Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ethan és Marcus lakosztálya

  Share
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 21:32

  -
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 21:49

  Marcus - Noel

  Az Árnymesterhez tart, még van valami, amit rendeznie kell vele, azaz átadnia, mert esze ágában sincs megtartani a róla készült fotót. Mégis minek?Ő pedig lehet, hogy még örülni is fog annak, hogy valaki megörökítette.
  Ezzel nem is lenne baj, ha ezt nem egy kiállításon pillantja meg, hiszen nincs semmi szégyellnivalója Marcusnak, de mégis. Kissé kellemetlen volt azzal szembesülni, hogy a klán is támadható lenne, akárcsak ennyivel is.
  Tudja, hogy átköltözött Ethannal együtt máshová, egyenesen oda tart. Ethan... valószínűleg 5 perc után vagy hülyét kapna tőle, vagy faképnél hagyná, amilyen kis izgága, de a jelek szerint Marcussal megtalálta a közös hangot. Legalább ő.
  Halvány mosollyal az arcán kopog be az ajtón, ha nincs itt senki, akkor egyszerűen itt hagyja a fotót, nem fogja cipelgetni ide-oda.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 22:19

  Épp hogy beköltöztünk az új lakosztályba, minden fantasztikus és csodás. Három napig ki se dugtuk a fejünket, minden egyes felületet ki kellett próbálnunk, nem kíméltük se Ethan csodás éjkék ágyát, se a jakuzzit, se az új bőrkanapét, meg a teraszt sem. A szőnyeget is felavattuk, a foteleket, sőt még a könyvespolcot is. A fürdő se maradt ki, és persze az én szobám sem. Olyan vagyok, mint egy kamasz kölyök. Ethan egyszerűen teljesen kielégíti az étvágyamat szexuálisan. Vér tekintetében persze nem, ezért olykor vendéget is fogadtunk, de most már ideje egy kis változatosságnak.
  Meg há, látni akarta az apját, és végül is addig-addig könyörgött, míg elengedtem. Persze, jó sokáig hagytam szenvedni, mert még mindig nem örülök ennek az egésznek.
  Így lehet hát, hogy épp egyedül vagyok itthon. Most először azóta, hogy beköltöztünk. Áthívtam Jazzt, és azt hiszem, ő érkezett meg, szóval lendületesen és örülve nyitok ajtót...
  De aztán meglátom Alexander legkisebbjét, és még épp időben állítom meg magam, hogy ne ugorjak a nyakába.
  - Heló! - köszönök neki, és nekitámaszkodom az ajtófélfának. Végigsiklik rajta pofátlanul a tekintetem. Megjárja. Alexandernek azért van ízlése, azt meg kell hagyni, még ha ő nem is úgy választja ki a gyermekeit, hogy csodás ágyasok is legyenek egyben. Vajon lefeküdtek valaha Noellel? Nagyon féltékeny lennék, ha így lenne, de itt az alkalom, hogy kiderítsem. - Noah, ugye? Mit hoztál nekem? - csillan meg a szarkafény szemeimben, amint észre veszem a nagy táblát a kezében.
  Egyébként éppenséggel fel is vagyok öltözve. Szaggatott, fekete nadrág és Jazz egyik farmeringje van rajtam, ami kicsivel nagyobb, mint én, ezért fel van görgete mindkét ujja, és csak félig van begombolva.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 22:39

  Az orgiás képen látottak után nem lepődik meg azon, hogy a nyíló ajtóban felbukkanó Árnymester végigméri. Esküdni merne rá, hogy a legyet is röptében típus, de nem adja jelét annak, hogy különösebben foglalkoztatná.
  Jóképű férfi, szép férfi, no de melyik vámpír nem az? Viszont nem az esete, így hidegen hagyja a méricskélés.
  -Üdv.
  Nem akarja tudni, mi jár a férfi fejében, mindenkinek jobb így, bár a pillantásait látva kb. minden, ami a szexhez köthető. Vagy nem.
  -Nekem az is jó. Csupán egy képet a kiállításról... gondoltam érdekel.
  Nem fűz hozzá egyebet, még a nevét sem javítja ki, minek? Megszokta már, hogy az idősebbek felkapják a vizet, ha esetleg jelzik, tévedtek valamiben, így inkább ráhagyja. Végül is csak két betű a különbség, nem számít.
  A lenge öltözéket látva nem tudja, mire gondoljon, de valószínű, hogy Marcus valakit vár, vagy éppen már itt van és zavarja, így csak egy röpke mondatot fűz mellé.
  -Jössz eggyel.
  Itt már vigyorog, és átadja a képet, nem fejti ki bővebben, ki pályázhatott még erre, sőt, semmit nem mond egyelőre.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:03

  Mégis hogy érti vajon az, hogy "neki az is jó"? Milyen különös figura!
  - Miféle kiállítás? - kérdezem, és félreállok az ajtóból. - Gyere be! - invitálom, mert hát én nem harapok, és szeretem a vendégeket, főleg ha szép férfiak azok.
  A szobában egyelőre tisztaság van és rend, bár azért látszik, hogy lakik itt valaki. A tévé megy (valami nyomozós sorozat megy, de le van némítva), és kanapén ott hever például egy BDSM magazin, azt lapozgattam épp, mikor bekopogtatott hozzám, egy gyönyörűszép kigyúrt csokifiú van a címlapon egy igen rafinált fehérneműben, bőrbilinccsel a kezein. (Valahonnan nekem is inspirációt kell merítenem, na meg Romeo is hiányzik egy kicsit, ugyanis az ő bőre is pont ilyen szép sötétbarna.)
  Amint átadja végül a printet, felcsillan a szemem.
  - Wow. Milyen jó kép lett! Nem is mondta, hogy végül ezt választotta... De megragadta a hangulatot, nem? - méltatom a művet. Eközben kezeimből átveszik az árnyak, hogy kicsit messzebb tartsák, és alaposan megszemlélhessem.
  - Mármint egy mivel? - nézek rá értetlenül. Biztos borravalót szeretne a szállítás miatt. Na, hát azt lesheti, aprópénzt nem tartok magamnál, de azért egy körre bevállalom, ha épp arról van szó... Nagyon is szívesen.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:16

  -Volt egy fotókiállítás elkapott pillanatképekből. Kösz.
  Beljebb lép, bár nem tervezi, hogy huzamosabb ideig marad. Ami viszont egyből feltűnik neki, az a magazin. Nincs több kérdése. A modell egyáltalán nem jön be neki, amit pedig képvisel, egészségére, viszont így már mindent ért Marcussal kapcsolatban. Legalábbis a szexuális irányultsága terén, amihez semmi köze.
  A képet átadja, olyan rezzenéstelen arccal nézve, mintha most azt jelentették volna be, este van.
  -Meg, meg. Azt meg.
  Bólint, most mégis mit mondjon? Sosem vett részt orgián, és ha Kylera gondol, hát ebből szívesen ki is marad, főleg ha még lesifotós is van a helyszínen. Veszélyes.
  -Az majd kiderül, de legalább nem Nero szerezte meg, hanem én.
  Még mindig a nyakát merné arra tennie, hogy Raul simán lecsapott volna a képre, ha nem teszi meg előtte, és mutogatta volna boldog-boldogtalannak, mik folynak Alexander Kyle Chairman klánjában. Így legalább bukta.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 23:50

  - Óh... Pedig biztos küldött meghívót szegénykém - húzom el kicsit a szám, de hát valószínűleg elkeveredett költözés közben, vagy ilyesmi.
  Én szeretem a művészeket. Tényleg. Mindannyiukat. Kiköpötten a zsánereim, mert elképesztően jó ízük van, buzog bennük a vágy és a kreativitás és az életnek is olyan különleges zamatot adnak, ami utána jó ideig foglalkoztat. Meg is nyalom a szám, aztán az árnyak leeresztik a képet. Odatámasztják a kanapé karfájához a földre, én pedig Noel, Noah? Noam? Felé fordulok.
  A fotón egyébként én a hátamon fekszem, és miközben egy férfit magamhoz ölelek, épp három másik mászik rám, az arcomon pedig semmi más nem látszik, csak az, hogy ez nekem mennyire tetszik, ráadásul a kezem is épp nyújtózik egy ötödik után. Nem mondanám, hogy kifejezetten pornográf, hanem inkább esztétikus, mint egy klasszikus festmény. Lehetnének a fotón angyalkák, Bacchus meg a nimfák is. Pont az a jó az egészben, hogy a pillanat annyira ízlésesen lett megörökítve, hogy...
  Na de azt felismerem, hogy Alexander kicsi fiókájában nem lelek műértő társra, szűkszavú kommentje teljes hozzá nem értésről tanúskodik.
  - Látom, te se a képek miatt jársz kiállításra - állapítom meg. - Nero? Ah igen...
  Kicsit gondolkodom, és be is ugrik a fickó. Az a magas, barna bőrű vámpír a heggel az arcán, és az óriási anakondával a nadrágjában. Már emlékszem is.
  - Hm... Na és miért vetted meg nekem ezt a képet, mondd csak? - kérdem frivolan, lehetőséget adva neki arra, hogy előálljon a farbával. Édesen elmosolyodom, és közelebb lépek hozzá. - Ilyen ajándékokat nekem maguk a művészek szoktak adni... Hódolatuk jeleként.
  Na tessék. Akármilyen kis naiv és szégyellős, erre mást nem is mondhat, mint azt, hogy halálosan szerelmes belém, és az enyém akar lenni. Hiszen ez szokott történni ilyenkor, hozzá vagyok már szokva.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Hétf. Május 28 2018, 01:07

  -Valószínű. Szerepeltél a listán.
  Bólint, Marcus nevével találkozott a meghívottak között, ami szöget üt a fejében az az, hogy Marcus miért kezeli ezt ennyire könnyedén? Rendben, hogy nem kell álszent életet élni, de így is van elég pletyka Kyleról és a klánról, ez nem okozna problémát?
  Nerot elnézve az ilyen fazonok alig várják, hogy valami legyen a kezükben, amivel aztán bosszúságot okozhatnak másnak. Vagy ez ennyire nem számít?
  -Azért mentem, és lehet, a művészi értéket láttam volna benne, ha nem jelenik meg Nero.
  Illetve nem történt volna az, ami. Azóta már tudja, hogy a sejtése beigazolódott, Raul féltékeny rá, és egy kanál vízben is megfojtaná ha tudná, de minimálisan elásná és bebetonozná, ha rajta múlna, Will miatt.
  Már épp válaszra nyitná a száját mikor Marcus közelebb lép hozzá édes mosollyal az arcán. "Hódolatuk jeléül". Mit akar tőle? Azt gondolja, hogy azért vette meg a képet, mert tetszik neki? Te jó ég. A másik kép még csak csak, mert Willért tényleg odavan, na de Marcusért? Hirtelen lefagy a kijelentéstől, és kell pár másodperc, míg összeszedi magát.
  -Mert úgy gondoltam, ezzel megkímélem a klánt a pletykáktól.
  Egyre inkább zavarja Marcus közelsége, hiszen hozzá képest idős, van ereje és kisugárzása is, de egyáltalán nem akar lefeküdni vele, sem egyebet, és nem igazán tudja, hogy ezt most hogyan közölje anélkül, hogy feldühítse.
  -Bocsánat, de nem akarok hódolni, nem azért hoztam.
  Kínjában elmosolyodik és végignéz Marcuson. Rendben, hogy ő is a gyönyörű férfiak társaságát erősíti, de maximum megcsodálná a tökéletességet rajta is, de semmi több. Félreértés ez az egész, ha ezt tudja, akkor elküldeti a képet, most viszont nyakig ül a pácban. Az egyetlen aminek örül, hogy a férfi nem olyan karót nyelt, mint a többi idős vámpír.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Kedd Május 29 2018, 07:42

  Valami szöget üt a fejembe.
  - Miért emlegeted Nerot ennyire? Bántott? - kérdezem összevont szemöldökkel. Az a fickó... Nem szokott kesztyűs kézzel bánni a szeretőivel. Na persze nekem pont ez tetszett, de egy olyan babavámpír, mint Noel, ezt talán nem élvezné annyira, esetleg megrémülne tőle. És ki máshoz is fordulna, mint az árnymesterhez? Az atyja elé nem szívesen állna ilyesmivel senki. Fürkészőn kutatom lelkében a sötét foltokat, óvatosan érintve meg az árnyaimmal.
  Közben közelebb is lépek, a hajába simító árnyacskám éppenséggel ugyanannyira kacér, mint fürkésző.
  - Édes vagy, de engem nem érdekel az ilyesmi. Már réges réges rég nem... - mondom lassan, félrebillentett fejjel. Felemelem a kezem és végigsimítom az arcát a kézfejemmel lágyan. - A művészeknek múzsa kell, és ha ez én vagyok, az teljesen természetes és örömteli. Azt is tudja rólam mindenki ebben a városban, hogy szeretem a szexet és a gyönyörű férfiakat. Sőt, a legtöbben vágynak rám, ezért egy ilyen kép rólam nyilvánosan kiállítva semmi olyasmit nem árul el rólam, amit ne tudhatna amúgy is bárki, aki ismeri a nevem. Én nem vagyok szégyellős, Noel... Talán esetleg csak te. Honnan tudod, hogy az a kép azon a kiállításon nem épp egy csábítás kelléke volt? - mosolyodom el cseppet sem ártatlanul. Persze nem volt az, ám most, hogy elhozta nekem, mégiscsak azzá vált.
  A szemeibe nézek, tetszik, ahogy végigmér.
  - Nekem van elképzelésem arról, hogyan fizessem meg a tartozásom neked... - hajolok közelebb hozzá, és lassan egészen hozzásimulok én is és az árnyaim is, hacsak persze el nem menekül, de az igazán sajnálatos volna.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Kedd Május 29 2018, 18:30

  -Ó csak megismerkedtünk egymással, és azt hiszem, kifejezetten kedvel. Dehogy, még nem küldött lófejet.
  Vigyorogni kezd, minden bizonnyal belopta magát Raul szívébe, hogyne, főleg miután kiderült, hogy egy férfire pályáznak mindketten, és ez csak a jéghegy csúcsa. Igaz, hogy a múltkor már lecsapni készült, de azóta sem kapott semmiféle jelzésértékű üzenetet, így valószínűleg van még néhány lépés ahhoz, hogy ténylegesen nekiessen.
  -Ez most komoly? Halál feleslegesen vettem egy képet?
  Na ne, jól érti? Végül is vámpírok között tök mindegy, mit csinál? Csodás. Bezzeg róla lenne ilyen kép, már rég a cellában csücsülne. A Will-féle kép még oké, de ha ezt tudja, hát akkor marhára hagyja Neronak az egészet.
  -Múzsa… oké. Vigyem vissza?
  A pofája leszakad, de tényleg. Csábítás kelléke, szuper, vagyis valakinek szánva lett, aki nem ő, ő meg ebbe is belenyúlt? Ennyire nem lehet szerencsétlen. Még valami? Kezdi azt érezni, hogy az a kiállítás egy elátkozott kiállítás. A szégyellős jelzőre zavarba jön, és nem azért, mert szégyellős lenne, csak koránt sem rendelkezik olyan tapasztalatokkal, mint a többiek. Ezen pedig a simítás sem segít, csak ront a helyzeten, ahogy Marcus közelsége is, mert az az erő, ami belőle árad, abba simán beleszédül.
  -Természetben? Errefelé ez bevett szokás? Mi lenne ha… mást keresnénk?
  Egy pillanatra ledermed, ahogy az Árnymester hozzásimul, az eddig elhangzottakból gondolhatta volna, hogy őt aztán semmi nem zavarja. A baj az, hogy a hirtelen döbbenettől és a letaglózó erőtől mozdulni sem tud, a simulásra pedig a teste reagál, hiába nem akarja.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 00:05

  Kicsit hitetlenkedve elmosolyodom.
  - Raul Nero senkit sem kedvel. Sőt, mindenkit megvet. Egyvalakit kivéve... - ejtem el a megjegyzést, amit vagy elért, vagy nem, de azt hiszem, ha megismerte a fickót, azt is levette, hogy van valami a vámpír szívében, ami megér egy misét.
  A legnagyobb vicc Manhattanben, hogy ezt csak az nem veszi észre, akinek minden érzelme szól.
  - De ha lófejet küld, azonnal szólj - nézek a szemeibe komolyan.
  Szörnyen elbűvölő, ahogy itt vigyorog, mint egy kölyök a napköziben.
  Felkacagok, hiszen teljesen megrökönyödik. Bizonyára egy vagyont fizetett a printért. A kiállítás napján szörnyen drágák ezek a képek. Később lejjebb megy az áruk, vagy épp feljebb, attól függően, mekkora az érdeklődés. Nem akarom elkeseríteni, hogy ígyis-úgyis kaptam volna egy nyomatot ajándékba a művésztől. Nem kell tudnia.
  - Eszedbe ne jusson. Az ajándékod elfogadtam - súgom, mélyen világos és rendkívüli szemeibe nézve.
  Annyira édesen jön zavarba, hogy legszívesebben itt és most megzabálnám. A szavaimtól és a mozdulataimtól egyaránt. Az árnyaim egyre szorosabban és szemtelenebbül cirógatják, már a ruhája alá is bekéreckednek a derekánál, az egyik a farzsebébe kucorodik, a kezem pedig végigsimít szép nyakán.
  - Szerintem hagyjuk máskorra az alkudozást - lehele halkan, és eltüntetem az ajka és ajkam közti aprócska, immár elhanyagolható távolságot is. Ujjam a ruhájába akaszkodik, és nagyon örülnék, ha magához ölelné a derekam. Szeretném a kezét magamon érezni, a száját pedig a számon, szóval hogyha nem ellenkezik, kíváncsian és vágyódva megcsókolom.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 01:18

  Marcusra pillant, ezek szerint nem érezte az iróniát a mondandójában, de sebaj. Nero majd pont kedvelni fogja, amikor olyan féltékeny rá, hogy öröm nézni, és miután másodszorra is kimondta a hibáját, majdnem nekiment. Aztán Willnek. Manhattan területén. A marha.
  -Tudom, szerintem első vagyok a listáján. Szép karrier, nemdebár? Két találkozás után.
  Tovább vigyorog. Tudja, hogy Nero Willt szeretné, és ha eszébe jut a parkban előadott abszurd jelenet mindkettejük részéről, hát röhögnie kell. A részéről is gyerekes volt, na de Raul részéről... pláne.
  -Jól van, szólok. Az nem elég, hogy van róla van egy felvételem, ami... aminek nem biztos, hogy felsőbb körökben örülnek?
  Bólint, bár egyedül akarta megoldani, de ha ez ennyire fontos, akkor szólni fog, viszont a fejet ki nem dobja, azt tőle senki ne kérje.
  Sokszor adja a naiv ifjút, ám a fejét akkor is szokta használni, mint ahogy akkor is tette. Sejtelmesen mosolyog, egyértelmű lehet, hogy nem is akármilyen felvétele van.
  Arra viszont már bólintani sem képes, hogy nehogy visszavigye a képet, mert a döbbenete ettől sokkal nagyobb. Marcus most azt mondta volna, neki nem kell, az biztos, hogy a fejébe húzza, és akkor élő kép lehet a keretben, na de az, hogy tulajdonképpen semmi jelentősége nincs... perverz banda.
  -Örülök neki.
  Ahogy a szemébe néz... képtelen rá haragudni, szinte rabul ejti, már csak suttogva felel. Az eddigi simulás is megtette a hatását, az árnyak cirógatása még tovább tüzelik, rejteni sem tudja, hogy Marcus hatással van rá, és nem is akármilyen hatással, holott nem éppen az ideálja. A nyaka érintésébe már beleborzong.
  -Szerintem is.
  Vágytól égve csókolja a férfit, ösztönösen ölelve át a derekát és húzva magához még közelebb. Az esze azt súgná, ne csinálja, ám ezt felülírja a felajzott állapota és Marcus hatása. Semmi ellenállást nem tanúsít, a teste jelzése sokkal erősebb annál, hogy ésszel akarjon gondolkodni, de valahogy nem is akar.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 22:55

  18+


  Értem, hogy van itt egy sztori, ami el is akar mondani meg nem is, szóval hallgatok és várom a folytatást. Lófej, persze, klasszikus vicc, még soha senkit nem ismertem, aki megcsinálta volna, vagy akivel megcsinálták volna, de ez amúgy is csak egy metafora arra, hogy mi történhet esetleg, ha egy olasz csődör nyomatékot akar adni a szavainak.
  Most, hogy belegondolok, levágott fejről hallottam már. kézről és péniszről is.
  - Hogy milyen felvétel? Mi lesz, elmondod, hogy pontosan mi történt, vagy csak hencegsz egy új ellenséggel? - kérdezek rá végül, ha nem beszél magától.
  Én türelmes vagyok, de csak egy bizonyos pontig. Ki tudok szedni információt az emberekből, a kárhozottakból egyaránt hatékonyan, de néha tudni kell, mi a valódi veszély, és mi csupán egy jó sztori. Egyelőre nem tudom, Noel melyikkel fog előrukkolni, mert kissé töredékesen adja elő ezt a történetet.
  Bár nem hibáztatom, hogyha előttem állva nem tud teljesen kerek és egész mondatokban fogalmazni. Nem tehet róla, mind így járnak, még Ethan is elfelejti néha, miről is akart beszélni.
  Simán hagyja, hogy köré fonjam csábításból és erotikából szőtt hálómat, és összehúzzam a mellkasa előtt. Immár a karmaimban vergődik, bár egyelőre nem tűnik úgy, hogy menekülni akarna. Ó, egészen más miatt ficánkol a halacska, úgy érzem, és ez tetszik, nagyon is. Tüzes a csókja, mint egy kiéhezett kamaszé, pedig a lelke mélyén sötét dolgokat őriz. Nem gyermek már.
  Az árnyaim mindenhol játékosan cirógatják, ahol csak erogén zónát feltételezek. A combja belső oldalán, a nyakán, a füle mögött és a bokájánál is. Nekem így csak az arca és az ajka marad, melyeket lomhán simítok meg hüvelykujjammal.
  - Nagyon jól csókolsz Noel... - Na jó, lebuktam. Tudom a nevét, természetesen. - Vannak egyéb kvalitásaid is, amik miatt Alexander beölelt, vagy csupán emiatt döntött így? Mert megérteném - vigyorodom el édesen, és nem eresztem.
  Hogy miért nem vetem rá magam itt és most? Mert azért... jobb ha néhány dolgot elteszünk későbbre. A torta se ízletes, ha egyből arccal esek neki a közepének.
  Az árny természetesen az ágyékát is cirógatja. Lassan és kínzón és izgatóan.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szer. Május 30 2018, 23:37

  +18

  Mindent nem lehet kitálalni azonnal, így ő sem teszi meg, az olyan lenne, mintha elrohant volna az óvó bácsihoz, mert bántani akarják. Még mindig úgy véli, hogy Nero legnagyobb gyengéje a forró fej, és emiatt még egy fiatal is legyőzheti, ha elég okosan játszik. Pont ezen van... vagy lesz.
  -Oké. Raul Nero megtámadta a manhattani klán Kancellárját Manhattanban. Előtte megfenyegetett engem, mert féltékeny volt, majd le akart csapni, amikor azt mertem mondani, ez nem éppen bölcs dolog. Will ezt megakadályozta, így Nero nekiment.
  Előveszi a telefont és megmutatja a felvételt, ahol tisztán látszik, ahogy a karját ütésre emeli, Will közbeugrása, és az is, hogy a Suadela nem finomkodott, szó szerint a fához kente a Kancellárt. A képességétől kezdve mindent bevetett, és a felvételnek csak akkor van vége, amikor a Nero távozik. Hallatszik minden beszéd, a sértése is. Ez nem jó sztori, ez sokkal több annál, olyan ütőkártya, amivel talán tényleg elérheti azt, hogy Nero a szövetségese legyen, ahogyan Kyle burkoltan tanácsolta. Az, hogy ezzel tulajdonképpen lebuktatja saját magát is... puff neki, nem érdekes. Igen a pletykák igazak talán, találkozgat Willel.
  Többre pedig nincs ideje, mert Marcus odasimul hozzá, és itt neki konkrétan vége van, semmi másra nem tud figyelni, csak rá, és a hatására amit kivált belőle. Pillanatok alatt felizgatja, a csábítása pedig olyan, aminek nem tud ellenállni, szinte önként simul a karjaiba, engedve az összes vágyának. Élvezettel simítja végig Marcus mellkasát, hasát, hátát és a fenekét is.
  A férfi árnyai egy másodpercre sem hagyják abba a simogatást, folyamatosan fokozva a kéjes érzést, amire heves és szenvedélyes csókkal felel, amiből igen nehezen szakad el.
  -Lehet, hogy akad.
  Kyle említésére elpirul, a plátói, beteljesületlen és egyoldalú szerelem, ami így is marad. Egy pillanatra megpróbál hátrébb lépni, ám képtelen megtenni, Marcus sem engedi, az egyik árnya pedig eléri, hogy ne is nagyon akarjon kimozdulni az ölelésből, ahogy az ágyékánál játszadozik, még inkább feltüzeli őt, beleremeg minden egyes érintésébe.
  Kéjes nyögés hagyja el az ajkait, egészen a férfihez simul, és a nadrágjába nyúl, hogy azt lefejtse róla egészen.
  Marcus lazán elcsábította és úgy korbácsolta fel a vágyait, hogy esélye sem maradt a kitáncolásra, csak arra, hogy engedjen neki, és hagyja, hogy azt tegyen vele amit akar.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 03 2018, 19:07

  18+


  Kicsit összehúzom a szemeimet, miközben beszámol az őt ért atrocitásról, és már mutatja is a bizonyítékot. Nagyon aljas! Meg kell majd kérdeznem Ethant, hogy kell ilyet csinálni észrevétlenül. Bár rápillantok a felvételre, ezt most kiveszem a kezéből és leteszem a komódra képpel lefelé. Persze ettől a hang nem némul el, az végigkíséri a csúkunkat, de nem most fogom megnézni a videót, most sokkal de sokkal izgalmasabb látnivalók tárulnak elém.
  Mégpedig egy aranyifjú tündöklése és bukása.
  A kezei annyira merész útra indulnak a testemen, hogy még én is meglepődöm rajta, de egyetlen másodperc alatt visszaáramlik belém Noel izgalma és vágya. Mintha ő volna a tükröm, egyetlen pillantás elég volt hozzá, hogy felizgasson azzal, amit én gerjesztettem benne. És máris a sliccemet gombolja! Elmosolydova csókolok a nyakába, túrok a hajába, és húzom át a fölsőjét a fején. Az árnyak sokkal ügyesebben és gyorsabban vetkőztetik, amint amire én most képes lennék, ugyanis túlzottan el vagyok foglalva azzal, hogy újra és újra az ajkait kóstolhassam. Rólam is lekerülnek a ruháim, amelyeket Jazznek szántam ma, de így jár az, aki késik...
  Apró lépésekkel elkezdek a kanapé felé hátrálni, és amint elérem, hanyatt fekszem rajta, magamra húzva őt. Miközben a derekára szorítom a combjaimat és a karjaimmal magamhoz ölelem finoman izmos vállát, mélyen a szemeibe nézve minden sötétséget látok már benne. Minden árnya baromira tetszik. Pontosan olyan fiú, aki belém tudna szeretni, de azt is tudom, hogy Ethannel akkor sosem lennének képesek együttműködni a jövőben, márpedig valószínűleg ők lesznek az egyetlen kárhozottak Staten Islandben ebből az évszázadból...
  A kezeim közé fogom az arcát, és próbálom elérni a mozdulataimmal, hogy minél előbb dugjon meg, mert vágyom rá, túlságosan szép ahhoz, hogy ne így legyen, és különben is, miért ne? Soha senki nem tudja meg, ha nem akarjuk.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 03 2018, 20:38

  +18

  A felvételt még muszáj megmutatnia, persze az hamar mellékvágányra kerül, mivel sokkal fontosabb elfoglaltságot találnak maguknak. Azaz Marcus talál és úgy rántja magával, mintha egy hatalmas mágnes lenne.
  A csókja édes és forró, lehetetlen nem viszonozni és belefeledkezni, ahogy az is, hogy ne akarja érinteni a testét a ruhái alatt, miként teljes valójában simul hozzá.
  Az árnyak egy pillanatra sem hagyják kiszakadni a kéjes érzésből, fokozatosan tüzelik és hozzák egyre nagyobb izgalomba, olyan szinten, hogy már semmi mást nem akar, csak Marcust, és az is mindegy, hogyan.
  A simulás és a csókok hevében villámgyorsan kezdi vetkőztetni a férfit, ám még a végére sem ér, rajta már egy darab ruha sincs, az árnyak szinte észrevétlenül szedték le róla az összeset, kivéve a fölsőjét, amit Marcus tett meg két csók között.
  Átöleli a derekát, szorosan odasimulva hozzá, egyik keze a meredező férfiasságra vándorol, hogy még keményebbé varázsolja, így tapad ismét az ajkaira, hosszú, szenvedélyes és heves csókot lopva. Az ő ékszerét már nem nagyon van hová simogatni, tagadni sem tudja, és mire felocsúdik, már a kanapén vannak, Marcus szorosan a derekára kulcsolja a lábát.
  Szinte elveszik a tekintetében, ami még inkább hergeli, és egyértelműen a tudomására adják, mit is akar pontosan. Szavakra nincsen szükség, felajzotta annyira, hogy ő se akarjon semmi mást, így enged a "kérésnek", és vágytól égve hatol a férfiba. Már az érzéstől is felnyög, szinte azonnal utat ad az ösztöneinek, hogy magáévá tegye ahogyan csak akarja. Keze Marcus férfiasságára siklik, közben így kényezteti, csak azt ne várja, hogy képes lesz a lassításra, mert az most lehetetlen. Minden egyes lökés olaj a tűzre, önuralma egy szem sem, marad a vágy és a kéj egyvelege, az áhított gyönyör, ami ahogy közeledik, szinte öntudatlanul kezdi a férfi nevét suttogni, a pillanatában pedig hangos nyögés szakad fel belőle, keze pedig addig nem áll meg, míg ezt a mámort a férfi is el nem éri.
  Fogalma sincs, hogy ezt Marcus hogyan érte el nála, nem is érdekli, de még éhes, azaz egyáltalán nem akar itt megállni, és csak remélni meri, hogy a férfi is hasonló véleményen van.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 03 2018, 22:34

  18+


  Minden fiatal hevével rám veti magát, ifjúsága és ereje úgy áramlik belém, mintha csak a vérét nyaldosnám a nyakáról. Az ölelése forró, a fogása heves, mindenemet akarja, ráadásul késlekedés nélkül. Áldott legyen az öszes szenvedélyes szerető! A karjaikban úgy érzem, újra élek. Hogy több vagyok hideg húsnál és porladó csontnál. Hogy a szám nemcsak szerelmet csókol, hanem kap is, és ráadásul milyet!
  Mélyen felnyögök, amint keresetlen egyszerűségével hatol belém, felnyársalva kemény kardjára, testem ívbe feszül, az ajkamat harapom és a hajamat túrom. Vadul és keményen dug meg. Kénytelen vagyok ezt a szót használni, ugyanis ebben semmi édes vagy romantikus nincs. Egymásnak estünk, mint két állat, és most semi más dolgom nincs, csak hagyni, hogy elsodorjon minket mindkettőnk szenvedélye. Ölelem magamhoz karjaimmal, árnyaimmal, a sötét indák a fenekére siklanak, majd belé, hogy ő se maradjon ki semmiből.
  Hamarabb érem el az orgazmust, mint vártam, ám valójában ez annak köszönhető, hogy rég voltam már alul. Ebben az esetben az ingert két irányból kapva sokkal intenzívebb minden együttlét. Sokkal jobban szeretem, Ethan azonban nem lenne jó alany ennek a felállásnak a gyakorlására. Ő minden ízében szubmisszív. Noel azonban...
  Amilyen udvarias és alázatos kölyöknek tűnik, a pokolba is, de bszni remekül tud.
  Nem fogom vissza magam, csak annyira, mint egy jól képzett szerető. Elélvezek vele együtt, de aztán megüti a fülem egy szó, amitől nevethetnékem támad. Nevetek is, de csak szigorúan azután, hogy elment. Magamhoz ragadom, szájon csókolom, aztán halkan és érzékien a fülébe súgom:  
  - A nevem Marcus. Nem Will.
  Ez az aprócska elszólás nekem most többet ért mindennél...
  Hát pontosan ezért mondom Ethannek azt, hogy minden az ágyban dől el. Ilyenkor a legőszintébb mindenki, még a kárhozottak is...
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Hétf. Jún. 04 2018, 21:01

  +18

  Leplezni akarná a korát, minden bizonnyal lebuktatná az a hév, amivel Marcusnak esik, mert bármennyire is jó ötletnek tűnt az elgondolás, hogy kicsit lassít, az meg is maradt az elgondolás szintjén.
  Az izgalma sokkal nagyobb annál, hogy kontrollálni tudjon vagy akarjon bármit is, a szenvedélye hajtja, így hatol Marcusba, fel sem fogva annak a vadságát. Az érzés, ami abban a pillanatban rátör, átveszi az uralmat a felette, a mozdulatait képtelen lassítani, sőt.
  Erre már csak rátesz egy lapáttal az árnyak játéka, és az, hogy az egyik pedig beléhatol, ez az a pont, amikor végképp elveszíti a maradék még létező kontrollját is, és állatias együttlétbe torkoll az egész.
  A férfi igencsak gyakorlott szerető, pontosan tudja, mi az, amitől még annak is vége van, aki esetleg nemet mondana neki, mégsem bánja, egyetlen egyet szeretne csak, mindkettejük számára a gyönyört. Túl sokat várni sem kell rá, amilyen tempóban esett neki a férfinek, hogy az utolsó porcikáját is elvegye, nem rajta múlik, hogy mégis egyszerre teszik meg.
  Abban a pillanatban annak sincs tudatában, hogy simán Will nevét mondta többször is, csak amikor erről Marcus felvilágosítja.
  -Már mindegy.
  Nevetni kezd, most már Marcus is biztos lehet abban, hogy amiről pletykáltak, annak komoly alapja van, és nem szégyelli. Igaz, azért illett volna eltalálnia az Árnymester nevét, de na… nem jött össze. Inkább visszatér a csókhoz, addig sem beszél.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Hétf. Jún. 04 2018, 22:36

  Szinte robbanásszerűen nő az hevessége, mikor az egyik árnyam incselkedni kezd vele, olyan, mintha csak megtalálta volna az igazi utat az igazi gyönyörhöz.
  Vad, megzabolázhatatlan herceg áll felettem és tesz magáévá. Délceg és szilaj, mint egy megvadult paripa. Nagy hatással van rám, ezt el kell ismerni, és még amiatt se tudok rá haragudni, hogy nem az én nevemet mondja. Sajnos túl jó vagyok. Mikor velem szexelnek, azt hiszik, a legvadabb álmai válnak valóra, és teljesen átadják magukat ennek az ábrándnak, pedig a valóság egészen mást takar.
  Ha Noel álmai nem rólam szólnak, azért nem kárhoztathatom.
  Viszonzom a csókját, de lelassítom a szenvedélyét. Az arcát simítom, a haját, miközben kacag. Megállítom a teste mozgását, lehűtöm a vágyát, de a csókját kiélvezem... Tetszik. Tetszett. De elég volt.
  - Szép dolog a szerelem Noel... Mégis mi a fenét keresel a lábaim közt ilyen körülmények közt? - kérdem, és a hajába túrok. Nem rugdosom le magamról, szó sincs róla, de komoly kérdéseim vannak. - Mit akartál ezzel bizonyítani? És... kinek? - faggatom tovább, az álla alá simítva az árnyakkal, és végig szemeit figyelve.
  Ha már egyszer őszinte volt, miért ne folytathatná, és lehetne most már egész éjjel az?
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Hétf. Jún. 04 2018, 22:56

  A csókját még elveszi, az jár, eldöntötte, de végül rájön, semmi másnak nincs értelme. Azt is sikerül tisztába tennie, hogy bizony, beleszeretett Willbe, nem vitás, és nem fogja tudni kiverni a fejéből az éjszakákat.
  Azzal, hogy az ő nevét mondta ki, elárulta magát, mégsem fogja sem letagadni, sem eltitkolni, már úgy is mindegy.
  Marcus kérdésére csak vigyorog, a világ legjobb kérdését tette fel, mert ha ésszerűen döntött volna, ez nem történik meg.
  -A testem és az eszem valószínűleg külön utakon járt, azt. Ne tegyél úgy mintha te ebben egy cseppet sem lennél ludas Marcus.
  Azért ennyire nem hülye, az Árnymester akart másképp fizetni, akkor meg ne szóljon egy szót sem. Lefordul róla és felül vele szemben, de még mindig vigyorog.
  -Senkinek sem és semmit. Ne kombinálj. Megtörtént, ennyi, bár rohadtul szégyellem.
  Nem az a bárkivel lefekszik típus, egyáltalán nem, és ezért is kellemetlen ez az egész most.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Kedd Jún. 05 2018, 22:51

  Elhúzom a szám a válaszát hallva. Na nem az a bajom, hogy nem esett velem azonnal szerelembe, hanem hogy ilyen triviálisan és költőietlenül lerázza magáról a kérdést. Én bűntudatot akarok és drámát! Szerelmi összezuhanást és padlón fetrengve zokogást! A fenébe is.
  - Nem tehetek róla, hogy nem tudod a farkad a gatyádban tartani - felelem én is vigyorogva, és felkönyökölök. Nagyon nincs ínyemre, hogy máris le akar mászni rólam, szóval ha le is fordul, fölé kerekedem és ráülök a csípőjére. A csuklóját megfogva a feje fölé feszítem a karját, és közelről nézek a szemeibe.
  - Szégyellheted is. Gondolod, megérdemled Willt, pont te, miközben a legalapvetőbb vágyaidnak se tudsz ellenállni? - kérdem. Aljaskodom egy kicsit. - Na és mit szólna hozzá az atyád? Alexander nem így nevelt...
  Jaj, szegényt nagyon övön alul ütöm, de látni akarom a reakcióit.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Kedd Jún. 05 2018, 23:42

  A férfi játszik, tisztában van vele, és azzal is, hogy mindenáron ki akarja kényszeríteni belőle, hogy bűnbánó arccal somfordáljon el innen. Nem fog.
  -Marcus, eddig nem adtam hitelt a pletykáknak, de neked tényleg édes mindegy ki az, csak dughass vele. Akkor bennem próbálsz lelkiismeretfurdalást kelteni, egy szinte kamaszkorban ragadt ifjúban, hogy reagál az izgatásra? Hagyjál már, ez volt a célod.
  Vicces pont Marcus szájából hallani ezt, nevetni kezd, és még akkor is nevet, mikor a férfi felette köt ki és lefogja.
  A provokatív kérdésen sem húzza fel magát.
  -Meg, megérdemlem őt és pont én. Nagyon téged sem kellett biztatni, valljuk be. Amúgy megnéznélek egy 1200-zal idősebb vámpírral szemben te mit csinálsz, ha ő le akar veled feküdni. Ugyanitt tartanál, azzal a különbséggel, hogy te húznál egy strigulát, és trófeaként viselnéd. Bár ha úgy nézem, én is tekinthetlek annak.
  Elvigyorodik, ő sem megy a szomszédba az aljasságért, ha arról van szó. Végül is 24 éves, mégis mikor élne, ha nem most? Ezt senki nem róhatja fel neki, Willel pedig tulajdonképpen még nincs együtt hivatalosan, csak reménykedik benne. Az pedig, hogy ezt hogyan tisztázza vele, az az ő dolga, még akkor is, ha emiatt pocsékul érzi magát.
  -Kérdezd meg tőle. Biztos boldoggá teszed ezzel, főleg, hogy te voltál a kezdeményező fél.
  Mocsok, nagyon is mocsok, egyrészt azért, mert még mindig vigyorog. Másrészt pedig azért, mert megfordítja a kérdést, tudván azt, hogy a férfi nem fog elrohanni az Atyjához ilyen gyerekes dologgal, hogy beárulja, a gyermeke lefeküdt vele, hát ez milyen már. Ráadásul nem ő kezdett el simulni, hanem a férfi, így azt is tudja, hogy Marcust kiváltképp dühíteni fogja, hogy nem mutat semmi megbánást felé. Will más kérdés, idősebb lett volna, és sokkal, akkor most nem az Árnymester ágyában lenne, de ez van. Így járt.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Csüt. Jún. 07 2018, 22:53

  - Ááá, nem édesmindegy, de tény, hogy te azért egy kicsit méltóságon aluli vagy - felelem gúnyosan és aljasul. Mert irritál a röhögése, és mert én nem az a fajta vámpír vagyok, akit ki szoktak röhögni. Nagyon nem.
  - Látom, azért a helyedet nem igazán tudta neked Alexander megtanítani - nézek végig rajta, ahogy fekszik alattam. - Hadd mondjak el néhány dolgot! Elsősorban a klánod tagjai a szövetségeseid. Felőlem dughatsz mindenkivel ebben a városban. De nem ők azok, akik megvédenek, ha egy Nero-féle brávó le akarja vágni a fejedet - említem meg az egyik bombabiztos módját annak, hogyan is kell végezni egy vámpírral. - Lehetsz szerelmes olyasvalakibe, aki máshonnan jött, de a leckét megtanulhattad volna már: ennek általában nincs jó vége.
  Még nem fejeztem be, de hagyom, hogy ez egy kicsit leülepedjen. Aztán folytatom:
  - Alexander az atyád. Szeretheted titokban, de elsősorban tiszteld! Járj a kedvében! És jobban teszed, ha kicsit félsz is tőle, ugyanis hidd el nekem, nem egyszer gondolkozott már el azon, hogy túl nagy rizikó vagy rá és a klánra nézve. Amíg a miénk vagy, minden erőnkkel megvédünk, és jobb, ha tudod, ez ebben a klánban azt jelenti: sötét istenek őrzik a lépteidet. Ne tékozold el a klántársaid jóindulatát a nagy pofáddal és a hülye büszkeségeddel. - És ez most nemcsak arra vonatkozik, amit nekem itt előadott, hanem arra is, amit ugyan nem láttam a mobilján, de hallottam, miközben egymásnak estünk.
  - Tanulnod kell, Noel. Mindannyiunktól van mit tanulnod. Rajtad múlik, hogy ezt felismered-e, vagy egy piti mitugrász maradsz, aki csak azt hiszi, hogy a nagyokkal játszik, de valójában a nagyok játszanak vele.
  Talán kemény vagyok, de ezt tudnia kell. Az atyja kíméletesen beszél vele, esetleg megfejthetetlen rébuszokban, ahogy Alexandert ismerem, de kell, hogy valaki keresetlenül és talányok nélkül elmondja neki, hogy mi a fasz van, különben talán nem érti majd. Pedig szimpatikus és tehetséges fiú, tényleg az. Kár lenne érte.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Csüt. Jún. 07 2018, 23:26

  -Akkor feljegyzem, hogy kiváltságos helyzet volt, megkaphattalak.
  Derűsen felel, egyszerűen nem tudja semmi sem kihozni a sodrából. Régen is ilyen volt, ez mit sem változott. Bár azt nem érti, ha ő ennyire rangon aluli, akkor miért feküdt le vele az Árnymester?
  -Ebben ne legyél olyan biztos. Tudod miért akar kiiktatni Nero? Elmondom. Azért, mert Willt akarja, és ezért szúrom a szemét azóta, hogy meglátott minket együtt a kiállításon. Nero féltékeny, és már akkor szívesen megölt volna, ott a kiállításon.
  Mit tanult Kyletól és mit nem, azt sem fogja megosztani Marcussal, de sokkal többet, mint hiszik róla. Raul pedig... hát tessék, ez az igazság, olyan mindegy mit csinál, a Suadela rá fog vadászni, míg Will nem őt választja.
  -Ő legalább vámpír. A város meg nem érdekel.
  Ráadásul Richard gyermeke, mint kiderült, akkor miért baj az, hogy pont ő az, aki túlságosan is tetszik neki? Sőt... hacsak tetszene.
  -Ezzel nem mondtál újdonságot Marcus. Mindig is pengeélen táncoltam itt, és ez most sincs másként. Mit kellett volna tennem? Szó nélkül végignézni, hogy Nero nekimegy Willnek a saját területén? Egy Kancellárnak? Hiba az, ha erre figyelmeztetni mered, mikor éppen elmérgesedett a helyzet és elborult az agya?
  Arról nem fog Marcusnak beszélni, hogy igenis tiszteli Kylet, mert ha nem így lett volna, Leot választja még akkor is, ha a biztos halál vár rá. Azt is tudja, hogy nem egyszer rezgett a léc alatta, nem kell erre folyamatosan emlékeztetni.
  -Meg fogom tenni.
  Bólint. Valahol örül, mert még mindig nem veszik komolyan, és ez jó jel, nagyon is jó, mert ez azt jelenti, hogy senki nem számít arra, amit majd lépni készül. Igaz, ebbe nem számolta bele, hogy beleszeret Willbe, aki pont a manhattani klán kancellárja, mert tényleg beleszeretett, tiszta szívből. Ennek ellenére Manhattan egyszer az övé lesz, azaz Kylenak akarja visszaszerezni, és addig higgyék azt, semmit sem ér.
  Az első visszajelzések nagyon is pozitívak voltak a megjelenésével kapcsolatban, ami akkor csak azt jelenti, nem ronthatott el mindent.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szomb. Jún. 09 2018, 17:56

  - Az volt - húzom alá kiváltságos helyzetéről szóló megállapítását. - De a te helyzetedben, apróság, minden kiváltságos - fűzöm hozzá, és megsimítom az ajkát a hüvelykujjammal.
  - Igen, tudom - mondom. Nekem nem kell elmagyarázni a vámpírok közti szexuális vonzódásokat, feszültségeket és az ebből fakadó aggressziót. Sőt azt is tudom, hogy az ártatlan és naiv kicsi vallásos neveltetést kapott Willnek ebből semmi nem esett le az égvilágon.
  Sajnos, az egyetlen mondat, amit hallani szerettem volna most tőle, az lett volna, hogy "Rendben, értem". De ellenkezik. Iszonyatos akarat van benne. Olyan, mint egy pici bika.
  Lepillantok az ágyékára. Nem is annyira pici.
  Miután tekintetem visszatér az arcához, rájövök, hogy ebben a beszélgetésben már mindent elmondtam, amit el akartam. Ja, nem. Egy dolog kivételével.
  - Elmondom, mit kellett volna tenned. Nem neked kellett volna megküzdened a férfiért, hanem hagynod kellett volna, hogy ők küzdjenek érted. Will ebben a klánban kezdte a karrierjét, és hidd el nekem, cseppet sem kell féltened őt. Ha ezt tetted volna, először is: titokban maradtak volna a képességeid, amelyekről jelenleg ha nem is nagyon, de fellebentetted a fátylat. Másodszor: láttad volna, hogy mire képesek ők. Harmadszor: te lettél volna a győzelmi trófea, a szívek királynője, ami sokkal de sokkal vágyottabb pozíció, mint a szívek lovagjáé... vagy a szívek apródjáé. Remélem, az este végén legalább lefektetett a hercegnőd, akit megmentettél...
  Zizegni kezd a telefonom, ami ott hever a dohányzóasztalon. Jazz képe van a kijelzőn, de nem veszem fel, csak egy árnyam odanyúl, hogy lenémítsa, aztán visszafordulok Noelhez. Elmosolyodok, hiszen végre megfogadja a tanácsomat. Lehajolok, és váltok vele még egy csókot, mielőtt leszállnék róla.
  - Jó fiú vagy.
  Felkelek, és elkezdek felöltözni. Bár a combom és a hátsóm meg van jelölve általa, ez mostnem zavar. Jazznek is látnia kell, mire számítson, ha elkésik. Lassan visszaveszek mindent magamra, remélem, ő is ezt teszi közben.
  - Beszélni fogok a Queensiek Árnymesterével. Egyelőre jobb, ha a felvételt titokban tartod. Okos húzás volt, de ha kitudódik, onnantól már számítani fognak rá, hogy ezt teszed, szóval jobb, ha nem feded fel a lapjaidat rögtön a játék elején. És ha elfogadsz egy tanácsot: ne ellenségeket szerezz, hanem szövetségeseket - villantok rá egy vigyort.
  Felveszem a telefont, és a tükröződő felületben megigazítom a hajam.
  - Oh, és Will-lel kapcsolatban - kapom fel a fejem, mielőtt elhúzná a csíkot. - Volt egy barátnője, Jasmine Thompson, egy boszorkány. Az egy picsa volt. Will azóta is utána sír, de a nőnek nagy szerepe volt benne, hogy a klán elhagyta Manhattant.

  Ajánlott tartalom

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29