Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Folyosók
by Connor Shayeh Today at 19:08

» Kórház
by Noel Wyard Yesterday at 23:57

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 23:16

» Emerlad Wrímans
by Admin Yesterday at 22:28

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Yesterday at 21:13

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Yesterday at 14:11

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Yesterday at 03:15

» Long Island villa
by Noel Wyard Hétf. Okt. 15 2018, 23:22

» Avatarfoglaló
by Emerald Wrímans Hétf. Okt. 15 2018, 21:43

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Hétf. Okt. 15 2018, 00:18

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Central Park - Harlem Meer

  Share

  Central Park - Harlem Meer

  on Pént. Jan. 16 2015, 10:59

  First topic message reminder :  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03 2015, 23:29-kor.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Csüt. Dec. 17 2015, 20:16


  Kaidence – Kyle


  - Hibázok. – felelem komolyan. – Vállalom is érte a felelősséget. Az életem tökéletes.
  Féloldalas mosolyt engedek meg a dühének és lám, ismét másokra mutogat. Kedvem lelem sokszor az emberekben, az orruknál se látnak tovább. Ez a kedves emberlány pedig mindenkit hibáztat és másoktól várja a segítséget.
  - Ha nagyon le akarna lépni, már megtette volna. Azt pedig magának kell megoldania. – nem magyarázkodom, sosem volt az asztalom. Ha akarja, megoldja, de mivel benne van, biztos megéri neki.
  - Van még nagyjából öt perce, amíg ideér a párja. Az még mindig rengeteg idő.
  Figyelmesen tekintek rá. Nem érdekelnek az emberek, de kellemes szórakozást biztosítanak.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Jan. 03 2016, 23:37


  Kyle & Kaidence
  ©
  A szabadság, ha ritkán és váratlanul meg is adatik, csak a jelenben, a pillanatban lehetséges.


  Még, hogy tökéletes. Na persze. Senkinek sem tökéletes az élete. Mindig van valami, ami nem úgy történik, ahogyan azt elképzeltük. Az már kérdés, hogy hogy éljük az életünket. Ha mindenben a rosszat látjuk valóban keserűkké vállunk és semminek sem tudunk örülni. Viszont, ha nem adjuk fel, ha megpróbáljuk a jót is meglátni akkor a boldogságunkat is megtaláljuk. Én is azon vagyok, hogy a jót megtaláljam. Nem könnyű, nagyon nem könnyű, de nem adom fel, mert tudom, hogy nem ezt szánta nekem az élet. Ennél többet érdemlek meg.
  -Már nem egyszer próbáltam meg lelépni. Már nem egy tervem fulladt kudarcba. Legelső alkalommal még a házból sem jutottam ki. A legjobb szökésem az volt, mikor egy hétig szabad lehettem. Azt hittem, hogy nem fog rám találni, de nem így történt. Megbíztam egy idős hölgyben, aki végül átvert engem. Mindenhol ott vannak az emberei…-És ezt nem kifogásnak mondom, mert tényleg így van.
  -Azt hiszi, hogy ő jönne el értem? Téved! A gorilláit küldte el. Ő nem tenné meg.-Úgy vélem valóban ideje lenne lelépnem. Ez a fickó amúgy sem fog segíteni nekem. Felesleges itt maradnom. Csak olajat öntenék a tűzre, ha mellette találnának meg.
  -Köszönöm a levelet és elnézést, hogy megzavartam a nyugalmát. További kellemes napot Önnek.-Úgy beszélek vele, mintha mi sem történt volna. Szépen felállok a padról és elindulok. Nem sietek, felesleges lenne. A park bejáratánál már ott is állnak férjem gorillái. Szó nélkül ülök be az autóba. Keménynek mutatkozom, de legbelül rettegek.  //Nagyon szépen köszönöm!! Ölelés//
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Szer. Jan. 06 2016, 21:12


  Kaidence – Kyle  Komolyan hallgatom végig. A játszmák mindig is érdekeltek. Az emberek világában kevéssé.
  - Már egészen jól halad. – tanácsokat adni nem fogok, szinte minden labdát lecsap. Márpedig, ha ez így halad, egy dolog lehet csak a vége.
  - Én sem tennék másként a helyében. Kivéve, ha fontos nekem az illető. – fordulok el tőle, érzem, hogy nem akar tovább már velem kommunikálni. A tavat nézem.
  - Kérem. A nyugalmam nehéz megzavarni. Minden jót.
  Nézem, ahogy távozik. Mazochista jellem, de rengeteg erő van benne. Talán majd egyszer lesz annyi ereje, hogy fellép a férje ellen.
  És még biztos vagyok abban, hogy fogunk találkozni.


  //Köszönöm a játékot! Szívek //

  Re: Central Park - Harlem Meer

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:02


  Ajánlott tartalom

  Re: Central Park - Harlem Meer


   Pontos idő: Szer. Okt. 17 2018, 19:30