Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság

  Share
  avatar
  Armand Assante

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Kor : 151
  Foglalkozás : Professzor (régészet-antropológia)

  Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság

  on Pént. Nov. 02 2018, 22:54

  Johannesburg közelében

  avatar
  Armand Assante

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Kor : 151
  Foglalkozás : Professzor (régészet-antropológia)

  Re: Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság

  on Pént. Nov. 02 2018, 22:55

  Des - Armand

  Marhára nem az én ásatásom és marhára nem jó, hogy nem az. Elhappolta előlem a kisasszony, és nem, most nem mondanám, hogy azért, mert bájosan tudott mosolyogni a pályázat kiíróra. A trollok gyöngyszeme, most mit szépítsem. De hogy én ilyen agyalágyult legyek, hogy nem tudom elhappolni, ez kész. Mit ad isten, balesetet szenvedett. Nem, nem az én kezem volt benne. Akárki is volt, áldom érte.
  Pár órája érkeztem, voltaképpen majdnem befékezve a barlangba. Rossz előérzetem volt már a pályázat eleje óta, s mióta közeledtem a helyszínhez, még inkább.
  Nem olyan régen, mindenkit hazaküldtem ma. Láttam az eredményt és bizonytalanná váltam. Fogalmam van, mibe nyúltak bele, még azt nem tudom, mi lenne a megoldás: folytatni és úgy befejezni, vagy most abbahagyni. Vagy nem pár órája történt mindez? Az időérzékem teljesen eltűnik, ahogy haladok előre. Az sem zavar, hogy az aggregátor kezdi jelezni, kéne tölteni.
  avatar
  Desmond O. Cross

  Faj : Angyal
  Rang : Arkangyal (Gabriel)
  Tartózkodási hely : jelenleg a halandók között
  Foglalkozás : Hírnök, arkangyal

  Re: Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság

  on Szomb. Nov. 03 2018, 20:07

  Armand & Des

  Az emberek a Kert hátrahagyása óta kívánják gyarapítani tudásukat, felfedezni az ismeretlent, hogy általa szélesebb perpektívát tudhassanak magukénak az őket körülvevő világról. Ami, miként lábaim a földi létsík talaját érintik (halandók mértékével nézve hosszabb idő után először), egy emlékképet idéz fel bennem. A régmúlt egy oly' lenyomatát, mely idősebb, mint azt a legtöbben felfognák...
  Az emberek csodálták az égig nyúló építményt.
  Térdre borultak, s imádva kántálták az Úr nevét. Fejükben minden eltelt pillanattal csak jobban fogant meg a gondolat: magasabbra, magasabbra! Még tovább akartak nyúlni, fel az ég fölé, fel egészen a Mennyek országáig. A nyughatatlan lángnyelvekként működő áhítozás, a több elérésére buzdító vágy, a többé válás ígérete, csakúgy, mint a Tudás Fájának esetében, újra megmutatkozott. Meglehet, közrejátszott bűnbe esésük, a tiltott gyümölcs csupán felcserélődött a tiltott tudás utáni vágyra. Atyám pedig úgy gondolta, ez nem elnézendő tett.
  "Tudniuk kell, hogy összetartoznak és egymás felé forduljanak, ahelyett, hogy felfelé kívánkoznak!" Így csendült felém az Ő szava. Így hát megszólaltattam  kürtömet, lejőve a Földre. S a torony megadta magát hangjának ereje nyomán. A szerkezet magatehetetlenül omlott össze, míg az emberek fejvesztve széledtek szét, riadtan és zavarodottan kiáltottak különböző nyelveken:
  "Ledőlt! Bábel tornya ledőlt!"

  Az évek (inkább évezredek) teltek ugyan, de a halandók kapcsolatát a tudással és az ismeretlennel még az idő hatalma sem volt képes megváltoztatni.
  Így történhetett hát, hogy most itt vagyok, újra köztük járok, ezúttal olyan hely közelében, mely már az ősi időkben is sötét erők, árnyak környezetévé vált. El kell választanom karmaiktól azt a férfit, ki még nem is sejti, hogy pontosan az irányukba tart.
  Tekintettel a körülményekre és a rajtunk kívül szerencsésen elhagyatott területre, gyorsan tudok cselekedni és immáron a barlang fedésében közelebb lépni a különleges ismeretek birtokában lévőhöz.
  - Egy író szavaival élve: "A sötétben a gondolatok tökéletes kört írnak le, akármit tesz is az ember ellene." - halkan hallatom hangom háta mögött állva, mert nem akarok ráijeszteni, sem pedig bemutatkozás gyanánt felvágni, hogy azzal kezdek, a gondolat igazából tőlem ered.
  És azt sem sikerült leküzdenem, hogy burkoltan figyelmeztessem az árnyak között megbúvó veszélyekre. Mindazonáltal nem mozdulok, csak töretlen, barátságos mosollyal állok egyhelyben, sztoikus nyugalmammal fémjelezve, hogy nem óhajtok távozni, addig semmiképp, amíg ő nem teszi meg.
  A feladat az bizony feladat, méghozzá Istentől származó.
  avatar
  Armand Assante

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Kor : 151
  Foglalkozás : Professzor (régészet-antropológia)

  Re: Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság

  on Vas. Nov. 04 2018, 20:49

  Vonz, a fenébe, vonz és még ellen tudok állni. Csakhogy az a baj, önként kell vállalnom ezt a csapdát és nagyon észnél kell lennem. Itt nem hagyhatom, el nem halaszthatom a tennivalót. Márpedig egyedül kevésnek tűnök, míg meg nem bizonyosodom arról, meg tudom csinálni, vissza tudom zárni, elzárni, akármicsinálni. Csakhogy az idő ellenem dolgozik. Mágiám védőpajzsként vesz körül, minden téren, ám a folyamatos megrohamozás, pláne, hogy eléggé erősebb, mint én, csökkenti az esélyeimet, jelentősen.
  Elkomorodva dörzsölgetem többször az állam, nagy ívben téve arról, hogy nagyon király maszatcsíkokat hagyok a képemen. Dolgozom. Ilyenkor konkrétan semmi sem számít.
  A vonzás olyan erős, hogy amikor a barlangba lép valaki, érzem meg, hogy itt van. Az idő visszazökken a medrébe, én meg jobban kiegyenesedem, de még a helyre meredek.
  - Ez most a sötétben minden tehén fekete, vagy a hogyan szól egy tenyér, ha csattan?
  Aztán megérzem, nem egy sima ember áll a hátam mögött.
  - Teee, nem a postás vagy – még mindig nem fordulok felé. Az idő!
  - Mivelhogy én is tudom, mi van a csomagban – sóhajtok egyet és közben tovább bontogatom falat, finoman, hol pedig a padlórészt. Mindehhez lassan már csak a sisaklámpám fénye van.

  Ajánlott tartalom

  Re: Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:16