Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Marcus lakosztálya

  Share
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Marcus lakosztálya

  on Vas. Feb. 18 2018, 19:37

  First topic message reminder :

  Tágas, modern, fényűző, de egyszerű. A vakablakokba rejtett lámpák a természetes fényt imitálják. Egy nappaliból, egy hálóból és egy fürdőből áll.
  Kissé rumlis, főleg a fürdő, amben még soha nem rakott rendet, de a személyzet szerencsére elintézi. A nappali egyik sarka tele van a róla készült alkotásokkal (festmények, fotók, plasztikák) - ezek azonban nincsenek kihelyezve, egy tartóban vannak egymás mögé rendezve. A hálóban az ágyrácsról bilincsek lógnak le, a plafonba kampó van fúrva, de ezen kívül egy teljesen normális hálószoba párnákkal, takarókkal. Semmi koporsó.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 04 2018, 00:53

  Még nem tudom eldönteni, hogy szeretem a vámpírságot vagy sem, de ha itt tényleg mindenki mindenkivel bármikor és bármiért szexel, hát imádni fogom. Ettől függetlenül nekem ez így erős.
  -Ez a tag még csak nem is fizet érte. Semmi haszon nincs benne. Most a vére, jóóóó, de az semmi.
  Ez a bajom, és ezért vagyok úgy elképedve, hogy csak pislogok a pincér távozása után.
  -Jó, de kérj érte lóvét.
  Szerintem ez egyértelmű, nem ám itt ingyen osztogatni amink van. Vagy én gondolom rosszul? Marcus viszont simán kiköti a pórázt az asztal lábához, és az annyira abszurdnak hat, hogy egyszerűen röhögni kezdek. Szerinte ha elindulok, nem viszem az asztalt is? Még le sincs rögzítve, az is elég, ha megemelem a lábát.
  -Nem vagyok kutya.
  Morcosan nézek a két férfire mellettünk, azok még mindig egymást ápolgatják. A vízipipát fogom meg, és elgondolkodom azon, hogy poénból lelépek, de végül nem teszem meg, de csak azért, mert semmi kedvem lófrálni most.
  Duzzogva ülök, mikor Marcus visszatér, és bólogatni kezdek. Ki. Ingyen szexelni... ki hallott még ilyet? Abban semmi pláne nincs.
  -Te sose kérsz pénzt érte? Pedig... én tuti nem csinálom ingyen. Szép vagyok, sőt, gyönyörű, ne, ne mondj semmit, tudom, hogy így van. Szóval, ha valaki ezt meg akarja kapni, akkor igenis fizessen érte. Ingyen nem adom, még vérért sem.
  Vázolom az elméletemet, ami szerintem magától értetődő. Abból nem fogok megélni, ha csupán kajám van. Vagy de? Ahogy magyarázok, még fel is állok, úgy mutatok végig a tökéletes alakomon és a pofimon is.  Bájosan nézek Marcusra, remélve, nem akad ki azon amit mondok. Végül is nem hagytam itt, az asztal is ál, nem öltem meg a fickókat...
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 04 2018, 12:15

  Öröm nélkül nevetek, és megsimogatom Ethan szőke fejét, még mielőtt elmennék az asztaltól.
  - Kicsi Ethan, te még nagyon, nagyon fiatal vagy. Mi vámpírok nem azért szexelünk, hogy pénzt kapjunk érte. És nekünk a vér sokkal értékesebb, mint a pénz, vagy valójában bármi más.
  Míg távol vagyok, engem a mennybe repít Jay vére, a szája és a végtelenül ügyes keze. Ő cserébe édesen bújik hozzám, szorosan ölelnek át izmos karjai, és egészen odaadóan simogat, mintha mindig is szeretők lettünk volna.
  Mathijs és Shoji közben úgy látják, jobb, ha lelépnek erről a szörnyű helyről. Shoji nagyon udvariasan köszön el, és rettendő alázatosan bocsánatot kér azért, ami történt, hálásan megköszöni a harapást, Mathijs viszont elrángatja morcosan. Az üdítőt és a többi fogyasztásukat persze kifizetik.
  Feldobva térek vissza, ő viszont baromira fel van háborodva, még fel is pattan, ami azért nem egyszerű, hiszen ki van kötve a nyakörve, de azért szerencsére nem borítja fel az egész asztalt, már csak azért se, mert miközben Ethan magyaráz, én lehajolok, kioldom a pórázt, és a csuklómra hurkolom a végét. Aztán felpattanok az asztalra, a bakancsomat Ethan jobb és bal oldalán pedig felteszem az ülés szélére.
  - Szerinted csak akkor kaphatsz meg valamit, ha fizetsz érte?
  Közelebb húzom magamhoz a póráznál fogva, ugyanis mondanivalóm van számára, mint atyának a gyermekéhez. Halk és bizalmas hangon tanítom meg most egy nagyon fontos dologra.
  - Amíg ember voltál, ez a hibás fizet-elvesz koncepció elég volt a boldoguláshoz. Amikor fizetnek neked a szexért, egy áru vagy amit megvásárolnak, aki kiszolgálja őket, akin a kedvüket töltik, és azt csinálnak vele, amit akarnak, hiszen kifizették. De te már vámpír vagy, Ethan - mondom lassan ezt a mondatot, hogy kihangsúlyozzam, és közben kék szemeibe nézek mélyen, hogy tudjam, nagyon figyel. - Láthattad, hogy milyen hatással voltál Shojira, pusztán azzal, ahogy ránéztél. Élete legemlékezetesebb negyed órájává váltál, pedig csak egy ügyetlen fióka vagy, aki majdnem szárazra szívta.
  Az ujjam köré tekerem a pórázát, miközben megfontolom, vajon mennyire fogékony erre jelen pillanatban. Talán még túl korai, de azért elmondom, mit gondolok.
  - Hatalmad van, és ez a hatalom nem a szépséged, hanem az, hogy a hódolóddá válik az, akit csak akarsz. A természet törvénye az, hogy adnod kell, ha valamit elveszel és fordíva, végy el valamit, ha adsz. Elveheted a pénzüket is, persze. Vagy vedd el a vérüket, a szívüket, életük összes álmát, táplálkozz az imádatukból... De ezzel óvatosnak kell lenned. Bukott már meg kormány, indult el háború, halt meg király és miniszter csak azért, mert valaki szerelmes volt belém.
  Vége a nagymonológomnak, de tudni akarom, hogy megértett-e. Talán nem.
  - A lényeg az, hogy többet érsz, mint pár száz dollár. Pénzben ki nem fejezhetően, sokkal többet.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 04 2018, 17:59

  Na most már végképp nem értem, mi vicceset mondtam, ami nevetésre késztette Marcust. Még akkor sem, amikor kifejti.
  -Okééé, azt tudom. Kicsi vagyok, igen, deeee... akkor miért? Szeretni nem szerettek, én még tudok. Hiába értékesebb, de ezért nem kapsz ruhát, sem semmi mást, vagy igen?
  Értékes, értékes, persze, mert az a kaja, de nekem sosem voltak még ilyen kajaszeretőim vagy mijeim. Széttárom a karjaimat, ám Marcus végül faképnél hagy, és eltűnik a pincér után.
  Amit mondott, abban továbbra sem látok rációt. Kajáért szex... ne már, ez olyan kiábrándító.
  Még a prédám is elmegy, persze próbálok nagyon édesen mosolyogni, és még egyszer megköszönöm a lehetőséget, de ez semmit sem javít a helyzeten, Mathijs még mindig haragszik.
  Naná, hogy még mindig ki vagyok bukva, mikor Marcus visszaér, muszáj elmagyaráznom, hogy én miért nem adom magam ingyen.
  -Ha nem is mindent, de ahhoz, hogy ne pucéran rohangáljak, igen, fizetnem kell. Jó, néha kaptam ajándékba is, de akkor is a szeretőm volt az illető, vagy mim.
  Szerintem ez teljesen érthető, hát nem mehetek be egy boltba, ahol a szép és bájos mosolyomért meg pofimért kisétálok egy rakat ruhával, nem?
  Az azért nem tetszik, hogy Marcus közelebb húz magához, már így, ahogy történik.
  -Marcus, de ez nálam eddig is így működött, ebben nincs semmi különleges. Akit kinéztem magamnak azt megkaptam, érted? És igen, fizettek érte, hogy lefeküdtem velük, vagy csak elkísértem őket, mert megjelentek valahol ahol a dekoratív külső fontos volt.
  Tulajdonképpen nem értem, hogy most ebben mi a pláne, lehet, ha nem lettem volna emberként is szemrevaló, akkor azonnal érteném a különbséget, de így nem igazán.
  -Abban biztos vagyok, majdnem megöltem ezek szerint. De az a Mathijs nagyon csúnyán nézett rám.
  Bólogatok, mert ez bizony így volt. Valószínűleg én is emlékeznék arra, hogy majdnem kinyiffantam. Figyelmesen hallgatom Marcust, és lehet, hogy hülye vagyok, de még mindig nem értem a különbséget. Lehet, hogy ehhez tényleg kicsi vagyok vagy ennyire gyengeelméjű?
  -De minden vámpír gyönyörű, mindenki megnézi őket. Oké, de én nem akarom, hogy mindenki szerelmes legyen, azért... azért na. Az legyen szerelmes akit én is szeretek, vagy legalább szeressen. Neeeem, én nem leszek casus belli.
  Valahol értem amit mond és valahol mégsem. Láttam, hogy Mathijs hogyan állt meg, amikor Marcus azt mondta neki, de egyelőre mg katyvasz az egész. Valószínű, hogy még túl emberien gondolkodok? Bólintok, azt azért vágom, hogy sokkal többet érek, de ha hirtelen pénzre volt szükségem, akkor muszáj volt ehhez folyamodnom. Inkább nem is sorolom fel a tarifáimat, mert még kiakad.
  -Biztos?
  Azért nem voltam annyira olcsó. Csillogó szemekkel nézek Marcusra, tök jól esik, hogy azt mondja, sokkal többet érek... Ő az első, aki így gondolja.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 11 2018, 13:27

  Még mielőtt kimennék, megüti Ethan egy mondata a fülemet. Szeretni nem szerettek, de én még tudok. Talán én mondtam neki valamit, amit így értelmezett? Vagy egyszerűen csak ő gondolja azt, hogy egy matuzsálem képtelen a szeretetre?
  Vajon így van?
  Visszaérek, és míg az én hangulatom gyökeresen megváltozott, Ethané nem, még mindig fel van háborodva, és még mindig akad mondanivalója. Tiltakozik, győzköd, akkora hévvel ostromol, mint tenger hullámai az öreg sziklát, ami igazából csak sóssá válik ettől. Persze, idővel a hullám fáradozása megteszi a hatását, a szikla leomolhat, vitathatatlanul erodálódik.
  Akarom, hogy Ethan hatással legyen rám. Ezért vágytam annyira gyermekre. Szóval figyelemmel hallgatom fiatal, ropogós, karcos, csiszolatlanul is éles szavait.
  - De azután, hogy elmentél velük, nem sokat törődtél azzal, hogy mi lett az életükkel, igaz? - próbálom abba a mederbe terelgetni szöszke fejének gondolatait, amely még nincs kiásva, de nem is áshatom ki helyette. Maximum meg tudom mutatni. - Most is dönthetsz úgy, hogy nem érdekel, hiszen igen, tényleg csinos fiú vagy, és minden éjjel a fogacskádra akadhat valaki, akinek majd tetszel, és felkínálja neked a nyakát. Én is szeretek vadászni. De vannak éjszakák, amikor nincs idő vagy lehetőség erre. Emberként is jó volt néha csak kivenni valamit a hűtőből, vagy rendelni egy pizzát, nem? - próbálom illusztráni neki a dolgot egy hasonlattal, amivel az egyik kelyhem élt nemrég. Házhoz szállított pizzának érezte magát. - Hát ahhoz, hogy ezt megtehesd, ki kell építened azt a kört magadnak, akik visszatérő vacsorák. Akik bármikor, akár az éjszaka közepén is boldogan fogadnak otthon, vagy jönnek el hozzád csak azért, hogy megetessenek. Vannak hivatásos kelyhek is, rendelhetsz magadnak a vérbankból feketét, fehéret, indiánt, öreget, fiatalt, férfit, nőt, akármit. Nekik ez keresetkiegészítés, akárcsak neked volt az, hogy kuncsaftokat szolgáltál ki. De értük neked kell fizetned, és ami azt illeti, én nem szeretek osztozkodni. A prédám az enyém, és csak az enyém. Az orgiák kivételek. Ott kötelező osztozkodni, de az más... - kalandozok el egy kicsit, de aztán egy kis pimasz mosollyal elintézem. Nem tudom, volt-e már része olyan élményben, de ha még nem, akkor hamarosan lesz. Majd gondoskodom róla, ugyanis szeretek kérkedni a játékszereimmel, és valamilyen értelemben ő is az.
  De vissza a tárgyhoz... remélem, érti, miről dumálok neki. Tovább játszom a pórázával, a tekintetem lesiklik a nyakörvére. Még mindig nem értem, mi nem tetszett neki a nyakörvön, de mivel már nem vagyok éhes, ezt nem tartom annyira nagy problémának.
  - Mathijs csak féltette a szerelmét. Eleve nem akart idejönni, de Shoji ragaszkodott hozzá. A fiú rendben lesz, mert a halandók nagyon sok mindent kibírnak értünk. Nem hagytam volna, hogy megöld - biztosítom róla másrészről. Az atyja vagyok, ez a dolgom. - És még ha meg is ölöd... Nem a te gondod. Hiszen a fiókám vagy. Bármit is teszel, az az én problémám. Egyelőre.
  Azt akarom, hogy ezzel tisztában legyen. Kap egy kis bizalmat, hátha nem él vissza majd vele.
  Teljesen érthető, ha megijed a felelősségtől. A vágy egy dolog, de a szerelem egy egész másik. Az őrjöngő, pusztító és gyilkos szerelem pedig megint más. Egy frivol kis mosollyal közlöm vele, mintha ez ennyire egyszerű volna:
  - Akkor tartsd az érzéseiket kontroll alatt.  
  Na persze, egyelőre nincsenek kelyhei, nincsen nyája. Csupán hódolói vannak (és most már Shoji is egy közülük), akik munkájának köszönhetően eddig is voltak, de a jelek szerint korábban nem kovácsolt ebből valódi tőkét. A fiatalság sajátos velejárója, hogy nincs tisztában vele, mennyit is ér az, ami a kezében van. Sem azzal, hogy mennyit ér ő maga. Annyira édesen kérdez vissza!
  - Biztos - mondom a szemeibe teljes magabiztossággal. Nem vagyok rest tudatni vele, mennyit ér. Nem vagyok fukar. Nem akarom azzal magamhoz láncolni, hogy elhitetem vele, mennyire értéktelen, szerethetetlen, ügyetlen, gyenge vagy ostoba. Annál sokkal többre tartom magam, hogy ilyen olcsó manipulációs trükkre legyen szükségem.
  Kicsit megmártózom szemei boldog csillogásában. Azt akarom, hogy mindig így nézzen rám.
  - Szép vagy így - súgom neki, a kezembe véve az arcát. Nem olyan hűvös most a bőre, hiszen az imént evett, persze távol áll az élők testének melegétől, egy vérfarkas forróságától, vagy egy démonból áradó belső, pokoli tűztől. De több, mint az én ősrégi hidegem.
  - Hogy értetted, hogy "szeretni nem szerettek"? - kérdezem meg azt, ami azóta a fejemben jár, hogy felkeltem mellőle, és kimentem Jayhez. Talán nem is emlékszik már, hogy ezt mondta, az én memóriám azonban kitűnő.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 11 2018, 20:04

  Annyira de annyira szeretném érteni azt, amiről Marcus beszél, és egyelőre nem értem a különbséget. Egyszerűen nem megy, mert... mert nem érzékelem a változást még, nem csinálok semmit másképp, mint annak idején. Már-már azon gondolkodom, hogy bennem van a hiba, valamit nem veszek észre.
  Szegény mikor visszaér, én még mindig mondom a magamét, mert... mert... mert mintha ennek most ki kellene jönnie. a Kérdésre olyan döbbent arcot vágok, hogy még a számat is elfelejtem becsukni.
  -Nem. Miért foglalkoztam volna ezzel? Ők megkapták amit kértek, én is megkaptam, és ennyi.
  Ezért volt üzlet, én lóvét kerestem, ők meg élvezetet vagy csak éppen alkalmi partnert, társat. Olyan is volt, aki csak kiöntötte a szívét, és megelégedett azzal, hogy végighallgatom cukin.
  -Ööööö... igen. De most arra célzol, hogy tartsak majd ilyen állandó kuncsaftokat, hogy ha kell, házhoz jöjjenek?Vagyis most én fizessek a vacsiért? Hol marad a vadászat öröme?
  Én még... nagyon élveztem. Szóval akkor összegzem. Alakítsak ki amolyan... vérbankokat, amiből ha kiveszem az éppen kellő minőséget és mennyiséget, akkor fizetek érte?

  Ez így érdekesen hangzik, de fura. Miért jó az állandó? Meg ez tényleg elfogadott, hogy fizessek vacsoráért? Oké, hogy nekem ez lételemem, de na, naaaaa. Nem is találtam olyat, akire azt mondjam, oké, többször akarom látni.
  -Deeee... akkor ugyanolyan prostik mint én voltam. Mi? Vannak orgiák?
  Persze egyből felkapom a fejemet és megragadom a lényeget. Orgiákat szoktak rendezni? És akkor én még éreztem magam kicsit szarul, hogy simán áruba bocsátottam magam, ha kellett egy kis pénz. Lehet, mégis szeretni fogom ezt az életet... remélem... vagy nem tudom, de vigyorgok. Sosem tagadtam, hogy perverz is tudok lenni, de azért nem hangoztattam, mert így is megkaptam párszor, mennyire fiatal vagyok az ilyesmihez. Na de valamivel el kell ütni az időt, nem? Mégis szeretni fogom, eldöntöttem, azt viszont most nem kérdezem meg, mikor is lesz ilyen orgia. Viszont ha korhatáros, és emiatt engem kizárnak, akkor be fogok durcizni... nagyon.
  -Jaaaa, hogy ők egy pár voltak? Na az nem tűnt fel, de nem is bántottam nagyon, meg ilyesmi. Jaj dehogy, nem akartam volna megölni, akkor azzal bajt csinálok, és szégyent hozok Alexanderre, a klánra meg rád is.
  Te jó ég, oké, hallottam, hogy fordultak elő balesetek és a kezdő végül is addig zabált, míg a vacsorája kimúlt, de ezt el szeretném kerülni. Legalább ezt. Akkor legalább senki sem morcos, legfőképp Marcus nem.
  -De nem tudom. Még nem megy.
  Megrázom a fejemet, és halkan suttogom, mert ha olyan egyszerű lenne ez az egész, akkor már tudnám, de jelenleg még nem tartok ott. Minden érzelmet megélek, és nem tudom őket palástolni.
  Viszont a megerősítéstől boldog vagyok, hogy többet érek mint amennyiért árultam magam. Ez a "vérbankos" történet viszont azért szöget üt a fejembe... lehet, képes lennék ilyet kiépíteni?
  -Köszönöm.
  Boldogan ölelem meg Marcust, soha de soha senki nem volt, aki ezzel biztatott volna, soha de soha senki nem mondta ezt még így, ahogy ő. Még ha nem is gondolja komolyan, akkor is elhiszem neki, mert jól esik.
  -Már nem akarok elsorvadni.
  Bájos mosollyal lesek Marcusra, nálam még ennyit számít az is, hogy éppen milyen az érzelmi életem.
  -Úgy, ahogy mondtam. Ti idősek elfelejtitek az érzéseket, kihal belőletek, nem tudtok már szeretni, úgy igazán, tiszta szívből. Én még igen, én még tudok szerelmes lenni, ha úgy alakul.
  Ez az igazság. Az egyik idős vámpír mondta, hogy egykor még voltak neki is ifjú korában, de már nincsenek, és minél idősebbek, ez annál inkább eltűnik. De miért? Lehet, sok hátránya van és azért?

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Vas. Márc. 11 2018, 22:25

  - Mert a visszatérő vevőkkel tudsz tervezni, tudsz rájuk építeni. Vámpírként ugyanez érvényes.
  Egyelőre nem látom az arcán, hogy megértené, de talán kezdi kapisgálni.
  - Mi? - ráncolom össze a szemöldökömet. Itt valami zavar van a kommunikációban. - Nem! Ha ők a te nyájad, nekik nem kell fizetned. De ha nincs nyájad, és nem sikerül vadásznod, mert például megsérültél, vagy már nem tudnál visszaérni napfelkelte előtt... Na arra van a házhoz szállításos "hostess" kontakt. De a nyájad azért fog jönni, mert a kedvedre akar majd tenni. Mert látni akar majd. Mert függővé válik a harapásodtól.
  Egy kicsit felnevetek. Hát persze, hogy az orgia ragadta meg a kicsinyem figyelmét. Pontosan annyira perverz, mint én, és ez nagyon tetszik.
  - Naná, hogy vannak orgiák. Elég véresek. Bár nem mindig. Persze, hogy nem akartad megölni... De néha előfordul. A Bestiád, ha éhes, néha elszabadul. Fiatal vagy és ez természetes.
  De ennyit erről... majd egy másik alkalommal bemutatom őt a Bestiájának. Ennyit elég volt egy éjszaka megemésztenie. Az, hogy időközben dugig telítődik a hely és megjelennek más vámpírok és más groupie-k is, cseppet sem érdekel, elvégre megölel, ami egy baromira átatlan és kedves gesztus. Átölelem én is a hátát. A boldog fióka a jó fióka.
  Egy kicsit elgondolkodtató, amit mond. Néha én is gondolok erre, de nem szeretek, mivel egyáltalán nem akarok se elkopni, se kifakulni, se elszürkülni, mert az azt jelentené, hogy öregszem, én pedig örök fiatalságra esküdtem. Nem mondok semmit, csak belepuszilok Ethan nyakába, aztán elengedem.
  - Akkor menjünk, mielőtt még túlságosan szerelmes leszel.
  Leszállok az asztalról, majd az asztalra dobok egy bankjegyet, ami bőven fedezi a fogyasztásunkat. Ethan a póráznál fogva kerül kivezetésre. Bent már zajlik a tánc, elmúlt éjfél, és igazából maradhatunk, ha szeretné, de a pórázt, azt akkor se veszem le róla, imádom.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Márc. 12 2018, 14:09

  -A visszatérő kuncsaftjaimmal többnyire nem két napig voltam együtt.
  Még mindig értetlenül nézek Marcusra, hát akivel együtt voltam, azaz amolyan párkapcsolatnak nevezett valamiben, attól úgymond ajándékot is kaptam néha, aki meg csak a szolgáltatás miatt jött, az fizetett.
  -Jaaaaaaa, hogy így érted. Szóval ha valaki ízlik, akkor... akkor függővé kell tenni? Ez tetszik.
  Nem olyan rég volt olyan vacsim, akinek annyira ízletes volt a vére, és sajnáltam, hogy csak egyszer látom talán, de így egészen más. Akkor majd lesz ilyen nyájam, vagy mim.
  Az orgiára egyből felcsillan a szemem, még szép. Egy helyen mindenki és még válogathatsz is... az maga a mennyország.
  -Sűrűn? Az nem baj, csak nem szeretnék lemaradni róla. Nem hát. Abból botrány lett volna.
  Az orgia említése nagyon is feldob, alig várom, hogy legyen olyan, még ha nem is két nap múlva lesz az. Az, hogy a bestiám lehet kíméletlen, sejtem, bár még nem volt benne részem, azaz nem úgy, szóval még senkit nem öltem meg. Szerencsére.
  Olyan jó érzés Marcushoz bújni, és ilyenkor érzem azt, hogy mennyire kicsi vagyok hozzá képest és gyenge. Ez annyira rossz. Én nem tudnám megvédeni őt, ha belekeveredne valamibe.
  -Jó, menjünk, úgy is van egy meglepetésem.
  Ha megyünk, akkor megyünk, vidáman pattanok fel, és indulok kifelé. A póráz egy cseppet sem zavar, de megígértem, hogy kiengesztelem Marcust, és erről nem tettem le.
  Remélem, nem ellenkezik, lelkesen indulok egy általam ismert sex shop felé, és még az ajtóban sem állok meg, azonnal berongyolok.
  -Tessék, válassz. Mivel megbántottalak azzal, hogy leszóltam a nyakörvet, úgy gondoltam, hogy elhozlak ide. Nem tudom, mit választasz, de esküszöm, ha olyan, viselni fogom.
  Csillogó szemekkel magyarázok Marcusnak, és bízom benne, hogy ezzel tényleg sikerül kiengesztelnem.


  A hozzászólást Ethan Keon O'Brien összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 12 2018, 22:27-kor.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Márc. 12 2018, 22:24

  - Mégis hány hosszútávú szeretőd volt, Ethan? - kérdezem, mert egy kicsit kezdek gyanakodni. - Hány évesen kezdted?
  Kicsit túl könnyedén veszi a dolgokat.
  - Függővé teheted, de onnantól felelősséggel tartozol érte. Oh, hiszen New York Cityben vagyunk... ebben a városban valahol mindig van valahol egy szimpatikus orgia - forgatom meg a szemem, majd a hajába túrok. - De te még túl fiatal vámpír vagy a tömeges szexhez. A végén rossz vége lenne. Majd elviszlek, ha itt az ideje - ígérem meg neki vigazstalásul azért, amiért úgyse mehet el még nagyjából egy évig.
  A pórázzal a kezemben vezetem ki, olykor közelebb húzva magamhoz, máskor messzebbre engedve. Imádok ezzel játszadozni. A sex shop előtt megállok, és megragadom a pórázt: nem engedem, hogy belépjen.
  - Ezt az engesztelést csak akkor fogadom el, hogyha bármit is választok, felveszed, és közben egyetlen panasz sem hagyja el a csepp kicsi szádat.
  Ha ebbe így belemegy, akkor előremegyek a boltba, amíg őt a póráznál fogva nem engedem mozdulni. Akárhová is megyünk, nekem van jogom elsőként belépni. Én vagyok a rangidős.
  Némi nézelődés után kiválasztom az egyik próbababán lévő szerelést. Egy necc combharisnya és egy fekete fűző kerül a pénztárban álló sráchoz, meg egy pár fekete tűsarkú cipő.
  Aljas vagyok? Igen. Elégedett? Nagyon...
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Márc. 12 2018, 22:47

  -Kettő. Mindkettő egy évig.
  Vágom rá azonnal. Jó, ez lehet, Marcusnak nem sok, de nekem az volt.
  -Tizenkettő.
  Erre nem vagyok annyira büszke, de ez az igazság. Egy kicsit talán el is szégyellem magamat.
  -Jaj, ez de bonyolult. Na nem baj. Ó, én ezekről eddig nem is tudtam. Itt élek, és nem tudok róla... hű. Jó, várni fogom.
  Ez a függővé tétel érdekesen hangzik, ebbe bele fogok jönni, de nem viszem túlzásba.
  Tényleg szeretnék megnézni egy orgiát, akármikor is lesz, Marcus pedig megígérte, vagyis biztosan be fogja tartani. Remélem.
  Még az sem szegi kedvem, hogy szórakozik a pórázzal, és hol mehetek, hol nem, de annyira mutatni akarok neki valamit, hogy csak az ajtóban rántódok vissza igazán, mielőtt berongyolhatnék.
  -Ezért hoztalak ide. Legyen.
  Bólintok, végül csak bejutok, és nagyon de nagyon érdekel, Marcus mit fog választani. Még egy ilyen nyakörvet nem élek túl, így erős drukkolásba kezdek. A fűző nem is olyan rossz, sőt, kifejezetten tetszik, mert vagány darab. A harisnya, hát na, majd túlélem, de a tűsarkú? Abban ki fogom törni a bikámat, de megígértem, és igen, fel fogom venni, ha csak egy lépés erejéig, de akkor is. Aztán meg úgy is fekszem törött bokával.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Márc. 12 2018, 22:54

  A tizenkettő az azért elég kemény... De egyelőr csak elképedve nézek rá egy rövid ideig. Utána egészen leköti a figyelmem valami más, aztán a bolt, meg a válogatás. Egyébként szeretek nézelődni, sőt, velem shoppingolni egy kész rémálom, mint megfogdosok, megnézek, kipróbálok... De ezeket nem is olyan nagy sokára szedtem össze.
  A legnagyobb meglepetésemre, még csak egy szemforgatást sem kapok. Csendben, jó kutyusként tűri, hogy megvegyem neki a nőies ruhadarabokat azután, hogy közölte, ő ilyesmit azán soha nem venne fel. Egyébként nem tudom, mire számított. Egy termetes vibrátorra, vagy egy anal plugra? Majd talán arra is sor kerül, de még korai.
  A szatyrot a kezébe adom (szép fekete, diszkrét, semmi se látszik ki belőle), és indulhatunk is haza. Felpörgetem a Jaguar motorját, és végigszáguldunk az éjszakai forgalmon.
  - Tizenkét évesen hogy volt egyáltalán bármi fogalmad arról, mit kell csinálnod?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Hétf. Márc. 12 2018, 23:07

  Miközben Marcus válogat, én is nézelődök, mert van itt minden. Olyan bilincset is látok ami neki van és kampót is. Kiszúrok egy bőrnadrágot, na az nagyon tetszik. Persze azt is figyelem, az apám mit néz, és annyira nincs is rossz ízlése ám, ráadásul megígértem valamit, ki akarom engesztelni, így egy szót sem szólok.
  Talán még nem az a vészes kategória, jó, a tűsarkú az meredek, de csak túlélem valahogy, de a fűzőért tényleg odáig vagyok. Most pedig pont nem érdekel, hogy az női, persze már most sejtem, hogy vissza fogom még hallani ezt, hiszen kijelentettem, én női ruhákat biztos, hogy nem... hát tessék.
  A szatyrot is vidáman cipelem, csak a kocsiig kell, nem mintha látni lehetne, mi van benne. Már a kocsiba is sokkal jobb kedvűen ülök be, mint amikor indultunk.
  -A fantáziámra bíztam, abból indultam ki, nekem mi a jó. Meg... meg volt egy idősebb férfi, aki egy csomó mindent megtanított.
  Nem volt zökkenőmentes, de a kezdeti szerencsétlenkedéseimet elnézték, mert annyira cuki voltam.

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Kedd Márc. 13 2018, 22:18

  Sokkal vidámabbnak tűnik, mint korábban volt, és lehet, hogy ez a vacsorának köszönhető, talán valami másnak, mindenesetre örülök neki. Nem tudom, mennyi ragadt meg neki az oktatói célzattal elmondott monológomból, de majd kiderül.
  De az, hogy mindössze 12 évesen bekerült a bizniszbe, egészen elképesztő. Hazavezetek Staten Islandre, de közben azért bőven van időnk beszélgetni, mert az út nem rövid, a városon belül nagyok a távolságok akkor is, ha egy notórikus gyorshajtó, félelmet nem ismerő vámpír vezet.
  - Ki volt az az idősebb férfi? Egy rokon? Az apád? - faggatom, és a képemen látszik, hogy milyen sötét gondolatok járnak a fejemben ezzel kapcsolatban. Ha olyasvalaki, aki még életben van, akkor már nem sokáig lesz, azt garantálhatom.
  Előveszek egy cigit, és rágyújtok. Kicsit lehúzom az a kocsi ablakát. Szinte sose gyújtok rá a kocsiban, de most felbasztam az agyam.
  - Hogy kezdődött? - fogok hozzá a vallatáshoz. Nem, nem az a baj, ha valaki kurvának áll... Na de az, hogy tizenkét évesen nem lát az anyagi gondjaira megoldást, az egyszerűen elképesztő. - És mire kellett annyira a pénz?
  Talán kényszerítették. Vagy a szüleinek adósságai voltak. Vagy betegek. Vagy talán ő volt beteg. Akárhogy is, tudni akarom az igazat, és ha csak egy pillanatra is azt érzem, hogy kamuzik, vagy mellébeszél, akkor azonnal leállítom.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Kedd Márc. 13 2018, 22:33

  Tényleg jó kedvem van, még akkor is, ha az a tűsarkú zavar. A többi meg érdekes módon nem, pedig nem férfi darabok. Mindegy, belementem, megígértem, nem fogok belehalni, ha egyszer felveszem. Remélem, hogy egyszer, legalábbis a harisnyát meg a cipőt, a fűző az menő.
  Menet közben egy csomó mindenről beszélgetünk, nem is tudom, hogy bírtam ki szinte szó nélkül idefelé, tényleg nem.
  -Egy kuncsaft. Neeeem, dehogy. Akkor ismertem meg, Maximnak hívták, és már elmúlt 60 éves. Nagyon rendes volt, ő volt az egyik, akivel kb. egy évig együtt voltam.
  Nincs miért haragudnom rá, tényleg rendes volt és figyelmes, Mindig vigyázott arra, ne okozzon fájdalmat. Kedveltem őt, és azt hiszem ő is engem.
  -Már akkor felfigyeltek arra, hogy túl szép vagyok, és már akkor felajánlották, hogy modellkedjek. A szüleim ezt nem támogatták, azt mondták, úgy szerzem meg rá a pénzt ahogyan akarom. Mivel a smink és a többi nem olcsó, az ilyen szórólapozás semmit nem fizetett. Mivel már akkor is megnéztek az utcán, fütyültek, vagy megjegyzéseket tettek, hogy elkísérhetném őket ide vagy oda, rájöttem, hogy a lehető leggyorsabban úgy szerezhetek pénzt, ha végül is magamat adom el.
  Nem valami szép történet, de elmesélem, megváltoztatni úgy sem tudom.
  -Volt egy srác, aki kijelentette, hogy az ő területén csak akkor lófrálhatok kuncsaftot keresve, ha védelmi pénzt fizetek, vagy leadom a jó részét annak, amit keresek. Ez nem tetszett, ezért megvert. Akkor ismertem meg Maximot, aki végül is papíron a futtatóm lett, de soha nem kényszerített semmire és nem is kért semmit a pénzből sosem, viszont így védve voltam másoktól.
  Így kezdődött, illetve ez volt az eleje. Aztán a többi már jött magától.
  -Ahhoz, hogy be tudjak futni mint modell. Rengeteg castingra mentem.
  Nem másra, tényleg nem. Sosem drogoztam vagy ilyesmi, erről szó sincs.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Márc. 14 2018, 22:37

  Nem győzök nagy szemeket mereszteni.
  - Egy hatvanéves vén fasz? Vagy vámpír volt az is? Vagy mágus? Ne mondd, hogy egy szottyadt seggű vén trottyal szexeltél életedben először mert kiugrom az ablakon! - hitetlenkedem és közben egyre erőteljesebben szívom a cigarettát.
  Hát ilyen nincs! Komolyan, ez a gyerek csoda, hogy még nem vágta fel kiskanállal az ereit. Méltatlankodva csóválom a fejem és ciccegek a történet folytatását hallgatva is. Méghogy ciccegtek utána...
  - Tizenkét évesen még gyerek voltál! Hát még most is ott van a tojáshéj a seggeden! - elégedetlenkedem. Nehezen fogom túltenni magam ezen. - Te mégis hol az istenben nőttél fel? Harlemben bébi?
  Kezdünk kiérni a forgalmas résztől, szóval beletaposok a gázba. Lassan elérjük a szigetre vezető hidat, én pedig próbálok napirendre térni a dolog felett.
  - Hát... Tudod, sokan a helyedben nem csinálták volna ezt így végig. De amúgy azt mondtad, hogy kurválkodni sokkal jobban szerettél, mint mondellkedni. Miért? - faggatom tovább.
  Egyébként azt azért el kell ismernem, hogy ezegy igen érdekes beszélgetés. Pedig még olyan fiatal! A szemem sarkából újra és újra ránézek, hogy lássam.
  - Hány éves vagy pontosan?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Márc. 14 2018, 22:52

  Érzem a döbbenetet Marcus hangjában, de igen, Maxim nem volt fiatal, ez igaz.
  -Aha. Nem, ember volt, azt hiszem... bár nem néztem 40-nek sem. De, ő volt az első.
  Tudom is én, hogy ember volt vagy nem, hát akkor még semmit nem tudtam erről a világról. Bár... ha nem néztem 40-nek sem... lehet nem is ember volt? Hű. Végül csak elszégyellem magam, mert valóban Maxim volt az első az életemben, és nem, akkor még nem voltam szerelmes.
  -Igen, gyerek, de azért mégis megnéztek, és fotóztak is rendesen. Nem, itt New Yorkban, azaz Manhattanban.
  Harlemről hallottam, de Manhattan se sokkal jobb ám, csak úgy tűnik.
  -Muszáj volt. Igen, jobban. Azért mert sokkal gyorsabban kerestem vele, és ha éppen olyanom volt, akkor nem egész éjszakát vállaltam. Sokszor egy nyomorult fotózás 12-16 órán át tart. Olyan is volt, hogy fotós 12 óra után közölte a télvíz kellős közepén, hogy az összes kép kuka, gázoljak bele a jéghideg vízbe, meg feküdjek bele, mert ihletet kapott.
  Sokat számított ám, hogy megválogathattam a kuncsaftokat, nem volt kötelező mindenkit elvállalni. A fotózás meg, legalábbis az elborult fotósok miatt kész rémálom volt. Ezután az eset után csak 3 hétig nyomtam az ágyat.
  -Már 16 múltam.
  Vallom be csendesen. Oké, ez sem túl sok, tudom, így meg még rosszabbul hangzik, hogy nem is olyan rég még árultam magam.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Márc. 14 2018, 23:11

  Na jó... ez azért egy kicsit túlzás. Szerencsétlen, csoda, hogy nem undorodott meg egy életre a szextől.
  - És elmentél?
  Ez csak egy mellékes kérdés, mégis, érdekel. Nem is tudom, hogy számít-e, de minden részletet tudni akarok. Hallgatom a sztorit erről az egészről, hihetetlen, hgoy ezek a dolgok Manhattanben történnek... Hát ez elvileg egy normális környék! De persze az emberek tiszta őrültek. Már semmin se kellene meglepődnöm. Láttam már cifrábbat is, de az olyan régen volt...
  Az emberiség tényleg nem halad semerre.
  - A fotózásért neki kéne fizetnie neked. Vagy valamit nem értek? - próbálom helyre tenni a dolgokat a fejemben. Soha de soha nem fizettem még azért, hogy fényképet készítsenek rólam. És most tekintsünk el attól, hogy ez hiúsági kérdés.
  - A 16 elég kevés. Akkor te még iskolába jársz? Jártál egyáltalán iskolába? - kérdezem, majd kipöckölöm a csikket az ablakon.
  Egy kicsit gondolkodom, de aztán kihúzom magam az ülésen, jobbra és balra is kiropogtatom a nyakam, aztán kezdek lassítani, mert lassan hazaérünk, és mégse vágódhatok be az alagsori garázsba ilyen sebességgel.
  - Nézd, engem nem zavar, ha prostit játszol. Az se, ha modellt. De zsebpénzt fogsz kapni ezentúl. Tőlem, mivel én vagyok az atyád. Nyittatok neked egy kedves kis bankszámlát, és arra költöd a pénzt, amire akarod. Felőlem gumikacsákat is vehetsz belőle. Mennyit költesz egy héten?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szer. Márc. 14 2018, 23:33

  Lassan kezdem szégyellni az egész eddigi életemet, mert így végiggondolva tényleg gázul hangzik, de megtörtént, ez van.
  -Vele igen.
  Csendesen felelem, már nem számít ez az egész. Ez a múltja, még ha nem is túl sok.
  -Ha befutottál, vagy neves cég alkalmaz, akkor már igen, tudsz vele keresni. Amíg nem, akkor filléreket kapsz csupán, csak az elvárások nagyok. Mindig azt hangoztatják, hogy ha nem tetszik, mehetsz, jön más helyetted. A modellek szinte megölik egymást egy lehetőségért is, és ha adódik, akkor bármit bevállalnak szinte az elején, mert egy ilyen fotózáson is van ott még vagy 3, hogy ha a fotós elégedetlen veled, simán lecserél. Akkor pedig melót sem kapsz egy ideig.
  Sajnos nem olyan egyszerű ám, mint ahogyan sokan hiszik. Óriási harc megy a helyekért, az állandó mérések, és a legapróbb melók. Bár most már azért haladok, túléltem pár évet, és kedvelnek.
  -Jártam, míg Lash be nem ölelt. Utána nem, mert ezt tanultam, azaz amolyan magántanulói fázisba léptem.
  Azért nem maradtam ám ki teljesen, csak kis időre, meg most nem csináltam semmit, de azért tanulok ám. Nem mintha érdekelne, de állítólag muszáj.
  -Úgy már nem akarok soha többé prostit játszani. Jóóóó, ha most bejön egy nagyon jó ajánlat, akkor nem fogok nemet mondani, deeeee... abba akarom hagyni. A modellkedést még nem. Zsebpénzt? Én? Köszönöm. Öööö... nem tudom, nem sokat. Csak a sminkkészletemet szoktam feltölteni havonta egyszer. Most már kajára sem kell költenem, és tettem félre. Utálom a gumikacsákat, még akkor is, ha tusfürdő van bennük.
  Tudom, hogy ha akarnám, folytathatnám, de tényleg nem akarom. Eleget használtak mások. A zsebpénz említésére meglepődök, mert azért spóroltam is. Maximum még ruhákat szoktam nézni, de nem minden héten.

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Csüt. Márc. 15 2018, 00:07

  Eléggé hozzáértően beszél a modellkedésről. Bólogatva hallgatom és tanulok. Azon jár az eszem, hogy van egy fotós a nyájamban, talán ha Ethan jól viselkedik, neki adom majd egyszer.
  Mégis hogy lehet, hogy máris azon gondolkozom, hogyan jutalmazzam meg? Még ki se érdemelte... Még nincs 24 órája, hogy a gyermekem. Legutóbb nem alakult ki a kötődésem ilyen gyorsan... Vagy már rosszul emlékszem?
  Előkotrom a mélygarázs csipogtatóját, és amint a kapu felnyílik, lassan behajtunk az épület alá, mélyen, egészen a mínusz kettőre, a saját különbejáratú parkolóhelyemre. Közben kuncogok egyet.
  - Te kis hátulgombolós vámpír... Tudtad, hogy 18 év alatt tilos bárkit is beölelni? Van egy iskola az olyanoknak, mint te. Mert annak ellenére, hogy tilos, mégis néha megtörténik. Szóval ott leteheted a szükséges vizsgáidat. Esti tagozaton.
  Maradok a kocsiban, még nem szállok ki, nem mozdulok, mert ez a kijelentése egy kicsit meglep. Hiszen tegnap azt mondta, élvezte a hímringyóság minden egyes percét. Csak nem célba értek a monológjaim? Elgondolkodva figyelem egy darabig szótlanul.
  - Heti 200 dollár akkor elég lesz. Ezen kívül van még egy pár új szabályom - kezdek bele, és felé fordulok. - Bárhová is akarsz menni, csakis kísérővel teheted. A kísérőd legtöbbször én leszek, vagy valamelyik ghoulom. Ne hagyd el a szigetet, mert máshol a városban szabad préda vagy. Nem sokan akarnák megsérteni a klánunkat, de mindig van egy-két balfasz, aki megpróbálja a hülyeséget - fűzöm hozzá, aztán átgondolom, mi van még. - Át fogunk költözni egy másik lakosztályba, ahol neked is van külön lakrészed. Nagyjából 2 hét múlva készülnek el az átalakítással. Berendezheted, ahogy akarod. És van még valami...
  Veszek egy mély lélegzetet, és félrenézek. Kicsit habozok, de végül csak folytatom.
  - Sosem volt még ennyire fiatal gyermekem, és amint látod, nem vagyok egy apa típus. Azt akarom, hogy ha valami bajod van, mondd meg, mert nem látok a fejedbe. Érthető? - kérdezek vissza hűvösen, csak hogy ne legyen olyan érzelgős a hangvétele a beszélgetésnek.


  A hozzászólást Marcus Van Beest összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 15 2018, 20:22-kor.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Csüt. Márc. 15 2018, 00:56

  Hosszasan mesélhetnék a modell életről, de nem akarom ezzel untatni Marcust. Nekem még talán szerencsém van, de ismerek olyat, aki folyamatosan küzd a súlyával is, és képtelen egy kilótól is megszabadulni, pedig ha nem teszi, kirúgják, nem foglalkoztatják tovább.
  Most már könnyebb, mert amióta Lash beölelt, erre legalább nem kell figyelnem, és nem is fázok meg.
  -Tényleg? Nem, ezt nem tudtam, de az a másik fiú is nagyon fiatal volt, amikor vámpír lett, asszem annyi volt mint én most, Noel. Iskola? És akkor oda fogok menni?
  Noelt tökre kedvelem, vele szoktam ökörködni is, de csak ha a nagyok nem látják. Ő is mondta meg én is tapasztaltam, hogy az idősek nem szeretik, ha hangoskodunk, vigyorgunk, vagy száguldozunk a folyosókon. Pedig szoktunk.
  És igen, amikor Marcus azt mondta, hogy sokkal többet érek, akkor azért elgondolkodtam egy kicsit, és tényleg szeretném befejezni ezt az egészet, még ha élveztem is.
  -Juj, az bőven. Köszi. Micsodák?
  Kíváncsian fordulok Marcus felé, mik lehetnek a szabályaik. A klán mellett eggyel több vagy kevesebb... már nem érdekes.
  -Ja, jó. Az eddig is így volt. Mármint volt kísérőm. Oké, nem megyek máshová. Tényleg? Lesz külön szobám?
  Ez nem is hangzik olyan vészesen, sőt, szinte nem is bővült, ugyanezek voltak eddig is. A külön lakrésznek nagyon örülök, és alig várom.
  -Oké. De... de akkor miért vállaltad el?
  Ez érdekel. Marcus simán mondhatott volna nemet, ahogy a többiek is, mert gondolom nem ő volt az első, akinek felkínáltak. Vagy de? Nem tudom, Kyleal azóta nem beszéltem mióta Lash miatt kaptam.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Csüt. Márc. 15 2018, 22:07

  - Szerintem Noel idősebb nálad... Legalábbis annak néz ki. Te egy kölyökmacska vagy, ő meg egy fiatal kandúr. De rajtatok kívül nincs gyermek a klánban. Igen, oda fogsz járni. Remek hely lesz, hogy keríts magadnak néhány állandó kelyhet. Persze, az Akadémia hivatalosan nem vadászterület, hanem semleges hely és annak is kell maradnia - magyarázom neki. - De az iskolán kívül bármelyikükből falatozhatsz.
  Elkezdem sorolni a szabályokat, mint valami börtönőr, de úgy tűnik, ezek nem ismeretlenek számára most sem. Jó, már ennyivel is beljebb vagyunk, és nem kell mindent a nulláról kezdeni.
  - Egybe nyitnak két lakosztályt. A tiéd kicsit kisebb lesz, mint az enyém, de szerintem el fogsz férni. Neked nem lesz erkélyed, nehogy véletlenül megégesd magad - húzom a szám egy picikét csúfos mosolyra. Hiszen a fiatalok annyira szeleburdiak! Még száz évesen is előfordulhat velük, hogy véletlenül ablakot akarnak nyitni kora este. - A színét is kiválaszthatod. Gyere, megmutatom, melyik lesz az - intek neki a fejemmel, és végül kiszállok a kocsiból.
  A lifthez viszem, miközben a kulcsom pörgetem hosszú ujjamon. Közben feltesz egy kérdést, én pedig kicsit elgondolkodom, mit is feleljek. Megjön a lift és csak azután válaszolok, hogy kettesben vagyunk a fém kalitkában, mert végül is, miért ne. Úgyis megtudná előbb-utóbb.
  - Akartam még egy gyermeket. Ebben a klánban viszont ez kivételes ajándék, mivel nem ölelhetünk be senkit. De te vagy az én ajándékom Alexandertől, cserébe...
  Elhallgatok. Nem, ebbe ne menjünk bele, nincs semmi köze, hogy miért kaptam őt jutalmul, mint egy selyem szaaggal átkötött húsvéti nyuszit.
  - Te meg én sok mindenben hasonlítunk - fűzöm hozzá, aztán felérünk a megfelelő emeletre, az ajtó kinyílik.
  Minden le van takarva fóliával, poros, rumlis, hisz felújítás zajlik. A lakás fekvése egész más, és - egyelőre - hatalmasak az ablakok. Nem a város, hanem az öböl felé néz. Kicsit alacsonyabban vagyunk, de még így is sokkal magasabban, mint ahová bármelyik másik matuzsálem költözni akarna önszántából.
  Szóval van egy nagy enteriőr, balra a balkon, egy óriási háló nekem, meg egy kisebb fülke... Jobbra egy kisebb háló, egy ugyanakkora fülkével. Különbejáratú fürdőszobák lesznek, az enyém persze nagyobb. Mindkettőnknek saját gardrób. Különös a lakás alaprajza, mint egy szárnyra kelő denevéré, de ezt csak akkor látni át, ha többször körbejárod.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Csüt. Márc. 15 2018, 22:42

  -Igen, idősebb, csak azt mondtam, annyi volt mikor beölelték, mint én most. Én az, tudom, de cuki macska. Nincs... gondolhatod... két gyerek a nagyok között... szuper, és a szigeten van, szóvaaaal még nem is vétek szabályt.
  A kölyökmacska elnevezéssel egyetértek, tényleg az vagyok, arra pedig, hogy csak m vagyunk kölykök, hát elhúzom a számat. Azért nem olyan jó ám, mert mindig meg kell felelni az időseknek.
  Az iskolának örülök, főleg, hogy itt van a szigeten, és nem is kell messzire menni.
  -Kicsit kisebb? A tiéd hatalmas, Marcus, abban el lehet tévedni. Oké, akkor majd veled megyek az erkélyre.
  Megdöbbenek, mert én kis helyen is elférek. Na jó, a piperéim nem, de azért igyekszem. Az erkély nem léte nem zavar, tényleg akartam én ablakot nyitni Lashnél is, úgy állított meg és zárta le végül az összeset, hogy csak ő tudja kinyitni.
  -Tényleg? Köszönöm. Halványkék vagy fekete-vörös? Szerinted az milyen?
  Végül is olyan mindegy, ha megy a szeme színéhez és a bőréhez, akkor minden jó.
  Szinte kiugrok a kocsiból, úgy rohanok Marcus után a zacskóval a kezemben. Az, hogy lifttel megyünk, már meg sem lep.
  -Ezeket is köszönöm ám.
  Emelem meg a csomagot, mert azt eddig elfelejtettem. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy Marcus miért vállalt el engem, miért nem mondott nemet. Hiszen én macera vagyok az egész klánnak, ám meg is lep azzal, amit mond.
  -Még egyet? Szóval, szerettél volna? És hány gyermeked van rajtam kívül? Igen, azt tudom... tiltott. Ajándékod? Mit kért cserébe?
  Bájos mosoly kúszik az arcomra, azért jól esik, hogy Marcusnak nem kényszer vagyok, hanem szeretett is volna. Na de miért kapott cserébe? Ez érdekel. Na meg most már az is, hogy hány testvérem lett hirtelen.
  -Igen? Azt még nem vettem észre, de te biztos jobban tudod. Egy nap alatt még nem ismertelek meg.
  Miben hasonlíthatunk, azt nem tudom, na jó, egy dolgot láttam, hogy Marcus is szeret stílusosan öltözni. ezen kívül még nem azonosítottam be a többi jegyet.
  Közben megérkezünk, és míg azon gondolkodok, miben hasonlítok Marcushoz, a szám is tátva marad. Nem, nem a rumlitól, de ez a lakosztály egyenesen hatalmas, ide térkép kell.
  -Hűűűű.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Márc. 16 2018, 12:21

  Egy bólintással nyugtázom, hogy ennyire szófogadó gyermek. Lehetne egy mocskosul lázadó anarchista is. Azzal is elbírnék, de ez így sokkal kellemesebb, még a szájhúzogatással és az éles nyelvű panaszkodással együtt. Jó látni, hogy örül az új lakosztálynak, pedig még nem is látta.
  - Majd ha látod, kiválasztod a színeket. A bútorokat meg minden mást is meg kell rendelni szóval nem lesz sok időd gondolkozni. Fekete? Nagyon vámpíros, de a sajátod olyan lesz amilyet akarsz. Én szeretem a világos színeket - válaszolok vállat vonva.
  Hirtelen megköszöni a sex shopban vásárolt dolgokat, és úgy tűnik, őszintén teszi, nem kötelességből. Fürkészőn nézem élénk arcát, majd macskásan ráhunyorgok, jelezve, szívesen. De aztán még fel se érünk, és máris megrohamoz tengerniy kérdéssel, én pedig halkan felnevetek.
  - Szörnyen kíváncsi vagy, kismacskám. Három gyermekem van rajtad kívül. A legfiatalabb 180 éves, Romeonak hívják és most Dubaiban él. A másik kettő Emanuel és Luc, ők Európában vannak. A... lojalitásomért kaptalak. Maradjunk ennyiben - zárom le a kérdést hamar, mert vannak dolgok, amikről igazán nem beszélhetek az egynapos fiókámnak. Nem is kell tudnia. Mindent a maga idejében.
  Szélesen elmosolyodom a reakciójára a lakosztályt illetően. Elmutogatom neki, mi hol lesz nagyjából, aztán elkezdek vele ötletelni pár dologgal kapcsolatban.
  - Lesz egy bárszekrény, nagyjából itt. Abban lesz a hűtő, hogy legyen nasi, meg tartalék vér... Amúgy nem nagyon fogunk főzögetni. Némelyik kelyhem hiányolta ezt, de nem izgat. Vagy te szeretnél? - kérem ki a véleményét, hiszen ő is itt fog élni velem, az elkövetkező egy évben biztosan. Na de ennél van fontosabb kérdésem is. - Akarok egy jakuzzit is. Ha odakint van az erkélyen, akkor nem használhatjuk, amikor csak akarjuk, szóval idebent kell lennie. Ide gondoltam - mutatok az egyik sarokra az ablaknál.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Pént. Márc. 16 2018, 20:04

  Most nem tudom eldönteni, mennyire jó az, hogy nem vagyok az a hű de kifejezetten balhés gyerek, de tény ami tény, tényleg nem vagyok az. Vagy nem tudok róla. Jó, néha hisztis napom van, eddig csokit ettem olyankor, most meg nem tudok, vagyis marad a hiszti meg a duzzogás.
  Az új szobának meg már előre örülök, igen, nekem bári megfelel, ha otthonos, és jól érzem magam.
  -Oké. Bútorokat is? Nem jó a régi? Nem, úgy gondoltam, hogy mondjuk vörös a fal színe, a bútor fekete. De szeretem ha színes, ami úgy feldobja az embert.
  Bonyolult vagyok ám, mert ha lakberendezni kell, akkor órákat tudok azzal foglalatoskodni, hogy mi hová kerüljön, vagy melyik színhez mi megy. Nem egyszerű. Volt már olyan is, hogy elkészültem, aztán átrendeztem az egészet.
  Miután ezt megbeszéltük, ezernyi kérdést teszek fel egyszerre, de ezek fontosak, szerintem.
  -Az, de baj? Három? Hú, sose volt testvérem. 180... hát jó. Én még ahhoz is kicsi vagyok. Dubaiban? Az gyönyörű, de szerencsés. Aha... hát jó.
  Megjegyzek minden nevet, többször ne kelljen megkérdezni, persze valószínűleg össze is keverném őket, pláne, hogy nem tudom, hogy néznek ki. Lojalitásért lettem ajándék... ez valahogy nem hangzik túl meggyőzően, de legyen, nem kérdezek rá ismét. Örülök, hogy kiengeszteltem Marcust, nem kell még egy vita, mára nem.
  A lakosztály pedig rögtön feldob, azon kívül, hogy hatalmas, tetszik az elrendezése. Nem szokványos.
  -Az jó ötlet. Azért remélem, nem fogok sűrűn rájárni, báááár, esélyes. Főzni? Nem, ha lehet nem. Meg minek? Úgy sem ehetem meg, akkor meg minek főzzek?
  Egy csomót lehet spórolni a kajával és így az idővel is. Hülye leszek főzőcskézni feleslegesen. Azért ezt a részét élvezem ám a vámpírságnak, nem kell ilyesmivel foglalkozni.
  -A sarokba? Ott vizes lesz a fal. Ha ekkora a szoba, akkor szerintem simán jól mutat középen is, mondjuk itt. És akkor körbe lehet járólapozni, vízhatlanná tenni, és így a bárszekrény tök jól mutat majd a sarokban, olyan pultszerűséggel, nem
  Persze csak ötletelek, de ha Marcus modern elrendezésben gondolkodik, akkor szerintem állató jól festene középen a jakuzzija.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szomb. Márc. 17 2018, 11:43

  - Unom a régieket. Jobb lesz az új. A színek jók, de azért nem mindegyik... Rózsaszín kizárva! Nembaj, ha kíváncsi vagy, amíg nem mész vele az agyamra.
  Büszkén elmosolyodom. A gyermekeim remek példányok. Mindegyikükkel jó a kapcsolatom, bár Romeoval volt időm a legkevesebbet együtt lenni, engedtem, mert menni akart. Ha valamit, hát azt megtanultam, hogy nem tartóztathatok vissza egy ifjút, ha menni akar. Szerencsére nem faggatózik Alexanderről, aminek örülök. Szófogadó fiú, ez nagyon tetszik.
  - Nem magadnak főznél... A vacsoravendégeink jó néven veszik az ilyesmit. Mert ez egy gesztus, ők megetetnek téged, te megeteted őket. De szerintem nem kell túlzásba vinni.
  Figyelmesen hallgatom az okfejtését, és meg kell mondjam, nagyon tetszik az elképzelése.
  - Á, ez jó. Jó érzéked van a stílushoz. Van más ötleted még? Erre a falra azt akarom, hogy tegyenek fel téglaburkolatot, attól olyan loftos lesz, new yorkias. Kell egy baromi nagy kanapé, vagy sok kisebb henyélő felület, ahol kényelmesen elférünk orgiák éjszakáin. Meg legyen egy baromi nagy tévé, ennyi igényem van a nappalival kapcsolatban. A többiben megegyezhetünk. Hát... így, hogy belegondolok, lehet, hogy mégse két hét lesz, mire elkészül... - summázom csalódottan, de hát annyit kibírunk a régi helyen is.
  Ha végzett a nézelődéssel, kiterelem a lifthez, hogy hazamenjünk.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Marcus lakosztálya

  on Szomb. Márc. 17 2018, 21:51

  -Tényleg? Pedig fel lehet dobni azokat is egyszerűen, de ha te újat szeretnél, akkor legyen. A rózsaszínt nem szeretem... aaazt meg nem akarok.
  Sokszor alkalmaztam olyasmit, amire más nem is gondolt, de például azt hitték, hogy új, holott nem az volt, csak átalakítottam kicsit. Persze ha Marcus úgy döntött, újat akar, akkor maximum rábólinthatok. A rózsaszínre viszont elhúzom a számat. Oké, tudok hisztizni, néha díva vagyok, de kifejezetten utálom a rózsaszínt. Sok kérdést pedig akkor nem teszek fel egyszerre, mert még kiakasztom apámat és az nem neki lesz rossz, hanem nekem.
  Azért nem felejtem el ezt a lojalitás dolgot sem, csak nem pedzegetem... majd egyszer.
  -Jaaaa. Marcus, én a rántottán és a szendvicsen kívül semmit nem tudok főzni. Nem hiszem, hogy azzal megelégednének, illetve... addig van épségben a konyha, míg én oda be nem jutok.
  A látszattal ellentétben nem vagyok konyhatündér, tündér lehet, de a konyhát nyugodtan ki lehet húzni előle. A jakuzzi ötlete az nagyon tetszik, de egészen más elgondolásom van róla mint Marcusnak, amit ki is fejtek.
  -Ha a téglahatású falat szeretnél, akkor mindenképpen sötétebb színű járólap lenne jó a jakuzzi körül. A mögé mehetne a kanapé és a kisebb ilyen izék mellé mindkét oldalára, a szemközti falra pedig a tévé. Azt még el is lehet rejteni lambériával, ami ugyancsak lehet téglaszerű, így pedig pofás lenne az egész. Vagy nem?
  Ha ez mind megvalósul, akkor félig be is van rendezve a nappali, ha úgy nézzük. De biztos ajánlani fogok Marcusnak plusz huzatot vagy valami kárpitot a kanapéra és a többire, így ha valami ráesik, ráömlik, egyszerűbb a tisztítása is.
  Sokáig nem akarom húzni az időt, de már most lelkes vagyok a költözés miatt, így gyorsan nézek meg mindent, és máris ott vagyok, hogy indulhassunk.

  Ajánlott tartalom

  Re: Marcus lakosztálya


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:28