Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Edzőterem (Mikhal ház alja)

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Csüt. Nov. 24 2016, 18:04

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Vas. Nov. 27 2016, 23:32
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  Kit, kat, kit,kat, kit kat...jár az óra amíg meg nem áll és akkor..csend. Pár pillanat de mély csend. olyan elsüllyesztő, mélyre húzó...BANG! A hatalmas bimbamos...Nem látom...csak sötétet érzek és mély zúgást. Egy újabb emlék. BANG! BANG! BANG! 3 lövés? Vagy 3 ütés? Lucius nem sokára megérkezik...Mégsem tudok mozdulni, hogy menjek az edzőterembe. Vagy már ott vagyok? Fogalmam nincsen. Léptek zaja...emlék...nem ez annál sokkal tisztább.. Mi ez? Látomás? Aztán egy apró gyertya láng az arcom előtt, és fel nézek. Valaki tartja a lángot. Apám az...fel ismerem. Mindig felismerem. Ajkai elnyílnak mintha mondani akarna valamit de a torkán nem jön semmi csak egy kígyó bújik elő a szájából. Nézem és hirtelen mozdul a fehér hüllő, és szétfeszítve számat valami hatalmas erő, a kígyó a testembe kerül...és...

  Kinyitom a szemeim. AZ edzőteremben vagyok. Franko nyit ajtót én meg fekszem a kör közepén amit legutóbb rajzoltam fel.-Uram, Lucius úrfi megérkezett.-mondja majd fére áll, és beengedi a warlocok ismét ide. Fel ülök, és felhúzom az egyik lábam rá támaszkodom kezeimmel, és mélyet fújok. Megtörlöm homlokom ki izzadtam...Rá nézek a kölyökre, majd fel kelek.-Üdvözöllek ismét itt..-fújok halkan ahogy felegyenesedek és végig simítok hüvelyk ujjaimmal a kötéseken a kézfejeimen.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Nov. 28 2016, 17:53

  Mikhal - Lucius

  Napok óta, amióta apámmal találkoztam, azon gondolkodom, hogy miért hiszi azt, mi jól kijövünk Mikhallal. Miért nem érti meg, hogy ki nem állhatjuk egymást, és legszívesebben mindketten holtan látnánk a másikat?
  A napnál is világosabb, olyan ellentét van köztük, hogy csak na. Az igaz, hogy tulajdonképpen fogalmam sincs, miért utáljuk egymást, csak azt, hogy utáljuk egymást.
  Ma semmi kedvem nem volt elindulni sehová sem, de Malcolm elzavart, hogy márpedig menjek Mikhalhoz. Megint. Végig morogtam az utat, annyira nem volt kedvem hozzá, és mégis voltam olyan marha, hogy csak ideérek, sőt, még be is csengetek, Frankot meg lelkesen üdvözlöm.
  Persze, mert ő nem tehet semmiről, ő nem Mikhal. Amikor az edzőterem felé vezet, már előre tudom, mi lesz a forgatókönyv, de hogy én egy napot nem töltök itt, az biztos.
  -Szia. Malcolm azt mondta, jöjjek el.
  Azért biztos ami biztos, ezt még el is újságolom, nehogy azt higgye, nekem volt az eszemben, vagy én döntöttem így.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Nov. 28 2016, 20:21
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  Csak halkan fújok. Nem igazán érdekel a mondata. Lassan fel állok. Kicsit megingok, de nem lépek semerre csak rendezem az agyamban való káoszt és lassan kinyitom a szemeim majd Luciusra tekintek.-Fáradj be.-mondom és megvárom míg ide ér.-A cipőt.-mondom. Úgy gondolom, ha mezitláb vagyunk, sokkal jobban át érzünk, bizonyos energia áramlásokat.-Legutóbb remekül, össze hoztad, hogy elő hozd a rejted energiáidat, most azt fogjuk játszani, hogy egyensúlyba helyezd őket magadban. Erre pont jó az, hogy bizonyos, közelharci mozdulatokat tanítsak neked, hiszen akkor arra koncentrálsz, és az energiáidat is sikerül talán rá vezetni, hogy besegítsenek neked ebben.-fordulok felé, miközben a kezeimen a kötést megigazítom aztán végig tekintek rajta kék szemeimmel.-Emlékszel az alapállásra amit mutattam neked, miközben nekem jöttél?-kérdezem ahogy szemeibe nézek és ott állapodik meg a tekintetem.-Az alap állás az olyan, mint egy fa gyökere. Az tartja a földben. Az állóképességed a legszükségesebb ide. Ha valóban erős lesz az alapállásod nagyobb erő kell ahhoz,hogy kilökjenek belőle. De most még...-oda lépve csak a vállán lökök egyet mire hátra lép.-Most még nincs meg a pontos egyensúly, és mély gyökerek.-mondom ahogy mélyet szusszanok, és felszívom magam levegővel aztán fel veszem az alapot.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Nov. 28 2016, 22:27

  Mikhal - Lucius

  Látom, hogy Mikhal megszédül, de meg nem kérdezném ám mi baja? Persze, aztán majd úgy is azt mondja, semmi közöm hozzá. Értékelje azt, hogy látva az egészet nem vonok vállat, azaz marha rendes vagyok.
  Befáradok, nem vagyok fáradt, a cipőmet meg már előre leveszem, és mire kimondja, már csak mutogatok az irányába.
  -Jó. És akkor ma két kígyót kapok?
  Nem árt tisztázni előre, tudjam, hányat kell lebányásznom magamról. A kötéseket látva... hát az már tutira nem én voltam, ennyire nem égettem meg, vagy igen? Ne mááár.
  -Ahaaa, az elején. Utána meg már mindegy volt.
  Persze, hogy emlékszem, csak amikor már ütött is, na akkor semmiféle alapállás nem érdekelt igazából, de őt se. Az állóképességemmel nincsen gondom, de az erőm nem az igazi, hiába erősödtem egy csomót.
  Értem ezt a gyökeres dolgot, csak még a súlypontom nem tudom behelyezni úgy, ahogy szeretném, pedig Airgidtól is egy csomót tanultam. Onnan is látszik, hogy Mikhal simán kilök. Tök jó.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Nov. 28 2016, 23:25
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  -Egyesével, fogjuk venni a mozdulatokat. Mindet próbáld meg külön gyakorolni, és minél gyorsabbra és hatásosra fordítani. A mozdulatokban az a lényeg, hogy megláss egy folyamatot amit felhasználsz más ellen. De...addig nem szabad, hogy ez a cél lebegjen előtted, hogy az ellenfeled ellen használod. Először, úgy kell felfognod, mint valami tánc mozdulat. Fokozatosan kell vele haladnod előre. Ha a mozdulatok megvannak, meg lesz a folyamat is...de mondom, itt a közelharcban az energiák, összpontosítása és a sok gyakorlás segít. Na meg ha elő jönnek a reflekszeid idővel, és néha engeded, hogy ösztönből cselekedj. A haragot amit legutóbb használtál arra volt hasznos, hogy elő csald az erődet, de az csak neki vezet a falnak, pontosabban annak, hogy megint eltörik valamid. Mielőtt megint nekem rontasz, vagy bármi ilyesmi. Gondold végig, hogy valóban te jössz ki belőle, esélyesebben.-mondom, majd felemelem a kezeim, és oldalra állok.-Mutatom a fogásokat.-lassan veszek levegőt, és végig mutatom a folyamatot neki, aztán felé pillantok.-Most egyesével, és próbálj meg leutánozni...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Csüt. Dec. 01 2016, 22:04

  Mikhal - Lucius

  Hallgatom Mikhal magyarázatát, és mire a feléhez ér, kb. olyan érzésem van, mintha a capoeiráról lenne szó, csak gondolom nem olyan táncos mozdulatok lesznek benne.
  Ott is végül összeáll egy koreográfia, ami lehet rögtönzött, vagy begyakorlott mozdulatsor, és persze, hogy nem egyből nekimegyek valakinek és úgy próbálom ki.
  Az, hogy az energiát is oda összpontosítsam, azt még össze kell csiszolni majd, és már most azon agyalok, hogy mi van akkor, ha még tüzet is használok mellé?
  Egyelőre nem kérdezem meg, örülök, ha a mozdulatokat megjegyzem és végül összepakolom valami egységgé. A reflex lesz még érdekes, ha beleszól az egészbe, persze ha már profi leszek, azzal sem lesz problémám, asszem.
  Most még ha reflexből csinálok valamit az nem igazán találkozik a tanultakkal, de idő kérdése.
  -Oké. De nem ér ám rögtön lecsapni.
  Ezt azért beközlöm, nehogy már úgy kezdjünk, hogy leüt, mert akkor hisztis leszek, ez tuti.
  -Aha, így jól fest.
  Van amit rögtön sikerül megfigyelnem, valami kicsit kacifántos, de majd kiderül, mit hogyan kell.
  Bólintok, akkor kezdjünk bele, maximum még a capoeirában tanultakat is bevetem, az már egész jól megy, és élvezem is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Pént. Dec. 02 2016, 22:22
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  -Csak hallgass és csináld.-mondom ahogy magam elé tekintek majd lehunyom a szemeim és egyesével lassan megmutatom neki a fogásokat. Az agyam e közben máson pörög. A látomásomon, és azon mit akart ezzel üzenni az apám, van értelme-e komolyan vennem, vagy beszéljek erről bárkinek is. Jóslat vagy, ajándék? Balszerencse, vagy jó akarat? Magamnak kell rá jönni...Valahogy úgy érzem, hogy ha apámról beszélek bárkinek is az mind olyan dolgokat fog mondani amit én nem fogok jónak látni...Ahogy végig mutatom, Luciusnak a fogásokat én kiegyenesedem, és arra utasítom, hogy csinálja meg egyedül lassan a sorozatot. figyelem kék szemeimmel, hogyan mozdul mit hol ront el, és akkor megigazítom. Egyszerűen csak megpöckölöm a tartás hibáit a testén, aztán megigazítom, hogyan is kell állnia abban a pillanatban, aztán újra kérem tőle. Egész tűrhetően tud viselkedni mikor koncentrál, és a szájában tartja a nyelvét. Igen így teljesen el lennék vele, ha nem pofázna olykor feleslegesen. A tartása egyre jobb csak éppenséggel semmi erő nincs benne. Súlyokat kéne emelni, és tényleg kis izomzat kellene nyafka testére. A következő órára írok neki, egy edzés tervet, miből csináljon sokat, és mit egyen amivel besegíthet a növekedésbe, és a drága futó karrierjében sem lesz kár.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Dec. 12 2016, 21:46

  Mikhal - Lucius

  -Rajta vagyok.
  Kivételesen nem kezdem kifejteni a véleményemet, mert sokkal jobban érdekel az, amit ma tanulunk.
  Mindent leutánzok, remélhetőleg jól és nem szúrom el, egyelőre nem tűnik bonyolultnak, valahogy olyan logikus az összes. Persze ezt gyorsan kombinálni nem olyan könnyű, tudom, capoeirában is így van, de élvezem.
  Ami meg nem jó, azt Mikhal javítja, de nem is rontok olyan sokat, mint elsőre gondoltam, szóval ez is fellelkesít ezerrel.
  Kíváncsi vagyok, mikor próbáljuk egyben az egészet, elsőre tuti bele fogok zavarodni, ami nem csoda, mert ezt sokat kell gyakorolni, hogy tuti gördülékeny legyen.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Hétf. Dec. 12 2016, 22:19
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  Csak figyelem ahogy leutánozza a mozdulatot és ismétli. A mozgás a pontos, mégis lassú, és még gyenge. Németországban az öcsémmel való első találkozásra emlékeztet. Pontosan emlékszem rá. 1937 volt, július 16. 21 éves voltam ő pedig alig töltötte be a 20-at. Őt is úgy gyűlöltem mint Luciust, de az öcsém iránt volt bennem valami..valami tisztelet is...hiszen mégis az apánk egy vér..csak éppenséggel nekem nem kellett a testvéri szeretett megszólalás. Vagy akármilyen dumája amivel elő állt volna nekem. Nah ő volt a másik akinél bántam, hogy ott helyben nem öltem meg...Mindegy is...21 éves voltam...ki gondolta volna, hogy feltűnik egy öcs akinek semmi esélye nem lehetett volna. Halkan szusszanok majd végig tekintek ismét Lucius mozdulatain, és megint megigazítom ahol kell. Addig csináltatom vele míg az első sorozat normál tempóban nem megy neki, és az idő is hamar letelik vele. Megállok ismét mellette.-Próbálj követni, gyorsabb tempót fogok diktálni mint eddig. Ha elakadsz annál a mozdulatnál állj meg és játszd vissza amit elrontottál és kezd előröl.-mondom ahogy rá tekintek kék szemeimmel és felvéve az alap állást várom meg majd amint meg van a testtartása neki is elkezdem, és addig nem állok meg amíg nem érek a sorozat végre majd felé fordulok, lássam rontott vagy sem.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Szomb. Dec. 24 2016, 19:54

  Mikhal - Lucius

  Aprólékos folyamat, de mindent ismétlek, és ne, nem gyorsan, mert akkor tutira elrontom. Amíg nincs meg a tökéletes mozdulatsor, feleslegesnek tartom, hogy gyorsítsak vagy erőt vigye bele.
  Egyelőre amolyan nyugdíjas tempóban tolom, még ha ez Mikhalnak nem is tetszik, de ha elrontom, akkor még jobb, ha most javítja, nem később. Akkor sokkal nehezebb, nem? De.
  Szóval szép nyugisan begyakorlom a mozdulatokat és csak utána gyorsítok, a végére hagyom az erőt. Már várom, éppen mibe fog belekötni, mert tuti, hogy valami majd nem tetszik neki.
  -Oké.
  Kíváncsi vagyok, mennyire gyorsít be, de mivel ezerszer elgyakoroltam a sort, nem félek attól, hogy elrontom, ha meg mégis, akkor majd megcsinálom ismét.
  A végére tiszta Jackie Chan leszek, de tényleg.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Vas. Dec. 25 2016, 00:07
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia  Egész ügyesen vissza adja amit kértem tőle, igaz sokszor igazítanom kell a tartásán de ez legyen a legkisebb gond, idővel lesznek még úgy is itt problémák. Tanítok neki, még pár védekező mozdulatot, és támadást, aztán észre sem veszem meddig el szált az idő. Így mikor egész csendben van tök jól el lehet vele dolgozni. Lehet mindig előtte el kell verni, hogy így viselkedjen? Bár nem erőszak a disznó vágás, csak a disznónak.-Elég lesz mára.-mondom ahogy fújok egyet. Mára elég lesz neki. Megdolgozott érte...de nem mondom ki, lehet megint csak belém köt mint mindig.-Ha lehet, kezdj valami konditerembe is eljárni. Már ha érdekel még a dolog és nem Malcolm küld megint ide.-mondom ahogy maga mondta, hogy ő nem magától jött, őt az apja küldte. Bár végül is mindegy, én mondtam magamnak. Elkezdem kibontani, a kezeimről a kötést, közben fel veszek egy oda készített vizes palackot, mert voltam ilyen rendes, és oda dobom neki. A sajátomat is fel veszem, majd amint kibontottam a kezeim bele iszok, 3 nagy korttyal. Össze csavarom a kötéseket és felé pillantok, majd elindulok a terem kijárata felé.  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Vas. Dec. 25 2016, 00:43

  Mikhal - Lucius

  Amikor Mikhal nem csesztet vagy nem szól be, akkor egész normális és még haladunk is. Így jó. Persze nem tudom, megint mi ütött belé, de sebaj, mert azért sosem állja meg, ne legyen egy-egy epés megjegyzése, most viszont igen. Eddig... vagy végig?
  Miután végignyomom az egészet, megállapítom, hogy szerintem tök jó vagyok, és innentől kezdve már csak vigyorgok.
  -Máris? Jó.
  Akkor mára vége, tudomásul veszem, ez van. Arra viszont, hogy járjak konditerembe, széttárom a karomat.
  -Még hányba? Járok, csak nem fogok fejlődni egyik napról a másikba.
  Airgid is adott edzéstervet, és azt csinálom is. Már egy csomót fejlődtem, csak nem vagyok az az alkat, aki könnyen hízik, így nem tudok felszedni magamra annyit, amivel mások elégedettek lennének.
  [color=oliveg-Köszi.[/color]
  A víz jól esik, szerintem le is húzom a felét rögtön. Ennyit arról, hogy kortyonként iszunk. Felveszem a cipőmet és ha Mikhal kifelé megy, akkor én is. Miért maradnék itt akkor?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Kedd Dec. 27 2016, 23:43
  Háború fia

  és ©

  Raszputyin fia
  -Ennyi fért az időmbe.-mondom ahogy felérek vele.-Akkor jó lesz a sietsz.-tekintek rá, és elmosolyodom.-Éhes vagy, esetleg vagy már mész is tovább?-kérdezem ahogy felé fordulok egész testemmel, és csak kék szemeimet rajta tartom.-Valahova küldött még az apád?-kérdezem ahogy pislogok párat felé, majd mélyet szusszanok, és ki megyek a nappaliból, elindulok a lépcső felé.-Ha esetleg szeretnél itt enni, Franko kiszolgál, és ha még szükséged van fürdésre vagy valami frissítő zuhanyra csak jelezd neki, és megmutatja neked a fürdőt.-mondom ahogy elindulok a lépcsőn fel felé. A komornyikom, minden panaszát meghallgatja, de nekem valóban további dolgaim vannak, és nem ebben a házban máshova kell mennem...  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)

  on Csüt. Jan. 19 2017, 19:48

  Mikhal - Lucius

  -Oké, köszi.
  Meglep, hogy ma nem megyek haza sérülésekkel tele. Igazából már ennek is örülni tudok de tényleg. Mikhal kiszámíthatatlan, így sosem lehet tudni nála, mikor gurul el a gyógyszere... már ha van olyanja egyáltalán.
  -Nem, nem, megyek mert még várnak a súlyok is.
  Beiktattam azt is meg mindent, lassan többet vagyok távol mint a szobában, de sebaj, még bírom, aztán ha nem, akkor majd a szervezetem jelzi.
  -Csak az edzőterembe már, máshová nem. Aztán tanulás, meg ilyesmi. Asszem.
  Számba veszem még a mai teendőimet, aztán tényleg villámgyorsan öltözöm, mert sosem indulok el. A felajánlás meglep, most tényleg nem értem, halál normális.
  -Köszi, tényleg nem, rohanok tovább, majd utána fürdök. Most már kibírom addig.
  Nincs sok cuccom így nem tart sokáig a pakolás, elköszönök Mikhaltól, megköszönöm Franko kíséretét és már ott sem vagyok. A fene tudja mikor érek haza.

  //Köszike! Very Happy//  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: Edzőterem (Mikhal ház alja)


   Pontos idő: Szer. Jan. 16 2019, 06:00