Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Battery Park
by Noel Wyard Yesterday at 23:10

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Kedd Jún. 19 2018, 23:26

» Étkező
by Dorian M. Montgomery Hétf. Jún. 18 2018, 20:41

» Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali
by Ethan Keon O'Brien Hétf. Jún. 18 2018, 18:55

» Folyosók
by Connor Shayeh Hétf. Jún. 18 2018, 04:41

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Jún. 17 2018, 23:41

» Hudson Heights
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:07

» Fort Tyron Park
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:06

» Nappali
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:05

» Konyha - Jackson lakás
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:04

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ethan és Marcus lakosztálya

  Share
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Május 27 2018, 21:32

  First topic message reminder :

  -
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szomb. Jún. 09 2018, 19:12

  -Minden nap ünnepnap.
  Bólint, legyen így. Lassan eljut odáig, hogy gyűlölni fogja ezt a létformát, és mindent, ami a vámpírokhoz köthető. Mint valami kiváltságos faj, úgy viselkedik mindenki, holott a fél banda marhára nem a képességei és a lehetőségek miatt lett beölelve. Legalább így lenne, oké, azt mondaná, kiváltságos az, aki bekerülhet, de így? Vicc. Mindenhol istent játszanak, és azt akarják bebizonyítani az ifjaknak, örüljenek, ott lehetnek? Ő nem kérte ezt az egészet, nagyon jól el volt a saját világával… de most már itt kell boldogulnia.
  -Tudod?
  Nem hitte, hogy meglepődik még valamin, de most igen. Még a végén kiderül, hogy mindenki tud arról, hogy Nero és ő is Willt szeretné, ezért a Suadela ki akarja nyírni? Csúcs.
  -Oké. Tudom, hogy Will Richard gyermeke, és azt is, ő Manhattanban maradt, nem tartott a klánnal.  Legközelebb hagyom, hogy péppé verjék egymást. Tudom, mire képesek Marcus, nem ez a gond. Győzelmi trófea… attól még messze vagyok. Az magánügy, de igen, lefeküdtünk, most örülsz?
  Már a kiállításon is feltűnt, hogy Nero mit tud, és az erejét is elárulta, mikor le akarta ütni. Ezen kívül mást nem mutatott, de valószínű, hogy ő ezzel is megelégszik. Az, hogy érte küzdjenek, ez aranyos, de jelenleg ketten lennének, akiket pont Will érdekel. Mi történt utána, sejthető, hiszen nem töltötte itthon az éjszakát és a nappalt sem, vagyis nem nehéz kitalálni.
  A többit megjegyzi, majd felhasználja a módszerei mellé, amikor szüksége lesz rá. Sok infót és egyebet gyűjtött már össze, hogy rendszerezze őket, mikor mit és hogyan alkalmazzon.
  -Kösz. Senki nem tud róla rajtad és Willen kívül, és nem is akarom mással megosztani... egyelőre. Ezen lennék… remélem, más már nem pályázik Willre.
  Elvigyorodik, annyira nem hülye, hogy boldog-boldogtalannak eldicsekedjen azzal, mi van a tarsolyában. Majd jól jön ez még valamikor... egyszer. A felvételt máshová is elmentette, vagyis nyugodtan kitörölheti a telefonjáról, ha illetéktelen kezekbe kerülne. Ütőkártya, ő is tudja, nem véletlenül rögzítette az egészet úgy, hogy Nero ne vegye észre.
  Marcus végre elengedi és leszáll róla, így ő is felkel, hogy felöltözzön. Már akkor is sejtette, hogy a férfi vár valakit, amikor idejött, de most már biztos benne, lévén a telefonja is jelez.
  -Komolyan? Milyen szerepe volt ebben?
  Már épp indulna, de a megjegyzésre visszafordul. Érdekesen hangzik, nagyon is érdekesen. Újabb meglepetés, és most már biztos, hogy ki fogja deríteni, ki ez a nő, és azt is, hogy Kyle miért adta fel Manhattant, ahogyan az is, hogy minél előbb vissza fogja szerezni, ha addig él is. Manhattan az ő klánjának a birtoka és nem másé… de vajon Will miért maradt ott? Pont a boszorkány miatt?
  Jasmine halott, 50 éve történt, Will ezt nem tudja megemészteni, na de vajon mi köze volt ahhoz, hogy a klán is távozott?

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szomb. Jún. 09 2018, 23:09

  Fellángol valami sötét Noelben ismét, amit kíváncsian prbálok a felszínre hozni, hogy btekintést nyerhessek. Valami ahhoz hasonló fordul meg a fejében, ami Ethanben is meg szokott, és nem igazán értem, ám erre majd később rákérdezek. Pfff, hát persze, hogy tudtam, ezt a tekintetemmel mondom csak neki. De úgy tűnik, Noel még nincs tisztában vele, hogy ebben a klánban én vagyok az, aki mindent de mindent tud. Nem csupán Árnymester vagyok és Zephanian, hanem a Staten Islandi kémek mestere is. Bár ezt közölni egyelőre talán túl korai volna vele.
  Vigyorgok, mert igen, lehet, hogy a szex magánügy, de engem nagyon érdekel.
  - Biztos pályázik, de ne törődj ezzel. Te kellesz neki.
  Épp, ahogy gondoltam: ráharap a csalira. Nagyon kíváncsi lélek, de nem baj, mert meg is sértődnék, ha nem érdekelnék a bizalmas információk a pasija exéről. Közelebb lépek hozzá, és megigazítom az ingjét. Szörnyen szexi ez a fiú, a fenébe.
  - Az Exodus valódi okát egyikünk sem tudja, csak Alexander. De Willnek is van egy története. Ugyanúgy, mint nekem, vagy Richardnak, és mindannyiunknak. Will története arról szól, hogy beleszeretett egy önjelölt boszorkánykirálynőbe, akinek az volt a célja, hogy minden New Yorki Családot az uralma alá hajtson, miközben eljátszotta Willnek az ártatlan áldozatot. Ha engem kérdezel, bűbájt bocsátott rá, ami átokká vált a csaj halála után. Na mindegy, a lényeg, hogy jól összeugrasztotta a mágusokat, és Will, meg közvetve a mi közbelépésünknek köszönhetően végül nem kezdtek vad polgárháborúba a területünkön. Helyette a Klán lett a célpontjuk. Ez volt az egyik indok a sok közül, ami miatt nem volt maradásunk. De ezzel lakatot is teszek a számra, és a tiédre is - lépek közelebb, és puszilok az ajkára röviden, mintha valóban lakatot tennék rá.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szomb. Jún. 09 2018, 23:37

  Kezdi azt érezni, ha valamilyen információra van szüksége, akkor elég, ha Marcushoz fordul, egyedül az a kérdés, milyen árat kér érte.
  Mégis honnan a fenéből tudja, hogy Nero azért tekinti majdhogynem elsődleges célpontjának, mert Will közelében van? Ezt mégis honnan? Nem volt a parkban, mikor erre végül is fény derült, de akkor honnan?
  Az a vigyor az arcán... csak azért, mert kibökte, hogy igen, lefeküdt Willel, hihetetlen. Mintha gyereknap lenne, vagy tudja is mi, de a férfi mégis mintha boldog lenne attól, hogy erről is tudomása van.
  -Legyen igazad, szeretném, hogy így legyen.
  Egy kicsit megkönnyebbül az információtól, de azért nem teljesen nyugodt. Egy olyan gyönyörű férfi mint Will, biztos, hogy válogathat kedvére, ő pedig igencsak fiatal, hogy erővel felvegye bárkivel is a versenyt, egyelőre. Marcus megint közelebb lép hozzá, és ahogy megigazítja a ingét... van benne valami vonzó még így is.
  Naná, hogy érdekli, Marcus mit tud Will exéről, így talán megérti, hogy miért nem képes tovább lépni.
  -Tessék? Will nem hülye, okos fickó, kizárt, hogy önszántából szeretett volna bele a nőbe. Vagyis ha jól sejtem, a csajnak pont az volt a célja, ha ő bukik is, akkor a klán legyen a célpont. Ehhez pedig Will jó eszköz volt a kezében. Mondhatni, bebiztosította magát, ha tudta, hogy a mágusok egymásnak fognak esni. Már csak azt nem értem... azaz értem... hogy Will a szégyene miatta maradt ott, vagy más oka volt ennek?
  Marcusra pillant, de befogja a száját egy csókkal, nem mintha nagyon tiltakozna ellene. Tulajdonképpen hálás lehet az információért, szó se róla.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 01:06

  Végre úgy látom, csupa fül. Na persze, ha a kiszemeltjéről van szó, az ember még akkor is csupa füllé válik, mikor amúgy a másikat a háta közepére kívánja. Bár köztünk most már nem erről van szó. Nem akarom megint felizgatni, úgyhogy nem dörgölőzöm hozzá ismét, csak ozzáéregetek itt-ott, mert azt akarom, figyeljen rám, ne kalandozzon el egy pillanatra sem.
  - Beleszerethetett önszántából, Jasmine roppant karizmatikus nő volt, és gyönyörű, csak épp egy kibaszott nagy szarkavaró ribanc - ellenkezem, viszont Noel többi gondolatával egyet kell értenem.
  És a kérdése is meglep, ugyanis nagyon lényegre törő. Pislogok is kettőt.
  - Mi? Nem... Azért maradt ott, mert Richarddal így látták jónak. Mert Will ambíciózus volt. De a mi klánunkban, mint ahogy te is tudod, nem terem sok babér az ifjaknak.
  Leveszem róla a kezem, a szám, hátralépek.
  - Már csak egy kérdésem van. Mit gondolsz, miért Willt szemelte ki magának a boszorkány?
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 01:17

  Érdekesen hangzik ez az egész. Bár van egy elképzelése arról a hallottak alapján, hogy mi volt a fő célja Jasmine-nak, de nem biztos, hogy jól gondolkodik.
  -Nem, ennek oka volt, mármint a boszorkány akarta így szerintem, és ez nem véletlen.
  Végül is nem lehetett az a nő sem hülye, csak nem úgy sült el mégsem a terve, ahogyan szerette volna.
  Persze az, hogy Will miért váltott, az rejtély, bár ha magából indul ki, lehet, azért, amiért ő is otthagyta Párizst?
  -Aha. Teljesen érthető, ha valaki karriert akar, akkor tovább kell lépnie. Világos.
  Bólint, akkor valóban így van, és meg kell hagyni Will is igen ambiciózusnak tűnik, igen fiatalon lett Kancellár. A kérdés után Marcusra pillant.
  -Lehet, kicsit meredek lesz amire gondolok, de azt mondom, hogy Richard miatt, illetve Kyle miatt. Szerintem azt tervezte, hogy ha a mágusok egymásnak esnek, akkor segítséget kap az idősebbektől, lévén Will szerelme, és ő biztosan élvezi a klán segítségét, védelmét, így ő maga is. Gondolhatta, hogy a nagy csatározásban sok mágus hullik majd, így ő megszerzi Manhattant, ami a legfőbb központ és székhely. Tudta, hogy ha a matuzsálemek megindulnak, az összes mágust kinyírják, de azzal nem számolt, hogy ő belehal, Kyle pedig kivonul.
  Felvonja a szemöldökét, ez is olyan logikusan hangzik, és így már érti azt is, hogy Will miért ostorozza magát. Azon kívül, hogy feleslegesen.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 14:59

  - Igen, ezt jól látod - bólintok. - El akarta csábítani Willt, és el is csábította. Will ambíciózus volt, és végtelenül szerelmes. Mi pedig tehetetlenül néztük az egészet, mert egyszerűen nem voltunk rá semmiféle hatással. Richard se. Ezért gondoltuk, hogy mágia áll a háttérben.
  Nagyon sötét és szomorú időszak volt ez kettejüknek, de van, amibe egyszerűen egy atya sem tud beleavatkozni. Főleg, ha szerelmi mágiáról van szó. Sajnos nem tudtuk megtörni a bűbájt, és azóta sem.
  Talán Noelnek majd sikerül.
  Félrebillentett fejjel hallgatom. Ah, olyan szívesen hozzásimulnék megint! Szeretem az intrikus jellemeket, és Noel bizony az, ezt már ennyiből is leszűröm. Bólintok, és van még egy kérdésem.
  - Így van. És szerencsére Jasmine a végén pofára esett. De ha végig ez volt a célja, akkor miért nem Richardot vagy Alexandert hálózta be? - próbálom továbbra is rávezetni arra, amire az eredeti kérdésem irányult.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 19:10

  -Minden bizonnyal. Tudom, hogy léteznek ilyen varázslatok, és ezek kombinálva igen veszélyesek. Az ilyen szerelmi kötések tulajdonképpen átkok, és megtörni nem éppen egyszerű őket. Általában ezeket tényleg kombinálják. Elsősorban ugye beleszeret az illetőbe, mindent megtesz érte, tényleg mindent, és rosszabb esetben így éli le az egész életét. Másodsorban viszont ez itt nem ér véget, mert ha a kötés létrehozója, illetve kiagyalója elhalálozik, akkor lép életbe, hogy a másik fél soha nem lehet boldog, és folyamatosan epekedik a szerelme iránt, bánkódik. Ahogy Will Jasmine iránt, illetve azért, mert mondván nem tudta megmenteni.
  Hangosan gondolkodik, hiszen beszélgetett Willel, aki még mindig ott tart, hogy fáj neki a nő elvesztése, és az, hogy nem mentette meg. Nem tudta vele megértetni, hogy nem is menthette volna meg, mert nem volt ereje hozzá, de így már érti, hogy miért nem.
  -Két lehetőség van az átok megszüntetésére, bár az egyik nem biztos, hogy működik. Az első opció, hogy megtöri valaki, ám ha nektek nem sikerült, akkor roppant erős boszorkányról lehet szó, és keresni kell egy hasonlóan erős mágust, cambiont. Hány éves volt? Mi lett vele? Talán szóra tudom bírni.
  Oké, hogy Jasmine a kulcs, még ha hamu formájában is van, csak legyen meg, valahol, akárhol, olyan mindegy. Valamit csak ki tud szedni belőle.
  -A másik opció, hogy ha nem védte le teljesen, akkor egy igaz szerelem erre képes lehet, hogy feloldja. Bár ez is necces, és még mindig nem biztos, hogy valóban megtöri az átkot, hiszen ha okos a létrehozó, akkor eleve levédi, és hamis érzetet kelt, de mégis boldogtalanságban tartja az illetőt, aki nem érti, hogy ha egyszer úgy érzi, ismét szerelmes, akkor miért is nem boldog.
  Így valószínű, hogy ez nem válik majd be, bár nem tudom, Jasmine mit alkotott, de így akkor marad az, hogy le kell szedni róla, ehhez viszont tényleg erős mágusra vagy cambionra van szükség. Egyet tudok, a saját apámat. Elég idős és erős hozzá, hogy semmissé tegye, de… ehhez Will is kéne… ezt a részét talán megoldom.

  Ez nem tűnik túl biztatónak, a vámpírok mágiája ilyen esetekre nem igazán használható, persze erre nem is nagyon van szükségük, és nem is hallott még olyanról, hogy egy mágus szerelmi kötést alkalmazzon egy vámpírnál. Persze Will fiatal volt, egyszerű dolga volt, míg az idősebbeknél már nem ért volna célt. Meg kell hagyni, okosan csinálta, hiszen Will még mindig emiatt bánkódik.
  Erős mágusnak egy családfőt tud elképzelni, vagy tényleg egy olyan cambiont, akin nem fog ki ilyesmi. Az apja ilyen, azért az a bő 1800 éve, amit már megélt, a tudása elegendő lehet hozzá. Ami a legszebb, hogy Will ennek nincs is tudatában, és szentül hiszi, hogy az igaz szerelem volt, ráadásul úgy, hogy szinte csak férfi partnereiről tud, amibe valahogy nem illik bele a nő.
  -Miért, miért? Mert a gyengét szemelte ki, aki fölött hatalma lehetett. Erős vámpírral szemben semmire nem megy egy mágus sem, maximum akkor ha, csoportban dolgoznak. Kyle és Richard maximum kiröhögte volna, de Will túl ifjú volt és gyenge, hát ezért.
  Összeteheti a két kezét, hogy annak idején az apja előre gondolkodott, és kapott két rúnát, melyből az egyik védi őt. Ami biztos, máris megtalálta a másik melóját, azaz kikísérletezni valami olyat, ami az összes fiatal vámpírt védelem alá helyezi… persze előbb fejezze be az előzőt, hogy az a pár perc, amíg nem gyulladnak meg sem napon, sem a tűztől, az véglegessé váljon. Halad vele, de nem elégedett. Olyat akar, ami egyszerűen ellenáll ezeknek.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 10 2018, 23:13

  Elég csak megpendítenem a mágia húrját másodszor is, rögtön rátér az agya a helyes vágányra. Én nem annyira értek a mágiához. Nem gyakorlom, csak nagy ritkán, akkor is az árnyaimat és mások árnyait használom fel erre. Közelebb állok a démoni erőhöz, mint bármihez, ami vérhez vagy szerelemhez köthető.
  Noel levezetése viszont szakértelemről árulkodik és helytállónak tűnik. Lehet, hogy ALexander mégse csupán a helyes pofija miatt ölelte be.
  Nagyon szeretnék rágyújtani végre, és azt hiszem, ez a beszélgetés még el fog tartani egy ideig, úgyhogy kiterelgetem Noelt a teraszra és a számba dugok egy cigit. Megkínálom őt is. Aztán mesélek neki még.
  - Nem volt annyira öreg. 70-80 körül talán. De nem minden a kor, nagyon erős volt. Hogy érted, hogy szóra tudod bírni? Halott - nézek rá, hiszen ezt már megbeszéltük, ám amint felszáll a füst az arcom elől, leesik. - Ááááh... Vagy úúgy...
  Egy kicsit ezt emésztgetnem kell. Nem volt a közelemben használható Khenti már... nem is tudom, mióta. Pedig nekem is lenne egy-két befejezetlen bszélgetésem azokkal, akiket elragadott a halál.
  - A nővérei elvitték a hulláját a városból, hogy ne mérgezze meg a földet. Gondolom eltemették orrával lefelé egy vasketrecbe, mint a gonosz boszorkányokat általában. Nem tudom, hol vannak a maradványai, ha vannak egyáltalán. A haláláról végül is Richard gondoskodott. Igaz szerelem... - ciccenek és megforgatom a szemem. - Ugyan, kérlek, ebben a baromságban te se hihetsz - jegyzem meg csúfondárosan, még a gúnyosnál is gúnyosabban, ugyanis szerintem ez csak egy maszlag, amit már a Disney filmek se szorgalmaznak annyira, mint korábban, amikor a kislányok még buták voltak és minden vágyuk az volt, hogy férjhez menjenek és gyereket szüljenek a hercegüknek.
  - A saját apád? Ki az? - Talán paranoiás vagyok, de most hirtelen az jut eszembe, hogy ugye nem Montgomery az apja? Mert ha igen, akkor hányok egy cigánykereket most rögtön, de úgy, hogy lebucskázzak a teraszról, de előtte lelocsolom magam benzinnel és meggyújtok egy cigit.
  Bólintok, amint végre kimondja, amit hallani akarok, hogy levonhassam a tanulságot, és egyben figyelmeztessem.
  - Igen, így van. Sokban hasonlítotok egymásra Willel. Kicsit mintha őt látnám most magam előtt, még a Jasmine-epizód előtt. Légy tisztában vele, hogy te vagy a klánunk legsebezhetőbb pontja... A fiókámtól eltekintve. Nagyon vigyázz magadra, érted? Alexander nem veszítheti el még egy gyermekét.
  Noha keményen fogalmazok, és inkább parancs jellege van ennek, azért remélem érzi a szavaim súlyát, és sikerült illusztrálni, mi tud történni, ha egy klán szabadon hagyja a gyenge pontját.
  Katasztrófa.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Hétf. Jún. 11 2018, 00:17

  Hagyja magát kiterelni a teraszra, és ugyan nagyon ritkán gyújt rá, de most elfogadja a kínált cigit, közben pedig tovább gondolkodik. Willt ha megátkozták, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy előbb szedik le róla, mert az átok használója biztos, hogy gondoskodott megfelelő védelemről is, főleg ha egész New Yorkot akarta.
  -Szuper, az jó. Az mindegy, attól szóra lehet bírni, már ha megvan a test, azaz a maradványok. Igen úúúgy.
  Elvigyorodik, van amire az ő képessége is jó, amire másoknak nem. A testet meg lehet találni, ha földben van, könnyen ki lehet deríteni, hová lett eltemetve.
  Az már egy jó jel, hogy a boszorkány nem volt túl idős, megoldható a probléma, csak a kérdés, Will egyáltalán hallgat-e rá vagy sem.
  -Aha. Így kicsit kacifántosabb megtalálni, de még mindig nem lehetetlen. Viszont az idézés is egy opció, bár akkor körülményesebb rákényszeríteni arra, hogy beszéljen.
  Felsóhajt, nem lesz egyszerű menet, lehet, tényleg jobb, ha kerít valakit, aki leszedi az átkot Willről. Sőt... talán ez a legegyszerűbb út. A szerelemről tett megjegyzésre Marcusra pillant, igen csúnyán.
  -Pedig létezik Marcus, akár hiszed, akár nem.
  Elmosolyodik, az ő szerelme Leoval az volt, tényleg az, nem volt benne semmi érdek, egyáltalán semmi, egyszerűen csak szerették egymást. Ami fura, hogy ilyesmit érez Will iránt, és egyre erőteljesebben.
  -Igen, a saját apám. Raul Dessauge, a nekromanta. Matuzsálem, mindent tud, én is tőle tanultam. Párizsban van, de ha felhívom, talán hajlandó idejönni és segíteni. Úgysem láttam már... 8 éve, legalább nem csak telefonon és egyéb módon értekeznék vele. Persze ha tudsz egy mágust, vagy cambiont aki van olyan erős, hogy ezt véghezvigye, és szövetséges, akkor szólj.
  Miért nem az apja nevét viseli, ezt most kissé bonyolult lenne elmagyarázni, mielőtt pont beölelték, szerette volna felvenni, végül nem jutott idáig. Viszont maga a név lehet, hogy mond valamit Marcusnak, hiszen az apja világhírű nekromanta, akinek az árnyékából ki akar törni mindenáron. Kyle azonnal tudta ki ő, ő azt nem akarta elhinni először, hogy ténylegesen a vér szerinti fia. Pedig még hasonlít is rá, nem is kicsit.
  Engedélyt már kapott arra, hogy Raul idejöjjön, szóval ez sem jelentene akadályt alkalomadtán. Montgomeryt nem említi meg inkább, mert az Árnymester valószínűleg dührohamot kapna azon nyomban.
  -Igyekszem nem az lenni, illetve nem sebezhetővé válni. Nem, nem szeretnék az Atyámnak csalódást okozni azzal, hogy még én is megmurdelek... ha lehet.
  Bólint, érti a figyelmeztetést, s bár mágusokkal nem nagyon volt még dolga, de arra számít, hogy Leo Családja egyszer meg fog jelenni, hiszen ő volt a párja, amikor meghalt. Addigra viszont mindent meg akar tudni róluk, hogy fel tudjon készülni minden eshetősége. Viszont Marcus aggódása egyszerűen édes, mosolyt csal az arcára. Sosem kérdezte Kylet, hogy a másik gyermekével mi történt, sőt igazából azt sem, hogy a manhattani volt vezér miért került a napfényre. Akkor úgy érezte, nem illő, de most már nagyon kíváncsi, és ha rajta múlik, azon lesz, hogy tényleg büszke lehessen rá.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Szer. Jún. 13 2018, 23:28

  - Elég tökös kis Khenti vagy, ha bevállalod a boszorkányidézést, de mindenképp szólj! Ott akarok lenni - vigyorgok rá, mert ez tuti hogy nagy showműsor lesz, ha tényleg bejátssza.
  - Majd rájössz....
  Csak nevetek az igaz szerelem maszlagon. Noel még kicsi, érthető, hogy hisz ebben a baromságban.
  Raul Dessauge neve ismerős. Nahát, hogy mennyire nem végeztem el a házi feladatomat! Ezt tudnom kellett volna Alexander átöleltjéről, és ciki, hogy nem vágtam, de ennek semmi jelét nem adom. Bólintok, mintha persze, csak megerősítette volna, amit amúgy is tudta. Ehehe, na persze.
  - Jobb, ha vele csinálod. Minél kevesebben tudnak róla, annál jobb. Felteszem, neki nem jár majd el a szája.
  Végigégetjük a cigit, és közben bólintok. Csak annyit mondok a fogadalmára, hogy:
  - Helyes.
  Minden mást meg már úgyis elmondtam. Lehet, hogy Alexander szíve már jégből van, de azért néha felenged egy-egy valaki kedvéért egy kicsit itt-ott.
  Épp elpöckölném a csikket, mikor valaki rátenyerel a csengőnkre, én pedig akaratlanul is elmosolyodom. Na, az, hogy nem reagáltam a telefonra, legalább kicsit megsürgette a tündéremet.
  - Megjött a vacsorám. Bocs de nem marasztallak - vigyorgok rá szemérmetlenül, és miközben beterelem magunkat, ajtót nyitok végre Jazznek, az én tüneményes tündérkémnek, aki remélem legalább annyira morcos, mint amennyire én elő tervezem adni most majd magam. Szóval mielőtt Noel kislisszanna az ajtón, még magamhoz húzom és hosszan megcsókolom Jazz szeme láttára, aztán elköszönök tőle, csak ezután engedem be a vacsit.


  Köszönöm a játékot!
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Csüt. Jún. 14 2018, 00:20

  -Tökös? Ennyitől? Háh, ez jó. Rendben, szólni fogok.
  Persze nem egyszerű, de mégsem démonról van szó, azt soha nem láthatta még, egyszerűen nem engedték, hogy jelen legyen. Dühöngött miatta, de meg is érti. Egy nem olyan régen elhunyt személy idézése azért más kategória, sokkal könnyebb és egyszerűbb.
  -Te sosem voltál szerelmes? Soha nem szerettél még senkit igazán?
  Meglepő. Nem akarja elhinni, hogy az idős vámpírok egyike sem volt kapcsolatban soha senkivel sem úgy, hogy valóban érzelmeket tápláltak. Azt tudja, hogy ahogyan korosodnak, ez kezd kiveszni belőlük, de akkor is. Ne már, hogy egyik sem volt oda senkiért sem sohasem.
  Az apja jut eszébe lehetséges segítségként, és amikor még Marcus is azt mondja, hogy vele csinálja, bólint.
  -Neki? Soha. Akkor felhívom majd. Azért erről Atyámat is értesítem, nem szeretnék galibát.
  Az, hogy átok van Willen, valószínűsíti, hogy Kyle és Richard is sejti, tudja, és csak reméli, hogy nem tiltják meg a levételt azért, mert a férfi Manhattanban maradt.
  A többire már nem szól egy szót sem, a feladat adott, életben kell maradnia, azaz létben, mindenképpen, és teljesen mindegy, hogyan csinálja, de meg kell oldania.
  A csengő hangjára felkapja a fejét és elnyomja a cigit. A jelek szerint megérkezett az, akire Marcus várt, kicsit késve, azaz nagyon, de meg.
  -Megértem, én sem tenném. Jó szórakozást!
  Vigyorogva indul kifelé, a tündér láttán felvonja a szemöldökét. Érdekes választás, tündérvért még sosem kóstolt, ám amíg ezen gondolkodik, Marcus magához húzza és megcsókolja, ráadásul nem is két pillanatig. Azonnal levágja, mi a szituáció, és viszonozza a csókot, majd a tündérre vigyorogva távozik.

  Én is köszönöm.
  A halál csupán a kezdet.

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya

  on Vas. Jún. 17 2018, 17:03


  Ajánlott tartalom

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya


   Pontos idő: Csüt. Jún. 21 2018, 12:26