Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Will apartmanja

  Share
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Will apartmanja

  on Hétf. Júl. 16 2018, 22:38

  First topic message reminder :

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 11 2018, 23:30

  Végre belátja, hogy igazam van, na meg nemcsak nekem, hanem mindenki másnak is, aki valaha is győzködni próbálta róla, hogy ne eméssze magát, önvédelem volt.
  - Hát, mit is mondhatnék? Nem hiába vagyok kancellár, a meggyőző képességem remek! - közlöm, hogy kicsit lássam végre elmosolyodni, mert itt túlságosan komoly témákat feszegetünk. A nagy ágyúk lettek betöltve ma éjjelre, úgy tűnik.
  Szenvedélyes vallomása forróvá változtatja hideg bensőmet. Nekem hirtelen ugyan az érzelmeimben beállt változás, neki azonban egyáltalán nem, valószínűleg nála fokozatosan alakult ki és mélyült el ez a szerelem. Bennem viszont olyan, mintha átszakadt volna egy gát, amely miatt teljesen sivár és üres szívem hirtelen elárasztották az érzelmek, és minden virágba borult - borul, most, ezekben a percekben is éppen.
  - Azt reméltem, tanulhatunk róla együtt. Nekem is van még mit.
  Mélységesen egyetértek azzal, hogy amit tett, az hatalmas kegyetlenség volt Alexandertől. De ő valahogy mindig a kemény leckék híve volt. Még azt se tartom kizártnak, hogy ezért nem hívtak rám átoktörőt, amikor még az ő klánjukba tartoztam: mert meg akart leckéztetni engem is, és Richardot is.
  - Miért nem akarsz olyan lenni, mint ők? Azt hittem, ez minden vágyad. Ambiciózus kárhozott vagy, önálló, bátor és tettre kész... Minden megvan benned, hogy sokra vidd. De ezt már mondtam neked - utalok arra, amikor meg akartam győzni, hogy folytassa jogi tanulmányait. Bár lehet, hogy akkor nem pont így fogalmaztam. - Az ilyenre mondják, hogy klánvezér alapanyag.
  Hogy Alexander mit akart tanítani valójában Noelnek, nem tudom, nem tudhatom. Majd idővel kiderül, vagy talán nem. Richardtól véletlenül tudom, hogy a mi kapcsolatunkat cseppet sem nézik rossz szemmel, tehát attól nem kell (talán) tartanom, hogy "Fekete Özvegy" Noel következő áldozata esetleg én leszek.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Aug. 11 2018, 23:47

  Nem gondolta volna, hogy ma még odáig is eljut, hogy elnevesse magát, de amikor Will kijelenti, hogy nem hiába kancellár, akkor ez is sikerül.
  -De még milyen jó kancellár. Büszke vagyok rád.
  Az, hogy szerelme ilyen fiatalon elérte ezt a címet, az nem semmi. Nem is érti, hogy miért vár, mire vár, és miért nem szerzi meg a klánvezérit? Szerinte simán vihetné, hiába ennyire fiatal. Az, hogy más klánban van, azt kezdi érteni, az idősek mellett nehéz labdába rúgni.
  Annyira boldog Willel, annyira örül annak, hogy így alakult, hogy jelenleg azt érzi, nincsenek olyan falak, amiket ne tudna ledönteni. Mikor szeretett bele, azt nem tudná megmondani, talán kialakult, azaz ami az elején hirtelen rátölt, azóta már annyira mély érzéseket takar, ami még neki is újdonság.
  Ugyan az elején nem alakult zökkenőmentesen a kapcsolatuk, főleg miután Will csak és kizárólag szeretőként tekintett rá, és ez akkor fájdalmat okozott neki, mégis hitt abban, hogy ebből több is lehet, még ha küzdenie is kell érte. Nem akarta elhinni, hogy a férfi csak és kizárólag szexuális tárgyat lát benne, és amikor kiderült, hogy tényleg nem így van, de egy átok gátolja, hogy tisztán lásson... az megsokszorozta a kitartását.
  -Lehet? Akkor, akkor tanuljuk együtt.
  Kíváncsi, mégis mit lehet erről tanulni, de Willel ezt is szívesen teszi.
  Az eddigi elképzelésében a szerelem az olyan, hogy jön és győz, emellett együtt felfedezik a gyönyörűségét is, de az, hogy erről külön tanuljon, érdekesen hangzik.
  -Azt a kegyetlenséget és érzelem mentességet nem szeretném, amit sokan képviselnek. Azt szívesen kihagynám. Igen, mondtad. Azért is folytattam a jogot.
  Emlékszik arra a beszélgetésre, nagyon sok mindent megváltoztatott a szemléletében is.
  -Tényleg? Tudod, amikor idejöttem, azt mondtam, klánvezér leszek. Lehet, ez másnak talán nevetségesen hangzik, de... erre készülök.
  Azt inkább nem említi meg, hogy mindezt azonnal Kylenak sikerült benyögnie, de ettől függetlenül ezt nagyon is komolyan gondolta. Azóta kiderült, hogy atyjáé volt Manhattan, és feltett szándéka, hogy visszaszerzi neki.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Aug. 12 2018, 11:58

  Kuncogok egyet, látva, hogyan neveti el magát. És ahogy azt mondja, büszke rám. Nagyon édes, pedig hát, honnan is tudná, hogy jó kancellár vagyok-e vagy sem? És mégis bókol. Tüneményes kölyök ilyenkor.
  Megfiatalít. Teljesen feldob és egyszerűen visszahozza az életkedvemet.
  - Szerintem rengeteg idő kell ahhoz, hogy kivesszen valakiből az érzelem. De te még csordultig vagy vele - lehelem az ajkai közé, miközben csak úgy mellékesen magamhoz húzom a csípőjét, és szorosan átölelem keskeny derekát. Imádnivaló feneke éppen belesimul a tenyerembe.
  - Látod, már nem tudok mivel bókolni neked.
  Csak tovább simogatom a takaró alatt, és érdeklődve nézek rá.
  - Nahát, már akkor is tudtad, mit akarsz. - Kicsit végiggondolom a dolgokat. - Bizonyára nem Staten Islandé. Akkor talán Manhattané? Tudod, tegnap erre még azt mondtam volna, hogy bizonyára ezért akartál elcsábítani, mert ez áll a háttérben.
  Azért mondom múlt időben, mert most fel sem merül bennem, hogy az érzelmei ne lennének tiszták és őszinték. Azok után, amin keresztül mentünk.
  - Na és hogyan képzelted el ezt véghez vinni? Halljuk. Biztos, hogy van egy terved.
  Az én tervem most inkább az, hogy úgy kelljen beszélnie, hogy én közben elterelem a figyelmét a kezem kalandozásával. Ennek ellenére persze érdekel, mit mond, de imádnám látni zavart arcát.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Aug. 12 2018, 14:29

  -Az nagyon nagy baj?
  Ezzel nem tud mit kezdeni. Érez, és nagyon is érez. Kyle is mondta neki, hogy ő legalább megtapasztalhatja, mi az a szerelem, mert sokan nem élték át közülük, és így utólag azt mondja, sajnálja őket. Ez az érzés csodálatos, főleg, ha viszonozzák is, és erről nem szeretne lemondani, nem szeretné, ha elmúlna.
  -Nekem… nekem bőven elég, hogy itt vagy.
  Belesimul az ölelésbe, a zavara fokozódik, az arca is pirossá válik, de még ez sem zavarja, nem szégyelli, bár azonnal játszadozni kell Will hajával, mintha kötelező lenne.
  -Igen, már akkor erre kezdtem el készülni.
  Célirányosan és céltudatosan választott klánt, bár akkor fogalma sem volt arról, hogy tulajdonképpen matuzsálemek közé érkezik, csak azt tudta, hogy ha el akarja érni a kitűzött célt, olyasvalakitől kell tanulnia, aki évezredek óta ott van, ahol. Amikor Will rákérdez, hogy mely várost szemelte ki, ismét elpirul.
  -Manhattané, igen. Több mint egy éve, akkor még nem ismertelek, de láttam Alexander rezidenciáját ott, és akkor azt mondtam, hogy ezt a várost meg fogom szerezni egyszer. Persze mondanom sem kell, hogy akkor is úgy indultam útnak, hogy az lesz az utolsó, de nem egyedül, az atyámmal.
  Tudja, hogy ha kiderül a terve, sokan ugyanarra fognak tippelni, amit Will is a fejéhez vágott volna, de szó sincs róla. Még a saját apja is erre gondolt először, de talán azóta belátta, szó sincs róla, tényleg szerelmes, és tényleg szereti Willt, a kettőnek egymáshoz semmi, de semmi köze.
  Nevetni kezd, szegény férfi tudná, milyen szinten képes mindenbe beletenyerelni, és mindig elérni, hogy utolsó esélyes legyen, sírna. Kiemelkedő tehetsége van hozzá.
  -Ésszel. Mivel fiatal vagyok, az erőmre nem hagyatkozhatok, csak ha szexben... nem, fejben verem meg az ellenfelet. Egyelőre információt gyűjtök és feltérképezem a testem… nem, a kapcsolati zónákat… izé, hálókat. Szövetségekben gondolkodom, támogatókban, és tök mindegy, milyen faj képviselői.
  Tudja, hogy ez hatalmas sakkjátszma lesz, és minden tudására, tanácsra, információra és támogatásra szüksége lesz ahhoz, hogy ezt véghezvigye. Ha sikerül elérnie, hogy mögé álljanak, akkor megdöntheti Juliát, azaz a hatalmát. Ehhez viszont időre van szüksége, de Manhattan Kyle tulajdona, nem a nőé.
  Az pedig most egyáltalán nem segít, hogy Will keze is útnak indul, mert félig belezavarodik a saját mondandójába. Csodálatos, nesze neked komoly téma.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Pént. Aug. 24 2018, 13:12

  18+


  - Ez egyáltalán nem baj, buta fiú - simítom meg arcának markáns ívét. Őt nézve is elgondolkodom: vajon milyenné vált volna, ha hagyják kibontakozni a szépségét? Ha nem szakítják le félig kinyílt bimbó korában? De nekem így is gyönyörű. - Imádom, ahogy lángolsz belül.
  Tény, hogy a halhatatlanoknak van egy átka: noha testük örök, érzelmeik nagyon is halandóak. Egyszer csak eltűnnek, minha nem is lettek volna, és akkor aztán mindent elveszítettünk. Ő újra lángra gyújtott engem is, és ez felbecsülhetetlenül értékes. Mint az arcán a pír is.
  - Szó se lehet semmiféle utolsó útról. Ezek után semmiféle veszély közelébe nem mehetsz nélkülem.
  A nevetése édes, bár nem értem, mi juthatott eszébe. Remélem, nem a hátsója csiklandós. Bár azt kénytelen lennék borzasztóan kihasználni. Azonban hamarosan én is kuncogni kezdek, ugyanis a simogatásom megteszi hatását, ő pedig elveszti a kontrollt a nyelve felett. Na nem mintha nem venném komolyan, amiről beszél, sőt nagyon is érdekel, de ha egyszer ennyire aranyos és kívánatos, mégis mit tehetnék? A kezem tovább incselkedik, ám azúttal már elöl keresi Noelem örömeinek és gyönyöreinek forrását. Kezembe veszem tagját, és a nagyon is ismerős fel-le csuklómozgással kényeztetem. Csak egy kicsit, épp csak addig, míg meg nem elégeli, és nem csinál valamit: vagy megállít, és lefogja a kezem, vagy hanyatt lök, és rám ül. Aztán akárhogy is, de újra egymásba forrunk, utána pedig...
  Utána már talán elég lesz egy darabig, és kibírom, hogy türtőztessem magam 1-2 órán át, amíg megbeszéljük a Manhattannel kapcsolatos terveit. Természetesen egy közös zuhany utan.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Pént. Aug. 24 2018, 21:02

  +18

  -Akkor jó.
  Néha még elbizonytalanodik, és nem tudja eldönteni, hogy örüljön annak, hogy ez így alakult vagy sem. Azonban ahogy Willre pillant, nem kérdés, hogy melyik érvényesül. Mosolyogva nézi őt.
  -Ez miattad van, és remélem, így is marad.
  Fűti a szerelem, le nem tagadná, ahogy azt sem, hogy könnyedén zavarba lehet még hozni, ezt képtelen elhagyni. Most már abban sem biztos, hogy szeretné.
  -Will, nem akarlak bajba sodorni, de tudod, én mindig megtalálom. Velem jössz?
  Nevetni kezd, mert szegény férfi ha tudná, milyen csávákba mászott bele úgy, hogy nem is akart... akkor már ketten ülnének a pácban.
  Próbál komolyan beszélni a terveiről, mert tényleg így gondolja, és véghez is akarja vinni, és mégis sikerül úgy belekavarodnia, ahogyan kell. Kívülről nézve ez roppant mókás, de belülről is.
  A végén nem bírja tovább és elröhögi az egészet, feladja, hogy normálisan és részletesen kifejtse az egészet. Pláne, hogy Will keze megint útnak indul, és a simogatás igen hamar megteszi a hatását, onnantól kezdve pedig képtelen másra koncentrálni. Egy darabig még meg tudja állni, hogy ne tegyen semmit, azonban nem sokáig, győz a vágy, és ha Will nem áll ellen, akkor most ő gyűri maga alá, hogy végre végigcsókolhassa minden porcikáját.
  A nyakánál és az ajkainál elidőzik kicsit, majd onnan halad lefelé a mellkasán és a hasán, egészen az ágyékáig, hogy a férfiasságát is elhalmozza csókokkal, mielőtt végignyalná, és a szájába venné, hogy így kényeztesse.
  Nem sieti el, a simogatásai sem maradnak el, és csak akkor hagyja abba, mikor már elég keménynek ítéli Will hímtagját. Akkor viszont vigyorogva kúszik feljebb, hogy szenvedélyesen megcsókolja, és ismét az ölében kössön ki, akár gyengéd, akár heves szeretkezéssel pecsételjék meg...
  A közös zuhany sem marad el, hogy utána végre értelmesen is el tudja magyarázni, mit és hogyan gondolt ki Manhattan megszerzéséért.


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Aug. 29 2018, 23:17

  18+


  Noel annyira gyönyörű! Valósággal ragyog. Olyan, mintha ő volna a láng, amely engem is lángra lobbantott. Persze csak képletesen - a vámpíroknak a tűz kifejezetten árt. De ő egészen más. Napom helyett csillagom, éj helyett hold, mindez a karjaimban, engem nézve ezekkel a szemekkel.
  - A világ végére is követlek. Ne menj oda, ahová nem mehetek utánad.
  Ördög és pokol, ezeket a szavakat nemrég még buta fogadkozásnak, túláradó ömlengésnek tartottam volna, de nem most. Most már pontosan tudom, mit jelentenek valójában. Nincs köze ahhoz a lassú sorvadáshoz, amelyre Jasmine miatt kárhoztattam magam. Sokkal többet jelent, sokkal őszintébb és erősebb köteléket.
  Nemcsak halhatatlan lelkét imádom, hanem szemtelenül ifjú testét is. A kezem a koporsó-ágy keretébe markol, ahogy ajkai végigvándorolnak rajtam. Végigcsókolja mindenem, míg végül a hasamon lévő sötét szőrcsíkot követve eljut a legérzékenyebb pontomig. Én pedig felnyögök, mert érzékeny vagyok, mert felszabadult vagyok, mert annyira jó, amit csinál. Még ficánkolok is egy kicsit türelmetlenül, mintha ez lenne életem első kiadós szopása, pedig nem az - bár, lehet mégis. Attól függ, mit tekintünk életnek. A hajába túrva buzdítom rá, hogy ne fogja vissza magát egy pillanatig se, de végül mégis abbahagyja idő előtt. Nem hibáztatom, hiszen bőségesen kárpótol a kis megvonásért. Ó, de még hogyan! Minden mozzanatára, egymás minden rezdülésére maximálisan odafigyelünk. Nem is két férfi mozog már, hanem csak egyetlen egy, amivé összeolvadtunk ebben a régóta tartó, fülledt kéjben. Nem is tudom, hányszor élvezek el benne most, több mint kétszer. Nem tudom, hol vagyok, milyen nap van, és mit is kellett volna ma éjjel csinálnom. Teljesen megrészegít ez a fiú és az, amit tesz velem. Minden csak tovább folytatódik, mikor nagy nehezen kikászálódunk az ágyból, és a zuhany alá állunk. Az anatómia csodáit fedezzük fel a zuhanyfülkében állva, én mondom...
  Végül csurom vizesen, elfáradva a rengeteg gyönyörtől, mindketten köntösbe burkolózva állunk ki az ablakba, ahol már nem nyúlkálok, nem fedez fel semmit a kezem se a szám, csak ölelem hátulról, és nézzük az előttünk elterülő várost.
  Manhattant, amelyre szemet vetett.
  - Milyen szövetségesekre számítasz? Vannak már kapcsolataid? - kérdezem érdeklődőn. Remélem, meg se fordul a fejében, hogy most épp a klánomnak kémkedem. Pokolba a klánommal, amíg ő itt van mellettem.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Szomb. Szept. 01 2018, 19:47

  +18

  A férfi változása ennyi idő után is szembetűnő, úgy kapott erőre, hogy azt nem is merte volna remélni. Kemény átkot szedett le róla az örege, és mégis, szerencsére hamar túl van rajta, és ha valaminek képes örülni, az ez.
  -Én is Will. Nélküled már sehova nem mennék, tök mindegy mit választasz.
  Eleinte ugyan még saját magában sem volt biztos, és most már eljutott odáig, hogy tudja, Will az a férfi, akivel örökké boldog lehet, kiteljesedhet, akivel kölcsönösen segíteni tudják egymást mindenben. És ő az a férfi, akit boldoggá szeretne tenni, akinek támasza lenne, amikor szüksége van rá, akármiről is legyen szó.
  Képtelen betelni a szépségével, a ragyogásával és a belőle sugárzó energiával, szinte pár pillanat is elég ahhoz, hogy ismét a vágyai győzzenek, és most ő kényeztesse Willt a csókjaival, simogatásaival, a szájával.
  Érzi minden rezdülését, azt, hogy mi milyen hatást vált ki belőle, csak arra figyel, hogy neki csodálatos legyen. Ahogy az ölébe ereszkedik, felnyög, teste minden hevével és szenvedélyével reagál, az érzelmeit is beletéve úgy forr össze vele, hogy a végén azt sem tudná megmondani, ki hol van egyáltalán. A gyönyörök intenzitása sokkal erősebb, mint bármikor, már ezt sem tudja számolni, hányszor következik be, csak azt képes felfogni, hogy a szerelmével van.
  A zuhanyzás kicsit hosszabbá nyúlik, mint indulásnak tervezték, bár valószínűleg egyikük sem bánja, hogy még ott is muszáj volt felfedezniük egymást, de ha most megkérdezné tőle valaki, hány óra van, azt se tudná megmondani, milyen napszak.
  Megőrül Willért, teljesen odavan érte, a jelleméért, a testéért, a hajáért, az érintéséért, a mosolyáért, a pillantásáért… végleg elveszett, menthetetlenül szerelmes, és soha nem akarja, hogy ennek vége legyen. Más erre azt mondaná, hogy rózsaszín köd, de ez sem érdekli, akkor rózsaszín ködben él, és ez teszi boldoggá.
  Azt sem tudná feleleveníteni, mikor és hogyan jutott ki a zuhany alól, mire felocsúdik, már az ablak előtt állnak mindketten, öleli Will karjait magához, és simul az övéibe.
  -Bármilyen. Ha egy démon lesz az egyik, akkor egy démon. Néhány már akad tündér vonalon és angyal vonalon is. Szerintem a farkasokkal is meg tudnék egyezni, talán nephilimekkel is. Cambionok… párat ismerek, van köztük barátom is. A mágusok… nem tudom, hogyan viszonyulnak hozzám Leo halála után. A Bath családot kizárhatom, ez biztos.
  Jó volt a megérzése anno, amikor végignézte Gadriel bukását, hogy azzal még nyerhet is talán, hiszen az angyal, aki ott volt… nem ismeretlen a számára. Damien… erős tündér, megmentette, és ugyan megfogatta, hogy nem akar szívességet cserébe, de valószínűleg szüksége lesz a támogatásukra. Joshsal egész jól elbeszélgetett, a klánja is normális viszonyban van a falkával, Gabrielt ismeri… erős nephilim.
  Cambionok közül mondhatná az apját is, mert abban biztos, hogy ő támogatná, de szeretné ezt úgy véghezvinni, hogy ne kelljen hozzá fordulnia. A mágusok azok, akik egyelőre a fekete lovak ebben a történetben. A családok egymáshoz fűződő viszonyát még nem sikerült feltérképeznie, talán a mostani káosz ebben segíteni fog neki. Hosszú még az út…  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Szept. 02 2018, 21:15

  Az éjszaka a vége felé közeledik, a város látképe ilyenkor lenyűgöző. A forgalom alig érezhetően, de csökkent. Én pedig itt állok az egész város leggyönyörűbb vámpírjával a karjaimban, és minden olyan békés, mint még talán soha.
  Némán hallgatom a tervei felvázolását, és akad pár kérdésem, sőt, megjegyzésem.
  - Tehát van egynél több elkötelezett szövetségesed a tündérek és az angyalok közt. A vérfarkas és nephilim kapcsolatod nem megbízható. Van egy cambion barátod, de ő nem politikai barát, ha jól értem, vagy nem elég befolyásos. A mágusokkal pedig nem tudjuk, hányadán állsz. Igaz? Vagy esetleg adj több részletet - javaslom, miközben analizálom fejben a helyzetét.
  Közben próbálom azonosítani a szereplőket. A cambionok közt nem hsizem, hogy az apjára gondolt. Ő ősöreg és roppant erős. Viszont nem helyi... Ez egy nagy hátránya.
  Nagyon kíváncsian hallgatom a terveit. Az szóba se jön, hogy hülyeségnek tartanám, vagy a földtől elrugaszkodottnak. Merő támogatás vagyok.
  - Olyan nincs, hogy egy tervet ne lehetne megvalósítani, minden csak idő kérdése. Na meg tervezésé - fűzöm hozzá, csak hogy értse, miért is érdekel ennyire a téma.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Szept. 02 2018, 21:58

  Manhattan gyönyörű, most is megcsodálja, ahogy tette már sokszor, és igen, ez az a város, amit meg akar szerezni egyszer. Nem, nem szeretné, akarja. Céltudatosan készül rá, bár hosszú az út odáig, egy percet sem veszteget el.
  A legnagyobb öröme az, hogy Will ebben támogatja, holott annak a klánnak a tagja, és mégis. Ketten együtt... szerinte sokra lennének képesek.
  -Igen. A vérfarkasokat nem tudom, de... szerintem van, akivel meg tudnék állapodni. Gondolod, hogy a nephilimet ki kellene hagyni? Nem ér meg egy puhatolózást? Azért nem zárnám ki teljesen. Igen, a cambion barát fiatal, nem is politizál, de talán azért többet tud arról, hogy ott miféle kapcsolatok vannak. A mágusok a fekete lovak egyelőre, még ha meg is gyengült néhány család. Talán azokat sikerülne megnyerni, akik pont veszteséget szenvedtek, vagy éppen emiatt őket támogatják mások. Viszont... ha itt zűrzavar lesz Will, meg akarom próbálni már most. Tudom, korainak tűnik, valahol az is, de ez egy akkora lehetőség lenne, ami ha bejön...
  Elgondolkodik Will szavain, megbízhatatlannak tartja a farkasokat és a nephilimeket... igazából ő a tündérekre mondta volna elsősorban, és most áldja az eget, hogy nem játszotta ki a szívesség kártyáját.
  Az utolsó szavainál szembefordul Willel és megcsókolja. Őrültségnek hangzik, igen, de ha tényleg robban valami, akkor biztos, hogy örök létében bánni fogja, hogy nem kísérelte meg megszerezni a várost. Viszont ha összehozza, azaz összehozzák... arra mindenki fel fogja kapni a fejét, ez biztos.
  -Igazad van. Szerintem felkeresem a kapcsolatokat, hogy nagyjából tudjam, hányadán állunk.
  Elmosolyodik, nem lepődne meg azon, ha szerelme most azt mondaná, ez őrültség, és várjon még. Persze ezt fogja tenni, ha nem lesz káosz, akkor vár és tovább épít.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Kedd Szept. 04 2018, 22:58

  Noel borzasztóan fiatal, és mégis egy stratéga szemeivel nézi a várost. Nero kapcsán is már felsejlett ez a képessége, most azonban úgy teregeti ki a lapokat elém, mintha évtizedek óta az Ördög Bibliáját olvasgatná. Eleve az nagy szó, hogy tisztában van a gyenge pontjaival és a kapcsolati hálója hiányaival.
  Szerencséjére amivel ő nem rendelkezik, azzal nekem tele van a padlás. Beváltatlan szívességek, a kezemhez törleszkedő lojalitások, heves támogatók és rendkívül kevés ellenség.
  - Korai is. Ahhoz, hogy klánvezér lehess, ezzel a tempóval még húsz évre szükséged van. Persze a szerencsédet ismerve lehet, hogy addigra valahogy véletlenül kipusztul az összes vámpír a városban - vigyorgok le rá. Hiszen nem pont ő mondta az imént, hogy mindig mindenbe beletenyerel?
  - Ám elsősorban nem a többi alvilágira támaszkodva kell megnyerned a klánvezérségért folytatott háborút. Vámpír vagy, és vámpírok ura akarsz lenni. Őket kell megnyerned, vagy őket kell leigáznod ahhoz, hogy tartós legyen az uralmad. Hallottad a mesét arról a klánvezérről, akit a saját vámpírjai csaltak csapdába és ejtettek fogságba? - érdeklődöm, miközben finoman mégis elkezdek játszani a hajával.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Kedd Szept. 04 2018, 23:58

  Mi és hogyan alakul, az a jövő zenéje, ha várnia kell, akkor várni fog, nincs ezzel probléma, Azt viszont tényleg kizártnak tartja, hogy ha egy apró remény is van, akkor csak legyintsen, hiába ifjú még.
  -Tudom. Nagyjából úgy is számoltam, de most mondd azt, hogy ha egy szikrányi reményed is adódik arra, hogy valamit megszerezz, akkor te veszni hagynád? Én nem. Akkor sem, ha csak egy próba lenne. Nem bízol bennem, igaz? Nem bízol abban, hogy összehoznám, ugye? Na látod? Még az is lehet, hogy a káosz kellős közepén hirtelen eltűnik mindenki.
  Elvigyorodik a végére, hát amekkora mázlista, még ez is simán előfordulhat, hogy tényleg megfogyatkoznak a fajtársak, csak az már ne miatta legyen, ha lehet.
  Fiatal, persze, hogy fiatal ehhez, na de tényleg a fejét verné a falba, ha nem próbálkozna be.
  -Az az egyik szegmense. Viszont az sem mindegy, hogy egy klánt hogyan tűrnek meg a többi fajok adott városban. Frankra gondolsz? Gyenge vezető, én már rég hűvösre tettem volna a fél klánját.
  Will szavaira bólint, van igazsága, de van egy másik oldal is. Ha nem fogadja el a többi faj, és kitör az ellenségeskedés, akkor megint csak megette a fene az egészet. A példán elvigyorodik, és átöleli Willt. Sosem értette a brooklyniakat, és még mindig vallja, ha egy tag ilyen minősíthetetlenül viselkedik, mint tette Nero, akkor az kiállítja a bizonyítványt a vezérről is.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Szept. 09 2018, 23:32

  Hümmögve gondolkozom el Noel kérdésén. Vajon ha lehetőségem adódik, lépnék, akkor is, ha tudom, hogy túl nagy a kockázat, és nagyon kicsi az esély a sikerre? A tegnap éjszaka előtt azt mondtam volna, hogy nem. Most azonban?
  Mielőtt ezt végiggondolnám időben, Noel nekem szegezi a kérdést, én pedig megrázom a fejem.
  - Dehogynem bízom benned. De ez nem bizalom kérdése, kicsim.
  Elmosolyodom, ugyanis veszi a poént, ez azt jelenti, valójában nem bántottam meg, és még mindig csak elméletben beszélgetünk a dolgokról, sértődés nélkül. Ez így olyan jól.
  - Igen jól értesült vagy - szólok elismeréssel a Frankkel kapcsolatos tudásáról. - Honnan szerzed az információidat?
  Amikor én ifjonc voltam abban a klánban, nem sok mindent osztottak meg velem. Noel helyzete talán más.
  - Miből gondolod, hogy gyenge vezető? - faggatom tovább az elképzeléseiről. Noha többnyire ismerem az észjárását, jobb, ha meg is fogalmazza a gondolatait, mert ebből lesz párbeszéd, és mert mindig meg tud lepni valami újjal.
  Mindeközben úgy ölelgetjük egymást, mint a friss házasok. El se akarom engedni. Körülbelül soha.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Szept. 10 2018, 17:34

  Őrültségnek tartaná, ha Will most nemmel felelne, egy ambiciózus, tehetséges fiatal nem áll meg ott, hogy belenyugszik a klántagságba. Folyamatosan gondolkodik, figyel, tervez, álmodozik, és egyszer megpróbálja átültetni a gyakorlatba. Főleg, ha olyan alkalom nyílik rá, mikor még esélye is lehet.
  Tudja, hogy nagyon fiatal és azt is, hogy időre van szüksége, na de miért hagyna veszni egy lehetőséget, ha mázlija lehet.
  -Igaz. Ész, taktika és stratégia, valamint kivitelezés.
  Felsóhajt. Nehéz fába vágta a fejszét, ezt eddig is tudta, és sosem voltak illúziói arról, hogy sima ügy lesz, de egyre bonyolultabbnak tűnik. Erősebb lenne, akkor sokkal nagyobb eséllyel indulnának, de így... kénytelen másra építeni. Azon nevet, hogy ha oltári mázlista, akkor mindenkinek nyoma vész, de ez abszurd lenne.
  -Nem az enyéimtől, ha ez megnyugtat. Ahhoz fiatal vagyok, hogy ilyesmiket megosszanak velem.
  Viszont jó viszonyt ápol néhány farkassal is, így azért többnyire értesül mindenről... csak nem mondja.
  -Miért? Az szerinted normális, ahogyan a tagjaik viselkednek? Valamire való vezető ezt nem tűri el. Balhéztak a farkasokkal is, Nero neked ment lazán. Az egy csürhe Will, nem egy klán. Frank ha jó vezető lenne, soha senki nem engedné ezt meg magának, és nem is kérdőjelezték volna meg a vezérségét. Most mégis megtették.
  Jól eső érzéssel hajtja Will vállára a fejét, szeretné, ha az ilyen pillanatok örökké tartanának. Viszont még mindig agyal, azaz folyamatosan.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Szer. Szept. 19 2018, 23:38

  Megcirógatom a haját, hiszen olyan nagyot sóhajt, mintha az egész város gondja az ő vállát nyomná most. Pedig a baj pont az, hogy nem nyomja. Vajon ha úgy is lenne, elbírná a terhét? Vajon gondolt valaha arra, mivel jár klánt vezetni?
  - Óriási léptekkel haladsz - dörmögöm a vállába. Nem akarom visszahúzni, de én ilyen vagyok. Alapos, módszeres, két lábbal a földön járok. - És közben alig árulsz el valamit. Félted tőlem a titkaidat? - kérdem dorombolva, miközben a nyakát birizgálom az orrommal. Az az érzésem, hogy nem akar titkolózni előttem. Csakhogy olyan régóta őrzi féltve a titkait, annyira régen nyílt meg bárkinek is és beszélt őszintén, szégyenkezés vagy taktikázás nélkül a céljaitól, hogy egyszerűen nem látja be: információra van szükségem, hogy megadhassam neki cserébe azt az információt, amire szüksége van.
  Kissé felfortyan a Queens-Brooklyn klán szapulása közben, én meg csak mosolygok egy jót.
  - Gondolod, hogy egy jó vezető nem hagyja, hogy a klánja bárkivel is összerúgja a port? Hát dehogyis nem. Nem élére állított, élére vasalt tagok kellenek egy klánba. Hanem olyanok, akik mind pontosan tudják, hogy hol a helyük, és mennyit érnek, és hogy mennyit érnek a harcok, amelyekbe belemennek. Például vegyük azt az esetet Neroval a parkban. Mit veszíthetett volna? Téged. Mit nyerhetett volna? Engem. Amit nem mért föl, az annyi, hogy a halálodat senki sem nézte volna tétlenül. Se én, se az atyád. Ennek mi lett volna a következménye? Hogy két klán is nekiugrik az övének. Kit vontak volna felelősségre? Franket. Mit akart elérni? Hogy Frank elálljon az útból. Gyakorlatilag pontosan azt csinálta, ami a hosszútávú céljait kiszolgálta, pedig lehet, hogy ott, abban a pillanatban csak a rövidtávúakra koncentrált, azaz arra, hogy megkapjon engem. Ebben egyébként igazad volt, most már belátom - fűzöm hozzá mellékesen. - Jártam nála egyik éjjel. Kiderítettem, mi a helyzet az... irántam érzett vonzalmával.
  Kicsit megszorítom Noel karját, és tovább simogatom a haját. Annyira édes, ahogy a vállamra hajtja a fejét! Nem tudok nem mosolyogva nézni rá, még akkor is, ha ő nem látja.
  - Miért lennél jó vezető, Noel? - teszem föl neki az interjúkérdések iskolapéldáját. Csakhogy engem, szemben az interjúztató személyzetissel, valóban érdekel a válasz. Az érdekel, ő mit gondol erről. Hiszen szemtelenül fiatal. Valamit tudnia kell, ha vezetni akar.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Csüt. Szept. 20 2018, 14:28

  Sokszor végigzongorázta már, hogy mit jelenthet egy város, egy klán "felügyelete", irányítása. Kylet nézve olyan egyszerűnek tűnik, no de van egy kis különbség... az atyja matuzsálem, erős, már a megjelenése is tekintélyt parancsoló. Ő kivonult Manhattan városából, nem legyőzték, nem lemondatták, hanem egyszerűen átadta. Összességében olyan hátránya van, amit nem lesz egyszerű kompenzálnia.
  -Igazad van. Tulajdonképpen nem akarok rohanni, csak elgondolkodtam azon, hogy ha jön a lehetőség, és korábban, akkor... nem hagynám veszni.
  Elméletileg nem rohan sehová, bőven van ideje, hogy felkészüljön, erősödjön és olyan bázisa legyen, ami nem hagy kérdőjeleket maga után.
  -Tessék? Dehogy. Nem akarom titkolni.
  Meglepetten néz Willre, miből gondolja, hogy fél attól, ha elárulja a terveit, akkor baj van. Aztán rájön, hogy annyira magába fojtott mindent, olyan szinten egyedül tervezgetett, hogy nem volt senki, akivel ezt átbeszélje, így a felét nem mondta el. A brooklyni-queensi összezördülésen végül nevetni kezd.
  -Azzal nincsen baj, ha néha akad egy kis súrlódás, azzal sem, ha a tagok meg tudják mutatni, mit tudnak, mert akkor érzik magukat jónak és fontosnak,ebben igazad van.
  No de nem mindegy, hogyan teszik ezt. Nero egy tökfej, nem gondolkodik. Szerencséje volt tulajdonképpen. Tegyük fel Frank nem fiatal, hanem bőven 1000 felett van... akkor ez nem így alakul. Nem lett volna olyan mázlija, hogy a kis forrongása célt érjen, és akkor egy jó vezető ezt nem hagyja szó nélkül., azaz Nero megüti a bokáját nagyon csúnyán. Az igaz, téged akart.

  Átgondolja Will szavait, van bőven igazsága, de ezt Franknek látnia kellett volna szerinte. Tudnia, hogy nem biztos a pozíciója, és az első adandó alkalommal be fognak próbálkozni vagy így, vagy úgy. Azon mosolyog, hogy Will csak kiszedte a Suadelából, hogy mit érez iránta. Ott a parkban mikor erre rájött, az villámcsapásként érte. Odabújik Willhez, olyan megnyugtató a közelsége, ettől távolabb el sem válna tőle.
  -Egyszerűen érzem Will, érzem, hogy erre születtem. Egyébként pedig, mert előre gondolkodok, előre tervezek minden opciót felmérve, felkészülve arra, hogy nem a legoptimálisabb jön be. Stratégiai szempontból is megnézek mindent, tudok így gondolkodni, szoktam is. Kitartó vagyok, rugalmas és motivált, nyitott és határozott ha kell, empatikus is néha, a problémákat igyekszem megoldani, nem söpröm a szőnyeg alá. Érdekel az enyéim sorsa, szeretném ráébreszteni még a leggyengébbet is az erősségére, hogy együtt egy csapat, mert kiegészítik egymást. Oké, tapasztalatom még nincs, azaz csak annyi, amit láttam, és tény, hogy a kommunikációmon is van mit javítani.
  Tudja a hiányosságait, ezeket sem titkolja, valóban nincs tapasztalata, hiszen ahhoz túl fiatal, még nem is élt szinte, no meg a kommunikációja az, amit csiszolnia kell, de halad, már az egyik Kanecellárral sem beszélnek el egymás mellett. Illetve nincs meg az ereje, ami olyan karizmát adna, amilyet kell, de önteltség nélkül is állítja, hogy azért van benne abból is. Egyelőre a visszhangokból tudja, hogy pozitív a fogadtatása bizonyos körökben, elégedettek a fellépésével és a határozottságával is.
  Hirtelenjében ennyit tud elmondani, de kíváncsian várja Will véleményét, hogy mi az, amit esetleg nem sorolt fel, mi az, ami hiányzik belőle.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Szept. 23 2018, 23:18

  Tisztában vagyok vele, mennyire végzetesen demotiváló lehet az, ha valaki, kitől támogatást várnánk, kételkedik bennünk. Még akkor is hátráltat minket a támogatás hiánya, hogyha maximálisan felkészültünk. Vannak azonban helyzetek, amelyekben muszáj valakinek józanul és objektíven végiggondolnia a tényeket. Hogy Noelnek van-e esélye rá, hogy a káosz hullámát meglovagolva pozícióba kerüljön? Ezt most, ennyire fáradtan és ennyire érzelmileg befolyásolt állapotban nem tudnám megmondani. Szárnyaló lelkem azt ordítja, igen, hogy semmi nem állhat az utunkba, hogy ketten együtt legyőzhetetlenek vagyunk. Ám a szerelem sohasem volt józan tanácsadó. Nem hallgathatok rá.
  - Neeem... - dorombolom. - Nero nem tökfej. Sose becsüld le az ellenfeled - emlékeztetem erre a nagyon fontos szabályra, melyet az üzleti életben, a politikában, a jogban és mindenhol szem előtt kell tartanunk. - De ha Frank azért nem jó vezető, mert túl fiatal, akkor rólad mit mondanak majd? - érdeklődöm egyre célzatosabban.
  Nem akarom letörni a szarvait. Segíteni akarok benne, hogy a szarvak agancsokká növekedjenek. Ezért is kérdezem, hogy miért tartja magát jónak. Az már egy konkrét kiindulópont.
  - Egy vezető számára fontos, hogy mindkét irányba lásson - teszem hozzá az ő megállapításaihoz a magaméit. Mindennel egyetértek, amit mondott. Ilyennek ismertem meg, ebben nincs hiba. - Nemcsak azt kell tudnia, mi történik az ő szintjén, és felette, hanem azt is, mi zajlik alatta, az övéi közt. Amikor klánvezér leszel, szembesülsz majd vele, hogy mindkettő mennyire pokolian időigényes. Nem elég rá az az idő, ami egy fiatal vámpír rendelkezésére áll. Szerintem ez a legprózaibb oka annak, hogy kevés az ifjú klánvezér. Ahhoz, hogy fentre láss, szükséged van információra, de egyedül nem tudod mindet beszerezni. A klánodnak viszont rengeteg füle és szeme van. Ha jól építed fel és jól irányítasz, neked elég lesz kettő vagy három vámpírral kapcsolatban állnod: ők lesznek az árnymestereid. Nehelamiték, Daneeshek és persze a Khentik. Az információ a legnagyobb hatalom, és teljesen mindegy, hogy melyik forrásból szerzed meg. Sokan azt hiszik, hogy a Suadelák csak beszélnek és beszélnek a semmiről, meg üzletelnek. Kívülről talán így is látszik, de mi vagyunk azok, akik kereskednek a megszerzett információkkal. Suadelák, Eztlik, Zephanianok: mi vagyunk a kancellárjaid. Aztán persze minden klánnak szüksége van védelemre. Egy ügyes Suadela ugyan kidumál mindenből, de néha szükség van a nyers erőre. Madonok, Baldevek. És aztán még ott van a nehéz tüzérség: Abarionok, Eztlik, meg az Elynonok. Ők önmagukban olyan erőt képviselnek, hogy jobb egy kicsit mindig távol tartanod őket magadtól, csak azért, hogy elég közel lehessenek. Ők olyanok, mint egy ősi kard a kezedben: ha tudod használni, a világot leigázod velük, de ha nem, akkor csak egy kölyök vagy, aki fakarddal hadonászik. Ezt persze már jól tudod, hiszen dolgoztál holtakkal. A nekromancia is kétélű fegyver, nem igaz? - kérdezem, egy kicsit elmosolyodva. - Engem inkább az érdekel, hogy ha megszerzed Manhattant, és vele kapod a területen lévő vámpírokat, hogyan szervezel belőlük klánt? Hogyan akarod őket, és a bizalmukat megnyerni magadnak? Hogyan fogod elkerülni, hogy te legyél a következő Frank?
  A vámpírcsoport-gyorstalpalót követően kicsit megszorítom, majd felegyenesedem.
  - Feküdjünk vissza - indítványozom, és a sötétítőkhöz lépek, hogy mindent szép gondosan leeresszek, hogy azután egy árva napsugár se jöhessen be a lakásba napközben. - Lassan hajnalodik.
  Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érdekel a válasza. Csak azt, hogy mindezt jobb szeretném a párnák és meleg takarók közt összebújva folytatni.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Kedd Szept. 25 2018, 19:44

  Egyre inkább az az érzése, hogy nagyon alaposan meg kell terveznie mindent, ha el akarja érni a célját. Egyetlen apró támadási felületet sem hagyhat, és a legkisebb hiányosságát is fedeznie kell valahogyan.
  Eddig is tudta, hogy nem lesz könnyű dolga, és ahogy eddig is tette, továbbra is türelmesen készülne, de egy kínálkozó alkalmat sem szeretne elszalasztani.
  -Nem lebecsülöm, szó sincs róla. De, Nero egy tökfej, nem túl eszes, viszont szerencséje az van, és kiszámíthatatlan. Ettől veszélyes.
  Sosem lehet tudni, mit lép, ez jellemző a kezdőkre is a harcművészetekben, azaz bármire képes lehet és okozhat meglepetést. Ettől függetlenül szerinte Nero nem egy észlény, főként az erejére és a képességére támaszkodik, de nem gondolkodik és forrófejű is.
  -Félreértesz. Frank gyenge kezű, ez a baj vele. Túl sok dolgot engedett az övéinek, bízva abban, hogy így megerősítheti a pozícióját. Tévedett, és ennek itt az eredménye. Valószínűleg inkább haverként kezelt mindenkit. Rólam? Kapásból azt, hogy szemtelenül fiatal, mit tudhat ő?
  Lilianát is megfigyelte a bálon többször is, egyértelműen a kapcsolatainak köszönhette, hogy elfogadták. Julia odakerült, mert Kyle ajánlotta, és ez az, amiért úgy véli, hogy egy adandó hiba esetén megkérdőjelezhető az alkalmassága. Az ő legnagyobb hátránya a kora és az ereje, ezt pedig nem tudja mással kompenzálni, csak és kizárólag támogatókkal. Nehéz ügy ez.
  Figyelmesen hallgatja Willt, ennyi felé tényleg nem képes senki sem figyelni, ez egyszerűen lehetetlen.
  A Kancellárok adják a pillért, ezt megfigyelte náluk is, az már egy olyan bizalmi státusz, hogy csak na. Viszont ők látnak valóban mindent, mindenfelé, és szinte mindenkivel kommunikálnak. Az, hogy mely csoportokat hogyan kell kezelni... ezt is csak maguknál látta. A nekromancia említésére elmosolyodik.
  -Az. Használhatod bárhogyan. Tudom, hogy nincs belelátásom Will, csak arra hagyatkozhatok, amit látok, esetleg hallok. Julia ugyanazt a vonalat viszi tovább, mint Alexander. Talán az is lehet egy pozitívum, hogy ezen nem akarok változtatni, nem akarok reformer lenni, még ha vannak is ötleteim. Meg kellene hallgatnom mindenkit, ez is biztos. Frankkel ellentétben viszont nem is engedhetném meg azt, amit az övéi művelnek és műveltek. Rengeteg feladatom lenne addig még, mindent ki kell dolgoznom aprólékosan.
  Nagyjából van elképzelése és terve, de mindent le akar fedni, mindent területet, és ez hatalmas meló lesz. Látta Frank hibáját, abból bőven lehet tanulni. Elsőre neki nem a klán jutott eszébe róluk, hanem a csürhe.
  -Jó ötlet.
  Támogatja a visszafekvést, csak kényelmesebb ott beszélgetni. Az a vicces, hogy már most úgy érzi, hogy tényleg hatalmas terhet vett magára, holott még a közelében sincs annak, hogy megvalósítsa ezeket. Megvárja Willt, hogy együtt másszanak vissza az ágyba, hogy ismét hozzá bújhasson. Sok energiáját fogja felemészteni még a szervezés, ez nem kérdés.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Szept. 30 2018, 20:50

  Megforgatom a szemeimet. Kicsi Noel! Imádom, de néha rádöbbenek, mennyire kölyök még. De pont úgy viselkedik, mint egy 24 éves. Hadd szapulja Nerót! Azt hiszem, valójában féltékeny, pedig a legcsekélyebb oka sincsen rá.
  - És te kemény kezű klánvezér lennél? - folytatom az érdeklődést. Talán úgy tűnhet, ügyészt játszom, pedig valójában csak az elképzelései érdekelnek arról, milyen vezetőnek képzeli el magát, vagy az ideális vámpírt egy klán élén.
  Félrebillentett fejjel nézek le rá, hiszen éppen az imént mutattam neki egy cseppnyi belelátást abba, hogyan gondolkozik, hogyan látja a klánját egy klánvezér. Ennyi persze nem elég, és tudom jól magam is, hogy ez csupán egyetlen hamuban sült pogácsa a tarisznyájában, azonban az én tarsolyomban akad még ebből szép számmal.
  - Megtaníthatlak erre. Gyors a felfogásod és könnyen átlátod a dolgokat, szóval nem lesz nehéz neked elmagyaráznom, milyen fogaskerekek ketyegnek egy klán óraszerkezetében - ajánlom fel, miközben lassan leeresztem az összes redőnyt, és sötétségbe borul a nappali. Felkapcsolok egy álló lámpát, annak a meleg fényénél már könnyedén eltalálunk a hálószobáig, azon belül az ágyig, ahol összebújunk a takaró alatt ismét. Bár előbb én leoldom magamról a köntöst. Úgy fekszem a párnák és kedvesem közé, anyaszült meztelenül. Magamhoz ölelem, a nyakába csókolok, de akkor se lennék képes ma éjjel többet szexelni vele, ha éppen azon dolgozna, hogy felizgasson.
  - Szerintem nem baj, ha reformer vagy. Nem tudsz mindent ugyanúgy csinálni, mint az előző klánvezér. Nem is kell mindent ugyanúgy csinálnod, hiszen ha így lenne, te is könnyen leválthatóvá válnál. Nélkülözhetetlennek kell lenned, de nem azért, mert minden pillanatban irányítasz. Hanem azért, mert bíznak benned. Olyasvalamit kell tenned, amivel megmented őket. Semmi mással nem kötelezel le valakit, nyered el a bizalmát és emeled magad ki közülük, mint ezzel. Ha káosz következik, légy te a fény.
  Nagyon érdekes, izgalmas és tanulságos ez a beszélgetés. Örülnék, ha tovább tartana az éjszaka, ha tovább tudnánk feszegetni ezeket a témákat, nagyon gyorsan világosodik azonban az ég odakint. És emlékeztetem magam rá: rengeteg időnk van. Az egész örökkévalóság még. Ugyanis Noel már nem megy mellőlem sehová, vagy ha menne is, nem engedném.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Okt. 01 2018, 18:21

  Nero személyében nem értenek egyet, igaz, ő csak arra hagyatkozik, amit ezalatt a pár találkozás alatt levont következtetésként, de az is bőven elég volt. Az a stílus amit a fickó képvisel, szerinte szégyent hoz a klánjára. Még Willt is kellemetlen helyzetbe keverhette volna emiatt.
  Szerelme érdeklődésére elmosolyodik, ez a világ legjobb kérdése volt.
  -Attól függ, ki mit ért keménység alatt. Az biztos, hogy az ilyesfajta viselkedésnek meglennének a szankciói, de nem lennék véreskezű vagy ilyesmi, csak... ezt nem engedném, ami ott megy.
  Látott ghoult meghalni, igaz szerencsétlen éppen miatta lehelte ki a lelkét, és igaz, hogy matuzsálemek között "nőtt fel", ami kicsit más, mint egy fiatalabb csoportban vagy klánban, de elképzelése van arról, mit takar a következetesség. Persze az, hogy ezt a gyakorlatban hogyan oldaná meg, az egészen más tészta. Will következő mondatán őszintén meglepődik, mégis mérhetetlenül jól esik neki.
  -Komolyan ilyennek látsz? És megtennéd értem? Köszönöm.
  Hálás minden segítségért, örömében azonnal megcsókolja a férfit. Amire nagyon figyelni szeretne, az az, hogy Willnek semmiféleképpen ne essen bántódása, mikor a városért mennek. Okosan kell kisakkozniuk, hogyan hajtsák végre, hogy a legkisebb gyanú látszatát se keltse az, hogy esetleg összejátszottak. Már erre is van ötlete, bár az igazat megvallva, egy kis szerencse is jól jönne mellé.
  Segít az "árnyékolásban", hogy utána kövesse Willt az ágyba, ahonnan nem is olyan régen keltek ki. Szorosan hozzá bújik, és minden erőfeszítésére szüksége van, hogy ne kezdjen a hajával játszogatni, csak kicsit.
  -Sok ötletem volt, mikor a klánba érkeztem, de néha olyan érzésem is, hogy falakba ütközöm. A hagyományok... értem én, hogy kell, de... nem tudom. Szeretnék más lenni, mint az, aki ott volt, senkit nem akarok másolni. Amit mondasz, azt szeretném elérni. Felnőtt vámpírokat, pláne, hogy idősebbek, mégis mire akarnék irányítani folyamatosan? Nem, sosem. Megmenteni? Will, ahhoz itt tényleg olyan katasztrófának kell lennie, hogy kihal a fél faj.
  Elneveti magát, mert egyelőre kivitelezhetetlennek tűnik ez az egész. Bár ha szívességet tesz valakinek... talán azzal is nyerhet valamennyit. Irányítani idősebbeket minden percben... az lenne az utolsó cselekedete, ez biztos. A saját stratégiáját kell követnie, másképp az életben nem lesz hiteles, ahogy Will is mondja.
  Szívesen diskurálna még, most kifejezetten jól esik neki ez az összebújás, de sajnos hajnalodik is, amit ő még sokkal inkább megérez, mint idősebb társai.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Okt. 07 2018, 11:08

  - Véreskezű Noel Wyard - kuncogok. - Te, miért nem az apád nevét viseled? - kérdezem csak úgy egyébként, mert épp eszembe jutott. Raul vezetékneve Dessauge. Meg se fordul a fejemben, hogy ezzel az aprócska kérdéssel esetleg beletenyerelek majd valamibe.
  - Persze, hogy megtenném. A tanárod vagyok - közlöm egy huncut mosollyal, hiszen ááá, a tanárok és diákok nem szokták megmenteni egymás életét, nem szokták meztelenül simogatni egymást az ágyban, nem isszák egymás vérét... Nem szerelmesek egymásba. Általában. Én azonban boldogan viszonzom a csókját. Annyira édes! Hát nem magától értetődő, hogy átadom neki azt a tudást, amellyel rendelkezem? Nem egyértelmű, hogy azt akarom, minél felkészültebben induljon a rá váró csatákba?
  Magamhoz ölelem, és a vállának kemény csontját cirógatom a hüvelykujjammal elgondolkodva.
  - Tudod, sokan hisznek abban, hogy be kell következnie a Gyehennának. A fajunk túlnépesedett, a vér beszennyeződött, a vámpírok úgy teremnek, mint a gomba. Minél fiatalabbak, annál fiatalabban ölelnek be másokat. Te meg én... két ilyen vénséges vén matuzsálem gyermekei vagyunk, mégis fiatalok. Határtalan erő és mégis tapasztalatlan gyengeség. Csak a szárnyaimat próbálgatom én is még Suadelaként, holott már kilencven évvel idősebb vagyok nálad. Néha őszintén kíváncsi lennék rá, hogy hol vannak a képességem határai. Szerintem... nincsenek - mondom ki most először, ami egy ideje motoszkál a fejemben. Talán nagyképűség, de így van. Első és második generációs vámpírok vagyunk. Gyakorlatilag félistenek. És mi mégis azon görcsölünk, hogy egy parányi sziget felett hogyan is szerezzünk uralmat?
  - Ah... túlságosan megalomán gondolataim lettek tőled, Noelem - rázom meg magam egy kicsit, és elhelyezkedem a párnán. - Holnap éjjel folytatjuk ezt a beszélgetést. Aludj jól! - súgom, majd odahajolok, hogy még egyszer megcsókoljam, mielőtt elragad mindkettőnket az ideiglenes nappali halál.


  Köszönöm a játékot wow
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Will apartmanja

  on Vas. Okt. 07 2018, 19:23

  -Igazán vicces vagy, nem vagyok az. Azt hiszem. Ez egy kicsit bonyolult. Hamis papírok alapján volt egy apám, Michael Wyard, így az ő nevét kaptam. Sosem láttam, sosem nevelt, mivel meghalt a születésem előtt. Mindegy, ez volt a mese… mondjuk tényleg meghalt, de nem volt az apám. Az anyám, mint valami csomagot, kézbesített Raulnak, és ott hagyott nála egy levél kíséretében, azaz konkrétan örökbe adott. Én úgy nőttem fel, hogy Raul csoportja volt a családom, és őt tekintettem apafigurának, viszont fogalmam sem volt arról, hogy valójában ő a vérszerinti ősöm. Mindezt úgy, hogy a birtokomban volt egy fénykép róla, és nekem nem esett le, hogy olyan, mintha saját magamat látnám. Amikor ez bekövetkezett, és rádöbbentem arra, hogy Raul a valódi apám, akkor elborult az agyam és kérdőre vontam. Nem is az dühített igazán, hogy eltitkolta, hanem az, hogy én nem jöttem rá erre hamarabb. Megbeszélni már sosem volt alkalmunk, mert akkor elrohantam begőzölve, és akkor futottam bele az első beölelőmbe. Így lényegében azt hiszem, ezért nem került rá sor, de hidd el, szívesen megtenném.
  Véreskezű… na szép. Még nem is élt, de máris kap egy jelzőt, erre nem vágyna, ha lehet, mert ez nem éppen a rátermettségét bizonyítaná. A kérdésre felnevet, szegény Will, ha ezt megérti… elmeséli sorjában, mi történt, és miért zavaró a vezetékneve, miért nem azét viseli, aki a valódi apja. Röviden mondhatná azt, hogy addig még nem jutottak el, de akkor szerelme egy szót sem értene az egészből.
  -Igaz, ez olyan magától értetődő, ugye? Teljesen logikus, hogy egy professzor és a diákja mindent megoszt egymással. Azért tényleg köszönöm ám.
  Ismét nevetni kezd, mert a kapcsolatuk nem mindennapos, még akkor sem, ha gyönyörűen ketté tudják választani az egyetemet és a magánéletet. Soha senkinek nem fordult meg eddig a fejében, hogy esetleg előnyt kovácsolna abból, hogy a párja a saját tanára, és ez így is marad, mert nem fogja engedni egyikőjük sem, hogy esetleg keveredés legyen.
  Hiszi, hogy Willel együtt bármilyen hegyet elmozdítanak, bármilyen akadályt leküzdenek, és a kötelékük minden egyes csatával csak erősebbé válik majd. Amiben ugyancsak biztos, az az, hogy mindig támogatni fogja, és segíti, amiben csak lehet. Jól eső érzéssel öleli át szerelmét, hogy ismét a vállát „nevezze” ki kispárnának.
  -Ez igaz. Valami mintha kisiklott volna, és kell jönnie a tisztulásnak. Próbálgatod, próbálgatod, de nagyon is jól csinálod. Nincsen határa, én is erre szavazok, maximum azt tudom elképzelni, hogy az idősek húztak egy határt, és nem mentek tovább. Ha csak azt nézed, hogy a kor előrehaladtával milyen erejük van… elképzelhetetlen, amire képesek lennének. Mindig van tovább, biztos vagyok benne.
  Mélységesen egyetért Willel, hiszen még mindig vallja, hogy az elme az, ami korlátot szab mindennek. Ám ha úgy indul el valaki, hogy nem létezik a lehetetlen… majd elválik, meddig jutnak, és ténylegesen mi az, amit a test még képes elviselni.
  -Tőlem? Will, te nem vagy megalomán, csak egészségesen gondolkodó vámpír. Te is! Szeretlek!
  Vigyorogva pillant fel a férfire. Megalomán… hogyne. Ezt ő nem annak nevezné. Viszont tényleg nagyon hajnalodik, így mielőtt beájulna, szerelmesen viszonozza a csókot, hogy még elhelyezkedjen Willt ölelve. A többi már holnapra marad.

  //Én is köszönöm. wow//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Will apartmanja

  on Hétf. Okt. 08 2018, 23:32

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Will apartmanja


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:27