Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Előtér

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Előtér

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:13

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Előtér

  on Kedd Jan. 02 2018, 20:28

  to Noel

  A kísérő megáll, majd Noelhez fordul.
  - Most lepihensz. Józanul, tiszta fejjel, s tisztán jelensz meg holnap este a Vezérnél – azzal csendben elkíséri a szobájába Noelt a kísérő.
  Megkaptam a hírt, s érzékeltem is, hogy Noellel történt valami. Ám nem most, nem akkor volt ott az ideje erről beszélni.
  Másnap viszont a könyvtárszobában várakozom, hogy megjelenjen.
  - Szép estét, Noel. Történt valami múlt éjjel, ami felzaklatott – nézek rá, majd várakozón elhallgatok. Tőle akarom hallani, első kézből, mi történt. Az már más kérdés, hogy a kísérő beszámolt mindenről.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Előtér

  on Kedd Jan. 02 2018, 22:00

  Kyle - Noel

  Rosszul van, sosem ivott, soha nem volt még részeg, és most az úgy, hogy végül is poharat nem vett a kezébe. Már azért is hálás, hogy mehet aludni rögtön, nem kell még minden erejét összeszednie ahhoz, hogy értelmes mondatokat mondjon, ráadásul ne összefüggéstelenül.
  -Köszönöm.
  A fürdő felé pillant, de már nincs annyi szufla benne, hogy odáig eltámolyogjon, kénytelen belátni, hogy ebből tényleg csak holnap lesz. Bedől az ágyba, és valószínűleg be is ájul azon nyomban.
  Fogalma sincs arról hány óra van, mikor felkel, de zuhannyal kezd, aztán felöltözve rohan a konyhába, ahol strigulázik és magába dönt két zacskó vért. Így már jobban érzi magát. Mivel jelenése van az Apjánál, a "keresésére" indul, azaz meg sem áll a könyvtárszobáig. Ott kopog, majd a jelzésre be is lép.
  -Szép estét! Igen, így volt.
  Azt sem tudja hirtelen, hol kezdje, végül a legelejéről indít, az a legjobb.
  -A kis fa előtt beszélgettünk, amikor kaptam egy üzenetet, miszerint Leo igencsak ittas, és az ablakból akarta kivetni magát szerelmi bánatában. Hála a kísérőmnek érte mentünk, hogy összeszedjem és hazavigyem, de annyira részeg volt, hogy segíteni akartam rajta. Gondoltam, ha valamennyi vérét magamhoz veszem, ő kijózanodik. Nem volt jó ötlet, helyette még én is berúgtam. Végül hazavittük, jeget akartam tenni a fejére, helyette az arcába nyomtam véletlenül.
  Ott még talán nem is volt akkora probléma, na de utána... akkor szabadult el a pokol.
  -Beszélgettünk, és amikor leborult a földre, fel akartam segíteni... vagyis én is ott kötöttem ki. Először a könyökömmel vágtam orrba, mert magyaráztam valamit, aztán a jégért nyúltam, de megbillentem és ráestem.. eltört az orra. Olyan dolgokat mondott, amin összevesztünk, nem értettünk egyet, mert értem én, hogy félt mindenkitől, csak... még öntől is. Meg akar védeni mindenáron, és ami a szívén az a száján. Keresetlen szavakat használt, és ezt nem hagytam. Mivel ömlött belőle a vér, éreztem, hogy most vagy elmegyek, vagy baj lesz a verekedésen kívül, de akkor már a kísérőm is jött.
  Végül is ez történt, és tényleg nem sok híja volt annak, hogy egymásnak ugorjanak. Akkor értette meg igazán, hogy más fajoknak mennyire nehéz elfogadni az övét, és lehet, van igazsága abban, hogy sokkal zárkózottabbak és néhol merevebbek, de ő is közéjük tartozik, ezt pedig Leonak kell megértenie.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Előtér

  on Pént. Jan. 05 2018, 21:06

  to Noel

  Figyelemmel hallgatom. Szerelmi bánat. Szerelmi cívódás. Tehát ez volt mindössze, s jól éreztem. Lekezelően lehetne bánni, legyinteni rá, hogy eh, szerelmi bánat, mindenkivel megesik.
  - Értem – bólintok. – Nos, bízom Noel abban, hogy meg fogod tudni oldani – nézek rá.
  S egyben rá kell ébrednem, hogy Noelnek sokkal inkább van szüksége egy olyan nemzőre, aki odafigyel az érzelmi világára is. Számomra csak akkor foglalkoztató a téma, ha a klánt is érinti. S ez felettébb helytelen.
  - Amit tudok javasolni, hogy várd meg, míg ő keres fel – nem azért, mert ha valóban. Semmi zsarolás célzás. Azt hiszem, így illene tennie Leonak, mert a helyes gesztus. Ám nem szokásom beleszólni ilyen dolgokba, már így is többet mondtam, mint kellene.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Előtér

  on Pént. Jan. 05 2018, 22:15

  Kyle - Noel

  Nehéz összeszedetten megfogalmaznia, mi is történt tegnap este, miért volt zaklatott és feszült.
  Valószínűleg akkor kezdett szakadni az ő cérnája is, mikor-ha értette is, mennyire félti őt- Leo a vámpírokat kezdte emlegetni, majd Kylet többször is, hiába szólt először. Aztán amikor kijelentette, hogy őt mindegyikük hülyének nézi. Az volt az a pont, amikor érezte, ha tovább vitáznak, baj lesz. Mindezt miért? Mert vadász, és képtelen volt felülemelkedni ezen az énjén akkor.
  -Meg... idővel meg, de most kell egy kis szünet, azt hiszem.
  Ugyan nem lenne szükséges, felsóhajt. Valahol már talán irigyli is azokat, akiknek nincsenek érzései, de valahol mégis örül neki, különben sosem értette volna meg, mi az a szerelem.
  -Rendben. Köszönöm.
  Bólint. Untatni nem akarja Kylet, tudja, hogy a kísérője megelőzte a beszámolóval, persze ha tudni szeretné, nyilván elmondja.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Előtér

  on Vas. Jan. 07 2018, 11:23

  to Noel
  Csendben figyelem egy ideig. Érzékelem rajta a kiakadásait, ámde a szerelem ezzel jár. Mennyire más volt az én kapcsolatom. Kényszerházasságból lett végül szerelem, de már akkor is tisztában voltam, hogy mekkora áldozatot hozott értem a nejem. Rég volt.
  - Sok akadály felmerül egy kapcsolat során. Sokan próbának tekintik. Véleményem szerint ezt azok mondják, akik negatív oldalán néznek egy kapcsolatra. Ezek az élet velejárói. Nem attól függ, ki mennyire szeret kit, hanem attól, mennyire tudtok együtt élni, létezni. S még egy tanács, amit meg lehet fogadni, de nem kötelező. Ha beleütközöl egy problémába, vizsgáld meg időben távolabbról. Mennyire fog ez gondot okozni, ahogy haladsz előre az időben?
  Aztán abbahagyom a tanácsadást. Ennyi szerintem bőven elég most Noelnek.
  - Van még amit el szeretnél mondani – nem, nem kérdezek. Kijelentek.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Előtér

  on Vas. Jan. 07 2018, 14:49

  Kyle - Noel

  Próba vagy akadály. Mennyire hasonló és mégis különböző szavak. Ezt megkülönböztetni sem egyszerű. Minek fogja fel? Talán még maga sem tudja pontosan, mert attól függ, honnan közelíti meg, de ha távolabbra gondolkodik, akkor mindenképpen az utóbbi.
  -Akadály... ez igaz. Azt hiszem most először merült fel, hogy a fajaink között különbség van.
  Megjegyzi a tanácsot, ezt tényleg szem előtt kell tartania, mert ha esetlegesen a későbbiekben tényleg emiatt vannak köztük viták, az hosszú távon gondot okoz. Vagy a másik lehetőség, hogy felül tudnak kerekedni ezen, ehhez viszont az kell, hogy beszélni tudjanak egymással.
  A kijelentésre felpillant. Valóban nem akart aprólékos beszámolót tartani, de takargatni sem tudja - nem is szokása-, hogy van még valami. Miért nem akarta említeni? Maga sem tudja, de talán kerülni akarta, hogy dicsekvésnek vagy bármi hasonlónak tűnjön.
  -Csupán csak... megvédtem önt, de ez semmiség. Leo vadász, és annyira félt a saját fajomtól is, hogy becsmérlő szavakat használt. Ezt nem engedhettem.
  Ez volt az utolsó csepp a pohárban, akkor jött el végül is, mielőtt tényleg verekedéssé fajult volna az egész. Idősek között él, és ezt Leonak el kell fogadnia, még ha igen, esetleg hülyének is nézik, vagy nem értik meg, mert túl fiatal még mindenhez.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Előtér

  on Szer. Jan. 10 2018, 21:06

  to Noel

  - Ezek szerint neked ez akadály? – Nézek rá. Ha annak nézi, akkor máris akadályt gördített maga és a megoldás közé. Eltávolodott a lehetséges megoldástól. De erre neki kell most rájönnie, így csak ezt teszem fel mindössze kérdésnek.
  - Ha semmiségnek tartod, akkor azt a valakit is senkinek tartod, akit megvédtél – komolyan nézek rá.
  - Nos, majd elválik, miként döntesz, s hogy azoknak mik lesznek a következményei – úgy vélem, elmondta, amit akart, ám dicsérni nem fogom. Azt tette, amit helyesnek tartott.
  - Van egy feladatom a számodra – állok fel, s nyitok be az egyik ajtón, ahová eddig Noelnek nem volt belépése.
  - A könyvek s tekercsek ábécé sorrendben vannak. Kapsz két éjszakát, hogy tematika szerint tedd őket ábécé sorrendbe – ami több ezer kötet lévén, s nagyon régiek, ezáltal gondos odafigyelést kívánnak, eléggé megerőltető. Elvonja a gondolatait.
  - Máris nekikezdhetsz – fordulok ki az ajtón, magára hagyva őt.

  //Köszönöm a játékot! wow //
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Előtér

  on Csüt. Jan. 11 2018, 12:10

  Kyle - Noel

  Illik vagy sem, halkan elneveti magát a kérdésre, no nem tiszteletlenségből.
  -Igazság szerint nem tudom, erre nem találom a megfelelő szót. Úgy érzem, túl tudok ezen lépni, legalábbis eddig sem érdekelt.
  Inkább Leo részéről érezte ezt problémának, mikor előtört a vadász énje. Őt eddig nem zavarta, tény, hogy így azt sem lehet mondani, hogy próba és azt sem, hogy akadály. Először akkor ötlött fel benne a gondolat, mikor a férfi a faját kezdte el szidni, előtte sosem.
  -Úgy értettem, hogy magától értetődő volt, és nem azért, mert ezt diktálná bármiféle etikett. egyáltalán nem gondoltam arra, hogy ezt említenem kellene, hiszen... más is így tett volna.
  Először értetlenül mered Kylera, mégis honnan szűrte le ezt az egészet? Azért, mert nem említi, mert számára teljesen természetes dolog volt, nem olyan, amiről beszámol az ember, mert az viszont szerinte dicsekvés akkor azzal őt is semmibe veszi? Teljesen normális reakciónak tartja, hogy igenis kiállt az Apjáért, megvédte Leoval szemben.
  A feladat szóra kíváncsian pillant Kylera, mi lehet az. Amikor nyílik az eddig előle lezárt terület ajtaja, meglepődik.
  -Kész leszek vele. Köszönöm.
  Elnyom egy mosolyt, hiszen még sosem léphetett be ide, pedig már régóta érdekelte, mit rejthetnek itt. Lehet, hogy megfeszített munka lesz, ám azt is tudja, hogy Kyle valamit mutatni akar neki, persze azt a valamit neki kell megtalálnia.
  Bólint és még elköszön, aztán beveti magát a sorok közé. Szisztematikusan kell pakolnia már indításként is, különben belekeveredik.

  //Én is köszönöm. wow //  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Előtér

  on Vas. Jan. 21 2018, 10:36

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Előtér


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:13