Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 23:39

» East Harlem
by Admin Szomb. Feb. 17 2018, 17:44

» Brian lakás - Brooklyn
by Thomas Montgomery Pént. Feb. 16 2018, 21:17

» Voronin lakás
by Mikhal Zharkov Vas. Feb. 11 2018, 14:18

» Fegyverek terme
by Thomas Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 22:09

» Álmok palettája
by Damien. James McCormack Szomb. Feb. 10 2018, 19:03

» Theo szobája
by Nathaniel. Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

» Ebédlő
by Admin Szomb. Feb. 10 2018, 11:42

» Appalache-hegység
by Matt Holey Csüt. Feb. 08 2018, 20:40

» Társalgó
by Gabriel. Skoglund Kedd Feb. 06 2018, 21:31

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Voronin lakás

  Share
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Voronin lakás

  on Csüt. Jan. 18 2018, 22:15

  A hely ahol az elméd azon felét fogom feltárni, amiről talán még te sem tudsz.  A hely ahol nincs fény. A hely ahol minden testekre redukálódik. A hely ahol nem érdemesek a szavak.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 19:55

  Dasha
  és
  Mikhal


  Azt mondják sose hántorgasd fel a múltat. Ezt mondják a bölcsek. Csak nézz előre és koncentrálj a jövődre. Ne hagyd, hogy megzavarjon bárki is. De az én jövőm a múltam és a jelenem csak közelebb sodor az önbeteljesülésemhez. Az önbeteljesülés... az életre érdemesebb egyedek vágya és olykor nem elérhetetlen lázálma. Nyelek egyet ahogy a tükör elé lépek a kádból. A tükör a plafonig felér, beborítja az egész falat. A testemről lemostam az összes habot, de a bőröm nedves maradt. A felkontyolt hajamat kibontva hullik a vállaim mögé a hátamra simulva. Oldalra billentem a fejem ahogy kihúzom magam. Szeretek szépen egyenesen állni, a tartásom mindig kifogásolhatatlan. A szemeim lassan változnak a jégékből bíbor színűvé ahogy végig simítok a nyakamon. Olyan régen ettem már. Mikhal felborított az összes létező ritmust az életemben. Mikhal felborította. Mikhal kiborít. Sóhajtva figyelem a tükörképem a lámpa fényében és a kezem lesiklik a kulccsontomra, majd lejjebb a mellemre, még lejjebb a hasamra és akkor megáll. Régóta nem volt ennyi időm magamra. Most, hogy a dolgok sürgős részét elintéztem, egy kicsit egyedül lehetek magammal. Körbenyalom az ajkaimat és a saját szemeimbe nézek. Ha nem lenne Mikhal, talán megelégednék magammal is. A tükörhöz hajolva csókolok a saját ajkaimra a teljes testemmel az hideg üvegnek simulva. Jól esik. Az illúzió által a tükörkép megfagy, én pedig könnyű szerrel csókolok le a nyakára. A fogaimmal finoman meg is karcolom az üveget. Éhes vagyok. De még nem tudom, hogy ez kinek szól. Lehunyom a szemeim egy pillanatra, majd elhajolok és a tükörképem újra követ engem. Lassan kifújom a levegőt és inkább elszakadok. Nem akarom ezt túlzásba vinni. A szobába sétálva pillantok elégedetten a hatalmas hófehér ágyamra, és az arra még korábban általam kikészített fehérneműkre. Egy fekete csipke francia bugyi, egy fekete csipke fűző, egy harisnya kötő és egy pár combfix. Valami amiben még jobban fogom magam érezni. Óvatosan kezdem el magamra venni őket, szeretem az összes ilyen és ehhez hasonló kincsemet. Mikor elkészülök, a polcomhoz lépve emelek le egy nem túl fűszeres, mégis domináns, virágos parfümöt és a bőrömre permetezem. Mélyen belélegzem az illatot és a tükrös asztalomhoz fordulva foglalok helyet a kerek, párnázott széken. Szempilla spirál és a kedvenc bordó rúzsom. Tökéletes az összhang. Így érzem igazán jól magam. Elmosolyodva kelek fel és sétálok ki a konyhába. Töltök magamnak egy pohár vörösbort és leülök vele a kanapéra. Egy percig nem gondolok semmire. Csak élvezem a létem ezen formáját. Vajon ő mit csinálhat most. Vajon tudja, mikor rá gondolok? Vajon mikor hajtja be a fizetségét? A borba kortyolva veszek bele a házban uralkodó lehető legjobb dologba: a csendbe.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 20:50


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You


  Az autó zúgása és a halk rádió ami finom női énekhangot sugároz hátsó ülések felé. Franko csendben vezet néha rám pillant de én csak figyelem ahogy esik az eső a városban és egyre visz engem oda ahova mennem kell. Dasha...érezned kell....érezned, hogy ott vagyok és végig mögötted lépek. És ma érezni is fogod...hogy én mindig ott vagyok, hogy már az enyém voltál a kezdetekben is. Mélyet szusszanok és a szegfű csokorra pillantok magam mellett majd lassan ahogy lefordul a ház utcájába és megáll az autó kiszállok és felnézek az épületre. Franko megáll mellettem én pedig mélyet szusszanok.-Ne várj rám.-mondom egyszerűen és komornyikom biccent majd megvárom, míg elhajt az autóval és addig élvezem a hideg eső érintését magamon. Ahogy a kapuhoz lépek szinte magától nyílik meg előttem és lassan a villám dördülésében megjelenik fekete kígyóm Behalat és csúszik fel a lépcsőn majd könnyedén nyílik ki előtte is az ajtó én pedig könnyedén lépek be a házba. Dasha illata mindent körbe leng és olyan mélyen magamba szívom, hogy zöld szemeim szinte felragyognak a kék helyet. Behalat azonnal a nő keresésére indul, de szinte azonnal megtalálja amíg én leveszem a kabátomat és a cipőmet. A kígyó lassan csúszik végig a padlón és először Dasha lábfejét érinti majd finoman hozzá simul a vádlijához de végül nem csúszik fel hozzá csak tovább áll és hatalmas méretével közre fogja a kanapét ahogy az ajtó felé fordul ahonnan érkezésemet várja. A virágot magam előtt tartom és ahogy megjelenek az ajtóban megállok és gyönyörű tökéletes asszony látványa fogad. Egy úrnő, egy fekete kígyóval. Lassan finom mosoly szalad az arcomra és oda sétálva a kanapéval szembeni fotelt nézem ki. Lerakom a virágot az asztalra és kigombolom a zakómat majd leengedve fehér ingem marad és a nyakkendő. Leülök a fotelba és mélyet szusszanok. lassan végig nézek rajta már kéken virító szemeimmel és vizes tincseimből egy finom esőcsepp gördül végig az arcomon le a nyakam ívén.-Adj erőt Dasha...-suttogom ahogy lassan arcára tekintek és kék szemeim az ő kék íriszeibe emelkednek.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 21:26

  Dasha
  és
  Mikhal


  Ahogy kortyolok a poharamba, ösztönösen az ajtó irányába fordulok. Megérzés lenne csupán? Ahhoz túl erős. Inkább csak érzem ahogy közeledik felém az energiája. Eddig észre se vettem az eső halk, monoton kopogását, de most hallom. Hallom és ahogy figyelem egyre erősödik. Nem szeretem a hangját. Megzavarja a csendemet a maga vén melankóliájával. Ilyen könnyedén kalandozik most el a figyelmem, és kicsit talán meg is dorgálom miatta magam. Ilyen fontos vendégem érkezik én pedig az esőnek szentelem a drága figyelmemet. Szusszanok ahogy hallom leparkolni az autót. Hazudnék magamnak, ha azt mondanám, meglep az érkezése. Tudtam, hogy el fog jönni értem és magával visz arra a helyre, ahova ép eszű ember nem teheti be a lábát. Annyira izgalmas, hogy elvigyorodok. Mint egy kisgyerek, aki tudja, cukorkát hoz neki az apukája, mert jó kislány volt. Ilyen vagyok most én. A hatalmas dörgést követően hallom ahogy nyílik az ajtó. Nem ő fog előre jönni. Nem szokása azonnal, direktül felfedni magát. Nem szokta ezzel megajándékozni a fogadó bizottságot. Imádom, hogy önző. Olyan önző, mint én. Érzem, hogy akaratlanul is kicsit gyorsabban emelkedik a mellkasom. Megpillantom a kígyót és látom, hogy engem keres. Felülök teljesen és keresztbe teszem a lábaimat szépen, ahogy egy hölgyhöz illik. Remélem minden tökéletes. A pohár a kezemben marad, az ajkaim pedig résnyire nyílnak ahogy megérzem előbb a lábfejemen, majd a vádlimon a finom, selymes pikkelyeket. Olyan szép. Kifújom a levegőt és figyelem ahogy belép az ajtón egy csokorral. A kedvenc virágommal. Óvatosan a saját ajkamba harapok ahogy figyelem a mosolyát. Tettszik neki amit lát. A haja enyhén vizes, és leveszi a zakóját. Csak a fehér ing és a nyakkendő. Tudja mit akarok. Tudja mi kell nekem. Egyre gyorsabban emelkedik a mellkasom, de nem hallani, hogy szuszognék. Csak figyelem egy ideig és érzem, ahogy forrósodni kezd a mellkasom. Mikor a szemeimbe pillantva kezd suttogni, úgy érzem a vadász sarokba szorította a prédáját.- Vedd el. -mondom suttogva és szinte nem is pislogok ahogy nézem. El fogja venni azt ami neki kell. Lassan emelem kissé magamhoz a poharamat és résnyire nyílt ajkakkal az utolsó kortyot gondosan a mellkasomra és a dekoltázsomra öntöm. A vörösbor enyhén megszínezi a bőröm felszínét, és lassan tölti meg édes, mégis testes illatával a köztünk lévő teret. Leteszem magam mellé a poharat és oldalra billentett fejjel dőlök hátra, nem veszem le róla a szemeimet. Kihívóak a szemeim. Azt akarom, hogy ő tegye meg az első lépést. Hogy elinduljunk azon az úton...ahonnan nem jöhetünk vissza.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 21:52


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You

  Figyelem kék szemeimmel vörös ajkait majd ahogy válaszol nekem...Első lépés nem első lépés. Kit érdekel itt már ki mit lép. Kék szemeimet még mindig rajta tartom és lassan elemelkedek a foteltől majd letérdelek a szőnyegre és megemelve kifeszítve a kezem az asztal is elcsúszik egy félmétert tőlem és ráfogva a vádlijára rántom le a kanapéról magam alá, a pohár minden tartalma rá borul és esik ki a kezéből.-Nem könyörögni jöttem.-mordulok fel és lehajolva tapadok az ajkaira vadul ahogy bele túrok a hajába és tincseibe markolok majd megfogom az egyik kezét és leszorítom a padlóra csukójánál fogva ahogy megtépve ajkát válok el tőle és nyakához hajolva kezdem csókolni, és harapni ahogy kulcs csontjához érek lenyalom a bort keblei közül minden cseppet, és erősen harapdálom a bőrét ahogy szabad kezemmel végig simítok a testén, és olykor rá markolok formás keblére vagy a combjába és jobban magam alá húzom ahogy hangosan morranok egyet vizes tincseim pedig a bőrét érik ahogy egyre csak csókolom ameddig ez a dög semmit érő ruha takarja őt. Ahogy felemelkedek halkan pihegve nyalom meg saját ajkaimat és elengedem a csuklóját majd végig simítok a combjain ahogy megemelve hajlítom be őket és egyik kezemmel a fenekére csapok . Az agyam, azonnal föltárja az övét és bele fúrom a kéjemet az övébe. Szinte látja miket akarok vele tenni és ez is már izgatást vált ki belőle pedig még semmit nem érintettem rajta igazán. Csak az elmém teszi magáévá belülről. Kínzom, had kapja meg minél később de minél jobban mocskosabb és felajzottabb az egész annál jobban élvezem. Azt akarom, hogy már ettől vonaglódjon. Hogy csak gondolok rá és éreztetem vele azt amit ma mind elfogok vele követni ebben az éjszakában. Csípőjének nyomom az én ágyékomat ahogy ismét végig simítok a combjain majd bele markolok combcsontja körül a húsába, a bőrébe. Megemelem, ahogy csípője alá fogok és könnyedén húzom magammal majd ülök vissza a fotelbe őt pedig keresztbe magamra fektettem hassal. Lábaimon fekszik a hasa, és a feneke a kezem alá kerül.-Számold hangosan...értetted?-mondom ahogy kezemet a formás fenekére teszem és finoman cirógatni kezdem, felkészítve arra, hogy bizony most elfogom fenekelni.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 22:28

  Dasha
  és
  Mikhal


  Csak figyelem elégedetten ahogy a válaszom hatására lassan leereszkedik a térdeire és közelít felém. Még sosem térdelt előttem csak úgy. Ahogy hirtelen leránt maga alá a földre, meglepetten szusszanok és a válaszát hallva szinte azonnal libabőrös leszek. Most már ne bánnám azt se, ha a végén megölne. Tudja mit akar, és meg is szerzi. Ahogy az ajkaimhoz ér, szinte azonnal viszonzom a csókját a hajába túrva két kézzel. Olyan forró és annyi indulat van benne. Az évek alatt felgyülemlett düh és elfojtott vágy. Fel fog falni, érzem. Halkan lihegek ahogy néha el-el szakadok levegőért a csók közepette. Még sosem csókolt meg ennyire durván. Szisszenek halkan ahogy az egyik kezemet a padlóra szorítja és amint a nyakamhoz érnek az ajkai, a testem önkéntelenül rándul meg alatta. Érzem a forró leheletét a bőrömön és egyre csak siklik lejjebb. A combjaimat akaratlanul össze szorítom. Lassan a kebleimhez és jólesőn sóhajtok fel miközben ő egyre csak halad. Újra felfedezi ami régóta az övé, csak is az ő tulajdona, bár ismerős neki minden porcikám, még is új érzésekkel tölti meg. Ahogy a mellemre markol a sóhajom hangosabbá válik, miközben ő az alhasamon siklik le. Az arcom kipirul, ahogy szépen a mellkasom is, melyben a forróság egyre csak nő. Olyan mint egy éhes ragadozó. Újra szusszanok ahogy ő is morran és a kezemet elengedve markol a combomra, majd hangosabban felnyögök ahogy a fenekemre csap. Annyira hiányzott, hogy birtokba vegye a testemet. Vissza vegye magának. A szemeim résnyire nyitva, úgy figyelem őt, résnyire nyitott ajkakkal. Abban a pillanatba ahogy a tekintetünk újra találkozik, hirtelen képeket kezdek el sorban látni magam előtt. Ezek a tervei velem mára. Ezeket akarja. A szemeim lassan izzanak fel vörösesen a képeket látván és az alsó ajkamba harapok szusszanva. A mellbimbóim kissé megkeményednek átütve a falatnyi ruhán, és érzem, hogy a combjaim szinte akaratlanul is szétnyílnak neki. A testem teljesen megadta magát. Halkan pihegve figyelem a mocskosabbnál mocskosabb jeleneteket és a testem remegni kezd. A mellkasom egyre gyorsabban emelkedik ahogy egyre izgatottabb leszek és a mellkasom kicsit jobban elemelkedik a földről.Az zökkent ki, ahogy a csípője az enyémnek feszül és megérzem közvetlenül, ahogy a szeméremcsontomhoz simul és a hasamhoz. Erősebben harapok az ajkamba és épp hogy nyúlnék felé, hogy közelebb húzzam ,felemel és a következő pillanatban már keresztben fekszek rajta. Számoljak. Még sosem fenekelt el. Halkan szuszogva helyezkedek hogy a fenekemet jobban ki tudjam tolni a keze irányába. Ezek szerint rossz voltam? A kezeimmel a szabad kezébe kapaszkodok és megnyalom az egyik ujját, de még nem merem bekapni. Számolnom kell. -Egy..-mondom még kissé halkan egy szusszanás után ahogy megüt. Nem csap túl erőset, de azért fáj, s ott marad a nyoma.- Kettő -mondom már kissé hangosabban és már két piros tenyérnyom van a fenekemen. Közben a hasamnál érzem, hogy mennyire tetszik neki a látvány.- Három -mondom egy kicsit még hangosabban és minden egyes ütést követően megremeg a testem. Érzem, hogy elkezd átnedvesedni a bugyim és felbátorodva kapom be azonnal két ujját. Gondosan szopogatni kezdem őket és teli szájjal nyögök fel- Négy! -sóhajtom már több gyönyörrel a hangomban, és annak, hogy teli szájjal beszélek, most különös a varázsa.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 23:10


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You
  +18

  Simogatom a fenekét és figyelem a fél kerek gömböket a kezem alatt és rá vágok. Az első ütés nem erős. Kimondja én pedig megcirógatom majd ismét ütök. Aztán megint és lassan mélyen szívom magamba a levegőt újra meg újra. Érzem ahogy ajkai közé veszi az ujjaimat és nyelvével játszok ahogy halk morgás szakad ki belőlem és erősebben vágok a fenekére az 5. ütésnél. Olyan piros már, de nem elég ennyi még akarom hallani ahogy kimondja a számokat és vele együtt számolok ahogy hagyom, hogy szopja az ujjamat de én csak magamban mondom a számokat ahogy bele markolok a pirosan égő bőrbe és ismét rá vágok ahogy megharapom a saját ajkamat. Ez az enyém! Értetted Dasha! Az ellenkezéseid, a dacod, az arcod él bennem mikor ott voltunk a szüleid haláltusáján és ez egyre égeti és viszket a tenyerem bőrén ezért ismét csapok. Ágyékom egyre ég a piros fenékkel együtt. Alig várom, hogy beleharapjak még fájdalmat okozva ennek a gyönyörű idomnak a kezem alatt. Megsimogatom a piros részt lágyan majd megkapja a 8. ütést is. Ahogy kimondja jön a következő és ismét megmarkolom a piros felületet majd fogaim között szívom be a levegőt. A 10. oda megy ahova kell. Pontosan az égő nedves területre csapok le, az utolsóval és megmarkolom a ruhán keresztül, hogy a bugyi nedve bele nyomodjón a tenyerembe. Lassan fújom ki a levegőt ahogy lehunyom a szemeimet és lassan elengedem a ruhát és megemelve tenyeremet tartom az arcomhoz és mélyen magamba szívom azt a rég elfelejtett illatot amit most újra érzek. Lassan megsimogatom a fenekét majd oda hajolva csókolok rá majd harapok bele rajta hagyva egy csinos kis fognyomot.-Kelj fel.-utasítom, és ha megteszi rá emelem kék szemeimet.-Menj a hálódba, vedd le ezt a göncöt csak a harisnya tartó és a harisnya maradjon. Feküdj a hátadra és várj engem. Ha nem így lesz...akkor még adhatok a fenekedre, de lehet akkor már nem csak kívül érzed majd a csapásokat, hanem belülről is megdolgozom...-mondom ahogy fel nézek rá kék szemeimmel amik szinte falják őt. Oda hajolva csókolok a hasára majd megfordítom irányba állítva és oda hajolva égő pontján végig nyalok a bugyin keresztül és finoman rá harapva az anyagra húzom meg felfelé, hogy bevágjon neki a bugyi.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 21 2018, 23:41

  Dasha
  és
  Mikhal  +18

  Az ütések egyre erősebbek, én pedig egyre jobban élvezem. Minden ütéssel egyre hangosabb és hangosabb leszek, de végig a számban tartom az ujjait. Olyan finomak, a világért se engedném el. Érzem ahogy egyre keményebb lesz a hasam alatt, ezért egyre jobban mocorogni kezdek. A számok egyre növekszenek az ütések hatására pedig könnybe lábadnak a szemeim. A fenekemen lassan de biztosan alakul a véraláfutás. Hallom ahogy a levegőt veszi és izgat, hogy ennyire akaratos. Megmozgatom kissé a fenekemet remegve, de mikor a nedves részre csap, szinte kiesnek az ujjai a számból ahogy hangosan nyögök fel. Megtalálta a legérzékenyebb pontot. A testem ösztönösen mozdul a keze irányába, de ő elhúzza a tenyerét és belélegzi az illatomat. Tudom, hogy mennyire hiányzott ez neki. Szinte nem is akarom, hogy abbahagyja, de 10 után már nem számolunk tovább. Élvezem ahogy cirógat, majd megrándulok ahogy a fogai nyomát hagyja rajtam. Meg akar jelölni mindenképp. Utasít, hogy álljak fel, de a remegő lábaim nehezítik a helyzetet.Bizonytalanul állok meg előtt és igyekszek nem kapaszkodni. Ahogy a hasamra csókol, kifújom a levegőt lassan és próbálom teljesen vissza lassítani a légzésemet, de mikor megfordít és végig nyal rajtam, újra szusszanok és megremeg a térdem. A testem szinte sír, hogy ne hagyja abba, mikor az anyagra harapva húzza felfelé. Jó, vagy rossz kislány legyek? Vajon hogy járok jobban? Izgató kérdés. Reszketve várom meg amíg elengedi és indulok el a háló felé, a folyosóról azért vissza pillantok rá. Éhes a tekintete. A szemeim az ágyékára siklanak és halkan szusszanva figyelem az eredményt. Ígéretes. Elfordulva lépek be a szobába és kezdem el levenni magamról a fűzőt és a bugyit, beletelik pár percbe, de ledobom őket a székre. Érzem, hogy sehogy se sikerül lelassítanom a légzésemet. A hajamat hátrasimítva fekszek le a franciaágy közepére a hátamra, ahogy kérte. Dasha jó kislány. Az ajkamba harapva érzem, hogy a testem teljesen felhevült, és lassan a combjaim közé simítok, majd a nedves ujjaimat az ajkaimhoz emelve nyalom tisztára a kezem. Szeretem az ízem. Pihegve húzom fel az egyik térdem és kicsit ráfordítom a másik lábamra. Nem szólok neki, pontosan tudja, mikor kell jönnie. Amint belép az ajtón, elkapom a tekintetét a félhomályban. A fény csak a folyosóról szűrődik be, odakint pedig még mindig tombol a vihar.- Én még tartozok neked Mikhal...-mondom édes, doromboló hangon és lassan felhúzom a másik térdemet is és nagyon lassan nyitom szét neki a combjaimat. Az ajkamba harapva figyelem az arcát, és érzem még mindig a saját nedvemet a számban.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Hétf. Jan. 22 2018, 00:12


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You
  +18

  Figyelem ahogy szépen elmegy és piros kis fenek lassan ring előttem. Mélyet fújok ahogy eltűnik előlem és fejemet neki döntöm az anyagnak. Lehunyom a szemeim és halkan nevetek.-Mit meg nem teszek ezért a nőért.-szusszanok majd felállok és szinte kikutatom hol tartja a minőségi vodkát. A mélyhűtőből jeget veszek elő, és lerakva a holmikat két poharat. Lazítok a nyakkendőmön, és két gombot kiszabadítok az ingemen. Lassan utána indulok és belépve a szobába figyelem és a villám fénye megmutatják mit is tár fel nekem. Elnyílnak ajkaim és mélyet szusszanok ahogy figyelem azt a gyönyörű finom forróságot ami, engem újra és újra be fog fogadni. Rá pillantok a szavaira, majd az éjjeli szekrényhez sétálok. leteszem a két poharat teszek bele jeget és öntök vodkát magunknak.-Nem Dahsa....még nem rovom fel a számládat. Először bele ringatlak, hogy mindent megkapsz tőlem..Aztán...rá jössz...mennyi minden változott bennem.-mondom ahogy megemelem a poharamat és oroszul mondom, hogy "egészségedre" majd leküldöm az italt és egy jég darabot az ajkaim közé veszek. Vissza sétálok vele szembe és lassan kigombolom az inget miközben a hideg átjárja a számat de nem veszem le még a ruha darabot, majd ő fogja. Lassan rá térdelek az ágyra és rá simítok a vádlijára és térdhajlataiba nyúlok ahogy előre döntöm fel felé az égnek lábait, hasához nyomva.-Tarsd meg őket.-mondom parancsolva, majd a hideg lét amit még nem nyeltem le nyálammal keverve lassan rá folyatom számból csiklójára és lassan követve le a hideg nyálam és vizet, hajolok le hozzá és a jéggel karöltve nyalok végig forró részén. Lábain végig simítok ahogy ő át veszi a tartásukat és finoman piros fenekét kezdem lágyan simogatni miközben nyelvem szorgosan simogatni kezdi a jéggel együtt csiklóját és hüvelyét. Megízlelem a vodkával keveredett ízét és nem akarom elengedni. nyelvem egyre csak tapad, hozzá és kezeim csípőjére fognak, hogy ne mocorogjon alattam, hiszen akkor a legédesebb az orgazmus ha mozdulatlan. Én pedig egyre csak nyalni, falni kezdem őt, minél mocskosabbá téve ezzel a testét és a mindenét ami az enyém. Mert Dasha csak az enyém. Olykor rá harapok a csiklójára és finoman meghúzogatom de ahogy elolvad a jég már csak a nyelvem marad de nem állok le. Minél több orgazmust akarok hallani és ahogy könyörög majd azért, hogy már tegyem a magamévá.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Hétf. Jan. 22 2018, 22:51

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18

  Ahogy kínzó lassúsággal nyitom szét a combjaimat, látom ahogy az ajkai nyílnak és mély levegőt vesz. Az ismerős látvány hatása... az a porcikám ahova minden pillanatban vágyni fog ettől a perctől fogva. Tudom, hogy mekkora hatással vagyok rá. Megnyalom az ajkaimat ahogy közeledik felém a vodkával a kezében. Valahogy eszembe se jut, honnan kutathatta elő a kedvenc, féltve őrzött vodkámat, csak követem a tekintetemmel ahogy leteszi mellém a szekrényre, majd ahogy sietve a szájába önti a poharának a tartalmát, de nem nyeli le. Óvatosan az ajkamba harapok és fent a térdeimet össze érintem, de azért a látványt továbbra is megtartom. A fenekem még mindig nagyon piros és a fogainak a nyoma se tűnt még el róla. Fáj, de bizsereg. Érzem, hogy egyre nedvesebb leszek mikor kigombolja az ingét és feltárja az izmos, erős mellkasát. Sápadt és gyönyörű a bőre ahogy feszül. Többet akarok belőle magamnak. Látni akarom mindenét. Alig várom, hogy a teste az enyémnek feszüljön, amíg szinte össze roppant a szorításával mint egy kígyó. Szeretnék sikoltani amikor falatozik a testemből. A szemeim jégkéken ragyognak izgatottan mikor egyre közelebb jön. Ahogy elém térdel, már tudom mi fog következni, és ahogy rám parancsol, engedelmesen tartom meg a lábaimat a hasamnak nyomva a térdeimet, feltárva magam teljesen számára. Régen voltam már ilyen kiszolgáltatott számára. Az izgalomtól reszketek kicsit, és mikor a hideg vodkát a nyálával keveredve rám folyatja, kissé megrándul a csípőm, de azonnal rá markol, hogy ne tudjak mozdulni se. A fejemet hátra szorítom és kissé megemelem a mellkasom tehetetlenül, hangos sóhajtással kísérve. A vacsora megkezdődött, ő pedig szinte rögtön a desszerttel kezd. Remegnek a combjaim ahogy erősen rám tapad és egy apró, gyorsan olvadó jégdarabbal kezd el játszani. Annyira ért ehhez. Mindig is imádtam mikor nyalt, nem tudja abbahagyni. Hangosan szuszogva hunyom le a szemeimet, az egyik kezemmel a takaróba markolok, a másik a hajára csúszik és ösztönösen bele markol. Ahogy egyre mélyebbre kerül, önkéntelenül próbálom emelni felém a csípőmet, de nem megy. Érzem magamon a határozott ujjakat és eleinte halkan nyögök, majd ahogy egyre gyorsabb lesz a nyelve, a nyögéseim is hangosabbak lesznek. Tudom, hogy ízlek neki, nekem is hiányzik az ő íze. A számban akarom érezni, vagy inkább magamban, olyan mélyen ahogy csak lehet. Idővel nem túl erősen, de lefelé kezdem nyomni a fejét lihegve és a nedveim lefolynak a lepedőre.- Kérlek...kérlek szépen..-nyögöm ki ahogy valamennyire levegőhöz jutok. Könyörgök. A hangom kéjesebb talán mint valaha- Akarom...most akarom...-lihegem hangosan és nagyon közel állok ahhoz, hogy elmenjek. Ilyen gyorsan ki tud végezni. Ahogy ezt kimondom, a testem hirtelen rándul meg és egy hangos nyögéssel élvezek el. A csípőm mozdulatlan marad, de minden izmom megfeszül. Kiharapom az alsó ajkamat és a vér a számba folyik. A szemeim felizzanak vörösen és remegve nyitom ki a szememet. Többet akarok. Ahogy markolom a haját, finoman elsimítom az arca elől, hogy lássam a szemeit, ő pedig láthasson engem a kéjtől bágyadt arccal, vérző szájjal.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Hétf. Jan. 22 2018, 23:10


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You
  +18

  Szinte falom őt, ahol csak érem és az se zavar már, hogy nedve és a nyálam végig folyik rajta le a lábai között a lepedőre. Egyszerűen imádok vele játszani és ezt ő is tudja. Finoman vonaglani kezd, és élvezi, uralkodásomat a kényeztetéssel karöltve. És én is élvezem az uralkodást. Hogy kezem alatt tartom vonagló testét, hogy az enyém minden porcikája, hogy csak az enyém ez a nő. Ahogy hajamba túr hangosan felmorranok és jobban rá tapasztom ajkaimat ahogy egyik kezem végig siklik a combján majd ismét rá csapok a fenekére. Beszél hozzám és ez még jobban motivál. Akard csak Dasha. Én is nagyon akarom. Minél kiéhezettebb vagy annál finomabban lesz a sütin a krém. Ahogy érzem, hogy megfeszül mindene, és eléri a csúcsot végig tovább kínzom a nyelvemmel majd elengedve lassan megemelkedek és rá csapok, finoman csiklójára.-Ugye tudod, hogy ez nem elég.-mondom elvigyorodva és lábait a nyakamba veszem ahogy hasán össze kulcsolom a kezeim és felhúzom, hogy csak a vállai és a feje érjen le az ágyba feneke mellkasomnak nyomódik hasam pedig a háta közepének ahogy ismét rá tapadok és hergelni kezdem újra lüktető csiklóját és megszívom majd finoman megharapva húzom meg aztán kezdi nyelvem ismét simogatni és ajkaim szívogatni. Még enni akarok belőle minél többet, hogy annyi orgazmus érje a ma estében amivel bepótolhatnánk az elhanyagolt éveinket. Addig megyek míg kicsikarok belőle még pár orgazmust majd ahogy ismét elmegy és megelégszem vele elengedem és hagyom leesni a fenekét az ágyra majd halkan zihálva törlöm meg a számat majd mászok fölé és csókolom meg hosszan ajkait, vadul és keményen szájába nyomva nyelvemet, had érezze saját ízét. Lassan elengedve nézek szemeibe és lassan megemelkedek ahogy bele túrok a hajába és húzom magammal végig tartva vele a szemkontaktust.-Te jössz...érezni akarom a szádat.-suttogom és végig nyalok az ajkain majd lassan az ágy szélére hátrálok és ahogy lent vagyok az ágyról elengedem a haját és felegyenesedek. Azt akarom, hogy ő szedjen ki a nadrágomból.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Jan. 23 2018, 17:37

  Dasha
  és
  Mikhal  +18

  A testem nem képes abbahagyni a remegést a nyelve miatt miközben próbálom elfojtani az egyre gyakrabban előtörő hangomat. Nem hagyja abba. Meglepetten szusszanok ahogy a lábaimat a nyakába kapja és hirtelen felemel. A szemeim kicsit elkerekednek és azon kapom magam, hogy csak a fejem és a vállam ér az ágyhoz. A szuszogásom zihálássá erősödik lehunyom a szemeimet ahogy igyekszik újra és újra a mennyország felé terelni. A lábaimmal próbálok kapaszkodni e az erős kezek biztosan tartanak miközben a szemem könnyezni kezd a sorozatos orgazmustól. Én nem ezt akarom, én többet akarok..én őt akarom magamba nem pedig a nyelvét. Az utolsó után könnyedén ejt le az ágyra én pedig kissé elszédülve pislogok fel rá még enyhén reszkető lábakkal. Az arcom kipirult és a testem libabőrös az intenzív érzéstől. Szinte azonnal fölém emelkedik én pedig szinte tudattalanul túrok újra a hajában és húzom magamhoz olyan szorosan ahogy csak tudom miközben forrón viszonzom a csókját. Olyan vad és makacs ahogy kétségbeesetten keresi nyelve az enyémet. Érzem a saját ízemet és ettől csak még jobban felizgulok miközben kinyitom a szemem mikor emelni kezd magával lassan. Érezni akarja a számat...én pedig az ízét. Meg akarom kóstolni és elszopogatni akár egy cukorkát. Elmosolyodok a kijelentésén és lelkesen ülök fel teljesen mikor már közvetlenül előttem áll. Alig vártam már, hogy újra birtokba vehessem a legérzékenyebb pontját. A szemeim csillognak, ahogy felpillantok az övéibe miközben ügyesen csatolom ki az övét. Mielőtt kigombolnám, vetek rá így egy pillantást. A nadrágon keresztül is teljesen kivehető. Lassan végig simítok rajta és egyenlőre finoman markolok rá, majd a kezem visszasiklik a gombra és a cipzárra. Gyorsan szabadítom meg a nadrágjától és egészen a térdéig tolom miközben szusszanva nyitom szét jobban a combjaimat, hogy közelebb kerüljek hozzá. Oda hajolva a boxeren keresztül bújok hozzá édesen az arcommal akár csak egy cica és hozzá dörgölőzök. Kifejezetten azokon a bizonyos pontoknál, amik tudom, hogy felérnek egy-egy g ponttal. Minden g pontját ismerem szinte, és egyiket se felejtettem el. Lejjebb hajolok és egészen a tövétől végig nyalok a tagján egészen a makkjáig a vékony anyagon keresztül. A szemeimet nem veszem le az övériről miközben újra végig siklok rajta most vissza felé, nagyon finoman végig harapdálva. Tökéletesek a méretei. Érzem ahogy egyre csak keményedik és kissé talán lüktet is. Egy határozott mozdulattal húzom le róla az utolsó réteget is és pontosan a szám előtt áll meg a férfiassága. Körbe nyalom az ajkaimat jókedvűen és lassan körbe nyalom a makkját, majd rá csókolok. Olyan finom és hatalmas. Szusszanok egyet és újra végig nyalom már meztelenül . Lassan játszik a nyelvem, szeretek vele játszani. A számat még nagyobbra nyitva kapom be őt lassan, majd a felénél megállva kezdem mozgatni kissé a fejemet. Egy-két percig elszórakozok vele, majd hirtelen tövig bekapom. Kissé elszoktam tőle és erőltetnem kell magamat, de teljesen a torkomra engedem miközben a szemeim könnybe lábadnak és így kezdek mozogni. Csoda, hogy befér a számba így. A szemeibe pillantva figyelem a reakcióit.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Jan. 23 2018, 19:21


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You
  +18

  Lassan felegyenesedek és kezeimet hátam mögött össze fogom, és mindent rá bízok. Most ő mutatja meg, mire is képes igazán. Csak figyelem, ahogy kicsatolja az övemet majd lassan rám simít mire mélyet szusszanok és ahogy hozzá bújik elvigyorodva figyelem. Igen az lesz benned, kedvesem...Ahogy kibontja a nadrágom és lehúzza a térdemig segítek levenni teljesen, hogy majd nem legyen útban a továbbiakban. Ahogy végig nyal rajtam lehunyom a szemeimet és beharapom alsó ajkamat ahogy lassan mélyen szívom és engedem ki magamból a levegőt. Ahogy aztán meg foszt az utolsó ruha anyagtól is figyelem ahogy megnyalja a száját és halkan nevetek rajta. Aztán körbe nyalja férfiasságom és mikor a szájába veszi jólesően morranok. Aztán ahogy mozgatni kezdi rajta a fejét figyelem kék szemeimmel és finoman szőke tincseibe futnak ujjaim és kicsit megszorítom de hagyom, hogy úgy mozgassa a fejét ahogy ő akarja. Dashának van ebben tehetsége és én nagyon élvezem, ahogy ő csinálja. Aztán letorkoz mire kiszabadul belőlem torokból egy morranás és lehunyom a szemeimet. Figyelem és tudom, kicsit szokatlan neki.-Lazíts kicsit a torkodon...-suttogom ahogy eltűröm a tincseit és össze fogom, hogy ne zavarja őt egyáltalán. Nagyon jó amit csinál és ahogy fel néz rám már gyorsabban de még mindig mélyen tartom a levegőt magamban.-Nem felejtettél el semmit...-suttogom ahogy végig a szemeit figyelem és finoman meghúzom a haját és mikor ajkai csúsznak rá férfiasságomra finoman szájába lököm magam. Ajkaimon keresztül kezdem venni a levegőt és lassan elengedve a fejét kezeimmel az inget lehúzom magamról és ledobom a földre de a nyakkendő még rajtam van.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Jan. 23 2018, 21:55

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18
  Egy pillanatra hagyom csak abba a fejem mozgatását, ahogy megkér, lazítsak a torkomon kicsit. Lehunyom a szemeim mikor lassan de sikerül kicsit ellazulnom és tovább tudom folytatni amit elkezdtem. Hallom a hangján, hogy mennyire elégedett, és ahogy veszi a levegőt... El akarom juttatni a csúcsra, legalább egyszer. Tetszik ahogy mozog néha a számban és a szemeimet kinyitva hagyom neki, hogy ő is dolgozzon kicsit. Egy kicsit egyenletesebben veszem a levegőt és mikor nem mozdul én folytatom a mozgást. Érzem ahogy lüktet a számban és gyorsítani kezdek a fejemmel, nehezen bírom teljesen a számban tartani, ezért egy kicsit kijjebb engedem miközben egy könnycsepp legördül az arcomon. Meglepetten veszem észre, hogy ilyen hatással van rám. Az egyik kezemmel a csípőjére fogok, a másikkal kicsit lejjebb a combjára hogy megtámasszam magam és érzem, hogy még mindig ugyanolyan nedves vagyok. Halkan szusszanok ahogy kicsit fáradok, de nem lassítok le. A végletekig fokozom a tempót, de mielőtt elmehetne, hirtelen elhajolok és az alsó ajkamba harapva egyenesedek fel annyira, hogy a tagja a melleimmel egy vonalba kerüljön. Az egyik kezemmel rámarkolok és először a jobb bimbómhoz nyomom finoman, majd a ballal játszok egy pár másodpercig- Mit szeretnél..hm? -kérdem dorombolva ahogy a melleim közé fogom a forró tagját és a melleimre fogva kezdem el őket mozgatni rajta szorosan. Halkan pihegve figyelem a szemeit és a reakcióit egy ideig,közben lehajolva kissé tovább folytatom a kedvenc játékom a számmal is. Alapvetően szeretem ezt csinálni, és megragadom az alkalmat, hogy most én kényeztessem el őt, ne pedig fordítva, mint általában minden más téren. Szeretném egy kicsit kárpótolni a hiányomért.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Csüt. Jan. 25 2018, 22:05


  Dasha

  és

  Mikhal


  Find You
  +18


  Figyelem kék szemeimmel és élvezem minden mozdulatát és szinte ajkai rá illeszkednek férfiasságomra. Finoman simogatom a fejét miközben dolgozik rajtam és ajkamat harapom olykor vagy ajkaim között veszem lassan a levegőt, ahogy végig figyelem fejének mozgását majd figyelem ahogy a könnye lefolyik az arcán. Eszméletlen magasságokba akar röpíteni engem de én csak eszem a szemeimmel és ha most sikerül is neki, nem érem be ennyivel. Fekete hajamba futnak ujjaim és rendezett tincseim kócosan állnak meg a fejemen. Ahogy lassan elengedi tagomat figyelem, ahogy mellével játszik rajta és elvigyorodom rajta. Megkérdezi mit szeretnék de egyenlőre nem válaszolok csak figyelem ahogy mellei közé vesz és ajkaival is folytatja amit eddig. Megnyalom egyik szemfogamat a nyelvemmel miközben lehunyom a szemeimet és élvezem ahogy folytatja a kényeztetésemet. Ez a nő meg lehet veszni tőle. Mélyen, lassan igyekszem egyenletesen venni a levegőt ahogy egy morranás kiszakad belőlem, és érzem ahogy gyűlik bennem az amit Dasha nem ismer még....-Elég!.-mondom ki ahogy megfeszül a testem, és ahogy elengedi le pillantok rá majd megfogom a karját és megfordítva nekem háttal rá dobom az ágyra. Végig nézek gyönyörű hátán a tetoválásokon, a feneke a combjai. Megharapom a számat és bokájára fogva húzom lejjebb majd erősen markolom meg a combját egyik kezemmel másikkal pedig rá vágok a fenekére és ha felnyög vagy sikoltana rá rakom mellkasára a kezem lenyomva hallani akarom az elfojtott síró hangját. Fölé emelkedek és bele fogva a hajába emelem meg a fejét és a másik kezemmel a nyakára fogok ahogy füléhez hajolok, zihálva.-Könyörögj. Könyörögj, hogy mennyire akarod, és hogy ott akarod magadban érezni mond azt, hogy csak magadnak akarod, hogy valóban elhiggyem...könyörögj nekem kurva...-harapok a fülébe majd a nyakába erősen ahogy hozzá nyomom férfiasságom fenekének majd rá csapok amúgy is pirosan fénylő fenekére.-Hallani akarom!-szólok rá durvábban ahogy nyakánál fogva tartom őt és a bőre illata kábító ahogy érzem, hogy folyamatosan harapdálni akarom őt de nem teszem meg. hallani akarom a szavakat...
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 28 2018, 18:45

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18
  Ahogy ügyesen játszok a számmal és a melleimmel, hallom, hogy egyre hangosabban veszi veszi a levegőt és elégedetten morran. Érzem ahogy feszülne meg a testeste és hangosan szól rám, hogy fejezzem be. Halkan lihegve engedem el engedelmesen és figyelem az elfolyt sminkemmel. Szinte azonnal megragadja a kezemet és az ágyra dob a hasamra és halkan felnyögök meglepetten ahogy erőtlenül hullok az ágyra. Szinte időm sincs reagálni, a fenekembe markol és lehajolva hozzám ragadja meg a nyakamat miközben a fenekemre csap. A fájdalomtól hangosabban nyögnék fel de a mellkasomat leszorítja az ágyra és csak tompa, nyöszörgés féleség tör elő a torkomból és kicsit kétségbeesek. Próbálok levegő után kapni mikor megint rácsap a fenekemre és és érzem, hogy a férfiasságát a fenekemhez szorítja és megremegek. Már olyan közel van..már olyan köze hozzám.. Halkan lihegek ahogy beszél hozzám és egyre nehezebben veszem a levegőt ahogy szorít. Mikor megharap, a szemeim felizzanak és összerezzenve érzékelem, hogy egy apró sebet hagy maga után ami vérezni kezd. Nem tud megmozdulni, képtelen vagyok rá. A takaróba markolva feszítem a nyakam és fojtott hangon kezdek könyörögni neki. Tudom, hogy végig erre vágyott, hogy könyörögjek érte. Tudom, hogy hallani akarja.- Akarom..kérlek...csak magamnak akarlak...magamban..akarom érezni..amennyire csak lehet. Kérlek...-nyöszörgök a levegő hiányától és remegek az izgalomtól. Próbálok megmozdulni hogy a fenekemmel jobban a tagjához simuljak és ahogy egyre jobban hozzám feszül, a nedvem ismét az ágyra kezd folyni észrevétlenül.- Azt akarom, hogy megdugj, ahogy még soha, ahogy jár nekem!- mondom és összeszedem magam annyira, hogy kiabálni és szinte toporzékolni kezdjek. Követelem őt. Követelem, hogy be pótolhassunk mindent és mindent megkapjak, ami nekem jár. Lihegve figyelem ahogy a vér a fehér lepedőre csöppen és az illata csak jobban felizgat, ennek hatására pedig összeszorítom önkéntelenül a combjaimat. Sosem akartam még így életemben senkit. Nem foszthat meg tovább magától.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Jan. 28 2018, 20:09


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18


  Könyörög és hisztizik nekem én pedig élvezem mikor ezt csinálja. Felvidít vele és szórakoztató mennyire nem tud mit tenni ellenem és csak egyszerűen akarja, hogy éltessem. Bele harapom a vállába és engedve a nyakát nyomom bele a párnába a fejét ahogy végig nézek a testén majd lassan le simítok testén ahogy finoman hozzá simul tagom csiklójához és lassan végig húzom rajta majd lassan belé csúsztatom tagomat mire lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok.-Okos kislány..-suttogom halkan ahogy végig nézek rajta és fenekét feljebb húzom de a mellkasát vissza nyomom, ha azt fel akarná emelni. Lassan végig nyalok ajkaimon majd rá fogok derekára ahogy egyenlőre kínzó lassúsággal indulok meg benne, fokozatosan foglalva el őt belülről és ujjaim szinte bele vágnak a bőrébe ahogy egyre húzom ágyékomnak őt. A vállamon a jegyemen lassan mozdul meg a kígyó és mintha kiolvadna belőlem lassan csúszik fel a vállamon a kezemen le Dashára és csúszik végig a gerincén a nyaka felé. Én pedig egyre erősebben lökök benne ahogy össze szorítom a számat és lassan fújom ki és veszem a levegőt ahogy elfoglalom teljesen Dashát. A kígyó a nyaka felé megy majd ahogy fölé hajolok kezeire rá fogok feje mellett a jószág bele mar az egyik ütőerébe és az érben fekete vér indul meg át ütve a bőrén és finom M alakot vesz ki a nyakán ahogy én egyre erősebben teszem magamévá Dashát. A kígyó addig nem engedi el amíg nem végzi be a teljes M betűt és elengedve ott virít a bőrén a fekete felirat majd finoman ivódik bele a bőrébe de az alakja ott marad mintha régen le pecsételték volna Dashát. Hát én már mikor megpecsételtem őt....A kígyó lassan vissza csúszik rám és indul fel a helyére ami a jegyem de még ott is mozog bennem ahogy ivódik vissza és én Dasha hátát, nyakát harapdálom csokolgatom ahogy csípőm már alig távolodik el tőle egyre csak emgtöltve és megtöltve őt újra meg újra.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Hétf. Jan. 29 2018, 22:23

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18

  Engedelmesen hajtom a fejem a párnába mikor a férfiassága lassan simul a csiklómhoz, a keze pedig végig fut a testemen amennyire csak tud. Határozott férfi kéz, nem érdes, de erős. Halkan szusszanok, majd venném a levegőt, mikor finoman belém hatol. A levegőm bennakad és a hátamon megfeszülnek az izmok szinte egyszerre. Akaratlanul harapok bele a párnába miközben a testem ösztönösen mozdulna felé, de a hátamat leszorítja, csak a fenekemnek enged utat. Ahogy egyre mélyebbre kerül, a csípőmre markolva tol fel maga felé én pedig szépen lassan markolok bele a takaróba. Kézfejemen az erek finom sziluettjei mutatkoznak meg ahogy a kéj átveszi az uralmat felettem. A nyögésemet ahogy csak lehet a párnába fojtom ahogy lassan de egyre biztosabban hatol belém teljesen. Érzem hogy lüktet, hogy alig bír várni. A szex volt az első amivel összeláncoltuk magunkat, most már emlékszem miért. Remegek ahogy nagyon lassan kezd mozogni eleinte és érzem, hogy bőrömön apró sebeket ejt a körmeivel, annyira szorít magához. Erre van szükségem. Hogy mindennél jobban csak engem akarjon és ne eresszen, akkor se ha fáj. Mindig is ezt szerettük egymásban a legjobban...ezt az arisztokratikus, mégis állatias szexet. Görcsösen kapaszkodok és türelmetlenül. Elég szűk vagyok hozzá képest, hiszen nem vagyunk ilyen téren kifejezetten kompatibilisek, de csak enyhe fájdalmat érzek, az pedig hidegen hagy. Ahogy kicsit gyorsít a mozgáson, egy halk nyögés mégis kiszökik az ajkaim közél és érzek valami mozgást. Remegek és a furcsa érzés végig szalad a gerincemen, fel a hátamon a vállamon keresztül és libabőrös leszek az érzéstől. Nem tudok erre koncentrálni, csak a lökések gyakorisága jár a fejemben, de összerezzenek ahogy enyhe csípést érzek a nyakamon és halkan szisszenek az égő érzéstől. Mikhal megjelölt engem. Halkan lihegve próbálok koncentrálni és egyszerűen tetszik nekem a dolog. Mikhal nem jelöl meg akárkit és ezt szívesen veszem megtiszteltetésnek. Hangosabban nyögök fel mikor a vállamba harap és ahogy végig nyal a bőrömön, tudatosul bennem, ez a dolog örökre szól. A fenekemet szorosan nyomom az ágyékának és ahogy fokozza a tempót a nyögéseim úgy válnak egyre gyakoribbá és a nyálam kifolyik a párnára, és zavar, hogy nem látom a szemeit. Látni akarom a szemeit, ahogy felfal miközben magáévá tesz.- Hogy bírtam ki eddig nélküled...? -kérdem hangosan lihegve a párnába fojtott hangon és érzem, hogy egyre nehezebben tudom kontrollálni a testem remegését.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Jan. 30 2018, 22:17


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18

  A vállára zihálok ahogy hallgatom a szavait és szorosan rá fogok az egyik kezére ahogy csípőm egyre csak csapódik hozzá és nem engedem, hogy meneküljön csak tartom őt ahogy hozzá simul a testem és a bőrét harapom és csókolom ahogy hallgatom a szavait mire finom mosoly szalad az arcomra majd lassan felemelkedek ahogy végig simítok a hátán rá a fenekére és erősen megmarkolom ahogy erősebben lököm magam belé és figyelem őt kék szemeimmel ahogy elnyílnak ajkaim.-Mind ketten bolondok vagyunk...azért...-mondom halkan ahogy ajkaim között kezdem venni a levegőt majd megharapom az alsó ajkamat ahogy egy nyögés szalad ki belőlem ahogy lehunyom a szemeimet. Össze szorítom a fogaimat ahogy erősebben markolok a csípőjére majd egy erősebb gyorsabb ostrom után állok meg egy pillanatra benne de csak azért, hogy a combjára fogja és szinte azonnal dobom át a hátára és még benne is maradok. Megfogom a kezeit és a feje fölé nyomom ahogy össze kulcsolom vele az ujjaimat és lehajolva vad, szenvedélyes csókkal ajándékozom meg majd elengedve nézek a szemeibe és kezdek el ismét mozogni benne ahogy érzem, keblei a mellkasomnak nyomódik de a szemeitől nem tudok elszakadni. Végig simítok a kezein miközben megint megcsókolom majd kezeim lesimítanak melleire és rájuk markolva húzom meg egy kicsit őket majd lejjebb hajtva a fejemet egyik bimbóját az ajkaim közé veszem megszívva és szopogatva.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Jan. 30 2018, 23:22

  Dasha
  és
  Mikhal  +18
  Egyre hangosabban zihálva adom át magam neki teljesen. Ezekben a percekben nem csak a testem, de a lelkem is a részévé válik. A legféltettebb kincsemet nyújtom most át neki ezüst tálcán és cseppet se bánom. Egy pillanatra lehunyom a szememet ahogy hallgatom és elégedett vagyok a válasszal. Hangosan szusszanok ahogy egy hirtelen erőset lök és meglepetten nyitom ki a szemeimet mikor hirtelen ránt át a hátamra és egy pillanatra se távolodik el tőlem. Nyelek egyet ahogy a kezeimet a fejem mellett szorítja le a és az ujjaink egymás közé fonódnak és a szemembe néz. Ebben a pillanatban tudom, hogy még mindig... még mindig nem változott semmi. Forrón és hosszan viszonzom a csókot ahogy erősen a csípője köré fonom a lábaimat. Soha többet nem fogom elengedni. Nem. Ahogy a melleimmel kezd játszani, szinte azonnal markolok a sötét tincseibe és húzom szorosan a mellemhez hangosan és hosszan nyögve. A bimbóim megkeményednek a mellemmel együtt és azt kívánom bár sose hagyná abba. Az ajkamba harapok lassan felsértve a sebet és nyalom le a vércseppet vörös szemekkel. Meg akarom kóstolni. A hajába markolva húzom fel mégis szemmagasságba és a nyakához hajolva csókolok a forró bőrre mélyen belélegezve az illatát.Végig nyalok rajta finoman végig karcolva a szemfogaimmal, majd hirtelen mélyesztem belé a fogaimat erősen és a hajába túrva húzom magamhoz szorosabban mint valaha. Sosem kóstoltam még meg... azt hiszem végképp itt az ideje, hogy felfaljam. A vére ízét megérezve remegek meg alatta a pupilláim összeszűkülnek. Annyira erőteljes az íze...erőteljes mint a férfi maga. Lassan kezdek el kortyolni, nem túl nagyokat. Lehunyom a szemeimet és hagyom hogy az ereje szétáradjon a testemben, miközben a nyakán egy a seb mellett egy apró fekete, vékony karika jelenik meg. Megjelöltem, innentől kezdve ténylegesen összetartozunk. Szusszanok két korty közt.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Csüt. Feb. 01 2018, 22:00


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18


  Figyelem kék szemeimmel amik olykor zöldre váltanak ahogy figyelem őt és lassan csókolgatom a testét miközben érzem magamon az érintését majd ahogy engedek érzem magamon a simogatását majd ahogy bele túr a hajamba úgy erősödök benne és a csípőjét fogom ahogy bőrének ízét élvezem és ahogy meghúzza a hajam oda hajolok hozzá. Tudom mire készül, és lehunyom a szemeim. Megfog harapni és meg is teszi de nem teszek ellene semmit, csak megremegnek a karjaim ahogy tartom magam fölötte és fejemet a vállának nyomom ahogy kapaszkodik belém. Hangosan zihálok és nem állok meg a mozgásban és érzem ahogy elönt egy bizonyos bizsergés és a hátamban a jegyem arra kezd csúszni amerre Dasha a véremet szívja. kortyol és tudom hol kell neki határt szabni mire nyögve tépem ki magam az öleléséből és a nyakára fogva nyomom bele a párnába ahogy a vérem kifolyik a vállamon le a mellkasomra és a kígyóm azonnal gyógyítani kezdi a sebet és a harapás könnyedén forr össze a nyakamon ahogy figyelem zöld szempárommal és villás nyelvem elő bukkan ajkaim közül ahogy nézem őt, és egyre csak mozgok benne ahogy újra meg újra döfök és egyre csak eltalálom G-pontját ahogy figyelem és fogom a torkát miközben éles kígyó szemfogaim a saját ajkamba mélyednek. Másik kezemmel bele túrok szőke hajába és hátra feszítem a fejét miközben lehajolok és végig nyalok állán majd bele harapok az ajkába és szemfogaim felsértik a száját és a nyelvét is ahogy vadul megcsókolom újra ahogy hozzá simulok és lassulni kezdek. Finoman kezdem körkörösen mozgatni a csípőmet benne és figyelem az arcát ahogy erősen fogom tincseit és ajkaira zihálok ahogy másik kezem lecsúszik a nyakáról a bal mellére és erősen masszírozni kezdem neki.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Pént. Feb. 02 2018, 20:41

  Dasha
  és
  Mikhal  +18

  Halkan lihegve figyelem ahogy remegnek a kezei és tudom, hogy neki is ugyan olyan jó mint nekem. Hirtelen ránt el magától, a nyakamra fogva és élvezem ahogy megszorítja. Hangosan zihálva figyelem a zöld szemeit ahogy szorul a torkom és nehezebben kapok levegőt. A vérétől remegek és ahogy mozog, az adrenalin csak egyre nő. A vörös szemeim szinte fénylenek a vérétől és úgy érzem, erősebb vagyok mint valaha. Az ajkaim elnyílnak ahogy látom folyni a vérét le a mellkasára és megfordul a fejemben, hogy újra megízleljem. De nem. Nem szabad... Egyre hangosabban nyögök fojtott hangon ahogy mozog bennem és az én államról is folyik le a vér egészen a melleim közé. Élvezem. Az ajkába harap majd hirtelen hátrafeszíti a hajamat és egy hangosabb nyögés szökik ki az ajkaim közül ahogy végig nyal az államon és erősen az ajkamba és a nyelvembe harap. Lehunyom a szemeimet és egyre csak közelebb sodor az orgazmushoz. A két test egyre csak falja egymást, és ha nem húznánk határokat, képesek lennénk ténylegesen megölni egymást...összetörni...szétmarni...Mikor a mellemet kezdi masszírozni és egy utolsó nagyot lök mielőtt lelassulna, hirtelen hangosan sikoltok fel miközben az egész testem megfeszül és remegve kerít hatalmába az érzés és Mikhal. A fejemet a párnába feszítem és a hátába marok a körmeimmel, majd végig karmolok rajta erősen. -Még többet akarok...többet akarok belőled Mikhal...- lihegem hangosan és olykor még megremegek utólag miközben körkörösen mozog. Elkényeztetjük egymást mint régen. A háta enyhén vérzik, de ettől csak még jobb az illata.- Fel akarok ülni...-búgom a szemeit figyelve
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Szomb. Feb. 03 2018, 21:29


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18


  Hallgatom és egyre csak szorítom mikor érzem, hogy eléri a csúcsot és hangosan zihálva szakadok el ajkaitól ahogy figyelem az arcát és nyakát csókolgatom ahogy lassulok és tudjon kicsit levegőhöz jutni. Lassan elemelkedek ahogy beszél hozzám és hallgatom a szavait mire lassan felegyenesedek és végig simítok a lábain. Megnyalom a felső ajkamat majd lassan kihúzódok belőle, és lefekszem mellé, majd finoman alá nyúlok és segítek neki fölém mászni. Szemeit figyelem ahogy lassan kezeimet derekára vezetem és alsó ajkamba harapok ahogy lassan ismét magéba fogad és gyönyörű testén végig siklik a kezem ahogy figyelem és ahogy elfoglal engem lehunyom a szemeimet és lassan combjára teszem a kezeimet és hagyom, hogy ő mozogjon felettem miközben lassan ismét kinyitom a szemeimet és figyelem ahogy mozog rajtam gyönyörű teste és halkan veszem a levegőt ajkaim között miközben kezeim finoman simogatják őt.-Gyönyörű vagy...Dasha...és csak az enyém...-suttogom halkan mordulva.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Szomb. Feb. 03 2018, 23:49

  Dasha
  és
  Mikhal  +18
  Lihegve figyelem ahogy mellém fekszik és óvatosan emel magára. Kifújom a levegőt ahogy ránehezdek a csípőjére és lassan fogadom magamba őt. Kihúzom magam és élvezem ahogy végig simít a testemen és libabőrös leszek. Egy kicsit más..egy kicsit még bensőségesebb. Lehunyom a szemeimet ahogy hátrahajtom kicsit a fejem miközben lassan kezdek mozogni rajta egyenlőre még nem emelkedve nagyon fel. Megpróbálom kontrollálni a légzésemet és koncentrálni rá amennyire csak tudok. Kinyitom a szemeimet ahogy a derekamra fog és halkan szusszanva kezdek el egyre jobban és jobban megemelkedni. Nem akarom, hogy ez a pillanat véget érjen. A kezei erősek mégis puhák és kellemesen forrók a hűvös bőrömön. A szemeit figyelem és hallom ahogy egyre hangosabban veszi a levegőt. A mellkasára simítok mindkét kezemmel miközben lassan végig húzom a körmeimet rajta halvány rózsaszín nyomot hagyva. Hallgatom a szavait és most talán először mosolyodok el teljesen őszintén és felszabadultan. - Csak a tiéd.. -sóhajtom halkan ahogy egyre jobban kezdek mozogni és élvezem, hogy én irányíthatom.- Örökre a tiéd akarok lenni... És örökre a magaménak akarlak..Mit gondolsz? -kérdem cinkos mosollyal ahogy egyre hangosabbá válik mikor a fenekem újra és újra az ágyékának csapódik. A hátam szép ívben feszül ahogy a kissé kócos hajam lebeg a gyors mozdulatoktól. A vihar odakint továbbra se csillapodik, sőt, egyre többet villámlik bevilágítva a teljes szobát. A vér lassan teljesen az államra és a mellkasomra száradt.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Feb. 04 2018, 14:42


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18

  Figyelem ahogy elfoglal, és finom mozgásba kezd rajtam. Ajkaim között veszem a levegőt, és figyelem ringatózó kebleit, mély ölét amiben benne vagyok és gyönyörű karcsú alakját. Finom fenek az ágyékomat simogatja ahogy kezeit végig húzza a mellkasomon halk szisszenés hagyja el ajkaimat majd egy férfias morgás ahogy figyelem, hogy mozog rajtam. Hallgatom a szavait és figyelem a cinkos mosolyát mire én is elmosolyodom és felsimítok az oldalán a kebleire ahogy szemeibe nézek és alsó ajkamat harapom. Ha el is megyek, az se fog zavarna ugyan úgy folytatni fogom tovább. Mert soha nem elég ebből a nőből. Ahogy egyre gyorsulni kezd csípőmet emelni kezdem, ahogy ő leérkezik még mélyebbre jusson benne a férfiasságom. Figyelem kék szemeimmel amik olykor zöldbe villannak át és olykor megcsillan a bőröm ahol a pikkelyek elő jönnek rajtam. Egy kígyóval szeretkezik. Lehunyom a szemeim és élvezem a mozgását ahogy erősen bele markolok a keblébe majd lecsúszik a kezem ismét derekára gyorsabb tempót kérve tőle ahogy egyre dagadok benne és simulok neki falának erősen miközben figyelem és olykor belőlem is kiszakad egy nyögés miközben kapaszkodom a derekába és egyre csak ringatom magamon ahogy férfiasságom egyre többször csúszik felfelé belé tövig. Megemelkedem és fejemet nyakához hajtom ahogy nyakába harapok majd kebleit kezdem egyre csak falni miközben érzem egyre csak tagadok és szorosan magamhoz húzom.-Most, Dahsa lovagolj!.-parancsolom ahogy megfeszül mindenem és erősen tartom magamhoz ahogy érzem, hogy elélvezek benne. Dagadok és lüktetek benne de nem érdekel. Csak szorítom és olykor megrándulok én is utórengéseimben de lassan vissza dőlök a párnába zihálva lehunyt szemekkel ahogy élvezem még hogy mozog rajtam. Nem baj ha nem áll le ennyinél nem állunk meg.

  Sponsored content

  Re: Voronin lakás


   Pontos idő: Kedd Feb. 20 2018, 03:02