Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Central Park - Harlem Meer

  Share

  Central Park - Harlem Meer

  on Pént. Jan. 16 2015, 10:59

  First topic message reminder :  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03 2015, 23:29-kor.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Csüt. Dec. 17 2015, 20:16


  Kaidence – Kyle


  - Hibázok. – felelem komolyan. – Vállalom is érte a felelősséget. Az életem tökéletes.
  Féloldalas mosolyt engedek meg a dühének és lám, ismét másokra mutogat. Kedvem lelem sokszor az emberekben, az orruknál se látnak tovább. Ez a kedves emberlány pedig mindenkit hibáztat és másoktól várja a segítséget.
  - Ha nagyon le akarna lépni, már megtette volna. Azt pedig magának kell megoldania. – nem magyarázkodom, sosem volt az asztalom. Ha akarja, megoldja, de mivel benne van, biztos megéri neki.
  - Van még nagyjából öt perce, amíg ideér a párja. Az még mindig rengeteg idő.
  Figyelmesen tekintek rá. Nem érdekelnek az emberek, de kellemes szórakozást biztosítanak.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Jan. 03 2016, 23:37


  Kyle & Kaidence
  ©
  A szabadság, ha ritkán és váratlanul meg is adatik, csak a jelenben, a pillanatban lehetséges.


  Még, hogy tökéletes. Na persze. Senkinek sem tökéletes az élete. Mindig van valami, ami nem úgy történik, ahogyan azt elképzeltük. Az már kérdés, hogy hogy éljük az életünket. Ha mindenben a rosszat látjuk valóban keserűkké vállunk és semminek sem tudunk örülni. Viszont, ha nem adjuk fel, ha megpróbáljuk a jót is meglátni akkor a boldogságunkat is megtaláljuk. Én is azon vagyok, hogy a jót megtaláljam. Nem könnyű, nagyon nem könnyű, de nem adom fel, mert tudom, hogy nem ezt szánta nekem az élet. Ennél többet érdemlek meg.
  -Már nem egyszer próbáltam meg lelépni. Már nem egy tervem fulladt kudarcba. Legelső alkalommal még a házból sem jutottam ki. A legjobb szökésem az volt, mikor egy hétig szabad lehettem. Azt hittem, hogy nem fog rám találni, de nem így történt. Megbíztam egy idős hölgyben, aki végül átvert engem. Mindenhol ott vannak az emberei…-És ezt nem kifogásnak mondom, mert tényleg így van.
  -Azt hiszi, hogy ő jönne el értem? Téved! A gorilláit küldte el. Ő nem tenné meg.-Úgy vélem valóban ideje lenne lelépnem. Ez a fickó amúgy sem fog segíteni nekem. Felesleges itt maradnom. Csak olajat öntenék a tűzre, ha mellette találnának meg.
  -Köszönöm a levelet és elnézést, hogy megzavartam a nyugalmát. További kellemes napot Önnek.-Úgy beszélek vele, mintha mi sem történt volna. Szépen felállok a padról és elindulok. Nem sietek, felesleges lenne. A park bejáratánál már ott is állnak férjem gorillái. Szó nélkül ülök be az autóba. Keménynek mutatkozom, de legbelül rettegek.  //Nagyon szépen köszönöm!! Ölelés//
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Szer. Jan. 06 2016, 21:12


  Kaidence – Kyle  Komolyan hallgatom végig. A játszmák mindig is érdekeltek. Az emberek világában kevéssé.
  - Már egészen jól halad. – tanácsokat adni nem fogok, szinte minden labdát lecsap. Márpedig, ha ez így halad, egy dolog lehet csak a vége.
  - Én sem tennék másként a helyében. Kivéve, ha fontos nekem az illető. – fordulok el tőle, érzem, hogy nem akar tovább már velem kommunikálni. A tavat nézem.
  - Kérem. A nyugalmam nehéz megzavarni. Minden jót.
  Nézem, ahogy távozik. Mazochista jellem, de rengeteg erő van benne. Talán majd egyszer lesz annyi ereje, hogy fellép a férje ellen.
  És még biztos vagyok abban, hogy fogunk találkozni.


  //Köszönöm a játékot! Szívek //

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:02

  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Szomb. Okt. 20 2018, 22:46

  Mégsem lesz oda a ma éjjeli fotózásom. Akármennyire is törődő vagyok, ez a ma éjjeli képsorozat fenomenális lesz. Alegna fészkelődik az ölemben, közölte, hogy jobb lesz neki onnan nézni az éjjeli csillagokat. Azon szórakozott, hogy vadlibának érzi magát, csak nem délre húz, hanem el. A család volt olyan hagyományőrző, hiába a kijelölés, semmibe vették, mondván saját vérükön belül akarnak családfőt választani, miután osama eltávozott két napja. Tényleg nem értem az embereket, és azt sem, hogy elvileg a mágusok felébredettek. És mégis képesek ezt tenni valakivel.
  - Rájuk se ránts – nézem az eget, a gombon a kezemmel, míg a padnak döntöm a hátam. Várom a megfelelő pillanatot, miközben egy másik állványon időzítős képsorozat készül.
  - Bár senki nem tart veled, attól még éppen, hogy jó. Így friss erővel, minden kötöttség nélkül kapsz egy olyan családot, amit te szeretnél. Na! – Hessegetem a kezemmel a tollat a kezéből. Képes volt kivenni egyet a szárnyamból, még ha éppen ki is akart hullani. Tüsszentek egyet, nagyon figyelnem kell ám!
  - Komolyan, mint aki hatéves. Agyadra ment a kidobás? – Nevetem el magam, s nem vagyok ezzel egyedül.
  - Nathanielt ajánlom figyelmedbe. Simán elsírjátok bánatotokat egymás vállán.
  Búcsúzóul kapok egy puszit az arcomra. A taxi megérkezett, s ő elutazik. Remélem, megadja majd az új címét.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Szomb. Okt. 20 2018, 23:22

  [Két nappal a puccs előtt]

  Gabriel üzenete ott van nála, és még emlékszik a beszélgetésükre, hogy a fajtársai közül mással fog találkozni, ő maga nem mondhat igent és nem mondhat nemet.
  Csodás, Central Park, eddig tiszta sor, na de ki lesz a fajtárs? A nephilimek nincsenek sokan.
  Mindegy, nincs vesztegetni való ideje, minden perc számít. Még egy találkozója hátra lesz, talán az egyik legkérdőjelesebb és legveszélyesebb, de az már csak holnap. Az utolsó, ami fontos és sok mindent eldönt majd.
  Most viszont nem akar ezen agyalni, előbb tudni szeretné, kivel kell összefutnia.
  Nyugodtan sétálgat, ilyen kihalt helyet régen látott, sehol egy kósza lélek, még enni sem tudna, ha nagyon akarna. Jó 10 perce bolyong már, amikor érzékeli valakinek a közeledtét, ráadásul ismerős az energiája.
  Dave... ez most komoly? Dave lesz az, akivel találkoznia kell? Halkan elneveti magát, ez így meredeken hangzik elsőre, de más nephilimet nem érzékel maga körül.
  -Pózoljak máris, vagy... elég lesz később?
  David lassan rajta fog meggazdagodni, mert minden kompromittáló képet felvásárolt eddig, amit lehetett. Most viszont üzletet kellene kötnie vele... valahogyan, akárhogyan, bár ha abból indul ki amit Gabriel mondott, ennek sok esélye nincs.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 21:13

  Hátrafordulok a padon, még az öklöm is a számba teszem. Tud menni. Csak hát... nem vagyok az esete. Attól még nézem, miként ül a taxiba. Felajánlottam neki a bőröndcipelést, de a taxissal megoldatta.
  Aztán csak marad a hanyatt dőlés, széttárt karok a padtámlán és a várakozás. Amíg fel nem áll a szőr a hátamon. Alattomosan kúszik felfelé. Ismerős az energia is. Csücsörítek egyet. Nem fogok elfutni. Úgyis sokan kergetnek.
  - Hacsak nem csillagnak képzeled magad, valami csoda folytán – vigyorogva bökök a két állványra.
  - Ha szupernovának készülsz, akkor ja. Az később lesz – tovább vigyorgok.
  Dehogy haragszok én rá! Pláne nem félek. Túl sok mindenkiről kaptam le finom falatú képet. Például... á, inkább nem húzom az ideget tovább. Sült szárnyam lesz a végén.
  - Van egy olyan érzésem, hogy nem csak lődörögsz – vonom össze a szemöldököm elgondolkodva. Máshol sokkal jobb ilyenkor lenni neki. Lévén rajtam kívül egy lélek sincs. Vagyis rajtunk kívül.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 21:42

  Egyelőre nehezen fér a fejébe, hogy ezt Gabriel mégis hogyan gondolta, vagy miből, miszerint David lesz a megfelelő nephilim, és nem más.
  Felesleges lenne mókának betudnia, Gabriel nem szokott viccelődni, sőt, még a saját poénját is félreértette. Dave válaszán elvigyorodik, ő ilyen tekintetben más, mint a fajtársa.
  -Nem zárok semmiféle lehetőséget. A szupernova jól hangzik, az tetszik.
  Ugyan valószínű, hogy más aspektusból közelíti meg a kérdést, az állványokat nézve a nephilim is másra gondol.
  Az, hogy éppen milyen képeket lőtt, az ráér később is, mert biztos abban, hogy van néhány Dave tarsolyában.
  -Bingó. Akkor éhen halnék. Húzzam az idődet, vagy ne?
  Tovább vigyorog, így ül le David mellé, hogy akkor most már ketten támasszák a padot.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 21:49

  Végigmérem, majd kis szünet után megrázom a fejem.
  - A szupernóvák máshogy néznek ki. Pláne felrobbanás előtt.
  Ú, na, ácsi Dave, ez kezd meleg lenni. De ha egyszer olyan labdapassz lett!
  - Eh, megyek lottózni, azt hiszem – még mindig mosolygok. Most mi a frászért kerülgessen a szívbaj? Ha ennyi volt, attól még vigyoroghatok, nem?
  Majd odafordulok Noelhez és a fülét kezdem el vizslatni.
  - Nem látok rajtad időzárat – felelem műkomolyan. – De azért a közepébe csapj – mosolyodom el, majd dőlök vissza a padra.
  Ha már én vagyok egy lesipuskás, elég kínos, ha nem tudnám felfogni, ha valaki éppen ágyút süt rám.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 21:57

  -Vagy még nem láttak olyat, mint én. Nem, nem fogok felrobbanni, ne várd.
  Megrázza a fejét, nem teng túl benne az önbizalom, erről szó sincs, csak pontosan tudja, mit jelent az, amire készül.
  -Minek? Nyisd meg az applikációt és akkor mozdulnod sem kell.
  Előny lustáknak, na de tényleg, nem egyszerűbb, ha már valaki szerencsejátékra adja a fejét? De.
  Davidre pillant, aztán amikor rájön, mit akar annyira megnézni, még a haját is elhúzza neki.
  -Nem is lesz. Oké. Gabriel küldött hozzád, azaz nem szó szerint azt mondta, Davidet keresd, de végül is ez a lényeg. Tudom, Elisyumot akartok, azt is, hogy semlegesek vagytok... de.. szükségem lenne a támogatásodra Dave. Nem képek tekintetében.
  Egyelőre csak az elejét mondja el, már abból is sok dolgot le tud majd szűrni, aztán majd elválik.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 22:07

  - Az meglehet – biccentek. – Ne várjam? Nem is néznél ki jól a képeken darabokban.
  Előhúzom a mobilom és két pöttyintés után feldobja az appot, amin jelzi, hogy eddig már nyolc fogadásom van. Lovira is. Ebből hármat már megnyertem.
  - Bocsi, kellett mozdulnom. A farzsebemben volt a teló – illegetem meg a készüléket a kezemben, majd elteszem.
  Azért amikor mozdul, megállok a mozdulatban, s csak kicsit kell visszafojtanom a mosolyt, mikor látom, mit tesz. Issteni fülcimpája van!
  Gabrielre először lemerevedek, aztán felhorkantok. Nem akart csatlakozni, aztán meg csak azt láttam, hogy küldte hozzám a nephilimeket. Most meg Noelt. Utálom, hogy előre látja a dolgokat. Mert én meg még mindig nem tudom rendesen használni a képességemet. Ezért kerülök bajba a képeimmel is folyton.
  Hümmögök jó ideig.
  - Csak az Elysium lenne semleges. A területe. Én vagyok az élő példa a nem semlegességre.
  Oda szúrok, ahova csak lehet, pár csatában is eléggé felbújtó voltam.
  - Hanem miben?
  – Fordítom felé a fejem.
  Most már akkor tényleg mindenki tud a tervemről. Nem is baj. Megküzdök érte, ha kell, oroszlánbajszot is húzogatok. Amit megteszek minden nap, de még élek!
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 22:32

  -Honnan tudod? Még horrorkiállításod is lehet.
  Tessék, még ötleteket is tud adni, ha arról van szó. Nagy a konkurencia? Válts, indulj a meghökkentő kategóriában.
  -Semmi gond. Lottót is vettél? Ki ne hagyd.
  Megcsóválja a fejét. Azon csodálkozik, hogy az a telefon még hogy lehet egyben, és nem darabokban. Hogy nem ülnek rá? Neki biztos, hogy ez lenne az első mozdulata.
  Végül nagyjából vázolja, miért is éppen erre lődörgött és nem másfelé, de a többi Dave reakciójától függ, és egyelőre érdeklődő.
  -Ez eddig biztatóan hangzik. Ne aggódj, tőlem senki nem tudja meg, én is csak azért tudok róla, mert... mindjárt megérted.
  Egy fokkal jobban áll, mint Gabrielnél tette, hiszen ő valahogy elhatárolódott ettől az egésztől, a menedéket ígérte meg egyedül, de az neki kevés.
  -Manhattért megyek, Dave. Lehet, akár már holnap, ha beüt a krach, de lehet, csak később, hónapok múlva, vagy akár évek... még nem tudom, mikor lobban be a szikra... amikor lehetőség kínálkozik rá. Egy alkalmat sem akarok elszalasztani. Tudom, fiatal vagyok, erősek... blablabla... de arra számítok, hogy Julia hibázik a káoszban. Valami olyat, ami megkérdőjelezi azt, alkalmas-e a posztra, és akkor, akkor bejelenteném az igényemet. Ehhez viszont külső támogatókra van szükségem.
  Még mindig csak röviden fogalmaz és lényegre törően, nem tér ki részletekre.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 22:53

  - Azt meghagyom neked – vigyorgok rá. Tudom, miben utazik, sugárzik róla. És el is képzelem, ahogy lebzsel, mint egy kisgyerek a játékok között.
  - Azzal nyertem, nem lááátod? – bökök az összeg felé.
  - Már mindegy – vonok vállat. – Szétkürtöltem a nephik között, szerintem csak a süketek nem hallották meg.
  Aztán befogom, mert érteni akarom.
  - Miért nem rohanod egyszerűen csak le?
  Fennakadni a tervén? Pont nekem? Sok képet ellőttem már...
  Gondolatban előveszem a sakktáblát és elkezdem huzigálni a figurákat. Többször Noelre sandítok. Nem, nem fér bele abba a képbe, amibe teszik. Átpakolom. Hümmentek. Végül ismét előveszem a mobilt és kinyitom a driveoknál és rákattintok egy képre, majd Noel elé teszem.
  - Ez a nem tudom, mennyivel ezelőtti kötelező pofavizites buli. Megszokott kép, föncik dumálnak, blablabla – hagyom, hogy észrevegye, majd húzok egyet a következőre, majd kisvártatva a következőre.
  - Tudod, azért bírom a fotót, mert megmutatja azt, ami elkerüli a vakok figyelmét – várok még egy kicsit. Nero Franknak magyaráz. Ám testbeszéde egyértelműen először Julia egyik csatlósa felé megy, majd pedig Juliához, és ott is marad.
  - Mit adsz azért cserébe, hogy támogatunk?
  Marhára nem érdekel, hogyan éri el, övé legyen a városnegyed. Megszerezni mindent lehet. Én is megszereztem ezt a fotót, mikor elkattintottam az eseményt, de csak az alkalomra vártam, hogy el is süssem. Másodjára. A kép azon a bulin készült, amikor Noelt provokálta Nero.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 23:07

  -Kösz.
  Bólint, akkor lehet egy újabb terve, úgyis vámpír, hát miért ne. Olyan még amúgy sem volt... eddig.
  -Nem a telefonodat néztem, bocs. Mit csináltál? Elmondtad mindenkinek? David, ne... komolyan?
  Nevetni kezd, hát végül is akkor már tényleg mindegy, Ő erről valahogy elfelejtett szólni még a saját klánjában is.
  -Mert annyira nem őrültem meg. Ott a legfiatalabb vámpír is sokszorosan idősebb tőlem, az maga lenne az öngyilkosság. Továbbá... tudod többek nem biztos, hogy rábólintanának a támogatásomra, ha azt mondom, hogy figyelj, bocs, holnap tulajdonképpen mint valami Don Quijote beszáguldok és kihívom Juliát. Ezt sajnos nem tehetem meg, még ha ez lenne a legegyszerűbb módja is.
  Azért vizualizálja is a jelenetet, így a végén nevetésben tör ki. Na az lenne a világszenzáció, ha lerohanná. Egymaga. Szemben mindenkivel, egy teljes klánnal, semmiféle alappal vagy indokkal kezében. Mégis mit mondana? Kell és kész?
  A telefonra pillant és a képekre, amiket Dave mutat neki. Bólint, ezek rengeteg információt tartogatnak, és olyanokat is, amiket akkor még nem rögzített. Neronak egyre több van a számláján.
  -Mit kérsz? Tiéd a sztori, ahogy te nevezed, ez fix. Azoknak a képeknek a jogai is a tied, nem akarom felvásárolni őket. Továbbá, Gabrielnek mondtam, azon leszek, hogy a területen senki ne vadászhasson rátok.
  Hirtelenjében ennyi, aztán jöhet az alkudozás része, de a kérdés, hogy David mit kér cserébe.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 23:21

  - Mit? Hogy nyertem? Van eszemben – vigyorgok, tudván, hogy pont nem erre kérdezett rá.
  Rásandítok oldalt, ahogy ül mellettem.
  - Miért? Az szerinted mennyire normális és megszokott, hogy egy csecsemő betipeg a szomszédhoz és közli: jenyimé a jázad, mely’ zsajongtá’? – Utánzok vékony gyerekhangot, aztán visszaváltok normális hangra.
  - Na ugye. Don Quijote meg tudott valamit, amit a többiek nem – vonok vállat ismét.
  Felkeltik a képek a figyelmét, már tudom, hogy horogra akadt. Mint ahogy én is tudom, hogy én is horogra akadtam. Különben nem mutatnám meg neki a képeket.
  - Alapban enyémek a jogok a képeknek – vigyorgok. Aztán nem.
  - Ez komoly?
  Nekem eddig meg sem fordult a fejemben, még jó, hogy nem adtam ki korábban, hogy csak az épületre értettem a semlegességet. Vagy de? De. Én marha.
  - A terület alatt Manhattant érted? És mi van, ha valakit megjelölnek?
  Én még megúsztam, kisfióka vagyok, ehhez mérten a vérem még vajmi erős. Na meg, elég közepesre sikerült angyal felmenőm. Bár az általában már jó fogást jelent. Hessegetem a gondolatot magamban.
  - Az Elysium védett hely. Senkinek sem eshet bántódása. Ez a városrészre is érvényes.
  Értem oda vissza a dolgot. Alkudozok. Javunkra.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 23:41

  -Hogyne... pont azt.
  Mindketten tudják, hogy a kérdés nem erre vonatkozott, így csak vigyorog egy sort. Igazából élvezi, hogy nem kell karót nyelten, amolyan üzleti tárgyalást folytatni, hanem lehet szabadabb, sokkal de sokkal szabadabb.
  -Egy fokkal jobban hangzik, és... ne becsülj le egy csecsemőt se.
  Azt már inkább hozzá sem teszi, hogy Don Quijote-t is lenézték, na mindegy. A képek láttán és az ajánlata által ugyan nem bízza el magát, de sejti, hogy kölcsönösen szükségük van egymásra.
  -Igen, ha ki nem vásárolom.
  Mint tette ezt kettővel egészen pontosan, vagy már többel? Ki tudja.
  -Komoly. Manhattan és Bronx. Megjelölés pedig csak a beleegyezésetekkel.
  Köttetnek szerződések is, és ez sokkal tisztességesebb, mint az, hogy vadásznak rájuk és erőszakkal teszik meg mindezt.
  -Az Elisyum a tiétek, ahhoz senkinek nincs köze, a ti birtokotok lesz.
  Ez az, ami legkevésbé foglalkoztatja, már olyan szempontból, hogy mivel rájuk nem tartozik, de vannak szabályok és íratlan szabályok is, ez amolyan evidens dolog.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 23:49

  Visszavigyorgok. Az a jó az egészben, hogy érti a dörgést.
  - Á, csak eggyel? – Vágok gyanakvó képet, majd elnevetem magam.
  - Már, ha odaadom – somolygok sejtelmesen.
  Manhattan és Bronx. Te jó ég, az kész Kánaán lesz! Juszt nem érdekel, hogyan szerzi meg a városrészt. Túl nagy tényezők nem vagyunk, a sok lúd elméletben viszont hiszek. Julia meg nem érdekel, bizonyos értelemben. Nekem tök mindegy, ki van uralmon, ha hagyja, tegyenek velünk, amit akarnak. Noel nem.
  - Jól hangzik.
  A következőre megnyalom a szám. Rossz szokásom, buktam már el üzletet miatta. De ha egyszer izgatott vagyok!
  - Ez még jobban. És mi van a mágusokkal, meg a többi fajjal?
  Mert a dolog cifra. Ők is szeretnek bennünket. Csak nem éppen havernak vagy barátnak.
  - És mi szavatolja, hogy be is tartod a szavad?
  Mert ez kulcsfontosságú.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Okt. 21 2018, 23:58

  -Úgy kb. Ha a többi vámpír fejével akarnék gondolkodni, azt mondaná mind, hendikeppel indulok, mert a kor, meg az erő... én nem hiszek ezekben. Mármint abban, hogy csak ez számít.
  Még mindig vigyorog, mert igazából ez így is van, mármint mindenki csak felvonná a szemöldökét, hogy teljesen elment az esze. Pedig nem. Rá senki nem számít, ezt is tudja.
  -David, odaadod. Különben nem mutattad volna meg. Ennyire már ismerlek.
  Ő sem hülye, a nephilim elő se vette volna a telefonját, ha nem akarná, hogy azok a birtokába kerüljenek. Sefteltek ők már egymással párszor.
  -Úgy tudom, hogy a mágusok csőrét piszkáljátok főként. A területünkön nem hagynám őket sem vadászni. Nem olyan nagy a kettő, hogy ne bírják ki mondjuk Queensig. Nem hiszem, hogy ez ellen annyira ágálnának. Ha a véreteket akarják, akkor kérjék a beleegyezéseteket, vagy elhagyva a területet... ott már nincs beleszólásunk.
  Még mindig hiszi, hogy ha egy mágus csak egyszer abban a nyomorult életében megkérdezné valamelyikőjüket, hogy adott italához, rituáléjához kaphatna e egy kevéske vért, minden nephilim nemet mondana. Csupán megszokottá vált, hogy elvették erőszakkal... ezt gyűlöli.
  -Mikor vágtalak át, Dave? De ha kell, írásba adom neked.
  Sosem szegte meg a szavát, sosem hazudott senkinek sem, maximum nem a teljes igazságot mondta el, de az, hogy ha megígért valamit, akkor az úgy is volt, vagy mindent megtett érte, az is biztos.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 00:10

  - Passz. Nem vagyok vámpír, nem tudom – mert tényleg nem tudom. Éltem úgymond eleget, de ahhoz nem, hogy ezt értsem is bennük. De azért vigyorgok.
  - Nos – nem folytatom. Ára van a képeknek. És alkudozni fogok értük, az hétszentség.
  Sóhajtok egyet és az alkaromra teszem a másik tenyerem. Sosem kértek, csak elvettek. A mágusok a háklijaim. Meg egy vámpír, de ő már nem létezik. Remélem.
  - Azt nem is várjuk, hogy máshová kiterjesszétek ezt, ami nem a tiétek. Nekünk csak egy terület kell, ahol biztonságban lehetünk.
  Ahol egyenrangúként bánhatnak velünk. Gabriel mesélt a próbálkozásokról, az elfogadásról, majd az árulásokról. Akkor fogadtam meg, hogy lesz megint egy ilyen hely. Ezúttal azonban végérvényesen be fog indítani majd egy változást.
  - Nem volt válasz a kérdésemre. De ha már így mondod...
  A kezem nyújtom felé, csupasz alkarral és elsuttogok egy mondatot. Az ígéret erejét, amelyet, ha megtesznek, akkor be is tartják.
  - Melletted leszünk, Noel, Manhattan megszerzésében. Cserébe Manhattan és Bronx Elysium lesz a nephilimek számára.
  Ha megérinti a kezem, alkarom, bizsergést lehet majd érezni. Ahogy ő, úgy a saját ígéretem is élő. Remélem, hogy meg fogja tenni.
  - És hogy tudunk segítségedre lenni, Noel? – Mert ezek már másodlagos kérdések. Tudják, mire vagyunk képesek.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 00:24

  -Nem mondom, hogy bánkódj emiatt.
  Elvigyorodik, ugyan ő már kezdi megszokni ezt a létet, és a klántagságot is, de kötött, nagyon is kötött. Ezt olyanoknak, akik élvezik a szabadságukat, nem ajánlaná.
  -Ez a két kerület nem akkora rész New Yorkból, hogy belehaljanak a tilalomba. Ha pedig egyezkednek veletek, esetleg szerződést köttök, az már a ti döntésetek.
  Bólint. Érthető, hiszen kevesen vannak, nagyon kevesen. Legalább a maradéknak legyen már egy nyugodt része, ahol megpihenhet anélkül, hogy menekülnie kelljen.
  -Igen, már így mondom.
  A karját nyújtja gondolkodás nélkül. Nem ígért olyat, amit ne lehetne kivitelezni, nem tett felelőtlen kijelentéseket, de ezeket mindenképpen keresztül fogja vinni.
  -Köszönöm, Dave. Így van. Manhattant javaslom majd a fő központnak, ha akartok ilyet, ott még közelebb vagyunk, ha valaki felrúgná majd a megállapodást.
  Néhány Családdal tárgyalnia kell, de hiszi, hogy nekik sem lesz kifogásuk ezek ellen, hiszen amúgy is szabadon járnak-kelnek, ennyit túl fognak élni.
  -Nem tudom, mikor indul a menet, de érzésem szerint hamarosan, akár napokon belül. Annyit kérek, hogy amikor a városért indulok és bejelentem az igényemet, legyetek ott mögöttem, hogy Julia lássa, a külső támogatásom sokkal nagyobb az övénél.
  Számára, azaz számukra ez a lehető legnagyobb segítség, mert ugyan erről vitáztak Willel, de az első, hogy megszerezzék a várost, de ehhez kell a külső segítség is.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 00:38

  - Nem is tudnék – mert addigra már végleg halott lennék. Azok közé tartozom, a többséghez, akik egyáltalán nem maradnának meg a beölelés után. Ez van.
  - Vannak mohó és telhetetlen egyének – jegyzem meg, továbbra sem veszem le a kezem az alkaromról. – Még szép, hogy a miénk – nevetem el magam. Van, amibe senkinek nincs beleszólása. De elég egy kiindulópont, ami kell, nagyon kell. Onnan már könnyebb egyezkedni. Elég bajban lesznek, ha az összes, városban lévő nephilim Manhattanbe menne vagy Bronxba és ki se tenné onnan a lábát, sőt, akik jönnek, csak ide jönnek. Nesze nektek vér.
  Mosolygok, amint felém nyújtja a kezét. Csak legyen úgy!
  - Majd meglátjuk. Ebben nem csak én döntök. És köszönjük.
  Összevonom a szemöldököm, aztán a szárnyam magam elé tartom.
  - Mivel nem tudnak gondolattal befolyásolni, felém csak így tudsz jelezni – kitépek egy hosszú tollat és átnyújtom Noelnek.
  - Csak érintsd meg, mikor eljött az idő, tudni fogom, hogy keresel. Legyen nálad a toll, így tudom, hova kell mennünk.
  Mert jönni fogunk, ott leszek. Hogy lesz-e csata? Ha csak egy csöppnél is több esély van arra, ami most jóval nagyobb esélyt kapott, azért akár minden vérem odaadom, hogy a többieknek közülünk már végre jó legyen. Erőt kell mutatnunk, hogy tiszteletben tartsák létünket. Csak ehhez szükség van egy ilyenre. És ez az erő az egységben van, cseppet sem a fizikaiban.
  - Az mennyire illúzióromboló, ha közbevágok és azt mondom: elmulasztottuk az évszázad meteroitját? – Nevetem el magam.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 00:55

  -Ez igaz.
  Ilyen felmenőkkel tényleg nem maradna meg, és végleg lenne holt, nem csak úgy, ahogy ők.
  -Tudom, bár az utóbbi időben elég kevés támadás történt itt, de ez szűnjön is meg végleg. Legalább, végre.
  Jelölésről, egyről tud, az is Richard volt, bár az hosszú évtizedekre visszanyúló üldözés eredménye lett, ráadásul Gabriellel azóta már szó szerint barátok. Szerencsére jól alakult, de ha lehet, ezt kerüljék el.
  -Akkor majd eldöntitek közösen. Mindegy, mit választotok.
  Van elég szabad hely, hogy ki tudják nézni, hová telepednének szívesebben, őt akkor már csak a végeredmény fogja érdekelni.
  Felvonja a szemöldökét Dave toll kitépésére, aztán rájön, miért is csinálja.
  -Köszönöm. Azt nem mondom, hogy nem számítok ellenállásra, azaz arra, hogy meg kell vele küzdenem, de majd meglátjuk.
  Rengeteget számít az, ha szinte minden fajból mögötte állnak, és így szemben egy teljes klánnal, mert ez nem elhanyagolható egyáltalán. Az, hogy ha küzdelemre kerül a sor... azért van egy-két dolog a tarsolyában, amiről nem tudnak és nem is számítanak tőle. Mégis ki nézné ki egy ifjúból, hogy esetleg nem olyan ártatlan és védtelen, mint amilyennek gondolják. No de erről nem véletlenül nem beszélt senkinek sem, mert talán ezzel okozhatja a legnagyobb meglepetést.
  -Tessék? Most poénkodsz, ugye? Bocs... ígérem, ha ez összejön, ez is lesz olyan, mint az a meteorit... még ha most nem pótolja.
  Ez kicsit kellemetlen, de vicces is egyben, olyannyira, hogy ezen már röhög. A tollat elteszi biztonságos helyre, már kettő van belőle, igaz, az egyik tündér, na de milyen tündér...
  Ha nem zavarja Davidet, akkor még egy kicsit elbeszélget vele, most már az eget is kémlelve, hátha... később áll fel, hogy elköszönjön a nephilimtől és valami nasi után nézzen.

  //Köszönöm a játékot! wow//
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  David Armanaugh

  Tartózkodási hely : Fényképezőgép mögött
  Foglalkozás : Fotográfus

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 20:33


  Elgondolkodom.
  - Gabriel azért mázlista. Nem egy vérszomjas, kontroll és tulajdonmániás lett a bejelölője. Richard jó fej – állapítom meg. – Na és persze, így aztán tényleg totál védve van.
  Azért pont nem örülnék neki, ha valaki megbillogozna, mint egy marhát. És ebből is látni, mennyire rohadtul gyengék vagyunk. Gabriel nagyon idős és mégis elkapta az egyik vamp.
  - Szuper – ha másképp akarná, sem tehetnék másképpen. Vagyunk páran, közös nevezőre kell jutnunk már az elején. Különben nem lesz belőle semmi a jövőre nézve.
  - Nem kell, ha jól osztod a lapokat – vonok megint vállat.
  - Neem, miért poénkodnék vele – nevetem el magam ismét. – Na nem mondd, hogy csak száz évre tervezel – ugratom. Ha még létezem száz év múlva, akkor majd megint eljövök ide és lekapom a látványt.
  - Sokkal több lesz – mert ez csak a kezdet. Amit Gabrielt vázolt elém, mint terv és egyben megindokolta, miért nem csatlakozik, sok mindenben változást fog hozni.
  Végre egy laza beszélgetés, s kifejezetten élvezem. Néha kattan a másik gép, ahogy megnyomom, de voltaképpen az időzítős mindent vett. Csak ezt az apróságot elfelejtettem közölni Noellel. Elvégre.. nem kérdezte..

  //Köszönöm én is! wow //

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Hétf. Okt. 22 2018, 20:37  Ajánlott tartalom

  Re: Central Park - Harlem Meer


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:11