Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Hamilton, Ohio
by Nathaniel Montgomery Today at 21:22

» Álmok palettája
by Jackson Montgomery Today at 21:03

» Riverside Drive
by Nathaniel Montgomery Today at 20:50

» Fort Washington Park
by Al O'Connor Today at 20:40

» The River Café
by Gabriel Skoglund Today at 20:19

» McCormack lakás - Manhattan
by Damien James McCormack Today at 20:01

» Clove Lakes Park
by Vitaly Rayt Today at 05:21

» Brian lakása - Hálaadás
by Brian Cox Yesterday at 23:20

» Brian lakás - Brooklyn
by Brian Cox Yesterday at 23:19

» Raphael Hart
by Raphael Hart Yesterday at 22:17

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  East Harlem

  Share

  East Harlem

  on Pént. Aug. 05 2016, 15:02


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East Harlem

  on Pént. Aug. 05 2016, 15:04
  Kaelie & Carrie  A társam, James, csodával határos módon életben maradt, bár amikor összenyalábolták, a mentősök közül sem sokan tettek volna a túlélésére. A róla kialakított képzeletbeli hérosz-szobrom ezúton újabb babérkoszorúval gazdagodott, olybá tűnik, a pasast lehetetlen elpusztítani.
  Attól függetlenül nem kevésbé zavar a tény, hogy egyesek mégis megpróbálták. Nem tartottam vele a kórházba, mi szükség lenne rám, elvégre nem vagyok sem az anyja, sem a felesége, viszonyunk gordiuszi kibogozhatatlansága most először taszít kedvetlenségbe. Valószínűleg mindketten érezzük a végét.
  A tetthelyen maradtam tehát, és mikroszkóposan feltérképeztem a környéket. Áldottam is cérnaidegeimet, amivel rábeszéltem magam a maradásra: az elhullatott fegyvere és telefonja meghitt közelében ugyanis egy árválkodó Taki’s kártyára bukkantam. El se hittem, hogy ekkora szerencsém van, aztán hamar rájöttem, hogy tényleg nincs. Örömem ugyanis kapásból lejjebb lombozta, hogy a plasztikleletre sem név, sem cím nem volt felvésve, „mégis ki találta ki ezt az ökörséget?” De azt immáron bizonyosan sejtettem, hogy a rendőrevő gorillák hol költik el a desszertet.
  A Taki’s-t én is ismertem, ahhoz pedig elég gyakran megfordultam arra, hogy tessék-lássék viszonylatban összeismerkedjek az egyik pincérlánnyal. Kaelie-nak hívják, furmányosan zöld hajkoronát birtokol, és azon kevesek közé tartozik, akinek hamar megkedveltem a stílusát. Merthogy van neki.
  Ezt a hölgyet óhajtottam ma délután levadászni, szándékosan elkerülve az említett törzshelyet, nem tudván – mivel drágalátos kedvesem egyáltalán nem avatott be az ügybe –, hogy a tetteseknek rólam van-e bármi tudomásuk. Bár gyanítottam, hogy ha az egyik nemleges, akkor a másik is az lesz. Elővigyázatosságomnak azonban oka volt, s midőn a kiszemeltem a munka végeztével hazafelé indult, utána is gurultam a járgánnyal. A szomszédos utcában diszkréten lefékeztem mellette, és üdvözlésem jeléül katapultként kivágtam az ajtót. Nem is állítottam le a motort.
  - Helló. Nincs kedved kocsikázni egy kicsit? – hajoltam úgy, hogy amennyiben már jócskán késő délutánra esik az idő, az utcai lámpák fényében láthatóvá váljon az arcom. Reménykedtem benne, hogy az arcmemóriája legalább annyira kiváló, mint a név. De ha fel is ismer, azt nem tudom, tudja-e, hogy zsaru vagyok, hála a szokásos civil szerelésemnek.


  avatar
  Kaelie Whitewillow

  Faj : Tündér
  Udvar (Királyság) : Seelie - Tavasz
  Tartózkodási hely : Hol itt, hol ott
  Kor : 53
  Foglalkozás : cselédlány, pincérnő

  Re: East Harlem

  on Vas. Aug. 28 2016, 22:32

  Carrie & Kaelie
  “I'll give you what you like”


  A mai műszakomnak vége, így nem is szándékozom tovább a Taki's-ban időzni. Elég eseménytelen napot zártunk ma. Nem is volt ma túl sok vendég. De legalább megismertem egy új arcot egy fiatal vérfarkas személyében, akivel egész jól elbeszélgettem. A kis dolgoknak is tudni kell örülni.
  Bezárom a hely ajtaját, a kulcsot pedig, a szokásoknak megfelelően a bejárati ajtó melletti virágcserépbe rejtem és ráolvasom a szokásos kis bűbájt, hogy ne találhassa meg senki. Remek dolog a mágia. Nemcsak a kulcsot dugom el, de az ajtóra is igézést szoktunk tenni. Így mind a halandók, mind a természetfölöttiek elől védve van. Mert utóbbiak között is akadnak azért léhűtő, kontár alakok. Akármelyik fajra is gondolunk. Én a magam részéről tényleg nem utálom egyiket sem jobban a másiknál. Ezt valahol talán bánja is a Királynőm, mert mindenkivel, de tényleg mindenkivel szóba elegyedem. Sokszor olyanokkal is, akikkel a véleménye szerint nagyon nem kéne. De hát én már csak ilyen vagyok.
  Kedélyesen indulok meg az úton és mikor egy utcával lejjebb kicsit néptelenebb szakaszhoz érek, már éppen az merül fel bennem, hogy felveszem a tündéralakomat és úgy térek vissza a saját világomba, mikor egy autó fordul be és fékez le mellettem. Szerencse, hogy időben észlelem, így illetéktelen szemek nem láthatnak meg olyasmit, amit nem lenne szabad nekik. Mondjuk így is kizártak mát minket a Tanácsból, de jobb nem feszegetni a húrt. A megtűrt helyzetünkből hamar válhatunk üldözöttekké. Bár hebrencs természetűnek tűnhetek, ezzel nagyon is tisztában vagyok és amennyire tudok, oda is figyelek a tetteimre. Jól is teszem, mert az autóból egy ismerős arc néz ki rám. Egyből felismerem, gyakran megfordul nálunk a Taki's-ban. Carrie, egy halandó nő, aki az ő rendfenntartó erőiknél dolgozik. Bár sokat jár hozzánk, fogalma sincs a természetfeletti világáról, ebben szinte biztos vagyok. Így nem árt, ha duplán óvatos vagyok.
  - Szia! De, persze - rámosolygok és már be is pattanok mellé az autóba. Úgy sincsenek különösebb terveim a nap hátralévő részére és ritkán is ülök ilyen járgányokban. Mi ismerünk ennél hatékonyabb, gyorsabb közlekedési formákat is, ami ráadásul a természetet sem károsítja. De nyilván nem is ezért pattantam be rögtön. Láttam rajta, hogy akar valamit tőlem. Valami számára fontosat. Egyrészt, kíváncsi vagyok, mi lehet az, másrészt jobb, ha a halandók rendvédelmének a figyelmét nem hívom fel magamra. Jobb tehát, ha megadom neki a lehetőséget arra, hogy megkapja, amit szeretni. Már amennyiben az nem olyasmi, amit mindenképp meg kell tagadnom tőle.

  made by Dante from stivali italiani frpg.

  Life is just a game  Re: East Harlem

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:10


  Sponsored content

  Re: East Harlem


   Pontos idő: Csüt. Dec. 14 2017, 21:44