Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Central Park - Harlem Meer
by Noel Wyard Today at 00:55

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Yesterday at 19:30

» Faunok Terme
by Jackson Montgomery Yesterday at 13:05

» Folyosók
by Caleb Shayeh Yesterday at 11:13

» Kórház
by Gabriel Skoglund Szomb. Okt. 20 2018, 21:13

» Long Island villa
by Noel Wyard Pént. Okt. 19 2018, 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Pént. Okt. 19 2018, 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Rachel menedéke

  Share
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Rachel menedéke

  on Vas. Aug. 13 2017, 20:59
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Rachel menedéke

  on Hétf. Aug. 14 2017, 23:29

  Rachel - Dante

  Azért a pár hónap az pár hónap, és lehet, az edzőteremben kezdtem, zuhannyal folytattam és a lepakolással, a következő utam Jordannal történő pár szóváltás után Rachelhez vezet. B
  ár még mindig a régi nevén szólítom, de adjuk meg a nyilvánosság előtt, ami jár.
  Az ajtón kopogok, és nem is megyek be addig, míg nem szól ki, hiába tudom, hogy bent van és azt is, megtehetném ha akarnám.
  Csak utána nyitok be, és mielőtt bármit mondanék a köszönésen kívül, egy dobozt nyújtok át neki.
  Tudom, hogy sosem elég a fegyverekből, a késekből és egyebekből.
  -Jó időre felfüggesztem a kiruccanásokat, azt hiszem. Hogy vagytok? Nichoval már találkoztam.
  Még vacsorát és egy jó fajta bort is hoztam, remélem, nem jelenti ki, hogy nem kér, mert esélyes, hogy a fagyi az rohamos olvadásnak indult.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Rachel menedéke

  on Szer. Aug. 16 2017, 22:42  Dante & Rachel

  Meglepetés

  Sok minden megváltozott az életemben, életünkben Nichoval, amióta csatlakoztunk Dante falkájához. Ő kicsit nehezen szokott bele az új környezetbe, de úgy érzem mára már teljesen beilleszkedett és megbarátkozott az itteni falkával.
  Az, hogy Dante és köztem mi történt, nos az még engem is meglepett. bevallom őszintén nem gondoltam arra, hogy ide jutunk, nem is terveztem. jó volt újra látni, kellemes emlékeket idézett fel, de az elején semmi több nem volt… De azt hiszem mindenki drukkolt nekünk, vagy legalább is a család másik felének csak úgy ragyogott az arca mikor megtudták.
  Most meg Danténak munka miatt el kellett mennie. Sokat gondolkoztam azon, hogy felhívjam e őt, de egy ilyen hírt nem lehet telefonban közölni. Örülök e neki? Nos az elején kétségeim voltak e felől, de most már tényleg örülök neki. Szerettem Nichoról gondoskodni. Ő most már felnőtt, igaz most is képes vagyok beleszólni az életébe, de már nem ugyanaz. Hiányzott az anyaság…
  Éppen már a fürdés után voltam és kényelembe helyezkedtem volna az ágyikómban, hogy egy tál pattogatott kukorica és egy nagy adag édesség mellett megnézzek egy jó kis filmet, mikor kopogtatnak az ajtómon. Már korábban megéreztem őt, de mind addig, míg nem állt meg az ajtóm előtt nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet.
  -Gyere csak!-Közben azért csak beleharapok az egyik csokiba és úgy állok fel, hogy közelebb sétáljak hozzá. Egy mosoly kúszik arcomra ahogy meglátom őt, majd csillogó szemekkel veszem át az ajándékot. Sejtem, hogy mi lehet benne. Nem is ő lenne az.
  -Huuu. Ez nagyon jól néz ki. Köszönöm!-Még egy puszit is kap tőlem, majd csak vigyorgok tovább. Nem szólok neki, direkt. Kíváncsi vagyok mikor veszi észre.
  -Hmm. Mi jól vagyunk. Nem történt semmi izgalmas, említésre méltó a falkával. Mindenki végezte a dolgát. Szerintem még Jordan is tudott pihenni kicsit. És neked milyen volt az utad?-Érdeklődöm én is felőle, miközben elteszem a fegyvert és leülök az ágyra.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Rachel menedéke

  on Vas. Aug. 20 2017, 23:41

  Rachel - Dante

  Csak vigyorgok a köntösén, és nem azért, mert abban van, hanem azért, mert a világ legjobb dolga néha lustálkodni kicsi, és ehhez ez a legkényelmesebb viselet. Igaz, én fagyis vödörrel szoktam, de nem áll távol tőlem  a pattogatott kukorica sem, ahogy a többiektől sem.
  Nem mintha most öltönyben lennék vagy kiöltözve, szó sincs róla, de sokkal kényelmesebb, lazább az öltözékem, sima rövid nadrág keretében egy mezei pólóban.
  -Filmezni készültél? Romantikus? Szívesen.
  sokszor néztünk együtt is filmet annak idején, amikor úgy volt kedvünk.
  Az hogy a puszi után áll és vigyorog... furcsa, bár valami zavar, mióta beléptem, de hirtelen nem tudom mi az.
  Több energiát érzek, nem csak kettőnkét, azaz nem úgy kettőnkét, hanem még kettőt, de az mégis vegyes.
  Eltelik pár perc, mire rájövök, hogy az a vegyes energia valóban kettőnké, és mégis két különálló emberé, azaz kezdeményé. Rachel terhes, gyermeket vár, kettőnk gyermekét, azaz gyermekeit... a hasára siklik a tekintetem, igen onnan jön ez az energia.
  -Apa leszek, szuper. Annak meg még jobban örülök, hogy jól vagytok. Jordanhoz még benézek majd, most hagyom a vén medvét.
  Ismét vigyorgok, igen, örülök a hírnek, annak, hogy lesz még két gyermekem. Régen volt, hogy utoljára kölyökre kellett figyelnem, hát most itt a lehetőség.
  -Hosszú és sok, de kifizetődő. A többiek mit szóltak ahhoz, hogy megnyerték a fogadásaikat?
  Nem, nem felejtettem el a fogadást sem, amikor az egész falka kettőnkre tette meg  a tétjét. Igazuk lett, bár nem terveztük, egyszerűen így alakult.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Rachel menedéke

  on Hétf. Szept. 04 2017, 00:04  Dante & Rachel

  Meglepetés

  Hogy én romantikus filmet? Ezt ugye nem komolyan kérdezte? Persze néha nézek olyat is, de nem a kedvenceim közé tartoznak, csak a régi klasszikusok, ahol még jelentett valamit a romantika.
  -Hát persze! Hisz tudok mennyire imádom a csöpögő filmeket. Éppen az Alkonyatot nézem. Tudod csillogó vámpírok meg minden… Amúgy nem. Éppen a Rossz anyákat kezdtem volna el nézni.-Szélsedik ki mosolyom. Nah igen ez is egy célzás felé. Mondjuk kissé meglep, hogy nem vette észre azonnal a dolgot. Általában igen kifinomultak az érzései főleg, ha dupla olyan erősek. No de idővel biztosan leesik neki a dolog.
  Ééés eltelik pár perc, de végül csak megérzi azt a két energiát. Továbbra is mosolygok felé, majd ahogy kijelenti, hogy apa lesz eltűnik a vigyorom.
  -Ennyire azért ne legyél lelkes. Jordanhez meg szerintem elég ha holnap benézel, hadd pihenjen még egy kicsit.-Oké látom én azt a mosolyát, de na. Azt hittem nagyobb lesz az öröme.
  -Amúgy mit hoztál még? Ehm a bort egyedül kell meginnod. Én max egy kis pohárnyit ihatok.-Bökök az üvegre, majd ha odaadja a cuccokat elveszem tőle és leteszem az íróasztalomra. Nem nyúlok hozzá, nem tudom mi a szándéka velük, így hagyom hadd foglalkozzon ő azokkal.
  -Sokan bosszúsak voltak, mert sok pénzt vesztettek el, de volt aki nyert nem keveset. Sőőt mi is kaptunk belőle, ha már ránk fogadtak. Nicho nagyon örült a hírnek. Alig várja, hogy foglalkozhasson a kicsikkel. Lio és Enzo is jól fogadták. Tudom nem neked kellett volna utoljára megtudni, de ez nem egy telefonos téma. Remélem nem haragszol miatta.-Most legalább nem hetven évet kellett várnia ahhoz, hogy megtudja apa lesz megint.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Rachel menedéke

  on Hétf. Dec. 25 2017, 04:11

  Rachel - Dante

  Elnyomom a kitörni készülő nevetést, mert magam is tudom,
  hogy Aida és a romantikus filmek olyan szoros viszonyban vannak egymással, mint én a tündérekkel.
  -Tudom, azért kérdeztem. Á, rossz választás, kezdd a Titaniccal, utána a többi.
  Itt már vigyorgok, mert ismerem Aidát, tudom, hogy kb. akkor nézne meg egy ilyen filmet, ha halott.
  -Először meglepődhetek?
  Kérdezem, és igen, először meglepődtem, mert nem gondoltam volna, de ez nem azt jelenti, hogy nem örülök, sőt. Az csak az első felvonás volt.
  -Két pici farkas. Az egyik nőstény, remélem, olyan lesz mint te.
  Most már olyan széles a vigyorom, amilyen csak lehet, úgy kapom fel Aidát és pörgetem meg. Igen, örülök neki, nagyon is örülök. Jordan ráér, úgy is tudja, itt vagyok, már beköszöntem hozzá.
  -Fagyit, ami szerintem olvad, de azt ehetsz nyugodtan. Ezen kívül hoztam dupla húsos hamburgert, sült krumplit és kínait is, hogy tudj választani.
  Felsoroltam a menüt, a borra bólintok, de tény, egy pici pohár tényleg nem árt meg, azonban ha nem akarja, akkor egyértelmű, hogy elteszem későbbre.
  -Sejtem, de kellett nekik fogadni. Így jártak. Akkor jó. Sok mindent meg kell nekik majd tanítani, és az az érzésem, hogy a csínyeket fogják első sorban.
  A srácaimat ismerve... ez nem kérdés, persze az egyetlen aki féket tehet a fiúkra, az Lio lesz, másban nem bízhatunk, bár... az is lehet, simán benne lesz az egészben. Annyi baj legyen.
  Ajánlott tartalom

  Re: Rachel menedéke


   Pontos idő: Hétf. Okt. 22 2018, 06:46