Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Könyvtár

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Könyvtár

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:04

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Vas. Dec. 24 2017, 16:39

  to Noel

  - Ez már jobban közelít a valósághoz – biccentek.
  Komolyan nézek rá. Ezzel kimondta azt, amit kevés fiatal vámpír ért meg. Leo egyszer el fog menni Noel életéből. Vagy, mert szakítanak, vagy, mert Leo meghal. Hacsak nem egyeznek meg abban, hogy magunk közé emelik Leot.
  - Tégy így.
  A vitára nem reagálok többet, majd megtanulják kezelni a kettejük különbségéből fakadó eltéréseket, ha kedvelik egymást.
  Nyugalommal tekintek rá, míg elpirul, hófehér bőrére kiül a pír, s a döbbeneten úrrá lesz. Nem viszem tovább témában, úgy vélem, ennyi elég volt magyarázatnak, s nem csak a pillantásából látom, egyben meg is nyugodott.
  - Inkább a modern koré, mint a kereszténységé. Amennyiben nem még egy halott taggal kívánod bővíteni a klánterületet, úgy igen. Ha máshol is szeretnél díszíteni, ha előre szólsz, időben, úgy ott is engedélyezem.
  A kivágott fáknak legfeljebb akkor lenne értelme, ha el is tüzelnénk, itt vannak kandallók, de nem fenyőt akarok benne elégetni. S szeretném, ha az átállás a mostani életére nem lenne ennyire gyökeres. Majd egyszer elhagyja ezt, vagy szokásává válik, elválik. Mostanra már semmit sem ünnepelek meg, a szokások túl gyorsan változnak.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Kedd Dec. 26 2017, 16:03

  Kyle - Noel

  -Csak közelít? Akkor ezt hogyan nevezzem?
  Meglepi a válasz, mert ezt másként nem tudná már megfogalmazni, bár a lényegen nem változtat.
  Az pedig, hogy már most készül arra, hogy egyszer Leot el kell engednie, nem volt túl könnyű, viszont be kellett látnia hogy ez az idő el fog jönni. Azóta ténylegesen minden egyes percet úgy él meg, mintha az lenne az utolsó.
  Bólint, hiszen, ez a legjobb amit tehet, előre meg nem akar aggódni semmi miatt. Most boldog, most szerelmes, így nem érdekli, mi lesz a jövőben.
  A kérdésére adott válasz után kell pár perc, mire összeszedi magát, végül csak felülkerekedik rajta.
  -Egy pici fára gondoltam csupán, cserépben. Fenyőre csak azért, mert az a december fája, de nem karácsonyra szánom, hanem a napfordulóra.
  Már készített felakasztható napszimbólumokat, csillagokat és még szarvas figurákat is, amiket arra szánt, így pedig nem is kell rá sok darab, lévén nem férne el.
  A modern karácsonyt giccsesnek tartja, egy kifordított, félremagyarázott dolognak, így esze ágában sem lenne fényárban úszó, úgynevezett karácsonyfával kiakasztani bárkit is.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Szer. Dec. 27 2017, 19:01

  to Noel

  Összevonnám a szemöldököm, rosszallásom jeleként, ám ez nem visz közelebb semmihez.
  - Biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni a megfelelőt – biccentek.
  Figyelemmel hallgatom. Noelnek gondjai lesznek majd még a jelen korszak kezelésével, mégis, bízom benne, hogy felül fog kerekedni mindezen.
  - Amire szükséged lesz, jelezd. Ha magad szeretnéd megkeresni, úgy arra is engedélyt adok – hiszen ez is a készülődés része.
  - Miért így szeretnéd megünnepelni? – Kérdezem. Az első olyan kérdés, mióta ideérkezett, amely akár eléggé személyes is lehet. Legalábbis tőlem mindenképpen.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szer. Dec. 27 2017, 23:46

  Kyle - Noel

  -Előbb vagy utóbb biztosan.
  Felsóhajt, azt nem tudná megmondani, mi lesz az és mikorra, de majd kiderül.
  Az ötlete, azaz amit kigondolt, nem elutasításra lel, ennek még örül is, de tényleg nem giccsparádét szeretne.
  -Köszönöm, minden megvan már, csak az fa hiányzik hozzá.
  Az engedélyt megkapta, meg is könnyebbül, mert tudja, azaz látta, hogy előző évben nem történt semmi ilyesmi, ezért is kérdezett rá inkább.
  -Kellemes emlék. Nagyon régen tettem, azaz tettük még otthon, és egy kicsit hiányzik.
  Kb. 8 éve, hogy nem is foglalkozott vele, azaz nem díszített fel semmit, sőt, pontosan 8 éve, ezért gondolta, hogy most megtenné, még egyszer, utoljára.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Pént. Dec. 29 2017, 19:06

  to Noel

  - Rendben.
  Ami utána jön, arra viszont még inkább figyelek. Érzelmek. Még vannak benne, s lesznek is. Vannak idős vámpírok, akik még mindig rendelkeznek érzelmekkel, képesek érezni. Én nem tartozom közéjük. Nem tudom, mikor tűnt el belőlem. Nem tett kegyetlenné. Sokkal inkább hideggé, analitikus elmévé. Újra kellett tanulnom mindezt, felidézve, megőrizve, melyik milyen. S kopik, érzékelem.
  - Ez természetes. Eltart egy ideig, míg megszokod ezt az újonnan új életed. Ez viszont nem jelenti azt, hogy dobd el a megszokásaidat, s amit szerettél csinálni – a kezembe veszem a tekercset, jelezve, hogy a beszélgetésnek vége.
  - Szeretnél még valamit mondani, van kérdésed? – Pillantok Noelre.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Pént. Dec. 29 2017, 22:58

  Kyle - Noel

  Mindent beszerzett, igen, bár azért még gyorsan számba veszi tényleg így van-e, ne kelljen már az apját zargatnia csak azért, mert esetleg figyelmetlen volt vagy könnyelmű.
  Miért szeretne fát állítani és díszíteni? Nem titkolja, nincs miért, tényleg szerette azokat az estéket, amikor közösen tették és körbeülték, és valóban hiányzik egy picit neki, hogy ismét megtegye.
  Örül annak, hogy Kyle nem zárkózott el és nem tiltotta meg, hanem engedélyt adott rá.
  -Köszönöm. Azért nem szeretnék senkinek sem kellemetlenséget ezekből, hiszen látom, hogy itt már nem nagyon foglalkoznak ilyesmikkel.
  Sok dolog van még, amit meg kell szoknia, el kell sajátítania, hiszen nem korabeliekkel él együtt, hanem idősekkel, akik már egészen másként gondolkodnak bizonyos dolgokról. Mivel nem csupán 1-2 generációnyi a különbség, így még nehezebb, bár nem lehetetlen.
  -Nem, nincsen. Köszönöm, hogy fogadott.
  Feláll, elteszi az indexét és a fóliánsra pillant. Esze ágában sincs zavarni, hiszen láthatóan fontos az, ami ott szerepel és nem tartozik rá. Távozik is, becsukva maga mögött az ajtót, utána viszont ezerrel indul a szobája felé, hogy majd elinduljon fát szerezni.

  //Köszönöm. wow //  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Dec. 30 2017, 14:46

  to Noel

  - Foglalkoznak... – kicsit kívülállónak érzékelem ezt a szót, ízlelgetem. – Nem okozol senkinek kellemetlenséget ezzel, csak, mert nem gyakoroljuk már ezt. Tiltani sem tiltjuk.
  Kezemben ugyan a fóliáns, figyelmem azonban még Noelé. Ha van kérdése, a fóliáns ráér, hiszen ismerem minden egyes betűjét.
  - Kérlek – biccentek.
  Figyelem a távozását, a fóliánshoz még egy ideig nem fordul tekintetem. Helyesen döntöttem, hogy nem jöhet ifjú hozzánk. Most látni igazán, mennyire magára maradott Noel. Vagy talán éppen az lenne a megoldás, ha többet van korabéliekkel? Igen...

  //Én is köszönöm! Smile //

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Dec. 30 2017, 17:46

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szomb. Ápr. 21 2018, 23:00

  Kyle - Noel

  Lassan eljut odáig, hogy megszokja, ha Kylet keresi, akkor előbb megtalálja a könyvtárban, mint bárhol máshol. Most sincs másként, s ugyan nem igazán tervezte, hogy az elkövetkezendő időben felkeresi bármivel is, most mégis kénytelen.
  Arról már felvilágosították, hogy az amit ő végleges szakadásnak gondolt, az nem éppen azt jelentette, csupán abban a felfokozott hangulatban alaposan félreértette. Bár a megszólítás iránti tilalom még fájdalmat okoz benne, ezen nem tudott felülkerekedni.
  Kis ideig habozik még a könyvtár ajtaja előtt is, hogy egyáltalán bemenjen rajta, végül úgy dönt, ha már idáig eljött, vissza nem fordul.
  Kopog, és csak utána lép be, ha Kyle fogadja azt, akkor viszont egyenesen hozzá lép.
  -Jó estét! Zavarnám egy kis ideig, ha megengedi.
  Nem néz rá most sem, és arra is képtelen, hogy használja az uram kifejezést. Egyszerűen nem viszi rá a lélek, még nem, hiába mondják azt egyesek, hogy ez természetes. Nekik az... biztosan az.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Kedd Ápr. 24 2018, 21:40


  Noel – Kyle

  Az Akadémia terveit olvasom. Nem szokásom belefolyni a dolgokba, ám mivel az Akadémia a szigeten van, így fontos, hogy a védelmében támogatni tudjuk. És az ellátásában is. Ebbe kopog bele Noel, s engedem be, felemelve tekintetem az ajtó felé.
  - Jó estét, Noel!
  Nem tekint rám. Hagyom.
  - Megengedem, Noel. Hallgatlak. Foglalj helyet – az egyik zöld bőrkanapén van hely, odamutatok.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szer. Ápr. 25 2018, 00:55

  Csak akkor emeli fel a tekintetét Kylera, mikor visszaköszön, és ugyan nem akarja sokáig feltartani őt, leül.
  -Köszönöm. Azért keresem, mert a segítségét szeretném kérni. Lejárt a halasztásom a két megkezdett szakon, és ugyan feltett szándékom volt, hogy az üzleti menedzsmenttel együtt folytatom, ám szöget ütött a fejemben Collins professzor megjegyzése, miszerint tehetségesnek tart. Ráadásul többször futottam bele olyan jogszabályokba, törvényekbe, amiknek az alapjáról fogalmam sem volt.
  Valóban elgondolkodott Will szavain, sosem gondolta volna, hogy esetleg ezen a területen is lehetne keresnivalója, sőt. Egyáltalán nem így fogta fel, nem is így állt hozzá, csak túl akart lenni rajta. Azonban az elmúlt napokban eleget agyalt ahhoz, hogy végre meg tudja hozni a döntését, és felvállalni azt, hogy igen, még az Atyja által kijelölt szakon is halasztani szeretne, mielőtt belekavarodik az összes paragrafusba.
  -A múltkor azt mondta, hogy a döntést nekem kell meghoznom, és most megtenném, ha engedi. Ahhoz, hogy maximálisan értsem az üzleti élet minden buktatóját, valamint átlássam a szabályokat és értsem is, szeretném a jogász képzést elkezdeni, és utána folytatni az üzleti menedzsmentet. Továbbá érdekel, mire lehetek képes esetleg ügyvédként, ha a professzor is tehetséget lát bennem. Ezért kérném arra, hogy halaszthassak az egyetemen, amíg ezt a két szakot el nem végzem, külön-külön. Az általam választottakat majd folytatnám utánuk, viszont nem szeretnék ezer felé szakadni, csak egyre koncentrálni egyszerre.
  Az ő logikája szerint elméletileg sokkal inkább megkönnyítené a saját helyzetét is, hiszen átlátja a jogrendszereket, akkor nem tudják csőbe húzni egy üzleti terv felépítésénél és kivitelezésénél sem.
  Nehéz eset, szó se róla. S bár a két kedvencét maga választotta, be kell látnia, hogy nem fogja tudni maximálisan odatenni magát egyikre sem, ha nem csökkenti le a számukat. A kérdés az, hogy Kyle ezt engedi vagy sem, lévén az üzleti menedzsmentet ő adta ki feladatul. Rápillant, s bár az arcáról szokás szerint semmit nem tud leolvasni, hiába szeretne, a döntő szó akkor is az övé.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Vas. Ápr. 29 2018, 22:26

  Kyle – Noel

  Hallgatom a szavait, s hagyom végigmondani.
  - Nézzük sorban. Először azt mondod, hogy segítséget szeretnél kérni. Azután meg azt, hogy a döntést neked kell meghozni és meg is hoztad. Azután pedig engedélyt kérsz.
  Hagyom végiggondolni az imént mondott szavaira az összefoglalásom.
  - Hol jut nekem ebben szerep, Noel?
  Érdeklődésem komoly.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Hétf. Ápr. 30 2018, 15:34

  Azonnal rájön, hogy megfordította a sorrendet, és előbb kellett volna a döntéshozatalról beszélnie, aztán az engedélykérésről és legvégül a segítségkérésről. Tény, hogy azért izgult, mégis hogyan vezesse fel, hogy az atyja által kijelölt szakot is halasztaná, de akkor is. Ezekre odafigyelhetett volna.
  Hihetetlen, hogy Kyle közelében még mindig a legalapvetőbb hibákat képes elkövetni.
  -Igaza van. Rossz volt a sorrend, elnézést. Úgy kellett volna hangoznia, hogy amikor azt mondta, a döntést nekem kell meghoznom, még nem tudtam mire céloz pontosan, ám megértettem, és döntöttem. Ahhoz viszont, hogy ezt véghezvihessem, az engedélyét szeretném kérni, valamint ha ezt megadja, akkor a segítségét, hogy ez esetben halaszthassak a többi szakon.
  Csak ő képes ilyen logikai anomáliákba belefutni, de tényleg. Annyira azzal volt elfoglalva, hogy semmit ne hagyjon ki, hogy bele is keveredett rendesen.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Vas. Május 13 2018, 21:07

  - Köszönöm a helyesbítést Noel, így érthető a számomra is – bólintok, aztán kissé hosszasan nézek rá.
  - Már nem vagy Gyermek, Noel. Minden döntésedet te hozod már, hiszen klántaggá váltál – hagyok számára egy kis időt, felfogni.
  - Mint Nemződ, megmondhattam, mit tanulj. Mostanra ebbe már nincs beleszólásom. A döntésed és következményei immáron valóban teljességében a te vállaidon nyugszanak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem adok tanácsot, ha kérsz - aztán vagy megfogadja vagy nem. A tanulaság belőle az övé.
  - A tanszékek felé jeleztem, hogy az ügyek intézése már a te feladatod - atyjaként érzékeltem, de valójában a nélkül is látszott, hogy hátára a púp, amit kijelöltem neki. Most már nem szólhatok bele.
  - Vagyis bármit tehetsz és bárhogyan, amíg ez nem fedi fel a halandók előtt kilétünket, s a klán érdekeit nem sértik.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Hétf. Május 14 2018, 15:33

  Túl izgatott volt ahhoz, hogy logikai sorrendet állítson, de miután Kyle erre felhívta a figyelmét, megtette.
  -Én köszönöm a figyelmeztetést.
  A mondandó második fele viszont érdekes, és nem a hatásszünet miatt. Vajon mi készülődik, ha burkolt megjegyzésben kap intő tanácsot, miszerint célszerű lenne esetleg az egyetem váltása.
  Kik kezdtek mozgolódni? Ez most nem egyenlő azzal, amikor belecsöppentek a megjelenő dögökbe, ez valami más.
  -Vagyis immáron nem az, ha jól értem a szavait, és jobban teszem, ha váltok. Megkérdezhetem, hogy ez milyen időintervallumot ölel fel? Azonnali lépést igényel, vagy esetleg még a tanév vége belefér, hogy utána átjelentkezhessek?
  Kyle sosem beszél a levegőbe, ezt megtanulta már, és ha ő felveti azt, hogy esetleg nem éppen biztonságos a manhattan-i egyetem látogatása, akkor azt illik komolyan venni.
  -Tudhatom, hogy mi történt? Pár napja még nyugalom volt, viszonylag.
  Érdekli a válasz, már ha kap, és nem kell megelégednie ennyivel. No de mi lesz Willel? Hiszen Will Manhattanban él, nem jött az atyja után.  Érdekes dolog, mégis hogyan figyelmeztesse a férfit, vagy Richard megteszi? Minden bizonnyal.
  -Amennyiben megengedi… még lenne néhány dolog.  Vettem két képet az Elíziumban. Az egyik az Árnymesterünket ábrázolja, a másik Will Collins professzort. Az adathordozót is sikerült megszerezni. A tulajdonos, Catherine pedig üzent önnek, idézem: „Kérlek, add át forró üdvözletem Kyle-nak. Mondd meg neki, hogy remek munkát végzett veled.” Továbbá... megismerkedtem Raul Neroval, a brooklyni klán Suadelájával. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy amiatt zabos rám, mert eloroztam előle a képeket, vagy azért, mert nem hagytam, hogy szétpasszírozza a kezemet, vagy azért, mert ugyan nem nekem szánta a szavait, de tulajdonképpen többször is megsértett, és az egyik hibára felhívtam a figyelmét.
  Kronológiai sorrendben halad, bár Raulnál egy opciót kihagy, lévén nem tudja, hogy a Suadela esetleg féltékeny lenne. Mindenről beszámol, s bár a képeket majd eljuttatja a tulajdonosaiknak, de arra a nyakát merné tenni, hogy Kylehoz már rég eljutott a híre az ott történteknek. Pláne, hogy Catherine volt olyan kedves és szétkürtölte, hogy ő kicsoda. Azon kívül, hogy egy ifjú vámpír, nem egyéb, és egyáltalán nem kedveli az ilyen felhajtásokat, szinte menekült a helyszínről, bár senki nem mondhatja, hogy tapintatlan lett volna, és ne váltott volna pár szót azokkal, akik megállították.
  Mint egy rossz társkereső randi, olyan volt az egész. Ajánlkozott mindenki mindennek, és ha mindenkit alkalmaz, akkor legalább 4 ágyassal, 6 ghoullal és hirtelen jött barátokkal tér haza, a hölgykoszorúról nem is beszélve.

  //Még egyszer bocsi. Noel "napszúrást" kapott éjszaka. :DDD//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Kedd Május 15 2018, 21:08

  Kyle – Noel

  - Csak jeleztem.
  Noel változott. Igaz, bárki változna, ha olyanon menne keresztül, mint nem olyan régen ő.
  - Nem szükséges váltanod. Garrett erős kézzel viszi az egyetem dolgait. Fogalmazzunk úgy, hogy ismét bizonyítékot kaptak arra Manhattanben, hogy a klánunk még mindig erős és nem jó velünk kukoricázni. És ez nem éppen tetszik egyeseknek – ami mindig is így volt.
  Még mondani akar valamit, így megvárom, míg előhozakodik vele.
  - Folytasd – bólintok.
  Alaposabban az aurájára fókuszálok, ahogy kimondja Collins nevét. S amint elhangzik Raul neve, összerándul a kép. Noel megint beletenyerelt valamibe, akaratán kívül. Más sóhajtva a homlokára tenné a kezét, ám annak fogalma sincs, mi is az, hagyni tapasztalni és érni.
  - Miért volt szükséges megszerezni a képet az Árnymesterről? – Will nem foglalkoztat. Még. Richard gyermeke, s akármennyire nem csíp, odafigyelek, mi van vele.
  - S mit akarsz a helyzettel tenni? S miért mondtad el számomra?
  Valóban kíváncsi vagyok rá.

  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Kedd Május 15 2018, 22:37

  Egy biccentéssel azért még egyszer megköszöni a figyelmeztetést, lehet, más nem tette volna meg.
  -Rendben. Ez nem lep meg. A bálon is érezhető volt a mesterkélt puhatolózás, hogy tisztán lássanak. Még Liliana idejében is voltak pletykák arról, hogy vagy csak látszat az elvonulás, vagy szétesőben van a klán.
  Garret jó fej, és szigorú is,remek vezető, reméli, hogy tényleg nem lesz probléma, persze ha szükségessé válik, akkor át fog jelentkezni, ez nem vitás. Jobb, ha résen van és figyel mindenre. Persze a klántól tartanak, legfőképp Kyletól, ami nem csoda, mert ha ez az erő elindul… minimálisan Amerikát teszik a földdel egyenlővé.
  A képek… nos igen. Azzal inkább nem untatja az Atyját, hogy Willel végül is együtt töltötték az éjszakát, bár sejti, hogy Kyle már rég tudja, hogy nem éppen közömbös a Kancellár iránt.
  -Feltűnt, ahogyan Mr. Nero és Collins professzor egymásra néztek, nem volt túl barátságos a tekintetük. Catherine pedig azonnal elújságolta Neronak, hogy én vittem el előle az igencsak provokatív képet a professzorról, így volt egy olyan érzésem, hogy már itt beleköptem a levesébe, és az első megnyilvánulása is erről tanúskodott. Gondoltam, ha kiszúrja az Árnymesterünket, pláne, hogy pont a kép előtt álltunk, minden bizonnyal azonnal megvásárolja a fotót. Valószínűsítem, hogy azt a klán ellenében használta volna fel, hiszen igencsak kompromittáló egy orgiáról megörökítve. Ezt szerettem volna megelőzni.
  Amilyen jól indult az ismeretsége Raullal, pláne Catherine „kedves” pletykájának köszönhetően, hirtelen döntött, és még mindig meg merne esküdni arra, hogy a Suadela lenyúlta volna a képet Marcusról, ha nem előzi meg.
  - A képeket átadnám a tulajdonosainak, az adathordozót megsemmisítetném, viszont azt hiszem, nem utoljára találkoztam Mr. Neroval, mert a nyakamat merném rá tenni, hogy majd revansot akar venni az Elíziumban történtek után.  Lévén egy ifjú hogy meri felhívni a több hibája közül az egyikre a figyelmét. Vagyis… várható, hogy afférom lesz vele, persze amíg nem hagyom, hogy a provokációja célt érjen, addig nem lehet baj, és ezen leszek. Pluszban elhangzott két érdekes információ morzsa is ott, vagyis a Manhattan-inaknak lehet valami kapcsolatuk vagy problémájuk a Vérhasználókkal, valamint a Brooklyniaknak a Madonokkal.  Pontosabbat nem tudok.
  Azt egyelőre kihagyja, hogy a Suadela milyen hibákat vétett, és lehet, fiatal, de az egyiket valóban nem hagyta figyelmen kívül. Ahogyan elváltak, egyértelmű, hogy a viszonyuk ellenséges lesz, a kérdés az, hogy valóban egy kép megszerzése a kiváltó oka, vagy más bújik meg a háttérben. Rá fog jönni, ahogyan arra is, miért használja a képességét valaki azonnal, pláne az Elíziumban. A két csoportot is megemlíti, akikről szó volt ott, vagyis biztos, hogy Manhattanban elkezdődött valami, de vajon ellenük, vagy nem válogatnak és olyan mindegy.
  -Gondolom ez utóbbi azért érdekli.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Vas. Május 20 2018, 19:55

  Kyle – Noel

  Hümmentek. Eddig sem zavart, s eztán sem fog zavarni. Hadd higgyenek, amit akarnak, akár még a malmunkra is hajthatják a vizet. Mint például most is. Csak azt sajnálom nagyon, hogy ennek Marcus itta meg majdnem teljesen a levét.
  - Miből gondolod, hogy mások, akik a képen szerepeltek, ne akarnák eltűntetni a képet? Vagy... esetleg az azt megörökítőt? Nem hiszem, hogy provokált volna ezzel. Olyan, mint beleordítani a viharos szélbe – más jelzővel szokták használni, ám ez valahogy jobban tetszik.
  - Nos, ha egy Suadela fennakad egy ilyenen, akkor alkalmatlan a pozícióra – nézek Noelre.
  - A kép tulajdonosa a kép készítője, amíg azt el nem adja, onnantól az eredeti tulajdonosa lesz. Azt szeretnéd, hogy újra eladja? Kedves gesztus – bólintok.
  - Pontosan mit hallottál? – Nyugodtan kérdezem. Miért izgatna fel bármi is?
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Vas. Május 20 2018, 22:16

  Lehet, ritkán beszél, de attól még figyel, és sok esetben van, hogy többet tud annál, mint amit láttat. Most is így van, persze ezt az Atyja előtt miért titkolná.
  -Ideje korán szeretném elhozatni őket, azaz már ma. Az adathordozót már megkaptam, kivásároltam a kép készítőjétől azt is. Pedig provokált, ezt biztosan tudom, a képességét is használta, holott nem tehette volna, csak az oka nem világos még előttem, az még képlékeny.
  Egyelőre nem merne biztos választ adni arra, miért bökte Nero szemét már az első pillanattól kezdve. Kyle megjegyzésére bólint.
  -Ugyanezt mondtam Collins professzornak, s bár fiatal vagyok, mondhatni merész kijelentés ez a részemről, de meggyőződésem, hogy ez is így van. Raul Nero nem alkalmas a pozíciójára, óhatatlanul is kiállítja a bizonyítványt a saját klánjáról és annak vezetéséről, ahol ezt a modort megengedik, amit ott mutatott.
  Ez a véleménye, és bármilyen ifjú, de nem vak. Nero képtelen higgadtan gondolkodni, és ezt nem foghatja arra, hogy a latin vére az oka.
  -A képek már a tulajdonomat képezik, megvásároltam őket, az eladva tábla kikerült rájuk. Viszont megtartani sem szeretném őket, ezért gondoltam, hogy az Árnymesterünknek és Collins professzornak átadnám őket. Az eredetit sem szeretném, ha a készítő újraértékesítené... már ha lehet, ezért ezt a két fotót el szeretném tüntetni. A többi nem érdekes, ha kell visszaszolgáltatom.
  Neki volt igaza vagy sem, már sosem derül ki, de nem is kockáztatna, ha lehet, Raul Nero olyan alaknak festett, aki bármire képes, akár egy fotó kedvéért is. Jobb helyen lesznek azok a főszereplőknél. Egy pár pillanatig gondolkodik, hogy pontosan fel tudja idézni, mit is hallott pontosan, mert szinte mindent, hiszen annyira nem álltak távol egymástól, és nem is suttogtak, de a lényeg az Eztliken és Madonokon volt.
  -Csupán egy kisebb szóváltást, melyben Collins professzor megjegyezte Neronak, miszerint nem tudta, hogy a művészetek rajongója, amire úgy reagált, hogy mi sem nemesebb a mecénáskodásnál, mondván Catherine pártfogoltjai jönnek mennek, ahogyan a fiatal ficsúrok Collins professzor ágyában, aki azt felelte, hogy szereti a változatosságot. Nero erre kijelentette, hogy azt látja, és itt rám pillantott, majd megkérdezte, hogy hogy is áll az úgynevezett manhattani klán az Eztlikkel . Erre érkezett a viszont kérdés, hogy Neroék a Madonokkal? A Suadela itt felkapta a vizet, és azt kérdezte, Will Collins gyanúsítgajta-e, illetve ez megismétlődött a prfoesszor részéről is, miszerint és Raul őt? Catherine itt lépett vissza hozzájuk, így az eszmecsere félbeszakadt. Itt bátorkodtam megjegyezni, hogy veszélyes dolog megjegyzést tenni bárkire is anélkül, hogy meggyőződnénk az igazunkról, pláne, ha még saját magunk által fabrikált jelzőt is aggatunk mellé. Raul Nero itt vesztette el a fejét, azt hiszem.
  Röviden ez hangzott el, az utolsó kérdést már nem említi, az még most is mosolygásra késztetné, de ezt megtartja magának. Azt még inkább, hogy utána örült, hogy lelépett a kiállításról, lévén kezdett kényelmetlenné válni az egyre nagyobb érdeklődés az irányába.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Hétf. Május 21 2018, 17:18

  Kyle – Noel

  Ráhagyom Noelre a provokáció elgondolását. Sokat kell még tanulnia, hogy átlásson a szitán, s ez is az lesz.
  - És ez szerinted bölcs dolog volt, ki is mondani, nyilvánosan, mindenki előtt, mint frissen klántaggá lépett vámpír? Szerinted ez milyen fényt vet a Staten islandi klánra? – Érdeklődöm finoman. – Talán nem ugyanazt, mint amit éppen az imént állítottál Raul Neroról? S amit gondolsz, azt is? – Mert gondol, tudom. Nem csak, mert Nemzőjeként volt alkalmam megtapasztalni. Majd megtanulja ezt is, s ez a tanulópénz már elkezdődött íródni a számlájára.
  - Vagyis nem az eredeti tulajdonosnak adnád át a képeket, hanem akikről készültek, értem – bólintok.
  - Értem. Ha most végignéznéd kívülről ismét a jelenetet, mit mondanál, mi volt az, mikor te megtetted a kijelentésed? – Kérdezem türelemmel.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Hétf. Május 21 2018, 19:06

  -Olyan szempontból nem, hogy talán jobban jártam volna, ha csak gyűjtöm a hibáit, és nem említek meg egyet sem közülük. Többször sértett meg, csupán nem szerettem volna, ha azt kezdi el terjeszteni, hogy ebbe a klánba most már töketlent is befogadnak… bár… stratégiailag nem is jött volna rosszul. Hm…
  Elgondolkodtató… Will is magyarázott erről, aláírja, de ha ezt teszi, akkor Kylet hozza kényelmetlen helyzetbe, mert azt mondanák róla, elpuhult. Bár ha tovább gondolja… még ez is okozhatott volna meglepetést.
  -Akkor ezt elszúrtam. Igaz, újabb hibára késztette Nerot. Annyiban talán nem, hogy míg ő modortalan volt és keresetlen szavakat használt, attól tartózkodtam... és a szófoszlányok alapján pont őt tartották úgymond… bunkónak.
  Lényegében szerinte jobb érzésű egyed elküldte volna melegebb éghajlatokra minimálisan Rault, és ugyanolyan stílusban beszélt volna hozzá, ahogyan ő maga is tette. Ez nem történt meg, erre ügyelt.
  -Nem, mivel megvettem tőle, viszont nekem nincs rájuk szükségem, hacsak nem óhajtom stratégiából megtartani őket.
  Megrázza a fejét, tényleg a főszereplőknek szánná, bár az is igaz, hogy ez mind ütőkártya lehetne a kezében.
  -Őszintén, még mindig nem érzem annyira erősnek a kijelentést, ahogyan megtettem, csupán figyelmeztetés volt a részemről a második sértés után. Viszont hiba olyan szempontból, hogy hagynom kellett volna… ezt is, csak megjegyezni.
  A történtek ellenére pozitív visszhangok voltak vele kapcsolatban, egyedül Nero távozott keserű szájízzel. Akkor azért akkora hibát csak nem követett el, más esetben arról beszélnének, hogy hogyan kommunikált a Suadelával. Helyette viszont azt hallotta, hogy pont Rault tartják tapintatlannak és illetlennek, ami jó jel, nem? Persze, ha hallgat, és magában jegyzi szépen csendben… a fene tudja.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Kedd Május 22 2018, 20:06

  Figyelmesen hallgatom végig, mindazt a morfondírozást, amit a kérdésemmel indítottam el benne.
  - Miért szeretnéd, hogy Nero az ellenséged legyen, s ne a szövetségesed? - Kérdezem nyugodtan.
  - Az elején rendben indult a beszélgetés. Talán tettél olyat, amivel ezt eredményezted? - Tekintek rá érdeklődéssel.
  Újfent kijelentéseket tesz.
  - Miért gondolod azt, hogy bizonygatnod kell, te nem vagy hibás a kialakult eseményért?
  Ami nagy haladás, hogy nem riposztol most már minden szavamra csípőből. Ezt a változást nem énn3rtem el nála. A nem is magától lett ilyen Noel.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Kedd Május 22 2018, 21:53

  -Egyáltalán nem szeretném, viszont az az érzésem, hogy ezt nem fogom elkerülni, valószínűleg már a listáján vagyok.
  A Suadela mindennek tűnt, csak barátságosnak nem, és egyáltalán nem úgy fest a helyzet, hogy valaha is szövetségesek lennének. Mi okozná azt a szövetséget? Elképzelése sincs.
  -Azt nem merném állítani, hogy rendben indult. Már abban a pillanatban, mikor Catherine elmondta neki, hogy én oroztam el előle a képet, valami furcsa volt. Bemutatkoztam, még elnézést is kértem, hogy gyorsabb voltam, de már akkor úgy viszonyult hozzám, ami igencsak szokatlan volt… aztán… leficsúrozott, és sötét pillantásokkal méregetett…
  Ez az a pillanat, amikor beugrik neki valami, és gyanússá válik, hogy Nero talán nem is a kép miatt volt rá dühös, hanem Will miatt. Létezne? Létezne, hogy a Suadela arra lett zabos, hogy őket együtt látta? Talán a csókot is elkapta? Ha ez így van, márpedig lehet, akkor lesz még csörtéje vele, nem is kicsi. Pláne ha megtudja, hogy akkor az éjszakát is együtt töltötték Willel. Fúj egyet.
  -Utána hívtam fel a figyelmét a hibájára, de akkor már mindegy volt, azt hiszem, inkább csak olaj a tűzre. Már ha… jó a sejtésem, és tetszik neki a professzor.
  Ez annyira kínos. Mégis hogy mondja el Kylenak, hogy lehetséges, az van a háttérben, hogy ketten pályáznak egy férfire úgy, hogy nem tudtak egymásról?  Innentől kezdve pedig egyértelmű, hogy Nero minimálisan ki akarja iktatni, ne legyen konkurenciája. Bár az udvarlási stílusa felettébb érdekes... tényleg ez lenne az oka?
  -Nem akarom bizonygatni, lévén én is hibáztam, ahogy rámutatott.
  Nincs mit hozzáfűznie, nem megtörténtté nem tudja tenni, de valóban, ott hallgatnia kellett volna inkább, és úgy tenni, mintha, mi sem történt volna. Viszont ha tényleg az áll a háttérben, amit sejteni vél, akkor az szép jövőt tartogat.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Könyvtár

  on Szer. Május 23 2018, 21:23

  - Értem – bólintok. Ha azt akarja gondolni, hogy ott akar lenni a listán, akkor ott lesz, ezen én nem fogok tudni változtatni, csak Noel. Ha akar.
  - Gondoltál arra, hogy ez Nero részéről mind a megszokott színjátéka? Új voltál a helyzetben, s nem ismerted, nem volt róla elő információd. Honnan tudhatnád, hogy ezt csakis veled szemben tette, s nem a megszokott viselkedése? Megnézted, utánanéztél, kik lesznek a megnyitón?
  - Honnan vagy biztos abban, hogy tetszik neki a professzor? S mindez mit változtat meg benned?
  - Pedig éppen azt tetted, miután többedjére ugyanazokat elmondtad. Eddig fel sem merült benned, hogy te is hibázhattál? – Nézek rá komolyan.
  Nem kívánom pellengére állítani, a helyzetekre világítok rá. S úgy vélem, ennyi elég volt számára ahhoz, hogy át tudja mindezt újfent gondolni. Vagy dönthet úgy is, hogy nem teszi meg. Mindez rajta áll.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Könyvtár

  on Szer. Május 23 2018, 22:28

  Muszáj lesz kiderítenie, mi az igazság, és ha valóban az, ami a sejtései mögött áll, akkor ebből harc lesz, és kizárt dolog, hogy szövetségest csináljon belőle. Mégis hogyan, amikor mindkettejüknek pont Will tetszik. Lehetetlennek tűnik, egyelőre.
  -Azt nem tudom... nagyjából, ő nem volt a feliratkozók között.
  Azt már nem teszi hozzá, hogy ha Nero alapból ilyen, az elég szomorú. Felesleges. A megnyitó részére bólint, ő is direkt később érkezett, de átfutotta a neveket, és tisztán emlékszik rá, hogy Raul nem szerepelt rajta.
  A bálról látásból ismerte, tudta, ki ő, de tény, hogy nem ismeri a Suadelát. Persze ilyen helyzetben még sosem volt, tanulópénznek szuper, csak lehet, mégsem így kellett volna végződnie.
  -Ez egyelőre sejtés a részemről. Ebben az esetben viszont…  azt hiszem…  Raul Nero… valószínűleg rám féltékeny.
  Most már roppant kínos, tényleg lebuktak volna azzal a pillanatnyi csókkal? Egyelőre nem akart erről senkinek sem beszélni, bár hallotta a pletykákat, mivel együtt távoztak Willel, természetesen elindultak a találgatások. Ráadásul még ő sem tudja, hányadán állnak, valóban komolyan gondolta a férfi, amit mondott, vagy csak menekül, ahogyan sejti? Egy biztos, minden zavaros, és nem mondhatja azt sem, hogy nem történt köztük semmi. Vajon mit tud erről Kyle? Most már az is kérdés.
  -Igazság szerint nem tartottam súlyos vétségnek, így hibának sem, de így utólag… de.
  Mennyire ciki. Akkor úgy vélte, simán jól jött ki a helyzetből, és akkor most kiderül, nem éppen, sőt. No de tényleg le kellett volna nyelnie az összes sértést csak azért, mert ő a fiatalabb? Még ha tényleg számolhatta volna csak a hibákat, hogy amikor kell, elővegye.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Könyvtár


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:12