Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Brooklyn Army Terminal

  Share

  Brooklyn Army Terminal

  on Pént. Jan. 16 2015, 11:49

  First topic message reminder :

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 00:16

  The Showdown
  Hagyok neki esélyt, hogy maga is felkészüljön a harcra. Igazságosan akarom csinálni, akkor is, ha már alig tudom visszafogni az erőmet.
  - Azt majd meglátjuk… - morgok rá, majd már lendítem is az egyik kezem, és egymás után két villámot is küldök felé. Egyik sem találja el, de nem is akartam, hogy így legyen. Csak meg akarom zavarni, hogy ne figyeljen, amikor a levegő páratartalmából megformált apró, hegyes jégcsapokkal támadom meg. A mellkasát célzom, ha nem tér ki a kis tűszerű fegyverek elől, akkor felsértik a bőrét és beléfúródnak. Nem tesznek nagy kárt benne, de fájdalmat okoznak. Az már fel sem tűnik, hogy mozogni kezd körülöttünk a levegő, mintha odakint a szélben harcolnánk.
  Érzem, ahogy használni kezdi a saját erejét, és hamarosan egy teljesen másik helyen találom magam, de ez nem igazi. Tudom, hogy csak kivetíti körénk a termet és az embereket is, mégis dühösen ugrok neki a hallucinált figuráknak, ökölnyi széllökéseket küldök feléjük, és semmivé foszlanak, ahogy eléri őket az ütés. Talán az egész csak a fejemben történik, de én igazinak érzem és valóban harcolok velük. Rövidesen azonban visszatér a figyelmem Leohoz. Nekilendülök és futólépésben közeledek hozzá, majd megpróbálom megütni. A gyomrát célzom meg az öklömmel, rásegítve ugyanazzal a technikával, amit a rémképek ellen használtam. A kezem köré sűrítem a kavargó levegőt, és annak erejével húzok be neki. A kezem igazából nem is érinti a bőrét.
  - A te hibád! Minden a te hibád! - kiabálok közben, kieresztve magamból az összes felgyülemlett feszültséget. Nem fogom vissza magam. Tovább nem megy.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 19:00

  Brian
  From Leo
  Mindent látni fogsz Brian...ezt megígérem. A villámok jönnek, de nem pont ez fog kizökkenteni. A kis jég kristályok suhannak és elmozdulok, hogy kikerüljem őket. A szelet mozgatja oda kint, és valószínűleg azért hozott ide, hogy minél több párát szívjon ki a levegőből és még a szél ereje is vele van. Letámadja a képzelgéseimet én pedig közelíteni kezdek ahogy  a skorpióm finom vörös fényt vesz a hátamon. Azonban vissza koncentrál rám, én pedig amint közel vagyok vissza torpanok és igyekszem kikerülni a szél lökte ökleit. A gyomorvágást még kikerülöm, de az arcomat eléri. Lök is rajtam és vissza csúszok a falig, ökleimmel támasztom meg magamat a betonon. Lassan felegyenesedem, és megtörlöm vérző orromat majd ismét támadok. Teljesen sötétbe vonom a helyet és a halucinált klónjaimmal támadom le az ingerlő nevetés hangom, és ahogy a nevét kiáltják a klónjaim minél jobban zavarják őt össze. Mindegyik hirtelen jelenik meg a közelében, és mintha lecsapnék rá de csak elfoszlanak amint elérnék Briant és én ez alatt egyre közelebb jutok. A bal mellemen lévő tetoválás finoman villogni kezd kék fényében mire Brian mellett termek átverve az agyát. Azt hiszi egy nagy ütést viszek be az arcán, de többet más testrészein is miközben gyorsabban villog rajtam a szimbólum.-Mindennek nem vagyok az oka! És ne hidd azt, hogy te...TE egy ártatlan, áldozat vagy, akit én a gonosz molesztálni akartam!-kiabálom az arcába ahogy bele vágok a mellkasába majd hagyom, hogy eltűnjön a sötét és vissza térjen a helyszín ahol eredetileg voltunk. Pár métert vissza lépek és felegyenesedve tartom rajta kék szemeimet.-Ne hidd azt, hogy TE közben nem csináltál semmit! ÖSSZE TÖRTED A SZÍVEM!-ordítom az utolsó mondatot.-Csak egy rohadt "nem"-mel kiszúrtad a szemem és a lelkem! Ennyit érdemeltem?!-mondom miközben széttárom a kezeimet.-És utána elvártad, hogy figyeljek rád, meg óvjalak meg a pletykától, hogy te is meleg vagy és Leo Veikko, a nyomrult árva egyetlen darab Bhat meleg kis nyomorék kúr téged?! OTT HAGYTÁL A FRANCBA! ÉN NYOMORÍTOTTALAK MEG LELKILEG?! TE MI A FASZT TETTÉL BRIAN?! EZ AZ, HOGY SEMMIT!! Ha az elején kiderül, hogy meleg vagyok szóba se állsz velem? MOND MEG AKKOR BAZD MEG! MOND MEG, HOGY SZART NEM ÉRT A BARÁTSÁGUNK ÉS TE AZ EGÉSZBŐL KI AKARTÁL LÉPNI!-szinte vizhangzik a hangom az egész helyen és halkan fújok egyet.-Legyél dühös és verj szét....én meg majd jól a pofádba röhögök az egész faszságon. A TE faszságodon...-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel, majd ismét megindulok felé, hogy újabb támadásba kezdjek.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 20:05

  The Showdown
  Az első ütésem nem talál, de gyorsan kapcsolok és még mielőtt túl messzire lendülhetne, teljes erőből orrba vágom. A légörvény boxkesztyűként veszi körbe az öklömet, és annyira felerősíti az ütést, hogy egészen hátra tudom őt lökni a falig. Pár másodperces szünet áll be két támadás között, és hamar meg is fizetek a lassúságomért. Újabb halucinációt küld rám, erősebbet, mint az előző, és hiába tudom, hogy nem igazi, teljesen megőrjít. Próbálok küzdeni az árnyak ellen, kizárni a hangokat, de képtelen vagyok. Teljesen elveszi a figyelmem a képzelt alakok elleni küzdelem, csak jobban feldühít. Aztán ott terem Leo, felemeli a kezét, én védekezek, de az ütés teljesen máshol ér, mint amire számítottam. Újabb átverés! Fájdalmas nyögések kíséretében fogadom az ütéseket, próbálom kivédeni őket, és vaktában visszavágni. Párszor eltalálom őt, de ez nem mehet így tovább sokáig. Beszélni kezd, és egy újabb ütést mér a mellkasomra, amivel eléri azt a pontot, ahol nem tűrök tovább.
  - ELÉG - ordítok fel dühösen, és hirtelen török ki felé. Egy erős széllökettel vágom neki a falnak, amivel megzavarom annyira, hogy megszűnik az általa keltett illúzió. Zihálva figyelem őt, nem támadok, végighallgatom, amit mond. Mekkora sületlenség! Leo, a mártír, akinek összetört a szíve. Ha valóban annyira szerelmes lett volna belém, megengedte volna, hogy megmagyarázzam azt a kibaszott nemet! De ő felkapta a vizet, és soha többet nem állt szóba velem. Esélyem sem volt, hogy rendbe hozzam a barátságunkat! Álszent rohadék! Végig rajta tartom zöld szemeimet, feszülten figyelem, és az ő régi énjével ellentétben VÉGIGHALLGATOM, amit mondani akar. Mikor pedig elindul felém, hirtelen emelem fel a kezem, mintha a torkát akarnám messziről megragadni. Elveszem tőle a levegőt. Térdre kényszerítem. Éppen annyi oxigénhez engedem hozzá jutni, hogy ne fulladjon meg, de elveszem az elemet, amire szüksége van ahhoz, hogy gondolkodni tudjon és ki tudja küldeni rám a rohadt kis trükkjeit. Lassan lépek közelebb hozzá, megint iszonyat mérges vagyok rá.
  - Az ÉN F**SÁGOM, ugye? ÉN hagytalak ott a francba? ÉN fordultam el? HOGY A ROHADT K**VA ÉLETBE TUDSZ ILYEN HAZUGSÁGBAN ÉLNI? - fakadok ki, de ahogy közelebb érek, visszaveszek a hangomból.
  - Annyit hagytál mondani, hogy nem, mérges lettél rám, és elrohantál. Meg sem magyarázhattam! Én MEG AKARTAM BESZÉLNI, Leo! Addig könyörögtem, hogy hallgass meg, hogy mindenki azt hitte, hogy ÉN vagyok szerelmes beléd, és ENGEM kezdtek piszkálni. Annyira jóvá akartam tenni, hogy olyasmibe sodortam magam, ami neked járt volna. Rohadtul nem érdekelt, hogy meleg vagy, beképzelted magadnak, ahogy mindig minden sz*rt túlkomplikálsz. Aztán rájöttem, hogy nem volt igaz az egész. Ha tényleg szerelmes lettél volna belém, nem nézted volna végig olyan könnyedén, ahogy tönkretesznek. Egy szerelem nem múlik el annyitól, hogy nem. Ha szerelmes vagy, akkor tudni akarod, hogy miért. De leszartál, nem hagytad, hogy jóvá tegyem, aztán a mélybe taszítottál. Ennyit a nagy szerelemről! - mondom végig, szikrákat szóró tekintettel. Mellette állok, ő a földön hever és a levegőhiánnyal küszködik, és annyira egyszerű belé rúgnom! Meg is teszem, nem egyszer. Újra és újra az oldalába rúgok, teljes erőmből.
  - HOGY. MONDHATOD. AZT. HOGY. NEM. ÉRDEKELT? - förmedek rá, minden rúgás után egyetlen szót mondva. Meglepően kielégítő, hogy félholtra rugdoshatom, végre valami, amiből nem tudja kihúzni magát. Végre nekem is jár valami.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 20:32

  Brian
  From Leo
  Elindulok, de meg fog. Elveszi az oxigént, és én egyre csak a földre ereszkedem. Csak zihálok, és a levegőt keresem de elveszi, és a szavai. Igen én...Mond csak te rohadt...mocskos..kis...Te futottál el meglepődve...Te hagytál ott egy magamba, és tartottad tőlem a távolságot. De a megbolondult fejedhez már úgy sem jut el egy értelmes mondat sem. Közel jön, hozzám és érzem a bordáim között a lábát. Egyre csak dühít, hogy meg sem védhetem magam sehogy sem, és az agyam egyre csak dolgozik, azzal a kevéssel is, és az egyetlen lehetőségem marad....az egyetlen. Mielőtt ismét belém rúgna, végig söpör kék szimbólumomból minden energiám az ő testén is és az enyémen is, és a ahogy a lánc és a kalapácsot megérzem hiszen az össze szimbólumom egyszerre reagál arra az egyre Bal kezemet lendítve vágom a vállának a kalapácsom fejét és szinte érzem, hogy ripityára töröm a csontját a vállában, és a kalapács lendülete sodor egyet rajta neki vágva a falnak őt. Hangosan zihálok ahogy a hatalma megfoszlik felettem és és a kezeimre támaszkodva a beton felé fordulva köhögök, de még szédülök. Az utolsó vészjelző az agyamba benyomta a gombot. Minden energia önmagát pusztította el, így Brian, és az én képességeim is elfoszlottak a területről. Egyszerű emberek vagyunk. Szédülök...Akkora erő robbant ki belőlem, hogy mindent megölt ami energia volt a közelünkbe. A kalapácsom is ahogy jött úgy szűnik meg és olvad vissza rám, mint tetoválás. Ahogy a levegő végre normálisan át járja a testemet lassan térdeimre ereszkedve emelkedek fel.-Nem...nem igaz semmi...-mondom rekettesen..-Én ott voltam...te...elfutottál előlem...az után...viszont...valóban nem...nem érdekelt a mondanivalód...-közlöm ahogy felállok de a karjaim lógnak és zsibbad a tarkóm. Soha nem használtam ezt a képességem, de ez minden erőmet elvitte.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 20:57

  The Showdown
  Már a sokadik rúgásra lendítem a lábam, de ez a mozdulatom sosem ér célba. Az egészből annyit fogok fel, hogy valami irdatlanul kemény ütközik a vállamnak és lök hátra egészen az egyik konténernek, ami szorosan a szemben lévő fal mellett áll. A fém hangosan kondul ahogy a hátam neki verődik, de annyira zúg a fejem, hogy ezt már meg sem hallom. Valószínűleg a fejemet is bevertem. Néhány pillanattal ezelőtt hallottam és éreztem, ahogy a csontok reccsennek a vállamban, feltehetően több darabra törve az ütéstől. A tüdőm is felmondja a szolgálatot több másodpercre, és mikor ismét sikerül működésre bírnom, hangosan kapok levegőért egymás után többször. Az ép kezemet a sérült vállamra teszem, és most először érzem, hogy mennyire fáj. Lassan kijózanodok, és ellépek a szállítóládától, hogy aztán villámmal próbáljak lecsapni Leora. Nem történik semmi. Újra megpróbálom, de nincs eredmény. Se szél, se pára, se villám. Semmi. Hitetlenül meredek az ép kezemre, mivel a másik karom hasztalanul lóg az oldalamnál.
  - Mit… mit műveltél? - kérdezem motyogva Leot, de úgy néz ki, mintha a tenyeremhez beszélnék. Aztán hirtelen felemelem a tekintetem, méregzöld szemeimmel dühösen meredek Leo arcára és az utolsó csepp erőmet összeszedve rohanni kezdek felé.
  - Mit tettél velem, te rohadék?! - kiabálom, és ahogy odaérek, állon vágom a sértetlenül maradt öklömmel. Erős ütés, az egész testemet beleviszem, és talán el is túlzom, mert utána térdre esek, és mivel egy kézzel hirtelen nem tudom megtartani magam, fájdalmasan puffanok a földön. Félig az oldalamon fekszek, és nem tudok mozdulni. Percekig csak tehetetlenül zihálok, de lassan megnyugszom. Furcsa, de a fizikai fájdalom ellenére már sokkal jobban érzem magam.
  - Csak én… vártam erre… már vagy ötven éve? - kérdezem szaggatottan, még mindig úgy zihálok, hogy képtelen vagyok egy szusszra elmondtani egy mondatot. Lassan felülök és Leo felé nézek. Már nem haragszom. Furcsa, de minden dühöm elszállt, az erőmmel együtt.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 21:15

  Brian
  From Leo
  Nekem ront mint egy vadállat én pedig tartom magam, és lehunyom a szemeim de hatalmast üt az államba. Elharapom a nyelvemet, és a hátsó foksoromból, egyet ki is köpök. Vérzik a szám, és az állam biztosan megrepedt vagy elmozdult vagy be fog dagadni Persze elfekszem én is és halkan veszem a levegőt miközben hallgatom a szavait, majd lehunyom a szemeimet, és össze húzom magam. Az éve mérhetetlen súly, az hogy meddig eljutottunk, hogy mi történt velünk, elvesztettük egymást...és most itt vagyunk. Egy apró könnycsepp csordul ki a szemeimből ahogy az orrom ívén át leesik a betonra. Csak figyelem fekete haját ahogy fekszik a földön, és ökölbe szorul a kezem.-Annyira....annyira sajnálom Brian...annyira szerettelek...annyira nehéz volt elmenni melletted, de túl gőgös voltam, túl csalódott, túl dühös...-mondom ahogy egyre több könny jön a szemebe és megremegnek a kezeim.-Annyira fájt...vissza akartam menni, de rettegtem tőled, rettegtem attól, hogy soha többé nem akarsz látni...Bele haltam volna, ha nem látlak többet, és inkább elmenekültem, minthogy kimond nekem, hogy soha többé nem akarsz látni.-mondom és arcom elé emelem a kezem, és próbálom a zokogást elfojtani, majd oda kúszok mellé, és fejemet az ép vállának hajtom, és az ing szélére fogok.-Sajnálom...-nevetek halkan egy sort.-Én vagyok a legszarabb barátod...

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 21:34

  The Showdown
  Zúg a fejem és kimondhatatlanul fáj a vállam, de magamnál vagyok, eléggé ahhoz, hogy értsek mindent, amit mond. Rezzenéstelen arccal hallgatom végig, most először kicsit tisztább képet kapok mindenről, és mikor befejezi, akaratlanul is halványan elmosolyodok.
  - Mindig is hatalmas drámakirálynő voltál - szólok oda neki békülékenyen, a piszkálódást ezúttal csak baráti szándékkal címezve neki. Ekkor mászik oda hozzám, és ahogy nekem dől, támogatón átölelem ép karommal.
  - Ez is igaz. De te vagy az egyetlen barátom, aki még mindig elvisel, szóval be kell érnem veled - mosolygok rá óvatosan. Hiába választok goromba szavakat, olyan törődéssel ejtem ki őket, amiről tudnia kell, hogy már nem haragszom. Úgy beszélek vele, mint régen, amikor ilyen kifacsart módon adtunk hangot a ragaszkodásunknak. Remélem, hogy fel tudja venni a fonalat, és érti, mit szeretnék közölni vele.
  - Mivel ütötted meg a karom? Jó húzás volt, eltörted a vállam - szólalok meg ismét, teljesen nyugodtan. Fáradt vagyok, nagyon, ezért halkan beszélek, de kíváncsi vagyok, tudnom kell.
  - És mi történt az erőnkkel? Érzem, hogy a tiéd sincs meg. Mit csináltál? - faggatom tovább kíváncsian, ahogy ott ülünk a földön, egymásnak dőlve és próbáljuk összeszedni magunkat.
  - Remélem vissza tudod csinálni, különben itt ragadtunk - kúszik újabb apró mosoly az arcomra. Nem tehetek róla, annyira abszurd az egész, hogy az már vicces. Mi vagyunk az egyetlen két barom, akik ilyen helyzetbe tudják sodorni magukat.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 21:49

  Brian
  From Leo
  Halkan nevetek a szavain, és ahogy átkarol, szorosan átfonom őt én is. Körbe nézek a helyen, és a rombolásaink nyomait figyelem, majd Brian karjára pillantok. -Ha kimegyünk az épületből vissza kapjuk az erőnket...akkor meggyógyítom a karodat.-mondom ahogy lassan rá pillantok bele a szemeibe és elmosolyodom.-Hát...nekem is te vagy az egyetlen barátom szóval....így jártunk.-mondom elvigyorodva. A kérdésre le mutatok a mellkasomon a két kalapács szimbólumra.-Ezek a fegyvereim. Ha aktiválom az agyammal, valós kalapácsokat kapok a kezembe. Azzal vertem a karodba de ahogy energia robbanást idéztem elő, vissza olvadtak a testemre. Energia robbanás. Az agyam utolsó vészhívója. Ha egy bizonyos területen belül, vagyok és nem látok mást esélyt a túlélésre, az agyam, a saját erejét felhasználva pusztítja el az ellenfél képességeit is, míg abba a körzetben van ameddig a energia hullám elért. Ezzel persze a sajátomat is elpusztítom, szóval ez a képesség az utolsó esély úgy mond.-mondom ahogy lassan elengedem Briant és a szemeibe tekintek.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 22:00

  The Showdown
  Végighallgatom a magyarázatát, nem szólok közbe egyszer sem. A kalapács dolog nagyon érdekes, elég menőn hangzik és tapasztalatból tudom, hogy teljesen jól működik. A másik dolog is elég klassz, de mégis van egy kis probléma.
  - Ha nem lennék hulla fáradt és nem törtelek volna már össze, most lekevernék neked egyet - közlöm vele nyugodtan. Csak maradjunk őszinték - Az ajtók be vannak zárva, esélyünk sincs kijutni teleportálás nélkül. Nem egy törött vállal és összezúzott bordákkal - ingatom meg a fejem. Ez már annyira vicces, hogy egyáltalán nem vicces. A legnagyobb baj pedig az, hogy nem is használják ezt a raktárat, szóval ki tudja mikor jön erre valaki legközelebb. Most jön az a rész, amikor okosnak kéne lennünk.
  - Mit gondolsz? Itt fogunk megrohadni? - sóhajtok reménytelenül. Ironikus helyzet, de már nem érdekel. Túl fáradt vagyok hozzá, hogy érdekeljen. Ezt most neki kell megoldania, nekem már túl sok volt a mai nap.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Kedd Nov. 14 2017, 22:17

  Brian
  From Leo
  Csendben hallgatom majd szusszanva nézek körbe.-Ne izgulj...mindig kitalálok valamit..azért van kettőnk közül nekem agyam.-piszkálódok ahogy rá pillantok fáradt vigyorral, majd nyögve felállok és körül nézek, és az ajtó melletti ablakot pillantom meg.-Tessék ablak.-mondom, majd megfogva az ép kezét segítem fel és átkarolva megyek el vele az ajtóig- A cuccainkat is össze szedem és a kabátokat feldobva a párkányra kapaszkodom fel és a saját kabátommal kiverem az öveget és a maradék sziolánkokat majd ledobva őket a földre pillantok vissza rá. -Ad a kezed.-fizikai kondimnak hála felhúzom majd át segítem az ablakon, és utána megyek majd leérkezve ülök is le majd fekszek el. Érzem, hogy töltődik fel az agyam, energiával és mélyet fújok.-Nah érzed az erőd?-kérdezem, ahogy kinyitva szemeim pillantok rá. Lassan felülök, majd nögve felkelek és a karjához lépve, fogok rá majd mintha a csontok maguktól épülnének vissza, az agyát gyorsabb rehabilitációra fogom és hamar vissza is forr a karja, és egyedül az fájhat neki ahogy vissza pattan a helyére. Elengedve pillantok rá.-Azért lehet, hogy párnapig fájni fog, és azért figyelj rá...-mondom és szemeibe nézek szusszanva.-Haza vigyelek?-kérdezem ahogy elvigyorodom.-Itt a motorom...valahol..-nevetek halkan.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Csüt. Nov. 16 2017, 05:06

  The Showdown
  Tényleg nagyon el lehetek szállva, mert még csak az ablakot sem veszem észre. De szerencsére kivételesen nem vagyok egyedül, és Leonak még van annyi ereje a logikus gondolkodásra, hogy megtalálja nekünk a kiutat. Megjegyzem, nekem nem lenne már annyi erőm, hogy betörjem az üveget.
  - Jó, nyertél. Az ablak tényleg használható ötlet - sóhajtok megadóan, majd engedem, hogy felsegítsen. Nem szorulnék rá, de most megadom neki ezt az örömet. Összeszedjük a levetett ruháinkat, és eltámogatjuk egymást a szóban forgó ablakig, ahol Leora hagyom a munka nehezét. Néhány lépéssel arrébb állva várom meg, míg utat tör magunknak, majd újra igénybe veszem a segítségét, mert a használhatatlan bal karommal nem tudnék egyedül felmászni. Tehát Leo átsegít az ablakon, a túloldalon pedig megkönnyebbülve ülök le a földre. Érzem, ahogy az erőm feléled, és megtölti a testemet. Ettől akkor is sokkal jobban érzem magam, ha még mindig fáj minden porcikám.
  - Igen, érzem. Sokkal jobb így - nézek Leora, aki idő közben szintén letelepedett. Figyelem, ahogy felkel és odajön hozzám, majd a törött vállamra teszi a kezét. Összeszorítom a szemeimet és fájdalmasan felszisszenek, ahogy minden villám gyorsan kezd gyógyulni a testemben. Csak egy pillanatig fáj igazán, utána már inkább zsibbadó lüktetést érzek a karomban.
  - Azért köszi. Egy gonddal kevesebb - sóhajtok (mert már nem fáj a lélegzés sem) és felállok a földről. Magamra húzom a kabátomat, és szinte abban a pillanatban, hogy elkészülök, összetalálkozik a tekintetünk. Halványan elmosolyodok az ajánlatra, de nem tartom jó ötletnek a motorozást.
  - Biztos vagy benne, hogy tudsz vezetni ilyen állapotban? Még mindig elég pocsékul nézel ki - közlöm vele őszintén. Ki tudja, mi mindent törtem össze benne, de néhány bordát biztos és nem hiszem, hogy jót tenne, ha ennek ellenére motorra pattanna.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Csüt. Nov. 16 2017, 21:07

  Brian
  From Leo
  Nyögve hajolok le a pólómért miközben hallgatom őt, és felveszem magamra majd a dzsekit és sok szisszenés és fintorgás közepette majd rá tekintek.-Miről beszélsz tök jól vagyok, és ahhoz, hogy a motort vezessem, az agyam a lábam és a két karom kell, szóval nem kell izgulnod. Elviszlek haza és kérek nálad egy szusszanásnyi időt, meg valami mély hűtőben pihenő hideg lefagyasztott húst, vagy zöldséget amit a fejemre meg a bal oldalamra tudok tenni.-nevetek halkan ahogy zsebre csúsztatom a kezeimet.-Bocs, hogy eltörtem, de ha tovább csinálod, elvesztem az intelligenciám 5%-át. Azt pedig nem nagyon szeretném. -mondom ahogy elindulok lassú sétába a mólón mellette, a motoromat keresve, hogy vajon hol is hagytam.-Amúgy...megkérdezhetem, miért is voltál az elején annyira mérges?-tapogatózok, és igyekszem finoman kérdezni, nem csak úgy bele gázolni az egészbe.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szomb. Nov. 18 2017, 03:28

  The Showdown
  Most, hogy ismét használhatóvá vált mindkét karom, megigazítom magamon az inget (egy-két helyen elszakadt és elég koszos lett, de tudtam, hogy ez lesz a sorsa), és magamra húzom a kabátot. A frissen gyógyult karomat csak óvatosan mozgatom, mert még mindig érzékeny a vállam, de belátható időn belül felküzdöm magamra a ruhadarabot. Addig Leo megtartja a saját védőbeszédét, aminek a végén elengedek egy beleegyező sóhajt.
  - Rendben, legyen. De ha balesetet okozol, saját kezűleg fojtalak meg. - fenyegetem meg csak úgy futólag, úgy tűnik, nem tudok most visszatérni a kedves önmagamhoz. Egy ideig el fog tartani, míg baráti csipkelődés és ártalmatlannak szánt szarkazmus nélkül tudok majd beszélni vele.
  - Jobbat tudok egy zacskó fagyasztott borsónál. Meggyógyítalak. Nem lesz olyan gyors, mint a te kis trükköd, de többet ér, mint a jeges borogatás. - mosolyodok el halványan, és finoman hátba veregetem, miközben a motorja felé vezet. Még nem fogtam fel egészen, hogy mire készülök, ami a hazautat illeti, de hamarosan rá kell majd jönnöm. Addig viszont kapok egy kérdést, amit annyira nem szeretnék megválaszolni, pedig a ma este eseményei után minden joga megvan a kíváncsiságra. Egy kicsit késve felelek, idő kell, hogy rászánjam magam.
  - Összevesztünk Thomassal. Tudod, miután találkoztunk veled. Azóta nem beszél velem. Nem veszi fel, ha hívom és nem válaszol az üzeneteimre. Aggódok érte. És… mi van, ha elege lett belőlem? Nem akarom, hogy csak így kisétáljon az életemből. Dühös vagyok magamra, amiért megint elszúrtam. - vallom be végül. A járdát nézem magam előtt, nem akarom látni Leo arcát, így is elég kínos. De valakinek el kell mondanom, és jelenleg ő az egyetlen, aki törődik azzal, hogy meghallgasson. Az egész olyan ironikus, hogy szinte már fáj.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szomb. Nov. 18 2017, 19:22

  Brian
  From Leo
  Hallgatom a szavait és messziről látom már a korlát túl oldalán az én motoromat. Egyedül van így megértem az egészet, és nekem köszönhetően mindenbe csak rosszat lát. Lehunyom a szemeim egy pillanatra megtorpanok és ahogy ő is és felém fordul szemeibe nézek.-Meg fog békélni Brian. Tudom elég alattomos képességem van de láttam mi minden történt vele. A múltját az emlékeit...Tudom, hogy neked milyen volt az életed....tudom, hogy...kellettek egymásnak. Szüksége van rád...Nem fog elmenni...Csak olyan....olyan mint én mikor tini voltam. Dühös...lúzer...egyedül van...és vágyik arra, hogy figyeljenek rá.-mondom halkan ahogy ott állok. Igen..mikor Thomas agyában voltam sok mindent felfedeztem de legjobban tini önmagam nézett velem szembe...Ahogy kék szemeimet rá emelem az ő zöld íriszeire és féloldalasan elmosolyodom.-Biztosan megbékél és keresni fog téged...nem rád haragszik hanem rám.-mondom ahogy mellé lépek majd a lépcsőkön fel elhagyva a partot és a motoromhoz lépkedve ülök fel. megvárom, míg Brian is felszáll és ahogy közli, hova vigyem elindulok vele. Egy negyed órát motorozok vele és ahogy leparkolok, leállítom a motort és ahogy leszáll én is leszállok. Az oldalamra teszem a kezemet amíg figyelem, hogy nyitja az ajtót és elengedve kihúzom magamat és lépek utána be a lakásba.-Kaphatok egy pohár vizet?-kérdezem csendesen ahogy állok a bejárat előtt és őt figyelem kék szemeimmel.

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szer. Nov. 22 2017, 22:18

  The Showdown
  Elmondok neki mindent, mert megérdemli, hogy tudja, miért törtem össze a bordáit. Megállunk, a szemembe néz, és néhány mondattal szinte teljesen megnyugtat. Mintha tudna mindent, ami talán így is van, mert mindkettőnk fejébe belelátott. Épp ezért hiszek neki. Tudom, hogy nem igazságos Tommyval szemben, hogy elmondja nekem ezeket, de jobban érzem magam tőle, és ha találkozunk még valaha, úgyis meg fogjuk beszélni. Most viszont csak az van nekem, amit Leo mond, és ebben kell bíznom.
  - Remélem, hogy igazad van - sóhajtok fel. Néhány másodpercig csendben maradunk és nem mozdulunk, ezért van alkalmam hozzá tenni: - Köszönöm. Már sokkal jobb - mondom halkan, majd tovább indulok mellette a motorhoz. Gyorsan megtaláljuk, és sikeresen leküzdöm az ellenérzésemet az utazással szemben, szóval felülök Leo mögé és hazaindulunk. Nem szeretek motorozni, sosem szerettem, és ez most sem változik. Alig várom, hogy leszállhassak, és csodás érzés, mikor végre megtehetem. Felvezetem a lépcsőn a lakáshoz, és beengedem magunkat. Leteszem a kabátomat, leveszem a cipőmet és neki is megmutatom, mit hova tehet.
  - Máris hozom! Menj be és ülj le a nappaliban! - mutatok a megfelelő irányba, majd elindulok a konyha felé, hogy töltsek neki vizet. A pohárral megyek be hozzá, és odaadom neki, de nem ülök le.
  - Összefirkálhatom a felsődet vagy hozzak valami mást, amire rárajzolhatom a rúnákat? - teszem fel a nagy kérdést, mielőtt tovább indulnék. Úgy gondolom, hogy elég, ha a pólójára rajzolom a szimbólumokat, ha megengedi. Ha nem, akkor muszáj lesz rendesen bekötöznöm, amivel igazából nincs semmi baj, csak tovább tart.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Szer. Nov. 22 2017, 23:03

  Brian
  From Leo
  Ahol mondja ott helyet foglalok és csendben várakozok közben azért körbe forgatom a helyen a tekintetem. Szép lakás. Rendezett, széles, és Brianes. Lassan ahogy meghallom hogy vissza tér, rá emelem kék szemeimet és aprót bólintok a kérdésre. Ez legyen a legkevesebb, hogy a pólómnak lesz baja. Ahogy megkapom a vizet nagy kortyokban leküldöm és nagyot szusszanva nézek rá ahogy neki lát a műveletnek. Csendben figyelek és lassan veszem a levegőt míg ő alkot rajtam. Valóban jobb lesz tőle, és már nem is érzem annyira a fájdalmat.-Köszönöm...-mondom ahogy végez a művelettel és felé pillantok fél mosollyal.-Kellemes lakásod van. És szép is.-mondom ahogy egy kicsit megint körbe nézek majd megint rá.-Itt van a festő galériád is?-kérdezem ahogy rá tekintek megint és figyelem zöld szemeit ahogy ülök ott mint akit oda teremtettek a díszpárnák közé.-Jobb már így, tényleg köszi.-mondom hirtelen mert fogalmam sincsen mit kéne még mondanom neki...

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 27 2017, 03:53

  The Showdown
  Megengedi, hogy a pólójára rajzoljak, szóval megteszem. Végighúzom az ujjam az anyagon, és az érintésem mentén fekete vonal jelenik meg, egy tökéletes gyógyító rúnát formázva, mire végzek. Ezt megismétlem még néhányszor, a ruhadarab különböző részein, hogy biztos minden sérülésre jusson gyógyír, majd felegyenesedek és Leo arcára nézek. Azért jól elintéztem ott is.
  - Nincs mit. Én okoztam, az a minimum, hogy rendbe teszem - válaszolok komolyan a köszönetnyilvánításra, majd felkelek mellőle és kimegyek a konyhába.
  - A galériám Brooklyn másik felén van. Majd egyszer megmutatom, ha szeretnéd - világosítom fel, miközben az egyik szekrényben turkálok, majd előveszek egy tiszta konyharuhát, amivel visszamegyek hozzá. Felrajzolom a textildarabra ugyanazt a jelet, és óvatosan Leo arcához teszem, és megkérem, hogy tartsa ott, míg jobban nem lesz. Azért kétszer elég csúnyán behúztam neki, volt ott minek helyre jönnie.
  - Még legfeljebb félóra és teljesen rendben leszel. Kérsz még valamit inni? - teszem fel a kérdést néhány perccel később. Egy kicsit feszült a légkör, hiszen nagyon rég voltunk kettesben úgy, hogy nem veszekedtünk, és most minden fura, amit csak mondani tudnék. Nem igazán tudom, miről beszéljek vele. Kelleni fog nekünk egy kis idő, mire megint kényelmesen fogjuk érezni magunkat egymás társaságában.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Hétf. Nov. 27 2017, 20:24

  Brian
  From Leo
  Figyelem az ujjait ahogy rajzol rajtam és lassan kezd a testemben minden helyre állni és a fájdalom enyhülni. Mire a végére ér olyan érzésem van mintha nem is verekedtünk volna csak az arcom sajog. Azonban erre is gondol és vissza tér egy másik ruhával amiben ugyan olyan rúnák vannak amiket rám rajzolt és az arcomhoz nyomja én pedig engedelmesen letakarom vele a fél arcomat. Halkan nevetek a mondatán és figyelem egyik kék szememmel ahogy ott áll és feszeng előttem.-Nem köszönöm nem kérek.-mondom félmosollyal ahogy leveszem róla a tekintetem.-Egyszer biztosan megnézem miket alkotsz. Régen is szerettem nézni ahogy festesz...csak nem értettem hozzá.Nem mintha most értenék hozzá.-nevetek halkan majd elgondolkodok és halkan nevetek egy kicsit ahogy eszembe jut egy régi emlék.-Emlékszel mikor először láttalak festeni? Mindenbe bele kötöttem, hogy hogyan csinálod, és azt mondtam hogy ez hülyeség és ettől nem lehet kikapcsolódni.-mondom ahogy a szőnyeget nézem a lábaim alatt ahogy előre hajolok.-Te pedig csak nevettél...én meg csak bosszankodtam.-mondom ahogy lassan fel nézek rá.-Aztán próbáltál megtanítani festeni, de...-halkan nevetek.-Nem nagyon sikerült.-mondom ahogy haloványon mosolygok az emléken és szusszanva hunyom le a szemeimet majd Vissza dőlök a kanapén.-Ha pihenni szeretnél, és zavarlak...elmegyek ám.-mondom ahogy rá tekintek és kezd helyre állni az arcom is de jó most rajtatartani ezt a ruhát...

  avatar
  Brian Cox

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 79
  Foglalkozás : Képkereskedő, Galériatulajdonos

  Re: Brooklyn Army Terminal

  on Vas. Dec. 10 2017, 18:53

  The Showdown
  Nem kér inni, ezért nem fárasztom magam tovább, és leülök mellé a kanapéra. Hosszú esténk volt és alaposan elfáradtam.
  - Az én festményeim nem olyan érdekesek. Csak hobbi. Amikkel kereskedek, azok tényleg értékesek és sokkal szebbek - világosítom fel egy félmosollyal. Mindig érdekes álláspontja volt a művészettel kapcsolatban és néha én sem tudtam kiigazodni rajta. Az elején próbáltam megértetni vele, elérni, hogy ő is szeresse amivel szívesen foglalkozok, de egy idő után beláttam, hogy nem erőltethetem. Azután csak hagytam, hogy nézzen, ha szeretné, de nem kényszerítettem rá, hogy ő is ecsetet ragadjon.
  - Emlékszem. Semmi türelmed nem volt hozzá. Pedig az unalmas tankönyveket úgy imádtad… teljesen ki voltam akadva, hogy miért pont ez nem megy. De bele kellett törődnöm, hogy egyedül fogok festegetni - idézem fel mosolyogva a továbbiakat. Akkoriban ez nagyon idegesített, de most már szép emlékként látom.
  - Maradj, amíg meggyógyulsz! Nem akarom, hogy épp most szenvedj motorbalesetet, amikor kibékültünk. Nem lenne fair - lököm meg finoman a vállát a sajátommal. Szeretnék aludni, de addig nem fogom elengedni, míg nincs teljesen jól.


  Ajánlott tartalom

  Re: Brooklyn Army Terminal


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:57