Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Hamilton, Ohio
by Nathaniel Montgomery Today at 21:22

» Álmok palettája
by Jackson Montgomery Today at 21:03

» Riverside Drive
by Nathaniel Montgomery Today at 20:50

» Fort Washington Park
by Al O'Connor Today at 20:40

» The River Café
by Gabriel Skoglund Today at 20:19

» McCormack lakás - Manhattan
by Damien James McCormack Today at 20:01

» Clove Lakes Park
by Vitaly Rayt Today at 05:21

» Brian lakása - Hálaadás
by Brian Cox Yesterday at 23:20

» Brian lakás - Brooklyn
by Brian Cox Yesterday at 23:19

» Raphael Hart
by Raphael Hart Yesterday at 22:17

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Álomsík

  Share

  Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 15:05

  Álmok mezejének egy szeglete
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 15:44

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla


  Brooklyn városát figyelem ahogy állok az erkély ajtó előtt s az üvegen tartom a kezemet. Hajam kibontva egy oldalra fésültem és háló ruhában vagyok. Sokat gondolkoztam Jackson ajánlatán és a szavain, és igazából már más nap 3 lánykámat is ide kérettem de szépen kicicomázom őket és úgy küldöm hozzá őket, hogy még választani is tudjon. Mindegyik profi és tudom, hogy Jacksonnak azonnal le is térdelnek ha az kell neki. Csak figyelem a fényeket a hatalmas felhőkarcolóból majd halkan szusszanok és a franciaágyamra leülve dőlök el és hunyom le a szemeimet ahogy még be villan az elmémbe ez a férfi. Camilla, nem lehetsz ilyen gyenge, hogy így lefegyverezzen és mászkáljon az agyadban. Nem is. Nem ezért építettem meg a birodalmam...Lassan ledobom a köntöst magamról, és felgyűrve a takarót bújok be alá és fordulok az oldalamra átölelve a párnámat. De valahogy...mégis...kivel oszthatnám meg ezt...ha nem vele? Nincs senkim csak a sikereim és a hatalmam. Mélyet szusszanok és össze húzom magam és lassan elalszok hála az altatóknak és a fáradtságnak különben egész este forgolódhatnék. Álmodok. Ott vagyok az otthonomban, ami számomra kedves is volt és ért is valamit. Ahol megszülettem, ahol még szülök boldog kicsi csemetéje voltam. Sokszor vissza tér ez az álom bennem. Ott vagyok, mint kislány és mint egy árnyék követem magam. Nem látom a szüleim arcát csak homály fedi őket, de mégis olyan boldog vagyok mikor erről álmodok. Minden mintha teljesen valóságos lenne. Fújja a szél a hálóköpenyemet és a hálóruhám ahogy a hajamat is, de szeretem ezt a finom hideg tengeri levegőt. hallom kicsi leány hangomat és apát látom ahogy felemel és sétál velem a mólón. Soha nem látnak engem mintha egy szellem lennék, de ez nekem...így is hatalmas ajándék. Mindig haza követem őket, nem fázok és nem zavar, hogy mezitláb vagyok, csak megyek mint aki újra tizenéves lehet. Az álmaimban érzem magam a legnagyobb biztonságban. Még ha sok minden újra és újra elveszik az emlékeim között...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 21:44

  Már majdhogynem napok óta álmodom, de mielőtt felébrednék, még kell egy utolsó kitérőt tennem. Egy biztonságos és kedves álomba indulok, legalábbis amennyire én számítok rá, az lesz. Attól még, hogy Camilla egyszerű halandó, elképzelhető, hogy tudatos álmodó, de ennél többet nem feltételezek. Fülembe csengenek intő szavai a naivitásomról, és elmosolyodom. Remek figyelmeztetés volt, de ugyan kinek használ, hogyha minden lépésem megkérdőjelezem? A magabiztosság halála halálhoz vezet, főleg olyasvalaki számára, mint én.
  Ahogy gondoltam, Camilla álma hívogató és kellemes. Kissé fakó, bizonyára egy nagyon régi emlékből táplálkozik. Ahogy közelebb érek, ráerősítek az apja arcára, már amennyire tudok. Aztán átveszem az apa felett az irányítást: mintha csak msot venné észre, a felnőtt Camillára néz. A gyerek a karján ül, a másik kezét viszont kinyújtja a felnőtt felé.
  - Szervusz... Nagyon örülök, hogy látlak - szólal meg. Ha Camilla közelebb lép hozzá, odahúzza őt is magához, és atyaian öleli át. - Hogy vagy? Mi van veled? Mesélj - kéri, mert pontosan erre van szükségem. Egy kis figyele-elterelésre és
  Én mindezt egy csónakban ülve hallgatom végig, de észre se vesznek, legalábbis remélem. Az egész jelenetbe illeszkedően fehér ruhákban vagyok, mint mindenki más, és a csónak is fehér.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 04 2017, 22:11

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Csak lassan követem az apámat és gyermekkori énemet ahogy örömtelin visít és nevet ahogy fogja apa kezét és táncolnak, nevetnek, szeretik egymást. Ez mindig úgy megmosolyogtat, és az álmomban az a nő leszek aki valójában vagyok. Gyenge, összetört, magányos és szelíd. Csak szeretném, ha ismét velük lehetnék. Vagy kaphatnék egy családot, egy szerető támaszt, és egy boldog gyermeket. hiába 32 éves nő vagyok, itt vagyok önállóan és van egy birodalmam. Ha meghalok mi lesz vele? Át kerül valaki másra, építkeztem a semmiért. Lehunyom a szemeim és ekkor meghallom a hangot, és ahogy kinyitom kék szemeim mintha a saját szemeimet látnám. De nem...Ha nem is nagyon a szemei olyan élesek mint az enyémek, mégis lágy és finom. Az apám szemei, és mosolyog, boldog és...lát engem. hirtelen megdöbbenek és azt hiszem másnak beszél, így hátra nézek de nem...Nincs ott senki csak én.-Te...te látsz engem?-kérdezem alig halható elcsukló hangon. Közelebb lépkedek, de úgy megyek mint egy riadt őzike aki bármikor elugrik ha olyan van, mégis mikor magához ölel attól félek össze csuklok mikor megérzem a melegséget és egyszerűen nem tudom elfojtani a könnyeimet, és a mélységben tátongó ürességet amit most hirtelen ez a meleg hang, ez az emlék, ez a történés, most hirtelen olyan súlyt vesz le rólam, amit magammal cipelek kisgyermekkorom óta.-Apa...-suttogom elcsukló hangon ahogy a könnyeim áztatni kezdik a fehér ruháját és remegve ölelem át és egyre szorosabban.-Annyira hiányzol nekem apa, nem bírom! Nem bírom már...annyira félek egyedül, meg fogok bolondulni a magánytól, apa annyira félek.-tőr ki belőlem minden egyes szó és saját kislány énemet is úgy ölelem. Elvesztettem azt is mikor a szüleimet elvették. Elvesztettem az emlékeim, a családom, és önmagamat is.-Segíts kérlek...-tör ki belőlem egyre erősebben ahogy lerogyok elé ahogy a ruhájába kapaszkodok és remegnek a kezeim ahogy hajam az arcom elé hullik és egyre csak hullanak az évek könnyei az arcomon.-Nem bírom el egyedül...-mondom ahogy rázkódnak a vállaim.-Nem akarok vissza menni...itt akarok maradni veled, és anyával. Nem akarok felnőtt nő lenni, nem akarom Brooklynt, nem akarok mást csak az otthonomat...-nyögöm ahogy fejemet lábának döntöm ahogy össze szorítom a számat és annyira gyengének érzem magam. De az apám előtt miért ne lehetnék? Miért ne lehetnék az álmomban gyenge? Hirtelen, Jackson ugrik elém, és kinyitom a szemeim mire lassan megtörlöm az arcomat, de még hangosan zihálok és szipogok. Vajon ő értene engem? Akkor is királynőjének nevezne ha így látna? Kétlem...neki egy mindig erős nő kell...De én most megadtam magamat, és most minden kiszakadt. Nyelek egyet és remegő kezeimre pillantok majd fel a mg homályos de számomra akkor is meleg, kedves arcra.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Kedd Dec. 05 2017, 22:34

  Némán üldögélek a csónakban, amely alatt nem fodrozódík az álomvíz. Úgy tűnik, az álom megváltoztatása drasztikus változást eredményez Camilla lelki állapotában. Amint egy kicsit is eltérünk a megszokott ösvénytől, összezavarodik, összeomlik, és... Szabadjára engedi az érzelmeit.
  Ha nem csináltam volna már ezt ezerszer, lehet, hogy elfogna a bűntudat, amiért más álmában kémkedem. De sajnos ez nekem napi rutin, és semmiféle lelkiismeretfurdalásom nincs amiatt, hogy látom az emberek lelkének legmélyét. Az ilyen privát és intim dolgokat amúgy is túlértékelik. Sokkal egyszerűbb lenne az embereket irányítani, hogyha két dolog a homlokukra lenne írva örökké: amire vágynak, és amitől félnek. De az álmok nekem ezt megmutatják, és ennyi nekem elég.
  Figyelem Camillát, és jegyzetelek magamban. Kötődés az apához, elfojtott frusztráció, még több elfojtás, rengeteg megtört bátorság, és... magány.
  Ez az utóbbi megpendít bennem néhány húrt. Én is rohadtul magányos vagyok néha.
  Nem bírom tovább nézni. Felállok, kilépek a csónakból, fel a mólóra, és lehajolok mögé.
  - Camilla... - szólítom meg. Nagy tenyereim törékeny, apró vállaira teszem, és próbálom csillapítani a remegését. - Semmi baj. Nyugodj meg - duruzsolom neki, és leguggolok, hogy magamhoz ölelhessem. Olyan picinek tűnik most, és olyan sebezhetőnek. Én pedig meg akarom vigasztalni. Sőt, azt akarom, hogy én legyek az egyetlen, aki megvigasztalhatja. Az apa alakja eltűnik a kislánnyal együtt, marad a móló, a lágyfényű víztükör, és a reggel pasztell színei.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Szer. Dec. 06 2017, 21:21

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Csak ülök, és lassan kezd enyhülni a sírásom de a könnyeim még mindig folynak az arcomon, és úgy érzem magamat, mint akit elárultak és meghurcoltak. Lehunyom a szemeim és lassan elengedem a fehér ruhát ahogy magam előtt nézem a móló deszkákat.-De mire is várok...hisz már csak egy álom kép vagy...és még az arcodra se emlékszem.-nevetek halk szomorúsággal ahogy megtörlöm az arcomat és lassan ölembe ejtem a kezeimet. Már ép beszélnék magammal tovább mikor valaki megérinti a vállamat és kicsit riadtan nézek fel. Jackson arca nem homályos, és az ő jelenléte sokkal valóságosabb mint az apámé. Mire vissza nézek a fehér alakra az már nincs ott és csak én meg Jackson maradunk. Meg a tenger. A szavai kedvesek és ahogy átölel kellemes nyugalom jár át és mivel az én álmom ezért finoman át karoló kezeire simítok és neki döntöm a fejemet a vállának.-Nem kéne itt lenned...nem akartam rólad álmodni..-mondom beismerve ahogy a messzeséget figyelem de nem látok mást csak fehérséget és a vizet.-Mégis sikerült...-szusszanok csendesen ahogy kezeimet lassan leveszem átkaroló karjairól.-Még a saját rejtekemből sem tudlak kiűzni...-suttogom csendesen ahogy lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 07 2017, 20:24

  Úgy bájik hozzám, mint egy kiscica, és képtelen vagyok nem elmosolyodni deres szakállam rejtekében. Aztán kandúrként dorombolva én is felnevetek, tiltakozását és évődését hallva.
  - Én viszont nagyon is akartam rólad álmodni - dörmögöm, és ujjaim végigszántják kibontott, szélfútta, hullámos és gyönyörű haját. - Úgy tűnik, az én vágyaim erősebbek, mint a tieid - fűzöm hozzá, és ahogy leveszi rólam a kezét, kicsit eltolom magamtól.
  De csak azért, hogy lenézhessek bájosan kerek arcára, és a homlokából kisimítva kósza tincseit, tenyerembe foghassam szép fejét.
  - Miért akarnél kiűzni a rejtekedből? Egyébként, kedves rejtekhely. Meglehetősen tágas.
  Ráfújok az arcára, és a könnyei felszáradnak, majd az álla alá nyúlok, de szándékosan nem csókolom meg, pedig az ajkai nagyon csábítóak.
  - Hogy folytatódik most az álmod, hogy én is benne vagyok? Mutasd meg nekem.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 07 2017, 23:04

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Hallgatom meleg szavait és lehunyom a szemeimet ahogy érzem, mikor a hajamat simogatja majd mikor arcomra simít és közre fogja, finom lehelete olyan kellemes számomra. Ahogy állam alá nyúl össze zárom ajkaimat de mivel nem érzem meg az övéit lassan kinyitom a szemeim és az ő íriszeibe tekintek. Hallgatom amiket mond.-Nem akarom, hogy láss engem valójában. Nem akarom, hogy lásd a gyengéimet Jackson...-suttogom ahogy figyelem és lassan kezemet megemelve simítok az arcára.-De...ha így folytatod a valóságban hamar te leszel a gyengém...-vallom meg ahogy lassan megfordulok vele szembe térdeimre támaszkodva és két kezemmel arcát simogatom ahogy figyelem szemeit és én nem tartok a csábítástól. Hisz ez csak egy álom...Lehajolva csókolom meg ajkait, lassan de hosszan ahogy végig húzom lágyan karmait a bőrén majd ujjbegyeimet a hegeken mik az arcán húzódnak. Lassan elengedve hajolok el lehunyt szemekkel majd nyitom ki felfedve kék íriszeimet és lassan felállok majd a kezemet nyújtom neki és amint fel áll, lassan végig simítok a fehér ruháján és ujjaim megigazítják a zakót rajta, majd újra rá tekintek.-Még mindig a királynődnek akarsz Jackson?-kérdezem ahogy figyelem azokat a szürke szemeket amik csak úgy átnéznek rajtam és a lelkemig hatolnak amit én annyira bújtatok a kíváncsi szemek elől de ő azonnal megtalálja és most olyan valósághűn áll előttem, hogy valóban elhiszem itt van velem...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Szomb. Dec. 09 2017, 20:15

  Annyira szép, de most sokkal inkább megkapó az, hogy milyen édes.
  - Szerintem nem fair, hogy te látod az én gyengéimet, én viszont nem láthatom a tieidet. És mivel helyzeti előnyben vagy, tartozol nekem valamivel. Egy titokkal, vagy egy kívánsággal. Egy vággyal vagy egy félelemmel.
  Elégedetten hümmentek, és aprócska, finom tenyerébe simítom az arcom, miközben ragyogó zafírszemeibe merülök. Csábító kígyóteste úgy táncol előttem, mintha bűvölném, és legszívesebben most azonnal magam alá fordítanám. De az olyna nőkben, mint Camilla, pontosan az az izgalmas, hogy meg kell őket hódítani. Leteperhető macát bármelyik sarkon, bármelyik partin találhatnék magamnak.
  Felkelek, ahogy felém nyújtja a kezét. De a kis kacsóját nem engedem el, hanem felemelem a számhoz, és megcsókolom.
  - Minden perccel egyre jobban. Ez hízeleg neked, igaz? - kérdezem. - Vagy inkább megrémít?
  Odavezetem a móló szélére, beszállok a csónakba, aztán felnyúlok és megfogom Camilla derekát, hogy beemeljem magam mellé.
  - Mesélj erről az álomról, és utána én is mesélek a sajátomról - invitálom, miközben leülök az evezőpadra, és megfogom a két evezőt. Ha leül, a kötél, amivel ki van kötve a csónakunk, leoldódik magától és feltekeredve a csónakba ereszkedik.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 12:52

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Halkan kuncogok és követem lassan lépkedve az ő lépéseibe lépve meztelen lábacskáimmal és ahogy belép a csónakba figyelem majd ahogy felemel lassan átfonom a nyakát és ahogy lent vagyok lassan leülök vele. Figyelem a kötelet ahogy felcsavarodik de az se zavarna, ha magától evezne a csónak hiszen ez az én álmom és ő most itt van velem. Az eddigi megtörtségemet, könnyedén kergette el és mint egy védelmező medve állt fölém és nem enged át semmit. Ki vagy te Jackson, hogy ennyire vonzol engem? Csak figyelem kék szemeimmel és lassan elhagyjuk a kikötőt és marad a nagy fehér víz tükör, és a köd. Lassan lepillantok a vízre és látom magamat ahogy vissza néz rám.-Ez a visszatérő álmom. Ez az én menedékem Jackson. Egy emlék ami az álmaimban él. Az egyetlen helyszín, ahol hallom még az anyám és az apám hangját. De...minden kezd homályosulni...ahogy láthattad az arcokat.-suttogom ahogy figyelem tükörképem és lassan vissza nézek rá hajamat elsöpörve fülem mögé és csak nézem azokat a szürke szemeket. Annyira meg akarom érinteni. Csak végig simítani az arcán...vagy érezni a test melegét.-Hízeleg valóban...de félelmetes is. Tartok tőled...nagy hatalmad van...ha...hagyom...kitudja mikre fogsz később felhasználni, és ha nem játszok jól lehet kimászni se tudok majd.-mondom megvallva a dolgot ahogy felhúzom a lábaimat és egyik kezemet térdemre támasztom, combomról az ölembe csúszik a hálóruhám.-De ugyan akkor, vágyom a királyomra. Te vagy eddig a legjobb ajánlat Jackson. De ne mond, hogy ne legyen okom félni tőled...-nézem a szemeit és lassan végig húzom vádlimon az ujjaimat.-A női test, ugyan olyan csábítom, mint a férfi vonz ereje...Te is és én is látom, már megettük egymást a szemeinkkel...de valami más van itt....-suttogom csendesen.-Több van itt ezeknél.-szusszanok ahogy huncut mosoly szalad a számra.-Nos...lásd milyen nagylelkű vagyok...Válasz egyet azok közül amit mondtál. Amire a legjobban kíváncsi vagy. És őszintén válaszolok rá.-mondom. Elvégre ez csak egy álom.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 15:43

  Azt mondja, ez a menedéke, szóval, én most épp a legszemélyesebb és legkedvesebb álmába csöppentem bele. Szívás.
  Tekintetem gyönyörű hosszú combjaira siklik, miközben kecsesen mozgatni kezdi őket. Annyira ingerlő, és egyben annyira ártatlan, mintha pontosan tudná, hol a határ az ízléses és az obszcén között. A szavai édes hárfaszóként kúsznak az agyamba, miközben legalább azzal elfoglalom a testemet, hogy evezek a tejfehér ködbe.
  - Sosem állítottam, hogy nincs okod félni tőlem - jegyzem meg egy pimasz kis mosollyal. - Sőt, jól is teszed, ha észben tartod, hogy nem vagyok egy kedves öreg bácsi, akit karon fogva vezetgethetsz, ha úgy tetszik, neki egy villanyoszlopnak.
  Tekintetem követi az ujjaid azokon a formás lábacskákon, és megnyalom a szám, majd visszanézek a szemeibe.
  - Köszönöm, hogy ilyen adakozó kedvedben vagy! - nevetem el magam. - Akkor meséld el egy vágyad. Ha úgy látom, talán teljesítem is - nézek mélyen a szemeibe, és nagyot húzok a csónakon az evezővel.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 17:04

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Hallgatom a szavait és lassan hátra dőlök kezeimmel megtámaszkodok a csónak szélein és figyelem kék szemeimmel majd megharapom finoman saját ajkamat ahogy végig a szürke szemeket figyelem. Lassan teljes a köd és én csak nézem őt a szavai után és lassan megemelem a lábamat kinyújtva és hasa fülé nyomom a talpamat.-A vágyam...gyenge...titokzatos...csendes...-suttogom a szavakat ahogy lassan lehunyom a szemeimet és kicsit oldalra döntöm a fejemet, és a vízbe engedem a kezemet finoman érintve a kellemes hideget és lassan a lábamat végig húzom a pólóján.-Nem tör elő, csak ha a szükség úgy kívánja, hogy mindenképpen használjam.- Lassan elveszem a lábamat és előre dőlve lábai közé térdelve vagyok vele szemmagasságba. Lassan végig simítok a mellkasán és egyik kezem tincsi közé fúródik míg a másik kezem lassan a nyakára siklik és mintha megfojtanám egy kézzel tartom a nyakát, hogy felnézzen rám.-De halálosak, veszélyesek, és vadabbak mint ahogy azt te gondolnád.-mondom végig a szemeibe nézve ahogy hozzá simulok és lassan elmosolyodom.-Félelem...-suttogom.-A nevelőapám is azzal tartott sakkban. Aztán megöltem őt. Pedig mindig emlékeztetett rá, hogy ki is ő igazából. Tiszteletben tartom a köreidet Jackson. Azt is, hogy vannak határok, és hülye nem vagyok, szóval...nem vezetlek semmi oszlopnak. De nem szeretem ezeket a figyelmeztetéseket. Tudod ki a példás vezető? Aki nem hangoztatja, hogy ő mennyire kemény.-mondom ahogy még mindig a szemeit figyelem, majd lassan elengedem a nyakát.-A legnagyobb vágyam, hogy holnap reggel már ott feküdj az ágyamba valóságban is kell nekem ez a nagy pofájú arc.-mondom, elmosolyodva majd lassan lemászok róla, és vissza ülök a csónak másik végébe.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Családfő
  Tartózkodási hely : Boston, MA
  Foglalkozás : A Harvey Család feje

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 11 2017, 12:48

  18+

  A szavai okosak, megint figyelmeztet és nevel és terel, de én semmi mással nem vagyok elfoglalva, csak azokkal a szikrázó ékkő-szemekkel és a csábító pézsma-illatával.
  - Veszélyes vagy, mint egy apró, cuki skorpió - felelem, a kezével a torkomon.
  Ez a csábító ördög remélem nem képzeli ezek után, hogy kikerül a csónakból anélkül, hogy a magamévá tenném. Nem, felejtse el, hogy visszahúzódhat majd a csónak biztonságos másik végébe. Felteszem az evezőket a csónak oldalára, majd vége a jó világnak, mert most már hozzá tudok érni a kis tengerparti nimfához, és meg is teszem. Megragadom karcsú derekát, és miközben minden szava édes, forró mézként csorog végig bennem, megmarkolom a fenekét, és a hálóruháját feljebb tűrve az ölembe ültetem. Széles tenyerem végigsimít a combjain felfelé, és a saját ágyékomhoz szorítom az övét, érezni akarom a forróságot, még ha ruhán keresztül is.
  - Kellesz nekem Camilla. Évtizedek óta nem vadított így meg senki - nézek fel rá, majd kezem a vállához nyúl, hogy lesimítsa róla a könnyed neglizsé pántját. Végigcsókolom a bőrét a nyakától egészen a melléig, miközben úgy tartom, hogy mozdulni se bírjon, csak kéjesen sóhajtozni.
  Éreznie kell, mennyire felkorbácsolta a vágyaimat.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 35
  Foglalkozás : Brooklyni maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 11 2017, 20:43

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18


  A cuki skorpióra felkuncognék de esélyt sem kapok, ahogy megérzem magamon Jackson karjait és ahogy felsimít combjaimon finoman megremeg a lábam az ölében és lehunyom a szemeim ahogy elnyílnak ajkaim mikor fenekemre markol, majd lassan kinyitom íriszeim és szemeibe nézek. Elvigyorodom és hajába túrok ahogy hátra döntöm a fejemet és hosszú világos barna hajam hátra omlik miközben húzom magam felé ajkait és olyan kellemesen melegek. Igaziak...Lassan tarkóján végig húzom karmaimat és ahogy ágyékunk össze ér, össze zárom az ajkaim és halkan morgok, nőiesen és lassan vissza emelem magam az ölébe kiegyenesedve és lenézek rá ahogy a testemet kezdi csókolgatni, és lassan végig simítok mellkasán ujjaimmal majd ahogy megemeli a fejét lehajolva csókolok ajkaira és elkezdem felgyűrni a testén a pólót majd elengedve ajkait veszem le róla a felsőt és a hajó másik végébe dobom. Karjain lassan végig simítok kezeimmel ahogy ismét megcsókolom és érzem minden vágyát. A tűzet, azt a férfit aki ott ült velem szemben mikor először megláttam. Alsó ajkába harapok és finoman meghúzom rá harapva erősebben és felsértem a száját. Elengedve pillantok szemeibe és büszkén vigyorodom el ahogy átkarolom a nyakát és hátába mélyesztem a körmeimet ahogy lassan végig húzom rajta, és lábaimat össze fonom derekán.-Akkor mutasd meg milyen vad vagy papi.-pimaszkodok vele ahogy lehunyom a szemeim de vigyorgok ahogy szabad kezemmel hajába simítok újra.

  Sponsored content

  Re: Álomsík


   Pontos idő: Csüt. Dec. 14 2017, 21:56