Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Daryl's Loft

  Share

  Daryl's Loft

  on Vas. Feb. 12 2017, 22:17  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Ápr. 04 2017, 23:34

  Daryl & Vitaly


  Három nappal azután a bizonyos találkozó után a megbeszélt időpontban megjelentem a démon lakásán. Tulajdonképpen csak illetlenül behuppantam a kapott címre egy portálon keresztül, de jelen körülmények között nem igazán tehettem mást. Na de talán kezdjük egy kicsit korábbról.
  Az elmúlt három napban utána jártam a célpontnak, akit el kellett vinnem Darylhez. Kiderítettem hol lakik és dolgozik, és megpróbáltam kitalálni azt is, hogy vajon miért akarja látni a démon, de arra nem jöttem rá. Nem szívesen tettem ezt az egészet, de túlságosan féltem a bátyámmal való találkozástól ahhoz, hogy elutasítsam a védelmet. Azt már csak remélni mertem, hogy szegény párának nem esik nagy baja miután én elvégeztem a feladatomat.
  A harmadik napra már kész tervem volt, pontosan tudtam, hogy hol keressem a fiút és épp a találkozó előtt fel is kerestem a kis cukrászdát. Vevőként mentem, megvártam, míg az előttem lévő egyetlen ember végez, majd mielőtt más is megjelenhetett volna, amint sorra kerültem és a fiatal tündér megkérdezte mit szeretnék, egy gyors varázslattal megdermesztettem őt. Nem tudott mozogni, beszélni, és legfőképpen ellenkezni. Gondoskodtam arról is, hogy senki ne vehesse észre az ügyködésemet, majd portált nyitottam a Daryltől kapott címre és átráncigáltam rajta a foglyomat is. Ahogy a kapu lassan bezárult mögöttünk, ott álltam a lakás közepén, sejtésem szerint a nappaliban, és az első gondolatom annyi volt, hogy „Nahát!” . A hely egyszerűen pazar volt, minden zavarba ejtően drágának nézett ki, de azt hiszem, nem is vártam kevesebbet a démontól.
  - Hahó …! Itt van, Daryl? Teljesítettem a feladatomat – kiabáltam csak úgy keresztül a házon, és reménykedtem benne, hogy nem leszek már eleve azért kinyírva, mert engedély nélkül léptem be. Egyáltalán hogy volt lehetséges, hogy gond nélkül sikerült portált nyitnom a helyre? Azt hittem, legalább valami bűbáj védeni fogja a lakást.

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Jún. 02 2017, 18:56


  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Okt. 08 2017, 22:46

  Csoda van az éjszakában.
  Zene neked:Minden most kezdődik el
  A taxis kedves. Nagyon kedves. talán izgatott aurám az oka. Nem mondtam meg a pontos címet. Sétálni akarok odáig, még ha zuhog az eső is. Gyönyörű helyen lakik...Halkan szusszanok egyet ahogy nézem kifele a gyors cseppekre amik egyre csak potyognak az égből. Legutóbb magára hagytam. Annyira fájt...pedig elmondtam neki mindet még ha már egy ideje nagyon is nyilvánvaló volt..És ő is elmondta. De elfutottam előle. Megijedtem? De miért? Vagy...Igazából nem tudom...Megáll a taxis és most látom, hogy dugóba kerültünk.-Köszönöm.-mondom ahogy előre hajolok és a kelleténél több pénzt adok neki de nem érdekel. Egy nagyon kedves lélek volt benne tele fájdalommal mégis kihúzza a világban. Ebben a mocsárban...Ahogy kiszállok össze húzom a gyenge kabátot magamon, és a járdára érve lassan lépkedek de közben mintha kapkodnám a levegőt. Nem tudom mitől tartok, de...Oh Szerelem annyira könyörtelen vagy. Miért suttogtál a fülembe? Tényleg könyörtelen vagy, és nem válogatsz soha. Lefordulok a sarkon és a falnak dőlök ahogy pihegek és lehunyt szemekkel élvezem a hideg esőt ami az arcomra hullik. Annyira...látni akarom őt. Sietősebbre veszem a lépteimet ahogy a lámpák fénye megerősödnek amint alájuk érek, de már ott akarok lenni. Csak még egy utca és ott vagy Művészet! Annyi energia szabadul fel bennem, hogy lehet még Darylhoz is elérnek. És mind őt keresik. A sötétbe akarok nyúlni, hogy megtaláljam őt, és magamhoz szorítsam örökké. Hogy egybe olvadjunk, hogy csak az ő művészete legyek. Az övé...Ahogy megállok az épület előtt belépek az ajtón ahogy belököm. Zihálok és ahogy a lifthez jutok belépve nyomom be az emelet számát, és ahogy felnézek akkor pillantom meg magam. Egy pocsolyát ki lehetne belőlem csavarni...Halkan elnevetem magam ahogy végig nézek magamon, de...tudom, hogy nem ez fogja érdekelni őt. Csak ne zavarjam meg semmiben...Ahogy kilépek a liftből az ajtóhoz lépek ami...biztosan az övé. Hiszen érzem..érzem hogy itt van. Az a nagy morgó sötétség ami olyan rémisztő pedig nem... lenyugtatom a testemet és lehunyom egy pillanatra a szemeim majd megemelve a kezem kopogok. 3-at egymás után, szép sorban hangosan de mégis kérlelve mint egy cica aki nyivákol, hogy engedjék be...Érzed ugye? ugye te is? Te is ezt a lüktetést, ezt amit hoztam magammal, ami felrázott és ideáig hajtott hozzád...?

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Okt. 09 2017, 22:55

  Nem éppen a legjobb kedvemben vagyok, s nem éppen a lakásomon. Még. A Káosz ismét kezd uralomra törni, s egyáltalán nem óhajt visszavenni a nyomulásból. Tényleg az én erőm határait akarja feszegetni, vagy van olyan ostoba, hogy nem látja tetteinek következményeit? Elégedetlen dühvel lépek ki az árnyakból, nagyot szusszantva azon, hogy magam mögött kéne hagyni minden feszültséget. Csakhogy nem megy, mert újfent nem jó hír vár. Van az a mondás, hogy a hírhozót lelövik, ugye? Sajnos válaszul a küldönc fejét kell visszaküldenem, ha azt akarom, hogy értsék is, amit mondtam szerencsétlennek, még az előző körben.
  Még éppen áthajítom a fejet és a testet a rögtönzött útvonalon, amikor kopognak.
  - Mivan?! – tépem fel az ajtót a nélkül, hogy hozzáérnék. Ekkor jön a döbbenet, a véres kezem meg a hátam mögé.
  Más zavarba jönne, nekem éppen az az ellentmondás, mely kialakul abban, ahogy a dühöm a szeretetem fényévé változik át, teljességgel kibontakoztat és virágoztat.
  - Allena – eltüntetem a vért a kezemről és a sötét szőnyegről, oda, ahonnan jött, s közelebb lépek hozzá, megfogva az ajtót, hogy szélesebbre tárjam előtte.
  - Fáradj be kérlek – szívem hangosan dübörög ketrecében, árnyak pászmái vágyakoznak a belépő után.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Okt. 10 2017, 00:07

  Csoda van az éjszakában.
  Zene neked:Minden most kezdődik el  Kopogok és a nagy sötétség szinte hatalmas medvévé alakulva rontja ki az ajtót, és hirtelen a hideg rázza meg vizes testemet. Aztán ott áll Daryl. Haragot érzek de ahogy meg lát döbbenet majd szeretet vegyül a levegőbe. Össze húzom magamon a kabátot majd rá mosolygok ahogy belépek az ajtón megállva mellette ahogy szemeibe pillantok. Ahogy beljebb lépek érzem a sötétséget és megint lerohan az az érzés mint amikor kiszálltam a taxiból.-Remélem nem rosszkor jöttem...-suttogom halkan várva a válaszát miközben felé fordulok és kék szemeimet rá emelem.-Gondoltam...én...-jövök, hogy elmondjam mennyire ostoba voltam legutóbb és nem maradtam melletted. Hogy mennyire szeretnék bocsánatot kérni, és mennyire szeretném, ha a sötétséged megérintene...Hogy érezzem őket, és érezd te is a fényem...Csak állok ott szó nélkül és nem tudom mit kellene mondanom. Vizes vagyok, de már nem fázok. Tűz lobban a belsőmbe amit neki is oda akarok adni.-Nem baj, ha leveszem a kabátom?-kérdezem ahogy lesütöm a szemeimet, és ha megengedi lassan lecsúsztatom magamról, és hogy semmi ne legyen vizes kiszúrva az akasztót sétálok oda majd rakom fel rá.A hajam borzasztó a ruhám rám tapad, egy szóval egy könyv vagyok, amit ő felcsaphat és bármit kiolvashat....Lehunyom a szemeim majd ökölbe szorulnak a kezeim és leengedve őket magam elől, húzom ki magam.-Én....annyira sajnálom, hogy ott hagytalak....Annyira fájt amikor megtettem ezt, és kínzott a bűntudat. Most is kínoz. Azért jöttem...mert...-lehunyom a szemeim.-Ezt már évekkel ezelőtt meg kellett volna tennünk. Veled kellett volna mindig is maradnom, ahogy neked is velem de nem tettük, miért? Miért nem?-kérdezem ahogy le pillantok magam elé.-Hiszen...-csak állok annak a nagy szobának a közepén, ahogy a fényem aprólékosan mint a szentjánosbogarak kezd körém gyűlni, vonzani, csábítani az ő sötét auráját. Halkan elnevetem magam.-Azt mondtam kegyetlen Szerelem...hazugság...Én lennék a kegyetlen ha erről az érzésről tudomást sem vennék..-bizonytalanul indulok el hozza.-Azt akarom, hogy boldog legyél Daryl...-mondom halkan.-A művészeted akarok lenni...-állok meg ekőtte és kezeimet mellkasára teszem ahogy végig szemeibe nézek kék íriszeimmel amik úgy csillognak mint még soha sem.

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Csüt. Okt. 12 2017, 19:18

  Felragyognak szemeim, ahogy megpillantom. A kérdésére észbe kapok és pár másodperc múlva, a megszokott árnyvilág vesz körbe, a dühöm és mérgem köddé vált.
  - Allena, mindig jókor jössz – mosoly is megjelenik végre arcomon, s hozzálépek, miután belépett, s az ajtó kizárta az emberi világot, de aztán hamar le is hervad, érdeklődéssé alakulva át. – Igen? Ó, az ördög, hiszen tiszta víz vagy – segédkezek azonnal számára a kabát levételében.
  - Máris rendelkezésedre áll egy forró fürdő – tudom, hogy nem fázna meg, de jóval kényelmesebben érezné magát. – Vagy száraz ruhanemű? – pillantok az odasiető személyzet egyikére. – Hagylak átöltözni, Allena – olyan kellemes kimondani a nevét, minden alkalommal.
  - Menned kellett – simítom meg arcát, ha engedi. Szavaim lágyak és gyengéden érik el, mint ujjaim is gyengéden siklanak arcán.
  - A múlt elmúlt, azon rágódni immár hiábavaló – mosolygok rá, elmerülve szépségében, fényében.
  - S hol marad a te boldogságod? Az is számít. Nekem mindenképpen.
  Szavai lágyan fonnak körbe. Olyan rezgéseket ad, melyek sokkal magasabbak, s mélyebbek, mint eddig voltak.
  - Mindig is a művészetem voltál, Allena – suttogom, s az árnyak ismét kinyúlnak, felé, lágyan végigsimítva csodálatos lényén, cirógatva, ahol érik. Arcom valahogy közelebb ér arcához, illata finoman borít be.
  - Szeretnék a múzsád lenni, az ihleted.
  Ruhájához ér kezem, feleszmélek, hogy vizes, továbbra is.
  - Kérlek, szárítkozz meg, nehogy bajod essék.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Csüt. Okt. 12 2017, 22:43

  Csoda van az éjszakában.
  Zene neked:Minden most kezdődik el  Csak hallgatom a szavait. Mintha mámorban úsznék olyan kedves, gyengéd és...lassú. Mintha az idő örökkön örökké, a miénk lenne, és minden ami hatalmasabb mint mi most végre azt várják, hogy össze érjen rég elfojtott vágyam az övével. Művészet egyetlen érintetlen lelkét megtalálja egy démon. És nem...egyáltalán nem bánom. Mélyen szívom magamba a levegőt ahogy a közelemben van, és a ruhámon megérzem forró kezét. Fel pillantok arcára. Szinte éget, és hív ahogy aurája az enyémre talál. Csak figyelem a szemeit, de annyi akarat, és vágy tombol bennem. A szenvedély, a szerelem, a lángolás...ahogy kimondatlanul hív engem és én remegek, félve attól, hogy rossz lépést teszek. De nem fogok...Művészet angyala vagyok, és Daryl engem akar. Én pedig a múzsámat...az ihletemet. Olyan közel van...Arcához emelem a kezem, és forró bőrére gyorsabban veszem magamhoz a levegőt ahogy hideg ujjaim arcáról nyakára csúsznak. Lassan végig siklanak nyaka ívén, majd kulcscsontján és a szíve fölött áll meg a tenyerem. Végig figyeltem a mozdulatomat, majd vissza tekintek azokba kék szemekbe.-Segíts le vennem a ruháim...-mondom ki halkan, és határozottan.  Nem, nem vagyok ügyetlen...érezni akarom az érintését, és azt akarom, hogy lásson engem. Engem látna...Le akarom vetni előtte, minden falamat...A legtörékenyebb és leggyengébb akarok lenni, hogy valóságosan lásson engem. Lassan közelebb lépek és remélem nem zavarja ahogy vizes ruhámmal hozzá simulok, testem az övének nyomódik, és az fényem erősen bele kapaszkodik az ő sötét medvéjébe. Állára csókolok, finom levegőt a bőrére fújva, miközben figyelem a reakcióját, majd ismét egy apró, de annál érzelmesebb meleg fuvallatú csókkal ajándékozom meg a nyakát. Ahogy felnézek a szemeibe kezeim lassan szíve fölül vissza indul a nyakán arcára de egyenesen a hajába futnak és megszorítom a tincseit.-A tied szeretnék lenni..-suttogom, ajkaira. De nem csak így..a fényem, a lényem, az életem...Mindent a lábaid elé dobok én egyetlen sötétségem. Lehunyom a szemeim majd lassan ajkaihoz érintem az enyémet remélve, hogy nem taszít el magától. Érzem ahogy a művészet szenvedélye feléled bennem. Amit minden szerelmes lélek, és vágytól fűtött test kiír elméjükből. Azt most én vetem ki Darylnek.  A szerelmem nem akar határokat ismerni, ahogy semmi sem. Azt, akarom, hogy mindent Darylnek adjak...

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]


  A hozzászólást Allena Rhys összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 14 2017, 19:08-kor.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Okt. 13 2017, 23:44

  Hűvös ujjainak érintése végigszáguld minden idegszálamon, testemen, lelkemen. Behunynám a szemem, ám azok Allena szemeiben kutatnak forrón, melyek Allena kérését hallva, halvány sárgás izzásba kezdenek. Érinteni vágyom testének bőrét, lelkének mélyét. Árnypászámáim körbeölelik, finoman megcirógatva fényét, még jobban felragyogtatva annak izzását.
  Hozzám simuló testére siklanak tenyereim, mintha attól tartanának, bármelyik pillanatban eltűnhetne Allena.
  Az első csóknál behunyom a szemeim, aztán újra ránézek, sokkal erősebb kapocsként, mint előtte. Egyik kezem a szárnyai tövéhez kúsznak, s mélyet lélegzek, mikor ajka a nyakam érinti. Ujjai érintése a hajamnál mozdulatra késztet, felé hajolok. Figyelem ajkait, s mikor hozzám érnek, végigszáguld rajtam a tűz, s finoman ráhajolnak az övéire, hogy aztán kutatón-mohón keressék, ízleljék. Másik kezem derekára csúszik, még jobban magamhoz vonom őt, el nem engedve, akár az örökkévalóságig így tartanám karjaimban. A pászmák összefonódnak Allena fényével, vágyva utána, s egyben féltve, ki ne oltsák.
  Ujjaim tovább vándorolnak alakján, s elkezdik kihámozni a ruhájából, gyengéden megcirógatva a szabaddá vált területeket, miután előtte hol hozzáértek ujjaim hegyei bőréhez, hol a ruha mögé bújtak vissza.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Okt. 14 2017, 19:34

  Csoda van az éjszakában.
  Zene neked:Minden most kezdődik el  A sárgás csillanás, és ahogy válaszol a csókomra, egy mohóbb szenvedéllyel, lehunyom a szemeim és arcára cirógatnak ujjaim. Annyira jól esik ahogy hozzám ér és egyre csak lángolok, ahogy bőrömön érzem a forró érintést. Hideg bőröm mintha nem is ázott volna el, Ahogy hátamon érinti szárnyaim tövét, finoman megrezzennek, de ellazulva vonnak minket körbe. Olyan közel vagyok hozzá...És ez a pillanat tökéletes. Hagyom, hogy mindent fel fedezzen, finom ajkaival amik az enyémet ízlelik és követelik. Nem marad viszonzatlanul, egyáltalán. Arcáról nyakára csúsznak ujj begyeim és hajából kiengedve másik kezemet lassan válok el tőle. Lehunyva tartom még egy kicsit szemeim, és csak élvezem a forró levegőt, hallgatom ahogy ajkaimon szívom be azt. Daryl illata eltompít, és nem figyelek már semmi külsőségre, csak őt látom, csak őt érzem, és a sötétje tudom, hogy megvéd engem bármitől. Én pedig ragyogni akarok neki. Lássa miatta vagyok ilyen fényes, és igazán csodálatos. Ahogy érzem, hogy a vizes ruha kezdi elhagyni a testemet lassan bújtatom ki felső ruházatom ujjából a karjaimat, és óvó ölelése az én biztonságom. Érinteni szeretném, a bőrét....Le veszem róla a tekintetem, kék szemeim mellkasára futnak és azt figyelem hogy veszi a levegőt, majd lassan oda hajolva csókolok lágyan mellkasára. Kezeim óvatosan érintik meg, mintha bármikor elveszne előlem, és soha nem kapnám vissza...Lassan az ingének gombjaival kezdek foglalkozni, és ujjaimat figyelem ahogy precízen, gyorsan de nem kapkodva nyitják szét mellkasán a ruhát. Vissza tekintek rá és ismét ajkaiért kiáltanak enyéim és lábujj hegyre állva hívom, egy újabb forró hosszú mély csókra.

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Okt. 22 2017, 18:56

  Fény és árnyék játéka, az izzó tűzé és a ragyogó fehérségé. Tombolhat a világban bármi, lehet bármily nyugodt minden, közöttünk nászát járják a pászmák, ahogy hol egymásba fonódnak, hol sejtelmes mozgásokkal incselegnek ellentétükkel. Egyszerre gyengéd, s egyszerre határozott, egyszerre irányító s egyszerre megadó. Nincs benne logika, nincs benne megszokott, s nincs benne folytonos meglepetés és váratlan sem. Tánc, egybefonódás, halk ringás, őrült pörgés és száguldás. Egy pillanatban az árny az, amely szinte, mintha bekebelezné a fényt, ám helyette, hol érintkeznek egymással, a két szín egymásba folyik, összeolvad, hogy aztán ismét kettéválva, de már nem ugyanolyanokként, a Fény felé haladjanak.
  Kimerült, határtalan boldogsággal simítom meg Allena arcát, s nem telik bele pár pillanat, álomba szenderülök.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Okt. 22 2017, 23:00

  Csoda van az éjszakában.
  Zene neked:Oblivion  Mikor a szenvedély, és az érzékenység egymásra talál. A mélységes felejtés és tudni akarás...Az érzések kavalkádja, fény a sötétben, sötétség a fényben...Megszűnt az idő, a tér és csak ő és én voltunk. Mindent neki adtam, és mutattam meg, ahogy ő viszonozta ezt felém. Játszottunk, mint varjú és galamb....Minden terhemet levehettem, és örömben, vágyakban osztoztam vele. Hogy végre mellette lehetek. Hogy éltet engem a sötét erejében, és a fényem simogatja és óvja őt minden bajtól ami csak érheti. A finom puha lepedő simogatása bőrömön, és ahogy megérzem Daryl kezét az arcomon, olyan melegség önt el. Békére leltem magamban amit talán soha nem lelek meg, ha ő nem jelenik meg akkor és ott. Elfáradt én pedig nem gyötröm őt. A sötétség mocorogva mint egy nagy medve elnyugszik és álomra hajtja a fejét. Kék szemeimre fáradtan ereszkednek le pilláim. A sötét mélységben mint valami gyertya láng lassan lengedezek ahogy engem is megtalál a fáradság és alszok el karjaiban finom illatát újra és újra magamba szívva mintha attól félnék, hogy mikor fel kelek, az egész csak egy álom volt...de ez hazugság. Minden igaz. És én...életem legboldogabb perceiben ringatózom. A gondolatok altatnak el...


  (Köszönöm a játékot! láw wow I love you )
  Ruházat: [url=---]nincs[/url]

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Okt. 29 2017, 15:44


  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Okt. 29 2017, 22:07

  Daryl és Allena
  Zene neked:Not Today  Már egy ideje itt vagyok. Elfordultam az időtől amióta Daryl menedéke lett az otthonom. Azt se tudom mióta vagyok itt és mennyi ideje. Daryl se köti az orromra, nem is akarja, hogy elmenjek innen. Egyedül ébredtem ebben a kastélyban. Legalábbis nem éreztem a közelemben a jelenlétét. Nem is bántam. Már egy ideje el nem mozdultunk egymás mellöl. Az éjszakák mindig össze hajtottak minket és egymás karjában aludtunk el. Azok az esték még jobban elfelejtették vele az időt. Azt, hogy ki vagyok honnan jövök és merre megyek. Csak...élveztem a jelent. Élveztem azt, hogy Daryl mellett lehetek.  Mint egy kisgyerek az anyja szoknyájánál. Nem is bántam, hogy az oltalma, így behálózott engem. Most azonban...furcsa érzés kelt fel engem az ágyból. A selyem ruha hozzám simul és kissé furcsán érzem magam, így sürgető léptekkel sietek a mosdóba. Minden ami bennem volt az egyszerűen kilökődik és még szerencse, hogy eljutok a wc-hez. A hajamat sikerül időben eltűrnöm és köhögök párat. Forog velem kicsit a világ, de ahogy lehunyom a szemeim minden helyre áll pár perc után. Felegyenesedek és lehúzva a vizet fordulok a csap felé és mosoly meg az arcomat és az ajkaimat. Felnézek magamra, és kicsit megszeppenek. Olyan...vörösek a tincseim. Furcsa...Végig simítok magamon és megakadnak a kezeim az oldalamon. Furcsa apró kis energia hullámok...a hasam alatt....Lassan a hasamra csúsztatom a kezeimet és egy kisebb energia hozzám is elfut. előre omlik egy tincsem ahogy érzékelem az apró fényecske és sötétség keveredését. Ez...Muszáj teljesen látnom magamat. Kilépek a fürdőszobából és kimegyek a nappaliba. Ahogy megpillantom a teljes tükröt lassan elé sétálok. Végig nézek magamon. Semmi fizikai változás csak...valami más...Mind kettő kezemet a hasamra testem és érzem a kis energiákat a hasamban és nem áltatom magamat, hogy ez lehetetlen. Igenis igaz. Hisz itt a bizonyíték. Itt küzdenek a szívem alatt...A számolatlan idő, az oltalom, a szerelmünk meghozta a gyümölcseit. Gyermeket..sőt gyermekeket várok Daryltől....Felnézek a tükörben magamra, és csak most látom a csillanó könny cseppet az arcomon, és ez mosolyt húz mellé az arcomra. Soha nem hittem abban, hogy én valaha megélhetem ezt az örömöt. Az anyaság kincsét. Hogy létre hozzak valamit ami nem szolgál egy célt, hanem az én apró kicsi kincsem...amit közösen Daryllel alkottunk meg. Azok most itt verdesnek  és jelentkeznek, hogy jelen vannak. Az egyik kezemet a szám elé kapom és olyan boldogság rohan le mint még soha. Életek van a szívem alatt...

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Okt. 30 2017, 19:33

  To Allena
  - Hát hogyne! – Lábam az asztalon, a szivar isteni, vagyis ördögien jó. Mindig is tudta az én öreg wiccanom, mitől döglik a légy. Én már nem, vagyis sose nem, de ez lényegtelen témakör. – Tudod, hogy számodra mindig van hely világomban.
  Furcsa egy pap. Míg mások a Fény felé törekednek, őt kifejezetten untatta. Sokkal többet látott világom részeiben, jóval több lehetőségeket. Na jó, én sem voltam ám egy elveszett patás ördög, szándékosan csábítottam át néha világomba. Ilyet még a teremtő se pipált, tudom én.
  Megakad a füst a tüdőmben, köhögni kezdek, mire egy öblös nevetést kapok.
  - Megnyugodhatsz, nem a bagód fog kinyírni – vigyorgok. Más miatt akadt meg a füst a tüdőmben. Érzek valamit otthonról, ami furcsa és éppen ezért úgy vonz, mint molylepkét a fény.
  - Zártam együttlétünket, várlak majd odaát, ha készen állsz – csapok a vállára a nőnek elégedetten, s kényelmes ráérősséggel lépek a tér hálójába, hogy az árnyak, megelőzve engem, bontakozzak ki otthonom nappalijában, amely most már angyalomé is.
  Marad, míg vágyik rá, s addig is, tenyeremen hordozom, mindennel elhalmozva.
  De minden rendben van, ezt ugyan eddig is éreztem. A furcsa érzet viszont még erősebb, így a következő pillanatban már Allena mellett vagyok. Félresimítom vörös hajzuhatagát válláról, hogy csókot leheljek porcelánfehér bőrére
  - Édesem – karcos a hangom, a füst köhögés hatása. Aztán pislogok. Le. Rajta.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Okt. 30 2017, 22:21

  Daryl és Allena
  Zene neked:Not Today  Lassan leveszem ajkaim elől a kezemet és megnyugtatom testemet. Lehunyom a szemeim és csak a kezeimet elérő energiákra koncentrálok. Olyan kellemesen simulnak hozzám. Úgy hívogatnak engem, és hiába de elér a gondolat ahogy egy apró kis kezecske megérinti az enyémet, ahogy fogatlan vigyorával rám néz. A lelkem olyan mély édes gondolatokba sodródik, hogy csak annyit érzek meg mikor már Vörös tincseimet félre söpri az én fenséges hercegem. Megérezte a változást...Hisz az ő szíveben lakok, és ezt nem tudja előlem eltitkolni. Finom csókjára kellemes bizsergés fut rajtam végig. Ahogy eddig mindig. A csókjait szeretem a legjobban. Mindig olyan kedvesen suttognak nekem, és elárulják a legszebb érzelmeit Darylnek. Ahogy azt mondja édesem...Szinte az ujjaira tud engem csavarni. Kinyitom a szemeim és látom, hogy lefele néz rajtam. Lassan megfordulok és szemeibe pillantok.-Kedvesem...-suttogom ahogy lassan egyik kezéért nyúlok és finoman rá csókolok ajkaimmal. Elengedve kézfejére simítok és lassan a hasamra vezetem tenyerét. A kis energiák mutatkozzanak be. Mutassátok meg magatokat az apátoknak....-Had mutassak neked valamit...-susogom csendesen ahogy fel pillantok rá kék szemeimmel és széles, boldog mosoly csúszik az arcomra. Ott vannak és érzem, ahogy egyre csak bontják ki vadóc energiáikat és mintha csipognának. "Itt vagyunk!" Halkan kuncogok ahogy le pillantok Daryl kezére ami hasamon pihen és lassan közelebb lépek hozzá.-Babáink lesznek Daryl...-suttogom halkan megadva a végső örömhírt neki. Mert ez az. A mi örömhírünk. A mi közös alkotásunk. Az a két apróság ami oly lelkesen, és teli élettel egyre csak ficánkolnak....

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Csüt. Nov. 02 2017, 21:15

  To Allena
  Mennyire vágyom arra, hogy ez a Fény, az ő Fénye, örökké ragyogjon! Én a Sötétség egyik hercege, akinek szent küldetése lenne, hogy bemutasson a fénylényeknek, a mennyei szférának. Pont ezért nem teszem, hiszen minek tenném? Van közöttük valaki, aki fontos nekem. Aki lényem része, kiegészítő egészem.
  Vezeti tenyerem, amely egyre inkább bizsereg, s energialöketek sodrába ér, ahogy Allena kezét követi.
  A felismeréssel egy időben érnek hozzám szavai, s először a hasán pihenő tenyeremet figyelem, aztán tekintetébe fonom sajátom.
  - Ink? – Csendes a hangom, dolgozom az információkat. A miénk. Enyém és az övé. És nem egy. Ráhangolódok a rezgésekre. Nem is én lennék, ha nem lenne teljesen valószerűtlen a helyzet, erre el kell mosolyodnom, íriszeim Allenára nyílnak.
  - Kedvesem – megsimítom hasát, rajta hagyom kezem.
  - A világ legcsodálatosabb remekműve a tiéd. A miénk – suttogom örömtől szédülten.
  A világ minden kincse a lába előtt hever, ha úgy szeretné, ebben biztos vagyok.
  - Kérj bármit, a tiéd – merülök el íriszeiben.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Nov. 04 2017, 20:52

  Daryl és Allena
  Zene neked:Not Today  Csak figyelem kék szemeimmel a nagy kezét az aprónak tűnő hasamon, amiben az a két kicsi él és virul. Felnézek rá a kérdésre és a szavaira majd aprócska kezeimet felvezetem az arcára és finoman megcirógatom az arcát és homlokomat az övének döntöm.-Igen. A mi kicsikéink...-suttogom halkan ahogy mosolygok és nem lehet letörölni az arcomról semmivel sem. Itt vannak és ezzel semmit nem tudnak el venni tőlem.-Már mindenem meg van Daryl....Itt vagy te, és azt hittem ennél több boldogságot nem kaphatok. De te...te pontosan fokoztad ezt.-suttogom csendesen ahogy figyelem kék íriszeit és lehunyom lassan a szemeimet.-Nem kell nekem semmi...csak te és ők...-susogóm lágyan ahogy oda hajolva lágy csókot lehelek ajkaira majd át fonom a nyakát szorosan és magamhoz ölelem őt. Az én démon hercegem..az én kedvesem...az enyém. Lassan elengedem ajkait és kinyitva szemeim nézek az övéibe.-Szeretlek Daryl Shayeh..-susogóm.

  Ruházat: [url=---]nincs[/url]
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Nov. 05 2017, 13:01

  To Allena
  Türelemmel várom válaszát, arcomon érezni kezének puha érintését, most egészen más jelentéssel bír. A miénk...
  A levegő egyenes arányban fogy a tüdőmből, ahogy energiaszintem egyre vibrál szavaitól. Ilyen szavakkal kenyérre lehet kenni, átölelem az egész világot, benne Allenával érzés fog el. A madarak fékevesztett boldog repülése semmi ehhez képest.
  Olyannyira magasan vagyok érzelemben, hogy ajkainak érintését viszonozva mélyen magamhoz vonom, s csak mikor a két energiapontocska hozzám ér, kapok észbe, s enyhítek a szorításon.
  Aztán felrobban világomban az univerzum, apró boldog darabkákra omolva szét szavaitól.
  - A szívem tiéd – rekedt suttogás tudja elhagyni ajkaim, mielőtt elvesznék ölelésében, illatában, energiájában.

  //Köszönöm a játékot! *-* //

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Feb. 04 2018, 19:07

  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Feb. 04 2018, 23:43

  Kipakoltam az összes dobozomat, ami azért tetemes mennyiség, tekintettel a rengeteg könyvre. Mégis, már rég végeztem, nem úgy, mint Connor, aki mindig valahogy elveszti a fonalat rendezkedés közben. Holnap lesz az első napunk az Akadémián, engem pedig borzasztóan aggaszt. Most fogok először emberek közé menni, vagyis, ilyen sok közé egyszerre. Tény, hogy el tudom rejteni a külsőmet, tény, hogy jártam már nagyobb közösségekben is, de nem ebben a dimenzióban, nem ebben a közegben. A lakás is teljesen idegen számomra azok után, ahol eddig éltünk, a tér szűknek tűnik, a levegő áporodottnak és fojtogatónak, a természetes fény pedig hiába árad be az óriási ablakokon, mégis úgy tűnik, sötét van.
  Inkább kimászom a teraszra, hogy egy kicsit a szabadban legyek. Szép a kilátás, és innen nézve nincsenek olyan irgalmatlanul közel az épületek sem. Pihentető. Mélyeket lélegzem a hűvös levegőből, és nyújtózom egy nagyot. Persze ez jobban esne sárkány alakban, de nem vagyok telhetetlen. Inkább előveszem a sárkánydohányt, és rágyújtok az imént sodorgatott cigarettára.
  Csak egy pár mély szippantást követően veszem észre Apát idekint, és rögtön összekapom magam.
  - Szia! - Rögvest a hátam mögé rejtem a cigarettát, és úgy teszek, mintha...
  Eh, mi a fenéért teszek úgy egyáltalán? Úgyis látta, amit látott.
  - Öhm... Még otthonról hoztam. Kérsz? - kínálom meg inkább, ha már így lebuktam. Nem abból, amit már elkezdtem, hanem a cigarettatárcából.
  Ez a dohány közismerten nyugtató, ellazító hatású, és azt mondják, nyitottá teszi az elmét. Az illata jellegzetes, szúrós, kicsit csípős, és olyan egy kicsit, mint a répáé.
  - Ideges vagyok a holnap miatt.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Feb. 05 2018, 22:39

  One of...
  Azzal nem nagyon akartam most foglalkozni, hogyan érkeznek meg, s pakolnak ki a fiaim. Ez a fajta érzelgősség és figyelmesség úgy nagyjából a Hegy és a Mohamed esete. Éppen ezért kint foglalok helyet az egyik nyugágyon, pólóban, fekete farmerben. Van némi réteg közöttem és a nyugágy között, de hol érdekel engem a hó? Fehér, ennyi. Fázós végképp nem vagyok, a pokol tüzét hordozom magamban.
  Koktél, napszemüveg és ejtőzés. Ebbe nyit bele a fiam, s kíváncsi tekintettel várom, észrevesz-e, s hogy milyen az első benyomás neki. Ja, hogy az imént azt mondtam, nem érdekel az érzelgősség? Én és a ráció...
  Egyik szemöldököm felvonva figyelem a lebukás látható bizonyítékát. Aztán felnézek a szemeibe.
  - Ha még egyszer elrejted, a csuklóddal együtt veszem el – dörmögöm, s már veszek is egyet a felkínáltak közül, az enyém végén azonnal parázs jelenik meg. Mit nekem öngyújtó.
  - Szia – fújom ki a füstöt, nem fekszem már vissza. Látható rajta a feszültség, s reménykedem, nem kell minden kreativitásomat felizzítani, hogy kiszedjem belőle.
  - Ez király. Ugye nem a készletemből nyúltad le? – érdeklődöm, él nélkül. Megjegyzem, hogy ez a kedvence. Ideges legyek, mert bagózik? Ki nem bagózik rá, most komolyan? Ha lebukik, az ő baja.
  - Miért? – forgatom meg a rudat az ujjaim között, majd ismét szívok belőle.
  - Fél fogadra is kevesek... némelyik nem, de az már az ő bajuk – fújom ki a füstöt, egy sárkányt formázva belőle.
  - Vagy van ott valaki, akivel aggaszt a találkozás? – Csak nem hallott valamit, hogy kik járnak oda? Töprengve várom a válaszát.
  - Milyen a szobád? – Szoba? Annál azért jóval nagyobb, főleg neki, hogy elférjen. Mindenhogyan. – Ha valami nem jó, szólj.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Feb. 06 2018, 23:14

  Sárkányszemeim állják apám tekintetét, aztán elmosolyodom halványan a bajszom alatt, cinkosan, mintha épp a család angyali oldala elől titkolnánk épp el valamit. Néha megesik, de az ilyen dolgokat féltve őrzöm. A kettőnk titkai. Démoni lényem, legmélyebb énem sötétsége az.
  A sárkánydohány ahhoz képest egészen veszélytelen kis élvezeti cikk ott, ahonnan jöttünk.
  - Készleted? - kérdezek vissza, és fél szemöldököm felvonva tekintek végig Apa hátán, ami ugyanis csurom víz, valószínűleg azért, mert belefeküdt ebbe a fehér, hó nevű dologba, ami, mint kiderítettem, egyfajta csapadék errefelé. Elgondolkozom közben, bevalljam-e az igazat, és hogy vajon elkobozza-e akkor a többit is, de még soha nem hazudtam az apámnak. - Ez a saját készletemből van. Nem tudtam, hogy errefelé mi a szokás, szóval elláttam magam egy időre.
  Néhány mély szippantás után csillagokat kezdek látni, és megszáll a nyugalom. Ez a füst áldásos hatása. Halványan elmosolyodom. Apa vigasztal... Azt hiszem. A tény, hogy a sárkány alakom fél fogára is kevesek, alapjáraton is felderít egy kissé. Elképzelem, amint fekete pikkenyes óriásként döcögök be az Akadémia épületébe.
  Kinyújtom a tenyerem, és magamhoz intem Apa füst-sárkányát. Leül a tenyeremre, majd feloszlik. Nem tudja egyben tartani már a varázserőm.
  - Nem... Nem ismerek itt senkit, de ez nem aggaszt. Inkább a tömeg, és az, hogy nem ismerem az itteni viszonyokat. Utálok nem-tudni. És ez az ismeretlen most nem izgalmas, hanem bosszantó.
  Szívom tovább a cigit, és a korlátra támaszkodva lepöckölöm a hamut innen a havas-latyakos utcára. Kicsit megvonom a vállam.
  - Szép tágas - felelem a szobát illetően. - Itt éltél még agglegény korodban? Egyedül? - kíváncsiskodom a móltját illetően. Mert most úgy érzem, beavatott minket élete egy részébe azelőttről, mikor megszülettünk volna, és ez nekem baromi érdekes.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Feb. 10 2018, 11:47

  One of...
  Hümmögve nézek magam elé arra, hogy egy egész készlete van. S büszke vagyok rá. A fiam! A démoni fiam! Eszes, s amit akar, megszerzi. Teszek én arra, hány éves. Ha tudja, hol lehet ezeket beszerezni, s használja is, ahhoz is van esze, hogy ez mekkora következményekkel jár. Pont. És büszkeség!
  Emberi alakom miatt jobban hat ez a rúd, mint démoniban, s élvezem. Főleg a kesernyésen fémes, édes utóíz az, amit kedvelek benne, s a mocsárszag, amit én érzek benne. Ha valami ilyen is, meg olyan is, az tud igazán feldobni. S ebben most kedvemre válogathatok, melyiket is akarom érezni.
  Végigsimítok a számon, ahogy a füsttel játszadozik, mit útnak indítottam.
  - Ha aggasztott volna, akkor lennék csak igazán szomorú. Akkor tégy ellene. Csak te tudsz tenni, a sült galambot az angyaloknak osztogatják – vonok vállat, majd újfent visszafekszek a kifeküdt hóba. Egész kényelmes.
  Fojtottan felröhögök, aztán kiengedem a füstöt.
  - Anyáddal itt vagyunk azóta, hogy összepakoltuk, amink volt. Előtte, ja, én terpeszkedtem itt egymagam – néha beterítettem az egész épületet, ha olyan kedvem volt.
  Még eddig senkit sem hordoztam ennyire a tenyeremen. Ritka kincs, szépség és gyönyörűség a szívemnek, sötét lelkemnek. Ami nem is sötét. Csak rohadtul nem illett bele a képletbe a nem logika. Zutty, jött a pokol. Sebaj, kiskirály bárhol tudok lenni.
  Az viszont jó, hogy még elég neki ez a hely. Egy ideig nem is akarok elmenni máshová, egészen jó itt. Aztán majd a fiúkkal később, ahogy alakulnak a dolgok, majd olyan helyet keresünk.
  - Eldöntötted már, miket veszel fel először? – Suli fúj, nem értem, mi az isten haragját akar az akadémiára járni, de hát ugyan minek mondjam meg neki, mit csináljon? Megnézi, aztán eldönti. Édesem kis pudlikutyájának még mindig megparancsolhatom, hogy foglalkozzon már a keresztgyerekeivel, ha már egyszer felvállalta. Keresztgyerek. Hát buggyant egy elképzelés, de szívem olyan szépen kérte. Imádom, mikor hisztis. Rajongtam, mikor a nem létező hormonjai beindultak várandósan.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Feb. 10 2018, 21:36

  Egy kicsit elmosolyodom, miközben az agyam kezd mindent nagyon mulatságosnak találni. Az ötödik szippantásnál tartok, és nem kellene többet szívnom, ha ezt a beszélgetést szeretném Apával fenntartani.
  - Az angyaloknak és a nephilimeknek minden jár - közlöm a véleményemet, és semmiféle irigység vagy féltékenység nincs bennem. Apa is észrevette már, és nagyon jól tudja, hogy soha semmit nem sajnáltam Connortól, bármit szeretett volna, megkapta, és ha tehetném, egyfolytában csak a tenyeremen hordoznám. - De nem olyan egyszerű a tudást megszerezni itt, és te se mondasz el semmit. Nem úgy működik itt az erőm, ahogy kellene. Még a gravitáció is egész más. Sokkal könnyebb repülni, mint otthon, csak veszélyesebb, a fehér égi gépek miatt.
  Hiába akar lerázni, megyek utána, bár én még nem vagyok annyira laza, hogy belefeküdjek a hóba.
  - Mármint mit? Alakot? - kérdezek vissza kicsit nagyra tágult sárkánypupillákkal kék szememből kinézve, rá Apámra, akiből msot már kettőt látok, egy felsőt meg egy alsót.
  - Mit szerettek annyira ebben a dimenzióban, hogy ide kellett jönnünk? - kérdezem, és közelebb oldalogva lesöprögetem a kis asztalkát és ráülök a szélére.

  Ajánlott tartalom

  Re: Daryl's Loft


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29