Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Egyetemek
by Noel Wyard Yesterday at 21:43

» Daryl's Loft
by Caleb Shayeh Yesterday at 21:27

» Iroda
by Marcus Van Beest Vas. Ápr. 22 2018, 23:57

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Vas. Ápr. 22 2018, 22:41

» Central Park - Bow Bridge
by Admin Vas. Ápr. 22 2018, 22:30

» Kyle
by Admin Vas. Ápr. 22 2018, 22:28

» Konyha - Jackson lakás
by Damien James McCormack Vas. Ápr. 22 2018, 21:58

» Fegyverek terme
by Gabriel Skoglund Vas. Ápr. 22 2018, 21:04

» Könyvtár
by Noel Wyard Szomb. Ápr. 21 2018, 23:00

» Jackson Heights
by Admin Vas. Ápr. 15 2018, 19:07

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Könyvtár

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Könyvtár

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:04

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Vas. Dec. 24 2017, 16:39

  to Noel

  - Ez már jobban közelít a valósághoz – biccentek.
  Komolyan nézek rá. Ezzel kimondta azt, amit kevés fiatal vámpír ért meg. Leo egyszer el fog menni Noel életéből. Vagy, mert szakítanak, vagy, mert Leo meghal. Hacsak nem egyeznek meg abban, hogy magunk közé emelik Leot.
  - Tégy így.
  A vitára nem reagálok többet, majd megtanulják kezelni a kettejük különbségéből fakadó eltéréseket, ha kedvelik egymást.
  Nyugalommal tekintek rá, míg elpirul, hófehér bőrére kiül a pír, s a döbbeneten úrrá lesz. Nem viszem tovább témában, úgy vélem, ennyi elég volt magyarázatnak, s nem csak a pillantásából látom, egyben meg is nyugodott.
  - Inkább a modern koré, mint a kereszténységé. Amennyiben nem még egy halott taggal kívánod bővíteni a klánterületet, úgy igen. Ha máshol is szeretnél díszíteni, ha előre szólsz, időben, úgy ott is engedélyezem.
  A kivágott fáknak legfeljebb akkor lenne értelme, ha el is tüzelnénk, itt vannak kandallók, de nem fenyőt akarok benne elégetni. S szeretném, ha az átállás a mostani életére nem lenne ennyire gyökeres. Majd egyszer elhagyja ezt, vagy szokásává válik, elválik. Mostanra már semmit sem ünnepelek meg, a szokások túl gyorsan változnak.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Kedd Dec. 26 2017, 16:03

  Kyle - Noel

  -Csak közelít? Akkor ezt hogyan nevezzem?
  Meglepi a válasz, mert ezt másként nem tudná már megfogalmazni, bár a lényegen nem változtat.
  Az pedig, hogy már most készül arra, hogy egyszer Leot el kell engednie, nem volt túl könnyű, viszont be kellett látnia hogy ez az idő el fog jönni. Azóta ténylegesen minden egyes percet úgy él meg, mintha az lenne az utolsó.
  Bólint, hiszen, ez a legjobb amit tehet, előre meg nem akar aggódni semmi miatt. Most boldog, most szerelmes, így nem érdekli, mi lesz a jövőben.
  A kérdésére adott válasz után kell pár perc, mire összeszedi magát, végül csak felülkerekedik rajta.
  -Egy pici fára gondoltam csupán, cserépben. Fenyőre csak azért, mert az a december fája, de nem karácsonyra szánom, hanem a napfordulóra.
  Már készített felakasztható napszimbólumokat, csillagokat és még szarvas figurákat is, amiket arra szánt, így pedig nem is kell rá sok darab, lévén nem férne el.
  A modern karácsonyt giccsesnek tartja, egy kifordított, félremagyarázott dolognak, így esze ágában sem lenne fényárban úszó, úgynevezett karácsonyfával kiakasztani bárkit is.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Szer. Dec. 27 2017, 19:01

  to Noel

  Összevonnám a szemöldököm, rosszallásom jeleként, ám ez nem visz közelebb semmihez.
  - Biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni a megfelelőt – biccentek.
  Figyelemmel hallgatom. Noelnek gondjai lesznek majd még a jelen korszak kezelésével, mégis, bízom benne, hogy felül fog kerekedni mindezen.
  - Amire szükséged lesz, jelezd. Ha magad szeretnéd megkeresni, úgy arra is engedélyt adok – hiszen ez is a készülődés része.
  - Miért így szeretnéd megünnepelni? – Kérdezem. Az első olyan kérdés, mióta ideérkezett, amely akár eléggé személyes is lehet. Legalábbis tőlem mindenképpen.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szer. Dec. 27 2017, 23:46

  Kyle - Noel

  -Előbb vagy utóbb biztosan.
  Felsóhajt, azt nem tudná megmondani, mi lesz az és mikorra, de majd kiderül.
  Az ötlete, azaz amit kigondolt, nem elutasításra lel, ennek még örül is, de tényleg nem giccsparádét szeretne.
  -Köszönöm, minden megvan már, csak az fa hiányzik hozzá.
  Az engedélyt megkapta, meg is könnyebbül, mert tudja, azaz látta, hogy előző évben nem történt semmi ilyesmi, ezért is kérdezett rá inkább.
  -Kellemes emlék. Nagyon régen tettem, azaz tettük még otthon, és egy kicsit hiányzik.
  Kb. 8 éve, hogy nem is foglalkozott vele, azaz nem díszített fel semmit, sőt, pontosan 8 éve, ezért gondolta, hogy most megtenné, még egyszer, utoljára.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Pént. Dec. 29 2017, 19:06

  to Noel

  - Rendben.
  Ami utána jön, arra viszont még inkább figyelek. Érzelmek. Még vannak benne, s lesznek is. Vannak idős vámpírok, akik még mindig rendelkeznek érzelmekkel, képesek érezni. Én nem tartozom közéjük. Nem tudom, mikor tűnt el belőlem. Nem tett kegyetlenné. Sokkal inkább hideggé, analitikus elmévé. Újra kellett tanulnom mindezt, felidézve, megőrizve, melyik milyen. S kopik, érzékelem.
  - Ez természetes. Eltart egy ideig, míg megszokod ezt az újonnan új életed. Ez viszont nem jelenti azt, hogy dobd el a megszokásaidat, s amit szerettél csinálni – a kezembe veszem a tekercset, jelezve, hogy a beszélgetésnek vége.
  - Szeretnél még valamit mondani, van kérdésed? – Pillantok Noelre.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Pént. Dec. 29 2017, 22:58

  Kyle - Noel

  Mindent beszerzett, igen, bár azért még gyorsan számba veszi tényleg így van-e, ne kelljen már az apját zargatnia csak azért, mert esetleg figyelmetlen volt vagy könnyelmű.
  Miért szeretne fát állítani és díszíteni? Nem titkolja, nincs miért, tényleg szerette azokat az estéket, amikor közösen tették és körbeülték, és valóban hiányzik egy picit neki, hogy ismét megtegye.
  Örül annak, hogy Kyle nem zárkózott el és nem tiltotta meg, hanem engedélyt adott rá.
  -Köszönöm. Azért nem szeretnék senkinek sem kellemetlenséget ezekből, hiszen látom, hogy itt már nem nagyon foglalkoznak ilyesmikkel.
  Sok dolog van még, amit meg kell szoknia, el kell sajátítania, hiszen nem korabeliekkel él együtt, hanem idősekkel, akik már egészen másként gondolkodnak bizonyos dolgokról. Mivel nem csupán 1-2 generációnyi a különbség, így még nehezebb, bár nem lehetetlen.
  -Nem, nincsen. Köszönöm, hogy fogadott.
  Feláll, elteszi az indexét és a fóliánsra pillant. Esze ágában sincs zavarni, hiszen láthatóan fontos az, ami ott szerepel és nem tartozik rá. Távozik is, becsukva maga mögött az ajtót, utána viszont ezerrel indul a szobája felé, hogy majd elinduljon fát szerezni.

  //Köszönöm. wow //
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Dec. 30 2017, 14:46

  to Noel

  - Foglalkoznak... – kicsit kívülállónak érzékelem ezt a szót, ízlelgetem. – Nem okozol senkinek kellemetlenséget ezzel, csak, mert nem gyakoroljuk már ezt. Tiltani sem tiltjuk.
  Kezemben ugyan a fóliáns, figyelmem azonban még Noelé. Ha van kérdése, a fóliáns ráér, hiszen ismerem minden egyes betűjét.
  - Kérlek – biccentek.
  Figyelem a távozását, a fóliánshoz még egy ideig nem fordul tekintetem. Helyesen döntöttem, hogy nem jöhet ifjú hozzánk. Most látni igazán, mennyire magára maradott Noel. Vagy talán éppen az lenne a megoldás, ha többet van korabéliekkel? Igen...

  //Én is köszönöm! Smile //

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Dec. 30 2017, 17:46

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Ápr. 21 2018, 23:00

  Kyle - Noel

  Lassan eljut odáig, hogy megszokja, ha Kylet keresi, akkor előbb megtalálja a könyvtárban, mint bárhol máshol. Most sincs másként, s ugyan nem igazán tervezte, hogy az elkövetkezendő időben felkeresi bármivel is, most mégis kénytelen.
  Arról már felvilágosították, hogy az amit ő végleges szakadásnak gondolt, az nem éppen azt jelentette, csupán abban a felfokozott hangulatban alaposan félreértette. Bár a megszólítás iránti tilalom még fájdalmat okoz benne, ezen nem tudott felülkerekedni.
  Kis ideig habozik még a könyvtár ajtaja előtt is, hogy egyáltalán bemenjen rajta, végül úgy dönt, ha már idáig eljött, vissza nem fordul.
  Kopog, és csak utána lép be, ha Kyle fogadja azt, akkor viszont egyenesen hozzá lép.
  -Jó estét! Zavarnám egy kis ideig, ha megengedi.
  Nem néz rá most sem, és arra is képtelen, hogy használja az uram kifejezést. Egyszerűen nem viszi rá a lélek, még nem, hiába mondják azt egyesek, hogy ez természetes. Nekik az... biztosan az.
  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Könyvtár


   Pontos idő: Kedd Ápr. 24 2018, 02:38