Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Long Island villa

  Share
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Long Island villa

  on Pént. Aug. 24 2018, 23:09

  First topic message reminder :

  [You must be registered and logged in to see this image.]  #cc3300
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Long Island villa

  on Kedd Okt. 30 2018, 23:31

  Will nagyon érdeklődve néz Noelre, amint nagyon nagyon dióhéjban elmondja, milyen kapcsolat is fűzi őt a vérfarkasokhoz. Megfogja a fiam kezét, a szájához emeli, és megcsókolja, aztán odadörmögi:
  - Később részletezhetnéd, mit jelent, az, hogy "ki vagy valójában".
  Én sejtem, mi áll a háttérben, de csak somolyogva nézem őket. Na, hát megint bor van a kezemben, a kutyafáját. Ez már a második palack. Hogy került ide a második palack? Nem tudom.
  Azt hiszem, Willnek kezd leesni, hogy kicsit többet ittam a kelleténél. Na mindegy, igyekszem úgy tenni, mint aki szín józan. Azért kicsit felkapom a fejem, ugyanis Noel a jelek szerint mégis számolni akar a nephilimekkel. Különös... De ha van kontaktja, miért ne... Létezhetnek itt is feltérképezetlen területek és lehetőségek. Aztán a mágus családok... Elnyomok egy ásítást, nem tehetek róla, de annyira kisstílű, pitiáner csalóknak tartom a mágusokat, hogy az nem igaz. Will persze csüng a fiam ajkain. Mármint, nem fizikailag, hanem csak a figyelmével. Nagyon helyes. Édesek együtt.
  Nagyot bólintok a Forrás említésére. Hát, Noel többet tud, mint hittem! Itt végül is nem nekem kell kioktatnom őt, hogy hogyan rendezze a sakkbábuit, és hogy hogyan sáncoljon. Tudja ő magától nagyon is jól. Elképesztően büszke vagyok rá. Csakhogy aztán a démonokra tereli a szót... Én pedig felszisszenek, de korántsem annyira, mint Will, aki fel is pattan.
  - Nem engedem, hogy démonokkal tárgyalj. Noel, ez őrültség! Soha nem bízhatsz meg bennük, és az ár, amit kérnek, általában túl magas! Nem tudjuk megfizetni. Nem, felejtsd el őket!
  - Ezzel teljesen egyetértek - jegyzem meg a háttérből, bár sajnos látom Noelen azt a fajta eltökéltséget, amivel szemben sajnos egyikünknek sincsen szava. Ha Noel egyszer valamit a fejébe vesz...
  - Montgomery nehéz ügy. Mert ha azt érzi, hogy gyenge vagy, le fog csapni rád. Akkor is lecsap, ha túl erősnek tűnsz. Meg kell találnod az arany középutat - tanácsolom Noelnek inkább témát váltva. Ezt a démonos vitát majd lerendezik privátban, de az éjszakának hamarosan vége, és haza kell őket juttatnom nemsokára.
  - Vele szemben inkább játssz kivárásra - tanácsolja Will. - Ha túl sok kártyát fedsz fel előtte, fel fogja őket használni ellenünk. Nem bízhatsz benne! Egy Montgomery mindig hazudik. Kérni akar majd tőled dolgokat, ígéreteket... De ne menj bele semmibe! Minden ár túl nagy, amit elsőre, másodszorra, vagy harmadszorra kér. A legjobb, ha nem kötsz alkut vele. Csak ne kapd fel a vizet! Maradj higgadt, és akkor nem nyerhet.
  Ellátjuk Noelt jó tanácsokkal, de én még mindig a démon-dolgon gondolkodom. Talán tehetnék érte valamit... de egyelőre nem jut eszembe olyasmi, ami megvédhetné őt attól, hogy ne fair alkuba bocsátkozzon.  #cc3300
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Szer. Okt. 31 2018, 00:17

  Nehéz elmagyarázni, hogy végeredményben az a különbség a fajaik között, hogy az egyik holt, a másik élő, illetve az, hogy az egyiknek nincs bundája, a másiknak van. Ezen felül ugyanolyanok, mint ők, vannak köztük normálisak, állatok, ahogyan a vámpírok között is.
  Lehet, ez a fétise, de tényleg kedveli néhányukat, és nem is érti, miért kell gyűlölniük egymást. Raul borozik, és most már azon vigyorog, hogy halál édesnek találja becsiccsentve, ám azt is tudja, hogy ez csak a látszat. Látta már az apját így is küzdeni... hát nem irigyelte az ellenfelét. Játszi könnyedséggel nyerte meg a harcot... mert lehet, ivott, de óriási hiba volt emiatt lekezelni. Will szavaira bólint, szegény, csak győzze végighallgatni.
  -Majd elmesélem. Nem volt egyszerű menet.
  Mosolyogva öleli át szerelmét, az apjára pillant,ő tudja, mire gondolt, hogyne tudná. Az első beölelője után kereste önmagát, nem volt képes harmóniában élni, a második után pedig olyan változásokat tapasztalt, amiket nem tudott kezelni. Ma már tudja, bár ehhez Kyle után kellett Claude is.
  A találkozók számbavétele elsőre jól hangzik, próbálta elosztani logikusan őket, persze vannak olyanok is, amelyeknek a kimenetele valószínűleg az utolsó pillanatban dől el. Gabriel... úgy is náluk van, jó viszont ápolnak, megér egy próbát. A mágusoknál mindent számba vett, azt is, kikben nem bízhat egy másodpercre sem. Nathaniel is az, és ő is Montgomery, de egészen más, mint az apja. Viszont Forrás, és ez sokat nyom a latba. A démonok... a lehető legneccesebb tárgyalásnak ígérkeznek, ám az erejük... nem mindenkivel paktálnak le, és ezt próbálja megértetni az apjával és Willel is. Ha szerencséje van, olyan támogatókat szerez, amire talán azért már mások is felkapják a fejüket.
  Az aggodalom, ami érkezik az említésükre... jól eső ez a féltés, de máris kifejti, miért jutott erre a döntésre.
  -Tudom, tudom, veszélyes terep. Az sem biztos, hogy megjelennek, ha éppen olyanjuk van, vagy úgy döntenek, hogy ki ez a mitugrász, akkor tárgytalan. Megtehetik. Azonban ne felejtsétek el, hogy ifjú vagyok, és ez előnyömre válhat. Mi a magas ár? Az, ha azt mondja valamelyikük, hogy oké, de innentől kezdve őt szolgálom. Ezt megtennék egy ifjúval aki még a fajában is szinte tojáshéjas? Nem. Ha felajánlom magamat, a nyakamat teszem rá, hogy nemet mondanak, ez nem elég. Kevés vagyok ehhez. Innentől kezdve náluk a labda, mit kérnek érte cserébe. Nekik akkor leszek érdekes, ha elég erős vagyok, mondjuk több ezer éves, vagy ha már nem létezem. Ezért hiszek abban, hogy ez is megér egy próbát. Daryl kiszámíthatatlan ugyan, de laza, jó fej. Samuel, maga az irracionalitás. Belőle azt is kinézem, hogy rábólint simán, mert... mert nincs mert, csak.
  Így logikázik és így gondolkodott akkor, amikor számításba vette a démonokat is. Persze benne van a pakliban, hogy a találkozó sem jön létre, mert egyikük sem jelenik meg. És akkor Montgomery... az utolsó helyre téve, és nem véletlenül.
  -Igen apa, ebben bízom. Ha elég gyengének tart, akkor lehet, azt mondja, ez a gyerek hülye, kinek ne érné meg, ha beáll mögé és majd akkor irányítja? Családfő volt, tehát biztos, hogy lételeme az, mindenről tudjon és mindent kézben tartson. Ami biztos, hogy Alexanderrel jól ismerik egymást. Arany középút... itt szerintem nem létezik. Vagy de? Ifjú vagyok, gyenge, mégis miért venne komolyan? Elsőként erre tudok alapozni, hogy a gyengébb neki megfelelőbb.
  Bólogat, Raul tökéletesen ismeri a mágusokat, köztük is volt, bár nem olyan elvetemült, mint akik a világban rohangálnak, igaz, az ereje meg akkora volt, amibe ő is beleszédült.
  -Rendben, akkor ezt fogom tenni, amíg tudom. Nem fogom hagyni, hogy bármivel is felhúzzon, nem mintha olyan idegeskedő típus lennék. Igazából semmiféle konkrétumot nem óhajtok felfedni előtte, csak a legszükségesebbeket, vagyis azt, hogy a városért mennék, és ő ebben megkerülhetetlen. Téged, apát és Alexandert még véletlenül sem említem meg, mert ha rólad bárki is tudomást szerezne, bukunk. Apát vagy Alexandert említem, akkor azt mondják, mögéjük bújok, szóval ez kizárt. Ami biztos, hogy Jackson kérni fog egy ajánlatot, arra gondoltam, hogy a fiatalságomat fogom említeni. Ha ez nem jön be, vagy nem elég neki, arra is van egy ötletem. A vérem. Ne felejtsük el, hogy Alexander az Első, így a származásom révén a vérem is erősebb lehet majd idővel, mint sok más vámpírnak. Mást nem ajánlanék semmiképpen. Itt majd megvárom, milyen feltételeket szab, ha előnyös, akkor... akkor áll az alku, de hiszem, hogy a vakmerő ifjú arc annyira irreálisnak hat majd, hogy rábólint majd.
  Elvigyorodik, és ismét átöleli Willt. Nehéz játszmára készül, az öreg mágus nem hülye, és most óriási szerencsének tartja azt, hogy tulajdonképpen színészkednie sem kell, hiszen minden amit mond, az igaz.
  Minden tanácsot megjegyez, és még biztos, hogy ezt ki fogják elemezni majd közvetlenül az utolsó találkozók előtt. Aztán jön aminek jönnie kell.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Long Island villa

  on Szer. Okt. 31 2018, 22:31

  Azért tudok egyet s mást a fiamról. Egyrészt így vagy úgy, de végig rajta tartottam a szemem. Másrészt beszéltünk néha, igaz, csak telefonon, de az is több a semminél. Valamennyi információm van az életéről. Arról pont van, hogy milyen kapcsolatot ápolt a vérfarkasokkal. Viszont ez a démonosdi egyáltalán nem tetszik se nekem, se Willnek.
  - Mi? Ez őrültség, akárhogy is csűröd-csavarod a szavakat! - ellenkezik fiammal Will, félbe szakítva a magyarázatot arról, hogy tulajdonképp miért is nem olyan nagy gond az, ha eladja a lelkét egy démonnak. Menten ideidézek egy kis popcornt.
  - Arany középút alatt azt értem, hogy ne tűnj túl gyengének, de azért túl erősnek sem. Ne hazudj a szemébe, mert megérzi, de nem is kell kitárulkoznod. Légy okos, mint amikor csábítasz! A támogatásért ajánld fel neki, hogy lefekszel vele.
  Na, hát ezt a tanácsot már egészen biztosan már a bor adta. Will szeme szikrákat szór, de végül nem mond nekem semmit, csak Noelnek.
  - Ajánld fel maximum az együttműködést. De semmi többet! A véred jelenleg nem jó alkualap. Ilyen horderejű ügyekben néhány fiola vámpírvér nem tétel... Kivéve ha matuzsálem vagy. Nagyon sokat vállaltál magadra, Noel! Remélem, lesz időd pihenni is. - Megérinti Noel arcát, és gyengéden megsimogatja, majd ő is beszélni kezd. - Időközben én is megejtek majd néhány tárgyalást. Fajtánkbeliekkel. Beszélek az atyámmal, Gordonnal, Frank kancellárjával, meg Neroval...
  Bólintok. A szándékai ezekben az esetekben elég egyértelműnek tűnnek. Az atyjától infot és támogatást vár, Gordonból ki akarja szedni, mi a fene folyik itt, és hogy a QB-klán mekkora hányadban támogatja a pártütőket. Neroval dűlőre akar jutni, hiszen azt rebesgetik, Will az egyetlen, aki hatni tud rá. Talán ha már ott van, karót is döf majd a szívébe. Nem kéne elszalasztania a lehetőséget. Ám a jó William nem fejezte még be a felsorolást.
  - ...és Juliával.
  Noel szemeibe néz, mintha szavak nélkül kommunikálnának. Nem egészen értem. Eddig kritikus pont volt, hogy az egész "támadás" Julia ellen titokban legyen előkészítve, úgy, hogy a nő ne tudjon róla.  #cc3300
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Szer. Okt. 31 2018, 23:01

  Tudta, hogy ebből óriási vita lesz, de ha az ő fejével gondolkodik valaki, és számba veszi, mennyire fiatal, akkor igenis logikus lépésnek tűnik.
  -Will, kérlek. Ne félts, semmi olyat nem teszek, ami átlépné a határt.
  Ez még hosszú beszélgetés lesz kettejük között, bár tudja, hogy az apja is nemet mondott rá, ő sem engedné démonok közelébe.
  -Apa, eleve nem tart erősnek. Szerinted mit néz ki belőlem, 24 évesen? Semmit. Csábítok? Jobb ötleted nincs? Azt nem mondhatom neki, hogy tetszik a szeme, kontaktlencsét hord? Vagy azt, hogy odavagyok a hajáért, amikor az rövid. Tessék? Ez nem biztos, hogy jó ötlet... különben is. Ő nem Will. Neki mondom, bármikor.
  Először azt hiszi, rosszul hall, döbbenten mered az apjára. Ő és a csábítás... aha, nagyon gyakorlott benne, kifejezetten az erőssége. No de az az opció, hogy azt mondja Montgomerynek, hogy lefekszik vele, ha támogatja, az egyenesen abszurd. Az az a pont, ahol hangosan röhögne, és képtelen lenne komoly ábrázattal előadni. Ráadásul mégis hogyan? Willt szereti, Montgomery pedig egy idős mágus. Azok az istenek még nem születtek meg, hogy ilyet bejátsszon.
  -Tudom, de nem őrültem meg Will. Ha felajánlom, hogy együttműködök vele, akkor készpénznek veszi, hogy ő mondja meg, mi legyen és hogyan. Ezt nem tehetem. A vérem miatt maximum kiröhög, és annyira jelentéktelennek tart, hogy valami piszlicsáré feltételt szab talán, mondván többre amúgy sem vagyok képes. Vagy máshogy gondoljátok?
  Kérdőn pillant szerelmére és az apjára is, mert ha akad más ötletük még, nagyon is szívesen fogadja.
  -Tudom, de muszáj. Az első napot túlélem, akkor a többivel már nem lesz gond. Utána pedig lesz idő pihenni, hogy átbeszéljünk mindent.
  Mosolyogva néz Willre, igen, meredek lesz ezt így végigvinni, de kiszámolta pontosan, hogy ezt még ki fogja bírni. Több már nem menne, ez biztos.
  -Oké. De kérlek, hogy nagyon vigyázz, nehogy gyanúba keveredj. Tudom, hogy okos vagy, de azért féltelek. Főleg Nerotól.
  Bólint, sejtette, hogy Will sem fog a fenekén ülni, de aggódik érte, és nem szeretné, ha baja esne. Persze tudja, hogy Nero fülig szerelmes belé, de kiszámíthatatlan, így nem éppen életbiztosítás vele találkozni. A következő néven viszont fennakad.
  -Juliával? Mégis mit?
  Először megrökönyödik, aztán rájön, hogy szó sincs semmiféle kitálalásról, a végére pedig elvigyorodik. Szerelme ezzel be tudja magát biztosítani, és a kutya sem gondolná róla azt, hogy esetleg összejátszottak.
  -Viszont későre jár. Holnap elindulok, minden tárgyalás után tudatom majd veletek, hogy igen, vagy nem, aztán ha végeztem, akkor megbeszéljük az egészet. Köszönök mindent apa.
  Megöleli Rault, és van egy olyan érzése, hogy az elkövetkezendő időkben ezt igen sűrűn meg fogja tenni. Ez mindkettejüknek jár ennyi év után. Megfogja Will kezét és kérdőn pillant rá. Menniük kellene, ha még ők is szeretnének pár szót és egyebet váltani, majd pihenni is.

  //Köszönöm a játékot! wow//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Long Island villa

  on Csüt. Nov. 01 2018, 19:52

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Csüt. Nov. 01 2018, 20:07

  Haditanács

  Mozgalmas és igen sűrű napjai voltak, tulajdonképpen hulla fáradt, sokat kivett belőle az állandó sakkozás, legfőképp az utolsó tárgyaláson, Jacksonnál.
  Miután végzett, hazafelé indult, hogy ha követnék is, nehogy azt a látszatot keltse, bárkivel is találkozni óhajt, vagy elújságolni, mire jutott. Egyszerűen tudja, hogy Montgomery emberei minden lépését figyelik, és nem adja meg neki azt az örömöt, hogy akár Willt, vagy akár az apját pletykának tegye ki.
  Amint visszaér, azonnal üzen az apjának, nyithatja a portált, érkezne. Willel ott találkoznak, ezt megbeszélték így nem hívja fel, majd ott mindent elmesél részletesen.

  Ugyan ritkán van alkalma így "utazni", de kedveli. Gyors, energiamentes és roppant hatékony. Amint megérkezik, először az apját öleli meg, aztán Willt, és hosszan megcsókolja.
  Összefoglalni az elmúlt napok eseményeit nem lesz egyszerű, de de most már nyilvánvalóvá vált az, kikre támaszkodhatnak és kikre nem. Továbbá nagyon érdekli az is, Will mire jutott az övéivel.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Csüt. Nov. 01 2018, 22:11

  Aggódom Noelért. Egy nagyon könnyű és egy nagyon nehéz tárgyalást hagyott a végére. Már rég hívnia kellett volna, amint végez a tündérrel, de ez nem történt meg... Még mindig vele lenne? Nem tudom. Mindenesetre együtt várjuk Raullal, hogy végezzen, és az apja nyithassa a térkaput, hogy idejöhessen. Sajnos Long Island túl messze van nagyjából mindentől, ahol mi ketten megfordulunk, de Raul képessége nagyon jól jön.
  Mikor Raul végre megkapja Noel üzenetét, és feláll, hogy nyissa a portált, felkelek én is, de tisztes távolból nézem a mágia szeletét a levegőben lebegni. Túl hátborzongató ez nekem. Amint Noel megjön, rögtön magamhoz ölelem, amint üdvözölte az apját, és hosszú csókját aggódva viszonzom. Tüzetesen végigmérem, hogy jól van-e, majd leültetem a kanapéra magam mellé.
  - Jól vagy? Hogy ment? Mondj valamit!
  Raul csak visszaül, és fülel. Ezúttal nincs boros palack a láthatáron, ő viszont kicsit ziláltnak tűnik, mint aki régóta nem aludt.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Csüt. Nov. 01 2018, 22:54

  Will karjaiból nem akar kiszakadni most, és eltitkolni sem senki előtt, hogy mennyire fáradt. Damiennel volt ma az első találkozója, aztán nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan eltervezték, így telefonálni nem volt alkalma már.
  Most viszont végre itt van, és ideje, hogy akkor beszámoljon mindenről, ami az elmúlt napokban történt. A kanapéért olyan hálás, hogy azt elmondani sem tudná, halvány mosolya jelzi, hogy ez most amolyan életmentő volt a számára.
  -Hulla vagyok... már energiaszintben, de majd rendbe szedem magam. Gabriel... végül is ködösen fogalmazott, ő maga úgy támogat, ha menedékre van szükség, akkor vár, de ezen felül semleges, és a menedék minden bajba jutottnak szól. Viszont azt mondta, hogy valaki mással majd találkozni fogok közülük. Őrültségnek tartotta a tervemet, de benne van a levegőben, hogy pont ez hozza meg a sikert. Végül is úgy váltunk el, hogy... a nephilimeket akkor kihúztam a listáról.
  Valóban mást várt, azt gondolta, Gabriellel meg tud egyezni, bár igaz, hogy a nephilimet most felborította a képessége eléggé.
  -Reinald Raoul Carmichael és a Családja... óriási figura a fickó.  Megkaptam a támogatást. A Carmichael Család mellettünk áll, cserébe a Juliával kötött megállapodás betartását kéri, és minden tagtól vérmintát. Ebbe nem halunk bele, kérte, és nem erőszakkal akarja elvenni.
  Elvigyorodik, Reinaldban olyan kellemesen csalódott... a kora ellenére fiatalos, lendületes és olyan laza, mintha még mindig 20 éves lenne.
  -Garrett Seabrooke, a professzorom. Illetve Dante di Canio és Josh Colston. Végül is mindkét Falka vezetése egyet akar. Ha bármi van, akkor igenis legyen hatáskörük intézni ezt, mint volt a Brooklyniaknál, mikor Dante egyik tagjába belekötöttek, provokálták, és nem lett jó vége, csak hosszas huzavona Frankkel. Ebben igazuk van. Ha egy vámpír azért is feszültséget kelt, akkor viselje a következményeit. Persze ez fordítva is igaz. Támogatnak ők is, bár a véleményük a következő: " Kölyök, te annyira őrült vagy, hogy ezt csak sikerre viheted".
  Magában számol, hogy el ne vétse, hogyan is ment és kihez, de vigyorog, mert voltak vicces részek is elég rendesen.
  -Armand Assante és a Qureshi Család. A támogatásuk megvan ugyancsak. Első meglepetés, hogy nem kérnek semmit cserébe. A második, hogy ha elbukok, akkor maga Armand fog kinyírni. Szóval Will, nem, nem bukhatunk, és látod, nem a démonok a legnehezebbek.
  Elneveti magát, mert végeredményben olyan, mintha egy végrendeletet írt volna azonnal, persze esze ágában sincs kudarcot vallania.
  -Agron Raim Tarrhin és a Keto Család. Ugyan szerettem volna elkerülni, hogy Atyám neve felmerüljön, de ez történt. Mivel iszonyatosan pipák a Chairman Család kiirtása miatt, valamint kedvelik Alexandert, ezért hajlandóak támogatni és mellénk állni. Továbbá üdvözletüket küldik neked apa.
  Az első napi találkozókat felsorolta, ez a végeredmény, hatból öt támogatás, vagyis nem rossz az, sőt. Kifejezetten jó.
  Kicsit pihen, azaz hagyja, hogy szerelme és az apja megemésszék a hallottakat. A közben kezébe kerülő vérért hálás pillantásokat vet, talán ez is segít a regenerálódásban.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Pént. Nov. 02 2018, 23:42

  A kanapén közel húzom magamhoz, azt akarom, hogy pihenjen, hiszen látom, mennyire ki van merülve.
  De amint kijelenti, hogy ő hulla, az apja hangosan felnevet. Én is elmosolyodom, és megcsókolom a halántékát. Raul odaidézi a szellem komornyikot, és vért rendel tőle. Bort ezúttal nem, csak egy erős kávét, magának.
  Noel aztán, még meg se érkezik a vacsorája, de már őrült tempóban kezdi sorolni, mi történt vele. Olyan gyorsan és pörgősen mond el mindent, mintha jelentést tenne a feletteseinek. Pedig egyáltalán nem erről van szó.
  Gyorsan levonom én is a következtetéseket és elvégzem a fejszámolást: hat minusz egy az egyenlő öt. Ez nagyon jó arány, bár nem tetszik, amit mond, cseppet sem tetszik.
  - Tudod, mit tud csinálni egy mágus a vámpírvérrel? - kérdezem komoran.
  - Mindent. Megidézhet. Megölhet - sorolja Raul a fotelből nézve minket. Én meg egyetértően biccentek.
  - Ha csak kérte, akkor talán nem feltétele a támogatásának. Ezt még tárgyaljuk vele újra... később. Ha már túl vagyunk a nehezén - javaslom, mert hát azért ez igen nagy rizikó szerintem, és túl nagy ár.
  A vérfarkasos alkura rábólintok.
  - Ez végül is teljesen ésszerű. Legyen.
  A Qureshi család küldöttére összevonom a szemöldököm.
  - Nagyon szellemes. Viccnek vagy fenyegetésnek szánta? Mert az utóbbi elég fura lenne egy védelmezőtől.
  - Csak viccelt! - legyint Raul. - Will, nagyon feszült vagy. Lazíts!
  Sóhajtok egyet. A lazítás sose volt az erősségem, de Noel apjának igaza van. Nem aggódhatok örökké.
  Az utolsó találkozóra kitérve Noel hoz egy barátságos üzenetet. Raul elvigyorodik.
  - A jó öreg Agron! Hogy van? Reméltem, hogy nem kell majd nagyon győzködni. Mindig is helyén volt az esze.
  - A vér és a kávé, uraim - bukkan fel a semmiből a komornyik. Még mindig nem tudok vele megbékélni, hátborzongató.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Nov. 03 2018, 00:47

  Will közelsége megnyugtatja, átkarolja a kezeit, úgy dől az ölelésébe. A fáradtság most jön ki rajta igazán, de ki kell bírnia, hiszen később sem lesz sokkal több ideje pihenésre.
  Próbál a lényegre hagyatkozni, és érthetően felsorolni, melyik támogatásnak mi volt az ára, és Will kérdésére bólint, ahogy az apja válaszára is.
  -Kérte, nem követelte. Ezért mentem bele, nem másért. Semmi nyoma nem volt annak, hogy hátsó szándékai lennének vele. Védelmet ígértek végül is, nem hinném, hogy első körben ki is akarnának csinálni, de rendben, akkor erről később még majd leülünk tárgyalni.
  Bólint, ez így lesz a legjobb, hiszen ő is jobb szereti ezeket írásban elneveti magát, mert az vicces tárgyalás volt, jókedvű, már-már baráti. Senki nem kezelte le, végig viccelődtek egymással, főleg Garrettel, aki persze már fogadásokat is kötött, ahogy szokott.
  -Szerintem is. Ebben semmi kivetnivalót nem találtam, és így megkímél mindenki mindenkit a plusz köröktől.
  Armandhoz érve viszont ismét vigyorogni kezd, sokszor ugratják egymást a színfalak mögött, amikor nem éppen a professzor-diák viszony áll fent.
  -Viccelt. Ettől függetlenül tényleg kinyír, ha elbukok. Ő is annak a híve, hogy csináld de ne próbáld, és ha csinálod, akkor ésszel.
  Megsimítja Will arcát, nem kell aggódnia, tényleg nem, majd akkor, amikor eljutnak odáig. Az apja is megerősíti amit mond, így arra bólint is.
  -Jól, sőt szuperül. A helyén bizony. Nem szeretik, ha valaki ilyen módon óhajt terjeszkedni, mint teszik egyesek, és amikor kiderült, hogy Atyámat akarják elsősorban célpontnak, berágtak.
  A vért megköszöni, az szinte áldás most, bele is kortyol rögtön. Willel ellentétben nem igazán éri váratlanul a komornyik, odahaza megszokta az ilyesmit.
  -A második nap... nos oda 3 találkozót terveztem, 4 lett belőle. Egy elutasítás, 3 támogatás. Nathaniel Montgomery. Nemet mondott. Igaz, kissé rosszkor érkeztem, de más terveik vannak, szóval nem vesznek részt ebben, nem is lesznek itt. Ami meglepetésként ért, hogy megkaptam Gabrieltől a pontos helyszínt, hogy ott találkozom azzal, akit előzőleg említett.
  Azóta sem volt alkalma megkérdezni, mi történt, kit vesztett el a mágus, de talán jobb is így. Majd elmondja, ha akarja.
  -Szóval a meglepetés tárgyalás nem volt más, mint David Armanaugh, a nephilim, kedvenc lesifotósunk. Gabriel már említette az Elysiumot, amit szeretnének, de itt vált nyilvánvalóvá, mikor Dave is elmondta. Támogatnak minket, azaz ő ott lesz, amikor eljön az idő, cserébe a területen nyugalmat ígértem neki, miszerint itt nem vadászhatnak rájuk, megjelölés és vérszerzés csak és kizárólag a beleegyezésükkel történhet. Szerintem két kerületet mindenki túl fog élni, hogy itt békén hagyják őket, nem olyan nagy a lefedés.
  Ez még nagy meccs lesz majd a mágusokkal is, de megígérte, hogy azon lesz, ezt véghez tudja vinni.
  -Ami még jobb, hogy kaptam pár képet tőle, ami terhelő bizonyíték Raul Nerora nézve. Ami érdekes, hogy az egyik felvételen úgy fordul Julia felé, mintha ők ketten mesterkednének valamiben. Mindegy, ez most nem lényeges, a támogatás megvan.
  Még azóta sem tudta eldönteni, hogy mi az ami nem tetszik neki azon a képen, a másik az egyértelmű, ott éppen őt provokálja Raul. Mindegyiket megmutatja Willnek és az apjának is, hogy lássák, miről is van szó.
  -És akkor a démonok. Daryl volt az első. Halál jó fej ő is, azon szórakozott, hogy bevágtam a hivatalos pofát, nem, ő sem szereti. Én sem. Viszont... támogat. Magamat ajánlottam, de ahogy számítottam rá, hát most mégis mit kezdene velem? Semmit. Cserébe viszont abban egyeztünk meg, hogy ha véglegesen megszűntem létezni, akkor őt szolgálom. Ez teljesen korrekt, nem kért lehetetlent, és nem is akart kicseszni velem. Eleve kedveli a káoszt.
  Azon még mindig jól mulat, hogy Daryl megörökítette a hivatalos ábrázatát... tényleg röhejesen fest, nem szokott hozzá, igazán az nem is ő.
  -A másik démon pedig Samuel. Most ugrik a majom a vízbe... semmit nem kért cserébe, támogat, mert... mert éppen olyanja volt. Amit tudok, hogy többször szokott bajba kerülni, mint én, ez pedig nagy szó. Valószínűleg a hátsóját kell néha menteni, de ennyit meg megért. Irracionális a gondolkodása, lényegében ne is keressetek indokot, miért bólintott rá.
  Beszámol a második napról is, erre jutott, és ha összességében nézi, akkor igencsak jól állnak. 9 találkozót tervezett, 10 lett belőle, ebből 8 mellettük áll. Végül is a nephilim támogatás is megvan, még ha nem is Gabriel döntött így.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Nov. 03 2018, 09:45

  Belesimítok a hajába, ahogy hozzám bújik.
  - Igen, Noelem, de ha mindenkit csak egy kicsit engedünk be a határainkon belülre, mint a Carlmichaeleket azzal, hogy a vérünket kérik, akkor előbb vagy utóbb mindenki itt fog toporogni az ajtónkban, követelőzve. Toljunk csak mindenkit minél távolabb, ha lehet. Klánvezérként elsősorban a saját vámpírjainkat kell majd megvédenünk - fejtem ki a véleményemet. Nem akarom kioktatni, de fontos, hogy ezekben a dolgokban egyetértsünk.
  Örülök, hogy jó kedve van, és vidám, de tudnia kell, hogy egy tréfás tárgyalás ugyanolyan komoly, mint egy olyan, amelyet fehér abrosz mellett tartanak meg, és a szerződést viaszpecséttel szentesítik. Biztos vagyok benne, hogy Noel rengeteget tanult ez alatt a pár éjszaka alatt. Nem csoda, hogy ilyen kimerült! Szörnyen büszke vagyok rá.
  - Kyle-nak azért ennyi év alatt felgyűlt néhány szövetségese - bólint Raul. - Őrültség vele szembeszállni. Olyan, mint az alvó sárkányt piszkálni.
  Noel folytatja a beszámolóját, én pedig le se veszem róla a szemem.
  - Ki az a David Armanaugh? - kérdem, mert úgy tűnik, Noel jól ismeri, én viszont most hallok róla először. - Miféle Elysiumot? Várj, lassíts. Azt ígérted nekik, hogy szavatoljuk a nephilimek biztonságát Manhattanben, vagy azt, hogy a vámpírok nem fogják bántani őket? - faggatom, hiszen a kettő nagyon nem ugyanaz. A vámpírjainknak tudok parancsolni, a többieknek viszont... - Melyik a másik terület?
  Képeket említ. Hamar rájövök, hogy ott készültek a fotókiállításon. Az ilyen helyeken tilos fotózni, ráadásul az első kép, amelyen Raul "mesterkedve" fordul Julia felé, hát...
  - Nekem ez semmit nem bizonyít. Julia semmilyen kapcsolatban nem áll Neroval, ezt leszögezhetjük. Julia soha nem támogatna egy olyan kezdeményezést, amellyel árt Alexandernek.
  Raul magához idézi a fotót, ő is megnézi alaposan.
  - Hát igen, nehéz elképzelni, hogy az az okos és gyönyörű nő lepaktál egy olyan bugyuta barbárral, mint az a kivénhedt maffiózó. Ezen a másik képen nagyon jól néztek ki - kommentálja a fotót, amelyiken Nero és Noel vannak. Elmosolyodom. Az nekem is tetszett.
  Noel a démonokkal folytatja a történetet, én meg...
  - Hogy micsoda?! Noel, hogy ajánlhattad magadat? - Már ettől kiakad a mutatóm. - Mi az, hogy őt szolgálod a végső halál után? Egy vámpír lelke csakis és kizárólag akkor köthető meg a végső halál után... Nem is tudom, hogy lehetséges ez, de ez rémes!
  - Egy bonyolult és fájdalmas rituáléval köti magához a démon a lelkeket - veszi át a szót Raul. - Ez meglehetősen aljas húzás volt a démontól. Nemet kellett volna mondanod, Noel!
  Meglep, de még ő is felhúzza magát. Csörömpölve teszi le a kávés csészéjét.
  - Ezt majd elintézem. Nem hagyhatom, hogy a fiam így végezze! Képtelen lennék végignézni a szenvedésedet... Méghogy nem akar "kicseszni" veled? Hát mit jótékonykodik? Ha akarjuk, ha nem, beleavatkozik, ha úgy tartja kedve. Micsoda álszentség! Samuel pedig egy őrült. Azt se tudja, melyik dimenzióban vagyunk.
  Úgy látom, Noel apja még nálam is jobban dühöng. Felpattanva járkál körbe-körbe.
  - Mégis miért vannak egyáltalán ilyen kapcsolataid?
  Hát, ezt akár én is kérdezhettem volna.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Nov. 03 2018, 17:22

  Figyelmesen hallgatja Willt, és el kell ismernie, ebben tökéletesen igaza van. Muszáj lesz Reinalddal még egyszer leülniük.
  -Oké, akkor ezt még fel kell írni a listára, és tényleg tisztázni kell a legapróbb részletekig. Igazad van.
  Van még mit tanulnia, innen is látszik, bár igyekezett a lehető legjobbat kihozni az egészből, már amennyire akkor lehetett.
  -Ezt tudom apa, csak… pont azt szerettem volna elkerülni, hogy rá való tekintettel támogasson bárki is. Ezért nem is említettem sehol sem, nem akartam vele takarózni. Magam miatt fogadjanak el, ne miatta, érted?
  A pár nap alatt értette meg igazán, hogy mekkora teher lehet az, ha ilyen beölelője van, mint Alexander. Egyrészt hatalmasok az elvárások felé minden irányból, másrészt biztos, hogy hasonlítják majd hozzá. Ezzel kell megbirkóznia, és ezzel meg is akar birkózni.
  -David az, akinél értékes infókra bukkanhatsz, ha nagyon keresel. Nephilim. Egy olyan területet szeretnének, amit Elysiumnak nevezhetnek. Régóta tervezik, hogy csoportba tömörülnek. A biztonságot a fajunk felől ígértem fixen, a többit megpróbálom elérni mások részéről, de ezt nem mondtam 100%-ra, hiszen ez nem csak rajtam múlik, de mindent megteszek érte. Ha kérik a vérüket vagy szerződést kötnek, az ő dolguk lesz, de ne erővel tegyék. Hiszek abban, hogy ez működhet normális keretek között is. Bronx a másik. Manhattan-Bronxra mondtam, ez a két kerület.
  Willre pillant, olyat nem ígért, amit nem tud betartani. Az, hogy megpróbál más fajokkal is tárgyalni erről, az egészen más tészta, de nem mondhatta biztosra, amikor ez ennyire képlékeny. Igen, szeretné elérni, hogy legyen egy olyan hely, ahol a nephilimek is megpihenhetnek.
  -A képet, ha megnézitek, az egyiken Nero Franknak magyaráz. Húzd tovább. Ott már Julia egyik embere felé fordul, majd a következőn Julián állapodik meg. Nem tudom, mi van a háttérben, tényleg nem.
  Annak viszont oka van, hogy ezt David megosztotta vele, biztos, hogy van mögötte valami, amit ő nem lát át olyan aprólékosan, mint esetleg Will. A démonokra terelődik a szó, a reakciók viszont azt mutatják, hogy ez nem éppen jól sült el.
  -Akkor ezt elcsesztem? Másként nem tudtam volna megszerezni a támogatását, ne haragudjatok. Gondoljátok, hogy visszaélne ezzel?
  Eltűnődik, Daryl kedveli, és bár tudja, hogy kiszámíthatatlan ő is, mint a legtöbb démon, de az, hogy erre az apja is felcsattan, az jelent valamit. Samuel pedig… tudja, hogy őrült, semmi logika nincs a döntéseiben, de az erő vele van.
  -Amióta idejöttem, ezeket építem. Szó szerint minden irányban.
  Tessék. A végén kiderül, nem Montgomery volt a legveszélyesebb, hanem a démonok, pedig ő fordítva lőtte volna be, ha döntenie kellett volna.
  -A harmadik nap… Damien életét annak idején megmentettem, így a támogatását megkaptam, sőt. Bemutatott a szüleinek, az édesanyja és az édesapja a legnagyobb cselszövők és furfangban is jeleskednek. Segítenek.
  A tündérek érdekesek, bár az öreget is kedvelte mér az egyetemen, de Damien szülei… hatalmas stratégák.
  -Végül Jackson Montgomery. Ami a legfurcsább volt, hogy szinte be sem fejeztem a tárgyalást Damiennel, egy kocsit küldött értem. Azt állította, hogy azon az éjszakán merényletet terveztek ellenem. Sejthetitek, miket vágott a fejemhez, többek között azt is, hogy körberohantam a városban, holott a fele tárgyalásom nem is Manhattanban zajlott, vagy titkos, rejtett helyszínen. Manhattan az ő kezében van, így az ajánlatomat várta, mitől lennék jobb Juliánál, aki a barátja és támogatója. Mivel kiokítottatok, a fiatalságomat ajánlottam cserébe, persze ezt nem fogadta el. Aztán pedig a véremet említettem a származásom révén, amire leamatőrözött, hiszen éppen a kvalitásaimat akarta megtudni.
  Vigyorogni kezd, mert tudja, hogy Jacksont mennyire dühítette az, hogy semmivel sem tudta kizökkenteni, felhúzni és elérni, hogy esetleg hibázzon, olyat mondjon, ami felhasználható ellene.
  -Rettentő gyengének tart, nem hiszi, hogy jó vezér leszek, de azt igen, hogy pont ez segít a céljai elérésében. Végül ő mondott feltételeket, gondolom megunta, hogy semmi számára épkézlábbal nem állok elő. A feltételei pedig a következők. Julia a védelme alatt áll, félreállíthatjuk, de nem ölhetjük meg. Ezt nem is akartuk, szóval teljesen rendben van. A másik pedig, hogy minél több vámpír hal meg a szék megszerzése közben, az neki tökéletes és nekem is. Ezért még anyagi juttatást is ígért, ha igényt tartok rá. Mivel káosz lesz, ez hozza magával a halált is, ehhez aztán nekünk semmit sem kell tennünk. Így elfogadtam az ajánlatát.
  Ezzel zárta a napot, összességében 12 tárgyalásból 10 támogatás, ami felettébb jó, főleg ha azt nézi, hogy ha Gabriel nem is, de David igent mondott. Őket vehetné egy kalap alá, vagyis 11-ből 10 igent szerzett, még ha van, amire felmorrant az apja és Will is.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Vas. Nov. 04 2018, 23:50

  Raul dühöngésével maximálisan egyetértek, ennek ellenére igen váratlan reakció ez tőle. Noelt kicsit ki is zökkenti. Én nagyon remélem, hogy van valamiféle kibúvó ez alól. Nem az a baj, hogy Noel támogatókat szerzett, hanem az, hogy lehetetlen árat fizetett értük. Némelyik alkuba én inkább nem mentem volna bele, de az persze én vagyok. Én minimális kockázatot vagyok hajlandó vállalni.
  Szerelmem mindent részletesen elmagyaráz, és pontról pontra számol be az elmúlt éjszakák eseményeiről. Egyáltalán nem csodálom, hogy kimerült. És most már nincs értelme, hogy bármit is bíráljak. Történt, ami történt, azzal kell gazdálkodnunk, amink van.
  - Szép munkát végeztél - bólintok felé elismeréssel. És akkor az én beszámolóm következik. Sajnos muszáj felpörgetnünk a dolgokat, alig van időnk virradatig, és rengeteg a megbeszélnivalónk.
  - Sajnos Frankről semmi hírem nincs azon kívül, hogy kiszabadították, és jól van. Nem tudtam eljutni hozzá. Gordon Adamson, Frank kancellárja nem igazán volt tárgyalós kedvében. Átállt az anarchistákhoz. Egyre csak azt szajkózta, hogy a Chairmanek ennek a városnak a jótevői, és hogy Alexander megőrült. Hogy mindannyiunkat az orránál fogva vezet, és Juliának is mondták már ezerszer, hogy ne bízzon meg bennem. Szerinte most kibújt a szög a zsákból, ott vádaskodott, hogy én végig csak az atyám klánját támogattam, soha nem volt egy őszinte szavam... Ott volt Julia is. Nem örültem, hogy elültette a kétely magját Juliában. Valamiért ez nagyon megy nekik. Mindenhol viszályt szítanak. Nero-t viszont elvesztettük. Eddig legalább velem képes és hajlandó volt beszélni. Most már nem. Az az érzésem volt, hogy fel se ismert. Én fenntartom azt az elméletem, hogy mágia áll a háttérben, ami miatt ennyire elborult az elméje. De azt hiszem, a konfliktus kitörése elkerülhetetlen. Egyre több út zárul le előttünk, és minden egy irányba sodor bennünket. Megérett a válság arra, hogy bekövetkezzen - állapítom meg. - A kérdés csak az, hogy melyik irányba mozduljunk. Akármerre is indulunk, valószínűleg zsákutca lesz, pont azért, hogy a végén csak egyetlen egy kiút maradjon, mégpedig az, hogy átvesszük az uralmat a város szíve felett. Beszéltem Richarddal, és ha esetleg nem tudnád, vagyis tudnátok: Staten Island minden támogatását megkaptuk. Elmondtam Richardnak, hogy mire készülünk. Elképzelhető, sőt biztos, hogy már a te atyád is tud róla. Sajnálom, de túl későn jutott eszembe, hogy talán egyfajta meglepetésnek szánod.
  Bocsánatkérő pillantást vetek szerelmemre, majd beletúrok a hajamba. Ez általában segít összeszedni a gondolataimat. Most is új szálat veszek a kezembe, azzal folytatom a beszámolómat.
  - Juliával később tudtam négyszemközt is beszélni. Biztosítani akartam a lojalitásomról, de nem hitt nekem. Lehet, hogy Gordon miatt, lehet, hogy a származásom és az előéletem miatt, vagy csak mert nem tudtam jól palástolni a valódi szándékaimat. De az igazi célom nem is ez volt a beszélgetéssel, hanem az, hogy felhívjam a figyelmét, milyen nagy szüksége lenne a QB klánnak egy erős kezű vezetőre. Ez a része sikerült. Úgy véli, ez a saját ötlete volt: hogy megszerezze magának Frank régi klánját. Franket, ha egyetértetek, alkalmatlanná kellene minősítenünk. Annyit azért tudok, hogy jelenleg Staten Islanden van, menekült státuszban. Egy klánvezér az nem így viselkedik - közlöm a nem épp rózsás véleményemet egy gúnyos szájhúzással illusztrálva. - Ha őt alkalmatlanítjuk, Julia a helyébe léphet, mi pedig az ő helyébe. Viszont felmerült bennem egy kérdés, amiben érdemes lenne állást foglalnod, Noel.
  Ránézek, gyönyörű és okos szemeibe.
  - Bronx. Egy balhés környék. Valaki, történetesen szerintem Montgomery mindent megtett az elmúlt egy évben, hogy az Alvilágiak, és itt a nem mondénokra célzok, egy kalap alá legyenek véve az alvilágiakkal: a kisebb-nagyobb bűnözőkkel, drogdílerekkel, meg a bajkeverőkkel, a spekulánsokkal, a korrupt rendőrökkel... Egyszóval, lehet, hogy eddig Manhattan és Bronx egy klánhoz tartozott, de szükségünk van-e rá? Az álmaid mindig csak Manhattanről szóltak, Noel. Bronx csak a szükséges rossz. Nem azt mondom, hogy dobjuk el magunktól, hanem azt, hogy ha úgy kívánja, legyünk vele tisztában, hogy Bronx feláldozható. Eljátszhatjuk, hogy az amputáció nagyon fáj, de igazából szerintem szívességet tenne nekünk bárki, aki magának akarná kihasítani a területet. Ugyanis. A tervem az, hogy nem tényeket közlünk - vagyis igen, Noel, te tényeket fogsz közölni, én azonban tárgyalást fogok javasolni. Azért leszek melletted én is klánvezér, hogy feügyeljelek. A sztori szerint - legyintek. Ez persze nem lesz igaz.
  - Mindenki tudja, hogy együtt vagytok, Will - szólal meg Raul. - Ezt senki se fogja bevenni.
  Noel apja rámutat egy súlyos, ám nagyon fontos hibára a tervemben, kénytelen vagyok igazat adni neki.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Hétf. Nov. 05 2018, 00:51

  Az apja kiakadása megzavarja, mert nem tartotta ennyire veszélyesnek a démonokkal való találkozást, mint ahogy most hangzik.
  A beszámoló végére ér, egész jól állnak összességében, a kérdés az, hogy mikor és hogyan fognak elindulni, vagy egyáltalán milyen hibára kell késztetni Juliát?
  -Köszönöm. Igyekeztem. Ennyire futotta.
  Lehet, később ütőképesebb üzleteket köt, de most ezt tudta kihozni a találkozóiból. Sajnos még nem teheti meg, hogy ő szabja a feltételeket, és ez így hátrány volt, bár, azért nem kötött annyira rossz megállapodásokat.
  Willre pillant, ő mit tudott meg időközben, mert ez is fontos része a tervnek, hogyan készüljenek. Amit viszont hall, az egyáltalán nem tetszik neki.
  -Frank Staten Islandon van Sarah védelme alatt. Nem volt egyszerű a szabadítás, amit megtudtam az az, hogy a lázadók mindenáron el akarták távolítani a posztjáról, egészen pontosan véglegesen megölni, és azt is, hogy Staten Island a fő célpontjuk, többek között maga Alexander Kyle Chairman. Igen, jól halljátok, Alexander fejét akarják merénylettel egybekötve. Azt nem tartod furcsának, Will, hogy Julia többet ad Gordon szavára, mint a tiédre? És azt, hogy Julia, akit maga Alexander ajánlott a posztra és támogatta őt, hirtelen végül is ellene fordul? Vajon ennek mi az oka? Lehet, hogy azok a képek amit Noel mutatott, mégis pont erre hívták fel a figyelmet? Raul Nero önmagában is képes az őrületre, de nem zárhatjuk ki annak lehetőségét sem, hogy valóban mágia áll a háttérben. Sőt...
  Raul közbeszól, és amit mond, arra ő is csak bólintani tud. Mert ez az, amire felfigyelt. Mégis mi váltotta ki Julia McNamara bizalmatlanságát Willel szemben, amikor végül is mindenki tudta, hogy a két klán szinte egynek vehető majdnem.
  -Ebben apának igaza van Will. Hosszú-hosszú évek óta a legfőbb bizalmasa vagy, és akkor hirtelen meggyanúsít?
  Adva egy anarchista Kancellár szavára? Ez nem tetszik nekem, nagyon nem. Ez normális esetben nem következhetne be, hiszen te vagy a Kancellár, Alexander a pártfogója, és akkor jön egy kívülálló, akinek elhisz mindent? Atyámat meg akarják ölni? Tud róla? Bár... ez hülye kérdés volt. Persze, hogy tud, és akkor már értem, te miért is vagy itt, és miért van itt Agron, és még néhány erősebb cambion és mágus. Hát ezért. Ezért nem rohantál haza, ezért maradtál itt, igaz?

  Megrázza a fejét, emögött több van, nem puszta gyanakvás. Amikor meghallja, hogy Atyja ellen merényletet terveznek... egyből összeáll a kép. Több idősebb és erős cambion és mágus érkezett a városba, ezt az idősebb klántagok is mondták, ilyesmire még nem nagyon volt példa. Minden világos. Ők mind Alexander miatt jöttek, és őt támogatják. Nero elmeállapotán nem tud meglepődni, valahogy nem, eddig se tartotta normálisnak a fickót, de most... fel se ismerte Willt... a fene tudja.
  -Tessék? Elmondtad Richardnak? Will, kérlek. Évekig titokban tartottam, és akkor az egész klánom lehet, hogy tud róla? Igen, annak szántam volna, hiszen az ő székhelye volt, ahonnan kivonult. Tudom, hogy elutasította volna, de a gesztus... hogy felajánlod... na mindegy. Most már mindegy. Bááár... volt egy érdekes beszélgetésem Atyámmal, amikor nem igazán tudtam eldönteni, mennyit tud a tervemről. Valahogy furcsa volt. Annak viszont örülök, ha ők is támogatnak.
  Egyből lehajtja a vért ami még a serlegben van, mert ez az információ hirtelen és váratlanul éri. Leteszi az asztalra, és amíg Will tovább beszél, kér még egy adaggal a komornyiktól, remélve, hogy szerelme nem kap frászt a hirtelen felbukkanó, majd eltűnő szellemtől.
  -Ne haragudj fiam, de igen, ez az igazság. Tudunk erről, és igen, ezért is érkeztünk ide. Will, én viszont képtelen vagyok elhinni azt, hogy egy pillanat alatt elveszted a bizalmat csak úgy. Vagy Julia játszik össze az anarchistákkal, de szép szó, régen használtam... no de, tehát vagy Julia játszik két kapura, vagy Julia játszik két kapura. Mivel fenyegették meg? Mivel zsarolják, hogy egyáltalán felötlik benne az, hogy te, mint az első Kancellárja, nem vagy lojális hozzá? Hm? Nem előbb, nem hónapokkal és hetekkel ezelőtt, hanem hirtelenjében azok után, hogy Gordonnal beszélt. Ez több, mint furcsa és holmi véletlen. Frank alkalmatlansága annyiban jogos, hogy belső puccs miatt nem volt képes megtartani a pozícióját. Ám ha bebizonyosodik az, hogy Julia pálfordulása a másik klánnal vagy bárki mással való összejátszás eredménye, akkor bizony ő is az, no mindegy, ennyire ne szaladjunk előre.
  Az apja okfejtése olyan dolgokra világít rá, amikre ő maga sem gondolt volna, és igen, ebben is van valami. Az viszont roppantul zavarja, hogy semmit nem tud kiszedni belőle, ami a merénylettel kapcsolatos. Mit terveznek? Mit fognak tenni? Védelmet építenek? A végén kiderül, hogy tényleg akkora káosz lesz, hogy simán csak besétálnak egy kiürült városba. Na az lenne a meglepetés... nekik.
  -Megígértem, hogy Juliát nem öljük meg, igazság szerint nem is akartuk, de ezt Jackson nem tudja. Szerinted jó ötlet átpakolni másik klán élére úgy, hogy közben egyértelműen ellened és Atyám ellen fordult? Mi a biztosíték arra, hogy utána nem áll neki szervezkedni? Igazság szerint attól tartok, hogy ha Alexander erről tudomást szerez, akkor ő maga szedi ki a székéből. Végleg. Egyelőre akkor maradjunk ennél, aztán meglátjuk.
  Sok minden keveredett most össze megint, bár ez annyiban kedvező lehet a számukra, hogy ha Julia mégis hibázik, akkor bizony simán fel lehet szólítani a lemondásra. Bár akkor meg nem valószínű, hogy lehet máshol klánvezér, mert akkor ugyancsak alkalmatlannak minősül. Persze ez a jövő zenéje, arra is lesz végső tervük. Bronxra megrázza fejét.
  -Ezzel nem értek egyet. Egyrészt Dante di Canio maga szedi le a fejemet, hiszen az az ő területe, és ha lemondunk róla akármilyen indokkal is, akkor elsőként fog elindulni ellenünk, mondván nem ebben állapodtunk meg. Tegyük talonba az ötletedet, de ne feledjük el, hogy Camilla is éppen oda pályázik. Ha kivárunk, akkor mázlink lehet. Jackson Montgomery keveri ott a szálakat valóban, ő mozgat mindent az alvilág terén. Kitúrta Camillát teljes mértékben, és a húgod ezt nem nyeli le hosszú távon, ezt tudom. Á, az nem fog menni Will. Eleinte csak pletykáltak rólunk, de ma már tudják, hogy egy párt alkotunk, ahogyan apa is mondja. Nem fogok kertelni Will... ha megvan a város, magam fogom bejelenteni a kettős vezetést. Akinek nem tetszik, mehet, aznap. Utána nincs tovább.
  Camilla sikítófrászt kapna, ha lepasszolnák Bronxot, ez egészen biztos. Beszélt vele nem egyszer, tudja, hogy vissza akarja szerezni azt, ami az övé volt és erőteljesen dolgozik ezen.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Hétf. Nov. 05 2018, 23:59

  Próbálom felidézni, ki az a Sarah, de nehezen megy. Én is fáradt vagyok. Épp ezért talán kissé nyersen vágok közbe, mikor már mindketten teljesen belepörgették magukat a "Julia az igazi áruló" kezdetű baromságba.
  - Tényleg nem adhat a szavamra. Nem ő fordult ellenem, hanem én őellene! Puccsra készülök ellene! Vagy már elfelejtettétek, ki lesz a legnagyobb vesztese a tervünknek? Az lenne szörnyen kínos, hogyha nem sejtene semmit! Sokkal idősebb nálam, kétszer annyi ideje vezér, mint én kancellár, és teljesen természetes, hogy az ösztönei azt súgják, hogy ne bízzon meg bennem, főleg, ha én magam is ezt sugallom neki!
  Ez a kifakadás azt hiszem, régóta érlelődött bennem. Ugyanis Julia minden tiszteletemet és hűségemet megérdemli, én azonban mégis hátba szúrom. Lehet, hogy Noel mindent megtesz, hogy ne tűnjek árulónak, de az vagyok.
  Nem akarom, hogy azt higgyék, sajnáltatom magam, vagy hogy esetleg ingatag a hűségem. Teljes mellszélességgel állok Noel mellett, ez nem is kérdés. Igaz, hogy fáj, amit Juliával teszek, de túl fogom tenni magam rajta. Ezért, hogy ne ragadjunk le itt, inkább felvetek inkább egy újabb kérdést, amin érdemes lenne mindkettejüknek sürgősen elgondolkodnia.
  - Azt mondtad, Noel miatt jöttél - jegyzem meg Raulra tekintve, de ez igazából csak egy mellékes megjegyzés. - Szerintetek Alexander tényleg annyira összeszarta magát Nerotól és a kis sleppjétől, hogy gyorsan minden létező szövetségesét idehívta a városba, aki él és mozog? Hogy mindenkit mozgósít? Nem tudjátok elképzelni azt, hogy valami egészen más zajlik a háttérben, olyasmi, amit el se tudunk képzelni? Azt hisszük, hogy mi mozgatjuk a szálak egyik végét, a másik végét meg Nero, Nero zsinórjait Montgomery, de mi van, ha valójában mind Alexander paravánján ugrándozunk? Nekem ez a gyanús, nem az, hogy ki kivel, sokkal lentebbi szinteken, mikor hogy nézett egymásra.
  Kicsit elhallgatok. Koncentrálnom kell. Megdörzsölöm az orrnyergemet.
  - Ne haragudj, kicsim. De teljesen természetes, hogy elmondtam az atyámnak, hogy mire készülünk. Soha nem tennék semmi ilyesmit a tudta nélkül. De biztos lehetsz benne, hogy nem kürtölte szét a dolgot senkinek.
  Én sajnos jó fiú vagyok. Mélységesen tisztelem és szeretem az atyámat. Nemcsak apa-fiú kapcsolat van köztünk, hanem barátok is vagyunk. A bizalmasom. Természetesen mindenről tudnia kellett. Viszont az, hogy esetleg elpletykálta fűnek-fának... Ezt Noel se gondolhatja komolyan. Mint ahogy azt se, amit a húgomról mond.
  - Camilla ne pályázzon ebben a városban egyelőre semmire. Még nem is felnőtt. Ha akar valamit, szerezze meg maga, ha már elég idős hozzá, pont ahogyan mi is tesszük - közlöm a kemény véleményemet.
  A hajamba túrok, és nem, nem kapok megint frászt a komornyiktól, aki felszolgálja az újabb adag vért Noelnek. Elveszem a serleget, és én is kortyolok egyet, mielőtt tovább adnám.
  - Gondolkozzunk! Kik lehetnek még az ellenségeink? Kik nem álltak melléd, kik azok, akikkel nem is tárgyaltunk? - kérdezem gondolkodva. Fontos, hogy ne hagyjunk fekete foltokat a térképen.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Kedd Nov. 06 2018, 00:58

  -Will, semmi baj nincsen. Valaki anno azt mondta nekem, hogy a politika mocskos, a politika erről szól. Nagyon vulgárisan fogalmazva, az erősebb kutya ba.ik. Hát most is ez lesz, azzal a különbséggel, hogy itt nem a látható nyers erő fogja ezt tenni, hanem a fifikásabb. Ettől függetlenül lehet abban valami, hogy Julia Alexander ellen fordult. Mielőtt mindenki önostorozásba kezdene... javasolnám, hogy inkább azzal foglalkozzunk, hogy mi vár ránk... az alváson kívül.
  Megsimogatja kedvese arcát, hol itt a probléma? Eddig kicsiben alkottak, most nagyban fognak. Az egész olyan mint egy óriási orgia, és aki kitartóbb, okosabb, az kerül ki győztesen.
  -Így van. Noel volt az első, illetve a te átkod. Azt viszont nem mondtam, hogy emellett nincs más dolgom is errefelé.
  Az apja kijelentésére felkapja a fejét. Más dolga is akad erre... végül is Agron sem itt rendezkedett be, mégis itt van, és biztos, hogy nem családlátogatásra érkezett, mert régen töltötte velük a karácsonyt.
  Will fejtegetésére enerváltan felel, olyan szarkasztikus stílusban, ami jelzi, hogy tényleg nem sok híja van annak, itt ájuljon be.
  -Persze, pont úgy fest, mint aki már ásott ezer alagutat, bunkert és készül a világvégére. Bizony, láttam ám rajta. Már ne is haragudj, igenis fontos, ki kire hogyan néz. Mi van, ha vak és eddig nem is sejtettük róla? Na ugye, hogy ugye?
  Pajkosan vigyorog, végül kitör belőle a nevetés. Fáradt, ezt hozza ki belőle, de a feltételezés bizony nem rossz gondolat. Gabriellel ahogy beszélgetett... mégis mi a fészkes fene okozhatna káoszt, ha nem az, hogy az öregek terveznek valamit?
  -Alexander okosabb, mint hiszik róla.
  Az apja csúnyán mered rá az előbbi megszólalása miatt, pedig nincs igaza? Nem számít, a lényeget tudják, vagy nem tudják, majd minden a helyére kerül.
  -Mi történt? Legyőzött sakkban?
  Olyan komoly ábrázattal kérdezi Raultól, mintha ennyiből állna az egész. Lehet, aludnia kellene tényleg, legalább egy kicsit, mert ha ilyen kérdésekkel bombázza majd Juliát, akkor neki annyi.
  Willre pillant. Ne haragudjon? Egyáltalán nem haragszik, előbb vagy utóbb amúgy is fény derül az akciójára, és amíg csak Richard, illetve esetleg néhány klántag tudja, addig nincsen baj. Azon mosolyog, hogy szerelme semmit nem titkol az atyja elől... ő se tette volna, ha nem éppen a meglepetését lőtte volna le azzal. Bólint, tudja ő, hogy Richard nem adta ki őket.
  -Itt lesz az ideje, mindent tudni fogtok.
  Halkan morog egyet, mert kifejezetten kezdi zavarni, hogy Gabriel is rébuszokban beszél, az apja is, Alexander is furcsán kérdezett tőle... ők vajon mire készülnek, de tényleg?
  -Kösz, apa. A végén tényleg azért foglalunk várost, mert kihal a faj. Nem baj, semmi baj, én az üres falaknak is elmondom, miért jöttem, ne higgyétek, hogy nem.
  Nevetni kezd, ahogy elképzeli, megérkeznek a támogatókkal együtt egy üres épületbe. Nesze neked évek óta tartó szervezés, tervezés. Camilára megrázza a fejét.
  -Annyira ne becsüld le, Will. Én is ifjú vagyok, és tessék. Mire pályázok? Egy városra. Ki fogja vívni magának a tiszteletet, csak idő kérdése. Arra viszont ne kérj, hogy önként odadobjuk koncnak bárkinek is, mert úgymond az alvilági szálak ott futnak össze. Már Bronxot, nem Camillát. Majd meglátjuk, mi lesz, hogyan alakul.
  A vér megérkezik, de mielőtt inna belőle, Will elhappolja. Vigyorogva nézi, ahogy azt is, amint beletúr a hajába. Ezt imádja, annyira édes ilyenkor.
  -Az a probléma, hogy lassan már nincs erőm gondolkodni, de sorolom. Bath Család. Leo miatt. Vasilyevek, hiszen ott is kihalt a fele, amikor körbe nyírták egymást. Sahlbergék, mert oda nem jutottam el, bár ők nem hiszem, hogy ellenségek lennének. Takahashiék nem érnek rá, meghalt a Családfő, belső harcuk van, de ők sem ellenségek. Cardoza Család, akik egyedül Bathékat támogatják. Innentől kezdve evidens a hozzáállásuk. Chairman Család.. azt hiszem nekik is van elég bajuk. Ezen felül az angyalokkal sem értekeztem, de őket szerintem annyira érdekli ez az egész, mint minket, hogy éppen ki bukik. Mindenki mással tárgyaltam, aki szóba jöhet jelenleg.
  Nagyjából ennyi, bár az összefonódások miatt még lehetnek olyanok, akik esetleg megjelennek egyik vagy másik oldalon.
  -A tévhittel ellentétben Alexander jó viszonyt ápolt a volt családjával, vagyis a Chairman Családdal. Ezért bukott kapásból az a feltételezés, hogy ő lett volna az, aki az irtásért felelős. Ezt a nagy öregek mind tudják, csak elfelejtették közölni a többiekkel. A Bath Család nem fog beleszólni, Sahlbergéktől pedig jelen vannak páran, emiatt ne aggódjatok.
  Az apjára pillant, és felettébb zavarja, hogy semmit nem tud leolvasni az arcáról. Mit titkol ő maga is amiről nem beszélhet, vagy nem akar beszélni? Mi a fene készül itt igazából? Mennyi idejük van még?
  -Vagyis kevesebb az ellenségünk, mint a támogatónk. A Queens-Brooklyn klán jelenleg megosztott, ami nekünk jó. Azt hiszem. Lehet, hogy hülye vagyok, de egyre inkább az az érzésem, hogy kellett az a démoni támogatás.
  Vigyorogva vonja meg a vállát és amint kiürül a serleg, elnyúlik a kanapén Willt is odahúzva.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Nov. 10 2018, 22:46

  Felvonom a szemöldököm Noel meglehetősen leegyszerűsített okfejtését hallgatva. Komolyan elmagyarázta nekem az imént, hogy miről szól a politika?  
  - Noel, Julia a mentorom volt. Ő volt a pajzs és a pallos a kezemben ebben a városban. Vedd észre, hogy mi történik körülötted - hívom fel rá a figyelmét ismét, hogy jobb volna több szemszögből néznie a dolgokat, vagy legalább egyáltalán megnéznie őket. Hátat készülök fordítani annak, akiben még soha nem csalódtam, kiállt mellettem, és bízott bennem, egészen mostanáig: amíg okot nem adtam rá, hogy ne tegye. Noel ifjú még, az igaz, de ez nem lehet kifogás az érzéketlenségre, vagy a csőlátásra. Bár igen gyakran előfordul, hogy ha kitűzünk magunk elé egy célt, hogy minden máson átgyaloglunk, mert egyszerűen észre sem vesszük, hogy ott van, mindezt csak azért, mert követjük a fejünket.
  Raul nagyon titokzatos ezel az egésszel kapcsolatban. Mulatságosnak tartom, hogy ha egy "ellenségünk" tenné ugyanezt, ha nyíltan nem mondana igazat, ködösítene és terelne, akkor már réges rég árulóvá lenne kikiáltva. Természetesen semmi okom nem bízni Raulban. Az életemet köszönhetem neki. Ő a szerelmem apja. De akkor sem örülök neki, ha kioktat New York City politikájával kapcsolatban egy vendég.
  Megütközve nézek Noelre. Aztán csak kicsit nevetek. Annyira aranyos, ahogy gúnyolódik! Kimerülhetett. De erre inkább nem is reagálok.
  - Egy szóval sem állítottam, hogy Alexander ostoba volna - nézek Raulra. Hiszen pontosan azért montam, amit, mert igazából rohadtul tisztában vagyok vele, hogy nem az, meg azzal is, hogy a feltételezésem igaz lehet. Nem viccnek szántam, bár kicsi fáradt szerelmem annak értelmezte a jelek szerint. Akármennyire is fáradt azonban, még összeszedi a gondolatait, és át tudunk venni néhány témát. Kicsit már kezd félremenni a kommunikáció. Épp mint az előbb. Mi lehet a gond? Nem vagyunk egymásra hangolódva.
  - Nem kértem, hogy bárkinek is odadobd Bronxot. Felhívtam a figyelmed rá, hogy ha arra kerül a sor, akkor végső soron feláldozható. Camilla pedig jelen szituációban egyáltalán nem érdekes.
  Noel sorol, Raul újabb puzzle-darabokat helyez az asztalra, én pedig agyalok. Hallgatok, miközben én nem fekszem le Noel mellé, de a fejét odahúzom az ölembe, és simogatni kezdem a haját. Azt se bánom, ha elalszik, majd hazaviszem a karjaimban.
  Végül összeáll a fejemben a terv, amelyet követve meggyorsíthatjuk a dolgokat. Ha Noel bealudt időközben, akkor csak Raulnak mondom.
  - Neronak meg kell halnia. Amint ez megtörténik, hatalmi vákuum keletkezik a Queens-Brooklyn területen. Ezt hagyhatjuk egy kicsit elharapózni, mondjuk egy hétig, utána viszont valamelyik szövetségest felhasználva rendet kell tennünk. Nem a démonokét - hangsúlyozom ki. - Ha Nero hamuvá ég, azzal talán ki is ugraszthatjuk a nyulat a bokorból, kiderülhet, állt-e mögötte valaki. Ha bevonjuk a manhattan-bronxi vámpírokat, azt is látni fogják, hogy igenis képesek vagyunk rendet tenni a saját házunk táján. Ehhez kelleni fog Julia támogatása. A bogarat elültettem a fülében, biztos, hogy akarni fogja majd Queen-Brooklynt. Ez a hely már neki nem kihívás, itt már rendet tettünk, de ott akad tennivaló bőven. Az más kérdés, hogy addigra itt sem lesz rend, mert alaposan felkavarjuk az állóvizet. Muszáj belátni, hogy tényleg megfogyatkoznak majd a vámpírok... Nem lehet felmérni az események hatását előre, és minél többet agyalok,annál több eshetőség merül fel. Képtelenség mindenre felkészülni, ezért kell nekünk irányítanunk, hogy mi történjen...
  Kezdek kicsit redundáns lenni. Lepillantok Noelre, és elmosolyodom. Talán nincs is igazán tudatában, mit indított el. Manhattan a világ pénzügyi központja. Az egyik. Bizonyára legalább száz vámpír akarja magáénak ezt a területet. Ő meg csak azért akarja, hogy bizonyítson az atyjának... Annyira kedves!
  Mivel Noel tényleg elaludt, végül úgy döntök, jobb lesz, ha hazaviszem. Elköszönök Raultól, majd felemelem Noelemet az ölembe, és átlépünk a nappalimba a Raul által nyitott térkapun.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Nov. 10 2018, 23:24

  -Ahaaa, és ki volt az övé? Alexander Kyle Chairman, mint mentora, aki oda ajánlotta, ahol jelenleg van. Ő is úgy tűnik, elfeledte ezt. Akkor téged miért érdekel az, hogy mi volt a múltban, amikor most nem bízik benned, azaz simán feláldozna mint egy koncot, elfeledve azt, hogy mennyi mindent tettél érte és a klánért.
  Willt védené most is, azaz védi is, és próbál rávilágítani arra, hogy a most kialakult helyzetben egyáltalán nem éri meg a becsület oltárán elhullani.
  Az, hogy most ebben nem értenek egyet, az nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretné, csupán a véleménye más. Szerinte igenis beáldozható Julia McNamara is, ha arról van szó, és ilyen szempontból egyáltalán nem érdekli, hogy a nő miként tekintett annak idején Willre. A lényeg a moston van, mert most nem bízik benne, és ez mindent elmond, mindenre választ ad. Szerinte.
  Végül győz a fáradtsága, vagyis átmegy cinikusba, és mindenre így reagál, ami éppen szóba kerül.
  -Te nem is, Will, ám igen sokan vannak, akik erről suttognak, miszerint az öreg vámpír már nem a régi, átlátható és kiszámítható minden téren. Igen Noel, le.
  Az apját figyeli, aki megcsóválja a fejét a megjegyzésére, a válaszára csak egy vigyorgásra futja, de Willnek még felel, mert... mert maga sem tudja miért, de muszáj. Rádaásul poénnak veszi az egészet, holott most vér komoly taktikai megbeszélést kellene tartaniuk.
  -Szupcsi. Lemondani róla hiba volna, szerintem kiaknázatlan terület, de segítek a telepítésben. Miért? Montgomery  az? Számít, hogy mit akar? Neeeem. De legyen tartalékban feláldozható. Mint valami filmcím. Lehet, producer leszek, meg forgatókönyvíró.
  Még próbál értelmesen reagálni, ami újabb iróniába torkol, maga felé. Will ölébe kerül félig, és nem kell hozzá hosszú idő, a végén még simán elalszik, átölelve így is a derekát, szorosan odabújva.
  Még hallja, hogy szerelme magyaráz, el is jut a tudatáig, de arra már nincs energiája, hogy reagáljon is. Valószínűleg be is ájul.
  -Ez evidens, Nero most annyira központi figura lett közöttük, hogy a végső halála mindenképpen egy példastatuálás lehetne. A rendre is szükség van, a dolgok állása szerint ebben számíthattok mindenképpen a farkasokra, hiszen az ő érdekük is, hogy a kialakult káosz megszűnjön. A többiben igazad van, lesznek, akik látva Nero elporladását, hirtelen magyarázkodni kezdenek majd. Állnak mögötte, ezt egyedül nem lehet kitervelni és végigcsinálni ilyen formán. Juliát majd meglátjuk. Will, képtelenség, nem tudsz annyi tervet lejegyezni, ami ténylegesen mindenre megoldást kínál. Ha jön valami váratlan, és az nem szerepel a repertoárban... nem, ne agyalj tovább, egyszerűen nincsen értelme. Az eszetek legyen a helyén a kellő pillanatban... na nem úgy, ahogy a fiam nyilvánult meg így a vége felé... ha lehet.
  Nevetve nézek Noelre, tényleg elaludt, rengeteg energiát ölt a találkozóiba, sejtem, hogy a köztes időkben sem pihent, hanem ahogyan Will is most, folyamatosan a lehetséges lépéseken gondolkodott. Ideje pihenniük, így nyitom is a portált, hogy hazatérhessenek, elköszönve tőlük.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Long Island villa

  on Vas. Nov. 11 2018, 18:53

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Emanuel de Medici

  Tartózkodási hely : Párizs, Franciaország
  Foglalkozás : Festő

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Dec. 01 2018, 21:27

  Az, hogy az atyám... nem, Marcus. Nekem ő többé nem az atyám, nem gondolhatok többé rá így. Az, hogy Marcus szembeszállt velem, hogy megvédje azt a vakarcsot, az utolsó utáni csepp a pohárban. Az arcom a tenyerembe temetve görnyedek a hátsó ülésen, és próbálok uralkodni magamon. Remegek, de nem akarok zokogni. Olasz vagyok, van tartásom.
  A taxisnak egyelőre azt mondtam, hogy tegyen egy jó nagy kört. Lassan, az agyam leghátsó részében sikerül valaminek elkezdenie a motoszkálást, mert rájövök, hogy elő kellene vennem a mobilomat. Rájövök, hogy fel kellene hívnom Rault. Ugyanis rájövök, hogy képtelen vagyok ezzel egyedül megbirkózni, és amúgy is...
  Miatta utaztam ide, hát nem?
  Szörnyen össze vagyok zavarodva, de tudom, hogy csak egyvalamit akarok: őt. Szóval benyomom a hívás gombot, és elkeseredetten fohászkodom, hogy kicsöngjön. Aztán azért, hogy felvegye.
  És ha végül felveszi...
  - Raul? - nyüsszenek. - Où es-tu?
  A hangom vékony és elfúló, és most már igazából... tényleg nem tudom, mégis hogyan tudom még tartani magam.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Long Island villa

  on Szomb. Dec. 01 2018, 21:53

  Nem olyan régen értem haza Staten Islandról. Kimerült vagyok... a frászt, semmi bajom nincs, friss vagyok, még akkor is, ha a komornyik furcsán méreget. Nem most fogok pihenni, hiába célozgat azzal, hogy hol rám, hol a háló felé tekint.
  -Még ráér, köszönöm.
  Lazán eldobom magam a kanapén, hogy átfussam a híreket és beszéljek pár szót Noellel is. Van elég dolga, és ideje, hogy Willel is eltöltsön kis időt az előző hetek rohanása után, plusz Manhattant ne veszítsék el már el... ha lehet. Amint kinyomom a telefont máris megcsörren, és nem szükséges rápillantanom, hogy tudjam, ki hív.
  Széles mosollyal az arcomon veszem fel, de amikor meghallom a hangját...
  -Emanuel... Que s'est-il passé? Ne pas déplacer.
  Zaklatott, olyannyira, hogy nem késlekedek, azonnal portált nyitok, hogy idehozzam. Meg sem várom, hogy a saját lábán álljon meg, azonnal a karjaimba zárom, és gyengéden simítom az arcát. Valami nagyon bántja, ezt le sem tudja tagadni előttem.
  -Semmi baj, itt vagyok.
  Az ölemben viszem a kanapéig, és úgy teszem le, mintha attól tartanék, eltörik. Csendesen ölelem, próbálom megnyugtatni, és elképzelésem sincs, mi borította ki ennyire. Eleve érzékeny művész lélek, de ez a mostani állapot nem a szokásos.  #cc3300
  avatar
  Emanuel de Medici

  Tartózkodási hely : Párizs, Franciaország
  Foglalkozás : Festő

  Re: Long Island villa

  on Vas. Dec. 02 2018, 00:25

  Amint meghallom Raul hangját, olyan, mintha máris oldódna a fájdalmas görcs a gyomrom körül. Nem tudok mondani semmit, mert a gombóc még mindig ott van a torkomban, fojtogató mementójaként mindannak, amit elszúrtam hosszú életem során. De Raulnak egy szót se kell mondanom. Mert tudja. Azonnal megérzem a mágia örvényét, gyorsan leteszek egy amerikai bankjegyet az ülésre, remélve, hogy majd fedezi a taxis költségeit. Aztán a következő pillanatban már Raul karjaiban találom magam, annyi de annyi idő után.
  Azon nyomban felkap az ölébe, én pedig szorosan a nyakához bújva próbálok megnyugodni, de egyszerűen nem megy. Az elmúlt néhány perc, sőt a Raul nélkül töltött hetek egyszerre törnek ki belőlem, és zokogni kezdek, mint egy szaros gyerek. Ő persze tudja, hogy vigasztalnia kell, az arcomra simít, az ölébe ültet, és...
  Elkezd belőlem ömleni a szó.
  - Beölelt egy kölyköt... Beölelt egy kisfiút, Raul, érted? Az atyám... nem, ő már nem az atyám, ezt meg is mondtam neki, hogy ő nekem nem az atyám többé, erre odajött az a kis kretén, mindenfélét a fejemhez vágott, pedig azt se tudja... Egyszerűen semmit se tud! Mégis hogy ölelhetett be valakit már megint?! És el se volt hajlandó mondani nekem, érted, úgy jöttem ide, hogy mit se sejtettem az egészről!
  Felemelem a fejem, és nekilátok, hogy megtöröljem a szemeimet. Muszáj lenne összeszednem a gondolataimat, de egyszerűen teljesen szét vagyok esve.
  - Meg kellene tiltani a vámpíroknak, hogy egynél több gyermekük legyen. Ez olyan, mintha életed szerelme újra és újra megcsalna. Pont olyan érzés, mint amikor rájössz, hogy a férjed valaki másba szerelmes, érted? Annyira fáj...
  A mellkasomra teszem a kezem, hogy mutassam, hogy hol fáj. Rég nem dobog már a szívem, de valahol ott van, meg egy kicsit lejjebb.
  - De az a legrosszabb, hogy hazudott nekem. Én azért jöttem ide, hogy rendbe tegyük a kapcsolatunkat... Több mint tíz éve alig beszélünk, mert teljesen el van foglalva azzal, hogy minden éjjel valaki mást vigyen az ágyába, szerinted ez normális? Minden áldott éjjel muszáj neki szexelnie, különben tiszta idegbeteg, sőt a legjobb ha legalább kétszer vagy inkább háromszor... Amellett ilyen hülye kis kamasz fiúkat csábít el, hát álljon már meg a menet! Pfú, látnod kellett volna, mennyire elégedett volt magával az a kis csimasz, egyszerűen fel tudtam volna pofozni, ja, fel is pofoztam, de aztán Marcus megvédte tőlem... Tőlem, mintha legalábbis én estem volna neki, nem fordítva!
  Kimérgelődöm magam, és ismét erőt vesz rajtam az elkeseredés.
  - Raul... Én ezt nem bírom elviselni... Hogy tud így félredobni újra és újra? Miért nem számítok neki semmit? Miért nem szeret az egyetlen lény ezen a világon, akinek kötelessége lenne szeretnie?
  Csüggedten hallgatok el, teljesen kifogy a szél a vitorlámból. és már csak bújok hozzá, és próbálok lecsillapodni. Lassan sikerül is.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Long Island villa

  on Vas. Dec. 02 2018, 18:12

  Ezt a zaklatottságot még sosem tapasztaltam Emanueltől, ez most más, mint amikor csak simán összeugrott egy szeretett személlyel. Érzem, hogy sokkal nagyobb a baj, mint amilyennek hirtelenjében tűnik, és próbálom megelőzni, hogy ez egy esetleges őrjöngése csapjon át.
  Akárhol van most, elhozom onnan, hogy lelket tudjak önteni belé, meg tudjam vigasztalni, és erőt adni ahhoz, hogy tudja, akármi is történt, az nem a világ vége.
  Hiányzott, rettenetesen, és most úgy ölelem magamhoz, mintha minden sérelemtől meg akarnám védeni egyedül, mert így is van. Annyira kiborult valamitől, hogy egyelőre nem is faggatom, majd elmondja, ha szeretné, de addig sem engedem el, egy pillanatra sem. Ahogy ömleni kezd belőle a szó, figyelmesen hallgatom és próbálom megérteni, mi történt este, és amikor fény derül rá, halványan elmosolyodok.
  -Várj, várj egy kicsit. Ethanről beszélsz? Noel klántársa, azaz már csak volt. Emanuel, nem Marcus választotta ki őt, az az apró gyermek nagyon fiatalon került a klánba, engedély nélkül. Az első beölelőjét ezért megbüntették, és Ethan magára maradt. Mivel ő nem tehetett a Nemzője hibájáról, Atyád ajándéka volt egyenesen a klánvezértől, Alexandertől. A gyermek sorvadásnak indult, hiszen a beölelője halott volt, és csak úgy lehetett megmenteni, ha Marcus átöleli. Azt nem tudom, hogy miért nem beszélt neked erről, és azt sem, hogy Ethan mennyit tud rólatok, de hidd el, hogy Marcus szeret téged.
  Zsebkendőt veszek elő, azzal törlöm le a könnyeit. Emanuel ragaszkodik Marcushoz, és tudom, hogy milyen fájdalmat élt át akkor, amikor testvéreket kapott. Azokat is nehéz volt feldolgoznia, kudarcként élte meg, holott erről biztos, hogy szó sem volt.
  -Akkor sokkal kevesebben lennétek, ha ezt betiltanák. Alapesetben azért nem szokott ennyire erős érzelmi kötelék kialakulni a Nemző és gyermeke között, nem túl gyakori. Nem lehet, hogy az első két vitátok miatt nem hozta fel ezt az egészet? Mégis mit mondtál volna, ha felhív azzal, hogy kapott egy gyermeket, majdhogynem bébit? Ez nem igazán telefontéma, bár az igaz, hogy titkolni sem kellett volna.
  Ahogy mutatja, hol fáj neki mindez, annyira édesnek találom, hogy rögvest szájon csókolom, két kezem közé fogom a jéghideg kezét, hogy ezzel is nyugtassam.
  -Ezt muszáj lesz megbeszélnetek, kettőtöknek. Egy ilyen kötelék nem fog azért megszűnni, mert kijelentetted, nem az atyád. Te is szenvedni fogsz, ő is. Biztos vagy benne, hogy ő csábította el ezt a fiút? Ez a szexfüggőség Emanuel. Ez sem normális, egy szóval sem mondtam, hogy az rendjén van, hogy egymásnak adják a kilincset, de ez egyfajta… betegség. Hol veszekedtetek? Ha összeverekedtek, akkor még jobban elmérgesedik a helyzet. Ethan kicsi, egy csapással agyonütnéd, annyira. Az ő ereje neked szúnyogcsípés. Nem tudom, miket mondott neked, de gondolom Marcus ezt szerette volna megelőzni, nem?
  Emanuel annyira elveszettnek tűnik most, nem tud mit kezdeni az érzelmeivel. Szereti Marcust, tiszta sor, és nem Atya-gyermek kapcsolatban, tudom róla. Ez az, amivel én nem tudok versenyre kelni. Látom a szenvedését, és egyelőre nem tudom, hogyan tudom enyhíteni.
  -Biztos, hogy számítasz neki, mindegyikőtöket szeret, a gyermekei vagytok, nem is lehet másként. Tudom, hogy sovány vigasz, de szeretlek, és én nem foglak félredobni.
  Óvón ölelem magamhoz, átlagember meg nem mondaná róla, milyen erő rejlik benne, olyan törékeny.  #cc3300
  avatar
  Emanuel de Medici

  Tartózkodási hely : Párizs, Franciaország
  Foglalkozás : Festő

  Re: Long Island villa

  on Vas. Dec. 02 2018, 23:09

  Mocorogni kezdek az ölében, hogy szembe tudjak fordulni vele, de ne kelljen egy centivel se messzebb kerülnöm tőle. A szemeibe nézek, nedves pilláimmal és felduzzadt szemhéjammal, kisírt szemeimmel elég csúnya látvány lehetek.
  - Nem tudom, mi a neve - közlöm szipogva. - Nem is érdekel - teszem hozzá dacosan, noha tényleg bemutatkozott a kiskölyök, és valami ilyesmit mondott.
  Raul beszámolója a gyermek előéletéről elgondolkodtató, és nagy szemekkel figyelem.
  - De te nem láttad, hogy ölelte magához. Az a kölyök totál szerelmes belé, és Marcus is... Látom rajta, hogy odavan érte. Pontosan ismerem azt a nézést. Eleinte rám is így nézett. Egyáltalán nem kellett volna eltitkolnia!
  A csókja nagyon meglep, de annyira jó. Hetek óta nem csókolt már így senki. Annyira hiányzott! Vágyakozva és kiéhezve, kérlelve viszonzom a csókot, a szám becézve üdvözli az övét újra. De végül véget vet neki, mert tovább próbál vigasztalni. Összesimítom a kezeinket, és úgy nézek rá, mint egy rakás aranyos szerencsétlenség, miközben győzköd, hogy beszéljem meg Marcusszal ezt az egészet. De ő nem érti. Nem értheti.
  - Soha többé nem akarom őt látni. Ha lehetne, most azonnal megszüntetném a kettőnk közt lévő köteléket. Amúgy is csak fájdalmat okoz, amióta legelőször különváltunk Firenzében. Olyan, mintha ő lenne a halott anya, amelyben embrióként próbálok túlélni, de csak mérgez. Ez a szexfüggőség meg egy jó nagy baromság. Egy óriási kamu, amit szerintem ő talált ki. Én is szeretek szexelni, mégse bújok ágyba mindenkivel, csakis veled.
  Persze a múltban volt ez másként is, de akkor szomorú voltam, a szívem pedig darabokban volt. Raul összeforrasztotta. Viszont most azt mondja, szeret, és nem fog félredobni... Újra megremeg a szám, de már nem fogok többet sírni. Vagy mégis? Könnyes lesz ismét a szemem.
  - Akkor miért hagytál magamra Párizsban?
  Magához ölel, és én hozzásimulok, de ez a kérdés nem hagy nyugodni. Ezen gondolkozom azóta is, hogy elment, és nem hozott magával.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Long Island villa

  on Hétf. Dec. 03 2018, 18:50

  Nem zavar, hogy sírt, így is gyönyörű, egy olyan vámpír, aki tele van érzelmekkel, szeretettel és nyitottsággal, bár mellette makacs, mint egy öszvér. Igazából egy kisfiú dacosságát látom most benne, és ez megmosolyogtat. Tudom, hogy megjegyezte a kissrác nevét, hiába mondja, hogy nem érdekli.
  Elmesélem neki, hogyan tett szert az Atyja Ethanra, hogy lássa, nem keresett újabb gyermeket, hanem egyszerűen kapta őt, ahogy van.
  -Igen, ez így van. Rajong érte, nyilvánvaló. Mint minden gyermek az atyjáért, hiszen a köteléketek egyedülálló. Ethan ugyanolyan ki szeretetéhes, mint például te, és ne felejtsd el, hogy a vámpírok gyönyörűek. Arra nem gondoltál még, hogy Marcus is érző lélek, bármennyire is titkolja? Egyedül maradt, mindannyian elmentetek, és lehet, soha nem mondta ki, de semmi másra nem vágyhat a jelek szerint, csak arra, hogy szeressék, és ott legyenek mellette. Biztos, hogy nem készakarva tette, hanem félt a reakciódtól.
  Fájó pont ez Emanuelnek, tisztában vagyok vele, no de sosem hittem abban, hogy csak és kizárólag az egyik fél hibája az, ha eltávolodnak egymástól. Az Atyja csak mutatja a kemény külsőt, de sokkal nagyobb szíve van annál, mint amit sejtenek róla. Ahogy Ethant szereti, egyértelmű jele annak, hogy semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy őt is szeressék, és ne maradjon egyedül.
  Édes a csókja, és szívem szerint nem is szakadnék el tőle, ha nem akarnám egy kicsit felvidítani. Ahogy a kezét fogom és rápillantok, zabálnivaló, szó szerint, annyira édesen adja az elárvult kiskölyköt.
  -Emanuel, kérlek. Örülj annak a köteléknek inkább, hogy létezik, valakinek ez nem adatik meg. Tudod, miért érzed így? Mert nem beszéltek egymással, dacoltok, így a sérelmek egy idő után felnagyobbodnak, és már minden apróság csak olaj a tűzre. Kommunikáljatok, üljetek le, beszéljétek meg, mert mindketten szenvedtek a másik hiányától. Nem kamu, az egyik tagom ugyanilyen. Nimfomán, és ha nem kapja meg, akkor konkrétan idegbeteg és nem lehet vele bírni. Bár hiszem, hogy ha biztos kapcsolatban élne, akkor nem menekülne ebbe olyan sűrűn.
  Ismét mosolyogok a dacosságon, tudom, hogy nem gondolja komolyan, csak a harag és az elkeseredettség mondatja ezt vele. Megvan a véleményem arról, hogy miért is lesz valaki szexfüggő, és tényleg betegség, még akkor is, ha ez már valaminek a közvetlen oka. Így nem kell elköteleződni érzelmileg, és nem ejtenek rajta újabb sebet.
  -Nem úgy hagytalak magadra. El kellett jönnöm, hogy kiderüljön, mi a fene folyik itt. Noelt sem láttam már 8 éve, mióta elragadták tőlem, ráadásul a barátja egy gyönyörű átkot cipelt magán, és versenyt futottunk az idővel, hogy leszedjük, mielőtt végleg belehal. Nem tűrt halasztást egyik sem, azonnal lépnünk kellett. Alexander ellen merényletet terveztek, ő régi jó barátom, ráadásul a fiam Atyja, és mágusok keze is benne volt ebben az egészben. Ha magammal hoztalak vo lna, végig azon aggódtam volna, hogy esetleg elveszítelek.
  Eljöttem Párizsból, és ugyan nem részletesen, de nagyjából vázolom, mi okom volt minderre. Féltettem volna attól, hogy véletlenül az ártatlan áldozatok közé kerül, amikor itt robban a bomba. Így legalább biztonságban tudhattam.  #cc3300

  Ajánlott tartalom

  Re: Long Island villa


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:18