Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Theo szobája

  Share
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Theo szobája

  on Hétf. Jan. 08 2018, 00:57

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Szer. Jan. 10 2018, 23:38


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~

  Nagy örömmel pakolgatok, kupacokat szervezek, és rendezkedek a holmijaim közt. Várom, hogy Nathaniel kérdezzen, vagy találjon valamit, ami tetszik neki, de úgy tűnik, hogy tovább kell noszogatnom.
  - Hát, nem tudom. Ez attól függ, hogy miről szeretnél olvasni. Mi az, ami érdekel? - kérdezek vissza, mert elég nehéz úgy könyvet ajánlani, hogy nem tudok róla semmit. Lehet, hogy neki valami teljesen más tetszik, mint nekem. Persze, szeretném, hogy kedvelje a kedvenc könyveimet, de előfordulhat, hogy nem így lesz. Kezdetnek pedig szeretnék valami olyat találni, ami tetszeni fog neki.
  Eljutok a másik táskáig, és abból is elkezdem kiszedegetni a könyveket, de a bátyámnak valami máson akad meg a tekintete.
  - Igen. Miért? Valami baj van velük? - pislogok rá ártatlan tekintettel. Igaz, a pólók agyonmosottak, a nadrág térdei kezdenek kikopni, a zoknik pedig itt-ott lukasak, de még minden teljesen hordható!
  - Eddig tetszik. Még csak a felénél járok, és van belőle még két könyv, de eddig úgy gondolom, hogy izgalmas! - foglalom össze a véleményem a könyvről. Persze, vannak részletek benne, amik zavarnak, de azokon túl tudok lendülni és ha nem oda figyelek, akkor teljesen élvezhető. Jó kis könyv. De akkor is valami teljesen más a kedvencem.
  - Igen, azt hiszem. De legalábbis mindig szerettem elképzelni, hogy milyen lehet a világ odakint - kezdem el lapozgatni az atlaszt, hogy megtaláljam benne a világtérképet, és magunk közé tegyem.
  - Nem igazán tudom, hova. Bárhova. Mondjuk most, hogy ültem autóban és repülőn, már egy kicsit bizonytalanabb vagyok - mosolyodom el kínosan, mert igen, az első utazásos élményeim nem voltak olyan kellemesek.
  - Most hol vagyunk? - nézek fel Nathanielre, és várom, hogy megmutassa a térképen, hová jöttünk. Azt tudom, hol laktam eddig, de fogalmam sincs, milyen messzire kerültem otthonról.
  avatar
  Nathaniel Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Felébredett
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Jan. 11 2018, 22:06

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Meglepetten nézek rá.
  - De hiszen mondtam, hogy nem olvasok könyvet. Így nem tudom, mi a jó nekem, s mi nem. S a javaslatod érdekel – kíváncsiság vegyül a meglepettségembe.
  A nyelvem hegyén van, hogy nem valami, hanem nagyon nagy baj van velük. De nem akarok kiborulni, nem lenne helyes.
  - Baj nincs velük – miután kidobtam őket majd a kukába, s rendeltem neki újakat.
  - Hány kötetes? – Fogom a kezemben a könyvet, s forgatom, mintha valami űrlényt forgatnék a kezemben. Nem neurológiai magazin, s tényleg nem is emlékszem, mikor forgattam utoljára regényt a kezemben. A verseket pedig sosem szerettem.
  - Tévéd sem volt? – Döbbenek le. Nem, nem lehetek most mérges, s most Theo miatt nem. Vége lenne egyből ennek a hangulatnak, s dolgozhatok újra azon, hogyan tudjunk egymás felé közeledni. Inkább arrébb mozdulok, hogy elférjen közénk az atlasz, s lehessen lapozgatni is.
  - Most már majd nyitva lesz előtted a világ – mosolygok rá. – S majd eldöntöd. Apró lépesekkel. Egyszerre csak egy hely, azután jöhet a többi. Időd lesz bőven – jóval több, mint amennyi nekem adatott. S nem csak az egy hónapra gondolok.
  Megnézem a térképen, majd megmutatom a várost.
  - New York Cityben – hagyom, hogy megnézze, majd keresek egy részletesebb térképet a városról.
  - Itt szálltunk le – mutatok a reptérre, majd Manhattanen belül oda mutatok, ahol ez a ház van. – És ide jöttünk el autóval. Itt van nagyjából az a ház, ahol most vagyunk.
  Aztán pedig megkérdezem azt, amire eléggé kíváncsi vagyok.
  - Mennyit tudsz a mi világunkról? A többi fajról? – Érdeklődöm.
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Vas. Feb. 04 2018, 22:51


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~


  - De azért azt csak tudod, hogy harcról, szerelemről, rejtélyekről vagy akármiről szeretnél-e olvasni… meg hogy fiatalokról, idősebbekről, és egy fiú vagy egy lány szemszögéből… ilyenekre vagyok kíváncsi. Nem ismerlek Nathaniel, fogalmam sincs, mi tetszene neked. Segítesz egy kicsit? - nézek rá tanácstalanul. Próbálom rávezetni, hogy mit is várok tőle, és miért nem kezdek a levegőbe ajánlgatni. Nem biztos, hogy ugyanaz fog tetszeni nekünk. Ha hosszabb ideje ismerném, valószínűleg ki tudnám találni, mit adjak a kezébe, de így nehéz.
  - Akkor? - billentem félre a fejem. Furán néz a ruháimra, biztosan nem tetszik neki valami, de akkor miért nem mondja? Bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak.
  - Három. Ez egy trilógia - fordulok a kupacok felé, hogy előkotorjam a másik két részt is, amit odatolok elé. Még teljesen újak, ki sem nyitottam őket, ezért egyfajta izgalom fog el minden alkalommal, mikor rájuk nézek. Kíváncsi vagyok, mit rejtenek magukban.
  - De, az volt. Ott van a DvD gyűjteményem - mutatok a másik halomra - De a filmeken látni akkor sem olyan, mint megtapasztalni - magyarázok kitartóan. Szeretném, ha tisztában lenne a nézőpontommal, ha tudná a fontos dolgokat és könnyen szót értenénk. Fogalmam sincs, meddig fog ez tartani, soha még hasonló helyzetben sem voltam, de bizakodóan állok az egészhez.
  Előkerül az atlaszom, és azonnal belemerülünk mindketten, Nathaniel megmutatja, hová kell néznem, én pedig csillogó szemekkel követem a mozdulatait.
  - Uuuhh, ez messzi van! El sem hiszem, hogy ennyit jöttünk! - ámulok, ahogy végighúzom az ujjam a lapon, Hamiltontól New Yorkig. Aztán megnézzük az új várost közelebbről, kiderül, hol áll az új otthonom és megcsodálom a környéket jelentő kék és zöld vonalakat. Elképesztő.
  - Egész sokat. Naomi rengeteget tanított nekem… - és azzal ecsetelni kezdem az ismereteimet mágusokról, vérfarkasokról és vámpírokról, meg mágiáról és szabályokról. Erről nagyon sokat tudok, szinte teljesen értek mindent. Már csak látnom kell élőben.
  avatar
  Nathaniel Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Felébredett
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Hétf. Feb. 05 2018, 23:14

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  - Mivel nem olvastam ilyeneket, nem tudom, ezek közül mik érdekelnének – felelem türelemmel. Meghökkenhetnék, elbizonytalanodhatnák. Inkább csak csendben döbbenek le duplán. Egyrészt a tudatlanságom, mennyire nem olvasok ilyeneket s így fogalmam sincs, mi érdekelne. Másrészt azt az óvatos nyitás és figyelmesség, amit az öcsém tanusít irányomba. Nagyon jól esik, legszívesebben máris ezerszeresen adnám vissza. De nagyon előttem van a húgom tekintete, s a levont tanulság. Nem nyomulok, nem fojtok el senkit. Amennyi szeretetet elfogad valaki tőlem, csak annyit tudok adni.
  - Ezért az nagy segítség lenne számomra, ha előbb azokat olvasnám el, amiket te szeretsz s ismersz. Megvan a kiindulási pontom az ismeretlenben – visszafogom magam. A logikus levezetéseimtől általában a falra másznak mások. – Megbeszélhetném veled a könyveket, s így te is megismersz általuk engem, s én is téged. Áll az alku? – Érdeklődöm, remélve, hogy ez így jó lesz.
  - Ha felpróbálnál más ruhákat, akkor majd biztos észreveszed a különbséget – jegyzem meg rejtélyesen. Nem akarom megbántani, hogy fáj a szívem a ruháira nézni, annyira elnyűttek. S hogy mennyire kevés! Nekem sincs sok, a minőséget helyezem a mennyiség elé, de ez még csak nem is minőség..
  - Szabad? – Nyúlok a könyvek felé, amiket elém tol, s ha beleegyezik, akkor azokat is megnézem, de csak kívülről. Látom, hogy nem nyitotta még ki, ezt az élményt meghagyom neki. – Majd elkérném, ha elolvastad őket.
  Elgondolkodva nézek a halomra, majd bólintok.
  - Egyetértek. Idővel fel fogod fedezni mindezt, személyesen – mosolygok rá.
  Hagyom elmerülni a térképben, térképen. Ugyanazt látom az arcán, mint amikor én hajolok az emberi idegrendszer térképe fölé. Voltaképpen majdnem ugyanaz, ha úgy nézzük.
  - Repülővel hamar el lehet jutni egyik helyről a másikra.
  Emlékszem, amikor az utolsó szuperszónikus landolt. Csak kétszer volt alkalmam repülni vele, s hiányzik.
  Aztán csak tátom a számat, átvitt értelemben és csak kapkodom a gondolataim, s jegyzetelek magamban. Rengeteget tud, jóval többet, mint én.
  - Felfogadlak mesteremnek – jelentem ki végül. – Én a tizedét sem tudom.
  Nem kérdezek rá Naomira, még túl friss az elválás a számára, majd később, jóval később fogom megtenni.
  - Segítek pakolni a könyveket, közben mesélnél azokról, amiket már olvastál?
  Mondhatni, teljesen hülyének érzem magam az iméntiek után, de ez sokkal inkább arra sarkall, hogy minél többet tudjak. S türelmes hallgatóság vagyok.
  avatar
  Theodore Miles Hudson

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : Hamilton, Ohio
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Feb. 08 2018, 20:53


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~


  Végighallgatom az okfejtését, és fontolóra veszem a javaslatát. Ha tényleg ennyire nem tudja, hogy mit akar, ez egy egészen jó megoldás lehet számunkra. Igaz, kicsit félek, hogy mit fog gondolni a kedvenc könyveimről, de mindig ott van az a veszély, hogy nem ugyanaz fog tetszeni nekünk. Nem lehetünk egyformák.
  - Rendben, így jó lesz. Akkor előbb rendezzük el őket és majd utána kitalálom, hol kezdjük! - hirdetem ki a terv végleges változatát. Először szeretnék mindent szép sorban látni a polcokon, majd aztán töröm a fejem rajta, hogy mit adjak először a kezébe. Valami jóval kell előállnom, ha nem akarom egyből megutáltatni vele az egészet.
  - Gondolod? Ez azt jelenti, hogy kapok még ruhákat? Ennyi nem elég? - kíváncsiskodok tovább, egészen belemászva szegény bátyám aurájába. Soha nem volt több ruhám, és szerintem ezek teljesen rendben vannak és nem is kell több. De most már ő a főnök és érdekel a véleménye, szeretnék tudni mindent, amit gondol. Az összes szabályt és szokást és mindent, ami akár egy picit is vonatkozhat rám.
  - Uhum, persze - biccentek felé, és hagyom, hogy megnézegesse a sorozat többi kötetét. Azt sem bánnám, ha kinyitná, de nem teszi és ezért külön hálás vagyok - Jó, mindenképp! - ígérem meg azt is, hogy odaadom neki a trilógiát, ha végeztem vele. Ha gyors egymásutánban olvassuk őket, akkor talán kibeszélni is élvezetesebb lesz.
  Hosszú-hosszú előadást tartok neki a varázsvilágról, és mindarról amit már megtanítottak nekem a fajokról meg a mágiáról. Abban a hitben lebegek, hogy ez teljesen alaptudás és mindenki tisztában van vele, ezért nézek egy nagyot, mikor bevallja, hogy ő nem tud ennyit.
  - Tényleg? Pedig annyira nem bonyolult az egész. Gyorsan meg lehet tanulni ezeket, mert érdekes. Majd segítek! - teszem a karjára a kezem, arcomon angyali mosollyal. Nem a levegőbe beszélek, tényleg szándékomban áll megtanítani mindenre, amit én tudok és ő nem, már csak azért is, mert annyira hihetetlennek tűnik, hogy ilyesmiben felkészültebb vagyok nála. De most először a pakolás.
  - Jól van! Hozd azt a kupacot! - mutatok egy halomra kettőnk között, én pedig megfogok egy másikat a tőle távolabb lévő oldalamról. Odasétálok a könyvespolchoz és lepakolok, majd visszamegyek egy másik kupacért. Ezt addig folytatjuk így, míg az összes könyv elérhető közelségben lesz, és akkor elkezdem rendezgetni őket. Felpakolgatom egymás mellé a sorozatokat, kicsit tetszés szerint, kicsit téma szerint, aztán mikor minden a polcokon van ránézek kicsit távolabbról, és aztán újra átpakolok ezt-azt. Néhányszor megismétlem ezt, míg végül elégedett leszek az eredménnyel.
  - Így. Most már jó - biccentek a művemet mustrálva, csípőre tett kézzel.
  avatar
  Nathaniel Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Felébredett
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Bólintok, a terv tetszik. S egyben jó látni, hogy nincs elcsüggedve, s nem is elveszett. Talán így tartotta magában az erőt, hogy ne omoljon össze. Bátor és erős lélek.
  - Igen, azt jelenti – bólintok. Nem lesz más választása, mert a ruhái el fognak tűnni, amik most vannak nála. És rajta. Kap helyettük sokkal jobbakat.
  Fogalma sincs, mennyire meghatott a felajánlással. S azzal, hogy hozzám ért. Magától, önszántából, s nem félelemből. Felébreszti ismét bennem a szunnyadó gondoskodó testvért, aki most kivételesen segítséget kap, s mégis, támogatást nyújt az öccsének. Mert hogy jobb valamiben, s végre ő taníthatja valamiben.
  - Megegyeztünk! – Bólintok halvány mosollyal.
  Hagyom pakolni. Több okból is. Először is megfigyelem, mennyire egészséges fizikailag. Azután pedig a rendszerezés módját és folyamatát figyelem meg, oly módon, hogy közben ezt észre sem veszi, hiszen segítek, ha másban nem, akkor kérdezgetek, hogy azt miért. Van rá takarási okom, hiszen regényeket nem olvasok. Ám az érdekel, milyen a tudata, a logikája és gondolkodásmódja. Az orvos, és a báty együttesen figyeli az öccsét, hogy később úgy segíthessen neki, ahogy számára az a legmegfelelőbb. S meg is van a kulcs, a gondolatmenet. Holott nem vagyok lélekturkász. Az agyaké vagyok, de néhány ponton nincs különbség közötte.
  - Nos, rendben. Előkészítem az ennivalót, ha addig van kedved felfrissülni, a fürdőszobád a rendelkezésedre áll.
  S pihenni is vágyom, elég fárasztó volt nekem ez így. Hát még neki. Feltételezem csupán.

  /Köszönöm a játékot! Érezd jól magad itthon! wow /

  Ajánlott tartalom

  Re: Theo szobája


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29