Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Battery Park
by Noel Wyard Yesterday at 23:10

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Kedd Jún. 19 2018, 23:26

» Étkező
by Dorian M. Montgomery Hétf. Jún. 18 2018, 20:41

» Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali
by Ethan Keon O'Brien Hétf. Jún. 18 2018, 18:55

» Folyosók
by Connor Shayeh Hétf. Jún. 18 2018, 04:41

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Jún. 17 2018, 23:41

» Hudson Heights
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:07

» Fort Tyron Park
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:06

» Nappali
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:05

» Konyha - Jackson lakás
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:04

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Nappali

  Share

  Nappali

  on Szomb. Dec. 23 2017, 20:54

  First topic message reminder :


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 19
  Foglalkozás : "Nem vagyok fiú. Nephilim vagyok."

  Re: Nappali

  on Szer. Jún. 06 2018, 21:25

  Elmosolyodom, és bólintok. Igen, Brian egész kicsi korában került az Akadémiára.
  - Láttam róla fotókat, nagyon kicsi volt - fűzöm hozzá, és ez a gondolat kicsit beolajozza a zsigereimet. Bár lehet, hogy a kávénak köszönhető, de már nem vagyok egy dühös kis görcs.
  Ettől függetlenül nem tudom, miért hozakodott elő az Akadémiával.
  Amint végzek a szendvicsek elpusztításával (végül mindkettőt megeszem), az asztalra könyökölök, és úgy nézem-hallgatom Nathant. Hirtelen egy pislogóversenyben találjuk magunkat, én pedig állom a tekintetét. Egy darabig. Aztán félrenézek, mert pontosan tudom, hogy a nálam erősebb felnőtteket veszélyes ehhez hasonló provokációval hergelni.
  Nathan ereje pedig most egyenesen ordibál.
  Szóval csak belekortyolok a kávéba, és ott tartom magam előtt a bögrét én is. Ebben a szellemben érkezik válaszom is az iménti gyámos figyelmeztetésre. Csak semi felesleges provokáció. Még jó, hogy időben észbe kaptam.
  Elhallgatva nézem, hogyan küszködik. Azért az ő hangulata is felült ma éjjel egy hullámvasútra.
  - Ma éjjel? Úgy érted... mielőtt értem jöttél? - kérdezek vissza, miközben próbálom felfogni. Egy családtag plusz, egy családtag mínusz. Könnyen jött, könnyen ment, szokták mondani.
  Egészen elképesztő az empátiám hiánya a lány miatt. De miért? Talán a legutóbbi haláleset minden gyászérzelmet kiölt belőlem végleg.
  - Sajnálom. - Ezt azért még sikerül kimondanom, mielőtt gyorsan belefogna egy új témába. Látszik, hogy ő is menekül ebből, szóval hagyom, és figyelek.
  - Igen - bólintok. - Tudom, mire gondolsz. Az erődre, amitől borzonganak a tollak a szárnyaimban. Meg erre - nyúlok oda a kezéhez, amin korábban a karkötője és az én csomóm volt, most viszont már csak a csomóm van ott. Ettől megint elmosolyodom, mert egyáltalán nem illik rá ez a kis bőrszíj, annyira ellenkezik a megjelenésével és a habitusával, meg az általa viselt dolgokkal, amelyek egy-egy kisebb vagyonba kerülhetnek, hogy szinte nevetnem kell. - Hova lett a másik?
  avatar
  Nathaniel Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Felébredett
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Nappali

  on Vas. Jún. 10 2018, 18:48

  to Thomas
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Elmosolyodott! Önkéntelenül halvány mosollyal viszonzom. Feszült volt, remélem, engedni fog.
  - Lehet, hogy jobb lehetőség lenne, ha ott tanulnál. Ebben te döntesz, csak javaslatot dobtam fel. Mindenesetre nem szeretném, ha a mostaniban folytatnád. Magántanárt is fogadhatunk, Magánsulit is nézhetünk.
  Lehetőségeket vetek fel a számára, kötelezettség nélkül. Talán kivéve egyet. Tényleg nem szeretném, ha a mostani sulijában maradna, de nem tilthatom meg neki. Megtilthatnám, de nem fogom megtenni.
  - Igen – adom ki magamból a levegőt.
  Inkább leveszem róla a tekintetem, mikor kifejezi a sajnálatát és csak hümmentek rá. Nem megy még. Nem feszegeti a témát, és ennek most örülök.
  Ahogy a kezem felé nyúl, csak azután fordítom meg a csuklóm, mikor hozzám ér. Elmosolyodom. Csak hagynom kell, hogy ő érintsen meg, majd minden halad a maga módján.
  - Nos – nézek rá, mosollyal, kihangsúlyozva a következő szót, mert érzékelhetően a szívemig hatolt, mikor rám alkalmazta. – tesó. A tündér, aki bennem lakozott, mégsem tudtam végezni vele – elkomorodok, arra gondolva, hogy mennyire önhitt is voltam, hogy meg tudom tenni.
  - Az ő művei voltak mindazok az a... furcsa dolgok, amik az erőmmel függtek össze. Apa elpusztította .... – veszek egy nagy levegőt, mert az érzés, a gyászé, mely nem a húgom miatt van, hanem a belső ürességem és saját veszteségem okozza, a haldoklás átélése megdob ismét. Megköszörülöm a torkom.
  - És ezzel felébredt az igazi erőm. Hallottál már a Forrásról? – Nézek rá kíváncsian. Mindenki többet tud nálam róluk, és úgy vagyok vele, hogy Thomas is jóval többet tud, mint én.
  avatar
  Thomas Montgomery

  Faj : Nephilim
  Kor : 19
  Foglalkozás : "Nem vagyok fiú. Nephilim vagyok."

  Re: Nappali

  on Szomb. Jún. 16 2018, 18:28

  Nem egészen ezt az iskolaváltás dolgot. Minek? Nekem jó ez a suli, nem akarok jobban vagy keményebben tanulni.
  - De én nem akarok iskolát váltani - makacskodom. - Már csak pár hónapom van a záróvizsgáig, szóval az meg már mindegy.
  Igen, mégis miért tenném? Mondjuk arról fogalmam sincs, hogy utána mi lesz, talán majd elmegyek dolgozni a McDonald'sba, vagy egy autószerelő műhelybe. Nem érdekes, eddig se voltak nagy terveim, ráadásul fogalmam sincs, miféle terveket kéne kovácsolnom.
  Hiszen azt, amit szeretnék, úgyse kaphatom meg soha.
  Nem biztos, hogy tudom, miről beszél. Benne lakott egy tündér? Értetlenül nézek rá, de végül is ez megmagyarázza a rosszulléteket, az ereje kontrollálatlanságát... Bár nem sokat tudok a tündérekről, csak azt, hogy szeszélyesek, és ezért veszélyesek. Ugyanúgy az ellenséghez tartoztak eddig, mint például az angyalok. Amellett, szerintem még sohasem láttam egyet sem.
  Most sem teljesen áll össze a sztori.
  - Szóval megszállt egy tündér, de az apád megölte, és most nem szívja el az erőd? És most emiatt szomorú vagy? - próbálom meg összefoglalni, amit megértettem, ami lássuk be, nem sok értelemmel bír.
  Megrázom a fejem.
  - Nem hallottam. Mi az?

  Re: Nappali

  on Vas. Jún. 17 2018, 17:05

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Nappali


   Pontos idő: Csüt. Jún. 21 2018, 12:21