Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Zyanya Ixchel

  Share
  avatar
  Zyanya Ixchel

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island

  Zyanya Ixchel

  on Vas. Okt. 07 2018, 22:39


  Zyanya Ixchel


  „We may encounter many defeats
  but we must not be defeated.”


  Faj:
  Vámpír
  Klán:
  Staten Island-i Klán, NYC
  Rang:
  -
  Képességek:
  Eztli
  Születési hely:
  El Mirador (a mai Guatemala területén)
  Születési idő:
  i. e. 100 körül
  Látszólagos kor:
  20 év körül
  Beölelés
  i. e. 100 körül (16 éves volt)
  Avataron:
  Zendaya Coleman
  Kinek alkotom:
  Az elnyomott és elpusztított maja leszármazottaknak, akiknek szüksége van a bosszúmra  Jellem:

  Hedonista, élvhajhász, mégis józan. Akaratos, elkényeztetett és szeszélyes. Hozzá van szokva ahhoz, hogy szolgák hada lesi minden kívánságát, hogy imádják, hogy a tenyerükön hordozzák. Szívének egyetlen vágya van, az, hogy gyermeke lehessen, ám ennek sosem jött el az ideje. Mélyálomba merült, most ébred, és nincs rá felkészülve, hogy a világ gyökeresen megváltozott.  Történet:

  Papnőnek születtem. Az életem gyönyörű volt, boldog, bár nem voltam szabad soha. De a templomaink óriási játszóterében úgy lopakodtam, mint a macskák.
  Tudod, mit tesznek a papnőkkel, amint elég idősek lesznek?
  Feláldozzák őket.
  A halálom éjszakáján felöltöztettek díszes ruhákba, királynői ékszerekbe. Virágba borították a templomot. Mindenhol tüzek égtek, zene szólt, óriási mulatságot rendeztek. Aztán megérkezett az istennő, anyám, és magához emelt. Megölt. És feltámasztott. Istennővé tett.
  Onnantól kezdve minden gyermek éjszaka született a Maja Birodalomban. Nem tudom, azért-e, mert a születés istennője lettem - vagy épp fordítva, ezért lettem a születés istennője, de vegül minden állapotos lány, minden beteg gyermekéért aggódó anya, minden gyermekre vágyó nő hozzám imádkozott. Mind vért áldoztak nekem, én pedig segítettem rajtuk cserébe. Egy idő után a dicsőség a fejembe szállt... zsarnoki lettem, önző és szeszélyes. Évszázadok teltek és múltak. A születés istennője gyermekre vágyott, ám ez az egyetlen olyan dolog, amit nem kaphattam meg soha.
  A Birodalom növekedett, gyarapodott ésvirágzott. A többi istennel együtt boldogságot és virágzást hoztunk a népünknek. Más istenek is érkeztek, jöttek, majd megntek, köztük titokzatos fehér bőrű utazók is. Volt, akire szemet vetettem, azonban tovább állt... Engedtem, hiszen menni akart, pedig gúy bántam vele, mint egy királlyal.
  Azzal párhuzamosan, hogy a szívem rabul ejtették, majd összetörték, a Birodalommal is történt valami. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi... egyikünk sem tudta, sem az istenek, sem a papjaink, sem a vajákosok, vagy a nép. De a Birodalom hanyatlani kezdett. Betegségek tizedelték a népet, külső támadásokkal szemben gyengébbekké és sérülékenyebbekké váltunk, természeti katasztrófák következtek be. A nép elfordult tőlünk, nem dicsőítettek úgy többé. Végül úgy döntöttem, akárcsak anyám és testvéreim, én is álomra hajtom a fejem.
  Búcsúm napján felöltöztettek, aranyba borítottak, hatalmas ünnepséget rendeztek. Tüzek égtek és zene szólt.

  Re: Zyanya Ixchel

  on Szomb. Nov. 03 2018, 21:55


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:19