Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Battery Park
by Noel Wyard Yesterday at 23:10

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Kedd Jún. 19 2018, 23:26

» Étkező
by Dorian M. Montgomery Hétf. Jún. 18 2018, 20:41

» Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali
by Ethan Keon O'Brien Hétf. Jún. 18 2018, 18:55

» Folyosók
by Connor Shayeh Hétf. Jún. 18 2018, 04:41

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Jún. 17 2018, 23:41

» Hudson Heights
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:07

» Fort Tyron Park
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:06

» Nappali
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:05

» Konyha - Jackson lakás
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:04

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  Share
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 16
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 00:44

  .
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 316
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 02:44

  Már éppen megtanultam, hogy hogyan tudom megtalálni Marcus szobáját ebben a hodályban anélkül, hogy előtte háromszor eltévednék, erre ő fogja magát és elköltözik. Egy másik emeletre. De a kihívásokat értékelni kell, nem igaz?
  Szóval remélhetőleg a jó gombot nyomom meg a liftben és a helyes irányba indulok a folyosón, amikor kinyílik előttem az ajtó. Elméletileg az egész emelet üres, úgyhogy nem találkozhatok szembe idegen vámpírokkal, akik esetleg vacsorának néznek. Nem mintha bánnám az ilyesmit, de most kifejezetten egyetlen valaki estebédje szeretnék lenni. Már jártam itt néhányszor, és eddig sosem kerültem mások karmai közé, de a hegyesfogúaknál sosem tudhatni biztosan.
  Az ajtókon tartom a szemem, ahogy végigcaplatok a folyosón, keresem a megfelelő szobaszámot. 243, 244, 245… Itt kell lennie valahol. Szerencsésen meg is találom, amit keresek, és bekopogok. Amíg válaszra várok elönt az izgalom, mint mindig, amikor tudom, hogy látni fogom Marcust. Hiába találkoztunk alig pár napja, már nagyon hiányzik (nem, nem csak a harapásfüggőségem miatt) és alig várom, hogy újra a karjaimba zárhassam. Az ide vezető úton többször is elképzeltem a ma éjjelt, és minden lehetséges kimenetel kifejezetten tetszetősnek ígérkezett. Oh, hogy mennyire odavagyok érte!
  A szívem ugrik egyet a mellkasomban, ahogy nyílik az ajtó, de amint megpillantom az alakot a másik oldalon, sajnos nagyot kell csalódnom. A fiatal, szőke kisfiú aki ott áll egyáltalán nem Marcus. Azonban nem csüggedek el teljesen, hiszen szinte azonnal eszembe jut, amit az én undok vérszívóm mesélt nekem. Ez a kis vámpír lehet az új gyermek, akiről már többször is hallottam az elmúlt hetekben.
  - Szia! Te vagy Ethan, ugye? A nevem Jazz. Marcushoz jöttem. Ő is itt van valahol? - mutatkozok be, ahogy illik, de közben titokban ellesek a srác válla fölött, hátha megpillanthatom, akit valójában keresek.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 16
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Szer. Május 30 2018, 21:35

  Már mindenféle pózt felvettem a yakuzziban ami csak lehetséges, és nagyon is élvezem ezt a semmittevést, ami azért nem teljesen fedi a valóságot. Ugyanis olvasok és próbálom megérteni, hogy mi a jó égnek a vámpíroknak ennyi csoport? A felének semmi értelme nincs, az olyan, mintha kidobnád a kukába, hogy örökké élsz.
  Felsóhajtok, mert nem elég, hogy a felét utálnám, de nekem még egy nyamvadt eső sem jutott, pedig annyira szeretnék valamit. Na jó, nem mindegy mit, mert Marcus árnyai tök menők... de ezek a nevek.
  Az a madon az olyan mint a kanon, az a suaizé meg, hát az tök értelmetlen. Minek van? A neveket kiejteni nem tudom sok helyen, de azért lelkesen olvasom, mert meg akarom jegyezni, hogy ne keverjem össze, ahogy Marcusnak. Pont neki. Tök ciki volt, hát többet nem lesz, maximum azon fog röhögni, ahogy mondom.
  Épp a művészeset olvasom, ami valami Neheizé, amikor kopognak, és kell másodperc, mire leesik, hogy válaszolni is kéne.
  -Megyeeeeeeek.
  Szinte rohanok az ajtóhoz, de nem értem, hogy Marcus minek kopog, hát tudja a kódot, vagy nem? És különben is... miért pont azon az ajtón, amikor van lift? Mindegy, széles mosollyal tárom ki az ajtót, és ez rá is fagy szépen az arcomra, miután kiderül, egy tök idegen fickó áll ott.
  Mivel nem ismerem, hát tuti ő is Marcust keresi, mert mégis ki keresne engem? Na ugye? Ráadásul be is jelenti.
  -Szia. Ahaaaa. Gondoltam. Mit szeretnél tőle?
  Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy be akarom engedni, mert... mert szép. És ha szép, akkor tuti többet akar Marcustól, mint sima látogatást.
  Behajtom az ajtót és úgy állok ott, hogy maximum rajtam keresztül jut be, sehogy máshogy, és ha mégis belép valahogyan, akkor majd azt mondom, hogy megtámadott.
  Közben méregetem rendesen, mert nem csúnya, nagyon nem az, talán még nekem is tetszik, na de hogy én nem engedem Marcus közelébe, az is tuti.
  avatar
  Jazz Quinn

  Faj : Tündér
  Alfaj : Nimfa
  Rang : Alkotók
  Udvar (Királyság) : Független
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 316
  Foglalkozás : Üvegfúvó

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Vas. Jún. 17 2018, 22:54

  Miután bejelentem, hogy az atyját keresem, a kis vámpír azonnal mondhatni ellenségessé válik, ami megmosolyogtat. Magára hajtja az ajtót, az utamat próbálja állni, de mindketten tudjuk, hogy nem sok esélye van ellenem, ha elhatározom, hogy én igenis bemegyek. Azért aranyos ez a védelmező ösztön. Kicsit hasonlít egy vérmes ölebre. Édes.
  - Ő hívott ide. Találkozónk van. Azt üzente, hogy éhes… - fedem fel az ittlétem okát, már ami azt a részt jelenti, ami talán meggyőzi Ethant arról, hogy be kell engednie. Nem tudom, mennyit tud Marcus játékairól, vagy arról, hogy milyen bánásmódban részesíti a vacsoravendégeket, de remélem, hogy bármennyit is árult el neki az atyja, nem fogja útját állni az élelemnek, ami a saját lábán jött házhoz. Nem lenne szép azzal kezdeni az ismertségünket, hogy gyengéd erőszakkal arrébb teszem az ajtóból.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 16
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali

  on Hétf. Jún. 18 2018, 18:55

  Gyanakodva nézek a tündérre, mégis mi másért jött volna, ha nem Marcust akarja? Pláne így? Jazz bejött az épületbe, simán feljött, tehát akkor nem hazudik, tényleg ő hívta ide. Deeee... most be kellene engednem, mert szépen néz?
  Marcus nincs is itt, és oké, hogy felcsillan a szemem a kaja említésére, de ha most kihasználom a lehetőséget, akkor megnyúz, ez biztos, és ez a minimum.
  -Ez így jól hangzik, de van egy kis bökkenő. Egy, én is éhes vagyok; kettő, Marcus nincs bent; három, ha most beengedlek, akkor egy idegennel leszek egy helyiségben, éééés azt nem tehetem meg. Vagyiiis, nem jöhetsz be, de hozok neked valami innivalót, meg rágcsát, és még egy széket is. Megvárhatod itt kint.
  Felsorolom a lehetőségeket, persze eszembe jut, ha beengedem a jakuzziba, akkor legalább ruha nélkül is láthatom, mert igencsak érdekel, mit rejt a ruha.
  -Vagy van még egy kiváltságos opció, mégpedig az, hogy leveszed a ruháidat, és beülsz a jakuzziba, de onnan nem mozdulsz.
  Tudok ám alkudozni, szó se róla, de ha egyszer annyira szép, akkor azért nem szívesen csukom ki, de ha akarja, akkor megvárom vele itt kint Marcust, nekem az is jó. Bár fürdőnadrágban azért mégis kényelmesebb odabent. Még gondolkodok, mi legyen, lehet, mégis beengedem, mert addig is nézhetem, és találgathatok, hogy milyen lehet felső és nadrág nélkül.


  Ajánlott tartalom

  Re: Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali


   Pontos idő: Csüt. Jún. 21 2018, 12:20