Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Vitaly lakása

  Share
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Vitaly lakása

  on Pént. 13 Jan. - 17:41

  First topic message reminder :


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Vas. 4 Jún. - 19:53  Noel & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Rendesen összeszedtem magam, nem csak tessék-lássék módra. Ezért töltöttem egy csomó időt a hajammal, és ezért vettem fel normális ruhákat, nem csak olyasmit, amit otthon viselnék. Még egy kis kölnit is használtam, hogy biztosan jó illatom legyen. Elégedetté akartam tenni Noelt, tudatni vele, hogy tényleg igyekszem és hogy nagyon sokat jelent nekem, hogy segít.
  Mosolyogva álltam elé, és a reakciója alapján eléggé kitettem magamért. Talán nem okoztam csalódást, és kezdetnek éppen elég jó volt ez. Jelenleg Noelt tartottam a legjobb barátomnak, a világért sem akartam, hogy csalódnia kelljen bennem, főleg miután olyan keményen próbálkozott, hogy összekaparjon a padlóról.
  - Remek. Ezt sokkal jobb hallani. Igyekeztem – mosolyogtam rá, egy kissé még mindig erőltetetten.
  Mielőtt folytathattuk volna a beszélgetést, fogtam magam és rendet varázsoltam a lakásban. Tényleg elég nyomasztó volt az elhasznált levegő és a sok miegymás a földön szétszórva. Mire végeztem máris minden sokkal élhetőbb lett. Leültem a kanapéra, Noel pedig odatolta hozzám a sütiket, amin halkan felkuncogtam. Azt hiszem, azon az estén először fordult elő ilyen.
  - Köszi. De ugye te is eszel belőle? Amúgy jól elvoltál míg nem voltam itt? Nem akartam, hogy unatkozz… Mit csináljunk most? Dönts te, nekem most nincs sok ötletem, és amúgy is, egész eddig egyedül kellett itt ücsörögnöd. Ez így igazságos.
  Betoltam egy sütit, miközben ezt mondtam, de nem akartam az összeset megenni előle. Azt mondta, hogy ez a kedvence, tehát bunkóság lett volna, ha felfalom mindet. A programról pedig… a világon semmihez nem volt kedvem, de szerettem volna eltitkolni ezt előle, és lelkesedést színlelni. Ha ő választja ki, mit csináljunk, sokkal egyszerűbb lesz.

  Re: Vitaly lakása

  on Szer. 21 Feb. - 17:54

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Szer. 21 Feb. - 18:07
  Apu

  & &

  Dorian


  Már most tudom, hogy utálok költözni. Annyira bonyolult, hát ennyi cuccot nem is lehet becsomagolni mint amennyit nekem kellett.
  Van 5 dobozom, 3 táskám, és akkor még nem értem a végére. Miért kell egyáltalán elköltöznünk? Miért nem jó itt? Miért kell másik iskolába mennem? Miért nem jön ide aki akar? Nagypapit ugyan régen láttam, miatta utazok, rendben van, de arról nem volt szó, hogy kipakoljuk az egész házat. Itt nőttem fel, és akkor tessék.
  Az igazat megvallva nem volt ám olyan fárasztó, hiszen egy intésre minden a helyére került, de jól esett morogni egy kicsit apáéknak, azt meg nem kérdeztem meg, hogy ők ezt mennyire élvezték. Én nagyon.
  Már épp kezdeném újra, hogy nem vagyok hajlandó sem vonatozni, sem kocsiban poshadni, mikor még bele sem fogok, és egy tök idegen lakásban találom magam a cuccaimmal együtt.
  -Ezért volt ez az egész felhajtás? Apuuuuuuu,
  úgy harangoztátok be, mintha óceánjáróval mennénk két évet,
  és akkor tessék.

  Mindig van miért morogni, most éppen azért teszem, mert szinte nem is utaztunk, csak ott voltunk, és most itt vagyunk. Ma bal lábbal keltem, igen, és lefagyva szemlélem ezt a lakást, moccanni sem merek, mert félek, hogy a következő pillanatban összetörök valamit. Ez most komoly? Ki sem pakolok, mert minek.
  Ami sokkal jobban izgat, hogy akkor mikor megyünk nagypapihoz, de mire ezt is megkérdezhetném, apa bejelenti, hogy ő megy is tovább, mert muszáj. Puff neki. Legalább elköszönni van időm, és kérdezem én, hát mikor nem vagyok jó?
  A pajkos vigyorom mindent elárul... apu meg lesz áldva velem, ez egészen biztos.
  -És akkor ketten maradtunk. Örülsz?
  Fordulok apu felé sejtelmes mosollyal... abban minden benne van, szó szerint minden.
  Egyébként szeretem őt, azaz mindkettejüket, de néha olyan jól esik megtréfálni őket, vagy viccelődni, vagy éppen makacskodni.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Szer. 21 Feb. - 23:18

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  Újra eljött a költözés ideje. A hazaköltözésé. Számomra keserédes ez a nap, hiszen tizenhét éve rengeteg mindent hagytam magam mögött a másik világban, ugyanakkor az itt töltött tizenhét év életem egyik legszebb időszaka volt. Az itteni ház mára a közös otthonunkká vált, és nagyon fontos nekem, amit jelképez. De akkor is vissza kell térnünk a valóság univerzumába, nem élhetünk örökké az álmok közt.
  A bepakolás éppen elég egyszerűen ment, csak egy intés itt, egy másik ott és már kész is. Dorian persze nem hagyta, hogy ilyen könnyű legyen, egész délelőtt rossz kedve volt és panaszkodott, de már megtanultuk kezelni Damiennel, nem tud kihozni a sodrunkból a kamaszhisztivel. Amikor már az egész ház dobozokba és táskákba van csomagolva, mind megállunk a nappali közepén, és mielőtt a mi drága kisfiunk ismét kinyithatná a száját, már ott is termünk a másik lakában. Az én lakásomban, amit itteni idő szerint egyetlen napja hagytam el. Sajnos kicsit (sokkal) szűkösebb, mint az emeletes családi ház, amiben eddig laktunk, de ez is csak átmeneti megoldás. Legfeljebb pár hét, és találunk egy megfelelőbb lakhelyet.
  - Sajnálom, Dorian, nem akartunk félrevezetni. A nagy kavarodásban biztos elfelejtettük említeni… de tessék, itt vagyunk! Itt laktam mielőtt megismerkedtünk Apával - mutatok körbe a kis egérlyukban, ami ezelőtt az otthonomul szolgált. Mintha összement volna, míg távol voltam.
  Nem sok időnk van közösen rendezkedni, mert Damiennek máris mennie kell, neki dolga van. Néhány kelletlen sóhajt és gyors búcsúzkodást követően ő el is hagyja a lakást, és ketten maradunk Dorival. Felé fordulok, és viszonzom azt a huncut mosolyt, amivel rám néz. Rajtam aztán nem fog ki, bármit is tervez!
  - Nem is lehetnék boldogabb! Van, aki segít nekem elpakolni - kacsintok rá, majd körbe fordulok. Okoz egy kis fejtörést, hogy mit hogy és hova, de azt hiszem, megoldható.
  - Vedd elő a fontosabb dolgaidat, a többit kicsinyítsd le dobozostul! Átmeneti megoldás, amíg nagyobb helyre nem költözünk, de itt csak így férünk el! - állok elő a nagy tervvel, majd intek is két ruhásdoboznak, amiből szépen hajtogatott ingek, pólók és nadrágok repülnek elő és rendezik el magukat gyönyörű stócokban a kanapén.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Szer. 21 Feb. - 23:45
  Apu

  & &

  Dorian


  Mégis kinek lenne jó kedve akkor, amikor kiszakítják a megszokott kis közegéből, olyasmikre hivatkozva, hogy muszáj vissza menni az emberi világba. Minek? Ez nem ugyanolyan jó? De, és én itt éltem eddig, itt nőttem fel. Naná, hogy nincs jó kedvem és nyűglődök reggel óta.
  A további zsörtölődésre meg nincs időm, mert megérkezünk. Csípőre tett kézzel állok a lakás közepén, és igazából nem az zavar, hogy kicsi, hanem az, hogy ekkora felhajtás volt amiatt, mert utazunk. Vagy költözünk, vagy akármi. Vissza akarok menni, haza akarok menni.
  -El, apu, el. Nem nagyon, csak egy kicsit. Ilyen icicripicirit. De ha mondjátok apával, akkor nem lepődök meg és nem akadok ki. Nagyon. Na most ezt nem értem. Ti akkor nem laktatok együtt előttem, vagy most ez hogy van? De ott együtt laktunk.
  Megerősítően bólogatok, bizony-bizony egy apró részletet elfelejtettek megemlíteni. Sebaj, túl leszek ezen is. Aztán jön az a rész, hogy apu itt lakott, mielőtt megismerte apát. Akkor most mi van? Az a 17 év meg smafu? Vagy rögtön elköltöztek?
  Apa viszont indul, így csak megölelni van időm, és remélem, hamar hazaér. Olyan még nem volt, hogy nem volt velünk, most meg... elmegy. Apu meg vigyorog és ez nekem egyáltalán nem tetszik. Igenis zavar, hogy mindig felveszi a kesztyűt. Hihetetlen.
  -Ó, apukám, abban te nagyon ügyes vagy, csak egy csettintés, és már a helyén is van minden, az istenért sem nyúlnék bele, mert még elrontom, de nézni nagyon szívesen segítek, sőőőt,meg is tapsolom.
  Angyali mosollyal dőlök az ajtófélfának remélve, hogy az nem dől el velem együtt. Apu ötletén viszont egyáltalán nem tudok fellelkesülni.
  -Ahaaaa, jó. Mi lenne ha a lakást nagyítanánk fel? Hm? Akkor elférünk, és otthonossá tudjuk tenni. Ugye te nem akarsz ilyen feng shui izéket csinálni?  Esküszöm lakberendező leszek, oltári profi vagyok benne. Voilá.
  Nem értem az eszmefuttatást. Miért kicsinyítsem le a cuccaimat? Hogy után reggel kómásan ne jöjjek rá arra, hogy hol a hiba? Csináljuk fordítva. Pillanatok alatt úgy egymásra rakom a dobozaimat és olyan szépen forgatom el, hogy még pofásan is mutasson, hogy komolyan büszke vagyok a művemre.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 0:07

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  A kérdései teljesen jogosak, és látom, hogy igenis időt kell áldoznom arra, hogy megválaszoljam őket, mert így helyes. Nem akarom, hogy a sötétben kelljen tapogatóznia. De mindent egyszerre rázúdítani megint nem ésszerű, tehát egyesével bevárom a kérdéseit.
  - Hát… pár hétig laktunk együtt, mielőtt elköltöztünk. Elég friss kapcsolat volt, és mire Apa hivatalosan is hozzám költözött, már megint mennünk kellett. Gyorsan történt minden, de azért elég jól alakultak a végén a dolgok, nem? - villantok egy jófej apukás mosolyt a kisfiam felé. A további magyarázkodást azonban el kell halasztanunk, mert Damiennek indulnia kell. Miután pedig ő megszabadult tőlünk, kezdődhet a dolog bonyolultabb része. A berendezkedés. Talán egyedül is meg tudnám oldani, de komoly szándékom Doriant is bevonni, csak mert nem szeretem, ha kihúzza magát a dolgok alól.
  - Ahogy akarod, de aztán ne kapd fel a vizet, ha véletlen elfelejtem, hova tettem a dolgaidat - vonok vállat könnyedén. Tudok én alkudozni, ha kell. Az eredeti elképzelésem az, hogy mindent a házhoz alakítunk, de drága kis csemetém felnyitja a szemem, és javasol valami jobbat. Viszont azért nehogy túlságosan elbízza magát, előbb hümmögve körülnézek, mintha fontolgatnám a dolgot.
  - Tudod, nem is mondasz hülyeséget, kölyök! Kitágítom a gardróbot és a hálószobát, hogy beférjen még egy ágy… Új szobát sajnos nem tudok teremteni a semmiből, de ha gondolod, felhúzhatunk egy paravánt. Egy-két hetet kibírsz egy szobában az öregeiddel, ugye? - folytatom az elmélkedést, és közben már el is indulok a hálószoba felé. Bemegyek, kinyitom a gardrób ajtaját és mindennek a közepén állva varázslatokkal kezdek dobálózni. A ruhatár kitágul, a szoba megnő, megjelenik egy új ágy, a ruhák és dobozok elrendezik magukat az új helyükön. Ez így tényleg jobb.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 0:25
  Apu

  &

  Dorian


  Ezt még sosem kérdeztem meg tulajdonképen, de most már érdekel, hogy egyáltalán akkor ők hogy jöttek össze? És hogy jöttem én a képbe? Mert ez az én lakásom duma így elsőre furán hangzik, lévén ilyen otthon nem volt, minden közös volt köztük.
  -Aha. Szóval tök friss kapcsolat volt a tiétek, én meg bezavartam azzal, hogy jöttem? Valld be, hogy jó kerítő vagyok.
  Büszke vagyok magamra, szívem szerint még vállon is veregetném magam, hogy tessék, így kell két embert összehozni. Végy egy gyereket, állíts be vele, költözz el más síkra, és kész is. Vigyorgok. Merjenek elválni, akkor én azon nagyon be fogok sérülni. Az meg, hogy ők fiúk vagy férfiak, pont nem érdekel, imádom őket.
  -Apukám, nekem minden fontos. Az összes ruhám. Tudhatnád, hogy egy kamasz sosem tudja, mit vegyen fel, és indulás előtt két másodperccel is meggondolja magát. Így ne várd el tőlem legyél szíves, hogy tudjam már most, a röntgen szemeimmel, melyik doboz vagy táska lesz az első számú szerelmem.
  Amúgy pedig úgy vagyok vele, hogy előbb vagy utóbb mindent megtalálok, mert semmi nem vész el, csak átalakul. Nem fogok kétségbe esni, ha máshol találom meg mint ahová én raktam volna. Tényleg nem.
  -Ugye? Sőt, biztos, hogy nem mondok hülyeséget. Ha megy össze, akkor megy a másik irányba is. Ez így mindjárt jobban hangzik. Mármint akkor én veletek fogok aludni? Egészen pontosan veled? Mert mivel apa elment egy időre, nem is kell még egy ágy, hacsak... nem francia ágyad van, mert akkor mindenképpen szükséges, deee, mivel állati jó fej vagyok, nekem bőven megfelel egy matrac is.
  Azért bólogatok, mert mindjárt jobba az úgy, ha a cuccok férnek el és nem azokat kicsinyítjük. Persze miközben hallgatom apu ötletelését, szép szappanbuborékokat irányítok a feje fölé olyan ártatlan képpel, ahogyan csak lehet, és őt figyelem. Megígértem, hogy megtapsolom, ezért nem tudom tovább a feje fölött tartani az én kis tréfáimat, így azok bizony a fején landolnak, de én betartottam a szavam, mert olyan gyorsan végez mindennel, hogy azért bizony kijár a taps.
  Tessék, ennyi volt... én kezdek pakolni, akkor valószínű még most is azt teszem, vagy már azért pakolunk, mert ledöntöttem ezt-azt.
  A hozzászólást Dorian M. Montgomery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 22 Feb. - 1:40-kor.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 0:41

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  A helyzet az, hogy annyira gyorsan kész akarok lenni mindennel, amennyire lehet, ezért nem várok semmilyen másodvéleményre, már csinálom is, amit elhatároztam. Már félig készen vagyok, mire Dorian a kis mondókája végére ér.
  - Kénytelen leszel, kisfiam. És apád is három nap múlva hazajön, úgyhogy szerintem jobb, ha már előre berendezzük a terepet és hozzászoksz az ágyadhoz. Addig sem kell szoronganunk.
  Szépen befejezek mindent, miközben buborékok lebegnek a fejem felett. Nem tudom, ennek mi értelme van, én nem látok benne semmi viccet vagy fenyegetést. Még csak nem is idegesít, akkor sem, amikor a fejemen durrannak ki. Kicsit megrázom a hajam és már rendben is vagyok. Dorian felé fordulok és színpadiasan meghajolok a taps alatt.
  - Hát igen, jól tud esni az elismerés - vigyorgok drága kisfiamra, majd odalépek hozzá - Na, mit csináljunk? Luke nagybátyád négyre hozza Biscuitet, de addig még bőven van időnk. Szóval? Van ötlet? - borzolom meg a haját játékosan. Szeretném, ha kicsit jobb kedve lenne, mint indulás előtt, szóval igyekszem szórakoztatni őkelmét.


  A hozzászólást Vitaly Rayt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 24 Feb. - 22:07-kor.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 0:56
  Apu

  &

  Dorian


  Meg sem mozdulok, amúgy is a szappanbuborékaimmal vagyok elfoglalva, és nekem még nem megy olyan egyszerűen, hogy közben hat felé figyeljek, így mire megteszem, addigra apu készen van mindennel.
  -Tudod mekkora trauma éri őket? Nézd meg, össze vannak nőve. Nekik is vannak érzéseik. Az is hosszú idő, még sosem volt távol ennyit. Na jóóóó.
  Micsoda nézőpont. Mindenki azt hiszi, hogy egy tárgynak nem lehet lelke, de igenis van, én tudom, hát az előbb mondtam. Persze a buborékok nem okoznak semmit, most nem vízzel szórakoztam, de nekem akkor is jó móka volt, ha apunak nem is.
  -Miért nem állsz színésznek, nem is értem. Tarolnál. Először is, jöhettünk volna később, és akkor nem kell annyit várni nagypapira. Másodszor pedig nem tudom. Mókázzunk.
  Már ha van kedved. Ha nincs, akkor... akkor nézzünk valami filmet, csinálok popcornt. Csak 4-re? El fogom kényeztetni. Már a kutyát.

  Tudok ám cinikus is lenni, ezt apától örököltem, persze most kivételesen nem úgy szántam a szavaimat a színészettel kapcsolatban, csak úgy sikerült. Mit csináljunk? Rengeteg ötletem van, de ha most bejelentem, hogy kaja csatázzunk, vívjunk vízipisztoly versenyt, akkor apu kifekszik. Főleg, hogy most csinált rendet. A kutyára felvillanyozódok, kis szőrcsomó és eddig sosem volt kutyusom, hát most lesz, és biztos, hogy velem fog aludni, és imádni fogom.
  A hozzászólást Dorian M. Montgomery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 22 Feb. - 1:40-kor.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 1:18

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  - Nézd meg, mennyire boldogok a szekrényben! Szerintem nem panaszkodnak - intek a fejemmel a csomagjai felé, amik már megtalálták az új helyüket a kibővített gardróbban. Szerintem csodásan néz ki, és mindent meg is lehet így találni. Az, hogy ez meddig marad így, már más kérdés. Én hajlamos vagyok széthagyni ezt-azt, de a többiek általában kordában tartanak. Majd alakul valahogy.
  - Hm, egy időben sok színésszel barátkoztam, az számít? És most kellett jönnünk, mert Apa időre ment a találkozóra és csak ő tud visszahozni minket. Szóval vagy jövünk most és eltöltünk három napot nélküle, vagy várunk még 51 évet, hogy visszajöjjön értünk - magyarázom az utazás lényegét, majd elgondolkodom az ötletein - Milyen mókázásra gondoltál? Nyitott vagyok a javaslatokra. Apropó, te nem vagy éhes? Én éhezem. Négy egész órája nem ettem egy falatot sem… - teszem a hasamra a kezem, és olyan arcot vágok, hogy egyértelműen lássa, mennyire szenvedek az éhségtől. Azt nem tudom, mit tudnánk hirtelen leakasztani a semmiből, de kreatívak vagyunk, kitalálunk valamit ha nagyon muszáj.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 1:37
  Apu

  &

  Dorian


  A válaszra félrebillentem a fejemet, úgy szemlélem a gardróbot, végül megrázom a fejemet, és előhalászok a zsebemből tapadós kis papírokat meg egy filcet. Mindegyikre egy mosolygó fejet rajzolok és szépen körbetapétázom vele a gardróbot és még az ajtót is.
  -Most boldogok. Az előbb még nem voltak azok,de kész is.
  Úgy csodálom a mesterművemet, mintha az lenne a világ közepe. Szerintem így egész pofás lett, vagy nem, de azért nem kérdezek rá.
  -Á, nem. Bár a meghajlásod már alakul. az egész jó volt. Én nem haltam volna bele annyira... vagyis de. 51 év,tudod te mennyi az?
  Elgondolkodva nézek apura, talán mégis jobb, hogy nem akart színészettel próbálkozni. Nem, az nem az ő asztala, sehogyan sem. Jótól kérdezem, mennyi az az 51 év, komolyan, mintha nem tudná.
  -Igazából megfordult a fejemben a kaja csata ötlete is, de ha éhes vagy, akkor még kapóra is jön. Mi van a hűtőben? Éhenhalásos éhség, vagy annyira nem? Melegszenya? Az gyors is, meg finom is. És képzeld apukám, én sem ettem nééégy egész órája, mert a költözéssel voltam elfoglalva. Namármost, mivel fejlődésben lévő szervezet vagyok, egyértelmű, hogy sokkal nagyobb veszélynek vagyok kitéve az elhalálozásban.
  Vigyorgok, máris meg lesz a szórakozásunk, és ugyan nem tudom hol a konyha, de ekkora lakásban csak nem tévesztem el. Elnyargalok arrafelé, mert enyém a sajtreszelés. Már ha van sajt hozzá. Ha nincs, akkor tojást fogok a tetejére pakolni. Nekem minden falat számít.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 1:52

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  Végignézem, ahogy kitapétázza a gardróbot és nekem őszintén tetszik. Mindig tiszteltem a kreativitást és úgy mellesleg marhajó érzés lesz minden alkalommal mosolygós arcocskákkal szembetalálkozni, ha ruhára van szükségem. A pozitív megerősítés mindenre gyógyír.
  - Képzeld, tudom. Már kétszer is megéltem annyit! - vigyorgok nagy magabiztosan az 51 év hosszúságának boncolgatására, de nem fejtegetem tovább a témát. Van ennél fontosabb is!
  Szerencsére kiderül, hogy az éhséggel ugyanúgy állunk, úgyhogy nem kell egyedül kitalálnom mit egyek és hogy meg miért. Az én éhenkórász kisfiamra mindig számíthatok, ha nincs kedvem egyedül nekiülni!
  - 17 éve hagytam itt ezt a lakást, fogalmam sincs, mi van a hűtőben. De ne aggódj, itt csak 1 nap telt el, úgyhogy bármit is találunk, teljesen tökéletes állapotban van még. Az éhségem éhenhalásos, a melegszendvics pedig jó lesz előételnek. Rendelünk valami kiadósabbat? Kínait, pizzát, hamburgert, esetleg valami bonyolultabbat egy nemgyors-étteremből? - hadarom tovább a lehetőségeinket. Étellel kapcsolatban nem ismerek határokat, még mindig lehetetlen mennyiségeket meg tudok enni és csak el sem hízok tőle. Egy kis melegszendvics biztosan nem fog ki rajtam. Követem Doriant a konyhába, ahol szemügyre vesszük a kínálatot. Akad egy kis sajt, vaj meg felvágott, és ilyen-olyan zöldség, de nem sok szenyóhoz elég. Ennyivel tuti nem lakunk jól.
  - Határozottan szükségünk lesz utánpótlásra! De ezekből összedobhatunk valamit, hogy ne haljunk éhen, míg a többi ideér… - pakolok ki minden használható alapanyagot szépen a konyhapultra, ami egyben az étkezőasztal és térelválasztó is.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 22 Feb. - 2:10
  Apu

  &

  Dorian


  A művemet szemlélve rájövök, hogy így nem elég színes, de ez most gyors megoldás volt, majd később alkotok valami jobbat.
  -Tényleg. Én még nem. Deeeee nem vártál sosem apára ennyit.
  Vagyis nem megyünk sehová. Nekem most a 3 nap is sok lesz, és alig várom, hogy leteljen Már rég a konyhában vagyok mire apu kiér, és szépen férfiasan kitárva az ajtót szemlélődök, mi az, amit felhasználhatunk onnan.
  -Az már mindegy, csak legyen benne sült krumpli,jóóó?
  Imádom a sült krumplit és ilyenkor képes vagyok olyan kiskutyaszemekkel nézni mindenkire, ahogy csak lehet. Ebben profi vagyok, azaz ebben is. Amíg apu eldönti, mi lesz az utánpótlás kipakolom a fél hűtőt és máris sajtreszelésbe fogok.
  -Látod milyen rendes vagyok? Most nem csalok,megvárom, míg megsül. Azt hiszem, de azért ne vegyél rá mérget.
  Ismét vigyorgok, mert ha kajáról van szó, hajlamos vagyok "besegíteni", azaz azonnal ehetőre formálni, csak ne kelljen várni. Ez érthető, nem? Ha éhes vagyok, akkor most vagyok éhes, nem 10 perc múlva.
  -Rád bízom. Nagypapinak mit viszünk? Meg a Theonak? Vagy út közben megállunk?
  Az összes nagybátyámról tudok, persze arcokat csak kicsit társítok melléjük, de még mindig fura, hogy elméletileg valaki idősebb tőlem és mégsem.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Szomb. 24 Feb. - 22:06

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  - Tényleg nem, és nem is szeretnék. A három nap bőven elég lesz - értek egyet dárga kisfiammal. Furcsa, de az utóbbi években tényleg nem voltunk többet távol egymástól Damiennel, mint egy-egy fél nap. Esetleg egy nap, de az is csak többévente egyszer fordult elő. Nagyon furcsa, hogy most ennyi ideig nem fogom látni.
  A konyhában hamar felfedezzük, hogy nincs mivel jóllakni, ezért azonnal be is dobom a B tervet, amihez további javaslatokat várok. Én jelenleg bármit megennék, úgyhogy Dorianra bízom a döntést.
  - Sült krumpli, hm? Na lássuk csak! Van itt a közelben egy hely, ahol jóféle sültestálat adnak. Mindjárt megkeresem a telefonszámukat!
  Már nyúlok is a telefonomért, ha ezt ilyen jól kitaláltam, és megkeresem az étterem weblapját a neten. Egy kicsit böngésznem kell az étlapot is, mire megtalálom a pontos nevét annak, amit szeretnénk, de ez sem tart két percnél tovább. Közben figyelek Dorianra is, aki hősiesen reszeli a sajtot az előételünkhöz.
  - Uhum… Na azt még meglátjuk. Még csak a sajtreszelésnél tartasz, sok minden változhat, míg elkészül - vigyorgok rá a telefonom mögül kitekintve. Közben megtalálok minden infót, amire szükségem van, és felhívom az éttermet. Rendelek egyet abból a jóféle kétszemélyes sültes tálból, és a rizs helyett is sültkrumplit kérek rá. Kinek kell a vegyesköret? Mondjuk saláta, meg mártogatós szószok így is maradnak rajta, az pont elég választék lesz nekünk.
  Mikor leteszem a telefont, máris kapok egy újabb kérdést, amire nem készültem még pontos válasszal, ezért csak rögtönzök valami megoldást.
  - Majd holnap veszünk nekik valamit. Nagyapád biztosan értékelne egy üveg jóféle bort, és remélem, hogy Theo szereti a csokit, mert nincs jobb ötletem. Meg esetleg vihetünk valami sütit - dobok be mindent, ami hirtelen eszembe jut. Még nem tudom, mikor megyünk látogatóba a mágushoz, de valószínűleg már a napokban. Ha szerencsém van, akkor csak azután, hogy Damien visszatért.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Szomb. 24 Feb. - 22:27
  Apu

  &

  Dorian


  Bősz bólogatásba kezdek apu szavaira, hát ezt mondom én is, vagy nem? De. Hiába vagyok elméletileg már elég nagy, megszoktam, hogy sosem vagyunk egymástól távol, így ez most egy új helyzet lesz mindannyiunknak. Azaz nekem tuti.
  -Na ugye, hogy ugye.
  A hűtőszekrény tartalma... hát az tényleg egy emberesnek sem nevezhető, legalábbis ami az jelenlegi fogyasztásomat illeti, mert apáék szerint konkrétan zabálok, de ez a korom miatt van, szóval nem aggódnak túlzottan.
  -Ahaaaa. Ú, az jól hangzik, csak el ne téveszd.
  Már most halál éhes vagyok, és akkor se szendvics, se más kaja, szóval bele kell húznunk. Ugratom aput, mert tudom, néha hajlamos félrenyomni, bár az ritka, de mégis. S ajt felénél járok, mikor rájövök, eddig tartott a türelmem.
  -Igazad van... ez túl hosszú folyamat, és a hasam már korog. Vagyis szerény számításaim szerint mire elkészül, én konkrétan éhen is haltam.
  Marad az egyszerűbb megoldás, képtelen vagyok várni, ezért a következő pillanatban már a kész, gyönyörűen pirult melegszendvicseket pakolom a tányérra. Azért a szándék megvolt... én legalábbis értékelem.
  -Nem tudom, ha abból a láncból indulok ki amit kaptam tőle, meg abból, hogy mágus, akkor valami ilyesmire gondolnék. Theo nem szereti a könyveket? Lenne rá ötletem.A süti az kell.
  Megrázom a fejemet, azt sosem kérdeztem nagypapitól, mennyire boros, de mágus. Szóval tuti, hogy otthon van a szimbólumok világában. Még anno elcsentem egy könyvet a suliból, azóta se jöttek rá, hogy én voltam, de kiolvastam, kijegyzeteltem, viszont szerintem nagypapi nagyon is örülne neki. Soha sehol nem láttam, egy boltban sem, szóval tuti értékes darab lehet. Theot pedig nem ismerem, de ha én szeretek olvasni, akkor szerintem ő is. Remélem.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Pént. 2 Márc. - 1:23

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  Már meg sem lepődöm rajta, hogy mire végzek a telefonálással, csodálatos módon elkészülnek a melegszendvicsek. Mosolyogva ingatom meg a fejem, már csak megszokásból. Ezekben a pillanatokban olyan szívesen mondanám, hogy a kölyök tőlem is örökölt valamit.
  - Hm, azt hiszem, így ezt meg is emésztjük, mire megjön a többi - veszem el az egyik szendvicset, és leülök az asztalhoz miközben enni kezdem. Közben elkezdjük megtárgyalni, milyen ajándékokat vegyünk Montgomeryéknek, de sajnos nem vagyok nagy segítség. Ennyit arról, hogy én vagyok a mindent tudó felnőtt.
  - Hé, egy üveg borra senki sem mond nemet! De akkor te mit javasolsz? Azt hiszem, Theo szokott olvasni, de nem tudok többet róla, mint te. Még én sem találkoztam vele. Nem necces könyvet adni ajándékba? Mi van, ha már olvasta? - tűnődöm evés közben. Nem tart sokáig, mire eltüntetem azt a szendvicset és már nyúlok is a másikért, ami még rám vár. Elég szegényes a feltét-felhozatal, ezért meg sem kottyan ez a két szelet. Ha belegondolok, Damien jóllakna ennyivel, és talán az a normális, de nekem és Dorinak átlagon felüli a fogyasztásunk. Gyors az anyagcserénk.
  - Majd boltba is kell menni, nem maradhat üres a hűtő. Írjunk bevásárló listát! - azzal intek egyet a kezemmel, mire megjelenik előttem az asztalon egy kék cetli, az ujjaim közt pedig egy toll.
  - Mi kell nekünk? Kenyér, sajt, felvágott, paradicsom, paprika… Különleges kívánság? - pillantok fel a kisfiamra miután papírra vetettem a legfontosabbakat. Még biztos eszembe fog jutni valami, ha kicsit jobban szétnézek, de azért ő is segíthet ám összegezni, ami hiányzik.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Pént. 2 Márc. - 13:49
  Apu

  &

  Dorian


  Talán ha két percig bírtam, hogy a szendvicsek természetes úton készüljenek el, akkor sokat mondok. Mire apu megrendeli a kaját, már az egész tányérokat pakolom elé vigyorogva. Én mondtam, hogy ne vegyen rá mérget.
  -Csak ha gyorsan eszel, akkor, de ha lassan, van esély, hogy kitart.
  Mert én nem eszem gyorsan, dehogy, ez csak és kizárólag apura érvényes, hogyne. Annak örülök, hogy ő is nagy étvágyú, így nagyon jókat szoktunk kajálni együtt. Na de az ajándékok, azokat is meg kell beszélnünk.
  -Én ezt nem tudom, annyi alkohollal volt dolgom,hogy megszámolni sem tudom. Illik? Akkor vigyünk. Szerintem nem, és eeeezt tuti nem olvasta.
  A borról tényleg nem tudok nyilatkozni, így segíteni sem apunak, hogy ha mégis bekalkuláljuk, melyik legyen az. A könyv pedig... az miért ciki? Jó, igazság szerint nem is csórtam el, kikölcsönöztem mindegyiket, az én nevemen vannak, de olyan témákat pedzegetnek, amikről úgy érzem, mindkettejüket érdekelni fogják. Nagypapit biztos.
  A szendvics viszont fogyóban, pedig eskü mindet megcsináltam, na de nekünk ez olyan mint valami előétel. Bezzeg apa... néha nem is értem, mi működteti, hiszen hozzánk képest alig eszik valamit. Én azzal éhen is halnék.
  -Oké, én tolom a kocsit. Öööö... mivel kipakoltam a hűtőt, szinte semmi nem maradt. Vaj is kelleni fog, meg valami savanyúság, esetleg gyümölcs? Apa szereti a húst, ha akarunk valamit főzni vagy sütni neki, akkor az is kell.
  Gondolkodni kezdek, mégis mire lehet még szükségünk, aztán apura nézek, neki eszébe jut-e még valami. A különleges kívánság, na itt már fülig ér a szám.
  -Csokiiiii, vagy valami nassolni való, mert tudom, hogy te is szereted. Na jó, nem csak azért.
  Valami édesség kell, vagy nasi, akár ropi, vagy valami, de azt is szoktunk enni, főleg amikor családi társasjáték van.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 15 Márc. - 23:22

  Egy nap, egy nyomorult napra volt élő kutyám. Még megismerni sem volt időm szegényt, pedig halál cuki, imádtam. Most viszont haza kell vinnem, mert Vitalí és Damien visszajöttek Doriannal. Kíváncsi vagyok rá. Mikor elment, még járni nem tudott, most meg... most meg... magyaráztak itt valami évekről, de én ilyet még sosem láttam. Hát majd most.
  -Biscuit, gyere, mindjárt ott vagyunk. Örülni fogsz nekik, tudom, de majd ne lepődj meg, elég ha én meglepődök.
  Azért annyira nem sietek, tök aranyos a kutya, szívesen lettem volna még vele, de ideje visszaadni a gazdáinak.
  A végén futunk, de csak azért, mert igényli, remélem, de eddig nem panaszkodott. Tehát sprintelünk a lakásig, ahol ahogy felérünk, máris csöngetek.
  -Nyugi, mindjárt nyitják, aztán rájuk ugorhatsz, azt hiszem. Addig kérsz nasit? Úgy is lemozgod.
  A zsebemben turkálok jutifalat után, várva, hogy valaki végre megtalálja az ajtót és kinyissa.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 17 Május - 21:08

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Dorian & Vit (Apu)


  Az ajándékvásárlás nagyobb fejtörést okoz, mint vártam, mivel Dori nem éri be az egyszerű, jól bevált dolgokkal. Részben megértem, hiszen a rokonairól van szó és tudom, mennyire izgatott, de akkor sem tudok túl sokat segíteni. Nem ismerem elég jól az öreget, a kis unokatestvérrel pedig egyáltalán nem is találkoztam még.
  - Oké, akkor csináljuk úgy, hogy én elintézem az alkoholt meg a csokit, és rád bízom a könyveket. Így megfelel? - dobom be a végső ötletet, aminek már tényleg működnie kell. Ő vehet nekik valami személyeset, de hozzá tesszük a kötelező anyagot is.
  - A gyümölcs jó ötlet, és akkor hozunk valami főzni valót is. Az is olyasmi, ami mindenképp kell. Nem csak apa szereti a húst
  A lista szépen növekszik, lassan úgy érzem, hogy akár hazahozhatjuk az egész boltot. Néhány tágítóbűbáj és minden be is fér a szekrényekbe meg a hűtőbe. Szerintem minden el is fogyna a lejárati dátum előtt és legalább nem kéne boltba menni néhány hétig. Talán egyszer kipróbáljuk.
  - Felírom a nasit és majd a helyszínen válogatunk. Úgyis mindig az a vége, hogy telepakoljuk a kocsit. Egy kis csoki, egy kis chips, egy kis tudom is én mi… Ugye, Dori?
  Cinkos vigyorral kacsintok a kisfiamra. Tudom ám, hogy működik ez. Nem egyszer előfordult, hogy megbeszéltük, hogy veszünk egy tábla csokit vagy egy zacskó ropit, és a végén mágikusan megtelt a bevásárlókocsi mindenféle édességgel. A vásárlás nálunk sosem volt egyszerű.
  Még javában tervezgetjük, hogy mit is szeretnénk főzni az elkövetkezendő napokban és ahhoz mit is kell venni, amikor megérkezik a kaja. Szerencsére épp nem haltunk még éhen. Amint a futár elmegy, lendületesen rá is vetjük magunkat a sültekre és a köretekre, egy pillanatig sem kétségtelen, hogy ebből ugyan nem maradd semmi későbbre.
  Éppen az utolsó szelet rántott karajt próbálom eltüntetni, amikor csengetnek. Az órára nézek, hiszen azt sejtem, hogy még korán van ahhoz, hogy megérkezzen a vendég, akit várunk. Még félóra van a megbeszélt időpontig, de a kisöcsém elég kiszámíthatatlan tud lenni, úgyhogy ez belefér. Megtörlöm a szám egy hirtelenjében elővarázsolt szalvétával, majd kimegyek ajtót nyitni. Valóban Luke az, a még mindig picike és ennivaló Biscuit társaságában.
  - Sziasztok! Korán jöttetek… Gyertek be! - invitálom be Luciust. A kutyust nem kell, ő anélkül is szalad, mint egy kis eszeveszett szőrgombolyag. Ha Luke elengedi a pórázt, akkor csaholva szalad egy kört a lakásban, aztán visszatér hozzánk és boldogan ugrál fel rám. Kedvesen megsimogatom, majd megpróbálok beljebb húzódni, hogy bemutathassam az öcsémet a fiamnak. Igaz, már találkoztak, de Dori akkor még baba volt, és biztosan nem emlékszik.

  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Vitaly lakása

  on Pént. 18 Május - 18:37
  Apu

  &

  Dorian


  A piát nem vállalom, még a végén sikerülne valami ihatatlan löttyöt választanom, az pedig nem lenne túl jó, apuék meg csak jobban értenek hozzá. Én is tippelek, de azt akkor is sejtem, hogy azok a könyvek tökéletesek lesznek.
  -Tökkkkéletes. Így nem lesz blama.
  Vigyorogva bólintok, ezzel is megelőzve a katasztrófát. Vásárolni imádok, na de listát írni… az nem az én asztalom, így eszembe sem jut, hogy kivegyem apu kezéből.
  -Tudoooom. Oké, akkor sok hús…. és vagy belefulladunk, vagy veszünk egy másik hűtőt. Annyi mindent írtunk össze, hogy nem is fog elférni.
  Reálisan nézve nem sok az a mennyiség, de előre gondolkodva a nassolni valónk még sehol nincs. Vagyis kell a hely, tehát kipakolom a szekrényt, vagy bepakolom minden létező üres helyre.
  -Nem tudom, miről beszélsz, én nem eszem annyit, mint te… csokiból. Éééés kettő. Kettő kocsit apukám. Magunkat ismerve egy erre nem lesz elég, de van egy jó hírem, így te is tolhatsz egyet és rodeózhatunk.
  Kajánul vigyorgok, mert apunak igaza van. Mindig úgy kezdődik, hogy egy csoki, vagy egy csoki és egy chips. Aztán nem tudunk dönteni, végül azzal pakoljuk tele a kocsit, így meg másnak nem marad hely. Többnyire mindig úgy nézünk ki, mint akik egy egész hadseregnek vásárolnak, pedig nem. Nem is értem a fura tekinteteket, hát ha nem eszünk, akkor éhen halunk, de nem? Hát de.
  Már épp megjegyezném, hogy lassan korog a hasam, mikor csöngetnek, és úgy masírozok kifelé, mintha riadót fújtak volna. Első a kaja, utána jöhet minden más. Attól nem tartok, hogy ebből pótvacsira is marad, az egyszerűen kizárt dolog, de talán kihúzzuk reggelig így is. Még tele a szám, és a kezem is, mikor megint csöngetnek. Reménykedve nézek az ajtóra, a futár látta rajtunk, hogy éhezünk, és hoz még egy adaggal, ezt vizionálom, ám csalódnom kell. Helyette jön egy srác meg a kutya. Tudván, hogy mindketten nyakig vagyunk zsírosak, segítek én apunak, de segítek ám, mert víz is kell a kézmosáshoz, igaz, nem a nyakába, de ez a leggyorsabb.
  Amit kihagyok a számításból, hogy ő pont kinyitja az ajtót, így szegény srác és a kutya azzal szembesülhet, hogy apu bőrig ázott én meg hátul nevetek rajta. Rendes gyerek lévén azért törölközőt is hozok neki, ne mondja, hogy szívtelen vagyok.
  -Sziasztok! Édes kutyus. Dorian vagyok.
  Mindenkinek bemutatkozok, csak akkor esik le az állam, amikor apu kiejti Luke nevét. Ismernem kéne? Biztosan, csak nekem nem rémlik, de ez nem akadályoz meg abban, hogy ne rázzak kezet vele, aztán Biscuit-tel mancsot.
  Apunak öccse van... tényleg nagy a család, de az nem baj.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Vitaly lakása

  on Pént. 18 Május - 18:49

  Kicsit izgulok, az oké, hogy Vitalyt nem láttam kemény egy napja, meg Doriant sem, de ha most sokkal idősebbek, én le fogok hidalni. Biscuit nem fér a bőrébe, láthatóan menne már befelé, érezve az ismerős szagokat és illatokat.
  Próbálom lekötni a figyelmét, kevés sikerrel, persze a jutifalat beválik, így mire nyílik az ajtó, már ül... azaz ült, mert már el is inal Vithez, egyenesen ugrándozva, én pedig szemtanúja lehetek egy olyan jelenetnek, amin annyira meglepődök, hogy röhögni is elfelejtek. Az egész úgy néz ki, mintha az ajtó tetejére egy vödör vizet erősítettek volna, ami nyitásra telibe kapja azt, aki alatta áll. A különbség az, hogy itt nincsen vödör.
  Utána látom meg azt a fiút, akiről hirtelen nem is tudom elképzelni, hogy Dorian lenne, pedig... pedig így mutatkozik be. Öcsééém, ez nagyon komoly. Tegnap még kisbaba volt, most meg, most meg idősebb mint én.
  -Hali. Én meg Luke.
  Elképedve meredek Vitre, ez most így komoly? Ez a fiú az a fiú? Neeeee... ez kész. Egyáltalán ő tudja, hogy odaát hány év telt el, mármint azt, hogy itt csak egy nap? Minden esetre vicces gyereknek tűnik, bár tündér, miért is lepődök meg ezen... végül röhögni kezdek Viten, még törölközőt is kap.  Magamnak: #C5EC2A

  Re: Vitaly lakása

  on Csüt. 16 Aug. - 16:19

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Vitaly lakása


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:30