Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 23:11

» Elkészültem!
by Connor Shayeh Yesterday at 22:52

» East Harlem
by Admin Szomb. Feb. 17 2018, 17:44

» Brian lakás - Brooklyn
by Thomas Montgomery Pént. Feb. 16 2018, 21:17

» Voronin lakás
by Mikhal Zharkov Vas. Feb. 11 2018, 14:18

» Fegyverek terme
by Thomas Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 22:09

» Álmok palettája
by Damien. James McCormack Szomb. Feb. 10 2018, 19:03

» Theo szobája
by Nathaniel. Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

» Ebédlő
by Admin Szomb. Feb. 10 2018, 11:42

» Appalache-hegység
by Matt Holey Csüt. Feb. 08 2018, 20:40

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Leo lakás - Staten Island

  Share
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 23 2017, 20:19

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Május 29 2017, 22:25

  Leo - Noel

  Egy napot várt azzal, hogy felkeresse Leot, ugyan üzenetet váltottak, de muszáj volt ahhoz, hogy át tudjon gondolni mindent. Utólag ébred rá arra, hogy mennyire ciki volt a helyzet, és hálás Kylenak, hogy nem tett plusz megjegyzést, sőt, úgy csinált, mintha nem történt volna semmi.
  Így is zavarban volt többször is, de akkor biztos, hogy a föld alá süllyed. Annak is örült, hogy ez nem lett boncolgatva hazáig, még a kísérő sem vigyorgott, ő is tudta, ez most egy éppen elég kellemetlen szituáció volt, és nem nevette ki érte.
  Most pedig csak egy dolgot szeretne, tisztázni ezt az egészet Leoval. Nem akarja elhinni, hogy a múltkori után ezzel szét is barmoltak mindent egymás között, bár akkor nem adta volna oda a címét, nem mondta volna, beszélnek még, és nem reagált volna az üzenetekre is.
  Pillanatok alatt készül el, kéri meg a kísérőjét, tartson vele, mert ezt szeretné tisztázni a mágussal, és ő lepődik meg a legjobban, amikor azonnal igen választ kap. Ahogy az idős vámpírra néz, az egy mosollyal bólint, erre már ő is vigyorog. Tehát nem ő a hülye, az öreg is tudja, mennyire fontos ez neki, és még biztatja is.
  Megköszöni, és igen sietős léptekkel indul Leo lakásához, hogy ott csengessen vagy kopogjon, vagy bármi. Mindezt addig folytatja, míg a férfi ki nem nyitja.
  -Szia! Szeretném megbeszélni a múltkorit. Mi volt ez az egész? Te tényleg azt hitted, hogy ő meg én? Leo, az istenekért, ő az atyám, érted? Megcsókoltalak volna ott a parkban, ha mással vagyok? Nem elmondtam érthetően, soha nem volt senkim? Akkor mégis mi a fene ütött beléd?
  Ő a fiatalabb, ennek ellenére azonnal belecsap a lecsóba, mert most mégis mit rizsázzon, hát ezért jött, nem?
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Május 29 2017, 23:36

  Noel és Leo

  Kellemes sötétség honol az otthonomban. Apró kis üveges lámpák árasztanak magukból fényt miközben az én fejemen egy élesebb lámpa világít, és az apró kis vágott fa pálcikákat ragasztom össze magamnak, vagyis a makettnak. Az agyamnak jót tesznek a részletes munkák... Csak hallgatom Beethoven Moonlight Sonataját...A kis épület lassan kezd össze állni, rajtam pedig igazából csak egy farmer az is térdemig feltűrve. Csengetnek, kopognak, dörömbölnek....Majdnem elejtem a ragasztó pisztolyt ahogy kiránt a gondolataimból és az ajtó felé nézek. Noel az....csak nehogy rám törje az ajtót. Leteszem a ragasztót és fel kelek lassan aztán megtörölve a nadrágomba a kezem nyitom ki az ajtót. Még szóhoz se jutok csak állok a gyér fénybe ami a panellakás folyosóján van és hallgatom Noelt. Pislogok párat majd kihajolva körbe nézek.-Figyelj...gyere be, és bent megtárgyaljuk oké?-mondom és az őrzőjét keresem de mivel nem látom így nem invitálom meg...Amint bejön becsukom az ajtót és feltekerem kicsit a lámpák fényét. Gondolkodok a szavain és a konyha felé indulok, hogy megkínáljam valamivel de rájövök ő csak vért iszik bár kitudja...Csípőmet a pultnak döntöm és gondolkodok, hogy is magyarázhatnám ki magam. Mélyet szusszanok és lehunyom a szemeim.-Ne haragudj....Én csak ott...elkezdtem agyalni, minden hülyeség az eszembe ötlött és egyre több hülye ötlet lett rajtam úrrá és ezt nem akartam így kimondani, csak...egyszerűen kijött és már...már nem tudtam vissza rántani magam bele estem.-Pillantok fel Noelra.-Sajnálom...ezt nagyon elcsesztem....Igen tudom ő az atyád, csak olyan tökéletesen álltatok ott egymás mellett meg minden és ahogy ott álltam meg ugye elsőnek nem jöttél oda, és mondom...külső hatásoktól érkeztek ezek a hülye gondolatok. Sajnálom...tényleg...-mondom csendesen ahogy leveszem róla újra a tekintetemet és mélyet szusszanok majd kócos hajamba túrok.-Bocsánatot fogok kérni az atyádtól is ígérem...-támaszkodok rá kezeimmel a pultra. A hátamon e skorpió tetoválás ami bal lapockámtól húzódik el egészen a jobb csípőmig....Ujjaim lassan mozognak a pulton ahogy jár az agyam mit kellene még mondanom de már semmi más nem jut eszembe amit mondanom kellene...várom, hogy vajon még haragszik rám vagy...ilyesmi...

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 30 2017, 00:05

  Leo - Noel

  Sok indulat volt benne még este is is, mert tudja, hogy nem sokon múlt az, most beszélgethetnek. Viszont muszáj tiszta vizet önteni a pohárba, és lehet, kérethette volna magát, de attól azért karakánabb kölyök, hogy ezt tegye.
  Inkább idejött, és igen, lassan rátöri Leora az ajtót, mert addig nem megy el, míg ezt meg nem dumálják.
  Az, hogy miben van vagy miben nincs, azt azért természetesen azonnal megnézi, csak ezt későbbre halasztja, mert fontosabb dolog is van. Most van.
  Végighallgatja Leot, a konyhában vele szemben áll meg és várja a magyarázatát, nem szól közbe.
  - Tudod, hogy egy hajszálon függött az életed? Nézd, Alexander egy 6000 évet bőven megélt vámpír, aki nem véletlenül lett klánvezér. Az, hogy én abba a klánba bekerülhettem és végül befogadtak, azért megharcoltam, vért izzadtam. Az, hogy őt mondhatom az atyámnak, az óriási megtiszteltetés, nekem. Egy ilyen idős vámpírral nem lehet így beszélni. Olyan erő sugárzik belőle, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, figyelmen kívül hagyni. Burkoltan figyelmeztetett, ami nagyon nagy szó, mert megölhetett volna. Valahol... miattam nem tette meg. És te azt feltételezted, hogy mi... mi együtt voltunk?
  Egy kicsit haragszik, hiszen féltette a férfit, Kyle tényleg megölhette volna a tiszteletlenségéért.  Pedig sugárzott belőle a boldogság, ahogy Leoról beszélt, és igen, zavarba jött, amikor megjegyzést kapott. Nem igazán tudta, hogy most az etikett mit kíván, megteheti amit a szíve diktál, vagy sem.
  -Oké, én is tudom, hogy gyönyörű, én sem vagyok vak. Mondhatom, hogy életem első és nagy szerelme, de ezt titkoltam előtte, mert... mert ez soha nem teljesülhet be. Ő nem a saját neméhez vonzódik Leo, ráadásul a nemzőm. Azt hiszed, hogy úgy reagáltam volna a parkban, ha csak játéknak fogom fel? Nem. Örültem neked, mert úgy éreztem, veled boldog lehetek, és elfelejthetem őt, elfelejthetek egy plátói vonzalmat, aminek sosem lehetne jövője. És akkor ez... annyira örültem neked.
  Kimondja, minek titkolja? Ez a valóság. Nagyon örült annak, hogy megismerte Leot, örült, hogy így egymásra találtak, életében először érezte, milyen úgy tartozni valakihez, hogy viszonozzák az érzéseit. Boldog volt, szárnyalt, és ezt sem titkolta senki előtt. Egy pillanat alatt elveszíthette volna.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 30 2017, 00:42

  Noel és Leo

  Miközben beszél én úgy érzem magam egyre süllyeszteni valónak, és kicsinek, pedig állítólag én vagyok az idősebb mégis úgy viselkedtem mint egy gyerek. Kívül hallgatom, belül pedig mint a rajzfilmekben egyre több nehéz súlyú dolog omlik rám és nyomja össze minden önbizalmam, egóm, magamba vetett hitet meg minden ilyen pozitív dolgot. A végére marad egy nagy rakás tehén lepény....Hát Leo, ismét bemutatkoztál...Üdv New York! Lassan megfordulok és egy savanyú félmosoly fut az arcomra. Mondhatom, még hogy sajnálom de ezzel nem segítek a dolgon, sajnos időt vissza ugorni nem tudok szóval csak állok ott és nézek mint a hülye gyerek a nyitott ablakra. Való igaz minden szó szíven üt mikor megvallja az a tag plátói szerelme volt, meg is értem tényleg tökéletesen szép...és akkor jövök én akivel be kell érnie. A savanyú mosolyból szomorú mosoly lesz majd mélyet szusszanok.-Én...-le pillantok magam elé, majd vissza rá. Mérges rám ez tisztán látszik...-Noel, néha tényleg elszabadulok...nem kellett volna, rá jöttem már de jött és ha akarnám se tudnám vissza tekerni. megbántam és mondtam, hogy sajnálom, elmondanám még 100-szor ha változtatna a dolgon de nem változtat. Csak azt tudom mondani, hogy bocsánatot fogok kérni az atyádtól is ahogy most tőled teszem...Ha még egyáltalán látni akarsz, vagy akar az atyád....-szusszanok.-Nekem is jó volt. Nem éreztem ilyen igazi érést még...egy ilyesmiben sem. Nekem csak....voltak fiúk de azok csak...fiúk voltak. Te Noel vagy, és nem csak egy fiú. És nem akarlak már most elengedni, ilyen hülyeségeket miatt, de...ha még mindig haragszol rám, és el akarsz menni...-mondom halkan de a végére igazából nem mondok semmit csak nézem őt.-Igazából önző módon nem szeretném ha elmennél...ha itt lehetnél velem mindig....akkor lennék a legboldogabb.-vallom meg szemeibe nézve mélyen, ahogy ellépve a pultól lépek hozzá közelebb és óvatosan megérintem a kezét, remélve hogy nem húzódik el tőlem...

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 30 2017, 01:17

  Leo - Noel

  Nem olyan egyszerű ezekről beszélni úgy, hogy ne mondjon semmi olyat, amit nem lehet, és nem olyan egyszerű beszélni az érzéseiről, elmondani azt, miként döbbent rá sok mindenre. Az, hogy őszintén tálalja, rengeteget elárul, többek között azt is, hogy nem játéknak tekintett Leora, tényleg érez iránta, tényleg sokkal előrébb gondolkodott a jövőt illetően kettejükről.
  Lehet, ez másnak semmit nem mond, de neki és róla mindent. Hogyan értesse meg Leoval, hogy nem olyan régen értette meg, nem a lányokat szereti, hogyan értette meg Kyle pillantásait, amikor még ő maga sem tudta, mi a helyzet, de az atyja igen.
  Szinte gyomron vágta a felismerés, a szenvedés, mikor szembesült azzal, soha, semmilyen körülmények között nem lehet valóság. Szenvedett, kerülni akarta a saját atyját, és akkor jött Leo, aki egy csapásra fel tudta rázni ebből az állapotból, akiben volt valami ami miatt úgy érezte, vele boldoggá válhat. Hogyan magyarázza meg neki, hogy ő nem csak egy pótlék, nem helyettesít valakit, hanem ő rá van szüksége, vele akar lenni, vele akar boldog lenni.
  -A bocsánatkérést tedd meg Alexander felé, értékelni fogja, ha őszinte. Nem akarok elmenni, nem azért jöttem, hogy máris menjek. Miattad jöttem el, féltettelek, féltem attól, hogy bajod esik. Néha még én is bajba kerülök, pedig benne élek...
  Ott a parkban... tényleg soha senkim nem volt még, nem olyan rég jöttem rá, hogy a fiúk érdekelnek... nem akarlak elveszíteni Leo.

  A férfire emeli a tekintetét, látja a szomorúságot a szemeiben. Ezt nem szeretné, így egészen más színe van, nem az a ragyogó, gyönyörű, amibe azonnal beleszeretett.
  -Szívesen itt lennék veled mindig, bár ez kivitelezhetetlen még, veled akarom átélni a boldogságot.
  Érzi az érintést, a kezét nem elhúzza, hanem megfogja Leoét, és ahogy közelebb lép, gyengéden simítja meg az arcát. Eljött volna, ha nem így gondolná? Nem.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 30 2017, 21:25

  Noel és Leo

  Hallgatom a szavait és lehunyom a szemeimet ahogy megérint majd homokomat finoman az övének döntöm és szabad kezem arcára simít majd tarkójára és finoman közelebb húzom magamhoz.-Elhiszem Noel, mindent elhiszek....-és ez őszinte. tényleg hiszek a szavaiban, Hiszek abban, hogy ez nem csak egy ugratás, és érzem is minden szava komoly, és minden mondat őszinte, igaz. Szorosan fogom a kezét.-Sajnálom, hogy engedtem a kételyeknek....-mondom halkan ahogy kinyitom a szemeim és az ő íriszeibe nézek mélyen, ahogy egy halvány mosolyt elengedek.-Én se akarlak elveszíteni...-szorítom meg jobban a kezét és arcát cirógatják finoman ujjaim.-Megbocsátasz nekem?-kérdezem halkan ahogy beharapom alsó ajkam majd elengedem. Elvigyorodom az utolsó mondatában és elengedve kezét mindkettő kezemmel arcára simítok, és mélyen szemeibe nézek.-Soha nem akartam senkit ennyire magam mellett, hogy vele élhessek boldogan....örökké...-súgom ahogy lágyan eltűröm kósza tincseit és lassan oda hajolva csókolom meg hosszan, mélyen, és benne van minden bocsánatért esedező érzésem, és nyugtalan lelkem őt keresve, hogy végre nyugalomra leljen. Annyira szeretem, Noel nem is tudod mennyire....Csak pillanatokra válok el, ha elválok akkor újra ajkáért kapok, és kezeim arcáról lassan lefutnak oldalán derekára, majd szorosan átfonva vonom magamhoz, teljesen hozzá simulva. Éreztetni akarom vele mennyire fontos, mennyire kell nekem, mennyire szükségem van rá.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 30 2017, 22:03

  Leo - Noel

  Őszinték a szavai, pár idősebb vámpír szerint elég baj az, hogy sosem hazudik, nem is füllent, de így nevelték, ezt szokta meg.
  Amit mond, nagyon is komolyan mondja, ez nem játék, nincs mögötte semmi hátsó szándék,egyszerűen így igaz.
  Az, hogy elmondta Leonak, hogy mit érez Kyle iránt, azt azért tette, hogy ne később okozzon bonyodalmat, tudja, ez a helyzet, ne legyen titok, elég, hogy az atyja előtt leplezte... a múltkori találkozásig. Akkor lebukott, tudja, és mégis hálás volt Kylenak azért, mert semmiféle megjegyzést nem tett.
  -Megértem, csak... féltem attól, hogy ezzel vérig sérted Alexandert. Tudom, ez az ő dolga, nem az enyém, és rendezi, ha úgy gondolja, ebben igaza volt, csak... megijedtem. Soha semmi nem volt köztünk a köteléken kívül, nem is lehetne.
  Nem húzódik el az ölelésből sem, jól esik neki, ahogy az is, ha tiszta vizet önt a pohárba. Elmosolyodik a kérdésre.
  -Akkor nem lennék itt, ha nem így lenne. Igen, persze, hogy meg.
  Remélte, hogy Leo nem fog elzárkózni attól, megbeszéljék a történteket, igaz, hogy nem olyan rég ismerték meg egymást, de nem akarta elhinni, hogy a férfi önfejű lenne. Amikor a parkban valami átfordult bennük, érezte, hogy ez komoly dolog.
  Leo kezébe szinte mosolyogva simul bele, átöleli, úgy hajtja a fejét az ő homlokához.
  -Akkor ne kételkedj bennem, kérlek.
  Súgja halkan. Érez, belőle nem halt ki még, és az érzései egyre komolyabbak, mélyebbek Leo iránt. A csókba fojtja mindet, szeretné, ha a férfi tényleg megértené, fontos neki, nem csak mondja, nem csak éppen úgy gondolja.
  Pillanatokra válik el csak az ajkaitól, hogy újból visszatérjen hozzájuk, élvezve a minden pillanatát. Magához öleli Leot és belesimul a karjaiba, a tarkóját simogatva és a hajába túrva.

  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Csüt. Jún. 01 2017, 23:01

  Noel és Leo

  Olyan szorosan fonom át a csók közbe ahogy csak lehet. Teljesen magam mellett akarom érezni, érezni mindenét, hogy velem van, és nem veszítem el soha, és hogy a csodája, Noel velem marad mindig. Hosszú életet adományoztak mindkettőnknek, és már egy ideje a sötétben tapogatózom, de most ő megfogta a kezemet, és már a sötétséget se érzem olyan idegennek....Sokkal inkább meleg, finom és Noel illata van. Most biztonságba érzem magam. A legnagyobb biztonságban mellette...Lassan elválok tőle, és homlokomat az övének támasztom, ahogy tarkóján tartom a kezeimet és lágyan simogatják ujjaim.-Tudom el szaladt velem a ló...nagyon.-nevetek halkan ahogy lefele nézek majd az ő szempárjába az én kék íriszeimmel. A megbocsátásra elvigyorodom és szorosan átölelem ahogy vállára támasztom a fejemet.-Annyira örülök, hogy megtaláltál...Büdös bogár..-súgom és halkan nevetek.-Ígérem, mindent megfogok mostantól tenni, hogy több bizalmat adjak, és én is tenni fogok érte, hogy kapjak a tiédből...-Emelem fel a fejemet válláról és a szemeibe nézek ahogy derekán tartom a kezem és lassan lépkedni kezdek vele billegve ahogy körbe kezdek lassan forogni de végig őt nézem. Olyan vagyok mint egy szerelmes kamasz fiú. Annyira gyönyörű, és az én párom...lesz. Remélem...De ő is mondta többet akar, ahogy én is szóval...mi már egy pár vagyunk. De teszek érte ha nem és azok leszünk. Minden képen....-Szeretlek....-mondom ahogy szemeit nézem és derekán kulcsolom össze ujjaimat ahogy orrára puszilok. Felengedek, már olyan vagyok mint amikor a csillagok alatt voltunk....Szerelmes, és boldog. A legboldogabb férfi....

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Pént. Jún. 02 2017, 22:52

  Leo - Noel

  Soha nem élt még át ilyet, ezt az érzést, amikor nem akar elengedni valakit, és jól esik az ölelés hosszú hosszú percekig, csókokkal együtt. Valaki hónapokkal ezelőtt azt mondja neki, hogy megtapasztalja a szerelem érzését, azt kiröhögi, és tessék, sikerült kétszeresen is.
  Igen, eddig nem merte bevallani magának sem, de igenis szereti Leot, és lehet, hirtelen jött az egész, akkor is boldog.
  -Ezt nem vitatom. Féltem, hogy következménye lesz.
  Nem szégyelli bevallani, hogy azért megállt benne az ütő a kérdés hallatán, mert tényleg lehetett volna rosszabb kimenetele is, és sosem fogja elfelejteni az atyjának, hogy hidegvérrel, nyugalommal, ám mégis figyelmeztetőleg reagált.
  Elmosolyodik, öleli Leot és némán nézi a gyönyörű szemeit, míg Leo a vállára nem támasztja a fejét, akkor apró csókot nyom a nyakára.
  -Én is. Nem hittem, hogy létezik ilyen, de most nagyon boldog vagyok.
  Amikor idejött, remélte, meg tudják beszélni a történteket, és szerencsére igen. Most már tudja, és biztosan tudja, hogy Leot szeretné maga mellett tudni, párnak, igazi társnak.
  Rájött, hogy tetszik neki nagyon is, és annyira kedves, szeretni való, akarja őt.
  -Én is Leo. Azt hiszem, hogy ez az. Szeretlek.
  Még belezavarodik az érzéseibe néha, de már van hasonlítási alapja Kyle után, és ki meri mondani, hogy mit érez. Mutassa ki, az atyja is ezt mondta neki, és most azt teszi.
  Boldog, és úgy öleli Leot, mintha most látná utoljára.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jún. 04 2017, 00:33

  Noel és Leo

  Kicsit elhajolok, hogy szemeibe tudjak nézni és megsimogatom az arcát ahogy másik kezemmel ujjaimat össze kulcsolom vele és homlokára csókolok lágyan.-Már felejtsük el....most csak rád szeretnék figyelni....-súgom csendesen ahogy haján végig futnak ujjaim és finoman bele túrva ujjaim fejbőrét cirógatják.-Kicsi büdös bogár....-súgom halkan ahogy elvigyorodom.-Meddig maradhatsz itt?-kérdezem ahogy lassan fordulok, és vele szembe tolatok beljebb a nappalimba, majd nyomok egy kis halvány villanyt fényt.-Ugye sokáig itt lehetsz még velem?-kérdezem ahogy mindkettő kezem szorosan fogja az övéit.-Megmutassam a lakásom?-kezdek belelkesedni.-Ha gondolod tudok zenét is nyomni, és táncolhatunk együtt, vagy megmutathatom a munkáimat amit eddig készítettem..-mondom ahogy szélesen vigyorgok.-Mindent megszeretnék mutatni neked.-Hisz csak miattad elköltöztem ideáig.-vigyorgok ahogy közelebb húzom és újra derekán össze kulcsolom ujjaim és lassan ringatom magunkat ahogy ajkaira puszilok.-Nem is tudod mennyire örülök, hogy most itt vagy....-susogóm ahogy szemeibe nézek.-Így legalább sokszor meg tudsz látogatni.-nevetek halkan ahogy megvonogatom a szemöldököm. és teljesen olyan lettem mint egy kisgyerek aki csokit kap az elérhetetlen polcról.-És egy másik kérdés....akkor a párom vagy végre Noel Wyard?-kérdezem ahogy szívemhez emelem az egyik kezét, érezze milyen hevesen dobog. És csak miatta....

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jún. 04 2017, 22:39

  Leo - Noel

  Valószínűleg lenne olyan, aki azt mondaná, ne bízzon Leoban, hiszen mágus, nem fajtárs, de egyszerűen tudja, érzi, hogy minden szava őszinte.
  -Másra nem is tudsz, mert nincs senki itt.
  Elvigyorodik, azért a humorát nem vesztette el, abból maradt bőven.
  -Napfelkelte előtt vissza kell mennem.
  Nem túl hosszú az az idő, de majd lesz másképp is, ha felfejlődik ismét annyira, hogy ne kelljen attól tartani, baj lesz. Most viszont nem akar ezzel foglalkozni, csak Leoval. Végre kettesben vannak, nincs ott mellettük a kísérője, bár lőtávolon belül van, ezt érzi. Nem bánja ezt sem, csak hadd lehessen a férfivel kicsit, ahogy ott a parkban is, összeölelkezve.
  Szorosan fogja a fiú kezét, hagyja, hogy betolassanak másik helyiségbe.
  -Bármelyik jöhet, amelyik neked jobb. Érdekel.
  Tényleg így van, rádöbbent, hogy minden érdekli ami Leoval kapcsolatos, rádöbbent, hogy sokkal de sokkal többet érez iránta már most, mint gondolta. Szerelmes.
  -Azzal... azzal nagyon megleptél. Még senki nem tett ilyet értem, de annyira örültem neki.
  Mosolyogva csókolja meg Leot, ez a válasza arra, hogy ő mennyire boldog attól, mégis eljött, mert nem akarta elhinni, hogy egy ilyen marhaság miatt elveszítheti azt, akibe beleszeretett. Szinte a föld felett járt fél méterrel, letagadni sem tudta, hogy van valaki, akire így reagál.
  -Meg. Akár minden nap... remélem... ha nem unsz meg. És... és igen. A párod vagyok Leo Veikko.
  Elpirul, érzi, mégsem takarja el, de ez a kérdés többet mondott minden szónál. Hagyja, hogy a férfi a mellkasára húzza a kezét, sajnos ezt nem tudja viszonozni, pedig ha dobogna, az övé is így kalapálna. Leo miatt.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jún. 04 2017, 23:04

  Noel és Leo

  Halkan nevetek ahogy megmondja és lassan elengedem a csók után majd a polcomhoz lépek. A rádiót elindítom mire a régi válogatott számok között felcsendül Lord Huron - The Night We Met száma és vissza fordulok Noelhez.-Szabad egy táncra?-kérdezem ahogy hátam mögé teszem egyik kezemet, és meghajlok előtte ahogy azt a 18. században is tették. Felegyenesedem mosolyogva és ahogy elfogadja a kezem, megfogom és hozzá lépve fonom át a derekát kezeimmel és lassan kezdek vele lépegetni a dal ütemében. Csak nézem a szemeit és gyönyörködök bennük a gyér fényben és homlokomat össze érintem vele ahogy lehunyom szemeim és az illata, a közelsége minden ami ő egyszerűen csak lenyugtat, és a pillanat mintha csak miattunk megállna, és a dal, soha nem érne véget.-Nagyon sokszor még meg akarlak lepni, és olyanokat akarok tenni érted, amit senki sem Noel...azt akarom érezd, hogy mennyire szeretlek....Hogy végre valaki miatt úgy érzem...élek...-súgom ahogy kinyitom szemeim és az ő kék szempárjába nézek.-Érzem, hogy végre valakinek fontos vagyok...hogy valakié vagyok, hogy valakinek hiányoznék ha elmennék...és ezért már érdemes újra és újra felkelnem...-súgom halkan, ahogy széles mosollyal nézek a szemeibe ahogy lassan ringatom magunkat és egy finom lágy de hosszú csókkal fejezem ki mind azt amit el is mondtam.-Nagyon szeretlek Noel...-súgom és újra megcsókolom lágyan válaszul arra, hogy egy pár vagyunk. hogy mi vagyunk és nem külön ő és én....hanem mi. Mert ezek igazi, valós érzelmek, tényleg ezt érzem, és tudom, hogy ő is, mert itt van velem, és engem akar, én pedig őt. Ahogy elhalkul a zene lassan elengedem ajkait és kinyitva szemeim vigyorgok rá majd csókolok a homlokára.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 05 2017, 00:35

  Leo - Noel

  Kíváncsian néz Leora, miért lép a polchoz, a zene hallatán viszont elmosolyodik.
  -Monsieur...
  Hasonlóképpen "ad engedélyt" a felkérésre, nagyon is imponáló, hogy Leo ilyeneket tud. Raul ezt a mai napig csinálja, azaz csinálta míg ott élt az apjáékkal.
  Elfogadja a felé nyújtott kezet, és bármilyen meglepő, nem botlábú, tud táncolni, Leoval pedig nagyon is szívesen teszi. Érezni a közelségét az illatát, olyan megnyugtató, és soha nem engedné el, szeretné, ha ez a pillanat örökké tartana.
  Olyan meghitt, olyan bensőséges, és csak kettejükről szól, senki másról. Homlokon csókolja a férfit, utána nekitámasztja a sajátját, és csak akkor pillant fel, amikor beszélni kezd.
  -Szeretném, ha mellettem, velem tudnál élni, boldoggá akarlak tenni Leo. Fontos vagy nekem, nagyon fontos. Nem, nem bírnám ki, ha elmennél és itt hagynál.
  Szinte suttogja, de tudja, hogy a férfi hallja, és ez neki bőven elég. Beleszeretett, még akkor is, ha nem hitte, ez megtörténhet, de szereti őt és ezt bátran kimeri mondani, fel meri vállalni. Hatalmas űr lenne benne, ha csak úgy eltűnne az éjszakában, vagy kilépne az életéből most, de nem így lesz, ezt súgja valami, Leo ilyet nem tesz. A csókjuk beszél helyettük, nem is kell semmi más, abban minden benne van, a gyengédség, a féltés és a szeretet is.
  -Én is szeretlek Leo, nagyon. Nagyon de nagyon.
  A szemei csillognak, egyenesen ragyog, és az újabb csók után visszahúzza Leot, hogy átölelhesse, érezhesse megint, ott van vele, a teste melegét. Arcát a hajába fúrja, hogy a zene véget ért, nem baj, a csend is tökéletes. Egy pár, kimondva és kimondatlanul is, az ami eddig vibrált körülöttük, szikrázott, az hatalmas lángra lobbant. Szerelem. Szerelem, ami viszonzott... a világ legcsodálatosabb érzése, és ő az, nem akar leszállni a rózsaszín felhőkről többé.

  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 05 2017, 01:18

  Noel és Leo

  Lassan megáll a zene és sorosan fogom Noelt ahogy magához húz, és bőrét puszilgatom lágyan a csöndben. és olyan jól esik, hogy végre nem vagyok egyedül. Szeret, és én is szerethetek valakit. Ahogy érezzük a kapcsot ami össze fonódott és olyan elválaszthatatlan... Mélyet fújok, magamba szívom Noel illatét és felemelem ahogy pörgök vele egyet, és bele nevetek a vállába. Most szakad ki az a temérdek boldogság amivel kimondtuk, hogy egy pár vagyunk. Elnyomott hangon elengedek egy "Juhúúúúút" a vállába ahogy tartom feneke alatt át kulcsolt kezekkel és csak pörgök. Most szabadul ki minden boldogságom, Az érzelmeim, hogy itt lehetek vele, hogy itt van nekem, hogy belém szeretett és én pedig belé, és velem lehet, és vele lehetek, és semmi nem vesz el tőle, ahogy tőlem senki nem veheti el. A hogy egyre pörgök, a szőnyeg véget vet ennek és ahogy felgyűrődik elesek benne, és a kanapéra borulok vele, bele nyomva a fejemet a mellkasába, de nem engedem el csak szorítom magamhoz, és halkul a nevetésem, majd mélyet fújok. Most érződik rajtam, hogy elfáradtam. Két napja agyalok, és építek, és most le vette a vállamról, ezt a nyomást mire fáradtság rontott be az ajtón, hogy lerohanjon. Lassan kezdek szuszogni majd megemelem a fejemet és rá pillantok.-Nagyon fájni fog mikor felébredek és nem leszel itt...azt fogom hinni, hogy csak álmodtam, és az agyam nagyon hihetőn beetet....-mondom halkan.-Mindig ez a legnagyobb félelmem, hogy a saját képességem engem is át ver....-nevetek halkan ahogy nézem őt majd feljebb mászok rajta, hogy szembe legyek vele, és kék íriszeibe tudjak nézni.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 05 2017, 20:50

  Leo - Noel

  Az összetartozás érzése az, ami eluralkodik rajta, és ez nem az a tipikus gyerek-szülő, hanem valami más, valami új, és ő a fellegekben jár. Hagyja, hogy Leo felkapja, nevetve borzolja össze a haját, és csókolja az ajkait.
  Felhőtlen az öröme, kb. annyira, mint amikor kapott egy igazi nemzőt, egy igazi apát, az is ilyesmi volt, de mégis más. Most igazán boldog, Leoval lehet és ölelheti, szeretheti úgy, hogy viszont szeretik, és ezt az érzést nem is akarja másra elcserélni.
  Nem gondolta volna, hogy ez lesz belőle, nem gondolta, hogy beleszeret, pláne ennyire, és azt sem, hogy majd a férfi is így érez, őszintén. Madarat lehet vele fogatni.
  Leo megbotlik és a kanapén kötnek ki, de képtelen abbahagyni a nevetést, egyszerűen boldog. Még most is úgy öleli őt, mint aki fél az elvesztésétől és az arcát simogatja lágyan.
  -Írok egy üzenetet, hogy tudd, nem álom, és kiplakátolom vele a falat.
  De még nem akar erre gondolni, most még most van, csak Leo melegségét szeretné érezni, azt, hogy itt van vele.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 05 2017, 22:19

  Noel és Leo

  Fölé magasodva nézek szemeibe és hallgatom majd halkan elnevetem magam.-Akkor mindent igaznak fogok hinni.-súgom ahogy megcirógatom az arcát és ajkaira puszilok majd hosszan megcsókolom ahogy finoman hajába futnak ujjaim és leereszkedve simulok hozzá miközben csókolom ajkait. Olyan finom, és ha nem is olyan melegnek érzem őket ahogy össze forrok vele és szorosan hozzá simulok. Lassan elválva tőle döntöm homlokomat az övének majd megemelve fordulok át vele, hogy ő legyen felettem, és így tudjam magamhoz ölelni szorosan és nyakát puszilgatom finoman.-Annyira félek hogy elalszok...-morgom halkan ahogy vállának döntöm a homlokomat majd vissza a kanapéba és felnézek rá kék szemeimmel.-Motoroztál már valaha Noel?-kérdezem ahogy pislogok párat rá. Már tervezem, mit is csinálhatnánk majd még..

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jún. 11 2017, 15:16

  Leo - Noel

  -Akkor ezentúl mindent fel fogok írni neked.
  Ha ez segít abban, hogy Leo ne álomnak gondolja és higgye, akkor megteszi. Mindig apró üzeneteket fog kitenni mindenfelé, ez semeddig sem tart.
  Mosolyogva simogatja a férfi arcát, nem tud betelni vele, ahogy a csókjával sem. Elsöprő és magával ragadó, egyszerűen imádja. Szorosan öleli magához őt, az ajkaitól nem is akar elválni, a hajába túr és a tarkóját simogatja, élvezi minden rezdülését, ahogy hozzásimul.
  -Akkor majd betakarlak.
  Hagyja, hogy Leo átfordítsa, neki így is jó, így is hozzá tud bújni, hogy apró csókokkal borítsa el az ajkait, arcát, nyakát.
  Rápillant, mikor kérdez és megrázza a fejét.
  -Sosem. Gondolom, te igen, különben nem kérdezted volna, azaz tudsz is.
  Ez kimaradt az életéből, azaz inkább úgy fogalmazna ez is. A karjait Leo feje mellé helyezi, úgy játszik a hajával... hát az a tincs ami önálló életet él, most is azt teszi.[/color][/color]
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 12 2017, 22:27

  Noel és Leo

  Hallgatom a szavait, és szemeit figyelem kék íriszeimmel, és finoman megcirógatom ujjaimmal ahogy lehunyom a szemeimet és halkan szusszanok.-Annyi éven keresztül...olyan feleslegesnek éreztem magamat Noel...Nem volt senkim a családomon kívül, akik voltak azok...nem voltak fontosak. Sokkal különlegesebb vagy mint ahogy azt te hiszed....Veled...minden szebb köntöst vesz magára, és úgy érzem, mintha....ha a te közelséged, megkönnyítene mindent bennem. Azt is ki vagyok, és mit cipelek a vállamon, hogy ki leszek majd, és miért. És annyira szeretném, ha te végig ott állhatnál mellettem...mert....úgy érzem veled vagyok teljes...Amit elvesztettem, akit ott hagytam régen az otthonom romjainál...az akik fontosak voltak...Már nem számítanak az emlékeken kívül...csak te számítasz....te és az...hogy mennyire szeretlek...-súgom egyre halkabban ahogy ajkaim egyre lassabbak lesznek ahogy lassan kezdek szuszogni és kezeim gyengülnek az arcán.-Annyira szeretlek téged...-súgom ahogy kezd lenyomni az álom teljesen, és már érthetetlenül motyogok csak de látszik a fáradtság szörnye, a megkönnyebbülés, mind lenyomják az agyamat, és a testemet, és mély, álomtalan alvásba merülök, de kezeim mielőtt teljesen elveszteném a kontrolt át fonják a derekát és szorosan magamhoz vonva tartom. Hogy itt legyen...mindig velem legyen....

  Köszönöm a játékot <3)

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jún. 12 2017, 23:44

  Leo - Noel

  Mosolyogva hallgatja Leot, néha bólint, mert vannak olyan részek, amik hasonlítanak az ő eddigi életére, létére is.
  -Én is azt hittem, leo. Hogy felesleges vagyok, legalábbis az elmúlt 6 évben. Nem vagyok különleges, csak... egyedül vagyok, nagyon egyedül. Azaz voltam, mert akkor jöttél te. Ott szeretnék állni melletted akkor is, mindig. Nem gondoltam, hogy egyszer viszonzásra találnak az érzéseim, de boldog vagyok, hogy így alakult. Szeretlek Leo.
  Tényleg a föld felett repked méterekkel, lepkehálóval kell lehalászni onnan, de tagadni sem tudja az érzéseit, Szinte rá van írva, hogy fülig beleszeretett a férfibe, és nem is akarja titkolni.
  Az a magány amit átélt Gerard mellett és az elején a szigeten is, már a múlté, kapott egy atyát, kapott egy szerelmet amit felvállalhat... kell ennél több egy kis vámpírnak? Nem, És nincs is másra szüksége.
  Gyengéden csókolja meg a férfit, még a fülébe suttogja, hogy mennyire szereti, utána nagyon óvatosan kel fel, hogy fel ne ébressze őt. Betakarja, majd leül a földre és kis cetliket kezd írogatni, ahogyan ígérte is. Még nem akar menni, csendben és mosolyogva nézi, ahogy Leo alszik. Amikor viszont itt az idő, feláll, mindenhová kiteszi a papírokat, hogy tudja, nem álmodott, majd halkan csukja be maga mögött az ajtót.
  Hazafelé valószínűleg szárnyalni fog a boldogságtól, szegény kísérője győzze követni.

  //Én is köszönöm. <3//
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Okt. 09 2017, 20:36

  Leo - Noel

  Az elmúlt hónapban nem hogy szinte, de egyáltalán nem találkozott Leoval, és hiába tartották mindenféle más módon a kapcsolatot -azaz a nap 24 órájában kb. 20-at a telefonon és egyéb eszközökön lógva-, de az nem igazi.
  Viszont muszáj volt megírnia az összes létező beadandóját, mert ha elbukja ezt a szakot, Kyle elevenen megnyúzza a kalózhajónak kiszemelt hajóival együtt. Vagy azon, vagy külön-külön, mindegy, a lényeg ugyanaz.
  Most viszont szabad az út, végzett mindennel, és mivel az engedélyt megkapta, ezerrel rongyol Leohoz egy kisebb hátizsákkal, amibe még a megírt címkéit is beletömte, amivel tudatja majd szerelmével, hogy ott járt, nem álmodott.
  A múltkor is ezt tette, mert tudja, a férfi képes túlkombinálni és a végén meggyőzni magát arról, hogy ez meg sem történt. Nem baj, így szereti, és ha van megoldás a problémájára, akkor megtalálja.
  Olyan izgatottan rohan végig az úton, hogy azt is elfelejti, a kísérőjét nem kéne elhagynia, mintha első randira menne.
  A csengőre is rátenyerel, de annyira szeretné már átölelni a férfit, annyira de annyira hiányzott neki, hogy nem tud lassítani.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Okt. 09 2017, 21:49

  My Love
  From Leo
  Lassan fújom ki az erkélyen a füstöt ami elhagyja a számat. Egy pulcsi és egy alsó nadrág. Nem fázok de itthon úgy szeretek lenni ahogy akarok. Ahogy a füstöt nézem ami az ég felé száll Noelre gondolok. Hiányzik már nekem és ezt nem tudom letagadni. De hát...Meg kell felelnie a klánnak, az egyetemnek, az életnek...És ezt megértem. De egy hónap? Egy hónapon keresztül csak a hangja, meg néha a skype amin keresztül láthattam. Elnyomom a csikket és ledobva taposom el majd felkelve sétálok be. Ahogy belépek az erkélyre Domino rohan is és követ amerre megyek. Megsimogatom a fejét majd a konyhába érve veszek ki egy sört és bontom ki. Néha megengedhetem magamnak..Rosszabb napjaimon megtehetem. Nincs Noel, Brian viszont ismét feltűnt és készül a bosszú hadjáratra, kitudja mikor fogja közre Noelt...De egyenlőre a telefon hívásokból nem így tűnt. viszont ma még nem beszéltem vele. Már nyúlok az asztalon pihenő mobilomért és hívnám mikor csengetnek. Pislogok párat majd lerakva az üveget hallgatom Domino nyüsszögését ahogy intek neki, hogy nincs ugatás. Ahogy oda érek meg áll a kezem a kilincsen. Ez az érzés. Lassan kinyitom és Noel az. Elnyílnak a szemeim és az ajkaim, majd megfogva a kezét húzom be a házba majd becsukva az ajtót döntöm neki, és csókolom meg hosszan ahogy át fonom egyik kezemmel a másikkal pedig hajába túrok. Annyira hiányzott és ezt most meg is mutatom neki, ahogy szorosan hozzá simulok testemmel és addig csókolom amíg levegőért nem kell kapnom.-Annyira hiányoztál...-suttogom ahogy homlokomat az övének döntöm és halkan zihálok. Aztán eszembe jutok, hogy nem fújtam le az átverős kitalált parfümömmel amivel kicsit becsapjuk Dominot. Egy pillanatra elfordulok és a cipős szekrény tetején meg is találom majd fújok a feje tetejére a nyakára, és a két csukló végére. Ez szépen végig fut rajta és a kutya nem fog sejteni semmit, hogy Noel halott. Ismét megcsókolom ahogy arcára simítok kezeimmel és valamivel lágyabban falom ajkait majd lassan elengedem.-Ugye sokáig itt maradsz?-suttogom halkan és ahogy választ kapok megfogom a kezét és beljebb húzom.-Hogy vagy? Mesélj! Mindent sikerült elintézni? Jól vagy? Hiányoztál! Nagyon szeretlek. Ugye tudod, hogy megleptél.-mondom mint valami kis tini pubertás kölyök. Szinte körbe ugrálom Noelt mint a kutya és ahogy le ülök a kanapéra bele húzom az ölembe és arcára puszilva ölelem át szorosan.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Okt. 09 2017, 22:58

  Leo - Noel

  Nem szólt róla, hogy jön, meg akarta lepni Leot azzal, hogy csak úgy megjelenik, és nagyon reméli, hogy itthon van, bár érzi, tudja, hogy így van.
  Ennek ellenére el nem engedi a csengőt míg nem nyílik az ajtó, szegény kísérője már csak nevet rajta, de hát na, ő is érti vagy nem? Szerelmes, és nem látta egy hónapja azt, aki az egyik lehető legfontosabb helyet tölti be az életében.
  Hadarva bocsánatot kér az illetlenségért, nem akarta megsérteni az idős vámpírt, csak sietett, nagyon sietett. Szinte rátapad az ajtóra, annyira várja, hogy kinyíljon, bár megfordul a fejében, hogy megvicceli a férfit, még fel is hívja, de végül kihagyja.
  Ahogy Leo megjelenik az ajtóban, mondania sem kell semmit, egyenesen a nyakában köt ki, így még húzni sem muszáj, megy ő magától is.
  Köszönés az nincs, azaz nem úgy, mert a szenvedélyes csókban minden benne van, és nem, nem akar elszakadni a férfi ajkaitól, de muszáj, mert neki levegőre is szüksége van. Szorosan és boldogan öleli magához, alig várta már ezt a pillanatot.
  -Egy nappal sem bírtam volna tovább nélküled. Szenvedtem.
  Engedi kibontakozni a férfit, de amint visszatér, ismét szorosan magához húzza és végigsimít az arcán. Kérdő tekintettel nézi végig, amint lefújja, aztán rájön az okára. Egy kölyökkutya.
  -Őt, őt mikor szerezted? Halál édes.
  Óvatosan nyúl a kutya feje felé, elvégre nem szeretik a holtakat, és bizony ő az, akár tetszik, akár nem. Viszont bármennyire aranyos, neki Leo hiánya van, így ismét a férfival foglalkozik, lágyan csókolja, miközben az arcát két kezébe fogja.
  -Egy hétig biztosan. Csak veled akarok lenni, bepótolni az elmúlt időszakot, nagyon szeretlek. Tudom, hogy nehéz volt, de jól vagy?
  Szíve szerint itt lett volna minden nap, de tényleg muszáj volt mindent megcsinálnia, hogy már csak a vizsgákkal kelljen foglalkoznia.
  -Igen, mindent letudtam, így a vizsgákig szabad vagyok, persze azért előtte nem árt, ha átnézem. Meg akartalak lepni, azért sem hívtalak ma.
  A kanapén hozzásimul Leohoz, a haját simogatja az egyik kezével, az arcát a másikkal.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Okt. 09 2017, 23:42

  My Love
  From Leo
  Hagyom, hogy találkozzon Dominoval és most derül ki sikerült-e a varázs szerem. Domino kíváncsian szagolja meg Noelt és nem morog, nem fél, nem agresszív. Embernek látja és ezt egy mosollyal lezárom. -Dominonak neveztem el.-mondom mosolyogva.-Utca kutya. Esett az eső, nekem meg...megsajnáltam.-mondom ahogy Noel vállának döntöm a fejem ahogy a kutyát nézem és lassan simogatom a combját miközben hallgatom a szavait.-Meg vagyok, és most már sokkal jobban, most hogy velem vagy.-suttogja ahogy nyakába puszil majd fel néz kék szemeibe és elmosolyodik.-Egy hét egy hónapért? Nem nem! Ennyivel nem engedlek el!-mondom ahogy szorosabban magamhoz ölelem és mellkasához bújok.-Annyira rossz volt...-vallja be ahogy lehunyja a szemeit. -Hallottam a hangod, és láttalak...de nem tudtalak megérinteni, nem éreztem az áll levegő vételeidet, nem volt az igazi hangod...nem voltál itt és olyan illúziónak éreztem az egészet...-suttogom neki ahogy jobban magamhoz ölelem.-Tudom, nem lehetek folyton a középpontban...nem is akarok, támogatlak és csak a céljaidra figyelj.-dorgálom meg ahogy felnézek rá szigorú arcot eljátszva.-Csak...nehéz most, hogy rád találtam...-mondom halkan.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Okt. 10 2017, 22:04

  Leo - Noel

  Leo annyira édes ahogy meglepődik az érkezésén és szíve szerint azonnal lefényképezte volna milyen arcot vág, de ez kimarad, sokkal fontosabb, hogy ölelheti, csókolhatja végre.
  A kutya pedig neki meglepetés, pláne az, hogy nem acsarkodik rá, így össze is rakja a mozaikdarabkákat. Leo amivel lefújta az valami olyan szer, ami nem irritálja Dominot, nem érzi rajta, hogy nem él.
  -Ezt komolyan azért találtad ki, hogy ne legyen baja velem? Imádlak.
  Ő is megsajnálta volna a kutyát, az más kérdés, hogy hozzá oda sem ment volna, ha az utcán találkoznak össze. Nagyon hálás érte, hogy a kedvese még erre is gondolt, és ha most a szabadban lennének, hát madarat lehetne vele fogatni. Most viszont csak az ölelés marad, az, hogy érezze minden porcikáját, úgy húzza magához, úgy markol a fenekébe, mintha a következő pillanatban elszakítanák tőle.
  -Nem? Akkor jó. Egy napra viszont biztos vissza kell mennem, a kísérőmtől sem várhatom el, hogy folyamatosan itt legyen. Azért, azért nem sietek. Örülök, hogy jól vagy.
  Alaposan átbeszéltek mindent, bár ha a pár nap alatt nem volt semmi probléma, akkor remélhetőleg most sem lesz, de tényleg nem teheti meg, hogy egyszerűen eltűnik egy egész hónapra. Még kísérővel sem, bármilyen jófej legyen is, és Kyleal sem, ha egyszer elengedte.
  -Abba belehaltam, azon gondolkodtam, miért nem felel meg egy teleportnak ahonnan kilépsz. Szép dolog, meg tényleg jó, de akkor sem voltál ott, és ez borzalmas volt. Nem, nem Leo. Nekem fontos az is, amit te szeretnél. Majd... majd összeegyeztetjük.
  Elvigyorodik és befúrja magát Leo ölébe teljesen. Hiányzott az illata, a csókja az ölelése és mindene, most pedig mindent be akar pótolni... egyszerre.
  A halál csak a kezdet.

  Sponsored content

  Re: Leo lakás - Staten Island


   Pontos idő: Hétf. Feb. 19 2018, 05:20