Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Today at 23:32

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Today at 21:55

» Terasz
by Dante di Canio Today at 21:13

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Pince

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Pince

  on Vas. Okt. 09 2016, 16:36

  First topic message reminder :
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Hétf. Okt. 31 2016, 22:23


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©

  - Majd eszek, ha elmentél, most veled foglalkozom. - ragaszkodom a magam kódexéhez, amúgy is, most amikor éppen nem vérengzési kényszert érzek, elsősorban őt figyelem továbbra is, a gesztusait, a beszédét, minden mást, amivel többet megtudhatok róla.
  Ezen az analizáláson nem csak ő fog átesni, mindenki, tudni akarom mifélék közé keveredtem, ez nem játék. Persze adom itt a bolondot, had higgye, hogy a jellemzően bolond küszöbmajom vagyok, nagyobb mindig a csattanás amikor villantok valamit, nem tudom, lehet hatásvadász lennék? Minden esetre senki nem menekül fürkésző szemeim elől, még maga Dante sem ha eljön az ideje. Andy bácsi elől senki sem menekül. Minden esetre lehet még Masa is kap egy kicsit abból amit rejtegetek, Szimatszörénynek már villantottam bár fene tudja észre vette-e két "elharapom a torkod ha nem engedelmeskedsz!" között.
  - Keri, kereskedelem! - magyarázom. - Azok a csajok meg fickók akik ilyesmiben dolgoznak főleg ruhaboltokban satöbbi, azok mindig vágják hogy kell ízlésesen öltözködni, elvárják tőlük. Mármint nem mindegyik. De a legtöbb. Ejj! - csettintek a nyelvemmel.
  - Gondoltam erre is, de ha egyből divattervezővel jövök, nyalizásnak vetted volna én meg hiába lettem kutyaféle, eddig sem voltam egy nyalizós, a továbbiakban sem tervezek nyalni. Érted. Ez nekem örömteli hír egyébként, mindjárt kitérek rá, bizony. Dehogy mondtam én, hogy te vén lennél, majd bolond leszek. Megtanultam én már, hogy nőnek csakis fiatalabbat lehet mondani, ha férfiember élni akar, nem veszett el az eszem. Amúgy is sejtettem, hogy te sem vagy vén róka... farkas, már csak a viselkedésedből is, másabbak a gesztusaid nomeg nem beszélsz magaslóról meg nem használod a mondatok végén pont helyett, hogy "különben elharapom a torkod". Szimatszörény ahogy megfigyeltem még az "és" helyett is ezt használja, szerintem ő amikor nassol is, vaníliás torokelharapás karikákat majszol, többet hallottam mostanában, hogy elharapják a torkomat mint azt, hogy "dugulj már el" és ez egyéni rekord. Amúgy szó se róla állati jól hangzik ez az egész, biztos sokat szaladgálunk majd félpucéron-pucéron, vonítunk a holdra meg falatozzuk az amerikai kiránduló gimnazistákat, komolyan, most vicc nélkül azt mondom alapvetően királyul hangzik, de őszintén; Engem nem kérdeztek meg, akarom-e, nem volt beleszólásom, nem tehettem semmit, a legnagyobb bűnöm, hogy végeztem a dolgom. Mekkora lenne már ha pölö téged azért haraptak volna be mert te terveztek Erick boxeralsóját, vagy melltartóját vagy tudom én mijét. Érted szerintem mire gondolok.
  Ettől függetlenül megnyugtató ez a fajta közvetlenség amivel viseltetik az irányomba, nagyra értékelem, hogy Masa elbeszélése szerint nem karótnyelt társaságba csöppentem, nem mintha ne tudnék karótnyelten is viselkedni, de az bitang álságos lenne. Nem mintha ez, hogy adom a hülyét ne lenne az, de kérdem én, egyből nyílt lapokkal játsszak idegenek között, akár leendő családtagok akár nem?
  - Hah! Hagyjuk már! Ha nem lennék ide bezárva meg nem lenne hazavágva az eddigi életem lazán kideríteném mivel üzletel Manöken bácsi, bár lehet megint megütném a bokámat. Volt már rá példa de hát istenem, ilyen ez a szakma. Andy bácsi ha alkot ott balhé van, dráma, futás és sikítás. Mint abban a régi dínós filmben mit tudom én most hirtelen mi volt a címe valami Park. Tudod, futottak meg sikítottak benne.
  Vigyorom letörölhetetlen, ámde eljött az ideje, hogy Masa kapjon egy csipetnyi komolyságot is tőlem, amilyen hirtelen jön talán még meg is fog lepődni a farkaslány. Arcom és hangom is merőben megváltozik.
  - Meglehet, mázlim van veled. Tudod van... volt egy nagyon jó bőrkabátom. Amolyan... kabala. Ennyit elég tudni róla. Nagyon szerettem de sajnos az első átalakulásomkor cafatokban végezte. Nagyon szerettem azt a kabátot, mit gondolsz, ha szerzek képet amin rajtam volt és nagyjából leírom milyen volt, képes lennél elkészíteni/készíttetni nekem? Tény nem lenne az igazi de legalább ez hagy maradjon meg az előző életemből, rajtam kívül. Ha visszaszereztem az alfától a pénzemet ki is fizetném természetesen. Legalább ennyi örömöm legyen, ha már a családomtól nem tudok elköszönni ahogy a barátaimtól sem.
  [/quote]
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 28
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Pince

  on Kedd Nov. 01 2016, 12:57


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  -Te jó ég ez most úgy hangzott, mintha valami kihallgatáson lennék. Pedig ennek fordítva kellene lennie. Mégis csak te vagy az újonc.-Vagy mi a szösz. Nekem kellene őt kifaggatnom. Persze szívesen mesélek a falkáról, vagy adok neki tanácsokat, tippeket, de lehet egyelőre nagyon belemélyedni a múltamba nem akarok. Mégis csak egy idegen számomra.
  -Oh értem! Kereskedelem… Nos igen mondhatjuk, hogy ott dolgozom.-És megint belekezd valami hosszú beszédbe. Próbálom én ám követni minden figyelmemmel, de valahol a közepén kissé elvesztem a fonalat. Annyi mindenről beszél egyszerre. Talán még meg is látszódik rajtam, hogy nekem ez most így kicsit sok volt, de nem fogok visszakérdezni. Egy nagy sóhajt eresztek meg, majd felszívom magam és én is belefogok.
  -No először is nem csak a viselkedésem árulhatja el azt, hogy nem vagyok olyan idős, hanem az energiák is, a farkas… Láthattad, vagy érezhetted, hogy Jordan farkasa sokkal erősebb, határozottabb, az energiák is úgymond durvábbak, mint az enyéim. Idővel ezt is megtanulod majd annyira, hogy akár képes leszel kitalálni a korát, persze ha nem rejtegeti előled. A te energiáid még nagyon kis gyengék és a farkasod is picike. Ebből lehet látni, hogy téged nem rég haraptak be.-Kezdek el magyarázkodni, bár tudom ezt nem nekem kellene, de ha már itt vagyok segítek neki. Remélek Jordan nem fogja leharapni a fejem miatta.
  -Abban igazad van, hogy ők sokkal határozottabbak, keményebbek, kicsit durván fogalmazva agresszívabbak, de ők is csak jót akarnak. Én mondjuk azzal nem értek egyet, hogy a legtöbb dolgot erővel próbálnak megoldani… De mindenki más.-Egy újabb nagy levegő, majd kissé komolyabb hangnemet veszek fel.
  -Megértelek, de tényleg. Igaz én választhattam… Vagyis ha nagyon bele akarunk kötni nekem sem volt túl sok választásom, de igaz több időm volt, mint neked. Sajnos rossz helyen voltál rosszkor. Azzal, hogy belefolytál valami olyanba, amibe nem kellett volna az életed úgymond megpecsételődött. Nem tudom mi történt pontosan, de a hallottak alapján arra következtetek, hogy két lehetőség közül választhatott Jordan. Vagy beharap, vagy megöl. Gondolj bele… Ha az emberek megtudnák, hogy mi létezünk… Milyen botrányok lennének.-Persze nem fogom tudni őt teljesen megérteni, hisz ő valóban nem választhatott, hanem csak beharapták. Nem lehet könnyű.
  -Tanácsként mondom, amíg nem ő ad rá engedélyt ne üsd bele az orrod a nagyok játékába!-Gyengék vagyunk mi hozzájuk képest. Egy pillanat alatt összezúznák a csontjainkat. Jobb nem játszadozni velük. Észre veszem a változást, de nem teszem szóvá, csak figyelek, majd bólintok.
  -Ismerős érzés. Sok szeretettemtől én sem tudtam elköszönni, de szerintem ezt megbeszélheted Jordannel. Biztosan ki tudtok találni valamit. Én is szívesen segítek benne. A család mindennél fontosabb.-Ezt nekik is meg kell érteniük. Lehet, hogy ők már több száz évesek és már nem érdekli őket a régi családjuk, de Andrew most veszítette el az övét. Szerintem megérdemelné azt, hogy rendesen elköszönhessen tőlük.
  -Amit a dzsekit illeti nem ígérek semmit, de megpróbálhatom. Esetleg megmaradt valami a régiből? Megpróbálhatnám azt is belecsempészni. Amúgy meg, ha sikerül sem fogadnék el semmit tőled. Legyen ez az én ajándékom neked.-


  My family

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Kedd Nov. 01 2016, 14:03


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©

  - Rosszcsont vagyok mi? - kuncogok egy jót a lány első szavaira. - Majd hozzá szoksz, néha megcsavarintom a beszélgetéseket. Semmiképpen ne ellenségességnek vedd, ez ilyen... szakmai ártalom.
  Meghallgatom az első nagyobb monológját, sóhajtok is egy jót közbe, megint ökölbe szorul a kezem rejtetten. Hát ez marhajó, gyakorlatilag kiderül szépen apránként, hogy Szimatszörény komolyan beszélt és tényleg egy marék semmi vagyok ezekhez képest. Marhajó, hogy ami tapasztalatom és tudásom eddig volt gyakorlatilag egy óvodáséval ér fel itt a falkában, vagy miben. Vagy bölcsisével. Kicsit megrándul a fejem és roppan egyet az állkapcsom, jaj bakker majdnem elkezdtem átalakulni. Megrázom a fejem és legyintek Masának egyet.
  - Semmi, semmi, nem alakulok át. Csak kicsit felkúrtam magam.
  A továbbiak elhangzására természetesen igyekszem odafigyelni, dühömet meg betömködni egy kicsiny üvegpalackba, őszintén szólva már csak ez maradt, az acélládák már elfogytak a raktárból. Csak most esik le, hogy hencegésnek tűnhetett, hogy na én hogy lebuktatnám az alfát, de hát na, ez van. Bár nem annak szántam. Igyekszem kicsit összekapni magamat.
  - Hát ha kiderülne? Őszintén? Nem tudom mennyire néztek műsorokat, de akadnak emberkék akik irtózatos marhaságokat művelnek. Például egy tucat bolond egyszer kimaszkírozta magát zombinak és úgy járkáltak falkákban az utcán. Tudod mi volt a reakciójuk a járókelőknek? Mosolyogva kerülgették ki őket, vagy éppen morogva hogy idióták, az autósok dudáltak hogy menjenek az útból, volt akinek meg fel sem tűntek. Az a nagy helyzet, hölgyem, hogy az emberek a médiának és mondhatni magának a szórakoztatóiparnak hála olyan szinten vakok lettek, hogy ha azok valódi zombik lettek volna lelegelik a fél várost mire leesik valakinek, hogy a lakosság száma rohamosan csökken. Persze értem ezt az álláspontot, de ha most valamelyikünk kimenne akár csak részlegesen is átalakulva, hacsak nem valami értőszemű előtt bukkan fel vigyorogva kérdeznék tőle hogyan csinálta a jelmezt. Nem látják a fától az erdőt. Eddig... én is ilyen voltam. - vállat vonok. - Mindegy. Megértem ezt a rejtőzés dolgot. De egyszerre szükséges és szükségtelen.
  A kedvem persze kapásból leromlott, eddig még egész magabiztosnak meg jókedvűnek éreztem magam, de kezd valahol egy amolyan kilátástalanság érzetem lenni, ami nagyon is feszélyez. Eddig több rosszat hallottam sorsomat illetően mint jót, bármennyire is igyekszik ez a társaság engem segíteni. Még szerencse, hogy én ilyen nem normális vagyok, hogy tartom magam és számolok, hogy mit hogyan hozhatnék ki a legjobban a helyzetből, máskülönben más már lehet idegrohamot kapott volna. A többi elhangzott témához már nem szólok hozzá, meglehet jobb is. A kabát dolog már kicsit jobb kedvre derít.
  - Nem tudom. Valamikor amikor aludtam valaki elvitte a cafatjait gondolom kidobták. Passz. Képet tudok mutatni csak, meg leírni amilyen részletesen csak akarod, hogy milyen volt. - megrázom a fejem. - Nem fogom elvárni, hogy ingyen csináld akkor viszont ha tehetek majd valami szívességet cserébe csak szólj. Csak nehogy arra kérj, hogy kutassak a múltad után mert nem akarok valami újabb életvitelbe kezdeni elég lesz ezzel a vérfürdővel megbirkózni.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 28
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Pince

  on Pént. Nov. 04 2016, 23:41


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©  -Köszönöm, hogy előre szóltál. Mondjuk nem vagyok az a sértődékeny fajta, de tény megeshet az, hogy egy poén rosszul sül el… De amúgy mi is a szakmád?-Azért ennyi mindent nem tudok még róla. Azért is jöttem le, hogy kicsit megismerhessem. Lio kölyke is érdekelne, de ő túl csendes. Nagyon nem lehet még vele kommunikálni. Andrew sokkal jobban viseli az egészet.
  Érzékelem, hogy idegessé válik. Ne volt célom felidegesíteni őt, csak gondoltam mesélek neki erről az új életről, hátha tudok ezzel segíteni, de a jelek szerint csak rosszat tettem.
  -Ne haragudj rám! Nyugodtan szólj rám. Nem akarlak felidegesíteni… Megértelek, hogy ez az egész felháborít, hogy hirtelen jött. Talán nem ugyanúgy, de én is végigmentem ezen. Lehet, hogy a módszereik sokszor nagyon is durvának tűnnek, de hidd el tényleg csak segíteni akarnak… De ezt majd te is meg fogod látni idővel.-Időt kell hagyni neki, hogy feldolgozza a történteket. Persze nagyon is fontos, hogy rendesen fejlődjön és nem csak azért, mert Dante szigorú ilyen szempontból, hanem a saját érdekében is. Viszont türelmesnek kell lenni vele, nem várhatjuk el tőle, hogy egyik napról a másikra máris mindent elfelejtsen. Talán erre emlékeztetnem kellene Jordant…
  Érdeklődve hallgatom őt végig. Valóban jók az érvei. A mai társadalmat tényleg lebutította a média. De ahogy mindig most is ott van a DE, az ellenérv, mert igen az mindig van. Illedelmesen végighallgatom és néha bólintok is neki, majd mikor szóhoz enged én is kifejtem véleményemet ezzel a témával kapcsolatban.
  -Nem mondasz hülyeséget. Valóban egyre ostobábbak az emberek. Ezt sajnos magam is tapasztaltam. De! Gondolj bele, hogy mondjuk te egyszer veszed a bátorságot és félig átalakulva kimerészkedsz az utcára. A többiek ezt látván kedved kapnak és ők is megcsinálják… Tudod az emberek között is vannak kivételek. Azok az emberek, akik viszont elkezdenek kutatni, hogy mégis mi ez. Egy idő után túl feltűnő lenne és veszélyes is. Nem tudom mennyit mesélt neked Jordan, de nem csak mi létezünk, nem csak ránk kell gondolni.-Persze nem vagyunk puszipajtások a vámpírokkal, de ez tényleg egy kockázatos játék.
  -De nem akarok én itt valami hittérítést csinálni vagy okoskodni. Persze lehet, hogy tök baromságokat hordok itt össze vissza, de én ezeket gondolom és elfogadom a te érveidet is.-Nem akarom, hogy azt higgye valami nagy embernek képzelem itt magam, mert szó sincs erről.
  -Rendben legyen így. Nyugi nem kell kutatnod a múltam után. Nagyon is tisztában vagyok azzal. Akkor majd elkezdek anyagokat nézni a dzsekihez. Köszönöm a bizalmad.-Még azt sem tudja, hogy hogyan dolgozom, de már megkért. Oké nem egy nagy partner, aki vagy ötven öltönyt kér tőlem, de azért jól esik, hogy ilyen nyugodtan rám bízza.
  -No de tudod mit? Beszéljünk kicsit másról. Nem akartam elvenni azt a fene jó kedvedet. Ha akarod mesélek magamról, vagy nem is tudom… Képzeld van egy kutyám. Lobonak hívják, ami farkast jelent. Dantétól kaptam karácsonyra. Idióta egy kutya, de meg sem lep. Én sem vagyok jobb. Ennek ellenére nagyon okos. Egyre több mindent tud csinálni.-Nem tudom, hogy szereti e az állatokat úgy alapjáraton, de ez talán kicsit eltereli a gondolatait.


  My family

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Pince

  on Szomb. Nov. 05 2016, 13:30


  A kis kölyök és a nagy kölyök
  ©

  Elmosolyodom a kérdésre.
  - Magánnyomozó. Előtte meg zsaru voltam. De a rendőr meló nem tetszett fatökű volt a vezetőség meg korrupt mint a franc. Az a helyzet valaki minél magasabban van annál kevésbé érdekli az erkölcs.
  Kezdek végre kicsit lehiggadni, a nőszemély kedves viselkedése egészen megnyugtató, amikor mondhatni mentegetőzik szabályosan képemre szárad a mosoly s nem tűnik el. Kezem is végre elernyed mellettem, elmúlt a "veszély". Megvakarom a kobakomat, de csak mert elgondolkoztam, aztán megint Masakora nézek.
  - Persze, ezért is mondtam hogy szükséges is az álca meg nem is. Szóval akármilyen hülyén is hangzik de mindkettőnknek igaza van de egyikünknek sem - kacsintok, aztán nevetek is egy jót a dolgon. - Szóval vagy nem mondasz hülyeséget, vagy mindketten azt mondunk!
  Miután jót nevetgéltem, nyújtózom egy jelentőségteljeset, majd kicsit megigazgatom magamon a ruhát, amolyan nevetséges pótcselekvés, mert miért ne? Kezd kicsit jobb irányba ívelni ez a beszélgetés, ez egészen kedvező, végre. Aztán majd meglátjuk mi jön ezután.
  - Jól van, akkor ezt megbeszéltük, egyelőre még ne foglalkozz persze a dologgal, nem sokat érnél vele, ha pusztán elmagyaráznám, hogy nézett ki. Majd ha visszakaptam a cuccaimat - ha visszakapom - akkor elintézzük vagy kitudja?
  A témaváltással nincs bajom, a vészterhes része legalább megvolt a beszélgetésnek, ráadásul ökörködhetek tovább.
  - Na! Csípem a kutyákat bár leginkább a nyugodtabb természetűeket. Néha meggyűlik a bajom velük amikor belógok.... végzem a munkámat. Érted, hogy értem. Elég vicces, hogy ezek után valszín menekülni fognak előlem. Poén lesz. Már ha... érted. Na mindegy. Milyen fajta kutty? Nem tudom hiába dolgozol divat szakmában téged nem tudlak elképzelni chivavával vagy hasonló retikülbe való kisállattal.


  Re: Pince

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:56

  avatar
  Ryan Elvestaad

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Gweir
  Kor : 290

  Re: Pince

  on Hétf. Aug. 13 2018, 19:18

  Előzmény

  -Az nem érdekes, ha nagy méretű.
  Azért csak nem kell várni egy sütire 2 napot, na ne már. A nagy tétel nekünk megfelel hatalmas méretben is, a többi nem számít.
  Izlandra el fog jutni, ebben biztos vagyok, mivel ha megyek, viszem magammal, bár ezt ő még nem tudja. Bemutatkozom én is, a Samet megjegyzem, azt hiszem az elkövetkezendő időszakban sokszor fogom emlegetni.
  -Aha, az. Nem szeretek unalmas élni.
  Az sosem volt a sajátom, mindig mentem, hol erre, hol arra, és nem győztek összefogdosni. Már amikor még hagytam magam, mert aztán leléptem, és így félig a magam ura lettem.
  Megállapítom, hogy egész jó ízlése van a kölyöknek, nem az a nyáltenger, szirupos srác, aminek már most örülök, mert legalább zenét fog hallgatni bömböltetve sértődöttségében, nem valami híg fos tengerébe valót.
  Nem akarok időt húzni, úgy teszek mint akinek a csövelnie kell, aztán lecsapok rá, amit hirtelen nem is tud hová tenni. A meglepetés ereje, mondhatnám ezt is, és mire visszaérek, úgy betekeri magát a ruháiba, hogy nem győzöm kibányászni belőle. Farkasom azonnal mellette terem, csak a kölykös morgás és vakkantgatás marad, így meg simán ráfoghatom, hogy kutyakölyök. Azok az istenek még nem születtek meg, hogy engedjem, vagy egyáltalán elmagyarázzam, hogyan is kell visszaalakulni, azzal most csak macerát okozna magának is, nekem is.
  Mivel ficánkol, megragadom a grabancánál, és úgy emelem fel a padról, hogy egyenesen rám nézzen.
  ~Nyugi van hapsikám, semmi gond nincs, majd idejében megtudsz mindent. Vissza már nem megy, majd csak félig.
  Nem most magyarázkodok, csak összepakolok, és azt hiszem motorral megyünk. Na de hová tegyem a kölyköt? A torta sérülékeny, a szőrpamacs nem, tehát utóbbi megy a csomagtartóba a ruháival együtt, a torta és a maradék süti elém, és már indítok is, hogy mielőbb a falka szállásra érjek.

  Leállítom a mocit, a tortát fél kézzel egyensúlyozva sütivel díszítem, a kölyköt kiszedem a csomagtartóból, és úgy viszem a pincébe, egyenesen Joshoz.
  -Nézd mim van? Egy cukrász kölyköm, és ne nézz így rám, baby bumm van.
  Halál büszke vagyok magamra. Mégis melyik falka mondhatja el, hogy egy külön bejáratú cukrásza van? Na? Na melyik? Hát a miénk.
  Azért mindent nem tálalok ki, úgy tartom a kölyköt, mint egy fáklyát, aki persze kapálózik, de akkor sem teszem le. Még nem.
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Pince

  on Szer. Aug. 15 2018, 23:51

  Amennyire rajongok a levegőért, annyira utálom a pincét. Kivéve, ha éppen a boros részlegen vagyok, ez azonban pont nem az. Már fogalmam sincs, mi a jó halált keresek itt, mikor bekúszik egy infó, s válaszul megkapni, hol is vagyok. Dante éppen máshol van, fontos ügyben, így most engem lehet csak megtalálni.

  - Én azt hittem, tortád...
  Az új jövevényt már korábban megéreztem, hogy láttam volna, várakozok is, elég kíváncsian.
  A farkasom türelmesen vár, s figyel a kölyökre, s Ryan farkasára is. Éppen ezért karba font kézzel várakozom. Ryan mindig alkot, s már most kíváncsian várom, mi is az.
  - Baby boom. Ugye nem olyan lesz, mint Erick? Nem fogok két házat építeni fára – vagyis Claudetot ugrasztottam a témára, mert azért ő jobban ért a fákhoz. Fán fakunyhóhoz még jobban.
  - Tehát azért hoztad, mert cukrász? – Bökök a dobozra, amiben sütemény lehet. Már csak az ínycsiklandó illata alapján is.
  A kölyökhöz lép a farkasom, s megszagolja. Ha mozdulni merne, morogni kezd.
  - Más indok, hogy behoztad? – Mármint a falkába.
  Megnézzük, kit harapunk be, gyenge tagot nem fogadunk be. Ha Ryan bevállalja kölyöknek, az azt jelenti, erős ahhoz, hogy a falkához csatlakozzon.
  avatar
  Ryan Elvestaad

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Gweir
  Kor : 290

  Re: Pince

  Yesterday at 01:29

  Mindent vittem, még a dobozt is, és naná, hogy azt lepakolom Josh elé, végül ha a kölyök kikapálózta magát, őt is leteszem a földre. Milyen apró... ezen mindig elcsodálkozom, pedig nem egy friss kölyökhöz volt már dolgom.
  -Aha, annak a tartozéka ő. Ellenőrizd le, jó-e. Már a torta. A süti finom, az biztos.
  Büszkén mutatok a kisfarkasra, egész jól sikerült, nem lehet benne kivetnivalót találni. Még.
  -Dehogy. Ha a padot nem tekinted fának, akkor nem. Vagány gyerek, nem ijed meg a saját árnyékától.
  Ugyan nem haraptam nagyot, de nem kezdett el ordibálni és sikítozni, aminek kifejezetten örültem.
  -Apuskám, ennyire ne nézz amatőrnek, bár tudom, hogy az is egy nyomós ok, sőt, külön bejáratú saját cukrászunk lesz, de nem. Nézd meg jobban, nem ismerős?  Ja, most ne.
  Megrázom a fejemet, vannak baromságaim nekem is, de azért válogatok. Amatőr hibákat nem követek el. Josh meg nézheti így, fel nem ismerné, de ez nekem is leesik.
  -Szóval a kölyök keresett hacker, de addig marad csöndben káromkodás nélkül, míg bolyhosként rohangál. Erős farkas lesz.
  A kötelező köröket le kell tudni, és Sam jobban jár, ha nem mozdul, mert Josh simán kettéharapja velem együtt. Farkasom lekushad, türelmesen vár, ráérünk, kajánk is van.
  avatar
  Sam Kerrington

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York City
  Kor : 18
  Foglalkozás : Cukrász (dugiban hacker)

  Re: Pince

  Yesterday at 23:22

  - Én sem – elég széles vigyorra sikeredik. A hackerkedésre fenemód büszke vagyok, még akkor is, ha elég nagy árat fizettem érte. Így nem érte meg, nagyon nem, de attól még nagy a mellényem tőle.
  Valaki elmozdul mellőlem és egy részem nyugodtabb lesz. De hogy a picsába tud nyugodt lenni, amikor kurvára nem tudom, mivan?!
  Mi az, hogy nincs gond? Mi? Minek idejében, mi van? Félig? Félbevág? Rúgkapálok, mint állat. Mint állat. Fúbazmeg, ez most vicc, nem álmodom, hogy farkaskölyök vagyok, méretben is? Valaki csípjen már meg! Úgy 230-al köszi.
  A csomagtartóra kétségbe esek, kaparok, harapok, néha elborulok, ahogy kanyarodunk. Még a mocimat is lenyúlja!
  Azonban a levegő fogy és eléggé kábán nyitom ki a szemem, amikor ismét fény van.
  Valami halk hang hagyja el a torkom, s akkor térek igazán magamhoz, mikor már leérünk a pincébe. Sok minden rohamoz meg, én meg rúgkapálni kezdek, ismét, vagyis nem megy, mert ott fog meg, ahol, aminek okán nem tudok mocorogni. Így hát morgok. Vékony hangon. Mikor leér, és a másik elé kerülök, akkor, amikor felemel még jobban, ismét tudok kapálózni.
  Igen, cukrász vagyok, baj? Kurva jókat készítek!
  A nagy farkastól féltem a parkban is, de aki itt van, attól is tartok, még ha nem is annyival erősebb, mint a másik. Nem érdekel, miről cseverésznek, engedjenek már el! Ébredjek már fel!
  Tudják, hogy ki vagyok valójában, bár ez egyes helyeken nem annyira ismeretlen. Vagyis sok helyeken, mert sajnos voltam annyira jól figyelmetlen, hogy lebuktam, s köröztek. S most sem voltam elég jól elbúvós, hogy ne köröznének ismét, ezek szerint. A nevelőtisztem hazudott! Én meg neki, szóval kvittek vagyunk.
  Végre földön! Iszkiri lenne, ha nem érzeném azt, hogy tonnányi súly van rajtam. Meg basszus, hogy van, hogy négy izém van? Hogy kell ezzel járni? Valaki ébresszeeen feeeell!!!
  Ahogy hozzám ér az a nagy benga, mozdulni sem merek, lélegezni sem. Kisfarkas legszívesebben a parkbeli farkashoz futna, de annyira fél, hogy inkább mozdulatlan ő is. Rosszabb, sokkal rosszabb érzés fog most el, mint az intézetben, akárhányszor csak rám törtek, vagy rám vetették magukat.
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Pince

  Yesterday at 23:46

  Nem adja fel a kisfarkas, amint tud, máris jár a négy mancsa. Valóban erős lesz, nem adja fel. Ide kell is, különben széttépjük.
  - Garrett már az illatáról megmondaná, mi az ábra – röhögök fel fojtottan.
  - Azt látni – felelem komolyan. – Helyes – tényleg nem akarok macerázni a fakunyhóval. Legalábbis, se az egy, se a plusz egy, nem érdekel. Majd Claudeot ráugrasztom.
  - Öööö. Fehér? – Majd sokat mondó arccal nézek rá. Tudtam, mire gondol, de nem fogom ezt kihagyni. – Jókor jut eszedbe. Hogy hívják? – Utána kell néznünk.
  Felvont fél szemöldökkel meredek a kis fehérre. Hacker. Jól fog jönni. A farkasom alaposan megszagolja, végül megnyalja az orránál és a füle tövénél. Jöhet, maradhat.
  - Jól választottál, Ryan, kész főnyeremény! – Vigyorodom el. Buzog az energiától a kicsi, akaratos és makacs. – Nem fogsz unatkozni vele, már most látom. Ha kell nagyobb hely, szólj. Amíg nem tudunk meg róla többet, addig fokozottan odafigyelünk rá.
  A nevelésére, formájára vonatkozóan semmit nem mondok, az Ryan reszortja. Az enyém az volt, hogy maradhat, vagy sem. Kell nekünk az ilyen farkas. Felveszem a dobozt, s Ryan kezébe nyomom.
  - Ez a tiéd, barátom. Garrett sűrűbb vendégünk lesz, már most látom – vigyorgok, s hagyom őket útjukra menni. Én meg adom le a drótot, hogy nézzenek utána a srácnak. Mert ha olyanba tenyereltünk bele, kell sepregetni. De megtesszük. A kölyök már a miénk, ide tartozik.

  //Köszönöm a beugrót! wow //
  avatar
  Ryan Elvestaad

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Gweir
  Kor : 290

  Re: Pince

  Today at 00:27

  Tulajdonképpen meg tudnám zabálni a kölyköt, és nem csak azért, mert az enyém, vagyis az enyééééém, hanem mert irtó édes. Azért jó pár éve annak, hogy utoljára ekkora szőrgombolyag volt a kezeim között, azóta már szinte kifejlett farkasokká lettek.
  Ami különösen tetszik benne, hogy küzd, még így is, s bár röhögni tudnék rajta, mert annyira esetlen, de életképes, minden tekintetben életképes.
  Még le sem teszem a földre, már járni akar, erről van szó. Bár Josh bestiája simán fölé tornyosul, de az enyém azonnal jelzi az apróléknak, hogy most nyugi van, különben ennyi sem marad belőle.
  Josh véleménye a döntő, maradhat vagy sem, és ha neki nem tetszik, akkor sajnos igen rövid életű kölyök lesz.
  -Háh, de Garrett nincs itt, így marad a kóstolás.
  Fene a pofájába, az a bolhás szakértő, hozzánk képest mindenképp.
  Bólintok Josh megjegyzésére, egyelőre úgy fest, nem sok kifogása lesz Sam ellen, ő is azt látja, amit én.
  -Az, hogyne. Sam... Sam Kerrington. Bár a vezetéknevét nem árulta el, tudom, hogy kergetik.
  Vagyis lesz meló, hogy elsikáljunk néhány dolgot, de így is kikerül a csávából is.
  A bestia pedig döntést hozott, és hiába sejtem, vagyis tudom, hogy Josh végül is már rábólintott, kb. annyira feszülten nézem végig a jelenetet, mintha az én életem múlna rajta. Ahogy a monstrum megnyalja, a csöppséget, elvigyorodok.
  -Köszi. Elég egy ekkora kezdetnek, nem kell nagyobb. Nem, egyáltalán nem, de hamar megtanítom neki, meddig mehet el.
  Sam még nem tudja, milyen vagyok valójában, és mennyire komolyan veszek olyan dolgokat, amiket egy kölyöknek tudnia kell. Az én kezem közül még nem került olyan farkas, aki akárcsak hibát is elkövetett volna. Egytől egyik remek farkasok lettek.
  -Nem kérsz? Marha finom, vegyél már. Az elképzelhető.
  Vigyorogva köszönök el Joshtól és nyalábolom fel a kölyköt, hogy egy másik helyiségbe vigyem, ahol már nem tud kárt tenni magában.
  Ott ismét lepakolom a földre, de mielőtt bármit kezdenék vele, első a süti, azt helyezem biztonságba. Utána jöhet a többi, azaz máris elkezdek magyarázni.
  ~Jól látod, farkas vagy, Sam, igaz, még botladozó kölyök, de az, és az enyém. Azaz én vagyok a beharapód teremtőd, a faterod, ahogyan jobban tetszik. Most jól figyelj, mert csak egyszer mondom el. Nem, nem lehet visszacsinálni. Ez a másik alakod mostantól, az emberi ettől még megmarad. Mostantól így is tudsz kommunikálni, ahogyan most teszem veled. Akivel találkoztál, ő a Béta, a falka második embere, Josh. Ne szarozz vele, mert kinyír egy pillanat alatt, velem együtt. Itt már senkit nem érdekel, mit alkottál emberként, senki nem fog keresni, senki nem akar lekapcsolni. Viszont hierarchia van, és azt kurva komolyan vesszük. Kölyök vagy, és az is leszel még 5 évig. Az erőd sokkal nagyobb lett, gyorsaságod is megsokszorozódott, de ez nem azt jelenti, hogy nincs edzés.
  Szünetet tartok, hogy legyen ideje felfogni, és addig büszkén nézem, ahogy a bestiám máris tesztelni kezdi a kicsi reflexeit, és játékos formában rögtön tanítja.
  Még várok kicsit, és addig eldöntöm, hogy neki engedem, hogy visszaváltozzon, vagy én vedlek mellé. Tudom, hogy brutálisan lerohantam, de azt akarom, hogy érezze, van játékos, kedvelhető oldala is ennek, nem csak a muszáj.

  //Én is Josh! :-)//

  Ajánlott tartalom

  Re: Pince


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 23:35