Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Társalgó

  Share
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Társalgó

  on Kedd Dec. 19 2017, 19:49


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Kedd Dec. 19 2017, 19:52

  so this is Christmas
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Valahol éreztem, hogy a ház, hiába nem készült el teljesen a renoválása, s akartam lezárni az el nem készült részeket, mindig találtam tennivalót. Ezért sem voltam kétségbeesve, mikor végül összeadtam, kik is jönnek el vendégségbe, pontosabban: mennyien.
  Már régen volt ilyen karácsonyom, ünnepem, s ez olyan plusz örömmel töltött el, hogy nem sajnáltam semennyi időt arra, hogy készülődjek. Nem elkápráztatni vágytam őket, hanem meghitté tenni azt, hogy nálam jártak.
  A meghívókat is kiküldtem, benne azzal, hogy jöhetnek bárkivel, akivel szeretnének, csak jelezzék vissza, hányan jönnek összesen.
  A farkas is megneszelte ezt a készülődést, de biztosítottam róla, hogy a házban jó helye lesz, nem fogják háborgatni.
  A mézes süteményekkel foglalkozom éppen, azoknak puhulniuk kell, mire megérkeznek a vendégek, akiket frissen bebútorozott, festett falú helyiségek várnak, ropogó, meleget ontó kandallóval, fűtéssel.
  Pár nappal ezelőtt esett le az első hó, s ismét hó illata érződik a levegőben, amitől csak még inkább mosolyogni tudok. A hatalmas méretű fa a nappaliban még ereszkedik a melegben, amit bizony nem vágtam ki, hanem majd idővel újra ki lesz ültetve, amint enged a talaj a tél végén, addig majd óvom a gyökerét a hidegtől. Szokás szerint kendőt kötöttem a hajamra és kötényt vettem fel, így könnyebb dolgozni.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Társalgó

  on Szomb. Dec. 23 2017, 12:26

  boldog

  karácsonyt


  [You must be registered and logged in to see this image.]  Már nagyon vártam ezt a napot. Végre megmutathatom Briannek, hogy mi is szokott történni hétvégente, mikor nem vele vagyok, és hogy hol. Megmutatom neki a farkasunkat, a szobát, ahol együtt töltjük majd az éjszakát. Nagyon remélem, hogy nem kap frászt. Gabriel szerint rengetegen leszünk.
  Korán érkezünk, hogy segíthessek dekorálni és a konyhában, és hogy a vendégeket fogadjam. Nagyon meglepődöm, hogy már van itt valaki Gabrielen kívül, méghozzá egy igazi angyal! Annyira csodálatosan szép és ragyogó, hogy teljesen meg vagyok tőle illetődve, és egyfolytában kerülgetem, nem merek vele egy helyiségben maradni, nehogy zavarjam.
  Estére mindennek kész kell lennie! Az ajándékok egyelőre el vannak dugva a szobámban. Először a fát díszítjük fel Briannel, majd a szobákat, ahol még esetleg Gabrielnek nem volt ideje rá eddig. Mire a vendégek megérkeznek, minden kész, és a mi ajándékaink az elsők a fa alatt, amiket hoztunk annak a néhány vendégnek, akikről tudjuk, hogy itt lesznek.
  Megígértem Briannek, hogy ezúttal egyetlen kortyot sem iszom, úgyhogy csak kávézgatok egyelőre arin, és egyfolytában piros-fehér cukorbotocska lóg ki a számból, akármit is csinálok.
  Az utosó feladat végül is az ünnepi asztal megterítése, amit szintén sikerül befejezni időben.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Társalgó

  on Vas. Dec. 24 2017, 11:15

  so this is Christmas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Elhoztam drágámat, elsősorban azért, mert óvni vágytam őt és a nagyon(!) növekvő gyermekeket. Én apaként, röhej a köbön, de éppen annál jobban izgatott. Na meg, kíváncsi voltam drágám pincsikutyájára barátjára, akire rá meri bízni magát, s akiről annyit regélt. Féltékeny volnék? Á, nem, csak ha valami örömet okoz kedvesemnek, előbb-utóbb kedvem támad rá, hogy meg is kapja az én drágám, ki se kelljen moccannia érte. Csakhogy előbb szemre akarom vételezni, mire is mondok magamnak igent.
  Nem vágyom örökösen a nyakán lenni Allenának, így első megjelenésem csak egy pár percre korlátozódik, míg megérkezünk, biztonságban tudom és persze, megnézem magamnak, kiről is beszélt eddig . Az ajándékokat majd a második körben hozom, nekem dolgom van még. Amennyire a fény ünnepe ez az idő, annyira az enyém is, kellően önző vagyok, hogy minden ünnepet a magaménak is tekintsek.

  //majd még jövök! Evil(ke) //
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Társalgó

  on Hétf. Dec. 25 2017, 12:41

  Karácsonyozzunk!
  Zene neked:[You must be registered and logged in to see this link.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]  Ugyan nem tartott velem, de elkísért Gabrielhez Daryl. Csak álltam a ház lépcsője előtt miközben már meg volt a bemutatkozás és figyeltem ahogy a démonom elhagyja a helyet. Nem éreztem csalódottságot nem éreztem semmi rosszat hiszen tudtam, hogy vissza fog jönni. Lassan becsuktam Gabriel házának ajtaját és minden figyelmemet immár ide szegezem. Már nagyon kerek a hasam, és sokszor nagyon fáj a derekam hiszen húznak engem én pedig alig tudom megtartani őket. Nem tudom, hova menjek így elsőnek de Gabrielt választom a konyhában nem akarom a barátait megzavarni mint idegen. Ha ő akarja bemutat majd nekik idővel. Ahogy megjelenek az ajtóban figyelem kék szemeimmel és kezeimet hasamon kulcsolom össze ahogy mosolygok. A süteményeket látva kicsit csillan a szemem de tudom, hogy ez a két falánk ördögfióka hajt igazából. Mindig csak éhesek....-Nagyon jó illatok vannak.-mondom ahogy szélesebb lesz a mosolyom őt figyelve.-Megint kitettél magadért és olyan jó látni, hogy így mosolyogsz! Nagyon boldog vagyok, hogy együtt karácsonyozhatunk.-mondom lelkesen ahogy figyelem és széles vigyor csúszik az arcomra. Hiába valahogy bennem él kislányi lelkesedésem, hogy valakikkel ünnepelhetek....
  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Társalgó

  on Kedd Dec. 26 2017, 03:47

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Merry Christmas!
  Az első közös karácsonyunkat Tommyval úgy képzeltem, hogy otthon kettesben fát díszítünk, tojáslikőrt iszunk és giccses karácsonyi zenéket hallgatunk a nappaliban ücsörögve, azonban gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez közel sem lesz ilyen egyszerű. Mikor Tommy felhozta, hogy hivatalosak vagyunk Gabrielhez egy nagyobb összejövetelre, egyből rábólintottam. A hálaadás után kicsit neccesnek ítéltem a dolgot, de tudtam, hogy így illik. Ráadásul a kis nephilimem olyan lelkes volt, nem akartam elrontani a kedvét. De azért szorongtam az esemény miatt, csak próbáltam észrevétlenül tenni.
  Most pedig itt vagyunk. Korán érkeztünk, hogy segíthessünk mindennel, és örülök, hogy van időm hozzászokni a helyhez, mielőtt többen leszünk. Mivel ez a hely hatalmas! Már értem, miért jön ide olyan szívesen Tommy. A helyében én is imádnám. A saját kis otthonunk egy egérlyuknak tűnik ehhez képest. Egyedül Thomas szobája akkora, mint a lakásunk. Majdnem. Megint megszégyenülve érzem magam, de igyekszem leküzdeni ezt, és a jó dolgokra figyelni. Kettesben díszítjük fel Tommyval a fát és a szobákat, amíg Gabriel főz, ami azért egy kicsit kárpótol a meghiúsult ábrándjaimért. Mire az utolsó helyiséghez érünk, egészen rátalálok a hangulatra és jól érzem magam. Nem biztos, hogy ez kitart, ha megérkezik a többi vendég, de egyelőre minden rendben.
  Mikor minden kész, és Tommy nem találhat több kifogást, hogy tovább kerülgesse az angyalt, akihez láttam, hogy nem mert odamenni, mióta csak megérkeztünk, finom bárotítással (és egy apró lökéssel) ráveszem, hogy menjen oda a nőhöz, és beszéljen vele, mert látom rajta, hogy nagyon szeretne. Az első tétova pillanatokar az ajtóból nézem végig, majd ahogy látom, hogy minden rendben lesz, magukra hagyom őket a [You must be registered and logged in to see this link.] , majd jobb híján elindulok megkeresni Gabrielt. A konyha felé indulok először, mert legutóbb arra láttam, de ha ott nem találom, akkor tovább indulok ebben a hatalmas kastélyban, hogy a nyomára leljek.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Szer. Dec. 27 2017, 21:02

  so this is Christmas - Allena
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Zöldségeket aprítok, míg a sütőben sül az újabb adag sütemény, azokat akartam előbb sütni, s utána jöhetnek a zöldséges egybesültek, hogy ne vegye át a sütemény az ízeket. Megérzem, korábbról, mint sejtettem, mint ahogy kísérőjét is, aki... elmegy? Sóhajtva teszem le a kést, de mire eljutok a küszöbig, hogy óvatosan átöleljem Allenát, már fülig ér a szám.
  - Úgy örülök Allena, hogy eljöttél! Csodálatosan nézel ki, csak úgy ragyogsz! – Suttogom a fülébe, miközben óvatosan karolom át, nem akarom, hogy baja essen.
  - Milyen volt az utad? A d... Darylre is számíthatunk? – Váltok át azonnal csacsogásba, s egyben kíváncsian vizslatom, minden rendben van-e.
  - Megkóstolod őket? – Pillantok az asztalra, a süteményekre, követve Allena pillantását.
  - A holmidat hozom én, nehogy bármit is cipelj – nézek köré, hátha van valami nála.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Szer. Dec. 27 2017, 21:41

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Társalgó

  on Szer. Dec. 27 2017, 23:21

  Karácsonyozzunk!
  Zene neked:[You must be registered and logged in to see this link.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]  Hallgatom Gabrielt és szélesen mosolygok.-Nem nincs holmi ami szükséges azt Daryl le tette az előszobában.. Később biztosan csatlakozik. Vagy a születésnapján, vagy...amint érzi, hogy gond van.-mondom halkan nevetve és visszonzom Gabriel ölelését, én kicsit jobban magamhoz ölelem drága nephilimet.-Gyors utazás, szóval nem fáradtam el semmiben sem.-mondom ahogy lassan elengedem.-Köszönöm, nagyon kedves vagy te is ragyogsz drága barátom.-simítom meg az arcát majd a sütikre megcsillannak a szemeim.-Csak egyet, nem többet mert a végén felfalom az egészet. Őrületes mennyit bírok enni.-panaszkodok kismamásan.-Annyit kérnek folyton.-mondom és halkan nevetek majd lopok egy sütit és megkóstolva jó ízűen morranok egyet. Ezt Daryltől tanultam.-Ez nagyon finom! Isteni!-mondom és mint egy kis pocok rágcsálom a sütit boldogan ahogy állok előtte.-Köszönöm szépen.-nyelem le a falatot és szélesen mosolygok rá mint egy kislány.-Segítsek valamit? Adj valami feladatot kérlek! Daryl is folyton csak leültet és etet én meg már megőrülök, ha nem csinálhatok valamit. Kérlek.-nézek rá kérlelő kék szemeimmel.
  avatar
  Nathaniel Eryl Deschamps

  Faj : Mágus
  Rang : Tanítvány
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Társalgó

  on Csüt. Dec. 28 2017, 19:14

  to Everyone (Theo)
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Előzetesen már elmondtam Theonak, hova megyünk, s ott kik várhatóak, szerettem volna felkészíteni a számára tömeg méretű vendégekre, s hogy mindenki természetfeletti lesz. Valójában nekem is fel kellett készülnöm, valamint azzal is, hogy nem igazán örvend jó hírnek apám Családja, noha én nem vagyok Harvey.
  Kocsival tartunk a házhoz, s azt is megbeszéltem Theoval, hogy akármikor haza szeretne jönni, szól, s máris megyünk.
  Ismét magam mellé ültettem, mintha a múltkor ott jobban átvészelte volna a hosszú utat.
  Útközben többször megállunk, szeretném, ha megismerné a környéket és a világot is, s az apró lépések tudnak szerintem igazán segíteni ebben. De ha látom, hogy feszeng, akkor inkább a házhoz hajtok.
  Az ajándékokat kiveszem a csomagtartóból. Mivel csak Thomast ismerem, neki vettem egyedül saját ajándékot, a többiek figyelmességet kapnak, nagyon remélem, hogy senkit sem fogok megsérteni az ajándék tartalmával.
  A környék és a ház is nagyon tetszik, de azért eléggé várakozóan állok az ajtóban, míg ajtót nyitnak nekünk. S kíváncsi is vagyok.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Társalgó

  on Csüt. Dec. 28 2017, 23:37


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~Have yourself a purple little christmas~
  Először megyek nagyobb társaságba, és nagyon izgatott vagyok. Nathaniel elmondta, hogy karácsonyozni megyünk egy olyan helyre, ahol sok nem ember lesz, és mindenkivel beszélgethetek és barátkozhatok. Már nagyon várom, hogy ott legyünk! Most az autózás is egész tűrhető, mert elöl ülök, ahol szeretek. Út közben megállunk itt-ott, szétnézhetek, megcsodálhatom a környéket és még havat is látok! A városban szinte alig van, leginkább az út szélén, ahol valamiért nem olvadt el minden kupac, de ahogy kiérünk a nyüzsgésből, hirtelen minden fehérré változik. El sem tudok szakadni az ablakból, annyira tetszik!
  Amikor megérkezünk, nem bírok magammal, odamegyek és hozzáérek, meg belelépek. Nagyon hideg és furi, de irtóra tetszik! Megígértetem Nathaniellel, hogy később kijöhessek játszani a hóban, de aztán jó kisfiúként mellé lépek és vele várom, hogy beengedjenek minket. Most úgy nézek ki, mint egy normális gyerek, mert apa adott egy talizmánt, ami segít elrejteni a furaságaimat. Így biztos senki sem fog megijedni tőlem, és szerezhetek barátokat. A szőke haj és kék szem fura nekem, mintha nem is én lennék, de majd megszokom. A többieknek pedig ez tetszik, ezért szívesen elviselem.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Társalgó

  on Pént. Dec. 29 2017, 21:30

  To Everyvone

  Antiszociális lennék? Dehogy, bár nem mostanában jártam nagyobb társaságban, így kellőképp szokatlan lesz, hogy idegen, más fajbeliekkel találkozzam. Gabriel meghívása viszont annyira kedves volt, hogy nem mondhattam rá nemet, így csak azután érdeklődtem, mégis milyen fajok megjelenésére kell számítanom.
  Daryl és Allena említésére elmosolyodtam, ismerjük egymást, nem két éve, ahogy az ifjú Noelről is tudom kicsoda. Azonban a többiek számomra ismeretlenek, és abban sem vagyok biztos, hogy ebbe a társaságba beleillek.
  Kocsival érkezek, a híreszteléssel ellentétben szeretek vezetni, és igen, őrült módjára, ha arról van szó. Leparkolok, és mielőtt kiszállnék, az összes létező csomagot megfogom, csak utána nyitom ki az ajtót. A bejáratra pillantok, már állnak ott ketten egy vadász és egy cambion, számomra gyermekek szinte.
  Végül kiszállok, egy kézzel csukom az ajtót és zárom be a távirányítóval. A csippanásra elégedetten bólintok, és lassú léptekkel indulok a bejárat felé. Semmi kedvem pánikot kelteni az előtte érkezőkben, ha lehetséges.
  -Szép estét!
  Kedélyesen üdvözlöm őket, és már nem csengetek, nem kopogok, gondolom már megtették. Öltönyben vagyok, ilyet is szoktam viselni, bár nem vettem hivatalosra a figurát, mert a zakót azt elhagytam, csupán a nadrág és az ing sugallja, mi volt a szándékom, nyakkendő az tabu. Gyűlölöm.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Pént. Dec. 29 2017, 21:37

  so this is Christmas - Allena
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Visszamosolygok rá, annyira jó így látni, azok után, ahogy találkoztunk nem is olyan régen.
  - Vegyél csak – tolom elé mosolyogva a megpakolt tálcákat. – Mindegyikből egyet – hangsúlyozom ki a mindegyikbőlt. Hiszen egyet vesz, de mindegyikből.
  A morranásra csodálkozással pillantok rá, aztán látom és hallom, hogy nagyon élvezi a süteményt, felnevetek.
  - Egészségedre! Örülök, hogy ízlik.
  Az előszoba felé nézek, felmérve, mekkora a csomag, majd meglepve pillantok vissza Allenára.
  - Neki is? – elszólom magam, tudom, hogy Allena mikor ünnepeli a születésnapját. – Nem lesz gond – ölelem vissza mosollyal. Itt van, gond már nem lehet.
  - Tehát állni szeretnél? – Egyetértek a másikkal, ilyen nagy pocakkal alig lehet mozdulni. – Rendben – bontakozok ki az ölelésből, ruháján nyomot hagy a lisztes kötényem, nem veszem észre.
  - Van egy krémes, aminek a krém része még igencsak hiányos. Volna kedved hozzá? – Tolom oda a holmikat, s a gépet is, ha azzal akar dolgozni.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Társalgó

  on Pént. Dec. 29 2017, 23:16

  Nathaniel, Theodore és Richard


  -Nyitom! - szólok be a házba, amint meghallom a kellemes ding-dongot a bejárat felől. Az összes kandallóban lobog a tűz, én meg épp azzal foglalatoskodtam, hogy mindegyik fölé karácsonyi zoknikat akasszak. Mivel én vagyok a legközelebb az ajtóhoz, felajánlkozom. A maradék két zoknit a vállamra vetem, és már sietek is az ajtóhoz.
  Anélkül tárom szélesre, hogy egy pillanatra is elgondolkoznék, ki lehet a túloldalon. Az ajtón kerek karácsonyi koszorú, a keretben lágy sárga fényű égők, az előszobában rengeteg hely, fagyöngy minden ajtófélfán, fenyő- és frissen hasogatott, izzó farönkök illata, meg persze a rengeteg karácsonyi süteményé, amin Gabriel és a szerelmem egész délután dolgoztak.
  - Sziasztok!
  Először a különös, hosszú hajú pasas aurája kólint fejbe, de rögtön utána rámosolygok Nathanre és a mellette ácsorgó kis szőke srácra, aki nem lehet más, mint...
  - Te vagy Theo, ugye? Szia! Thomas vagyok. Gyertek beljebb! - állok félre az ajtóból, amint kezet nyújtok a kölyöknek, aztán a harmadik vendégnek is.
  Elveszem a kabátjaikat, ha van, és mindent berakok a mellettünk levő óriási gardróbba.
  - Menjetek beljebb! Gabriel a konyha körül van, képtelen abbahagyni a sütést. Kicsit később bemutatlak titeket egymásnak. Azok ott ajándékok? - kíváncsiskodom a hosszú hajú fickóra pillantva. - A fő karácsonyfa erre van, az alá tettük a mieinket - mutatom az irányt a karommal.
  Miközben beszélek és próbálok udvarias lenni, a szemem sarkából végig a kissrácot figyelem. Milyen... alacsony, és kicsi! És mennyire... hasonlítunk! Egészen elképesztő.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Társalgó

  on Szomb. Dec. 30 2017, 16:20

  Karácsonyozzunk!
  Zene neked:[You must be registered and logged in to see this link.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]  -De ezek tényleg isteniek!-mondom lelkesen ahogy figyelem kék szemeimmel és mindegyik sütit hamar elfogyasztom.-Nem pont állva tök mindegy hogy most állva vagy ülve csak szeretnék segíteni neked. Nem akarok csak itt lenni láb alatt. A tanítványod és a barátja is díszítették a fát.-mondom és szélesen mosolygok.-Gyönyörű fát választottál amúgy.-mondom csendesen és elvigyorodom a kérdésre.-Igen...tudod a hónap az hadd legyen közös.-nevetek halkan.-Igen? Persze! Én megcsinálom!-mondom, mintha valami nagyon komoly feladat mert az is. A krémesnek a krém a legfinomabb része, szóval tökéletesnek kell lennie.-Úgy csináljam, ahogy mondod vagy ahogy én szoktam?-kérdezem hátha valami olyasmit is bele akar tenni amit én nem miközben oda megyek a ki készített dolgokhoz és amint választ kapok neki is állok. Ha hagyja magamtól csinálom ha mondja hogy csináljam pontosan követem az utasításait.
  avatar
  Nathaniel Eryl Deschamps

  Faj : Mágus
  Rang : Tanítvány
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Társalgó

  on Szomb. Dec. 30 2017, 20:19

  to Theo, Richard, Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Megvárom, míg kiörömködi magát a hóban, mosolygok, mert ez a Theo teljesen más, mint akit megláttam először. Felszabadultabb, s tetszik, hogy kifejezi a véleményét, akaratát. Sejtem, hogy előbb-utóbb át fog esni a ló túloldalára, de addig is, nagyon jó látni, ahogy kinyílik és boldog. És nagyon furcsa szőkén, kék szemekkel. Viszont így látszik, hogy valóban testvérek vagyunk.
  Végül az ajtóban állunk, s egy újabb kocsi érkezik. Hátra sem kell néznem, hogy tudjam, nem csak erős az illető, de vámpír is. Magamban megvakarom az orrom hegyét. Magabiztosnak kell lennem, hiszen Theonak szüksége lesz egy biztos pontra. Voltaképpen még mindig nem hiszek a vámpírokban sem, erre itt áll mellettem egy. Felé fordulok, halvány mosollyal.
  - Jó estét!
  Folytatnám, addigra viszont nyílik az ajtó, s Thomast pillantom meg, egyből elmosolyodom.
  - Szia!
  Még nehéz elvonatkoztatnom, hogy a gyámja is vagyok, mindig a testvéremként gondolok rá, még akkor is, ha az is elég új és szokatlan. Vagyis annyira már nem.
  - Igen – de hagyom, hogy Theodore bemutatkozhasson, meghagyva neki a szabadság jogát.
  - Theo ő pedig Thomas – nem folytatom, tudni fogja, hogy a féltestvéréről van szó.
  Aztán beljebb megyünk, kint hagyva a hideget. Leveszem a kabátom, átadom Thomasnak, hadd rendezze el.
  - Mint ahogy ezek is – emelem fel a díszes papírtáskákat, melyekben az ajándékok vannak becsomagolva.
  Gabrielre is kíváncsi vagyok, de nem akarom zavarni, így előbb az ajándékokat helyezem a fa alá.
  - Önben kit tisztelhetünk? – Tekintek végül a harmadik jövevény felé, miután letettem a csomagokat. – A nevem Nathaniel Montgomery – az illemet belémnevelték, s jól is jön a magasabb körökben. – Örvendek a találkozásnak. Gabriel barátja? – Érdeklődöm tovább.
  - Fantasztikusan néz ki ez a karácsonyfa – nem tudok róla leszakadni, nagyon tetszik. - Tudunk valamiben segíteni, Thomas? – Nézek a másik testvéremre, s hirtelen nagyon jó érzés fog el. Mindig vágytam családra, testvérekre. Amennyire kételkedtem nem is olyan rég abban, hogy mennyire lett volna jó, ha együtt növünk fel... azt hiszem, jobb így, még ha nem éppen a legjobb jutott nekik. Szinte szégyellem magam, hogy nekem jutott a jobbik része a dolgokból. S egyben figyelem Theot is, miként reagál a vámpírra. Esküszöm, csípjen meg valaki, még mindig nem gondolom, hogy ez lenne a valóság...
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Vas. Dec. 31 2017, 13:50

  so this is Christmas - Allena
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Jó nézni, ahogy eszik, most szüksége is van rá.
  - Nem vagy láb alatt sosem, Allena – lágyulok meg a csipkelődés után.- Nagyon kedvesek, s hogy feldíszítik a házat, külön jól esik – szélesedik a mosolyom.
  - Köszönöm – pirulok el egy kicsit. – Szerettem volna otthonossá tenni egy csinos formájú fával.
  Számtalanszor feltettem magamban a kérdést, miért éppen egy démonba szeretett úgy bele, hogy gyermekük is legyen. Aztán ráébredtem, hogy ez éppen nem számít. A boldogság és az együvé tartozás számít. Démon mellett élni nem könnyű, mint ahogy angyal mellett sem. De együtt vannak, s ez mindennél többet jelent nekem.
  - Nagyon jó ilyen boldognak látni, Allena – lépek oda hozzá, s érintem össze homlokunkat, vigyázva a harmadik szememre.
  - Ahogy te szoktad! Az nagyon finom! – Csillan fel a szemem. – Valamire szükséged van még ezeken kívül hozzá? – Kérdezem, hogy pótoljam, ha kell.
  - Aggódtam, hogy ennyien leszünk és ilyen sokfélék. De azt hiszem, jól elleszünk – ezért is örültem ennek a nagy háznak. Nem vagyok társasági lény, de szeretem körülöttem tudni azokat, akiket szeretek, s fontosak nekem.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Társalgó

  on Hétf. Jan. 01 2018, 22:13

  Gabriel kiket hívott, arról nem tudok, az ő döntése volt, én pedig alkalmazkodom. Az, hogy a többség fiatalabb lesz nálam, azaz majdhogynem siheder vagy gyermek, arra számítok, nem jelent újdonságot, ez többnyire így van.
  Ezért sem lep meg, hogy az ajtóban várakozók is igen ifjúk, mind a mágus, mind a kis cambion.
  -Szia! Richard.
  Nyílik az ajtó, így másra most nem nagyon van idő,csak egy köszönésre, és azonnali bemutatkozásra. A kérdésre bólintok. Igen, ajándékok, mindenkire gondoltam.
  -Üdvözlöm! Richard Lucius Warren, de szólítson csak Richardnak, és ha kérhetem, tegezzen nyugodtan.
  Nyújtok kezet Nathanielnek, és ha a kis cambion is figyel akkor felé is megteszem ugyanezt a gesztust. Bólintok ismét, igen, Gabriel a barátom, többek közt.
  A fő karácsonyfához sétálok, alá teszem az ajándékaimat, mire pedig kérdezhetnék, Nathaniel már meg is előz. A kételyeit érzem, így érdeklődve fordulok a mágus felé.
  -Hihetetlennek tartod, hogy létezem? Márpedig így van.
  Még egy barátságos mosoly is kúszik az arcomra, nem vagyok harapós, tudok egészen emberi formát is ölteni, ha szükséges.

  Nekem:  #22B687
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Társalgó

  on Hétf. Jan. 01 2018, 23:11

  Karácsonyozzunk!
  Zene neked:[You must be registered and logged in to see this link.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]


  Hallgatom a szavait és hagyom, hogy össze érjen vele a homlokom majd szorosan megölelem amennyire lehet aztán halkan kuncogok mikor ezt mondja nekem.Akkor úgy csinálom. A kérdésre végig nézek a holmikon és vissza nézek rá.-Nem kell már hozzá semmi minden csodálatos, és megfelelő mennyiségű.-mondom lelkesen ahogy rá vigyorgok majd feltűröm a felsőm szárát és neki állok. Szeretek főzni és készülni mindig megnyugtat és hasznosnak érzem magam a dolgokban.-Szerintem tökéletesen el leszünk mindannyian. Ez egy nagyon szép ház, főleg most így kidíszítve. El tudnék itt lakni.-nevetek csendesen ahogy lassan neki állok közben a dolgoknak és lelkesen kezdem össze keverni a krémet miközben halkan dúdolni kezdek valami kellemes dalocskát az ünnepekre.-Én is örülök, hogy most kapok a boldogságból Gabriel. És hogy te is az vagy végre. Meg, hogy a rég múlt emlékére most együtt fogunk ünnepelni.-mondom halkan kuncogva.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Társalgó

  on Kedd Jan. 02 2018, 00:49


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~Have yourself a purple little christmas~
  Odaállok az ajtó elé Nathaniellel és csengetünk, de még mielőtt beengedne valaki, megérkezik valaki más is. Egy újabb vendég. Érdeklődve nézem a férfit, még sosem láttam hozzá hasonlót, és nagyon kíváncsi vagyok rá. Érzem az erejét, de nem félek tőle, inkább meg szeretném ismerni, feltenni egy csomó kérdést és kideríteni kiféle, miféle ő. Viszont mielőtt akár bemutatkozhatnék nyílik az ajtó, és egy fiatal fiú fogad minket. Nagyon aranyosnak tűnik, és teljesen más az energiája, mint a többieknek, akiket már ismerek.
  - Szia! Uhum, én - mosolygok rá. Szóval ő Thomas, a másik bátyám. Ettől még szimpatikusabb. Egészen hasonlítanak Nathaniellel.
  Beljebb lépünk, odaadom a kabátomat, majd szorosan Nate mellett állva nézelődök, ámuldozok és figyelem a beszélgetéseket. Aztán mikor a hosszú hajú férfi felém fordul, megpróbálok ügyes és határozott lenni, ahogy kezet fogok vele.
  - Én Theo Miles Hudson vagyok. Hívhatsz Theonak és Milesnak is, mindkettőt szeretem - mutatkozok be, ahogy tőle hallottam. Aztán a szemem sarkából Nathanielre nézek, megerősítést keresve, hogy jól csináltam-e. Ő azonban kicsit bizonytalannak tűnik, mintha tartana a fekete hajú valakitől. Ezt nem egészen értem, de gyorsan elterelődik róluk a figyelmem, mert észreveszem, hogy Thomas engem néz. Rámosolygok és közelebb húzódok hozzá, hogy beszélhessek vele.
  - Te itt laksz? - kérdezem csillogó szemekkel. Ő nyitott ajtót, ezért gondolom, hogy itt lakik és nem csak olyan vendég, mint mi. De bármit válaszol és bármerre indul tovább, lelkes kiskutya módjára követem, semmiről nem szeretnék lemaradni.
  avatar
  Gabriel Skoglund

  Faj : Nephilim
  Foglalkozás : Kalligráfus

  Re: Társalgó

  on Kedd Jan. 02 2018, 21:52

  so this is Christmas - Allena
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  - Rendben – mosolygok, majd tovább folytatom a tennivalókat, ám egy pillanatra megáll a kezem, mikor ránézek Allenára.
  - Örülök, hogy tetszik. Csodálatos, hogy van ez a ház. Maradj, ameddig jólesik – és ezt valóban így is gondolom.
  Újfent átkarolom, finoman, majd folytatom a munkát. Van még teendő, s hogy Allena eljött, csak még boldogabbá tett.

  //Köszönöm, s átadom a terepet! wow //
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Társalgó

  on Szer. Jan. 03 2018, 20:54

  so this is Christmas
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Szenteste késő délutánján kopogtatok be az ajtón, s bárki is enged be, kedves vagyok hozzá, hiszen ők is kedvesek az én Fényemhez ajánlom nekik . A kabátomat viszont valahol elhagyom félúton, úgy keresem Allenát, hogy karjaim körbefonják derekát, vigyázva méretes hasára, s egy csókot lehellek ajkaira.
  - Édesem, mondtam, hogy nem úszod meg nélkülem a Karácsonyt – aztán rátérek a lényeg másik oldalára. – Hogy vagy, jól viselik gondod? – No igen, kicsit túlgondoskodom körülötte.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Társalgó

  on Csüt. Jan. 04 2018, 22:10

  Darylnek
  Zene neked:[You must be registered and logged in to see this link.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]


  Már végeztem a konyhában, és Thomassal a beszélgetés is meg volt. A tűznél ácsorogva élvezem a meleget amit áraszt magából és egyik kezemet kerek pocakomon tartom. Mélyet szusszanok ahogy lehunyom a szemeim és úgy rohan le az energia mintha mindig is engem keresett volna. Daryl az. Meg jött. Azonnal meg is talál engem és ahogy megfordulok már át is karol engem meleg szeretetével és kapom a lágy hűvös csábító csókját. Ahogy elválnak ajkaink szélesen elmosolyodom.-Nem is akarom nélküled megúszni a karácsonyt, kedvesem.-suttogom halkan kuncogva ahogy végig simítok karjain majd megcirógatom az arcát lágyan.-Persze, hogy gondomat viselték. Ennél jobb helyen nem is lehetnék jelen pillanatban.-mondom ahogy figyelem kék szemeit az enyéimmel és arcára puszilok.-Most már nem fogsz elmenni ugye?-kérdezem ahogy figyelem őt és amennyire tehetem nagy hasammal hozzá bújok.-Képzeld én készítettem az egyik sütibe a krémest, nagyon finom lesz, meg nyalod majd mind a tíz ujjad.-mondom ahogy rá vigyorgok és halkan kuncogok.-Kicsi fiaid mér nem bírnak magukkal, úgy rugdalóznak mint a vadlovak.-mondom halkan nevetve ahogy eltűröm pár kósza tincsét drága démonomnak.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 20
  Foglalkozás : Diák

  Re: Társalgó

  on Pént. Jan. 05 2018, 22:57

  Nathan, Richard és Theo


  Mindhármukat beljebb terelgetem az előszobából, egyrészt mert bármikor új vendégek érkezhetnek, másrészt meg azért, mert bent sokkal melegebb van és sokkal jobb a hangulat is.
  Kíváncsian kukucskálok az ajándékok felé, és remélem, az egyik az enyém lesz majd.
  - Kösz! Együtt díszítettük Briannel és Allenával - fűzöm hozzá a fa méltatásához, mert Briant ismeri, és szeretnék utalni rá, hogy ő is itt van valahol. - Figyeljétek a fagyöngyöket, tudjátok, azok alatt csókolózni kell - hívom fel rá a figyelmüket, bár nem hiszem, hogy Theo túl sokat nőcsábászkodna, Nathant pedig nem tudom belőni. Bár facér lányok nem nagyon vannak. Richard viszont elég jóképű.
  Szélesen elvigyorodom, ahogy végignézem, hogy mutatkozik be a kölyök. Halálosan aranyos!
  - Nagyon metál a hajad - közlöm a vámpírral, miután neki is bemutatkozom, és ha kezet fog velem is, akkor kicsit beleszédülök abba, milyen régóta lehet élőhalott. Sokkal... sokkal ősibbnek tűnik, mint Gabriel, pedig én már őt se tudom felfogni.
  - Igen, feltétlenül szükség van arra, hogy megegyetek néhány süteményt és igyatok a karácsonyi puncsból, mert folyamatosan új adagok készülnek - felelem Nathannek nagy komolyan. Rögtön az orra alá is tolok egy tálcát, amin kör alakú diós-barackos sütemények vannak, és megkínálom Theot is.
  A nappaliban tényleg minden szabad felület roskadozik a különböző aprósüteményektől, karácsonyi édességektől, sós ropogtatnivalóktól és a dekorációktól. Az égők szerencsére nem villognak, csak ragyognak szépen. Briannek köszönhetően minden nagyon ízléses. Én legszívesebben mindenhová a dínomdánom színes égőket aggattam volna fel, de a szerelmem nem hagyta. A kandallóban ropog a tűz, a szomszéd szobából halk karácsonyi zene szól, vagy valamelyik vendég zongorázik talán, nem is tudom. Kint már rég sötét van de idebent minden olyan, mint valami filmben.
  Amint Theo megszólít, kinyúlnak felé a kezeim, mert muszáj megérintenem. Megfogom a kezeit, és kicsit elhátrálok a felnőttektől, hadd tárgyaljanak kettesben. Amint megérintem, róla is nyerek némi információt, például azt, hogy mennyire jó hangulatban van, aminek én csak örülök.
  - Csak hétvégente. Baromi szép hely, igaz? - elegyedek vele azonnal beszélgetésbe. - Nagyon hideg a kezed. Kérsz forró csokit? - kérdezem, de igazából amióta megfogtam a kezét, a kirakott tartály felé hátrálok vele, ahol egy igazi karácsonyi csokitöltő állomás van: nemcsak a díszes edény van kitéve, hanem mellé tálkákban minden, ami forrócsokizáshoz kellhet, például apró mályvacukor, csokireszelék, meleg tej, méz, tejszínhab, karamelldarabkák, karácsonyi szóró, rum, és effélék. A kezébe nyomok egy bögrét és megmutatom, hogy tud magának tölteni, és aztán kap egy kanalat is.
  - Életemben nem volt még ekkora felhajtás körülöttem karácsonykor - jegyzem meg aztán, ahogy magamnak is töltök egy keveset a csokiból, és felhígítom tejjel, meg kávésziruppal.


  A hozzászólást Thomas Mackenzie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 05 2018, 23:03-kor.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Társalgó

  on Pént. Jan. 05 2018, 23:02

  so this is Christmas
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  - Ó – adom a meglepettet. – Ezek szerint nálam nem volt olyan jó? – Nahát!
  Összekulcsolom a kezem a kezével.
  - Megmondtam, hogy a szenteste csakis a tiéd, ott leszek, ahol te. S most szenteste van – fúj, még hogy szent! Semmi gond nincs abból, hogy nyár volt, mikor az a gyerek megszületett.
  Átkarolom, ahogy hozzám bújik.
  - A tiédet nyalnám inkább – nézek rá éhes szemekkel, s újfent csókot lehellek ajkaira, vigyázva a pocakjára.
  - Még bírjátok ki egy kicsit, fiúk – hajolok a pocakjához és suttogok felé.

  Aztán mindenkivel megismerkedek, van, aki máris egyből szimpatikus, másoknál sok kérdőjel merül fel bennem, de azt látom, hogy a társaság egész jó, s ezen most én is felvidulok.
  A vacsora után a krémest valóban lenyalom, s valóban Allena ujjairól, hiszen megmondtam!
  Végül pedig jön az ajándékozás, amit nagyon furfangosan csempésztem a fa alá. Azt meg nyíltan bevállalom, hogy mindenki ajándékára kíváncsi vagyok. Hú, de sokat elmond az ilyen!

  Ajánlott tartalom

  Re: Társalgó


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:13