Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Carlmichael Ház - Tárgyaló

  Share
  avatar
  Reinald Carlmichael

  Tartózkodási hely : New York City
  Foglalkozás : Chief - OTD

  Carlmichael Ház - Tárgyaló

  on Vas. Nov. 04 2018, 01:15

  ....
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Carlmichael Ház - Tárgyaló

  on Vas. Nov. 04 2018, 21:44

  Reinald - Raul

  [A puccs estéje, éjszakája]

  Agronnal és a Ketoval találkoztam délután, régen láttuk egymást, ideje volt megejteni ezt is, elsztorizgatni és átbeszélni a készülő vihart. Most viszont Reinadlhoz tartok, a Carlmichael Család fejéhez, őt is évekkel ezelőtt láttam utoljára, mielőtt Noel létformát váltott.
  A bejárathoz érkezem pontosan, rejtve, portálon keresztül, ám az ott állók számítottak rám, nem okozok meglepetést.
  Köszöntöm őket, és szó nélkül követem őket, hogy Reinaldhoz vezessenek. Egészen addig komor az ábrázatom, míg be nem zárul mögöttem az ajtó.
  -Reinald, nem hittem volna, hogy még látni akarod a képemet így közel 9 év után.
  Széttárom a karjaimat egy baráti ölelésre, hogy üdvözöljem a Család fejét. Nem kell ahhoz napi szinten kommunikálnunk, hogy tudjunk a másikról, aminek kell, az eljut mindenkihez, a többi pedig azok között marad, akikre tartozik. Már ha tudja az ember fia, kiben bízhat és kiben nem.  #cc3300
  avatar
  Reinald Carlmichael

  Tartózkodási hely : New York City
  Foglalkozás : Chief - OTD

  Re: Carlmichael Ház - Tárgyaló

  on Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

  Nem egyedül vagyok a dolgok elkendőzésében, de még így is sűrűn igazgatom a nyakkendőm ma, míg végül úgy nem látom, hogy most már a másik oldalra fókuszálhatok.
  Ráadásul még az egyik rookie még rookiebb lett. Pár napja ébredt fel, és ráadásként az újonnan ismét létező Forrást képviseli. Muszáj voltam kapcsolatba lépni Nathaniellel. Nem sürgethetem, merre is alakuljon, vagy legyen már valami velük kapcsolatban, azt viszont tudom, hogy Nathaniel éppen azért utazott el az év elején, hogy összegyűjtse a Forrás tagjait. Így tudja, mihez tud és tudunk kezdeni a helyzettel.
  Hangos sóhajjal foglalok helyet a Család egyik pihenő sarkában, kiengedve a nyakkendőt végre. Egy csésze kávét kívánok, mellettem gőzölög. Feketén, röviden és cukormentesen.
  Fogom a csészét és a tárgyalóba zárom magam, míg Raul megérkezik. A nyakkendőm visszaigazítom, megszokás. Pedig csak le kéne vennem már.
  - Hey, Raul, igazán kedves tőled, hogy átruccantál – ölelem meg a vállát barátian.
  - Ha már nekem szoros a menetrendem. Bár, kinek nem – teszem hozzá. Senki idejét nem becsülöm le, mindez csupa irónia volt részemről, magam felé. Hiszen, ha szakítok rá időt, akkor hamarabb látom.
  Hellyel kínálom.
  - Frissítő? Enni valamit? A konyhátokkal nem tudunk versenybe szállni, de hátha van valami ínyedre való – a fogadra valót nem véletlenül koptattam ki a szókészletemből. Szép kis diplomáciai bonyodalom tudna ebből fakadni az éjtestvérek között.
  Leülök, és megsimítom a nyakkendőmet, mire rájövök, hogy már nem kéne. Meglazítom, majd leveszem, a karfára fektetem. Kigombolom a felső gombot.
  - Sok minden játszik most együtt, Raul – vágok a közepébe. Hogy ki hogy van? Nem angolnak születtem, az isten szerelmére.
  - A világ több pontjából, és más dimenziókból is jeleztek változást. Pár éve volt egy nem túl szép esemény, az eredmények szerint azonban most nem erről van szó. Mintha... – töprengve simítom meg ajkam, a karfára támaszkodva féloldalt.
  - A vérfarkasok egy csoportja kutatni ment. És nem csak a szomszédba. Híre kelt, hogy végre ismét lesz egy orákulum. A Forrásról meg már mindenki tud – legyintek, összefoglalva, amiről beszélni szeretnék vele.
  - Ugyanakkor azt senki sem tudja még, miben és mennyire változott a Forrás. A többi fajok jelezték, hogy ez már nem ugyanaz a rezgés, ami régen volt. Ami érthető is – szünetet tartok.
  - Csakhogy jelentősen megváltozott.
  Várakozok. Nem vagyok hivatalos, de laza sem. Baráti beszélgetés.

  Ajánlott tartalom

  Re: Carlmichael Ház - Tárgyaló


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:17