Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Forest Avenue

  Share

  Forest Avenue

  on Pént. Jan. 16 2015, 12:17

  First topic message reminder :  [You must be registered and logged in to see this image.]


  A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 06 2015, 23:22-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 15:20

  Kyle - Leo - Noel

  Le fog szokni a rohanásról, de néha még elfeledkezik róla, főleg akkor, ha annyira szeretne valamit megosztani mással, és persze kibe rohan bele? Kyleba. Bólint a feddésre, nem a kiesett idő miatt száguldozott, de majd ezt is kiiktatja, pedig kezdi élvezni... majd máshol.
  Egyből a park felé indul amit kiszemelt, és ami tökéletesen megfelel a célra, közben rendezi a gondolatait is, hiszen ideje, hogy beszéljen Leoról is.
  -Nem. Köszönöm. Szeretném jelezni, hogy a múltkori Bronxba történt kiruccanásunkkor megismerkedtem valakivel. Vele találkoztam a múltkor is az egyik parkban. Leonak hívák, mágus, és lehet, hogy valami kialakul...t köztünk.
  Megköszöni a rejtést, Kyle megelőzte, jócskán, de ebből is tanul, nem elég majdnem a célnál megcsinálni, jóval előbb szükséges.
  Nem könnyű az érzéseiről beszélnie, pláne, hogy tudja, az idősebbeknek nem nagyon vannak, vagy csak elvétve, és ráadásul pont annak a valakinek, aki előtt titkolja, hogy iránta milyen érzéseket táplál.
  Annyi mindent tudna mesélni viszont, Leo nagyon édes és kedves, jól érzi magát a társaságában... de azért untatni sem akarja Kylet.
  -A másik pedig, hogy sikerült növelnem az időt nem is kicsit, hogy ha tűz éri egy fajtársamat, akkor nem gyullad meg rögtön, illetve nem ég meg, nem lobban lángra. 3 perc, itt tartok, ezt szeretném megmutatni, hogyan működik.
  Miért akarja ezt megosztani az atyjával? Pont azért, amit annak idején mondott, mi van akkor, ha erre nem vevő a vámpír társadalom? Viszont akkor is hatalmas előrelépésnek tartja, mert ez az idő tényleg elég ahhoz, hogy egy vámpír léte megmaradjon.
  Amire felfigyel az az energia, amit már nagyon is jól ismer. Leo. Hát itt van a közelben? A szigeten? Elmosolyodik, legalább be tudja mutatni Kylenak. Az meg sem fordul a fejében, hogy a mágus esetleg egészen mást feltételezhet.
  -Leo!
  Szinte felragyog az arca a férfi láttán, és rögtön be is mutatja akkor már Kylenak és fordítva.[/color]
  -Róla beszéltem. Leo Veikko, vele ismerkedtem meg. Leo, ő az atyám Alexander Kyle Chairman és nem mellesleg a klánvezérem.
  Lehet, hogy ez nem volt betervezve, ennek ellenére örül, mert így Kyle a saját szemével láthatja a mágust, akiről tuti, hogy már halott, sőt, lehet, utána is árt annak, kicsoda, de mégis. Ráadásul így Leo is megismerheti az atyját.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 15:52

  Nem feddem jobban, mint szükséges, ezért az eseten hamar túllendülök, hagyva, hogy megmutassa, hol is tart a kísérletben. Reméltem, hogy nem ennyire nyílt helyet választ, ám ha ez a megfelelő, akkor ez a megfelelő.
  - Kérlek – nézek körbe, figyelve a környéket, voltaképpen azonban a rejtőzés már segítségünkre van, a veszélyre meg minden esetben fel vagyok készülve.
  A szemeibe tekintek, amikor végre elmondja, amiről már régóta van tudomásom, pontosabban az első pillanat óta. Mikor megéreztem, finoman visszahúzódtam tőle, meghagyva számára az intim pillanatot, a veszélyt még így is képes vagyok érzékelni.
  - Mágus? – társam jut eszembe, aztán pedig amikor férfinév hangzik el, az arca is, több ezer év távolságból. A szerelmi vallomása, a csalódottsága és megértése, hogy úgysem reménykedett benne, de nem akarta titkolni. Aztán a halála.
  - Mi alakult ki közöttetek? – burkol, ám ki akarom vele hámoztatni a lényeget. Érzékelem zavarát, a fejlődéshez azonban az érzelmek feletti uralom is hozzátartozik. Kíméletlennek és kegyetlennek tűnik ez, de a javát szolgálja.
  Azon sem csodálkoznék, hogy a hirtelen megugró sikeraránya ennek köszönhető. Képes inspirálni ez az érzelem, aztán meg ledobni a legmélyebb gödörbe.
  Mielőtt még kimondanám, hogy vállalkozom a kísérleti alany szerepére, a kísérőnk odalép és felajánlja a segítséget, alanyként, ha szükséges. Ránézek és biccentek. Ez is a feladatai közé tartozik.
  - Az előbbiről beszélünk, miután megmutattad, mire jutottál – teszem Noel vállára a kezem. – Szeretnék a másikkal kapcsolatban több időt szánni rád.
  A mágus energiája közeledik, s csak azért figyelek fel rá, mert ismerős, s mert Noel reagál rá, láthatatlanul. Sok más természetfeletti van a szigeten, nem foglalkozom velük, míg veszélyt nem jelentenek, vagy míg kapcsolatba nem lépnek velem.
  A kísérőre pillantok, jelezve, hogy engedje közelebb nyugodtan az érkezőt.
  - Nem mellesleg nélkül egészen jó most már a bemutatás – igazítom ki Noelt, nem megszégyenítve, de helyére téve a helyzetet. Ha hagyom, a rang sérül ismét. Sokat kell még tanulnia Noelnek, de a hangomon és válaszomon türelem érződik.
  Megdöntöm magam annyira, amennyire szükséges. Eredeti nevem mára már csak kevesen tudják, s mindig az aktuálisat használom.
  - Örülök, hogy megismerhetem. Véletlen találkozásnak köszönhetem ezt a szerencsét, vagy ...? – nézek Noelre.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 16:31

  Félreértés a köbön-Avagy hogyan csesszünk el egy találkozást...

  Közel engednek, és Noel boldogsága ahogy meglát vigyort csal az arcomra. Rajta tartom egy kicsit a szemeim majd a bemutatónál felnézek az "atyjára". Ahogy Noelre né egyből próbálom menteni a dolgot.-Nem! Szóval ez teljesen véletlen...most költöztem ide Bronxból...-mondom ahogy tarkómra teszem egyik kezem jelezve, "bocs én vagyok az ügyeletes hülye gyerek". Nem így akartam elárulni Noelnek, de igen, miatta ide költöztem. Az engedélyemet megkaptam és a Brat rokonaim is szabad utat engedtek. Persze jól kell viselkednem és ezzel tisztában is vagyok. Nem akarok én semmi bajt...a baj az magától jön hozzám...-Szóval én is örülök a találkozásnak.-mondom egy mosollyal, és agyam megjegyezve a mozdulatot, viszonzom a meghajlást. Ahogy felegyenesedek lassan végig mérem az idős vámpírt. Ő árasztja ugyan azt az energiát mint Noel, csak sokkal erősebb....Vagyis nagyon...Csak csendben figyelek, gondolkodok mi lehetne a legjobb beszélgetés kezdeményezés, hiszen most nem csak Noel van itt, és a kísérő nincs tűlünk 1 km-re ráadásul az atyja, klánvezére is jelen van...Gondolom azért biztos hallottak már rólam, ha nem Noeltől a kísérőktől vagy ilyesmi....Olyan fura érzés fog el ahogy kettejüket nézem így. Van itt még valami amit az agyam nagyon szeretne látni, de most bizony vissza tartom minden erőmet. Egy rossz kutakodás és máris kész a baj...Meg már megfogattam, nem kutagszok, Noel agyában sem....-És meg szabad kérdeznem az itt lét okát, vagy túlságosan tolakodó vagyok?-kérdezem ahogy zsebre teszem kezeim és hol Kyle-re hol Noel-re nézek.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 17:19

  Sokat gondolkodott, hol lenne ideális bemutatnia a kísérlet eredményét, az is megfordult a fejébe, hogy az alagsor erre tökéletes lehetne, ám az nem túl életszerű, ezért döntött az elhagyatott park mellett.
  A mágusról viszont mindenképpen említést akar tenni, senkit ne érjen váratlanul, vagy ne később derüljön ki, esetleg ez így nem oké. Nem olyan rég rakta össze a kirakós darabjait is ahhoz, hogy ráébredjen, Kyle már a legelső találkozásukkor is tetszett neki, csak akkor még nem volt tudatában annak, hogy ez tényleg így van. Persze, hogy kellemetlenül érezte magát, hiszen tudta, hogy az atyjának családja volt, és nem a saját neméhez vonzódik, így ezerrel igyekezett leplezni.
  -Igen, mágus, egy nagyon kedves mágus.
  Elmosolyodik, az első pillanatokban úgy tűnt, hogy nála mogorvább alakot még nem hordott a hátán a föld, aztán kiderült, az csak az álarc, és egy igazán érző szívet takar.
  -Pontosan nem tudom meghatározni, de nem közömbös a számomra, és én sem az ő számára. Sokkal több már most, mint egy barátság. Hirtelen jött, valami nagyon megfogott benne, és úgy érzem, hogy ebből sokkal több lehet.
  Arra nem volt felkészülve, hogy ezt tovább kell boncolgatnia, érezhetően zavarba is jön, mégis próbálja érthetően elmagyarázni, esetleg kapcsolatba bonyolódhat Leoval. Legalábbis minden jel erre mutat, a múltkori találkozásukkor valami átfordult mindkettejükben. Azóta tényleg szárnyakra kapott, amin hónapokig gondolkodott, pillanatok alatt megtalálta.
  A kísérő felajánlását megköszöni, elfogadja, de elsőként saját magán fogja megmutatni, lássák, tényleg működik, és nem csúszhat bele hiba.
  -Rendben, köszönöm.
  Meg kell szoknia, hogy beszél az érzéseiről, és lehet, ez nem éppen kellemes vagy egyszerű, de muszáj. Eddig mindig magába fojtott mindent, ezen is változtatnia kell. Halad, kis léptékkel, de halad.
  Leo felbukkanásának nagyon örül, konkrétan boldog, de most nem illő csak úgy odasétálni hozzá, nem "kettesben" vannak, és erre figyelnie kell. Ennek ellenére titkolni sem tudná, hogy mennyire felvillanyozta a mágus megjelenése.
  A bemutatást megejti, és lehet, éppen azt szerette volna kiemelni, hogy Kyle klánvezér, de a megfogalmazása nem sikerült tökéletesre.
  -Elnézést.
  Elpirul, tényleg nem akarta elbaltázni, és mégis sikerült. Amikor Leo megemlíti, hogy ideköltözött, felkapja a fejét. Vajon miatta? Tényleg ideköltözött miatta? Kisfiús mosollyal nézi őt, amit az előbb még feltételes módban mondott, azt most már biztosra veszi. Igen, ebből több lesz barátságnál, sokkal de sokkal több.
  -Valamit mutatni szerettem volna, ezért indultunk útnak.
  Többet nem mond, egyrészt azért, mert ezt tényleg Kyleal akarta elsőként megosztani, másrészt abban sem biztos, hogy Leot érdekelné, harmadrészt pedig nem akar hibát elkövetni azzal, hogy olyat mond, amit nem lenne szabad.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 20:24

  Noel – Leo – Kyle

  Az ismétlés megüti a fülem, ha nem tudnám, miről van szó, akkor most kezdenék gyanakodni.
  - Értem. Köszönöm, hogy elmondtad, Noel – még nem akarok erről bővebben beszélni, azt nem ilyen hányaveti módon, utcán tenném vele. Hangomban nyugalom van. Elmondta, a bizalom és tisztelet jelének veszem. És továbblépett az érzelmek dolgában, ez is eléggé fontos.
  Az elnézést kérését egy biccentéssel fogadom el, jelezve, hogy elfogadom és örülök, hogy megértette. Remélve azt is, hogy nem megszégyeníteni szándékoztam.
  Figyelem a mágus testbeszédét, s érzem, fiatal még.
  - Ideköltözött? – vajon Noel miatt, vagy más miatt? Akár még csapda is lehet, óvatosnak kell lennünk, ezzel a kísérő is tisztában volt az elejétől fogva. – Ez örvendetes hír.
  Eljut hozzám a késztetése, a tükör, vagy jeges tó felszíne nyugalmával figyelem.
  - Így van, de majd megmutatod később, most szeretném jobban megismerni a barátodat – majd Noelre tekintek. – Nem is üdvözlöd a barátod? – kérdezem. Nyugodt és hűvös a viselkedésem, s távolságtartó Leohoz való hozzáállásom. Külső látszatra.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 20:42

  Félreértés a köbön-Avagy hogyan csesszünk el egy találkozást...

  A hidegséget megértem, hisz a vezető mindig óvatos, megfontolt és gondolkodik a fiatalok helyett is. Nem is érzem kellemetlennek, a távolságot, a hidegséget. Viszont Noletől...legutóbb nem így váltunk el...."Örvendetes hír..." Kicsit úgy érzem nem örül ennyire mint ahogy mondja. Csak egy halk megérzés súgja...de ez érthető. Vadidegen vagyok, ráadásul mágus, és itt kóborlok közöttük, mintha mindig is itt lett volna a helyem. Kicsit pofátlan vagyok...Nem gondoltam bele a dolgokba. Csak annyira motivált a dolog, hogy Noellel legyek...Valahogy mégis agyamban egyre több dolog kezd gubancot alakítani ahogy figyelem őket. Egy kicsit úgy érzem magam mintha láthatatlan köpenyt viselnék és itt se lennék. Mi van....ha több úszik a dologban? Leo ne kezdj hülyeségeket kreálni, mert saját magadat őrjíted meg! De nem megy....! Lehet, hogy Noel mégse olyan...vagyis olyan furán áll ahhoz a vámpírhoz, én meg úgy érzem magam mint aki csak egy néző egy rossz romantikus filmben....Túl gondolom vagy sem, de minden féle fel jön már lelki szemeim előtt amik nem jók. kezdenek vissza húzni abba az állapotba amiben akkor voltam, mikor a teraszon ültem és Noel még nem szólított meg. Már megint túl előre gondoltam és azt hittem a képzelgéseim igazik. Megint át vertem saját magam! Nem üdvözöl...de miért? legutóbb rosszat csináltam, vagy csak miatta...Mindezt mélyen magamban vívom kívül csak szimplán mosolygok pedig ezer lélekkel vívok csatát a testemen belül...Főleg az agyam indul a szívem ellen....

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 20:55

  Kyle - Leo - Noel

  Valahol még örül is annak, hogy Leoval így alakult minden, így felejteni tud, és nem szenved. Az, hogy megosztja Kyleal, mit is gondol a Leoval történt találkozásokról, egyfajta megkönnyebbülést is jelentenek, hiszen nem titok, csak nem akarta előre elkiabálni, mert mi van akkor, ha a mágus mégsem úgy gondolja? Bár az kizárt, ekkorát nem tévedhet ahogy a múltkor elváltak, nem létezik.
  -Szívesen.
  A férfi felbukkanásától boldog, legszívesebben azonnal megölelte volna, de ha megteszi, mi van, ha könnyelműnek kiáltják ki, óvatlannak? Inkább vár, csak a tekintetén látszik, hogy legszívesebben már mellette állna.
  -Tényleg ideköltöztél? Akkor sokkal többször találkozhatunk.
  Mosolyogni kezd, erre sem gondolt volna, de most mégis repes a boldogságtól. Kyleon érzi, hogy óvatos, na pont ezért nem rongyolt oda Leohoz, meg akarta várni, mi lesz a reakció, de igen, ő az a férfi, aki iránt azért sokkal többet érez már most is, mint egy futókaland vagy hasonló.
  -Rendben. Tudós egyrészről, de... majd elmondja ő.
  Elvigyorodik, az azért már jó jel, hogy az atyja is meg akarja ismerni, és amikor konkrétan ő kérdez rá az üdvözlésre... nem kell kétszer mondani, egyből Leo mellett köt ki.
  -Szia! Jó, hogy itt vagy.
  Legszívesebben megcsókolná, ahogyan a legutóbb is, de majd ha kettesben lesznek, egyelőre puszival köszönti, abban van minden érzelme, de ahogy elhajol, egy gyors csókot is nyom az ajkaira. Közben egyik kezével az arcán simít végig, és végül megöleli. A tekintete csillog, örül, hogy a férfi ilyen fogadtatásban részesült.
  Ha tudná, milyen gondolatok járnak a fejében, valószínűleg elkáromkodná magát, ám nem tudja, így csak a kezét fogja meg a végén, úgy fordul Kyle felé.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 22:04

  Noel – Leo – Kyle

  ~A kísérlet klánon belül marad.~ üzenem Noelnek, mielőtt még felelőtlenül bármit is mondana. Valójában arra szerettem volna ráébreszteni itt, hogy amit csinál, azt jobb mások előtt rejtve tartani. Helyzetelőnyben lenne a klán, még ha nem is a nyerészkedés érdekel. Noelt védem. Zsákmány és préda lenne, mindenki meg akarná szerezni, vagy elpusztítani, nekem meg fájhatna a fejem érte.
  Talán most először leszek lazább, ahogy látom azt a puszit.
  - Ezt a fajta szerelmes üdvözlést utoljára a prüdéria korában láttam. Csókold már meg, az isten áldjon meg.
  Aztán újfent visszatér a nyugodt jellemem.
  - Ha ön és Noel készen állnak majd rá, szeretném jobban is megismerni, Mr. Leo Veikko. Noel – tekintek a fiúra. – Legkésőbb napfelkelte előtt várlak a klánházban – aztán ismét Leora tekintek. – Mégegyszer, örvendek, hogy találkoztunk, Mr. Veikko.
  Nem akarom őket zavarni, ám azt sem szeretném, ha úgy gondolnák, nem vagyok kíváncsi rájuk.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 22:27

  Félreértés a köbön-Avagy hogyan csesszünk el egy találkozást...


  Ide küldi hozzám Noelt én meg figyelem ahogy ide jön. Megölel, én meg lassan viszonzom, és magamba szívom az illatát jó mélyen ahogy szorosan át fonom. "Jó, hogy itt vagy..." Biztos? Apró puszit kapok, majd ahogy megérinti az arcomat kicsit lenyugszik a bennem zakatoló sok hülye kérdés és kezéhez bújok. hallom Kylet ahogy a csókra ösztönzi, de én végig Noelt nézem, az ő kis arcocskáját, hogy milyen kis piros. De most nem miattam...legalábbis nem magamat érzem az indoknak. Fogom a kezét ahogy felnézek atyjára és biccentek. Én is szeretném megismerni önt..Főleg arra kérdésre akarok választ kapni ami most itt van a számban, és kitörésre sarkal, és egyre jobban mászik fel a torkomon, hogy kitörjön. Hiszen az atyja tökéletes...és valami nagyon is más...Mondjam azt, hogy én is örvendek. Szemeim sarkából Noelre pillantok, és kicsit megszorítom a kezét majd az agyamnak direkt benyomom, az "Én örültem a találkozásnak" szöveget de helyette mást nyögök ki. Olyat amit még én is megbánok, de már kijön, és a szó ugyan elszáll, de a jelentése az elmékben igenis megmarad.-Ti együtt voltatok?-kérdezem mint a villámcsapás úgy esik be közénk a kimondott gondolatom, a sok feltételezésem szinte lerohannak ez után és most legszívesebben saját magamat nyomnám a földbe de sajnos már kimondtam...

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Forest Avenue

  on Vas. Május 28 2017, 22:36

  Kyle - Leo - Noel

  Az üzenetre bólint, még fel is lélegzik, és minél hamarabb pótolni foga a bemutatást. Értett belőle, mégis az első elgondolása volt a jó, miszerint épületen belül és nem kívül kell ezt megejteni, ezt is megjegyzi.
  Leot visszafogottan köszönti, nem igazán tudja eldönteni, hogy meddig mehet el így, hogy társaságban vannak, ám amikor Kyle megszólal, és a csókot hiányolja, nyakig vörösödik.
  Ezt szerette volna ösztönösen, csak megálljt parancsolt, hát nem kellett volna. Legszívesebben most itt sem lenne, de itt van, és a zavarát mindenki láthatja, ami fokozódik, mert már maga sem tudja, mit csináljon. Úgy fogja Leo kezét, hogy onnan lefejteni sem lehetne, de mivel végül is engedélyt kapott rá, igenis megcsókolja Leot, úgy ahogy akkor éjjel is.
  Ha tudja, hogy ez nem gond, akkor nem szerencsétlenkedik ennyire, csak kicsit.
  -Rendben, ott leszek.
  Ugyan még mindig vörös az arca, de boldog, viszont ami ezután jön, hát arra álmában sem gondolt volna. Leo kérdésére ledermed, Kylera pillant, aztán Leora.
  -Quoi? Êtes-vous fou? Êtes-vous complètement fou? Il est mon Père.
  Annyira kiakad, hogy azt sem veszi észre, az anyanyelvén kérdez. Leo telesen megőrült? Kyle az atyja, mégis honnan szedi ezt? A döbbenettől mozdulni sem tud, még a kezét sem engedi el.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Forest Avenue

  on Hétf. Május 29 2017, 20:18

  Figyelem Noel elvörösödését. Furcsa jellem Noel, s nem csodálom, hogy zavarban van. Ez a világ, ami most van, ellentétes. Nyíltan lehet itt vonzódni a saját nemhez, mégis elítélik. Régen ez az elítélés másmilyen volt, sokkal szabadabbak voltak az emberek ezen a téren. Felvilágosultabbak. Azért jó látni, hogy ismét kezd a sötétség oszlani ilyen téren.
  A kérdésre nem változik meg viselkedésem, ugyanolyan türelemmel nézem Leot.
  - Mit ért a voltatok alatt? S miként jutott erre a következtetésre? – kis szünet után még hozzáteszem.
  – Nem emlékszem, hogy megengedtem volna, tegezzen, Mr. Leo Veikko – feddés nincs a hangomban, pusztán emlékeztető, udvarias gesztussal hívom fel a figyelmét arra, amit elmulasztott.
  Noel válaszára rátekintek.
  - Ha téged kérdeznek, Noel, ez esetben válaszolhatsz. Mr. Veikko hozzám intézte a kérdését.
  Kedves tőle a védelem, de szükséges még kellő önuralmat tanulnia.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Forest Avenue

  on Hétf. Május 29 2017, 21:38

  Félreértés a köbön-Avagy hogyan csesszünk el egy találkozást...

  Persze elrobbantottam a bombát és Noel beszélni kezd hozzám persze az anya nyelvén és le pillantok magam elé és az agyamba vágnak a szavak. Párat megértek és egy savanyú félmosolyt engednék meg magamnak de ezt inkább belül helyezem az arcomra. Még mindig fogja a kezem ahogy én is az övét de aztán kizökkent az idős vámpír. Pislogok párat. Miből jutottam ideáig? Beszéld meg az agyammal kérlek....Most is írja nekem a képzelgéseket. Kezd teljesen felborulni a rendszerem....Lehunyom a szemeim egy pillanatra.-Elnézést a tegezésért Mr. Chairman. Tudja kicsit túl pörgött az agyam, ha túl sokat gondolkodok elszabadul a pokol...-mosolyodom el ahogy felnézek a vámpírra. Mindkettőjükhöz intéztem a kérdést azért volt benne az, hogy "Ti"...De ez most nem nagyon érdekli szerintem a népet. Nem az atyja előtt fogom ezt megtárgyalni...-Sajnálom, de azt hiszem most mennem kell, pár dolog ma még vár rám..-Noel felé fordulok és bele nyomom a kezébe a zsebemből előszedett cetlit amire még én írtam fel a címem, hogy megtaláljam költözésnél.-Majd beszélünk oké?-hajolok oda és nyomok egy csókot az ajkaira és szedem le magamról a kezét .-Még biztos lesz alkalmunk beszélgetni, Mr.Chairman. Örültem a találkozásnak. Tényleg.-mosolygok szélesen majd a kísérő idősebb vámpírtól és elbúcsúzok és kilépve a körükből indulok el, zsebre tett kézzel miközben az eddig hallgatott számot kezdem dúdolni, fals hangon.

  Noel várlak haza, kyle bácsi köszöntem a találkozást Very Happy!!)  A hozzászólást Leo Veikko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 29 2017, 23:39-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Forest Avenue

  on Hétf. Május 29 2017, 21:54

  Kyle - Leo - Noel

  Nem akarja elhinni amit hall, ez mégis hogy jutott az eszébe Leonak, hogy megkérdezze? Mégis miből gondolta, hogy ők együtt voltak? Annyira váratlanul és hirtelen éri a kérdés, hogy csípőből reagál, döbbenten.
  Kyle reakcióján meglepődik. Ezt hogy képes ennyire higgadtan kezelni? Úgy kérdez vissza, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, és nap mint nap feltennének neki hasonlót. Az már fel sem tűnt neki, hogy a férfi letegezte az atyját, őt a tartalma háborította fel.
  Persze amikor figyelmeztetik, a kérdés nem neki szólt, bólint, de tényleg felháborodott még a feltételezésen is. Gyorsan levonja a következtetést, hiába volt védő szándékú, ezt akkor sem lehet, rendben.
  ~Máris?
  Igaz, hogy véletlen találkozásról volt szó, ennek ellenére örült Leonak, persze megérti, hogy mennie kell, ez nem megbeszélt dolog volt.
  A cetlit elteszi, a csókot is viszonozza, aztán jön rá arra, hogy elfelejtette Leo kezét elengedni, aki megoldja laza lefejtéssel. Amint a férfi távozik, még mindig képtelen megszólalni, egyszerűen nem tud mit mondani. Kylera pillant, aztán a kísérőre és végül megrázza a fejét.
  Mondja valaki, hogy ez csak egy rossz álom volt, meg sem történt, és ébredjenek fel. Vagy valami hasonlót, könyörgöm. Ha visszaindulnak, akkor természetesen megy, és próbálja megérteni menet közben a mágus gondolkodását. Ha beszélgetnek Kyleal, azt pedig szívesen teszi.

  //Én is köszönöm. Ölelés//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Forest Avenue

  on Kedd Május 30 2017, 22:37

  Noel – Leo – Kyle

  Csendben nézem egy rövid ideig.
  - Valóban? – újabb rövid csend után folytatom. – A bocsánatkérést elfogadom – biccentek.
  Mi lehet a háttérben, hogy így elszabadul a pokol a fejében? Fiatalság? Átok? Túlterheltség? Ó, a szerelem, az fránya dolog tud lenni...
  - Megértem, Mr. Veikko, nem is tartóztatom fel tovább. Szép éjt a továbbiakra.
  Noel az engedélyemre várhatott, hogy úgy cselekedjen, ahogy szeretett volna. Tanul, vagy tart tőlem, ki fogom deríteni.
  - Ebben biztos vagyok, Mr. Veikko – döntöm meg magam enyhén, megvárom, míg eltűnik a fiú, aztán fordulok Noelhez.
  - Ha szeretsz valakit, mutasd ki előtte. De óvatosan, mert a szeretet sebezhetővé tesz. Ha fontos neked valaki, mondd el neki. Kettőtöket tesz erőssé.
  Azzal visszaindulok a klánépület felé, az eredményt majd megmutatja, remélem, rájött, mekkora felelőtlenség nyílt helyen bemutatni. Hálás vagyok Leonak, hogy felbukkant.

  //Köszönöm a játékot! wow //

  Re: Forest Avenue

  on Pént. Jún. 02 2017, 18:42

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Forest Avenue


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28