Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Paola Seton

  Share
  avatar
  Paola Seton

  Faj : Ember
  Tartózkodási hely : NY
  Kor : 28
  Foglalkozás : Szobalány

  Paola Seton

  on Vas. Dec. 16 2018, 20:39


  Paola Seton


  „There comes a time in your life when you have to choose to turn the page, write another book or simply close it.”


  Faj:
  Ember
  Alfaj:
  Nem tudok arról, hogy volna alfajom
  Falka/Klán/Királyság/Család:
  -
  Rang:
  -
  Képességek/Irányzat/Fókusz:
  Hangokat hallok
  Születési hely:
  Madrid, Spain
  Születési idő:
  1990. 9. 9.
  Látszólagos kor:
  Attól függ kinek milyen jó a szeme
  Beharapás/Beölelés
  Tündérré válás/Családba kerülés ideje/helye:
  -
  Avataron:
  Morgan, Lindsey
  Kinek alkotom:
  -


  Különleges ismertetőjegy (a csoportból fakadón):

  -


  Jellem:

  Büszke vagyok, de ismerem a bocsánatkérés rituáléját. Erős vagyok, de bántható, sérthető és törhető. Nyitottan állok a világhoz és a benne élőkhöz, de mégis hét lakat alá zárom legvalódibb önmagam. Tudatos tervező vagyok, de még így sincs semmi tudatos abban, amit csinálok. Igyekszem, de nem eléggé. Ennyi idős koromra megtanultam, hogy a pillanat érdekeljen, ne az amit gondolnak rólam. Élni szeretnék anélkül, hogy bármit meg kelljen bánnom. De amit még ennél is jobban szeretnék az az, hogy megint elfogadjanak. Szükségem van valakire, aki mellett nem érzem félembernek magam. Nem kajtatom a szerelmet és nem hajhászok barátságokat. Mert büszke vagyok. De ettől még olyan jó lenne, hogyha meglelném a jellemem másik (nem jobbik s nem rosszabbik) felét. Akkor talán megérteném végre saját magamat (és a hangokat) is.

  Történet:

  Tollat forgatok ujjaim között. Nincs előttem papír, nem kívánok írni. A tollat ajándékba kaptam és sokat jelentett számomra valamikor, ám már rég nem vettem elő. Nem, mert eltemette az érzéseket a múlt pora, belepte őket a felejtés pókhálója, mert így akartam. Ezt hitettem el mindenkivel, kiváltképp magammal. A toll csak egy tollá avanzsált én pedig hosszú időre elfeledtem azt, hogy milyen is volt, amíg még ott jártam, ahová ma már nem tartozom.
  Elhagytam Madridot, mert büszke nő vagyok. Elhagytam, mert már nem szerettem azt, hogy az utcákat róva is akarva-akaratlanul olyan dolgok felé futottak gondolataim, melyekhez már nem volt közöm. Menekültem azért, hogy ne bánthassanak meg, de közben elhagytam egy nagyon fontos részét is az életemnek: az otthonom.
  Nem beszélek jól angolul, soha sem tanultam meg megfelelő módon a nyelvet. mindig elég volt annyi, amennyivel, nagyjából értettem a karattyolást a feliratos filmek alatt. Nem azért nem képeztem magam, mert nem vagyok igényes, hanem mert volt akitől megkérdezzem, hogy mi mit jelent. Talán miatta vagyok éppen itt. Nagy merészség kijelenteni, hogy az előle való menekülés űzött éppen angol nyelvterületre, de talán igaz. Ha be is csuktam a szívemet előtte és miatta, egy kicsit mégis jólesik emlékeznem rá.
  New York volt a kedvenc városa. Állandóan csak erről magyarázott nekem, tervezgette, hogy majd együtt ellátogatunk ide. Aztán persze nem látogattunk sehová sem együtt, mert megelégelte azt, amilyen vagyok és nekem is elegem lett abból, amilyen ő. Pedig egyszer szépek voltunk együtt, jó visszaemlékezni rá a tollát nézegetve. Nekem nem fáj, mert nem bántott. Nem jutottunk el odáig, hogy bántsuk egymást, mert már hamarabb megpattantam. Esélye nem volt hazudozni nekem bár tény, hogy így én sem ismertem meg a titkait. Nem tudhatok semmit arról, hogy nem egy világot élünk, s már nem akarja minduntalan megmagyarázni nekem, hogy a hangok, amiket hallok nem az őrületből fakadnak.
  Rengeteg emléket hagyott nekem örökül. Ma már hiszem, hogy ő nem ment volna sehová, s hogyha behódolok az akaratának olyan esetekben, amikor szerintem hülyeségeket beszélt holmi Árnyvilágról meg Látókról, s elhiszem mindazt, amit magyaráz, akkor nem itt tartanánk. Éppen csak elég volt nekem a magam elmebetegsége, nem kellett az övé is. Sok volt. Nem bírtam elviselni már.
  Mégis itt New Yorkban a kocaangolommal állandóan egy dolog jár a fejemben. S még csak a tollat sem kell elővennem ahhoz, hogy emlékezzem a furcsa szóra. Parabatai. Gyakran motyogom magam elé, nem törődve azzal, hogy hallja-e valaki. A személyes mantrám lett, pedig nem is tudom, hogy jelent-e valamit. Már minden módon próbáltam értelmet keresni neki. De nem anagramma. Nem valami olyan holt nyelv, amit ő tudott. Nem is kéne, hogy érdekeljen, de ez itt New York.
  Ő szeretne itt lenni.
  Ő az, akinek szeretnék rengeteg dolgot elmondani (de nem fogok soha).
  És ő véste bele a tollba ezt az egy szót ajándékul.
  Nekem.
  Ha nem kéne is sokat jelent.
  Nekem.

  Re: Paola Seton

  on Hétf. Dec. 17 2018, 21:15

  Szia Paola!

  Üdv az oldalon, érezd jól magad köztünk. Smile

  Az et-d érdekes, élmény volt olvasni, így nincs más hátra, mint az avatarfoglalás, és futás játszani! :-)


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:10