Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Wall Street
by Jackson Montgomery Yesterday at 23:59

» Brian lakása - Hálaadás
by Thomas Mackenzie Yesterday at 22:12

» The River Café
by Allena Rhys Yesterday at 21:59

» Broadway
by Damien James McCormack Yesterday at 13:24

» Hudson Heights
by Admin Yesterday at 00:05

» Brooklyn Army Terminal
by Leo Veikko Szer. Nov. 22 2017, 23:03

» Brian lakás - Brooklyn
by Brian Cox Szer. Nov. 22 2017, 21:16

» Hotel Plaza Athénée
by Camilla Wander Szer. Nov. 22 2017, 17:51

» Gabriel Háza
by Gabriel Skoglund Szer. Nov. 22 2017, 13:20

» Clove Lakes Park
by Mikhal Zharkov Szomb. Nov. 18 2017, 20:13

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  McCormack lakás - Manhattan

  Share
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Kitaszított
  Kor : 517
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  McCormack lakás - Manhattan

  on Szomb. Aug. 13 2016, 13:59  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:38

  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Kitaszított
  Kor : 517
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Szer. Május 31 2017, 20:25

  Eközben DJ....

  Először csak halványan szomorodom el, aztán hirtelen zúdul rám az érzelem. Visszateszem a könyvet a polcra és figyelek. Megnyugtató energiákat küldök Vitaly felé, érzékelve, hogy ez az érzelmi mélyzuhanás tőle érkezik. Már majdnem megnyomom a hívás gombot, hogy érdeklődjek tőle, amikor megérzem annak lehetséges okát is. Beszippantom ajkaim, ujjaim összezárulnak a készüléken. Most nem mehetek, az csak rosszabb lesz. Mély sóhaj után ismét munkába fogok, időnként újabb energiát küldök Vitaly felé.
  Az idő haladtával azonban egyre rosszabbá válik mindez. Többször kell megállnom, és pihennem, de akkor is folyamatosan küldtem Vitaly felé az energiát. Akartam segíteni, de úgy nem tudok, ha ott vagyok mellette. Fel kell dolgoznia, el kell engednie, hogy ismét jó legyen. Nagyon rossz érzés így érezni őt és tudni, hogy ha most mellette lennék, csak rontanék a helyzeten.
  Pár nappal később átadtam a vezetést a helyettesnek, nem tudtam már figyelni semmire, és a lakásomba húzódtam vissza. Rossz volt, nagyon rossz, de nagyon vigyáztam arra, hogy felőlem, akármilyen gyenge is vagyok, ne menjenek át tükröződő érzelmek, az én érzelmeim, csak energia.
  Aztán már csak arra emlékszem, ahogy egy forró cappuccinoval teli bögre köré teszem kezem és aztán semmi. Külső szemlélő részére úgy tűnik, mintha csak a kávét nézegetném, valójában sehol sem vagyok. Teljesen elvesztem Vitaly érzéseiben, energiám a nulla felé közelít, a cseppnyi mágiám teljesen elfogyott. Így maradok, ebben a mozdulatban.  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Kitaszított
  Kor : 517
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Csüt. Szept. 07 2017, 12:11

  A délelőtti napfény melege térít magához a földön. Egy ideig nézem a kezem, a földre kifolyt hideg kávét a padlón és nem mozdulok. Jó így pihenni, csendben mélázni a csenden és a nyugalmon, a kimerültségemen. Fáj a szívem, a lelkem, s tudom, ennek csak egy része az én érzetem, de most nem kell védfal, érzem. S azt is, hogy rossz ez így, de ez egyelőre csak a távolban rezeg, nyugalommal várva, elvégre eljön majd az ő ideje is.
  Lassan ülök fel, s újabb hosszabb ideig bámulok, eléggé lefoglal a kávéfolt nézegetése, majd keserűen elmosolyodom. Még egy kávéfoltot sem tudok varázslattal eltüntetni. A nap melege valahogy most jobban érdekel. Felé fordítom a fejem és behunyt szemekkel ülök egy ideig.
  Nem jött Vitaly, s talán jobb így, talán sikerült neki mostanra feldolgoznia valamennyire. Nekem viszont erőt kell gyűjtenem, hogy egyáltalán létezni tudjak. Akarok létezni egyáltalán? Rádöbbenek, hogy már ez sem érdekel, csak létezem, elfogadva azt, hogy még élek, és még nem haltam meg.
  Feltápászkodom, majd a falnak dőlve várom, hogy át tudjak lépni oda, amely valójában kivetett magából. Úgy érzem, elárulom az átlépésemmel Vitalyt, de így lesz jó neki. Odaát nem tud érzékelni, s érzetei felőlem vajmi halványak lesznek. Nem mertem korábban megtenni, féltem, hogy nagyon hirtelen lesz számára a kettő együtt. Most már megtehetem.  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Kitaszított
  Kor : 517
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Szer. Szept. 20 2017, 19:13

  Kétszeresen is megtorpanok az érzettől. Meg akarom tudni, bántják-e Vitalyt, nem, mintha tudnék neki segíteni ilyen messziről. A másik maga az érzet. Kezem a mellkasomra teszem. Aggodalma megbénít, az átjáró összeomlik, én meg a földre rogyok ismét. Ez így nem lesz jó, túlzottan sokat adtam át magamból, kifogytam. Nyelek egyet. Megoldást kell találnom, ha ez így marad, elfogyok. Fejemben és szívemben keringenek az érzések. Mire kinyitom szemeim, az álca eltűnik róla, tündér szemeim nyílnak a világra, s testem is emberalakú tündér formájába vedlik át. Még tovább fog ez folytatódni, a másik formámból vissza sem tudok változni.
  Erőt gyűjtve, ismét feltápászkodom, s az egyik szekrényt kinyitva, egy apró csengettyűt veszek elő és megrázom. Mielőtt újfent összeroskadnék, egy újabb átjáró nyílik, ezúttal ebbe a világba nyílót, s egy vékony kézpár kap el, s aztán eltűnök az örvényben, miközben az utolsó érzéseim még azok, hogy bánt az, nem tudok segíteni, nem tudok támasza lenni Vitalynak.  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Szer. Szept. 20 2017, 19:31


  Sponsored content

  Re: McCormack lakás - Manhattan


   Pontos idő: Pént. Nov. 24 2017, 04:28