Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Central Park - Harlem Meer
by Noel Wyard Today at 00:55

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Yesterday at 19:30

» Faunok Terme
by Jackson Montgomery Yesterday at 13:05

» Folyosók
by Caleb Shayeh Yesterday at 11:13

» Kórház
by Gabriel Skoglund Szomb. Okt. 20 2018, 21:13

» Long Island villa
by Noel Wyard Pént. Okt. 19 2018, 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Pént. Okt. 19 2018, 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Álomsík

  Share

  Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 15:05

  Álmok mezejének egy szeglete
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 15:44

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla


  Brooklyn városát figyelem ahogy állok az erkély ajtó előtt s az üvegen tartom a kezemet. Hajam kibontva egy oldalra fésültem és háló ruhában vagyok. Sokat gondolkoztam Jackson ajánlatán és a szavain, és igazából már más nap 3 lánykámat is ide kérettem de szépen kicicomázom őket és úgy küldöm hozzá őket, hogy még választani is tudjon. Mindegyik profi és tudom, hogy Jacksonnak azonnal le is térdelnek ha az kell neki. Csak figyelem a fényeket a hatalmas felhőkarcolóból majd halkan szusszanok és a franciaágyamra leülve dőlök el és hunyom le a szemeimet ahogy még be villan az elmémbe ez a férfi. Camilla, nem lehetsz ilyen gyenge, hogy így lefegyverezzen és mászkáljon az agyadban. Nem is. Nem ezért építettem meg a birodalmam...Lassan ledobom a köntöst magamról, és felgyűrve a takarót bújok be alá és fordulok az oldalamra átölelve a párnámat. De valahogy...mégis...kivel oszthatnám meg ezt...ha nem vele? Nincs senkim csak a sikereim és a hatalmam. Mélyet szusszanok és össze húzom magam és lassan elalszok hála az altatóknak és a fáradtságnak különben egész este forgolódhatnék. Álmodok. Ott vagyok az otthonomban, ami számomra kedves is volt és ért is valamit. Ahol megszülettem, ahol még szülök boldog kicsi csemetéje voltam. Sokszor vissza tér ez az álom bennem. Ott vagyok, mint kislány és mint egy árnyék követem magam. Nem látom a szüleim arcát csak homály fedi őket, de mégis olyan boldog vagyok mikor erről álmodok. Minden mintha teljesen valóságos lenne. Fújja a szél a hálóköpenyemet és a hálóruhám ahogy a hajamat is, de szeretem ezt a finom hideg tengeri levegőt. hallom kicsi leány hangomat és apát látom ahogy felemel és sétál velem a mólón. Soha nem látnak engem mintha egy szellem lennék, de ez nekem...így is hatalmas ajándék. Mindig haza követem őket, nem fázok és nem zavar, hogy mezitláb vagyok, csak megyek mint aki újra tizenéves lehet. Az álmaimban érzem magam a legnagyobb biztonságban. Még ha sok minden újra és újra elveszik az emlékeim között...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 03 2017, 21:44

  Már majdhogynem napok óta álmodom, de mielőtt felébrednék, még kell egy utolsó kitérőt tennem. Egy biztonságos és kedves álomba indulok, legalábbis amennyire én számítok rá, az lesz. Attól még, hogy Camilla egyszerű halandó, elképzelhető, hogy tudatos álmodó, de ennél többet nem feltételezek. Fülembe csengenek intő szavai a naivitásomról, és elmosolyodom. Remek figyelmeztetés volt, de ugyan kinek használ, hogyha minden lépésem megkérdőjelezem? A magabiztosság halála halálhoz vezet, főleg olyasvalaki számára, mint én.
  Ahogy gondoltam, Camilla álma hívogató és kellemes. Kissé fakó, bizonyára egy nagyon régi emlékből táplálkozik. Ahogy közelebb érek, ráerősítek az apja arcára, már amennyire tudok. Aztán átveszem az apa felett az irányítást: mintha csak msot venné észre, a felnőtt Camillára néz. A gyerek a karján ül, a másik kezét viszont kinyújtja a felnőtt felé.
  - Szervusz... Nagyon örülök, hogy látlak - szólal meg. Ha Camilla közelebb lép hozzá, odahúzza őt is magához, és atyaian öleli át. - Hogy vagy? Mi van veled? Mesélj - kéri, mert pontosan erre van szükségem. Egy kis figyele-elterelésre és
  Én mindezt egy csónakban ülve hallgatom végig, de észre se vesznek, legalábbis remélem. Az egész jelenetbe illeszkedően fehér ruhákban vagyok, mint mindenki más, és a csónak is fehér.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 04 2017, 22:11

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Csak lassan követem az apámat és gyermekkori énemet ahogy örömtelin visít és nevet ahogy fogja apa kezét és táncolnak, nevetnek, szeretik egymást. Ez mindig úgy megmosolyogtat, és az álmomban az a nő leszek aki valójában vagyok. Gyenge, összetört, magányos és szelíd. Csak szeretném, ha ismét velük lehetnék. Vagy kaphatnék egy családot, egy szerető támaszt, és egy boldog gyermeket. hiába 32 éves nő vagyok, itt vagyok önállóan és van egy birodalmam. Ha meghalok mi lesz vele? Át kerül valaki másra, építkeztem a semmiért. Lehunyom a szemeim és ekkor meghallom a hangot, és ahogy kinyitom kék szemeim mintha a saját szemeimet látnám. De nem...Ha nem is nagyon a szemei olyan élesek mint az enyémek, mégis lágy és finom. Az apám szemei, és mosolyog, boldog és...lát engem. hirtelen megdöbbenek és azt hiszem másnak beszél, így hátra nézek de nem...Nincs ott senki csak én.-Te...te látsz engem?-kérdezem alig halható elcsukló hangon. Közelebb lépkedek, de úgy megyek mint egy riadt őzike aki bármikor elugrik ha olyan van, mégis mikor magához ölel attól félek össze csuklok mikor megérzem a melegséget és egyszerűen nem tudom elfojtani a könnyeimet, és a mélységben tátongó ürességet amit most hirtelen ez a meleg hang, ez az emlék, ez a történés, most hirtelen olyan súlyt vesz le rólam, amit magammal cipelek kisgyermekkorom óta.-Apa...-suttogom elcsukló hangon ahogy a könnyeim áztatni kezdik a fehér ruháját és remegve ölelem át és egyre szorosabban.-Annyira hiányzol nekem apa, nem bírom! Nem bírom már...annyira félek egyedül, meg fogok bolondulni a magánytól, apa annyira félek.-tőr ki belőlem minden egyes szó és saját kislány énemet is úgy ölelem. Elvesztettem azt is mikor a szüleimet elvették. Elvesztettem az emlékeim, a családom, és önmagamat is.-Segíts kérlek...-tör ki belőlem egyre erősebben ahogy lerogyok elé ahogy a ruhájába kapaszkodok és remegnek a kezeim ahogy hajam az arcom elé hullik és egyre csak hullanak az évek könnyei az arcomon.-Nem bírom el egyedül...-mondom ahogy rázkódnak a vállaim.-Nem akarok vissza menni...itt akarok maradni veled, és anyával. Nem akarok felnőtt nő lenni, nem akarom Brooklynt, nem akarok mást csak az otthonomat...-nyögöm ahogy fejemet lábának döntöm ahogy össze szorítom a számat és annyira gyengének érzem magam. De az apám előtt miért ne lehetnék? Miért ne lehetnék az álmomban gyenge? Hirtelen, Jackson ugrik elém, és kinyitom a szemeim mire lassan megtörlöm az arcomat, de még hangosan zihálok és szipogok. Vajon ő értene engem? Akkor is királynőjének nevezne ha így látna? Kétlem...neki egy mindig erős nő kell...De én most megadtam magamat, és most minden kiszakadt. Nyelek egyet és remegő kezeimre pillantok majd fel a mg homályos de számomra akkor is meleg, kedves arcra.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Kedd Dec. 05 2017, 22:34

  Némán üldögélek a csónakban, amely alatt nem fodrozódík az álomvíz. Úgy tűnik, az álom megváltoztatása drasztikus változást eredményez Camilla lelki állapotában. Amint egy kicsit is eltérünk a megszokott ösvénytől, összezavarodik, összeomlik, és... Szabadjára engedi az érzelmeit.
  Ha nem csináltam volna már ezt ezerszer, lehet, hogy elfogna a bűntudat, amiért más álmában kémkedem. De sajnos ez nekem napi rutin, és semmiféle lelkiismeretfurdalásom nincs amiatt, hogy látom az emberek lelkének legmélyét. Az ilyen privát és intim dolgokat amúgy is túlértékelik. Sokkal egyszerűbb lenne az embereket irányítani, hogyha két dolog a homlokukra lenne írva örökké: amire vágynak, és amitől félnek. De az álmok nekem ezt megmutatják, és ennyi nekem elég.
  Figyelem Camillát, és jegyzetelek magamban. Kötődés az apához, elfojtott frusztráció, még több elfojtás, rengeteg megtört bátorság, és... magány.
  Ez az utóbbi megpendít bennem néhány húrt. Én is rohadtul magányos vagyok néha.
  Nem bírom tovább nézni. Felállok, kilépek a csónakból, fel a mólóra, és lehajolok mögé.
  - Camilla... - szólítom meg. Nagy tenyereim törékeny, apró vállaira teszem, és próbálom csillapítani a remegését. - Semmi baj. Nyugodj meg - duruzsolom neki, és leguggolok, hogy magamhoz ölelhessem. Olyan picinek tűnik most, és olyan sebezhetőnek. Én pedig meg akarom vigasztalni. Sőt, azt akarom, hogy én legyek az egyetlen, aki megvigasztalhatja. Az apa alakja eltűnik a kislánnyal együtt, marad a móló, a lágyfényű víztükör, és a reggel pasztell színei.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Szer. Dec. 06 2017, 21:21

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Csak ülök, és lassan kezd enyhülni a sírásom de a könnyeim még mindig folynak az arcomon, és úgy érzem magamat, mint akit elárultak és meghurcoltak. Lehunyom a szemeim és lassan elengedem a fehér ruhát ahogy magam előtt nézem a móló deszkákat.-De mire is várok...hisz már csak egy álom kép vagy...és még az arcodra se emlékszem.-nevetek halk szomorúsággal ahogy megtörlöm az arcomat és lassan ölembe ejtem a kezeimet. Már ép beszélnék magammal tovább mikor valaki megérinti a vállamat és kicsit riadtan nézek fel. Jackson arca nem homályos, és az ő jelenléte sokkal valóságosabb mint az apámé. Mire vissza nézek a fehér alakra az már nincs ott és csak én meg Jackson maradunk. Meg a tenger. A szavai kedvesek és ahogy átölel kellemes nyugalom jár át és mivel az én álmom ezért finoman át karoló kezeire simítok és neki döntöm a fejemet a vállának.-Nem kéne itt lenned...nem akartam rólad álmodni..-mondom beismerve ahogy a messzeséget figyelem de nem látok mást csak fehérséget és a vizet.-Mégis sikerült...-szusszanok csendesen ahogy kezeimet lassan leveszem átkaroló karjairól.-Még a saját rejtekemből sem tudlak kiűzni...-suttogom csendesen ahogy lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 07 2017, 20:24

  Úgy bájik hozzám, mint egy kiscica, és képtelen vagyok nem elmosolyodni deres szakállam rejtekében. Aztán kandúrként dorombolva én is felnevetek, tiltakozását és évődését hallva.
  - Én viszont nagyon is akartam rólad álmodni - dörmögöm, és ujjaim végigszántják kibontott, szélfútta, hullámos és gyönyörű haját. - Úgy tűnik, az én vágyaim erősebbek, mint a tieid - fűzöm hozzá, és ahogy leveszi rólam a kezét, kicsit eltolom magamtól.
  De csak azért, hogy lenézhessek bájosan kerek arcára, és a homlokából kisimítva kósza tincseit, tenyerembe foghassam szép fejét.
  - Miért akarnél kiűzni a rejtekedből? Egyébként, kedves rejtekhely. Meglehetősen tágas.
  Ráfújok az arcára, és a könnyei felszáradnak, majd az álla alá nyúlok, de szándékosan nem csókolom meg, pedig az ajkai nagyon csábítóak.
  - Hogy folytatódik most az álmod, hogy én is benne vagyok? Mutasd meg nekem.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 07 2017, 23:04

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Hallgatom meleg szavait és lehunyom a szemeimet ahogy érzem, mikor a hajamat simogatja majd mikor arcomra simít és közre fogja, finom lehelete olyan kellemes számomra. Ahogy állam alá nyúl össze zárom ajkaimat de mivel nem érzem meg az övéit lassan kinyitom a szemeim és az ő íriszeibe tekintek. Hallgatom amiket mond.-Nem akarom, hogy láss engem valójában. Nem akarom, hogy lásd a gyengéimet Jackson...-suttogom ahogy figyelem és lassan kezemet megemelve simítok az arcára.-De...ha így folytatod a valóságban hamar te leszel a gyengém...-vallom meg ahogy lassan megfordulok vele szembe térdeimre támaszkodva és két kezemmel arcát simogatom ahogy figyelem szemeit és én nem tartok a csábítástól. Hisz ez csak egy álom...Lehajolva csókolom meg ajkait, lassan de hosszan ahogy végig húzom lágyan karmait a bőrén majd ujjbegyeimet a hegeken mik az arcán húzódnak. Lassan elengedve hajolok el lehunyt szemekkel majd nyitom ki felfedve kék íriszeimet és lassan felállok majd a kezemet nyújtom neki és amint fel áll, lassan végig simítok a fehér ruháján és ujjaim megigazítják a zakót rajta, majd újra rá tekintek.-Még mindig a királynődnek akarsz Jackson?-kérdezem ahogy figyelem azokat a szürke szemeket amik csak úgy átnéznek rajtam és a lelkemig hatolnak amit én annyira bújtatok a kíváncsi szemek elől de ő azonnal megtalálja és most olyan valósághűn áll előttem, hogy valóban elhiszem itt van velem...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Szomb. Dec. 09 2017, 20:15

  Annyira szép, de most sokkal inkább megkapó az, hogy milyen édes.
  - Szerintem nem fair, hogy te látod az én gyengéimet, én viszont nem láthatom a tieidet. És mivel helyzeti előnyben vagy, tartozol nekem valamivel. Egy titokkal, vagy egy kívánsággal. Egy vággyal vagy egy félelemmel.
  Elégedetten hümmentek, és aprócska, finom tenyerébe simítom az arcom, miközben ragyogó zafírszemeibe merülök. Csábító kígyóteste úgy táncol előttem, mintha bűvölném, és legszívesebben most azonnal magam alá fordítanám. De az olyna nőkben, mint Camilla, pontosan az az izgalmas, hogy meg kell őket hódítani. Leteperhető macát bármelyik sarkon, bármelyik partin találhatnék magamnak.
  Felkelek, ahogy felém nyújtja a kezét. De a kis kacsóját nem engedem el, hanem felemelem a számhoz, és megcsókolom.
  - Minden perccel egyre jobban. Ez hízeleg neked, igaz? - kérdezem. - Vagy inkább megrémít?
  Odavezetem a móló szélére, beszállok a csónakba, aztán felnyúlok és megfogom Camilla derekát, hogy beemeljem magam mellé.
  - Mesélj erről az álomról, és utána én is mesélek a sajátomról - invitálom, miközben leülök az evezőpadra, és megfogom a két evezőt. Ha leül, a kötél, amivel ki van kötve a csónakunk, leoldódik magától és feltekeredve a csónakba ereszkedik.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 12:52

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Halkan kuncogok és követem lassan lépkedve az ő lépéseibe lépve meztelen lábacskáimmal és ahogy belép a csónakba figyelem majd ahogy felemel lassan átfonom a nyakát és ahogy lent vagyok lassan leülök vele. Figyelem a kötelet ahogy felcsavarodik de az se zavarna, ha magától evezne a csónak hiszen ez az én álmom és ő most itt van velem. Az eddigi megtörtségemet, könnyedén kergette el és mint egy védelmező medve állt fölém és nem enged át semmit. Ki vagy te Jackson, hogy ennyire vonzol engem? Csak figyelem kék szemeimmel és lassan elhagyjuk a kikötőt és marad a nagy fehér víz tükör, és a köd. Lassan lepillantok a vízre és látom magamat ahogy vissza néz rám.-Ez a visszatérő álmom. Ez az én menedékem Jackson. Egy emlék ami az álmaimban él. Az egyetlen helyszín, ahol hallom még az anyám és az apám hangját. De...minden kezd homályosulni...ahogy láthattad az arcokat.-suttogom ahogy figyelem tükörképem és lassan vissza nézek rá hajamat elsöpörve fülem mögé és csak nézem azokat a szürke szemeket. Annyira meg akarom érinteni. Csak végig simítani az arcán...vagy érezni a test melegét.-Hízeleg valóban...de félelmetes is. Tartok tőled...nagy hatalmad van...ha...hagyom...kitudja mikre fogsz később felhasználni, és ha nem játszok jól lehet kimászni se tudok majd.-mondom megvallva a dolgot ahogy felhúzom a lábaimat és egyik kezemet térdemre támasztom, combomról az ölembe csúszik a hálóruhám.-De ugyan akkor, vágyom a királyomra. Te vagy eddig a legjobb ajánlat Jackson. De ne mond, hogy ne legyen okom félni tőled...-nézem a szemeit és lassan végig húzom vádlimon az ujjaimat.-A női test, ugyan olyan csábítom, mint a férfi vonz ereje...Te is és én is látom, már megettük egymást a szemeinkkel...de valami más van itt....-suttogom csendesen.-Több van itt ezeknél.-szusszanok ahogy huncut mosoly szalad a számra.-Nos...lásd milyen nagylelkű vagyok...Válasz egyet azok közül amit mondtál. Amire a legjobban kíváncsi vagy. És őszintén válaszolok rá.-mondom. Elvégre ez csak egy álom.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 15:43

  Azt mondja, ez a menedéke, szóval, én most épp a legszemélyesebb és legkedvesebb álmába csöppentem bele. Szívás.
  Tekintetem gyönyörű hosszú combjaira siklik, miközben kecsesen mozgatni kezdi őket. Annyira ingerlő, és egyben annyira ártatlan, mintha pontosan tudná, hol a határ az ízléses és az obszcén között. A szavai édes hárfaszóként kúsznak az agyamba, miközben legalább azzal elfoglalom a testemet, hogy evezek a tejfehér ködbe.
  - Sosem állítottam, hogy nincs okod félni tőlem - jegyzem meg egy pimasz kis mosollyal. - Sőt, jól is teszed, ha észben tartod, hogy nem vagyok egy kedves öreg bácsi, akit karon fogva vezetgethetsz, ha úgy tetszik, neki egy villanyoszlopnak.
  Tekintetem követi az ujjaid azokon a formás lábacskákon, és megnyalom a szám, majd visszanézek a szemeibe.
  - Köszönöm, hogy ilyen adakozó kedvedben vagy! - nevetem el magam. - Akkor meséld el egy vágyad. Ha úgy látom, talán teljesítem is - nézek mélyen a szemeibe, és nagyot húzok a csónakon az evezővel.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Vas. Dec. 10 2017, 17:04

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Hallgatom a szavait és lassan hátra dőlök kezeimmel megtámaszkodok a csónak szélein és figyelem kék szemeimmel majd megharapom finoman saját ajkamat ahogy végig a szürke szemeket figyelem. Lassan teljes a köd és én csak nézem őt a szavai után és lassan megemelem a lábamat kinyújtva és hasa fülé nyomom a talpamat.-A vágyam...gyenge...titokzatos...csendes...-suttogom a szavakat ahogy lassan lehunyom a szemeimet és kicsit oldalra döntöm a fejemet, és a vízbe engedem a kezemet finoman érintve a kellemes hideget és lassan a lábamat végig húzom a pólóján.-Nem tör elő, csak ha a szükség úgy kívánja, hogy mindenképpen használjam.- Lassan elveszem a lábamat és előre dőlve lábai közé térdelve vagyok vele szemmagasságba. Lassan végig simítok a mellkasán és egyik kezem tincsi közé fúródik míg a másik kezem lassan a nyakára siklik és mintha megfojtanám egy kézzel tartom a nyakát, hogy felnézzen rám.-De halálosak, veszélyesek, és vadabbak mint ahogy azt te gondolnád.-mondom végig a szemeibe nézve ahogy hozzá simulok és lassan elmosolyodom.-Félelem...-suttogom.-A nevelőapám is azzal tartott sakkban. Aztán megöltem őt. Pedig mindig emlékeztetett rá, hogy ki is ő igazából. Tiszteletben tartom a köreidet Jackson. Azt is, hogy vannak határok, és hülye nem vagyok, szóval...nem vezetlek semmi oszlopnak. De nem szeretem ezeket a figyelmeztetéseket. Tudod ki a példás vezető? Aki nem hangoztatja, hogy ő mennyire kemény.-mondom ahogy még mindig a szemeit figyelem, majd lassan elengedem a nyakát.-A legnagyobb vágyam, hogy holnap reggel már ott feküdj az ágyamba valóságban is kell nekem ez a nagy pofájú arc.-mondom, elmosolyodva majd lassan lemászok róla, és vissza ülök a csónak másik végébe.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 11 2017, 12:48

  18+

  A szavai okosak, megint figyelmeztet és nevel és terel, de én semmi mással nem vagyok elfoglalva, csak azokkal a szikrázó ékkő-szemekkel és a csábító pézsma-illatával.
  - Veszélyes vagy, mint egy apró, cuki skorpió - felelem, a kezével a torkomon.
  Ez a csábító ördög remélem nem képzeli ezek után, hogy kikerül a csónakból anélkül, hogy a magamévá tenném. Nem, felejtse el, hogy visszahúzódhat majd a csónak biztonságos másik végébe. Felteszem az evezőket a csónak oldalára, majd vége a jó világnak, mert most már hozzá tudok érni a kis tengerparti nimfához, és meg is teszem. Megragadom karcsú derekát, és miközben minden szava édes, forró mézként csorog végig bennem, megmarkolom a fenekét, és a hálóruháját feljebb tűrve az ölembe ültetem. Széles tenyerem végigsimít a combjain felfelé, és a saját ágyékomhoz szorítom az övét, érezni akarom a forróságot, még ha ruhán keresztül is.
  - Kellesz nekem Camilla. Évtizedek óta nem vadított így meg senki - nézek fel rá, majd kezem a vállához nyúl, hogy lesimítsa róla a könnyed neglizsé pántját. Végigcsókolom a bőrét a nyakától egészen a melléig, miközben úgy tartom, hogy mozdulni se bírjon, csak kéjesen sóhajtozni.
  Éreznie kell, mennyire felkorbácsolta a vágyaimat.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 11 2017, 20:43

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18


  A cuki skorpióra felkuncognék de esélyt sem kapok, ahogy megérzem magamon Jackson karjait és ahogy felsimít combjaimon finoman megremeg a lábam az ölében és lehunyom a szemeim ahogy elnyílnak ajkaim mikor fenekemre markol, majd lassan kinyitom íriszeim és szemeibe nézek. Elvigyorodom és hajába túrok ahogy hátra döntöm a fejemet és hosszú világos barna hajam hátra omlik miközben húzom magam felé ajkait és olyan kellemesen melegek. Igaziak...Lassan tarkóján végig húzom karmaimat és ahogy ágyékunk össze ér, össze zárom az ajkaim és halkan morgok, nőiesen és lassan vissza emelem magam az ölébe kiegyenesedve és lenézek rá ahogy a testemet kezdi csókolgatni, és lassan végig simítok mellkasán ujjaimmal majd ahogy megemeli a fejét lehajolva csókolok ajkaira és elkezdem felgyűrni a testén a pólót majd elengedve ajkait veszem le róla a felsőt és a hajó másik végébe dobom. Karjain lassan végig simítok kezeimmel ahogy ismét megcsókolom és érzem minden vágyát. A tűzet, azt a férfit aki ott ült velem szemben mikor először megláttam. Alsó ajkába harapok és finoman meghúzom rá harapva erősebben és felsértem a száját. Elengedve pillantok szemeibe és büszkén vigyorodom el ahogy átkarolom a nyakát és hátába mélyesztem a körmeimet ahogy lassan végig húzom rajta, és lábaimat össze fonom derekán.-Akkor mutasd meg milyen vad vagy papi.-pimaszkodok vele ahogy lehunyom a szemeim de vigyorgok ahogy szabad kezemmel hajába simítok újra.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 14 2017, 23:47

  18+


  Ügyes pók ujjacskái úgy fejtik le rólam az inget, hogy észre se veszem, csak mikor már a karjaimról kell lehúznom őket. Széles mellkasomon már havas a szerelempázsit, de alatta is átsejlenek a sűrű fekete tetoválások, amelyek a két karomat is végig borítják. Mindenféle mágikus jelek és körök és rúnaszövegek szerepelnek rajta.
  - Papi?! - hördülök fel két csók közben, és csak még jobban belemarkolok a formás kis fenekébe. - Teszek róla, hogy megbánd ezt a pimaszkodást, kislány.
  Imádom, hogy karmolássza a hátamat, felszakad belőlem egy mély nyögés, magam is meglepem vele, mennyire őszinte és természetesen jön. Ajkaim közé veszem szép, pici mellbimbóját, körbenyaldosom és megszívom, majd meg is harapom.
  - Búcsúzz el a hálóingedtől - dörmögöm lágy bőrébe, majd egy határozott mozdulattal ketté tépem rajta, feltárva fehér bőrét. Ha van rajta bugyi, annak is ugyanez lesz a sorsa. A selyem könnyen szakad, bár a valóságban annyira nem, de ez itt a közös álmunk. Semmi sem igaz, mindent szabad.
  Felemelem, és végigfektetem a csónak aljában. Amúgy biztos nem lenne túl kényelmes, de alá álmodok egy puha és vastag takarót, hogy össze ne törjem. A lábai közé férkőzöm, de előbb a kezem barangolja be a testét, majd a szám, a mellei után a hasa és a köldöke környékén fedezem fel a nyelvemmel, aztán az öle következik.
  A csónak idillien ringatózik velünk, miközben egymásnak esünk, és semmi nincs körülöttünk, csak a ködös tenger.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Pént. Dec. 15 2017, 20:23

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18

  Halkan nevetek ahogy hallom a szavait, és minden hirtelen kiesik a kezemből. Most nem én iránytok, nem ragad le senki annál, hogy én vagyok az a nő aki férfi nélkül is megáll.De most Jackson ural és én valamiért hiányoltam ezt. Nem én vezetek hanem ő, de bennem van a kéj, és a határozottság keveredése. Ahogy a testemet csókolgatja jobban magamhoz húzom őt, és lassan végig simítok mellkasán megfigyelve a tetoválásokat és ahogy eltépi a ruháim finom mosoly bujkál az arcomon és az a szerencséje, hogy ez csak egy álom, mert a ruháimért harapok olykor. Ahogy eldől velem kellemes puha anyagra érkezek de ez egy álom így nem zavartatom magam. Lassan el helyezem magam és figyelem ahogy végig csókolgatja a testemet, majd ahogy megtalálja ölemet, halk, de annál vágyakozóbb hang hagyja el ajkaimat ahogy lehunyom a szemeimet és hajába futnak ujjaim. Lassan megemelem a lábaimat és élvezem csókjait, és forró ajkait, egyre égőbb testemen, majd alsó ajkamba harapva nyitom ki a szemeimet, és lassan magam felé kezdem húzni és ahogy ismét fölöttem van hosszan megcsókolom, majd alsó ajkába harapok meghúzva majd engedem el és mellkasára téve kezem lassan tolom le magamról, hogy fölé kerüljek. Át vetem lábamat a derekán és lassan végig húzom karmaimat, a mellkasán ahogy elvigyorodom és lehajolva nyakába csókolok majd kulcs csontján végig húzva a körmömet hajolok oda és harapom meg finoman megszívva bőrét majd le mellkasán, ujjaim finoman húzódnak végig ősz szőrzetén végig. Figyelem végig kék szemeimmel, majd alhasára csókolok ahogy lejjebb csúszok rajta majd kezeim ügyesen csatolják ki az övét majd könnyedén szabadítják meg a nadrágtól, és alsótól. Egy pillanatra lenézek és elégedett a mosolyom. Megfelelő nekem. Elvigyorodom és lehajolok majd végig csókolom ágyékát és lassan simítok végig férfiasságán majd egy oldalra söpörve hajamat hajolok le hozzá és nyalok végig rajta. Lassan megemelve kezemmel ajkaimat végig húzom makkján majd lassan a számba veszem és lágyan megszívom ahogy nyelvem azonnal hozzá tapad és kényeztetni kezdem lassan. Néha azért szeretem, hogy ilyen mocskos dög vagyok...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Szomb. Dec. 16 2017, 14:37

  18+

  A bőre finom és puha, a nyelvem alatt forró és nedves. Imádom a hangokat, amiket előcsalok belőle. Olyan ez, mintha egy hangszeren játszanék. A combjait markolásszák kezeim, néha a fenekét és néha a melleit, de aztán ideje, hogy visszakapjam a kényeztetést, legalábbis Camilla átveszi az irányítást. Amilyen ártatlan volt még az imént a fehér kis hálóingében, most éppen olyan kreatív és önálló. Végig tartom a szemkontaktust, míg lemegy rajtam. Felnyögök, amint kiszabadítja férfiasságom a csomagolásból. A szája meleg, nedves, a fogai pedig nem érnek hozzá az ottani finom bőrhöz - épp, ahogy szeretem. Lenézve gyönyörű, ahogy feje bólogat az ölemben, a farkam pedig a szájában csúszkál ki-be.
  - Használd a nyelved, kiscicám.
  Ha megteszi, a szemeim lecsukódnak, miközben felmorgok jólesően. A kezem pedig a hajába túr. Irányítani kezdem, épp csak egy kicsit elhúzom a fejét, mielőtt visszaengedném, majd egészen a tagomra húznám a száját, hogy egészen mélyen érezhessem a torkát. A dolog itt kezd mocskosabbá válni, de cseppet sem bánnám, ha friss és üde arca teljesen maszatossá válna, haja ragacsossá és kócossá, mire végzünk.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Szomb. Dec. 16 2017, 19:52

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18

  Finom kellemes ahogy újra és újra elfoglalja a számat, és ajkaim szorosan hozzá simulnak, és fel pillantok hallgatva kívánságát és a kiscicára homorít a hátam majd körmeimet végig húzom a combján bele engedve a húsba. "Kiscica" Nyelvem lassan jár körbe makkján, majd simul férfiassága tetejére ahogy ajkaim szívják majd elhajolva egy vastag nyálcsík van közte és köztem majd kiengedem a nyelvemet és széles vigyor jelenik meg az arcomon majd ismét lehajolva nyalok végig rajta és veszem a számba, kicsivel gyorsabban mozgatva rajta a fejemet, és hajam előre omlik majd érzem ahogy Jackson keze bele fut és felnézek rá férfiasságával a számban majd hagyom, hogy irányítson egy kicsit. Ahogy arra ösztönöz, hogy teljesen vegyem a számba lehunyom a szemeim és lassan tövig ajkaim közé fogadom és erősebben szívom meg majd lassan engedem vissza majd szabad kezem lassan mellkasán felcsúszva karmolja végig majd lassan leemelem róla a fejemet és szemeibe pillantok ahogy kiengedem ajkaim között és finom nyálcsíkok szakadnak el közte és köztem és ajkam szélén is kifolyt egy kevés. Lassan megemelkedve figyelem és bal kezemmel lassan túrok a hajamba és söpröm el arcomból ahogy őt nézem és lassan vissza hajolva még egy kicsit folytatom tagja kényeztetését. Én is forró vagyok, nedves és már nagyon akarom érezni magamban ezt a férfit. Most nem akarok finomkodni, egyszerűen mocskosul dugni akarok. Ahogy kiengedem ismét a számból a finom lágy bőrrészhez hajolva farka fölött puszilok rá majd harapom meg és megszívva hagyok rajta egy szép kis foltot. Lassan felegyenesedek és ismét fölé mászva nézek szemeibe majd nyalom meg a fölső ajkamat és vigyorodom el pimaszul majd kezeimmel feje mellett megtámaszkodva hajolok le hozzá és csókolom meg hosszan ajkait majd elengedve nézek a szemeibe és túrok ezüst hajába.-Pimasz vagy papi.-vigyorgok ahogy végig húzom ujjaimat ajkain.-Mocskosul, pimasz és nagy pofájú. De nagyon ízlesz.-suttogom majd végig nyalok ajkain és lassan fenekemet merev tagjára engedve lassan ringatom magam előre hátra rajta.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 18 2017, 20:24

  18+

  Hagyja, hogy irányítsam, és ennél jobb ez már nem is lehetne. Azok a nyálcsíkok a lehető legingerlőbbek, és a vadmacska karmai! Csodálatos, ahogy mindent összenyálaz. Olykor mélyet nyögök, torokból, és újra meg újra a hajába túrok, majd a feneke után nyúlok, hogy ráhúzzak egy nagyot. A tagom már olyan kemény, hogy ketté tudna törni egy téglát, vörös és lüktet és már csak azt várja, hogy a kellemes és puha szájból és szőkösebb és nedvesebb barlangba hatolhasson. Megcsókolom azt a mocskos kis száját, és magamra húzom. Amint rám ül, a pupilláim kétszeresükre tágulnak az élvezettől.
  - Ne szemtelenkedj Camilla, mert megkapod a magadét!
  A tarkójára fogok, és lehúzom magamhoz, hogy megcsókoljam, majd a csípőjére markolva megemelem, és gyorsabb tempót diktálva mozgatni kezdem magamon fel-le. Nekem az ő tempója nem elég, sőt, az se elég, hogy ő van felül. Magam alá fordítom, a csónak megbillen, de nem borul fel. Felhúzom a lábait, és a bokáit összefogva felemelem, hogy aztán ráhajolva jó alaposan megdughassam, minden feszültségem, minden dühöm beleeresztve ebbe. És persze a vágyaimat, mert ez a kékszemű démon teljesen megőrjít.
  Igaz, a démon itt most én vagyok. Addig nem hagyom abba, addig nem engedem el magam, míg nem hallom hangosan nyögni és sikoltozni a gyönyörtől.
  - Gyerünk, halljam végre a hangodat!
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Kedd Dec. 19 2017, 19:16

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18

  Ahogy rá csap a fenekemre morranok egyet és alsó ajkamba harap, de amivel a legjobban meglep az az, hogy szinte magára ránt engem én pedig akár milyen meglepő de hozzá képest kicsi vagyok, így egy kicsit fájdalmas sikoly hagyja el a torkomat, de azonnal lazulnak hasizmaim. Le nézek rá és lehajolva csókolom meg ahogy tarkómra fog majd ahogy mozgatni kezd magán a szájába nyögök, és halkan nyikkanok ahogy ledob magáról, és figyelem ahogy fölém magasodik mint egy torony, és a lábaimat össze fogja. Esélyem sincs szabadulni, és kezeim kapaszkodó pont után kapkodnak amit a csónak szélében találnak meg és hátra hajtva fejem nyílnak el ajkaim ahogy, keményen mozogni kezd bennem és újra meg újra elfoglalja a testemet. Erősen szorítom a csónakot, és képtelen vagyok az élvezetemmel, eleget tenni akaratának. Annyi kéjes nyögés és sikoly szakad ki belőlem amennyi csak bír. Minden lökést jutalmazok a hangommal és remegnek a kezeim ahogy kapaszkodok és feszül az egész testem Jacksonnak és saját hajába tépek ahogy lassan kinyitom a szemeim és rá pillantok kék íriszeimmel. Látok benne mindent. És a testem mindenre válaszol neki, ahogy én is válaszolni akarok. Érzem ahogy benne van a haragja amit én csillapítani akarok, érzem a vágyakat amik azonnal az enyémekre találnak és mint egy tánc kapaszkodnak egymásba. Megemelve a kezemet derekába markolok és amint elengedi vagy engedi a lábaimat ráfonom a derekára és húzni kezdem magamhoz. Ha lehajol hozzám ajkaira csókolok szájába nyögve és körmeimet a hátba engedem ahogy kapaszkodok belé és szorosan simulok hozzá. Lökései elé emelkedik csípőm újra meg újra ahogy ajkaira zihálok és az ősz tincsekbe futnak ujjaim. szemeibe nézek és hallgatom a zihálását ahogy az enyémmel együtt jár vagy, külön mikor éppen hogy majd ismét megcsókolom és hagyom, ha akar emelkedjen ismét el tőlem, én pedig lehunyom a szemeim és ismét neki nyögök ahogy érzem, hogy lüktet bennem, és tölt meg újra és újra.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Csüt. Dec. 21 2017, 23:29

  18+


  Ez a nő arra termett, hogy minden vágyam kielégítse. Minden mozdulata, minden sóhaja, még a hajszálai is tele vannak erotikával. Annyi szexuális energia van benne, mintegy succubusban, és én pont annyira vágyom rá, mintha kéjdémon volna. A vérem úgy pezseg, mintha ismét harmincéves volnék, erőm teljében, és úgy érezném, enyém a világ. Camilla fiatalsága megfiatalít, a csókjai délceggé, nyögései mámorossá tesznek, én vagyok a világ ura. Lassítok kicsit, hogy az elnyújtott nyögéseket élvezhesse, majd mélyítem a mozgást, hogy újabb hangokat csaljak elő belőle, azután csak csókolom, nyelvem mélyen felfedezi a száját, fogaim ajkait tépik, néha összekoccannak az övéivel a hévtől. Kapkodni kezdek a levegőért, de a szédület már húzza a fejem, húzza az ölem, és érzem, hamarosan eljön az a pillanat... De megvárom. Vagyok elég érett és tapasztalt ahhoz, hogy tudjam magam törtőztetni, és csak akkor menjek el, amikor ő is.
  Azután azonban, hogy teste összerándul az orgazmustól, kihúzom tagom belőle, és magom a hasára engedem, miközben kezem a torkára simul, szám pedig csodálatos ajkai közé olvassa nevét. Pontosan tudom, mi történne, ha nem húztam volna ki. Teherbe esne, és akkor aztán az életben nem magyarázom ki előtte, hogy ez hogy történhetett. Igazi szeplőtlen fogantatás lett volna.
  Ez az egyetlen dolog azonban, ami józan bennem ebben a pillanatban. A szám mosolyog, a szemem fénylik, ahogy nézem őt, mintha hülye kamasz lennék, de a helyzet az, hogy kielégült kamasz vagyok, ha az is.
  Egészen biztos kócos, zilált és kissé izzadt vagyok - utóbbin könnyen tudok segíteni egy szellővel, elvégre ez egy álom, előbbiek azonban nem zavarnak.
  - Szóval ez az, amiről titkon álmodozol? - kérdezem, a homlokára csókolva, miután egy kicsit elhagyom a száját. - Hogy valaki jó alaposan megdugjon, Camilla? Tudod a számom, erről nem kellene csupán álmodoznod.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Pént. Dec. 22 2017, 00:06

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  +18

  Ez a férfi az enyém. Jackson az égszerem mindennek a tetején. Sok, nagyon jó férfit kaptam meg, de mind kisgyermek volt hozzám. De Jackson...A vad szeretkezés egyszerűen mindent elsodor Jackson nevében. Úgy kapkodom a levegőt, mintha bármikor elfogyhatna, de mindezek ellenére a testem olyan mélységes táncban van, hogy ha akarnám se tudnám abba hagyni. Egyszerűen irányít engem ez a férfi. Megszédít és csábít. És mind ezek mellé a fétisembe esik, hogy idős. Ahogy érzem, hogy el fogok élvezni feszülnek az izmaim, és egyre jobban akarom, amit ki is mutatok a karmolásaimmal, ahogy minden csóknál a szájába kapok vagy elengedve a vállába harapok bele és szívom meg több helyen is ahogy hullámzik a csípőm és egyre csak akarja férfiasságát. Egyre magasabb hangon nyögök neki ahogy húzom magamhoz, és erősebben kapok már egyre többször belé ahogy kezd elszabadulni bennem az érzés és libidómtól elönti az egész testemet. Az ősz tincsekbe tépve szorítom magamhoz őt ahogy csak bírom, de ahogy megemelkedik és kihúzódik kinyitom kék szemeimet és zihálva figyelem ahogy magja gyors tempóban ugráló hasamon köt ki, és beharapom alsó ajkamat ahogy lehunyom a szemeim majd érzem vaskos kezeit a torkomon és ahogy megcsókol elszakadva tőle zihálok suttogó szájára majd végig simítok a karján és lassan finomabban csókolok ajkaira. Ahogy elválok tőle lassan kinyitom kék szemeim és végig simítok az arcán ujjamat lassan végig húzva a hegen és hallgatom a szavait majd mellkasának nyomom a kezemet és magam mellé döntve simulok hozzá ahogy egyik lábamat az övére teszem és ujjacskám mellkasán folytatja útját.-Kezdjük ott, hogy be se fejeztem a mondandómat....-mondom elvigyorodva.-Te csak lecsaptál, a szavaimra amikkel felhergeltelek..-suttogom szemeibe nézve, és lassan eltűröm homlokából, pár kósza tincsét ahogy az arcát figyelem.-A másik pedig...úgy is nem sokára viszem neked a lányokat. Akkor talán élőben is elfoglallak..-halkan kuncogok.-Nyomós érvekkel rá vettél, hogy a királynőd legyek....-mondom és ajkaira puszilok lágyan majd elengedve bújok hozzá mellkasára hajtva a fejem.-Ideje felébrednem, hogy be is valósítsam ezt....-mondom ahogy finoman végig húzom mellkasán a körmeimet.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Szomb. Dec. 23 2017, 11:25

  Általában patinás rend van a fejemben, mindig tudom, mi után mi következik.Nagyon ritkán hagyom csak, hogy az érzelmeim elragadjanak, és olyankor is a kezemben marad a gyeplő, épp csak lazítok rajta. Tudom, hogy jól csinálom, amit csinálok, és ha valamit nem jól intézek, legalább azzal is tisztában vagyok, hogy hibázom. Az életem egy jól működő óraszerkezet, ezernyi fogaskerékkel és hajtókarral. Némelyik megkopott már, némelyik új, másokat pedig ki kell vennem. Kontroll alatt van minden.
  De néha, az ilyen pillanatokban, mint ez, kicsit elcsábít a gondolat, hogy talán máshogy is lehetne. Ha az égvilágon semmi dolgom nem volna, csak az, hogy ezt a gyönyörű fiatal nőt kényeztessem, vajon elégedettebb lennék? Nyugodtabb? Erősebb? Számítana-e az egyáltalán, hogy mekkora a hatalmam, hogy kit hogyan kell térdre kényszerítenem, hogy ki akar az életemre törni? Vagy csak egy ostoba szerelmes ficsúrrá válnék, egy papuccsá, akit semmiért sem lehet tisztelni?
  A hátamra fordulok, és magamhoz ölelem derekát, az íve épp a kezembe illik. Tele vagyok a karmolásokkal, és ég, bizsereg tőle a bőröm, jól esik. A testem csillapodik, a vágyam apad, de ettől még nem tudok benne kevésbé gyönyörködni. Szabad kezem a fejem alá teszem, hogy kényelmesen tudjak ránézni. Lehunyom a szemem, és hagyom, hogy ujjai barázdált homlokom és a hegem érintsék. Azért érezni rajtam, hogy annyira nem örülök, hogy arrafelé motoszkál.
  - Nagyon izgat téged az a sebhely - jegyzem meg végül morogva, de hamar eltereli a témát, és én nem is bánom.
  - Szóval te hergeltél fel? - kérdem felvont szemöldökkel és kaján vigyorral. Végül is így is lehet mondani. Az a kígyótánc, amit lejtett, eléggé ingerlő volt. A kezem most is feszes fenekére siklik, majd a hátára. Úgy simogatom, mint egy házi kedvencet.
  - Ne akarj még felébredni. Még van egy kis idő reggelig - szusszanok egy nagyot.
  Nem örülök, hogy a mellkasomon fekszik. Így hallja a szívdobogásomat, és ez olyan, mintha az ütőeremen tartaná az ujját.
  - Királynőm... - dörmögöm elmosolyodva. - Hozd el a lányokat szombat este 8-ra. Utána elviszlek vacsorázni. Uralkodói bánásmódban lesz részed, kicsi skorpióm.
  Időközben a csónak visszakanyarodik a parthoz. Felsiklik a homokra, és kikötünk. Sajnos lassan tényleg ideje ébrednie nki is, nekem is.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Álomsík

  on Hétf. Dec. 25 2017, 04:27

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Jackson and Camilla

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Hallgatom a szavait és lassan megállnak ujjaim. A sebhellyel nem is foglalkoztam volna, ha nem hozza fel. Csak gyönyörködtem benne....De mit várok? Majd pont nekem fogja elmondani? Ugyan már Camilla! Csak hallgatom és lassan magam alá húzom a kezeimet és lassan hátamra fordulva ülök fel és nézek körbe a kikötőben ahol érkeztünk. Bár igazából már nem látok semmit csak a ködöt és őt, meg a csónakot, meg a vizet amin érkeztünk. Mélyet szusszanok s félre tűröm barna tincseimet majd lassan felé fordulok rá emelve kék szemeimet.-Ki más hergelt fel?-kérdezem.-Szólj ha másra gondoltál közben.-mondom ahogy felvonom a szemöldököm és szélesen elvigyorodom.-Hmm...megfogadom az álomban hallott szavakat, királyom.-Nevetek csendesen és lassan vissza dőlök de kicsit elhúzódtam tőle és inkább csak figyelem kék szemeimmel.-Úgy is kell velem bánnod.-kacsintok rá ahogy elvigyorodom.-Lassan muszáj felébrednem Jackson....Csodálatos álom volt...köszönöm.-suttogom és lassan lehunyom a szemeimet ahogy kicsit közelebb csúszva mellkasára csókolok majd vissza húzódok.-Nem sokára meglátogatlak...-suttogom de már érzem, hogy egyre homályosabban látok, és végül elvesztem az álmomat. Elvesztem Jacksont, a csónakot és a partot...

  Ahogy kinyitom a szemeim úgy fekszek mint aki egy nagyon hosszú éjszakán lenne túl. A ruhám felcsúszott rajtam és a hajam egy kész dzsungel ahogy mindent lerugdaltam magam mellett az ágyban. Igaz...mozgalmas álom volt. Lassan felülök, és megdörgölöm az arcom mire eszembe jut, mit is álmodtam és lassú mosoly csúszik az arcomra. Kimászok az ágyból és ahogy elintéztem a mosdóban pár dolgomat azonnal a telefonomért nyúlok.-Mathias! Jó reggelt.-szólok bele ahogy meghallom a hangját.-Kérlek egyeztes Jackson Montgomery titkárával, szombat este nyolcra egy időpontot. És ne engedj belőle. Csak akkor érek rá kész. Köszönöm!-Mondom és ahogy kinyomom a telefonom lassan leteszem az asztalra és felállva az ablakhoz sétálok ahol tegnap este is álltam. Jackson....az enyém leszel, és ezt te is akarni fogod.

  Köszönöm a játékot! hümm wow )
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Álomsík

  on Kedd Dec. 26 2017, 21:24

  - Semmi másra nem gondoltam közben - felelem rögtön, és komolyan is gondolom. Ez a tény viszont nagyon meglepő. Máskor, mikor egyszerűen csak dugok, százfelé járnak a gondolataim. A nőknéha bevásárlólistát írnak szex közben, én meg olykor összeállítom a likvidálandó nevek listáját, a teendőimet osztályozom, és más effélék. Most azonban... Semmi. Csakis ő.
  Meg kell őt tartanom.
  Nézem lusta nyújtózkodását, ám mielőtt még elengedném, odahúzom magamhoz egy búcsúcsókra. Aztán engedem ébredni. Én is veszek egy mély lélegzetet, és felébredek egy szinttel feljebb, majd végül a valóságban is. Hosszú éjszakám volt, és rengeteg dolgom van hátra...
  Viszont az asszisztensem, Caroline arról tájékoztatja Mathiast, hogy ez az időpont már meg volt beszélve, és szerepel a naptáramban.


  Én is köszönöm, csodás játék volt wow

  Ajánlott tartalom

  Re: Álomsík


   Pontos idő: Hétf. Okt. 22 2018, 06:44