Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Conrad New York

  Share
  avatar
  Zyanya Ixchel

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island

  Conrad New York

  on Pént. Dec. 21 2018, 23:05

  A hotel a város szívéből emelkedik ki.

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Zyanya Ixchel

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island

  Re: Conrad New York

  on Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

  Szükségem volt némi térre ahhoz, hogy lássam, milyenné vált a világ. Lucius közelsége sanos túlságosan összezavart ahhoz, hogy felnyithassam a szemem. Gyakorolnom kell mindazt, ami szükséges a túlélésemhez ebben az időben, és ezt a legjobb, ha egyedül - vagy legalábbis nélküle - csinálom. Nem akarok függeni tőle.
  A lakosztályom a felső emeletek egyikén van. Egyedül vagyok, a tér mégis hatalmas. Már egy hete, hogy berendezkedtem itt, és rá kell jönnöm, szükségem van egy saját szobalányra. A ghoul, akit Lucius kölcsönadott, sajnos nem igazán az a társ, akire vágyom éjszakánként magam mellett, és a szálloda személyzete is csak nappal áll a rendelkezésre olyan kapacitásban, amely számomra megfelel.
  Néha szörnyen nehéz! A szálloda igazgatója azonban a kölcsön ghoul közbenjárásával a rendelkezésemre bocsátott egy éjszakai szobalányt, aki kizárólag az én óhajaimat fogja lesni.
  Mivel már sikerül egyedül felöltöznöm (ezek a modern ruhák meglehetősen egyszerűen kezelhetőek), a kanapén ülve várom, egy tükörben nézegetve magam. Nem tudom eldönteni, hogy eléggé emberi-e már a szemem. A vöröses árnyalat kezd eltűnni az íriszeimből, de néha még fellobbannak máskülönben aranyszínű szemeimben. Persze még ez sem egészen természetes, de képtelen volnék valamiféle unalmas sötétbarnával létezni. Azt a kontaktlencse nevű dolgot képtelen vagyok elviselni a szemeimben.
  Amint a lány belép, leteszem a tükröt, és felemelkedem a kanapéról. Vettem már jó pár angol leckét, de egy hónap alatt nem lehet megtanulni egy nyelvet, mikor oly sok egyéb tennivalóm is akad!
  - Jó estét! Ön biztosan Paola. Zyanya vagyok.
  Megvárom, míg közelebb jön hozzám, mielőtt üdvözlöm. Ha esetleg nem merne, közelebb intem magamhoz. A bemutatkozás csak ezt követően történik. Szimpatikus lány, erősnek és szívósnak tűnik, na meg intelligensnek. De vajon hogy tud majd megbirkózni azzal, hogy az új úrnője, hm, mi is az a szó... természetfeletti? Érzek benne valamit, de nem tudnám megmondani, hogy mit.
  - Milyen utasításokkal látta el az igazgató? - kérdezem. Biztosan nem fogalmazok helyesen, de ez cseppet sem érdekel, nem vagyok hajlandó emiatt aggódni. Majd ha itt az ideje, aggódom.

   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:19