Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Great Kills Park
by Richard Lucius Warren Today at 20:08

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Today at 19:46

» Nappali
by Nathaniel Montgomery Today at 19:33

» Zöld szalon
by Richard Lucius Warren Today at 19:08

» Sheridan Hotel
by Camilla Wander Today at 17:26

» Botanikai Kert
by Richard Lucius Warren Yesterday at 23:31

» Fort Tyron Park
by Noel Wyard Yesterday at 22:57

» Tárgyaló
by Raul Dessauge Yesterday at 21:12

» Will apartmanja
by Noel Wyard Yesterday at 20:04

» Ethan és Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Pént. Júl. 20 2018, 23:20

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  McCormack lakás - Manhattan

  Share
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 518
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  McCormack lakás - Manhattan

  on Szomb. Aug. 13 2016, 13:59

  First topic message reminder :  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Kedd Feb. 06 2018, 02:08

  ~not~ Just Friends

  A póló és a nadrág is csodásan passzol, utóbbi talán egy leheletnyit hosszú, de egyáltalán nem feltűnő. Nagyjából egy méret vagyunk. Ezt nyugtázva lépek újra a szobába, ahol igen érdekes kép fogad. Épp vetkőzés közben nyitottam rá Damienre és eléggé megijeszthettem, mert úgy kapja maga elé a felsőjét, mint a lányok a filmekben. Nem szólok semmit, bár nem egészen értem az öntakargatás okát. Az előbb még önként és dalolva engedte volna, hogy magam szabadítsam meg őt attól a ruhadarabtól.
  - Jól van. Ne kapkodj, csak nyugodtan! - ajándékozom meg egy meleg mosollyal, amivel próbálom eloszlatni az előbbi pillanat kellemetlenségét. Ahogy egyedül maradok feltűnik, hogy az ágyon és a kanapén is meg van ágyazva, és néhány pillanatra el kell gondolkodnom rajta, hogy akkor most hogy is van ez. Mintha azt mondta volna, hogy alhatok az ágyon, de talán csak félreértettem valamit. Nem baj, tökéletesen megfelel nekem a kanapé is. Mégsem itt helyezkedem el egyelőre, hanem az ágy szélén. Leülök és ismét körbe nézek, megsimítom a takarót magam mellett, magamba szívom a lakás jellegzetes illatát. Minden olyan békés.
  Mikor Damien visszatér, őt követem a tekintetemmel, még mindig az ágyon ülve figyelem, ahogy ő leereszkedik a kanapéra.
  - Igen, kérdezz csak! - felelek azonnal kedvesen, engedélyt adva neki bármire, amit csak szeretne. Arra a kérdésre, amit végül kapok nem számítottam. Oldalra billentem a fejem és elgondolkodom.
  - Nem tudom. Az lett volna a logikus lépés, igaz? - kérdezek vissza halkan, de erre nem várok választ. Egy részem tudja, hogy nem kellett volna ilyen könnyen adnom magam. De miért álltam volna a saját boldogságom útjába? - Azt hiszem, bízom abban, hogy ha egy tündér nyíltan szerelmet vall nekem, az már jelent valamit. És… miért is dobnék el valamit, amire vágyom, ha ezüsttálcán kínálják nekem? - virul fel az arcom a második mondattal. Átülök Damien mellé és megfogom az egyik kezét.
  - Biztos őrülten hangzik, de teljesen odavagyok érted. Ez nem múlt el, akárhogy reménykedtem benne.

  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 518
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Szomb. Feb. 10 2018, 11:37

  to Vitaly
  Ajkaim beszippantva bólintok. Azt vártam, hogy mikor felé hajolok, megcsókolni, visszautasít. Vagyis ugyanúgy járok, mint ő, mikor először nyilvánította ki, mit érez irántam. Amit válaszul kapok, az viszont csillogó szemeket és széles mosolyt varázsol arcomra. Akarta. Még mindig akarta. Igen, Vitaly mindig is őszinte volt, s éppen ezért fájt mindez. Pedig őt féltettem. A kapocs közöttünk ugyan mély és erős, de nem szeretek belefurakodni az érzéseibe, az életébe, ezért óvatosan próbáltam meg távolabb tartani magamtól mindezt.
  - A tündérek habókosak. És kegyetlenek. Honnan tudod, hogy nem éppen csak játszadozni akarok az érzéseiddel? – De tudom a választ. A közöttünk lévő kötelék megsúgta volna neki.
  Aztán elkomolyodok, akkor, mikor éppen ő virul ki. Kutatón tekintek szemeibe, s komolyan.
  - Sok rosszat tettem Vitaly. S nem tudom, mikor ér utol mindennek az ára. Mert amit az angyal okozott nekem, az csak egy csekélyke része volt mindannak, ami történhet velem. S nem szeretném, ha te is megsérülnél közben. Akármilyen módon.
  Viszonozva korábban, hogy megfogta a kezem, ráteszem a sajátom a kézfejére.
  - Ezért sem mertem először igent mondani. Tudom, mondtam már. S tudom, mit feleltél akkor erre. De... aggódom – végül bevallom. – S nagyon mélyen érintett a fájdalmad, miután visszautasítottalak. Nem érdemled meg, hogy így fájjon valami.
  Beszéltünk már erről, most mégis, súly omlik le ismét a mellkasomról. Aggódom érte s ez az aggodalom nem fog csak úgy elmúlni. Még akkor is, ha tudom, hogy velem marad, engem választott, a saját döntése.  Re: McCormack lakás - Manhattan

  on Hétf. Jún. 11 2018, 22:19  Ajánlott tartalom

  Re: McCormack lakás - Manhattan


   Pontos idő: Vas. Júl. 22 2018, 20:22