Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Mikhal lakhelye

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Mikhal lakhelye

  on Vas. Május 08 2016, 18:09

  First topic message reminder :

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Nov. 12 2016, 15:56




  Luke

  és ©

  Mikhal



  Tűzálló anyagot jah. Azért remélem legközelebb megfojtalak de tényleg. Vagy szarrá töröm a csontjaidat...Figyelem a hullája testét ami rezzenéstelenül fekszik előttünk és hallgatom a kívánságokat amiket Luke szeretne.-A lélek dolgot, majd megcsinálod magadnak. De helyre pofozni azt segíthetek. Bizonyos helyeken rá fér a varrás, és az új bőr darabok, és ha ez meg van akkor még fel is éleszthetjük, hogy valóban szervek által működjön, és persze el is tűntethetjük a varrást ami egyben tartja.-mondom ahogy rá emelem Luciusra a tekintetemet.-A véred már benne van, szóval azt már megoldottuk, de nem tudom, hogy kell e vért cserélned néha benne vagy kell-e utánpótlás esetleg, mert a sajátjaimnál nem igen tapasztalok ilyet.

  -Nincs bennük szerv és pont ezért jók. El lépek Lucius mellett és a a polcokhoz megyek, majd kutatni kezdek a befőttes üvegek között. Bőr...bőr..bőr...bőr.-Meg vagy.-mondom halkan ahogy leveszem az üveget majd egy másikat is megkeresek, amiben fekete fonál pihen. Az asztalról pedig leveszek egy fém dobozt majd mindent oda cipelek Lucius hullájához, és fel pakolok az asztalra a lény teste mellé.-Nos, meg tanulsz akkor varrni esetleg?-kérdezem, ahogy kinyitom a doboz tetejét majd kiveszek két vastagabb tűt majd mindegyiket befűzöm majd az egyiket oda adom neki és a másikat a saját kezembe veszem és a hulla másik oldalára állok.-Olyan mint az egyszerű varrás...de a fonál egyáltalán nem egyszerű.-mondom majd kibontva a bőrrel teli üveget veszek ki, egy kisebb foszlányt és egy fedetlen területre teszem, majd lassan a bőrön át szúrom és a foszló bőrrétegen is a hullán és ahogy a fekete száll el fut a bőrök között fekete erek szaladnak szét a varrás területén és a bőr, mintha vissza nyerné élet erejét.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 13 2016, 01:05

  Mikhal - Luke

  Igényeim vannak, naná, ha van ilyen lehetőség és lehet válogatni, akkor keressük a legjobbat, nem? De.
  Persze azért, mert most éppen a hullámat foltozzuk az nem jelenti azt, hogy kedveljük egymást, mert nem.
  -Okééé. Köszke. Már annak is örülök ha nem büdös és emberi kinézete van, de tényleg. Tudod, most tökre úgy fest, mint akire egy teljes bőrt kellene ráhúzni. Komcsi? Úgy is lehet?
  Mivel fogalmam sincs a folyamatokról, így azt Mikhalra hagyom, márt azt, hogy elmagyarázza. A vércserés dolognál csak értelmesen nézek, ilyesmiről sem beszélt senki, de ha kell, akkor majd kiderül, remélem.
  Nézem, mit keres a polcnál és amikor visszatér, lelkesen bólintok.
  -Persze, a múltkor is meg akartam, meg most is, csak magamnál nem volt rá lehetőségem. Akkor kezdhetem? Mi a különlegessége a fonálnak?
  Azért megfigyelem, mit is csinál pontosan, majd bólintok, és leutánzom. Ebbe nem akarok most semmi sajátot, csak azt, hogy a kicsi hullám jól nézzen ki.
  Amikor látom, hogy a fonál hogy tűnik el, és mit művel, füttyentek. Állati jól néz ki.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 13 2016, 02:22




  Luke

  és ©

  Mikhal



  Csak csendben varrom tovább a bőr lenyomatát.-A fonalakban...élet van....de ez nem emberi élet nem érzelmekkel teli ez csak életben tartja, ahogy mondtam egyben tartja a bábokat semmi több. És lezárva tartják a szörnyeimet. Ezek a fonalak tartják vissza és tartják össze a szolgálóimat.-mondom ahogy lassan, precíz, profi mozdulattal varrom össze a bőröket, és szép lassan olvad bele a bőr a rendes el haltba ami kezd vissza térni eredeti formájába, majd veszek újabb bőr darabot és újabb szakadt részre teszem, majd a nyakánál kezdem varrni tovább, és bele merülök a munkába. Igen ezt szeretem csinálni e olyan munka ami precízitást követel meg és teljes koncentrációt, nekem pedig jól esik, hogy dolgozhatok. Csak egyre haladok, és sajnálom is hogy nincs több helyen megszaggatva.

  Ahol még lehet öltést hajtok végre rajta majd a varratok, össze olvadnak bőrével és lassan, a foszlások eltűnnek, a bőr megfiatalodik, a szaga is elmúlik, a teste kívülről már nem rohad csak belülről.Meg fiatalodik a hullája teljesen, majd leteszem a tűt, és a cérnát és Lukera tekintek.-Most keljen fel.-mondom ki egyszerűen ahogy kék szemeimet az övéibe szegezem.-Keljen fel, mozgasd át, és idővel keres neki lelket.A szervei jelenleg nem működnek, a véred, és a szálak tartják életben. Keljen fel.-mondom ahogy le pillantok a testre majd vissza a gyerekre.-Gyerünk.-mondom ahogy elvigyorodom, és várom mi lesz, fel kelti vagy sem. Fel kelni csak fel kell vele, járni már nem biztos, hogy fog, hiszen a járásnál be kellett segítenem neki, de csak sikerül neki legalább 3 lépést megtenni segítség nélkül. Csak végig tekintek a testen, és egyedül a csatorna szag terjed róla, de az nem is zavar. Volt idő mikor bizonyos rosszabb szagokhoz, hozzá kellett szoknom bizonyos dolgok érdekében.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 13 2016, 18:24

  Mikhal - Luke

  -Oké, és ez mit takar pontosan? Azt sejtem, hogy valami démoni cuccról van akkor szó, vagy nem? És ha ez a fonál szakad, akkor indulnak meg?
  Lelkesen kezdek varrni, persze elsőre nem megy olyan szépen mint Mikhalnak, de azért igyekszem, elvégre az én hullámról van szó.
  Persze az így eleinte nem tetszik, hogy össze kell foltozni, és tényleg mint egy kirakóst, úgy kell összerakni, de inkább kussolok, mert Mikhal kihajít vele együtt.
  Amikor vége, érdekes módon eltűnik az összes varrás, és úgy fest, mintha sosem lett volna. Oké, ez most oké, de belül?
  szusszanok, mert fényévekkel jobban fest, mint a varrás előtt, de amikor Mikhal azt mondja, keljen fel, hát jó. Bólintok. Ez is olyan, mint amikor kikászálódott a sírból, vagyis csak mondanom kell neki.
  Hát akkor hajrá. Az, hogy lekászálódjon az asztalról, az megy. Az is, hogy elinduljon, de 3 lépés után összecsuklik. Ennyire futotta. Nem adom fel, megint fel akarom állítani, megint szeretném, hogy sétáljon, de azt a 3 lépést nem sikerült átugrani, megint a földön köt ki.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 13 2016, 20:57




  Luke

  és ©

  Mikhal



  -Hogy érted, hogy indulnak meg? Meg szakad? Ez soha nem szakad el...Ez a fonál ezért élet fonál, mert erős, és mindig meg marad.. csak idővel el hal. Ezért kell néha újra megvarrnom őket...De általában, egy életfonál eltart 50 évig is, ha gondozva vannak, meg vannak etetve a szörnyek. Mert ezek a fonalak akkor nyílnak ki mikor valóban szükség helyezett van.-mondom ahogy szép lassan befejezem a varrást. A fonál pontosan annyi amennyi kellett és ahogy kiengedem a tűből az azonnal a testhez tapad és az a bőrbe ivódik. Aztán figyelem hogyan kelti fel, és jártatja, a hullát de az mindig elesik. Megpróbálja újra de 3 lépés után megcsuklik a hulla, és csak nézem. Halkan szusszanok, majd össze fonom magam előtt a kezeimet. Gondoltam, hogy ez lesz a gond.

  -Jelenleg a hullád valóban egy báb. Külsőleg össze szedtük, már nem bűzlik és nem foszlik. De nincs mi életben tartsa. A te energiáid, még túl gyengék ahhoz, hogy folyamatosan mozgasd, és mivel nincs benne semmi ami mozgatná a véreden kívül amit persze te irányítasz. Hamar meg kell keresned azt a lelket, ha annyira azzal akarod mozgatni...vagy elfogatsz egy szörnyet tőlem...ami a hulládat életben tartja és mozgatja.-mond ahogy lassan Luke mellé lépek és rá emelem kék szemeimet, karba tett kézzel. Bár alig ha hiszem, hogy élne az ajánlattal, mire hamar le is veszem róla tekintetemet, és Naum felé fordítom tartásom és tekintetem. Lassan elindulok felé, és a bordái, felém nyúlnak ahogy látja megyek felé. Ahogy az asztalhoz érek, finoman megérintem a bordák végét, meg élezett hegyüket amik most olyanok mint a pengék, majd fekete aurám megnyúlik, és szinte felugrasztom Lucius hulláját.-Legyen ilyen..?-kérdezem, majd elengedem mire vissza hanyatlik.-Vagy ilyen?-nem nézek oda csak végig húzóm az alvadt véren és csonton az ujjaimat.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Nov. 14 2016, 21:23

  Mikhal - Lucius

  -Úgy, hogy akkor válnak harcosokká? Vagy elég az, hogy bevágnak a kocsidba? Jaaa, hogy soha. Oké. Akkor majd foltozgatok rendszeresen. Az hogy néz ki mikor elhal? Akkor a bőrcafat ismét látszik?
  Befejezem a varrást, és marha elégedett vagyok magammal. Alig cakkos, akkor meg? Na jó, lehetett volna szebb is, de na, ez volt első.
  Elszerencsétlenkedek én azzal rendesen, hogy felkeltsem meg járassam, de na, ez az utóbbi nem igazán akar sikerülni. Esküszöm hozok neki egy tolókocsit, vagy tudom is én, aztán eltologatom az utcán, míg nem leszek elég erős ahhoz, hogy ne essen össze mint valami holdkóros.

  -Jó, nem lehet rögtön tökéletes. Mi tudná mozgatni akkor? Az aurám nem, mert az sem elég fejlett ahhoz, hogy kiterjesszem. Mármint érted. Meeeg... nekem nincsenek kígyóim sem. Na jóóó, akkor a lélek lesz a második lépcső, hát nem két nap mire megtalálom. Akkor.. akkor izé.
  Elgondolkodom az ajánlaton, mert hát na, nem óhajtok itt tanyázni túl sokáig, és ezt a szerencsétlent sem akarom itt hagyni. Örülök, hogy egyben van végre, de a hátamon meg nem vihetem ki. Muszáj vagyok lejjebb adni az igényemből, míg nem oldom meg a problémát. Ennek jeleként felemelem a kezem és egy kettest mutatok vele, azaz a második lehetőséget választom, tehát elfogadom az ajánlatot.
  A bemutató után meg pláne, hogy azt választom, aki mozogni is tud. De most mi van? Kapok egy bordát is mellé, vagy Naumot?



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Hétf. Nov. 14 2016, 23:22




  Luke

  és ©

  Mikhal



  Ahogy megemeli ujjait elmosolyodom, pedig rá se nézek. El veszem a bordáról ujjaimat, és megfordulok.-Franko!-szólalok meg, és mintha semmiből jelenne meg komornyikom.-Uram.-mondja ahogy meghajol.-Hozd, nekem egyet a szörnyeimből...-mondom ahogy rá nézek ő pedig felnéz, és ismét meghajol. Ahogy érkezett úgy távozik, a sötétbe vissza lépve mint valami árnyék. A kastélyban ő bárhol elközlekedik, hisz ő itt már a legidősebb, és legerősebb szörnyem. Lucius hullája felé fordulok,fel állítom és vissza léptetem az asztalra, és vissza fektetem helyére. Ellépek Naumtól a bordák pedig nyúlnak felém, de vissza is húzódnak reményüket elvesztve, hogy elérjenek. A házon hirtelen végig fut valami erős védelem. nem láthatja senki, de nem is akarom, hogy érezze bárki is amit, most itt csinálni fogok.

  Nem sokkal nyílik most az ajtó, és Franko lép be, erős láncot húzva maga után, ami halkan zörög, ahogy jön befele, és maga után, be von egy fekete testet aminek apró fehér gombszeme van, hatalmas fejjel, két szarvval, de fülek nélkül, és orr nélkül. Testéből fekete gőz száll fel és ahogy befele jön nyomában eltűnnek a szálak. Lábai olyanok mint valami állaté, kiszélesedik és három hatalmas karom áll ki belőle,a ahogy első lábaiból is amit kéznek is használhatna. Azon eggyel több ujj. De ami igazán érdekes rajta az a...szája...vagyis több száj. Egy a pofáján de az valóban hatalmas, csak tépő fogak sorakoznak mint a cápának. Az oldalain, a hasánál, és a hátán is van egy Gomb szemeit ránk emeli de érzékelhető, hogy kábítva van, különben már rég enné itt a hullákat...Luket is megcsócsálná ha csak az nem gyújtja fel időben, bár ennek aligha árt a tűz...Franko ide hozza mellém, majd leveszi a nyakörvet a lidércről, majd a szörnyem szemei közé teszem kezemet és lehunyom szemeimet. Halkan suttogok valami halk hablatyot ajkaim között, majd pikkelyezni kezd és furcsa hangot ad ki magából, ahogy mind a 4 lába behúzódik a testébe, és mellkasa meg háta összébb mennek henger alakúra, ahogy feje is kicsit 3 szögletűbb lesz, majd egy fekete kígyó terül meg kezemben. Elmosolyodom, majd vissza fordulok Lucius hullájához, és kinyitva a száját szépen csúszik le a torkon a kígyó egészen le a hullába a gyomorba. Ép csak annyit látunk a testen éppen hol merre jár.-Meg fogja enni a belső szerveket elsőre.-mondom ahogy Lukéra tekintek.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 15 2016, 20:58

  Mikhal - Lucius

  Most tényleg, van olyan hülye aki nem azt az opciót választaná, hogy a hullája olyan dög legyen? Szerintem nincs, naná, hogy én is arra bökök rá. Persze sejtésem sincs mi lesz ebből, de választottam, az is jó, nem?
  Franko mivel fog visszaállítani, arról fogalmam sincs, de kíváncsi vagyok, ez mit is takar pontosan. Várok, még azt is elfelejtem, hogy szegény hullám a földön van, csak akkor kapok észbe, mikor Mikhal már rég visszafektette.

  Ahogy nyílik az ajtó, odafordulok és tátva marad a szám. Ez meg mi a fene? Ha most nem tudnám, hogy Mikhal hozatta, és nem tudnám, hogy így valószínűleg nem fog nekem esni, már rég felgyújtottam volna a fenébe.
  Félelmetesen fest, ilyet még nem láttam sehol. Annyira lefoglal a látvány, hogy azt sem hallom, Mikhal mit motyog neki, vagy a fejénél, és hogyan válik kígyóvá. A mi van? Ebből a monstrumból hogy lett ilyen kígyó? Ez valami trükk?
  És akkor letolják a hullám torkán. Fel akarja zabálni? Ne mááá, annyit ástam miatta, meg annyi mindenen mentünk már keresztül, és akkor ez?
  Aztán felfogom amit Mikhal mond, csodás.
  -Elsőre? És másodikra? Ez kell mindenképp?
  Mondjuk az a dög így mégis barátságosabb, mint akkora darabban, főleg, hogy nem látom.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 15 2016, 22:54




  Luke

  és ©

  Mikhal



  -Ha nem ez semmi nem mozgatja a bábud. Az én, szolgálóimban is ilyen lények vannak. Nem én járatom folyamatosan őket. A szörnyek élnek bennük, és csak a belső szerveit fogja meg enni. Ha szépen eteted, nem fogja kirágni magát a testből, és nem fog téged megzabálni. Más lehetőséget nem tudok adni, ha csak nem hozol azonnal ide nekem egy lelket, de már...amúgy is késő, a szörny benne van.-mondom ahogy megrántom a vállamat, és figyelem ahogy a hullája lassan kinyitja a szemeit és fel ül az asztalon.-Most már van egy hullád ami mindenhova követ. Mindig etesd meg pontosan 2 naponta mert ha kiviszed magaddal az utcára pontosan akkor megesz ő bármit, és gondolom nem szeretnéd, ha valahol New York utcáin randalírozni kezdene. Bármilyen hússal megetetheted, a lényeg, hogy hús legyen. Az emberi hústól lesznek igazán erősek, de sok szarvasmarhával, esetleg disznóval kihelyetesítheted.-mondom szusszanva ahogy Luken tartom a tekintetem majd a hulláján.

  -Immár nem csak hullád van, hanem szörnyed is...Becsüld meg, hidd el meghálálja, a kezes bánás módot.-mondom halkan ahogy el lépek mellette.-Minél többet tanítod, eteted, annál okosabb, és erősebb lesz. Képes lehet a képességeivel olyan nagyokat is egy kis időre hátráltatni mint például Chris...-mondom ahogy kezeimet össze fonom magam előtt, és megállok az asztal végénél.-Tudom is hogy nevezd. Gleb...jelentése újjászületés..-mondom ahogy elmosolyodom ironikusan.-Esetleg kérdés, óhaj sóhaj?-nem mintha már kapna bármit is, el lett látva, meg lett etetve, kapott új képességét, és a hulláját is feltuningoltam. A továbbiakban nem vagyok rá kíváncsi. Még itt marad amíg normálisan fel nem épül aztán menjen amerre akar, a hullával együtt.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szer. Nov. 16 2016, 23:03

  Mikhal - Lucius

  -Okéééé. Ezt a szörny is tudja? Mármint azt, hogy csak a belső szerveket viheti? Ja, hogy etetnem kell. És mivel? na azt próbálja meg, hogy itt kirágja magát, akkor én nem tudom mit csinálok vele, komcsi.
  Bólintok, értem én, de aggódok, mert az az izé ösztönből megy, vagy nem? Mi van, ha szétrágja itt nekem a hullámat? Akkor megeszem, ez tuti. Aztán értelmet nyer a dolog, félig, de mit eszik az ilyen kígyó? Szerezzek csirkebelsőséget és nyelessem le a hullámmal? Vagy hogy kell etetni?
  Az, hogy már nem lesz benne lélek, talán nem is baj, az már valami extra szint nekem, azaz Dylan tudja, én nem, és én most annak is örülök, hogy a sajátom olyan igazinak tűnik.
  -Kösziiiii. Jó, de mit eszik? Ja, húst, oké. Na, hát most nem gyilkolászhatok azért, hogy emberi húst egyen, vagy járjak ki a temetőbe, és nézzek friss sírokat? Oké, akkor disznókat lopok.
  Olyan egyszerűnek hangzik, tényleg annak, viszont ismerve a saját formámat, tuti ott fogom kergetni egyszer az utcán, hogy megállítsam. Magnus el lesz ragadtatva.
  -Oksaaa. Kérdés, mire tanítsam? Gondolom nem írni meg olvasni. Csúúúcs. Ölelgessem is, vagy erre nincs szükség?
  Én se vagyok normális, simán elképzelem, hogy ölelgetek egy hullát, mert hát na. Az, hogy a nagyokat is tudom akadályozni, vigyort csal a képemre.
  -Gleb? Szerinted az tetszik neki? Nincs, mert így is a plafonra mászol tőlem. Szóval akkor köszönöm szépen, és akkor húzok aludni. Kezd fájni a mellkasom.
  Érdekes választás, de addig sem kapom nyakba Mikhal bábjait. Az utolsó mondatom kissé cinikus, nem is tudom, ki miatt fájok itt-ott.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 17 2016, 20:23




  Luke

  és ©

  Mikhal



  -Nem az a kérdés, hogy neki tetszik-e hanem, hogy neked tetszik-e. Ő csak hallgat rá nem érez különösebben iránta semmit. annyit fog gondolni, hogy ez a neve ezen szólítod, ha bármit akarsz ennyi.-mondom ahogy halkan szusszanok.A megjegyzésre igazából nem reagálok semmit. Nem érdekel, hogy fájdalmai vannak, legközelebb úgy megverem, hogy 1 hétig nem száll ki az ágyból, ha arról van szó. Sőt meg is csonkíthatnám pár helyen. A lényeg, hogy éljen, az hogy hiányzik az úja vagy a füle esetleg az egyik szeme, az nem zavar senkit, és én is boldogabb lennék...

  Akkor már nem csak a vére lenne nálam, hanem egy darabja is a testéről...és akkor végre kipróbálhatnám azt a jó kis ötletet....az ajtó felé veszem az irányomat.-Jó éjt Lucius, remélem vissza találsz az emeletre kíséret nélkül. Ha valami gondod van Franko is tud neked segíteni.-mondom ahogy kilépek az ajtón amint kinyílik előttem és elindulok fel a házba. Ahogy fent vagyok a nappaliba kilépek a szobából majd elindulok fel a lépcsőn, hogy a dolgozó szobámba menjek. Lucius valóban egy nagyon jó alany lenne ahhoz a kísérletemhez. Warlock vér van az erejében, és arra már rá jöttem, emberekre nem hat...magamon meg nem tudom kipróbálni...Ha warlockokra hat akkor más varázslényekre is. De előbb ki kel lenne próbálni. Halkan sóhajtok majd beérve a dolgozómba töltök magamnak egy wiskhyt és a pohárral a kezemben ülök le a székembe az asztalhoz és az ablak felé fordulva nézem ahogy a nap lassan ballag lefele a föld mögé. Szeretem az estét...

  (Köszönöm a játékot Very Happy Smile)



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 17 2016, 21:25

  Mikhal - Lucius

  Most miért fura, ha megkérdezem? Értem én amit Mikhal mond, mert tényleg nincsenek érzelmei a hullámnak, csak olyan izé így, mint amikor döntesz más élete felett.
  Na jó, végül is ezt tettem akkor is, amikor kértem egy saját hullát, szóval jobb, ha befogom. Ahhoz képest meg már tök mindegy, mi a neve, ha hallgat rá tényleg. Egyelőre nem próbálom ki, mert most az a dög ott benne zabál, de majd visszajövök, ha lehet.
  -Jó, én a kisállatomat is megkérdeztem erről.
  Ez hülye szokás, de akkor is. Igaz, hogy egy hullának tök mindegy, hogy hívják, főleg így, de hát na. Mivel még sosem volt ilyenem, végül is belátom, Mikhalnak van igaza, csak el ne felejtsem a nevét.
  Persze marha hálás vagyok neki, mert ezt egyedül nem tudtam volna megcsinálni, de azért még nem kell szeretnem, ugye? Ő se szeret, szóval akkor kvittek vagyunk.
  -Vissza. Kösz. Jó éjt!
  Elköszönök és el is tűnök. Annak ellenére, hogy Mikhal ma tök normális volt, egyáltalán nem bízom benne és egyáltalán nem kedveltem meg.
  Pláne ha még melléteszem azt is, hogy beteg elme, akkor szerintem tök jogos az aggodalmam, nem?
  Franko visszakísér, pedig nem is kértem, így neki is megköszönöm, aztán le is dőlök. Tényleg fáj a mellkasom, pedig azt hittem, hogy már nem fog.

  //Én is köszöntem. :-) //



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 20 2016, 22:44




  Son of the War

  és ©

  War

  Néha nagyon meglepődök magamon, bár ez az érzés ezer évente ha egyszer tör rám. Bár mióta a két boszorkánymester színesíti a New York Times lapjait eseteikkel, és a warlock mesterek, sőt néhány démon is szagot fogva koslat a két titán után, talán bolond dolog volt, hogy magukra hagytam őket erre a pár hétre. De van ez így és megvannak a magam világi kötelességei is. Ami azt illeti, csalódást nem okoztak, de ugyanakkor felelőtlenségből sincs hiány. Csupán egy sóhajtás hagyta el ajkaimat, mikor visszatértem a városba, a hotelbe és nem találtam ott a fiamat, ahol meghagytam, hogy legyen, mire visszaérek. Nem akarok megszabni számára semmit, de néha az az érzésem, nincs teljesen tisztában azzal, miféle erők kereszttüzébe keveredett. Persze, nem is várom el tőle, hogy értse, de Mikhaltól már annál inkább elvárnám és a hírekből, amiket hallok, nem úgy tűnik nekem, hogy komolyan venné a dolgokat. A limuzin lassan behajt a kastély udvarára, majd a bejárat lépcsőjénél le is áll. Kiszállok, majd intek sofőrömnek, várjon itt. Türelmes démon vagyok, szeretek várni, és most sem szándékozok rohanni. Mindkét ifjúra kíváncsi vagyok, az meg még inkább érdekel, míg távol voltam, a róluk terjesztett hírek vajon igazak-e vagy sem, bár a gondolat mosolyra fakaszt. Hát persze, hogy igazak. A hatalmas rézkopogtatót kézbe véve döngetem meg az ajtót. Néhány pillanatnyi várakozási idő az, ami eltelik, s lassan kinyílik a bejárati ajtó. Elmosolyodom, ahogy ránézek Franko ismerős arcára.
  - Nocsak, te még itt, öreg barátom? - megveregetem a zombi vállát, s mintha csak régi ismerősként látna, be is ereszt az ajtón.
  - Nagyúr...
  Átadom a kabátom, a sétapálcám, miután becsukja mögöttem az ajtót, majd zsebre teszem a kezem, s körbepillantok a hallon. Mindenesetre jó ízlésre vall a berendezkedés, de az itteni energiák cikáznak, szinte hevítve csiklandozzák érzékeimet.
  - Ne fáradj, megtalálom, akiért itt vagyok, mindenesetre a gazdádnak szólj, hogy vendége van, a másik meg, egy pohár brandy most igazán üdítő volna, a reptérről jöttem és a dugó is kissé felborzolta a kedélyeimet. Előre is köszönöm, Franko - mosolyogva megveregetem az élőholt vállát, majd mit sem törődve kissé tétova arckifejezésével a hátsó kertek irányába veszem az irányt. Lucius energiáit onnan érzem.

  Ruha Open your Eyes
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 20 2016, 23:18

  Malcolm - Lucius - Mikhal

  Napok óta ki sem mozdultam a szobából, azaz pontosan egy napja, mióta félkész állapotba került a hullám. Nem, nem akarok Mikhallal találkozni, mert tudom, hogy megint veszekedés lesz, aztán verekedés, és annak meg nem lesz jó vége.
  Néha tök normális, aztán meg jön a skizó énje, és akkor meg hülye. Nem tudom hová tenni, hogy ha ennyire gyűlöl, akkor minek segít? Persze örülök neki meg minden, de akkor sem vágom.
  Az ágyon fekszek, Franko néha szól, mikor vegyem be a bogyót és kész.
  Szívesen mennék le a hullámhoz, akinek percekig kellett gondolkodnom a nevén, mert persze csak elfelejtettem. Gleb... most már felírom, mert mennyire ciki már, hogy nem tudom szólítani.
  Unom magam, nem szoktam ennyit pihenni, de most muszáj, mert ez az állat kicsinálta a szegycsontomat.
  Nem bírom tovább, muszáj valahová kislattyognom, mert megpusztulok a szobában, így el is indulok, de nem egészen ott kötök ki, ahol szerettem volna, hanem valami kertben. Mary elkísér, először nem is értem, miért nem szól, ne jó felé megyek, meg azt sem, miért jön velem, de amikor kiérek, megértem.
  Háziállatok... így is jellemezhetném azt, ami kint fogad. Ahaaa, már értem.
  Egyszer csak ismerős energiákat érzek, aztán amikor eljut a tudatomig, hogy kihez tartozik, még a szám is tátva marad. Az apám? Itt?
  Darylnak volt igaza, fel kellett volna hívnom. De hát na, nem akartam zavarni.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Vas. Nov. 20 2016, 23:57




  Lucius,Malcolm

  és ©

  Mikhal



  Csak ülök, a szobában és a üstöt nézem ami lassan szál a szobában, és keresi a kutat innen de sehol semmi rést nem talál. Nézem kék szemeimmel, és gondolataimat hallgatom amik halkan suttognak a fejemben, és a szék támlájának támasztom a fejemet. Ahogy kavarog a füst lenyugtatja a testemet, pedig tudom ki lépet be az ajtómon, és ki jár ebben a házban, de most. Várhat. A kinti halvány fény finoman szűrődik be a szobába ép, hogy csak fényt pislákol a szobában. Lehunyom a szemeim és beszívom a finom, kicsit perzselő, savanyú füstöt aztán kiengedem, végül ajkaimhoz emelem a csikket, aminek a vége végleg feladja majd a hamutartóban elnyomom a cigarettát és végül kifújom az újabb adag füstöt a plafon felé. Az finoman megsimogatja majd lassan kúszni kezd a szobában. Csak nézem sokáig és lassan pislogok párat. Gondolom, érdekelni fogja a lelkekkel való küzdelmem, a fia felől is lesznek kérdések, és ki tudja mi fogja még érdekelni Háborút. Eddig mikor ide jöttem New Yorkba a vele való találkozást vártam a legjobban, és hogy tudományomból mutassak valamit. De most, hogy itt van, még sem érzem azt amit eddig.A Chrissel való ügy miatt és még biztos meg fogom kapni a magamét, ráadásul Lucius jót röhöghet felettem, bár már biztosan tudta Christől is. Milyen jó is volt oroszban...Nem! Nem szabad révedeznem! Még sok minden van vissza, és hamar túl kell esni rajta, viselni kell a hibákért való következményt.

  Kopogást hallok az ajtómon, majd Franko lép be a szobába, és csukja be maga után az ajtót. Az ablakhoz megy, és lassan elhúzza jobban a függönyt, majd kinyitja azt, én meg hunyorogva nézek felé. Felém fordul majd megszólal.-Uram, Malcolm Redway érkezett a házába.-mondja ki ahogy rám tekint üveges tekintetével. Leveszem szolgámról szemeim majd lassan fel állok.-Megyek már.-mondom ki ahogy feltűröm ingem ujjait és Franko felé fordulok.-Ismered igaz? Az emlékekből.- Komornyikom csak bólint egyet majd rá mosolygok. Végül kimegyek a szobából, Franko pedig a konyhába megy. Lesétálok a lépcsőn a kert felé, és a kertre nyíló ajtónál ott áll Mary, hogy látó szögben legyen neki Lucius, és most már Malcolm.-Elmehet.-mondom, mire lehajtja fejét, és el vonul. Lesétálok a 3 fokon, és célba veszem őket. A szörnyeim már a kertben érzékelnem, szóval lenyugszik a légkör. Lassan oda érek hozzájuk, és Malcolmról, Luciusra nézek, próbálom leolvasni az arcokról, hogy megzavartam-e valamit.-Üdvözöllek, újra köztünk Malcolm...-mondom majd Lukera pillantok.-Neked is szép napot.-mondom mert egy ideje nem láttuk egymást a házamban, így most köszönök neki.



  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 22 2016, 17:01




  Son of the War & Acolyte

  és ©

  War

  A nap sugarai szinte tündökölnek, pedig e kert, melyet megvilágít, nem épp oly lények lepik el, melyek "kedvesek" volnának az Égnek. Amint kilépek a teraszra, már meg is pillantom fiamat, ahogy kissé görnyedten, de a kis "állatkákat" figyeli, s a teraszon, a kísérője, egy hölgy, bár sejtem, Mikhal szolgálója lehet, akárcsak Franko. Halkan sóhajtok, elhaladok az élőholt mellett, egy futó pillantásra méltatom csak, majd lelépek a lépcsőfokokon. Nem sietem el, kimérten lépek oda a fiamhoz. Szemeimmel mérem végig, ahogy mellé sétálok. Arcáról meglepetést olvasok le, ezek szerint nem igen számított arra, hogy itt fogok felbukkanni. No persze utoljára egy levél volt csupán, amit nála hagytam, néhány holmin kívül, de a telefont magammal vittem, s meg is hagytam, nyugodtan keressen, ha akad problémája. Persze, ha úgy nézzük, még egyáltalán nem ismer, idegen lehetek számára, semmi több. A világ ezen arcát talán pár hónapja fedezte fel, és annak is rögtön a közepébe csapott bele. Erre a gondolatra azonban eszembe villan, mi az az idő, míg képes lesz megbízni bennem? Bízni Háborúban? Micsoda groteszk mondat. De ami ennél is inkább megmosolyogtat, vajon, én képes leszek-e bízni a saját fiamban? Egyenlőre semmi rosszat nem tett, és én se adtam számára alapot, hogy bármelyik élére álljon a mérleg. De ahogy már említettem, ő Háború fia... És ezt sokan szeretnék kihasználni, ha tudtukra jut. Márpedig a bál óta van egy pár lélek...
  Gondolkodva nézek fiam arcára, a vonalait fürkészem, az ismerős és ugyanakkor ismeretlen vonásokat. Vissza kell fognom magam, hogy ne kutassak bele lelke mélyébe. Azt akarom, magától nyíljanak fel a könyv lapjai. Szelíd mozdulattal emelem fel kezem, tincseibe simítok, kissé összekócolva üstökét.
  - Örülök, hogy ismét látlak, Lucius. - mosolyogva nézek rá, hangom nyugodt, energiáim a szokásos, nehézkes, fullasztó mélységével vesz minket körbe. Ismét elfog az érzés, mint amit éreztem első találkozásunkkor. A kirakós darab visszakerül a teljes, egészbe.
  - Azt sejtettem, hogy Mikhallal jól fogtok kijönni, de hogy ennyire, hogy inkább hozzá költözöl. - felnevetek, ám ekkor újabb energiák surrannak a kertbe és mosollyal arcomon fordulok az érkező warlock felé. Apró fejbiccentéssel viszonzom a férfi köszöntését. Ejnye, kissé megfagyott a levegő. Ezek szerint mégse jönnek ki olyan jól?
  - Mikhal, hogy s mint? Már nem találkoztunk az irodai "beszélgetésünk" óta. - kacsintok, nincs még elfeledve az, hogy a hotel rezidenciámba egy vadidegen warlockot hozott. Méghozzá az a pasas nem ok nélkül volt a nyomában. - Most tértem vissza az üzleti utamról, szóval kérlek mindkettőtöket, meséljetek kicsit. Lucius, te mégis miért vagy így bekötözve, miért itt Mikhalnal húztad meg magad? Mikhal, te hogy állsz a lélekdarabokkal, amiket rád bíztam? És az utolsó kérdésem, miért szól a New York Times címlapja arról, hogy ismeretlen tettesek, dúlják fel a sírhelyeket mostanában a temetőkben? Kíváncsian figyelem mindkettőt, aztán a terasz felé pillantok.
  - Hmm... mégse, ez az utolsó kérdésem. Hol a brandym?


  Ruha Open your Eyes
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 22 2016, 20:24

  Malcolm - Mikhal - Lucius

  Jó érzés kijönni, tényleg, s bár nem vágom, Mary miért jön velem, amint kiérünk, hát rájövök. Hülye dögök akarnak nekem jönni, hát ne már, erről nem volt szó.
  Egyelőre megállnak, így én sem mozdulok, de sejtem, hogy csak azért, mert Mary is itt van. ezek betegek, nehogy már 4 fal közé legyek zárva, és ne mozdulhassak, mert nem én vagyok Mikhal, neee máááár.
  Ami jó, hogy érzem az apám közeledtét, ami egyszerre lep meg és tölt el izgalommal. Nem tudom eldönteni, hogy milyennek képzelt el, azon kívül, hogy fogalma sem volt róla, hogy vagyok. Amikor kilép, ránézek és elmosolyodok.
  -Szia! Én is.
  Azt se tudom, most hogy a fenébe szólítsam. Inkább kihagyom ezt a részét, az a tuti. Még a hajborzolásra sem szólok, de ösztönösen igazítom vissza a tincseimet a helyükre. Amit mond, na azon viszont eltátom a számat.
  -Amicsinálunk? Mikhal és én? Áááááááááááááááá. Gyűlöljük egymást. Ő meg tudna ölni minden pillanatban és én is ugyanezt érzem felé. Jaaaa, nem, nem költöztem ide, csak az az idióta eltörte a szegycsontomat, és közölte velem, hogy bele is halhatok, ezért maradtam itt. Ideiglenesen.
  Hát ez az igazság, nem fogok én szépen mosolyogni amikor nem is jövünk ki egymással. Oké, segített nekem, de nem szeretem és ő sem engem.  Ideköltözni... abba belehaltam volna, az kizárt, inkább a csatorna.
  -Viszont.
  Mikhalnak is köszönök, persze most a normális énje van előtérben, idióta színjátékot űz, mert nehogy már kiderüljön az igazság.
  -Miatta. Gyakoroltunk, a kígyója megmart többször, mikor meg le akartam bányászni, ő mellkason csapott, meg rátehénkedett a mellkasomra, aztán nem sorolom. De megpörköltem. De van egy hullám, saját hullám. Már tök jól néz ki.
  Röviden ecsetelem, mi történt, azt, hogy miért vagyok itt, azt tulajdonképpen elmondtam az előbb. Megfüstöltem Mikhalt, és erre olyan de olyan bazi büszke vagyok, hogy csak na.
  -Azt meg nem tudom, mi betemettünk mindent. De érted, Brooklynba megyünk hullát lopni, mert Manhattan nem jó. Jól sikerült, Chris vissza is küldött a feladónak.
  Mi nem dúltunk fel semmit, ez tuti. Én kiástam, a hulla meg vissza, szóval azok nem mi voltunk. Asszem. Azt meg persze hozzá kell tennem, hogy a főwarlock kihajított, mert hát ez is hozzá tartozik. A csatornámról hallgatok. Ott van még a cuccom is, csak a hullámat hozta el Franko.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Kedd Nov. 22 2016, 21:25




  Lucius,Malcolm

  és ©

  Mikhal



  Hallgatom, Malcolmot majd Luciust, de egyszer nem vágok a szavába, nem kezdek eszelős mentegetésbe, hogy így jár az agyamra és így kekeckedik velem csak állok hátra kulcsolt kézzel és figyelem amit beszél, közben igazából a lelkeken gondolkodom amiket legutóbb rám hagyott Háború, aztán ahogy Lucius befejezi fel nézek Malcolmra és kifejezéstelen arccal nézek rá.-Minden szó igaz.-Adok Lucius egyenes, de igaz beszédének utat és nem azért teszem, hogy nyaljak, elismerem a vétkeimet. Elismerem, az én kezem is benne van minden mocsokban.-Valóban nem rajongunk egymásért, és be vallom őszintén csak azért mozog és lélegzik mert a te véred.-mondom ki.-Nem bántam meg amit csináltam, és meg volt a nyomós okom, hogy miért mentem pont Brooklynba. És mi valóban rendet is raktunk magunk után miután elhoztuk azokat akikre szükség volt...-mondom ahogy beszélek és továbbra is Háborún tartom tekintetemet.-Az edzések, pedig nem csont biztosak általában mindig a hibákból tanulunk.-mondom ahogy Luciusra nézek itt.-Az irodai beszélgetésre pedig azt mondom amit akkor is állítottam.-mondom ki ismét Malcolmra nézve majd nem sokkal feltűnik Franko az itallal, és hozzánk lép tálcán nyújtja át az italt.-Ahogy kérte nagyúr.-mondja komornyikom.

  Fejet hajt majd fordul, hogy távozik, és hallgatom amíg el nem némulnak léptei.-Most már pedig.-pillantok Lukéra.-Arra mehetsz amerre akarsz, mivel valószínűleg fájdalmat nem jeleztél, se a komornyikomnak se nekem távozhatsz ahogy kedved tartja.-mondom ahogy nézek rá arcom ez alatt még mindig kifejezéstelen és halkan szusszanok egyet.-A lelkeket... Ahogy tudtam megfigyeltem, és igyekeztem minél több tudásomat felhasználni.-mindent bele adtam amit csak találtam...-Remélhetőleg jó döntést, hoztam róluk.-mondom ahogy Háború szemeibe nézek, és végül be áll a feszült pillanatnyi csend, hiszen mindenki elmondta amit gondolt. Most igyekszem a következőkben Lucius idegesítő szavaira nem koncentrálni, és inkább gyakorolni a türelmemet. Amúgy sem jeleskedem benne, ideje valamit tennem ez ügyben. Talán Lucius pont ebben fog a legnagyobb hasznomra lenni, hogy sikerüljön türelmesebbnek lennem. De attól még valahogy utálni ugyan úgy fogom...ezen még az se segít, hogy a Háború az apja. Amit megígértem neki betartom. Be fogom törni idővel, és vissza van még az igazi nagy pofon osztás kettőnk között.



  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 24 2016, 19:00




  Son of the War & Acolyte

  és ©

  War

  Figyelmesen hallgatom mindkét fiút, szavaikat átgondolva boncolgatom magamban az itt nem létem alatt történteket. Megmosolyogtat a mindkettő előadásmódja, ugyanakkor arcomról nem olvasható le, pontosan mit gondolok. Nem is kell egyenlőre, hogy tudják. Franko érkezésére megveregetem az öreg komornyik vállát, bólintok felé köszönetképp, majd bele is kortyolok az italba. A brandy melegséggel tölti el mellkasomat, ami kellemes bizsergést okoz testemben. Felüdülök tőle. Meglötyögtetem az italt a pohárban, s közben az egyik felénk somfordáló kis szörnyecskére pillantok. Macska test és valami eldeformálódott csecsemő fej van rá varrva, de mintha pók rágók állnának ki a szájából. Mikhal miközben beszél, szórakozottan lehajolok, s intésemre a kis teremtmény tenyerembe simulva bújik fejecskéjével, majd valami torz dorombolásfélét hallok felőle. Halkan kuncogok, majd arra leszek figyelmes, hogy csend vesz körbe. A fiúk reakciót várnak, én meg elvagyok a szőrös kis "féreg" simogatásával. Elmosolyodom, ismét kortyolok a brandyből.
  - Elhiszem, hogy jó munkát végeztetek a temetőkben. Azonban úgy tűnik, mégse olyan jót, hisz láthatjátok, az újságok megírták. A halandók ravaszabbak, mint sem gondoljátok, de egyenlőre se warlock, se angyal, és az árnyvadászok nem fogtak szagot, de mindenesetre legközelebb erre is figyeljetek. Nem mintha ártanának nekünk a halandók, de a figyelemfelkeltés sem előny, ha nem jól használja ki a bábmester. Egy ilyen apró cikk is vesztét okozhatja az illetőnek, példának itt van Lucius. Bár sejtem, Chris nem az újságból értesült erről. A Boszorkánymesterek rendje nem kedveli túlzottan a "sötétség"-hez közelebb állókat.
  Elengedem a kis szörnyeteget, kiegyenesedek, s ismét a brandybe kortyolok.
  - Mielőtt válaszolnátok, csak hallgassatok végig. Nem érdekel mennyire dúl köztetek a versenyszellem, én ennek csak örülök. Hosszú ideig lesztek kénytelenek elviselni egymást, mivel egyikőtök a vér szerinti gyermekem, a másik pedig szerződő felem. Harmadszorra pedig mindkettőtöket kicsit gatyába akarom rázni, vagy legalábbis olyan tudást adni a kezetekbe, amellyel akár izgalmassá is tehetitek az egymás elleni csatározást. - elmosolyodom - Mikhal, nyugodtan oktasd Luciust, azt azonban vedd figyelembe, van némi korkülönbség köztetek. Tekints úgy rá, mintha egy mágia mentes halandó volna, aki valami olyasmit kapott kezébe, amiről azt se tudja eszik-e vagy isszák. Az, hogy türelmetlen vagy nem segít egyikőtök nyomorán se. Lucius, te pedig kérlek, tartsd tiszteletben azt, a korkülönbséget. Nem a levegőbe magyaráz, van már tapasztalata, a csontod miatt meg ne fájjon a fejed. Leszel még rosszabb állapotban is, de így válsz egyre erősebbé. Külön-külön is fogunk dolgozni, de kaptok majd olyan feladatot is, ahol szükség lesz arra, hogy együtt dolgozzatok. És mostantól legyetek azzal tisztában, ha valamelyikőtök baromságot művel és nekem kell szart pucolni utánatok, akkor mindkettő büntetést kap, nem csak az, aki belerángatta a másikat. Mikhal, először is, a múltkori kis gyilkossági ügyleted folyamán első óránkon kapod meg a büntetésed. Amit még ma el is intézünk az itteni alkímiai laborodban.
  Lucius, máskor kérlek használd a telefonod. Mármint, ha utcára kerülnél, vagy esetleg olyan segítségre szorulnál, ahol úgy érzed, szükséged van rám. Bármilyen hihetetlenül hangzik, a fiam vagy, és nekem sajnos úgy tűnik, te vagy tartasz ettől, vagy nem veszed komolyan a tényt. Bármelyik is, nyugodtan elmondhatod, hidd el, maga a szerep, hogy apa vagyok, nekem is új. Nemhiába írtam neked levelet, mikor el kellett utaznom. Mikhal, mindez rád is vonatkozik, ha baj van, szóljatok. Mindkettőtökre szükségem van és nem vagyok hajlandó engedni abból, hogy egyenlőre a szárnyaim alá vonlak titeket. Még mielőtt túlkombinálnátok a dolgokat, nem a gondoskodás beszél belőlem, megfogjátok ismerni azt is, milyen hátrányokkal jár az, ha Háború szárnyai alatt nevelkedtek s ráadásul felelőtlenül vívjátok ki a többi faj haragját. Mielőtt még vitatkoznátok, mindketten magatoktól kerestetek meg és ezt tartsátok is észben.
  - kiiszom a maradék nedűt a poharamból, majd hátat is fordítok a két fiúnak, s elindulok az épület felé, magammal viszem energiám nehézkes felhőjét. A teraszon visszapillantok rájuk, ahogy leteszem az asztalkára a poharat.
  - Lucius - kiveszem zsebemből a telefonomat, megnyomkodom a képernyőjét, majd a felém induló fiamnak átadom, ahogy hozzám lép, hallani, hogy már hív valakit a készülék. - A sofőröm az, mondd el neki, hol van a maradék cuccod, elhozza ide, azután pedig a Hotelbe jössz velem. Ha itt van nálad a doboz, amit a csomagban kaptál tőlem, azt hozd magaddal most a laborba.
  Álla alá nyúlok, s szemeibe pillantva fedezem fel azt az élettel telt csillogást, amiben a démonok magva ott lüktet. Akárcsak Mikhal esetében, ő is különleges erők birtokosa és mindkét fiú esetében azt akarom, hogy ezt az erőt kiaknázzák a velejéig. Hogy ki ellen használják majd, az már engem nem érdekel. A lényeg az, hogy "ellen".
  Ezután Mikhalra pillantok, hagyom fiamat telefonálni.
  - Te is szedd össze magad, hozd a lélekdarabokat és megmutatom, pontosan mihez kezdj a fene nagy megfigyeléssel, de előtte lássuk, pontosan mit is döntöttél.

  Ruha Open your Eyes
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 24 2016, 19:57

  Malcolm - Mikhal - Lucius

  Tudom ám, hogy Mikhal most megjátssza magát, nehogy már kiderüljön, mennyire utál, de én ezt nem veszem be. Színjáték és kész. Az első adandó alkalommal nekem fog esni, ha Malcolm nem látja. Tudom ám. Amikor rábólint az okfejtésemre, elvigyorodok.
  -Ne finomíííítsd. Gyűlöljük egymást, ennyi. Az irodát hallottam, mekkoraaaaaa, apucit hívta segítségül. Kész.
  Röhögni kezdek hangosan, mert tudom mi volt, a nagy és marha kemény Mikhal az apámat hívta. Hát na, szóval akkor ki a kemény? Ő vagy én, aki meg hót lazán elküldtem a picsbe. Na ugye, hogy ugye?
  -Igenis rendet hagytunk, jó? Ja, nem, miután Mikhal kivágott a kocsiból, hát segítségül hívtam, és MIATTA, mert betette a lábát Manhattanba, ahonnan ki lett tiltva és végül is erről nem szólt... na hát ezért lettem kihajítva mint egy macska. Tanuljak tőle, hát persze. Mert egy főwarlock biztos a felét tudja annak mint a mi kedves és aranyos Mikhalunk, ugye?
  Persze megint Mikhalra bökök, mert miatta kerültem a csatornába. Az jó volt, hogy sírt ástam neki, aztán meg mehettem a levesbe, mert neki így tetszett. Soha többet. Kifakadok, mert végül is tök gáz, hogy Chris is megorrolt rá, és én iszom a levét.
  Tanuljak tőle... jó, ideig-óráig menni fog, de akkor sem tud annyit mint Magnusék tudtak. Így meg hogy? majd seftelek Daryllal.
  -Milyen versenyszellem? Ne mááár. Milyen hosszú az a hosszú? De beteeeeg, nem érted, hogy teljesen beteg? Skizo, nem normális, még hogy magyarázzam ezt el? Egyszer hót normális, egyszer meg idióta. Vele nem lehet együtt létezni meg élni, áááááá, olyan nincs. Ahaaa, van tapasztalata, gyilkolni azt tud, és biztos okosabb Chrisnél és Magnusnál is, aha, aha meg aha. Nem. Én nem dolgozom vele együtt. Írja fel 1000 évre, hogy ástam neki sírt, kész.
  Versenyszellem, aha, maximum abban, ki öli meg előbb a másikat, de nem? Miért hiszi mindenki, hogy mi kedveljük egymást? Úgy nézünk ki? Úúúúgy?
  Együtt fogok dolgozni vele, persze, ő a világ egyik pontján, én a másikon és különböző időben. Tuti kivitelezhető lesz, perszeee.
  -Miért? Megoldottam. Tök jó csatornát találtam, én nem leszek senkinek sem a terhére. Nem tartok tőle, csak nem is ismerlek, ahogy te sem ismersz engem. Végül is nem volt apám 14 évig, csak egy nevelő, aki mindenáron ördögfattynak tartott. Most mégis hogy kéne viselkednem? A nyakadba ugrani, hogy jaj de jó, hogy vagy? Hidd el, tökre örülök meg minden, csak... csak ezt nem lehet feldolgozni két nap alatt. Írtál levelet? Öööö... aha. Hátrányát már érzem, de az nem te vagy, hanem Mikhal. kettő, érted, kettő főwarlockot vesztettem el miatta. Kettőt. Kész főnyeremény a pali.
  Mi a baj a csatornámmal? Még mindig nem értem, de tényleg. Nem mókásnak tartom, hogy ki az apám, nem véletlenül kerestem, tudni szerettem volna, bár tény, akkor még nem vágtam, hogy mit jelent, démon. Most már tudom. Daryl meg tök jó arc, szóval akkora gáz nem lehet.
  -A mi? Ki? Jó. Halló, helló. Csatorna, több ágú, kerek. Na, a 7. elágazásánál vannak a cuccaim Észak-Keletre. Már nekem Észak-Keletre, azt nem tudom, maga hol van. De úgy kell odamenni, hogy Nyugatra 500 méter, aztán Délre 200 méter, Nyugatra seggen csúszás kb 2 perc, majd Északra 400 méter, Keletre kb. 50, Északra 20 és végül Délre 40. Világos, ugye? Ha nem, majd én tudom hol van. Miért mennék Hotelbe?
  Visszaadom a telefont, szerintem tök érthetően elmondtam, hát így kell odamenni. nem ám egyszerű helyet kerestem, annyira hülye nem vagyok. Kicsit zajos volt, de elviselhető.
  -Laborba? Asszem az meg fent van.
  elrongyolok a szobába, azt kivételesen elhoztam, így előkeresve azzal a kezemben baktatok vissza.




  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Csüt. Nov. 24 2016, 20:29




  Lucius,Malcolm

  és ©

  Mikhal



  Malcolm beszél, hallgatjuk csendben aztán jön Lucius hiszti rohama. Mintha megint a temetőben járnék vele és hallgatnám a nyűgjét, meg a minden görcseit. Mindennek elhord aminek lehet, és csak pislogva hallgatok, Miattam veszett el mindent. Ez mosolyt csal az arcomra, az is mosolyt csal az arcomra, hogy miattam rakták ki, sőt még szélesebb mosoly lesz az arcomon ahogy hallgatom őt. Ahogy arról beszél, hogy két arcom van, és az apjának magyaráz, hogy menyire utáljuk egymást, én pedig lassan már vigyorgok mint a vadalma aztán a végére arcom elé kapok és el fog a hahota. Kész nem bírom, komolyan röhögni kezdek az egészen ahogy ezt beszélni, nem hogy nevetséges, de egyszerűen...Megfordulok nevetve.-Kettő főwarlock...-mondom még mindig nevetve de azért már halkítok magamon, ahogy befelé indulok el, és a szememet is meg kell törölnöm.-Hiszti király.-jegyzem meg halkan még mindig vigyorogva, majd fel lépdelek a lépcsőn Malcolm mellett, hogy mutassam a labor irányát. Sokkal jobb lett ettől a kifakadástól a kedvem mert bevallom jól esik hallgatni Lucius kínjait és mind miattam. Valamit mégis jól csinálok...

  Lassan fel vezetem a démont és kölykét a lépcsőn az emeletre, aztán egy újabb kör a 3-dik szintre és elfordulva jobbra a folyosón végig a selyem vérvörös szőnyegen, Franko jelenik meg a sötétben, mellettem. Kihasználja a sötétben való megjelenéseit, bár tudom nem nagyon lep meg vele senkit de nagyon is hatásos olykor elő lépése. El lépve egy csomó faragott ajtó mellett mindegyik mást rejteget magában mi mégis egy két ajtós teremnél állunk meg és komornyikom ajtót nyit nekünk, és mind a kettő ajtót belöki, majd belépek és az egyik oldalra állok, hogy Háború, és Luke is belépjenek bár nincs szükség erre, hisz ez a terem az egyik legnagyobb a házamban. Legalább 3 szobát magába foglal, és több kőasztal egymás mellett rajtuk kémiai csövek, sok polc mindegyiken más és más kellék. Itt ott pár test rész de ezek inkább belső szervek, amiket itt tartok. A külsőségek lent találhatók a boncteremben ahol Luciussal jártam és ahol a zombija pihen. Két polc amiken a saját katyvaszaim, és nálam még mindig divat az üst ami sokkal nagyobb és legalább két markáns férfi kell hozzá hogy felemelje, most a szekrények, és polc sorok mellett pihen felfordítva. Luciust is elfőzhetném benne... Az egyik kőasztalon, a két lélekdarab, le biztosítva, és mindegyik mellett egy üvegcse. Kísérleteztem velük, és az üvegekben más színű anyagok keletkeztek, ebből derítettem ki, melyik hamis és melyik nem. De persze megint van bennem kétség, hogy Háború valami finom kis részletet nem árult el nekem a dolgokban. Nem értem miért jó olykor, ha valami kis apróság miatt bukok meg...Megfordulok az asztal előtt és rájuk nézek, várok mi lesz a továbbiakban.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jan. 28 2017, 00:07

  Mikhal - Lucius

  Lélekszakadva rohanok Mikhalhoz, most nem érdekel semmi és senki, még az sem aminek kellene, úgy sprintelek végig egy nagy csomaggal a kezemben, hogy öröm nézni.
  Amint odaérek az ajtóhoz, ezerrel nyomom a csengőt míg ki nem nyílik az ajtó, és Franko vagy akárki be nem enged.
  -Nyisd ki, nyisd ki, nyisd ki, nyiiiiisd kiiiii!
  Futólag köszönök csak és robogok arra ahol Mikhal van. Azaz ha tudom, hol van, vagy útba igazít valaki. Most nem érek rá magyarázkodni, fontos közlendőm van, nagyon fontos, így amint megtalálom, szóhoz sem hagyom jutni.
  -Mikhal, baj van. Először is van egy ilyenem, ez egy sárkánytojás. Másrészt meg van egy levelem, miszerint apám lelépett. Mit kezdjek egy tojással? Hogy keltsem ki? És vágod? Malcolm elment.
  elkezdem kibontani, mert szerencsétlent úgy bebugyoláltam, hogy csak na. Valami ilyet olvastam egyszer, hogy melegen kell tartani, meg a hőtől függ, hím lesz vagy nőstény. Na de hogy fogok én mászkálni egy sárkánnyal? Ez vicces. Ahogy az is, hogy megint valaki, aki kidobott, ha úgy veszem.
  Ahogy végzek a kicsomagolással azonnal mutatom Mikhalnak a problémámat. Szép tojás, csak na.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jan. 28 2017, 17:30




  Luke

  és

  Mikhal




  Csak lassan helyezem a báb száját a helyére, és csavarozom be lassan, hogy tartsa meg de tudja mozgatni a száját. Ez most egy fa bábú, nem úgy mint általában a hús vér bábjaim...Kezembe veszek egy ecsetet, vörös színt választom és festeni kezdem az ajkait lassan ahogy a másik ecsetet ajkaim között tartom. Lassan csinálom és teljesen bele koncentrálok a dologba mikor valaki rá ül a csengőre. Ez csak Luke lehet...Itt viharzik a házba engem keres és nem sokkal nyílik is az ajtó és beront hozzám. Nem nagyon rezzenek meg és nem is nézek fel, csak festem a bábú arcát miközben hallgatom, hogy mondja a dolgokat. Aztán felém mutatja a tojást. Lassan megáll a kezem és a tojásra tekintek ami a kezében pihen.-Csavard vissza mert ki fog hűlni...-mondom halkan ahogy leteszem az ecseteket.-Az a szerencséd, hogy hüllő...-jegyzem meg halkan majd lekapcsolom a villanyt és kihajtom magam előtt.-Gyere!-utasítom miközben bezárom az ajtót majd lemegyek a lépcsőn az alsó szintre.-A tojásoknak 60 fok felett kell, hogy legyenek...Reméljük nem ráztad annyira fel, és még nem döglött meg....-Át vezetem a konyhán és ismét lefele megyünk de most a kazánházba. A báboknak kell a meleg ahogy a kígyóimnak is, még ha az én testem olyan mint a jég csap. Itt lent vannak a keltetők is. A kígyóim 2/3 itt van...A kazán hatalmas és ontja a meleget néha hulla égetőnek is használom...Kutatni kezdek a keltetők között és egy nagyobb acél burkolatú  4 szög alakú dobozt veszek elő. Lerakom a földre és kinyitom a kazán ajtaját majd egy fém lapátot elő keresve veszek ki némi parást és égő fákat is majd szépen bele rakom a dobozba.-Kérem.-Nyúlok a tojás felé és ahogy oda adja lassan be helyezem a lángok közé és lecsukom a tetejét.-Segíts.-mondom neki majd lassan felemelve vele a dobozt a kazán tetejére teszem vele.-Most már csak 135 napot kell várnunk a kikelésig. És táplálnunk kell a tüzet.-mondom ahogy Lukera pillantok.-Igen elment...az apák már csak ilyenek. Előszeretettel, hagyják cserben a sajátjaikat...-mondom ahogy halkan szusszanok.



  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jan. 28 2017, 21:20

  Mikhal - Lucius

  Ezerrel rohantam Mikhalhoz, és még azért is hálás vagyok, mert Franko nem kérdezett, nem állított meg, ezek szerint érezte vagy tudta vagy tudja fene, hogy tényleg fontos.
  Naná, hogy lélekszakadva töröm rá Mikhalra az ajtót szinte, de az a tojás amit cipelek, annak valami megoldás kell. Már ha még él, vagy mit csinál.
  -Jó, csavarom.
  Csak megmutatásra tekertem ki, aztán bugyolálom is vissza, azt én is tudtam, hogy meleg kell hozzá, na de mekkora?
  Felőlem most bármi lehet, csak hát na. Rohanok is utána, de amikor egy kazánházba vezet, meglepődök. Oké, itt aztán tényleg meleg van, szóval mivel kígyói vannak, az a sárkánynak is megfelel.
  -Oké. 60 fok? Szép. Öööö... rohantam, de igyekeztem nem rántottát csinálni belőle.
  Csak nézem, ahogy parazsat és egyebet pakol a dobozba, remélem, nem lyukasztja ki a tojást így, de odaadom. Most vagy megmentettük, vagy elpusztult, de akkor az marha ciki.
  Segítek beemelni is a dobozt, aztán Mihalra nézek.
  -135 nap? Az 4.5 hónap. Olyan sok?
  Ezt nem gondoltam volna, hát szépen elbíbelődtem volna vele, annyi szent. Azt vágom, hogy figyelni kell a tűzre, hát majd itt ülök mellette. Annyira de annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle... ha kikel.
  -Ja, ez teljesen normális? Oké.
  Meglep amit mond, hát mi az, hogy az apák már csak ilyenek? Miért nem mondta az elején, hogy nem is érdeklem, és le fog lépni? Nem lett volna egyszerűbb? De. Mindegy. Látom Mikhalon, hogy átélt ilyesmit, szóval... inkább nem is mondok semmit.



  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Mikhal lakhelye

  on Szomb. Jan. 28 2017, 21:43




  Luke

  és

  Mikhal




  Csak néma csendben állok, ahogy nézem a dobozt a kazán tetején és össze fonom magam előtt a kezeimet.-Sajnos nekünk nem adatik meg az ilyesmi fajta élet, hogy boldog családban nőjünk fel, vagy bárkit is ismerjünk a rokonságunkból Luke. Ha valamit tudok, az az, hogy soha nem számíthatsz senkire...Mindig cserben fognak hagyni valahogy...Szóval ehhez hamar hozzá kell szoknod.-mondom halkan. Tudom, hogy lehetetlent kérek, hisz nekem se megy. Mindig él bennem is a reménység apró eldeformálódott formája ami aztán el is veszik.-Ezért ne engedj közel magadhoz senkit...akik cserben hagynak az ellenfeleid is lehetnek...-pillantok felé kék szemeimmel.-A démonok csak a saját céljaikra faragnak eszközt belőlünk. Lehet, hogy a fia vagy, de ugyan úgy egy darabja voltál annak amit ki szeretne rakni a kirakósból...-nem mintha az én apám sokkal jobb lenne. Csak azért lettem, hogy legyen egy ments vára ahol megbújhat miután megölik...-Egyenlőre annyit tudok mondani, hogy Franko lejár és mindig vigyáz a tűzre a tojásod alatt, ha az neked úgy megfelelő. De ha tudsz számára jobb körülményt, csak jelezned kell, és kevesebb döcögéssel oda fogom szállítani neked.-Mert ez az ő sárkánya lesz. Legfeljebb csak segítek azzal a tudásommal már amennyit foglalkoztam sárkányokkal...-Akarsz még itt maradni vagy felmehetünk?-kérdezem. Velem ellentében én nem bírom annyira a meleget mint amennyire kéne.




  Ajánlott tartalom

  Re: Mikhal lakhelye


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:20