Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Marcus lakosztálya

  Share
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Marcus lakosztálya

  on Vas. Feb. 18 2018, 19:37

  First topic message reminder :

  Tágas, modern, fényűző, de egyszerű. A vakablakokba rejtett lámpák a természetes fényt imitálják. Egy nappaliból, egy hálóból és egy fürdőből áll.
  Kissé rumlis, főleg a fürdő, amben még soha nem rakott rendet, de a személyzet szerencsére elintézi. A nappali egyik sarka tele van a róla készült alkotásokkal (festmények, fotók, plasztikák) - ezek azonban nincsenek kihelyezve, egy tartóban vannak egymás mögé rendezve. A hálóban az ágyrácsról bilincsek lógnak le, a plafonba kampó van fúrva, de ezen kívül egy teljesen normális hálószoba párnákkal, takarókkal. Semmi koporsó.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 20 2018, 18:58

  -Neeem.  Egy pohár bor volt a kezében, de telefon egyszer sem.
  Megrázom a fejemet, hát telefon az nem volt, egy darab sem, legalábbis szem előtt, tehát kizárt dolog, hogy akkor üzent volna.
  -Na ugye? Szerintem sem normális dolog. Jönnek-mennek itt a vámpírok, érted. Lefekszel, és mire felkelsz, huss, már nincs is. Ez tényleg nem normális. Tényleg, egy főre hány szemfog jut évente a kitépésekben? Csak úgy kérdezem.
  Ez is megerősíti, hogy apa tényleg nem akarta megölni Marcust, sem megöletni, és ezt nem akkor döntötte el, amikor én ott voltam. Naná, hogy nem tudom kihagyni a szemfogvesztéseket, mert ez itt valami fétis, azt hiszem. Amikor Marcus elkezdi mesélni, mi történt előtte, kérdő tekintettel meredek rá.
  -Marcus, könyörgöm, mindenki szokott költözni, legalább egyszer az élete folyamán. Mi ebben a különleges? Na deee nem azért vadász, mert ez a dolga? Ez most olyan, mintha azt mondanád, meglepő lenne, ha egy fotós kezében fényképezőgépet látsz. Értem. Mindenki figyel mindenkit, ez jó, mint egy gengszteres, kergetőzős filmben, tényleg. Téged mindenki meg akar ölni? Neked vérdíj van a fejeden, vagy miért? Meg ne merj halni még egyszer, jó?
  Még mindig nem értem, mi ebben a különleges, mert amit eddig Marcus felsorolt, az majdhogynem mindennapos dolog. Kivéve az, hogy őt mindenáron ki akarják iktatni. Ez már nekem is sok. Nem veszíthetem el őt is ilyen hülye hatalmi harcok miatt. Engem nem érdekel, hogy milyen fül és szem, de maradjon életben, vagy létben, vagy mi.
  Megnyitom az üres dokumentumot, és várok, hogy Marcus diktálni kezdjen. Kb. semmi érdekeset nem találok abban, amit mond, mert mi keltené fel az érdekélődésemet? Az egyik nyugdíjba megy, az örökös kilétét meg azonnal megtámadják, és elkezdődik a marakodás a koncon, meg a fő ellenségkép keresése és kitűzése, mert vendetta kell. Apa költözik, valami Esther meghal, mintha nem halnának meg naponta az emberek… és a Grimoire.  Az egyetlen, ami jól hangzik, a többi unalmas, de leírom.
  -A Grimoire, na, az kellene mindenkinek, mi? Komolyan, mintha a frigyládáról lenne szó meg a Szent Grálról. Azzal a különbséggel, hogy ez legalább létezik. Nálad van?
  Már most elképzelem, ahogy 4 csapat körbeállja a Grimoire-t, és ugrásra készen tartja szemmel a másikat. Elnevetem magam, ez annyira abszurd, de tuti így lenne.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Csüt. Május 24 2018, 23:22

  Halkan nevetek, és felborzolom a szöszke haját.
  - Erről nincsen statisztika, de te elkezdheted számon tartani.
  Enyhén felvonom a szemöldököm, és úgy nézek rá, mint aki nem érti, hogy a másik mit nem ért. Tényleg nem értem, mit nem ért, hiszen nekem a napnál is világosab minden ok és okozat. De aztán teljesen levesz a lábamról az utolsó "meg ne merj halni" mondattal, szóval visszatér a derűs-apró mosoly az arcomra, és magyarázok neki tovább.
  Látom, nem nagyon áll össze neki a kép egyelőre. Ameddig ennyi infom volt csupán, még nekem sem állt össze. De aztán szépen lassan felgöngyölítettem a szálakat.
  - Jé, te tudod, hogy mi az a Grimoire? Honnan? - kérdezem kicsit elcsodálkozva. - Nincs, odaadtam Alexandernek. Na pötyögj tovább azokkal az aranyos ujjacskáiddal, aztán haladjunk - intem le a szellemes kis beszólásaival együtt, és tovább diktálok.





  Február
  - Montgomery felszámolja az üzleti érdekeltségeit Bostonban és lemond a Harvey család családfői posztjáról
  - Micha Vasilyev Kört akar létrehozni NYC Családjainak vezetőiből, szövetséget amelyben minden Család egyenlően beleszólhat a város irányításába, célja a rend megteremtése
  - Montgomery jelentős összeggel támogatja a Mágikus Tudományok Akadémiáját és beíratja a fiát, Theodore M. Montgomeryt - cambion (+ Dorian M. Montgomery ? - tündér)

  Március
  - A Grimoire felbukkan: Yutilov Danilovich elhenceg vele, hogy a tulajdonában van, hogy odacsaljon
  - A könyvben leírt Vérmágiát gyakorolták rajtam, amellyel hatékonyan vehetik fel a harcot a vámpírokkal szemben, én az első kísérleti alany voltam
  - 7 Makarovich-pártoló tagja maradt a Vasilyev Családnak: Yutilov és Annika Danilovich, Amelia Goldberg, Bugayev Rodionovich, Karl Gennadiyevich, Olaf Simonsson és maga Krayevsky Makarovich
  - Mind halottak.
  - A támadás éjszakáján Montgomery a tudtom nélkül találkozót szervezett a gyermekemmel, aki az ő törvénytelen fia.
  - Ethannel együtt 5 különböző fajból származnak utódjai: mágus, nephilim, vámpír, cambion, tündér.

  Április
  - A Vasilyev Család azóta békés, a halottakat senki sem akarja megbosszulni, tisztogatásnak tekintik a történteket és Misha Vasilyev háláját fejezi ki
  - Senki más nem tud a Grimoire jelenlegi helyéről és arról sem, hogy a Vasilyeveknél volt (csak Montgomery?)



  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Május 25 2018, 14:12

  -Jó, mert lassan érdekes számok jönnének ki.
  Már ha kiderül, hogy nem csak Lash és Marcus jártak így, illetve az idősek nem csapnak le, mert ilyet merek kérdezni tőlük. Na de akkor is érdekel, mert érdekel.
  A diktálás kevésbé, ráadásul nem is értem, mi ebben a kiemelkedő információ, amit akkora fegyvertényként kellene felfogni, mert számomra ezek semmit sem mondanak. Pláne ha még emiatt Marcus eléri, hogy eltávolítsák az élők, vagy létezők sorából... na, akkor leszek nagyon dühös, mert megérte, hogyne, de meg ám.
  -Hallottam róla, tudom, hogy mennyire értékes, és mindenki azt akarja, mert olyan dolgok vannak benne, amik óriási hatalmat és tudást jelentenek, de többet sajna nem. Mi? Nálad volt és átadtad? Ne mááááááááár... legalább lemásoltad?
  Bólintok, nem vagyok nagy szakértő, sőt, de azért az ilyenekről legalább már értesültem, léteznek. Egy pillanat alatt akadok ki, mikor Marcus bejelenti, hogy átadta Alexandernek, és úgy meredek rá, mint aki azt kérdezi: "Neked elment az eszed?". Hihetetlen... képes volt odaadni a klánvezérnek csak úgy? Komolyan, kezdem azt hinni, hogy egy vámpír sem normális és az idő előrehaladtával mindegyikük megőrül.
  Megcsóválom a fejemet és tovább írok. Oké, apa lemondott, ezt tudom, nekem is említette, ez sem nagy kunszt.
  Kör... mint a horrorfilm, mindezt azért, hogy rend legyen, hogyne, mert most nincs az. Unatkozó emberek vagy természetfelettiek szórakozása lenne? Lehet.
  Suli, tudok róla, én is oda fogok járni asszem, de miért érdekes, hogy Dorian és Theodore is? Ja, apa miatt.
  Megint a Grimoire... vérmágia? Az mekkora, meg az a hülye is, aki eldicsekszik azzal, nála van. Halottak, jó, ez megszokott dolog, lassan több hulla van New Yorkban mint lakos.
  Csúnyán nézek Marcusra, igen, találkoztam apával, de nem akarta megöletni őt, akkor most ezzel mi a gond? Arról meg megint tudok, hogy mindenki más fajból származik a testvéreim közül. Aztán felkapom a fejem. Van egy Család, aki nem akarja megbosszulni a halottaikat. Mi van akkor, ha eleve az volt a céljuk, hogy őket kinyírják? Mi van akkor, ha nem is Marcus volt a fő célpont, hanem ez a 7 mágus, csak nem akarták saját kezűleg végrehajtani? He? Na akkor mi van? Persze ezt ki is fejtem Marcusnak.
  -Figyu, ha kinyírsz 7 mágust, és a családjuk nem akar semmit, akkor nem gondolod, hogy marhára nem te voltál a fő-fő ellenség? Ez az egész egy megrendezett jelenet volt, és a cél nem az volt, hogy te másodszor is meghalj, hanem az, hogy ezek a mágusok legyenek halottak. Az egyik elpofázza, hogy nála a Grimoire. Szerintem ennek az egésznek ez volt a célja, és apa akkor összejátszott ezekkel az izékkel, Vasokkal, akik úgy rendezték meg az egészet, hogy téged kell megölni, miközben tudták, hogy ez nem fog összejönni, és az a 7 mágus vett részt ebben a rituáléban, akiket ki akartak nyírni. Így ennek a Micha akárkinek is tiszta a keze, apáé is, mégis elérték a céljukat, mert elvégeztették a piszkos munkát mással. Ennyiiiiiiiiii. A kérdés az, hogy ha apa ismeri Alexandert, akkor vajon ő nem tudott erről az egészről és nem tudta volna, hogy a Grimoire is nála fog landolni? Há' dehogynem. Te Marcus, szerintem Alexander és apa ezt gyönyörűen megbeszélték, belevonva félig ezt a Micha mágust is, és apáék két legyet ütöttek egy csapásra.
  Apa kapott segítséget, hogy halottak legyenek a mágusok, de azt nem tudom, mit kért a Micha mágustól, Alexander viszont cserébe megkapta a Grimoire-t. Ez a napnál is világosabb. Ez egy üzlet volt Marcus, és te voltál az eszköz. Asszem.

  Vigyorogni kezdek, mert ha ez így van, márpedig csak ez jön ki ebből az egészből, akkor ez zseniális húzás. Apa lemondott, tehát nem családfő, így nem is tudják elővenni ezért, a háttérből intézi a dolgokat. Juj, ez nagyon jó. Na de miért üzletel Alexanderrel? Mert az az egy tuti, hogy nem miattam. Lehet, hogy apa... aztaaaaa... lehet, ez az ára annak, hogy örök életet kapjon? Vagyis lehet, hogy apa is majd csatlakozik a klánhoz? De buliiii. Egyből fellelkesülök, hiszen olyan összeesküvéselméletet gyártottam egy pillanat alatt, hogy öröm nézni, és az a legszebb az egészben, hogy teljesen logikus és reális lehet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Május 25 2018, 21:33

  - Csak azoknak jelent tudást, akik értenek hozzá. Egy kontár kezében olyan, mint a vízipisztoly: bosszantó, de nem okoz nagy kárt. Néhány oldalt fotóztam csak le - húzom el a szám, hiszen kevés volt az időm. - De ha itthon lettél volna aznap éjjel, mint egy jó kis babavámpír, rengeteg időd lett volna áttanulmányozni, mielőtt elviszem Alexandernek - jegyzem meg piszkálódva.
  Tovább diktálok, a végére egész kiszárad a szám, úgyhogy megrágcsálom kicsit Ethan vállát, úgyis olyan szép és kívánatos itt előttem. És közben a szöveget nézem, és gondolkodom, jár az agyam aközben is, hogy a szöveget fogalmazom, de most így, hogy átolvasom, egyre teljesebb a kép.
  És Ethannek is kezd leesni a tantusz. Baromi szórakoztató, ahogy magyaráz, van a gyereknek egy stílusa, és néha kuncogok is, de az a baj, hogy a vége felé már egyáltalán nem vicces a sztori, szóval egyre komolyabb, sőt dühösebb leszek. És a végén sóhajtok egy nagyot mérgesen, és rágyújtok egy újabb cigire.
  - Egy dologban tévedsz. Alexander nem használt fel, ez teljesen biztos. A többiben viszont szerintem teljesen igazad van. Vagyis a kibaszott apád dróton rángatott, mint egy bábut... - vonom le a végső következtetést, és baljósan hozzáteszem: - Én pedig gyűlölöm, ha ezt teszik.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Május 25 2018, 21:53

  -Ja, akkor jó. Néhány oldalt? Az nagyon kevés. Jaj, mert biztos odaadtad volna, hogy fotózzak, ugye?[ Már csak azt nem értem... hogy... hogy... mindegy.
  Azért megnyugtató, hogy nem tudja mindenki használni, de furdalja az oldalamat a kíváncsiság, mik lehetnek benne. Azt azonban akkor sem értem, hogy lehet pár oldalt fotózni? Az egy könyv, hát kinyitom, és a telefonnal két oldalt is lehet egyszerre, aztán majd megoldom, de nem?
  Azt sem értem, hogy amikor Marcus megjött, miért nem az volt az első, hogy a könyvet lemásolja, fotózza, tudom is én. Alexander tudott volna várni egy picit, de nem? Oké, ezt buktuk, mégsem mehetek oda Kylehoz, hogy ugyan, adja már oda egy kicsit a Grimoire-t, mert valamit elfelejtettünk, ejj, ez nem jó így. Marcus meg engem rágcsál... mégiscsak kellett volna az a rágóka, úgy érzem.
  Utána már a saját összeesküvés elméletemmel vagyok elfoglalva, és annyira de annyira adja magát ez az egész, hogy simán rá merném vágni, hogy direkt így csinálták, és tudták, hogy ez lesz a vége.
  -Nem úgy használt fel. Szerintem ő pontosan tudta, milyen erőt képviselsz, és azt is, hogy elbírsz 7 mágussal. Ő megadta apának a segítséget, azaz téged, aki megszervezte az egész találkozót, te megszerezted a Grimoire-t, Alexander így megkapta azt, és mindenki jól járt. Bár azt nem tudom, hogy apa mit kap cserébe, hogy hozzásegítette Alexandert ehhez.
  Már csak azt nem tudom, hogy apa mit kap Michától azért, mert kiiktatta a veszélyforrásaikat.
  -Tudoooom, azaz sejtem, de így nyilvánvaló, hogy téged aztán végül is nem is akartak megölni, már a 7 mágust leszámítva, de azt meg apáék nem hagyták volna. Tuti volt B terv is, ha gáz lenne, hogyan hoznak ki.
  Ismét bólogatok, a nyakamat teszem rá, hogy így van. Már csak be kéne bizonyítani, valahogyan. Akárhogyan.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Május 25 2018, 22:57

  - Na most már mondd, mit nem értesz? - kérdezem kíváncsian és bosszankodva, amiért nem akarja előszörre kimondani, mi jár a fejében. Hát nem megmondtam neki, hogy nem akarok titkokat köztünk? Hát de.
  Ethan nem érti, hogy miért tartom teljességgel kizártnak, hogy Alexandernek része volt ebben. Nem is fogok neki magyarázkodni, én azonban mégis teljesen biztos vagyok benne, hogy nem vett részt a kitervelésben. Nem tenné kockára az életem. És bár elképzelhető, hogy volt B terv, ezt akkor sem tenné meg. Olyan nekem, mint az atyám volt, és teljesen megbízom benne. Nincs, ami ezt megingathatná, még ha a tények ezt is sugallják, az adott lapokat sokféleképpen lehet értelmezni. És nem tudott semmiről... Semmiről, amíg be nem számoltam neki arról, mi történt.
  - Engem inkább az érdekel, hogy mit adott ezért Misha cserébe. Bár egyértelműen egy támogatást, ha megalakul a Kör - gondolkozom hangosan. - És tudod mire lennék még kíváncsi? Hogy a felszínen zajló tisztogatáson kívül... - Mélyet szippantok a cigiből és felfelé fújom ki elgondolkozva. - ...Vajon mire kellett ez a Grimoire egyáltalán a Vasilyeveknek. Mert ez vérmágia. Egy vámpír könyve. Ők elvileg nem tudják használni...
  Ezen agyalok, de aztán inkább azzal kezd el foglalkozni az agyam, hogy mégis hogy fizessem meg a tartozásomat Ethan apjának. Egy biztos, a fiókámat a közelébe se engedem soha többé, erre mérget vehet.
  Elnyomom a sokadik csikket a hamutartóban, majd félreteszem.
  - Na, nyomtasd ki, és húzzunk pakolni. Hétvégén leköltözünk - közlöm vele a hírt, amit eddig nem is volt időm mondani, ugyanis az építész azt mondta, lassan elkészülnek az utolsó simítások is a lakosztályunkon.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szomb. Május 26 2018, 15:52

  -Jó, mondom.  Azt nem értem, hogy amikor visszaértél, miért nem azzal kezdted, hogy lefotózod az egészet? Alexander azt a pár percet simán kibírta volna. Nem?
  Ez nem fér a buksimba. Nekem tuti az lett volna az első, utána megyek csak mindenfélét jelentgetni, elmondani. Bár lehet, én gondolkodom hülyén, de na. Ki az az őrült, akit nem érdekel, mi van a könyvben?  Most már mindegy, mert ennyi volt, nekem meg aztán oda nem adják azért, mert nagyon szépen nézek, hiába kérem.
  A többi meg, hát most már én várom a választ Marcustól, mert érdekel, hogy mit gondol arról, ami megfordult a fejemben és olyan nyilvánvalónak tűnik, hogy csak na.
  -Úgy gondolod, hogy csak és kizárólag a mágusok tervelték ezt ki? Oké. Azt viszont akkor sem hiszem el, hogy Alexander nem tudta, hogy a Grimoire nála fog kikötni. Maximum… akkor azt nem, hogy hogyan.
  Nem, nem hiszem el, hogy a klánvezér nem tudott semmit, amilyen erős meg hatalmas, hát ez egyszerűen kizárt, csak azt nem tudom, hogy nagyon jó színész, vagy a részletekbe nem lett beavatva.  Ahogy kitépte Lash szemfogát meg Marcusét is, hát én kinézem belőle, hogy márpedig ebben benne volt. Vagy nem, bár nem ismerem őt annyira, viszont nem is megyek a közelébe, ha lehet, mert megint megpofoz.
  -Marcus, minek kellene apának támogatás, ha lemondott? Szerinted aktívan részt akar venni bármiben is? Nem. Engem jobban érdekel, hogy miért vonult vissza.
  Már azon kívül, hogy az őrült testvérem elvette a képességét, ha nem azért, mert készül valamire, és azt nem éppen a mágusok között tervezi.
  -Hm… ha egy vámpír könyve… mi van akkor, ha Vasoknál szakadást idézett elő a Grimoire? Mi van akkor, ha ez a 7 mágus összejátszott másik klánnal, és a céljuk nem egyéb lett volna, hogy gyengítsenek egy erős klánt, mint ez. Azonban ez a Micha mágus ezt nem akarta, mivel neki meg pont apa támogatására van szüksége, és egy erős klánéra, tehát megegyeztek abban, hogy kinyírják a 7 mágust általad, a Grimoire ide kerül… és… és… akkor erős vámpírok kezében lesz?
  Hirtelen beugrik valami… apa azt mondta, hogy egy nyamvadt szelet mágiát sem örököltem, és ezért akarta, hogy én vámpír legyek. Látta a jövőt –szerinte-, azt is mondta, majd kiderül, melyik képességem az erős. Őrült gondolat, de már azt sem tudom elhessegetni, hogy képes lett volna azért megtenni ezt az egészet, hogy mondjuk, én megtanulhassam a vérmágiát? Lehet, nekem nem árnyaim vannak elbújva mélyen, mint Marcusnak? Abszurd, de már semmit nem tudok elvetni, és akkor ebben az esetben apa ezt is lezsírozta. Hiszen azt akarja, hogy én legyek a legjobb.
  Úgy meredek Marcusra, mint aki rémeket lát, miközben rányomok a nyomtatásra. Beszélnem kell apával. Költözünk, szuper, hát kíváncsi leszek, végül milyen bútorokat rendelt meg pluszban, és első utam a yakuzziba vezet majd.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 22:07

  - Megsebesültem - felelek egy szóval, röviden, de végül is választ adva arra, hogy miért is nem azzal tököltem, hogy a Grimoire-t fotózgassam. Hát engem úgyse érdekel, akkor még arról se tudtam, hogy Ethannek esetleg fontos, és pont nem ezzel voltam elfoglalva. Mert szarul voltam. Elvégre előtte akartak mágikusan elpusztítani, mitől lettem volna jól?
  - Mi szüksége volna Alexandernek egy Grimoire-ra? Ő sem Eztli, hanem Abarion. Meg egyébként nem hiszem, hogy bármilyen Árnyak Könyve újat tudni neki mondani, őszintén szólva - jegyzem meg kicsit elvigyorodva. Hiszen ő az egyik Első. Nincs olyan, amit ne látott volna már ebben a témában, szerintem.
  - Bostonban lemondott, de itt attól még kavarhat egy kis szart - bólintok az apjáról szóló okfejtegetésére. - Ha itt a Családok fel akarják eleveníteni a Mágikus Tanácsot, vagy Kört, vagy mit tudom én, hogy akarják elkeresztelni, akkor teljesen egyértelmű, hogy Montgomery ki akarja harapni belőle a saját részét. Mivel a Harveyk nincsenek jelen New Yorkban, ezért egy másik családon keresztül kell majd hangot adnia az akaratának és erre a Vasilyevek pont megfelelnek. - Megsimítom az államon a nem létező szakállamat. - Azt nem tudom, miért vonult vissza, de tuti, hogy csak taktikázik. Talán pont az a lényeg, hogy egy darabig ne vonhassák felelősségre, mint családfő. Mert ez egy elég merész húzás volt, még tőle is. Meg az is, hogy ennyi fattyú gyereket potyogtatott el... Mi lehet a terve veletek? Minden fiát egy-egy klán vagy koven meg a többi élére akarja helyezni és utána ő lenne a világ ura?
  Ekkor veszem csak észre, hogy hangosan gondolkodtam, szóval be is fejezem. Helyette inkább megfogom Ethant, hanyatt borítom, és megpuszilom az állát. Ugyanis nagyon agyal valamin, és ilyenkor baromira aranyos!
  - Látom, szereted az összeesküvés elméleteket, és jó a fantáziád - jegyzem meg. - Mindkettő nagyon hasznos lesz, ha egyszer Árnymester leszel, mint én. Igen, a Grimoire itt biztonságban van, nem kerül rossz kezekbe. Nincs is Eztli a klánban. Bár Luc-öt talán érdekelné... - jegyzem meg, felfedve középső gyermekem képességét előtte.
  Viszont aztán egyre gyanúsabbá válik a arckifejezése.
  - Mi van, szellemet láttál?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 22:29

  -Jó, és? Tudom, hogy szarul néztél ki, de vannak sokkal fontosabb dolgok is. Úgy is regenerálódsz még ha én meg is ijedtem.
  Akkor sem értem. Megsérült, láttam, oké, de na. Olyasvalami volt a kezében, ami másnak sosem, és mit csinál, na mit? Átadja anélkül, hogy neki is lenne egy példánya. Egyébként is azért volt nagyon szarul, mert Alexander kitépte a szemfogát. Szerintem.
  -Figyi, az nem csak az Eztliknek jó ám. Abban más is le van írva, más vérvonalnak is vagy minek. Egyben van az összes tudás, hát ki ne akarná a magáénak tudni? Oké, ő már mindent látott és mindent tud, de ez azért akkora hatalom, hogy csak na. Egyébként miért, miért? Mert vámpír, és hol van a legjobb helyen egy vámpír könyve? Na hol? Há' egy másik vámpírnál, aki nem olyan gyenge mint én. Na, hát ezért.
  Nem térek magamhoz. Volt Grimoire, nincs Grimoire, csak pár oldal, már ha Marcus eddig ki nem törölte a telefonjából. Értem én, hogy Alexander már mindent látott, de biztos, hogy örül a szerzeménynek és úgy elzárja, de úgy, hogy az életben bele nem nézhet más.
  -Gondolod? Szerintem ha akarna itt valamit, akkor egyszerűen ideköltözött volna, nem trükközik ennyit. Fárasztó, főleg olyan távolságról.
  Megvonom a vállam, Marcus meg tovább gondolkodik. Apa kavarja a szart, oké. Na de az már az abszurd, hogy a gyerekeit akarja vezető pozícióba juttatni, és ezen először nevetni kezdek hangosan, majd elhallgatok, mert apa tényleg valami olyasmiről beszélt, és kezdek megijedni.
  -Mi van, ha én nem leszek Árnymester? Menő dolog meg minden, de mi van akkor ha nekem nem ez lesz a képességem, hanem egészen más?
  Teszem fel a kérdést és az állpuszira a hajába túrok, fel sem fogva, hogy simán hanyatt döntött az ágyban. Apa látta a jövőt...
  -Marcuuuuus, mi van akkor ha apa nem véletlenül szereztette meg veled azt a Grimoire-t, hanem miattam?
  Én és az Eztli vonal, pont úgy festek, tudom én, de apa akkor mégis miért célozgatott olyasmire, hogy szeretné, ha én leszek a legjobb és legerősebb? Azt mivel tudom elérni ennyi öreg között? Hát a vérmágiával. Na most ijedek meg igazán és úgy kapaszkodok Marcusba, hogy magamra is rántom.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 22:47

  - Te aztán szörnyen empatikus vagy! - csattanok fel, és kiskutya szemeket meresztek rá. Hát fájt, mit nem ért ezen? Bah. Ebből látszik, hogy sose látták el a baját még olyan igazán jó alaposan. Ami nem baj, mert ketté is tépném a gerincét annak, aki bántotta.
  Nagyon cukkermukker módon oktat ki a Grimoire-ok hasznáról, én meg csak ásítok egyet. Ki nem szarja le az ilyesmit? Hát a végén még kiderül, hogy égiscsak egy skill freak, akkor aztán halálra fog untatni a képességeit illető faggatózásával.
  - Tudtad, hogy minden Grimoire másra való? Hogy csak a készítője írogatja bela a szarságait, és nem is feltétlenül működik minden, ami bele van írva? Némelyiknek nincs is semmi értelme - magyarázom, hiszen ó, hány de hány ilyen titkos könyvet láttam már én is az árnyakról és a Zephanian képességekről.
  - De hát ide is költözött - mutatok rá a tényekre, kettőt pislogva. Vagy ezt nem is írtuk bele? Na majd holnap megnézem, amíg prüntyőke alszik, mint a tej.
  - Az árnymesteri poszt nincs képességhez kötve. Egyik sincs. Összekevered, cicus - tapasztom a szám az övére egy pillanatra, hiszen én itt arra gondoltam, hogy majd ha ő lesz a klán titkainak tudója, és az, aki a háttérből irányít... Majd akkor. Végül is szerintem a többi pozinak nincs is semmi értelme, mégis mi akarnék lenni, kancellár, vagy kincstárnok, hogy a könyveléssel bajlódhassak? Valakinek az is biztos nagyon izgalmas, de nekem aztán nem.
  De aztán tovább aggodalmaskodik, hiába mászom rá, teljesen egyértelművé téve, hogy mit is szeretnék csinálni hajnalig vele. (Hát nem beszélgetni.) De azért még türelmes vagyok, ugyanis nagyon érdekes dolgot mond, amin én is eltöprengek.
  - Mondott neked valami ilyesmit? Esetleg jósolt a tenyeredből a vén kuruzsló? - kíváncsiskodom tovább, miközben a nyakát csókolom végig. - Azt mondta, Eztli leszel?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:03

  -Az vagyok. Igenis együttéreztem veled a szemfogad miatt, de ilyet elmulasztani akkor is bűűűűűn. Mintha kezedbe adnák a léted kulcsát és te bedobod a tengerbe, mert mit neked az. Na, há' kb. ilyen ez az egész.
  Értem én, hogy fájt, meg vérzett, meg tudom is én mit csinált, na jó, tántorgott is, de túlélte, kibírta, néhány percig igazán foglalkozhatott volna mással is.
  -Ennyire nem unalmas amit mondok. Jóóó, sok ilyen könyv van, de akkor is. Átnézem mielőtt odaadom másnak. Most mi van akkor, ha soha többé nem láthatod?
  És ásít, én meg mindjárt megsértődök, mert lehet, ez neki nem fontos, de azért engem is érdekelt volna az az izéééé. Most hogy szerzi vissza? Sehogy.
  -Tényleg? Már nem tudom, mit diktáltál, annyi minden volt. A lényeg a lemondása meg a visszavonulása volt.
  Egy pillanatra elgondolkodok, volt erről szó, hogy apa ide jött? A fene tudja, de nem most fogom átolvasni azt a jelentést sem. Azt jegyeztem meg, ami nekem fontos volt. Bár, ha apával a kerületben találkoztam... akkor lehet. Egyáltalán hol találkoztam vele?
  -Ja, jó. Tudod, az árnyaidra gondolok. Na mi van akkor, ha nekem olyanjaim nem lesznek?
  Annyira lefoglal ez az egész, hogy egyelőre nem is figyelek másra, arra sem, hogy Marcus már rám mászott. Most gondolkodok, vagy valami hasonlót próbálok. A csókjára figyelek csak fel, na az már tetszik, viszonzom is azonnal.
  -Neheeem. Csak... csak ha eltervezte, hogy nekem vámpírrá kell lennem, ezzel megfosztva attól, hogy valaha gyerekem legyen... bár azt hiszem ez őt pont nem érdekelte, de az sem véletlenül volt. Annyit mondott csak, hogy tanuljak és fejlődjek, és ilyesmi. Mégis, ha ő ezt előre tudta? Hülyeség, mi? Se árnyam nincs, se vérmágiám, ölni se tudok... én a kész főnyeremény.
  A végén már vigyorgok, mert tényleg félelmetesnek tűnök, amiben én profi vagyok, hát olyan vonal nincs is. Megvonom a vállam, ennyit erről, most sokkal jobban érdekel Marcus, és amint végre ráfigyelek, kár, hogy nincs is rajta fölső, de az övét azonnal kibontom a nadrágjával együtt.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:34

  Megforgatom a szemeimet.
  - Most te komolyan leszidtál? Hát kit érdekel az a vacak könyv? - Kezdem elveszíteni a türelmem. Hiszen azért álljon már meg a menet, nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát! - Azt tettem, amit jónak láttam, és neked egyébként az égvilágon semmi közöd ahhoz a Grimoire-hoz - torkollom le, hát nekem ne mondja meg, mit kellett volna tennem, mert hamar mérges leszek.
  Szerencséje, hogy ennyire aranyos, mert különben már kikeltem volna magamból. (Ennél is jobban.) Az árnyaim éppen gyülekezni kezdenek a hátam mögött, mikor erre rákérdez, én pedig unatkozva nyüsszenek.
  - Ezt már egyszer megbeszéltük. Semmi baj nem fog történni akkor se, ha nem Zephanian leszel - dörmögöm hófehér bőrére. És kicsit kuncogok. - Amúgy se lenne gyereked Ethan, hát cső buzi vagy, egy igazi kis twink.
  Jajj, de szeretem, mikor ilyen abszurd dolgok miatt aggódik! Igazi kamasz, na de majd kinövi, a lényeg, hogy a keze is jár sopánkodás közben, nemcsak a szép apró szája.
  Rá kell döbbennem, hogy nem igazán veszem komolyan a fiókámat. Most is inkább azzal foglalkozom, hogy én is levetkőztessem, de azért még mondok neki valamit, mielőtt rávetném magam az erogén zónáira.
  - Figyelj ide Ethan. Jackson Montgomery valóban látja a jövőt, mert ez az egyik képessége. Emiatt pont nagyon veszélyes. Mert akármit is jósol neked, te azt fogod hinni, hogy az az igazság, pedig ő mestere a megtévesztésnek és a manipulációnak. Lehet, hogy tényleg azt akarta, hogy miattad legyen a kláné a Grimoire. De ez téged ne befolyásoljon! Szabad akaratod van. Te alakítod a jövőd, ami nincs előre megírva. Azt csinálsz, amit csak akarsz. És nem vagy haszontalan. Még egyszer meg ne halljam ezt. Értetted? - kérdezem, kissé komolyan nézve a szemeibe, szigorúan, mint ahogy egy atyának kell a gyermekével beszélnie.
  Jó, nem éppen előjátékhoz illő téma, de ezt azért muszáj volt tisztáznunk.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:53

  -Neeeeem, csak elmondtam a logikus lépéseket, amik neked akkor nem voltak logikusak, mert megsérültél és fájt.
  Kár, hogy ezzel egy időben meg bőszen bólogatok, mert hát na. Akárhonnan nézem, ez hiba volt, és én tutira előbb fényképezek, utána sírok, vagy együtt a kettő.
  -Honnan tudod, hogy nincs közöm hozzá? És ha van vagy lesz? Azaz már nem, mert Alexander eldugta. Marcus, nem szeretem az árnyaidat, húzd vissza őket, jó?
  Kezdek megijedni, mert Marcus kezd dühös lenni, és ha ő dühös az egyáltalán nem jelent jót.
  Az meg pláne nem, hogy egyelőre semmiféle képességem nem bújt elő sehonnan, pedig eskü, akartam, de nem, még egy nyamvadt felhő sem, semmi.
  -Jó, tudom, de lehetett volna, mert lehettem volna spermadonor is, meg lehetett volna béranya is, és én ettől meg lettem fosztva.
  Azaz korlátoztak a jogaimban. Most már semmim sem lehet. Még donor sem lehetek, hát nem élnek az izéim... de legalább vannak.
  Ahogy Marcusnak is vannak, meg egyebe is, vagyis villámgyorsan le akarom róla fejteni a nadrágját. Minek vette fel? Rajtam is csak alsó van. Csókolgatni kezdem ahol érem, de még van bennem néhány gondolat, amit elő kell adnom, és Marcuséra is válaszolnom.
  -Na ugye? Mi célja lenne azzal, hogy ha esetleg elhiteti velem, hogy lehetek erős meg jó? Oké, de hiába alakítom a jövőm, ha egy nyamvadt fekete felhőt nem tudok összehozni. Még esőt se. Jóóóóó, csak annyira rossz, amikor nem tudsz semmit, körülötted meg mindenki menő. Azt nem mondhatom, hogy én meg jó vagyok az ágyban, ez ide kevés.
  Morgok még egy kicsit, mert szoktam, aztán elhallgatok, mert Marcus olyan csúnyán néz rám. Bólogatni kezdek és egy csókkal tapasztom be a száját, hátha akkor mosolyog inkább.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 22:42

  18+


  Mindjárt felrobbanok, olyan pofátlan a kismacskám. Nyakon csípem, és kicsit megszorongatom a tarkóját, de csak hgoy észbe kapjon, hogy nem szeretem, ha kioktatnak, soha senkitől nem tűröm, hát tőle meg aztán pláne nem. Aztán meg itt nyivákol nekem az árnyaim miatt, hát na!
  - Tudhatnád már, hogy amikor árnyakat látsz, jobban teszed, ha befogod - morgok rá, hiszen csak nem ért a jelekből. Pedig ezt az egyet igazán megtanulhatta volna már, hát itt él majdnem egy hónapja velem.
  Az igazság az, hogy nekem úgy változnak az érzelmeim, akár egy vihar. Hirtelen jönnek elő a semmiből, majd tovább is vonulnak, némi (vagy jelentős) pusztítást okozva. Most se történik ez másként, a bosszús morgásból egyetlen másodperc alatt váltok át csábításba. Talán csak eluntam a témát, sőt biztos hogy ez a helyzet. Máris itt van Ethan alattam, a hátán, pont ahogyan szeretem. Kezem végigsimítja, miközben magyarázok neki, ő azonban ahelyett, hogy kéjesen nyöszörögne, tovább beszél. Hahó, én dugni akarok, nem lelkizni! Na mindegy. Legalább a keze is jár, nem csak a szája.
  - De, az, hogy jó vagy az ágyban, a kapuk 70%-át kinyitja előtted - dörmögöm, és közben lemegyek rajta, mármint a mellkasán, a hasán... - Jegyezd meg, politika nem létezik, minden az ágyban dől el. A többit meg próbálgasd - tanácsolom, mielőtt bekapnám kicsi aranyos cicafarkincáját. - Valami majdcsak összejön.
  Felpillantok még egy utolsó mosoly kíséretében, majd a szám egészen mással lesz elfoglalva, mint a beszéd. Mert nekem nem volt elég az ébredés utáni szex, nekem kell lefekvés előtti szex is, ha lehet többszörösen is.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 23:05

  +18

  Talán még sem kellett volna kifejtenem, mire gondolok, mert ezzel sikerül Marcust úgy feldühítenem, hogy megint nyakon ragad, én meg ijedten húzom össze magam.
  -Tudooooom, csak... csak elragadott a hév... vagy valami ilyesmi.
  Aztán végleg befogom,mert sokkal erősebb nálam, és azért se merek szólni, hogy túúúl erősen szorongat. Mert mi van, ha dühében eltöri a nyakam? Vagy kitépi, na ez az, akkor nekem nem lesz nyakam, és én sem, így inkább hallgatok.
  Az a verzió már sokkal jobban tetszik, hogy hanyatt dönt és rám mászik, és ruhát sem szeretnék rajta tudni, hát annyira szexi anélkül, és én annyira de annyira szeretném összecsókolgatni mindenhol... de valami persze még eszembe jut, amit muszáj elmondanom. Nem bírnám ki, hát persze, na de amit Marcus mond... hát mégis csak érek valamit a tapasztalatommal, mondjuk érzem is, mert azért az én simogatásom sem hagyja őt hidegen. Még talán tovább is mondanám, ha Marcus keze nem indulna el mindenfelé, a csókjai pedig ne követnék, de már csak kéjes nyögésre futja, főleg amikor a szájával érint.
  Halkan suttogom a nevét az elején, aztán egyre hangosabban, a hajába túrok izgalmamban, testem pedig úgy vonaglik alatta, ahogy még soha.

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 03 2018, 17:57

  18+


  Nagyon vérszegény a kis magyarázkodása, de ez már egyáltalán nem érdekel. Sokkal jobban kiengesztel a nevem édes szájából. Teljesen egyértelmű, hogy a fiú arra született, hogy a testével csábítson. Ha volna olyan vámpír faj, amelynek ez a speciális képessége, már rég nem lenne kérdés, hogy melyik kasztba tartozik. Nem értem, mit aggódik ezen annyira, biztos az a hülye apja oltotta belé azt, hogy mit se ér a képességei nélkül, pedig ez nem így van.
  Teljesen felcsigáz azzal, hogy a hajamba túr, és hogy a nevem ismételgeti. Esküszöm, olyanná válik hirtelen az ágyam, mint egy örvény közepe, amelynek ő van az alján, én pedig felé úszom, mert hív magához. Egészen olyan szédület kerít hatalmába, ami nagyon emlékeztet a nemrég a Kabuki Színházban történtekre, de elhessegetem a gondolatot. Csak fáradt vagyok.
  Pont azért, hogy kiűzzem ezt a baljós gondolatot a fejemből, kétszer olyan hevesen és odaadóbban teszem magamévá a kölyköt, mint amúgy nem tenném, nehogy összetörjem. Ezt egyébként se szoktam félszívvel csinálni, de most különösen elmerülök benne, és a végén baromi elégedett vagyok magammal, mert sikerül minden mást kizárnom. Úgy intézem, hogy velem együtt érje el a csúcspontot, noha bizonyára megtanulta már a kliensei mellett, hogyan késleltessen vagy akár színleljen, én akarok irányítani. Csak akkor élvezhet el, mikor végül hagyom, és vele együtt nyögök bele a lassan fakuló éjszakába.
  És azt is elhatározom, hogy legközelebb, mikor leköltözünk, ki fogom bilincselni, csak hogy az új lakosztállyal együtt ezeket is felavassuk végre.


  Köszönöm a játékot wow
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Jún. 04 2018, 21:57

  +18

  Szeretek beszélni, tudom ám, de amikor akad ezerszer jobb dolog is, akkor azért el lehet érni nálam, hogy befogjam, mint ahogy most is, egyedül Marcus neve az, ami elhagyja a számat, úgy izgat fel a szájával.
  Érzékien túrom a haját, szavak nélkül is jelzi a testem, csak rá vágyok teljes egészében. Még mindig úgy élem meg ezt az egészet mint egy csodás álmot, aminek nem akarom, hogy vége szakadjon, csak velem legyen, egész éjjel.
  Sok dolgot tanultam "pályafutásom" alatt, de Marcus mindent lerombol egy pillanat alatt, és ellentmondást nem tűrően veszi át az irányítást.
  Én mégis boldogan terülök el a karjaiban, boldogan adom át neki magamat teljes egészében, és az sem zavar, hogy sokkal vadabb, sokkal erőteljesebb most, mint volt a legutóbb.
  Magamat is meglepem azzal, hogy ez még inkább felizgat, az pedig még inkább, hogy folyamatosan visszatart, és nem enged elélvezni addig, amíg úgy nem dönt. Életem legjobb szeretkezése ez, igaz, senkit nem szerettem még így, és ő az első, akinek tényleg átadom magam.
  Egyáltalán nem fogom vissza magam, mikor végre elenged, hangosan nyögök fel és kiáltom a nevét, majd úgy bújok oda hozzá, nézek rá csillogó szemekkel, hogy még mindig remeg a testem a gyönyörtől. Nem akarom, hogy elengedjen, elmenjen és itt hagyjon, remélem, megint velem alszik majd, persze ha lerohant a jelentéssel.

  //Köszönöm a játékot. wow//


  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 21:29


  Ajánlott tartalom

  Re: Marcus lakosztálya


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29