Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Pince

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Pince

  on Vas. Okt. 09 2016, 16:36
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Vas. Okt. 09 2016, 22:02


  Andy a pincében
  és fáj neki


  Rendesen legyűrik ott a sikátorban, ahhoz képest, hogy egészen gyorsnak és jó közelharcosnak tudja magát, ez a sehonnan felbukkant férfi majdnem perecet hajtogat belőle. Az arci elváltozás nem tűnik fel neki, éppen lefelé nézett, hogy jól gyomron vághassa, így már pusztán a fájdalomra és a több pontból álló kábítási folyamatra emlékszik, azokra is csak ködösen. Ezután persze eltűnik a sötétségben, kellemes szunyókálás veszi kezdetét. Ki tudja mi történt vele azóta, mennyi idő telt el, valamikor valahogy mégis magához tér. Felnyög, elsőre csak halkan, de aztán az őt gyötrő fájdalom hatására hangosabban is. Állítólag ha harmincon felül az ember fájdalom nélkül ébred, az azt jelenti meghalt, de ebben ő sosem hitt igazán, mondjuk fene tudja.
  Fájdalmasan szitkozódva próbál felülni de mindene fáj, biztos ami biztos még szemeit is kinyitja. Ennek kiegészítéseképpen még káromkodik is, egyelőre csak éppen hogy motyogva.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Pince

  on Vas. Okt. 09 2016, 22:27

  Jordan - Andrew - Dante

  Az elmúlt hetekben számoltam, kettő megvolt, még egynek jönnie kell, még valaminek történnie kell, különben nem lenne kerek és nem érezném jól magam. Amolyan hiányérzet, mert mégis mit ér egy kinyírt ifjonc vámpír aki szemtelenebb volt a kelleténél és a fiam hülye, mégis mit ér egy beharapott kölyök, és a saját lányom, aki tulajdonképpen megfenyegetett érzelmileg feldúlt állapotában? Keveslem, komolyan mondom, keveslem, valami még kell, és tényleg, így amikor befut Jordan telefonja, már csak röhögni tudok.
  Úgy tűnik, Queensben mindenkinek elmennek otthonról, egyetlen egyet tudok remélni, hogy a Bétám az, akinek kurvára és kibaszottul nyomós indoka volt mindenre.
  A pincébe indulok, szarva az öltözködésbe, félig kigombolt inggel, feltűrt ujjal, egy termosz kávéval a kezemben. Berúgom az ajtót, bírja az, egy pillantást vetek a fickóra, aztán Jordanra.
  -Neked mi okod volt rá? Hirtelen feltört apai érzelmek, vagy egyéb? Esetleg te is meg akarsz velem küzdeni, mert mondjuk megfogom a torkát?
  Jellemző, marhára nem érdekel, hogy milyen sérülései vannak a kölyöknek, mert végül is az, hiába úgymond férfi, túl fogja élni.
  Komoly választ várok annak ellenére, hogy az én kérdéseim csöpögnek az iróniától.
  Nézve, hogy a fájdalomtól eltorzul az arca, elvigyorodok, mint egy eszelős... ó ha tudná, ez nem fájdalom, ez csak amolyan... ízelítő.
  -Essünk túl rajta, tessék. Lássam, mindene ép-e? Miért van még ember alakban? És nem érdekel, hogy most értél ide, ennyi idő alatt már pelyhes szőrpamacsként kellene itt feküdnie.
  Színpadias mozdulatokkal jelzem, várom az attrakciót. Nem nyúlok bele, mint Lio esetében tettem, egyszerűen csak várok, és olyan kurva rendes vagyok, hogy a kávémból megkínálom Jordant, nehogy kiszáradjon a szája.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Hétf. Okt. 10 2016, 21:48


  Az Alfa meg a Béta
  és a Kölyök XD


  Ütni még tudok, és nem halálra, már ez is haladás. Szépen lecipelem szerencsétlent a pincébe, nem kevés bajusz alatti szitokkal, és rumosra ajánlom, hogy az a kölyök a kávézóban úgy csuklik, hogy eszébe sem jut levegőt venni.
  - No, kispajti, innen már csak négylábon, vagy zsákban mész ki – a biztatással egyetemben az egyik  pincehelység földjére fektetem, miután berúgtam sarokkal az ajtót.
  Fényt tolok, mert még egy rövid ideig kell, aztán meg majd alakul. Elveszem az iratait, átkutatom Andrewt és mindent elveszek tőle, és megnézegetem. Hogy a hordó rúgja meg! Magánnyomozó. Ezzel majd később foglalkozunk, most előbb más teendőm van.
  Éppen feltűröm az ingem ujját, aminek tudom, hogy perceken belül úgyis annyi, ha átalakulok, amikor két dolog történik egyszerre. Az ipse kezd magához térni és az ajtó nagyot döndülve kinyílik.
  - Csendet. Alkotok – tárom szét karjaim, basszushangom kíséretében. – Az még jöhet – nyúlok a kávé után, kezébe nyomva a kávéért cserébe Andrew iratait és fegyverét, meg amit találtam nála, majd egy hajtásra felhúzom a fekete löttyöt, majd megtörlöm a szám és a bajuszom az alkaromba.
  - Menjél már. Kétszáz év után apai érzelem? Nekem? Nincs az az isten, hogy apai érzelmeim legyenek. Kérdezd inkább a mauglinkat, hogy mi a fenét is csinált. Például, őt – mutatok Andrewra – belerántotta egy nyomozásba. És olyan ecetes borba nyúlkált a keze, hogy azt szépen mindenkire ráboríthatná. Túl közel volt a tűzhöz. És kiváló alapanyag egy bitangjó farkasléthez. Kár volna veszni hagyni, sok haszna lesz belőle a falkának.
  Azzal Andrewra tekintek és kényszerítem a benne lévő farkaskölyköt, hogy helyezze előtérbe magát, ezzel elindítva az emberi alakon a változást, farkasformába, pontosabban pelyhes, bundás, kisfarkas formába, mint amilyen valójában a farkasa.
  - Csak nehogy gorillát kapjál. – figyelem Andrewt, akinek, ha eddig fájtak az ütések helyei, a test változásaihoz képest az vasárnap esti kocogás.
  Ha ellenállást érzek, akkor biztos, nyugodt kézzel adok erőt neki, de nem pátyolgatom. A puhányok ugyebár nem éppen a kedvenceim.
  ~ Üdvözöllek kölyök! ~ most már gondolatban szólítom meg. ~ A mai naptól fogva egészen más napokra fogsz ébredni, léted végéig. ~
  Én és a fennköltség? Hogy a halálba lennék az, amikor ennyi idő után újra egy kölyköt kell, hogy pesztráljak? Rumos demizson helyett?
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Pince

  on Hétf. Okt. 10 2016, 22:15

  Jordan - Andrew - Dante

  -Mi vagy te? Festő? Alkotsz, azt látom.
  Arról nem volt szó, hogy újabb kölyökkel gyarapodunk, így várom a választ annak ellenére is, hogy sejtem, Jordan ha idáig jutott, akkor nem volt más lehetőség.
  -Tessék? Magánnyomozó... megölöm. Neki pedig ez az egyetlen szerencséje, Max majd jelent róla, mit kell tudnunk pontosan.
  Átpörgetem az iratait, Jordannak bólintok, és sorba bombázom meg üzenetekkel azokat, akiket jónak látok. Az, hogy dühös vagyok, az enyhe kifejezés, ez a szerencsétlen fószer csak tette a dolgát... remélem, nincs családja.
  ~Erick, 10 perced van, hogy az irodámba érj mindennel, ami a kezedben van, és nem érdekel, ha az egy csésze kávé is. Ajánlom, ne késs!
  Ezzel kezdek, mert amit a kölyök most tőlem kap, azt nem teszi zsebre.
  ~Max, mindent deríts ki Andrew Blackburry-ról. Jelenleg magánnyomozó. A jelentést reggelre kérem.
  Felsóhajtok, romlik a részidőnk, ezt muszáj lesz gyakorolni, Jordan még most lát neki, hogy a kölyköt átváltozásra kényszerítse.
  -Azt az egyet áruld el, hogy ha nyomozott, hol van amit kiderített? Ugye nem hagytad el? Mondd... mondd, hogy a kocsidban.
  Ugyanis ha valamit nem látok, azok a kiderített dolgok iratai, márpedig annak lennie kellene.
  A csontok roppanása újabb vigyort csal az arcomra, megvárom a folyamat végét, hogy egy gyors pillantással mérjem fel, egészséges. Megveregetem Jordan vállát, a termoszt nála hagyom, én viszont távozok, mert még van néhány rendezetlen ügyem.
  A kölyköt nem féltem, jó kezekben van, és így első nekifutásra nem is csinált rossz vásárt.

  //És akkor köszöntem, további jó játékot! Andrew, üdv a falkában! :-) //  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Kedd Okt. 11 2016, 19:00

  Jordan - Andrew - Dante

  Iratai mind nála voltak, a fizetségével és a fegyverével együtt, pénztárcájában egy kötelező óvszer, illetve kabátzsebében akad egy kis notesz is, egy miniatűr tollal, különféle dolgokat jegyzett fel benne, többek között különféle ügyek lényegesebb részletei, belépőkódok helyekre, a legutolsó jegyzet például egy kínai emberkereskedő bankszámláinak pinkódjait tartalmazza, illetve némi információt az ipséről, egy majdnem lezárt lebuktatás utolsó simításai. Ott volt persze nála napszemüvege is, mert miért ne éjszakára, illetve egy kicsiny férfikölni, mert az is fontos dolog.
  Andrew kínlódva emeli fel fejét, eképp válik szem és fültanújává a beszélgetésnek amit Dante és Jordan rendeznek le. A mezei fájdalom mellett valami eszméletlen szokatlant és kínszenvedéses gyötrődősdit érez, fogait csikorgatja és minden erejét összeszedve megpróbál felkelni.
  - Mit adtál be... nekem ... te kicseszett... norvég... favágó... - nyögdécseli kínok közepette Jordannek, azzal nincs tisztában, hogy konkrétan megharapták, első gondolata, hogy valami kínt okozó és tudatot befolyásoló mérget juttattak a szervezetébe.
  Hát jah, volt már ilyenben része, de az hosszú történet. Elméje küzd a bele furakodó idegen érzéssel, ahogy testének is minden izma feszül, ahogy küzd az előtörő görcsök és rángások ellen. Nekifeszül, egészen erős lelkű ember, így egy kis ideig képes kitartani mielőtt megindulna amiről maga sem tudja mi a rosseb. Eközben kezdi összerakni, a képet a hallottak alapján fél-józan elméjével, kezdi kapiskálni, hogy legutóbbi ügye, Erick kapcsán keveredett valamibe; megint. Mostanra hacsak vissza nem gyűrték, magától visszahanyatlott, egyre kezdi elveszíteni a kontrollt végtagjai között. Meghallván a hangot a fejében eszébe sem jut, hogy ezt nem fülével hallotta.
  - Mi a ... büdös franc folyik itt?! - néz vádlón a vele maradó férfira. - Szórakoztasd ... a fákat a hasbeszélő... trükkjeiddel! És kapd be! - mielőtt teljesen hanyatt fekvésbe zuhanna, még mutat Jordannek egy nemzetközit, s akkor szakad át "védelmének" utolsó fala is. Döbbenten nézi, ahogy felmutatott keze "elkorcsosul", ujjai egyre visszább húzódnak, csont ropog, izom nyúlik, s oldalára fordulva magzat pózba gömbölyödik.
  - A francot... műveltetek... velem... -nyögi kétségbeesetten s ahogy nő a fájdalom, úgy a hangerő is egészen Project X méretűre ugrik.
  Felüvölt és megfeszül, ahogy teste eldeformálódik, arca lassan kínosan megnyúlik, körmei helyére karmok nőnek, bőre alól dús szőr burjánzik elő, szemei pedig lassan borostyánszínűre színeződnek. Néhány perc üvöltözés és kínlódás után már a falka új "veszedelme" hever, meggyötörten szűkölve.

  //Köszönöm a felvételt, uram Very Happy //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szer. Okt. 12 2016, 21:38


  Az Alfa meg a Béta
  és a kölyök XD


  - Rendben – dörmögöm a bajszom alatt. Azt a részét Dantére bízom, Max meg majd dalol. Andrew-val együtt. Mauglit is Dantéra bízom, mert nekem csak a lapáttenyereim között lenne a helye. Úgy két másodpercig. Deh, kölyök még. De akkor is, fene a rumoshordóját!
  - Úgy vagyok én norvég, kishaver, mint ahogy te Piroska – nevetek fel öblösen, a látvány és a panasza cseppet sem hat meg, attól még kegyetlen nem vagyok.
  - Lefoglaltam vele Mauglit. Ha nem hagyom játszani a papírok között, még jelenetet is rendez nekem és fuccs a becserkészésnek. Amit hallottam bentről, az éppen elég volt, hogy ne akarjam hagyni elúszni az aranyhalacskát – tekintek Andrewra.
  - Te kaptad be, öregem, de alaposan . – hagyom dühöngeni, hiszen a változáshoz jót tesz az adrenalin, feleslegesen azonban nem hergelem.
  Kedélyesen hátba veregetem Dantét, az ügy részemről meg lesz oldva, vagyis meg van oldva, a többi része már az övé, az enyém meg Andrew.
  Csak az után kezdek farkassá alakulni, miután levettem a cuccaim, nem törődve a hangerővel és minden egyéb más véleménnyel. Leülök a nyüszkölő szőrgombóc elé.
  ~ Most már megmaradsz. Sajnálom, haver, de olyan dologba nyúltál, akaratodon kívül és olyan mélyen, hogy nem mehettünk mellette csak úgy el. ~
  Hagyom, hogy figyelni tudjon a szavaimra, kisebb várakozás után, és azért is, hátha megpróbál társalogni így is velem, ki tudja, mire képes már most, és jobb megtudni, újfent gondolatokat küldök felé.
  ~ Jordan vagyok, én haraptalak be, vagyis a kölyköm lettél, én leszek a felelős érted, míg fel nem növekedsz. Most pihenj, szükséged van rá. ~

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szer. Okt. 12 2016, 22:36


  Az Alfa meg a Béta
  és a kölyök XD


  Hallja, hogy valaki beszél hozzá, most, hogy a veszett fájdalom elmúlt, szinte félve nyitja ki szemeit. Fekete a bundája, akár az éjszaka, bár ez várható is volt. Felemeli fejét és végigtekint magán. Farkason még nem sok mindenki láthatott ilyen arckifejezést, ha lenne ereje, még talpra is pattanna, de képe elé emelve ügyetlenül egyik mancsát megbizonyosodik róla, hogy ez tényleg az ő egyik keze... volt. Alig egy percen át Jordan -a farkas- és mancsa között kapkodja tekintetét, elsőre Jordan felé nyújtja egyik mancsát és megmoccannak rajta az ujjak, noha igen sután, idétlenül. Miután rájött, hogy nem tud neki újabb nemzetközit mutatni így, erőtlenül hanyatlik vissza.
  ~... rosseb... ~ jön amolyan válaszrészlet, nem megy még neki ez, valójában akaratlanul intézi is, szavait a másikhoz.
  Kinyitja szemeit és megint Jordanre néz. Hallván a szavait, arra jut, hogy ez valami nagyon ostoba álom. És idegesítő is. Türelmesen elhelyezkedik, konkrétan hanyatt löki magát és égnek állítja tagjait. Várja, hogy felébredjen.
  ~ Jordan. ~ válaszol megint eléggé akaratlanul a másik nevét elismételve. ~ Mi... ez? ~
  Bár eléggé ingadozó amit mond, a kérdés talán sejthető a másiknak, hogy arra érti mi ez az egész.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Pént. Okt. 14 2016, 21:12


  A Béta
  és a kölyök XD  Türelemmel megvárom, ahogy felismeri, bizony, az a bundás kéz az övé. Ránézek a mancsára, ahogy felém bök, de meg nem mozdulok.
  ~ Látom, ha szép szavakról van szó, neked sem kell a szomszédba rohanni. ~ voltaképpen elégedetten dörmögök. Fenének kell úriasan, finomkodva társalogni. A szar, virágok közé foglalva is szar marad. Akkor meg?
  Ahogy viszont hanyattlöki magát, a mancsom a hasára teszem. Érezze a súlyát, legyen kellemetlen, de nem akarok belőle palacsintát csinálni. Megmondtam, nem tutujgatok.
  ~Nem mi, hanem ki. Te. Farkasformában. Vérfarkas lettél, beharaptalak. ~ tartok egy kis szünetet.
  ~ A mesék igazak, Andrew. Vannak farkasok, vannak vámpírok, léteznek boszorkányok és igen, vannak démonok is. ~
  A tündéreket kihagyom. Idegesítő népség, hallani sem akarok róluk. Kivéve a szirénekről. Ők jöhetnek. Minden mennyiségben.
  ~ A hely, ahol vagy, a queensi falka területe, mi uraljuk a körzetet. Aki az előbb bejött, ő az Alfa, a falkavezér. Én a falka Bétája vagyok, a vezér jobbkeze. Te pedig a falka kölyke, ami nem azt jelenti, hogy lehet potyázni, hanem azt, hogy rohadt keményen fogsz megdolgozni azért, mert beharaptalak.~
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szomb. Okt. 15 2016, 16:11


  A Béta
  és a kölyök XD  ~Ne... piszkálj!~
  Egyik mancsával megpaskolná esetlenül a másikét, amikor az rá helyezi azt. Ezután akarata ellenére folyékonyan kezd el beszélni, Jordan esetlegesen rájöhet, hogy voltaképpen gondolkozik, csak nem tud róla, hogy eközben továbbítja is a másiknak.
  ~ Hát komolyan Andy voltál te már szarban, hígban, közepesben meg keményben is, de bakker, ez beton kemény és még holnap is vissza fog csípni... ez a Szimatszörény meg itt baszkurál, na majd meghívom egy sajtburgerre és kilopom belőle a hús felét, had szívja a fogát... Na mindegy. Gondolkozz Andy ha igaz amit Mr. Drótkefe mond akkor ez marhára beszarás... Miért gondolkozok most ennyit a szaron? Na, ne ezen gondolkozz, azon merengj mi van. Mi is volt a legutóbbi ügy, ami furcsa volt? Na vajon melyik, basszus! ~ kis szünet ~ Az asrác... ó hogy a haja kócolódjon össze hát persze! Francokat az apja volt a képen, ő volt a képen! Hú ez beszarás. ~
  Ezután Jordanre emeli tekintetét, lassan magában dűlőre jut, tekintetében látszik, hogy rájött már, hogy nem álmodik és képtelen lesz beletörődni ebbe, noha irtózatosan nehezére esik. Résnyire szűkülnek szemei, ezúttal már egészen folyékonyan szól a másikhoz.
  ~ Legalább nem vámpír. Hogy nézne ki egy feka vámpír? Kifehérednék hogy elég szexi és sápadt legyek? Bah!~ egyik mancsával megdörgöli az orrát, mire bele is karmol kicsit.~ Francba ez fájt!~ Megint Jordanre néz ~ Gondolom ha nemet mondok bundakiegészítő lesz belőlem. De most hova tovább mi a franc lesz az életemmel, mostantól csak félpucéran járkálhatok bármerre megyek vagy kigombolt ingben mint az a manöken akit alfának mondasz? Meg mi lesz innentől, ömleszd az infót mert szétkúr az ideg.~
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Vas. Okt. 16 2016, 16:52


  A Béta
  és a kölyök XD


  Csak paskolni hagyom, a mancsom marad a hasán. Jelzés a pozícióhoz, ki hol van a rangsorban.
  ~Nyughass! ~ Morranok rá.
  Először válaszolni akarok neki, aztán félrebiccentem a fejem és hallgatózok tovább. Végül is, ez is jó módja a kommunikálásnak.
  Hagyom, hogy végigmondja, ezzel is elárulja magát, előrébb is vagyunk és nem kell köröket futnom, hogy mi a sörös ménkűre is kíváncsi.
  ~ Jó látni, hogy megjött az eszed. Pech haver, de valóban olyanba nyúlkáltál a mancsoddal, amibe nem kellett volna. És nem hagyhatjuk, hogy nyilvánosságra hozd az infót. Tény, hogy nem hinnének neked, viszont szeretek biztosra menni. Így már, hogy közénk tartozol, okod van tartani a szádat. Ericknek meg legyél hálás... ~ na, azért ehhez lenne egy-két szavam, de ami tény az tény, valóban jó szimata van a kölyöknek, ilyen téren is. ~ hogy kinézett magának a feladatra és egyúttal a farkaslétre is. ~
  Muszáj vagyok felröhögni, ahogy megvakarja magát és reagál rá.
  ~ Majd megszokod és megtanulod, hogyan vakarózz. Ha bolhás leszel, én fürdetlek meg, de abban nem lesz köszönet! ~

  Aztán egy újabb nevetés-vinnyogás tőlem.
  ~ Úgy kúr szét az ideg, fiam, ahogy akarod, amíg azt nem tudják meg az emberek és betartod a falka szabályait. Akkor neked lesz először jaj. És nincs választási lehetőséged, azt már buktad, fiacskám. Hogy mi lesz az életeddel, az meg attól függ, mennyire leszel jókisfiú. Erick fizetni fog azért, amiért türelmetlen volt és bizalmatlan a falkával, és neked is szorulni fog a kapca, hogy rángatni próbálod az istrángot. A falka a viselkedésed alapján fogja eldönteni befogad-e. Az Alfa és én pedig a viselkedésed alapján hagyja meg az életed, vagy nem. ~
  ~ Emberi világban nem mászkálunk félpucéran. Emberi módra öltözködünk és viselkedünk. Minden szükségest meg fogok tanítani neked, ami a farkasléttel jár és a falka is erre fog törekedni. Ne élj vissza ezzel, Andrew, mert nagyon meg fogod bánni. ~

  Na igen, mint mondtam, kesztyűs kéz és én nem egy tőről fakad. Egyből a lecsó közepébe.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Vas. Okt. 16 2016, 20:25


  A Béta
  és a kölyök XD


  ~ Komolyan mondom ez már zaklatás! ~ Böki meg megint a másik mancsát ami rá nehezedik. ~ Na tudod kit fogsz te megfürdetni, hát pont engem nem az ziher. Nem tudom mi módi van itt de hogy engem nem fürdet meg senki maximum valami belevaló buxa az ziher! Mellesleg azt csinálsz amit akarsz de hogy apám nem vagy az is biztos ez így is marad! Erciket meg szaltózva páros lábbal rúgom seggbe ha meglátom! Már ha... nem túl erős. Bunyózni azt tudsz azért nem mintha ne kaptam volna már hasonlót korábban bár akkor NEM HARAPTAK A KICSESZETT BELÉM!~
  A végére egészen bedühödik, de aztán jön a gondolatsorozat.
  ~ Nyugi Andy, nyugi ez a szappanozó bácsi csak élvezi ha felcseszhet, ne add meg neki az örömöt, de a rohadt életbe összekócolnám az a kicseszett haját a kicseszett hátszőrével ami tuti olyan hosszú mint a szakálla!~
  Vesz egy nagy levegőt és kifújja. Aztán Jordanre néz.
  ~ Hát ne szépítsünk a ti szabályaitok vannak érvényben, voltaképpen ti jobban megszívtátok mint én.~ Kivillantja fogait mintha vigyorogna. ~ És mi a francot fogok csinálni? Majd ha megint elcsíptek valakit azt kell fürdetnem mint neked vagy mi a leeresztett pöttyöslabda? Mellesleg mi az hogy nem mehetek sehová ha nem fizetem ki a lakbért csalódni fog bennem Mrs. Winston és az nagyon sokat ártana az önbecsülésemnek vágod? Meg randizni is akartam volna, anyám megkért pár dologra, ezt innen a... ~körbe néz~ Föld középpontjából hogy a francba oldom meg? Vagy nem csak fürdetsz hanem elintézed ezt is vagy mi?~
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Kedd Okt. 18 2016, 20:40


  A Béta
  és a kölyök XD


  Ahogy kifakad, válasz helyett egyet mordulok ismét és a számmal átfogom a nyakát, fojtó pozícióba.
  ~ Kusshadj, vagy véged! ~ a benne lévő kölyöknek tudnia kell, hogy teremtője szavának engednie kell. Amíg kölyök, mindenképpen. Keményen fogom, ha ficánkol, komoly baja fog esni és levegőt öt másodpercen belül nem fog kapni, alapban sem. Meg kell tanulnia az ember énjének bizonyos dolgokat, abban pedig a kölyök fog segíteni neki, ha eléggé figyel rá. Össze kell hangolódniuk.

  ~ A magánéleted most már velünk van, a világ számára Andrew Blackburry ma éjjel meghalt. Nem tojáshéj van a fenekünkön, mint neked, fiam. Bárkit eltüntetünk a föld színéről, hogy hírmagja sem marad. Mit gondolsz, mi a fenéért volt olyan baromi nehéz a fiú után nyomozni, he? ~
  Az utolsó kérdésére ismét magam alá gyűröm. Na, ezért nem akarok én kölyköt. Kell a francnak ez a játszmásdi, ahelyett, hogy felfogná, rohadt jó dolga lett és hogy ha minél előbb elfogadja a helyét és helyzetét, annál előbb jöhet a lényeg. De nem, a kis taknyosoknak lázadni kell, majd ők megmondják az öregeknek, NEKEM!!, hogy mi az ábra. Meg azt a jó kis karácsonyi rumoshordós mályvacukrot, azt. Amiért a skótok is eladnák az összes whiskyjüket.
  ~Tisztelettel pofázol felém, vagy eltöröm a nyakad és bundával befelé lógatlak a rémfára. ~ várok, hogy tegye, amit mondok, ha nem teszi, akkor tovább szorítom. Akár így, akár úgy, folytatom a dumát felé.
  ~ Hogy az a műpenészes aszotthordó esne rád, itt nyávogsz, mint egy túlméretezett cukormázas plázapicsa, a helyett, hogy befognád és végre mindenki tehetné a dolgát? Például én, hogy pofázzak neked, hogy mi az ábra, fiam és akkor a fenyegetőzés helyett a lényegre térhetnénk? ~ morgok egyet még utána, elégedetlenül.
  Szavak nélkül kényszerítem, hogy változzon vissza emberformába. Hogy érezze, én uralom, és nem tehet túl sok mindent. Hogy de baromira utálom ezt! Nemcsak Andrew talpa nyoma fog ottmaradni Erick seggén, ha felérünk, az fix!


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szer. Okt. 19 2016, 16:18


  Paradigmaváltás
  és asszimilálódás Very Happy


  Amikor Szimatszörény a nyakamra harap, szívszaggató nyüszítés tör elő belőlem, amire azonnal felpattannak pilláim. Mázlim, hogy ez a bunda ennyire pokróc és nem röhög ki mert amilyen arckifejezéseim lehetnek mint farkasnak az még egy animációs filmet is meghazudtol én mondom, kedves nagyérdemű.
  ~ A ragyásképű szomszédnéni összepenészedett zoknijából készült csöpögtetett kínai teát, ez én voltam? Komolyan? Én?~
  Megint felnyiffanok.
  ~Ne már! Ez én voltam! Kérlek engedj el ezt a sokkot ki kell hevernem!~
  Természetesen minden szavát felfogom, mi több bár egy ártányit sem látszik, komolyan is veszem. Szar a helyzet nem vagyon ezen mit taglalni, ekkora gázban még nem voltam. Meghaltam volna? Ez cink. Hiányozni fog azért a régi életem ebben biztos vagyok a családtól való elköszönősdit viszont valahogy ki kell majd bugázzam ebből nem engedek felőlem Szimatszörény is elharaphatja azt a hattyú nyakamat. Viszont érdemes lesz még átgondolni -ahogy most is teszem menet közben- milyen távlatok nyíltak meg előttem. Mesebeli fenevad lettem, baby! Beszarás.
  Ekkor Szimcsirőrcsi valamit művel mert megint úgy érzem, hogy kihúzzák az agyamat a seggemen keresztül, miközben lenyúzzák a bőrömet és fordítva teszik vissza. Engedelmesen ordítok, mint akinek lottóötöse van, kis idő múltán viszont már emberként heverészek verejtékben fürödve, odaadóan kipurcanva. Ágyékomhoz kapok. Megkönnyebbülten sóhajtok.
  - Banyek... már féltem hogy emberként is rúzsom lesz. Ez amúgy baromi pocsék azt gondolom tudod. De akkor ideje megbeszélni a dolgokat meg ilyenek mi?
  Ezúttal már komolyan beszélek, persze a faltörőkos ellenőrzés utáni részekben.

  //Idegesített hogy kilógok az e/3-al ehhez viszont nem vagyok hozzászokva szóval elnézést ha béna lett Very Happy Max visszaváltok ha nagyon siralmas Very Happy//
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Csüt. Okt. 20 2016, 21:14


  A Béta
  és a kölyök XD


  Hallom a nyaffogás-kaffogás-nyüszítés sorozatot és végre! Végreeee!!!  Enged. Még hagyom ott magam egy rövid ideig, ahol vagyok, aztán elengedem. Kezdi felfogni a dolog komolyságát, vagyis hogy inkább kezdenek leülepedni, vagy éppen felkavarodni az értelmi képességeinek elemei. Csodás!
  Erővel, de korántsem kegyetlenül kényszerítem változásra. Már önmagában iszonyú fájdalmas a változás az elején, s ha ez marad meg benne, akkor csak rosszabb lesz idővel s éppen ezt nem akarom. Amikor már egy kevés hiányzik, hogy átalakuljon, magam is emberbőrre cserélem a farkasbundát, és felöltözve, a falnak dőlök.
  - Üdvözlet a józanabbik énednek – intek a kezemmel egy üdvözlő mozdulatot. – Ahogy mondod – végigsimítok a szakállamon, majd Andrewra tekintek.
  - Azt tudom, mennyit hallottál. Az a kérdés, hogy mennyit értettél belőle?
  Ha befejezte, csak azután folytatom.
  - Egy ideig még nem mehetsz ki a házból, maximum a kertben lehetsz. A lógás esélytelen. A te érdekedben történik mindez, és a mienkében. Kimehetsz, kísérővel, ha már a kezdeti fázison túl vagy és nem minden szaromgalambra átváltasz bunda effektben tolod a létet. Addig megkapod az új személyiséged, az új múltadat és szépen megtanulod. Ha valamire szükséged van, szólsz. Eddig érthető?
  Valamint várom a kérdéseit, még ha korántsem haladtunk meg minden témát.

  // Egyáltalán nem lógsz ki és nagyon szuper lett a reag! Very Happy Cool //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Csüt. Okt. 20 2016, 23:12


  A Béta
  és a kölyök XD


  - Hát ez marha jól hangzik - fintorgok egy jólesőt az elhangzottakon. - És ez komolyan ilyen lazán megy itt hogy fogjátok a niggert megharapjátok, aztán na öcsém vége a létezésnek pincelakó leszel de amúgy ha kell valami szólj nyugodtan! Komolyan így megy vagy csak te csinálod idétlenül?
  Felülök ha már megtehetem és megnézegetem mi maradt az én ruháimból. Eközben a másikra nézek értetlenül. Persze szavaim színig oltásokkal de szépen igyekszem adagolni, hogy szokja az újdonsült kolléga.
  - Az meg jellemző hogy csak úgy ráraboltok valakire? Minden hétvégén jön valaki új aztán kezditek el agymosni ezzel a "tök fasza neked, de amúgy kussolj" propagandával? Már bocs de még nem vagyok túl teljesen a kezdeti felháborodáson. Szerintem még kb egy perc és jönnek a megdöbbentően logikus kérdések.
  Valóban kicsit kifújom magam, komoly sokkhatások értek mostanában és hát na ez nem frankó öregem! Tiszta ideg vagyok ráadásul ez az egész átváltozósdi... hát kell vagy egy nap mire végre már ott fogok tartani hogy fú de király vérfarkas lettem! Végül néhány önnyugtató lélegzetvétel és megint Jordanre nézek.
  -Mondjuk jó oké engem aztán nem nehéz eltüntetni bárki azt gondolná hogy valamelyik még el nem csípett bűnöző haragosom intézett el szóval mákotok van. De ez akkor is gáz, hogy nem köszönhetek el a szüleimtől. Szeretem a szüleimet. Mármint jó ők nem harapdáltak úgy mint te meg ilyenek de valahogy anélkül is elvoltam... De most komolyan hova tovább? Itt ülök x évig a pincében? Vagy most mi lesz?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szomb. Okt. 22 2016, 22:36


  A Béta
  és a kölyök XD

  Ahogy ismét a vakerral jön, most a kezem egy balhorogban landol az állán, keményen.
  - Még egy ilyen és a szíved lesz a kezemben, a hangnemért felém. Én itt egy darab niggert nem látok, kishaver. Ha ez mögé bújsz, akkor vagy igazán szánalmas, ha még egyszer előhozod ezt a dumát, ott harapom keresztbe a torkod - most, most villan düh a hangomban felé. Vegyen vissza és ne takarózzon a rézangyalát, mert mehet hárfázni a pokolba!
  - Azokat köpd, fiam, mert még egy ilyen stílus velem szemben és kinyírlak! – most már dörren a hangom is. – Érthető voltam?!
  Az a kis düh, ami az előbb volt bennem, már sehol. Ha minden érzésnek utat adnék, logika és ész nélkül, akkor korántsem érdemelném meg a posztomat, de még az omega létet sem. Ez pusztán az erődemonstráció és a pozícióba nyomás része volt, semmi több. Most már a falnak dőlve, karba font kézzel nézek rá.
  - Jól látod – a hangom nyugodt, a testtartásom is, mintha az előbb nem történt volna semmi. Tisztában vagyok azzal, mekkora sokk lehet a számára mindez. S mindezt voltaképpen valóban áldozatként történt vele. Na és velem. Én és a kölyöknevelés, ugyan hagyjuk már.
  - Sajnálatos dolog, hogy a családodat nem láthatod. Iksz évig biztosan nem fog tartani a házelhagyási tiltásod, az senki hasznára nem válik. Addig szükséges csupán itt maradnod, a helységben mindenképpen, amíg fizikailag nem tudod valamennyire uralni a farkasod, átváltozásban. A falka kertjében meg később már kiruccanhatsz, lesz saját szobád is. A falka tagja vagy, nem az ellenségeid, ha nem teszed magad azzá velük szemben. Segíteni fognak a megismerésben és a beilleszkedésben is, mint ahogy az emberek teszik a gyerekekkel. Amíg a szabályokkal és a világunkkal tisztába nem kerülsz, addig pedig kísérővel, de kimehetsz majd idővel.
  Mormogok egyet, amíg a szakállamon újra végigsimítok.
  - Hogy hova tovább a későbbiekben, azt majd meglátod. Egyelőre regenerálódj, ismerkedj a farkasoddal, tedd minél könnyebbé és gyorsabbá a váltásokat egyik formából a másikba. Nem leszel egyedül ebben, itt leszek segítségnek én, elvégre csak beharaptalak – hogy a hordó rúgná meg.
  - Pihenned kell és regenerálódnod. Az pedig jobban megy farkasalakban. Ez az első lecke – állok meg egy pillanatra a szavakban. -, ha megsérültél, akkor farkas alakra érdemes váltanod, amint lehetőséged adódik rá, mert sokszorosára gyorsul a felépülés időtartama és a sérülés is sokkal eredményesebben gyógyul. Az ezüstöt pedig felejtsd el, meglepően pocsék érzés ezüsthöz érni, én mondom. A miértjét majd később elmondom. Van még valami kérdésed?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Vas. Okt. 23 2016, 21:34


  A Béta
  és a kölyök XD


  - Meg ne harapj! Nőktől még elviselem de engem egy másik férfi csak ne harapdáljon. Tudod önérzet meg ilyenek.
  Jót vigyorgok még a fenyegetőzéseken is, talán sejti Szimatszörény, hogy erre ment ki az egész, nem agy nélkül kóstolgatom. Legalább már tudom milyen szinten lehet majd húzni az agyát úgy, hogy ne akarjon kinyírni a végére. Nem is tudom ez ilyen hülye szokásom, de valójában annak ellenére mennyire össze vagyok most zavarodva iszom a szavait, hogy okosodjak is ha már ilyen szintű paradigma váltás következett be az életembe, ami...
  - ... várjunk csak az életem hossza is megnő ugye? Mármint hacsak ki nem nyírnak hány évig él egy... vérfarkas? Öregem mondd hogy te gladiátor voltál az ókori rómában! Bakker azok kemény csávók voltak én mondom háló szurony meg vér és homok meg minden. Ha kiderül hogy az voltál hallod nagyot nősz a szememben. Én meg ha megélem pár száz év múlva én leszek a falka kicseszett Morgan Freemanje aki megmagyaráz mindent. Király lesz.
  Ezután pedig jön a váltás. Felülök, ha már a többi ruhám nonfiguratív hulladék lett, a kabátom épségében, a _szent kabátom_ épségében nagyon is bízom. Hála az égnek azt talán levették rólam vagy fene tudja, ott hever mellettem épségben, a gallérján némi Andy vérrel. Fel is tápászkodok már amennyire tudok, s magamra öltöm. A feka szatír.
  - Na igen akad kérdésem, Jordan uraság - komolyodik meg az arcom, akárcsak a hangom is. - Hogyan azonosuljak ezzel az egésszel? Jelenleg hogy őszinte legyek szívem szerint felajánlanám hogy amolyan csapatépítő trainingként keressük meg Ericket és verjük meg, de eléggé idegen ez a mindenkit agyon akarok...gyilkolni gondolat. Hogy mondjam... feszít legbelül. Ez a változgatás meg egyszerűen csak gondolnom kell rá, mármint akarni? Akár a kommunikációra ahogy beszéltünk? Ezen a részen hamar túl akarok esni, mert már elnézést, nem szokásom "nem uralkodni az elmémen". Nekem fontos és a falra tudok mászni hogy most úgy háborog mint egy eldugult budi lehúzás közben.
  Aztán körbe nézek a helyiségben ahol vagyunk.
  - Hát nem akarok makrancoskodni -kivételesen- de ez kicsit olyan... zárka érzet. Gondolom mert még nem tudom irányítani jah de azért itt ülni egész nap... se egy tv vagy egy Pc, mi a rossebet csináljak egész nap? Vagy itt leszel végig és beszélünk meg magyarázod nekem a dolgokat? Legalább ne magamban legyek már itt. Meg ne egy szál kabátban.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szer. Okt. 26 2016, 21:21


  A Béta
  és a kölyök XD


  A vigyorgásra felhorgadnék, ha a vérmérsékletem, a látszat ellenére, nem lenne éppen a legnyugodtabb Csendes-óceán.
  - Ne vigyorogj, még a végén körbe leesik a fejed.
  Feszülget a kiscsibe, és annak rendje-módja szerint meg is mutatom neki a korlátokat. Ha túllépi, akkor volt Andrew, nincs Andrew. Nem vagyok szívbajos. Ám megértő igen. Elég szar ám az, amiben Andrew van, és azért meg kell hagyni, derekasan állja a sarat.
  - Hát, ha nyilvánosan teszed az átváltozást, öregem, akkor nem hogy hosszabb, hanem egy másodpercig tart az amúgy már örökké tartó életed. A legfontosabb, és kötelező betartani, különben nem csak azon kell aggódnod, hogy élsz-e két másodperc múlva, hogy az emberek nem tudhatják meg a létezésünket. Majd azt is megmutatom, hogyan tudod ezt elérni.
  - Most, hogy mondod... – dörzsölöm meg az állam. – háló és szigony szinte mindennapos volt az életemben, egy időben. Hehh, majd pont azért fogok teperni, hogy egy kölyök szemében nagyot nőjek, meg még mit nem. – legyintek bosszúsan. Hosszas csönd után meg benyögöm. – Az meg ki? – életemben nem hallottam ezt a nevet.
  - Uraság? Hát mi vagyok én, valami pudlikutya? A szentségit. – dörmögöm bosszúsan.
  Az Erickkel tett javaslatra felvonom a szemöldököm. Az egy tény, hogy én is szépen beállnék Andrew mellé, szívem szerint, de nem fogom megtenni. Kölyök az a srác, és sokkal rosszabb értelemben, mint bármelyikünk volt. Nemhiába ragadt rá a Maugli név is.
  Aztán hangosan és öblösen, jó velőset kacagok, hátravetett fejjel.
  - Hát öregem, neked aztán van szöveged. – verem vállon.
  - Azonosulni? Nem vagyunk mi őrjöngő fenevadak, Andrew, csak néhanapján, amikor a Hold teliszájjal ránk vigyorog. A farkasok sem csak folyton vérre menő csatákat vívnak, hanem élnek, a természettel együtt. Csakhogy, te ember is vagy belül, Andrew és azt dédelgesd, mint a pingvinek a kölykeiket, mert az kincs, ha megőrzöd, én mondom. Természetes, hogy vannak indulataink és érzelmeink, és hogy azonnal ki is fejezzük, mint az állatok. De emberek is vagyunk, és azt is követni kell.
  Leveszem a kabátom, az rajtam volt és Andrewnak nyújtom át. Ki nem tesz rá, hogy pőrén van?
  - Valahogy úgy. Figyelned kell rá, koncentrálni és akkor elindul a folyamat. Egyre könnyebben fog menni, ahogy gyakorlod.
  A falnak dőlök.
  - Neked most az átváltozás és a regenerálódás a feladatod, nem pedig a távkapcsoló nyomkorászása. Egy kis motiváció, minél gyorsabban elsajátítod az átváltozást, minél hamarabb kontrolt nyersz felette és összhangot a farkasoddal, annál hamarabb kerülsz ki, Andrew. Még senki sem volt pár napnál tovább bent. – hallgatok egy sort. – Kivéve Mauglit, de ő más eset. Ameddig és ahogy tudok maradni, Andrew. Béta vagyok, tömérdek feladattal. És pihenned is kell. De akkor most az átváltozást nézzük. Jobb, ha farkas formában vagy, úgy gyorsabban gyógyulsz.
  Ericknek még jó ideig várnia kell, hogy hozzám jusson a sorban, addig ki nem jövök innen, míg egyrészt jobban nem megy Andrewnak az átváltozás, másrészt megbizonyosodtam róla, hogy farkasformában pihen. Csípem a kölyök búráját, talpraesett kis farkas lett.

  //Éééés akkor én itt köszönöm a játékot, üdv a fedélzeten, Andrew! yes //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szer. Okt. 26 2016, 22:36


  A Béta
  és a kölyök XD


  Legyintek a kérdésre.
  - Öregem nem csodálom hogy nem tudod ha minden nap a pincében élsz a hozzám hasonló kriplikkel. Freeman egy fekete császár tud mindent hallod anélkül hogy értesülne róla. Meg elmagyarázza. Nem tudni miért de mindig elmagyarázza. Na mindegy.
  Figyelmesen végig hallgatom amit mond ez az úriember, a kabátját ímmel-ámmal fogadom el, az enyém sokkal jobb lenne mert hát az az enyém meg minden.
  - Amúgy király hogy van egy kabátom de a kobra még kilóg. Ha nem akarod hogy megmarjon valakit nadrág is kéne. De ne! - emelem fel kezeimet. - Ide ne add a nadrágodat mert komolyan mondom elharapom a saját torkom. Ha már ennyit torokharapdálásról esett itt szó. Mármint... befejezem amit elkezdtél. Tudod fáj ez a szar itt - bökök a sérülésemre. - Bár szó se róla ahhoz képest hogy megharaptál egész tűrhetően gyógyul tényleg egész előnyös bár remélem nem jutott belőle a szakálladból mert itt kapok infarktust meg keresztfertőzést. Ugye gondozod amúgy? Mármint fésű meg... hát ekkorához már sampon is kell meg hidegzsíroldó. Amúgy miért növesztetted így meg, könnyíti az átváltozást? Én a körszakállat jobban szeretem bár ha már hosszú kéne olyan Leonidas fazont növesztenék abba el lehet rejteni cuccokat. Bár biztos poén lenne mondjuk egy bajusz, pödrött bajszos nigger na attól készen lenne mindenki.
  Természetesen elnyelek minden információt amit hallok, ha már ez a helyzet, ki kell hozni belőle a maximumot, de biztos ami biztos megvakarom a hátsómat gondolkozás közben ha már pucéron van. Mert viszket. Vágod.
  - Értem. Tehát... voltaképpen amolyan balanszt kell képeznem a vadság meg az emberség között. Tökre mint az ágyban, asszem ezt értem, meg menni fog. Tehát most pár napig átalakulgatok, meg pihenek, meg gyógyulok, aztán kimegyünk megverni Ericket, végül ha már elég frankó leszek a falkában akkor megyünk világmegmenteni? Hát oké. Akkor essünk neki nem szeretem a pincéket, meg hallod megmondom őszintén, fázik a seggem. Szóval akkor essünk neki, úgy fogok üvölteni, meg hányni, mint egy polémiás.
  Azzal nagyon elkezdek koncentrálni meg befeszítek mindenhol, a kabátot direkt nem veszem le had szakadjon szét az is // Very Happy // aztán szépen kezdődik a szakmai orientáció, tök jó lesz ennyit még nem üvöltöttem egy nap pedig annó az a vonatos üldözés na az hangos volt. Reményeim szerint hamar sikerül ezt kiküszöbölni, minden erőmmel azon leszek, mert tényleg fázik a seggem.


  //Élmény volt kedves uram, köszönet a játékért, azt hiszem itt maradok és várom a következő életuntat aki Andyzne Very Happy//
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Pince

  on Csüt. Okt. 27 2016, 23:10


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  Mikor meghallottam, hogy egy újabb kölyökkel bővült a falka először csak elmosolyodtam, majd meglepődtem… Csak nagyokat pislogtam mikor megtudtam, hogy ki harapta szerencsétlen nyomozót. Jordan és egy kölyök? Először arra gondoltam, hogy ez csak egy jó poén, majd a tekinteteket látva leesett, hogy ez bizony halálosan komoly. Egy őszinte nevetés tört ki belőle. Nem azért mert Jordan ne lenne jó „szülő”, hanem egyszerűen sosem hittem volna, hogy bevállal egyet, és nos igen furcsa képet sikerült megalkotnom a fejemben. Jordan és egy kölyök… Hát ezt is megéltük!
  Nagyon kíváncsi lettem arra, hogy vajon ki is lehet a választottja. Csiripelték a madarak, hogy igazából nagyon nem volt más választása, de azt is tudom, hogy simán kinyírta volna, ha nem tartja elég erősnek ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk. Fel is kerestem őt felajánlva segítségemet… És most egy tálca kajával indulok meg a pince felé. Jó ötletnek tartotta, hogy én vigyem le. Legalább megismerkedik más tagokkal is. Nah meg van számára egy kis ajándékom. Már rég nem használtam. Mikor elővettem sok kellemes emlék jutott az eszembe.
  Óvatosan közelítem meg a pincét. Nem akarom megijeszteni, felzaklatni vagy bármi. Még csak az kellene, hogy átváltozzon itt nekem. Nem ahhoz még nem vagyok elég öreg.
  Az ajtóhoz érve áthelyezem egyik kezembe a tálcát, majd lenyomom a kilincset és érdeklődve kukkolok be. Még nem lépek be a helyiségbe. Először csak felmérem a terepet és, ha nincs semmi gáz, akkor arcomra varázsolom a mosolyom és köszöntöm őt.
  -Szia! Andrew igaz?... Én Masako vagyok. Ha nem haragszol most nem fognék kezet veled… Tudod az erő!-Szélesedik ki mosolyom. Emlékszem arra mikor én küzdöttem vele. Mindent összetörtem… Nem nagyon örülnék neki, ha ő a kézfejemen gyakorolna. Nem csak a varráshoz, de a gyógyításhoz is szükségem van rá.
  -Tessék! Egyszerű sült csirke meg krumpli. A tál és az evőeszköz vastag műanyag, így hátha kevésbé teszel kárt bennünk, bár engem az sem zavar, ha kézzel eszel.-Át is adom neki a tálcát, vagy ha nem kéri csak leteszem.
  -Hoztam neked ezen kívül egy pólót, meg nadrágot. Remélem jók lesznek rád.-Azokat is odaadom neki. A nadrág egy sima farmer, a pólón nincs semmi minta, egyszerű fekete.
  -És az utolsó!-Előveszem a sittes bögrét, amit olyan rég óta őrizgetek, de még nem adom át neki. Előbb inkább elmesélem neki a történetét.
  -Ezt még Dantétól kaptam a kezdetek kezdetén, amikor még nem tudtam kontrollálni az erőm. Mindent összetörtem, elszakítottam… De tényleg! Pohár, tányér, ajtó… Amit csak el tudsz képzelni. Arra gondoltam, hogy odaadnám neked ideiglenes megőrzésre, amíg meg nem tanulod te is. De nagyon vigyázz ám rá, mert ha bármi baja lesz először tőlem kapsz, majd Dantétól!-Emelem fel mutatóujjam fenyegetően, majd csak felnevetek.
  //Ééés enyém a következő játékod! Muhahahaha//


  A hozzászólást Masako Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 29 2016, 14:48-kor.

  My family

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Csüt. Okt. 27 2016, 23:42


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©

  Ennél jobb dolgom még soha nem volt. Egész nap átalakulok, visszaalakulok, nem kell takarítani elvégre az egy szál matracom jól tartja magát, ablakomon -ami nincs- nem süt be a nap, addig alszom ameddig kedvem tartja, pucéran járkálhatok mert nem zavar senkit, sikoltozhatok a fájdalomtól egész nap mert nem zavar senkit, ennél több ki ember fiának kéne? Vagy farkas kölykének? Tudja a bal könyököm porca. Mindazonáltal ezen elszigetelt állapotomban sokat töprengek mi a fenéhez fogok így kezdeni, mindenképpen fejlődnöm kell mert ha itt ragadok a pincében, vagy az épületben magában -ne adj isten.. hm lehet van isten is? megölnek- tuti kiborulok. Főleg ha megölnek na akkor kemény hisztériát le fogok rendezni.
  Éppen napi teendőimet végeztem, "ordítok/átalakulok/vonítok/átalakulok/ordítok" amikor arra jutottam pihenésre vágyom, ami az igazán vicckategória, hogy farkasként sokkal kényelmesebb azon a matracon, arra jutottam. Éppen ez is történt, farkasként heverésztem szeretett matracomon mely hol betakar, hol átölel akár a haza, amikor NŐI hang szólal meg odakintről. Azonnal talpon termek aztán dőlök el a másik oldalamra, hát igen a mozgást még szokni kell. Amikor pedig felbukkan a hang tulajdonosa, megcsóválom a farkam... a hátsót.
  ~ Azta tudtam én hogy Szimatszörény hazudott, nem is ő fog megfürdetni...~ persze mindezt vendégemnek címzem, aki éppen közli jövetele célját ~ mármint a mindenféle jóságban, kajában meg ilyenek. Érted. ~
  Király mentés, Andy, hát ez eszméletlen.
  ~ Szóval kaját és... ó ruha? Na ez már döfi, de fordulj el, asszony elme nem bírja elviselni azt a látványt ami eléd tárulna.~ Szándékosan fogalmaztam kétértelműen, kivillanó fogaim vigyort hirdetnek ~Így visítozó niggert te még nem láttál. Az lenne amúgy a legfilmbeillőbb ha azt mondanám "dobd a ruhákat baby" te csípőkitolva dobnád, aztán ahogy rám esnek én átalakulok és beléjük bújok, mire végeznék már ruhában lennék. Fú szerintem Szimatszörény szakálla is kihullana ha látná én meg pulóvert kötnék belőle. Csak előtte megtanulnék kötni. Na... lássuk...~
  Egyre kevésbé van üvölthetnékem amikor átalakulok, hamar pucéran állok pompás lakosztályom közepén. Nem zavartatom magam, a ruhákért nyúlok.
  - Élmény, ruhát is kapok, enni is kapok, kész habzsidőzsi - vigyorgok a lányra. - Szóval te is farkas vagy? De fura ebbe belegondolni. - Amint ruhához jutok belebújok gyorsan mindenbe, aztán átvenném a kajámat. - Á majd eszek valahogy, tudod szégyenlős és mulya vagyok nem szeretem ha néznek közben amikor eszem. Ezt jól megfogalmaztam.
  Nevetve teszem le az ételt a matrac mellé, majd fordulok vissza a nőhöz.
  - Tehát egy mementó. Vajon Manöken bácsi ad majd nekem is valamit? Remélem nem valami fuxot mert akkor feljelentem rasszizmusért.
  Minden esetre kedvesen mosolyogva venném át a bögrét.
  - Nyugi csibe, vigyázni fogok rá. Kösz ezt... értékelem meg minden. Csak beadtad a cuccokat vagy maradni is terveztél, érdekelne más is innen, Szimatszörényen kívül.
  Reményeim szerint sejti, hogy Jordanről van szó.
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Pince

  on Szomb. Okt. 29 2016, 14:48


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  Mikor belépek az ajtón egy kis farkast pillantok meg a földön heverő kissé elnyűtt matracon. Meg sem lep a dolog. Jordan keménykezű. Biztosan nem fogja hagyni, hogy a kölyke ellustulja a tanulást. Egy remek farkast fog kinevelni belőle. Aztán meghallom a gondolatait a fejemben. Először csak felszökik szemöldököm, majd felnevetek.
  -Ne haragudj, de ezt most elképzeltem… Ahogy Jordan megfürdet téged!-Gumikacsák a vízben, a srác tiszta szappanos, vízzel fröcsköli Jordant, aki vörös az idegtől és totál elázott.
  -Nah látom az önbizalmaddal és a humoroddal nincsenek gondok. Ez jó jel.-Kacsintok felé egyet, majd természetesen megfordulok. Mondjuk már nem egyszer láttam átváltozni a többieket. Tudom mi megy végbe ilyenkor. Valóban nem szép látvány… De a fájdalom még rosszabb. Emlékszem az én első átalakulásaimra. Nagyon örülök neki, hogy már túl vagyok rajtuk, hogy bácsikám nem hagyott békén ezzel. Ő is azt akarta, hogy minél hamarabb túllépjek ezen a nehéz szakaszon. Hálás vagyok neki érte.
  -És mondd mégis miért Szimatszörény?-Átadom neki a ruhákat, bár még mindig nem fordulok meg. Még várok egy kicsit, majd ahogy felöltözött visszapillantok rá. Nem kell félteni ezt a fickót. Jól meglesz itt közöttünk, sőt szerintem nagyon is fogja szeretni ezt a világot.
  -Szégyenlős? Nah ezt nem gondoltam volna. És pont az evésben?... Látod nekem ilyen gondom nincs. Ha éhes vagyok bárhol, bárki előtt képes vagyok enni. De majd hidd el le fogsz szokni erről. Ez egy nagy család és ha kajáról van szó… Nos…mint a sáskák olyanok vagyunk. Farkastörvények uralkodnak. Tudod aki kapja marja.-Rántom meg a vállam. De szerintem erre majd ő is rá fog jönni. Az elején én is nagyokat pislogtam.
  -Igen én is az vagyok. Jól érzed!-Mosolyodom el, majd fogom magam és csak leülök a matracára. Utálok egy helyben állni, mint valami idióta. Vigyorogva hallgatom őt. Elég magabiztos egy fickó és ide pont ilyen emberekre van szükség. Már most félek milyen őrültségeket fognak elkövetni, milyen bulikat csapnak majd. Minden „felnőtt” farkas ismét kölyöknek fogja magát képzelni. Az sem lepne meg, ha Dante is beállna közéjük. Néha kell is.
  -Manöken bácsi? Csak nem Dantére gondolsz?... Ha rám hallgatsz előtte sosem hívod így őt. Amúgy jó fej. Igen tud nagyon szigorú lenni, de nagyon is tisztességes. –Oké bennem még mindig van egy kis félelem irányában, de azt hiszem ez normális, hisz mégis csak ő lett az Alfánk. És nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy egyszer csináljak valami nagy baromságot és ennyi volt nekem.
  -Úgy gondoltam, hogy maradok egy kicsit, mert nagyon is felkeltette az érdeklődésemet az a hír, hogy Jordannek lett egy kölyke. Először poénnak hittem. Nem gondoltam volna, hogy a vén tengeri medve végül tényleg bevállal egyet.-  My family

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szomb. Okt. 29 2016, 23:38


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  Rokonszenves a kiscsaj, de már megtanultam, hogy ne ítéljek elsőre. A szövegelés ahogy lenni szokott csípőből jön, de eközben alaposan végigmérem, mondhatni "letapogatom" amit talán félre is érthet, de ez csak a "kanos gangsta" álca, valójában a részleteket figyelem amiket észrevehetek rajta, amikből megtudhatok dolgokat az esetleges jellemzőiről, mint személyiségjegyek meg anyámkínja. Mivel nő azt például ne mfigyelem, hogy rendszeresen szokott-e borotválkozni nem úgy mint az apuci; Szimatszörény.
  - Sajnos már én is elképzeltem és azóta verejtékben fürödve üvöltve riadok fel álmomból hogy "NEEEEEEE". Nem azért mert olyan pokróc mint egy pléd hanem mert férfi, bakker. Te jó ég! Nekem se a kutya se az ember rudimat ne mosogassa másik férfi. Persze te nő vagy, te jót mulatnál de én... hát nem. Érted. Lapozzunk!
  Még kézzel is mutatom, ahogy lapozok, majd össze csapom kezeimet, s kacagásban török ki. Teljesen félre lettem értve.
  - Jaj de kis jófej vagy, félre értettél, dehogy vagyok én mulya evésben ez csak hülye duma volt, a tényleges ok, hogy pofátlanság lenne nekiállnom enni miközben vendégem van.
  Ha már helyet foglalt, én a fal tövébe ülök le a közelében, onnan figyelem tovább.

  - Hallod téged máris bírlak, kaja, ruha, meg minden. - megpöccintem mutatóujjammal az alsó ajkamat.- Keriben melózol? Vagy valami hasonló? Már ha melózol. A ruhád túlságosan klappol, elég rád nézni, hogy vágod mit hordasz. Agyam eldobom sok buksza mostanában azt a fekete leggingset hordja rövid felsővel én meg oké persze jobban látszik a kuffer _már ha jó_ de hogy ahhoz hosszú felső vagy szoknya illik ejj...
  Jót vigyorgok a kérdésen. Na Andy most lebőgsz ha azt mondod valami spontán indíttatásból jött Jordan jobban hozzáillő neve, nyűgözd le a csajt, frappánsan, öregem.
  - Szimat mert kutyaféle a szörny meg mert úgy néz ki mint egy norvég favágó. De a norvég favágót nem szerette a Szimatszörényért meg valamiért még nem szólt. Lehet megszerette. Nem térek ki rá nála mert a végén még azzal is baja lesz és találhatok ki másik nevet amivel bosszanthatom. Azért az én kelléktáram sem tart ki örökké. Manöken bácsi meg nem nagyon bagózott még felém, gondolom elfoglalt. Szarság vezetőnek lenni, én nem vállalnám még ha én is dominálnék. Tudod nem tudom te hogy vagy vele, de alulról több mindent látni időnként mint felülről. Például amikor idehoztak és itt kínlódtam elég volt rá és Szimatszörényre ránézni, hogy valami gebasz van vagy volt és az nem az én felbukkanásom. Morci volt a főnök.
  Megmosolygom a lányka szavait, ezek szerint én tényleg valami nagyon kivételezett lehetek és nem csak Jordan magyarázott a levegőbe amikor morgott hogy ó mi a francnak is vállalt ő ilyesmit. Ez is bekerül a képzeletbeli archivumba, akaratlanul mellkasomhoz nyúlok mintha rajtam lenne szeretett kabátom benne szeretett bizonyítékos noteszkém. De nincs itt nincs mibe jegyzeteljek. Manöken bácsi benyelte.
  - Kedves tőled, de nem mondom még egyszer, hogy csipázlak, kiscsaj. Mármint... ki tudja hány ezer éves vagy te is, de ezt ne vedd kérdésnek, tudom, hogy nőtől nem illik kérdezni a korát. Hát figyelj maradj ameddig jólesik, amúgy is éppen pihentem és a társaság jólesik főleg a jó társaság. Egyébként Erickel mi van hova lett? Ugye nem végezték ki? Én akarom. Mármint ne érts félre nem haragszom már rá, szimplán brahiból.
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Pince

  on Hétf. Okt. 31 2016, 20:09


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  Az újabb ostoba dumájára megint csak jóízűen felnevetek. Azt hiszem megvan az újabb mókamesterünk. El tudom képzelni, hogy Jordan megállás nélkül csak újabb és újabb feladatokat ad neki, hogy hallgasson már el, de ő fáradhatatlanul csak nyomja tovább a lökött dumát.
  -Oooh értem! Nos egyáltalán nem lennél pofátlan. Csak nyugodtan egyél. El tudom képzelni, hogy mennyire éhes lehetsz.-Engem az ilyen sosem zavart. Igen néha én is úgy vagyok fele, hogy inkább nem eszem, ha társaságban vagyok, de általában mindig az éhségem győz és nem foglalkozom azzal, hogy kivel vagy hol vagyok.
  A kérdésére csak összeráncolom homlokom. Nem tartom magam vénnek, de a szlenget sokszor magam sem értem.
  -Keri? Mit értesz az alatt?-Nézek rá értetlenül. A szavaiból ítélve el tudom képzelni, hogy mire is gondolt, de inkább rákérdezek, mielőtt valami hülyeséget mondjak.
  -Nos amúgy jól sejted. Divattervezőnek tanultam… Abban próbálok most dolgozni. Van egy kis üzletem, meg e mellett egy nagy cégnek is dolgozom. Sokszor én is kiakadok azon, hogy miket képesek felvenni a nők, de még a férfiak is. De hát ha ők abban érzik jól magukat…-Én senkit sem kritizálok, vagyis megpróbálok nem kritizálni, inkább csak tanácsokkal látom el, hogy hogy nézhetne ki még jobban. Aztán vagy megfogadják vagy nem. Sokaknak az én stílusom nem tetszik… Ott vannak a srácok. Ők mindig azzal zaklatnak, hogy miért aggatok magamra ennyire ruhát, mutassak meg egy kicsit többet magamból. Erre a válaszom csak annyi, hogy én így érzem jól magam. Nekem ez tetszik. Nem fogok valaki kedvéért megváltozni.
  A magyarázkodására kiszélesedik vigyorom. Hogy mennyit képes beszélni. De ez csak jó. Rosszabb lenne, ha csak itt ülnénk és egymást bámulnánk némán. Ha jól tudom Lio kölyke kissé csendesebb fajta, de majd ő is megszokja a helyzetet.
  -Nah igen elég sok dolga van. A falka mellett dolgozik is. Sosem mesélték el, hogy mit. Csak annyit tudok, hogy sok üzlete van. Talán jobb is, ha nem tudunk többet. Persze, hogy kissé morcos volt. Az ilyenek nagy változást hoznak egy falka életébe, amit jól kell tudni kezelni. Mielőtt a nagybácsikám engem beharapott megbeszélte Dantéval. Elmondta neki, hogy miért gondolja úgy, hogy érdemes lennék rá. Nekem is sokat mesélt erről a világról. Bár nem mondom azt, hogy nem rettegtem tőle, de megtetszett és kihívásnak találtam. Néha nagyon nehéz ez tény, de nem bántam meg, mert egy nagyszerű család tagjává válhattam.-Na jó tudom ez a nyálas duma rész, de ez is kell. Hadd lássa, hogy mi tényleg egy összetartó falka vagyunk.
  Ismét felnevetek. Jól eső gondolat az, hogy ennyire idősnek vél engem. Pedig a farkasom nem sokkal öregebb az ő kölykénél.
  -Oh nehogy azt hidd, hogy olyan vén vagyok. De jól esnek a szavaid. Örülök, hogy jó benyomást keltettem rád. Amúgy nem bántódnék meg. Emberként huszonhét, farkasként öt éves vagyok.-Érdeklődve figyelem a reakcióját, majd én is választ adok a kérdésére.
  -NEM! Dehogy! Természetesen még él a kis Eric. Bevallom őszintén nem tudom mi van vele pontosan. Annyi biztos, hogy kapott valami feladatot Dantétól büntetés címszóval.  My family


  Ajánlott tartalom

  Re: Pince


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:59