Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Konyha

  Share
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Konyha

  on Vas. Okt. 29 2017, 21:18

  First topic message reminder :  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 01 2018, 11:51

  To Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Meghökkenek a reakcióján, aztán csendben jegyzem meg.
  - Sokféleképpen lehet hozzáérni valakihez. A szex az csak egy a sok közül, s nem feltétlenül érintésről szól. És nem érintésről, hanem vágyról beszélünk. Két külön dolog, ahogy te is mondod – nézek rá komolyan, aztán rájövök, hogy talán nem is hallotta. Voltaképpen nem is akartam folytatni, mert csak véleményt nyilvánítottam, megértve, számára mit jelent mindez. Vagyis legalábbis remélem, hogy megértettem.
  A kérdésére megáll a kezem és nagyot fordul velem a világ, hevesen dobogni kezd a szívem, miközben elsápadok. A tenyerem magam felé fordítom, de aztán belecsípek az alkaromba. Fáj. De a valóságok valóságában is ugyanúgy fáj, mindig. Most melyik valóságban vagyok? Ha a látásom kezdi összekavarni a valóságokat, akkor nagy bajban vagyok. Várok és gondolkodom, keresem az elveszett fonal végét. Kezem önkéntelenül mozdul homlokom felé, mikor rájövök a megoldásra és a sápadtságból arcpír lesz.
  - Azt... azt hiszem onnan, amikor megérintetted a szemem. Nem.. nem tudtam irányítani és akik a legközelebb vannak olyankor fizikailag hozzám, azokba látok bele a legtisztábban, ha hozzáérnek, akkor meg mindegy, hogy nyitva van csukva van – halk a hangom, szégyellem magam. – Sajnálom.. - Ránézek bocsánatkérés közben, aztán lassan a pultra siklik a tekintetem. Most már csak azt várom, hogy Thomas felugrik és örökre itthagy.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 01 2018, 13:48

  - Ez... igaz - hagyom jóvá. - Azt mondta, szereti, amikor megölelem vagy megcsókolom - teszem hozzá mintegy bizonyítékául annak, amit állít.
  De én még mindig nem tudom, hogy Briannél ez a teljes szexuális érdektelenség át fog-e fordulni majd abba, hogy mégis érdeklem. De ezt a kérdést nem Gabrielnek kell feltennem, hanem Briannek. Ő már megadta rá a válaszát végülis, csak... Kételkedem.
  És nem erősségem a türelem.
  Kíváncsian figyelem. Mit fog vajon mondani? Ha kiderül, hogy ismerik egymást... Ha kiderül, hogy igazából valamizajlik itt a háttérben, amiről nem tudok, csak most elszólta magát... De aztán egyre furcsább és furcsább lesz, én pedig felemelkedem a székről és vigyázva megkerülöm a pultot, mert attól tartok, össze fog esni.
  - Gabriel? - szólítom meg, immár előtte állva, de végre rám tekint. Látom, hogy rám fókuszál, de ettől még lehet komoly a baj.
  Mire végül megadja a válaszom, tulajdonképp rájövök, hogy ezt kitalálhattam volna. Végül is, mondta, hogy ez a képessége.
  - Semmi baj - felelem, és kicsit elmosolyodom. - Mondtam, hogy nem bánom, ha ezt csinálod. Csak még sose szóltad el magad... Jól vagy? - teszem inkább fel a fontosabb kérdésemet, és megérintem a karját, mert kicsit kótyagosnak tűnik.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 01 2018, 16:07

  To Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Rámosolygok, ahogy kezdi összerakni a dolgokat és remélem, meg is fog nyugodni ebben. De egy jó, kiadós beszélgetés Briannel, sokat fog segíteni.
  A nevem segít, de még mindig kételkedem, hogy abban a valóságban vagyok-e, amelyikben valóban lennem kell? Thomasra pillantok, de bármelyik valóságból nézhet rám. Elérnek a szavai is, de az érintése az, amely végül megadja a kapaszkodási pontot és a felismerésem, honnan tudom a nevet. Pislogok párat és veszek pár mély levegőt, aztán halványan elmosolyodom.
  - Nem akartalak megijeszteni, sajnálom.
  Ráteszem a kezem az övére, amely a karomon pihen.
  - Már jobban. Azt hittem, hogy megint egy olyan valóságot látok, ami nem abban a valóságban létezik, amiben lennem kellene. Néha nehéz kordában tartani, vagy követni. Ezért is hagytam abba az előző munkám. Féltem, hogy az ilyen elszólásokkal, mint most, akár háborút is kirobbanthatok, holott éppen azt kerülnénk el. S nem, megígértem akkor, hogy nem nézek a jövődbe, mert azt te formálod, az csakis a tiéd – aztán veszek egy nagy levegőt, s még szélesebb lesz a mosolyom.
  - A fegyvereket akartad megnézni.
  Senkit sem szeretnék azzal megrémíteni, főleg Thomast nem, akinek nagy szüksége van biztos talajra a lába alatt, hogy az enyém alatt egyre kevesebbszer van. Angyali képességgel bírni nephilimként csak ideig-óráig lehet. De addig is, élvezem az életet és a jelent.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 01 2018, 17:12

  Végül nagy sokára érzem, hogy visszatér a szobába mellém. Megfordítom a kezem és megszorítom az ujjait. Nem ijedtem meg... csak aggódom érte.
  Félrebillentett fejjel hallgatom, amit mond, és nem biztos, hogy teljesen értem.
  - Te mégis hány valóságot látsz egymás mellett egyszerre? - kérdezem, majd lenézek a kezeinkre, amit időközben leeresztettem. Emlékszem a megfigyelői paradoxon elméletére, és arra, hogy azt mondtam, én magam sem akarom tudni a jövőmet. De...
  - Azért néha jó lenne tudni, hogy minden rendben lesz-e. Mit... láttál még rólunk? - teszem fel a kérdést, amit talán nem kellene. Talán nem is fog válaszolni rá. De... tudnom kell.
  A fegyverek említésére elgondolkodom.
  - Előbb nézzük meg a farkasunkat. Jót tenne egy kis friss levegő, azt hiszem, túlettem magam. - Persze, hogy igazából nem nekem, hanem Gabrielnek van szüksége a friss levegőre, de hát ezt nem mondhatom, mert megint elnézést kérne. - Hozom a kabátom, egy perc.
  Besietek a nappaliba, ahol lehajigáltam magamról, és belebújva, a cigivel a zsebemben jövök vissza, majd nyitom a hátsó ajtót, hogy előre terelgessem Gabrielt.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 01 2018, 20:23

  To Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Összekulcsolom vele, ösztönös mozdulat, ez is segít, hogy érzékeljem, ez az a valóság, amiben és ahol lennem kell.
  - Rengeteget, de nem tudom mindet felfogni, éppen ebből kifolyólag – ha elengedné a kezem, hagyom, jól esne még pár percet, míg megszilárdul a bizonyosságom.
  - Nem mindig az a jó, ha minden rendben van – tekintek rá, most már határozottabban, aztán a kérdésére elgondolkodom.
  - Sokféle jövőtök van, s ez mind a döntéseiteken alapul. Még az elején vagytok a kapcsolatnak, s így még több lehetősége van mindennek – remélem, megérti, hogy nem elkerülni akarom a választ. A lehetőségek olyan végtelensége tárult fel előttem velük kapcsolatban, amibe végképp nincs beleszólásom.
  - Rendben – bólintok, majd nagyjából összepakolom a konyhát, így meghagyom a lehetőséget, ha visszatérünk és még éhes Thomas, akkor még tudjon enni.
  Nagyon rendet tenni mégsem tudok, kedvesen, de határozottan terel kifelé, így egy kardigánt magamra húzva lépek ki, mosollyal az arcomon. Nagyon megszerette a farkast. S még nem is tudja a meglepetést.
  Mélyeket lélegzem a friss levegőből, sokkal jobb így, mosolyom is szélesedik.
  Ahogy közeledünk a ház felé, egy árnyék jelenik meg a ház oldalánál, majd előtűnik a farkasunk. Lassan jön, még biceg, de már képes járni.
  Aztán lassan előbukkan még egy árnyék, majd a tulajdonosa. Egy nőstényfarkas. Érdeklődéssel ül le a hím mellett és figyel bennünket.
  - Ez a meglepetés – nem tudom, neki mennyire az, én nagyon megörültem, hogy nincs már egyedül.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Konyha

  on Kedd Jan. 02 2018, 21:27

  Nem engedem el a kezét, főleg mikor érzem, hogy ő is megszorítja a kezem. Megmondom neki, hogy most itt van velem, és mélyen a szemeibe nézek, hogy biztosítsam, rám figyel. Amúgy elég szépek a szemei, most először nézem meg a színét igazán.
  A Briannel kapcsolatos válasza igencsak homályos, de azt hiszem, hogy értem, miért mondja ezt. De azért vigyorogva meg kell kérdeznem:
  - Szóval láttad őt... Ugye milyen szép?
  Hát sajnos, teljesen el vagyok olvadva a szerelmemtől, de ezzel be is fejezem az ömlengést. Amint kilépünk és eltávolodunk egy kicsit a háztól, rágyújtok, majd tovább sétálok Gabriellel csendben. Rajta tartom a szemem, de mosolyog, miközben a jól ismert ösvényen haladunk a kunyhó felé. Aztán felbukkan a farkasunk, és én is elmosolyodom.
  Aztán felbukkan a másik farkas is, én pedig meglepetésemben megragadom a karját, és megtorpanok.
  - Az ott egy hím vagy egy nőstény? - kérdezem Gabrieltől, majd miután megkapom a választ, odakiáltok a farkasunknak. - Hé haver, becsajoztál?
  Elnyomom a cigit és zsebre vágom a csikket, majd elindulok feléjük. Gondolom, a nőstény farkas még nem szokta annyira meg az emberi társaságot, ezért óvatos vagyok, de határozottan közelítek feléjük.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Konyha

  on Pént. Jan. 05 2018, 22:40

  To Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  - Kedves léleknek tűnik, akit sok lelki sérülést ért, s melyet főként saját maga okozott önmagának. De már gyógyul – mosolygok rá. – Mert gyógyítod a lelkét.
  Thomas szíves és lelke úgy maradt tiszta, akárhogyan is nyilvánul meg, hogy közben olyan helyen nevelkedett, amely embert és nephilimet próbáló. Harcos, s tiszta szívű.
  Még szélesebben elmosolyodom, ahogy a karomba kapaszkodik, ráteszem a másik kezem, s úgy tekintek Thomasra.
  - A hölgy pár napja érkezett.
  Leveszem a kezem az övéről, s hagyom odamenni hozzájuk. A nőstény ugyan feszült, de a hímből áradó bizonyosságot érezve, nyugton marad.
  - Hamarosan egy falkával fog bővülni a környék – s az alfák itt vannak éppen előttünk. Ezt is hallani, érezni a hangomból. Nagyon örülnék, ha farkasok is lennének itt, a természet elengedhetetlen részei.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Konyha

  on Szomb. Jan. 06 2018, 01:20

  Én csak mindentudóan mosolygok, és közben arra gondolok, hogy mennyire jó, hogy Gabriel mindent tud, amit én magamtól sose mondanék el Brianről, mert túlságosan személyes.
  - Remélem, kedvelni fogjátok majd egymást. Nagyon zárkózott, de te biztos elő tudod majd csalni a csigaházából.
  Aztán jobb, ha Brianről nem esik több szó, mert sajnos órákig tudnék róla beszélni, és nem unnám meg. Nem úgy, mint szegény Gabriel.
  - Hölgy! - nevetek fel a szóhasználat miatt.
  A kezdeti óvatoskodást követően hamarosan elfogad a nőstény farkas is. Miután a farkasunkat alaposan megdögönyözöm és körbeugráljuk egymást, a nőstény is odaenged, én pedig megsimítom az oldalát. Aztán felvigyorgok Gabrielre.
  - A hat kisfarkasra gondolsz, amik a hasában vannak?
  Most nem fogunk a kis barátunkon gyógyítani, úgy látom, mert már ott is hagynak bennünket. Gondolom, együtt kell tölteniük egy kis időt, romantikázni meg ilyenek. Visszaérve a házba végül rámtör a kimerültség. Hiába próbálok ébren maradni, semmi sem segít. Ez a repülés többet vett ki belőlem, mint gondoltam. Úgyhogy végül elnézést kérek Gabrieltől, felmászom a szobámba, és miután alsóra vetkőzöm, bedőlök az ágyba, és ott is maradok reggelig.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Konyha

  on Szomb. Jan. 06 2018, 10:33

  To Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  - Ez tőle is függ, nem csak tőlem – tekintek Thomasra. – S amit eddig elért, azt neked köszönheti, Thomas, nem nekem – mosolyodom el.
  Meglepődve tekintek rá a nevetésre, s annyiban hagyom. Kedves farkas, s nagyon megfogott az első pillanatban.
  Felismerte. Elmosolyodom újfent.
  - Egy részt igen – bólintok, sejtelmes arccal.
  Az üdvözlést hamar letudják, s máris vonulnak vissza, mint ahogy Thomason is hamar úrrá lesz a fáradtság, így jó pihenést kívánva neki, a konyhába vonulok vissza, hogy elpakoljak mindent.

  Re: Konyha

  on Hétf. Jan. 08 2018, 10:33

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Konyha


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:14