Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Van Cortlandt Park

  Share

  Van Cortlandt Park

  on Pént. Jan. 16 2015, 10:58

  First topic message reminder :

  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Van Cortlandt Park

  on Szomb. Szept. 16 2017, 18:11

  Candy és Nicho

  Ezen elvigyorodom, ahogy mellkasomra simít és lassan vissza dől velem.-Enyhíted, minden csókoddal.-suttogom ahogy arcára puszilok. Ahogy testén lassan végig simítok érzem ahogy fészkelődni kezd. kezem melléről hasára csúszik ahogy fel pillantok rá kék szemeimmel és figyelem őt majd arcára simítok lágyan ahogy rá mosolygok lágyan.-Ha félsz, és nem akarod, nem lesz.-mondom ahogy felhúzott bal térdén megtámasztom a másik kezemet.-Csak mivel viszonoztad, úgy gondoltam nincs vele gondod.-mondom ahogy elengedem az arcát és finoman simogatom a lábát. Figyelem és tényleg nem erőltetem ha nem szeretné, de azért kicsit át verve érzem magam. Mondjuk nem tudom...ehhez a bemászós akcióhoz mit fognak szólni otthon nem hogy le is aratom a dolgot. Azzal nincs is problémájuk, már az első lánnyal való akciómnál nem kellett aggódni. Nem még nem tervezek kölyköket, szerintem meg is fojtanának. Főleg anya...Szóval hülye nem vagyok. Csak férfi. Lassan cirógatom ahogy figyelem és várom a reakcióját. Végül is rá bízom ez ügyben a döntést. Amikor úgy érzi akkor úgy érzi.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 14:48

  Nicho és Candy


  Megérezte, hogy valami nincs rendben, ami nem meglepő, hisz odafigyel rám...Azt hiszem ez így a normális, az lett volna furcsa ha fel sem tűnik neki a dolog. Hangjától megnyugszom és rövid időre lehunyom szemeim, lassan egyik kezére simítok.
  - Én...Csak, félek kicsit...Te vagy az első férfi aki ilyen közel van hozzám... Akörül forog az agyam, hogy mit gondolsz majd rólam, ha már az elején rögtön oda adom magam? De ugyanakkor átverni sem akarlak vagy hülyíteni...Nem igazán tudom, hogy a szívemre vagy az eszemre kéne-e hallgatnom. -Szusszanok egy aprót majd elgondolkodva ajkaimat kezdem rágcsálni miközben ujjaira kulcsolom sajátjaimat, szabad kezemmel pedig mellkasát kezdem cirógatni. Ha sokáig húzom az időt csak tönkreteszem vele a pillanatot, ami voltaképp tökéletes annak ellenére, hogy még kicsit korai. Kissé felemelkedve kulcsolom nyaka köré kezeim és ismét egy csókot lehelek ajkaira miközben lassan kezdek visszadőlni magammal húzva őt is. Nem lehet belőle semmi baj, vagyis lehet...De nem lesz. És amúgy is, Ő nem olyan aki learatja a babért aztán lelép és itt hagy, akkor nem vállalta volna be értem azt a meccset sem. Legalábbis remélem, a megérzéseim ezt súgják, ha rosszul ítéltem meg az már az én hibám lesz...Lábam kissé szorosabban fonom köré hozzásimulva, kezeim lesiklanak a hátán, majd derekán át egészen a hasáig cirógatok miközben néha-néha gyengéden megszívom ajkait. Egyre hevesebben ver a szívem a közelségétől, már szinte kiugrik a helyéről, hosszú percek után szakadok csak el ajkaitól és szemeibe pillantva mosolyodok el halványan.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 15:27

  Candy és Nicho

  +18


  Hallgatom, és féloldalasan elmosolyodom miközben arcát figyelem. Gondolkodik, és ahogy simogat megnyugszom. Jól esik, minden érintés. Az, hogy itt van velem. Össze kulcsolja az ujjainkat és végre rám néz. Én végig őt néztem...Felemelkedik és ismét megcsókol. És ez most jól esik, hogy nem nekem kell kezdeményezni. Jobban magam felé húzom és át fonom kezeimmel miközben visszonzom a csókját és ujjaim a melltartó alá futnak. Úgy érzem a szívére akar hallgatni. Mielőtt vissza fekszik kicsatolom a fehérneműt a csók alatt. Megbizsergek, ahogy megszívja vagy megharapja a számat, és egy halk morgás szalad ki az ajkaimon. Feléleszti a szenvedélyemet. Hozzá simulok ahogy rám akaszkodik, és a fehérneműt elhúzom magunk közül félre dobva ahogy lassan elválok ajkaitól finoman meghúzva alsó ajkát. Rám mosolyog én pedig a szemeit figyelem majd elsimítom pár barna tincsét.-Nem fogok elmenni, csak mert megkaplak...És én...örülök, hogy én lehetek az akivel szeretnéd...-suttogom halkan ahogy lassan végig simítok oldalán és derekán megáll a kezem.-Azt fogom gondolni, hogy szereted a szexet.-mondom ahogy elvigyorodom és szemeibe nézek.-Engem nem ez fog befolyásolni...-suttogom majd ismét lehajolva hozzá csókolok hosszan, mélyen ajkaira ahogy össze kulcsolt kezünket feje fölé emelem és finoman rá szorítok ujjaimmal kézfejére. Elválva ajkaitól indulok le a testén ismét apró csókokkal. Mindenhol érinteni és csókolni szeretném....Lassan elengedve kézfejét egyre lejjebb csókolok testén, miközben kezem végig simít rajta és mélyen magamba szívom bőre illatát. Jobb mellére csókolok majd finoman ajkaim közé veszem bimbóját és lassan megszívom, majd harapok bele kicsit és húzzák meg ajkaim. Elengedve fel pillantok rá, de vissza is fordítom figyelmem kebleire. A másikkal is eljátszom ezt, majd miután tovább indulok hasán csókjaimmal egyik kezem jobb keblére markol és finoman masszírozni kezdi. Lassan csókolgatom hasát ajkaim finoman tapadnak bőrére. Köldökébe bele nyalok és beharapom alsó ajkam majd alhasán folytatom utamat ahogy egyre lejjebb haladok rajta és a nadrág végül megakadályoz. Megemelkedek és kezeim lassan végig simítanak rajta majd kék szemeimet buján rá emelem miközben ujjaim kicsatolják a nadrágját és az anyag alá nyúlva a bugyival együtt, húzni kezdem róla. Ahogy kibújik belőle mindkettő lába, végig simítok vádlijain és lassan csókokkal indulok el rajta lefele ágyéka felé. Apró, idegesítő, perzselő, lassú, csókokkal.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 16:13

  Nicho és Candy

  +18

  Szinte észre sem veszem, hogy a csók alatt egy mozdulattal megszabadít a melltartómtól. Mikor feltűnik ösztönösen kapom kezem melleim elé, csak hosszú másodpercek elteltével húzom el onnan. Hangja megnyugtat, de szavaitól mégis lángvörös lesz az arcom, mire ismét megcsókol. Hosszan és szenvedélyesen viszonzom a csókját egészen addig míg el nem szakad ajkaimtól. Szemeimmel követem ahogy egyre lejjebb halad a testemen, minden egyes érintésétől és csókjától újra és újra libabőrös lesz a testem. Lehunyt szemekkel fúrom kissé párnámba a fejem miközben halk, jóleső szusszanások hagyják el ajkaim, mellkasom a harapás hatására kissé elemelkedik az ágytól, majd lassan ejtem vissza. Egyre lejjebb halad, ami egyre inkább zavarba hoz, ahogy hasamon időzik egyik kezemmel végigsimítok karján egészen a válláig majd ujjaimat hajába fúrva kezdek fészkelődni kicsit, érzem ahogy testem egyre inkább elönti a vágy, majd elérkezik a nadrágomig. Tekintetünk összefonódik miközben segítek neki kikapcsolni a nadrágot, majd megemelem kissé csípőmet, hogy könnyebben megszabadíthasson tőle. Újra bőrömet kezdi csókolni, de ahogy ágyékom felé közeledik már szinte éget minden érintése, mire néha-néha halk nyöszörgés hagyja el ajkaim, hol hátát, hol arcát vagy nyakát cirógatom. Örülök, hogy ő az akivel ez megtörténik, és most már az sem aggaszt, hogy korai-e.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 16:29

  Candy és Nicho
  +18


  Ujjaim ajkaim előtt járnak lábain ahogy lassan végig simítok combjának külső részén és finoman bele markolok miközben ajkaim térdhajlatához érnek és egyre csak csókolgatom ahogy bizsereg a testem mindenhol, pedig csak örömet akarok neki okozni. Ahogy belső falán haladok combjának egyre lejjebb majd mielőtt elérhetnék égő pontjára másik lábára térek rá. Térdhajlatától onnan is végig csókolgatom, és egyre csak ébreszteni akarom a vágyat, a kéjt kettőnk között. Fel pillantok rá, szemeimmel ahogy combjába harapok, és szinte felfalják a szemeim... Ahogy ismét elérek hozzá combjai alatt elfutnak kezeim és hasán össze kulcsolom kézfejeimet. Nem akadályozom a mocorgásban semmiben csak abban akadályozom ha elakarna húzódni az intenzív érzéstől. Mert az a tied lesz Candy, és nem hagyom, hogy elfuss előle. lehajolok és lassan végig nyalok hüvelyén majd csiklóján és nyelvem szinte ég az ő forróságában. Hozzá tapadnak ajkaim és érzem, hogy vár engem, mennyire nedves és akarja. Candy, ha éreznéd én mit akarok..de fogod ebben biztos lehetsz...Nyelvem jó kiskutya ként kezdi kényeztetni őt ahogy rá tapadok és nem engedem egyáltalán. Ragadozó énem kicsit felszínre tör ebben is. olykor finoman megszívom, vagy lágyan rá harapok de nem erősen, csak élesítve a bizsergető, kéj érzését. Hogy minden pontján át járjon és érezze, mennyire jó, és hogy ez mind neki a legjobb.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 17:02

  Nicho és Candy


  +18


  Már szinte minden érintésére összerezzenek, de ő csak tovább kínoz ahogy lassan árasztja el belső combom apró csókokkal. Beharapva alsó ajkam pillantok rá kipirult arccal majd fejem visszaejtve a párnára hagyja el egy halk nyögés ajkaimat ahogy nyelvével kényeztetni kezd. Az egész testem beleremeg az érzésbe, húzódnék hátrébb, de kezei erősen tartanak így nincs menekvés...Mondjuk nem mintha el akarnék menekülni az érzés elől. Lassan hajába fúrom ujjaim és finoman megmarkolom miközben néha-néha megemelem majd ringatni kezdem csípőmet egyre hangosodó sóhajok kíséretében. Szabad kezemmel a párnába kapaszkodva markolom azt , egyre inkább átjár a vágy, testemet elönti a forróság. Lehunyt szemekkel igyekszem türtőztetni magam, de nem sok sikerrel, testem egyre hevesebben reagál Nicho mozdulataira. Egyre csak fészkelődök, úgy érzem nem sokáig bírom már, de nagy levegőket véve próbálom visszafogni magam, még nem akarom, hogy máris vége legyen.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 17:26

  Candy és Nicho

  +18


  Egy pillanatra elemelkedve vigyorodom a reakcióin majd vissza hajolok és folytatom egyre jobban, bele temetkezve ls ahogy hajamba túr, engedelmes folytatom. Hagyom, hogy a csípőjét ringassa, de ajkaim egy pillanatra nem vállnak meg tőle. Hasát simogatom majd csípőjébe markolok és fenekébe ahogy halkan morranok. ha enged is a gyönyörnek én újra feltámasztom a kéjbe. Egynél nem állok meg. Az egész éjszaka a miénk Candy...Nyelvem szorgos és sokáig csinálom pontosabban az első orgazmusig. Addig nem engedem. Ahogy elélvez lassul a nyelvem majd lassan elemelkedek tőle, és végig simítok combján ahogy térdeimre támaszkodva nézek végig rajta. Olyan gyönyörű nő... Lassan kifújom a meleg levegőt az ajkaim közül és fölé hajolva csókolom meg hosszan ajkait ahogy hajába túrok majd lassan elválok tőle, és kicsatolom a nadrágom övét majd kigombolva és cipzározva veszem le magamról. Nem tagadom, én is élek egészen. A hangja, mozdulatai, az érintése...Mindene feltüzelt. Ismét fölé mászok és feje mellett kezeimmel támaszkodok meg majd csókolom meg újra. Hosszan, mélyen ameddig csak tehetem majd lassan elengedem és jobban magam alá húzom majd eltűröm pár barna tincsét ahogy szemeibe nézek. Rá mosolygok biztatóan majd lassan felemelkedek, és magamra vonom lábait majd amilyen finoman csak tehetem, de elfoglalom őt és vissza hajolva hozzá csókolom meg hosszan ajkait közben.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 17:59

  Nicho és Candy


  +18


  Egészen a gyönyörig hajt, kipirult arccal és kissé ködös tekintettel mosolyodok el halványan ahogy elhúzódik tőlem, majd fölém hajolva megcsókol. Hosszan viszonzom a csókját és szorosan ölelem magamhoz, nem akarom elengedni, örökre így akarok maradni vele, de lassan elengedem mikor elhúzódva szabadul meg nadrágjától. Felülve nyújtok neki segítő kezet, együtt szabadulunk meg a rajta lévő ruháktól majd ismét visszadőlve csókol meg újra. Lehunyt szemekkel ölelem és simítom végig a testét ahol csak érem, végül arcommal kezéhez bújva pillantok szemeibe. Biztatóan mosolyog rám és ez erőt ad, nagyon sokat számít nekem. Mozdulatai finomak, érzem, hogy vigyáz rám, nem akar nekem fájdalmat okozni. Csókjaival elvonja figyelmem minden kisebb fájdalomról, de idővel már kezdem megszokni őt. Aprókat mozdulok alatta, csípőmmel hullámokat írok le, hisz nem olyan nő vagyok aki csak fekszik mint egy darab fa. Apró csókokkal halmozom el nyakát és mellkasát néhol gyengéden összeharapva bőrét míg kezemmel oldalát cirógatom. Az, hogy ezt mind vele élem át a legjobb dolog, ennél boldogabb nem is lehetnék.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 18:19

  Candy és Nicho
  Az egész éjszaka a miénk volt. Szenvedély, kéj, szerelem...Szeretkeztem vele...Csak mi voltunk egy este alatt. Csak mi és az érzéseink. Szeretem Candyt, és ezt sokszor a fülébe súgtam miközben a bőrét simogattam, vagy hozzá simultam esetleg halkan ziháltam neki, miközben ő újra és újra megfeszült alattam, ahogy egymáshoz simultunk. Az enyém lett, és én is az övé. Szeretem őt, és ezen rohadtul nem akarok változtatni. Gyönyörű volt minden pillanat mellette, az ajkai íze, a teste forrósága, ahogy kimondta a nevem és engem szorított magához... Egy szóval az egész este a testiségünk kimutatása volt. Hagytam rajta foltokat nem egyet, de én is kaptam pár kisebb nyomot magamon. Persze ezek reggelre eltűntek, de a lila foltok a nyakamnál vagy az izmaimon azok kitudja mikor vesznek el. Csak figyelem kék szemeimmel ahogy alszik mellettem és lassan simogatom a haját. Gyönyörű volt az este folyamán. Most is gyönyörű...elmosolyodom féloldalasan ahogy simogatom és oda hajolva puszilok a homlokára majd jobban rá húzom a takarót miközben kimászok mellőle. Nem azért megyek el mert el akarok menni...ha be jönnek hozzá ébresztéskor nem kéne itt lennem...Felhúzom a nadrágomat majd majd keresek egy tollat és egy papírt majd írok rá egy kis üzenetet. Most van hajnali 4. 1 óra mire kiérek a városból, akkor farkas iramban hazáig megyek az fél óra. 8-ra simán vissza érek. "Reggeli 8-kor, ahol először össze futottunk! Te fizeted!" És a végére nagy vigyorgós smile. Vissza pillantok az ágyra majd oda sétálok és leteszem arra a párnára az üzenetet amin én aludtam és figyelem még egy kicsit milyen békésen alszik. Felveszem a pólóm és a pulóveremet majd a zsebébe nyúlva érzem meg a zacskót amit tegnap elkoboztam. Ezt szépen tűzre fogom dobni mielőtt haza érek. Fel veszem a cipőm majd az ablakhoz megyek kimászok majd becsukva magam után, nézek körbe. Sehol senki. Könnyed mozdulattal ugrok le a párkányról a földre minden sérülés nélkül, majd felegyenesedve pillantok az ablak felé. Elvigyorodom majd megmászva a kerítést kiérve az utcára indulok el majd az egyik csöves konténernél ahol égetnek még bedobom a zacskót. Szeretem Candyt, és ezt már nem veszi el tőlem egy rohad kábítószer. Most már csak a falkámmal kell beszélnem...

  Köszöntem a játékot!!! wow wow )
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Van Cortlandt Park

  on Vas. Szept. 17 2017, 19:04

  Ez volt életem legszebb éjszakája, az egész éjjel csak rólunk szólt, senki más csak mi ketten. Nem érdekelt, hogy hol vagyunk, hogy mi lesz holnap. Folyamatosan éreztette és hangoztatta is, hogy szeret, ahogy én is sokszor súgtam ezt a fülébe. Nyomokat hagytunk egymáson, én a hátán is pár karmolást, majd a hosszú éjszaka után szorosan egymásba fonódva aludtunk el. Úgy öleltem őt mintha soha nem akarnám elengedni.

  Még álmomban is boldog voltam, az egészből hangos kopogtatás ráz fel reggel 7 órakor. Rémülten riadok fel és nézek körbe, beszédre nyitnám a szám Nicho felé, hogy bújjon el valahova de mikor magam mellé pillantok csak hűlt helyét találom. Pár másodpercre megrémülök, de végül megpillantom párnámon a cetlit amit otthagyott nekem és elmosolyodva ölelem magamhoz a papírdarabot. Mertél volna csak úgy lelépni...Kiszólok a felügyelőnek, hogy ébren vagyok majd egyből készülődni is kezdek...Hisz még így is késni fogok kicsit. Tükör felé fordulva kezdek öltözködni és a bőrömön lévő apróbb foltokra pillantok majd halványan elmosolyodva látok neki a hajamnak miután a ruháimat magamra kaptam. Sokkal jobban nézek ki, a bőrömnek is szebb színe van, azt hiszem látszik, hogy boldog vagyok. Amint elkészültem már sietek is ki az épületből, egyenesen a hely felé, ahol először találkoztunk. Most minden más, mindent sokkal szebbnek látok, azt hiszem életemben először sétálok végig mosolyogva ezen az utcán. Még csak most váltunk el, de már most alig várom, hogy újra láthassam.


  Köszönöm a játékot !! pom láw

  Re: Van Cortlandt Park

  on Szer. Szept. 20 2017, 19:28


  Ajánlott tartalom

  Re: Van Cortlandt Park


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58