Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 23:39

» East Harlem
by Admin Szomb. Feb. 17 2018, 17:44

» Brian lakás - Brooklyn
by Thomas Montgomery Pént. Feb. 16 2018, 21:17

» Voronin lakás
by Mikhal Zharkov Vas. Feb. 11 2018, 14:18

» Fegyverek terme
by Thomas Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 22:09

» Álmok palettája
by Damien. James McCormack Szomb. Feb. 10 2018, 19:03

» Theo szobája
by Nathaniel. Montgomery Szomb. Feb. 10 2018, 11:49

» Ebédlő
by Admin Szomb. Feb. 10 2018, 11:42

» Appalache-hegység
by Matt Holey Csüt. Feb. 08 2018, 20:40

» Társalgó
by Gabriel. Skoglund Kedd Feb. 06 2018, 21:31

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Voronin lakás

  Share
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Voronin lakás

  on Csüt. Jan. 18 2018, 22:15

  First topic message reminder :

  A hely ahol az elméd azon felét fogom feltárni, amiről talán még te sem tudsz.  A hely ahol nincs fény. A hely ahol minden testekre redukálódik. A hely ahol nem érdemesek a szavak.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Hétf. Feb. 05 2018, 21:08

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18
  Tetszik ahogy visszamosolyog rám miközben mozgok rajta, és figyelem az olykor meg-meg csillanó pikkelyeket is az izmos testén. Úgy látom kezdi egyre jobban elengedni magát, s meg se próbálja visszafogni a bestiát. A mosolya pontosan elég válasz a kérdésemre és a fejemet hátra hajtva mozgok olyan gyorsan és erősen ahogy csak tudok. Tetszik, hogy emeli a csípőjét és még mélyebbre kerül bennem a g pontomat egyre csak súrolva. A hajam mozog a lendülettől és a hátamat simogatja miközben Mikhal egyre szorítja a derekamat, vele együtt a csípőmet is le magára. Hallom ahogy egyre gyakrabban nyög és mikor a nyakamba harap, hangosan hosszan nyögök fel, megfeszülve kissé a kellemes fájdalomtól. Aztán a melleimet kezdi falni és szinte azonnal belém élvez ahogy a melleimre tér az ajkaival. Érzem ahogy a forróság teljesen megtölt és ahogy véglegesen magáévá tesz. Hangosan jólesőn sóhajtok fel miatta és nem hagyom abba egy percre se a mozgást csak fokozva tovább az élményt. Figyelem ahogy visszadől az ágyra és csak most látom igazán mennyire mozog miattunk a nagy franciaágy. Hátra simítom a hajamat és lehajolva hozzá csókolom meg mélyen és forrón, de kicsit lassan. Ez a csók inkább érzéki, mint vad. Finoman kiharapom a száját és a vért lenyalva kelek fel róla és ahogy felállok egy pillanatra megtorpanva és nézek le rá. A combomon elkezd a forró nedve folyni lassan én pedig sietve fordulok meg és négykézláb érkezek az ágyra. Az alsó ajkam beharapva tolom ki a fenekemet és úgy nézek rá hátra türelmetlenül. Azt akarom, hogy újra belém élvezzen. Halkan lihegek és a fenekemen még látszódnak a halvány lila foltok és a harapásnyoma is. A combfixem egy kicsit lejjebb csúszott az egyik lábamon, de a harisnyakötő továbbra is tartja. A hátam szépen homorít és Mikhal lassan folyik le a combomon a lepedőre. Az ablak felé pillantok és a függöny nincs elhúzva. Látni a vihart és ahogy a szél tépi a fákat a közelben. Lassan hunyom le a szemeimet rá várva és a combjaim kissé remegnek az izgalomtól. Egy utolsó orgazmust akarok. -Csak még egyet...-búgom halkan vágyakozva és remeg a hangom egy kicsit.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Kedd Feb. 06 2018, 22:05


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18


  Figyelem ahogy mozog még felettem és ajkaim között veszem a levegőt lassan ahogy igyekszik megnyugodni mindenem. Figyelem gyönyörű alakját és lassan veszem a levegőt ahogy lehunyom a szemeim majd érzem ahogy siklik a teste a kezeim alatt és felemelkedik rólam. Lassan kinyitom a szemeim és figyelem ahogy felemelkedik. Magom lassan folyik ki belőle és erre meg is nyalom a számat, ahogy arcára pillantok majd figyelem ahogy hátat fordít nekem és négykézlábra ereszkedik. Még kér én pedig elvigyorodom majd fenekére pillantok. Gyönyörű kerek, piros és rajta van a harapásom és a kezeim nyoma. Lassan térdeimre emelkedek és végig simítok kerek kis fenekén majd erősen rá csapok aztán kezeim fel siklanak a hátán és vállaiba fognak ahogy szinte már oda illeszkedik férfiasságom, és szinte magamra rántom ezt a nőt. Annyira forró és finom én pedig annyira élvezem. Hangos morranás szakad ki belőlem, majd lassan le simítok a karjain és könyöke hajlataiba fogva húzom fel felső testét magamhoz szorítva, ahogy hozzá simulok testemmel és harapom, csókolom a nyakát ahogy mozdulok benne erősen, mélyen újra és újra belé lökve magamat miközben egyre csak csókolgatom és eszem a testét. Táplálkozom belőle.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Szer. Feb. 07 2018, 17:59

  Dasha
  és
  Mikhal  +18

  Elégedetten figyelem ahogy a térdeire emelkedve ér teljesen mögém és erősen a fenekemre csap. Halkan szusszanok, de a következő pillanatban már a vállamra markolva ránt erősen magához és hatol belém mire a az izmaim összerándulnak és hangosan nyögés szökik ki az ajkaim közül. Lehunyom a szemeimet és újra szusszanok ahogy magához ránt erősen és szorít ahogy csak egy kígyó szokta az áldozatát. Érzem hogy újabb sebeket ejt a nyakamon és a szemfogai végig karcolják a vállam sápadt bőrét. Ez lesz az utolsó..lehet, hogy túlzásba estünk, de nem zavar. A fenekemet az ágyékának feszítem és teljesen megadom magam neki. A nyakamat oldalra döntöm engedelmesen és hagyom hogy felfaljon. Most nincs sokra szükségem, pár percig bírom mindössze és egy hosszabb, hangos nyögéssel élvezek el másodjára is. A testem megrándul és minden izmom az ő forró testéhez simul. Halkan lihegve nyitom ki a szemeimet , de tartom magam rá várva. Elfáradtam egy kicsit és már csak sodródok a mámorral amivel eláraszt. A hajam kócos és a sminkem szinte teljesen elfolyt. Mindent neki adtam és mindenem el is vette. A nyakam kicsit vérzik és most kezdem igazán érezni a sebeimet, de egyátalán nem zavar. A vihar is kezd le csendesedni. A felhők egy ideje elkezdtek elvonulni, a hold pedig szabad utat kapva árasztotta ránk fényét. A szemem csillog az ezüstös fényben ahogy az egész testem is. Ilyenkor születek újjá minden éjjel.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Pént. Feb. 09 2018, 19:34


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18

  Megadom neki amit kér még tőlem utoljára miközben közel tartom magamhoz és ahogy eléri még egyszer a csúcsot lassan lekísérem testét miközben végig simítok a testén, és amíg el nem csendesedik addig nem áll meg a csípőm majd halkan szusszanva bőrére lassan elengedem, és csúszok ki belőle. Lassan leengedem magam és fekete hajamba túrok egyik kezemmel majd mélyet szusszanok majd lassan hátamat a falnak döntöm ahogy figyelem miközben lassan fújom ki ajkaim között a levegőt. Ugyan én nem értem el ennyitől az újabb orgazmust csak az előzőt nyújtottam egy kicsit. Ahogy ülök lassan nyelek egyet majd lehunyom a szemeimet. Egyik lábamat behajlítom és térdemre támasztom a könyökömet majd lassan kinyitva szemeim pillantok rá. Elmosolyodom majd az éjjeli szekrényen pihenő poharakba töltök a vodkából és jeget is teszek bele.-Gyere igyál egy kicsit.-mondom ahogy megvárom, míg ide jön hozzám majd oda nyújtom neki az egyik poharat a másikat pedig az ajkaimhoz érintem és kortyolok párat.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Pént. Feb. 09 2018, 21:07

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18
  Halkan pihegve figyelem ahogy kicsusszan belőlem és ahogy elenged végig simítva rajtam feltérdelek és egy ideig csak próbálom kifújni magam rendesen. Figyelem a holdat miközben lassan hátra simítom kócos hajam és letörlöm az elfolyt sminket a kissé kipirosodott arcomról. Egy kicsit talán még szédülök miatta és a tálcán kínált adrenalintól, de felé fordulok és közel hajolok hozzá a szemeibe pillantva, hogy elvegyem az italomat. Tetszik ez a kissé fáradt, mégis éber tekintet. Bólintok egyet köszönet képp és elvéve a poharat kortyolok bele a hideg italba. Kellemesen hűs Mikhal csókjai után. Halkan szusszanok ahogy a hideg poharat az arcomhoz nyomom egy kicsit lehűtve magam. Leteszem pár pillanat múlva vissza a poharat az éjjeli szekrényre és a lábai mellett lejjebb csúszva döntöm a fejemet az egyik combjának és akár egy doromboló macska. Lehunyom a szemeimet és csendben bújok hozzá. Ahogy a hold fénye simogat minket, én úgy vágyom az ő simítására. - Ma éjjel végre itt maradsz velem. Ugye? -kérdem halkan ahogy mégis felpilantok rá. A szemeim újra jégkéken csillognak a fényben. Újra nyugodt vagyok. Újra érzem azt a kapcsot ami húst húshoz láncol. Szeliden viselkedek a gondolataimhoz képest. Figyelem a nyakán hagyott jelemet és kissé felegyenesedve simítok rá lassan. A kezem lesiklik pontosan a szívére és az ujjaimon érzem a dobbanásait.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Szomb. Feb. 10 2018, 15:14


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18

  Lassan iszom az italt miközben figyelem, ő hogy iszik majd teszi le én csak a térdemre támasztom a poharamat majd ahogy elfekszik és hozzám bújik finoman a hajába simítok majd ujjaim az arcát cirógatják lágyan. A gondolataim ködösek és úgy érzem most megtalált a nyugalom és a béke amit eddig üldöztem valamerre. Most nem vágyok vissza a váramba, hogy apám testén dolgozzak. Jó itt Dasha mellett. Hiányzott ez az évek során. Halkan szusszanok egyet majd ahogy megszólal le pillantok rá és figyelem ahogy felemelkedik majd hagyom, hogy a nyakamhoz érjen és lehunyom a szemeim ahogy a szívemre teszi a kezeit. Lassan kinyitom a szemeim és az ő íriszeibe nézek ahogy megsimítom az arcát.-Most itt maradok veled Dasha. Akkor is magammal kellett volna, hogy vigyelek. De talán jobban is tettem, hogy nem hoztalak magammal.-mondom csendesen ahogy figyelem az arcát majd oda hajolva csókolom meg az ajkait hosszan.-Mostantól az enyém vagy..-suttogom ahogy végig simítok a jelemen a nyakán.-És nem válunk már el egymástól.-mondom halkan ahogy szemeit figyelem és lassan vissza engedem hátra ahogy figyelem végig kék szemeit, de kezemmel végig simogatom a bőrét.
  avatar
  Dasha Voronin

  Faj : Vámpír
  Rang : Magányos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 78
  Foglalkozás : Balerina, Diplomata, Fegyvercsempész

  Re: Voronin lakás

  on Szomb. Feb. 10 2018, 19:17

  Dasha
  és
  Mikhal


  +18
  Csak hallgatom a szavait és finoman viszonzom az elnyújtott csókot. Sokkal másabb mint eddig volt. Sokkal lágyabban ér hozzám. Fáradtan pislogok rá szelíden és mindössze a válláig csúszok le. Ráhajtom a fejem és a hűvös leheletem a bőrére csapódik. A takaróra fogva húzom magunkra a derekunkig és a bal kezemmel a mellkasát simogatom. Biztonságban érzem magam. Halkan szuszogok ahogy lecsukódnak a szemeim a fáradtságtól és a mellkasomat elárasztó kellemes melegségtől. Nem válunk el egymástól...nem engedném. Percről percre mélyebbre merülök és közelebb sodródok az álmokhoz. De még nem engedem meg magamnak,hogy elaludjak.- Tudod... sosem voltam benne biztos, hogy mi igazából hányadán is állunk... úgy értem mindig csak egy helyben álltunk és vártunk valamire. Talán semmire, talán a másikra. -mondom és halkan beszélek miközben a hold fénye simul a bőrömre- Senki nem tudott olyan fájdalmat okozni nekem mint te. -mondom és egy kicsit megakadok. Muszáj lassan kifújnom a levegőt.- Ez csak is azért lehetséges, mert közel engedtelek magamhoz és vállaltam ezt. Vállaltam, hogy egyszer te fogsz megölni. És most is vállalom. -mondom és hallani a hangomon, hogy egyszerre vagyok nyugodt, mégis izgatott. Nem merem kimondani. Félek tőle egy kicsit, hogy reagálhat. Az alsó ajkamba harapok ahogy kinyitom a szemeimet és a már csillagos égre emelem a tekintetem. Olyan vagyok mint egy gyerek, aki rosszat csinált.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Voronin lakás

  on Vas. Feb. 11 2018, 14:18


  Dasha

  és

  Mikhal


  Paint It Black
  +18

  Figyelem ahogy lejjebb csúszik és finoman játszok pár szőke tincsével majd leteszem a poharamat és lassan ahogy húzni kezdi a takarót lejjebb csúszok vele, hogy a fejünket a párnára tudjuk tenni. Szemeibe nézve hallgatom amiket mond, és finoman magamhoz húzom miközben kezem lágyan simogatják a haját másik kezem pedig domborulataink lassan siklanak végig finoman érintve a bőre érzékeny pontjait. Hallgatom miközben beszél és lassan nyugodtan veszem a levegőt.-Talán így volt jó Dasha. Minden a megfelelő időben ért el minket...-mondom ahogy lassan végig húzom ajkain az ujjamat majd fölé mászva a takaró alatt támaszkodok meg kezeimmel a feje mellett. Végig kék szemeit figyelem majd hozzá simulva csókolom meg ismét az ajkait, majd elengedve a nyakát kezdem finoman csókolgatni.-Ha meg is kell hogy öljek, abban szerelem lesz és nem gyűlölet.-suttogom a fülébe majd ismét megcsókolom ahogy kezem lassan lecsúszik a testén és combjára simítok ahogy derekamra felhúzom. Lassan elválok tőle és ismét a szemeibe nézek miközben lágyan cirógatom a bőrét.-Pihend ki magad...a reggelt újabb kéjjel indítom.-suttogom neki majd elvigyorodok és lassan vissza fekszem mellé, közben át ölelem és mélyet szusszanva hunyom el a szemeim.-Aludj jól kedvesem...-suttogom egyre halkabban míg végül el nem nyom az álom mellette...

  Köszönöm a játékot! hümm )

  Sponsored content

  Re: Voronin lakás


   Pontos idő: Kedd Feb. 20 2018, 03:05