Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Masako's secret garden

  Share
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 17:01


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 17:29


  To Masako    


  Nem tudom milyen nap van...Fáj az állkapcsom. Nagyon fáj. Úgy zsibbadnak a tagjaim. Össze rándulok és hirtelen levegőhöz kapok és hangosan köhögve támaszkodok meg a karomon ahogy oldalamról a föld felé fordítom magam és köhögve zihálok. Már megint mit csináltál te korcs...Nem emlékszem sokszor mit is alkotok mikor szabadon engedem. Néha nem akarja, hogy ébren legyek vele. Csak dolgozik és teszi azt amit farkas léte megkövetel. A lakókocsi mögött vagyok és felállva támaszkodok neki. Fázok. Nagy sikernek könyvelem el, hogy gyorsan be megyek a kocsiba.Össze húzom a szemeim ahogy, kiszúrom a csonkokat és kisebb hulla állatkák testét amiket becipeltem ide. Mindig akkor csinálja ezt, mikor jól bebaszok. Kéne valami takarítónőt fogadnom ide...De lehet el se vállalná meglátná ezt a mocskot. Mindegy...Amíg embert nem ölök addig nincs gond. Addig Garrett bácsi se tud megfenyegetni vagy kiherélni. A fürdőbe megyek és most beállok a zuhany alá mert erősen dög szagom van. Addig dörgölöm magam amíg nem pirosodik be a bőröm és a hajamat is megmosom, majd találva valami tisztát törlöm meg magam benne. Ahogy a megtört tükrömbe nézek szemezek magammal. Végig simítok borostás arcomon majd szusszanok. Magamra veszek egy alsógatyát, majd farmert és egy feliratos fekete pólót majd megtalálva a dzsekimet magamra kapom. Felkapom a motorom és a fészkem kulcsát és bezárva magam után lépek a motoromhoz, és felülve indítom be. Nem vacakolok csak azonnal indítóba csatolom....Nem tudom mióta láttam Masát, de...tartozok egy csokival és ezt veheti bocsánatkérésnek. Csak én ilyeneket nem tudok mondani és tenni, így remélem csak be tudom tenni a boltjába aztán ebből rá jön, hogy jaj de rendes kisfiú vagyok. A nyanyához megyek. Kérek egy dobozzal a legjobb csokikból és miközben ő elkészíti, össze vásárolok neki a listájával, majd kihordom a konyhai szemetet és elmosogatok. Délelőtt 11 így. Talán most megy ebédelni. Ahogy megkapom a dobozt elszáguldok vele egy csomagoshoz. Rózsaszín csomagoló papír és a szalagokra rózsákat tűznek vagy mit. Én csak annyit kértem csomagolják be, de csak tetszeni fog neki....Kérek azért egy virágot is. Az ölemben tatom a csomagot amíg elérek Masa boltjához. Mindjárt dél. Oké. Pár sarokkal feljebb megállok. Lesietek a séta tempóban majd megállok a bolt előtt. "Mindjárt jövök!" tábla. Oké Bret, csak tedd le az ajtó elé és spuri valamerre. Kifújom az ajkaimon a levegőt de a tekintetem a kirakaton van. Tényleg szép ruhákat alkot. Biztos vagyok benne, Pandórának is tetszene pár. Lepillantok a dobozra és rá írt cetlit nézegetem és lassan pislogok párat majd lehajolok és leteszem a lábtörlőre. Talán tetszeni fog neki...

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 18:38


  Hát te?  Túl tettem magam azon az estén. Abban reménykedtem, hogy szerezhetek magamnak egy barátot, egy új barátot, aki nem a falkán belüli… De naiv voltam. Meg is érdemlem szerintem, hogy gy pofára estem. Nem értem miért viselkedett így velem a végén, de már nem is érdekel. Nem fogom többször látni. Ez bőven elég nekem.
  Másnap egy jó nagyot pihentem. Legtöbb időmet Loboval töltöttem el. Jó volt kicsit elvonulni az ő kis világába. Sokat játszottunk és jól éreztem magam mellette. Tudom, hogy ő mindig mellettem fog maradni. Igazi, hűséges barát.
  Visszamegyek a boltomba. Feleslegesnek tartom, hogy mindennap nyitva legyen. A hétvégéket kihasználom, főleg ha jó az idő, mert akkor többe embernek van több ideje nézelődni, de nagy örömömre bejött egy rendelés, amit szeretek ott megvarrni. Így legalább senki sem zavar meg a falkából. Lobo sem rágja a fülem, hogy vele foglalkozzak. A ruha terve már megvan. Meg is mutattam a megrendelőmnek. Nagy örömömre tetszett neki. A méreteit már korábban levettem, így nyugodtan nekiállhatok a munkának.
  A reggeli kutyasétáltatás után mentem ki a boltocskámba. Ilyenkor elvonulok a hátsó részben, ezért is akasztottam fel az ajtó fölé egy kis csengőt. Így ha valaki belép hallani fogom.
  Igen sokat és jól haladok a ruhával mikor hirtelen a hasam megszólal, vele együtt a farkasom is. Az órámra pillantok és akkor veszem észre, hogy már rég ebédidő van. Táskámat kézbe véve zárom be magam mögött az ajtót és indulok el valami táplálékot keresni. A közelben van egy remek kis kajálda. Veszek is egy szendvicset, valami finom üdítőt és természetesen kávét. Azzal indulok vissza az üzletembe. Majd ott megeszem. Most nincs kedvem idegenek között ülni.
  Befordulok a sarkon és megtorpanok. Meglepetten pislogok rá. Először nem is tudok mit mondani, majd csak közelebb sétálok hozzá.
  -Szia! Hát te? Mit keresel itt?-Teszem fel a kérdést. Nem hittem volna, hogy viszont fogom látni. Ahogy jobban szemügyre veszem meglátom a csokit és a virágot. Nah ez sem mindennapi látvány.
  -Nah mi az? Randira készülsz és kellene valami normális gönc? Sajnos nincs készleten a méretedben.-Húzom el a szám sarkát. Nem, nem fogok jópofizni vele. Nem fogok kedvesen beszélni hozzá. Azt kapja, amit én kaptam tőle.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 20:34


  To Masako    


  Figyelem a dobozt, és a virágot és zsebre teszem a kezeim. Már azon vagyok, hogy inkább felkapom, kidobom a kukába és távozok. De ahogy megszólít megfordulok és rá tekintek fekete szemeimmel. Össze szorítom az ajkaimat és hallgatom amiket mond.-Hello...-mondom halkan ahogy vissza pillantok a kirakatra.-Tényleg szép ruhákat varrsz.-mondom halkan megjegyezve de tudom, egyáltalán nem érdekli azok után amiket mondtam neki. Nem értem, miért zavar, hogy vele így beszéltem. Nem egy lányt hajtottam el így, de valahogy nála...rossz érzés kavargott bennem. Lehajolok és felveszem a dobozt meg a virágot, majd elé lépek.-Igazából...Nem akarok semmilyen ruhát. Csak hoztam neked csokit és virágot. Nem szoktam ilyet de, megbántam azt amit mondtam...vagyis azt hiszem megbántam.-mondom halkan ahogy a dobozt és a virágot nézem majd felé nyújtom és arcára emelem a tekintetemet. Elég szar bocsánat kérés, de tudom magamról, hogy ennél jobban nem megy. Ha nem fogadja el akkor megértem és többet valóban nem lát. De ha elfogadja...akkor mi lesz máshogy? Akkor is elhúzok nem? Akkor is ez lesz az utolsó találkozásunk.-Csak ennyit akartam...-mondom ahogy le pillantok ismét a dobozra. Kezdem magam kicsit kínosan érezni.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 21:21

  Hát te?  Kíváncsian várom a válaszát. Nem emelem le róla a tekintetem. A farkasom is figyeli őt. A dicséretre nem reagálok semmit, még ha jól is esik. Figyelem ahogy felveszi a virágot, meg a csokit, de továbbra sem mozdulok. Igazából nem érdekel, hogy mit akar azokkal.
  Aztán csak elmondja, hogy miért is jött ide. Meglep, nem is kicsit, amit érezhet is rajtam, hisz az érzelmeket én még nem tudom olyan jól elrejteni, mint ők. Bocsánatot kér a viselkedése miatt? Nem hiszem, hogy ezt túl gyakran csinálná…. De vajon miért kér tőlem bocsánatot, hisz úgy bánt velem, ahogyan a többi nővel is szokta. Inkább én voltam a hülye, hogy bedőltem neki.
  Felém nyújtja az ajándékokat, amiket egyelőre nem tudok elvenni, hisz tele van a kezem. Sosem szerettem haragban lenni valakivel. Ha valakit egyszer megismerek, még ha csak kicsit is szeretem, ha legalább beszélgetési szinten kijövünk. Nem kell puszipajtásoknak lenni, de az ilyen utálatot sem szeretem. Ő meg még farkas is. Jó, ha az ember jóban van a fajtársával.
  Egy ideig csak az ajándékokat figyelem, majd felemelem rá tekintetem és a szemeit fürkészem. Pár percig maradok csendben, végül egy nagy sóhaj után megszólalok.
  -Gyere be!-Azzal odasétálok az ajtóhoz, amit ki is nyitok a kulcsommal, megvárom, hogy ő is belépjen, majd becsukom magunk után. Az irodámba vezetem őt, ahol lepakolom az ebédemet, a kávémat, majd ismét felé fordulok.
  -Komolyan nem tudlak hova tenni téged. Én próbáltam veled barátkozni, őszintén. Azt hittem te is vevő vagy rá, de utána megint elővetted a bunkó énedet. Lehet, hogy én vagyok a maradi, ostoba, de nekem ez nagyon is szarul esett főleg azok után, hogy őszintén segíteni szerettem volna neked, hogy épségben hazaérj. Mert én ilyen vagyok…-Egy újabb sóhaj, de már nem mondok semmit. Most rajta a sor, hogy megmagyarázza a viselkedését. Ha megtudja.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 21:42


  To Masako    


  Nem mond semmit én pedig egyre rosszabbul érzem magamat. már ott vagyok, hogy inkább azt mondom, felejtse el és elmegyek de aztán megszólal és megkerülve nyitja ki az ajtaját. Megfordulva figyelem ahogy elindul be majd én is belépek egy kis várakozással és futólag végig nézek a helyiségben. Össze szorítom az ajkaimat és követem az irodájába majd megállok az ajtóban és hallgatom amiket mond nekem. Lehunyom a szemeim majd lassan oda lépkedek az asztalhoz és lehelyezem rá a dobozt meg a virágot. Nézem egy darabig, majd féloldalasan elmosolyodom.-Ez vagyok Masa...próbálok jó fej lenni.-mondom halkan ahogy a dobozt nézem.-Nem mindenkivel, de akit arra érdemesnek találok azzal megpróbálom. De nem tudom, megígérni, hogy velük is végig "kedves" leszek. Nehéz, ha mindenkiben csak azt látod, hogy úgy is magadra maradsz a végén...-kimondtam hangosan. Basszus. Lehunyom a szemeim és mélyet fújok. Ezt az utolsót nem akartam kimondani, de jött vele.-És nagyon kedves volt tőled meg minden...-mondom halkan ahogy fel pillantok.-Seggfej vagyok. Ezt te is tudod. Legalábbis remélem tudod.-mondom egy félmosollyal.-Nem tudom, hogy magyarázzam csak így tudom. Ezért hoztam csokit, meg virágot mert ilyen téren nem vagyok a szavak bajnoka.-Felnézve megint a szemeibe nézek, és elhúzom a számat. Beismerem ebben kibaszottul nem vagyok jó. Ahogy abban se, hogyan értékeljem a felém nyújtott dolgokat. Lehetek akármilyen nagy fiú már, ezekre nem tanítottak meg. Miért is tették volna? Valamiért most nem kapom el a tekintetem csak nézem a barna szemeit, és valamiért meg kell jegyeznem magamnak, mennyire is szépek a szemei. Pislogok párat és inkább elveszem a tekintetem és újra a dobozt kezdem nézni.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 03 2017, 23:28

  Hát te?  Végig őt figyelem, az arcát, a mozdulatait. Leteszi a dobozt és a virágot, majd felém pillant és végre ő is megszólal. „Ez vagyok…” Nah igen te csak hiszed, hogy ez vagy, pedig én hiszem, hogy nem csak ez. Különben nem szórakoztunk volna olyan jól.
  -Akit érdemesnek találsz? Akkor ezek szerint engem is annak találtál?...Mindegy is. Én nem azt mondtam, hogy nulla-huszonnégy kedvesnek kell lenned, mert én sem tudok az lenni. Azt is tudom, hogy nem ismerlek téged, ahogyan te sem engem. Nem tudom miken mehettél keresztül, miért bújsz egy ilyen álarc mögé, mi késztet arra, hogy ilyen rideg legyél másokkal, de azzal, hogy elvittél engem abba a kis cukrászdába megmutattál magadból egy olyan kis szeletet, amiből tudtam, hogy nem csak a bunkó éned van. Tudom ez most eléggé nyálasan hangzik, de azt elhiheted, hogy annyira én sem élvezem azt, ha valaki velem bunkón viselkedik. Szóval nem szokásom olyanokkal barátkozni.-Veszek egy mély levegőt és próbálom a gondolataimat összeszedni, hogy ne csak összevisszaságokat beszéljek itt.
  -Ahogy mondtam te sem ismersz engem. Ha egyszer én barátként megkedvelek valakit azt nehezen engedem. Nekem fontosak a barátaim, mintha csak a családom lenne… Az ázsiaiak meg tudod, hogy nagyon fontosnak tartják a családot. Ez belőlem sem hiányzik.-Nézek mélyen a szemeibe. Alig ismerem őt mégis úgy tűnik, hogy foglalkoztat a viselkedése velem szemben. Nem is értem…
  -Nem vagy seggfej… Vagyis nem mindig. Igen az első találkozásunkkor tényleg egy hatalmas seggfej voltál, aztán a múltkorit se indítottad túl szépen, de utána szerintem tök jókat beszélgettünk, meg táncoltál velem. Jó volt kicsit felszabadultnak látni téged. De utána, mintha visszatértünk volna az elejére ismét úgy beszéltél velem mint valami szeméttel. Poénból még beleférne, de azt jobban kellene jelezned.-Tekintetem ismét lesikli a dobozra, majd egy mosoly kúszik az arcomra.
  -Elfogadom a bocsánatkérésedet, ha ezt tényleg annak szántad és nem méreg van benne és én örömmel mennék máskor is veled bulizni, de! Nem azt kérem, hogy változz meg, mert nincs jogom hozzá, csak nem is tudom… Próbálj meg kicsit máshogy fogalmazni, vagy szólni, hogy ezt poénból mondod vagy bármi ilyesmi…-Nézek rá most már egy kedves mosollyal az arcomon.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Hétf. Szept. 04 2017, 22:45


  To Masako      Elfordulok ahogy ezeket kimondja és az ajtón kifele nézem, de hallgatom amiket mond. Elfogadja a csokit és a virágot, én pedig vissza pillantok rá, fekete szemeimmel és figyelem az arcán megjelenő kedves mosolyt. Hirtelen annyira szeretnék elmondani neki mindent. Hirtelen annyira szeretném felvilágosítani arról miért is teszem ezeket. A vegyes érzések amik küzdenek bennem, egymás ellen. Hogy az egyik felem mennyire gyűlöli, a másik pedig mennyire megkedvelte, és szeretné beengedni mellém, a bezárt saját börtönömbe. De ott a mély gyűlölet ami bármikor lerohanhatja. Bennem van a félelem, hogy ezt mind nem tudom megígérni neki, és nem tudom mindig betartani bár mennyire is próbálom. Félek attól, hogy megtudja milyen is vagyok valójában, hogy megismeri a szörnyű vágyaimat amikhez ő nem tud azonosulni. Csak nézem őt fekete szemeimmel majd halványan elmosolyodom, majd fújok egyet és az ajtó felé pillantok.-Szeretném, ha a barátom lennél...-mondom halkan.-De...ez nem fog menni egyről a kettőre. Igyekszem ahogy tehetem de nem ígérem meg, és legközelebb ha megint ilyet teszek és elmész akkor nem jövök többet. Mert tudom, hogy nem vagyok rá képes, te pedig nem fogod erre pazarolni az idődet. Én pedig ezt megértem. Zsoldos vagyok, embereket ölök, fegyvereket árulok...mindenem a csata, a harctér volt. Tudom, hogy veszélyes vagyok, és nem csak magamra arra is akivel bármilyen kapcsolatom is lesz. Tudom falkád van, tudom ők védenek téged. De vannak dolgok amik ellen egy falka nem jó, hanem csak egy kivert rusnya farkas.-mondom ahogy figyelem, majd vissza lépkedek az asztalhoz.-Azért egy golyós menta csokit?-kérdezem a dobozra mutatva ahogy rá pillantok fekete szemeimmel.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Masako's secret garden

  on Csüt. Szept. 07 2017, 22:57

  Hát te?  Nem áll szándékomban rosszban lenni vele. Én csak örülök annak, ha szerzek még egy barátot. Mindig is társasági lény voltam. Utálom a magányt. Persze azért nem fogadok be minden jöttmentet barátnak, hisz nekem a barát szónak nagy jelentése van. A kijelentésére elmosolyodom, majd csak végig hallgatom őt. Azt hiszem a mai napon nagyot lépet előre.
  -Szívesen megkóstolom.-Ki is nyitom a dobozt, majd megkínálom. Ha kivett egyet magának én is választok és meg is kóstolom….Istenem, de finom! Láthatja az arcomon és hallhatja is, hogy nagyon ízlik nekem. Nagyon jó választás volt a részéről.
  -Ez naaagyon finom. Csak nem az idős hölgytől szerezted!?-Nézek rá kérdőn, majd meg is eszem a csoki második felét is. Miután lenyeltem ismét rá pillantok. Ne higgye azt, hogy nem figyeltem a szavaira. Csak kicsit hagyni akartam, hogy feloldódjon.
  -Szerintem hatalmas lépés lehet neked az, hogy ezt így kimondtad. Tudod lehet, hogy farkasként nem vagyok öreg, de annyit azért már tapasztaltam, hogy ez az élet nem csupa vidámság, hogy a legtöbb hozzánk hasonló, aki több évet megélt nem feltétlenül nyugis munkával keresi meg a pénzét. Lehet, hogy én nem értek ezzel egyet és biztosan nem szívesen hallgatom meg ezeket a történeteket, de nem foglak e miatt elítélni. Főleg azért sem, mert nem tudom, hogy mi késztetett arra, hogy ezt válaszd.-A falkán belül is van olyan tag, akinek olyan munkája van, amivel én nem feltétlenül értek egyet.
  -Szóval azért légy most büszke magadra. Nah meg nem csak neked kell ezen dolgoznod. Nekem is türelmesebbnek kell lennem veled szemben. Nem szabad túlságosan is érzékenynek lennem…Kérsz még egyet?-Akár kér akár nem én biztosan felfalok egy újat.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Szomb. Szept. 09 2017, 19:38


  To Masako    


  Csak figyelem, majd ahogy felnyitja megvárom mg vesz egy csokit majd én is veszek egyet. Ajkaimhoz emelem és bekapom úgy ahogy van majd nyugtat le az íze. Olyan rossz érzések vannak bennem. Nem szeretek magamról beszélni, és kicsit el is kap a rossz érzés. Pandórának beszéltem mindig, de valahogy ott nem éreztem ezeket. De most itt, úgy érzem magam, mint akit lekorlátoztak pedig én kényszerítettem ezt ki saját magamból.-De tőle hoztam.-felelem ahogy fekete szemeimet egy pillanatra rá szegezem majd le is veszem róla és tekintettem körbe hordom a helyiségben. Szép kis iroda. Úgy van berendezve ahogy ő akarja. Vissza tükrözi az egyéniséget benne. Én meg pont nem tartozom ebbe. Zsebre csúsztatom a kezeimet majd az ajtó felé pillantok.-Nem köszi. Nagyon kedves, hogy egértő vagy. De most valahogy erre nem tudom, mit kell mondani. Magamat se értem igazából...Ha nem jössz valószínűleg elhúzok és ez nem történik meg.-mondom ahogy fel pillantok és nézem ha az új csokiját eszegeti.-Fura egy tag vagyok.-nevetek halkan magamon, majd leveszem róla a tekintetem.-Lehet lassan mennem kéne.-közlöm, de valamiért olyan nehéz elindulni innen...

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 24 2017, 14:44

  Hát te?  -Nos azt hiszem szereztél neki még egy törzsvendéget. Kedves egy hölgy. Amúgy mindig vak volt, vagy csak az idő vette el a látását?-Én nem is tudom mit csinálnék, ha elveszteném a látásomat. Mondjuk igaz most mér erre kevés esély van, hogy örökre elveszítsem, de biztosan nem lehet könnyű megtanulni úgy élni, hogy már nem látod a világot.
  -Nem kell semmit sem mondanod… És örülök, hogy sikerült még elkapni téged. –Mondom neki őszintén. Ahogyan azt korábban is említettem nem szeretek rosszban lenni valakivel, ami nem jelenti azt, hogy mindenkivel jóban vagyok. Szeretem megbeszélni a dolgokat, de persze van akivel nem lehet.
  -Ahogy gondolod, de tőlem maradhatsz nyugodtan. Nekem még be kell fejeznem ezt a ruhát. Van egy szendvicsem. Esetleg kéred a felét?-Bunkónak érezném magam, ha nem kínálnám meg. Mondjuk nem valami nagy, de ha kéri szívesen adok neki. Elő is veszem közben, majd ha kér elfelezem és beleharapva az enyémbe visszasétálok a próbababához, hogy folytassam a munkát.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Masako's secret garden

  on Vas. Szept. 24 2017, 20:43


  To Masako    


  Csak szusszanok és figyelem ahogy felkínálja a szendvicset de csak megrázom a fejemet. Nem vagyok éhes. Meg ha éhes is lennék, nem ettől fogok jól lakni. Nagyon "cuki", hogy azért megkínál de inkább nem eszek.-Jobban mondva elvették a látását. Nem éppen szép környéken van a boltja ahogy te is láttad. Nem kérdeztem tőle, hogyan és miképpen de az arcán a hegek nyomai egyértelműen arra utaltak, hogy...-eszembe jut ő nem igazán szereti ezeket hallgatni, szóval elharapom a mondatomat.-Szóval direkt tették ezt vele...-mondom ahogy le pillantok az asztalra és a csokikat figyelem, majd felé pillantok mikor a próba babát kezdi macerálni.-Azt hiszem tényleg megyek...Majd...valamikor beszélünk, vagy más nem a városban megint össze akadunk.-mondom ahogy párat felé lépek és figyelem fekete szemeimmel.-Kösz a csokit meg, hogy beszéltünk.-mondom már amennyire tudok ilyen szépen beszélni.-Akkor..Szia.-mondom és az ajtóhoz lépkedve nyitom ki majd csukom be magam után és hagyom el a boltot. Ahogy kint vagyok zsebre teszem a kezeim és fújok egyet majd találva egy cigit a zsebeimbe gyújtok rá és indulok a motoromhoz.

  (Köszönöm a játékot hümm (Új zene!))


  Ajánlott tartalom

  Re: Masako's secret garden


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28