Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Úticél, Bahamák

  Share
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Úticél, Bahamák

  on Pént. Szept. 30 2016, 20:47  A hozzászólást Nicholas Earhart összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 15 2016, 21:14-kor.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Pént. Szept. 30 2016, 21:27
  Anyu

  and ©

  Nicholas

  Reggel a futásból értem vissza az otthonunkba. Jól esett ez az 1 órás futás, hajnali 4-től 5-ig. Anya a konyhában várt, mosolyogva és arra kért kicsit igyekezzek, mert megyünk "valahova". Nem kérdezek, nem csigázom magam, idővel amúgy is minden kiderül. Kicsit megmosom azért magam, ne árasszak kan szagot, és egy fekete pólót, meg farmert veszek fel, meg a szokásos dzseki. Aztán iszom azért gyorsban egy kávét majd anyuval kocsiba pattanunk és olyan fél 6 tájékán el húzunk otthonról. Az autóban árulja el pontosan hova megyünk. Repülünk. Ebből már tudom, hogy helikopteres bulit szervezett.

  Erre elvigyorodom és magam elé fordítom a tekintetem és nézem az utat amin végig hajtunk a négy kerekűvel majd olyan 6 óra magasságéban, meg is érkezünk valami reptérre. Igazából erre már nem igazán figyelek, valahogy túl izgatott vagyok most a dologhoz. AZ egyedüli ember, aki néha vissza tudja hozni, gyerekkori lelkesedésemet az anyu, bér mondjuk nem csodálom, már 71 éve együtt lakunk és szinte ha úgy vesszük csak ő nevelt, és ismer igazán.-És megyünk is valahova vagy csak repdesünk egyet, vagy hogy tervezed?-kérdezem ahogy lépkedem mellette, igyekszem kicsiket lépni, mert néha a lelkesedéstől nagyon bepörögve lendületesen megyek előre, amit pedig nem szeretek. Nagyon is kontrolálom magam, és egyedül bárgyú vigyorom árul el, hogy a program nagyon is király eddig, és azt se bánom, ha csak egy kört repülünk az égen. Még ha nem is látszik, de szeretek repülni. Jó, nem vagyok bele szerelmesedve mint a boxba, de néha jó érzés mikor anya elvisz engem ilyenekre...  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Csüt. Okt. 20 2016, 22:20
  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Amióta csatlakoztunk Dante falkájához nem volt alkalmam eltölteni egy kis időt a fiammal kettesben. Persze nem kisfiú már és megvan a saját élete, de azért mégis csak a fiam. Szerintem cseppet sem szégyen, ha havonta, félévente egyszer eltöltünk kettesben egy napot. A meglévő kapocs sosem fog eltűnni, akármennyire is öregek leszünk.
  Két hete találtam ki az egész kiruccanást. Megláttam egy plakátot a városban, mai egy remek ötletet adott nekem. Messze a falkától, egy jó kis helyen… Már alig várom, hogy kicsit lazíthassak. Attól meg cseppet sem félek, hogy Nicholas ne élvezné.
  Én már korábban összeszedtem a cuccaimat. Pár tanáccsal elláttam fiamat, hogy mégis mit érdemes hoznia az útra, mint például fürdőnadrágot, törölközőt, papucsot és váltóruhát. De ezzel még mindig nem fogja tudni, hogy mire is készülök. A vigyora láttán én is csak mosolyogni tudok. Szeretek csak úgy elmenni repülni és megosztani azt a gyönyörűséget másokkal is. Már nem először viszem el Nichot ilyen utakra.
  A reptérre érkezve köszönök ismerőseimnek, majd egyenesen a helikopterhez vezetem fiamat. Miután helyet foglaltunk odaadom neki a mikrofonos fejhallgatót, amjd az enyémet is felveszem és a központtól már is bekérem az engedélyt a felszálláshoz. Azonnal meg is kapjuk, így perceken belül már fel is emelkedünk az égbe.
  -Nos konkrét helyre megyünk, de ez maradjon meglepetés. Csak egy kis kiruccanás, kikapcsolódás. Neked is jót fog tenni azt hiszem.-Nagyon is komolyan veszi a bokszot, az edzéseket, amiért büszke is vagyok rá, de néha kijár a pihenés.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Pént. Okt. 28 2016, 21:42
  Anya

  and ©

  Nicho
  Konkrét hely, de nem mondja el. Néha olyan bosszantó mikor nem mond el nekem dolgokat, így csak mélyet szusszanok, és nem mondok semmit. Fel rakom a fejemre a fülest amit a kezembe nyomott, majd kényelmesen el helyeszkedve kötöm be magamat, majd figyelem anyut ahogy működésre éleszti a hatalmas repülő szörnyeteget. Kiskoromban mindig úgy képzeltem, hogy óriás bogarak gyomrában utazik anya, és irányítja őket, belül ami így nagy koromra már elég vicces, hogy még emlékszem is ezekre. Mindig is szerettem repülni anyával, de legjobban a felszállás volt az ami mindig nagyon feldobott. Elemelkedni a földtől, és az égbe emelkedni, olyan...mélyről emelkedő érzés.

  Persze már megszoktam, és mindig jó újra élni de amikor először, vitt magával anya az valami csodálatos dolog volt. Néha olyan érzésem van amikor fel szállunk, mint mikor belépek a ringbe, és a sok kicsi közül, én fel állok. Nem tudom miért érzek így de ez mindig olyan kellemes számomra. Olyan furcsa de jó. Bizsergető...Ahogy fel szállunk elengedek, egy "juhúút", mert hát mégis csak kiruccanunk, és repülővel megyünk, és a jó helyekre mindig repülővel mennek, ahogy a filmekben is szokás, szóval nagyon is örülök a dolognak, és nem is leplezem. Vigyorogva lesek ki fele, és ahogy végre a levegőben vagyunk, és haladunk az valami isteni érzés. Anya mindig tudja, hogyan csinálja, hogy valóban jó kedvem legyen, és most nem is leplezem mennyire is élvezem a felhők látványát, a lent hangyáknak tekinthető városokra, lenézve és mindenre ami csak ott van. Az ég urának lenni, igen az is egy király érzés...-Mindig tudod, hogyan kapcsoljak ki. Köszönöm.-mondom a mikrofonba, hangomban érezhető a boldogság ahogy az arcomról is mindent le lehet olvasni. Olyan vagyok mint egy kisgyerek, de most ez csöppet sem érdekel, a saját anyám előtt had érezzem magam kölyöknek.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szer. Nov. 16 2016, 20:57
  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Egy kis kikapcsolódás sosem árt. A bázison most úgy is nagy a nyugalom. Nyugodt szívvel engedtek el erre a pár napra. Mondjuk gondolkoztam rajta, hogy mi lenne, ha egy hétre eltűnnénk, de annyi szerintem nem bírnék ki egy olyan helyen. Egy-két nap oké, de utána unalmassá válna. Még Nichonak is. Nem ehhez vagyunk hozzászokva, de már alig várom, hogy bejelentkezzek egy hosszú, lazító masszázsra.
  -Szégyen lenne, ha nem tudnám, hogy mit szeretsz.-Pillantok rá egy mosoly kíséretében. Nem lesz rövid út, amire azért felkészítettem őt. Szerettem volna Hawaiira elvinni, de az túl hosszú lett volna, még nekem is. De addig is használjuk ki az időt…
  -Nah és mesélj. Hogy vagy?-Tudja jól, hogy nem pont a jelenlegi állapotára gondolok. Aggódtam érte mikor csatlakoztunk. Bár általában mindig megtalálta a helyét az új falkákban, de ez most mégis csak más. Itt van az apja, akik mellé kapott két lökött testvért.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szer. Nov. 16 2016, 21:24
  Anya

  and ©

  Nicho
  Csak nézem ahogy haladunk, és kék szemeimmel a felhőket fürkészem. Lassan lehiggad az adrelalin szintem és csak nézem a felhőket és a végtelen kék eget ami körbe ölel minket. Aztán hallom első mondatát ami megint vigyort fakaszt az arcomra és halkan el is nevetem magamat.-Nem is panaszkodom.-mondom ahogy megint kifele nézek. Mindig a tájat lesem, és figyelem, hogy haladunk. Innen fentről olyan lassúnak tűnik a sebesség, de biztosan csalóka a szem. Hiszen mikor a földről nézek ilyen dolgokat akkor mint a madarak úgy mennek ezek a szárnyas gépek. Anya mondta, hogy hosszú út lesz. Azt az egyet elárulta, azzal, hogy most menjek el pisilni, mert a kopteren nincs klotyó. Felé pillantok kérdésére, és azt figyelem, hogy jár a keze az irányítóval, és azzal a sok villogó valamivel előtte. Mindig elmondta nekem mi micsoda de soha nem tudtam megjegyezni. Vagy csak annyira nem érdekelt...vagy csak túl rövid az ilyenekhez az agyam.

  -Jól vagyok.-mondom vissza.-Hogy kellene, hogy legyek?-kérdezem de nem várok rá vissza választ.-Ha a beilleszkedésemre gondolsz akkor megnyugtatlak, eddig senkivel sem vagyok rosszba.-nem azért mondom mert az előző falkákban folyton kerestem a bajt. De szerintem ez egy pozitív élmény. Még nem sok emberrel beszéltem, sőt Masán kívül hosszan nem is tárgyaltam senki mással. Még a tesóimmal se "lógtam" külön a családi kirándulás óta.Még az apámmal sem... Az egyetlen akivel valóban beszélgettem eddig az Masa. Nem mintha bánnám, hogy azonnal nem pajtiztam össze mindenkivel. Most kinek van kedve végig sétálni a házban, és idióta vigyorral bekopogni mindenki szobájába, hogy "hello az alfa biológiai fia vagyok!" Jó persze tudom anya nem erre gondolt, és ezt megint az agyam spilázza túl, de...most még jó így. El vagyok magammal, meg a kis világommal...Tényleg valahogy nem zavar, és szerintem őket sem...-Mindenki jó fej, én is az vagyok kell ennél több?-nézek anyára ahogy elkényelmesedek az ülésben. Képes lennék most itt elaludni. Igen egy kopterben képes lennék. De nem hagyom magára anyát, beszélgetek vele mert kell az.-És te hogy vagy?  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Csüt. Dec. 01 2016, 21:51
  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  -Általánosságban kérdeztem, de örömmel hallom, hogy mindenkivel megvagy. Csak tudod akármennyi idős is leszel az anyád leszek és aggódni fogok érted. Én nagyon örültem annak, hogy pont őket találtuk meg, és most félre ne érts nem Dante miatt mondom. És megnyugtatlak, hogy innen nem szeretnék elmenni. Anno is hülyeség volt a részemről… De hát az ember mindig csinál hülyeségeket nem?-Ezt ő is jól tudja. Neki is volt már nem egy ostoba ötlete. Az utóbbiból is én húztam ki. Hagyhattam volna, de nem tettem. Tudom, hogy megtanulta a leckét és máskor nem fog ilyet elkövetni.
  -Azért ugye tudod, hogy itt nem lehetsz sokáig antiszociális? Hidd el meg fogják unni, hogy mindig a szobádba zárkózol, és egyszer rád törik az ajtót, majd elrángatnak az aktuális buliba. Itt az ember sosem unatkozhat.-Persze, hogy tudom, hogy nem igen barátkozik a többiekkel. Persze ez az ő dolga, nem fogom megmondani neki, hogy mit csináljon. Felnőtt fiú már. Csak tudatom vele ha továbbra is ilyen antiszoc lesz a többiek elintézik, hogy ne legyen kis magányos farkas a hatalmas falkában.
  A kérdésére először csak egy nagyot sóhajtok, majd megjelenik a mosolyom.
  -Megvagyok. A munka kész káosz. A mai fiatalok valami borzalmasak. Sokkal nehezebb velük, mint anno. A háromnegyedüket kidobatnám a francba… Csak sajnos akkor senki sem maradna. Nem túl híres manapság beállni katonának. Nőből is sokkal kevesebb van.-Volt egy időszak mikor sok nő jelentkezett a hadsereghez, de a mai fiatalok egyre életuntabbak, egyre életképtelenebbek. Nem lennének képesek egy kiképzést végigcsinálni.
  -Nah és hogy megy a boksz? Mikor is lesz a következő mecsed?Mit szólnál hozzá, ha meghívnál pár embert? Apádat, Enzot… Mutasd meg nekik, hogy ki vagy te. Hadd ismerjenek meg jobban. Nah meg egyszer én is elmennék megint. Rég voltam már. Mindig jókat szórakozom a sok idióta nézőn.-Elnevetem magam. Nem egyszer voltam már a meccsén. Tényleg ügyes. Csodálom, hogy úgy csinálja végig, hogy megpróbálja visszafogni farkasát. Igaza van. Mi élvezet lenne abban, ha egy ütéssel kiütni ellenfelét? Túl feltűnő lenne.
  -Amúgy ha egyszer igazán bunyózni akarsz, mármint kiengedve a farkasod is hidd el itt találni fogsz jelentkezőt. Enzo, Ryan, Natan, talán még Jordan is… Meg ne felejtsük el Natan kölykeit is. Bár mondjuk igaz ők inkább Natant akarnák péppé verni.-Szélesedik ki mosolyom. Mondjuk egyszer megnézném azt a harcot.

  Több órás utazás után végül megérkezünk a repülőtérre. Nicho már az égből láthatta, hogy nem valami egyszerű kis helyre hoztam őt. Bahamák… Nah igen. Még sosem voltam itt, de mindig álmodoztam arról, hogy egyszer eltöltenék itt egy-két napot. Amikor nem kell csinálni semmit, csak élvezni a pihenést, a kényeztetést. Ezért is csak egy-két nap, mert tovább nem is bírnám ezt a tétlenkedést. A reptértől engedélyt kérek a leszálláshoz, majd mikor sikeresen landolunk vigyorogva pillantok fiamra.
  -Nos itt volnánk. Még egy kicsit autókázni kell a szálódáig. De nincs messze. Onnan fentről is láthattad, hogy hova megyünk.-Rákacsintok. Nah igen nem egy kis egyszerű szálódáról beszélünk. Mi értelme összegyűjteni annyi pénzt ennyi év alatt, ha nem élvezzük ki?
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szomb. Dec. 03 2016, 15:01
  Anya

  and ©

  Nicho
  Kifele nézek de közben hallgatom anya szavait. Antiszociális? Ki kérem magamnak, Masával már tök jól beszélgetek, Meg apámmal is..jah.. Hát ha megunják akkor megunják, és elő szednek, addig is. Masa úgy is el akar most vinni mindenkivel valami bulira ott közösködni fogok, úgy hogy ne hívjon antiszocnak. A munka?-Hát tudod a világ változik, ma már azok a menők akik úgy néznek ki mint a lányok...Nem divat már katonának lenni...vagyis már nem sok mindenkinek. De remélhetőleg idővel bele rázkódnak. Valljuk be neked is el kellett kezdened valahol. Megbirkózol velük. Már sok mindent levertél.-mondom ahogy el veszem a tekintetem a kilátásról, és anyámra pillantok aztán a következő kérdésre halkan szusszanok.-Megy ahogy megy. Próbálok emberileg minél erősebb lenni, csak sokkal lassabban megy, és néha valamiért a bokszban, könnyebben elborul az agyam. Vagy nem is tudom. Talán dühítem a farkasomat azzal, hogy emberként milyen béna vagyok. De igyekszem sokat a gyakorlással...- ismét kifele tekintek.

  -Nemsokára megint lesz meccs. Talán arra el jöhetnél, meg a többiek is. Már aki el akar jönni.-nézek megint rá és elmosolyodom.-Látod, nem is vagyok annyira antiszoc.-szökik ráncba a homlokom és úgy nézek rá majd szélesen elvigyorodom.-Talán jól esne...majd még megrágom, hogy mennyire szeretném, hogy megverjenek a nagyok.-nevetek halkan. Tisztában vagyok azért vele, nem tartok az idősek korosztályába. És azzal is, hogy nem kis erővel rendelkezők csoportja vesz most már körül. Már sokat gondolkoztam ezen. Nem azért, hogy farkasomat is kiengedjem. inkább fejlesszem vagy ilyesmi. bár nem tudom, ebben mennyire segítenének nekem. Majd idővel miután valóban szóba álltam mindenkivel. Végül aztán földet érünk, és ahogy végre kiszállok a kopterből nyújtózva ropognak meg a test részeim. Szeretek repülni, csak azt nem szeretem ha a seggemig zsibbadok.-Ezt mióta szervezed anyukám?-kérdezem ahogy homlok ráncolva követem őt-Még autó...-szusszanok, de "rövid út". Ezzel nyugtatom magam. Most szívesen futnék egyet mint farkas...-És most már elmondod hova is hoztál?-kérdezem ahogy fogunk nem sokkal egy taxit és beszállunk.-Most már itt vagyunk. Naaa...-fordítom felé a fejem, és megengedek magamnak felé egy kis kisfiús nézést.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Kedd Dec. 06 2016, 23:10
  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Mikor az utcán körülnézek, vagy csak elmegyünk egy jót bulizni minden alkalommal megrémülök mikor megpillantom a mai fiatalokat. A tizenéves kislányok, mert igen ők még kislányok, gyerekek, úgy öltözködnek, mint az éjszakai pillangók. Aztán csodálkoznak, hogy olyan sok az erőszak? Ha ő maguk nem tisztelik saját magukat, akkor más miért tegye?
  -Igen nekem is el kellett, de nem voltam ennyire… ennyire… Nem is tudom mit lehet erre mondani. Hidd el a nők is sokkal erősebbek voltak mikor én voltam huszonéves. Tudom a világ változik, de egyelőre nagyon is rossz irányban. A legtöbb gyereket elküldeném egy katonai táborba, hogy kicsit összeszedjék magukat. Bár a szülőket sem értem, hogy hagyják mind ezt.-Erről sokat lehetne elmélkedni, de ennek most nincs itt az ideje.
  -Szerintem egyszerűen csak az adrenalintól a farkasodat is feltüzeled is ki akarna törni. Ez teljesen érhető, hisz neki is szüksége van ilyenekre. Ha mész futni néha menj farkas alakban. Sőt talán jobb lenne, ha minden alkalommal úgy mennél. Azzal is kicsit lecsillapíthatod a farkast. Ne felejtsd el, hogy vele is ugyanannyit kell foglalkoznod, mint a boksszal, az edzésekkel. Ha akarod mehetünk együtt futni az erdőbe.-Ha nem foglalkozik eleget a farkasával egy idő után egyre agresszívabb lesz. Nem szabad, hogy az emberi élete elnyomja a bundást.
  -Hidd el sokan el fognak jönni. Az első sorból fogunk neked szurkolni!-Emlékszem mikor egyszer lehordta a fejem, amiért őrült módjára viselkedtem. Még a legnagyobb bokszoló rajongok is csak pislogtak. Hát nah… az volt az első ilyen meccsem és mégis csak a fiam küzdött.

  Végre megérkezünk. Érdeklődve pillantok rá. Látom rajta, hogy már most tetszik neki a hely. Ilyenkor mindig visszaveszi a kiskölyök arcát. Amit imádok, de tudom nem kezdhetem el megint babusgatni. Néha kedvem lenne újra babát tartani a kezemben…
  -Elég régóta. Nem kevés munka volt benne, de tudod a kapcsolatoknak köszönhetően… A legjobbat fogjuk kapni.-Kacsintok rá, majd a gyermeki kíváncsiságra csak felnevetek.
  -Fiam azt hittem a földrajzban azért jó vagy. Ennyi év után illene ismerni a térképet!-Lököm oldalba, majd természetesen kimondom a varázsszavakat.
  -Nos édesem a Bahamákra hoztalak. Befizettem két éjszakára egy luxus szállodába. Azért csak kettőre mert ismerem magunkat és tudom, hogy több időt nem tudunk elviselni ilyen helyen. Nos remélem örülsz neki. Egy kis kényeztetést mindenki megérdemel. Nah meg tudtommal itt sok a szép nő!-Kacsintok rá ismét. Én aztán nem akarom őt visszafogni. Sőt ha kell eljátszom a kedves nővérkét.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Csüt. Dec. 08 2016, 19:31
  Anya

  and ©

  Nicho
  Csak hallgatom anyát ahogy sétálunk az utcán, és a viháncoló kislányok után nézek. Valljuk be örököltem szépség foltokat is a szüleimtől, helyes pofám van. Persze önelégült vigyorral nézek anyámra ahogy mesél.-Hát...a mai felgyorsult világba az a divat, ha villantanak tudod. Vagyis nem azt mondom, hogy ez jó, csak tudod, valamivel érdeklődést kell ki csikarni a mai fiúkból. Persze én nem erre megyek.-emelem meg a kezem mielőtt megleszek gyanúsítva.-Csak szeretem megnézni a választékot, ha már kidobják magukat..csak legyen esze is hozzá. Na az már ritka..-mondom halkan ahogy beszállok a taxiba majd anyám szavaira halkan elnevetem magam.-Végre, hogy kimondtad drága anyám.-nézek rá kék szemeimmel.-Futok minden reggel te is tudod. Meg aztán a futás nem mindig elégít ki mindent. De oké, elmegyek veled futni.-mondom ahogy magam elé emelem tekintetem, és nézem ahogy a taxis kifordul elindul a megadott címhez ahova tartunk.-És a luxus szállodában, van még valami közös program, vagy ott már menjek az utamra, és fedezzek fel mindet, amíg te megmasszíroztatod magad?-vigyorodom el, és az útról egy pillanatra rá pillantok majd vissza.

  Hamar oda érünk, majd felkarolom anyám és saját cuccomat aztán belépünk a szálloda előterébe. Itt ismét kapok egy kis útmutatást drága anyukámtól, mire a bámészkodásból ismét rajta áll meg a tekintetem.-Vagy eljössz velem a partra, miután lepakoltunk, hogy megnézzem azokat a "szép nőket"? Tényleg, te nem keresel "szép férfiakat"?-kérdezem ahogy rá tekintek és tényleg lelkes vagyok. Sok helyet láttam vele, és mindig el vitt valahova, jobb vagy rosszabb napjaimon. Tudta jól, mikor van erre szükség. És megint tudja. Otthon szagba már bele fulladtam volna, azért is jártam csak aludni mostanában haza, de ez után a 2 nap után valószínűleg jobban fogok a dolgokhoz állni.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Kedd Dec. 27 2016, 20:41
  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Örülök neki, hogy őszintén, nyíltan tud beszélni kicsit a csajozási szokásairól. Miért harapnám le a fejét? Tudom, hogy ő is férfiból van és nem vak. Nem szégyen, ha megnézi a szép lányokat. Azt viszont nagyon is értékelem benne, hogy neki az ész is számít.
  -Drágám tisztában vagyok azzal, hogy jársz futni és rendesen edzel. Nem ezzel van a gond. Hanem azzal, hogy mind ezzel leginkább a bokszolót elégíted ki… A farkast csak egy picit. Ezért tanácsolom neked, hogy szerintem többször kellene farkas alakban elmenned. Én szívesen megyek veled, kicsit fel is dobhatjuk a futásokat kis játékkal meg ilyenekkel. Hidd el utána sokkal nyugodtabb lesz a meccsek közben.-Persze nem akarom már megmondani neki, hogy mit is csináljon. Már elég idős ahhoz, hogy eldöntse megfogadja e a tanácsaimat, vagy sem.
  -Nos nem szerveztem meg semmilyen közös programot, mert azt szerettem volna, ha te döntöd el. Természetesen én örömmel csinálok valamit közösen veled. Akár egyik nap el is mehetünk kicsit túrázni, de neked kell tudnod, hogy mennyire viseled el vén anyádat.-Kacsintok rá.  A szállodához érve még magam is elcsodálkozom, pedig nem egy képet láttam már róla, de így élőben… Valami hatalmas. És milyen sokan vannak. Ennyi pénzt elkölteni egy ilyen helyre… Persze néha jól jön, de szerintem mi a következő tíz évben nem jövünk ide vissza. Nem a mi világunk, de egyszer, kétszer bizony nekünk is jól esik az e fajta kényeztetés.
  A kérdésére jóízűen felnevetek, majd csak megrázom a fejem. Imádom a fiam…
  -Elsőként kajálni szeretnék valamit, utána mehetünk a partra. Szeretnék egy jó nagyot fürdeni. Rég nem voltam már az óceánon. Amit meg a pasikat illeti… Most kihagynám, köszönöm… Bár én sem vagyok vak, és ki tudja mi lesz.-Rántom meg a vállam. A recepcióhoz sétálva bemondom a nevem és már meg is kapjuk a kulcsokat.
  -Külön szobát kapsz, de a szomszédom leszel, hogy azért rajtad tarthassam a szemed.-Kaccsintok rá ismét. Először közös szobán agyaltam, aztán végül hamar lemondtam róla, hisz mégis csak egy felnőtt férfi. Milyen lenne már ha az anyjával kellene együtt aludnia…
  -Nah akkor fél óra múlva az étteremben? Hozd magaddal a strand cuccaidat is, mert utána oda megyünk, ha az neked is jó!-A szobák tágasak, szépek és igen látszik rajtuk, hogy nem egy olcsó szállodában vagyunk. Az első, amit kipróbálok az az ágy. Te jóóó és milyen jót fogok itt aludni. Lehet, hogy az a két este kevés lesz?
  Gyorsan átöltözöm. Felveszem a bikinim, rá egy egyszerű rövid nadrág, trico együttes. Nem fogok csak azért elegánsan kiöltözni, mert a hely megköveteli. Lazítani jöttünk ide.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szer. Dec. 28 2016, 21:47
  Anya

  and ©

  Nicho

  Halkan nevetek erre. Szóval éhes. Jó nem tagadom én is megtudnék enni egy egész szarvast vagy marhát de valahogy most jobban érdekel mi vesz körül, és nem a gyomrom panaszai. De jó fiú leszek, és nem csak magamra gondolok, meg ő hozott el illendő vele töltenem akkor ezt a 2 napot vele is eltöltenem.-Az a kitudja elég labilis volt.-mondom ahogy elvigyorodom és halkan nevetve karolom fel a kulcsomat, majd indulok el a lépcső felé, mielőtt pimaszkodásért kapok egy barackot. Belépve a szobába nézek körül, majd dobom le a cuccomat majd az ágyra tekintek és nyújtózom egyet azután az ablakhoz fordulok, és kinyitom. Kihajolva rajta nézem a tengert ami a partot mossa. Az egész...csodálatos látvány. Be vallom el tudnám viselni, mondjuk pár hónapig. Csak szörföznék, ennék, aludnék. Sehol egy boksz zsák és edző. Csak víz és sós illat meg napsütés. Mélyet szippantok belőle. Még az itteni kaják illata is elér. Annyira király! Végül össze dobtam egy fürdő gatyát, a fényképező gépet, napszemüveget és kilépve a szobámból mentem kicsit előre. A hotel éttermében megvárom. Még van 20 perc az alatt kicsit körbe kukantok. Le sétáltam és a hotel bejáratánál ott is van egy ilyen térkép szerűség mit hol találunk. Lassan oda battyogva néztem mit is rejt magában. Minden rajta volt, és egy csomó helyt nézve szívesen beugrottam volna. Ez a 2 nap nem is annyira elég talán? Lehet rá veszem majd egy 3-dikra is de ez még a jövő zenéje...De azt hiszem a parton fogom a legtöbb időmet tölteni. Hiába szeretek úszni, na meg szörfözni. Eleven csóka vagyok az már egyszer biztos. Kitudja milyen agresszív állat lennék, ha nem bokszolnék. Még csak az kéne...De lehet anya helyre tett volna, de egy idő után minden kitör a mélyből. Lehet megfogadom anya tanácsát és futkozok mint farkas, de most ezen egyáltalán nem akarok ezen gondolkodni csak fürödni akarok. Őszintén szólva egyáltalán nem akartam semmire se gondolni ami oda hazához fűzött volna. Se New York, se a falka, se a boksz, se a farkasok. Semmi nem érdekelt most egyáltalán csak ez. Végül az étteremben eszméltem fel gondolataimból, és foglalok egy két személyes asztalt majd nem sokkal megérkező anyámnak intek, hogy én már itt vagyok és még helyet is foglaltam magunknak.-Na milyen a szobád?-kérdezem ahogy letelepszik, és vigyorgok mint a vadalma.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Vas. Feb. 05 2017, 23:39  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Amint sikerült átöltöznöm és összepakoltam pár holmit már fogom is magam és átsétálok a szomszéd szobához. Felesleges bekopognom mert érzem a fiam már nincs itt. Biztosan lement már kicsit körülnézni. Nem képes megvárni a vén anyját. Noh de hátha talál magának valami szép leányzót. Azért hoztam el őt ide, hogy pihenjen, lazuljon. Nem fogom megkövetelni, hogy nulla huszonnégy velem kell lennie. Azt csinál amihez csak kedve van.
  Az étteremhez érve meg is pillantom őt, így mosolyogva indulok el felé, majd le is huppanok vele szemben.
  -Csodálatos. És az ágy… Te jó ég! Azt hiszem nekem is kell ilyen matrac otthonra. Tudod mi volt az első gondolatom? Lehet kevés lesz ez a két nap. Talán meg kellene érdeklődni, hogy nem lehetne meghosszabbítani esetleg még két nappal a foglalást, ha benne vagy. Hátha lenne még szabad helyük.-Bár félek nem fognak tudni szobát adni, de egy próbát megér. Vagy maximum keresünk valami másik szálláshelyet. Nem kell nekünk a luxus. Egy egyszerű kis bungaló is megteszi.
  -Neked is tetszik?-Az most fontosabb, hiszen neki volt ez meglepetés. Közben az étlapot a kezembe veszem és végigfutom rajta tekintetemet. Sok finomságot ajánlanak, de így is sikerült megtalálnom azt, ami leginkább felkeltette az érdeklődésemet. Megvárom, hogy Nicho is eldöntse, majd leadjuk a rendelést.
  Több tányér után sikerült jól is laknom. Nem értem miért hiszik azt, hogy a gazdagok szeretnek keveset enni. Tényleg azt hiszik, hogy egy aprócska falattal lecsillapítják az éhségünket? Mondjuk pislogtak is a pincérek.
  -Gondolj bele, hogy pár órával ezelőtt még otthon voltunk a hidegben, most meg itt a hőségben. Alig várom, hogy úszhassak egyet… Tényleg esetleg lenne kedved búvárkodni? Azt olvastam itt erre is van lehetőség. Jah és persze tudod nem kötelező egész nap velem lenned. Azt csinálsz, amihez kedved van oké? Nem fogok megsértődni vagy ilyesmi, de azt hiszem ezzel nagyon is tisztában vagy.-Kacsintok rá, majd amint a homokhoz érünk leveszem a papucsom és úgy lépek a tűzforró homokba.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szer. Feb. 08 2017, 18:40
  Anya

  and ©

  Nicho
  Néha úgy érzem anyám a gondolataimat olvassa, ahogy felhozza, hosszabb ideig itt kéne maradnunk.-Igen ez egy nagyon jó ötlet tőled anyukám. Még egy kicsit maradhatnánk, ha nem is két nap egy is megteszi.-mondom a javaslatnak ahogy kézbe veszem a megérkezett étlapot és olvasgatni kezdem. Közben persze figyelek anyukámra is csak olyan érdekes ennivalók vannak itt...Hmmm...Választok valami újat. Tengerit. Amit ritkán eszek otthon vagy egyáltalán. Sokat eszünk anyuval, bár nem is nagyon zavartatjuk magunkat. Azért hosszú út volt. Nekem legalábbis az volt. De megérte. Ahogy befejezem a kaját azért kérek valami desszertet, hiába férfi vagyok és nekem fontos a 3-szoros étkezés egy étkezés során. Fagyit eszek tejszínhabbal és cseresznyével a tetején. Iszonyat jól néz ki. Boldogan esek is neki...

  -Igen eltudnám viselni.-mondom válaszolva az ebédlőben fel tett kérdésre még, miközben fel raktam a napszemüveget a hosszú előadás után aztán halkan szusszantam ahogy már fürdő gatyában feszítettem és én is élveztem a forró homokot ami szét folyt a lábujjaim között.-Anyám...elhoztál ide. Nem nőzni jöttem. Azt tudok otthon is...tudod örököltem a te szépségedet is meg az apám markáns arcát, szóval meg van az alkalmam rá, hogy csajozzak eleget. És te is tudod, hogy ezek az egy éjszakás kalandok nem az én világom...itt pedig nagyon nem tudok mást elkövetni. Távkapcsolatra meg nem füllik a fogam.-mondom ahogy a tenger felé pillantok, majd fel tolom a napszemüveget a hajamba.[color=orangered]-Szóval, most egyáltalán nem érdekelnek a nők. Azért vagyok itt, hogy veled töltsek el két napot, mert így is örülünk, ha otthon 5 percre tudunk beszélni...Úgy hogy szeretnék veled elmenni búvárkodni, sőt azt is szeretném, ha elmennénk ilyen halál ugrásra amin csak egy kötél van a lábadon tudod. Meg úgy mindent veled szeretnék most csinálni nem mással.-mondom ahogy rá vigyorgok, majd ledobom a cuccomat a homokba rá a napszemüveget, elindulok a víz fele.-Úgy hogy irány úszni. Ha nem sietsz, előbb beérek mint te!-mondom ahogy elkezdek szaladni.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Vas. Feb. 26 2017, 23:21  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  A kaja után egyből a recepcióra sétálunk, hogy lefoglalhassuk a szobáinkat még két napra. Nagy szerencsénkre senki nem foglalta be utánunk, így semmi gond nem volt belőle. Örömmel vettem a hírt. Már csak Danténak kell majd szólni, hogy kicsit később térünk vissza.
  A szavaira széles mosoly terül el arcomon. Csillogó szemekkel tekintek rá. Sokan mondják azt, hogy már nagyfiú, el kell engednem a kezét, hagynom kell hadd élje a saját életét. De pont ezekért a pillanatokért vagyok rá képtelen teljesen elengedni a kezét. Ilyenkor anyai szívem teljesen meghatódik. Ennyi év és történés után ilyet mond nekem. Egyrészt azt, hogy szép vagyok. Ha a fiától hallja ezt az ember az felbecsülhetetlen. Aztán velem akarja eltölteni ezt a kevéske időt, dögös csajok ellenére is. Mégis kinek lehet ennél jobb fia?
  Tudom most kellemetlen helyzetbe fogom őt hozni, de cseppet sem zavar. Cuccaimat ledobom a földre, szorosan átölelem, majd egy hatalmas cuppanos puszit nyomok az arcára.
  -Ugye tudod, hogy nagyon, de nagyon szeretlek?-Suttogom a fülébe, majd ismét egy anyai csók és végre elengedem őt.
  -Mindent megcsinálunk amihez csak kedvünk van. Tudod jól, hogy mindenben benne vagyok, főleg a veszélyes és izgalmas dolgokban.. No de várj még egy picit. Azt mondtad, hogy kapcsolatra vágysz… Esetleg van valaki otthon, aki tetszik neked? Egy lány a falkában, vagy az utcáról, egy kávézóból? Mesélj!!!-Nézek rá nagyon is kíváncsian. Nah nem mondom azt, hogy tökéletes anya vagyok. Szeretem az ilyen kis pletykákat, meg tudom, hogy még mindig fél szerelmes lenni. Ezért is örülnék annak, ha találna egy olyan lányt magának, aki elfeledtetné vele a veszteséget. Nem, nem a lányt, hanem csak a fájdalmat, amit az elvesztésekor érzett. A szép emlékek maradjanak csak meg, amíg csak kell.
  -Oh azt hiszed, hogy le tudsz engem győzni? Ahhoz még sokat kell nőnöd édes fiam!-Nevetem el magam, majd én is rohanok be a vízbe.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Kedd Márc. 07 2017, 21:40
  Anya

  and ©

  Nicho
  Hagyom, hogy megöleljen, mert ő anyu, én meg a kisfia vagyok hiába. Vissza ölelem, és megmosolyogtat a csókjaival majd az utolsóra halkan elnevetem magam majd elengedem.-Még jó, hogy szeretsz...valahogy meg lennék lepve ha ezek után utálnál.-vigyorgok anyukámra majd a hosszú kérdés sorrá csak megforgatom a szemeim. Jelölt. Ezt azért nem mondanám így. Inkább szaladni kezdek minél gyorsabban a vízbe akarok érni, és nem kímélem anyámat, idősebb, katona, farkas is innentől kezdve nincs miért finomkodnom. Nem is figyelem ki van előrébb ki ér előbb a vízbe csak csobbanok egyet és megérintem a homokot a tenger mélyén amíg még elérem és úszok ameddig bírom levegő nélkül és felérve rázom meg a fejemet. Tincseim össze vissza állnak a fejemen ahogy körbe tekintve keresem anyámat. Ahogy ő is megjelenik a vízből elvigyorodom.-Nincs jelöltem. Nem nevezném jelölésnek. Inkább....lesz ami lesz dolognak mondanám.-mondom válaszolva neki. Mivel még nem vagyok szerelmes, és egyenlőre nem is érzek rá semmi hatást nem mondok a dologra semmit. És nem is akarok senkit sem kihasználni. Nem vagyok az a fajta....-Nem sietettem el a dolgot, szóval anyukám vegyük úgy nincs senkim meg semmim oké?-mondom ahogy beljebb úszok a vízben és élvezem a hideget a testem körül ami körbe vesz. Jól esően szusszanok ahogy hagyom, hogy felemeljen és ringasson a kék eget utánzó hidegség.  [/color]
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Kedd Aug. 08 2017, 00:26

  center>

  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Természetesen érdekel a magánélete… De nem részletekben menően. Csak érdekel, hogy vajon tetszik e neki valaki, jár e valakivel és hasonló apróságok. Az első szerelmét elveszítette igen csúnyán. Nehezen is dolgozta fel a dolgot a szentem. Igaz azóta jó pár év telt el, de egy ilyen eset örök nyomot hagy az emberben. Főleg, hogy akkor változott át először.
  A futásnál kicsit lelassítok, hiszen mégis csak ő a pasi, neki illene nyerni, vagy mi. Persze nem hagyom mindig magam. Néha jól esik legyőzni a fiamat. Oh mikor először röhögtem a képébe… De megsértődött. Napokig hozzám se szólt. Én meg csak jót mosolyogtam rajta.
  A hűs vizet minden porcikám élvezi. Nagy tempókat csinálva hamar utolérem Nichot, aki ki is fejti nekem a véleményét. Örülök neki, hogy nem lett belőle egy nőcsábász, de annak meg végképp, hogy sikerült beléje nevelnem, hogy tisztelje a nőket. Lett volna alkalma erről megfeledkezni, átvenni az ellenkező szokásokat,de a jelek szerint túl jó munkát végeztem.
  -Ahogy mondod… Majd eljön az ideje neki. Biztos vagyok benne, hogy egy szép ás okos lányt fogsz magadnak találni, aki minden meccsedet végig fogja ülni.-Szélesedik ki mosolyom. Milyen sokszor képzeltem már el mellé a tökéletes lányt. Aztán csak leszoktattam magamat erről, hisz úgy is ő választja ki az illetőt.


  A hozzászólást Rachel Earhart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 03 2017, 23:24-kor.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Kedd Aug. 08 2017, 01:09

  Anyu és Nicho


  Csak lebegek és mélyet szusszanok ahogy a vizet össze zavarom magam körül majd megemelkedve simítom hátra a hajam és pillantok anyára miközben beszél hozzám, majd a vizet figyelem a messzeségben ahogy a kék ég és az óceán össze ér és szélesen elmosolyodom.-Tökéletes...tökéletes nincs, csak gyönyörű...mély, és örök. Egy olyan érzés amit csak ő meg te fogsz érezni. Ott lesz benned...Először nem tudod mi az, csak köröz a szíved körül. Bizonyos pillanatokban talál és mélyen beléd szúr. Nem ismered fel, vagy egyszerűen nem akarod...Pedig már ott van...És mikor újra meg újra a szemeibe nézel...Tudod, hogy ő lát téged. Nem csak mint a többiek...Ő azt látja aki vagy igazából. Ő látja a démonaid, a gyengeségeid, ahogy a jót is és az erőt, a szépet, a csúnyát. Megismer benned mindent, és....még sem hagy magadra. Szeret. És te is szereted. Érzed, hogy a hibáid is szeretve vannak, és....ahogy mind ezt te is látod benne...Valamiért azok is szépnek látszanak. És tudod, hogy akkor ez nem csak egy egyszerű vonzalom...Ez annál sokkal több...Ő tudja, hogy ki vagy, és nem is tudsz, nem is akarsz elbújni előle...Ahogy ő sem előled...Úgy érzed van helyed a világban mert ő ad helyet neked...-mondom halkan ahogy figyelem a messzeséget majd ismét anyára nézek.-Megint hangosan gondolkodtam igaz?-nevetek halkan.-Ne haragudj.-mondom ahogy rá vigyorgok.-Tudod nekem az is elég, ha te ülsz ott és drukkolsz ezerrel.-mondom széles vigyorral majd lefröcskölöm és hangosan elnevetem magam.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Vas. Szept. 03 2017, 23:20  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Felfekszem a víz felszínére úgy hallgatom Nicho szavait. Mikor belelendül befejezem a lebegést. Látni akarom a fiam arcát. Egy mosoly kúszik az arcomra. Milyen szépeket mondd. Néha alig hiszem el, hogy Dante fia. Egy picit ő sokkal nyugodtabb, sokkal romantikusabb. Talán a kor teszi ezt, vagy a nyugodtabb gyerekkor. Danténak szívósabb a múltja, a gyerekkora és jó sok évet megélt már. Ez tette őt ilyen keménnyé. Persze tud ő is lazítani ha kell, de Nicho más ebben. Aranyos. Nagyon aranyos. Ilyenkor úgy megölelgetném, de nem akarom kínos helyzetbe hozni.
  Megérdemel már egy kedves barátnőt, aki támogatja őt a sportban. Sok leányzó kiakadna azon, ha megtudnák, hogy bokszoló, hisz milyen erőszakos egy sport és blablabla. Azok a lányok nem neki valóak. Szerencsére a farkasok között ritkább az ilyen. A falkában lenne is szerintem pár lány, akik közül tudna válogatni… De persze ezt rá bízom. Nem fogok kerítőnőt játszani. Mikor befejezi tovább vigyorgok majd csak lefröcskölöm őt.
  -Ilyenkor olyan büszke tudok rád lenni, nah meg magamra is. Annyira édes vagy és valóban. Tényleg ilyen a szerelem, az igazi szerelem. Ha tudni akarod apád és köztem is ez volt. De erről már eleget meséltem neked.-Természetesen mindent elmondtam magunkról, hogyan jöttünk össze, hogyan kérte meg a kezem, miért váltunk el… A mai napig is fontos a számomra Dante, de ennyi.
  Még elmerülök egyszer a mélyben, majd jelezve Nichonak elindulok kifelé. Egyelőre ennyi elég volt nekem. Természetesen ő még kint maradhat, de én most kicsit ki akarok ülni. Neeem, nem napozni, csak élvezni a nyugalmat, a békét.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Hétf. Szept. 04 2017, 22:21

  Anyu és Nicho

  Megint túl sokat beszéltem, és ráadásul hangosan. Csak szusszanok egyet a végén és anyára sandítok aki mosolyog rám én meg elfordítva a fejem nevetek halkan. Igen az ő kapcsolata apával. Tudom, hogy elváltak, és apa hülyesége miatt nem volt apa az életemben. De azt is tudom, hogy nem közömbösek egymás felé. Nekem mondhatnak bármit meg ilyenek. Lehet nem ismerem az apámat de az első új találkozásnál én álltam és ültem ott mint egy faszent. A vízben lebegtetem a kezemet és halkan nevetek a mondatain. De örülök valamiért még ha csak történetekből is ismerem apát, hogy ő lett anya férje. Tudom, hogy anya nem hoz rossz döntést (sokszor) és apával sem tévedett. Lefröcsköl én meg elfordítom a fejem majd figyelem ahogy lemerül majd elindul kifele a vízből. Nézem kék szemeimmel majd megmosom az arcomat a vízben és az ég felé pillantok, majd a távolban ahogy mások játszanak és a többi nyaraló szórakozó embert. Néha elgondolkodom milyen lenne az életem ha nem lennék farkas. Vajon milyen életet élnék? Vajon ki lennék? Mindegy. Ezt talán soha nem tudom meg. Egy kicsit még pancsolok, majd lassan kimegyek anyám után és leterített lepedőre ledőlve fekszek a hasamra és halkan morogva nyújtózok egyet és én a napsütést élvezem ahogy a bőrömet éri.-Köszi, hogy elhoztál anyu.-mondom elégedetten ahogy lehunyom a szemeim.-Este kinézhetnénk milyen programok vagy bódék vannak. Vehetnénk valamit otthonra emléknek vagy ilyesmi.-mondom ahogy halkan szuszogni kezdek.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szomb. Okt. 07 2017, 21:07  Nicholas & Rachel

  Úton a paradicsom felé.

  Sokszor gondoltam arra, hogy vissza kellene menni Nashvillebe, de végül mindig lebeszéltem magam róla. Ha már egyszer eljöttem onnan nem fogok meghunyászkodott farkasként visszatérni. Ez talán a büszkeségem mondatta velem. De minden farkasban ott van a büszkeség. Dante ostobaságot csinált, ahogyan én is. Lehet nem kellett volna így reagálnom a változásra, de igaz akkoriban nem voltunk valami jóban.
  Bíztam benne, hogy Nicho apa nélkül is rendesen fel tud nőni, aztán lássanak csodát tényleg sikerült neki. Mondjuk a kritikus az a bizonyos két év volt… De azt is túlélte úgy ahogy. Ebből is csak tanult és bölcsebb, erősebb lett. Most már tudom, hogy ha meg is halnák nem tenne ilyen ostobaságot.
  Mosolyogva figyelem ahogy letelepszik mellém. Azért nagyon is hálás vagyok neki, hogy örömmel jön el velem nyaralni. Nem minden kölyök szeret a szüleivel nyaralni felnőtt korban.
  -Ne köszönd. Én vagyok a hálás azért, hogy eljöttél velem. Jól esik, hogy ennyi év után is szívesen tartasz velem és nem vagyok kínos a számodra.-Kacsintok felé, majd békén hagyom hadd pihenjen egy kicsit. Az esti programban benne vagyok, de ezt ő is nagyon jól tudja. Nem is azért jöttünk, hogy egész nap az ágya nyomjuk… Na jó ez így nem igaz. Örömmel lennék egész nap az ágyban. De ha már ilyen szép helyen vagyunk használjuk ki a lehetőségeket.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Úticél, Bahamák

  on Szer. Okt. 11 2017, 22:32

  Anyu és Nicho

  Csak ráncolom a homlokomat de nem nyitom ki a szemeim ahogy fekszek a hasamon.-Megértem azokat a kölyköket akik szégyellik az anyjukat apjukat néha. Biztos van rá egy bizonyos okuk vagy ilyesmi. De azon fen akadni, hogy cikizik őket azt soha nem értettem. Vissza cikizlek és ennyi. Nem foglak szégyelni, mert "jaj ez az anyám vele nem lehet szórakozni." Hülyeség...-mondom morogva ahogy nyújtózok egyet.-Most jól esne valami szőke nő aki megakarna masszírozni..-vallom meg ahogy elmosolyodom és kinyitom az egyik szemem anyára nézve. De aztán szusszanva vissza is csukom, befejezve a dumát. Nem tudom meddig fekszem a homokban de már megszáradtam amikor kinyitom a szemeim és szusszanva nézek körbe. Itt vagyunk a Bahamákon. Elmosolyodom majd át fordulok a hátamra és kis fekvés után felülök.-Menjünk vagy te még lustulsz egyet itt a parton?-kérdezem ahogy felé pillantok és várom a válaszát..

  Ajánlott tartalom

  Re: Úticél, Bahamák


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28