Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 23:39

» East Harlem
by Admin Szomb. Feb. 17 2018, 17:44

» Brian lakás - Brooklyn
by Thomas Montgomery Pént. Feb. 16 2018, 21:17

» Voronin lakás
by Mikhal Zharkov Vas. Feb. 11 2018, 14:18

» Fegyverek terme
by Thomas Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 22:09

» Álmok palettája
by Damien. James McCormack Szomb. Feb. 10 2018, 19:03

» Theo szobája
by Nathaniel. Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

» Ebédlő
by Admin Szomb. Feb. 10 2018, 11:42

» Appalache-hegység
by Matt Holey Csüt. Feb. 08 2018, 20:40

» Társalgó
by Gabriel. Skoglund Kedd Feb. 06 2018, 21:31

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Leo lakás - Staten Island

  Share
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Május 23 2017, 20:19

  First topic message reminder :

  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 02 2018, 15:24

  Noel
  From Leo

  -Az csak egy mondás...-nyögöm ki és lassan simogatom Noelt de néha már kezdek bóbiskolni. Hallgatom a válaszait.-Bárkitől megvédelek...én folyton megvédelek...még a nevelőnődtől is megvédelek. Vagy ki az neked....a szeretődnek hittem..-ezen elnevettem magam.-Hogy hihettem ilyet?-túrok saját hajamba nevetve.-Mert köcsög, és nem...nem nézi meg....-nyögöm ahogy Noel hajába futnak ujjaim.-Annyira szeretlek...azt még én se és te se érted meg...hogy mennyire...-suttogom egyre halkabban.-Ott van a kezedben a jég..az előbb vágtad az arcomba...-mondom morogva, majd elnevetem magam.-Jelölj meg....-mondom halkan, ahogy lehunyom a szemeim.-Tudatni...akarom mindenkivel...a tied vagyok...és ezt ők...soha...soha nem tehetik..tönkre...-mondom halkan ahogy a plafont nézem.-Még a te nevelőd sem...Brian sem, meg a tacskója Thomas...Soha senki nem...nem vesz el tőled...-mondom halkan ahogy lehunyom a szemeimet..

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 02 2018, 15:45

  Leo - Noel

  -Hülye mondás. Semmi értelme.
  Megbeszéli szépen saját magával, ami logikus, neki. Ha nem érti, ennek mi értelme, akkor az azt jelenti, hogy nincs is értelme. Tiszta sor.
  -Nincs nevelőnőm. Sosenem volt. Az... az Apámról beszélsz. Ő nem nő... nem nevelőnő... nem a szeretőm. Mert... mert hülye vagy Leo... azért hitted azt.
  Azért arra felkapja a fejét, hogy nevelőnőnek nevezi Kylet Leo, mert azért na. Kötődik hozzá, hiszen az Atyja, hát ne nőzze le, mert ne.
  -Ő nem köcsög Leo... ő csak idős... nem érted... én se sokszor... de ne beszélj így róla... meg fogok haragudni... vagy már haragszom is.
  Most már morcos, bár azt még el kell döntenie, hogy már megsértődött, vagy még csak fog, de az biztos.
  -Te se tudod... én mennyire. Ennyire... ennyire.
  Annyira meg akarja mutatni, hogy a nagy hadonászásban még orrba is vágja a férfit.
  -Nem oda akartam... de nincs a kezemben. Az szabad. Látoood? Ott van a jég... ott fent.
  Elmászik érte, aztán vissza, azaz zuhan, és ha eddig nem vágta a férfi arcába a jeget, hát most igen, lendületből.
  -Na... most vágtam oda... mert rád estem.
  Tovább magyaráz, igaz, hogy most már a jeges zacskónak, de annyi baj legyen.
  -Hülyeeee... akkor le szokták pisilni a másikat. Vagy az csak a farkasoknál van?
  Valami még rémlik neki, bár már az se teljesen, és a gondolkodás az erőteljes kihívás, így inkább feladja. Nem jelöl, jobb ha nem.
  -Ő nem akarja tönkretenni Leo. Értsd meg. Ő értem aggódik... de nem akar elvenni tőled. Briant nem ismerem... de ő üzent. Thomas meg nem tűnt tacskónak. Domino sem az... mi bajod van neked az apámmal?
  Nem egészen érti, hogy Leo miért emlegeti folyton Kylet. Féltékeny még mindig? Nincs miért. Viszont most már tényleg morcos, mert az Apjáról senki ne beszéljen így.
  -Féltékeny vagy... te nagyon hülye... féltékeny vagy.
  Bökdösni kezdi a zacskót, végül csak lehúzza Leo arcáról, mert ha megfullad, hát annak nem fog örülni. Ettől függetlenül haragszik rá.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 02 2018, 16:03

  Noel
  From Leo
  Csak érzem az arcomban a hideg jeget és hogy orrom alatt lefolyik valami meleg de a hideg egyből lehűti de én csak lehunyt szemekkel hallgatom amiket mond. "Morcos leszek". Micsoda fenyegetések. Ahogy leveszi az orromról a jeget érzem, hogy jobban elered az orrom vére. Lassan felülök és megtörlöm az az orrom de semmi értelme. Felülök vele együtt szóval szemben vagyok vele és figyelem kék szemeimmel.-Akkor haragudj...és tudod...az a legkönnyebb..dühösnek lenni..-mondom és a vérembe nyúlok majd rá kenem a szájára vagy az arcára.-Tessék....remélem finom...-mondom ahogy figyelem őt és szépen megpróbálok felmászni alóla.-Mert...kibaszott részeg vagyok...és azzal a lenéző nézéssel ami...ami ott várt engem...mikor oda megyek kuncsorogni...csak mert mit tudom én hány...hány éves...lehet a fiatalt is...egyenlő félként kezelni...nem pedig kis szarosnak nézni...ahogy téged is annak...annak gondolnak...Hülye vagyok...mégis tisztán látok az agyammal..-mondom ahogy felállok és csöpög az orromon a vér...A fürdő...próbálom elállítani de nem megy így csak tartom ott a kezemet és érzem ahogy csöpög a tenyerembe.-Örülj, legalább...így elmondom azt...amit gondolok...ha folyton kimondanám...nem is szeretnél..-mondom halkan és mindent felrúgva, káromkodva, meg sem várva hogy válaszoljon megyek a fürdőbe és próbálom megállítani, hogy ne vérezzen az orrom.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 02 2018, 18:02

  Leo - Noel

  Tényleg nem akarta orrba csűrni Leot, még poénból sem de ahogy ráesett, sikerült, és az orra ettől vérzik is rendesen. Zsebkendő után kutat, de még a köpönyegébe is belegabalyodik, így majdhogynem azt tép le magáról végül feladja a küzdelmet.
  -Nem... nem az a legkönnyebb... de te is bemorculnál... ha neked sértegetnének.
  Eddig még nem is vitáztak, de az, hogy pont Kyleon vesznek össze, az gyönyörű. Amikor az arcára keni a vérét, hát ő sem rest, szétmázolja Leoén az egészet.
  -Nem finom... piás... és nem szeretem a piát... berúgtam... érted? Miattad... érted.
  Hol érdekli már, hogy lassan sokkal véresebb mint Leo? Sehol. Viszont ami jó jel, hogy még nem ugrott neki, de kezdi ingerelni, az viszont meg nem jó jel.
  -Az vagy. Ő nem az... nem ivott. Vámpír a jó ég áldjon meg... egy külön faj... tudod? Tudod te milyen egy francia vámpír? Kibaszott sznob. Na őőőő... őőőő lenéz... ahhoz képest... az Apám nem sznob. Csak... vámpír. Szaros vagyok? Majd egyszer nem leszek az... ezt jól jegyezd meg.
  Most tényleg vitáznak, és ez a vita kezd elmérgesedni. Érti ő Leot, de mégis hogy magyarázza el neki, hogy a vámpírok tényleg külön kaszt? Azonban őt sem ejtették a fejére, még akkor sem, ha mindig pengeélen táncol is, és tudja, hogy el fogja érni a célját, higgyék csak ostobának, ha így mindenkinek jobb.
  -Értem. Tehát ha nem iszol... akkor hazudsz nekem... oké Leo. Oké... én most elmegyek... haza... valahogy. Szia.
  Felkászálódik a földről, még előkeres néhány nyomorult címkét, és az egyiket az asztalra csapja, hogy Leo tudja, ott járt. Indulna kifelé, de nagyon nem is kell belőnie a célt, mert a kísérője érezve a vér illatát már ott van mellette, és kifelé tessékeli villámgyorsan.
  Azért még néhány cetlit sikerül felragasztani, de hogy hová... na az egy roppant jó kérdés. Haragszik Leora, és nem azért, mert vitáztak, hanem azért, mert tudnia kellene, hogy az Apját védeni fogja, mert az Apja. A vámpírokat megérteni pedig nem egyszerű, ez igaz, de ilyenek, ez van. És azért pipa, mert ezek szerint Leo ha józan, nem mond igazat. Magában morog megállás nélkül, most már csak haza szeretne érni, semmi mást.

  //Köszönöm! wow//
  A halál csak a kezdet.

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 02 2018, 19:46

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jan. 07 2018, 15:10

  Leo - Noel

  Mikor elindult kiszellőztetni a fejét, nem gondolta, hogy belefut Leoba és pont a parkban, ám így történt. Ahhoz igyekezett tartani magát, amit Kyle mondott, azaz várja meg, míg Leo keresi, ám nem így alakult, lehet, ennek is oka van.
  Most viszont vele sétál haza, és van még valami, amire viszont meg szeretné és meg is kell kérnie a férfit, de ezt csak akkor teszi meg, mikor már beléptek a lakásba, és alaposan megdögönyözte Dominot.
  -Leo, van még valami, ezt nem az utcán szerettem volna. Kérlek, hogy soha, de soha ne használj olyan szavakat Alexanderre, mint amilyeneket mondtál. Se a klánra. Tudod, hogy idős, tudod, hogy idősek között vagyok, akik sok dolgot másként látnak, mint én vagy te. Hidd el, hogy csak az érdekemet tartják szem előtt.
  Belecsöppent az egészbe, előtte klánja sem volt, és lehet, hogy nagyon sok dolog volt, amit nem értett és nem tudott elfogadni, ennek ellenére maradhatott, és kapott egy Apát. Leonak meg kell értenie, hogy szereti őt és igen, van köztük egy kötelék, amit nem lehet elszakítani csak úgy.
  -Ezt el tudod fogadni?
  Komoly kérdés, de ezt tisztázniuk kell, mert ez nagyon fontos. Persze lehet, hogy ez is része annak az énnek, amit a vadász képvisel, ezt nem tudhatja.Ha a kísérőjét nézi, ő is idős, és igen, amióta ő maga is próbál alkalmazkodni, nagyon jó viszonyban vannak, sőt, az öreg vámpírral még viccelődni is szoktak.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jan. 07 2018, 15:31

  Noel
  From Leo
  Szépen haza sétáltunk ketten Noellel és ez valamilyen szinten könnyítést adott nekem. AHogy már bent vagyunk a házban mélyet lélegzem és Noel ahogy belép a parfüm spriccenő hangja fogadja a fején. Oda van készítve, hiszen Dominon át jutni a szobán keresztül, hogy közben ne bolonduljon meg az egy külön kihívás. Hiszen már elég szép nagy kutya lett belőle. Szóval szépen körbe fújkálom Noelt majd beljebb sétálok ahogy a kutya körbe ugrált minket. Ledobom a kabátomat és a konyhába megyek és miközben hallgatom Noelt, hogy mit mond kiveszem a hűtőből a készített kenőcsömet az orromra majd levéve a tartott hajolok a csap felé ha esetleg megindulna a vérem de hála égnek ez most nem történik meg csak baromira fáj. Szépen óvatosan bekenem a porcot és a csontot majd ahogy azt mondja hogy ezt el tudom e fogadni a közben vissza teszem a tartót a porcomra majd felé fordulok fintorogva az orrommal de még mindig fáj, úgyhogy inkább nem csinálom.-Igyekszem ezt a szabályt majd betartani amennyire csak tehetem. Sajnálom.-mondom és ezt valóban elismerem. Az apa képét sértegetni iszonyat fájdalommal jár és dühvel. Ismerem. Az akadémián én is megkaptam mielőtt Briannal össze futottam. Mélyet szusszanok és a csípőmet a pultnak döntöm.-Meddig maradsz itt?-kérdezem csendesen ahogy fel pillantok rá kék szemeimmel.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Vas. Jan. 07 2018, 18:51

  Leo - Noel

  Az orrtörés miatt még mindig lelkiismeret furdalása van egy kicsit, mert nem szándékosan tette, de mégis csak rázuhant Leora, elég szerencsétlenül. Szívesen segítene ellátni, de már el is vonul, így az ajtóból nézi végig a tevékenységet. Biztos fájhat... még mindig.
  -Köszönöm.
  Ebből sem szeretne galibát, mert ha Kyle bemorcul, mondván a férfi tiszteletlen, akkor még el is tilthatja őket egymástól, és az ellen nem tehet semmit. Neki is nehéz volt elfogadni, hogy a klán érdeke mindent felülír, legyen szó bármiről is. Valahol érthető, máskülönben nem léteznének ennyi ideje és ennyi ideig, és lehet, hogy szokatlan az, ő egy mágusba szeretett bele, de nem lehet egy szava sem.
  Senki nem bírálta, senki nem fröcsögött emiatt, hanem elfogadták, persze szem előtt tartva a klánt és az Apját. Az, hogy a kimondott szavakra így reagált, valahol érthető, hiszen az Atyja, és valószínű, hogy fordított esetben Leo sem tett volna másként.
  -Most csak sétálni indultam, így hajnalig vissza kell térnem, de majd elkéredzkedek holnap. Van valami, amivel esetleg én bántottalak meg?
  Kérdőn pillant Leora, szeretné tudni és tisztázni azt is, ne legyen tüske senkiben sem.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:36

  Noel
  From Leo

  Csak figyelem kék szemeimmel és megköszöni a szavaimat én pedig bólintok erre illedelmesen mint egy kisfiú.-Nincs mit köszönnöd...ezt mindig szem előtt kell tartanom.-mondom és féloldalasan elmosolyodom irányába ahogy figyelem és lassan leengedem magam mellé a kezeimet ahogy a konyhapult szélébe kapaszkodom és le veszem róla kék szemeimet. A válaszát hallgatom és erre is bólintok majd ahogy kérdez tőlem felnézek rá kék szemeimmel majd végig gondolom biztosra a dolgokat.-Nincs semmi, ami maradt azt csak el kell fogadnom. Vagyis a parkban elhangzottakkal kell kicsit gondolkodnom, de nem lesz gond ígérem.-mondom ahogy figyelem és biztatóan rá mosolygok. Tényleg nem lesz gond és ezt most én is tudom. Alszok rá egyet és már minden jobb lesz bennem is. Helyre teszem a dolgokat magamban és ennyi.-Akkor hajnal előtt pár óráig még maradsz?-kérdezem ahogy figyelem reménykedve.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jan. 08 2018, 21:44

  Leo - Noel

  Mást nem tud tenni, csak kérni, kettejük miatt. Egyáltalán nem hiányzik az, hogy a klán úgy ítélje meg, esetleg Leo veszélyt jelent, vagy éppen ő az, aki veszélynek teszi ki a családját. Esélyes, hogy mindketten mennek a levesbe, hiszen ő még csak gyermek, egyszerűbb megszabadulni tőle, mint még egy gondot a nyakukba venni. Érthető dolog.
  -Sikerülni fog, én tudom. Nekem is.
  Együtt kell dolgozniuk ezen, mégis külön, de nem tudja titkolni, hogy örül annak, Leo erre rábólintott. Már csak az a kérdés, Kyle miként határoz, és nagyon de nagyon reméli, hogy az Apja nem dönt másként.
  -Oké. Ha mégis eszedbe jutna, akkor mondd. Ne legyen félreértés vagy valami hasonló.
  Most ha nem tisztáznak mindent, félő, hogy a későbbiekben újabb vitát generálna, ezt pedig szeretné elkerülni, amennyire csak lehet. A kérdésre elvigyorodik.
  -Ha nem rúgsz ki, akkor igen.
  A kezét nyújtja Leo felé, hogy megfogja, és együtt sétáljanak be a kanapéra. Bár ha éhes, akkor mehetnek főzőcskézni is.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Hétf. Jan. 08 2018, 22:08

  Noel
  From Leo
  Csak figyelem és szélesen elvigyorodom ahogy azt mondja nem rúgom ki. Megfogom a kezét és magamhoz húzom mielőtt elindulnánk be.-Tudod, hogy soha nem tennélek ki.-mondom ahogy megsimogatom az arcát.-Előtted mindig nyitva áll az ajtóm, és akkor mész amikor akarsz, akkor jössz amikor akarsz.-mondom ahogy simogatom lágyan majd hosszan megcsókolom az ajkait ahogy hozzá simulok finoman majd lassan elengedem és kezét kezembe veszem, és hagyom, hogy vezessen engem a kanapéhoz. Leülök majd bele húzom az ölembe és finoman megsimogatom kezeimmel az oldalát ahogy figyelem kék szemeimmel és szélesen rá vigyorgok, majd megcirógatom az arcát és finoman lehúzva magamhoz csókolom meg újra. Nem kérdeztem meg, hogy kér-e valamit, mert most önző vagyok és nekem van rá szükségem. Az éjszakát meg már úgy sem töltöm alvással szóval bármi után is lehet enni. Csak Noellel akarok lenni. Nem érdekel más. Csak az, hogy a miénk legyen a világ....

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 09 2018, 20:05

  Leo - Noel

  A szoba felé indulna, Leo mégis visszahúzza, és vigyorog. Hirtelen nem tudja, mi az oka, aztán leesik neki, így már ő is mosolyog.
  -Azt nem tudhatom, de örülök, hogy ezt mondod.Azért mindig szólok, ez nem így megy, hogy egyszer csak jövök, kivéve mikor meg akarlak lepni.
  Boldogan csókol vissza, magához ölelve a férfit. El sem engedné, ha az eredeti terve nem az lett volna, hogy a szobába menjenek a kanapéhoz. Ráér az egy picit kicsit később is.
  Ott már hagyja, hogy Leo az ölébe húzza, rápillant és a mellkasán simít végig a póló alatt. Magától is hajol egy újabb csókért, most semmi másra nincs szüksége, csak a szerelmére. Szorosan hozzásimul, nyakába fúrja az arcát, hogy apró csókokkal borítsa ott is, majd a hajába túr, azzal kezd el játszani.
  Mennyi az idő, most nem számít, amit lehet, vele szeretné tölteni, a belső órája úgy is jelez, ha indulnia kell, addig pedig... csak ők ketten.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 09 2018, 21:19

  Noel
  From Leo
  Annyira szeretem az ajkait. Olyan jó érzés ahogy mozog a teste a kezem alatt és minden érintés egyre csak ég rajtam ahogy a testem is égni kezd vele. Lehunyom a szemeim ahogy élvezem a finom kis csókokat a nyakamba majd ismét ajkai felé kapok és arcára simítok mind a két kezemmel. Halkan morranok ahogy égő felsőtestemhez ér és lassan elengedve ajkait nyitom ki szemeim és nézek kék íriszeibe majd hajába futnak ujjaim és lassan rá fújom a levegőt ajkaim között.-Szeretlek Noel...-súgom csendesen ahogy lassan derekára simítok majd fenekére és jobban magamhoz húzom őt ahogy nyakába csókolok és ujjaim a felsője alá futnak lágyan ahogy csókolgatom ott a bőrét ahol nem fedi ruha. Ahogy feltűröm a ruháját szépen leemelem róla majd finoman megharapom alsó ajkát aztán lágyan csókolgatni kezdem a testét ahogy halkan morranok ismét. Annyira szeretem őt, és erre már semmi szó nincsen ami ezt ki tudná még mutatni ami zajlik bennem miatta.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Szer. Jan. 10 2018, 22:25

  Leo - Noel


  A haját simítva néz Leora, annyira szereti őt, és ő a világ legszerencsésebb kis vámpírja, akinek ilyen szerelme lehet.
  A finom kis csókokban is ott van minden érzelme, ahogy a játékos érintésekben is. Képtelen lett volna megállni, hogy máris ne a férfi ruhája alatt legyen a keze. Amikor az arcát a kezeibe fogja,
  a tenyerébe csókol bele.
  -Én is Leo, nagyon de nagyon, bár ezt tudod jól.
  Kihasználja az alkalmat és leszedi Leo pólóját, az se legyen köztük. Szereti a bőrét érezni, az illatát, a selymességét,élvezi magát az érintését is.
  Ahogy Leo még közelebb húzza magához, hozzásimul, még "helyezkedik" is széles vigyorral az arcán, hogy újabb csókba feledkezzen. Ujjai a férfi mellkasán indulnak el felfedezőútra, hol lefelé, hol az oldala felé, aztán vissza, egészen a hasáig, ahol már a nadrág fedi. Csupán addig szakad el tőle, míg Leo róla is lehúzza a pólót, de amint megvan, máris visszatér az előbbi elfoglaltságához.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Csüt. Jan. 11 2018, 21:23

  Noel
  From Leo
  Átölelem a testét és lassan simogatom bőrét az ujjaimmal majd megemelkedve vele lassan rá engedem a kanapéra és végig simítok a lábain ahogy elengedem ajkait és lágyan csókolgatni kezdem a nyakát olykor finoman megharapva a bőrét és ajkaim egy pillanatra sem távolodnak el a bőrétől. Kezeim ajkaim előtt járnak és lassan simogatják ahol érik és annyira szeretem a bőrét, annak sima felületét és érezni teste minden rezdülését. Sokszor vissza hajolok egy csókra de egyre lejjebb haladok rajta ahogy a nadrág alá olykor ujjaim futnak be de még nem szedem le róla csak kóstolgatom és szeretgetem az én kicsi vámpíromat ahogy egyre érezem, hogy lángol a testem és ha ő hideg is tudom, hogy szenvedélyből egyáltalán nem szenved hiányt Noel.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Kedd Jan. 16 2018, 15:31

  +18

  Leo - Noel

  Szeret játszadozni Leo felsőtestén, élvezi az apró gödrök, izmok érintését, ahogy átszaladnak az ujjai alatt, és ajkaival követi őket.
  Ezzel nem lehet betelni, annyira puha, meleg és finom, hogy már önmagában is izgatóan hat rá.
  Azonban nincs ideje folytatni a "játékot", mert Leo a kanapéra dönti, így a nyakát karolja át először, hogy hosszú, forró és szenvedélyes csókot váltson vele, csak utána engedi el.
  A vállába markol és a hátát simogatja, megadva magát az édes kínzásnak, amit annyira szeret és Leo mesterien űzi.
  Minden egyes érintése olaj a tűzre, türelmetlenül markol a fenekébe, hogy utána a nadrágját kezdje kigombolni, semmi ne akadályozza, hogy érezhesse őt magát, minél előbb.


  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 82
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Leo lakás - Staten Island

  on Csüt. Jan. 18 2018, 21:05

  Noel
  From Leo

  Miénk a mindenség és csak ölelem magamhoz őt és szeretem amennyire csak lehet. Noel a mindenem és ezt újra és újra megmutatom neki, ahogy csak tehetem. Szeretem őt, és ezen nem akarok változtatni...Amíg élhetek ezen a földön addig mindent megteszek, hogy mellette legyek. A teste hideg de az enyém forró, és tudom, hogy ő is ég. A szenvedély ott van benne ahogy bennem és ez újra meg újra találkozik. És ez a testiség...kimutatjuk azt amik vagyunk. Hogy milyen is mikor csak ketten élünk át valamit és ezt nem veheti el tőlünk senki. És tudom, hogy ezt ő is tudja. Már nem tudom hogyan de már az ágyban vagyok mellette boldogan és fáradtan. Halkan veszem a levegőt és simogatom gyönyörű tincseit ujjaimmal miközben figyelem kék szemeimmel. Igen, szerelmes vagyok és ennél jobban már nem tudom, hogyan mutassam meg neki.


  Köszönöm a játékot Smile wow )

  Sponsored content

  Re: Leo lakás - Staten Island


   Pontos idő: Kedd Feb. 20 2018, 03:05