Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Noel Wyard Yesterday at 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Yesterday at 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Kórház
by Nathaniel Montgomery Szer. Okt. 17 2018, 21:35

» Folyosók
by Connor Shayeh Szer. Okt. 17 2018, 19:08

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 21:13

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 14:11

» Avatarfoglaló
by Emerald Wrímans Hétf. Okt. 15 2018, 21:43

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Brooklyn Army Terminal

  Share

  Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Jan. 16 2015, 11:49

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Márc. 20 2015, 23:58

  Clary és Simon

  Levegőzni akartam. Zsebredugott kézzel ülök, a tengervizet bámulva. A rúnák és a képességeim elrejtenek a mundanek elől és itt annyi zaj van, hogy elveszhetek a gondolataimban. Kellően erős, mégsem harsogó alapzaj. New yorki születésű vagyok, itt is nőttem fel, zaj nélkül nyugtalan vagyok.
  Rajzolni nem tudok, még a pálcika embereim is siralmasan néznek ki. Mégis egy jegyzetfüzet fölé hajolok néha és hol egy vonal, hol egy pötty jelenik meg. Kottát írok. Nem foglalkoztat már a zenélés és mégis foglalkozom vele, az agyam néha elvisz oda. Gondolkodom. Talán nem volt jó ötlet árnyvadásznak jelentkezni. És nem volt jó ötlet az sem, hogy az akadémiára mentem. Viszont az ott szerzett barátaim hiányoznának. Izzy, Clary pedig az intézetben is szoktak lenni. Nagy levegőt veszek és egy újabb pötty kerül fel a vonalra.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szomb. Márc. 21 2015, 16:50

  Clary & Simon

  Nem is tudom, hogy mióta nem sétáltam itt kint egyedül és hagyhattam az egész árnyvadász létet pihentetni körülbelül egy-két órára. Természetes Simont sem láttam már egy ideje, és hiányzik. Egyre rosszabb érzés látni Jace-t és tudni, hogy nem az enyém... Miért nem tudtam normális lenni és eléállni?! Csak ki kéne mondanom, de nem tudom... valami visszatart. Teljesen reménytelen minden... Inkább nem is gondolok rá... Szóval sétáltam és megpillantok egy padon egy srácot, aki már messziről is nagyon ismerős. Bárhol felismerném ezt a buksit.
  Mosolyogva mentem a "bátyám" felé. Valamit rajzolgatot,vagy írt? Igazából nem láttam, hogy pontosan mit csinál, de odaálltam mögé. Aztán rájövök, hogy nincs rajtam rúna, ami elrejt a mundanek elől. Majd rajzolok magamra, amint elkezdünk beszélgetni. Megálltam mögötte és kezeimmel eltakartam a szemét.
  - Na ki vagyok? -
  Mosolyodom el, majd elveszem a kezeimet a szeme elől és lehuppanok mellé a padra. Aztán megnézem, hogy mit csinált és kottát írt... Nem is tudtam, hogy szokott ilyeneket csinálni.
  - Hogy vagy mostanában? Minden rendben van veled? -
  Kezdem a kérdéseimet feltenni neki és ezek nem azok a megszokott udvarias kérdések, mint általában, hisz nagyon is érdekel a válasza. Ő a legjobb barátom és remélem neki sokkal jobban megy a sora, mint nekem. Majd később még... Megkérdezem, hogy mit érez Izzy íránt. Szerintem összeillenek, bár mióta elvették Simon emlékeit, szerintem nincs sok esély a dologra... De reménykedni lehet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Csüt. Márc. 26 2015, 19:17

  Clary és Simon

  Akárhová is kerültem vagy mentem, mindig kívül rekedtem. Akkor meg tulajdonképpen olyan mindegy. Majd elüldögélek valahol egyedül, hogy önsajnáltassam magam és aztán visszamegyek. Hiányoznának.
  Nem veszem észre Claryt, már csak akkor, amikor elsötétül a világ a szemem előtt a kezétől. Megáll a kezemben a toll. ~Megint!~ kész áldozati báránynak tartom magam, mindig ráfázok. A hangra azonban megkönnyebbülök.
  - Clary! – mosolyodom szélesre arcban.
  Ránézek, tudni akarom, hogy van. Hogy jól van-e. Nem fogadta el a szerelmem, ez még nem akadályoz meg abban, hogy az emlékeim visszatértével a fontossági hely Clary számára megmaradt, még ha nem is úgy, ahogy feltételezem, régebben volt.
  Figyelmesen nézek rá.
  - Valami… baj van? – sosem szokott ilyen nyíltan rákérdezni, ennyire ismerem, most is. Körbenézek, hunyorgok és pislogok néha.
  - Ugye, nem anyukád… vagy Jace?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Márc. 27 2015, 18:25

  ~ Clary és Simon ~

  Mindegy volt, hogy hova megyek, csak ne legyek otthon. Elegem van mindenből... Anya és Jace.... Jobban mondva Jace hiánya. Anya bombáz a randikkal, amikre el kell mennem, hisz ha nem megyek, akkor még jobban próbálkozik. Minden randinak az a vége, hogy Jace-ről kezdek el mesélni... Elmondom, hogy milyen jó pasi.. Elmondom, hogy mennyire szeretem és a randizó partner általában nem próbálkozik újra. Nem is baj... Világosan elmondtam már anyámnak is, hogy nekem Jace kell. Nem vagyok képes mást szeretni csak is őt. Hűha gondolataimban elmerülve veszem észre Simon-t és meglepem.
  - Simon!
  Mosolyodom el és megnézem, hogy megsérült-e egyáltalán, de szerencsére nem, vagy is nem láttam rajta semmilyen kötést, vagy hasonló. Kérdéseimre válaszok helyett csak kérdést kapok. Ennyire látszik, hogy nincs valami rendben?
  - Nincs, miért lenne? Inkább én kérdezhetném ezt tőled. Van valami baj?
  Hárítsunk egyet és még egy meggyőző mosolyt is villantok, de tudhatnám, hogy Simon ennél jobban ismer... Rátapint a lényegre. Anyu és... és... Jace. Igen ők a baj forrása. Hát nincs it tenni... Ideje elmondani neki a dolgot.
  - Talán nem tudod, de nyolc éve nem láttam Jace-t... De ezt tudnod kéne, hisz szoktál nekem falazni. Anyu meg nem hagy békén a randikkal... Mindig szerez valakit, akivel el kell mennem... Nem fogja fel, hogy nekem csak egy férfi kel...
  Nem titkolok semmit Simon előtt, hisz tudja mit érzek Jace iránt. Tudja, hogy mennyire szeretem és tudja, hogy érte mindenre képes vagyok. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy kerültem nyolc évig, de csak Jace érdekében.
  - Simon kérdeznem kell valamit... Mi van veled és Izzy-vel?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szomb. Ápr. 04 2015, 19:00

  Clary és Simon


  Ismerem már ezt a taktikát, nem fog átverni. Ránézek és úgy felelek.
  - Én kérdeztem előbb. – az ölembe teszem a jegyzetet és úgy nézek rá.
  Kikerekednek a szemeim arra, hogy nem tudom. Hunyorgok is párat.
  - Már hogyne tudnám! Te falaztatsz, hogy ne jusson hozzád el, ahogy mondod. – akármennyire is nem vagyok oda Jaceért, nem tartom helyesnek. Úgy pedig rosszul esett, hogy felém sem közeledett Clary. A kérése után hamar meg kellett békélnem, hogy ne is reménykedjem. Az apátia megvolt, hogy aztán tudomásul véve, továbblépjek ezen, még ha fáj is. De a falazás nem igazán esett jól, mégis megtettem. Clary fontos nekem. Azért elmondtam akkor neki, hogy nem helyes amit tesz, inkább mondja meg neki, hogyan érez.
  Azzal azonban, amit az utolsó mondatával mond, szíven szúr. Meg is áll bennem még a gondolat is. Aztán összeszedem magam. Valamit mondanom kellene.
  - Talán … beszélned kellene vele. Elmondani neki mindent. – nézek rá tanácstalanul. Tök hülyén érzem magam, hogy én adok tanácsot a szerelmi ügyeiben. Ügyében. – Felnőtt vagy, jogod van dolgokban dönteni, amibe más nem szólhat bele. – felelem magától értetődően. Azt már nem teszem hozzá, hogy azok után, szerelmet vallottam neki akkor, Jace mellett döntött. Régen volt és sok minden történt. És tudom, hogy vannak érzések, amiket nem lehet kitörölni. Talán Clary és Jace érzései is ilyenek. Talán nem. Nem tudhatom. Mi a francot törődök én Jaccel?
  A révedezésből Clary kérdése ránt ki. Egy ideig nézek rá bambán.
  - Miért kérdezed? – kétségek rohannak át a fejemen. Talán hallott valamit, amit én nem? – Hallottál valamit?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szer. Május 06 2015, 00:11  Simon & Clary

   

  Néha nagyon rossz, ha valaki túl jól ismer, és ez most sincs másként Simonnal... Túl jól és túl régóta vagyunk barátok. Bár igen baj van... Hiányzik Jace, de nem lehetünk együtt, már késő ehhez. Nem most kellene felkeresnem, hogy még mindig szeretem. Kiakadna és csak rosszabb lenne az állapota.
  - Igen, de tudod mi a baj... Hiányzik Jace és anyu sem adja fel, hogy találjak valaki mást... - Mondom ki egyszerűen és sóhajtok egyet. Tudja, hogy a Klávé nem díjazná, ha együtt lennénk és mindent megtennének annak érdekében, hogy szétválasszanak minket.
  - Tudom, és köszönöm, hogy segítesz... Rád mindig számíthatok Simon. - Mosolyodom el kedvesen és megsimogatom alkarját, majd megmarkolom a markát. Tudom, hogy ő sem tartja ezt jó dolognak, de mégis segít nekem amikor tud. Tudom, hogy régen szerelmet vallott és talán még szeret, de én ezt nem tudom viszonozni... Jace-t szeretem és Simon-ra csak úgy tudok tekinteni, mint a bátyámra, semmi többre. Lehet talán nem vele kéne megbeszélnem azt, hogy nekem Jace kell és csak őt szeretem... Erre még nem is gondoltam , hogy neki milyen lehet mindennap azt hallgatni, hogy mennyire hiányzik Jace.
  Szavai meglepnek... Beszélnem kell Jace-el? Nem hiszem, hogy ez jó ötlet, hisz 8 évig kerültem, biztos talált valaki mást az akadémián és már túllépett rajtam... Hisz nálam csak jobbat érdemel!
  - Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, hisz biztos túllépett rajtam, talán talált valakit az akadémián... vagy nem? - Mondom, majd mondatom végére már kérdéssé válik. Jó az igazat megvallva szerintem Jace nem kereset senkit, de sokkal jobban járna, ha találna olyat, akivel nyugodtan együtt lehet, és nem kell félnie a Klávé fenyegetésétől.
  - Mert a legjobb barátom vagy, és érdekel? -Kérdezem tőle mosolyogva, bár lehet olyan vizekre eveztem, amik nem jók számára... De ezek szerint semmi sincs rendben velük...
  - Nem hallottam, csak érdekelt a dolog... De bocsi, ha tapintatlan voltam... Beszéljünk másról? - És igen... ez volt a mentő kérdésem, amit a végére be tudtam még nyomni...
  zene: - | Note: My best firend forever ღ

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Május 15 2015, 09:37

  Clary – Simon

  Teljesen értetlenül nézek rá.
  - Akkor nyomás, keresd meg. – és hogy pont én mondom ezt, aki… komolyan, minden nő szereti kéretni magát? Aztán meg csodálkozik azon, ha elfut a préda. Inkább nem folytatom.
  - Ez természetes. – és tőből nyelném le a nyelvem, de amiért hallgattam az érzéseimről, éppen ennek okán segítek Clarynek.
  - Ezt ne tőlem kérdezd, hanem tőle. A feltételezések helyett keresd fel. – felelem magától értetődően. – A Klávé, a közösség sosem állt közétek, édesanyád sem ellenzi már régóta.
  Hátradőlök a padon. Nem Clary lesz az, akivel bármilyen kapcsolati témát kibeszélek, ezt tudom. Nekem többet jelentett, mint barát, és éppen ezért a téma még most is kényes.
  - Inkább menjünk fagyizni. – megfognám a kezét. De nem teszem, helyette rámosolygok. – Epres öntetet fogok kérni hozzá, annyi bizonyos. Ismerek egy jót, itt a közelben.
  A pad, ha Clary velem tart, hamar üressé válik, s utunkat a fagyizó felé visszük. Clary társaságára azonban jobban vágyom, mint egy adag fagyira.

  //Köszönöm a játékot! cheers //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Júl. 27 2015, 00:07  To Magnus  Pontosan tudom, merre vagyok, de nem érdekel. Űzök, szó szerint vadat. Mostanában egyre több a magánakcióm és úgy vagyok vele, hogy bár van törvény, amit betartok, mostanában megint egyre többször intenek be és csakis nekem. Hát akkor teszek arra, hogy csoportban legyünk. A démon származású elég kemény fejtörést adott, mire a nyomára bukkantam, de most ez kellett nekem. Ez vagyok én, most vagyok igazán elememben. Hiányzott. Látni is rajtam, élvezem.
  És körözik a kis szemét, már másodjára járok ezen a részen. Elvigyorodok. Rajtam nem fog túljárni. Megfordulok a másik irányba, hogy szembe haladjak vele és sebességbe kapcsolok. Éppen a legrosszabbkor. Egy árnyék jut elém, reflexből a leszerelésén vagyok, a prédára figyelek, el akarom kapni.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Vas. Aug. 16 2015, 21:19


  To Jace    

  Gyűlölöm a kicsi, de annál undokabb démonokat, akik össze vissza lopkodnak az embertől. Igaz hogy jelen esetben nem nagy dologról van szó, de akkor is, ebből már elvi kérdést csináltam, és most egy kis repkedő undokságok üldözök a városon keresztül kasul, rejtve az emberek szeme elől. Nem kellenek kíváncsiskodók, és rejtélyes cikkek a másnap reggeli újságba. Azt nem. Már majdnem megvan de ekkor egy motort veszek észre, nem messze tőlem, ő alig láthat hiszen talpig feketében vagyok, és mégis, ahogy kikerül, kinyúlok felé, és az ő lendületét használva kapaszkodok meg benne és kerülök mögé a motor nyergébe. Jace az, ezt már kiszúrtam ,a szőke haja elég árulkodó.
  - Szia Jace, ne vedd magadra de csatlakozom a vadászatodhoz. Lenyúlta a kesztyűm ezt a kis rohadék - duruzsolok a fülébe ahogy a derekát fogom át hogy le ne essek, fél kézzel legalábbis, másik kezemmel pedig egy fénycsóvát lövök ki a démon irányába, ezzel is megvilágítva hogy hol van és hogy fest. Célpontot adok a vadásznak, remélem ki is használja.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Aug. 17 2015, 19:04


  To Magnus

  Felismerem az alakot, és káromkodok egy jó hangosat. Akkor meg pláne, amikor látom, hogy még ki is nyúl felém a keze és mögém huppan. Egy tőrt veszek elő és lent az oldala felé bökök.
  - Ez nem a szállunk rendelkezésére járat. Leszállsz, vagy lerúglak. A kesztyűd nem érdekel.
  Amikor csak átkarolja a derekam, dühösen morgok egyet, visszalököm a tőrt a hüvelyébe és ismét teljes gázra kapcsolok.
  - Ne világíts, a fenébe is, hogy lepem meg, megmondanád?! – nem, mintha a motor hangja ne hallatszódna már több száz méterről, de a legjobb vadászatomba beletrollkodni, eléggé nyűgös leszek.
  Viszont csökken a sebesség, mert bár észrevette az alvilági, hogy becsaptam, már eléggé lefaragtunk a távból.
  - Dobnál már legalább egy varázslatot, a helyett, hogy diszkógömbözöl. – ezt elég hangosan, talán ordítva is mondom Magnusnak.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Szept. 11 2015, 00:39


  Jace


  Ahogy Jace derekát karolom át, megint átfut a fejemen az ismerős gondolat, amivel olyan sokat foglalkoztam már, és sajnos még fogok is. Miért pont neki kell lennie alec társának? És ez egy életre szól. Komolyan ver engem a sors, nem elég a Lightwood család, még a Herondalek is, pedig abból istenemre mondom, ami nincs, William is elég volt. Egy életre elég, remélem Jace legalább nem tervez kölyköket.
  - Eltalálom neked ha ezt akarod! - kiáltok vissza, és ha kihasználja a helyzetet akkor meg is teszem, nem egy nagy szörny, könnyedén leszedhetjük. Vagyis szedhetnénk, ha lenne benne némi csoportmunkára való hajlam, de ahogy látom ebben hiányt szenved. Nem is kicsit. Elengedem a derekát inkább, és le ugrani készülök. A magasság nem probléma, a sebesség sem, tudom tompítani őket, csak Jace a probléma.
  - Nem lennék itt ha felvennéd a nyüves mobilod, mert beszédem volna veled! De mindegy, öld meg a démont, vagy ölesd meg magad nem érdekel! De Alec érdekel, és téged is kéne érdekeljen! - ordítom búcsúzóul, mielőtt őt elengedve leugranék az egyik tető felett, és tigris bukfencben érkezek le, és felnyögök.
  - Esküszöm sosem leszek kaszkadőr... - mormogom, ahogy felállok és leporolom magam és morgok kicsit a sajgó csontjaim miatt. Bár el kell ismernem, még magam előtt is, szép ugrás volt. Elindulok a tetőtér felé, hogy lemenjek innen, kellőképpen sikerült magam felbosszantanom a vadász viselkedésén, igazából tényleg nem tudom mit is vártam tőle. Észt, vagy... bármit.
  - Átkozott William, és átkozott Herondalek, hogy csak az életem tudják megkeseríteni! - dohogok ahogy dühös léptekkel haladok előre. Nem tudom miért jöttem ma ide, tényéeg csak beszélni akartam vele, nem összeveszni és a hülyeségeit hallgatni.  00 | valami
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Csüt. Szept. 17 2015, 21:56


  To Magnus


  Meglepődöm a kijelentésén, ki is bukik belőlem a válasz.
  - Tedd. – gondolatban vonok csak vállat, mert akkor elindul a motor nem arra, amire szeretném.
  A szavaira mindjárt másodlagos lesz a démonkérdés. Akármennyire is bennem van az űzés iránti rajongásom, a harcé, mások előrébb valók.
  - Hogy mi van? Mit csinálsz?! – szinte azonnal a fékre fogok, tartom, hogy ne billenjen meg, rá Magnusra, a motor be is fullad a hirtelen fékre fogástól. A hirtelen súlykönnyebbedéstől azonban megváltozik a gép súlypontja és felborulok, csúszva fél métert.
  - A rohadt életbe! Nem busz ez, hogy csak le meg fel ugorj! – kezdek üvölteni, ahogy levegőhöz jutok és felálltam. A kezem és az alkarom, a könyökkel együtt csupa vér, ahogy felszántottam az aszfaltot.
  - Nem csak Alec fogja kitekerni a nyakad, ha valami bajod esik, de én is!!
  Ezer szerencse, hogy a csikorgó hangorkánban nem hallottam a felmenőim emlegetését.
  - Mi van Aleccel? – hirtelen nyugszom le és leszek egyben gyanakvó is. Nem érzem, hogy megsérült volna, a kerge tyúk érzet már sokkal inkább illik rá. – Összevesztetek? – szinte félig fenyegetem a kérdéssel, hogy eszébe se jusson összeveszni vele.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Szept. 25 2015, 20:56


  - Nem kell az engedélyed hozzá - morranok fel, ahogy meg is teszem, és leugrom mögüle, macska szerű könnyedséggel, de azért így sem esik jól a becsapódás, és tigrisbukfenccel kell tompítanom hogy fizikálisan se essen semmi bajom. A körülöttünk csapdosó démon felé küldök ingerülten egy varázslatot, mire fényes, izzó láncok jelennek meg a teste körül, és sakkban tartják, aztán hagyom. Végül is Jace prédája, totálisan kiakadna még jobban ha megölném. Aztán már a földön állva indulnék el, amikor ő is megáll, és csúszik egy keveset, könnyed sérülések csak, nyom nélkül el tudnám tüntetni. Ha akarnám és ha megkérne.
  - Nem érdekel jelenleg ki pályázik a nyakamra. Abból kezd elegem lenni, hogy nem lehet titeket vadászokat sehogy utolérni, és még ti csodálkoztok ha az ember kreatív megoldásokat keres... - sóhajtom fáradtan. Fél életemben Williammal veszekedtem, nem fogom ugyanezt elkezdeni Jace-el is, aki kísértetiesen emlékeztet a felmenőire. Még jó hogy nem hallotta ahogy az őseit emlegettem itt az előbb.
  - Nem, nem vesztünk össze, valami más miatt akartam veled beszélgetni. Már együtt vagyunk egy ideje és... - kezdek bele, aztán hirtelen elfogy a szavam, és megakadok, a tarkóm vakargatom meg hogy folytassam.
  - Én el akarom jegyezni őt. Csak nem tudom árnyvadász módon ezt.... hogy kellene csinálni - bököm ki végül. Jace arcára nézzek, a szemeibe és kicsit tartok a reakciójától, de... végül is a nővérén kívül ő az, aki a legközelebb áll hozzá.


  szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik Smile  
  Magnus & Jace

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Okt. 02 2015, 22:32


  To Magnus


  - Pff. – ennyi a reakcióm a felmorranására. Akkor akciózzon. Ha baja esik, én fogom elkapni a frakkját. Ne merészelje magát összetörni csak úgy.
  A fájdalom majd elér, most a dühöm és a borulás dühe sokkal nagyobb ennél. Ha Aleccel is ilyeneket csinál, esküszöm, kitekerem a nyakát.
  - Dolgozunk. –  nézek rá jelentőségteljesen. – Ha azon a telefonon üzenetet is hagytál volna...
  Utána azonban a düh lecsillapodik, Alecről van szó, másképpen. Ha ezek ketten összevesztek. De ilyet nem érzékeltem, Alecet általában én borítom ki a parabatai kapcsolatunkkal, tudom.
  - És? – sürgetem komolyan. Alec dobta Magnust? Azt sem tudnám elhinni.
  Amit azonban utána mond, széles vigyor jelenik meg a képemen és szinte ráugrok nevetve.
  - Hejj, na végre, már azt terveztük Izzyvel, hogy bezárunk benneteket valahová, hogy legyetek szívesek már megtenni.
  Majd abban a pillanatban leugrok, ha még nem vágott a földhöz. Arra nem is figyeltem, hogy a sérülésem ne érjen a ruhája anyagához, de ahogy látom, nem történt ilyen.
  - Pakold fel Alecet, menjetek el valahová. Romantikus alkat, akármennyire is nem annak tűnik és nem is glitteres, flitteres típus. –  nézek Magnusra elgondolkodva. – Vagy menjetek el harcolni valahová. A harc heve mindig kihoz dolgokat az emberből. – rávigyorgok, nagyon is bennem van a csókjuk a csata előtti nagy felhevülésben.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szer. Okt. 28 2015, 00:45  Szerencsére senkinek nem tartozom elszámolással hogy mit akarok tenni, és mit nem, még ennek az árnyvadásznak sem, aki a jelenlegi párom legjobb barátja, testvére és parabataia. Micsoda furcsa kifejezés, még mindig nem tettem túl magam rajta pedig lassan hétszáz éve koptatom a világot, és hol volt kapcsolatom velük, hol nem, de eddig többnyire távol tartottam magam. Nem tudom mi ütött belém, hogy most nem ellenálltam jobban a kísértésnek.... Alexander azonban elcsavarta a fejem.
  - Jah, és nincs öt percetek, ha lenne akkor láttad volna az üzeneteket. Mindegy, elfoglalt népek vagytok - morgolódom, de már csak legyintek. Dísznek van telefonjuk esküszöm, senki nem használja. Sokszor szerintem egyszerűbb lenne ha levelet írnék és postán adnám fel nekik, vagy némi mágikus tűzzel ami az orruk előtt jelenik meg. Hm, komolyan megfontolandó, de tényleg.
  Mindenesetre lassan megnyugszik, az arca is lassan nyugodt lesz és kísérteties mennyire emlékeztet az elődére. Tipikus forró vérűség. Az emléken halványan elmosolyodom, ez azonban nem neki szól, és a visszakérdezésére sem felelek meg, hanem utána bököm ki az egészet egyben. Hogy mire jutottam. Erre meg rám ugrik, hát még ilyet! Mindenesetre elkapom, és megtartom, mielőtt mindketten felborulnánk és gyorsan eleresztem még a végén koszos lesz a ruhám. Vagyis, ennél koszosabb, mert hát az ugrás során is kicsit elrongyolódott de kit érdekel, van ezer másik. Ezt is rendbe hozom varázslattal.
  - Izé, hát nos nekem ehhez idő kellett, mert én még soha senkit nem.... még a volt barátnőket sem - válaszolom, és megkönnyebbülök kissé, hiszen Alecnek Izzy és Jace a legfontosabb, ha ők nem ellenzik és engem támogatnak, a többiek véleménye nem érdekel. Az egész világé sem, csak az övék.
  - Hm, szóval menjünk el valamerre. Jó ötlet, úgy vettem észre amúgy is élvezi az utazásainkat - mosolyodok el, mert voltunk már pár helyen együtt, és tetszett neki az út is, meg hogy mindenfélét kipróbáltunk együtt, hol több hol kevesebb sikerrel. Az ügyességi dolgokban brilliáns, de a szerencsejátékban egyszerűen el van veszve.
  - Az... elég veszélyes mutatvány volt ami azt illeti - nevetek vissza hiszen sosem gondoltam volna hogy felvállalja és ennyire nyíltan a szülei szeme láttára, de meg is hatott. És mosolygok az emléken, mert szép és végül mindketten túléltük a harcot, de utána jelentős erőt csapoltam le magamból a gyógyításra is, Catarinával együtt.


  szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik Smile
  This is fight

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Vas. Nov. 08 2015, 17:18


  To Magnus
  - Rossz számra küldted. – vonok vállat. Be nem fogom vallani, hogy kettejük dolga, ha éppen balhéznak, mármint a rendbehozatala. De ha Alecnek e miatt baja esik, nem a csilivili világ lesz a legnagyobb baja Magnusnak.
  Megütközve nézek rá a mosoly láttán, de betudom a nagy lámúrnak. Őszintén kívánom, hogy boldogok legyenek.
  Izzy fog ennek örülni, ebben biztos vagyok, Alec megérdemli, hogy valaki szeresse. Úgy.
  A kesztyűt letépem a kezeimről, ahogy ismét két lábbal állok a földön és a kabátom ráhúzom az alkaromra. Az nem zavar, hogy alatta csupa vér lesz minden.
  Megdöbbenve és egyben meghatva nézek rá. Mármint, azt hiszem az utóbbi az. Ha Magnus most először gondolkodott el hosszú életében erről, akkor nagyon szereti Alecet.
  - Ha megcsalod, vagy bármi más módon baja lesz Alecnek... – kontrázok rá, mert én már csak ilyen vagyok. Megszorongatom a vállát a bal kezemmel. – Jó ezt hallani. – szokatlan lágyság csendül a hangomban. Lehet, hogy tüskés borz vagyok a legtöbbek szemében, de tudok kedves is lenni.
  - Na, akkor meg is van. – csapok a tenyerembe.
  - És őszinte. – sosem fogom elfelejteni azt, amit akkor láttam.
  A motorhoz lépek vissza és feltámasztom, hogy legalább tolni tudjam. Ezzel ma már se jobbra, se balra. A motor hibátlan, ellenben szépen beintettem az első keréknek. A kipufogót meg hagyjuk.
  - Mikorra tervezed és hova? – csak hogy falazzunk Izzyvel, mert azt tudom, hogy el fogom neki mondani. Erről jut eszembe....
  - Azt hiszem, hogy Roberttel is kéne beszélned. Kicsit régimódi. – tudom, hogy megemésztette a dolgot, főleg, hogy mi is derült ki és tudom, hogy szeretné boldognak látni Alecet.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szer. Dec. 23 2015, 23:12  - Ha téged kereslek, akkor mindig rosszra küldöm, persze - legyintek, nem fogok ezen problémázni többet, de Jace néha tényleg olyan szörnyű mint William, ha nem rosszabb. Rokonok, nem is kétséges. Figyelem ahogy lehúzza a kesztyűt és vérzik egy kicsit. Nem mondom hogy sajnálom, de azért majd felajánlom hogy meggyógyítom, egy picit később, előbb nyögjem ki hogy mit akarok, amit meglepően jól fogad, de hát valószínűleg ő is azt akarja amit én. Alec boldogságát, bár bevallom őszintén tartottam kicsit Jace válaszától erre a témára. Nehezebb lett volna, ha mondjuk nem adja rá úgymond áldását, vagy nem szimpatizál velem annak ellenére se hogy lassan nyolc éve ismerjük egymást.
  - Tudom tudom, veled nézek szembe, de nem terveztem semmi ilyesmit, Alec a legjobb dolog az életemben, hosszú idő óta - mosolyodom el, nem voltam én se mindig ilyen, az évszázadok formáltak, a kalandok, és az átélt tapasztalatok. Elmosolyodom, tudom hogy mennyire tüskés borz, ezt magam is tapasztalom elég gyakran, de most valahogy kedvesebb a hangja, szereti ő is Alecet. Hiszen az ő parabataia.
  - Igen, az valóban... - mosolyodok el, az emlék még bennem él, nem hittem volna hogy Alec megteszi, hogy mindenki előtt megcsókol, és együtt fogunk harcolni. az emlékezetes volt, de nem éppen az a fajta időtöltés, amit szívesen művelnék, utálok harcolni és háborúzni még jobban.
  - Nem tudom még. Mostanában tervezgetem, már megvettem a gyűrűt is csak még... hát igen akartam amúgy veled is meg Roberttel is beszélni, csak hát őt nem olyan könnyű utolérni - sóhajtok, hiszen Alecnek meg nem mondhatom el hogy hozzon össze egy randit az apja és köztem, mert abból gyanakodni kezdene.

  szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik Smile
  This is fight

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Jan. 19 2016, 21:35


  To Magnus

  Szó nélkül hagyom a visszavágást, csupán a nézésemen látni, hogy nem javaslom a folytatást, ki mennyire nyertes a telefontémában.
  A cuccaimból vedlek lefelé, majd írok rá gyógyító rúnát, de most sokkal fontosabb Magnus miért is van most itt velem. Alec miatt, aki lelkem ikerpárja és akivel nagyon is egy húron pendülünk.
  - Márpedig az elég hosszú idő, ha úgy veszem. – békülékenyebbé válik a hangom a kissé élcesebb mondatkezdés után. Együtt is sok mindenen mentek keresztül és nyolc évig kitartani egymás mellett. Ha most nem szól, hogy valóban eldöntötte, aljas tervet eszeltünk volna ki Izzyvel, hogy végre megmondják egymásnak az igent. Érzem Alec boldogságát és sokat jelent.
  - Ócska kifogás, azt tudod. –  fonom karba a kezem, tovább szakítva mindent rajtam. – De azért jó tudni, hogy erre is gondolsz. Robert meg erre mindenképpen fog időt szakítani. Nem mellesleg szeretné már hallani, hogy szorosabbra fűzitek a kapcsolatotokat.
  Fogja tolni a rosszseb az ócska motort. A falnak döntöm, majd visszajövök kocsival érte.
  - Még csak most vetted meg a gyűrűt?! – kapom felé a fejem. – Nyolc év után?! Na most azonnal jössz velem Roberthez. - azzal leintek egy taxit és akár akarja Magnus, akár nem, ha kell, sündisznós modorban, de bepakolom a taxiba, aztán magamat. Hogy ebből Robert színe elé járulás, vagy löket lesz, hogy végre megtegye, nem érdekel. Csak lépjen már!

  //Köszönöm a játékot, most már a le.... kérés jöhet csakis! wow wow //


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Csüt. Jan. 28 2016, 23:27  Hagyom a fenébe, tudom hogy Jacenek nem erős oldala a modern technika, de az istenek szerelmére, egy telefont igazán tudhatna használni és hordhatna magával. Mint a mundane-ek. Bár ő aztán soha nem volt, még csak nem is hasonlított rájuk azt elismerem.
  - Igen, hosszú idő. Még nekem is, pedig nekem az idő nem jelent túlságosan sokat, ennyi év után de Alec... valahogy értelmet adott neki - válaszolok ahogy érzem az enyhülést az ő hangjában is. Nincs semmi bajom Jace-el, csak nem tetszik a változás, régen is arrogáns volt de kevésbé bunkó és sündisznó, de nyilván ő tudja, nekem semmi közös hozzá, amíg nem érinti Alecet vagy engem. A kijelentésére kissé elnevetem magam, persze hogy tudom.
  - Egy kicsit. Nem akarom csak úgy "elragadni" és azt szeretném ha ők is belemennének, nyugodtabb lenne a lelkem. Bár ha nem fogadnak jó szívvel, hát buktam egy apóst... - mosolyodok el, hiszen az lenne a legjobb ha elfogadnák, már csak alec miatt is. Ám akkor sem fogok máshogy dönteni ha nem örülnek majd a bejelentésemnek. Néhány dologban borzasztóan tradícionlis tudok lenni, de hát ez van ha valaki annyi ideje él mint én. Jace odébb tolja a motort, én meg várakozok, bár nem is tudom mire és elképedek kicsit ahogy megragad és gyakorlatilag betuszkol egy taxiba. Egy nephilim, brooklyn fő boszorkánymesterét. Nonszensz!
  - Igazából megvettem régebben, csak... aztán nem tetszett és elvittem átalakíttatni - vallom be hiszen régebben vettem meg, amikor nagyon nagy volt bennem a felbuzdulás, de aztán olyan dolgok történtek amik nem voltak ideálisak. De most mindegy, meg fogom kérni Roberttől, és nem érdekel ha szembe is kell vele szállnom. Bizonyos harcokat nekem is meg kell vívnom. Sóhajtva húzom be a taxi ajtót, és hagyom hogy Jace kalauzoljon.

  //Én is köszönöm ^^ Jön jön....//

  szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik Smile
  This is halloween

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:34

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 13 2017, 22:18

  The Showdown
  Mindjárt felrobbanok. Ha nem ér ide hamarosan, földig rombolom az egész kikötőt. Muszáj kiengednem a dühömet, mert megfojt, felemészt, kikészít. Az egész akkor kezdődött, amikor találkoztunk Leoval az utcán. Tommy rátámadott és alig tudtam visszafogni, aztán pedig összevesztünk. Akkor otthagyott és azóta nem hallottam felőle. Hagytam neki egy napot, hogy megnyugodjon, de utána felhívtam. Ez volt tegnap. Thomas nem vette fel, sem először, sem másodszor, sem negyedszer. Írtam neki SMS-t is, de arra sem kaptam választ. Este már kezdtem aggódni. Ma reggel is kétszer próbáltam elérni, de semmi. Dühös lettem. Éreztem, hogy elveszítem, és ez annyira mérgessé tett, hogy teljesen elvesztettem önmagam. A hangok megtámadtak, magába ölelt a sötétség és hamarosan az volt az egyetlen gondolatom, hogy szét akarok törni valamit. Rombolni akarok, pusztítani, mindent elsöpörni a föld színéről, ami az utamba kerül. De visszafogtam magam. Féktelen dühöngés helyett küldtem egy üzenetet Leonak, hogy találkozzon velem a kikötőben aznap este. Így kerültem ide.
  Egy lámpa alatt állok a vízhez közel, a kezeimet a kabátom zsebeiben tartva és várok. Egész nap visszafogtam magam, de most már muszáj megütnöm valamit. Leo logikus boxzsáknak tűnt, hiszen már régóta vágyom rá, hogy megadhassam, ami jár neki, és ez az egész megint miatta történt. A hangok a fejemben őt hibáztatták és én hittem nekik. Emellett pedig valahol mélyen tudtam, hogy elég erős hozzá, hogy meg tudjon állítani, ha teljesen elborul az agyam. Nem fogom megölni. Mindig mindent megúsz, nem ez lesz az az alkalom, amikor ez az íratlan törvény megváltozik. Bízom benne.
  Mindkét kezem ökölbe szorítva pihen a zsebeimben, próbálom visszatartani magam, de remegek az erőlködéstől. Már órák óta remegek, és nem sokáig bírom már. Mikor ér ide? Eljön egyáltalán? Hülye lenne eljönni… de talán mégis megteszi. Veszek egy mély levegőt, magamba szívom a hely sós, dohos aromáját, majd lassan kiürítem a tüdőmet. Adok neki még tíz percet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 13 2017, 22:47

  Brian
  From Leo
  Először úgy voltam vele, hogy nem fárasztom magamat. Tutti megint valamit rám akar kenni, de...valami mégis dolgozott bennem legbelül. Szüksége van rám...és nem bírtam volna elviselni, ha megint szó nélkül hagyom a szavait. Akkor is megtörtem mikor elfordultam az iskolába. Fogalma sem volt milyen nehezen fordultam el, hogy valóban hiteles legyen. Nem egy könny hullott az arcomról az után, mit tettem a barátommal. És nem tudtam tenni semmit érte...Mert elrontottam. De persze, most mindenkinek az a legkönnyebb, hogy támadjanak és mindent én cipeljek a hátamon. De nem futok el. Ez a legkevesebb amit még megtehetek Brianért. Hagyom, hogy belém tiporjon ahogy én tettem vele....Nyelek egyet mikor a motoromra ülök, és lassan elérem a megbeszélt brooklyni kikötőt. Leparkolok, és leveszem a sisakot a fejemről. Emlékszem hányszor megdorgált, hogy miért nem húzok. Hogy ő mennyire rettegett és engem is kiosztott ha elestem vagy bármi. Én pedig jót nevettem az aggódásán. Vajon most is aggódnál értem Brian? Ahogy leszállok a két kerekümről, zsebre teszem a kezeimet és lesétálok a kőlépcsőn és elindulok az elhagyott kis házak mellett amik egykoron, halász bódék, vagy más tengeri lények árulására szolgáltak. De most már csak állnak itt, vagy raktárként vagy teljesen egymagukban a macskákkal, kutyákkal vagy más lényekkel. A tenger kellemes illata, lenyugtat a közelgő harc előtt. Tudom, hogy erős, és ehhez még kiszámíthatatlan...ráadásul...fűti a harag. Szinte belengi az egész kikötőt. Nyugodt léptekkel ér oda, Brian közelébe majd ahogy a mólóhoz ér őt figyeli kék szemeivel. Olyan szép. Hiába még mai napig megtudja dobogtatni a szívét. Az első szerelme. Lehet már nem érez szerelmet hiszen Noel ott van, de mindig is ott fog égni a fejében, miért is szeretett bele, és miért volt számára mindig olyan fontos. Csak legelteti a szemeit rajta míg háttal van neki majd halkan megköszörüli a torkát és várja, hogy Brian megszólaljon vagy rá nézzen, esteleg egyből egy pofonnal kezdje.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 13 2017, 23:13

  The Showdown
  Nem is értem, hogy nem veszem észre azonnal. Annyira elmerülök a saját kusza gondolataimban, hogy már nem is figyelem, mikor ér ide. Talán már nem is bízok benne, hogy eljön. Felkapom a fejem a torokköszörülésre és megpördülök, hogy szemben legyek vele. Hosszú pillanatokig csak nézem őt, lassan végigmérem, mintha nem hinném el, hogy tényleg itt van. Lehet, hogy csak a képzeletem játszik velem, hogy már annyira bekattantam, hogy nem a valóságot látom. De hamar rájövök, hogy tényleg itt van. Volt elég hülye hozzá, hogy eljöjjön. Közelebb lépek és felé nyújtom a kezem.
  - Leo... - nézek a szemeibe, szándékaim szerint elrejtve minden érzelmet az arcomról, de még mindig remegek, és a tekintetem is elárulhatja, hogy nem vagyok jól. Amint kinyúl felém, megragadom a karját egy gyors mozdulattal, a következő pillanatban pedig már teljesen máshol állunk. Egy raktárépületbe teleportáltam magunkat, ahol nem vagyunk szem előtt. A hely viszonylag magas, az egyik fal mentén néhány nagy szállítókonténer van felhalmozva, mindegyik elég méretes hozzá, hogy beleférjen egy átlagos méretű személyautó. Ezen felül viszont üres a helyiség, és teljesen sötét is, míg oda nem lépek az egyik falhoz, hogy felkapcsoljam a villanyt. Be vagyunk zárva ide, teleportálva a legegyszerűbb kijutni.
  - Azt hiszem, sejted, hogy nem beszélgetni hívtalak ide - mondom Leonak, miközben leveszem a kabátom és leteszem a földre a fal mellé. Felé fordulok, ráérősen felhajtom piros ingem ujjait és megállok vele szemben, néhány lépésre tőle.
  - Ideje kiegyenlítenünk a számlát…
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 13 2017, 23:49

  Brian
  From Leo
  Figyelem még egy kis ideig, majd ahogy megfordul találkozik vele a tekintetem. Egy kicsit a szél megfúj minket és érzem a hideget az arcomon, de csak figyelem őt. Ahogy közelebb jön, majd kezet nyújt le pillantok.-Brian...-mondom halkan majd megfogom a kezét. Tudom, hogy el visz, és nem is bánom. nem kell azon izgulni, hogy ki fog minket meglátni. A sötétben azonnal kinyitom a szemeim és skorpió szemeim kapcsolnak így a testhőjét követve figyelem majd ahogy felkapcsolja a villant, minél messzebb lököm magam a betontól, és sokkal nagyobb ugrást érek el ahogy az agyam lábaimba adja a több erőt, és ahogy leérkezek felegyenesedek és azonnal elosztódik bennem minden. Olyan vagyok mint egy csendes tavacska ami soha nem rezzen meg. Vagy ahogy régen csúfoltak. Skorpió...Ledobom a dzsekimet, majd a pólómat is. A mellkasomon a két bevéset rúna, és a hátamon a hatalmas skorpió rúna. ahogy a nyakamon a legkisebb. Ezek a legerősebb pontjaim, és ha szabadon vannak még több erőt tudok nekik adni. Csak figyelem ahogy feltűri az ingujját, és féloldalasan elmosolyodom.-Hát küldj rám tüzet, vizet, szelet, villámot vagy bármi ronda természeti csapást...de ma megfoglak fogni Brian...-mondom ahogy megfeszülnek tenyereim és kék szemeimmel figyelem őt, várva a legelső csapást, támadást. Ha bele is kezd vagy nem, az agyam azonnal halucinogén oldalát veti be. A suli termei, majd mind azok akiket én szabadítottam rá Brianre. Ha ez kell, hát ez kell. Azt küldöm rá amit a legjobban fél, és legjobban gyűlöl.


  Ajánlott tartalom

  Re: Brooklyn Army Terminal


   Pontos idő: Szomb. Okt. 20 2018, 14:01