Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Társalgó
by Thomas Montgomery Yesterday at 22:28

» Fegyverek terme
by Gabriel Skoglund Yesterday at 22:01

» Voronin lakás
by Dasha Voronin Yesterday at 21:55

» Álmok palettája
by Nathaniel Montgomery Yesterday at 21:50

» Carolék kocsmája
by Nicholas Earhart Yesterday at 19:03

» Appalache-hegység
by Matt Holey Yesterday at 17:58

» Iroda
by Alexander Kyle Chairman Hétf. Jan. 22 2018, 21:40

» Konyha
by Thomas Montgomery Vas. Jan. 21 2018, 14:52

» Bécs, Ausztria
by Camilla Wander Vas. Jan. 21 2018, 14:51

» Smaragd szoba
by Admin Vas. Jan. 21 2018, 10:41

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Theo szobája

  Share
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 15
  Foglalkozás : szörnyike

  Theo szobája

  on Hétf. Jan. 08 2018, 00:57

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 15
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Szer. Jan. 10 2018, 23:38


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~

  Nagy örömmel pakolgatok, kupacokat szervezek, és rendezkedek a holmijaim közt. Várom, hogy Nathaniel kérdezzen, vagy találjon valamit, ami tetszik neki, de úgy tűnik, hogy tovább kell noszogatnom.
  - Hát, nem tudom. Ez attól függ, hogy miről szeretnél olvasni. Mi az, ami érdekel? - kérdezek vissza, mert elég nehéz úgy könyvet ajánlani, hogy nem tudok róla semmit. Lehet, hogy neki valami teljesen más tetszik, mint nekem. Persze, szeretném, hogy kedvelje a kedvenc könyveimet, de előfordulhat, hogy nem így lesz. Kezdetnek pedig szeretnék valami olyat találni, ami tetszeni fog neki.
  Eljutok a másik táskáig, és abból is elkezdem kiszedegetni a könyveket, de a bátyámnak valami máson akad meg a tekintete.
  - Igen. Miért? Valami baj van velük? - pislogok rá ártatlan tekintettel. Igaz, a pólók agyonmosottak, a nadrág térdei kezdenek kikopni, a zoknik pedig itt-ott lukasak, de még minden teljesen hordható!
  - Eddig tetszik. Még csak a felénél járok, és van belőle még két könyv, de eddig úgy gondolom, hogy izgalmas! - foglalom össze a véleményem a könyvről. Persze, vannak részletek benne, amik zavarnak, de azokon túl tudok lendülni és ha nem oda figyelek, akkor teljesen élvezhető. Jó kis könyv. De akkor is valami teljesen más a kedvencem.
  - Igen, azt hiszem. De legalábbis mindig szerettem elképzelni, hogy milyen lehet a világ odakint - kezdem el lapozgatni az atlaszt, hogy megtaláljam benne a világtérképet, és magunk közé tegyem.
  - Nem igazán tudom, hova. Bárhova. Mondjuk most, hogy ültem autóban és repülőn, már egy kicsit bizonytalanabb vagyok - mosolyodom el kínosan, mert igen, az első utazásos élményeim nem voltak olyan kellemesek.
  - Most hol vagyunk? - nézek fel Nathanielre, és várom, hogy megmutassa a térképen, hová jöttünk. Azt tudom, hol laktam eddig, de fogalmam sincs, milyen messzire kerültem otthonról.
  avatar
  Nathaniel Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Felébredett
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Jan. 11 2018, 22:06

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Meglepetten nézek rá.
  - De hiszen mondtam, hogy nem olvasok könyvet. Így nem tudom, mi a jó nekem, s mi nem. S a javaslatod érdekel – kíváncsiság vegyül a meglepettségembe.
  A nyelvem hegyén van, hogy nem valami, hanem nagyon nagy baj van velük. De nem akarok kiborulni, nem lenne helyes.
  - Baj nincs velük – miután kidobtam őket majd a kukába, s rendeltem neki újakat.
  - Hány kötetes? – Fogom a kezemben a könyvet, s forgatom, mintha valami űrlényt forgatnék a kezemben. Nem neurológiai magazin, s tényleg nem is emlékszem, mikor forgattam utoljára regényt a kezemben. A verseket pedig sosem szerettem.
  - Tévéd sem volt? – Döbbenek le. Nem, nem lehetek most mérges, s most Theo miatt nem. Vége lenne egyből ennek a hangulatnak, s dolgozhatok újra azon, hogyan tudjunk egymás felé közeledni. Inkább arrébb mozdulok, hogy elférjen közénk az atlasz, s lehessen lapozgatni is.
  - Most már majd nyitva lesz előtted a világ – mosolygok rá. – S majd eldöntöd. Apró lépesekkel. Egyszerre csak egy hely, azután jöhet a többi. Időd lesz bőven – jóval több, mint amennyi nekem adatott. S nem csak az egy hónapra gondolok.
  Megnézem a térképen, majd megmutatom a várost.
  - New York Cityben – hagyom, hogy megnézze, majd keresek egy részletesebb térképet a városról.
  - Itt szálltunk le – mutatok a reptérre, majd Manhattanen belül oda mutatok, ahol ez a ház van. – És ide jöttünk el autóval. Itt van nagyjából az a ház, ahol most vagyunk.
  Aztán pedig megkérdezem azt, amire eléggé kíváncsi vagyok.
  - Mennyit tudsz a mi világunkról? A többi fajról? – Érdeklődöm.

  Sponsored content

  Re: Theo szobája


   Pontos idő: Szer. Jan. 24 2018, 04:29