Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Vitaly lakása
by Admin Today at 18:19

» Étkező
by Dorian M. Montgomery Today at 18:17

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 01:29

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Today at 01:00

» Terasz
by Erick Lamothe Yesterday at 22:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 21:07

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

» Shake Shack
by Richard Lucius Warren Hétf. Aug. 13 2018, 23:44

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Daryl's Loft

  Share

  Daryl's Loft

  on Vas. Feb. 12 2017, 22:17

  First topic message reminder :  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Márc. 19 2018, 20:03

  One of...
  Újfent hümmentek a válaszára. Ezzel csak egyetérteni tudok. Kedvesemet a tenyeremen hordoztam, mióta és előtte is, hogy összekerültünk. Mint ahogy szöszi képmását is, férfi kiadásban. És persze Calebet, de benne az én erőm lüktet, így azt másképpen fejezem ki.
  Komolyan nézek rá. Hallgatok egy ideig, jó pár slukkot lenyúlok, mire válaszolok.
  - Kérdeztél? – Csak ennyi. Érteni fogja a dörgést, tudom. Ha nem kérdez semmit, akkor nem is fogja megtudni. Nálam így működik. Másokat idegesíthet az állandó kérdezés, de én meg nem fogom magam törni senki okításáért. Még a tulajdon kölkeimért sem. Van esze, használja, ergo kérdésekkel is tele van a fejük.
  - Azt is – hagyom rá, mert arra is valóban nagyon kíváncsi vagyok. – Az Akadémián milyen tárgyakat választottál ki? Van közös óráitok – annak hívják, nem? – Connorral?
  Hú, ha tudná, hogy most pont úgy nézett rám, mint szívem! Inkább kifújom a füstöt.
  - Mindent. Legalábbis én. Vannak kemény diók, vannak könnyen megkaphatók, s vannak olyan kreációk a fejeikben, hogy élvezet bennük turkálni – csillognak a szemeim, még egyelőre csak az örömtől. Démon vagyok, vagy mi, s hiába emberi test, azért megbirkózik pár slukkal. Amit nem mondhatok el olyan biztosan a fiamról.
  - És te miért utálod ennyire ezt a dimenziót? Körbenéztél, láttál már mindent egyáltalán? – Nem, nem rohanom le, kicsit sem. Csak az ajtót téptem ki tokostul. Az meg még belefér, nem?
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szer. Márc. 21 2018, 21:27

  Méghogy kérdeztem-e... Pfff! Ez aztán igazán Apa. Néha akkor is magyaráz, amikor a kutya se kérdezi, máskor meg akkor se, amikor tudni akarok valamit. Már majdnem felhergelném magam megint ezen a követhetetlen és logikátlan démon-természetén, ugyanis én nem örököltem ezt. Én éppen az ellenkezője vagyok, az élére állított, sorba rendezett logika és rend, és néha megőrülök ettől... Mert a családban senki se ilyen rajtam kívül. De a sárkányfű teszi a dolgát, én nyugodt vagyok és boldog, lebegek.
  - Mindent meg akarok tanulni. De maximum 15 tantárgyat vehettem fel. Házakra van osztva a tudás, a bolygók alapján, amikről elnevezték az alkímiai összetevőket, igazán bájos... Fel van írva, hogy kik a tanárok. Ismersz bárkit közülük? - kérdem, miközben a kezembe idézem a listát, majd olvasni kezdek pár nevet, akiken megakad a szemem: - Brian Cox, Vitaly Rayt, Dante di Canio, Richard Lucius Warren... Jazz Quinn?
  Felemelem a fejem és kérdőn nézek apámra. Kicsit táncolnak a betűk, nem bizos, hogy mindenkit jól ejtettem ki.
  - Van pár közös óránk - vonok vállat. - De őt egész más érdekli.
  Elszívom az utolsó pár slukkot a doányból, csillagokat látok, mindenütt, röpködni, szuszogni, verdesni... Nem egészen tudom, mik a kemény diók, és hogy kik kaphatók meg nehezen... De Apa sose logikus. Mindig ez a leglogikusabb... Mint a kocka...?
  - Utálom, mert ez egy kocka - nyilatkoztatom ki. - Oldalai vannak meg alja és teteje. Klausztrofóbiás vagyok egyfolytában. Mint egy kibaszott koporsó... Borzongok még a levegőtől is, Apa - magyarázok tágra nyílt pupillájú szemekkel. - Ebben az alakban megyek majd az iskolába. Nem hiszem, hogy el kellene rejtenem, hogy ki vagyok, de Connornak így könnyebb lesz. Sárkányként nem tudok beszélni, tudod, csak tüzet okádni, de annak a könyvtárosok sose örülnek.
  Összefüggéstelenül hablatyolok, de Apa ért majd, tudom, mert nem logikus, ezért logikus.


  A hozzászólást Caleb Shayeh összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 24 2018, 19:10-kor.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Márc. 23 2018, 21:46

  Egészen rám ütött (ebben is), hogy azt venné ki démonfejem is, az ördögnek sem menne el az akadémiára. Erre tessék, tizenöt tantárgy. Sőt, már többet tud most az iskoláról, mint én. Az én fiam!
  - Az első kettő rémlik. Meg a vamp is... - hiszen az előbbi meg az utóbbi, szép keretet adva a történetnek, ott voltak, mikor világra jött a két lurkó.
  - Majd eldöntöd, lepacsizol-e velük - vonok vállat, utolsó bodor és pöcc el a csikk végét. Majd pont én fogok olyannal jönni, hogy a tanár...
  - Azért tepertőt ne csinálj belőlük, ha lehet... - dörmögöm. Mert amúgy meg igenis védje meg magát, s álljon ki az igazáért. Felgyújtotta az akadémiát? Hát Luciferem, a tanároknak kéne tudni, hol a határ...
  - Ez várható volt - nézek szét a környéken. Van min, körülöttem letiltva a nálam magasabb épület emelése.
  Még csillogóbb szemekkel hallgatom. Olyan képzettel rukkol elő, amit ébren sem gondoltam volna.
  - Eeez pokolian jó hasonlat volt fiam, kedvemre való. Kocka...
  Elmerengek rajta, forgatom a kockát a gömbhöz és nagyon klappolnak.
  - Igen? - kapom a tekintetem rá. Aztán elvigyorodom. Hej, hogy csak beszívva tud ilyen lenni!
  - És a repüléstan vagy mi a rózsavíz? - nos, most a logika felé mozdultam el kissé. De hiszen ez az élvezet, nem?
  - Majd beszélsz úgy, mint Connor - kacsintok rá.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Márc. 24 2018, 19:27

  - Első kettő? Melyik a vamp? Mi az a vamp? - faggatom, én nem érem be ezzel a válasszal, hát azt monda, kérdezzek, hát kérdezek, amíg választ nem kapok, még ha közben viccesen dülöngélek is. Talán jobb lenne tényleg leülni. Leülök az asztalra. Az jó lesz, igen. Már le is ültem.
  - Én nem szeretem a tepertőt - mondom azért, egészen komolyan, pont abban a stílusban, amelyikben mindig mindent mondani szoktam.
  - De hát Apa, én tudok repülni. Connor is tud. Nem, teljesen felesleges kredit lenne, bár végül is az is megfordult a fejemben... A fejemben... Szóval talán minden tanárgyat meg kellene csinálnom, a hülyeségeket is. Szerinted volt már bárki aki minden tantárgyat elvégzett? - révedezem, aztán közlöm vele a tervemet is: - Az lesz, hogy az első nap megkeresem a legerősebb mágust, és kihívom párbajra. Figyelj, Apa! Kihívom, és legyőzöm. Akkor aztán mind a szolgáim lesznek. Otthon legalábbis így működött volna. És még azt kérdezed, miért akarok annyira hazamenni...
  Hanyatt fekszem az asztalon, feldobva a két karomat a fejem fölé, és nézem a teljesen egyöntetűen szürke eget.
  - Te is jártál iskolába?
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Márc. 26 2018, 18:14

  - Igen - felelem az első kettő kérdésére, türelmesen. Kérdezett, még ha nyilvánvalót is, az most neki pont nem az. Egészen érthető okokból.
  - Vámpír. Richard vámpír. Nem is akármilyen - csettintek a nyelvemmel. Az én testemnél is idősebb az övé.
  Elnézegetem, ahogy dülöngél, néha vele dőlök. Mert fun. Baja nem lesz.
  -Attól, hogy nem szereted a tepertőt, elég egy böffentés és máris kozmalógiából ötös leszel.
  Végre leül, helyes döntése, vagy dőlése van még. Ja nem, az utóbbi még hátra van.
  - Hát persze. Gabrielt is lerepültétek. Hányszor is? - Vetem oda csak úgy félvállról.
  Aztán csendben figyelem, azt is, ahogy elterül végül az asztalon.
  - Arra is van terved, mit csinálsz ennyi szolgával? Van házad, elszállásolni őket? Etetni, ruházni őket? S mennyi démont szerzel meg, hogy felügyelje őket?
  Kérdésem csendes, s közben porontyom, ahogy totál k.o. felé halad.
  - Még a Teremtő tanított. Ő volt a tanárom. Mesterem.
  Mindenem. Ő volt az én teremtőm, tőle kaptam mindent. Aztán minden szánalom nélkül dobott a pokol mélyére, mint egy megunt játékszert.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Márc. 27 2018, 00:57

  - Hogy érted, hogy nem is akármilyen vámpír? - kérdezek vissza megint csak. - Apa, sokkal jobb lenne, ha nem kéne minden szót kínzóeszközökkel kirángatni a torkodból - csattanok fel, de csak kedvesen. A sárkányfű minden sárkányt kedvessé tesz.
  - Ha még egyszer kimondod, hogy tepertő, én lehánylak.
  Ezt is egy kedves figyelmeztetésnek szántam. Ahh, Connorral sokkal jobb besárkányfüvezni, vele mindig egymás karjaiban kötünk ki, és minden nagyon vicces. Most is bújni akarok, pedig hát én egy legyőzhetetlen sárkány vagyok, nem akarhatok bújni, de igen.
  - Gabriel is ott tanít? - kérdezem felcsillanó szemmel. - Nagyon szeretem Gabrielt! - közlöm széles mosollyal, bele apám arcába, akinek minden egyes szavából sugárzik a megvetés az öreg nephilim felé.
  Elgondolkozva mozgatom a kezeimet és a lábaimat, amint a szolgára terelődik a szó.
  - Hmm... Lakhatnak az iskolában. Majd főznek maguknak. Mennyi kisdémon kell száz alattvalónak? Minden nap korbácsolni kell őket? Vagy azt csak azért csinálták a te kéjdémonaid, mert a többiek szerették? - érdeklődöm ártatlan fejjel.
  Na, EZ például olyasmi, amit józanul sohase kérdeztem volna meg apámtól, és ez hitelen nagyon vicces lesz. Nevetni kezdek, de aztán egyből abbahagyom, mikor Apa olyan komoly hangon felel, és felülök.
  - A Teremtő tanított? Téged? Hogy lehet az? - kérdezem elkerekedett szemekkel, melyeket le se veszek most már róla, igaz, hogy táncol a tetőterasz, de most nem érdekes.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Márc. 30 2018, 19:56

  One of...

  - Öreg és tapasztalt. Túl fess a haja az eszéhez – mondván hosszú haj, rövid ész. Richard a szabályerősítő.
  Jókedvűen nevetek fel, ahogy megfed.
  - Hiszen kérdezel, s válaszolok. A kérdésedre válaszolok, arra, amit feltettél. Amilyen a kérdés, olyan a válasz is – sem többet, sem kevesebbet. Hiszen ez a lényege a tanulásnak és a kérdezésnek. Majd felismeri mindezt. Mindenesetre nagyon kedvemre való, ahogy hat rá a fű.
  - Tepertő – s várom a hatást. Cukkolni jó dolog, még így is.
  Ha így halad a hatással, hamar kiütéses győzelem lesz belőle, a fű javára. Majd megtanulja azt is, mennyit érdemes belőle szívni. Addig meg? Mindig meg fogja szívni. A kuncogás azonban majdnem köhögésbe fullad. A nephilim csak azért böki a szemem, mert szívemnek annyira szíve csücske, hogy muszáj vagyok nem szívatni az öreg félvérűt. Túl cuki, annyira, hogy már szinte rajongok érte.
  - Kérted már férjül? – fújom bele a füstöt az arcába, pedig talán nem kéne. Aggódom, hogy túl sok ez így neki. De még nem mutatom ki. – Ezt érdeklődd meg tőle – mert nem tudom.
  - Majd ezt is megtudod az iskolában – felelem rejtélyesen. – De ha gondolod, gyakorlati oktatásban tudnak a kéjdémonaim részesíteni.
  Kiskorúság? Ugyan már, féldémon!
  Ó, kérdések démona, te nagyon kedveled a fiamat! Vajon mennyire fog emlékezni a beszélgetésünkből? Noha sosem titkoltam, ki az atyám.
  - Ő az Atyám. Belőle vagyok, ő teremtett. Aztán letaszított a Mennyekből, mert úgy tartotta megfelelőnek.
  Erre gombot tud majd varrni?
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szomb. Márc. 31 2018, 22:34

  - Miért, milyen a haja? - faggatózom tovább.
  Sajnos túlságosan el vagyok szállva most ahhoz, hogy bármi értelmes kérdést feltegyek, vagy hogy rájöjjek, hogy már megint szopatnak. Morranok egyet, nem is érdekel ez az egész, majd rájövök magamtól, köszönöm Apa, ezt legalább már sikeresen megtanítottad, hogy tőled ne várjak semmit.
  Vajon miért ismételgeti ezt a szót, hogy tepertő? Hmm...
  - Kit? Connort? - kérdezek vissza, mert már egészen máshol járnak a gondolataim. Az előbb még valami másról volt szó, talán a repülés órákról? Vagy az még valahol máshol történt? Két évvel ezelőtt, mikor meg lettem feddve egy nagyon veszélyes repülés miatt, talán, mikor Connornak nem tetszett, hogy merre megyek... És milyen messze...
  Most is elég messze vagyok.
  - Tudok korbácsolni - rándulok hirtelen vissza a jelen beszélgetéshez. - Gyakoroltam... - Ásítok egy hatalmasat. - Még otthon. Mikor megyünk már haza? - kérdezem, de ez is biztosan egy felesleges kérdés lesz.
  - Hmm... A te atyád se válaszolt soha a kérdéseidre? - kérdezem az újabb kérdést, amire nem fogok választ kapni.
  Visszafekszem az asztalra, és kinyújtózom X-alakban, és bámulom a matt szürke eget, ami olyan siralmas, mint jelenleg az életem.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Ápr. 01 2018, 21:59

  One of...

  - Hosszúúúú – nyújtm el a szót, még a két karom is széttárom.
  Nem kapok szivárványt az arcomba, elvigyorodom. Hát persze... a logika. Az nincs. Ne is legyen.
  - Őt is kérheted – megbicsaklana a hangom? Ugyan már, hát milyen démon lennék én, aki ilyenen becsuklik?
  Figyelem, ahogy a fű továbblebegteti a tudatát.
  - Igen? – hajítom át a karom a karfán, hagyva lelógni. – Mégis mikor és hol?
  Ahogy sejtettem. Neki ez a világ idegen. Csakhogy egy olyan démon kölyke, akinél jobb, ha megtanulja kezelni a nem megszokottat. Hiszen az az én birodalmam.
  - Ha olyan kérdéseket tettem fel, mint amiket te szoktál, s nem kapsz rá tőlem választ? Még szép, hogy nem... – kuncogok fel.
  Már nem sok van a teljes kiütéses győzelemhez. Egészen bitangjól bírja.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Ápr. 06 2018, 21:00

  Vajon mi hosszú? Az élet? A szakálla? A farkam? Mi a fenéről beszélgetünk? Bárcsak rám zúdulna egy meteoreső, és bekaphatnám a csillagokat, amik felrobbannának utána a mellkasomban! Az lenne csak igazán sárkánynak való mulatság!
  - Őt kérem - mosolyodom el édesen, mert eszembe jut a szép, kedves, tökéletes Connor, akit legszívesebben... Ah... Apának nem beszélhetek róla, mit tennék vele legszívesebben. Tilos. Magammal se beszéletek erről, sőt Connorral se, senkinek se, mert hétpecsétes titok.
  Már nem is tudom, Apa miért tesz fel ilyen kérdéseket. Velem beszélget, vagy valaki mással? Szerintem valaki mással, mert nekem fogalmam sincs, miért mondja ezeket.
  Szétterpesztem a két karom, és inkább úgy döntök, jobb lesz, ha átváltozom sárkánnyá, mert akkor majd nem fogok tudni beszélni. Legördülök az asztalról, és mire a talpamra érkezem, már fekete pikkelyek borítanak. Az átalakulásom már réges rég nem fáj, nagyon könnyen és gyorsan megy, és közben pontosan úgy érzem magam, mintha levedlenék egy szűk és kényelmetlen bőrruhát. Hatalmasak nyújtózom előbb a fenekem tolva ki, majd a lábaimat nyújtóztatva hátra, miköben a szárnyaimat is kifeszítem. Aztán szárnyra kapok, mert ez tűnik a lehető legjobb opciónak most, hogy ilyen szabad a fejem, gyakorlatilag bármit megtehetek.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Szer. Ápr. 11 2018, 20:52

  One of...
  - Akkor kérd – tömör egyszerűség és magától értetődés a válaszom. Csak manapság nem kultiválják ezt, csak tudnám mi a büdös pokolért. Ja, párdon. Jázminos Mennyországért.
  Na, elvesztette a fonalat. Látom, úgy világít róla, mint a supernova vaksötétben. Bár.. talán pont ilyenkor lenne érdekes beszélgetés...
  - Szexeltél Connorral vagy szerelmes vagy belé? Vagy mindkettő? – Puffneki. Diszkréció? Az a Mennyekben, kéremszépen.
  A fejem búbját kezdem vakarni, mikor elkezd átalakulni, ám nagyon csodálatos látvány! Így abbahagyom és gyönyörködöm benne, miközben magunk köré vonom a láthatatlanság fátylát, hogy aztán a sötétség árnyai kibontakozzanak belőlem, s ha csak kevéssé is, de kiteljesedhessek, csak egy részét felvéve alakomnak, tépett szárnyaimat suhogtatva csatlakozom mellé.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Pént. Ápr. 13 2018, 22:04

  Apa válasza olyan magától értetődő, mintha nekem se kellett volna egy percig se gondolkodnom rajta. Azonban kicsikét kijózanít, ugyanis azon viszont gondolkodnom kellett volna, hogy ezt ne kotyogjam el neki. Obsztén, érthetetlen és arcpirító kérdései elől azonban szerencsésen elmenekülök a sárkánylét csendjébe. Már azt hiszem, megúszom a válaszadást, de utánam iramodik, és üldözőbe vesz. Hosszas kergetőzésbe kezdek vele, megpróbálom lehagyi minden áron, felfelé repülök, egész magasra, aztán épületek közt cikkcakkozom, hogy hátha sikerül leráznom, bár kissé lomhább vagyok nagy tömegem révén, mint ő, neki viszont talán kevesebbet bírnak a szárnyai. Ezt is ki akarom tapasztalni, de most elsősorban csak menekülök a hallgatásba, a válasz elől, a helyzet és a szégyen elől.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Ápr. 15 2018, 19:20

  One of...
  Egy ideig követem, mert arra gondolok, talán nem vonta fel a rejtőzést. Ám meglep, ahogy inalni akar előlem. Mintha üldözném, úgy veszi. Elkuncogom magam. Sárkány ellen sárkányfű! Na, hát akkor adok neki egy kis kakaót, mert én és a mintaapa, aki tapintatosan félreáll, mert hú, valami gebaszt csinált a kölykénél a kérdésével? Na, az nem én vagyok.
  Alaposan adom neki az ívet, megcikáztatom, röptetem. Gyönyörködöm, büszkén nézem pikkelyes fiamat, akire éppen olyan büszke vagyok, mint pelyhes testvérére. Mindkettő a világ tökéletessége és visszássága.
  Amikor végül pihenve megáll valahol, úgy visszavedlek emberi alakba. Itt azért ez a démoni aura nem igazán kívánatos sokáig. De néha nagyon jó a korlátokat döngetni, mert így erősödök én is és a védelmi vonal. Panaszuk nem lehet, edzem őket rendesen. Meg magamat is.
  - Hát, én nem tudom, kitől zsebelted be azt a füvet, de ilyen szivárványos ablakokat már régen láttam – kuncogok, elégedetten a vállára csapva. Vagy a szárnyára. Vagy a testére. Nem tudom, de nem is érdekel, milyen formájában van éppen. A fiam.
  - Csodálatos vagy, fiam! – Tekintek a szemeibe elismerően. Valóban nem tudtam betelni a látványával.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szer. Ápr. 18 2018, 21:17

  A veszett menekülésből hamarosan szivárványokon szálldosás, felhőugrálás, madárraj-kergetés válik. A felhők felett süt a gyenge téli nap, fürdőzik benne hűvös páncél sárkánybőröm. A fejem a mozgástól tisztul. Egy ötméteres sárkány testének nem elég annyi THC, amennyit magamba szívtam az imént, még ember-alakban. Rájövök, mekkora óriási hibát követtem el az imént, és tervet kovácsolok arra vonatkozóan, hogy mit is mondjak most Apának erről.
  Bár, még mindig azt remélem, hogy megúszom a semmivel.
  Fáradni kezdek, Apa viszont még mindig a sarkamban van. Megkapaszkodom egy piros-fehér csíkos adótoronyban, karmaimmal lógva a korláton, szárnyaimat összecsukva szusszanok kicsit. Ő pedig utolér. Biztonságosabb, ha a sárkány-formámban maradok, akkor nem kell beszélnem. De a vállon veregetésére elvigyorodom, sárkányszemeim démonszemeibe néznek cinkosan. Na igen, a fű az jó volt. A szivárványos ablakok is jók voltak, főleg, amelyikben láttam a tükörképemet. Mert elég menőn nézek ki ilyenkor.
  Odadugom az orrom s fejem a keze alá, a fejem a vállára teszem. Nagyon fontos nekem a testi kontaktus. Míg meg nem tanultam az átváltozást, ez volt az egyetlen módja annak, hogy kommunikáljunk. Meg persze a sárkánynyelv...
  Felbődülök, ami azt jelenti, hogy "kösz". Apa ért sárkányul.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Ápr. 22 2018, 20:42

  One of...
  Ahogy hozzám siklik, fejem odadöntöm a fejéhez. Hideg, pikkelyes bőr, csodálatosan szúrós és kemény. Mély levegőt veszek, s behunyom szemeim. Felkuncogok, ahogy elbődül, a fülembe csak úgy zeng a harsona, ahogy átrezeg a hangja a pikkelyén.
  - Mondd csak... Miért is nem akarsz válaszolni a kérdésemre? Tudod... a hallgatás igennek minősül ám..
  Mert miért ne? Zavarba hozni, a fiamat, ééén? Igen. A démonok világa sokkal inkább tele van ilyen ármánnyal. Ettől már csak a tündéreké ilyenebb. Ó, hogy szeretek én közöttük csatangolni! A Menny esne belé, hogy nem léphetek a birodalmukba!
  - Nade. Akadémia. Tehát azt mondod, kicsi a lakásom? És ha nagyobba megyünk? Nem szeretném, ha az Akadémiában laknátok... – sóvárgás és szomorúság csendül a hangomban. Mert bizony, magam mellett szeretném tudni ezt a két tüneményt, a fiaimat.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Ápr. 23 2018, 21:27

  Apa egyszerűen nem hagy nekem egérutat, és ez cseppet sem tetszik. Ezt a tudomására is hozom egy fancsali pofavágással, amint felöltöm cambion-fiú külsőm. Tökéletesre is tudnám alakítani magam, de a szemeimet és a hátamon, vállamon néhány fekete pikkelyt meghagyok. De csak azért változom vissa, hogy tudassam vele:
  - Nincs igazad, nem beleegyezés! Nem... feküdtünk le egymással.
  A másik részét azonban nem tagadom le. Akár szégyellősködhetnék is tovább... De hát minek? Én ugyan nem vagyok tudatában, de lángvörös arccal visszanézek apámra. Rezzenéstelen tekintettel nézem, már-már kihívóan. Tessék, ha valami megrovása, megjegyzése van ezzel kapcsolatban, akkor álljon elő vele! De ne baszogasson csak úgy. A természetem is egy sárkányé, nemcsak a külsőm.
  Teljesen váratlanul vált témát, és ezzel lefegyverez. Pislogok kettőt, majd értetlenül válaszolok:
  - Szó se volt róla, hogy az Akadémiában laknánk. Egy percig se bírnám elviselni azt a tömeget, ami egy csoportos diákszálláson van. És a lakásod kicsi, de legalább elég nagy a belmagassága, és ki tudom tágítani a teret, azt hiszem. Megoldom.
  Hát persze, hogy az iménti néma bejelentés után szem előtt akar tudni minket. De azért a ragaszkodása kedves.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Szer. Ápr. 25 2018, 20:28

  Ó, de milyen elégedett képet vagpagyok képes vágni, hogy kibújt a szög a zsáknól! S hogy kimondta s nem mismásol s mond mást, mint gondol! Aaazt de rühellem, még magamnál is!
  - Az esküvőre azért meghívjátok a szüleiteket is, ugye? - Komoly büszkeséggel kérdezem.
  Láthatóan elkomorodom a válaszára, azután, hogy boldogan vigyorodom el arra hírre, hogy nem akarnak elköltözni tőlünk. Tőlem.
  - S ha az Akadémia közelében lenne egy nagy birtokunk? - Azt egy szóval sem mondtam, hogy eladom a mostani lakást. Jó az is. De ha a gyerek birtokot akar ahol kedvére repkedhet, milyen apa lennék, ha nem adnám meg neki?
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Szer. Ápr. 25 2018, 20:41

  Nem tudom, miért néz rám ilyen büszkén. Ez talán valami családi hagyomány? Apa és anya is testvérek titokban? Vagy talán csak annak örül, hogy őszinte vagyok vele? A tréfás kérdésére kissé elhúzom a szám.
  - Connor nem tudja. És nem is fogja megtudni. Azon kívül úgy tudom, nektek se volt esküvőtök, nálunk ez nem szokás.
  Olyanok az érzelmei, mintha egy hullámvasúton ülnénk. Zsebre dugom a kezem, megvonom a vállam, és téblábolni kezdek az idegen tetőn.
  - Ha mindenképp költözni akarsz, akkor költözz. Connornak tetszik ez a lakás. Nekem jó leszállópálya a tető és a terasz... - húzom fel megint a vállam, és egy kósza fűcsomót rugdosok. - Repülve elég hamar beérünk, bár nem tudom, mennyire jó, ha minden nap látnak egy nephilimet és egy sárkányt innen oda repkedni. Ezt neked kell tudnod. De ha egy kicsit jobban hasonlítana az otthonunkra... - említem meg, mit is szeretnék igazán.
  Az igazából elég önző lenne, ha vissza akarnék menni a Pokolba, apa birodalmába. Anya és Connor láthatóan nem érezték jól magukat egészen ott. Itt mindketten mintha kivirágoztak, fellélegeztek volna.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Ápr. 30 2018, 13:58

  One of...

  Kicsit felé hajolok, úgy válaszolok.
  - És ezt pont az antidogma és irracionalitás démonának a fia mondja? – Harsányan felkacagok. Ez igen, ez az én gyerekem, le se tagadhatná! Elégedetten a vállára teszem a kezem.
  Elgondolkodva nézek rá.
  - Ha neked nem tetszik a lakás, de Connornak igen, és ezért maradsz... – hümmögök sokat mondóan. – Akkor én is.
  Aztán felvonom az egyik szemöldököm.
  - Mikor maradtál ki arról az óráról, hogy rejtőzni illik és tudsz is? Connor nem szólt rád, ha ezt tetted? Vagyis nem tetted? – Nézek rá kérdőn. – Amíg be nem vésed a fejedbe, hogy rejtőzni kell ebben a dimenzióban, addig gyalogoltok.
  Kis híján azt mondtam, gyalogol, de ha már ütőkártya, akkor előhúzom a Connor félét. Szép apa vagyok én is.. majd leszek, az esküvőjükön.
  - Mire gondolsz, hogy jobban hasonlítana az otthonunkra?
  Pontosítást kérek tőle. Mert azt akarom, hogy jobb legyen neki.
  - Várj! Mielőtt bármit is mondassz, előbb irány haza. Majd ott megmutatod.
  Azzal ismét kiterjesztem a szárnyaim, miután magunk köré vontam ismét a rejtőzést. Majd otthon minden kiderül. Addig is hagyom lenyugodni.

  //Köszönöm a játékot, ha nincs más! wow//
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Hétf. Ápr. 30 2018, 22:28

  Mindig annyira összezavar, amikor emlékeztet rá, hogy ki is ő. Olyan... értelmetlen! Mit akar ezzel mondani? Én szeretem a rendet. Szeretem a káoszt is, de csak azért, mert Connor rendet tesz benne. És mert a káoszban az enyém a kezdeményezés előnye.
  Tudomásul veszem, hogy ezek szerint maradunk a lakásban. Nekem így is teljesen megfelel, egyúttal Apa bizonyságot ad róla, hogy Connor nem csak nekem a szemem fénye. Aztán viszont megfedd, ami, hát mi tagadás, jogos, de azért nem szeretem hallani. És nem is áll neki jól a szigorúság! Na de komolyan! Ez mindig is Anya dolga volt.
  - Nem maradtam ki, csak mindig elfelejtem! Jó, ígérem, használom a rejtőzést - forgatom meg a szemeimet, majd visszaváltozom, hiszen láthatóan indulni készül.
  Elrugaszkodom a tetőről, és nem felejtem el ezútal a rejtőzés burkát magamra ölteni. Közben szárnyalok Apa nyomában, ezúttal kissé rövidebb és egyszerűbb úton haladva hazafelé.
  Csak akkor szólalok meg ismét, mikor visszaértünk, leszálltunk, és visszaváltoztam. Akkor is ügyelek rá, hogy Connor még bent legyen, ne hallhassa, mit beszélünk.
  - Apa... arra a másik dologra... Nem mondasz semmit? - kérdezem meg, kicsit szerencsétlenül tekintve rá. Tudni akarom, mit gondol igazából, úgyhogy fürkészem, és a karját is megfogom. Nem akarom, hogy elüsse egy poénnal, nekem ez fontos, és tudnom kell, mit gondol.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Május 01 2018, 20:18

  One of...
  Látni, ahogy belül dacosan összeszorítja a száját. Igazi sárkány, mit neki korlát! A gond ezzel itt az, hogy át lehet lépni a korlátot. Utána jön a betonfal. Koppantam már én is, azt gondolva, hogy háh, nehogy márnekemne?! NekemSE.
  Figyelmem arra irányul, hogy minden rendben menjen útközben, s figyelem azt is, a lakásban minden rendben van-e.
  Indulnék befelé, azonban Caleb arcára oda van írva, hogy még akar mondani valamit. Vagyis inkább kíváncsi.
  - Másik dologra? – Költői kérdés, agyam dolgozik. A démoni.
  Megérint, s tekintete is olyan komoly, s kétségbeesett, hogy a nevetést inkább befelé fojtom. Fogalma sincs, mennyire le tud venni a lábamról így ezzel összességében.
  - A szerelem olyan dolog fiam, amit nem mi választunk. Az jön, s kérdés, beleegyezés nélkül elveszi a szívünket, hogy odaadjuk annak, akire azt mondja, márpedig az az övé.
  Meglágyulnak a tekinteteim, s komolyakká is válnak egyben. Vállára teszem a kezem.
  - Legyetek boldogok – ~ de ha összetöröd a szívét, vagy ő a tiéd, akkor vagy pikkelyletépés, vagy tollfosztás lesz!!!~ harsogom elméjébe. Mert a fiaim, s mert azt akarom, hogy boldogok legyenek.
  avatar
  Caleb Shayeh

  Faj : Cambion
  Foglalkozás : Tanonc

  Re: Daryl's Loft

  on Kedd Május 08 2018, 23:16

  Először azt hiszem, nem fog válaszolni, de akkor aztán nagyon magára haragítana. Egyértelművé kellene tennem számára, hogy innen aztán be nem megy válasz nélkül, akkor is hallani akarom, hogy mit gondol, hogyha...
  De a tervezgetésben idáig jutok csupán, ugyanis felel. Végre felel, én pedig hatalmasra nyíló szemekkel hallgatom.
  Olyan, mintha feloldozna. Olyan, mintha megértene. Most legszívesebben... Legszívesebben a nyakába borulnék. Connor bizonyára megtenné, de én más vagyok, én nem tudom ilyen nyíltan kinyilvánítani az érzéseimet. Egyszersmind megértem, hogy vele és anyával is bizonyára így volt, és ettől most úgy érzem, kaptam apából egy szeletet, amit eddig nem ismertem.
  Jó lenne enni egy szelet tortát. Ez jut eszembe, meg az, hogy ez a sárkányfű utóhatása lehet.
  Kicsit megrezzenek attól, ahogy az elmémbe ordít, de aztán szélesen és démonian elmosolyodom.
  - Köszönöm - mondom végül, csupán ezt, és megfogom, megszorítom a kezét a vállamon. - De menjünk be. Farkas éhes vagyok! - hagyom magunkat túllendülni ezen, és aztán indokolatlanul vidáman szökdécselek (hogymicsinálok??) be a nappaliba, majd el a konyháig.

  Köszönöm a játékot Apa! *-*

  Re: Daryl's Loft

  on Vas. Május 13 2018, 20:57


  Ajánlott tartalom

  Re: Daryl's Loft


   Pontos idő: Csüt. Aug. 16 2018, 18:36