Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Nephilimek

  Share

  Nephilimek

  on Szer. Szept. 28 2016, 17:49

  Nephilim

  Angyalvérűeknek is nevezik őket, ember és angyal nászából születnek. Születésük után örök életre számíthatnak, ha nem lennének annyira a figyelem középpontjában. Számuk mostanra erősen megritkult.

  Külső megjelenés
  Jóval magasabbak az emberektől, és jóval szebbek is. Többnyire angyalszülőjükre hasonlítanak. Rendelkeznek szárnyakkal (amit képesek elrejteni, főleg az emberek világában) s ezáltal a repülés képességével. Gyorsaságban, repülés terén, bárkivel felveszik a versenyt. Legkésőbb 35 éves korukra megáll a fizikai öregedésük.

  Utódot
  angyallal (utód nephilim, angyal),
  nephilimmel (utód: nephilim),
  cambion (utód: nephilim vagy cambion)
  mágussal (utód: nephilim, mágus)
  emberrel (utód: mágus, nephilim)
  tündérrel (utód: nephilim, tündér) tudnak nemzeni.

  Van lehetőség számukra, hogy angyalokká válhassanak.

  A cambionok szövetségesként tekintenek rájuk, mivel annyi különbséget látnak egymás között, hogy a nephilimek egyik szülője angyal, míg az övéké egy démon, ami nem kis teher. Elsődlegesen ők a legnagyobb segítői a fajnak, kivételesen rokonszenveznek velük.
  A vámpírok vegyes fogadtatásban részesítik őket, vérüket értékesnek tartják, éppen ezért nem ritka, hogy ha rábukkannak egyre, akkor fogva tartják, állandó vérforrásként. Vámpírok számára kifejezetten csemege a nephilimvér. Csak nagyon kevés nephilim élte túl a beölelést, lévén a démonvér méreg számukra.
  A vérfarkasok közömbösen viseltetnek irántuk, főleg, mivel nem igazán élik túl a beharapást. Ennek ellenére nem ellenségesek velük szemben.
  A tündérek előszeretettel játszadoznak el velük, de keveset változtatnak át tündérré, véleményük szerint azért, mert a nephilimek szépsége még a tündérekét is felülmúlja. Hogy ebben mennyi igazság van, azt csak maguk a tündérek tudják, mindenesetre sok nephilim belehal az átváltozásba.Ha mégis megteszik, akkor mindenképpen a nemesség sorába emelik őket.
  Nem tudni nephilim-tündér utódról, ez szintén visszatartja a tündéreket attól, hogy olyan lénnyel lépjenek nászba, akivel képtelenek gyarapítani a tündérnépséget.
  A démonok közömbösek a nephilimek felé, hacsak nem arról van szó, hogy gyarapítsák szolgálónépségüket (nagyon fiatal, vagy nagyon gyenge nephilimmel tudják megtenni). Démonná sem tudják őket tenni, hiszen nem lévén teljesen angyalok, nem is tudnak bukni, és nem lévén teljesen emberek sem, híján vannak az emberi gyarlóságnak.
  Az mágusok szövetségest látnak bennük, s elsődlegesen a felhalmozott tudás és mágiahasználat érdekli őket.

  Különlegességük
  Mivel félig angyalok, legfőképpen öröklik felearányban az angyali szülő képességét, ami már önmagában is eléggé ütőképes, legyen az gyógyítás vagy harc, vagy akármilyen képesség, egyedül a fizikai s támadó erőnek vannak híján, abban alulmaradnak a többi természetfelettivel szemben.
  Másodsorban pedig a vérük, amely a természetfeletti fajok képességeit megsokszorozza, regenerálódástól kezdve egészen az időjárás befolyásolásáig.
  Harmadsorban pedig a jellemük miatt. Voltaképpen ők azok, akiket az emberek angyalokként azonosítanak, vagy legalábbis úgy jellemzik őket. Bár van bennük mersz és elszántság, mentesek az emberi hiúságoktól, érzelmektől, a küldetéstudatuk az, ami munkálkodik bennük, az pedig az angyali felmenőik küldetése: megvédeni a jót, az embereket a gonosztól. Jellemzően támogató szándékúak, fellépésűek, jámborságról azonban szó sincs. Megvédik magukat, kiállnak az igazukért, még akkor is, ha közben tisztában is vannak azzal, miként gondolnak felőlük mások. Ugyanakkor képtelenek hazudni, és ez sokszor keveri őket bajba.

  Alapvető képességeik
  - Gyógyítás – rúna és érintés nélkül képesek gyógyítani, angyal felmenőik rangjától függően akár a halálból is vissza tudnak hozni bárkit. Saját maguk is képesek gyorsan regenerálódni.
  - Érzelmek olvasása – a körülöttük lévő világ érzelmei nyitott könyv számukra. Aki fontos számukra és bajban vannak, megérzik, s azt is, hogy éppen merre vannak.
  - Kommunikáció a természettel – összhangban vannak a természettel, állatokkal, képesek velük kommunikálni
  - Telemetria – képesek tárgyakból kiolvasni emlékeket
  - Láthatatlanná válás – ez a képesség még az angyalokkal szemben is hatásos, akik legfeljebb csak érzékelhetik, hogy bár nem látják őket, mégis, mintha lenne ott valaki...

  Speciális képesség
  Egy képességet örökölnek angyali felmenőjüktől.

  Sebezhetőség
  Annak ellenére, hogy halhatatlanok, megölhetők: életveszélyes, súlyos sérülés esetén (elvérzés, fejlevágás, szív kitépése), és ki is lehet őket éheztetni, habár eléggé hosszadalmas folyamat: akár hónapokig is kibírják étel és ital, vagy alvás nélkül.
  Egyáltalán nem olyan erősek fizikailag, mint a többi természetfeletti lény, még akkor sem, ha angyal felmenőjük nagyon magas rangú volt.
  Érzelmileg érzékenyek mások érzéseire, érzelmi sokkba többnyire belehalnak.
  A démonvér méreg számukra, akár bele is halhatnak a mérgezésbe.

  Rangok, csoportosulások
  Ritkán tömörülnek közösségekbe, már csak a kevés számuk miatt is, és azért is, mert így könnyű célpont lennének. Ha viszonyítják is egymáshoz magukat, azt az angyali felmenőjük szerint teszik.

   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:21