Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Freshkills Park

  Share

  Freshkills Park

  on Pént. 16 Jan. - 11:11

  First topic message reminder :


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Csüt. 6 Júl. - 17:27

  Leo - Noel

  Minden percét ki akarja élvezni annak, hogy Leoval lehet, még a sétát is, így egy szót sem szól azért, hogy nem rohannak. Az ötlete hirtelen jön, de mégis adja magát, mert ha tóhoz készülnek, ahhoz hozzátartozik az éjszakai fürdés is.
  -Nem? Miért nem?
  Vigyorog, ő mindig is szerette volna, csak sosem volt rá érkezése, de majd most. Egyébként is, a csillagos ég, a Hold fénye... hát nem romantikus? De.
  -Szerintem nem bánnád annyira, ha hamar visszaérnénk. Várj meg, el ne tűnj.
  Kaján vigyorral az arcán sprintel el, hogy pár pillanattal később már vissza is érjen. Most élvezi, hogy a rejtőzés leple alatt próbálgathatja a sebességét is. Nem rossz, nem rossz, de még nem az igazi. Két rörölközőt hoz és némi száraz ruhát is az illúzió kedvéért, de Leoért aggódik, ő meg ne fázzon.
  -Nem hinném, de utána egy forró zuhany...
  Megfogja a férfi kezét, úgy hozza oda magához egy csókért, és mehetnek is. Többször már nem megy vissza semmiért.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Csüt. 6 Júl. - 17:48

  Noel és Leo-mézes hetek

  Megállok, és csak figyelem, ahogy szuper léptekkel eltűnik majd érkezik. Át veszem az egyik törülközőt a csók alatt majd bele harapok az ajkába finoman majd elengedve indulok vele tovább kézen fogva.-Mert csak a séta jutott eszembe és, hogy megcsodáljam a vizet meg a csillagokat, és másnap kijöjjünk pancsolni. tudod, nem lehet mindent egyszerre. Nehogy unatkozzunk.-kacsintok rá és halkan elnevetem magamat, ahogy lemegyek az apró lejtőn vele és nem sokkal valóban feltűnik előttünk a kis tavacska. Megforgatom a szemeim.-Noel ne aggódj, nem vagyok cukorból.-simogatom meg az állát majd ajkaira puszilok, és a vizes fűre lépek, majd ledobom a törülközőt, mély levegőt szívok a vizes hűvös levegőből.-Legfeljebb tömör, jóképűségből, és szexi egóból.-mondom ahogy magabiztosan vigyorgok és ledobva a pulóveremet, a pólóval együtt, pillantok rá kék szemeimmel.-Nah vetkőzz büdös bogár! Had gyönyörködjek.-mondom ahogy oda lépve karolom át a derekát, és testem azonnal termelni kezdi a meleget ahogy a felsőim a földre érnek, érzékelve most saját magamat kell fűtenem. Mondjuk szerelem is fűt, úgy hogy ez nem lesz nehéz. Nagyon régen éreztem ilyet, és nem is akarom, hogy most elmúljon egyhamar. Átkarolva derekát kezdem csókolgatni a nyakát lágyan forró ajkaimmal ahogy hozzá simulok. A tetoválásom, a hold fényénél finoman csillog, ezüstösen. Mágus festék. Jó cucc. Halkan morgok a nyakába ahogy a póló alá futnak ujjaim, és lassan felgyűrve a szövetet cirógatják ujjaim testét majd húzóm le róla a felsőt és vissza hajolva csókolom meg hosszan ahogy arcára simítok. Lassan elválva tőle nézek szemeibe és elvigyorodom, majd legugólva, bontom ki a cipőfűzőt. Szeretem a részleteket. És lassan akarom felfedezni minden pocikáját....Ahogy megvagyok a fűzőkkel, lesegítem a cipőt, majd a zoknit (ha van) és fel pillantok rá kék szemeimmel, rejtélyes mosolyt villantva. Előre hajolva fordítom tekintetem a kis hasára és csókolok köldökébe, majd finoman alhasára aztán csípő szögleteire ahogy ajkaim folyamatosan bőrén korcsolyáznak. Kezeim lassan derekára teszem, és lassú apró csókokkal haladok felfele, mellkasán és elengedve egy pillanatra tekintek mellbimbóira. Imádom. Fétisem. egyszerűen imádom őket. és tetszenek is. Kis picik, cukik és zabálni valóak. Oda hajolva nyalok végig jobb bimbóján és ajkaim közé zárva szívom meg finoman, majd lassan elengedve egyenesedek fel és nézek rá, elvigyorodva. Oda hajolva hozzá csókolom meg hosszan ajkait miközben kezeim lecsúsznak és lassan kibontják a nadrágja gombját és cipzárját, meg az övet.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 18:29

  Leo - Noel

  +18


  -Nekem nem, én sosem unatkozok. Itt is biztos megtaláljuk azokat a programokat, amikhez kedvünk van.
  Sok dolog eszébe jutott, de annak a felét nem mondja el, de elneveti magát, mikor odáig jut, hogy megtalálják majd mi a kedvükre való.
  -Akkor jó, bár szívesen ápolnálak, de na, ne is fázz meg.
  Ezt most éppen hogy érti, az rejtély, bár talán lehet következteni a hangsúlyából. Hamar leérnek a tópartra, és lehet, holnapra is hagyni kéne valamit, de nem, nem fogja kihagyni a fürdőzést.
  -Ez a szerencséd, maradjon is így.
  Vigyorogva lép oda Leohoz, de megelőzi, mert leveszi a pulcsit és a pólót is. Gyönyörködik a látványban, mert igenis tetszik neki, amit lát.
  -Már itt vagyok, ne keress.
  Bár jobban örült volna, ha ő csomagolhatja ki a férfit, de így sem rossz. Legalább felfedezi minden porcikáját, kezdve az izmos vállaktól a háton át és még lejjebb. A forró ajkak érintése ingerli, fel is morran, kezével Leo fenekébe markol, hogy még közelebb húzza magához.
  -Ez így nem ér, te letépted magadról.
  Elvigyorodik, mert így oda lett az egyik élvezete, de van helyette másik. Belecsókol a férfi nyakába, hagyja, hogy kihámozza a pólójából, a mellkasán és a hasán játszadozik, és míg ismét az ajkaira tapad, már Leo nadrág övét kapcsolja ki, hogy minél előbb lekerüljön róla.
  -Egyedül is le tudtam volna venni…
  Nem állja meg, hogy ne ugrassa megint a férfit, mégsem állítja le, hagyja, hogy megszabadítsa a cipőjétől, hogy utána felfelé induljon el, a hasához, a csípőjéhez és végül még feljebb. Felnyög, a hajába túr, hirtelen húzza magához megint, és folytatja ott, ahol abbahagyta, az öv után a gomb és cipzár következik, keze végül a férfi fenekén köt ki ismét. Fogy a ruha, ez így pont jó, élvezettel fogja meg Leo fenekét, simogatja, és csúszik a keze egyre előrébb, egészen addig, míg a dudort nem érinti, és finoman nem húzza végig az ujjait rajta.
  -Kívánlak.
  Súgja halkan, valahogy már nem a fürdés érdekli, nagyon nem.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 19:51

  Noel és Leo-mézes hetek  +18

  Halkan nevetek ahogy jobban magához húz, és tetszik ez a hevesség. Érzem mennyire akar engem, és nem tagadom én is szeretném, de beosztom a vágyaimat. Akár mennyire is csábító, a dolog, hogy itt a tóban, itt ezt nem tehetjük meg. Majd idővel ha bele melegszünk jobban, de Noel most még full kezdő, nem hagyna benne jó emléket ha itt történne még ha most úgy is gondolná, hogy ez nem igaz. Egyszerűen....azt akarom, hogy minden tökéletes legyen hozzá. Jól esnek az érintések, és folyamatosan viszonzom ahogy oldalát, hátát vagy mellkasát cirógatom. Hagyom, hogy kibontson a nadrágból, és felszisszenek ahogy megérinti merevedésemet. Ez azért végig futott a gerincemen. Közelebb húzom, és ahogy enged a nadrágja a ruha alá nyúlva simítok végig a fenekén letolva a nadrágot, és markolok bele a kerek kis popsiba miközben újra megcsókolom, majd elengedve finoman csókolom a nyakát, miközben véglegesen megszabadítom attól a már fusztráló ruha darabtól. De én direkt nem értem lent hozzá. Ha megérintem akkor elszabadulnak az indulatok, és képes rá, hogy eltörölje minden gondolkodásom, csak egy csábos mosollyal. Hiába, Noel én is kívánlak. Érzed is...Elengedve a fenekét saját magamról is leszedem a nadrágot, és felkapom. Lábait derekam köré invitálom, és szorosan magamhoz fogom. Kívánlak...de pár dolgot akkor is le kell beszélnünk, mielőtt valóban ágyba viszlek....Fordulok, és igazából, szépen besétálok a vízbe. Kicsit hideg, mire libabőrös leszek, de hamar megszokom, így nem is fárasztom magam azzal, hogy megszokjam, egyszerűen csak besétálok vele derék magasságig érő vízbe. Hosszan csókolom ajkait a vándorlás közepette is csak néha egy szusszanásra engedtem el, de most kicsit pihegve szakadok el tőle és nézek szemeibe.-Én is nagyon akarom...de mielőtt nagyon de nagyon elszabadulnánk, pár dolgot akkor is meg kell beszélnünk.-mondom ahogy kicsit komolyabb hangnemet ütök meg ahogy szemeibe nézek.-Nem akarom elrontani, sőt nagyon szeretném, de mivel neked ez lesz az első, ezt most kell megbeszélnünk.-mondom ahogy lassan leengedem combjait a derekamról, és csípőjére teszem a kezeimet.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 22:14

  Leo - Noel

  A víz hívógató, mert lehet, nincs meleg, ám érezhető, hogy jobban teszik, lehűtik magukat cseppet. Szerencse, hogy ezzel Leo is így van, és be is cipeli oda, mielőtt elfajulnának a dolgok. Nem mintha ellenére lenne, de azért mégis, csak jobb ez így.
  A víz hideg, de mégsem érzi annak, bár semmit sem számít nála, megfázni nem fog, Leoért viszont akkor is aggódik, bár nem úgy fest, mint aki hasonló porblémákkal küzdene.
  Az ajkaitól nem akar elszakadni még odabent sem, ahogy az öléből sem leszállni, csak akkor pillant rá, mikor igen komoly kijelentést tesz.
  -Baj van?
  Hirtelen nem tudja, mi okozta a változást, kérdőn pillant Leora, mi lehet a gond.
  -Ennyire ciki?
  Nyakig vörösödik, de ez az igazság. Leo az első, akit tényleg úgy kíván, igaz, előtte sokáig eszébe sem jutott, hogy nem a nők iránt érdeklődik majd.
  Bár a férfi ezt eddig is tudta, csak szólt volna, ha ez neki gondot okoz, és talán nem is jött volna el ide, ha igen.
  Zavarban van, mert tényleg nem tudja mit gondoljon míg Leo nem mondja el, mit szeretne megbeszélni.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 22:27

  Noel és Leo-mézes hetek

  Hát nem így akartam, elő adni. Hiába erősek a hangulat ingadozásaim....Megsimogatom az arcát és hallgatom, majd nyugtatón rá mosolygok.-Nem, nincs baj Noel...csak tudod ha most hagynám, hogy elszabaduljunk itt a vízben, az...nem találom jónak neked, és nem is lenne olyan tökéletes mint az a kuckó.-magyarázom.-Mert kell egy pár dolog hozzá, hogy valóban olyan jó legyen.-simogatom az arcát.-Ez nem ciki, csak most vagy ilyen helyzetben...Előbb utóbb mindenképp kilyukadtunk volna erre a pontra.-simogatom lágyan ahogy figyelem elvörösödött arcát.-Sőt...egy kicsit megtisztelve érzem magam, hogy enyém lehet az első numerád....de mint mondtam nem hiszem, hogy a víz pont alkalmas lenne erre....-nézek kék szemeibe.-Vissza érünk a házba, beviszlek a hálóba, és akkor már minden csodálatos lesz. oké?-kérdezem ahogy ajkaira puszilok, majd a nyakára ahogy másik kezemmel át fonom a derekát , és szorosan hozzá simulok.-Ne haragudj, ha rád hoztam a frászt a hirtelen komolysággal....nem akartam.-mondom csendesen ahogy hüvelyk ujjam lassan simogatja az arcát.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 23:10

  Leo - Noel

  Még mindig csak figyeli Leot és próbál rájönni, mit rontott el, vagy mi lehet a baj, csak akkor nyugszik meg, mikor elmosolyodik.
  -Hirtelen azt hittem. Oké, nem így képzeltem el én sem, csak... csak...
  Elmosolyodik, nincsen fából, de ez érezhető is, és annyira szerelmes Leoba, hogy vele bárhol el tudja képzelni, olyan mindegy, merre járnak és hol vannak, csak együtt legyenek.
  -Azt gondoltam, zavar, hogy nem vagyok túl tapasztalt.
  Belepuszil a férfi tenyerébe és széles mosoly terül el az arcán. Mennyire figyelmes, ezt az oldalát nem is ismerte eddig, és ilyenje is van. Tökéleteset szeretne, nem olyat, hogy csak úgy megtörténjen és lehet, ezt nem mondja, de titkon nagyon is hálás érte.
  -Köszönöm. Akkor... akkor visszamegyünk? Még a zuhany is vár.
  Ezt már vigyorogva kérdezi, ahogy végigimít az édes arcon, majd két keze közé fogja, úgy csókolja meg őt, végül boldogan simul bele az ölelésbe.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 8 Júl. - 23:33

  Noel és Leo-mézes hetek
  +18

  Halkan elnevetem magam.-Egyáltalán nem zavar, hogy nem ismersz pár dolgot. Az ilyesmiben nem azt figyelem ki mit tud fel mutatni...-mondom ahogy szemeibe pillantok.-Főleg nálad nem ezt figyelem.-susogóm majd ajkaira csókolok lágyan. A kérdésre aprót bólintok majd kicsit engedve az ölelésemből magam előtt szépen kitoloncolom a vízből. A ruhákhoz vissza lépve veszem fel a törülközőket és az egyiket rá terítem majd magamat kicsit jobban át törlöm, mert azért én érzem a hideget. A ruhákat össze kapom. nem érzem fontosnak, hogy arra a pár percre vissza öltözzünk, és megfogva a kezét sétálok vissza vele a házba. Most gyorsabbak talán a lépteim, de minél hamarabb abba kis viskóba akarok lenni. Hamar meg is vagyunk a vissza úttal, és ahogy betoppanok a házba elengedem a kezét és ledobom a ruhákat amint a hálóba érek. Halkan fütyülök, és elő kutatom a tisztálkodó szereimet. -Gyorsan tusoljunk.-mondom ahogy kilépek újra a hálóból, és ajkaira puszilok. -Szeretlek...-suttogom majd ellépve mellette , fogom meg a kezét és megyünk a fürdő rejtekébe és valóban hamar megoldjuk a fürdést. Kókusz illatom van, és nem törülköztem meg rendesen, de ez cseppet sem zavar. Vissza sétálok a hálóba vele becsukom az ajtót, ha esetleg a kísérője szeretne bejönni a házba, de nem minket hallgatni. Ledobom a törülközőm, és igazából ott állok teljes meztelenségben de csak nézem őt, mint valami ragadozó. Lassan oda lépkedek hozzá, és homlokomat az övének támasztom majd oda hajolva hosszú szenvedélyes, csókot váltok vele, és érzem, hogy minden ami eddig volt bennem az utat enged a vágyaimnak, a kéjemnek, annak, hogy szeretni akarom Noelt. Tarkójára simítok majd le hátán,fenekéig, és körkörösen simogatom, ahogy elengedve ajkait kezdem a nyakát csókolgatni, finoman megharapva a bőrt, de nem hagyok rajta nyomot csak apró csókokkal halmozom a testét.-Mindenhol....megakarlak ....csókolni...-szuszogóm a forró levegőt kulcs csontjára majd onnan elindulok a bal vállán végig egészen a könyék hajlatig majd vissza a másikon is eljátszva ezt. Aztán a mellkasa....Megemelve kezeimmel fordítom az ágy fele és döntöm le igazából, magam alá, majd fölé kerülve hajolok le és lassan csókolgatom mellizmát, majd szemfogam lassan a bőréhez nyomódva jut el bimbójáig mire rá zárva ajkaim szívom, meg és szorongatom kicsit ajkaimmal. Eljátszom ezt a másikkal is, és miközben ingerlem kezem végig csúszik a hasán, egészen le ágyékáig, és simítok rá férfiasságára. Kezem lassan simogatja föl le ahogy ajkaim elengedve bimbóit, követik azt az utat amerre a kezem lesiklott. Imádom  hideg, hibátlan, feszes bőrét....

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 15 Júl. - 22:07

  +18

  Leo - Noel

  -Örülök neki.
  Mivel még komolyabb vagy komoly kapcsolata sem volt, így fogalma sincs arról, hogy mire számít a másik vele kapcsolatban. Elképzelése van, de az egészen más mint a "gyakorlat".
  Egyet tud, hogy nagyon szereti Leot, és nem is szeretné, ha ez az érzés elmúlna.
  Nem akar sietni, de valahol mégis, viszonozza a csókot de hagyja is, hogy Leo kitolja a vízből. A törölközőre nincs szüksége, de nem veszi le magáról, a férift viszont be is takarja vele, nehogy baja essen. Ahhoz képest, hogy nem sietnek, azért hamar visszaérnek, kimondatlanul is már rég egymással szeretnének foglalkozni.
  -Menjünk. Szeretlek.
  Elvigyorodik, gyorsan összeszedi a cuccait, kifelé menet megint megcsókolja őt, megfogja a kezét, és a fürdő felé veszik az irányt.
  Azzal sem sokat bajlódnak, tényleg pillanatok alatt végeznek, hogy utána a hálóban kössenek ki. A törölközőt már vissza sem veszi, de amikor Leo ledobja, az ajkába harap.
  Gyönyörűnek találja, kívánja és ölelni akarja egész éjjel. Belemerül a látványba, így a férfi megelőzi őt, mire felocsúdik, már oda is lép hozzá. Mosolyogva pillant rá, szinte hozzásimul, a csókja egyszerre árulkodik a szenvedélyről, szerelemről és a vágyairól, mindenről, ami benne tombol. Nem fogja vissza őket, engedi, hogy a felszínre törjenek, így egyszerre.
  Öleli Leot, a hátát simítja, az oldalát, mindenhol felfedezi a testét ahol éri, és amikor a fenekéhez ér, bele is markol az egyik kezével, hogy még közelebb érezze magához, másikkal pedig a tarkójához tér vissza, és a nyakát kezdi csókolni.
  -Akkor tedd meg.
  Halkan súgja, mert minden egyes apró csók ingerli amit kap, és amikor Leo az ágyra dönti, két kézzel öleli át a nyakát, hogy magára húzza.
  Ujjai a férfi hajába túrnak, minden egyes érintése csak tüzeli a vágyát. A vállába markol és felnyög, amint az ágyékát simítja és a férfiasságához ér. A vágya eddig is az egekben volt, és nem hitte volna, hogy ezt lehet fokozni, és mégis. A forró ajkak érintése még inkább felajzza, őrülten kívánja a férfit, és viszonozni akarja amit kap tőle, magához húzni egy újabb csókra, vele lenni egész éjjel és szeretkezni.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Szomb. 15 Júl. - 22:30

  Noel és Leo-mézes hetek

  [You must be registered and logged in to see this link.]  +18

  Olyan jó hallgatni. Ahogy veszi a levegőt, még ha nincs is rá szüksége. Vissza ad valamit ami a vágyat jelzi. Hogy jó amit teszek. Hogy szereti amit eddig mutattam. Hát mi lesz ha elő szabadulnak a mélységem vágyai? Megint agyalsz Leo...Lehunyom a szemeim és ahogy a hasához érek orrom hegyét végig húzom a bőrén és köldökébe nyalok majd az alá csókolok és megharapom. Most már hagyok nyomot. Szép kis fogsorom nyoma megbélyegzi, rajta tartja a jelemet, hogy az enyém...és nem osztozok. Elengedve vigyorodom el majd szabad kezemmel végig simítok a lábán míg a másikkal még mindig a férfiasságát simogatom és megemelkedve nézek rajta végig ahogy menyalom a számat. Combja alá nyúlva emelem meg a lábát és térdére puszilok, majd lassan apró mini csókokkal haladok befele, játszva vele, mert ennek kell lennie a legszebbnek. A gyönyör pedig minél szebb ha sokáig küzdünk érte....És Noel én nem engedlek el ma este...Lassan csókolom miközben simogatom a bőrét és ujjaim férfiasságára kulcsolódnak majd lassan mozognak fel le ahogy egyre beljebb haladok. Amint oda érnék, váltok és a másik lábán is végig megyek. Pici apró, idegesítő, de annál ingerlőbb csókokkal. Kék szemeimet persze egyszer nem veszem le róla. Olyan gyönyörű....Lassan leérve veszem le róla a tekintetemet és nézek le férfiasságára. Érezni akarom az ízed....Lejebb csúszok az ágyon és kényelembe helyezem magam, ahogy leteszem a hasam a takaróra, majd félre zavarva egyik kósza tincsemet hajolok le és lassan végig nyalok férfiasságán. Egy pillanatra felnézek mi a reakció, majd makkjára csókolok, és ujjaim finom kis masszírozó mozdulatokat kezdenek tenni és ajkaim jobban beengedik a számba őt mire lehunyom a szemem, és jól esően szusszanok. Szeretem ezt csinálni....Az őrületbe kergetés, és végül a kegyelem. Néha olyan érzésem van, hogy a testiséggel lehet a legjobban megkínozni sokakat...Nyelvem finoman körbe járja és szám forrósága egyre jobban befogadja ahogy ajkaim rá tapadnak és lefele csúsznak rajta, majd vissza, finom kicsi lassú mozdulatok, de egyre beljebb engedem amíg a kezem nem csúszik le róla, és simítanak combjára. Megszívom olykor, és türelmesen várom a reakciókat, arra mit csinálok jól és mit nem. De én elégedett vagyok. Nagyon finom, és nagyon tetszik.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Freshkills Park

  on Kedd 8 Aug. - 22:21

  Leo - Noel

  +18

  Nem olyan rég még azt gondolta volna, hogy vannak, vagy lesznek gátlásai, de rá kell döbbennie, hogy ha valami nincs az az. Hogy ez hozadéka a vámpírlétnek, nem tudja, de jelenleg semmi nem érdekli, csak az, hogy Leot érezze magán, magában és mindenhogyan. Őt akarja, összefonódni vele és szét sem válni, kiélvezni minden pillanatát.
  Annyira kívánja a férfit, hogy az apró csókjaival is képes teljesen felhergelni, a hasa környéke pedig még érzékenyebb, minden egyes érintésre rezzenéssel reagál, a harapásra hatalmas sóhaj tör ki belőle, de ahogy Leo keze a férfiasságára fog, és masszírozni kezdi, felnyög.
  Volt elképzelése, volt sejtése, de ez mindent felülmúl, főleg úgy, hogy a szerelem is fűti, és nem, nem akarja, hogy vége legyen.
  Leo hajába túr, legszívesebben magára rántaná felfelé már most, ne csigázza, de ha egyszer élvezi...
  Főleg ahogy a nyelvével érinti, már az maga olyan mámor, amit még sosem érzett, de amikor még itt is csókokkal borítja és megérzi a meleg ajkait, egyszerűen vége van.
  Önkéntelenül is megemeli a csípőjét, még közelebb érezze magához Leot, a vállába markol, és érzi, hogy a teste reflexszerűen megfeszül, olyan szinten ajzza fel egy pillanat alatt.
  Már most is majd szétdurran, nem sok híja van, még akkor sem, ha ez azért is van, mert a férfi az első az életében, akivel lefekszik.
  Szereti őt, és igen, vele akarja átélni azt a gyönyört, amit hallomásból ismer, szenvedélyesen, mindent elsöprő vággyal.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Freshkills Park

  on Szer. 9 Aug. - 21:11

  Noel és Leo-mézes hetek
  +18

  Magamban nagyon is elégedett vagyok, hogy mit kihozok belőle. Olyan aranyos, és imádom ezeket a reakciókat. Végig simítok a lábán ahogy a vállamba markol és ahogy csípője megemelkedik elégedett morranás hagyja el a testemet és fel pillantok rá kék szemeimmel miközben jobban az ajkaim közé engedem. Finom...Ujjaim bőrébe szorítanak combjain finoman majd levéve róla szemeimet fej mozgásom kicsit gyorsul, és jobban ajkaim közé engedem. Teljesen a számba fogadom őt majd lassan vissza ahogy nyelvemet végig húzom rajta. Egyik kezem lassan végig simít a bőrén fel hasán mellkasán és végig siklik tenyerem mellbimbóján majd vissza és finoman játszanak vele ujjaim ahogy szám forrósága folyamatosan dolgozik rajta. Mindent meg akarok neki adni, ebben az együtt létben. Ki akarom fejezni a testiségemmel azt amit szavakban soha nem tudnék. Hogy mennyire szeretem őt, hogy mennyire oda vagyok érte és, hogy mennyire vágyok rá. Bizony nagyon szeretlek Noel....El sem tudod te azt képzelni. Érzem, hogy mennyire felhergeltem, hogy mennyire érezni akar engem. Addig csinálom amíg nem jutok a határai közelébe. Lassan kiengedem a számból, és nyomok rá még egy apró puszit majd finom csókot lehelek ágyéka fölé aztán még feljebb köldökébe fújom a meleg levegőt majd fölé mászva kezeimmel feje mellett támaszkodok meg és csókolom meg hosszan ajkait majd alsó ajkát megharapva húzom meg majd engedem el és rá vigyorgok.-Ízlesz.-suttogom ahogy nyakába csókolok és ismét megharapom megszívva a bőrét újabb harapás nyommal bővítve és egy szép kerek lila folttal.-Tökéletes vagy.-suttogom ajkaira majd ismét megcsókolom hosszan ahogy helyet csinálok magamnak lábai között, de eszembe jutnak a holmik amik a táskámban leledzenek. Elválva ajkaitól, simítok végig arcán egyik kezemmel majd egy pillanatra elmászva tőle az ágyról szemlélem merre is van a táskám majd megtalálva jobb oldalt húzom fel az ágyra és veszem ki a síkosított, és a gumikat, ha esetleg több kell. Ki tudja...

  Re: Freshkills Park

  on Hétf. 8 Jan. - 18:14

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Freshkills Park

  on Vas. 11 Nov. - 19:52

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Jól bepörgetjüek egymást Ethannel, egymásra licitálva szidjuk az Eztlit, akit felvertünk álmából. Kár volt, de mégse bánom.
  - Ne foglalkozz vele. Menjünk! - noszogatom kicsinyemet, és már ott se vagyunk. Dühöngve, vagyis inkább duzzogva csörtetek ki a pincéből, és főleg az a bajom, hogy Zyanya tojt a fejemre. Azt, hogy Ethan a szolgája legyen, hát úgyse fogom engedni. De azt hagyom, hogy Ethan is alaposan kidurcizza magát. Még vigyorgok is némelyik puffogásán. Ledobjuk a könyvet, majd visszaliftezünk, és kimasírozunk az utcára. Csak olyankor közlekedem erre, amikor valamelyik esti futót akarom elcsípni, bár akkor is általában olyan lusta vagyok, hogy kocsival megyek el a parkig a futópályához. Hiszen röhejesen festek edzős cuccban. Most azonban mégis jobb lesz sétálgatni, mert legalább kiszellőzik a fejünk.
  Jól bebugyolálom magam a puha sállal, mert idekint is már hűvös van ilyen hajnal 2 felé. Alig vannak az utcán, a parkban meg még kevesebben, amerre elindultunk. A cigi már a számban, lobban a gyújtóm lángja. Megnyugtat.
  - Nem fogom hagyni, hogy rád tegye a kezét, Ethan. Az enyém vagy, és ezen semmi se változtathat. Szuper, hogy kiderült a képességed. Nagyon örülök, és büszke vagyok rád! - Sétálunk, de csak ekkor emelem fel a karomat, hogy magamhoz húzzam őt. Megcsókolom, de... ez még nem minden.
  - Viszont ami a többit illeti... Meg kell beszélnünk valamit. Tudod, az Eztlik neveltetése nagyon szigorú. Akárcsak a mágusoknak, saját rendházaik vannak, ahol a képzések folynak... Kápolnáknak hívják őket. El kéne téged küldenem egy ilyen helyre, hogy kiképezzenek. Szükséged van erre, hogy használni tudd a képességedet. Emeraldnak ebben igaza volt.
  Beleszívok a cigarettámba, és elhallgatok. Ez is épp elég szomorú, de már kitaláltam valami megoldást erre a problémára.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Freshkills Park

  on Vas. 11 Nov. - 20:25

  Durrogok visszafelé, annyira de annyira bánom, hogy felébresztettem ezt a nőt. Aludt volna inkább tovább, de nem, neki pont most kellett felébrednie. Nagyon noszogatni sem kell, hogy menjek, megyek én sietősen, minél távolabb a szarkofágtól, a pincétől.
  Csak egy pulcsit kapok fel magamra, és már rohanok is tovább ki az utcára, és ki tudja merre, de most nem bánom, csak Marcussal akarok lenni, kettesben.
  Aggódok, nagyon félek attól, hogy itt valamelyik nagy okos kitalálja, hogy márpedig az lesz amit Zyaakárki mond. Egyedül Marcus válasza az, ami megnyugtat egy kicsit a kétségbeesésem után.
  -Akkor jóóóó. Nem is szeretném, mert nekem veled jó, meg, meg téged szeretlek. Kösziiiiii.
  Vigyorogva ölelem meg Marcust menet közben is, mert annyira boldog vagyok attól, hogy Eztli lettem. Kicsit félelmetes, de annyira azért nem, mint az a múltkori. A csókot minden bennem lévő érzelemmel viszonzom, és csillogó szemekkel nézek fel rá.
  Amit viszont mond, attól lekonyul a szám széle azonnal.
  -El kellene mennem innen? Inkább csináljunk saját kápolnát, jó? Segítek építeni is, csak ne kelljen költöznöm. Azt én nem élem túl nélküled. Ők nem jöhetnek ide? Azt nem lehet esetleg? Vagy valami mást?
  Kétségbeesettem ölelem Marcust, ha most elszakítanak tőle, én nem is akarok Eztli lenni. Biztos van valami más képességem is akkor, keressük meg azt.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Freshkills Park

  on Vas. 11 Nov. - 22:33

  Megint ezt ismételgeti: szeretlek, szeretlek... Bármennyire is gyűlölöm hallani ezt a szót, Ethantól már elfogadom. Nem torkollom le, mint korábban. Hiszen kettőnk kötelékén keresztül érzem, hogy így van. Megsimítom az arcát, aztán egy kicsit lassítva ugyan, de újra elindulok, hogy folytassuk a sétát. A karom még mindig a vállán pihen. Elmosolyodva hallgatom, milyen elszántan próbál ötletelni azellen, hogy el kelljen válnia tőlem. Imádom a ragaszkodását.
  - Saját kápolnát nem hiszem, hogy alapíthatunk - mondom mosolyogva. - Két opció van, mindkettőt meg kell beszélnem Luc-kel. Az egyik, hogy idejön, és tanít... De remélem vágod, hogy ez nem egy kéthetes gyorstalpaló lesz, hanem hosszú évek. A másik...
  Na, hát ez előtt szívnom kell egy nagyot a cigarettámból. Kifújom hosszan, majd elmagyarázom, mire is gondoltam.
  - Luc... Európában él. Ő az egyik londoni kápolna vezetője. Arra gondoltam, hogy odaköltözhetnénk - közlöm lazán, bár sajnos az a helyzet, hogy egyik porcikám se akar innen elköltözni. Imádom ezt a helyet. De Ethan érdekében még egy kis költözés is szóba jöhet. Legalább a többi gyermekemhez is közelebb leszek...
  - Nem tudom, milyen formában zajlik pontosan az oktatás, de elképzelhető, hogy lakhatnánk együtt. Szóval... Mit szólsz?
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Freshkills Park

  on Hétf. 12 Nov. - 18:17

  Erről valahogy senkin nem beszélt nekem, hogy itt ilyen is létezik, miszerint majd el kell válnom a saját apámtól bármikor is. Na még mit nem. Ha már valaki eldöntötte, hogy én akkor vámpír leszek, akkor igenis viseljen el az egész klán. Én is elviselem őket, nem? De. Na jó, mivel mindenki idősebb, persze, hogy Marcussal töltöm minden lehetséges időmet, még azt is, amikor alszom.
  -Miért nem? Kettő is? Kezdd a jobbikkal, jó? Mi? Ide tudna jönni? Akkor jöjjön ide, oksa? Majd rendes leszek vele, nem úgy mint a tündérrel, be fogom engedni, ígérem… de csak akkor, ha nem dobálja szét a ruháit. Az nem baaaaaaj.
  Máris jobb kedvem lesz a hírtől, azaz lehetőségtől, és persze rá is bólintok azonnal. Luc nem lehet olyan rendetlen, mint Jazz, az kizárt. Két egyforma figura nincs.
  Az meg már nem is érdekel, hogy ez mennyi időbe telik majd, de a lényeg, hogy Luc idejön, és más választása nincs is, mert ez annyira egyértelmű, és én is így könyvelem el.
  -Minek ment oda? Miért nem maradt itt? Itt is lehet vezetni. Van elhagyatott kápolna is, nem is kell építeni. Költözni? Innen oda? Marcus, ott mindig esik az eső. Tudod mit jelent ez? Hideg is van, és te oda akarsz menni? Szóvaaaaaaal, Luc ugye ide fog jönni?
  Anglia… hát én oda biztos nem megyek, mert meg fogok fagyni, és nem győzöm majd magam szárítgatni. Különben pedig szeretem New Yorkot, hát nem fogok átcuccolni a fél világon. Készpénznek veszem, hogy akkor majd Luc érkezik, azt a kápolnát meg ott hagyja másnak.
  -Ez jó ötlet, de ugye ő nem lesz féltékeny és nekem nem kell kiköltöznöm a hálódból, ugye? Odaadom neki az enyémet szívesen.
  Máris ötletelek, hogy Luc hol fog elférni, és hamar rájövök arra, ha én felajánlom az én hálómat neki, akkor mindig Marcussal kell, hogy aludjak. Kész főnyeremény.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Freshkills Park

  on Szer. 14 Nov. - 22:15

  Halkan nevetek.
  - A tündérnek neve is van - emlékeztetem a fiókámat arra, hogy illendő névvel illetni azt, aki be lett mutatva.
  Közben meg arra gondolok, hogy a kis pedáns Ethan hogy bírja ki velem egy lakásban? Bár ha belegondolok, egy ideje szinte nincs is semmilyen rumli otthon. Mióta felköltöztünk. Ezek szerint ő tart rendet a kuplerájomban? Nahát! Nagyon...
  Kedves.
  - Luc se egy túlságosan rendszerető srác - jegyzem meg csak úgy mellékesen.
  Hosszan kifújom a füstöt, Ethan ugyanis megint telis-tele van kérdésekkel.
  - Hogy miért ment el, az egy nagyon hosszú történet. - És nem is most fogom elmesélni, Majd Luc elmondja, ha itt lesz.
  Amúgy meg a megjegyzésein csak nevetni tudok. Amellett őszintén örülök, hogy nem akar Londonba költözni.
  - Igazad van! Állandóan fáznék. - Köztudottan rosszul viselem a hideget, pedig nekünk vámpíroknak elvileg nincs hőérzetünk. Nekem mégis van... talán csak érzékenységem.
  - Beszélni fogok vele - bólintok egy nagyot. Most nem veszem elő egyelőre a telefont, de az biztos, hogy még ma éjjel felhívom. - Felajánlod neki az ágyadat? Tényleg? De kedves vagy! De te akkor hol aludnál? - kérdezem vigyorogva, ugyanis nagyon is jól tudom, mit forgat a kis fejében, de egy kicsit cukkolni sosem árt a fiatalságot. - Arra gondoltam, hogy a régi lakosztályba költözhetne átmenetileg. A bútorok úgyis ott maradtak... csak kicsit ki kell takarítani.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Freshkills Park

  on Csüt. 15 Nov. - 19:30

  -Tudoooom, de... de ő olyan betolakodó... kicsit. Ilyen icipicit.
  Tudom ám, hogy hogy hívják a tündért, csak nem akarom kimondani, mert még mindig haragszom rá amiatt, mert ötleteket adott Marcusnak. Az nem volt szép tőle.
  Egyébként is trehány, hát összehajtogatom a ruháit, és direkt szétszórja, hogy utána velem veszekedjen Marcus, ne vele. Azt nagyon megjegyeztem neki, és egyszer vissza fogom adni.
  -Jaj, hát azért nem hagy szét mindenét, vagy de?
  Marcus is rendetlen, de azt még elviselem. Persze azt akkor sem értem, hogy az inget miért jó a fél méterre lévő szék előtt leejteni, ha amúgy is arrafelé megy.
  Arra, hogy Luc miért ment Európába, arra nem kapok választ, de azért kíváncsian lesek fel, hátha majd mégis, végül beletörődök, hogy az nem most lesz.
  Költözni viszont biztos nem fogok, mert akkor külön bejáratú radiátorom lesz, bár erősen reménykedek abban, hogy Marcus meggondolja magát.
  -Na ugye? Az nem nekünk való, nem nem.
  Még hogy úgy öltözzek, mint egy eszkimó, és mindenemet elrejtsem mert hideg van, az nem fog menni. Megnyugszom, hogy nem megyünk sehová, ez nem is volt olyan nehéz.
  -Okéééé. Persze, hogy fel. Ott nyugodtan aludhat, nagyon kényelmes. Jaj, hát akkor én veled fogok aludni, meeeert... ott lesz hely és különben is, muszáj, hogy melegítselek.
  Bólogatok lelkesen, a válaszom pedig annyira átlátszó, hogy csak na. Naná, hogy Marcussal szeretnék aludni, így is ott töltöm a nappalok többségét, nem szívesen adnám át másnak.
  -Okéééé, az még jobb ötlet. Összekészítem neki az összes takarítószert, ami szükséges.-Egyből beleegyezek ebbe az opcióba, még szép, mert így Luc messzebb lesz Marcustól, és nem pályázik majd a helyemre. Ez így olyan jól hangzik. Ahogyan az is, hogy minden felszerelést be fogok pakolni a lakrészbe, hogy ne kelljen még azért is átjönni hozzánk. Olyan rendes vagyok, hogy lassan magamtól is meghatódok.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Freshkills Park

  on Vas. 18 Nov. - 21:49

  Félig felvont szemöldökkel nézek rá, majd elpöckölöm a cigit. Nyirkos az idő, nem gyújtok fel semmit. Remélem.
  - Egyébként Jazzről jut eszembe... Holnaptól most már tényleg szextilalom van! - jelentem be. Eddig nemigen sikerült betartani a fogadalmamat, de most már réges rég itt az ideje. Már csak azért is, mert elkezdtem szervezni Ethan születésnapi buliját, és sokkal de sokkal jobban sülne el minden, ha előtte egy darabig nem feküdnénk le. Teljesen ki lenne éhezve, és százszor jobban örülne az ajándékának, mint amúgy.
  Kuncogok. Milyen rettentően előzékeny a bátyjával! Még a takarítószereket is összekészíti, hadd takarítson! Több évszázadig voltam együtt Luc-kel, de egyszer se láttam, hogy megbolondította volna a takarítási láz. Rafkós a kis fiókám, az egyszer biztos! Nem kell féltenem.
  - Aludni alhatsz velem. De semmi tapi vagy himihumi! Te alszol a te térfeleden, én az enyémen. Holnaptól - bólogatok, na de csak azért, hogy magamat is megerősítsém ebben a nem túl erős elhatározásban.
  Körbeértünk a kis parkon, hazafelé tudjuk végre venni az irányt. Kezd már kicsit hűvösödni.
  - Egyébként mik a terveid a szülinapodra? - érdeklődöm teljesen ártatlanul, mint aki nem is szervez világraszóló partit, á nem.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Freshkills Park

  on Hétf. 19 Nov. - 17:55

  Kezdek morcossá válni, mikor Marcus csúnyán néz rám Jazz miatt. Pláne amikor még bejelenti, hogy akkor a tündérnek köszönhetően nem lesz szex, na akkor robban a bomba.
  -Komolyan? Most komolyan egy hülye tündér megjegyzése miatt kell lemondanom rólad? Csak azért, mert kitalálta, hogy én túl fiatal vagyok? És ő mi? Ő meg túl öreg. Akkor? Akkor ez nem számít? És mióta hallgatsz te egy tündérre? Mától majd ő írja a szabályokat?
  Egyből megállok és csípőre vágom a kezeimet, úgy emelem a tekintetemet Marcusra. Sírni tudnék, tényleg, egyszerre a dühtől, a csalódottságtól, a kétségbeeséstől. Idejön ez az izé, lepedofilozza az atyámat, és akkor minden úgy lesz, ahogy ő akarja? Soha többet nem engedem be. Meg fogom változtatni a kódot is.
  Luc-nek pedig adok én munkát, majd megmondom neki, hogy így akkor úgy rendezheti be a kecót, ahogy neki tetszik, az meg nem megy takarítás nélkül. Ugye.
  -Én nem tudok úgy aludni, hogy ha nem bújok oda hozzád. Ha pedig odabújok, akkor át is öllelek, és akkor az meg már tapi. Ez nem ér.
  Duzzogva fordulok meg, azaz irányba, hogy akkor hazamenjünk. El is ment a kedvem mindentől, még beszélgetni sem akarok, de a tündért meg fogom fojtani, most már biztos. Vagy megmérgezem. Vaskalitkába zárom, vagy tudom is én.
  -Elvonulok egy swinger klubba, vagy felhívom Maximot. Még nem döntöttem el.
  Sértődötten jelentem be a nem létező tervemet, mert szervezett bármit is a fene, eszemben sem volt, de ezek után muszáj leszek.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Freshkills Park

  on Hétf. 19 Nov. - 20:54

  Hujjujuj... Úgy néz rám, mintha meg akarna ölni, és ráadásul hogy felpaprikázta magát! A kis pukkancs! Felszívta magát, mint egy gömbhal. Imádnivaló! Megpaskolom a szöszke kis fejét, mint egy aranyos, mérgesen fújtató kiscicának.
  - Nyugi Ethanke, csillapodj! A bújás és az ölelkezés talán még belefér a keretbe. És már nincs olyan messze az a születésnap. Három hét, vagy mennyi? Azt fél lábon is kibírod! - próbálom megvígasztalni.
  Az egy dolog, hogy ő nem szexel, de nekem se lesz házi ágyasom. Erre még nem is gondoltam. Három hét az rengeteg! De már elkezdem összerakni fejben, hogy kiket is fogok felkeresni ezidő alatt. Olyanokat is, akiket régen láttam. Ó igen, például egyes sötét lelkű mágusokat... Meg még nála is régebbi ismerősöket.
  A szemem sarkából figyelem, hogy ballag mellettem durcizva. Már el is felejtette, mi történt az este ezt megelőző részében. Ez jó, tulajdonképpen ez is benne volt a cél-pakliban.
  - Mi lenne, ha a születésnapodon velem lennél? Elviszlek randevúzni - közlöm vele, és megint átkarolom a vállát. Csak akkor engedem el, amikor beszállunk a liftbe, mert ott előre engedem.
  Amint felérünk, semmi kedvem elpakolni a Grimoire-t, szóval ott marad, ahová le lett téve. Én meg neilátok, hogy levetkőzzek, és ágyba bújjak. Ethant magam mellé húzom, és megvárom vele a hajnalt, persze egy kis puszilkodás kíséretében. Ez még nem tilos. Csak a tapizás és a himihumi... Ugyebár.


  Köszönöm a játékot wow
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Freshkills Park

  on Hétf. 19 Nov. - 23:01

  Vérig vagyok sértve, és ezen az sem változtat, hogy kapok egy puszit a fejemre. Ez kevés, ez olyan semmilyen sem, hiába Marcustól kapom.
  -Az már majdnem ugyanaz, ha úgy vesszük, de ez akkor sem fair dolog. Három hét… Marcus, annyi idő alatt meghalhatok még háromszor, véget érhet a világ, elcsaphat egy autó… az rengeteg idő.
  Fújtatok, már csak karmolnom kellene mellé, és tényleg úgy festenék egy mint egy apró vadmacska. Igen, most az vagyok, mert ez így kínzás. Persze szívesen bújok Marcushoz, legalább az legyen meg, csak… csak… és ez a tündér hibája.
  Jelenleg pedig ez a legnagyobb problémám, a kisebbik az a múmianő, mert az most nem érdekes, ez sokkal fontosabb ügy. A szülinapomra meg készülnöm kell, ez is tiszta sor, bár azért Marcus ajánlata sokkal kecsegtetőbb.
  -Lehet? Szeretném veled tölteni. Randi? Jóóóó. Nem árulod el, hová megyünk, ugye? Kicsit sem? Semmit sem?
  Azonnal felvillanyozódok, fene megette a durcit, így már vidáman baktatok Marcus mellett. Vele szülinapozni az jó, pláne, hogy még randi is lesz, már nem is érdekel az a 3 hét. Perpillanat.
  A liftbe is vidáman szállok be, és bár terveztem, hogy lefényképezem a Grimoire minden egyes oldalát, ha már Marcus ezt anno elfelejtette, de annyira kimerültem, hogy sokkal jobban vonz az ágy,.
  Sokat nem bajlódok a vetkőzéssel, nesze neked a szétdobált ruhákért morgás, kit érdekel? Máris Marcushoz bújok, és kivételesen képes vagyok megállni, hogy tényleg csak csókolgassam. Naná, mert fáradt vagyok.


  //Én is köszönöm. wow//

  Re: Freshkills Park

  on Vas. 25 Nov. - 18:40

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Freshkills Park


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:29