Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Theo szobája

  Share
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Theo szobája

  on Hétf. Jan. 08 2018, 00:57

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Szer. Jan. 10 2018, 23:38


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~

  Nagy örömmel pakolgatok, kupacokat szervezek, és rendezkedek a holmijaim közt. Várom, hogy Nathaniel kérdezzen, vagy találjon valamit, ami tetszik neki, de úgy tűnik, hogy tovább kell noszogatnom.
  - Hát, nem tudom. Ez attól függ, hogy miről szeretnél olvasni. Mi az, ami érdekel? - kérdezek vissza, mert elég nehéz úgy könyvet ajánlani, hogy nem tudok róla semmit. Lehet, hogy neki valami teljesen más tetszik, mint nekem. Persze, szeretném, hogy kedvelje a kedvenc könyveimet, de előfordulhat, hogy nem így lesz. Kezdetnek pedig szeretnék valami olyat találni, ami tetszeni fog neki.
  Eljutok a másik táskáig, és abból is elkezdem kiszedegetni a könyveket, de a bátyámnak valami máson akad meg a tekintete.
  - Igen. Miért? Valami baj van velük? - pislogok rá ártatlan tekintettel. Igaz, a pólók agyonmosottak, a nadrág térdei kezdenek kikopni, a zoknik pedig itt-ott lukasak, de még minden teljesen hordható!
  - Eddig tetszik. Még csak a felénél járok, és van belőle még két könyv, de eddig úgy gondolom, hogy izgalmas! - foglalom össze a véleményem a könyvről. Persze, vannak részletek benne, amik zavarnak, de azokon túl tudok lendülni és ha nem oda figyelek, akkor teljesen élvezhető. Jó kis könyv. De akkor is valami teljesen más a kedvencem.
  - Igen, azt hiszem. De legalábbis mindig szerettem elképzelni, hogy milyen lehet a világ odakint - kezdem el lapozgatni az atlaszt, hogy megtaláljam benne a világtérképet, és magunk közé tegyem.
  - Nem igazán tudom, hova. Bárhova. Mondjuk most, hogy ültem autóban és repülőn, már egy kicsit bizonytalanabb vagyok - mosolyodom el kínosan, mert igen, az első utazásos élményeim nem voltak olyan kellemesek.
  - Most hol vagyunk? - nézek fel Nathanielre, és várom, hogy megmutassa a térképen, hová jöttünk. Azt tudom, hol laktam eddig, de fogalmam sincs, milyen messzire kerültem otthonról.
  avatar
  Nathaniel Eryl Deschamps

  Faj : Mágus
  Rang : Tanítvány
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Jan. 11 2018, 22:06

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Meglepetten nézek rá.
  - De hiszen mondtam, hogy nem olvasok könyvet. Így nem tudom, mi a jó nekem, s mi nem. S a javaslatod érdekel – kíváncsiság vegyül a meglepettségembe.
  A nyelvem hegyén van, hogy nem valami, hanem nagyon nagy baj van velük. De nem akarok kiborulni, nem lenne helyes.
  - Baj nincs velük – miután kidobtam őket majd a kukába, s rendeltem neki újakat.
  - Hány kötetes? – Fogom a kezemben a könyvet, s forgatom, mintha valami űrlényt forgatnék a kezemben. Nem neurológiai magazin, s tényleg nem is emlékszem, mikor forgattam utoljára regényt a kezemben. A verseket pedig sosem szerettem.
  - Tévéd sem volt? – Döbbenek le. Nem, nem lehetek most mérges, s most Theo miatt nem. Vége lenne egyből ennek a hangulatnak, s dolgozhatok újra azon, hogyan tudjunk egymás felé közeledni. Inkább arrébb mozdulok, hogy elférjen közénk az atlasz, s lehessen lapozgatni is.
  - Most már majd nyitva lesz előtted a világ – mosolygok rá. – S majd eldöntöd. Apró lépesekkel. Egyszerre csak egy hely, azután jöhet a többi. Időd lesz bőven – jóval több, mint amennyi nekem adatott. S nem csak az egy hónapra gondolok.
  Megnézem a térképen, majd megmutatom a várost.
  - New York Cityben – hagyom, hogy megnézze, majd keresek egy részletesebb térképet a városról.
  - Itt szálltunk le – mutatok a reptérre, majd Manhattanen belül oda mutatok, ahol ez a ház van. – És ide jöttünk el autóval. Itt van nagyjából az a ház, ahol most vagyunk.
  Aztán pedig megkérdezem azt, amire eléggé kíváncsi vagyok.
  - Mennyit tudsz a mi világunkról? A többi fajról? – Érdeklődöm.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Vas. Feb. 04 2018, 22:51


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~


  - De azért azt csak tudod, hogy harcról, szerelemről, rejtélyekről vagy akármiről szeretnél-e olvasni… meg hogy fiatalokról, idősebbekről, és egy fiú vagy egy lány szemszögéből… ilyenekre vagyok kíváncsi. Nem ismerlek Nathaniel, fogalmam sincs, mi tetszene neked. Segítesz egy kicsit? - nézek rá tanácstalanul. Próbálom rávezetni, hogy mit is várok tőle, és miért nem kezdek a levegőbe ajánlgatni. Nem biztos, hogy ugyanaz fog tetszeni nekünk. Ha hosszabb ideje ismerném, valószínűleg ki tudnám találni, mit adjak a kezébe, de így nehéz.
  - Akkor? - billentem félre a fejem. Furán néz a ruháimra, biztosan nem tetszik neki valami, de akkor miért nem mondja? Bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak.
  - Három. Ez egy trilógia - fordulok a kupacok felé, hogy előkotorjam a másik két részt is, amit odatolok elé. Még teljesen újak, ki sem nyitottam őket, ezért egyfajta izgalom fog el minden alkalommal, mikor rájuk nézek. Kíváncsi vagyok, mit rejtenek magukban.
  - De, az volt. Ott van a DvD gyűjteményem - mutatok a másik halomra - De a filmeken látni akkor sem olyan, mint megtapasztalni - magyarázok kitartóan. Szeretném, ha tisztában lenne a nézőpontommal, ha tudná a fontos dolgokat és könnyen szót értenénk. Fogalmam sincs, meddig fog ez tartani, soha még hasonló helyzetben sem voltam, de bizakodóan állok az egészhez.
  Előkerül az atlaszom, és azonnal belemerülünk mindketten, Nathaniel megmutatja, hová kell néznem, én pedig csillogó szemekkel követem a mozdulatait.
  - Uuuhh, ez messzi van! El sem hiszem, hogy ennyit jöttünk! - ámulok, ahogy végighúzom az ujjam a lapon, Hamiltontól New Yorkig. Aztán megnézzük az új várost közelebbről, kiderül, hol áll az új otthonom és megcsodálom a környéket jelentő kék és zöld vonalakat. Elképesztő.
  - Egész sokat. Naomi rengeteget tanított nekem… - és azzal ecsetelni kezdem az ismereteimet mágusokról, vérfarkasokról és vámpírokról, meg mágiáról és szabályokról. Erről nagyon sokat tudok, szinte teljesen értek mindent. Már csak látnom kell élőben.
  avatar
  Nathaniel Eryl Deschamps

  Faj : Mágus
  Rang : Tanítvány
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Hétf. Feb. 05 2018, 23:14

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  - Mivel nem olvastam ilyeneket, nem tudom, ezek közül mik érdekelnének – felelem türelemmel. Meghökkenhetnék, elbizonytalanodhatnák. Inkább csak csendben döbbenek le duplán. Egyrészt a tudatlanságom, mennyire nem olvasok ilyeneket s így fogalmam sincs, mi érdekelne. Másrészt azt az óvatos nyitás és figyelmesség, amit az öcsém tanusít irányomba. Nagyon jól esik, legszívesebben máris ezerszeresen adnám vissza. De nagyon előttem van a húgom tekintete, s a levont tanulság. Nem nyomulok, nem fojtok el senkit. Amennyi szeretetet elfogad valaki tőlem, csak annyit tudok adni.
  - Ezért az nagy segítség lenne számomra, ha előbb azokat olvasnám el, amiket te szeretsz s ismersz. Megvan a kiindulási pontom az ismeretlenben – visszafogom magam. A logikus levezetéseimtől általában a falra másznak mások. – Megbeszélhetném veled a könyveket, s így te is megismersz általuk engem, s én is téged. Áll az alku? – Érdeklődöm, remélve, hogy ez így jó lesz.
  - Ha felpróbálnál más ruhákat, akkor majd biztos észreveszed a különbséget – jegyzem meg rejtélyesen. Nem akarom megbántani, hogy fáj a szívem a ruháira nézni, annyira elnyűttek. S hogy mennyire kevés! Nekem sincs sok, a minőséget helyezem a mennyiség elé, de ez még csak nem is minőség..
  - Szabad? – Nyúlok a könyvek felé, amiket elém tol, s ha beleegyezik, akkor azokat is megnézem, de csak kívülről. Látom, hogy nem nyitotta még ki, ezt az élményt meghagyom neki. – Majd elkérném, ha elolvastad őket.
  Elgondolkodva nézek a halomra, majd bólintok.
  - Egyetértek. Idővel fel fogod fedezni mindezt, személyesen – mosolygok rá.
  Hagyom elmerülni a térképben, térképen. Ugyanazt látom az arcán, mint amikor én hajolok az emberi idegrendszer térképe fölé. Voltaképpen majdnem ugyanaz, ha úgy nézzük.
  - Repülővel hamar el lehet jutni egyik helyről a másikra.
  Emlékszem, amikor az utolsó szuperszónikus landolt. Csak kétszer volt alkalmam repülni vele, s hiányzik.
  Aztán csak tátom a számat, átvitt értelemben és csak kapkodom a gondolataim, s jegyzetelek magamban. Rengeteget tud, jóval többet, mint én.
  - Felfogadlak mesteremnek – jelentem ki végül. – Én a tizedét sem tudom.
  Nem kérdezek rá Naomira, még túl friss az elválás a számára, majd később, jóval később fogom megtenni.
  - Segítek pakolni a könyveket, közben mesélnél azokról, amiket már olvastál?
  Mondhatni, teljesen hülyének érzem magam az iméntiek után, de ez sokkal inkább arra sarkall, hogy minél többet tudjak. S türelmes hallgatóság vagyok.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Feb. 08 2018, 20:53


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  ~A whole new world~


  Végighallgatom az okfejtését, és fontolóra veszem a javaslatát. Ha tényleg ennyire nem tudja, hogy mit akar, ez egy egészen jó megoldás lehet számunkra. Igaz, kicsit félek, hogy mit fog gondolni a kedvenc könyveimről, de mindig ott van az a veszély, hogy nem ugyanaz fog tetszeni nekünk. Nem lehetünk egyformák.
  - Rendben, így jó lesz. Akkor előbb rendezzük el őket és majd utána kitalálom, hol kezdjük! - hirdetem ki a terv végleges változatát. Először szeretnék mindent szép sorban látni a polcokon, majd aztán töröm a fejem rajta, hogy mit adjak először a kezébe. Valami jóval kell előállnom, ha nem akarom egyből megutáltatni vele az egészet.
  - Gondolod? Ez azt jelenti, hogy kapok még ruhákat? Ennyi nem elég? - kíváncsiskodok tovább, egészen belemászva szegény bátyám aurájába. Soha nem volt több ruhám, és szerintem ezek teljesen rendben vannak és nem is kell több. De most már ő a főnök és érdekel a véleménye, szeretnék tudni mindent, amit gondol. Az összes szabályt és szokást és mindent, ami akár egy picit is vonatkozhat rám.
  - Uhum, persze - biccentek felé, és hagyom, hogy megnézegesse a sorozat többi kötetét. Azt sem bánnám, ha kinyitná, de nem teszi és ezért külön hálás vagyok - Jó, mindenképp! - ígérem meg azt is, hogy odaadom neki a trilógiát, ha végeztem vele. Ha gyors egymásutánban olvassuk őket, akkor talán kibeszélni is élvezetesebb lesz.
  Hosszú-hosszú előadást tartok neki a varázsvilágról, és mindarról amit már megtanítottak nekem a fajokról meg a mágiáról. Abban a hitben lebegek, hogy ez teljesen alaptudás és mindenki tisztában van vele, ezért nézek egy nagyot, mikor bevallja, hogy ő nem tud ennyit.
  - Tényleg? Pedig annyira nem bonyolult az egész. Gyorsan meg lehet tanulni ezeket, mert érdekes. Majd segítek! - teszem a karjára a kezem, arcomon angyali mosollyal. Nem a levegőbe beszélek, tényleg szándékomban áll megtanítani mindenre, amit én tudok és ő nem, már csak azért is, mert annyira hihetetlennek tűnik, hogy ilyesmiben felkészültebb vagyok nála. De most először a pakolás.
  - Jól van! Hozd azt a kupacot! - mutatok egy halomra kettőnk között, én pedig megfogok egy másikat a tőle távolabb lévő oldalamról. Odasétálok a könyvespolchoz és lepakolok, majd visszamegyek egy másik kupacért. Ezt addig folytatjuk így, míg az összes könyv elérhető közelségben lesz, és akkor elkezdem rendezgetni őket. Felpakolgatom egymás mellé a sorozatokat, kicsit tetszés szerint, kicsit téma szerint, aztán mikor minden a polcokon van ránézek kicsit távolabbról, és aztán újra átpakolok ezt-azt. Néhányszor megismétlem ezt, míg végül elégedett leszek az eredménnyel.
  - Így. Most már jó - biccentek a művemet mustrálva, csípőre tett kézzel.
  avatar
  Nathaniel Eryl Deschamps

  Faj : Mágus
  Rang : Tanítvány
  Kor : 37
  Foglalkozás : Idegsebész

  Re: Theo szobája

  on Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

  to Theo
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Bólintok, a terv tetszik. S egyben jó látni, hogy nincs elcsüggedve, s nem is elveszett. Talán így tartotta magában az erőt, hogy ne omoljon össze. Bátor és erős lélek.
  - Igen, azt jelenti – bólintok. Nem lesz más választása, mert a ruhái el fognak tűnni, amik most vannak nála. És rajta. Kap helyettük sokkal jobbakat.
  Fogalma sincs, mennyire meghatott a felajánlással. S azzal, hogy hozzám ért. Magától, önszántából, s nem félelemből. Felébreszti ismét bennem a szunnyadó gondoskodó testvért, aki most kivételesen segítséget kap, s mégis, támogatást nyújt az öccsének. Mert hogy jobb valamiben, s végre ő taníthatja valamiben.
  - Megegyeztünk! – Bólintok halvány mosollyal.
  Hagyom pakolni. Több okból is. Először is megfigyelem, mennyire egészséges fizikailag. Azután pedig a rendszerezés módját és folyamatát figyelem meg, oly módon, hogy közben ezt észre sem veszi, hiszen segítek, ha másban nem, akkor kérdezgetek, hogy azt miért. Van rá takarási okom, hiszen regényeket nem olvasok. Ám az érdekel, milyen a tudata, a logikája és gondolkodásmódja. Az orvos, és a báty együttesen figyeli az öccsét, hogy később úgy segíthessen neki, ahogy számára az a legmegfelelőbb. S meg is van a kulcs, a gondolatmenet. Holott nem vagyok lélekturkász. Az agyaké vagyok, de néhány ponton nincs különbség közötte.
  - Nos, rendben. Előkészítem az ennivalót, ha addig van kedved felfrissülni, a fürdőszobád a rendelkezésedre áll.
  S pihenni is vágyom, elég fárasztó volt nekem ez így. Hát még neki. Feltételezem csupán.

  /Köszönöm a játékot! Érezd jól magad itthon! wow /

  Re: Theo szobája

  on Szer. Okt. 10 2018, 22:06

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Szer. Okt. 10 2018, 23:01


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?
  Már egy hete, hogy megkaptam Mogyit, de még csak ma sikerült megmutatnom Doriannek. Nem is értem! Minden nap találkozunk, mégis ilyen lehetetlenül sokáig tartott, hogy bemutassam neki a kutyusomat. Pedig én minden egyes nap úgy terveztem, hogy megteszem. De valami mindig történt. Vagy Doriannek kellett hazamennie, vagy apa nem engedte, hogy átjöjjön, mert sok volt a házink és két dolgozatra is készülni kellett. De ma megírtunk mindent és házi sincs, ezért semmi nem áll az utunkba!
  Suli után azonnal hozzánk mentünk, ahol bemutattam egymásnak Dorit és Mogyit, majd elmentünk egy hosszú sétára együtt. Mogyinak sokat kell sétálnia, hogy megtanulja, hogy a lakásban nem szabad pisilni. Még előfordulnak balesetek, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan teljesen szobatiszta lesz. Hiszen olyan okos kutyus! Már tudja, hogy vissza kell jönni a kutyaparkban, ha azt mondom, hogy megyünk haza, és leül, ha jutit adok neki! Még egy kicsit húzza a pórázt, és könnyen izgatott lesz, ha kajáról van szó, de ezek csak apró dolgok. Nagyon sokat foglalkozok vele, és minden éjjel együtt alszunk. Imádom!
  Pont úgy, ahogy imádom Doriant is. Ő a legeslegjobb barátom, mindent megbeszélünk egymással, és együtt megyünk mindenhová, és még tanulni is együtt szoktunk, amikor a szüleink megengedik. Apa nem mindig szereti, mert általában az lesz a vége, hogy csak nevetgélünk meg játszunk és nem tanulunk semmit. De ha egyszer muszáj megbeszélnünk a tananyagot és közben elterelődik a téma…! Arról nem tehetünk!
  Miután a parkban alaposan kifárasztjuk Mogyit, hazamegyünk és leülünk a szobámban. A vacsora még nincs kész, és apa sem ért még haza, ezért bőven van időnk, mielőtt Dorinak haza kéne mennie.
  - Az a hosszúfülű kutyus nagyon szeret játszani Mogyival. Minden nap addig hancúroznak, míg mindketten kidőlnek! Sokkal nehezebb kifárasztani, amikor a másik kutya nincs ott. Te emlékszel a nevére? Én mindig elfelejtem… - helyezkedek el törökülésben az ágyamon. Mogyi is felmászik mellém és összegömbölyödik a combom mellett. Szerintem ma már le sem fog mászni az ágyról.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Okt. 11 2018, 00:42
  Theo

  &

  Dorian


  Theo mutatni akar nekem valamit, na de mit? Tegnap még nem volt semmi, de biztos, hogy fontos dolog, mert nagyon izgatottnak tűnt, mikor erről beszélt. Eddig minden napra volt valami, így alig láttuk egymást. Hol egy csomó házi, hol dolgozat, így azokra kellett készülni, tehát sem apáék, sem nagyapa nem engedte, hogy együtt töltsük a délutánokat. Most viszont szabad vagyok, és ő is, nincs semmi.
  Mielőtt Theohoz mennék, még lepakolok otthon, beszélgetek apáékkal is, aztán amint lehet, el is viharzok, hogy nehogy késsek akár egy percet is. Lelkesen érkezek, legnagyobb meglepetésemre azonban nagyapa még nincs otthon, de valaki más igen. Theo és egy nagyon cuki kiskutya.
  Nagypapi tényleg megcsinálta, és Theo tényleg kapott egy kutyust. Örömmel ismerkedek a picurral és visszük ki sétálni együtt. Nem tudom, meddig játszunk vele, de nagyon cuki, mindig visszajön, és eszében sincs elszökni. Igaz, egy kölyök miért akarna elszökni, ha szeretik? Amikor Mogyi elfárad, hazavisszük, és persze Theo szobájában kötünk ki.
  -Jaj, és miért nem mondtad eddig, hogy kaptál egy kutyust? Nagyon édes. Az a másik kutyus is. Milyen finoman ért Mogyihoz, nehogy megsértse. Jaj, nem emlékszem rá, baj?
  Tényleg nem tudom, hogy hívják azt a kutyát, de közben eszembe jut, hogy Biscuittel is jól kijönne szerintem. Ő is még kölyök, vele is sok teendő van, holott az apu kutyája. Volt, vagy izé… mert imádom és velem alszik, amikor otthon vagyok. Felülök az ágyra Theoval szemben, és mosolyogva figyelem őket. Theo ragyog, és olyan jó ilyen boldognak látni, ilyenkor annyira szép.


  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Okt. 11 2018, 01:11


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Óvatosan simogatom Mogyit, nem szeretném felébreszteni, de képtelen vagyok csak úgy békén hagyni, amikor ott fekszik pont mellettem. Azt hiszem, ez tetszik neki, mert az oldalára dől és elnyúlik, mintha kérné, hogy folytassam. Közben Dorit nézem, a világ legboldogabb vigyorával az arcomon. Annyira vártam már, hogy megoszthassam ezt vele! El sem hiszem, hogy kibírtam egy szó nélkül egészen eddig, és nem meséltem neki semmit.
  - Azt akartam, hogy meglepi legyen. Már az első nap meg akartam mutatni, de nem jöhettél át. El sem tudod képzelni, mekkora kín volt nem beszélni róla! Igen, tudom, olyan aranyos kutyus. Ezért érzem rosszul magam, hogy mindig elfelejtem a nevét. Miért kell ilyen bonyolult nevet adni egy kutyának? - folytatom a beszélgetést nagy lelkesen. Úgy örülök, hogy végre itt van, és megint együtt tölthetjük az időt! Talán megkérem, hogy aludjon itt, ha a szüleink megengedik… holnap úgysem lesz semmi érdekes az iskolában, nem baj, ha kicsit tovább fentmaradunk beszélgetni. Oh, az olyan szuper lenne!
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Okt. 11 2018, 01:27
  Theo

  &

  Dorian


  Nem bírom ki, hogy ne érjek a kutyushoz, így egyre közelebb kúszok hozzá, végül már Theo mellé kerülök teljesen. Egyáltalán nem zavar, ahogy az sem, hogy néha összeér a kezünk Mogyi simogatása közben.
  -Miért titkoltad el? Meglepi, nagyon nagy, de akkor is. Úgy örülök, hogy nagyapától kaptad őt.
  Theo képes volt hallgatni arról, hogy Mogyi van, ez hihetetlen dolog. Egyetértően bólogatok arra, hogy mekkora kín volt ez neki. Elhiszem, én biztos nem tudtam volna ezt így megcsinálni.
  -Majd megkérdezzük még egyszer, csak nem haragszik meg érte. Deeeee... akkor azért jobban kijöttök nagyapával? Tudtad, hogy ha boldog vagy, akkor egyenesen ragyogsz és gyönyörű vagy?
  Én megkérdezhetem, hiszen csak egyszer láttam a kutyust, így abból nem lesz kellemetlenség. Kérdezek, de sejtem, hogy Theo csak enyhült nagypapi felé kicsit, és talán most már kezdi érteni, miért szeretem annyira. Az utolsó kérdésem... abba még én is belevörösödök, mert olyan cikinek érzem, hogy így mondom meg, mennyire tetszik nekem. Már az első pillanatban is felfigyeltem rá, annyira cuki volt, csak hát... nem mertem nyitni, mármint úgy.


  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Okt. 11 2018, 01:41


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Együtt simogatjuk Mogyit, aki nagyon élvezi a helyzetet. Titokban én is így vagyok vele, hiszen most észrevétlenül lehetek ilyen közel Dorianhez, és még a kezét is megérinthetem egyszer-kétszer, anélkül, hogy kínossá válna a helyzet. Sokszor elkap a késztetés, hogy megfogjam a kezét, amikor együtt sétálunk valahol, de sosincs merszem hozzá. Mi van, ha nem tetszik neki?
  - Csak gondoltam, hogy így majd érdekesebb lesz. Igen, nagyon kedves tőle. Nem hittem volna, hogy ilyesmi az eszébe jut - dicsérem meg apát most először Dori előtt. Ezzel az ajándékkal kiérdemelte a jószándékomat, ha a szimpátiámat egyelőre nem is. Vagyis nem teljesen. De már nem haragszom úgy rá, mint előtte. Kezdek megbízni benne.
  - Csak ez olyan ciki, már illene tudnom! Annyiszor hallottam… Uhum, már egész jól megvagyunk. Nem olyan borzalmas, mint az elején volt. Tud rendes lenni, ha akar - vonok vállat a kérdésére, engedve neki több hónapnyi győzködés után arról, hogy nem kéne utálnom apát. Amit viszont aztán mond, azzal úgy zavarba hoz, hogy azt se tudom, hogy süllyedjek a padlóba elég gyorsan. Rózsavörös arccal fordulok el, és inkább az alvó Mogyit kezdem bámulni.
  - …. Uhm, igen? …. Te mindig gyönyörű vagy - motyogok, de ezzel csak még kínosabb helyzetbe hozom magam. Viszont még soha senki nem mondta ezt nekem, és fogalmam sincs, hogy kellene reagálnom. Azzal a tudattal nőttem fel, hogy egy szörnyike vagyok, akit mindenki gyűlölne, ha kimennék az utcára. Ráadásul az arc, amit lát, nem is az én igazi énem. Igen, azt hiszem, ez a változat tényleg szép. De akkor is tetszenék neki, ha önmagam lennék? Neki könnyű, ő mindig olyan lélegzetelállítóan szép!
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Csüt. Okt. 11 2018, 19:39
  Theo

  &

  Dorian


  Már előre tudom, hogy oksat fogjuk sétáltatni a kutyusuokat, mert apu kutyáját biztosan el fogom orozni, hogy Mogyival játszhasson. Már így is félig kisajátítottam, mert amikor lehet, becsempészem az ágyamba, velem aludjon.
  -Érdekesebb volt, igazad van. Látod? Tényleg próbál feléd nyitni, érdekled őt, szeretné, hogy jól érezd magad.
  Nagyapával beszéltünk erről, és az, hogy megtette, még nagyobbat nőtt a szememben. Theonak látnia kell, hogy ő nem szörnyeteg, és szereti őt a maga módján, csak esetleg nem úgy mutatja ki. Az, hogy szigorú, azt tudom, mindig az az első kérdése, hogy állunk a leckével és a tanulással, mert ez fontos, de ezt is csak az érdekünkben teszi.
  -Vannak megjegyezhetetlen nevek, tudod, hát amiket tanulunk, ott is akad. Szerintem nem ciki, majd megkérdezem én, és maximum felírjuk. Mit szólsz? Theo, őt is értsd meg, nem fiatal. Neki is bele kell rázódnia ebbe az egészbe, hogy tudja, hogyan kezeljen minket. Emiatt tényleg nem lehet haragudni rá, igyekszik, Mogyi az élő példa.
  Mentő ötlet, hogy majd én megtudakolom a kutyus nevét, ez a legegyszerűbb. Nagyapát védem, mert tudom, hogy mennyire rendes, és mennyire akarja, hogy szót értsen Theoval. Nem véletlen, hogy engem is kérdezett róla.
  Képtelen vagyok megállni, hogy ne mondjam el amit látok, és ettől még én is zavarba jövök, mert... mert ez most olyan volt, mintha közöltem volna Theoval, hogy sokkal többet érzek iránta, mint barátságot vagy ilyesmit. Márpedig így van.
  -Rosszat mondtam? Tényleg.
  A reakcióját látva nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz, én csak... csak azt mondtam ami bennem van. Amikor viszont azt mondja, hogy én is az vagyok, rákvörössé válik az arcom, és Mogyi simogatásába menekülök. Fogalmam sincs arról, most mit kellene tennem vagy mondanom, mert ilyesmit még senkivel nem közöltem sosem. Néha Theora pillantok, aztán vissza a kutyusra.


  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 00:34


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Nagy nehezen kiegyezünk abban, hogy apa nem is olyan rossz. Sok-sok idő, és egy kutya kellett ahhoz, hogy ezt elismerjem, de eljutottunk idáig. Még mindig nem bízom benne száz százalékosan, de már sokkal jobban, mint Mogyi előtt.
  - Tudom - tudom. És nagyon hálás vagyok neki Mogyiért! De nem az én hibám, ha még mindig tartok tőle egy kicsit. Nem tudom, miért. Néha azért ijesztő. Viszont már nem félek tőle annyira.
  Tessék, megadtam magam. Mit szerertne még tőlem? Olyat úgysem fogok mondani, hogy ő a legjobb apa a világon és mennyire szeretem. Az nem lenne igaz. Azzal, amit ezután mond, úgy meglep, hogy egyenesen pánikolni kezdek. Engem nem szoktak gyönyörűnek hívni. Mit kell mondani erre? Főleg, amikor nem is igaz.
  - Nem mondtál rosszat. Csak… soha sem mondták még ezt nekem - makogom fülig vörösen. Aztán megmondom neki, hogy szerintem ő a gyönyörű, és ezzel el is vágom a beszélgetést. Mindketten kínos csendben ülünk, Mogyit simogatva, és szerintem egyikünk sem tudja, mi legyen most. Engem zavar, hogy Dorian azt az alakomat dicséri, ami nem is én vagyok. Fogalma sincs, hogy nézek ki igazából. Ez így nem jó. De ha megmutatom neki, akkor talán megutál. Mégis… azt hiszem, ez a helyes lépés, ha ki akarom találni, hogy tényleg annyira kedvel-e, ahogy szeretném. Megfogom a kezét, egy simítás után a kutyuson, és felnézek rá.
  - Dori… - motyogok a szemeibe nézve, majd veszek egy mély levegőt, és hagyom, hogy megszűnjön a bűbáj, ami elrejt. A bőröm lilává válik, a szemeimbe üres feketeség költözik, és a farkincám is megjelenik, idegesen feszengve a hátam mögött, miután kiszabadítom a pólóm alól.
  - Most… mit gondolsz?
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 00:52

  Elmondtam már mindent nagypapiról, és csak remélem, hogy egyszer Theo is meglátja benne azt, amit én látok. Amikor azt mondja, hogy még mindig tart tőle, nevetni kezdek.
  -Azért, mert mááááguuuus. Családfő volt, nézz rá. Eleve van benne valami tekintélyt parancsoló, már csak abban is, ahogyan megjelenik. Süt belőle az erő. Hát ezért.
  Ezt szentül hiszem, mert nagyapa tényleg olyan, hogy le sem tagadhatja, hogy vezető típus. Egyszerűen látszik rajta. Nem ilyen lenne, mégis hogyan tudta volna irányítani a Családot? Sehogyan. Na valami hasonlót kéne nekem is megtanulnom, ha egyszer megöröklöm a trónt odahaza.
  Nem tudom, miért pirul Theo, nekem elég, ha én teszem, mert kimondtam, amit már az első pillanatban is gondoltam, csak akkor még nem mertem.
  -Tényleg nem? Pedig így van.
  Te jó tündérnagyanyó, hát ez a fiú eddig tükröt sem látott? Kedvem lenne neki megmutatni, mit látok én, hogy elhiggye végre. Tudom, hogy a cambionoknak van egy démonibb alakjuk is, na de ha Theo emberi alakja ennyire cuki, akkor nem lehet vészes az sem. Kizárt. Ahogy megfogja a kezemet és megszólít...
  -Igen?
  Kíváncsian lesek rá Mogyiról, mégis mit akar mondani, mi az, ami ennyire zavarja. Amikor látom, hogy eltünteti a bűbájt, mosolyogni kezdek.
  -Theooooo. Olyan vagy mint egy édes kis áfonya. Nem vagy csúnya így sem. Miért nem hiszed el? Kit érdekel a lila bőr. Az a farkinca... hát halál édes vagy.
  Komolyan ettől félt? Így is szépnek látom, nincs ebben semmi rossz. Örökölhetett volna sokkal rosszabbat is, de ez aranyos.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 01:01


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Nagyon izgulok, miközben hagyom, hogy megjelenjen a valódi alakom. Kimondhatatlanul félek tőle, hogy majd csúnyának tart és megutál, és soha többé nem áll velem szóba. Ehelyett viszont, elmosolyodik, és olyan aranyosakat mond, hogy menten elolvadok! Boldogan csillannak fel a szemeim a szavaira, és a nyakába vetem magam, még mielőtt befejezné az utolsó mondatot. Annyira megkönnyebbültem!
  - Azt hittem, hogy undorító szörnyikének fogsz tartani, és nem leszel többé a barátom… - motyogom szorosan hozzá bújva. Nem akarom elengedni, mert még a végén meggondolja magát, és itthagy. Azt nem hagyom! Itt kell maradnia, és hagynia kell, hogy ölelgessem, mert ez a legjobb dolog a világon. Hosszú percekig így maradok, mielőtt egy icipicit elhúzódok tőle és megint ránézek.
  - Van kedved ittaludni?- teszem fel a kérdést, ami már egy ideje foglalkoztat.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 01:13

  Meglepetés a mai napon immár másodszor, és kellemes meglepetés, mert tényleg cukinak látom a másik alakját is. A nyakamba ugrik, és én boldogan ölelem meg.
  -Dehogyis. Most akkor se hagytalak volna itt, ha rémisztő és félelmetes a másik alakod. Nem tehetsz róla, ezt kaptad. Attól még Theo maradsz.
  Én sem akarom elengedni valahogy, még meg is simogatom a hátát, hogy elhiggye végre, nem fogok sehová se menni. Miből gondolta ezt, hát azt meg nem tudnám mondani. Vagy mit látott az, aki szörnyikézte? Amikor ez nem igaz. Nem szívesen hagyom, hogy elhúzódjon, de vidáman nézek rá.
  -Itt aludni? Nagyapa megengedi? Oké, hogy most nem kellett készülni, de tudod, hogy mindig elvárja, akkor tovább haladjunk. Szerintem ha átveszünk egy leckét még a mágiából, akkor biztos lehet, nem?
  Szívesen mondanék azonnal igent, de tudom, hogy nagypapi dönt, és ha azt látja, hogy kihasználva a lehetőséget, nincs leckénk és semmit nem csináltunk, akkor nagyon mérges lesz. Viszont ha azt látja, hogy még így is gyakorlunk, akkor talán másként áll hozzá. Remélem.

  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 01:20


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Szorosan bújok hozzá jóóó sokáig. Nem nagyon volt még alkalmam ezt tenni, pedig olyan régóta szeretném! Szóval most kihasználom az alkalmat, és el sem engedem, csak amikor megint eszembe jut az a nagyon fontos kérdés, ami talán még szebbé teheti a mai napot.
  - Hmm… mindjárt írok neki és megkérdezem! Nem tudom, mikor jön haza. A te szüleid megengedik? - állok is rá azonnal a lebonyolításra. Előveszem a telefonom (egy tapodtat sem mozdulva Dorian mellől, az egyik kezem még mindig az oldalán tartom, miközben a másikkal a készüléket kezelem), és látom, hogy apa már küldött nekem egy üzenetet. Hoppá. Olyan félórája írta, hogy nem jön haza időben és rendeljünk vacsorát. Én pedig megírom neki, hogy rendben, és megkérdezem, hogy Dori maradhat-e éjszakára, ha megtanulunk egy fejezetnyi anyagot az egyik nehezebb tantárgyból.
  - Apa nem ér haza mostanában, rendelnünk kell valamit enni. Mit együnk? - pillantok fel újra Dorira, amikor végzek. Direkt felhangosítom a telefont, hogy biztosan észrevegyem, ha választ kapok, és ne járjak úgy, ahogy legutóbb.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 01:35

  Így még sosem öltelük át egymást, és ez az egész annyira új, meg annyira más mint eddig. Nem tudom megfogalmazni, mit érzek most, de jó. Kénytelen vagyok elengedni Theot, hiszen kérdez, de azért a az egyik kezem nekem is a derekán van.
  -Oké. Én is megkérdezem apáékat.
  Gyorsan előszedem a telefonomat és mindkét ősömnek írok, azaz kérdezek, ki nem hagyva belőle az előre tanulást is, hogy lássák, nem akarunk lógni. Izgatottan várom a válaszokat és közben Theo telefonját lesem, nagypapi vajon mit mond erre.
  -Kár. Nem tudom, de úgy rendeljünk, hogy neki is legyen. Gondolom hulla fáradt lesz, ha hazaér.
  Azt még nem tudom, mit fogunk enni, majd kitaláljuk, de miközben töröm a fejemet, máris csipog a telefonom. Apa üzent. Apu még nem, de végül az is befut. Szerencsére egyöntetű igent kapok, de tényleg azzal a feltétellel, hogy haladunk a tananyaggal is, és ha nagyapa áldását adja, no meg ha időben lefekszünk aludni.
  -Megírod nagypapinak, hogy apuék megengedték, haaaaa...
  Mutatom az üzeneteket, végül rájövök, hogy ezt esetleg én is elküldhetem neki, hogy ő is lássa a feltételeket.

  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Pént. Okt. 12 2018, 23:47


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Mindketten nekilendülünk a feladatnak, hogy meggyőzzük a szüleinket arról, hogy az ottalvós buli egy igenis nagyon jó ötlet. Ha kell, még tanulunk is, csak engedjék meg. Most tényleg nagyon nem szeretném hazaengedni Doriant, én már eldöntöttem, hogy megtartom őt magamnak. Már ha a szüleink is beleegyeznek.
  - Szerintem ő eszik valamit, ahol van… de rendelhetünk extrát, legfeljebb megmarad és majd valaki megeszi holnap. Legyen pizza? Vagy hamburger? Vaaagy valami komolyabb? - latolgatom az esélyeinket. Általában nem kapok ilyen szabad kezet a választásban, ha ételről van szó, ezért most egészen lesokkol a lehetőségek tárháza. Legszívesebben mindent ennék. Komolyan.
  Dorian kap előbb választ mindkét apukájától (szerintem otthon vannak, együtt, mert Vitaly csak annyit írt, hogy “amit apád mondott” ), és meg is mutatja nekem. Bólintok, mikor elolvastam.
  - Rendben! - és már fordulok is vissza a saját telefonomhoz, de mielőtt befejezném a szöveget, üzenetet kapok apától, amiben az áll, hogy rendben, ha Damienék is megengedik, de tízkor takarodó. Szóval csak kitörlöm, amit addig gépeltem, és megköszönöm neki, meg megmondom, hogy Dori szülei is belementek, szóval tényleg itt marad.
  - Akkor ezt elintéztük! Jajj de szuper! Na, akkor mit eszünk? - vigyorgok Dorira, miután elújságoltam neki, hogy zöld utat kaptunk.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Szomb. Okt. 13 2018, 21:33

  Kicsit izgulok, hogy mi lesz a reakció apáék részéről, és az még mindig csak az egyik fele, mert a végső szót nagyapa mondja ki. Megígértük, hogy haladunk az anyaggal is, tehát azzal fogjuk kezdeni, mert különben baj lesz.
  A kajarendelés a másik fele, nem tudom nagypapi mikor ér haza, de úgy illik, hogy neki is rendeljünk valamit, hátha kérni fog.
  -Ezzel nem számolhatsz Theo, és ha siet haza, mert itt vagyunk? Tehát úgy kell rendelnünk, hogy neki is jusson esetleg. Ööööö... nem tudom. Én mindegyiket imádom, de akkor gondolkodjunk úgy, hogy mi az, amit nagyapa is megeszik. Hús sült krumplival, rizzsel?
  Ötletelek, de nem tudok dönteni. Theora nézek, hátha neki beugrik valami, vagy elmondja, miket szoktak enni, mert akkor csak előrébb jutunk.
  Közben megérkeznek a válaszaim, apáék beleegyeztek, így már csak nagyapáéra várunk, és amikor megérkezik az is, elvigyorodok.
  -Szuper. Akkor a 10 órát tényleg betartjuk, mert különben máskor nem aludhatok itt. Azt meg még mindig nem tudom. Theooooo, válassz kaját te.
  Majdnem mindenevő vagyok, így lényegtelen, mi lesz a vége. Még a melegszendvicsig is eljutok, ha kell, ez sem gond.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Szomb. Okt. 13 2018, 22:44


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Szerencsére minden zökkenőmentesen alakul, ezért hamarosan már csak a kaján kell gondolkodnunk, míg apára várunk. Mert ugye enni azt kell, ha ittahat Dori, ha nem. El is kezdünk ötletelni, de annyi minden szóba jöhet, hogy hamar belezavarodok. Aztán Dorian ajánl valami egyszerűt, ami biztos ízlene apának, mire elfintorodok.
  - Azt biztos nem! Minden nap azt eszünk.
  Húst krumplival vagy rizzsel… még mit nem! Nem áldozom be ezt a lehetőséget egy ilyenért. Ennél valami sokkal különlegesebb kell. Viszont mielőtt tovább elmélkedhetnénk, végre befut az utolsó válasz is, és hivatalosan is megvan az engedély. Legszívesebben megint Dori nyakába vetném magam, de ehelyett csak boldogan vigyorgok rá.
  - Olyan jó gyerek vagy… de igazad van. Be kell tartanunk a szabályokat. És… ajj. Bármit választhatok? Akkor, uhm… legyen pizza! - döntöm el végül nagy nehezen. A pizza mindig jó választás, és nagyon finom is, és van az a drága étterem, ahol mindenféle különleges dolgot tesznek rá! Igen, ez jó lesz nekünk.
  - Mit szeretnél a tiédre? - kérdezem, és már keresem is a pizzéria weboldalát a telefonomon. Ott biztos fent van az étlap meg a telefonszám.
  avatar
  Dorian M. Montgomery

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Tündérpalánta/Nemes/Herceg
  Udvar (Királyság) : Tavasz/Smaragd
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 18

  Re: Theo szobája

  on Szomb. Okt. 13 2018, 23:08

  A kaja kérdése nálam mindig sarkalatos pont, apuval órákat tudunk azon szenvedni, mégis mit együnk, bezzeg apa. Ő képes dönteni. Theot figyelem, hátha kitalál valamit, ha már az ötletem nem jön be.
  -Jó, akkor azt nem. De akkor mit?
  Tessék, egyszer kapunk szabad kezet, és akkor meg nem tudunk választani. Bőség zavara. Próbálok visszaemlékezni arra, mit is ettünk, míg itt voltam, és igazat kell adnom Theonak, bár nekem azzal sem volt bajom.
  Itt aludhatok, vigyorogva veszem tudomásul, csillogó szemekkel nézek ismét az unokaöcsémbátyámra.
  -Nem szeghetek szabááályt. Most nem. Jó, akkor legyen pizza, de olyan feltéttel kérjünk egy részt, ami nagypapinak is jó lesz. Majd valahogy melegen tartjuk. Meeeg, kell desszert is, de azt megoldom.
  Nem is értem, sosem szoktam olyat csinálni, mert nincs rá szükségem. Mindig mindent meg tudtam beszélni apáékkal és nagyapával is. A pizzára bólintok, a sütiket intézem.
  -Bármi lehet, sok sajttal. Nagypapinak halas? Vagy milyen? És lesz tiramisu meg mignon is. Az jó?
  Máris Theo mellé masírozok, szorosan, hogy én is lássam mit csinál. Végül is mindegy, de mire kihozzák, szerintem éhen is haltunk.
  avatar
  Theodore Miles Montgomery

  Faj : Cambion
  Rang : Tanonc
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 16
  Foglalkozás : szörnyike

  Re: Theo szobája

  on Vas. Okt. 14 2018, 00:22


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  What if we kissed?

  Hamar megtalálom a weboldalt, és mivel Dori ekkor már szorosan mellettem ül, úgy döntök, hogy az oldalának dőlök. A farkincám sunyin kanyarodik a dereka köré, és ha cica lennék, most biztos dorombolnék. Tényleg, hol van Bunny? Biztos megint Mogyi elől bujkál. Annyira nincs oda a kutyusért. Azért sajnálom szegényt, mert őt is szeretem. Na majd később megkeresem és megsimogatom.
  - Váárj, keresem! Nézd, megtaláltam a feltéteket! Hm… apának tegyünk rá füstölt lazacot, meg csípős paprikát. Az biztos tetszeni fog neki. Meeeg, uh homár! És oliva bogyó, mozzarella sajt, és van egy különleges alapjuk a tengeri herkentyűs pizzákhoz. Tökéletes! - vadászom össze a feltéteket, amik szerintem tetszeni fognak neki. Mire ez sikerül, már én is tudom, hogy mit szeretnék a saját pizzámra.
  - Rendeljünk magunknak egyet-egyet, vagy osztozzunk? Hm, hol van a telefonszám…? Nézd, lehet online rendelni!
  Rákattintok az online rendelés menüpontra, ami kiad egy oldalt az összes menüben szereplő pizza nevével. Én rákattintok a “custom” feliratra, mire megjelenik egy hosszú oldal, az összes feltéttel, amit ki lehet pipálni. Gyorsan meg is csinálom apáét (adok még hozzá tintahalat is, mert idő közben megtetszik), és beteszem a kosárba, aztán elkezdek egy másikat.
  - Akkor te mit szeretnél rá?

  Ajánlott tartalom

  Re: Theo szobája


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:56