Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Will apartmanja

  Share
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Will apartmanja

  on Hétf. Júl. 16 2018, 22:38

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Kedd Júl. 17 2018, 23:32

  Folytatás [You must be registered and logged in to see this link.].


  Noel reakciója önmagában is meglepő a vallomásomra. Ugyanis nemcsak örül, hanem végtelenül meg is döbben. Bevallom, egy kicsit én is meg vagyok lepve, ugyanis nem hittem volna, hogy ez a szó valaha is elhagyja majd a számat - újra. De boldogan nézek rá, ő pedig ugyanilyen örömmel néz vissza rám. És úgy érzem, minden rendben van végre, és minden a lehető legjobban alakul.
  Nem akarok belealudni a csókba, tényleg nem, de végül is metörténik. Nem az első csóknál, hanem talán a harmadiknál vagy a negyediknél. De minden olyan békés, nyugodt és szép most, hogy elnyom az álom.
  Másnap este nem sokkal, de kicsivel Noel előtt ébredek. Még mindig mellettem van, még mindig hozzám bújik, és én nem is lehetnék ennél boldogabb. Nem akarok megmozdulni, míg ő is ki nem nyitja a szemeit, és türelmetlenül várom, hogy ez megtörténjen.
  Sokkal jobban érzem magam, és jelenleg semmi sem hiányzik. Volna ma órám, de beszóltam, hogy ma este nem fog menni, helyettesítsenek, vagy maradjon el. Mivel nagyon ritka, hogy elmulasszak előadásokat, semmi gond nem lesz belőle.
  Amint Noel felébred, megmoccanok én is, és egyetlen mozdulattal magam alá fordítom. Ajkamon éhes mosollyal nézek le rá, és végigsimítok a nyakán.
  - Jó reggelt szépségem. Itt az ideje bepótolni a tegnap éjszakát - súgom, és le is hajolok hozzá egy hosszú és mély csókért miközben a kezeim finoman, de határozottan vetkőztetni kezdik.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Júl. 18 2018, 00:25

  Amikor Will azt mondta, hogy csak szeretőként tekint rá, és ezt így is akarja hagyni, nem esett jól neki, ez tény és való. Azonban rengeteget beszélgettek, de azt akkor sem gondolta volna, hogy ki fogja mondani, szereti.
  Repkedni tudna örömében, mert ez hatalmas meglepetés volt a számára, és az egyik legboldogabb pillanata, és egyszerűen muszáj, hogy megcsókolja őt, ezt nem tudja kihagyni.
  Érzi, hogy Will fáradt, nem is nagyon akarja feltartani, de a csókjától elszakadni sem olyan egyszerű, mint ahogyan azt gondolta. Nem is igazán megy, de végül a fáradtság győz mindkettejüknél.
  Azt nem tudná megtippelni, végül ki aludt el előbb, arra az egyre emlékszik, hogy szorosan odabújt Willhez.
  Így is ébred, elégedett morranással és mosolyogva veszi tudomásul, hogy a férfi nem hagyta magára. Apró puszit lehel a mellkasára, másra pedig már nem is nagyon van ideje, mert Will szinte azonnal a hátára fordítja. Mosolyogva néz rá.
  -Jó reggelt. Örülök, hogy jól vagy. Úgy gondolod?
  Nem nagyon kell kérlelni, szinte azonnal Will nadrágját kezdi kibontani, kivételesen szépen lassan, hogy utána lehúzza róla, és begyűjtve, elmerülve az érzéki csókban.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Júl. 21 2018, 00:08

  18+


  Nagyon szép befejezése volt a tegnap éjszakának az az utolsó néhány perc, rövid negyedóra, melynek végén mindketten elaludtunk egymást ölelve. A reggelt is ilyennek akarom, ezért eszemben sincs felkelni Noel mellől. Az ébredés csókja egészen mesébe illő, de nekem sajnos azonnal többre van szükségem.
  - Csodálatosan érzem magam. És ez csakis neked köszönhető. Igen, teljes mértékben úgy gondolom, te talán nem?
  Nem jellemző rám, de ma visszatért kamaszkorom legkellemesebb meglepetése, a "reggeli" merevedés, amit Noel azonnal fel is fedez. Nagyon jó érzéke van hozzá, hogyan tapintson rá a lényegre. Kivergődöm a nadrágból, és időközben őt is megszabadítom a felesleges ruhadaraboktól. Az inggel végül nem vesződöm azután, hogy kigombolom, és feltárul Noel mellkasa, én pedig birtokba vehetem a tenyeremmel és a számmal egyaránt. Fölé borulok, és végigcsókolom a bordáit, a hasát, miközben megemelem a csípőjét. Nem haraphatom meg, hiszen ha megtenném, nem maradna benne elég vér, de annyira kívánom!
  Mielőtt magamévá tenném, a számba veszem szép férfiasságát, nyelvemmel tartom távol a fogaimtól, hiszen itt megharapni azért elég kegyetlen lenne. Határozottan fogom le a csípőjét, de aztán amint elégségesnek találom a keménységet, megfordítom, pakolgatom, hogy a legkényelmesebb legyen neki is és nekem is, és végül szenvedélyesen magamévá teszem.
  Egyszerűen lehetetlen neki ellenállni. Újra és újra megkívánom, és imádom teste minden részét. Nem voltam mindig ennyire hasonlatos egy szorgalmas baknyúlhoz, csak mióta Noelt ismerem. De ő egyszerűen... kihoz belőlem mindent, ami bennem van, azt is, amiről nem tudtam.
  A vállára borulva nyögöm a nevét, ahogy elélvezek, és remélem, simogató kezem őt is hozzásegíti ehhez a gyönyörhöz hamarosan.
  - Annyira csodálatos vagy - lehelem a fülébe nagyon közelről és vágyakozva.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Júl. 21 2018, 20:04

  +18

  Valahol sajnálja, hogy végül csak elaludt, és mégis örömmel tölti el, hiszen Will karjaiban tette, vigyázva rá még így is. Soha nem volt részük még ilyen meghitt pillanatban, mert hiába ölelték már egymást, az más volt.
  Úgy ébredni, hogy szerelmes csókot kap, nincs attól szebb dolog, pláne amikor még az is kiderül, hogy Willel minden rendben van, nyoma sincs a tegnapi kimerültségének.
  -Szuper. Mmmm… bíztam benne, hogy folytatjuk.
  Kaján mosollyal az arcán hámozza le Willről a nadrágot, és meglepi az, amit érez. Ilyen még nem volt, azaz a férfinél még nem, de elvigyorodik, és gyengéden simít végig a férfiasságán. Hagyja, hogy róla is lekerüljenek a ruhadarabok, még segít is benne, már amennyire teheti.
  Szívesen végigcsókolná minden porcikáját, de Will most ki van éhezve, így átadja magát a kényeztetésnek. Minden egyes csók izgatja, ösztönösen emelné a csípőjét, amikor Will szája eléri, de ő lefogja, így csak nyögések szakadnak fel belőle, ahogy beletúr a hajába.
  Nem mondana nemet egy harapásra most sem, bár nem pótolt semmit, így lehet, az már túl sok veszteség lenne, és nem is kapja meg nagy-nagy bánatára, de a „kárpótlás” is igen kecsegtető. Az együttlétük egyszerre gyengéd, odaadó és szenvedélyes, minden pillanatát élvezi, nem akarja, hogy vége szakadjon. Olyan gyönyört él át Willel, amit eddig még sosem sikerült, minden érzelmét átadta, és ő is megkapta. Boldogan bújik a karjaiba, csillogó szemekkel, mosolyogva simít végig az arcán.
  -Te tettél azzá.
  Ez az igazság. Amikor épp eldobni készült a létét, akkor jött Will, és megváltoztatott mindent. Az pedig, hogy kimondta, szereti… madarat lehet vele fogatni.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Júl. 22 2018, 23:12

  Nevetve fogom meg a kezét és csókolok bele a tenyerébe, majd végig fel a karján, egész a válláig, nyakáig, szájáig. Bármennyit is veszek el belőle, sehogy sem elég, semmi nem elég.
  - Gusztustalan dolog szerelmesnek lenni - jegyzem meg önironikusan, miközben le se lehet törölni a gusztustalan és boldog vigyort a képemről. - Maradj itt... Hozok reggelit.
  Felemelkedem róla, mielőtt azonban elindulnék, még okvetlenül meg kell csókolnom, mert az ajkai talán nem lesznek ugyanilyen csábítóak, mikor visszaérek egy perccel később.
  A hűtőhöz megyek, és kiveszek belőle két tasak vért. Bedobom a mikróba, hogy ne legyen olyan undorítóan hideg és ragacsos, mert azt gyűlölöm. Ezzel a kezemben megyek vissza. Nem vettem fel semmit az útra, mert mégis minek, Noel látott már pucéran, a lakásban meg senki más nem jár.
  Visszamúszom mellé az ágyba, és a kezébe adom az egyik tasakot, a másikba pedig beleharapok, és iszom néhány kortyot az egyébként teljesen átlagos embervérből.
  - Mondd csak, mi a terved ma éjszakára? Találkozol apáddal? Mert ha Staten Islandre mész, mehetnénk együtt. Nem mintha olyan sürgősen ki akarnék mászni most innen mellőled... - dörmögöm, miközben a nyakához fordulok, és a haja alá csókolok, a kezem pedig már megint a hasán tévelyeg.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Júl. 23 2018, 00:33

  A tekintete beszél helyette, régen volt ennyire felszabadult és boldogságot sugárzó, mint most. Átöleli Willt amint az ajkaihoz ér, és nem szeretné, ha most felkelne mellőle, egyáltalán nem. Bér az éhség nagy úr, ezt be kell látnia neki is.
  -Az, tisztán látom rajtad az undort.
  Vigyorogva néz Willre, tényleg mintha kicserélték volna, legalábbis az energiáját látva mindenképp. No meg az érzéseit... eddig azt hitte, elfojtja és komolyan gondolja, hogy nem óhajt kapcsolatba bonyolódni, és most, hogy kiderült, egy átok volt az oka... nyíltan felvállalja.
  -Készültél? Köszi.
  Felragyog az arca, mert oké, kezdte érezni azt, hogy talán ennie kellene lassan, de azért arra nem számított, hogy Will a reggelit ágyba szállítja. Mosolyogva néz utána a csók után és felül, hogy az ingét is levegye végre.
  Alig várja, hogy a férfi visszatérjen, és amikor megjelenik a zacskókkal, hogy átadja neki az egyiket, egy puszival köszöni meg, mivel kitekeredni már nem volt képes.
  -Meg is melegítetted... imádlak.
  Éhes, nem vitás, bár próbálja nem bezabálni az egész tartalmat, hanem hagyni pár perccel későbbre is belőle.
  -Még nem tudom, titokzatosan elfoglaltnak tűnt, de ha úgy döntünk, megyünk, akkor mindenképp szeretném, ha velem tartanál.
  Fogalma sincs arról, az apjának milyen tervei vannak, de valami azt súgja, nem csak miatta érkezett ide, más oka is van. Persze nem siettet semmit sem, hiszen az is tökéletes program, ha itt maradnak együtt. Az öreg úgy sem most rohan vissza Párizsba. Pláne, hogy Will keze megint útnak indul, és az valahogy most sokkal jobban esik neki, mint a rohanás. Félreteszi a zacskót és szembe fordul vele, hogy végül bemásszon az ölébe és úgy ölelje át.
  -Mit szeretnél? Örülök, hogy túlélted az átkot. Kemény volt, bár az öregem nem úgy festett, mint akit azért annyira megviselt volna. De vége, egyszer s mindenkorra végre.
  Örömmel hajol oda egy újabb csókért. Nem tagadja, hogy nagyon aggódott Willért, nem fogja végigbírni, de ismeri az apját is, hogy tökéletesen fel tudja mérni azt, mi az, ami lehetséges, vagy hogyan.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Júl. 25 2018, 23:53

  18+


  Nehéz elszakadnom Noeltől, de úgyis csak pár percre megyek el. Visszatérve én is visszamászom az ágyba, és egyből beleharapok a tasakba, és oltom szomjamat. Richard vérének emlékétől nem tudok szabadulni. Egyszerűen... még életemben nem kóstoltam ahhoz hasonlóan fenségeset. Ahhoz hasonlítva ez elég pocsék, de igyekszem nem erre gondolni.
  - "Titokzatosan elfoglaltnak"... - ismétlem Noel szavait elvigyorodva. - Vajon Richardhoz sietett, vagy Alexanderhez? És vajon lefeküdtek Alexanderrel? - teszem fel magamnak a költői kérdést, megfeledkezve magamról, de amint rájövök, hogy Noel két atyjáról beszélek, gyorsan hozzáteszem: - Elnézést, ezt biztos nem akartad elképzelni. Már késő, igaz?
  Akár késő, akár nem, Noel jobb elfoglaltságot is talál magának, mint az arról való fantáziálást, hogy a két atyja mit művel egymással az ágyban. Örülök ennek nagyon. Kiszívtam az utolsó cseppet is a tasakból úgyhogy félreteszem, és megfogom szerelmem derekát...
  Szerelmemét.
  Széles mosoly terül el az arcomon erre a gondolatra, és azonnal fogadom a csókját, viszonzom is, miközben közelebb húzom magamhoz.
  - Vége. Már csak azon agyalok, hogy került belém az a kurva gyűrű. Eltemettük Jasmine-nel együtt. És mikor fogod elmesélni részletesen, hogyan is jöttél rá minderre? És honnan tudtad, mi a teendő? Még mindig csodálom, hogy ezt egyedül véghez vitted. Én okos és gyönyörű szerelmem. - Újabb csókért nyújtózom, nem tudok betelni vele, se a testével, se a szájával, se az egész lényével.
  - Egyébként én arra gondoltam, hogy te mész a te apádhoz, én meg az enyémhez. Szerintem épp elég megbeszélnivalótok van nélkülem is. Én meg jövök Richardnak egy bocsánatkéréssel.
  Széles tenyerem lesiklik Noel apró fenekére, és jól belemarkol. Nem lenne ellenemre még egy kör, az biztos.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Csüt. Júl. 26 2018, 00:36

  +18

  Mi a terve ma éjszakára, ez a világ legjobb kérdése, és még mindig ezen gondolkodik, mikor Will már vissza is ér. Az apja tényleg rejtélyes volt, semmit nem árult el pluszban, így jelenleg csak találgat. Will ismétlésére felpillant rá, és amikor felteszi a kérdést, kitör belőle a röhögés.
  -Te perverz. Szerintem mindkettejükkel beszélt, és azt kizártnak tartom, hogy lefeküdjön az atyámmal.
  Még mindig röhög, mikor érkezik az újabb kérdés, így csak bólogatásra futja. Késő bizony, de talál sokkal jobb elfoglaltságot annál, hogy ezen agyaljon tovább, és az Will öle, valamint egy édes csók, amire megint szüksége van. Szorosan átöleli a nyakát, mint aki attól tart, hogy a következő pillanatban eltűnik mellőle.
  -Biztos vagy benne, hogy eltemettétek... mármint ezt a gyűrűt is? Lehet egy ugyanolyan is akár. Holnap... holnap mindent elmesélek, most nem tudnám. Miután erős volt a gyanú, hogy átokról van szó, az első aki az eszembe jutott, az apám volt. Ő tapasztalt ebben. Azért nem egyedül, volt ám segítségem, és sokkal jobban aggódtam amiatt, hogy elhajítod a telefonomat.
  Elvigyorodik kacéran, valószínű, hogy most nem beszélgetésre gondolt, hanem egészen másra, és ezt most már a csókja is jelzi, bizony nem óhajtja itt befejezni.
  -Ez igaz. Úgy is el kell még számolnom az idézéssel is, mert tudom, hogy féltett. Utána majd mi is megbeszéljük, ha szeretnéd. Nem hiszem, hogy Richard haragszik.
  Ő sem mondana nemet egy újabb körre, ezt jelzi is, hogy a keze szerelme férfiasságára siklik, hogy így kényeztesse. Amint Will a fenekébe markol, nem kell tovább biztatni, hogy még közelebb csússzon hozzá, hozzásimuljon, és megemelkedjen annyira, hogy Will benne merüljön el. Lassú mozdulatokkal kezd el ringani, ki akarja élvezni minden pillanatát, míg ajkaival Willére tapad, hogy egyszerre váltson vele szenvedélyes és szerelmes csókot.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Júl. 29 2018, 18:11

  18+


  Na jó, tudnám én még ragozni a RaulxAlexander témát, de még a végén az én agyamban is megjelennek a képek, azt pedig mindenáron szeretném elkerülni, szóval inkább lapozok. A falnak támasztom a fejem, úgy nézek fel rá. Imádom ezt a látványt, egyszerűen odavagyok érte.
  - Tuti, hogy ez volt az a gyűrű. De hát ez ilyen. Mágia...
  Mélyen felsóhajtok, és hagyom ezt a témát is, mert Noel keze nagyon de nagyon izgalmas helyeken jár, és ez belém fojtja a szót. Akar a franc átkokról és idézésekről beszélgetni, mikor egy gyönyörű vámpír fiú épp rátapint a lényegre!
  Nem kell sok, elég hozzá pár jól irányzott simogatás és csók, hogy készen álljak egy újabb körre. Noel fantáziája kimeríthetetlen, ha erről van szó, ugyanis se szó, se beszéd, egyszerűen csak felemelkedik, és rám ül, én pedig elmerülök a szoros és izmos barlangban. Nyögéseim és egyre követelőzőbb simogatásaim, markolásaim jelzik, mennyire fel vagyok ajzva ezzől szituációtól. Képes megőrjíteni teljesen, de tényleg. De hogy neki se kelljen kizárólag egy dologra fókuszálnia, kezem a férfiasságára fog, és igyekszem hozzásegíteni abból az irányból is egy kis gyönyörhöz.
  Le sem veszem a szemem az arcáról. A szemeiben elmerülök, hiszen beszédesebbek minden szónál. Alighanem az enyémek is. De nemcsak érzelmeket látok bennük. Látom, mikor jó, amit csinálok, mikor vagyok túl gyors vagy túl durva, és mikor kell valamit hosszan csinálni, mert tetszik neki.
  Hagyom irányítani. Hagyom, hogy kipróbálja és kiélje velem minden fantáziáját. Kezem a hajába túr, és figyelmeztetem a szájába sógva a szót, hogy el fogok élvezni, de ha semmit nem tesz, ami ezt megakadályozná, akkor ez meg is történik.
  Már nem vagyok annyira hangos. Persze ez nem azt jelenti, hogy kevésbé élvezném, csak máshogy. Ez egy bensőségesebb együttlét volt. Talán a szemkontaktus miatt.
  Mikor végzünk, nem hagyom, hogy lemásszon rólam. Átölelem, és a karjaimban tartom sokáig, úgy, hogy még benne vagyok, ő pedig a kezemben. A vállát és a nyakát csókolgatom levezetésként, hüvelykujjam köröz lent, elkenve a nedvességet.
  - Talán le kellene zuhanyoznunk - javaslom valamivel később. - Persze felőlem tölthetjük így az egész éjszakát. Imádnám.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Júl. 29 2018, 20:39

  +18


  Muszáj elhessegetnie a gondolatot magától, különben ezen fog vigyorogni később is. Nem, nem akar belegondolni, ki és mit, hogyan tárgyal vagy nem tárgyal meg. Inkább nem.
  -Akkor... akkor nem tudom.
  Gondolkodni sem most fog ezen, mert sokkal jobb elfoglaltságot talál magának, mégpedig pont Will férfiasságán. Valahogy ez a téma jobban izgatja, mint bármi más. Őrülten kívánja őt, minden porcikáját, és amikor hagyja magában elmerülni, le sem veszi a szemét róla.
  Semmit nem siet el, kifejezetten gyengéd minden mozdulata, egészen addig, amíg képes ellenállni kettejük vágyainak, de végül szakad a cérna, és átadja magát a testük akaratának.
  Will tekintete rabul ejtő, és hagyja is, hogy így legyen, semmit nem akar előle eltitkolni, az arca és a szemei árulkodnak arról, mennyire élvezi ezt a meghitt pillanatot. Minden érintésre és rezdülésre reagál, az pedig, hogy szerelme is ennyire élvezi, még inkább felajzza.
  Főleg ahogy a férfiasságára fog, mert ott van vége, és enged az ösztöneinek, az addig gyengéd lassú mozdulatokat felváltja egy egyre gyorsuló és keményebb. Nyögései jelzik, megveszik Willért, a duzzadó hímtagjáért, és amikor odasúgja, hogy el fog élvezni... az egy olyan löketet ad neki, hogy nem sokkal később követi őt.
  A gyönyöre pillanatában két keze közé fogja az arcát, csillogó szemekkel súgja ismét, hogy szereti őt.
  Nem szégyell semmit sem, boldog, minden téren kielégült, és esze ágában sincs lemászni Willről, csak csókolni, míg ki nem fullad.
  -Nekem most minden mindegy.
  Szerelme karjaiban semmi nem számít, csak az, hogy itt lehet és ölelheti, érezheti. Ha mégsem mennek Staten Islandra, akkor nem mennek, nem fog tiltakozni egyáltalán. Sőt.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 04 2018, 15:21

  - Szeretlek - visszhangzom suttogott vallomását.
  Minden szikrázóan új, agylobbantóan fényes, elképesztő, szédítő és mámoros. Nagyon rég, vagy talán soha nem szexeltem még így senkivel. Noel teljesen elvarázsol. Magam sem hittem volna, hogy ennyire képes vagyok mélyen érezni valaki iránt majd... Azt hittem, a szívem már örökké kővé vált, hogy az a vastag, porlepte szürke lepel, ami mindent beborított az életemben, normális. De nem, cseppet sem volt az, minden az átok miatt volt így. De Noel minderről fellebbentette a fátylat. Most már rajtam a sor, hogy rendet tegyek.
  Hosszan bámuljuk egymást, el-elmosolyodva, simogatva, megcsókolva a másikat. Gyönyörű és szédítően csábító. Néha olyan ártatlanul néz, néha meg vad, mint egy pornósztár.
  Hirtelen megragadom, és ismét magam alá fordítom. Imádom ezt csinálni, mert olyan karcsú és szép, és pont alám illik. A haja szétterül a feje mellett, a szemében villan egy kis megelepettség, aztán egy kis mosoly... Gyönyörű. hozzásimulok, és végigcirógatom az arcát.
  - Szörnyű dolgokat vágtam tegnap a fejedhez. - Muszáj ezt most elmondanom. - Bocsánatot akarok kérni. De ugyanakkor... Tudnom kell, mit gondolsz pontosan. Most, hogy megszabadultam Jasmine-től, csak most látom át, mennyire megmérgezet... a hallgatás. Hogy csak őrlődtem. Azt akarom, hogy mondd el, ha valami foglalkoztat. Mindent. Nincs olyan sötét dolog a lelkedben, amit ne tudnék kezelni, Noel. Azok után, amit tettél értem múlt éjjel.
  A nyakába csókolok, majd az ajkára, hogy nyomatékosítsam a szavaimat. Lejjebb hajolva hajam beborítja a vállát és párnát is mellettünk.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 04 2018, 17:56

  Will vallomásának úgy örül mint egy kisgyerek, nem hitte volna, hogy egyszer eljutnak idáig, főleg az indításuk és a tegnap után. Valahol tartott attól, hogy ha sikerül szembesítenie őt a rajta lévő átokkal, olyan szinten megharagszik, hogy soha többé nem áll vele szóba. Mégis bevállalta, mert szerette volna, ha Will boldog lehet még, bár titkon remélte, hogy esetleg azt vele teszi meg.
  Azt meg pláne nem remélte, hogy Leo után képes lesz így szeretni valakit, újból érezni a szerelmet, azt az igazi, mélyről jövő szerelmet, amit ő érez Will iránt.
  Gyönyörű férfi, akit már jó ideje figyelt és nem is értette, hogy lehet még egyedül, hogy nincs senkije, ez így annyira abszurdnak tűnt akkor, és mégis örült annak, hogy talán nem lesz vetélytársa.
  Azzal is tökéletesen elégedett, hacsak öleli és nézi őt, semmi másra nincs szüksége most, ebbe is képes percekre belefeledkezni.
  Ezért lepi meg Will hirtelen mozdulata, ahogy maga alá "gyűri", de ezt fel is váltja egy kis mosoly rögtön. Neki így is jó.
  -Bántott, hogy nem hiszel nekem, de amikor apám elmagyarázta, hogy addig, míg az átok rajtad van, nem is fogsz, megnyugodtam. Amit... amit Leoról mondtál... én... én... annyira képtelennek tartottam. Aztán megértettem. Megrémített az a hidegvér, amikor megöltem. Megrémített, mert én nem akartam, és mégis megtettem, mégis bennem van. Ez az erő így együtt...
  Már nem tudott mihez folyamodni, csak az idézéshez, még akkor is, ha tudta, másik mágus vagy cambion nélkül egyedül ez életveszélyes. Segíteni akart Willen mindenáron, főleg miután Marcussal is elbeszélgettek.
  Ami meg Leot illeti, amikor szerelme a fejéhez vágta, hogy ő ölte meg kegyetlenül és hidegvérrel, akkor lefagyott. Nem akarta elhinni, mert nem ilyen, nem tenne ilyet sosem... aztán összeállt a kép.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Aug. 05 2018, 10:10

  Biztos nincs egészen az ínyére, hogy dobálom és ide-oda pakolgatom, de én meg imádom ezt csinálni. Nem sokkal kisebb nálam, sőt, szerintem épp csak egy kicsivel könnyebb az alkata miatt, de ettől még nagyon élvezem.
  A könyökömre támaszkodom a feje mellett, és hozzásimulok a testéhez egészen. Érezni akarom mindenhol hogy itt van, hogy velem van, hűvösen de mégis elevenül. Szépségében képtelen vagyok nem gyönyörködni.
  Már nyitnám a szám, hogy bocsánatot kérjek (ki tudja hanyadszor) Leo miatt, ám Noel hirtelen elbizonytalanodik, és akadozva bár, de beszélni kezd. Tekintetem rátapad, még kíváncsibban mint előtte. Ugyanakkor úgy érzem, valahogy vigasztalnom és bátorítanom is kell, hogy kitálaljon, szóval megkeresem a kezét, összekulcsomom az ujjainkat, és a számhoz emelem, hogy végigpuszilgathassam az ujjait. A szemem persze nem veszem le az arcáról.
  - Öltél már előtte? - kérdezem türelmesen és halkan. - Vagy ő volt az első?
  Megérteném a hidegvért, ha nem Leo lett volna neki az első, akinek elveszi az életét. Legalábbis könnyebb lenne magyarázatot találni rá, miért volt számára ilyen... könnyű. Mivel a gyilkolás sose az, kivéve, ha valaki egy elvetemült pszichopata, de Noel nem az, egyáltalán nem.
  - Tisztázzunk valamit: Alexander megparancsolta, hogy végezz vele? Vagy hogy nézett ki pontosan a dolog?
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Aug. 05 2018, 19:52

  Röhögni tudna saját magán, mert tény, nem éppen két ajtós szekrény alkatú, Will simán arrébb teszi, ha akarja, és ez nem csak az ereje miatt van így. Ettől függetlenül egy cseppet sem zavarja, a lényeg az, hogy együtt vannak.
  Most is úgy öleli magához és simogatja, mint aki attól tart, hogy ez az egész csak egy álom, és a következő pillanatban véget is ér.
  Will szavaira elmosolyodik, ám a végére végtelen szomorúság költözik az arcára. Amit ott a fejéhez vágott, azt beismerni, vagy egyáltalán elgondolkodni rajta, roppant nehéz. Főleg úgy, hogy sosem gondolta magáról, ilyesmire képes lehet, ez benn van, belőle jön, és a bestiája pontosan olyan, mint ő maga, gyönyörűen idomul hozzá.
  Beszélni szintúgy, hiszen az egy olyan fordulópont volt a létében, amire először azt mondta, nem képes túlélni, nem képes megbirkózni vele, inkább belehal. Will viszont mindent megváltoztatott, és ha akkor nem bukkan fel, akkor már soha többé nem látja. A kérdésére elmosolyodik, de ez a mosoly ugyanolyan szomorú. A bátorításra szüksége is van, hogy erről beszéljen, mert azóta erről senkivel nem volt hajlandó.
  -Azt leszámítva, amit a baleseteim okoztak az elején? Igen… 14 voltam talán. Apámat megtámadták, ránk törtek váratlanul, és akkor… akkor megtörtént. Nem tudom, hogyan, csak… csak megtörtént.
  Akkor teljesen összeomlott, nem két napba telt, mire lelket öntöttek belé a többiek, hogy egyáltalán kibújjon a csigaházából és emberek közé menjen. Az volt az első… még ha csak az apját akarta védeni, de az. A második kérdésre aprót bólint.
  -Leo belenyúlt valamibe, amit a klán nem nézett jó szemmel, kihatással volt rá. Mivel az én szerelmem volt, nekem kellett megbeszélnem a találkozót vele ott. Aztán… nekem kellett megtennem.
  Akkor, abban a pillanatban le is fagyott hirtelen. Kapott 20 másodpercet arra, hogy véget vessen az egésznek. Akkor belehalt, ugyanúgy belehalt mint Leo.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Aug. 06 2018, 20:27

  A mosolyból olyan hirtelen lesz szomorúság, hogy összetöri a szívem. Még jobban bánom azt a meggondolatlan és színtisztán aljas beszólást, amit kapott tőlem ott a parkban, pedig csak segíteni akart. Ha másért nem, már csak ezért is tartozom neki azzal, hogy most meghallgatom.
  - Semmire nem emlékszel? - kérdezem óvatosan, még azzal kapcsolatban, ami 14 éves korában történt vele. - Hogy történt? Ki volt az? - megyek tovább a kérdésekkel.
  Nem vallatni akarom, de azt hiszem, itt az ideje, hogy az ő lelke is felszabaduljon, úgy, mint ahogy az enyém felszabadult tegnap éjjel.
  Újabb gyengéd puszit adok a kezére, és megszorítom bátorítóan és megértően.
  - Mire gondoltál közben? És Leo tudta, hogy mi fog történni vele? Hogy miért hívtad oda?
  Biztos vagyok benne, hogy pokolian nehéz erről beszélnie, de muszáj.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Aug. 06 2018, 20:51

  Most először jut el odáig, hogy a múltjáról beszéljen, arról a szörnyű titokról, amit olyan mélyen elásott magában, és remélte, hogy örökre elfelejtheti. Ám ez nem ilyen egyszerű, talán jobb, ha végre előszedi és valakivel megbeszéli.
  -Minden annyira gyorsan történt. Csak arra emlékszem, hogy az egyik pillanatban még minden oké, a következőben meg káosz, és az apám fejét egy karddal megpróbálja levágni egy csuhás fickó. Azt hiszem az első tárgy ami a kezembe akadt az is egy kard volt és... végül lefejeztem. Vagy félig. Megöltem.
  Nincs több emléke erről, mintha törölte volna őket, csak a kiabálás az, ami még benne van. Ki volt az, mai napig nem tudja.
  -Azt mondták, egy másik nekromanta, de nem tudom. Sokan féltékenyek voltak apámra.
  Megrázza a fejét, a fickó sem nézte meg, annyira sokkolta az amit tett, a csuhája az, ami megmaradt benne, semmi más.
  Most veszi észre, hogy úgy szorítja Will kezét, hogy lassan félő eltöri az ujjait, így enged rajta, ne miatta sérüljön már meg.
  -Nem tudom. Inkább megijesztett az amit teszek, és mégis... a bestiám olyan könyörtelen volt. Nem tudta, nem mondhattam el neki. Vívódtam, hogy mi a fenét tegyek, figyelmeztessem, hogy elmenekülhessen, vagy mégis mit? Az egyetlen ok, ami miatt nem szóltam neki róla végül, hogy tudtam, akkor más öli meg őt, érted? És előttem. Így legalább kettesben maradhattam vele.
  Szenvedett már akkor is, amikor a találkozót megbeszélte Leoval, akkor pedig pláne, mikor belépett vele a cellába. Arra ugyan nem számított, hogy Kyle azonnal magatehetetlenné teszi őt, de undora volt az egésztől. Magától is.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Aug. 06 2018, 22:00

  Lemászom róla, hogy mellékönyökölhessek. Így kényelmesebb neki, nekem is, és nem érzi majd úgy, hogy meg akarom fojtani. De a kezét nem engedem el, és nem is figyelek rá kevésbé.
  Elég nagyra kerekednek a zemeim a kard említésére. Noel nem olyan öreg, 25 körül van, úgy mondták - mégis ki a fene hord manapság kardot?
  Egyre jobban szorítja a kezem. A szemei sem engem látnak már, tekintete az emlékeiben kutat, alig fókuszál rám. A hangja is egész más lett.
  - Szóval megmentetted apádat - szögezem le, hogy ismét magamra vonjam a figyelmét. - Utána mi történt?
  A számmal a kezén hallgatom Leo halálának történetét, szemeim le se veszem róla. Bólintok.
  - Egész biztos mindkettőtökkel végeztek volna, ha nem teszed meg - értek egyet vele. Gyakorlati szempontból nézve, ez teljesen biztos. De továbbra is fenntartom, hogy én talán inkább a halált választottam volna. Vagy hagytam volna, hogy atyám döntsön. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy Richard ugyanebben a helyzetben nem ölt volna meg. Segített volna nekünk. De ez olyasfajta bizalmat feltételez, amely talán nincs meg Noel és az atyja közt. Ami... talán a legszomorúbb az egészben.
  Hiszen mégis ki marad egy vámpírnak, ha a saját nemzőjében sem bízhat?
  - Erre mondtad, hogy a bestiád átvette az irányítást? - utalok vissza arra, amit kint mondott még a veszekedés közben. - Szerinted miért? Technikailag nem volt krízishelyzet. Vagy úgy érezted, életveszélyben vagy?
  Nekem elég különös a viszonyom a bestiával. Nem gondolom úgy, mint sokan mások, hogy ez egy tőlem teljesen különálló öntudat. Szerintem az énem szerves része.
  Csupa kérdés vagyok valóban, de remélem nem megyek az agyára. Mindez tényleg érdekel, nagyon is.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Aug. 06 2018, 23:02

  Az most eszébe sem jut, hogy valakinek furcsa lehet egy kard vagy hasonló, neki nem volt az, abban nőtt fel, abban a közegben. Az apja mindig szerette a középkori kastélyok hangulatát, ilyen volt az otthonuk is, már amikor nem a temetőben tartózkodtak.
  Azt az éjszakát viszont akkor sem fogja elfelejteni, még ha a fele emléke nincs is meg róla.
  -Azt hiszem. Nem tudom, arra még emlékszem, hogy a véres kardot nézem, aztán már az ágyamban fekszem. Valaki felkísérhetett.
  Összességében az események nála pár másodpercben maradtak meg, ami durva, mert biztos, hogy nem ennyi volt, sokkal hosszabb. Azt sosem értette, hogy a csoport tagjai hogy tudnak könnyedén túllépni mindenen, amikor neki nem sikerült. Pedig mindent megpróbáltak nála is, mégsem hatott, csak az mélyen eltemette magában.
  -Lehet, talán a város széléig sem jutottunk volna el. Valahol reméltem, hogy mégis elmehetünk szabadon? Nem tudom megmondani. Sokként ért, amikor be lett jelentve, hogy van 20 másodpercem.
  Rengeteget rágódott, rengeteget gondolkodott azon, hogy mit tegyen, vagy hogyan tegyen. Az utolsó pillanatban mégis megbeszélte azt a találkozót. Miben reménykedett? Maga sem tudja. Talán titkon mégis abban, hogy ha Leo büntetést is kap, de életben maradhat?
  -Igen... ott, akkor, abban a pillanatban nem voltam képes arra, hogy megtegyem, elbizonytalanodtam, és olyan volt mintha ő belekényszerített volna. Mintha döntött volna helyettem.
  Nehéz megfogalmaznia, mit élt át akkor, igazából maga sem tudja pontosan, csak azt, hogy valami olyan érzést élt át, amit még sosem, és ezt nem tudta és nem is tudja hová tenni.
  -Nem tudom. Talán azért, mert az életösztöne nagyobb volt? Engem mentett ezzel? Nem tudom. Ami fura, hogy amikor megkaptam ezt a bestiát, azonnal szimbiózisban volt unk. Ezért rémültem meg az erejétől... mert lehet, hogy mindez bennem van?
  Ez egy olyan kérdés, amire nem tud válaszolni. Az idősek ugyan mondták, hogy a bestiával eggyé válik majd, mert az a lényének egy része, de valóban így lenne? Az amit tett, az mindig is benne volt, és mivel nem merte a még megmaradt emberi része meglépni, ezért átvette az irányítást?
  Félelmetesnek hat, és ha most Will nem maradt volna itt mellette, biztos, hogy megint összeomlik. Most egyszerűen csak odabújik hozzá.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Kedd Aug. 07 2018, 23:36

  - Sokkot kaphattál - vélekedem erről. - Nem csoda. De emiatt ne vádold magad Noel. Ha te nem vagy, apád már halott lenne.
  Tudom jól, hogy egy ilyen mondat nem oldja fel a bűntudatot. Hányszor de hányszor mondták nekem is ugyanezt Jasmine-nel kapcsolatban! Egy fikarcnyit sem segített. A bűntudat mindig megmarad.
  Illetve most már nincs itt. De épp elég sokáig itt volt ahhoz, hogy tudjam, milyen. Ötven év! Ötven nyomorúságos, elpocsékolt év!
  Nyitom a szám, hogy megkérdezzem, mégis miért nem várta meg, mire letelik a 20 másodperc. Ez a kérdés most nem segítene, a "mi lett volna ha" feltételezések sose vitték előrébb a dolgokat. De fenntartom, hogy ez az egész puszta szívtelen kegyetlenség volt, ami nem bizonyított és nem tanított semmit, de semmit.
  - Ebben én is reménykedtem volna - jegyzem meg azért, de aztán megint elhallgatok.
  Hagyom beszélni. Most talán fáj, de később jobb lesz.
  Próbálom megérteni, elképzelni... De ezt nem lehet. Nem tudom megmondani, mit tettem volna. Még azt se tudom megmondani, hogy én hagytam-e volna a bestiám cselekedni.
  - Ezt a bestiát? Téged átöleltek? - kérdezem gyanakodva. Erről eddig nem volt szó, de végl is francia... Ki tudja? Talán már otthon beölelték, Alexander pedig csak átölelte.
  Mondjuk ettől nem lesz kevésbé Alexander gyermeke.
  - A bestiád csak abból tud táplálkozni, ami eleve benned van - árulom el a véleményemet, még akkor is, ha ez jelen pillanatban nem épp vigasztaló számára. - Nem azt mondom, hogy meg akartad ölni Leot... Hiszem, hogy eszed ágában sem volt. De a túlélés érdekében rengeteg mindenre hajlandóak vagyunk. Mert a vámpírok túlélők, ebben mind jók vagyunk.
  Magamhoz ölelem, ahogy mint egy kisfiú, hozzám bújik. Szorosan és biztos kézzel tartom, bennem elrejtőzhet. A nyakába puszilok, majd beleszagolok a hajába, lassan simogatom a tincseit, hátha ez megnyugtatja.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Aug. 08 2018, 00:08

  -Lehet. Én... én addig sosem bántottam senkit. Ott akkor megöltem egy embert.
  Érti ő, hogy elméletileg megmentette az apját, de akkor ezzel sem tudott megbirkózni. Lévén gyilkossá vált már gyermekként, hiába volt önvédelem.
  -Nem ez lett belőle. Nem mehettünk el.
  Miben bízott akkor, nem tudja megmondani, de talán abban, hogy igazán szeretett valakit, és lehet, hitte, hogy ez is számít majd? Már mindegy.
  Azt a vívódást amit átélt, ezt sem tudja elmondani, elmagyarázni, mert az utolsó pillanatig benne volt a kétely, benne volt, hogy mégis elküldi Leot, hogy be ne lépjen az épületbe. Végül mégsem tette meg.
  -Igen. Volt már egy, de azzal nem passzoltunk össze. Gyűlöltem, a beölelőmmel együtt. Igen, át.
  Gerard... aki ellen bosszút esküdött, hogy ne tehesse meg soha többé azt, amit vele tett. Még mindig nem érti, miért hagyták az ámokfutását, miért nem lökték k maguk közül.
  -Ez... ez borzalmas. Nem hittem, hogy ilyen vagyok, érted?
  Ez sokkolta a legjobban. Az a hidegvér, ahogyan mégis képes volt arra, hogy öljön. Megijedt tőle, nem tudta kezelni és nem tudta hová tenni.
  -Nem, nem akartam. És akkor jött a bestia... úgy estem neki... most gyűlölsz, ugye?
  Az utána következő két nap pokol volt a számára, szétvert mindent maga körül, és nem tárgyalt senkivel sem. A harmadik napon csillapodott csak egy kicsit, annyira, hogy az atyja elé tudjon állni.
  Willhez bújik, az ölelésébe, remegve. Fájó emlékek ezek, még akkor is, aha ezt egyszer meg kell emésztenie.
  -Akkor, amikor összefutottunk, amikor ellógtam az összes előadást... akkor meg akartam várni a napfelkeltét. Mindent magammal vittem, ami fontos volt addig. De jöttél, és akkor megváltozott minden.
  Senkinek nem szólt a tervéről, miután beszélt Kyleal, összeszedte a jegyzeteit és Francist, hogy befejezze a létét. Willnek köszönheti, hogy végül nem tette meg.

  //500. wow//[/color]  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Aug. 08 2018, 23:01

  Megértően és vigasztalón simogatom a haját. Ölni nem egyszerű.
  - Miért van bűntudatod?
  Az első esetre vonatkozóan... a bűntudata teljesen érthetetlen. Leo esete persze egészen más. Ezt még én se látom át és értem teljesen. Szívesen megkérdezném az első beölelőjéről, de nem akarom most elterelni a témát. Ez sokkal fontosabb, mint a kíváncsiságom kielégítése.
  Sóhajtok halkan. Nehéz először szembesülni a bennünk lakozó állattal. Egészen döbbenetes, hogy az atyja nem beszélget vele erről. Nem lenne ennyire kiborulva, ha beszélne...
  - Milyennek hitted magad, mielőtt ez megtörtént? - kérdezek.
  Ahogy hozzám bújik, mint egy kölyök, végigszántják ujjaim a haját, és folyamatosan puszilgatom.
  - Már hogy gyűlölnélek? Ne viccelj, Noel!
  Reszket, és ez egészen hátborzongató. Tovább simogatom a hátát és a haját megnyugtatóan. Nem tudom, mit tehetnék még.
  Az újabb vallomástól el kell mosolyodnom. Mondott ilyesmit odakint is, de nem vettem túl komolyan. Sőt, még fel is húztam magam rajta. De most, hogy elismétli, és ráadásul így...
  - Soha többé eszedbe se jusson többé napfelkeltét nézegetni, világos? Minden egyes éjjel azt akarom, hogy mellettem térj nyugovóra, hogy én legyek az utolsó és az első dolog, ami az eszedbe jut. Mindkettőnknek vannak bűnei és hibái. De soha többé nem követem el azt a hibát, hogy elítéljelek miattuk.
  A nyakába fúrom az arcom, és odaszuszogok a bőrére. Szorosan bújunk egymáshoz, mint két kölyökkutya, az anyjuk melegét keresve.
  - Bármit is teszel, rám számíthatsz, Noel. A vérszomjas, ölni kész oldaladdal pedig megtanulsz majd megbékélni. A beölelésünkkor mindannyiunkba került pár csepp a démoni vérből. A démonok pedig kegyetlenek és sose haboznak, ha pusztítani kell. De ez nem egy rossz dolog. Ettől vagyunk erősek.
  Egyenesen a fülébe mormolok, majd kicsit eltávolodom, hogy az arcát a kezembe véve a szemeibe nézhessek. Remélem, érti, mit akarok mondani.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Csüt. Aug. 09 2018, 15:16

  -Nem tudom megmondani. Talán azért, mert akkor is elvettem valakinek az életét.
  Kiskorában mindig azt hallotta, hogy azt nem illik, embert ölni bűn, nincs joga hozzá, és akkor megtette, még akkor is, ha ki tudja, mi lett volna akkor, ha nem ragadja meg azt a kardot reflexből.
  -Emberségesebbnek, azt hiszem.
  Ezt a kegyetlenséget és kíméletlenséget ami akkor előtört belőle, álmában sem gondolta, hogy benne rejtőzik, és van egy ilyen oldala is. Automatikusan tagadta, félt bevallani, hogy az bizony egy rész belőle, akár tetszik, akár nem.
  Attól való félelme pedig sokkal nagyobb, hogy Will emiatt gyűlölni fogja, és elveszítheti még őt is, ahogy öleli, úgy kapaszkodik belé.
  -Biztos?
  Ő gyűlölte magát, képtelen volt ezzel megbirkózni akkor, így egyáltalán nem lepődne meg, ha Will is így tenne. Az más kérdés, hogy mekkora fájdalmat okozna, de nem ítélhetné el miatta.
  Az egy olyan holtpont volt eddigi életében, hogy képes lett volna mindent eldobni magától, ha akkor nem találkoznak össze. Will pedig nem löki el magától, és ez megnyugtatja.
  -Már nem akarom. Az akkor volt, most már csak egyet szeretnék, veled lenni mindig.
  Hálás ettől a reakciótól, mert megfordult a fejében, hogy esetleg Will másként reagál majd, de nem tette, és ez határtalan boldogsággal tölti el.
  -Féltem attól, hogy meggyűlölsz emiatt, ráadásul kiderül, hogy még magam előtt is rejtély vagyok. Olyat pedig nem szeretnék tenni, ami kellemetlenséget okoz neked. Gondolod? Egyelőre még nem vagyok biztos benne.
  Willre sem hozhat szégyent, hiszen azzal veszélybe sodorná, ami neki sem hiányzik. Halvány mosollyal simít végig az arcán, és amikor azt látja Willen, hogy tényleg nem haragszik rá, az a mosoly kiszélesedik, és így csókolja meg.


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 11 2018, 17:35

  - Hát igen, de azért van különbség elvenni mondjuk egy kisgyerek életét, aki az égvilágon semmi rosszat nem csinált, meg egy olyan... őrültét, aki rátok támadt, meg akarta ölni az apád, és te csak megakadályoztad ezt, nem? - próbálom rávezetni. Bár sejtem, hogy ezt sokszor hallotta már, de ez nem baj. Én is elmondom, el kell mondanom, mert lehet, hogy már 1000-szer elmondták neki, de talán csak 1001. alkalommal fogja meghallani.
  Emberségesebbnek... Hm, hát igen.
  - Ettől még nem vagy rossz ember.
  Már nem tudom hogyan babusgassam, hogy ne legyen ilyen elkeseredett és szomorú. De azt hiszem, az egyszerű ölelés megteszi a hatását, mert kicsit mintha kevésbé feszülne görcsösen a teste a karjaimban.
  - Nagyon helyes - felelem, mert ha nem akar meghalni, akkor máris egy óriási lépést tettünk előre ezen az úton.
  Sok minden elhangzik, ami segít, hogy jobban megértsem őt. És annyira aranyosan próbál minden úgy tenni, ahogy nekem megfelel! Nem tudja még, de majd rájön, hogy nekem nem kell megfelelnie. Szóval viszonzom a széles mosolyt, és az édes csókot is, de azért még akad mondanivalóm.
  - Nagyon fiatal vagy még, Noel, és pár dolgot még nem tudtál megtanulni a szerelemről. De egem csak egy dolog érdekel: amíg boldoggá tesszük egymást, addig minden rendben van.
  Újabb csókot követelek, és mondanom kell még valamit.
  - Talán lehetett volna máshogy csinálni, de akkor már te is halott lennél. Nehéz döntést kellett hoznod... És csodálom, hogy meg tudtad hozni. De talán ez nem azt jelenti, hogy szívtelen lennél, vagy rossz ember. Más erkölcsök szerint működsz, mint az átlag. Már most úgy gondolkodsz, mint egy ezeréves vámpír. Talán az atyádnak köszönhetően. Kegyetlen próba elé állított, ez tény... De valószínűleg volt egy lecke, amit meg kellett ebből tanulnod mindazon túl, ami egyértelmű.
  Én nem tudom, mi lehetett az. Talán még ő sem, de majd ki fog derülni.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 11 2018, 22:32

  -De... végül is így volt.
  Ahogy hallgatja Will magyarázatát a végén eljut odáig, hogy igaza van, tökéletesen igaza. Ahogy a többieknek is az volt, csak akkor hiába mondták, lehet, túl korai volt, és benne túl erős a tagadás. Azóta pedig olyan mélyre nyomta magában ezt az egészet, hogy soha senkivel nem beszélt róla., csak most.
  -Egyelőre nem úgy érzem. Borzalmas.
  Szeretné azt hinni, hogy ettől tényleg nem vált rosszá, de nehezen megy, hiszen azt sem tudja, hogy valójában lett volna más lehetősége vagy sem. Bár a klán tagjai azt mondták, hogy nem, ez mégsem volt annyira megnyugtató.
  Az viszont, hogy Will továbbra is öleli, reményt ad a számára, hogy talán mégis így van, és emiatt nem kell örökké vezekelnie.
  -Nagyon szeretlek Will, nem is tudod, mennyire.
  Bár ezt valószínűleg mondania sem kellene, hiszen Will tudja, érzi rajta. Tulajdonképpen már akkor elárulta magát, mikor Neroval akarta féltékennyé tenni... akkora blamát, azon már csak röhögni tud. Hogyan gondolta, hogy az beválik? Fogalma sincsen. Akkor olyan jó ötletnek tűnt... de csak abban a pillanatban.
  -Nem akarok róla tanulni, átélni szeretném.
  Lehet, ez majd változik idővel, egyelőre más nem érdekli, csak az, amit megtapasztal. Willel most nagyon boldog, ismét szárnyal, és tele van tervekkel, amit vele szeretne majd véghezvinni. Az viszont a jövő zenéje, a pillanat sokkal fontosabb, így nem csak viszonozza a csókját, hanem újabbakat is lop.
  -Rohadt dolog volt, annyira rohadt, hogy azt elmondani sem tudom. Gondolod? Sok esetben nem akarok olyan lenni mint ők, érted? Vagy ez elkerülhetetlen? Nem tudom, még nem értem, miért volt ez nekem jó, mi volt az a része, amit meg kell tanulnom. Ne kezdj más fajbélivel? Nem tudom.
  Ahogy az atyja megölte annak idején a ghoult egy szó nélkül, akkor elcsodálkozott. Az a szerencsétlen semmit nem csinált, csak elkísérte. Már akkor sem értette, miért volt erre szükség. Ahogy most sem ért még sok dolgot, de szeretné tudni. Lehet, Willnek van igaza, és még nincs itt az ideje annak, hogy átlásson mindent.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Will apartmanja


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28