Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Bécs, Ausztria

  Share
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Bécs, Ausztria

  on Kedd Dec. 26 2017, 21:54

  boldog

  karácsonyt


  Hogy miért épp Bécs?
  Mert gyönyörű, elegáns, és királynőhöz méltó. Rég láttam, pedig kedvelem. Fiatalságom egy részét itt töltöttem, az egyik legkonzervatívabb és legszigorúbb vadászcsalád oltalmában. Többek közt őket is meg kell látogatnom az út során, de egyelőre másra sem gondolok, csak arra, hogy Camillát elkápráztassam.
  Elképesztő, hogy beleette magát a fejembe ez a ravasz nőstényördög. Már szinte teljesen mellékes is volt, mi történik a polgármesterrel, mert a lány, akit végül kiválasztottunk, a lehető legjobban végzi a dolgát. Az ügy sínen van, nekem csak le kell majd aratnom a babérokat, ha eljött az ideje. Ez része a Chairmaneket sötétségbe taszító bosszútervnek, amellyel Nathanielért veszek elégtételt.
  Elmenekülök a városból? Igen, talán. És egyszer az életben, mielőtt letelne az időm, még egyszer úgy akarom érezni magam, mint egy udvarló, násztáncot járó páva, ez nekem is igazán kijár.
  Szóval a magángép már vár bennünket a reptéren, Camilla viszont kikötötte, hogya ddig nem megy velem sehová, míg nem teszem tiszteletem a birodalmában. Gondolom, el akar vele dicsekedni, milyen jól idomított pincsijei vannak errefelé.
  A sofőröm leparkol az épület előtt, ahová hívott, én pedig kiszállok a fekete BMW-ből, majd keresni kezdem a kislányt a környéken, előbb a tekintetemmel, majd a varázserőmmel, de ha sehogyse megy, írok neki iMesssage-en.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Kedd Dec. 26 2017, 22:17

  Boldog Karácsonyt Bécsben!


  Ej mit meg nem teszek ezért a férfiért. Mathiassal a fél világot felkutattuk ezért az autóért de hála az égen ma reggel végre megjött és gyönyörű luxus lakásom hátsó udvarán parkol a most éppen lezárt szökőkút előtt amin karácsonyi díszfények ragyognak. Az autón egy hatalmas masni én pedig a felfelé kinyíló ajtó mögött ülök az anyós ülésen. és még ezt is megtettem érte. Mikulás cuccban. Ahogy pittyeg a telefonom az emberemre nézek, Mathias pedig bólint és elmegy előre, Jacksonért. Én közben küldök egy képet a kocsi kulcsáról. Nem kis pénzbe került ez nekem szóval ajánlom, hogy örüljön neki. Mondjuk azzal a nyaklánccal lenyűgözött engem. A nyakamban van most is csendesen várok. Ahogy látom, hogy már vissza felé jönnek, kiszállok a kocsiból, és szélesen elvigyorodom.-Boldog Karácsonyt Jackson!-köszöntöm ahogy rá kacsintok és az autó felé mutatok.-CCXR Trevita bemutatkozik neked. Svéd gyártmány,amely nemcsak 4,8 literes, 1004 lóterős V8-as motorja, 1 nappal a kiérkezése előtt kapod, és még...gyémánttal is lefújták neked.-mondom ahogy végig húzom a kezemet a kocsi oldalán és halkan kuncogok.-És még ez is.-mutatok magamra a csinos ruhácskámban.-Remélem tetszik a kocsi is, és én is.-pördülök egyet mint egy kislány és várom, mit fog reagálni az ajándékaimra. A kocsi, szívből jön. Az álmom óta egyre többet fordul meg a fejemben és a vacsora után is...szinte már kezdem azt érezni, hogy...nem Camilla! Ostobaság. De azért a lelkemet bele adtam ebbe a kocsiba. Ez illett hozzá a legjobban.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Pént. Dec. 29 2017, 00:12

  Elképesztő, hogy ezt a nőt soha nem találom sehol. Mintha néha a föld nyelné el. De végül megkapom tőle az üzenetet, ami egy... kulcs? Szemöldökráncolva gondolkozom el rajta hogy feltegyem-e a szemüvegemet, de végül kopogtatnak a BMW ablakán, én pedig felpillantok Camilla asszisztensére. Na fene, remélem, ő nem akar velünk tartani Bécsbe, mert neki nem foglaltam szobát. Kiszállok és követem.
  A csinos épület csinos hátsó kertjében egyből kiszúrom a bestiát, és aztán Camillát is. Később szánok egy percet majd annak is, hogy milyen tüneményes mikulás ruhában illeg, de sanos egyelőre nem tudom levenni a szemem a kocsiról.
  - Te ezt komolyan... Ez most komoly? - kérdezem meg kétszer is, miközben leveszem a napszemüvegem, és odalépek hozzájuk. Megérintem Camilla vállát és hitetlenül nézek rá meg a kocsira is, de aztán végül mégis a kocsi az, amihez közelebb lépek. Megérintem, végigsimít rajta a kezem és közben vigyorgok.
  - Ez csodaszép. Te is csinos vagy cicám - fűzöm hozzá gyorsan, és lehajolok hozzá egy rövid puszira, majd tovább csodálom a kocsit. Körbejárom, majd kinyitom az ajtót és benézek a műszerfalra, ami maga az orgazmus egy olyan kocsibuzi vén faroknak, mint én.
  De nem feledkezem meg a kis mikulásomról, úgyhogy megfordulok, és megragadom Camilla derekát, hogy egy mozdulassal felpakolhassam a motorháztetőre, és a lábai közé lépcső úgy megcsókolhassam, hogy a fal adja a másikat.
  - Csodás ajándék. És te is fantasztikus vagy. Köszönöm! Gyere üljünk be, ezt most azonnal ki kell próbálnunk!
  Fogom és odaviszem az ajtóhoz, majd beültetem. A csinos kis lábainak nem is kell a földet érintenie.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Szomb. Dec. 30 2017, 16:03

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Love Is A Bitch


  Figyelem kék szemeimmel, hogyan csúszik le az álla, a kocsitól jobban de ez cseppet sem zavar most. Sokat güriztem ezért a kocsiért minimum, hogy ennyire megfogja. Ahogy kétszer is megkérdezi halkan kuncogok.-Igen, ez komoly. Varázsolni nem tudok, de milliárdost játszani nagyon is.-kacsintok és figyelem ahogy behajol a kocsiba én pedig a túloldalon hajolok be. Betérdelek és a rádió kétszeres hangfalait is megmutatom, a kézi vagy ha olyan kedve van még önmagát váltó kuplung. Benyomva a műszer falat még a kocsi beszél is hozzá."Szép estét uram!" Hangvezérlésre célozva. Elől hátul kamera, érzékeli a baleset veszélyét, magától való parkolás, ami csak ennek a nagy arcnak ingere lehet. Kimászok lassan és ahogy ő is majd ahogy megragad halkan nevetek majd felrak a kocsi motorház tetejére mire halkan nevetek és tarkójára simítva visszonzom a csókját hosszan, és mélyen. Ahogy elenged és máris betesz a kocsiba vigyorogva figyelem miközben én el helyezkedek és ahogy beül mellém mint egy kisgyerek.-Szóval tetszik.-mondom ahogy vigyorgok rá és halkan nevetek.-Az a minimum, hogy megmutatod, mit tud a kislány.-mondom, ahogy bólogatok, hogy nekem azt mindenképpen tudnom kell. Ahogy beindítja és kimegyünk vele az udvaromból az utcára, és Jackson rá szabadítja az utcákra ezt a drága autót, valahogy élvezem az adrelalin löketet amit ez a kocsi nyújt nekünk és normálisan csak egy erősebb gázra lépésnél már nyomni szeretne az ülésbe. Mint egy vad verseny ló ami alig várja, hogy kiugorjon a pályára és nyúlhasson meg a teste ahogy vadul vágtatni kezd a cél felé. Ennek a kocsinak lelke van, és én ezt most Jacksonnak adtam. Daloljon neki a picike.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Hétf. Jan. 01 2018, 22:07

  Fevonom a fél szemöldököm erre a megjegyzésre. Varázsolni nem tud... Csak nem sejt valamit az az okos kis fejecskéje? Ha így lenne, azt imádnám. De akkor Camilla már szinte veszélyesen intelligens volna.
  Tekintetem követi ujjait, ahogy mindent megmutogat, és teljesen el vagyok ájulva. Egyébként is hozzá vagyok szokva a luxus dolgokhoz. Egy kocsin látszik, hogy mennyi energiát öltek bele a tervezők, hogy mennyire gondosak a kivitelezők. Óriási különbségek vannak márka és márka közt szakértelemben, stílusban, kialakításban...
  Amint elindítom a motort, ami olyan csendes, mint egy sóhaj egy álomban. A kormány sima, mint a szeretőm combja, tökéletes érzés. Egyetlen pillanat alatt kikanyarodok vele a háztól, és végigugrunk 1-2 utcát. Nem kell félteni, ha vezetésről van szó. Nem félek a gázra lépni, mégse vagyok már egy töketlen kamasz, akinek csak a szerencséjén múlik, hogy elkerülje a balesetet. A piros lámpánál már kezd a széles kölyökvigyor elmúlni a képemről, és van időm megsimogatni Camilla térdét és odahajolni egy lelkes csókért.
  - Menjünk ki a reptérre. A sofőröm majd utánunk hozza a poggyászunkat. Remélem, becsomagoltál már, te... Minek is vagy öltözve? Mikulás lánynak? - kérdezem, mert második nekifutásra se tudom, mi is a neve a télapó szexi csaj verziójának.
  Ha nem ellenkezik, akkor célba veszem a repteret, de előtte még felhívom az említett sofőrt és elmondom, mire kérem.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Kedd Jan. 02 2018, 00:06

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Love Is A Bitch


  Élvezem ahogy Jackson vezet és legszívesebben lehúznám az ablakot, hogy élvezzem a hideg szelet de a tél azért nem kellemes hűvös időt hozott most. Figyelem, ahogy élvezi kicsi autóját és halkan kuncogok ahogy megállunk a piros lámpánál majd ahogy oda hajol egy csókra finoman viszonzom ahogy lágyan megharapom alsó ajkát majd lassan elengedve figyelem ahogy vissza dől és kék szemeimet rajta tartom a kérdésre.-Hmm...én vagyok szexi Mikilány?-gondolom végig mi lenne a megfelelőm de ezen csak elnevetem magam mint egy kislány.-Ez egy nagyon jó terv Jackson.-mondom és rá kacsintok ahogy vigyorgok rá.-Viszont a repülőn szeretnék átöltözni ha nem bánod...Szűk ez a valami.-mondom ahogy kebleimnél kicsit megigazítom majd fel nézek rá ismét.-Mathias minden csomagomat bepakolta mikor te az autódban gyönyörködtél.-mondom kuncogva. Ahogy tovább haladunk a reptérre, és leparkol Jackson kiszállok és megvárva őt, fogom meg hatalmas kezét az én kicsi kacsómmal és megyek mellette még ebben a cuccban is büszkélkedve, hogy lássák nekem milyen gyönyörű férfi jutott és neki milyen gyönyörű nő. Egy szóval engem Jackson mellé teremtettek. Hamar feljutunk a gépre. Gondoltam, hogy magángép. Tetszik is, hogy ilyen okos. Amint fent vagyunk és fel is szálltunk, túl vagyunk a turbulencián meg az ilyesmiken fel is kelek mellőle és elindulok a külön szobába. Mivel csak ő meg én vagyunk a pilóták meg úgy sem zavarnak nem csukom be magam után az ajtót. Ledobom a sapkát és a bőr csizmát szépen leveszem a kis lábacskámról. Megszabadulok ettől a feszes jelmeztől és mélyet szusszanok ahogy fehérneműben lehuppanok az ágyra és szépen megszabadítom magamat a harisnyától. Végül a csomagjaimat előszedve bontom ki a bőröndöm. Katonás rend van bent és a ruhák tetején az amit választottam magamnak átöltözésre.felveszem szép lassan a harisnya tartót és a harisnyát majd össze csatolva simítok végig az anyagon, hogy hozzá feszüljön tökéletes lábacskámhoz. Egy meleg feszülős egybe ruhát választok amit télen szokás hordani. Piros és a szoknya rész pörgős és térdig érő. A skorpió nyakéket szépen megigazítom és a nyaklánc vége szépen lefut kebleim fölé és élvezem a súlyát magamon és a tükörbe pillantva mosolyodom el magamon. Gyönyörű nyaklánc és csak az enyém. Megkeresve a fésűmet a tükörben szépen kifésülöm magamat majd egy finom kis parfümöt engedek a nyakamba.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Szer. Jan. 03 2018, 22:37

  - Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen szűk - közlöm, és odanyúlok a ruha dekoltázsához a melleinél, hogy belekukucskáljak. Egész elképesztő melleket csinál. Persze nem vagyok elégedetlen Camilla idomaival, sőt. Rég láttam olyat ami fogamra valóbb volna.
  Útban a reptérre, az autópályán azért kicsit belelépek a gázba, csak hogy teszteljem, mennyit bír az én új gyönyörű autóm. De aztán a privát gépeknek fenntartott reptérre érve lassítunk. Behajtunk a sorompón és odahajtok a gép mellé, amelyben a személyzet már mindent előkészített. Nekünk csak fel kell vinnünk a kis fenekünket és megvárni, míg a sofőrőm ideér a csomagokkal. Élvezem, hogy virít mellettem, büszke vagyok rá és élvezem, hogy ő is büszke rám. Az aurája csak úgy vibrál.
  Kicsivel hosszabb útra indulunk, mint szoktam, de a tank tele, ahogy a hűtő is, ha megéheznénk vagy megszomjaznánk. A kapitány elmondja, hogy az út 8 óra 25 percbe fog telni, hogy az időjárás kellemes, és hogy a naplementét valahol az óceán fölött fogjuk majd tudni megnézni. Gond nélkül felszállunk, és amint ez megtörténik, már hozzák is az italainkat, amiket kérünk.
  - Remélem, nem gondoltad, hogy anélkül veheted le ezt a ruhát, hogy kicsomagolnálak belőle - figyelmeztetem, és utána megyek, miután én is kicsatoltam a biztonsági övet. Van egy elszeparált rész arra az esetre, ha több mint 4 fő utazna a gépen: ezen a helyen ugyanolyan ülések vannak, csak sűrűbben. Van zuhanyzó, asztal, egy kis nappali társalgó helyiség kialakítva és sok egyéb miniatűr kényelmi funkció beépítve a gépbe.
  Nem hagyom magam elhessegetni, én magam akarom levetkőztetni a szexi Mikilányomat, de csak hogy utána közelebb kerüljünk egymáshoz ruha nélkül, mint ruhában tudnánk, és kipróbáljuk, milyen is szexelni 6 mérfülddel a föld felett repülve.
  Elvégre rohadt sok időnk van és valamivel el kell ütni.
  Ha aztán úgy dönt, felöltözik, én magam akarom a nyakába tenni a szép arany nyakéket. Végigcsókolom finom kerek vállait, miközben felcsatolom.
  - Remekül néz ki rajtad. Tetszik? De úgy érzem, túlajándékoztál, szóval kompenzálnom kell majd. Szóval ne fogd vissza magad Bécsben. Amire csak gondolsz, a tiéd.
  Elkényeztetem? Természetesen! Hiszen nincs, amit ne érdemelne meg. Amúgy is... jobb előre ledolgozni a rossz karmámon, ugyanis egész biztos, ki akarja majd kaparni a szemem, amint visszaérünk New Yorkba.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Szer. Jan. 03 2018, 23:18

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Earned It

  +18

  Na jó, ez a felöltözés még sem volt olyan egyszerű. Ha Jacksonon múlik akkor nem. Egy telhetetlen, de nem mintha én ezt annyira bánnám. Szeretem ahogy, figyel rám és nem magára. Ennek meg is van a jutalma. Ugyan azt a figyelmet élvezi amit ő ad nekem csak éppen tőlem. Az ágy valami tökéletes, pedig soha nem képzeltem el, hogy egy repülőn kényelmes ágyak legyenek. Ahogy érzem magamon meleg, forró kezeit, a leheletét és a torkomon a szorító kezet. Az ajkaimat egyszerűen nem tudom becsukni és a testem felett sokszor ő veszi át az uralmat. Ő az én királyom. A kéjben, a szeretkezésben, a vágyaimban, az álmaimban. Ahogy megemelkedik fölöttem megemelem a mellkasomat kitolva kebleimet és az ágy fa támlájába mélyesztem a körmeimet ahogy érzem magamban férfiasságát és elnyújtva sírok fel ahogy megremegnek lábaim és felhúzom őket mint egy őzike. A kéj egész testemben mozog és a bal kezem minden görcsél erősen befeszül ahogy, bele küld engem az orgazmus szeleibe. Nem tudom megállni, hogy ne mélyesszem húsába a körmeimet és éljem ki magam vad szeretkezéseinkben.-Jack....-nyögöm a nevét ahogy kinyitom a szemeim és felé nyújtom a kezemet, ahogy figyelem kék szemeimmel és saját alsó ajkamba harapok ahogy várom, hogy lehajoljon hozzám. Ha megteszi bele túrok szakállába és kicsit meghúzom ahogy elvigyorodom.-Te nagy medve....-suttogom ajkaira és belé fojtom a szót egy csókkal ahogy hajába futnak ujjaim és úgy megharapom felső ajkát, hogy a vére is elered. Lenyalom és lassan vissza engedem a fejemet a párnába ahogy figyelem az ezüst pillantásokat, és engedem, ha fölém akar emelkedni készen arra, ha következményeket kapok a játékom után. De az az egy szó ami minden lökése után a nyelvemen marad. Nem azt soha nem mondhatod ki Camilla. Csak kapaszkodom belé és mindent annyira élvezek ami ő. Egyre zihálok, és pihegek és nyögök neki engedelmesen ahogy feltárom mindenemet előtte. Jackson....mindent elérsz amit Miss Wander nyújtani tud...Annyiszor élvezem szürke pillantását és végig simítok az arcon ahogy homlokomat az övének támasztom.-Annyira....jóóóóh....-nyújtom el, ahogy lehunyom a szemeimet és érzem megint remegni kezdenek a lábaim alatta és megint kapaszkodnom kell vállaiba ahogy húzom magam felé őt. Mint egy könyv olyan vagyok előtte.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 07 2018, 12:43

  18+


  Mindent imádok a testén, de talán a legjobban a hosszú, kecses nyakát, ami olyan szépen illik a markomba, a tökéletesen kerek melleit és az apró, rózsaszín mellbimbóit, ahogy hegyesen ágaskodnak már a legapróbb érintésemre is. A csípőjét, ahogy kereken kiszélesedik a karcsú derekát követve. Legszívesebben felfalnám, apró darabokat tépnék ki tejfehér húsából, hogy szép lassanteljesen magamévá tegyem. Ő csak az enyém, kizárólag az enyém. Bárcsak én lennék a vámpír, aki majd kiszívja az utolsó csepp vért is belőle! Nagyon fogom sajnálni, ha már nem lesz benne élet, és nem lesz soha többé ilyen forró a teste, ilyen édes és bódító az illata, és ilyen vadítóan perzselő a lehelete. Most azonban még az, és én hagyom magam elmerülni ebben a puszta és sallangmentes gyönyörben. A legjobban azt szeretem, amikor karmol, mint egy macska, és harap, és nyüszít a fájdalmas kéjtől. Akárhányszor mélyesztem bele a tagom, nem unom meg. Minden egyes lökéssel mélyebbre próbálok hatolni benne, mert tudom, hogy még most is, ennyi szeretkezés után is vannak bennünk felfedezetlen helyek és járatlan ösvények. Lemedvéz, én pedig tényleg állatnak érzem magam, aki magáévá teszi az asszonyát.
  - Csak szét ne tépjelek - morranom a szájába. Erősen ragadom magamhoz újra és újra, kontroll alatt tartom testét, mely olyan, mint egy táncoló kígyó. Számtalan játékszert hoztam magammal az útra. Most azonban csak annak izgalma vegyül ebbe az együttlétbe, hogy a személyzet itt van a palánk túloldalán, és mindent hall. Bevallom, ilyesminek ezen a gépen még sose voltak tanúi.
  Elengedem a gondolataimat, elengedem a terveket, a gyeplőt és az orgazmusom is, amint elérjük az övét. Nem élvezek el benne most sem, csak gyönyörű, lapos hasára és a combjaira jut a mannából. Amúgy sincs már idő, hogy megszülje azt a gyereket, amelyik most foganna meg.
  Elégedett, sőt önelégült férfivigyorral ölelem magamhoz és ültetem rögtön fel, hogy magamhoz karolva tovább csókolgassam, míg lecsillapodik a légzésem. Hiába, 160 évesen már kicsit szuszogok az ilyen vad dugások után. Ősz fejem nyakába fúrom és végignyalom a bőrét, hogy még ezt az édes szex utáni illatot és magamba ihassam.
  - Legközelebb azt a ruhát veszed fel, amit én választok - dörmögöm a fülébe, majd beleharapok a fülcimpájába. - Te kis vérivó vámpír... Nagyon szemtelen vagy.
  A kezem a fenekére siklik, és belemarkolok, először kedvesen, de aztán jó erősen. Aztán rá is húzok egyet, miközben le sem veszem a szemem az arcáról. Kap még egyet és még egyet, a tenyerem alig érezhetően bizseregni kezd ettől, ez figyelmeztet rá, hogy elég ennyi. Egyelőre.
  - Ha nem viselkedsz rendesen, mást is csinálok a fenekeddel. Bár lehet, hogy még élveznéd is...
  Megemelem, és kiveszem az ölemből. Az ágyba borítom, de csak azért, hogy elgyönyörködhessek benne, milyen szép. Aztán hasra fordítom, és lahojolok, hogy adjak egy puszit a tenyérnyomaimtól piros kis seggére. Imádom ezt a nőt. Legszívesebben újrakezdeném az egész szeretkezést, de a farkam erre még nincs felkészülve.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 07 2018, 15:54

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Earned It

  +18

  Minden pillanat olyan vad, hogy csak a sikításaim jelzik, hogy még követni tudom őt. Hullámzik a csípőm, ahogy a mozgását követem és egyre csak karmolom, és harapom őt, ahogy ő se kímél engem. De ez mindenhez hozzá tartozik. A lábaim alig pihennek folyamatos remegésbe is kezdhetnének miatta ahogy ő egyre csak dug engem. Annyiszor sírok fel a nevével a számban, hogy azt már követni nem lehet.-Ahhoz túl fontos vagyok neked...-suttogom a széttépésre. Nem mintha nem szakítana szét belülről. De ez jóleső tépés. Jól eső szakítás, és én is akarom, hogy tépjen. A tincseivel játszom és a bőrét én tépem a karmaimmal erősen majd érzem, ahogy ismét orgazmust kezd kicsikarni belőlem. Annyira erős, hogy esélyem nincs ellene csak zihálva kapok hirtelen levegőhöz ahogy a testem feszülése enged nekem és hangosan pihegek és nyögök majd figyelem ahogy a hasamra élvez és a combomra. Jaj szegény...nem szóltam, hogy már bennem is elmehet, hiszen a tablettáknak neki álltam. De ahogy lehunyom a szemeim és kinyúlok az ágyon az hamar elfeledteti velem ezt a dolgot. Jackson azonban máshogy gondolja, és nem akar, hagyni kinyúlni hanem az ölébe húz én pedig mint egy rongybaba engedelmeskedem. Zihálva simulok hozzá és hajába futnak ujjaim és hozzá simulok testemmel, ahogy homlokunk össze ér, és érzem, hogy lüktetek lent csak miatta. A szavait hallgatom és elvigyorodom.-Megtehetem Jackson. Ne hidd, hogy veled nem fogom.-mondom és érzem a fenekemen a kezét majd ahogy bele markol hátra tolom neki magam és mikor megcsap elnyílnak ajkaim és ahogy ismét bele tépek erősen ősz hajába. Ahogy megint megcsap morranok és össze csattintom a fogaimat  bele harapva a levegőbe. Aztán ledob mire hangosan kuncogok és megemelem a fejemet ahogy alsó ajkamba harapok és lehunyom a szemeim érezve égő popsimon ajkainak finom melegét.-Annyira még nem szereztél meg magadnak...-mondom halkan és kicsit kitolom a fenekemet mint egy cica majd bele túrok a saját hajamba. Éleszti újra a vad játékban érzett szenvedélyünket. De előbb pihennie kell, hogy újra élvezzük az egészet.Lassan vissza engedem fenekemet az ágyra és felhúzom a lábamat finoman hasán és mellkasán végig húzva ahogy hátra felé pillantok rá.-Gyere ide...-mondom hívogató csábítással megütögetve magam mellett az ágyban helyet.-Csak egy kicsit...-mondom, halkan lágy suttogással.-Ígérem élvezni fogod.-mondom ahogy elvigyorodom és halkan kuncogok ahogy nyújtózok egyet mint egy elégedett macska.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 07 2018, 17:04

  Fontos, igen. De nem erősítem meg benne ezt a tényt. A végén még túlságosan elbízná magát. Egy olyan vénember, mint én, már nem engedheti meg magának a szerelem luxusát. Néha már ennyi idő után is értem, miért olyan rettentő apatikusak a vámpírurak. Az évszázadok elteltével ez csak hatványozódni fog.
  Richard ötezer éves...
  Elkapom apró lábacskáját, és megpuszilom a talpát, majd mellé dőlök. Kezem a derekára siklik. Játékos szemeibe nézek, és érzem, hogy feltölt elevensége energiával. Mintha eddig jegesmedve lettem volna, msot azonban nagy és erős grizzlyvé válok minden egyes lélegzetvétellel.
  - Ígérj meg nekem valamit - szólalok meg, na nem azért, mert nem érdekel, mit vett a pici fejébe, hanem azért, mert azt akarom, hogy erre mindig emlékezzen. Megfogom az arcát, és mélyen a szemébe nézek. - Legyél mindig ilyen szenvedélyes. Ezzel teljesen megfiatalítasz Camilla - sóhajtom az ajkaira, és megcsókolom, ezúttal lágyan. Ilyet is tudok.
  Nagyon gyengéden és hosszan, lassan csókolom, ugyanis én is emlékezni akarok erre.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 07 2018, 17:55

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Havana

  +18

  Figyelem vigyorogva ahogy ide mászik mellém és a hátára fordul én meg közelebb csúszok hozzá majd hallgatom a szavait és ez egy széles mosolyt fakaszt az arcomra. Szemeit figyelem és lassan cirógatni kezdem az arcát ujjaimmal miközben jobban rá mászok majd mikor lágyan, és finoman megcsókol, élvezem ajkainak puhaságát és lágyságát ahogy az enyémnek nyomódnak. Hidd el Jackson ezt egy életre megjegyzem....Lassan fölé mászok és át vetve lábamat a derekán, melleim a mellkasát cirógatják ahogy hajam előre omlik és hosszan csókolom ajkait miközben lágyan cirógatom, igazi szeretőhöz méltóan. Lassan végig simítok nyakán és vállain majd karjain és óvatosan kezébe dugom az enyémet majd lassan vissza a karján mellkasára és finoman eltolom magamat tőle.-Amíg csak élek Jackson....amíg csak élek...-suttogom ajkaira lágyan és szemeit figyelve cirógatom meg az arcát lágyan.-Még az után is, ha már nem leszel az enyém, vagy én nem leszek a tied.-mondom csendesen ahogy lágyan cirógatom a testét és homlokára csókolok finoman égő ajkaimmal.-Kis macikám.-kuncogok halkan és lenyomom a kezeit a feje mellé rá támaszkodva súlyommal.-Viszont te is ígérj meg nekem valamit.-Nem várom meg míg azt mondja figyel rám.-Tudod milyen a mi szakmánk. Elő fordul hogy olykor hirtelen valami ok miatt el tűnik a másik. Ismerem az ilyesmit. Csak annyit kérek...búcsúz el... Talán ennyit megérdemlek. Adhatsz minden jót, díjazom és nagyon örültem, hogy ennyire tetszett az autó, de belül nő vagyok. Néha szükségem van a bensődre is Jackson. Ha úgy érzed vége, vagy tovább kell állnod, akkor mond meg nekem és köszönj el. Szó nélkül ne hagyj soha faképnél.-mondom miközben a szemeit figyelem és lassan mélyet szusszanok.-De elég a komoly hangokból. Táncolni akarok.-mondom elvigyorodva.-És te is táncolni fogsz.-szállok fel róla az ágyon felállva és szépen le huppanok a repülő talajára az ágyról mint egy őzike és formás fenekemmel elriszálok a zenelejátszójához. Láttam, nehogy azt higgye nem lestem körbe. Végig nézem a zenei ízlésének listáját és hamar megtalálom azt ami kell nekem. Be nyomom és a csodálatos női hang felcsendül. Máris belém költözik a zene és úgy mozgatja a testem, ahogy Jackson az ágyban dobál engem.Könnyedén billegtetem a csípőmet és szépen megyek vissza az ágy elé, és vigyorodom el büszkén ahogy bele túrok saját hajamba és engedem vissza omlani a hátamra és élvezem ahogy a lábaim mozognak az ütemre és az egész testem egy hívogató bujaság. Igen Camilla Wander táncol egy férfinak. Soha sem gondoltam volna.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Szomb. Jan. 20 2018, 10:41

  Egyszerűen elképesztően gyönyörű, nem tudok betelni forró és karcsú testének tekergőzésével magamon. És ahogy lefog, és a fejem fölé tolja a karjaimat... Most láthatja, hogy a karom belső oldala is tele van varrva jelekkel, és így egyes minták folytonosnak és szabályosnak tűnnek... Bár nem hiszem, hogy a mágikus jeleket elemezgetné épp a testemen. Megadó pózban fekszem alatta és nem bánom. Egészen biztos, hogy ő az egyetlen, aki ezt el tudja érni.
  Nem tartozom neki annyival, hogy elmondom az igazat?
  Általában tökéletes póker arcot tudok produkálni, de most a szemeim árulkodóak, hogy ezt mondja, hiszen az elmúlásról és az elválásról beszél, meg a halál utáni életről. Megrémít, hogy ezt mondja. Vagyis talán nem ez a megfelelő szó, hanem az, hogy megdöbbent, és cselekvésre késztet. Elvégre ez ma már a sokadik célzása. Mintha mindent tudna...
  - Várj - állítom meg, mielőtt felkelne. Megfogom a derekát, és viharszürke szemeim fogva tartják a tekintetét. - Nem tudom, hogy jutott ez most eszedbe... De az az érzésem, tudsz valamit. Neked nagyon jók a megérzéseid. Mit látsz a jövőnkben? - kérdezem, és bár fucsának tűnhet ez egy olyan látszólag racionális, két lábbal a földön álló és komoly férfitól, mint én. De nem viccelek.
  Előbb-utóbb el kell neki mondanom mindent. Miért ne épp itt kezdjem, mérföldekkel a föld felett, ahol nem tud faképnél hagyni? Felemelem a kezem és megsimítom az arcát.
  - Nagyon sok minden van, amiről nem beszélhetek neked, Camilla. Lehet, hogy ez az első és utolsó közös utunk. Pedig rengeteg helyre el akartalak még vinni. Például a szülővárosomba, Oxfordba... Hány évesnek tippelsz? - kérdezem meg, hogy valahogy mégis rávezessem egyes dolgokra.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 21 2018, 14:51

  Boldog Karácsonyt Bécsben!

  Havana  Meg, fog így nem jutok el a rádióig és nem oldom fel a hangulatot. Folytatja a komolyságot és lassan eltűnik a mosolyom. Egy olyan nőt lát aki már túl sokat kapott, és ezt megszokta. Egy olyan nőt lát aki csak a fizikai boldogságokat ismeri és a benső értékekért epekedik önmagában. Lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok, és érzem az arcomon a kezét majd megemelem a sajátom és finoman csuklójára fogok.-Azt, látom amit mindig mikor a remény megpróbál átverni engem. Hogy majd boldog leszek melletted és elhagyom ezt az életet egyszer. Arról ábrándozok, hogy valaki mellett halok meg és lesz egy fiam aki majd tovább viszi azt amit építettem neki. De tudom, hogy ez nem igaz. Tudom, hogy veled sem lesz jövőm Jackson. Ha eddig nem tetted meg akkor velem sem fogod, én pedig nem fogok ez miatt földre esni. Így tudom nincs mit látnom. Nincs közös jövőnk.-mondom ahogy szemeibe nézek kék íriszeimmel. Hallgatom a szavait és mélyet szusszanok mire ismét lehunyom a szemeimet.-Ha nem beszélhetsz róla akkor ne beszélj róla. Ne kelts bennem gyanakvást és kíváncsiságot, hogy azzal elrontson bennem minden jó érzést amit ezzel az úttal kapcsolatban éreztem.-mondom és elfojtott düh mardossa a bensőmet.-Miért fontos ez most?-kérdezem ahogy kimászok az öléből és kihúzom magam. Nem érdekel a meztelenség így is érzem magamon a páncélom súlyát.-Vagy mond el egyenesen amit akarsz, vagy hallgass Jack...Nem pedig minden féle "láss a jövőbe te ribanc" jóslatokkal beszélj hozzám.-mondom és össze szorítom az ökleimet. A francba is már miért kellett ez. Bölcsebb lettem volna, ha én is inkább hallgatok.-Inkább lezuhanyzok...-mondom fújva egyet és megkeresem a törülközőmet majd elindulok a fürdőbe miközben felkötöm a hajamat kontyba a fejem tetejére.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Bécs, Ausztria

  on Pént. Jan. 26 2018, 21:40

  Eleinte nagyon figyelek. De aztán rájövök, hogy túlgondoltam a dolgokat. Camilla, bár rettentő okos, tehetséges, és van benne potenciál, nem látnok, nem médium, csak egy egyszerű nő, és én feleslegesen kombináltam. Mint általában. De azért megérint a szomorúság a hangjában. Szóval leegyszerűsítem neki a dolgokat, még mielőtt a nagymonológ után elmenekülhetne - ahogy szokta egyébként.
  - Boldogan megadnám neked mindezt!
  Ez a kijelentés indulatosábbra sikerlt, mint szántam. Nem szemrehányásként akartam tálalni, de a francba is, rohadt nehéz! Mindent el akarok mondani neki, de nagyon meg kell válogatnom a szavaimat. Az ő érdekében.
  - Camilla, vészesen közel vagy ahhoz, hogy a kedvedért megszegjem a saját szabályaimat, amelyeket azért hoztam, hogy senki ne sérüljön meg miattam. Nincsenek kapcsolataim több mint... tíz éve. Te kemény nő vagy, és helyes, hogy az vagy, annak is kell lenned.
  Mégis mit áltatom magam? Gyerünk, te vén fasz, állj elő a farbával. Ne kerülgesd a forró kását, Camilla erős és ki fogja bírni.
  Csakhogy felkel rólam és úgy tesz, mint akit egyáltalán nem is érdekel ez az egész. Amit valahol megértek, és egyébként bájosnak is tartom, amellett, hogy bosszantó. Szusszanok egyet mérgesen, de már el is múlik a haragom. Képtelenség rá haragudni. Utánamegyek, és még a fantasztikus fenekét is meg tudom nézni, de azért a komolyság nem tűnik el az arcomról. A fürdőszoba kicsi és kompakt a repülőgépen, ezért nincs nehéz dolgom, ha sarokba akarom szorítani. Meg is teszem, két karommal elzárom az útját, nem tud elszaladni megint. Ugyanis közölni akarom vele, amit tudnia kell, akkor is, ha nem akarja tudni.
  - Hamarosan meg fogok halni. Öt fiam van, és nem vagyok velük túl jó viszonyban. Az egyikük teszi majd meg, amennyire tudom. És ennek így kell lennie. Néhány hónapot jósolok magamnak az alapján, ahogy a dolgaim most állnak.
  Tessék. Nyersen, tényszerűen, őszintén elmondtam mindent neki. Most már duzzoghat, ha akar, felképelhet, ha akar. De legalább... legalább a mágiáról és a róla szóló látomásokról nem beszélek. Tartom a szám, bár rohadtul nehéz. Mindentől meg akarom őt óvni, de nem tehetem. A dolgokat hagynom kell a saját tempójukban kibontakozni, mert ha egy pillangónak segítesz kibújni a bábból, sosem erősödnek meg a szárnyai annyira, hogy aztán repülni tudjon.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 28 2018, 16:01

  Elkap és elzárja az utamat én pedig a szemeibe nézek kék íriszeimmel ahogy hallgatom és figyelem miközben beszél hozzám. Meg fog halni és 5 fia van. 5 fia....csak állok és hallgatom a szavait majd le pillantok magunk közé és lassan leteszem a törülközőt. De legalább nem mondtam el neki a valódi érzéseimet és tudom, hogy hazug az első mondata is. Ismét felnézek rá kék szemeimmel és oda lépve túrok a szakállába majd húzom meg ahogy arcunk között alig pár centi távolság van.-Van a megadnádban egy nagy hazugság, hogy csak megadnád.-mondom ahogy végig a szemeit figyelem majd elengedve a szakállát nézek végig a szemeibe ahogy leengedem magam mellé a kezeimet.-Miattam pedig ne legyél ostoba Jackson. Játszd végig a játékodat hiszen én csak a szeretőd vagyok semmi több.-mondom ahogy figyelem majd szépen kibújok a kezei alól miközben kinyitom a zuhany ajtaját és megindítom a vizet hogy beállítsam a megfelelő hőmérsékletre.-Köszönöm, hogy megosztottad velem....-pillantok hátra felé rá, majd belépek a zuhanyba.-Ebből tudom, hogy álljak a dolgokhoz és hozzánk igazán.-szusszanok egyet és lehunyom a szemeimet ahogy megérint a forró de finom víz és jól esik ahogy simogatni kezd. Nem csukom be előtte az ajtót, ha akar követ és velem zuhanyzik, de ha nem akkor nem.

  Re: Bécs, Ausztria

  on Vas. Jan. 28 2018, 19:43


  Ajánlott tartalom

  Re: Bécs, Ausztria


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28