Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  Share
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 00:44

  .
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 02:44

  Már éppen megtanultam, hogy hogyan tudom megtalálni Marcus szobáját ebben a hodályban anélkül, hogy előtte háromszor eltévednék, erre ő fogja magát és elköltözik. Egy másik emeletre. De a kihívásokat értékelni kell, nem igaz?
  Szóval remélhetőleg a jó gombot nyomom meg a liftben és a helyes irányba indulok a folyosón, amikor kinyílik előttem az ajtó. Elméletileg az egész emelet üres, úgyhogy nem találkozhatok szembe idegen vámpírokkal, akik esetleg vacsorának néznek. Nem mintha bánnám az ilyesmit, de most kifejezetten egyetlen valaki estebédje szeretnék lenni. Már jártam itt néhányszor, és eddig sosem kerültem mások karmai közé, de a hegyesfogúaknál sosem tudhatni biztosan.
  Az ajtókon tartom a szemem, ahogy végigcaplatok a folyosón, keresem a megfelelő szobaszámot. 243, 244, 245… Itt kell lennie valahol. Szerencsésen meg is találom, amit keresek, és bekopogok. Amíg válaszra várok elönt az izgalom, mint mindig, amikor tudom, hogy látni fogom Marcust. Hiába találkoztunk alig pár napja, már nagyon hiányzik (nem, nem csak a harapásfüggőségem miatt) és alig várom, hogy újra a karjaimba zárhassam. Az ide vezető úton többször is elképzeltem a ma éjjelt, és minden lehetséges kimenetel kifejezetten tetszetősnek ígérkezett. Oh, hogy mennyire odavagyok érte!
  A szívem ugrik egyet a mellkasomban, ahogy nyílik az ajtó, de amint megpillantom az alakot a másik oldalon, sajnos nagyot kell csalódnom. A fiatal, szőke kisfiú aki ott áll egyáltalán nem Marcus. Azonban nem csüggedek el teljesen, hiszen szinte azonnal eszembe jut, amit az én undok vérszívóm mesélt nekem. Ez a kis vámpír lehet az új gyermek, akiről már többször is hallottam az elmúlt hetekben.
  - Szia! Te vagy Ethan, ugye? A nevem Jazz. Marcushoz jöttem. Ő is itt van valahol? - mutatkozok be, ahogy illik, de közben titokban ellesek a srác válla fölött, hátha megpillanthatom, akit valójában keresek.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 21:35

  Már mindenféle pózt felvettem a yakuzziban ami csak lehetséges, és nagyon is élvezem ezt a semmittevést, ami azért nem teljesen fedi a valóságot. Ugyanis olvasok és próbálom megérteni, hogy mi a jó égnek a vámpíroknak ennyi csoport? A felének semmi értelme nincs, az olyan, mintha kidobnád a kukába, hogy örökké élsz.
  Felsóhajtok, mert nem elég, hogy a felét utálnám, de nekem még egy nyamvadt eső sem jutott, pedig annyira szeretnék valamit. Na jó, nem mindegy mit, mert Marcus árnyai tök menők... de ezek a nevek.
  Az a madon az olyan mint a kanon, az a suaizé meg, hát az tök értelmetlen. Minek van? A neveket kiejteni nem tudom sok helyen, de azért lelkesen olvasom, mert meg akarom jegyezni, hogy ne keverjem össze, ahogy Marcusnak. Pont neki. Tök ciki volt, hát többet nem lesz, maximum azon fog röhögni, ahogy mondom.
  Épp a művészeset olvasom, ami valami Neheizé, amikor kopognak, és kell másodperc, mire leesik, hogy válaszolni is kéne.
  -Megyeeeeeeek.
  Szinte rohanok az ajtóhoz, de nem értem, hogy Marcus minek kopog, hát tudja a kódot, vagy nem? És különben is... miért pont azon az ajtón, amikor van lift? Mindegy, széles mosollyal tárom ki az ajtót, és ez rá is fagy szépen az arcomra, miután kiderül, egy tök idegen fickó áll ott.
  Mivel nem ismerem, hát tuti ő is Marcust keresi, mert mégis ki keresne engem? Na ugye? Ráadásul be is jelenti.
  -Szia. Ahaaaa. Gondoltam. Mit szeretnél tőle?
  Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy be akarom engedni, mert... mert szép. És ha szép, akkor tuti többet akar Marcustól, mint sima látogatást.
  Behajtom az ajtót és úgy állok ott, hogy maximum rajtam keresztül jut be, sehogy máshogy, és ha mégis belép valahogyan, akkor majd azt mondom, hogy megtámadott.
  Közben méregetem rendesen, mert nem csúnya, nagyon nem az, talán még nekem is tetszik, na de hogy én nem engedem Marcus közelébe, az is tuti.
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Jún. 17 2018, 22:54

  Miután bejelentem, hogy az atyját keresem, a kis vámpír azonnal mondhatni ellenségessé válik, ami megmosolyogtat. Magára hajtja az ajtót, az utamat próbálja állni, de mindketten tudjuk, hogy nem sok esélye van ellenem, ha elhatározom, hogy én igenis bemegyek. Azért aranyos ez a védelmező ösztön. Kicsit hasonlít egy vérmes ölebre. Édes.
  - Ő hívott ide. Találkozónk van. Azt üzente, hogy éhes… - fedem fel az ittlétem okát, már ami azt a részt jelenti, ami talán meggyőzi Ethant arról, hogy be kell engednie. Nem tudom, mennyit tud Marcus játékairól, vagy arról, hogy milyen bánásmódban részesíti a vacsoravendégeket, de remélem, hogy bármennyit is árult el neki az atyja, nem fogja útját állni az élelemnek, ami a saját lábán jött házhoz. Nem lenne szép azzal kezdeni az ismertségünket, hogy gyengéd erőszakkal arrébb teszem az ajtóból.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Jún. 18 2018, 18:55

  Gyanakodva nézek a tündérre, mégis mi másért jött volna, ha nem Marcust akarja? Pláne így? Jazz bejött az épületbe, simán feljött, tehát akkor nem hazudik, tényleg ő hívta ide. Deeee... most be kellene engednem, mert szépen néz?
  Marcus nincs is itt, és oké, hogy felcsillan a szemem a kaja említésére, de ha most kihasználom a lehetőséget, akkor megnyúz, ez biztos, és ez a minimum.
  -Ez így jól hangzik, de van egy kis bökkenő. Egy, én is éhes vagyok; kettő, Marcus nincs bent; három, ha most beengedlek, akkor egy idegennel leszek egy helyiségben, éééés azt nem tehetem meg. Vagyiiis, nem jöhetsz be, de hozok neked valami innivalót, meg rágcsát, és még egy széket is. Megvárhatod itt kint.
  Felsorolom a lehetőségeket, persze eszembe jut, ha beengedem a jakuzziba, akkor legalább ruha nélkül is láthatom, mert igencsak érdekel, mit rejt a ruha.
  -Vagy van még egy kiváltságos opció, mégpedig az, hogy leveszed a ruháidat, és beülsz a jakuzziba, de onnan nem mozdulsz.
  Tudok ám alkudozni, szó se róla, de ha egyszer annyira szép, akkor azért nem szívesen csukom ki, de ha akarja, akkor megvárom vele itt kint Marcust, nekem az is jó. Bár fürdőnadrágban azért mégis kényelmesebb odabent. Még gondolkodok, mi legyen, lehet, mégis beengedem, mert addig is nézhetem, és találgathatok, hogy milyen lehet felső és nadrág nélkül.

  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Jún. 25 2018, 04:48

  A kis vámpír a magyarázatom után már nem tűnik olyan bosszúsnak, de még mindig nem enged be. Úgy tűnik, tényleg nem teheti meg. Azt hiszem, nem hibáztatom, csak próbál jó gyermek lenni és nem megszegni a szabályokat. Még azt is felajánlja, hogy széket és frissítőt hoz ki nekem, hogy ne legyen olyan kényelmetlen a várakozás. Hogy tehetném meg ezek után, hogy ellenszegülök és már csak azért is betolakszom? Sehogy. Azonban mielőtt válaszolhatnék neki bármit is, egy újabb ötlettel áll elő, aminek hallatán meglepetten szalad fel a szemöldököm. Elég merész ajánlatnak tűnik ez tőle, és nem is értem, hogy miben különbözik ez attól, mintha csak beengedne, de én ugyan nem adok neki esélyt kétszer átgondolni ezt.
  - Nos, ha valóban így áll a helyzet… Merre van az a jakuzzi? - mosolyodok el, ahogy meghozom a döntésemet. Már most izgatottan várom, hogy mit fog Marcus szólni ehhez. Azt előre meg tudom mondani, hogy nem fog örülni, de pont ebben reménykedem. Megérdemli, hogy bosszantsam egy kicsit, miután idehívott és még csak meg sem jelent, ráadásul mikor legutóbb jöttem ide, egy fiatal kis vérszívó karjai közt találtam, ami szintén egy elég tisztességtelen húzás volt tőle. Itt az ideje, hogy én is máshogy játsszam a kis játékunkat. Adok neki egy kis ízelítőt a saját módszeréből, és ebben Ethan tökéletes segítség lesz.
  Követem a fiút be az ajtón és keresztül a lakosztályon. Útközben ledobom magamról a pólómat, a cipőimet, majd elhagyom a nadrágomat is. Mindent csak szanaszét dobálok, mintha nem lett volna időm szépen, egy kupacba hajtogatni a ruhadarabokat.
  - Mikor ment el Marcus? Tudod, hogy mikor jön vissza? - kérdezem, ahogy a teraszra érünk, ahol valóban ott áll a forróvizes medence. Gondolkodás nélkül tolom le az alsónadrágomat és lépek ki belőle, majd mászok a vízbe. Nekem ugyan nincs semmi rejtegetni valóm.
  - Az előbb azt mondtad, hogy éhes vagy. Ez miért bökkenő? Neked is jut vacsora, ha szeretnéd… - emelem tekintetem a fiú sápadt alakjára. Most, hogy jobban megnézem, már feltűnik, hogy igencsak csinos kis példány. Nem feltétlenül az én ízlésem, de egyértelműen szépséges. Kár, hogy a teste már sosem fejlődhet egy felnőtt férfiévá. Arra a látványra pedig nagyon de nagyon kíváncsi lennék.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Jún. 25 2018, 19:24

  Gondolkodom a lehetőségeken, végül a yakuzzi mellett döntök, mert akkor végül is beengedtem a tündért és nem is. Így aztán Marcus majd nem lehet mérges, és én is legeltethetem a szemem Jazzen kedvemre. Tökéletes megoldás mindenkinek, nem? De.
  Mielőtt azonban ellépnék az ajtótól, még egyszer alaposan szemügyre veszem a tündért, csak utána nyitom ki és bökök középre, mutatva az utat, szinte kijelölve, nehogy másfelé menjen.
  -Ott, csak ne ess bele.
  Bevágom az ajtót és elrohanok a hűtőhöz, hogy pár zacskót is vigyek, mert... mert ha most éhes leszek és kihasználom a lehetőséget, akkor baj lesz. Pedig... pedig itt van előttem terítéken, és nem ehetek belőle, mert ő meg Marcus pohara, vagy mije.
  -Te mindig ilyen rendetlen vagy? Hogy lehet így szétszórni a ruháidat? Most jól összegyűrődik, aztán hogyan fog rajtad állni?
  Megcsóválom a fejem, lepakolom a zacskóimat és már csak egy törölközőért rohanok, no meg összehajtogatom Jazz ruháit, és egy székre teszem őket.
  -Nem olyan rég, de nem szólt, hogy várna valakit. Nem tudom.
  Na majd ezt jól megbeszélem Marcussal, ha visszajön, mert ez milyen már? Én le vagyok szúrva, ha nem szólok, ő meg vendéget hív és nem szól. Pláne egy ilyen szép vendéget, akkor, amikor éhes vagyok, és akkor amikor ő tényleg levetkőzik... teljesen. Még a szám is eltátom, mert nem egészen arra gondoltam, hogy anya vagy miszült meztelenül mászik oda be. Még rajtam is fürdőnadrág van. Nahát.
  -Ez? Még kérdezed? Azért, mert... mert te az övé vagy, és ha én most neked esek, akkor engem megöl. Minden tekintetben.
  Zacskóval a számban mászok vissza a vízbe, és nézek végig rajta ismét. Miért kell foglaltnak tekinteni valakit, ha különben nincs is semmiféle komoly kapcsolat? Ez így nem fair.
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Júl. 02 2018, 21:08

  Nem gondoltam volna, hogy a fiút érdekelni fogja, hogy hová teszem a ruháimat, de ebben sajnos tévedtem. Nem elég, hogy rám szól, még el is kezdi hajtogatni őket. Ez egy igazán szerencsétlen fordulat, de még mindig visszaállítható.
  - Ne aggódj a ruhák miatt! Tökéletes helyük volt a földön - válaszolok, és amint Ethan biztonságos távolságra kerül a gondosan összehajtogatott ruhakupactól, intek egyet, mire minden visszakerül a padlóra. Nekem így sokkal jobban tetszik.
  - Ezek szerint teljesen feleslegesen időzítettem pontosan. Na nem baj, legalább kipróbálom a jakuzzit, amíg előkerül - merülök el a vízben minden késlekedés nélkül. Nem igazán tetszik, hogy Marcus így figyelmen kívül hagy, és azt hiszi, hogy minden következmény nélkül megteheti ezt velem. Azt hiszem, meg kell mutatnom neki, hogy nem csak ő tud így játszani. A fiúra szegezem a tekintetem, mikor már mindketten a vízben ülünk. Elég mulatságosan fest azokkal a tasakokkal, főleg mivel sokkal jobb falat is van az orra előtt. Úgy tűnik, egy kis segítségre van szüksége, hogy meg merje kóstolni a tiltott gyümölcsöt, és ki vagyok én, hogy megtagadjam tőle a bátorító lökést?
  - Szerinted ezt tenné? Gondolj csak bele, Ethan! Idehívott engem, aztán lelépett. Te éhes vagy. Én vacsorának jöttem. Véletlen lenne, hogy Marcus mindkettőnket hoppon hagyott? Miért ne mutathatnánk meg neki, milyen következményekkel jár, ha játszadozik velünk? Úgy érzed, hogy nem lenne jogos?
  Próbálok az eszére hatni, a megfelelő irányba terelni a gondolatmenetét. Ez általában előbb-utóbb beválik, csak az a kérdés, hogy mágiát is be kell-e vetnem hozzá, vagy elég a szavak ereje. Az eredmény így is - úgy is garantált.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Júl. 02 2018, 22:04

  Hű, hát nagyon hű ez a tündér, főleg így ruha nélkül, na de az, hogy milyen trehány. Most hajtogattam össze a cuccait, erre mit csinál? Széthajigálja a mágiájával. Ezt nem hiszem el.
  -Te most ezt direkt csinálod, ugye? Nem, nem fogok kiszállni és megint összepakolni, de naaaaaaa. Nem illik szétszórni ííígy.
  A zacskót le nem teszem, de fel vagyok háborodva. Beengedem ide, és akkor tessék, kupit csinál. Mindjárt kirakom az ajtó elé.
  -Ahaaa, de a víz jó, kellemes.
  Le sem veszem róla a szemem, végigmérem ám, ahogy beszáll végre, és megint meg kell állapítanom, hogy Marcusnak szexi tartója van.
  Amikor rám néz, elmosolyodok, ami lehet, hülyén fest, mert a zacskó még mindig a kezemben, de az a biztos, ha nálam van.
  -Ezt. Megmondta, én nem nyúlhatok a tégelyeihez, mert azok az övék. Jazz, megőrültél? Tudod te mennyivel erősebb nálam Marcus? Hát megesz reggelire. Nem húzhatom ki a gyufát.
  Tágra nyílik a szemem a tündér ötletétől. Mutassuk meg neki, hogy nem játszadozhat? Oké, de ő elmegy, én meg itt maradok, aztán Marcus kitagad, vagy nem is tudom. Irtó mérges lenne.
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Júl. 29 2018, 21:30

  - Nem tetszett úgy összehajtogatva. Túl rendezett volt. Az nem illik hozzám - vonok vállat, figyelmen kívül hagyva a fiú sopánkodását. Őszintén szólva mulattat, hogy őt ez ennyire bosszantja. Ha minden jól megy, akkor Marcust is legalább ennyire fogja.
  Azt hamar megállapítom, hogy Ethan nem könnyen befolyásolható. Nem mágia nélkül. Okos fiú, aki betartja a szabályokat. Ezt értékelem benne, de most nem erre van szükségem.
  - Ugyan, Ethan… - csusszanok közelebb hozzá. Egészen mellé ülök,  és a jakuzzi szélére támasztom kinyújtott karomat a feje mögött - Azért az engedelmességnek is megvan a határa. Marcusnak tudnia kell, hogy ezúttal túl messzire ment. Túl sokat kért tőled. Különben is… mi baj lehet néhány kortyból? - nézek mélyen a szemeibe. A tündérbűbáj így működik. Egy lélekig hatoló pillantás, néhány elduruzsolt szó, és az alany máris sokkal készségesebbé válik. Legalábbis egy ilyen fiatal kis vérszívó esetében ennyinek elégnek kéne lennie.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Júl. 29 2018, 21:48

  -Aaazt veszem észre. Ez borzalmas.
  Még mindig úgy nézem a lehányt ruhákat, mint aki nem akarja elhinni, hogy ilyen lehetséges. Tényleg rémes, ennyire trehány nem lehet, ráadásul most vendégségben van, és tessék. Mintha otthon lenne.
  Pláne amikor még azt is felajánlja, hogy egyek belőle... engem Marcus akkor megnyúz,miért nem érti meg? Oké, hogy kívánatos minden téren, meg a nyaka is itt van közel hozzám, de nem szabad. Nem, nem, nem szabad hozzányúlnom.
  -Mi ugyan?
  Felkapom a fejem arra, hogy közelebb csúszik, azaz ide mellém, és most már érdekel, mit is akar mondani. Kíváncsian nézek rá, és az a baj, hogy amit mond... az elején még meg akarok szólalni, aztán már nem. Ahogy rám néz, meghalok tőle, és a végére minden egyes szavával egyetértek.
  -Igazad van. Csak pár korty, csak egy kevés...
  Mosolyogva kúszok hozzá egészen közel, azaz pontosan az ölébe, hogy a nyakához hajolva olyan gyengéden harapjak, ahogyan csak lehet. Pár korty, ennyit akarok inni, és ennyit is iszok, hiszen Jazz is ezt mondta, ebből nem lehet baj. A vére is megrészegít teljesen, olyan ízletes és finom, hogy élvezettel nyalom le a nyakáról is a cseppeket.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Júl. 30 2018, 23:07

  Na jó, ennyi késés talán már elég lesz. Azzal hitegetem magam, hogy szándékosan késtem el, pedig ez nincs így. Elhúzódott egy amúgy nagyon kellemetlen beszélgetésem az egyik informátorommal, szóval kissé feszült vagyok. De leparkolok a garázs szinten, beütöm a liftbe a lakásunk kódját, és már emelkedem is. Jazz elvileg több mint húsz perce ideért. Érdekes, de nem üzent. Lehet, hogy még ide sem ért. Akkor aztán morcos leszek, ugyanis egy késés még hagyján, na de kettő sorozatban? Ennyire nem vehet semmibe! Főleg azt nem vezeti semmibe, hogy épp semmibe veszem.
  Csilingel a lift, és odalépek a bejárati ajtóhoz, majd benyitok.
  Az első, amit meglátok, az egy ing a csodásan és igényesen lerakott chevron tölgyfa parkettámon, épp csak odahajítva. Oh, nem most jöttem a falvédőről, nagyon is tudom, mit jelent, hogyha a ruhák csak így szanaszét vannak dobálva a padlón. Tekintetem követi a nyomokat, és meghallom a jakuzzi halk, de semmivel se összetéveszthető morajlását.
  Félrehajítom a kocsikulcsot (egy árny engedelmesen lendül és a helyére teszi), és öles léptekkel megindulok a pezsgőfürdő felé. Leveszem a napszemüveget (igen, tudom... feleslegesen hordom), és nagyon, nagyon, de nagyon szúrós szemekkel meredek a fiókámra és a kelyhemre.
  - Csak nem zavartam meg valamit?! - kérdem felháborodottan. - Ethan, azonnal engedd el! - parancsolok rá a kölyökre, és ha esetleg ennél több motivációra is szüksége van, hát úgy nyakon csípem egy árnnyal, hogy a fal adja a másikat, aminek nekilendítem, és ott tartom.
  - Mégis mi a fenét művelsz vele? - dörrenek rá Jazzre is, aki bár elképesztően szexi, főleg így, hogy próbál visszavágni, gondolom a legutóbbi noeles jelenetért, de azért ezúttal túl messzire ment. Mindennek van határa! Ethan a gyermekem!
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Csüt. Aug. 02 2018, 00:38

  Minden úgy történik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A fiú egy kis rábeszélés hatására sokkal kezesebbé válik, és hamarosan már az ölemben ülve mélyeszti fogait a nyakamba. A derekára teszem mindkét kezem, és oldalra billentem a fejem, hogy könnyebb dolga legyen. Szinte meg sem érzem a harapást. Marcus után egy ilyen fiatal kis babavámpír harapása csak egy jelentéktelen apróság. Pont, mint amikor egy kemény drogost megkínálnak egy slukkal valami olcsó füves cigiből. De most nem is az a lényeg, hogy én jól érezzem magam. Az a fő, hogy Ethan jóllakjon, és később az atyja számára is világos legyen, hogy mi történt.
  A szorgos kis vérszívó éppen a nyakamról nyalogatja le a maradékot, amikor lépteket hallok közeledni. Elmosolyodom, hiszen annyira tökéletes az időzítés. Alig néhány másodperccel később meg is érkezik, akire vártunk, és épp olyan dühös, ahogy azt akartam. Azt sajnálom, hogy ennek végül Ethan issza meg a levét, ugyanis szegény kisfiú rövidesen a falnak kenve találja magát. De a siker mindig áldozatokkal jár.
  - A kölyök éhes volt, én meg azért jöttem, hogy megharapjanak és ő volt az egyetlen esélyes jelölt. Nem gondolod, hogy kegyetlenség egyedül hagyni egy gyereket, amikor a pizzafutár bármelyik pillanatban megjöhet a vacsorával, ami nem az övé? De ne aggódj, Ethan jólnevelt fiú, egy kortyot sem ivott volna, ha lett volna beleszólása.
  Végigmérem Marcust, miközben elmagyarázom a helyzetet. Késett, ha jó az időérzékem, akkor nagyjából félórát. Ez igazán illetlen egy házigazdától, de ha félreteszi a drámázást, akkor azt hiszem, hajlandó leszek kiengesztelődni.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Csüt. Aug. 02 2018, 01:37

  Éhes vagyok, tényleg éhes, és hiába akartam ellenállni, hiába hoztam még tasakokat is a hűtőből, Jazz csak meggyőz arról, hogy pár kortyból nem lehet semmi de semmi baj. Végül olyannyira igazat adok neki és értek vele egyet, hogy simán az ölébe ülök, nem foglalkozva azzal, hogy teljesen meztelen, és csak iszok belőle pár kortyot.
  Olyan édes a vére, amit már abban a pillanatban imádok, de nem szabad sokat kortyolni, viszont pazarolni sem. Épp élvezettel nyalom le a kiserkenő cseppet Jazz nyakáról, amikor meghallom Marcus hangját.
  Mikor jött be? Miért nem hallottam? Kicsit bódultan veszem tudomásul, hogy valamiért mérges, és csak akkor fogom fel, miért is, amikor már rég a falon lógok.
  -Énénénén nem, nem úgy... nem tudom.
  Megrémülök, hiszen még tasakokat is hoztam, hogy nehogy Jazzhez nyúljak, de aztán történt valami és úgy éreztem, hogy mégis lehet, de nem akartam. Azt már nem is merem hozzátenni, hogy mennyire édes a vére és milyen finom, mert akkor sosem jutok le a falról.
  Jazz viszont olyan rendes, ami miatt leteszek arról, hogy ha Marcus elengedne, nekiugorjak. Megvéd Marcus előtt... ami kis mosolyt csal az arcomra. Aha, szóval ő intézte így, hogy azért is igyak belőle, és ne tudjam megállni. Na de hogyan?
  Kettejüket nézem álmodozva, végül is nekem a falon is jó, így sokkal jobban látok. Jazz is szép meg szexi, Marcus meg pláne. Gyönyörű, amikor ennyire paprikás.
  -Lejöhetek?
  Halkan kérdezem, nem akarom én jobban felidegesíteni őt, de azért nem olyan kényelmes egy árnycsáppal fellógatva ott fent, bármilyen jó is a kilátás.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Aug. 05 2018, 14:32

  Árnyaim megragadják Ethan vállát, és a falhoz csapom apró és törékeny testét. Elképesztően mérges vagyok, de nem elsősorban Ethanre... De rá is! Nem tudom, mit hebeg-habog. Valószínűleg csak most fejezte be az ivást, ugyanis olyan kába, mint akit épp fejbe vágtak. (Talán beverte a fejét, amikor a falnak csaptam?)
  Jazzt azonban nem kell a szomszédba küldeni a pimaszságért. Egyszerűen a szemembe néz, és rezzenéstelen pillákkal közli, hogy "igen, ezt tettem, és megérdemelted".
  - Nem, te azért jöttél, hogy én megharapjalak. Kegyetlenség? Ugyan már, Ethan nem egy szomorú kiskutya, aki szétrágja a papucsot, ha nem vagyok itthon! Úgyis állandóan a szarjait bütyögteti, észre se veszi, ha elmegyek! - célzok a sok okos kütyüre és készülékre, iPhone, iPad, laptop meg fogalmam sincs, még mi.
  Hát mindjárt felrobbanok. Még védőbeszédet is mond nekem, miközben pucéran ül a habokban!
  - Nem érdekel, akart-e inni belőled! Ivott, pedig határozotan megtiltottam neki, hogy ahhoz nyúljon, ami az enyém. - Odalépek Ethan elé. - Márpedig Jazz az enyém, az enyém! Nem jöhetsz le!
  Fortyogva fordulok vissza Jazzhez.
  - Szóval elcsábítottad a fiókámat, és rávetted, hogy igyon belőled. Remek. Most mégis mit vacsorázzak? Egyébként meg szégyelld magad! Miért nem kezdesz ki olyasvalaivel, aki veled egy súlycsoportban van?
  Természetesen magamról beszélek.
  - Remélem, már kitaláltad, hogyan engesztelsz ki. Mert máris kezdheted.
  Csípőre teszem a kezem, és várok.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 17
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Aug. 05 2018, 21:10

  Ilyenkor nem szeretem az árnyakat, főleg Marcusét nem, mert nem elég, hogy falhoz csapnak, de erősek is, és ez most nekem fájt. Mindenhogyan, és nem is enged el, mert dühös.
  Hirtelen nem is tudom, mi a baj, és kell egy kis idő, mire felfogom, hogy hazajött, és meglátta, hogy én vacsiztam Jazzből.
  Na de én nem akartam, hát még a zacskók is ott vannak a földön, láthatja.
  Jazz meg bevallja, hogy az ő műve volt az egész, ami nagyon cuki, de ettől nekem most nem lett jobb, mert... mert még mindig a falon vagyok.
  -Deeee, észre szoktam venni, mert nem érzem a parfümödet olyankor.
  Na nehogy már ne vegyem észre amikor elmegy itthonról, főleg mivel mindig a közelében vagyok. Csak feltűnik, hogy az üres kanapét bámulom, nem?
  Jazz pedig hiába véd meg, hát Marcus haragja mit sem csökken. Még velem is kiabál.
  -Használta az izéjét. Nem tudtam nemet mondani neki. Miért nem?
  Az, hogy kétértelműen fogalmazok, fel sem tűnik, de tök egyértelmű, hogy arra a képességére gondolok amivel simán meggyőzött. Most miért nem jöhetek le? Nem olyan buli ez. Ja, hogy így Marcus nem tud vacsorázni? De neki sok pohara van, válogathat, nekem megy egy. Most ezt is sajnálja tőlem? Csalódott vagyok. Őt persze ki kell engesztelni, holott engem befolyásoltak. Akkor engem nem?
  Még csúnyán is beszélt velem, falhoz is vágott, hát nekem is jár olyan kiengesztelősdi.
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 317
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Aug. 13 2018, 23:31

  Igazán vicces kis műsornak tartom Marcus kirohanását. Ez a féltékenységi roham annyira ironikus! Fordított esetben azon is megsértődne, ha szóvá tenném, amit elkövetett. Ez a kettős mérce nem igazán működik, és erre rá kell nyitnom a szemeit. Ha a kisvámpír épsége nem forogna veszélyben, akkor tovább is húznám a húrt, de jelen helyzetben inkább megpróbálom megnyugtatni.
  - Miért kell mindent túldramatizálni? Ethan alig két kortyot ivott. Jut még neked is. Na, engedd el azt a szerencsétlent és inkább gyere ide! - intek Marcusnak, hogy csatlakozzon hozzám a jakuzziban. Elég volt ebből a jelenetből, most már rátérhetünk arra, amiért idehívott. Nem veszítettem olyan sok vért, hogy egyáltalán a veszélyzóna közelébe kerüljek, ezért teljesen nyugodtan ajánlom fel magam ismét. Tele hassal talán Marcus sem lesz olyan morgós. Azonban ő nem adja fel ilyen könnyen, és engesztelésért kezd követelőzni. Odahúzódok a jakuzzi oldalához, amelyik a legközelebb van hozzájuk, és kényelmesen kikönyökölök a medence szélére.
  - Szerintem semmi szükség kiengesztelésre. Megsértettél a nemtörődömségeddel, ezért visszavágtam. Most egálban vagyunk - közlöm vele a száraz tényeket. A vendég teljes figyelmen kívül hagyása valóban súlyos sértés, és nekem kéne most felhúzott orral hisztiznem, de mivel a veszekedés nem vezet semmire, én hajlandó vagyok kiegyezni vele ennyiben.

  Ajánlott tartalom

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29