azért sem adom fel, és bármennyire is szenvedek, még utoljára telibe akarom verni a tüzemmel, most talán nem fogja tudni kivédeni.
  Hirtelen emelem a karomat hogy egyenesen neki irányítsam. Oda akarom összpontosítani az összes energiát, hadd szóljon, menjen és romboljon.
  Mit ér el, nem tudom, a mondandója felét nem hallom, zakatol a mellkasom és zúg a fülem.
  -Szemét.
  Annyit érzek, hogy megszűnik a nyomás, ismét kapok levegőt, de zihálok, és semmi mást nem akarok, csak azt, hogy eltűnjön rólam. A lábát akarom odább lökni, hogy ki tudjak fordulni onnan, hogy utána ismét lerohanjam. Kár, hogy kezdek fáradni, nagyon is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 17:32
  Luke

  és ©

  Mikhal  Szemét? Enyhe kifejezés...Le akar lőni a tüzével, mire elvigyorodom. Olyan kis elszánt, olyan kis erősnek tűnik közben meg csak vergődik mint valami gerinctelen szutyok. A tüze meg indul felém de csak megemelem a kezemet és az eddig is füstölgő karom csak még jobban füstöl. Le veszem róla a lábamat, de fel is húzom a földről majd tarkón vágom. Csak komáljon be. Ahogy sikerül halkan szuszogva figyelem és fekete hajamba túrok. Ég, bizsereg a karom a testem ahol eltalált. Hasznos a fekete tűz igaz te dög...? Fel kell vinnem...el kell látnom, mielőtt még valamiét eltöröm. Vérzik a feje, és a karja is....Hangosan szusszanok, majd hangosabban megszólalok.-Franko!-megyek ki a felrajzolt körökből, és a komornyikom előtt azonnal nyílik az ajtó.-Uram.-megtörlöm az arcomat ahogy rá néz és látva sérüléseim szólal meg.-Uram, minden rendben?-kérdezi, mire leintem.-Hozd ezt a szerencsétlent..-mondom ahogy Lucius felé intek a fejemmel, mire Franko engedelmesen bólint és az elkábult testhez lépve emeli fel, én pedig elindulok fel, ahogy szolgám pedig hozza utánam.

  Harc. Igen az kell neki...és már tudom erős lesz...nagyon is ügyes gyerek. El kell ismerni mindent meg tett ami tőle telik. "Soha nem fogsz megtörni.." Majd meg látjuk...Mindent elérek...el fogom érni nála is. Hamar ki kötünk megint a beteg szobában ahol legutóbbi látogatása után is itt volt...Franko leteszi az asztalra, és ahogy felmérte a sérüléseit Luciusnak elő veszi az ehhez való felszereléseket.-Erős fájdalom csillapítót, vagy vénás inekciót uram?-kérdezi ahogy felém fordul.-Az utóbbit.-felelem mire hozza is nekem, majd ahogy felvettem a védő kesztyűket a tűt a kezembe véve, végig simítok mellkas csontján ki tapogatva hol is tört el majd a nyaki ideget megkeresve nyomom be neki az inekciót. El fog aludni, de ez segíti a lélegeztetésben, és érzéstelenít is. Általában a halandóknál 1-15 nap a csont forrása nála ez gyorsabb lesz, főleg hogy még használok hozzá mágiát is...Lerakva a tűt kezeimet mellkasára helyezem, és lehunyva szemeim, oroszul motyogok pár szót egymás után folyamatosan, és érzem ahogy megemelkedik a kezem alatt a megtört csontja vissza illeszkedve a helyére. Mondjuk ezt lehet ő is megérezte... Mindegy már neki, tudod még vele mozogni szóval ettől nem fog megpusztulni. Már nem...Össze forrasztottam a mellkas csontját, de azért még néhány napig érezni fogja a fájdalmat a testében. Végül ellátom a karját, a harapás nyomot, persze amiről nem tud az nem baj, a vérét szívesen megtartom. Aztán végül a fején a sebet is leragasztom. A lila foltokra kenőcsöt kap de azt már a szolgák elintézik. A saját testemet rakom rendbe, miután megpörkölt. A bal kezemet elintézte. A tenyerembe égett a kötés amiket az öklömre szoktam rakni, de minden rossz hang, vagy grimasz nélkül szedem ki a sebeimből. Miután fertőtlenítettem, lekentem, lekötöm ahogy több más sebemet is. Kis pokol fajzat...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 18:19

  Mikhal - Lucius

  Mindent megpróbáltam, de elfáradtam, fájnak is a sérüléseim, és erre még bele is tapos a mellkasomba. Szénné akarom égetni, tényleg, látni ahogy lángol, még akkor is ha simán eloltja, de olyan szép lenne, nem?
  Akkor sem adom fel, azért is megpróbálok egy utolsót, annyi erőmnek még kell lennie, de az sem jön össze, csak füstöl, viszont én is mocsok vagyok, mert a kezemet még véletlenül sem húzom vissza.
  Minek lövöldözzek, ha a tenyeremen hót lazán meg tudom már jelentetni a tüzet? Az meg úgy is a lábánál van, hát akkor azt borítom lángba vigyorogva.
  Ha már leszemeteztem, ennyi jár mellé, nem? Erre felhúz a földről, aztán akkora ütést érzek egy pillanatig, hogy csak na. Utána meg semmit, mert se kép se hang.
  Vagyis ha most megöl, akkor sem tudok védekezni, de ha megöl, akkor Malcolm is megöli őt, vagyis mindketten hullák leszünk, de hogy én még akkor is visszavágok neki, az hót biztos.
  Semmit nem érzékelek a külvilágból, így a tűszúrást sem, és az sem tudatosul, hogy Franko cipelt át a betegszobába, egyszerűen semmi. Mikhal volt olyan köcsög, hogy leütött.
  Viszont valami fájdalmat érzek a mellkasomban, ez eljut hozzám, akkor még élek, vagy nem? Nem tudom, tényleg nem.
  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 19:16
  Luke

  és ©

  Mikhal  Alszik...Pihenjen. Át lett víve egy másik szobába egy normális ágyra.. Halkan szusszanok, ahogy bekötözött kezemet térdemen támasztom és hátra dőlve ülök a széken immár kint az egyik nappaliban. Az üres kandallót nézem, amiben most nem lobog a tűz. Az egyik bábomat hagytam ott, felügyelje Luciust, amíg fel nem ébred. Fájdalom csillapítót is hagytam ott az asztalon, hogy azt nyelje be. Bár biztos sztrájkolni fog, mikor felébred és miden mérgezés gondolat az agyába jut. Már magamra vettem egy pólót, és csak nézem a feketeséget a kandallóban. Régi orosz házamat juttatja eszembe. A hideg teleket. Itt még ezt kellemes időnek lehet hívni nem azt ami ott a hazámban fel lelhető...Hiányzik is.

  Valljuk be ezt az érzést nem mindig lehet elfojtani. Eszembe jutnak gyermekkorom napjai..Nem mintha sokáig élhettem azt a kort. Legfeljebb amikor még a dadám mellett éltem...Furcsa volt arra emlékszem. Idegen mai szemmel nézve, gyermekkori énemet. Néha ha Frankot megkérem ő mesél nekem. Mesél arról, amikor megszülettem. Mesél arról is, milyen volt az apám, és hogy ő...Háború ajándéka volt akkor még apámnak. Megmosolyogtat..a tudat, hogy egykoron az apáink is ismerték egymást...de hát Lucusnak erről fingja nincsen, és aligha izgatná ez.-Uram , nem sokára kész az étek.-Jelenik meg az ajtóban Franko.-Rendben. Még megvárjuk a vendégünk ébredését.-mondom ahogy fel kelek.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 19:52

  Mikhal - Lucius

  Lassan érzékelni kezdem a hangokat, azaz hallom, hogy szuszogok, és érzem, hogy a mellkasom minden lélegzetvételnél fáj. Élek. Azt hiszem. Még várok, hogy teljesen biztos legyek benne, csak utána nyitom ki a szememet.
  Ez nem a betegszoba, máshol vagyok, de hol? A csatornámban nem, Chris kidobott, Magnus nem jött még haza, apám nem reagált, Daryl nem reagált, akkor egy lehetőség marad. Mikhal.
  Abban a pillanatban felpattanok, ami kimerül a felülésben, és torkom szakadtából kezdek ordítani.
  -MIKHAAAAAL!
  Nem, nem azt a Mikhalt keresem, hanem a saját hullámat, amit ott hagytam a csatornában, mikor edzésre indultam. Most perpillanat az sem zavar, hogy mindenem fáj, és az sem, hogy egy báb "rohan" befelé, vagy felém. Eddig is itt volt?
  Fel akarok állni, de megszédülök, így várok még egy kicsit, és próbálok mindent beazonosítani. Kötés is van rajtam? Ki látott el? Mikor? Miért? De élek, ezt már tudom, és most ki akarok innen jutni. A báb valamit magyaráz Mikhalról, mire rájövök, hogy egészen másról beszélünk.
  -Nem az a Mikhal, az én Mikhalom. Áááá, mindegy.
  Legyintek, végül csak elkezdek lekászálódni az ágyról, magamra húzom az ott talált pólót. Tisztára mint egy hálóing, de nem zavar, abban indulok el kísérőm után.
  -Miért láttál el? Gyűlölsz.
  Azért egy alig hallható köszt is kinyögök mellé, de hát na, a lényeg a lényeg.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 20:12
  Luke

  és ©

  Mikhal  Ahj már. Még hányszor nyögi ki, egyszer is megértettük egymást, a továbbiakban nem értem mi a halálnak kell mindig kérdezni.-Vajon miért?-kelek fel, és fordulok vele szembe.-Ha magadtól, nem jössz rá, akkor ne kérdezd meg még egyszer mert nem válaszolok...-mondom ahogy nézek rá. -Távozhat Mary.-mondom az őt kísérő bábnak aki engedelmesen el is megy. -Menj most vissza és vedd be a fájdalom csillapítót. Éhes vagy?-kérdezem ahogy lassan ellépek, a kanapétól, hogy vissza kísérjem a szobába.-Nagyon ügyes voltál, a mai nap során.-Emelem meg eredmény ként a megégetett kezemet.-Az aurád, meg növekedett, és ha nem is az összes rejtett energiádat, de egy helyre hoztad az utálatoddal.

  Indulok vissza abba a szobába ahol feküdt.-Most pár napig itt fogsz lakni, amíg a mellkasi fájdalmaid nem múlnak...-mondom ahogy megállok az ajtóba.-Ha bármi gondod, panaszod, sóhajod, óhajod van azt közölheted a bábjaimnak, ők segítenek ahol tudnak.-mondom ahogy megvárom, hogy bemenjen.-A következő órádon, a közel harcot fogjuk gyakorolni, és kicsit férre tesszük a belső erőket...már nagyon jól elő tudod hozni, csak hamar el is herdálod, és csak egy dologra koncentrálsz minden erőddel. Semmi védekezés, semmi, fizikai munka....És ne üvöltöz, mert már migrénem van a hangodtól...-mondom ahogy nézek rá kék szemeimmel.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 20:34

  Mikhal - Lucius

  -Többet érek élve mint holtan, mi?
  Kedves vagyok én a magam módján, de na, tényleg, még ha most ez így nem is látszik elsőre meg másodikra sem.
  A kísérőmet elküldi, és még én is mehetek vissza. Hát ha ezt tudom, el sem indulok. Nem lehetett volna ezt már ott közölni?
  -Annyira nem fáj most. Aha.
  Megvonom a vállamat és tessék, mehetek vissza Mikhallal együtt.
  -Tényleg? Azt mind én okoztam? Király. De ha nem dühítenél, akkor nem lenne ez.
  Persze jól jött, az már kevésbé, hogy elborult az agyam, meg szemmel láthatólag neki is, így mindketten sérülten jöttünk ki az egészből.
  A szobába érve elrongyolok azért az izéért, hogy bevegyem. Nem, nem kell megitatni, az megy egyedül is, két kezem van még, bár ha Mikhal megint rám szabadít egy ilyen dögöt, lehet, egy marad.
  -Mi? Neeeeeeeem, köszi. Már tök jól vagyok és vár a hullám.
  Kizárt, hogy itt lakjak, olyan nincs, én kimegyek az ablakon keresztül is, tutira tuti. Nem lesz panaszom, hamar rendbe jövök, és ha nem, akkor is azt mondom, igen.
  -Mert még csak az megy.
  Bólintok, értem én, de nincs még olyan sok erőm, így tényleg arra kell figyelnem amit csinálok, vagy az se jön össze. Közelharc... oké, ott is össze fogjuk egymást verni, szuper lesz, érzem.
  -A hullámat kerestem, csak a bábod félreértette.
  Éhesnek viszont éhes vagyok és nem is kicsit, vagyis már indulok vissza, mert muszáj ennem valamit. Remélem, hogy nem vicc, van kaja, és az a Mary tényleg jól főz, na.
  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 20:56
  Luke

  és ©

  Mikhal  -Felőlem akkor menj vissza, de ha megreped a csontod, és kilukasztja a szíved, vagy a tüdőd, arról nem én tehetek.-mondom ahogy megfordulok az ajtóból, és elindulok az étkezőbe.-Ha annyira fontos, a hulládat ide lehet hozatni. A bábjaim bárhonnan kiszagolják az olyan bűzlő tetemeket mint a tied, hiszen...most hogy nem vagy vele semmi nem védi, és valószínű, hogy valami állat meg is fogja találni szépen megrágcsálja. Viszont ha itt maradsz, nem csak kapsz ételt, meleg szobát, pár napra még fejleszthetünk is a hulládon ahogy én is csinálom az enyéimmel.-mondom ahogy belépek a legutóbb általa is látott étkezdébe, majd ugyan ott helyet foglalunk mint legutóbb.

  -Lucius, a mellkasi csontodat helyre raktam, de erős fájdalmaid lehetnek még. Nem foglak itt tartani ha akarsz menj ahogy bírsz, de nem biztos, hogy egyedül megéred a másnapot...-mondom ahogy rá nézek amint helyet foglal. Aztán megjelenik Franko hozva a megrakott tányérokat. Lerakja elénk, majd az ásvány vizet, és egy alma levet is le tesz Lucius elé, én pedig a szokásos vörös boromat. Ahogy tölt, megemelkedem, és megfogva jobb kezemmel kortyolok bele majd "Jó étvágyat" kívánok oroszul és enni kezdek.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 21:18

  Mikhal - Lucius

  -Mit csinál? Ne máááár. Miért? Ki tehet? Nem én törtem el, hanem te, mikor belevágtál tiszta erővel.
  Ez szarul hangzik akárhonnan nézem. Tudom, hogy nem élhet mindenki 1000 évig, de azért ez kicsit korai lenne így 14 évesen, nem?
  -De te nem viseled el, nem? Nem tudtam a szagot elnyomni. Komcsi? Elhozzuk?
  megpróbáltam még dolgozni rajta, de egyszerre nem tudtam mindent megoldani. Egy picit még sikerült javítanom a kinézetén, de így ennyi. És most meg ott sínylődik szegény. amikor elhangzik, hogy el lehet hozni, felvillanyozódok, és a maradás mellett döntök. Nem tudom mi lesz az ára, de szeretném rendbe hozni a hullámat.
  -Ennyire gáz a helyzet?
  Azért nem éreztem olyan komolynak mikor felébredtem, és akkor most mégis az? Ciki. Leülök, az ilyen nagyobb sóhajtásokkal nem próbálkozom, kihagyom amíg lehet.
  -Köszönöm. Jó étvágyat!
  Szinte pár perc alatt kiürül a tányérom, tényleg éhes voltam, de finom is volt, ezt el kell ismerni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 21:43
  Luke

  és ©

  Mikhal  -Valamit olykor el kell viselni...-mondom ahogy lassan eszek és fel nézek rá, kék szemeimmel.-Igen ide hozhatod, és nem arról volt szó, hogy nem viselem el. De jobb lesz ha keresel neki valami másik nevet, mert ha folyton a nevemen szólítod a bábjaim, a nyakadra fognak járni ahogy most is hozzám akart vezetni.-mondom ahogy megint iszok egy kortyot, és én lassabban fejezem be az étkezést mint ő.-Van valamid aminek olyan szaga van mint a hulládnak?-kérdezem ahogy elviszik a tányérjainkat majd hoznak desszertet, egy kis palacsintába tekert, fagylatot, csoki öntettel.-Franko, megkeresi és ide hozza neked.-mondom ahogy a komornyikom meg áll mellettem, majd Luciusra szegezi a tekintetét.

  -A másik pedig, ha megetted az édességet akarok neked adni valamit. Az ilyen..sérült helyzeteidre, pont alkalmas lesz, hogy segítsen rajtad.-mondom ahogy neki állok az édesnek, majd ahogy befejezem és ő is, fel állok majd megiszom a boromat.-Gyere.-szólítom fel amint befejezi az evészetet, és kivezetem az ebédlőből, majd tovább vezetem jobbra és egy újabb szobába kötök ki vele. Könyv sorok vannak, nagyon sok, ez a könyvtáram. Nem kicsi de nem is nagy. Ép alkalmas, és nekem pont azok a könyvek vannak itt amik fontosak. A tologatós létrát beljebb tolom az egyik szekrény mellett majd fel mászok, és a legfelső polc előtti sorból ki veszek egy kis kézi könyvet majd lassan lecsúszok a földre, és vissza lépkedem Luciushoz. Kinyitom a kis könyvet majd fel lapozgatom, és elolvasgatok pár dolgot a beállt csöndben majd megszólalok, latinul és aurája a szavakra mintha mozgolódna. Majd legfeljebb annyit érez, hogy hirtelen megnyúlt 5 centivel, és mintha nehezebb lenne. Elmondom az utolsó szavakat, majd fel nézek. Becsukom a könyvet, majd megfogom hirtelen a karját, és megérintem a bőrét majd...megkocogtatom. Üveg...-Ez olyan mint nálam a pikkely...és kicsit nehezebb is..meg magasabb is lettél...-mondom ahogy rá szegezem kék szemeit.-Ez egy védelmi átok. Olyan lehet mint a tüzed...előhívhatod, hogy ez is megvédjen...na meg most már nem fog törni olyan könnyen a csontod...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 06 2016, 22:25

  Mikhal - Lucius

  -Jaaa, nekünk egymást.
  Az, ami kicsit másabb, hogy Chris tényleg bezárt az elején, Mikhal meg nem akar.
  -De, mert bűzlött. Meg most is bűzlik szegény, csak azért nem éreztem annyira, mert ugye a csatorna nem teljesen zárt. Jaj már, nem tudok neki normálisat.
  Én is a lehető legjobbat választottam, nem ám valami lakhatót, nem, csatornát. ezzel az erővel híd alá is mehettem volna. Ja, nem, mert ott ki nem magyarázok egy hullát, mit keres velem.
  A névváltás gondolatától kiráz a hideg. Tényleg nem tudok egy jó nevet, a sírt meg ugye nem néztem meg. Ciki.
  -Olyan szaga semminek nincs, akkor magamat sem viselném el. Vagy már nem érzem. Lehet, a pólómnak talán. Mindjárt hozom.
  Elrohanok a pólómért, visszafelé összevissza szaglászom, de én semmit nem érzek rajta, komolyan, vagy csak immunis lettem, tudja fene. Azt adom oda Frankonak, megköszönve a fáradozásait.
  A nasinak örülök a legjobban, mert szeretem, csak nem ehetek sokat belőle.
  -Igen? Micsoda?
  Erre kíváncsi vagyok, valami regeneráló izé lesz az, vagy mi? Hamar végzek az édességgel is, azt nem lehet mondani, hogy lassan eszem.
  Felállok és rohanok Mikhal után, szétnézve a szobában ahová érkezünk. Apám menni könyv, ez nem semmi. Én imádok olvasni, de ezzel kb. egy év alatt végeznék, vagy sem.
  Nem tudom mit talál meg mit nem, és azt sem, mit kántál, vagy mit nem, de valami változik, mégpedig rajtam, azaz a póló amit találtam, már nem annyira nagyon lóg, csak kicsit.
  -Öööööö... és ez miért jó?
  Kíváncsi vagyok, mert egy dolog biztos, most a futó edzéseimet is át kell alakítani. Ahogy mindenemet, mert ahhoz spéci cuccaim voltak. Na meg a ruhatáram, hát jóóóó.
  -Ez? De kirááály. Köszi. Aha, kivéve ha beletalpalsz a mellkasomba. Az ott nem acél. Figyi, és ugye én hosszútávfutó vagyok, szóval akkor ezt hogy alakítsam át? Tudod ott minden számít. Oké, erősítenem kell hozzá, az világos.
  A mellkasomra bökök, azért nem felejtettem el, hogy majdnem ráállt végül is. Aztán kérdezek, mert nálunk fontos, hogy milyen testsúlyod van, milyen magassághoz, de ha arányos a kettő, akkor nincs gond. Eddig is túléltem, akkor majd belerázódok.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 08 2016, 21:12
  Lucius

  és ©

  Mikhal  -Ahogy a magasságod úgy a súlyod is, meg mindened arányosan alakult veled. Az üveg pedig, ahogy erősebb leszel, egyre vastagodik, és ha idővel lesz hozzá erőd, az üveg helyére mást..."termelhet" a bőröd ha szeretnéd megváltoztatni. -mondom ahogy nézek rá.-Örülj, hogy nem ugráltam rajtad, pedig simán megtehettem volna. A nevet meg majd segítek keresni neked, ha ennyire nehéz valami más névvel illetned azt a szerencsétlent és ha annyira akarod, orosz neveket fogok mondani.-felem ahogy becsukom a könyvet majd vissza mászok a létrán és vissza rakom a helyére a könyvet. Lemászok majd elmegyek mellette és elindulok kifele a helyiségből.-Ha esetleg még olvasnál ide be jöhetsz...-mondom ahogy megvárom míg kijön majd becsukom utána az ajtót.-Reméljük a hullád még meg van a maga helyén..-mondom ahogy halkan szusszanok, de egy apró kis lelkesedés jelenik meg rajtam. nem tudom miért talán mert mutathatok ebből is neki egy keveset. Mindig is lelkes voltam mikor a hullákról volt szó, vagy esetleg amikor alkothatok és új lényeket teremthetek elő az asztalomról. Hamar el is bújtatom arcomról, és vissza sétálok, a "nappaliba" ahol megtalált ébredése után Lucius.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 08 2016, 21:42

  Mikhal - Lucius

  -Akkor jó. Üveg? Milyen üveg? Ebből én most egy szót sem értek, de tényleg nem, ne röhögjé ki.
  Hogy került üveg oda? Oké, tudom, mágia meg minden, de ez annyira őrülten hangzik, hogy nem tudom elképzelni. Mintha ablakot tettek volna a bőröm és magam közé? Vagy most ez hogy?
  -Hogy termelhet mást? Akarnom kell, és átalakul?
  Másra nem tudok gondolni, tuti valahogy így működik, maximum majd kiderül mégsem, és olyan baromságot kérdezek, hogy kiröhög. De honnan tudjam?
  -Aha, azt visszakaptad volna, ez tuti. Oké. De miért pont orosz nevet? Ez nem orosz temető volt.
  Még ugrálni is, na persze, mondom én, hogy meg akar ölni, hiába nem teszi meg.
  Jó, tudom, hogy ő orosz, na de akkor is azért nem kell rögtön orosz név. Ha kitalál egy olyat amit nem tudok kimondani, akkor leshetek.
  Nézem ahogy visszapakolja a könyvet, és bólintok, itt egy csomó van, tudom mivel ütöm el az időt.
  -Ha nincs, akkor nagyon nagy ciki van, de akkor ások másikat.
  Nem lennék lelkes, ha eltűnt volna, azért megdolgoztam érte, még ha kicsit gázosan is fest szegény, de van rajta ruha legalább. Asszem.
  Kisétálok, és indulok vissza, de most ugye nem enni fogunk? Már tele vagyok, egy falat sem fér belém. Megnyugszom, a nappali sokkal jobb.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 08 2016, 22:56
  Luke

  és ©

  Mikhal  -A tested regenerált egy burkolatot ennek a mágiának hála. Védd téged bizonyos közel harci csatákban, valamint, golyók, nyilak, kések más tárgyak amikkel könnyen a testedbe tudnak hatolni,ezzel a képességgel vissza tudod verni. Egyenlőre az üveget ki kell fejlesztened, mert még elég vékony, hogy valóban hasznodra legyen. A pikkelyeim amiket meg égettél, nem azért fájnak mert gyógyulnak. Le vállnak a testemről, és helyettük új növekszik. Az csak hab a tortán, hogy te megpörköltél.-Szó szerint vedlek.-Veled is ez elő fordulhat ha sérül a páncélod vagyis az üveged, amit ahogy mondtam ha akarsz, és lesz hozzá elég erő mássá alakíthatsz. Példa erre mondjuk...acél, vagy az én pikkelyem.

  De bármi amit szeretnél majd a karodon látni és képes leszel fent tartani, miközben harcolsz.-mondom ahogy le ülök a kanapéra és onnan nézek rá.-Igen mondhatjuk azt is, hogy akarnod kell. De nem szabad elfelejtened, mert azzal a lendülettel ahogy elszáll a gondolat ez a képesség is...Ez olyan mint a járás idővel reflex szerűen fogod használni. Persze okot is kell rá adni neked, hogy folyamatosan használd. Mert eddig folyamatosan csak tűzzel dobálóztál, és ha úgy vesszük, valaki ellen az is hatásos.-mondom ahogy magam elé pillantok és újra a kandallót kezdem nézni.-Az orosz nevet meg csak úgy mondta, ha már rólam nevezted el a kis szörnyedet..-mondom ahogy halkan szusszanok.-Naum eredeti neve sem az volt ami. A Naum jelentése, átok. Így hűen azt fogja tenni amit a neve is jelent. Általában én mindig olyan nevet adok nekik aminek a jelentése, valahogy kötik őket magukon valamihez.-mondom ahogy előre dőlök, és térdeimre támaszkodom, a kötésemet piszkálom a kezemen.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Nov. 09 2016, 00:02

  Mikhal - Lucius

  Hallgatom Mikhalt, és így kezd értelmet nyerni a dolog, már nem csak nézek rá értetlenül és kérdezek, mert nem tudom, hogy képzeljem el azt a valamit.
  -Ja, akkor mint egy páncél, csak még gyenge. Á, zsíír, köszi.
  Tökre örülök neki, mert először halál komolyan vettem, hogy üveg, az meg törik mint tudjuk, és még egyszer így mellbe vág, akkor üvegszilánkok álltak volna belém... belülről. Vicces lett volna, csak nem nekem.
  -Akkor te most azt levedled? Ne má. És akkor érteeeem. Választhatok.
  Ez így tetszik, az üveg nem szimpi. Az acél menőnek hangzik, tiszta terminátor fílingem lett tőle.
  -Azt alig várom. És akkor ezt tudom ötvözni azzal, hogy célzottan tüzelek. Már ha sikerül végre elég erőt gyűjtenem. Oké.
  Bólogatok, még magam is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog kialakulni az egész, hogyan lesz majd egység. Az, hogy valaki ellen hatásos volt a tüzem arra elvigyorodok, mert bevallom, jól esett, hogy eltaláltam.
  -Az úúúgy adta magát. Jó, csak ki tudjam mondani, mert ha csak leírni tudom, vagy azt se, akkor az ciki.
  Végül is mindegy, de oké, keresek neki más nevet, nem kellenek a bábjai a nyakamba, mint ahogy rávetették magukat Mikhalra a kocsiban.
  -Jaaaaa. Na jó, ennyire konkrét elképzelésem nincs még.
  Csak szerettem volna egy saját hullát, ennyi. Persze vér ciki, hogy úgy néz ki ahogy, de akkor is az első, saját bejáratú hullámról van szó, és most már aggódok érte. Mi van, ha rátatlált valami dög és megcincálta? Én nem tudom úgy felépíteni mint Mikhal vagy Dylan, évekig meg nem hurcolászhatom így.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Nov. 09 2016, 22:04
  Luke

  és ©

  Mikhal  -Igen. Pontosabban le pörkölted rólam, és vehetjük korai vedlésnek.-mondom. Mert általában igen..vedlek. Halkan szusszanok és végig simítok bekötözött kezemen és magam elé pillantok. Azért fordítok a védelmemre, sokkal jobban talán mint a közel harcomra, de ez egyenlőre előtte titok.-Az acélt csak példának mondtam, nem pont az lesz...talán valami olyat kéne használnod, ami hasznos is, és illeszkedik a tüzed mellé, az acél könnyen megolvadhat a tűz miatt, ha sokáig a kezeden tartod mint ahogy nem rég lehet a saját védelmed fordul ellened és a bőrödre olvad az acél..-Bár kitudja lehet tudja majd magát szabályozni a lángjaival, és a védelmével.

  Mindegy...lesz még mit tanulnia ezzel a plusszal is...-Nem adok neki leírhatatlan nevet, csak valami olyan kell neki amit könnyen megjegyzel. Miért nem nevezed el az öregedről?-kérdezem ahogy rá emelem kék szemeimet, majd mielőtt válaszolhatna, Franko megjelenik a szobában.-Uram, meg hoztam a testet.-mondja majd Luciusra pillant aztán vissza rám.-Ép állapotban találtam rá, le vittem az alsó szintre...-mondja, mire aprót bólintok majd fel állok.-Gyere vizsgáljuk meg a te hulládat.-szusszanok majd megkerülve a kanapét lépek az ajtóhoz, ahonnan Franko el áll, és Luciussal le ballagva a lépcsőn, abba a szobába megyünk ahol a lejárati kandallóm van a saját edző termembe. De most nem oda megyek vele. A szokásos útról, le térek jobbra, és halkan fütyörészve sétálok egy másik ajtóhoz, ami finom akác fából készült, és orosz betűk vannak bele vésve. Lenyomom a kilincset majd belépek, és azonnal Luciussal egy mágiától fedett helyre, és halandó szem előtt láthatatlan szobába lépünk. A helyiség akkora lehet mint az edző termem, de ez vastag téglákból van kirakatva, és két masszív kőasztal áll egymástól, 2 méterre. Előttünk egy kis helyiség amit lepedő takar el, mögötte pedig vas polcok, amiken üvegek lapunak csendben, minden féle "nagyon jó"-val. Na meg egy asztal amin a feljegyzéseimet szoktam végezni de az csak egy egyszerű faasztal. Viszont ez most nem hiszem, hogy nagyon lekötötte Lucius figyelmét mert az egyik asztalon ott az ő hullája és beljebb a másik pedig Naum akit a temetőből hoztunk el, egész furcsa állapotban. A mellkasa kinyitva és a bordái mintha ki lennének nyílva. A vér finoman csöpög a csontokról, és mintha azok megszélesedtek volna. Belső szervek sehol semmi. Ahogy közelebb megyek, fejét felém fordítja és rám tekint. Nem mond semmit csak néz aztán Luciusra tekint. Ahogy emelkedik a mellkasa mintha levegőt venne, pedig csak a bordái mozdulnak mint a pók lábai, de csak pár rezzenésre aztán vissza állnak feszített helyükre. Halkan szusszanok, és Lucius felé fordulok majd a hullájához lépek.-Nos, mit szeretnél mi legyen vele?  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 10 2016, 21:32

  Mikhal - Lucius

  -Azért örülök annak, hogy eltaláltalak.
  Ezt annyira őszintén mondom, hogy csak na, még vigyorgok is mellé. Mikhal sokkal erősebb nálam, és bizony jól esik, hogy sikerült neki is sérülést okozni. Nyelvet csak azért nem nyújtok, mert akkor megint jön azzal, hogy gyerekes vagyok, pedig úúúúgy kikívánkozik.
  -Ja, tényleg, mert ez így kívülről fed majd. Na baszics, akkor kereshetek valami tűzálló anyagot, vaaaaagy, kitalálok valamit, hogy a saját lángom engem ne égessen akkor sem.
  Bólintok, ez tiszta sor, de mégis mit fogok tudni alkotni, na az még egy nagy kérdés előttem is. Fejlesztenem kell, ez egészen biztos, így nem maradhat, különben még ki is párnázhatom magam.
  -Oké, úgy jó. Az öregemről? Ááá, nem. Malcolm az nem jó, nem is hasonlít rá, a nevelő fater meg... nemáááá.
  Persze nagy húzás lenne, ha Mikhalról Malcolmra váltanék, de az olyan izé, nem egyedi. Persze értem, hogy ha Naum átok, akkor Malcolm ugye eleve háború, és akkor az jelzi, mit tud a hullám, csak hát na. De a Malcolm meg Macbethet jelent, az meg milyen már? De van egy ötletem, csak hát az sem ad semmi spécit ennek a szerencsétlennek.
  És akkor befut Franko, megtalálta a hullámat, belőlem pedig egy hatalmas megkönnyebbült sóhaj szakad fel.
  -Köszönöm.
  Nagyon noszogatni sem kell, szinte rohanok, hogy a még mindig bűzlő, félig oszlott hullámat lássam. Én sem vagyok normális.
  Az a helyiség ahová megyünk tök király, pláne amikor még kiszúrom Naumot is. Hát utoljára még egyben volt, most meg olyan furcsán feltárva, és még rám is néz, a bordái meg mozognak.
  Persze az enyém most jobban érdekel, boldog vagyok, hogy egyben van, semmi és senki nem talált rá.
  -Szeretném helyrepofozni. Az érdekel, hogyan lehet megoldani, hogy maradjanak érzelmei is, azaz legyenek. Mármint úgy... jó ő pont nem érdemli meg, csak hát izé... de nem tudom, ha egyben lesz, már az is nagy szó. Aztán... aztán nem tudom.
  Sok elképzelésem van, de olyat szeretnék ami másnak nincs.
  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: Mikhal lakhelye


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:11