Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Nappali

  Share
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Nappali

  on Szomb. Dec. 30 2017, 23:15

  ...
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Nappali

  on Csüt. Jan. 04 2018, 18:47

  Christmas

  Rajtam kívül vagy mindenki alszik, vagy senki nincs itthon, de az biztos. Franco segítségével cipelem be a fát és állítom fel a nappali kellős közepén, és miután az vagy 3-szor el akar dőlni, még ki is támasztom.
  Elsőként valami éket keresek, hogy megálljon a talpban, majd kínkeserves szenvedés után lelkesen húzom ki magamat.
  -Ez kész. Akkor most mi jön? A díszek vagy az égők? Vagy nem?
  Megvonom a vállam, mivel Mikhal szörnye kb. annyit ért a fadíszítéshez mint én, ezért találomra tekerem fel az égősort, aztán a díszekkel folytatom.
  Még szaloncukrokat is dobálok rá, és szerintem készen is van, így már csak az ajándékokat pakolom be alá.
  Mikhalét, Vitalyét, Damienét, és egyet külön, mert Mikhalnak szülinapja lesz, és ezt közösen adjuk neki. Őriztem rendületlenül, titkoltam, persze csak Mikhal előtt, mert mindenki más tudott róla.
  Mivel a munkának vége, ki is terülök a fa előtt. Én befejeztem.
  Lehet, hogy rajtam már most több a tűlevél mint a fán, de annyi baj legyen, a karácsonyfa készen van, elméletileg világít is... mert persze le nem ellenőriztem, és nem fogom leszedni azt amit feltettem, mert egy égő nem jó.
  -Francó, nekem tetszik. Neked?
  Alulnézetből legalábbis egész pofás, máshonnan pedig most nem akarom megnézni, jó ez így.


  A hozzászólást Lucius Evans összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 06 2018, 20:54-kor.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Nappali

  on Szomb. Jan. 06 2018, 00:41

  Christmas is here
  Mikor reggel felkeltem, még mindenki aludt. Felöltöztem és elhagytam a házat, egy portálon keresztül, amit a saját szobámból nyitottam. Még akadt egy kis dolgom. Nagyon izgatott vagyok az ünnep miatt, már hetek óta készülök és ma feldíszítjük a fát és a szobákat és gyönyörű lesz az egész ház! A díszeket már beszereztem, minden készen áll, ma reggel már csak egy utolsó apróságért ugrottam el. Még majdnem két hete rendeltem sütiket a kedvenc cukrászdámból és azokat vettem fel. Ha pedig már úgyis úton voltam, sétálgattam egy kicsit a karácsonyi vásár bódéjai közt és végül hozzácsapódott a csomaghoz három zacskó sült gesztenye meg két pohár forrócsoki.
  Visszafelé stílusosan az előtérbe nyitok portált és miután levettem a cipőmet meg a kabátomat, a nappali felé indulok. Az a tervem, hogy meglepem Luke-ot, mikor felébred. Vidáman lépek be a nappaliba, hogy előkészítsek mindent, és….
  - Lucius Evans! Te képes voltál egyedül feldíszíteni a fát? Milyen hátbaszúrás ez? - ripakodok a földön fekvő fiúra, mikor szembesülök a szörnyű gaztettel. A szoba közepén álló dohányzóasztalhoz lépek és leteszek rá mindent, amit hoztam, majd karba tett kézzel fordulok vissza a kisöcsémhez.
  - Tudod, hogy egész héten erre készültem! Miért nem tudtál megvárni? - kérdezem karba tett kézzel. Ez csúnya húzás volt tőle.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Nappali

  on Szomb. Jan. 06 2018, 20:50

  Christmas

  Elégedetten heverészek a fa alatt, nekem tetszik a művem, egész pofás lett. Az nem jut eszembe, hogy az égőket meg sem néztem, na de kit érdekel? Készen van, ennyi az egész. Aztán eszembe jut valami, elviharzok, hogy még egy ajándékkal térjek vissza, titkon remélve, hátha az apám is eljön. Ami sajnos kizártnak tűnik. Még kettőért visszamegyek, mert tudom, hogy  Vitnek vendégei is lesznek, Noel és Leo, és amint az övékét is bepakoltam, visszafekszek a fa alá. Alulról tényleg tök szép lett az egész, akinek nem tetszik, állít magának másik fát.
  -Neked is szép napot Vitaly! Képes, miután majdnem 4 azaz 4 órát vártam rád, hogy megérkezz.
  Az órára kezdek el mutogatni, ha ez Vitnek nem lenne elég nyilvánvaló. Már 6-kor felkeltem, és 7 órakor cuccoltam be mindent, hogy itt várjam meg őt. Aztán "11-kor" eluntam a várakozást. Ez baj? Ártatlan pofával kérdezek, nagyon is.
  -A reggel az nem dél után van. Elmúlt déééél Vit, és még nem csináltunk sütit. Ezért díszítettem fel. 11-ig vártalak, 11-ig itt ültem, és néztem a nyamvadt díszeket, a fát, meg a talpat és minden egyebet. Nem figyelted az időt, ugye?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Nappali

  on Vas. Jan. 07 2018, 03:48

  Christmas is here

  Eldobom az agyam a mesén, amivel előáll. 4 órája? Mióta lehet fent? 4 órája még embertelenül koránt volt!
  Majd kifejti a kis történetet, amin összeszalad a szemöldököm. Egyetlen pillanatra majdnem sikerül meginogtatnia, felötlik bennem, hogy talán mégis én vagyok a hülye, de aztán megrázom a fejem.
  - Luke, kibaszottul negyed kilenc van! - közlöm vele, és hogy bizonyítsam, már kapom is elő a telefonom és az orra alá nyomom. Ennyire nem nézhet gyengeelméjűnek!
  - Azt beszéltük meg, hogy félre itthon leszek. Hoztam forrócsokit meg gesztenyét… - intek az asztal felé, majd varázslattal visszaállítom a szobában lévő órát az igazi időre.
  - Egyáltalán mi ez a fedősztori? Nem számítottál rá, hogy bárki bevenné, ugye? - morgok rá, és a fához lépek. Szemügyre veszem, végül is, nem történt akkor katasztrófa. Felsóhajtok.
  - Jól van, dugjuk be az égőket - nyúlok a madzagért. Természetesen feltételezem, hogy kipróbálta, mielőtt feltette a fára, meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg még kétes az ügy. Lehajolok a konnektorhoz, és bedugom az égősor csatlakozóját….

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Nappali

  on Vas. Jan. 07 2018, 13:28

  Christmas

  Fene. Vit simán vágja, hogy nem is vártam rá annyit. Pedig olyan jó tervnek tűnt, hogy megvicceljem, ám lebuktam. Nesze neked modern technika.
  -Jóvaaan, akkor negyed kilenc van.
  Ismerem be kelletlenül, mert hát tényleg annyi az idő, csak én nem voltam képes várni.
  -Ú, hoztál reggelit? Kösziii.
  Ennyit az előbbi incidensről, a kaja sokkal fontosabb, naná, addig sem kell hallgatnom a korholást. Vagy de.
  -De, reméltem. Tudod, hogy mennyire vártam a mai napot, azt viszont képtelen voltam, hogy ideérjetek, felkeljetek és ilyesmi.
  Én lefoglalom magam azzal, hogy hozzak egy tálat, amibe kiborítom a gesztenyéket, és két tányért is magunknak, azaz másra már nem érek rá.
  -Már most? Ja, azt én nem ellenőriztem.
  Az égőkkel nem foglalkoztam, feltekertem és jó az úgy. Ha most kiderül, hogy nem működik, akkor le lehet bontani az egészet, de eskü én akkor darabjaiban vágom le onnan. Figyelem a próbát, végül széles vigyor ül ki a képemre. Naná, hogy nem ég.
  -Látod? Nem is késted le a díszítést.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Nappali

  on Szer. Jan. 10 2018, 23:00

  Christmas is here

  Nagyon mérges vagyok rá, mert tudta, hogy mennyire lelkesen tervezem ezt a programot, mégis kihagyott belőle. Pedig olyan boldogan készültem, még ünnepi reggelit is hoztam! Erre tessék...
  - Igen, de megérdemelnéd, hogy ne kapj belőle… - morgom oda neki, de nem állítom meg. A gesztenye és a kakaó is melegen finom, és úgysem lennék képes egyedül elpusztítani mindent.
  - Pedig megbeszéltük, és tudod, hogy én is mennyire vártam! Vehetnél legalább egy kicsit valamibe - durcázok tovább, de inkább a fa felé fordulok és elkezdek az égőkkel foglalkozni. Az is valami ha legalább azt én üzemelhetem be.
  - Nem? Akkor ez egy mindenképpen szükséges próba. Na nézzük!
  Meglep, hogy nem ellenőrizte az égőket, de ez azt jelenti, hogy talán az elejéről kell kezdeni mindent, és nem tagadom, hogy annak nagyon örülnék. Talán van még igazság a földön…. és igen! Egészen felvirágzik a kedvem, mikor meglátom, hogy nem működik az égősor.
  - A karácsony szellemei is azt akarják, hogy közösen csináljuk! - jelentem ki, és már szedem is szét a díszítést. Persze csalok, mert a fa leszedése nem buli, ezt a mágiára hagyom. Míg a díszek szépen lelebegnek a fenyőről a dobozokba, megfogom a saját forrócsokimat és leülök a kanapéra.
  - Szerinted Mikhal lejön még délelőtt, vagy nekünk kell kirángatnunk a szobájából? - veszek egy szem gesztenyét a tálból, hogy végre megkóstoljam. Hirtelen egészen nyugodt lettem, mégsincs elrontva a reggelem.

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Nappali

  on Csüt. Jan. 11 2018, 14:45

  Merry Christmas

  Komolyan nem értem, miért kell durcizni amiatt, mert egyszer az életben nem díszített fát. Na bumm... díszített 101-szer, nem elég az? Én vagyok elmaradva hozzá képest, nem ő hozzám.
  -Jó, akkor hozok magamnak. Dulifuli.
  Visszavágtatok a konyhába, beszerzek croissant és csinálok kakaót. Persze Vitnek is viszek, de ha nem érdemlem meg a reggelit, akkor egye meg az egészet ő.
  -És akkor én vagyok olyan mint egy kisgyerek, hát persze. Még a csúcs sincs fent, azt direkt meghagytam.
  A vége az lesz, hogy esküszöm veszek magamnak egy másik fát, és akkor lesz kettő, aztán mindenki mindent úgy pakol rá, ahogy akar.
  -Nem.
  Megrázom a fejem, persze, hogy nem ellenőriztem, hát az előbb mondtam. Mikor kiderül, hogy az egész mehet a a levesbe, a fára mutatok. Tessék Vit, tessék. Most jó?Persze vigyorgok.
  -Azok is mi vagyunk, Vit. Mikhalon múlik, akkor ebben az évben már nem kerül elő.
  Vonom meg a vállam, de egyáltalán nem bánom, hogy kezdhetjük előröl az egészet. Befészkelem magam a kanapéra, a kérdésre pedig nevetni kezdek.
  -Abban nem vagyok biztos, de nincs egyedül. Bezzeg nekem nem hozott egyet sem.
  Jó kérdései vannak, de vigyorgok. Azt tudom, hogy Mikhal valakivel beszélgetett, és az nem egy báb volt, de idegen női hang, az tuti. Szóval csaja van, és nem is tudtunk róla. Miért pont karácsonykor? Remélem, hogy vagy ultra dögös az a csaj, vagy elmegy estére, mert ez családi ünnep, nekem. Ha nem, esküszöm becipelem a hullámat is, ne legyen már egyedül.  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: Nappali


   Pontos idő: Szer. Jan. 16 2019, 05:59