Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kapu

  Share

  Kapu

  on Szomb. Dec. 16 2017, 19:54

  .....
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Szer. Aug. 08 2018, 21:47

  Luke és Pat.


  Első nap. Vártam de most mégis görccsel a gyomromban ülök a buszon. Talán el kellet fogadnom Amandától, hogy elhoz...de egyedül akartam jönni. Úgy is beköltözök, és bentlakásos leszek. Önállóságot akarok tanulni. Mindig valaki állt felettem így ezt nehéz volt elsajátítani de most úgy gondolom, hogy magamtól kell megismernem ezt a helyet. A fülemen a fejhallgató és az ablakon kifele bámulok. Rajtam kívül nem sokan utaznak ezen a buszon. De ők sem szokványosak. Fura az egész...a családomon kívül más emberfelettivel nem igazán találkoztam. De a suli pont ezért is lesz izgi egy részt. Csak szól a zene a fülembe és a döccenőket számolom ahogy halad a busz. Szusszanva hunyom le a szemeim ahogy lassan beérünk a suli udvarához és a kapunál megáll a busz. Lassan felkelek feldobom a válltáskámat és le lépkedem a járműből. Az oldal csomagtartóból kiveszem a kicsi kis utazó táskámat amiben a cuccaim vannak majd ledobom a földre és figyelem ahogy elhajt a busz. Aztán kék szemeimet a hatalmas épület felé emelem. Sok szárnya van, ahogy mondták mikor i voltunk látogatóba. Temérdek lehetőség, és tanulnivaló. De nem félek ettől. Inkább a beilleszkedés az amitől nagyon tartok. Akik még rajtam kívül a buszon voltak azok céltudatosan indulnak el az épület felé, de én nagyon bizonytalanul lépem át a kaput és kissé elveszve érzem magam a hatalmas épület előtt a cuccaimmal. A fejhallgatót kinyomom és lehúzom a nyakamba. Nagyot szusszanok és lenézek a telefonomra azon belül az időre. A szobák még nem is biztos, hogy nyitva vannak...de lehet mire megtalálom őket addigra kinyitnak. Ismét az épületre nézek és úgy érzem mintha minden ablakból figyelne rám valaki. Érdekes beilleszkedés lesz...
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Kedd Aug. 14 2018, 18:59

  Iskola. Amikor Vitaly azt mondta, nekem is járnom kell, először azt hittem viccel, aztán rájöttem, ez nem is olyan rossz, ide ember be nem teszi a lábát. Az évet végül is túléltem, már azt a pár hetet amit voltam, de most kezdődik minden előröl.
  Buszozni nem volt ugyan kedvem, de végül is túl fogom élni, nem halok bele. Hátra ültem, mert úgy sem szállok le a suliig, azzal meg nem foglalkoztam, van ismerős, vagy nincs.
  Csak az Akadémia előtt figyelek fel Patre, vele már találkoztam párszor, szóval legalább látásból ismerem. Na jó, nem, mert dumáltunk is. Elég vagány csajszi, nem az a kényes liba, mint a többség.
  Naná, hogy futva közelítem meg, mivel nem rég költözött ide, szerintem fogalma sincs, mi hol van.
  -Szia Pat! Ne aggódj, csak pár napig tévedsz el, utána már nem olyan vészes.
  Jó biztatás ez a részemről, hogyne, na de ha elmesélném neki, hogy első két nap hány óráról késtem el, mert azt se tudtam, mi hol van... röhögne. Én is röhögtem, de a tanárok kevésbé. Még büntetésem is volt, amit úgy ellógtam, ahogyan kell... már ameddig nem kérték számon.
  -Egyébként jó suli, tényleg, mindenki aszerint tanul, amit a fajához és képességeihez képest tudnia kell. Vagyis minden fajból vannak itt, csak úgy mondom. Farkastól kezdve vámpíron át... még nephilim is.
  Bár gondolom ezt tudja, ha meg nem, akkor most már tudja, mert elmondtam neki. Ami fura volt, hogy még nem volt különösebb balhé, a vámpírok sem ugrottak össze a farkasokkal. Pedig azt mondták, gyűlölik egymást, és mégsem.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Kedd Aug. 21 2018, 15:49

  Csak figyelem az épületet és már emelném fel a táskámat amit ledobtam a lábamhoz mikor hallom a futó léptek zaját és ahogy megfordulok már ott is van mellettem Luke. Mikor ide költöztem sokat jártam a várost mert megakartam ismerni New Yorkot ha már itt fogok élni. Így sodort össze az élet Lukeval. Nagyon könnyen szót tudok vele érteni, Mondjuk 4 fiú tesó mellett nem nehéz de mégis Luke egy idegen srác volt és nem a testvérem. De ő egy jó fej, vagány fiú. És valljuk be örülök, hogy ő a barátom. Már egy ideje barátok vagyunk de néha lányos zavaromban elmélázok más gondolatokon is de úgy seprem őket a tudatalattim mélyére ahogy csak lehet. Hallgatom ahogy beszél hozzám és szélesen elmosolyodom minden egyes mondata után. Az épület felé nézek ismét és eltűröm pár kósza tincsemet a fülem mögé.-Szia Luke!-mondom végül ahogy befejezi.-Hát elsőnek ránézésből megjósoltam, hogy úgy sem fogok oda érni időben egyik órámra se elsőnek.-mondom halkan nevetve majd bólogatok párat.-Hát remélhetőleg valóban kibírják így egymás mellett a fajok. Mondjuk ha rajtad meg rajtam múlik úgy is megtalál minket a baj folyton.-mondom ahogy finoman meglököm a karját a könyökömmel majd felveszem a táskám.-A kollégium portája nem tudod merre van?-kérdezem segítség kérő pillantások közepette, hogy legalább ne maradjak egyedül és kicsit vezessen körbe. Csak egy kicsit. Szeretem Luke társaságát. Remélem azért lesznek vele közös óráim. Annyira nem állnak messze a cambionok és a mágusok egymástól...legalábbis szerintem nincs akkora távolság köztünk.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Szer. Aug. 22 2018, 21:35

  Ó, tudnék mesélni az eltévedésekről napokig, mert mire megszoktam, mit hol találok, hát az sem egy napba telt. Utána már annak örültem, ha beértem egy-egy órára időben, még táncot is lejtettem a győzelem miatt.
  -Ez esélyes, de ha megjegyzed a házakat, utána egy fokkal könnyebb. Elméletileg specifikusan vannak felosztva a termek, minden bolygó alá mondjuk vagy az időjárással kapcsolatos termek tartoznak, vagy az ilyen gyógyítós cuccok.
  Próbálom érthetően elmondani, mi alapján tudja majd Pat is megtalálni a termeket. Ettől függetlenül még én is bolyongok folyosón, de lényegesen könnyebb a dolog.
  -Na az valószínű. Majd vezess egy naplót a büntetésekről.
  Ezt már nevetve mondom, én is írom, mert lehet, nem jártok még ide hosszú ideje, de azért már gyűjtöttem néhányat.
  -Az ott balra, az a nagy tornyos rész. Azt meg lehet jegyezni könnyen, azt senki nem felejti el.
  Főleg miután órák után alig várja az ember, ott lehessen. Kötelező bentlakás van, így én sem úsztam meg a dolgot.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Pént. Aug. 24 2018, 16:09

  Ahogy a torony felé mutat bólintok majd vissza nézek rá mosolyogva.-Köszönöm! Lehet lesz naplóm nekem is. Bár nem kéne majd otthon mutogatnom.-mondom ahogy finom vigyor szalad az arcomra ahogy elindulok a torony felé persze csak úgy ha Luke is elindul velem. Nem akarok egyedül maradni...Ő pedig...sokkal magabiztosabb mint én és sokkal ügyesebb meg minden ilyesmi.-Amúgy jó suli? Szeretsz ide járni? Vannak barátaid? Vannak jó fej meg rossz fej tanárok mint egy rendes suliban?-mindent a tv-ből szedek amúgy mert soha nem jártam iskolába igazából. Ez az első iskolám...Remélem sikerül beilleszkednem. A tv alapján és amit néha a bátyáim meséltek csak néhány dolgot tudok az iskoláról. Néha úgy érzem nagyon naiv vagyok a világhoz.-Van futó pálya?-kérdezem mert mikor még nem jártam suliba és össze találkoztam vele néha elmentem vele futni mert ő is szeret,meg versenyzik én meg csak szeretek.-Hát nagyjából tudtalak követni. Köszi azért, hogy így segítesz.-mondom ahogy dobok a válltáskámon egyet.-Kicsit azért izgulok...
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Hétf. Aug. 27 2018, 21:24

  Vigyorgok a naplón, mert szerintem olyan nincs is az iskolában, aki ne lenne ilyen-olyan büntetése.
  -Ó, szerintem tudják.
  Legalábbis Vit nem akadt ki nagyon azon, hogy nekem is van, igaz, egyet ő maga osztott ki. Pattel tartok, elkísérem szívesen, hogy ne tévedjen el addig se.
  -Aha, jó. Olyasmit tanul mindenki, amire szüksége van, nincs sok felesleges tárgy, de azért így is soknak tűnik. Annyi időt még én sem töltöttem itt, szóval nem ismerkedtem. Á, dehogy. Van aki szigorú, de nem köcsög azért.
  Pár hétről van szó, egyelőre örültem annak, hogy mindent tudok, hol van és társai. Barátokkal még nem foglalkoztam annyira. Chrisről egyelőre nem beszélek Patnek, mert én csípem a fickót, ha más nem is.
  -Van, minden van, szó szerint. Nem fogsz unatkozni.
  Igaz, hogy én jobban szeretek terepen futni, de nem panaszkodhatok, még segítséget is kaptam, hogyan tudok a lehető legjobban felkészülni.
  -Nincs miért. Jobb suli mint a simák.
  Legalábbis szerintem. Ezt szeretem, azt meg nem szerettem annyira.
  -Felkísérjelek?
  Ahogy a kollégiumhoz érünk és belépünk az ajtón, egyből a pulthoz lépek, hiszen be kell jelentkezni először. Utána már nem lesz rá szükség, csak a legelső alkalomkor.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Hétf. Szept. 03 2018, 21:22

  Hallgatom és Luke elmondása szerint ez egy nagyon jó suli aminek örülök és kicsit nyugodtabban lépkedem mellette. Reménykedem, hogy valóban könnyen befogok illeszkedni ide.-Oh akkor meg van mit csinálok a szabadidőmben.-mondom egy finom mosollyal. A tanulással nem lesz gond. Könnyen tanulok így leginkább majd szakkörökre fogok járni és mozogni fogok. Remélem van valami zenével kapcsolatos dolog is és nem ilyen régi stílusú hanem olyasmi stílus amit én képviselek. Új zene és igen provokatív és nem is sokan értékelik de reménykedem, hogy talán itt lesz olyan hely ahol nyugodt szívvel DJ-kedhetek. Ahogy beérünk és kérdez rá pillantok.-Az jó lenne, meg persze ha neked nem gond.-mondom ahogy figyelem majd ahogy végez a portán én is lejelentkezek és kicsit többet kell rám várni a papírok miatt de aztán hamar Luke sarkába érek és követem őt.-Hol tudom majd felvenni a számomra fontos órákat?-kérdezem miközben lépcsőt kezdünk mászni és végig a sarkában mozgok. megint olyan finom süti illata van. Lukenak olyan jó illata van...mindig a meggyes muffin jut róla eszembe. Szeretek a közelében lenni...
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Hétf. Szept. 03 2018, 23:25

  -Mit szeretnél? Egy csomó szakkör közül is válogathatsz. Megéri beválasztani párat, ha jót akarsz. Van olyan is, ami még a tanulmányokban is segít, meg ezer féle.
  Azt majd Pat kiválasztja, hogy mit szeretne, még én sem igazán döntöttem el a futáson kívül. Bár a tüzemmel szeretnék valamit kezdeni, mert sokkal erősebb, mint volt, és nem ártana tovább fejlődnöm, ha lehet. Kicsit.
  -Miért lenne gond? Először vagy itt, itt meg aztán könnyű eltévedni, míg nem ismered ki magad.
  Szívesen teszem, Patet nagyon kedvelem, és igazság szerint tetszik is nekem, nagyon is. Csak még azt nem tudom, hogy ő erről hogyan vélekedik. Jó fej, gyönyörű, vagány lány, akivel igencsak jól érzem magam.
  A recepciónál bevárom Patet, hogy aztán majd felkísérjem a szobájáig.
  -Na az nem olyan egyszerű, mint gondolod. Eleve vannak olyan tárgyak, amik a fajodhoz szükségesek, azaz kötelezőek, meg vannak ajánlottak. Nincs tiltva semmi, de azt úgy is megnézik, hol tartasz. Szóval megkapod az órát, foglalkozást tartó tanárok névsorát, és azt, mikor tartják. Azokra a képességeidnek megfelelően tudsz jelentkezni. Vagyis... ha te teleportálsz, akkor úgy. De mivel te is kezdő vagy még egy kicsit, majd kapsz valakit, aki segít benne.
  Én is ezt használtam, mert magamtól rá nem jöttem volna, hogyan csináljam. Felérünk, de nem állok meg, csak mutatom Patnek az utat, hogy a lépcső tetején merre forduljon, hogy ha akarja írja fel nyugodtan.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Vas. Szept. 09 2018, 21:30

  Hallgatom Luket miközben magyaráz nekem és mindenről beszél ami csak segíthet. Egy csomó információ. én néhol pislogok vagy homlokot ráncolok. Annyira mondja, hogy addigra fel is érünk a lakrészemhez és a nekem adott szoba kulccsal kinyitom a kis szobát majd besétálok. Ennek az egynek nagyon örültem. Nem kell más lányokkal együtt laknom és nem kell másokat hallgatnom, megismerkedni meg ilyenek. Úgy is csak kinézés lett volna a vége...Valahogy a lányokkal soha nem jöttem ki. Besétálok és ledobom a táskámat az ágy mellé.-Gyere csak be aztán...foglalj helyet még úgy sem ült itt senki.-jegyzem meg halkan nevetve majd ledobom a dzsekimet az íróasztalnál lévő székre és a szekrényhez lépve tárom ki. Akkora...nincs is ennyi cuccom...Oda húzom a táskámat és elkezdem kipakolni a cuccaimat szép lassan.-Hát akkor miután berendezkedtem az első dolgom az lesz, hogy lemegyek a sulihoz és megkeresem ezt a "segítőmet" aztán felveszem az óráim és megnézem a szakkör lehetőségeket. De valószínűleg a futó pályánál találkozunk.-mondom mosolyogva ahogy felegyenesedek és össze hajtogatva rakom be a ruhámat a szekrénybe.-Tuti nem fogok aludni semmit az első héten...-mondom ki a gondolatom. Próbálok kicsit felengedni és nem csak a suliról beszélni vele. Elég bénán csinálom...Ahogy kipakolom az összes ruhámat az asztalhoz lépve veszem ki a kincseimet ami a táskám mélyén volt. Az örökéletű virágomat amit a tesóimtól kaptam és a közös képet velük. Leveszem a képről a tekintetem és Luke felé fordulok aki ha leült úgy nézek le rá mosolyogva.-Köszönöm, hogy segítesz...ha gondolod majd meghívlak egy csokira vagy ilyesmi...viszonzásul.-mondom ahogy kezeimet magam elé emelem és babrálok az ujjaimmal miközben figyelem őt.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Szer. Szept. 12 2018, 20:21

  Annyi minden van, amit el kell magyaráznom Patnek a sulival kapcsolatban, hogy az lesz csoda, ha ezt mind megjegyzi egyszerre.
  A külön szoba nagyon jó ötlet, bár én is szeretem a társaságot, de néha nem árt, ha el tud vonulni az ember, főleg ha gyakorol. Ez mekkora ötlet és húzás, hogy erre is gondoltak, nem kell osztozni senkivel sem, imádom.
  A lányoknál sincs ez másként, így Pat is megnyugodhat, nem kell másokhoz igazodnia ebben is, lesz elég anélkül is. Leülök az egyik székre miután Pat hellyel kínál.
  -Most felavatom akkor. Tetszik a szoba? Az enyém is ilyen. Annyira jó, hogy el tudsz vonulni, ha egyedül akarsz lenni.
  A pakolásban nem tudok segíteni, azt ő tudja, mit hova akar tenni majd. Elmondom, hogyan tudja felvenni az óráit, mert ezt is fontos tudni, nem olyan egyszerű ám, hogy csak ráklikkelek és kész is.
  -Oké. A futópályán biztos. Á, ne hidd, észre se veszed, olyan fáradt leszel, hogy örülsz, ha lefekszel aludni.
  Az elején szerintem mindenki így jár, legalábbis én így voltam, és azt se tudtam, miben fáradtam el igazán, mert nem tűnt fel.
  Figyelem a képet, amit Pat kitesz, hát ők a testvérei ezek szerint. Aranyos kép, és látszik, hogy fontos neki.
  -Köszi, elfogadom, de nem azért csinálom. Pakolj nyugodtan, és ha gondolod, akkor majd később mindent megmutatok.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Csüt. Szept. 13 2018, 21:12

  -Oh nem! Nem azért akarom viszonozni csak mert segítesz...Vagyis de...vagy nem...öhm...izé...-már magam is bele zavarodok abba mit akartam ebből kihozni.-Szóval amúgy is örülnék ha meginnál velem valamit...nah...-mondom csendesen miközben még mindig az ujjaimmal babrálok magam előtt. Körbe nézek ahogy a szobáról kérdez és bólintok egyet.-Ezért is tetszett ez a hely. Nem kell egy szobában zsúfolódni és nem kell senki akarata előtt meghajolni. Meg aztán a lányok furák...Persze én is az vagyok szóval én is fura vagyok csak...a lányok azok lányok...én meg nem érzem magam olyan...lányosnak.-mondom ki neki a ki filózott gondolataim ahogy finom mosoly szalad az arcomra majd halkan elnevetem magam.-Mindenképp jó lenne ha tudnánk néha együtt futni. Szeretek veled futni.-mondom ahogy leengedem magam mellé a kezeimet. Ahogy ismét segítséget nyújt csak figyelem majd lassan elfordulva emelem fel az üres utazó táskámat és teszem be a szekrény aljába. Becsukom az ajtót majd megfordulva dőlök neki az ajtóknak és úgy nézek Lukera.-Az nagyon jó lenne ha körbe vezetnél...örülnék neki.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel.-Persze ha csak neked nem gond. Mert ha van fontosabb dolgod nem kell kísérgetned...biztos neked is van még egy csomó dolgod...vagy ilyesmi...
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Hétf. Okt. 08 2018, 21:20

  -Akkor most miért is?
  Nevetve nézek Patre, ahogy belebonyolódik a mondandójába, ilyet én is szoktam, de neki aranyosan áll.
  -Tényleg? Szívesen tenném.
  Felragyog az arcom, és most először ötlik fel bennem a gondolat, hogy talán én is tetszem neki, nem csak ő nekem?
  -Dehogy. A legtöbb lány szinte egyforma, de te más vagy. Vagány, belevaló és nagyon csinos. Nézz csak bele a tükörbe, nagyon szép vagy Pat.
  Azonnal "kerítek" egyet, hogy lássa, miről beszélek. Miért nem látja azt, amit én? Végre nem egy tucat lány, esze is van, beszélgetni is lehet vele, a többivel nem, mert a legújabb divaton kívül nem nagyon érdekli őket semmi más. Hihetetlennek tartom, hogy ő nem ezt gondolja magáról.
  -Én is veled. Akkor hogy legyen? ha mindent sikerül elintézni, akkor megnézzük, hová tudjuk betenni az időpontokat, vagy legyen spontán?
  Mindkettőt szeretem, Pat társaságát meg leginkább. Amint elkészül a pakolással, felállok, ha pihenni szeretne, akkor nem zavarom, bejövök később. Azt is felajánlom, hogy megmutatok neki mindent, és készítünk egy segédletet is, hogy tényleg ne tévedjen el.
  -Oké. Mikorra jöjjek érted? Dehogy gond, ráérek, én már elintéztem mindent, szabad vagyok teljesen.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Patrícia Devlin

  Rang : Beavatott
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 15
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Kapu

  on Pént. Okt. 12 2018, 21:15

  Csak figyelem kék szemeimmel és öntudatlanul mosolygok csak attól, hogy Luke is mosolyog rám.-Azt hiszem csak úgy meg akarlak hívni...ez az indok.-mondom ki végül és halkan elnevetem magam. Milyen lúzernek tűnhetek. Ahogy mondja a szavakat kicsit elnyílnak egymástól az ajkaim és csodálkozó pillantásokat vetek rá majd a tükörre nézek amit felém tart. Én csak magamat látom..-Én arra gondoltam, hogy amint rendeztem az óráim az edzéseidhez igazítom az enyéimet és akkor legalább nem kerüljük el egymást.-mondom ahogy felnézek a tükörből.-Köszönöm Luke...még nem mondtak nekem ilyesmi.-mondom ahogy lassan letolom magma elől a tükröt a kezében és ismét felnézek rá.-Te egy nagyon kedves srác vagy...és egy nagyon jó barát. Én pedig nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy ilyen barátom.-mondom halkan aztán le pillantok magunk közé.-Nem vagyok fáradt szóval mehetünk akár most is. Szeretném felfedezni a helyet, hogy ne mint egy idióta járjak körbe körbe.-nevetek csendesen ahogy kezeimet a hátam mögé teszem.

  Ajánlott tartalom

  Re: Kapu


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:13